ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 10 ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS Readwinner.com gevestigd te Leiderdorp geregistreerd in het handelsregister onder nummer handelend onder de naam readwinner (Readwinner.com ) exploiteert de Readwinner.com website (Website). Met deze website beoogt Readwinner.com om ten behoeve van aanbieders van producten en diensten (Aanbieders) gegevens te verzamelen door middel van enquêtevragen. Om de geregistreerde websitebezoekers (Readers) te stimuleren deel te nemen aan de enquêtes maken deze bij deelname kans op een Prijs, welke door de Aanbieders van de producten of diensten ter beschikking worden gesteld. 1. Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: de (rechts) persoon welke de producten en/of diensten aanbiedt ten behoeve waarvan middels een enquête op de Website gegevens worden verzameld en die de voor een Reader te winnen Prijs ter beschikking stelt. MC-vraag: De multiplechoicevraag in de ReadSessie welke volgt op de Read. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Readwinner.com en Reader op basis van de termen van deze Voorwaarden en het Privacy Beleid. Prijs: De Prijs ter beschikking gesteld door de Aanbieder zoals gespecificeerd op de website waarop een Reader kans maakt na juiste beantwoording van de MCvraag in een ReadSessie en volledige beantwoording van de daarvan deel uitmakende enquêtevragen. Privacy Beleid: het beleid van Readwinner.com dat van toepassing is op de Overeenkomst en het gebruik van de Website zoals vastgelegd in het document Privacy Beleid Readwinner.com dat is te raadplegen op en beschikbaar wordt gesteld via de Website. Read: de door de Reader te lezen tekst al dan niet voorzien van afbeelding(en) en audio- en/of videofragmenten welke ten behoeve van en onder verantwoordelijkheid van een Aanbieder op de Website is geplaatst. Reader: de (geregistreerde) bezoeker van de Website die kan deelnemen aan de ReadSessie en kans kan maken op een Prijs.

2 Pagina 2 van 10 ReadSessie: De combinatie van een Read, de MC-vraag en eventueel bijbehorende enquête. Bevestigingsmail (waardebon): Wanneer een Reader de ReadSessie en de daarbij horende Prijs wint, wordt deze door Readwinner.com verzonden naar het (laatste) door de Reader opgegeven adres tijdens het invoeren van de registratiegegevens. Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden van Readwinner.com. Website: 2. Toepasselijkheid 2.1 Door registratie als Reader en/of door het gebruik van de Website verklaart u de Overeenkomst aan te gaan met Readwinner.com op basis van de termen in deze Voorwaarden en het Privacy Beleid. 3. Nieuwsbrief 3.1 Reader kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Readwinner.com. Indien Reader de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kan deze dat kenbaar maken in de opzegfunctie welke in iedere nieuwsbrief is opgenomen. 3.2 Door inschrijving als abonnee van de nieuwsbrief gaat Reader er tot wederopzegging mee akkoord dat zijn/haar gegevens beschikbaar worden gesteld aan Aanbieders die Reader direct kunnen benaderen. 4. Privacy 4.1 Reader verklaart het Privacy Beleid zorgvuldig te hebben gelezen voordat hij/zij deelneemt als Reader, aangezien dit van toepassing is op de Overeenkomst en dit betrekking heeft op alle informatie, inclusief persoonlijk identificeerbare informatie die Reader bij Readwinner.com indient. Reader erkent dat het indienen van informatie, verklaringen, gegevens en content vrijwillig plaatsvindt.

3 Pagina 3 van ReadSessie 5.1 Deelname aan een ReadSessie vindt plaats op basis van beschikbaarheid. 5.2 Readwinner.com behoudt zich het recht voor naar eigen inzicht en zonder opgaaf van redenen een Reader geen toegang te geven tot deelname aan een ReadSessie en/of te registreren als definitieve winnaar. 5.3 Readwinner.com heeft het recht een Read, MC-vraag en/of een ReadSessie op ieder moment van de Website te verwijderen, dan wel een ReadSessie op te schorten. 5.4 Reader heeft uitsluitend een kans een ReadSessie te winnen wanneer deze de MC-vraag juist heeft beantwoord en Reader optioneel al de enquêtevragen heeft beantwoord. 5.5 Voor de plaatsing van een ReadSessie op de Website is door Readwinner.com vastgesteld de hoeveelste Reader, die zowel de MC-vraag juist heeft beantwoord als al de enquêtevragen heeft beantwoord, de betreffende ReadSessie zal winnen. 5.6 Elke Reader mag meerdere keren aan een ReadSessie deelnemen. 5.7 Na beantwoording van de MC-vraag en de enquêtevragen wordt aan Reader bekend gemaakt (1) de hoeveelste Reader hij/zij was en (2) of Reader de ReadSessie heeft gewonnen. 5.8 Readers mogen de (uitkomst van een) ReadSessie niet manipuleren noch pogingen daartoe doen. 5.9 Indien wordt geconstateerd dat Reader in strijd hiermee handelt of anderszins de deelname op oneerlijke of op onwettelijke wijze beïnvloedt, wordt het account (indien operationeel aanwezig en van toepassing) van Reader verwijderd en

