ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR AANBIEDERS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR AANBIEDERS"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 15 ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR AANBIEDERS Readwinner.com gevestigd te Leiderdorp geregistreerd in het handelsregister onder nummer handelend onder de naam readwinner (Readwinner.com) exploiteert de Readwinner.com website (Website). Met deze website beoogt Readwinner.com om ten behoeve van aanbieders van producten en diensten (Aanbieders) gegevens te verzamelen door middel van enquêtevragen. Om de geregistreerde websitebezoekers (Readers) te stimuleren deel te nemen aan de enquêtes maken deze bij deelname kans op een Prijs, welke door de aanbieders van de producten of diensten ter beschikking worden gesteld. 1. Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: de (rechts)persoon met wie Readwinner.com een Overeenkomst sluit. MC-vraag: De multiplechoicevraag in de ReadSessie welke volgt op de Read. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Readwinner.com en Aanbieder op basis van de termen van deze Voorwaarden A en het Privacy Beleid. Prijs: De Prijs wordt ter beschikking gesteld door de Aanbieder zoals gespecificeerd in een Read op de website waarop een Reader kans maakt na juiste beantwoording van de MC-vraag in een ReadSessie en volledige beantwoording van de daarvan deel uitmakende enquêtevragen. Privacy Beleid: het beleid van Readwinner.com dat van toepassing is op de Overeenkomst en het gebruik van de Website zoals vastgelegd in het document Privacyverklaring Readwinner.com dat is te raadplegen en beschikbaar wordt gesteld via de Website. Read: de door de Reader te lezen tekst al dan niet voorzien van afbeelding(en) en audio- en/of videofragmenten welke ten behoeve van en onder verantwoordelijkheid van de Aanbieder op de Website is geplaatst. Reader: de geregistreerde bezoeker van de Website die kan deelnemen aan de ReadSessie en kans kan maken op een Prijs.

2 Pagina 2 van 15 ReadSessie: De combinatie van een Read, de MC-vraag en eventueel bijbehorende enquête. Bevestigingsmail (waardebon): Wanneer een Reader de ReadSessie en de daarbij horende Prijs wint, wordt deze door Readwinner.com verzonden naar het (laatste) door de Reader opgegeven adres tijdens het invoeren van de registratiegegevens. Voorwaarden: Deze Algemene voorwaarden van Readwinner.com. Website: 2. Toepasselijkheid 2.1. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van producten en diensten door Readwinner.com aan Aanbieder en maken deel uit van alle Overeenkomsten met Aanbieder en zijn van toepassing op alle precontractuele situaties tussen Readwinner.com en Aanbieder, inclusief onderhandelingen en offertes, ook indien deze niet leiden tot het sluiten van een Overeenkomst. 2.2 Afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend voor zover deze uitdrukkelijk schriftelijk door Readwinner.com zijn aanvaard en gelden alleen voor de desbetreffende Overeenkomst(en) Wijzigingen van en aanvullingen op enige bepaling in de Overeenkomst, zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn vastgelegd en door beide partijen zijn ondertekend Indien enige bepaling van deze Voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig is, blijven de Voorwaarden voor het overige van kracht en zullen partijen over de inhoud van een nieuwe bepaling onderhandelen, welke bepaling de inhoud van de oorspronkelijke bepaling zo dicht mogelijk benadert. 3. Aanbiedingen 3.1 Alle aanbiedingen door Readwinner.com zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

3 Pagina 3 van Wanneer een aanbod wordt aanvaard heeft Readwinner.com het recht het aanbod onverwijld, te weten binnen twee werkdagen na ontvangst van de aanvaarding te herroepen.

4 Pagina 4 van Overeenkomst tussen Readwinner.com en Reader 4.1 Readwinner.com heeft op overeenkomsten tussen haar en Readers van toepassing verklaard de voorwaarden voor Readers. Aanbieder verklaart kennis te hebben genomen van deze voorwaarden voor Readers, deze zijn ook vermeld op en uit te printen via de Website. Aanbieder zal zich conformeren aan de verplichtingen welke voor Aanbieder zowel jegens Readwinner.com als Readers op grond van die voorwaarden voortvloeien. 5. Plaatsing van een advertentie, Reads en MC-vragen op de Website 5.1 De Aanbieder met wie een Overeenkomst tot stand is gekomen kan tegen betaling adverteren op de Website met een logo en/of bedrijfsgegevens. Het logo en/of de bedrijfsgegevens zijn alleen op de Website zichtbaar wanneer er een Prijs door Aanbieder wordt aangeboden. 5.2 De Aanbieder met wie een Overeenkomst tot stand is gekomen, kan Reads, MCvragen en andere daarop betrekking hebbende content aanleveren voor plaatsing op de Website door Readwinner.com. 5.3 Aanbieder kan, indien dit is overeengekomen, zelf Reads en MC-vragen op de Website plaatsen in een beveiligde omgeving met een eigen inlogcode. 5.4 Bij plaatsing van Reads, MC-vragen door Readwinner.com wordt er een periode van maximaal twee werkdagen gehanteerd voor verwerking en plaatsing op de Website.

5 Pagina 5 van De Reads en MC-vragen en andere content welke Aanbieder aanlevert of zelf plaatst op de Website dienen te voldoen aan de volgende voorwaarden: (1) Per Read worden maximaal tekens gebruikt, er is geen minimum verbonden aan het aantal tekens. (2) Reads en de bijbehorende MC-vragen worden, indien Aanbieder niet zelf de content op de Website plaatst, digitaal aangeleverd aan Readwinner.com. (3) De Read-teksten dienen te worden aangeleverd in een word document. (4) In verband met de diversiteit van de Readers, moeten de Read en de MCvragen begrijpelijk zijn voor Readers van verschillende niveaus. (5) Bij een MC-vraag worden drie antwoordmogelijkheden gegeven. De MCvraag moet eenduidig zijn. Dat wil zeggen dat maar één van de antwoorden correct is. (6) Het antwoord op de MC-vraag moet altijd uit de bijbehorende Read te herleiden zijn. (7) Aanbieder dient in de content van de ReadSessie te specificeren welke Prijs de winnende Reader ontvangt. 5.6 Aanbieder garandeert wat betreft de door hem aangeboden of op de Website geplaatste content: (1) Dat hij alle wetgeving, inclusief, zonder beperking, de wetgeving op het auteursrecht, de privacy en de intellectuele eigendom heeft nageleefd. (2) Dat de Read, de MC-vraag en overige content geen ongepaste, onnauwkeurige of verwerpelijke inhoud heeft. (3) Dat deze niet onwettig, lasterlijk, beledigend, obsceen, discriminerend of op andere wijze verwerpelijk is. (4) Dat deze geen inbreuk maakt op octrooien, handelsmerken, handelsgeheimen, copyrights of andere eigendomsrechten. (5) Content is leesbaar of verstaanbaar (audio) in de Nederlandse taal. 5.7 Indien Aanbieder in strijd handelt met het bepaalde in 5.5 en/of 5.6 althans daartoe een gerechtvaardigd vermoeden bestaat, is Readwinner.com, onverminderd haar eventuele andere op grond van de wet of de Overeenkomst

6 Pagina 6 van 15 toekomende rechten, gerechtigd de Read niet te plaatsen en/of deze van de Website te verwijderen. 5.8 Aanbieder kan ten behoeve van de promotie van meerdere producten en/of diensten, meerdere Reads en MC-vragen op de Website (laten) plaatsen. Het plaatsen van Reads en MC-vragen op de Website mag uitsluitend plaatsvinden in overeenstemming met wet- en regelgeving, in het bijzonder de Wet op de kansspelen, Gedragscode promotionele kansspelen en de Wet op de kansspelbelasting. Het is uitsluitend de verantwoordelijkheid van Aanbieder om vast te stellen of de door of namens haar geplaatste Reads, MC-vragen, foto s en illustraties voldoen aan de wet- en regelgeving. Aanbieder vrijwaart Readwinner.com voor iedere aanspraak van derden als het gevolg van het aanbieden of plaatsen van Reads, foto s en illustraties in strijd met wet- en regelgeving. 5.9 Readwinner.com behoudt zich het recht voor om Aanbieder naar eigen inzicht en zonder opgaaf van redenen te weigeren voor deelname. 6. Vergoeding en betaling 6.1 De Prijs welke Aanbieder dient te betalen voor het plaatsen van een advertentie met logo en/of bedrijfsgegevens op de Website en de Prijzen voor het plaatsen van een ReadSessie zijn gespecificeerd in het Tarievenoverzicht. 6.2 Alle opgegeven Prijzen zijn exclusief omzetbelasting (BTW). 6.3 De Prijzen zullen per 1 januari van ieder jaar worden herzien aan de hand van het ConsumentenPrijsindexcijfer (CPI) reeks alle huishoudens, als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 6.4 Voorafgaand aan de start van de ReadSessie vindt de volledige betaling plaats. 6.5 Indien Readwinner.com, in overeenstemming met aanbieder, ervoor kiest om (achteraf) te factureren, dan gelden de volgende voorwaarden:

7 Pagina 7 van 15 Binnen 30 dagen na de totstandkoming van de Overeenkomst worden de kosten voor het plaatsen van de advertentie in rekening gebracht door verzending van de factuur. 6.6 Iedere eerste week van de maand verstuurt Readwinner.com aan Aanbieder de factuur welke betrekking heeft op de door Aanbieder geplaatste ReadSessies. Zoals is gespecificeerd in het Tarievenoverzicht is de Prijs afhankelijk van het aantal door de Readers correct beantwoorde MC-vragen in de maand voorafgaand aan die van de verzending van de factuur. 6.7 De betaling van de facturen van Readwinner.com dient effectief te geschieden in Euro, binnen 30 dagen na factuurdatum zonder enige korting, inhouding of verrekening. De op de afschriften van Readwinner.com aangegeven valutadag wordt als dag van betaling aangemerkt. 6.8 Aanbieder is niet gerechtigd zijn betalingsverplichtingen op te schorten. 6.9 Indien Aanbieder niet binnen de overeengekomen betalingstermijn aan al zijn verplichtingen jegens Readwinner.com heeft voldaan, is Aanbieder van rechtswege in verzuim, zonder dat enige ingebrekestelling noodzakelijk is. Vanaf het moment waarop Aanbieder in verzuim is tot aan de dag van volledige betaling, is Aanbieder vertragingsrente verschuldigd van 1,5% over het verschuldigde bedrag per maand of gedeelte daarvan, onverminderd het recht van Readwinner.com op volledige schadevergoeding op basis van de wet Alle kosten van invordering van het door Aanbieder verschuldigde, gerechtelijke zowel als buiten-gerechtelijke kosten, zijn voor rekening van Aanbieder. Hieronder vallen onder meer de kosten van beslag, faillissementsaanvragen, incassokosten, alsmede de kosten van door Readwinner.com in te schakelen advocaten, deurwaarders en andere deskundigen Facturen worden geacht door Aanbieder te zijn geaccepteerd en akkoord bevonden, indien Readwinner.com hiertegen niet binnen acht dagen na factuurdatum per of schriftelijk bezwaar heeft ontvangen.

8 Pagina 8 van De winnaar van de ReadSessie 7.1 Indien een Reader een ReadSessie van Aanbieder wint, komt wat betreft de Prijs een overeenkomst tot stand tussen deze Reader en de Aanbieder. Onverminderd het bepaalde in deze Voorwaarden is Aanbieder verplicht tot het verstrekken van de Prijs aan de winnende Reader. 7.2 Na voltooing van de ReadSessie ontvangt de Aanbieder direct een mail van Readwinner.com hierin staan de registratiegegevens van de winnende Reader. De winnende Reader heeft de volgende registratiegegevens ingevoerd: naam, geslacht, geboortedatum en adres. Indien de registratiegegevens van de winnende reader in uw ontvangen mail tijdens het ophalen van de Prijs niet overeenstemmen met de gegevens van de bevestigingsmail (waardebon) en/of het identiteitsbewijs van de winnende reader, hoeft Aanbieder de Prijs niet ter beschikking te stellen. 7.4 Ten behoeve van deze bevestigingsmail dient Aanbieder Readwinner.com te informeren (1) op welke wijze Aanbieder de Prijs aan de winnende Reader zal doen toekomen en (2) gedurende welke termijn deze ter beschikking staat. 7.5 Indien de laatste dag dat de Prijs ter beschikking staat valt in het weekend of op een erkende nationale feestdag, wordt de betreffende termijn verlengd met drie dagen, tenzij anders mocht zijn vermeld in de bevestigingsmail. 7.6 Als Aanbieder geen termijn vermeldt waarbinnen de Prijs beschikbaar is, bedraagt de termijn waarbinnen de Prijs voor de winnende Reader beschikbaar is twee maanden na de datum waarop de bevestigingsmail is verzonden. 7.7 De Prijs wordt door de Reader persoonlijk gewonnen en is niet overdraagbaar. 8. De Prijs

9 Pagina 9 van De Prijzen van Aanbieder worden uitsluitend verstrekt c.q. ter beschikking gesteld door Aanbieder en niet door Readwinner.com. 8.2 De Prijs is door Aanbieder gespecificeerd in de betreffende ReadSessie. Aanbieder is gerechtigd om de winnende Reader een daarmee zo veel mogelijk overeenstemmend product en/of dienst als de Prijs ter beschikking te stellen. 8.3 De Prijs dient door Reader bij Aanbieder te worden afgehaald, conform de instructies en binnen de termijn vermeld in de bevestigingsmail, tenzij anders wordt overeengekomen tussen Aanbieder en de winnende Reader. Betreft de Aanbieder een webshop zonder afhaallocatie in Nederland dan zijn de kosten van verzending van de Prijs voor rekening van de winnende reader. Indien er een afhaallocatie in Nederland aanwezig is dan is de winnende reader in principe gerechtigd om de prijs persoonlijk op te halen. 8.4 De Prijs wordt aan de winnende Reader uitsluitend verstrekt na het verstrekken of laten zien aan Aanbieder van de bevestigingsmail (waardebon) en het verstrekken van een geldig officieel identiteitsbewijs (conform de Wet op de Identificatieplicht) waaruit de identiteit van de winnende Reader kan worden vastgesteld. 8.5 De aanbieder met een fysieke winkel en/of ambulante handel controleert het officeel identiteitsbewijs op basis van geldigheid en de volgende persoonlijke gegevens: initialen, achternaam en geboortedatum. Er mag geen kopie en/of foto van het identiteitsbewijs gemaakt worden. 8.6 De aanbieder met een webshop controleert het officeel identiteitsbewijs op basis van geldigheid en de volgende persoonlijke gegevens: initialen, achternaam en geboortedatum. Om de winnende reader maximaal te beschermen is er slechts één manier waarop legitimatiebewijzen per mail mogen worden ontvangen. Dit mag alleen tot stand komen via de KopieID-app van het ministerie van Binnelandse Zaken en Koningsrelaties. De app is gratis verkrijgbaar in Google

10 Pagina 10 van 15 Play voor Android, Apple s App Store voor ios en de Windows Phone Store voor Windows. Indien de winnende reader u de gegevens van zijn/haar legitimatiebewijs op een andere manier wilt doen toekomen dan dient u dit verzoek ten alle tijden te weigeren. 8.8 Tenzij anders mocht zijn overeengekomen tussen Aanbieder en de winnende Reader moet deze persoonlijk de Prijs afhalen. 8.9 Indien Readwinner.com heeft geconstateerd dat sprake is geweest van fraude van de winnende Reader zal zij Aanbieder daarover informeren en hoeft Aanbieder de Prijs niet te verstrekken Een Prijs is niet bij Readwinner.com of Aanbieder inwisselbaar voor geld of andere producten en/of diensten Aanbieder kan bij voltooiing van een ReadSessie aan een Reader een (exclusieve) aanbieding in de vorm van een kortingscode of andere incentive ter beschikking stellen. Deze code of incentive is niet de Prijs van de betreffende ReadSessie zodat de daarvoor geldende specifieke bepalingen niet van toepassing zijn.

11 Pagina 11 van Overmacht 9.1. Indien Readwinner.com door overmacht van blijvende of tijdelijke aard wordt verhinderd de Overeenkomst (verder) uit te voeren, onafhankelijk van de vraag of de overmacht was te voorzien, is Readwinner.com gerechtigd zonder enige verplichting tot schadevergoeding de Overeenkomst door een daartoe strekkende mededeling zonder gerechtelijke tussenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, onverminderd het recht van Readwinner.com op betaling door Aanbieder voor reeds door Readwinner.com verrichte prestaties voordat sprake was van een overmachtsituatie, dan wel de (verdere) uitvoering van de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk op te schorten. Readwinner.com zal Aanbieder zo spoedig mogelijk van een situatie van overmacht op de hoogte stellen. Ingeval van opschorting zal Readwinner.com alsnog gerechtigd zijn de Overeenkomst geheel of gedeeltelijk ontbonden te verklaren Onder overmacht zijn begrepen alle omstandigheden waardoor Readwinner.com tijdelijk of blijvend niet in staat is aan haar verplichtingen te voldoen, zoals brand, werkstaking of werkuitsluiting, in gebreke blijven van toeleveranciers, (technische/elektriciteit) storingen in het bedrijf van Readwinner.com of in dat van toeleveranciers en voorts alle omstandigheden waarbij redelijkerwijs niet van Readwinner.com kan worden gevergd dat zij haar verplichtingen jegens Aanbieder (verder) nakomt. Overmacht van Readwinner.com s toeleveranciers wordt tevens geacht overmacht te zijn van Readwinner.com. 10. Beperking Aansprakelijkheid en Vrijwaring 10.1 Alle inhoud en diensten die op of via de Website ter beschikking worden gesteld, worden aangeboden in hun gegeven hoedanigheid. Readwinner.com stelt zich op generlei wijze garant voor de Website of de inhoud daarvan. Readwinner.com biedt geen enkele waarborg ten aanzien van de juistheid, geschiktheid, betrouwbaarheid, volledigheid, werking, passendheid, virusvrijheid of tijdigheid van de inhoud van de Website of de diensten die daarop worden aangeboden.

12 Pagina 12 van Readwinner.com is op geen enkele wijze partij bij de overeenkomst tussen Reader en Aanbieder betreffende de Prijs. Alle geschillen tussen Reader en Aanbieder dienen door deze onderling te worden opgelost. Readwinner.com is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door of als gevolg van de Prijs. Readwinner.com verleent geen enkele garantie op de geschiktheid, betrouwbaarheid, volledigheid, werking, passendheid en kwaliteit van de Prijs Indien een winnende Reader een klacht heeft over de Prijs c.q. het handelen of nalaten van Aanbieder dient Aanbieder dit per dan wel schriftelijk te berichten aan Readwinner.com. Readwinner.com heeft slechts een bemiddelende rol waar geen rechten aan kunnen worden ontleent Readwinner.com is niet verantwoordelijk en ook niet aansprakelijk voor de inhoud en kwaliteit van de door Aanbieder verstrekte informatie vermeld in de ReadSessie dan wel andere door Aanbieder aangeleverde content ten behoeve van de Website Readwinner.com spant zich in om de Website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid Readwinner.com is ook niet aansprakelijk voor enige schade van Aanbieder, een Reader dan wel enige andere gebruiker van de Website, uit welke hoofde dan ook, tenzij sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid van Readwinner.com Voor het geval Readwinner.com wel aansprakelijk wordt geacht voor schade, zal de door haar eventueel uit te betalen schadevergoeding in ieder geval per gebeurtenis (waaronder een reeks met elkaar samenhangende gebeurtenissen als één gebeurtenis hebben te gelden) niet meer bedragen dan het bedrag dat door de aansprakelijkheidsverzekeraar van Readwinner.com wordt uitgekeerd.

13 Pagina 13 van Indien Readwinner.com door een derde wordt aangesproken in verband met schade welke door Aanbieder is veroorzaakt, dan wel waarvoor deze aansprakelijk is zal Aanbieder Readwinner.com vrijwaren voor deze schade. 11. Privacy 11.1 Aanbieder is bekend met het Privacy Beleid van Readwinner.com zoals van toepassing op de overeenkomst tussen Readwinner.com en een Reader De gegevens van Reader worden door Aanbieder uitsluitend gebruikt ten behoeve van het verstrekken van de gewonnen Prijs. De ontvangen informatie zal door Aanbieder niet ter beschikking worden gesteld dan wel worden verkocht aan derden zonder uitdrukkelijke instemming van de betreffende Reader Aanbieder zal zich houden aan al de in Nederland van toepassing zijnde wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens. 12. Duur van de Overeenkomst 12.1 Readwinner.com en Aanbieder kunnen de Overeenkomst, voor zover deze geen betrekking heeft op een in de Overeenkomst vastgesteld aantal ReadSessies, op ieder ogenblik beëindigen tegen het einde van een kalendermaand met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen. De Overeenkomst eindigt echter niet voordat een gedurende de opzegtermijn nog lopende ReadSessie volledig is afgerond Aanbieder kan zelf het aangemaakte profiel verwijderen en heeft geen verdere verplichtingen. Opzegging kan ook per dan wel schriftelijk plaatsvinden Indien de Overeenkomst betrekking heeft op een in de Overeenkomst vastgesteld aantal ReadSessies eindigt deze wanneer (als) de ReadSessie(s) is (zijn) afgerond.

14 Pagina 14 van Intellectuele eigendomsrechten 13.1 Alle intellectuele eigendomsrechten van toepassing op de inhoud van de Website zijn eigendom van Readwinner.com, tenzij anders aangegeven. De inhoud van de Website en daarvan deel uitmakende faciliteiten zijn slechts voor het eigen gebruik van Aanbieder bedoeld. Het op enigerlei wijze kopiëren, overdragen, vertonen, uitvoeren, verspreiden (al dan niet tegen vergoeding), in licentie uitgeven, wijzigen, opslaan of anderszins gebruiken van deze Website of enig onderdeel daarvan is niet toegestaan Aanbieder is rechthebbende op de door haar aangeleverde content ten behoeve van een ReadSessie en garandeert dat zij gerechtigd is tot het gebruik van deze content en plaatsing daarvan op de Website en daarmee geen inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendomsrechten van derden. 14. Verandering van de Voorwaarden 14.1 Van tijd tot tijd kan er aanleiding zijn om de Voorwaarden te wijzigen. Zulke veranderingen zullen aan Aanbieder worden medegedeeld. Aanbieder zal worden geacht haar goedkeuring te hebben gegeven aan deze wijzigingen indien zij na de mededeling opnieuw content aanlevert voor een ReadSessie. 15. Links 15.1 De Website bevat links naar andere websites. Readwinner.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor producten, diensten, materialen of beschikbare informatie verstrekt door websites waarnaar zij linkt of anderszins verstrekt worden door Aanbieder of andere derden die op de Website zijn aangegeven. Geen van de Websites waarnaar wordt gelinkt maken deel uit van de Overeenkomst Het aanbieden van links naar de homepage of andere onderdelen van de Website, met inbegrip van framing, is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Readwinner.com. Readwinner.com houdt zich het recht voor

15 Pagina 15 van 15 om alle links naar haar website die zij ongepast acht zonder bericht te verwijderen. 16. Volledige overeenkomst 16.1 De Overeenkomst die onder deze Voorwaarden tot stand komt vormt de volledige overeenkomst tussen Aanbieder en Readwinner.com met betrekking tot de inhoud daarvan. 17. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 17.1 Op de Overeenkomst en deze Voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing Alle geschillen welke mochten ontstaan met betrekking tot de Overeenkomst zullen voor zover dwingendrechtelijk niet anders mocht worden voorgeschreven in eerste aanleg worden onderworpen aan de uitspraak van de rechtbank te Rotterdam.

ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS

ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS Pagina 1 van 10 ALGEMENE VOORWAARDEN READWINNER.com VOOR READERS Readwinner.com gevestigd te Leiderdorp geregistreerd in het handelsregister onder nummer 62680242 handelend onder de naam readwinner (Readwinner.com

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend (bedrijf of privé klant)

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend (bedrijf of privé klant) ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TIJD VOOR PAUZE - 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Redback eenmanszaak gedeponeerd bij www.voorwaarden.net d.d. 5 februari 2009

Algemene voorwaarden Redback eenmanszaak gedeponeerd bij www.voorwaarden.net d.d. 5 februari 2009 Artikel 1 - Definities In de onderhavige algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: Redback: de eenmanszaak

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Security XL 1 oktober 2012 Pagina 1 van 6

Algemene Voorwaarden van Security XL 1 oktober 2012 Pagina 1 van 6 van Kouwenborchstraat 9 7773 CA Hardenberg Tel: +31 523 271110 E-mail: info@securityxl.nl KvK: 05064924 BTW: NL 128 021 792 B01 IBAN: NL70 RABO 0102 9477 08 BIC: RABONL2U Algemene voorwaarden van Security

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Tekstbureau Glasheldere Taal Algemeen Op alle tekstproducties van Tekstbureau Glasheldere Taal zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BE STUNNING 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: Be-Stunning:

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign.

1. Opdrachtgever: de wederpartij van WiDesign. 2. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtgever en WiDesign. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van te koop naar verkocht.nl

Algemene voorwaarden Van te koop naar verkocht.nl 1. Definities In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: Van te koop naar verkocht: gevestigd te Burgemeester

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt,tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN OUTDO VOF. 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Liteserver Algemene Voorwaarden

Liteserver Algemene Voorwaarden Liteserver Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1. Liteserver: Liteserver is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 18090797. 1.2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2. Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Reeldeal B.V. Artikel 1. Definities 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. App: de app waarmee Klant kan adverteren en Spelers een Spel kunnen spelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01

Algemene Voorwaarden. Pagina1. Prodizo VOF KVK 59692073. W www.prodizo.nl E info@prodizo.nl. Bank NL98ABNA04371361 BTW 853606705B01 Algemene Voorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: Prodizo: de eigenaar en exploitant van de website Prodizo.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel van VOF Prodizo. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V.

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Getaway Travel B.V. een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden

AutoTrack.nl. Algemene advertentievoorwaarden AutoTrack.nl Algemene advertentievoorwaarden 1. Definities In de navolgende bepalingen wordt verstaan onder: AutoTrack.nl: de eigenaar en exploitant van de website AutoTrack.nl, zijnde een bedrijfsonderdeel

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden (versie augustus 2012) 1/5 worktimer.nl Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - WorkTimer: WorkTimer te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand

Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand Algemene voorwaarden Tekstbureau Bijdehand Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de begrippen 'opdrachtnemer' en 'opdrachtgever' gebruikt. Met 'opdrachtnemer' wordt Tekstbureau Bijdehand

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Pimpyourcan.com Alle opdrachten worden alleen volgens onderstaande voorwaarden aangenomen en verwerkt. Door bij Pimpyourcan.com een bestelling te plaatsen,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buro210 B.V.

Algemene voorwaarden Buro210 B.V. T: F: 0182-34 1186 E: info@ 0182-34 2808 Algemene voorwaarden Buro210 B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1 In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis: YachtFocus Media

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl

Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl Algemene Voowaarden Onlineklantenwerven.nl Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ClickSmash Productions

Algemene voorwaarden ClickSmash Productions Algemene voorwaarden ClickSmash Productions Kamer van Koophandel te Amsterdam: 34147558 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend.

2.1 Alle aanbiedingen en prijsopgaven van de vertaler zijn vrijblijvend. Artikel 1 Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen de vertaler en de opdrachtgever, met uitsluiting van de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Middeljans Sport en Reclame Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Middeljans verstaan Geesje Middeljans- Boekholt, handelend onder de naam Middeljans

Nadere informatie

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling

1. Definities 3. Aanbiedingen en offertes 2. Toepasselijkheid 4. Prijzen en betaling ALGEMENE VOORWAARDEN VERSIE 1 1 JANUARI 2018 1. Definities 1.1 Jorismulkens.nl: de eenmanszaak die inge- schreven staat bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 66049237. 1.2 Opdrachtgever: degene

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A.

Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A. Algemene Voorwaarden 21 september 2017 21 september 2017 1 Artikel 1: Definities AET: Coöperatief Advanced Extracorporeal Therapies U.A., Waldeck Pyrmontplein

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer

Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Document: Versie: Datum: Algemene voorwaarden Share it! B.V. Ondernemer 1.1 27 februari 2014 Algemene voorwaarden Share it! B.V. Gebruikmaking advertentiefaciliteiten Share it! door ondernemer Artikel

Nadere informatie

Artikel 1: Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de adverteerder en Moslimbruiloft.nl.

Artikel 1: Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de adverteerder en Moslimbruiloft.nl. Algemene voorwaarden plaatsing advertentie Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor een advertentie/bedrijfspresentatie op de website van Moslimbruiloft.nl. Indien er in deze voorwaarden over

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden:

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden: Definities: In deze algemene voorwaarden wordt onder Oriental Wines, handelend onder de naam Oriental Wines, gevestigd te Wilgenburg 6 te Sint Willebrord. Onder opdrachtgever wordt verstaan een ieder (natuurlijk

Nadere informatie

PROMOTIE MOGELIJKHEDEN OP

PROMOTIE MOGELIJKHEDEN OP 1 januari 2017 PROMOTIE MOGELIJKHEDEN OP WWW.BEVEILIGINGBANEN.NL Hoofdpagina : banner op Beveiligingbanen + website link (art.nr. 30001) Commerciële kenmerken: Het meest prijsgunstige promoformaat. Ideaal

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant)

Definitie cliënt: de rechtspersoon die de overeenkomst heeft getekend. (Bedrijf of privé klant) ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TRANSITION DRIVERS 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis:

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I Artikel 1 algemeen 1.1. In deze voorwaarden wordt onder Koek & Ei verstaan: mw. Y. Singer, handelende onder de naam Ambachtelijke bakkerij Koek en Ei, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Help in Progress partij

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing:

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Niels Drost: De bij de KvK onder nummer 66027640 ingeschreven onderneming, ook

Nadere informatie

Tekstalig. Tekst- en taalbureau. Algemene voorwaarden April 2014. Gegevens Tekstalig Tekstalig info@tekstalig.nl 0681321487 KVK: 53140400 ING: 6067411

Tekstalig. Tekst- en taalbureau. Algemene voorwaarden April 2014. Gegevens Tekstalig Tekstalig info@tekstalig.nl 0681321487 KVK: 53140400 ING: 6067411 Tekstalig Tekst- en taalbureau Algemene voorwaarden April 2014 Gegevens Tekstalig Tekstalig info@tekstalig.nl 0681321487 KVK: 53140400 ING: 6067411 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie