LISA_Team is vernieuwd wachtwoord wijzigen taken presentie bierpot wedstrijdverslagen info teamgenoten en andere leden fluiten declareren uitslagen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LISA_Team is vernieuwd wachtwoord wijzigen taken presentie bierpot wedstrijdverslagen info teamgenoten en andere leden fluiten declareren uitslagen"

Transcriptie

1 LISA_Team is vernieuwd Niet alleen heeft de lay-out een enorme facelift ondergaan, ook de functionaliteit is een stuk verbeterd en uitgebreid. Moest je voorheen veel zaken nog via de website regelen, nu gaat alles via LISA_Team. Inloggen op de website is dan ook niet meer mogelijk. + = Waarvoor wordt LISA_Team gebruikt? wachtwoord aanvragen wijzigen van je telefoonnummer (zowel vast als mobiel) en mailadres(sen) taken invoeren, zoals rij-schema, fruitschema, wasschema, enz.; managers en coaches kunnen ook teamspecifieke taken aanmaken presentie voor wedstrijden en/of trainingen melden bierpot administratie; managers en coaches kunnen een speler autoriseren wedstrijdverslagen maken info teamgenoten en andere leden zoeken, LISA_Team is gekoppeld aan de ledenadministratie (LISA); managers en coaches kunnen ook telefoonnummers en mailadressen van hun spelers wijzigen aanmelden om wedstrijden te fluiten (voorheen LARS) declareren van uren, bijv. training (voorheen via website) uitslagen en standenlijst van je team(s) bekijken; LISA_Team is gekoppeld aan de standenmotor van de KNHB, de bron van alle competitiewedstrijden versturen naar teamgenoten aanmelden voor evenementen op de club (voorheen via website) documenten bekijken en/of downloaden (voorheen via website) TIPS invullen (alleen coaches en trainers) Alle zaken die in het verleden via de website geregeld moesten worden, zijn nu geïntegreerd in LISA_Team. Inloggen op de website (ook wel EMMA genaamd) is niet meer mogelijk. Een aantal zaken kan alleen door coaches en/of trainers en/of managers worden uitgevoerd. Dit moet dus juist in LISA zijn geadministreerd. Neem hiervoor contact op met het verantwoordelijke TC-lid, te vinden onder Organisatie op de website.

2 Super belangrijk Communicatie wordt nogal eens onderschat en is vaak de oorzaak van misverstanden. Dit kan voorkomen worden als we allemaal op dezelfde wijze ermee omgaan. Hierbij dan ook het vriendelijke doch dringende verzoek onderstaande in acht te nemen en waar nodig actie te ondernemen. Staan je mailadres(sen) en mobiele nummer correct in LISA en dus LISA_Team? Zo niet, corrigeer dit dan zelf via LISA_Team en niet via de ledenadministratie. Mailadressen en mobiele nummers veranderen om de haverklap en het is een stuk aangenamer als 600 leden allen 1 lidkaart bijhouden, dan dat 1 vrijwilliger er 600 moet controleren. En de club groeit nog steeds Let op dat er slechts 1 mobiel nummer is ingevuld. Dit nummer wordt o.a. gebruikt voor een zogenaamde bulk-sms, om zodoende iedereen snel te kunnen informeren als bijv. een uit-wedstrijd op het laatste moment wordt afgelast, na een spontane wolkbreuk het veld onbetrainbaar is geworden, enz. Staan er 2 nummers in het mobiele nummer veld, dan werkt deze functie niet en hoor je pas in Geldermalsen van de kantinemedewerker dat je over 5 weken nog een keer zo n eind mag rijden om de afgelaste wedstrijd in te halen. Er mogen wel meerdere mailadressen worden ingevuld, maar let wel op welk(e) adres(sen) je in het 1 e mailadresveld invult en welke in het 2 e mailadresveld: 1 e mailadres wordt gebruik voor algemene doeleinden en is dus van het lid zelf 2 e mailadres wordt gebruikt voor contributiezaken (vaak voor een ouder) In beide velden mogen meerdere mailadressen worden ingevuld, mits gescheiden door ; Nog even dit. Wist je dat zo n 240 leden in 2014 nog niet heeft ingelogd (opname )? Daarvan hebben er ruim 100 zelfs helemaal nog nooit ingelogd. Het kan ook anders: er zijn ook leden die al meer dan 1000 keer hebben ingelogd!

3 Start vervolgens klikken op Mijn MHC Lelystad Lidnummer en Wachtwoord invullen, en op Inloggen klikken. Wachtwoord vergeten? Klik hier.

4 Startscherm In het Dashbord zie je in een oogopslag wat je de komende Twee Weken te doen staat. Je kunt dit overzicht uitbreiden of inkorten door op Maand, Week of Dag te klikken. Met de < en > knoppen schuif je steeds een periode terug of verder. Klik op het T-shirt achter je naam voor details over het specifieke item, waarna een venster met gedetailleerde info verschijnt. Vanuit dit scherm kun je naar de volgende onderdelen: Ik, om je persoonlijke omgeving te bekijken en aan te passen Club, om op clubniveau zaken te bekijken en aan te passen Team, voor alles rondom je team Zoeken, voor het opzoeken van relevante gegevens van andere leden Profiel, om je profiel te bekijken of aan te passen Uitloggen, spreekt voor zich. Vanuit elk scherm kun je terugkeren naar dit opstartscherm, het Dashboard. Klik hiervoor op het clublogo, links in de rode balk bovenin het scherm.

5 Ik Hier bekijk je je persoonlijke zaken en bewerkt deze indien nodig. Vanuit dit scherm kun je naar de volgende onderdelen: Overzicht, hier zie je in 1 oogopslag alle relevante info van jouw team(s) Uren registreren, dit onderdeel is alleen zichtbaar indien je een contract hebt Ik, Overzicht Aan de linkerzijde onder Persoonlijk resp. Favorieten (eventueel met > uitvouwen om al je teams te zien) kun je het team selecteren waarvan je overzichten wil bekijken. Van het geselecteerde team staan onder elkaar de te spelen Wedstrijden, het Trainingsschema, ieders Taken, het Programma voor vandaag, de Stand in de competitie, de Uitslagen van het team, de Spelerslijst. Door in de kolom linksboven in het scherm op een van de items te klikken, ga je meteen naar dit item verderop in het scherm. Klik op het T-shirt achter de wedstrijd om jouw aanwezigheid te bevestigen (wordt groen) en nogmaals of af te melden (wordt grijs/wit en doorgestreept); overleg met je coach hoe je hiermee omgaat om verrassingen te voorkomen. Door in de spelerslijst op > achter een van de namen te klikken, klapt een venster open met relevante info van deze persoon. Managers en coaches kunnen telefoonnummers en mailadressen van alle teamleden Bewerken. Overige leden kunnen dat alleen van zichzelf.

6 Ik, Uren registreren In het eerste scherm zie je al je actuele contracten staan. Klik op Details voor uitgebreide info omtrent het corresponderende contract: start- en einddatum van het contract het rekeningnummer (IBAN) waar de vergoedingen op overgemaakt worden tenaamstelling van het rekeningnummer contracttype, bijv. per uur omschrijving, bijv. met aanvullende voorwaarden bedrag, bijv. X per uur overzicht van door jou geregistreerde uren overzicht van reeds uitbetaalde uren Klik vervolgens op + Uren registreren om gemaakte uren te declareren. Vul in het geopende venster de benodigde info in en klik op Voeg toe. De voor het contract verantwoordelijke persoon ziet nu in LISA deze gedeclareerde uren staan en kan deze accorderen. Vervolgens kan de penningmeester de uren uitbetalen. De geregistreerde resp. uitbetaalde uren zijn daarna zichtbaar in bovengenoemde overzichten. Bij onjuistheden kun je contact opnemen met de in het overzicht genoemde verantwoordelijke. Mailadressen staan in het Organisatie-overzicht op de website.

7 Club Hier kun je allerlei zaken op clubniveau bekijken en bewerken. Vanuit dit scherm kun je naar de volgende onderdelen: Teams, overzicht van jouw team(s) Arbitrage, in dit onderdeel kun je jezelf inplannen voor fluitbeurten; dit onderdeel vervangt LARS Diensten, wordt (nog) niet gebruikt Verslagen, hier kunnen wedstrijdverslagen worden gelezen Events, hier kun je je voor evenementen aanmelden Trainingsschema van de hele club Clubagenda, hetzelfde als de website Documenten, hier kunnen allerlei documenten worden bekeken, zoals trainingen, notulen van ALV, taakomschrijvingen, enz. Club, Arbitrage Klik op > en vervolgens op Inplannen om jezelf op te stellen om te sluiten. Uitplannen is niet mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Arbitragecommissie. Als de wedstrijd reeds voorzien is van scheidsrechters, zie je hier de info.

8 Team Hier kun je allerlei zaken op teamniveau bekijken en bewerken. Vanuit dit scherm kun je naar de volgende onderdelen: Spelerslijst, bewerkbaar overzicht van jouw teamgenoten Aanwezigheid, bewerkbaar overzicht van ieders aanwezigheid bij zowel wedstrijden als trainingen team, mailonderdeel om naar een of meer teamgenoten te sturen, niet ontvangen Taken, hier kunnen wedstrijdtaken worden toegekend Geld, voor de team-penningmeester Verslag invoeren, spreekt voor zich Teamdocumenten, documenten die specifiek voor je teamgenoten zijn Teamkalender, spreekt voor zich TIPS, invullen spelersrapportage; alleen coaches en trainers Team, Taken Klik op Voeg taak toe, selecteer in het geopende venster de gewenste taak en het teamlid waaraan de taak moet worden toegekend, en klik op Voeg toe. Onder Taken historie kun je zien wie welke taken hebben uitgevoerd dit seizoen. Met Taakbeheer kun je een specifieke taak toevoegen (alleen coaches en managers) en op dezelfde wijze toepassen als de standaard taken.

9 Team, Geld Met deze functie kunnen spaarpotten van het team worden beheerd. Te denken valt aan de bierpot (vooral bij seniorenteams), maar ook het spaarpotje voor bijvoorbeeld een toernooi. De coach of manager dient als eerste een teamlid te selecteren die als beheerder op gaat treden. Alleen hij/zij kan bedragen toevoegen. Klik hiervoor op Beheer, selecteer de Nieuwe beheerder en klik op Wijzig. Vanaf dat moment kan alleen de nieuwe beheerder bedragen toevoegen. Als een teamlid een bedrag inlegt, klikt de beheerder achter de speler op > en vervolgens op Voeg toe, waarna in het nieuw geopende venster het bedrag kan worden ingevoerd. Met deze functie kan iedereen zien wat iedereen heeft ingelegd. Het is zodoende makkelijker om mensen met een betalingsachterstand erop aan te spreken. Deze spaarpot is gekoppeld aan het team. Tussentijds kan de coach of manager een andere beheerder kiezen. Dit heeft geen gevolgen voor het overzicht. Niet elke button in LISA_Team wordt uitgelegd in deze handleiding, aannemende dat bepaalde zaken als vanzelfsprekend beschouwd mogen worden. Zijn er desondanks toch vragen, onduidelijkheden, onjuistheden, enz., dan verzoek ik u vriendelijk deze per kenbaar te maken: lisa_team@mhclelystad.nl Van tijd tot tijd zullen updates worden uploaded als document. 1 e editie: v LISA_Team - Mijn MHC Lelystad Handleiding v Erik de Kort

Gebruikershandleiding LISATeam

Gebruikershandleiding LISATeam Gebruikershandleiding LISATeam Leden Informatie Systeem De maakt sinds 2010 gebruik van LISA, een geautomatisserd Leden Informatie Systeem. Via LISA is er een koppeling met de website en de app. De Website

Nadere informatie

LISATeam Korte functionele omschrijving Januari 2015 toelichting

LISATeam Korte functionele omschrijving Januari 2015 toelichting Inlog pagina LISATeam Korte functionele omschrijving Januari 2015 toelichting Inlogbox Wachtwoord vergeten? Inloggen met lidnummer en wachtwoord. Dit is hetzelfde lidnummer en wachtwoord dat u gebruikt

Nadere informatie

In deze presentatie leggen we de belangrijkste en meest handige tools kort uit.

In deze presentatie leggen we de belangrijkste en meest handige tools kort uit. Algemeen/ intro De club heeft de beschikking over de mobiele app en LISATeam. Beide applicaties verbinden de leden in een team, de teams in de club en alle clubs met elkaar. Coaches kunnen via de app &

Nadere informatie

LISATeam Korte functionele omschrijving September 2014 toelichting

LISATeam Korte functionele omschrijving September 2014 toelichting LISATeam Korte functionele omschrijving September 2014 toelichting Inlog pagina Inlogbox Wachtwoord vergeten? Inloggen met lidnummer en wachtwoord. Dit is hetzelfde lidnummer en wachtwoord dat u gebruikt

Nadere informatie

Korte uitleg website leden MHCW

Korte uitleg website leden MHCW Korte uitleg website leden MHCW 1 Leden informatie systeem (LISA) MHCW maakt al enkele jaren gebruik van LISA, een geautomatiseerd Leden Informatie Systeem LISA is de centrale plek binnen de club waar

Nadere informatie

Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit

Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit De website van Stiphout Vooruit bevat drie functionaliteiten die het communiceren met het team makkelijker maken. In dit document worden deze nader

Nadere informatie

Om toegang te krijgen dien je in te loggen met dezelfde inlogcode als die van de website.

Om toegang te krijgen dien je in te loggen met dezelfde inlogcode als die van de website. LISA Team is geïntegreerd met de clubdatabase en met de standenmotor van de KNHB. Hierdoor staan alle gegevens direct klaar (zoals teamsamenstelling, standen, uitslagen, programma). Daarnaast zit LISA

Nadere informatie

Handleiding website leden DMHC

Handleiding website leden DMHC Handleiding website leden DMHC versie 5 september 2014 Inhoud 1 Leden informatie systeem (LISA)... 1 2 De website... 1 3 Toegang tot Inlog Leden en de DMHC App... 3 4 Inlog Leden... 4 5 De DMHC app...

Nadere informatie

LISA app v3.0 (ios) Inlogscherm

LISA app v3.0 (ios) Inlogscherm LISA app v3.0 (ios) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten en rol binnen het team zijn bepaalde

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013

Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013 Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013 Pagina Nieuws Clubnieuws Een selectie van nieuws op de website. Reageren op nieuwsberichten Deze optie is alleen beschikbaar indien er gereageerd

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

LISA app (ios) Inlogscherm

LISA app (ios) Inlogscherm Handleiding LISA app - ios - Android (pagina 8) LISA app (ios) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten

Nadere informatie

LISA : Gebruikershandleiding leden Versie januari 2011 Bron: HCN/JPH

LISA : Gebruikershandleiding leden Versie januari 2011 Bron: HCN/JPH LISA : Gebruikershandleiding leden Versie januari 2011 Bron: HCN/JPH Leden Informatie Systeem Hockeyclub Nuth maakt al sinds 2007 gebruik van LISA, een geautomatiseerd Leden Informatie Systeem. Informatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle Gebruikershandleiding EMMA Mixed Hockeyclub Goirle Oktober 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Leden Informatie Systeem 2 De Website 2 Het ledengedeelte (EMMA) 2 Individuele instellingen 3 BAS 3 MATS 3

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app.

Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app. Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app. Lees dan vanaf hier verder want beide apps zijn in week 34 2017 voorzien van een update. Onderstaande stappen zijn doorlopen met

Nadere informatie

Inlogscherm. Inloggen Inloggen als lid Linkermenu

Inlogscherm. Inloggen Inloggen als lid Linkermenu LISA app v3.1.0 (Android) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten en rol binnen het team zijn bepaalde

Nadere informatie

LISA : Gebruikershandleiding leden

LISA : Gebruikershandleiding leden LISA : Gebruikershandleiding leden Versie september 2011 Leden Informatie Systeem MHC Alliance maakt al één van de eerste hockeyverenigingen sinds 2007-2008 gebruik van LISA, een geautomatiseerd Leden

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Korte handleiding Team LISA en DES App. 1. Algemeen

Korte handleiding Team LISA en DES App. 1. Algemeen Korte handleiding Team LISA en DES App Elk hockeyteam van DES heeft ondersteuning in de vorm van een coach, trainer of manager. Deze ondersteuners hebben in LISA extra mogelijkheden om hun taak te vervullen.

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Mijn Push. Hoe kom ik in Mijn Push? Wat kan ik allemaal in Mijn Push? Ondersteuning. Inloggen. Wachtwoord of lidnummer vergeten Gebruikersprofiel

Mijn Push. Hoe kom ik in Mijn Push? Wat kan ik allemaal in Mijn Push? Ondersteuning. Inloggen. Wachtwoord of lidnummer vergeten Gebruikersprofiel Mijn Push Hoe kom ik in Mijn Push? Inloggen Wachtwoord of lidnummer vergeten Gebruikersprofiel Wat kan ik allemaal in Mijn Push? Dashboard Kalender Jezelf Gezinsleden Facturen Voor coaches/trainers (volgt

Nadere informatie

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl 1. Algemeen Voor alle jeugdteams hebben we een extra site aangemaakt via www.ditismijnteam.nl. Via deze site kan elk team zijn of haar

Nadere informatie

LISA app v3.0 (Android)

LISA app v3.0 (Android) LISA app v3.0 (Android) Dit document bevat een overzicht van de functies en pagina s van de app, met een toelichting en uitleg per onderdeel. Afhankelijk van de rechten en rol binnen het team zijn bepaalde

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Digitaal wedstrijdformulier

Digitaal wedstrijdformulier Digitaal wedstrijdformulier App downloaden De app Sportlinked is gratis beschikbaar voor IOS en Android. Na het downloaden moet worden ingelogd met je eigen gegevens (bondsnummer en emailadres). Deze gegevens

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

LISA : Gebruikershandleiding leden Versie oktober 2012 Bron: HCN/JPH

LISA : Gebruikershandleiding leden Versie oktober 2012 Bron: HCN/JPH LISA : Gebruikershandleiding leden Versie oktober 2012 Bron: HCN/JPH Leden Informatie Systeem Hockeyclub Nuth maakt al sinds 2007 gebruik van LISA, een geautomatiseerd Leden Informatie Systeem. Informatie

Nadere informatie

Contents Documentatie Arbitrage... 1 Het menu... 2 Bulk Email... 3 Planning... 3 Cursisten... 7 Scheidsrechters... 7 Teams... 13 Planning teams...

Contents Documentatie Arbitrage... 1 Het menu... 2 Bulk Email... 3 Planning... 3 Cursisten... 7 Scheidsrechters... 7 Teams... 13 Planning teams... Documentatie Arbitrage Deze handleiding geeft houvast voor het gebruik van LISA ter ondersteuning van de arbitrage/scheidsrechterscommissie. In LISA is de autorisatie arbitrage nodig om gebruik te kunnen

Nadere informatie

FootCal Handleiding Spelers/Ouders

FootCal Handleiding Spelers/Ouders FootCal Handleiding Spelers/Ouders v1.0 FootCal Handleiding Spelers/Ouders 1 App installatie 3 Eerste gebruik 3 Inloggen/profiel 4 Account 4 Kies het juiste profiel 5 Favorieten 6 Teams keuze 6 Toegang

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek Versie 2.0 // 29/04/16 1 Toegang tot MijnQredits... 2 3 De dashboard van MijnQredits voor coaches... 3 4 Bekijk coachingstrajecten...

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Schoolsport Kampioenschappen

Schoolsport Kampioenschappen Schoolsport Kampioenschappen Handleiding voor verenigingen 07-09-2015 info@schoolsportamersfoort.nl 1 Inleiding Dit is een handleiding voor Verenigingen die een evenement organiseren onder de Schoolsport

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Stickweb voor Dummies Editie juli 2007

Stickweb voor Dummies Editie juli 2007 Stickweb voor Dummies Editie juli 2007 Bron: Peter de Wit, Volkskrant 4-11-2006 Stickweb voor Dummies, juli 2007-1 - Beste bezoekers van Stickweb, Dit is de nieuwe handleiding van de website van Kampong

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen)

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen) (voor leerlingen) Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Overzicht Dashboard 4 - Naar je werkstuk 4 3. De werkstukpagina 5 - Kolom rechts: 6 Agenda 6 Berichten 7 Tools: 8 - Stappenplan 8 - Logboek 9 - Bronnenlijst

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

HelpDesk - zoeken, vraag stellen, nieuws en meer 13.02 Versie: 01-12-2008 concept_software

HelpDesk - zoeken, vraag stellen, nieuws en meer 13.02 Versie: 01-12-2008 concept_software 13.0 Versie: 01-1-008 concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je binnen de helpdesk je snel kan: - Zoeken naar antwoord op een vraag; - Een vraag kan stellen in het forum; - Je zelf kan

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Handleiding. Waterpolo 6 Sporter Volg Systeem. Versie 1 Augustus Admin4Sport & Waterpolo 6 Ronald Lindhout & Egbert de Groot

Handleiding. Waterpolo 6 Sporter Volg Systeem. Versie 1 Augustus Admin4Sport & Waterpolo 6 Ronald Lindhout & Egbert de Groot Handleiding Waterpolo 6 Sporter Volg Systeem Versie 1 Augustus 2015 Admin4Sport & Waterpolo 6 Fred Jansen Ronald Lindhout & Egbert de Groot Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Uitleg wat het programma

Nadere informatie

Handleiding Trainer 1.

Handleiding Trainer 1. Handleiding Trainer 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Trainer rol... 7 Team status...

Nadere informatie

Digitaal wedstrijd formulier. Presentatie scheidsrechters

Digitaal wedstrijd formulier. Presentatie scheidsrechters Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Altijd inloggen via: http://www.vhcvenlo.nl/formulier Dit kan op - Een smartphone - Een tablet - Een laptop - Een PC Stap 1: Inloggen Kies als scheidsrechter

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

Vernieuwde adaptieve HBR website

Vernieuwde adaptieve HBR website Vernieuwde adaptieve HBR website Wat is een adaptieve website? Een adaptieve website is een schaalbare website en zo ontworpen dat deze geschikt is voor gebruik op een computer, laptop, mobiel en tablet.

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

gebruikersaccount aanmaken

gebruikersaccount aanmaken instructie gebruik profielendeel van VWCUTRECHT.nl September 2010 1 Inleiding Je staat op het punt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje van onze website: een virtuele plek om met andere

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount 1 Over Scouts Online Scouts Online (SOL) is het ledenadministratiesysteem voor alle scoutinggroepen in Nederland. Dus ook de Shawano s maken hier gebruik van om de ledenadministratie in bij te houden.

Nadere informatie

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure.

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure. Google analytics Een van de modules van mijnhengelsportvereniging.nl is de statistiekenmodule die gekoppeld is met Google Analytics (GA). Via een google account kunnen gegevens over de bezoekers inzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Gebruik Bladella site

Gebruik Bladella site Gebruik Bladella site 1. Als lid 1.1 inloggen, wachtwoord pagina 2 1.2 MyClub, mijn gegevens pagina 3 1.3 meerdere leden op 1 mailadres, met verschillende wachtwoorden pagina 4 1.4 competenties aangeven

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

Rabo Corporate Connect

Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Handleiding Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect * 2. Klik op de knop Inloggen. U komt nu op de inlogpagina waar u klikt op de link Log hier

Nadere informatie

1. Algemeen: a. Freeware website: b. Taakverdeling: c. Interactief: d. Inlognaam-wachtwoord: 2. Agenda (openbaar): Zelf een item toevoegen?

1. Algemeen: a. Freeware website: b. Taakverdeling: c. Interactief: d. Inlognaam-wachtwoord: 2. Agenda (openbaar): Zelf een item toevoegen? Beste leden; Zoals ik al eerder mailde, is de nieuwe website toe aan testen door leden. Pas na gebruik door de leden zullen eventuele kinderziektes kunnen worden aangepast. Hieronder volgt wat informatie

Nadere informatie

SHOP Handleiding VIP Live

SHOP Handleiding VIP Live SHOP Handleiding VIP Live Met VIPlive boekt u verrichtingen in, op deze manier worden de verrichtingen gedeclareerd bij de zorgverzekeraar van de patiënt. Inhoudsopgave Inloggen en selecteren van een praktijk...

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Uitleg MindBodyOnline

Uitleg MindBodyOnline Uitleg MindBodyOnline Wat is MindBodyOnline? Inhoud Hoe werkt MindBodyOnline via de website? Hoe werkt MindBodyOnline via de mobiele app? Wat is MindBodyOnline? Wat is MindBodyOnline? Een online systeem

Nadere informatie