4 Pagina 4 van 10 wordt Reader uitgesloten van verdere deelname. Readwinner.com kan indien nodig of gewenst aangifte doen van de gepleegde fraude. 6. De ReadSessie winnaar 6.1 Er is per ReadSessie slechts één winnaar. 6.2 Indien Reader een ReadSessie wint, komt wat betreft de Prijs een overeenkomst tot stand tussen Reader en de betreffende Aanbieder. 6.3 Wanneer Reader de ReadSessie wint, wordt een bevestigingsmail (waardebon) na het volledig in vullen van de registratiegegevens verzonden naar het (laatste) door Reader opgegeven adres. In deze staat beschreven op welke wijze Aanbieder de Prijs aan Reader zal doen toekomen en binnen welke termijn deze ter beschikking staat.tenzij anders vermeld of tussen Reader en Aanbieder anders mocht zijn overeengekomen, is deze termijn fataal. 6.4 De mogelijke winnaar krijgt slechts één mogelijkheid om zijn/haar registratiegegevens in te vullen na een ReadSessie. Het gaat hierbij om uw initialen, achternaam, geboortedatum en adres. Als het registratiescherm of de website van Readwinner.com in deze fase wordt weggeklikt voordat de volledige afronding heeft plaatsgevonden, dan is er geen mogelijkheid meer om alsnog jouw registratiegegevens in te vullen. Je kunt vervolgens geen aanspraak maken op de Prijs. Readwinner.com registreert jou pas als definitieve winnaar als jouw registratiegegevens volledig zijn ingevuld en jouw gegevens in ons bezit zijn. 6.5 Indien de laatste dag dat de Prijs ter beschikking staat, valt in het weekend of op een erkende nationale feestdag, wordt de betreffende termijn verlengd met drie dagen, tenzij anders mocht zijn vermeld in de bevestigingsmail. 6.6 Als de bevestigingsmail geen termijn vermeldt waarbinnen de Prijs beschikbaar is, bedraagt de termijn waarbinnen de Prijs beschikbaar is twee maanden na de datum waarop de bevestigingsmail is verzonden.

5 Pagina 5 van De Prijs wordt door de Reader persoonlijk gewonnen en is niet overdraagbaar. Een (exclusieve) aanbieding van de aanbieder tijdens de ReadSessie in de vorm van een kortingscode of andere incentive is wel overdraagbaar. 7. De Prijs 7.1 De Prijs wordt uitsluitend verstrekt c.q. ter beschikking gesteld door de betreffende Aanbieders en niet door Readwinner.com. 7.2 De Prijs van een ReadSessie is gespecificeerd op de Website. Aanbieder is gerechtigd om een daarmee zoveel mogelijk overeenstemmend product en/of dienst als Prijs ter beschikking te stellen. 7.3 De Prijs dient bij de betreffende Aanbieder door Reader persoonlijk te worden afgehaald, conform de instructies en binnen de termijn vermeld in de bevestigingsmail, tenzij anders wordt overeengekomen tussen Aanbieder en de winnende Reader. 7.4 De Prijs wordt aan de winnende Reader uitsluitend verstrekt na het verstrekken of laten zien aan Aanbieder van de bevestigingsmail en het verstrekken van een geldig officieel identiteitsbewijs (conform de Wet op de Identificatieplicht) waaruit de identiteit van de winnende Reader kan worden vastgesteld. 7.5 Indien de gegevens van het identiteitsbewijs niet overeenstemmen met de door Reader ingevoerde registratiegegevens hoeft Aanbieder de Prijs niet ter beschikking te stellen. 7.6 Indien Readwinner.com heeft geconstateerd dat sprake is geweest van het manipuleren van de uitslag of als anderszins de deelname op oneerlijke of op onwettelijke wijze is beïnvloed, zal Aanbieder de Prijs niet aan de winnende Reader hoeven te verstrekken.

6 Pagina 6 van Een Prijs is niet bij Readwinner.com of Aanbieder inwisselbaar voor geld of andere producten en/of diensten. 7.8 Aanbieder kan bij voltooiing van een ReadSessie aan een Reader een kortingscode of andere incentive ter beschikking stellen. Deze code of incentive is niet de Prijs van de betreffende ReadSessie zodat de daarvoor geldende specifieke bepalingen niet van toepassing zijn. 8. Overmacht 8.1 Indien Readwinner.com door overmacht van blijvende of tijdelijke aard wordt verhinderd de Overeenkomst (verder) uit te voeren, onafhankelijk van de vraag of de overmacht was te voorzien, is Readwinner.com gerechtigd zonder enige verplichting tot schadevergoeding de Overeenkomst door een daartoe strekkende mededeling zonder gerechtelijke tussenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, onverminderd het recht van Readwinner.com op betaling door Opdrachtgever voor reeds door Readwinner.com verrichte prestaties voordat sprake was van een overmachtsituatie, dan wel de (verdere) uitvoering van de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk op te schorten. Readwinner.com zal Aanbieder zo spoedig mogelijk van een situatie van overmacht op de hoogte stellen. Ingeval van opschorting zal Readwinner.com alsnog gerechtigd zijn de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk ontbonden te verklaren. 8.2 Onder overmacht zijn begrepen alle omstandigheden waardoor Readwinner.com tijdelijk of blijvend niet in staat is aan haar verplichtingen te voldoen, zoals brand, werkstaking of werkuitsluiting, in gebreke blijven van toeleveranciers, (technische/elektriciteit) storingen in het bedrijf van Readwinner.com of in dat van toeleveranciers en voorts alle omstandigheden waarbij redelijkerwijs niet van Readwinner.com kan worden gevergd dat zij haar verplichtingen jegens Aanbieder (verder) nakomt. Overmacht van Readwinner.com s toeleveranciers wordt tevens geacht overmacht te zijn van Readwinner.com. 9. Beperking Aansprakelijkheid en Vrijwaring

7 Pagina 7 van Alle inhoud en diensten die op of via de Website ter beschikking worden gesteld, worden aangeboden in hun gegeven hoedanigheid. Readwinner.com stelt zich op generlei wijze garant voor de Website of de inhoud daarvan. Readwinner.com biedt geen enkele waarborg ten aanzien van de juistheid, geschiktheid, betrouwbaarheid, volledigheid, werking, passendheid, virusvrijheid of tijdigheid van de inhoud van de Website of de diensten die daarop worden aangeboden. 9.2 Readwinner.com selecteert de Aanbieders met zorg. Readwinner.com is echter op geen enkele wijze partij bij de overeenkomst tussen de Reader en Aanbieder betreffende de Prijs. Alle geschillen tussen de Reader en Aanbieder dienen door deze onderling te worden opgelost. Readwinner.com is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door of als gevolg van de Prijs. Readwinner.com verleent geen enkele garantie op de geschiktheid, betrouwbaarheid, volledigheid, werking, passendheid en kwaliteit van de Prijs. 9.3 Indien een winnende Reader een klacht heeft over de Prijs c.q. de afhandeling door Aanbieder dan dient zij dit direct aan Aanbieder per dan wel schriftelijk te berichten en Readwinner.com een kopie van deze dan wel brief te zenden. Readwinner.com heeft slechts een bemiddelende rol waar geen rechten aan kunnen worden ontleent. 9.4 Readwinner.com is niet verantwoordelijk en ook niet aansprakelijk voor de inhoud en kwaliteit van de door een Aanbieder verstrekte informatie vermeld in de ReadSessie dan wel andere content van een Aanbieder op de Website. 9.5 Readwinner.com spant zich in om de Website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. 9.6 Readwinner.com is ook niet aansprakelijk voor enige schade van Reader dan wel enige andere gebruiker van de Website, uit welke hoofde dan ook, tenzij sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van Readwinner.com.

8 Pagina 8 van Voor het geval Readwinner.com wel aansprakelijk wordt geacht voor schade, zal de door haar eventueel uit te betalen schadevergoeding in ieder geval per gebeurtenis (waaronder een reeks met elkaar samenhangende gebeurtenissen als één gebeurtenis hebben te gelden) niet meer bedragen dan het bedrag dat door de aansprakelijkheidsverzekeraar van Readwinner.com ter zake wordt uitgekeerd. 9.8 Indien Readwinner.com door een derde wordt aangesproken in verband met schade welke is veroorzaakt door Reader dan wel een andere gebruiker van de Website zal Reader en/of de gebruiker van de Website Readwinner.com vrijwaren voor deze schade. 10. Duur van de Overeenkomst 10.1 Readwinner.com kan de Overeenkomst en het account van Reader (indien operationeel aanwezig en van toepassing) op ieder ogenblik beëindigen zonder inachtneming van een opzegtermijn. Readwinner.com zal Reader indien nodig per van een dergelijke beëindiging op de hoogte stellen Reader kan de Overeenkomst op elk ogenblik beëindigen door zich af te melden of niet meer deel te nemen aan ReadSessies. De beëindiging zal per direct effectief zijn. 11. Intellectuele eigendomsrechten 11.1 Alle intellectuele eigendomsrechten van toepassing op de inhoud van de Website zijn eigendom van Readwinner.com, tenzij anders aangegeven. De inhoud van de Website en daarvan deel uitmakende faciliteiten zijn slechts voor eigen gebruik van Reader bedoeld. Het op enigerlei wijze kopiëren, overdragen, vertonen, uitvoeren, verspreiden (al dan niet tegen vergoeding), in licentie uitgeven, wijzigen, opslaan of anderszins gebruiken van deze Website of enig onderdeel daarvan is niet toegestaan. 12. Verandering in de Voorwaarden

9 Pagina 9 van Van tijd tot tijd kan er aanleiding zijn om de Voorwaarden te wijzigen. Zulke veranderingen zullen aan u worden meegedeeld en uw verdere gebruik van de Website zal worden geacht uw goedkeuring van de veranderingen te betekenen. 13. Links 13.1 De Website bevat links naar andere websites. Readwinner.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor producten, diensten, materialen of beschikbare informatie verstrekt door websites waarnaar zij linkt of anderszins verstrekt worden door Aanbieders of andere derden die op de Website zijn aangegeven. Geen van de websites waarnaar wordt gelinkt maken deel uit van de Overeenkomst. Controleert u daarom de gebruiksvoorwaarden alvorens deze te gebruiken Het aanbieden van links naar de homepage of andere onderdelen van de Website, met inbegrip van framing, is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Readwinner.com. Readwinner.com houdt zich het recht voor om alle links naar haar website die zij ongepast acht zonder bericht te verwijderen. 14. Volledige overeenkomst 14.1 De Overeenkomst die onder deze Voorwaarden tot stand komt vormt de volledige overeenkomst tussen Reader en Readwinner.com met betrekking tot de inhoud daarvan. 15. Klachten 15.1 Een Reader die een klacht heeft over Readwinner.com dan wel de content van de Website dient deze zo spoedig mogelijk en uiterlijk veertien dagen nadat Reader kennis heeft genomen of kon nemen van de feiten waarover wordt geklaagd aan Readwinner.com kenbaar te maken met gebruikmaking van het contactformulier op de Website Readwinner.com zal de klacht binnen veertien dagen na de ontvangst van het contactformulier behandelen. Indien een klacht een voorzienbaar langere

10 Pagina 10 van 10 verwerkingstijd vraagt, wordt Reader binnen een termijn van veertien dagen na de ontvangst van het contactformulier een indicatie gegeven binnen welke termijn de klacht zal worden afgehandeld. 16. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 16.1 Op de Overeenkomst en deze Voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing 16.2 Alle geschillen welke mochten ontstaan met betrekking tot de Overeenkomst zullen voor zover dwingendrechtelijk niet anders mocht worden voorgeschreven in eerste aanleg worden onderworpen aan de uitspraak van de rechtbank te Rotterdam.

ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR AANBIEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR AANBIEDERS Pagina 1 van 15 ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR AANBIEDERS Readwinner.com gevestigd te Leiderdorp geregistreerd in het handelsregister onder nummer 62680242 handelend onder de naam readwinner

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V.

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Getaway Travel B.V. een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl 1/7 LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Beautysalon Vlinder welke wordt aangeboden op de website www.vlinder.nl/winspel.

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt

Spelregels voorafgaand aan de markt: Spelregels tijdens de markt: Spelregels na de markt Spelregels voorafgaand aan de markt: Alle producten dienen schoon en in goede staat ingeleverd te worden Je bepaalt zelf de prijs van jouw product (advies daarin is mogelijk) Tip: prijs je product niet

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS 1/8 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS Ten aanzien van de dienstverlening van Mamazoekt op de website www.mamazoekt.nl gelden de volgende voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden

Celwin Frenzen - Communication & Design Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Algemeen. Artikel 2: Aanbiedingen / overeenkomsten. Artikel 3: Levertijden Artikel 1: Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Celwin Frenzen Communication & Design (hierna te noemen CF-CD) gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op alle aanbiedingen.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende Algemene Voorwaarden 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.1. Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Designmaat

Algemene voorwaarden Designmaat Algemene voorwaarden Designmaat Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en alle door Designmaat gesloten overeenkomsten en verrichtte diensten en

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP').

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP'). MYPP Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55992080 (hierna: 'MYPP'). Door je review in te vullen

Nadere informatie

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken;

Het gebruik van de App en de Diensten van Sjauf mag geen overlast of hinder aan anderen veroorzaken; Sjauf Technologies B.V. is statutair gevestigd te Rotterdam met adres Goudsesingel 136, 3011 KD te Rotterdam en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65386426. Sjauf Technologies B.V., handelend

Nadere informatie

Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de ik vorm. Waar ik of mijn staat wordt het bedrijf Jij-in-Beeld bedoeld.

Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de ik vorm. Waar ik of mijn staat wordt het bedrijf Jij-in-Beeld bedoeld. Algemene Voorwaarden Voor de leesbaarheid van het document heb ik gekozen voor de ik vorm. Waar ik of mijn staat wordt het bedrijf Jij-in-Beeld bedoeld. Jij-in-Beeld KvK Enschede 55475981 BTW NL137662312B01

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 definities In deze algemene voorwaarden gelden de volgende definities: a) Opdracht: de overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer op grond waarvan diensten

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold

Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Algemene gebruikersvoorwaarden Rumbold Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Rumbold: Het kennisdelingsplatform Rumbold, waar organisaties samen

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

G E B R U I K S O V E R E E N K O M S T P R O G R A M M A T U U R

G E B R U I K S O V E R E E N K O M S T P R O G R A M M A T U U R G E B R U I K S O V E R E E N K O M S T P R O G R A M M A T U U R Van AP Oplossingen gevestigd te Enschede nader te noemen AP Oplossingen 1. ALGEMEEN 1. 1 Op de levering van software zijn de bepalingen

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Definities Gebruiker: geregistreerde gebruikers van de website [ondertitel.com] Bezoeker: niet geregistreerde personen die de website [ondertitel.com] bezoeken Gebruik: handelingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - WorkTimer: WorkTimer te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities

Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing. Artikel 1. Definities Algemene Voorwaarden Maat Webdesign & Editing Artikel 1. Definities 1. Onder Maat Webdesign & Editing wordt in deze Algemene voorwaarden verstaan: Maat Webdesign & Editing gevestigd te Leiden, KvK 63324393

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond

Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond Voorwaarden Hypotheekadvies van de Consumentenbond 1 Algemeen 1. Onder Klant wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan, natuurlijke personen en zelfstandigen zonder medewerkers, die Opdracht verleent

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN CREATIEF BUREAU NEDERLAND 2014 LAATSTE WIJZIGING 01 FEBRUARI 2013 TYPE- EN/OF DRUKFOUTEN VOORBEHOUDEN Artikel 1 Definities! Creatief Bureau: Opdrachtnemer. Leverancier van diverse

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc.

Daar waar in deze overeenkomst bijlesdocent(en) staat geschreven, kan ook worden gelezen: coach, huiswerkbegeleider, scriptiebegeleider etc. Algemene voorwaarden bijlesdocenten Ikwilbijles.nl, gevestigd in Nederland de deel 20, 9531MN BORGER, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56066104. 1 Algemeen Daar

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Contactpersoon: Sven Versluijs

Contactpersoon: Sven Versluijs Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Opdrachtnemer, op alle overeenkomsten die Opdrachtnemer sluit en op alle overeenkomsten die hiervan het gevolg kunnen

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel 1. Algemeen: 1.1 Op alle aanbiedingen van de Bouw Offerte Winkel tot uitvoering van diensten (hierna: "werkzaamheden") alsmede op alle overeenkomsten, bevestigingen

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem

Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem De Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassingen op het gebruik van het klantbeoordelingssysteem van DTG B.V., gevestigd aan de Herikerbergweg 88, (1101 CM) Amsterdam,

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Middeljans verstaan Geesje Middeljans- Boekholt, handelend onder de naam Middeljans

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD

ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD ALGEMENE VOORWAARDEN SPORT FIT NOORD SportFit Noord hierna te noemen: SFN is gevestigd te GRONINGEN en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te GRONINGEN onder nummer 65083822.

Nadere informatie

2.1 Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst (op afstand) aangaat met Pluspuzzel.

2.1 Klant: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die een overeenkomst (op afstand) aangaat met Pluspuzzel. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden voor Nederland versie 24-1-2019 1. Toepasselijkheid Dit zijn algemene voorwaarden van Puzzelspel. Pluspuzzel, verder te noemen: Pluspuzzel die betrekking hebben

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V.

Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. Algemene Voorwaarden voor diensten van Frijlande B.V. 1. Algemene bepalingen 1.1. Deze voorwaarden maken deel uit van overeenkomsten van opdracht, strekkende tot het verrichten van werkzaamheden door Frijlande

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN

LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN LEVERINGSVOORWAARDEN HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN PROFESSIONALS EN BEDRIJVEN Voorwaarden bij opdrachten tot leveren van producten op het gebied van training, coaching en advies. 1. Algemene bepalingen 1.1

Nadere informatie

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden

Out of Bounds Webdesign. Algemene Voorwaarden Out of Bounds Webdesign Algemene Voorwaarden blad 2 van 8 1 Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden

Nadere informatie

OZO doe ik mee! OZO Gebruiksvoorwaarden

OZO doe ik mee! OZO Gebruiksvoorwaarden OZO doe ik mee! OZO doe ik mee! biedt door middel van deze website een platform waar in het kader van onder andere de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) bemiddeling plaatsvindt tussen u als deelnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Bewegingscentrum Leeuwarden Opleidingen

Algemene voorwaarden. Bewegingscentrum Leeuwarden Opleidingen Algemene voorwaarden Bewegingscentrum Leeuwarden Opleidingen De deelnemer en Bewegingscentrum Leeuwarden Opleidingen (BCL / Boelens Concept consult (BCC) komen overeen: Artikel 1 Definities In deze algemene

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Artikel 1 Definities 1. Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching: de gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden:

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden: Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Oriental Wines, handelend onder de naam Oriental Wines, gevestigd te Wilgenburg 6 te Sint Willebrord. Onder opdrachtgever wordt verstaan een ieder (natuurlijk

Nadere informatie

3. STRIPPENKAARTEN a. Een Strippenkaart zijn NIET persoonlijk en WEL overdraagbaar. b. Een Strippenkaart zijn onbeperkt geldig. c. Een Strippenkaart l

3. STRIPPENKAARTEN a. Een Strippenkaart zijn NIET persoonlijk en WEL overdraagbaar. b. Een Strippenkaart zijn onbeperkt geldig. c. Een Strippenkaart l ALGEMENE VOORWAARDEN BOOTCAMPING Bootcamping is gevestigd te Opheusden en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 64620255. 1. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marjolein Marketing een overeenkomst sluit tot het leveren van diensten en/of producten. Hieronder vindt u de algemene leveringsvoorwaarden van Marjolein Marketing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en aanbiedingen door Marjolein Marketing, tenzij expliciet anders vermeld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven

Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Algemene voorwaarden voor deelnemers / bedrijven Door gebruik te maken van de website en diensten van LeadAngels aanvaardt deelnemer onderstaande voorwaarden: ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching

Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Algemene Voorwaarden van Goudklompjes Kindercoaching Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Goudklompjes Kindercoaching gevestigd te Utrecht, ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie