Nieuwsbrief november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief november 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief november 2016 De derde nieuwsbrief van dit jaar. Iedereen is een beetje bijgekomen van de vakantie en nu gaan we weer een nieuwe periode in. Een periode van veel gebeurtenissen qua weersverandering en ook de komende feestdagen. We zijn al druk bezig met de lampions, Sinterklaas komt dan al snel aan in Nederland en voor we het weten zitten we met z n allen rond de kerstboom. Voor iedereen een drukke periode maar vooral ook gezellige periode. Op Mallemolen proberen we zoals altijd een leuke, ontspannen en gezellige sfeer te maken. We hebben net het thema Reuzen en kabouters van Puk afgesloten en daar hebben de kinderen enorm van genoten. Evenals de pedagogisch medewerksters. We gaan volgend jaar weer een nieuw thema starten. Verderop in de nieuwsbrief volgen een aantal mededelingen, onze stagiaires stellen zich aan u voor en zoals u gewend bent ook de nodige foto s. We hebben in een korte periode ook veel nieuwe kinderen op Mallemolen mogen verwelkomen. Voor alle nieuwe kinderen en ouders: van harte welkom op Mallemolen!

2 Mededelingen Er blijft de laatste tijd veel kleding liggen van kinderen op Mallemolen. In de gang bij de Zwaluwen groep staat een oranje box met veel kleding. Wilt u eens kijken of er mogelijk iets bij zit dat van uw kind is? Kinderen hebben straks weer nieuwe winterjassen, schoenen, laarzen, sjaals mutsen, wanten noem maar op. Teveel om het allemaal te onthouden van wie wat is en om te voorkomen dat kleding weg raakt willen we vragen om alles te voorzien van een naam. De koude en natte periode is weer in aantocht. We willen dan ook vragen om de kinderen de schoenen uit te trekken voordat ze op de groep komen. Om te voorkomen dat ze koude voeten krijgen is het fijn als er sloffen/pantoffels/extra sokken aanwezig zijn. U kunt dit achterlaten, met naam in de vakkenkasten op de gang. Voor de kinderen die s middags een dutje doen, is het fijn een passende pyjama te dragen. Voor ouders om dit even te checken. Ook is het fijn voor kinderen om reserve kleding te hebben toegepast aan het seizoen. Ook dit is voor de ouders om dit even te checken. Dit jaar vieren we Sinterklaasfeest op maandag 5 december voor zowel de kdv kinderen alsook de nso kinderen. Verdere invulling volgt nog. Kindercentrum Mallemolen heeft belang bij ondergoed, zowel voor jongens als voor meisjes en sokken. (klein en groot). Ook willen we de mogelijkheid creëren om met de BSO kinderen te gaan timmeren ect. Hebt u gereedschap o.i.d. over wat geschikt is voor kinderen (vanaf 4 jr), denk even aan Mallemolen.

3 Evenementen De donderdaggroep van de NSO is naar de bibliotheek geweest. Daar was een verhalenmiddag. Een mevrouw vertelde ons dat ze graag verhalen wilde schrijven over vroeger. Ze had natuurlijk vanalles uit boeken gehaald maar ze wilde graag van oudere mensen persoonlijk verhalen horen. Waar ze bijvoorbeeld mee speelden, wat ze vroeger aten, enzovoorts. Ze vroeg de kinderen om haar daarbij te helpen. Er werden groepjes gemaakt en elk groepje ging naar een opa of oma om ze vragen te stellen. Een aantal kinderen vond dit natuurlijk erg spannend maar er waren ook genoeg kinderen die wel vragen durfden te stellen. Uiteindelijk kwam iedereen weer bijelkaar om alle verhalen met elkaar te delen. Een erg leuke middag!

4 Reuzen en kabouters van Puk Creatief met handen en voeten

5 Ballorig

6 Even voorstellen Sommige ouders kennen misschien Charmaine Kock nog wel. Een aantal jaren geleden was zij stagiaire bij Mallemolen. Nu is ze werkzaam op de dinsdag nso en vrijdagmiddag kdv en soms op andere dagen. Nicole Piersma was ook als stagiaire werkzaam bij Kindercentrum Mallemolen en is onlangs gediplomeerd. Nicole werkt nu op wisselende dagen als invalkracht bij Mallemolen.

7 Allerlei TINK cursus De TINK cursus is ontwikkeld door Sardes. De training is erop gericht de interactievaardigheden van de pedagogisch medewerkers te vergroten. Tegelijkertijd vergroot het de taalvaardigheid. Immers interactie heeft te maken met taalvaardigheid. De training gaat uit van de NCKO-kwaliteitsmonitor (Nederlands consortium Kinderopvang Onderzoek). Hierbij wordt uitgegaan van 6 interactievaardigheden, waar je al p.mer altijd al mee bezig bent. Soms gebeurt dit onbewust. De TINK training is erop gericht dat er expliciet gewerkt gaat worden aan deze 6 vaardigheden: Sensitieve responsiviteit Respect voor autonomie Structuren en grenzen stellen Praten en uitleggen Ontwikkelingsstimulering Begeleiden van interacties tussen kinderen Behalve Charmaine en Nicole, nemen alle p.mers deel aan deze training. We hebben elkaar in bepaalde situaties gefilmd en op een trainingsavond dit besproken. We hebben activiteiten ondernomen met de kinderen waarbij op taal, respect voor autonomie en sensitieve responsiviteit gelet is. En ook is dit later weer besproken. In totaal bevat de training 8 bijeenkomsten van 3 uur.

8 Een bericht van de SOCIALE LONG. De SOCIALE LONG is een groep bewoners die van Beijum graag een socialere wijk willen maken waar we elkaar weten te vind en er voor elkaar zijn. Onder deze naam kunt u deze groep vinden op facebook (sociale long/ontmoetend verbinden) en ze hebben inmiddels al 800 leden wat wel aangeeft dat veel Beijumers een socialere wijk willen. Er is net als vorig jaar een sociale actie opgezet voor de minima van Beijum of voor mensen die wel een oppepper kunnen gebruiken. Graag willen ze deze mensen die constant gebukt gaan onder financiële zorgen een extraatje geven. Een hart onder de riem om ze te laten weten dat ze er niet alleen voor staan! Er is daarom net als vorig jaar een actie opgezet; kerstpakketten voor de Minima. Ze gaan inzetten op 150 pakketten dit jaar! Wij,als Kindercentrum Mallemolen willen hier ook aan deelnemen. In de gang komt een doos te staan waar u iets in kan doneren. Zie bericht elders in de nieuwsbrief. VOOR BEIJUMERS, DOOR BEIJUMERS!! En ook bewoners van de Hunze en Van Starkenborgh Lieve mensen, Nog een paar dagen en dan gaan de inschrijvingen voor de kerstpakketten van start. Van 1 november tot 1 december kun je jezelf of iemand anders inschrijven voor een kerstpakket. Toekenning van een pakket gaat op volgorde van inschrijving! Als iedereen die zichzelf of iemand anders inschrijft een pakket kan krijgen hangt af van wat er gedoneerd wordt! Wat is de stand tot nu toe? * De Bron doneert 150 dozen * Een onbekende gulle gever doneert 50 tubes tandpasta * Aleid Brouwer doneert 25 kindertandenborstels. Maar daar kan natuurlijk nog veel meer bij!!

9 Inleverpunten: *Trefpunt *Heerdenhoes * Kleihoorn * Voordeelkapper * Kindercentrum Mallemolen Wat kan er gedoneerd worden? ALLES MET EEN HOUDBAARHEID TOT TENMINSTE FEBRUARI 2017!!!! Wil je graag doneren maar weet je niet zo goed wat? Je kunt denken aan; Soepen, pasta, chocola, blikgroente,luiers,babydoekjes, verzorgingsproducten, tandenborstels,rijst,koekjes,pakjes/blikjes drinken,tomatenblokjes in blik,snoep,koffiepads,thee,olie,meel, Eigenlijk dus alles wat lang houdbaar is kan gedoneerd worden! Wij hopen dat jullie massaal zullen gaan doneren zodat we het streven om 150 gezinnen blij te maken met een mooi kerstpakket met zijn allen kunnen halen. ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER!!

10 BERICHT VAN DE OUDERCOMMISSIE Beste ouders, We willen jullie erg bedanken voor de moeite die jullie hebben genomen om de enquête in te vullen. Met name de vaak uitgebreide toelichtingen geven ons goed inzicht in waar jullie tevreden mee zijn en waar jullie nog mogelijkheden voor verbeteringen zien. Met betrekking tot punten ter verbetering gaan we nu eerst in gesprek met de Mallemolen: wat kunnen we oppakken en wat (nog) niet. In de volgende nieuwsbrief zal hier een uitgebreid verslag van volgen. Vriendelijke groet, de oudercommissie (Sandra Pranger, Sandra de Lange en Marieke Visser). Voor vragen, opmerkingen en ideeën; gebruikt u dit mailadres, ocmallemolen@live.nl.

11 Stagiaires Mijn naam is Carmen van der Noord, ik ben geboren in December, 1998 en volg de opleiding SAW PW 2 e leerjaar op het Alfa-college, kluiverboom. Op de donderdag en vrijdag loop ik stage op kindercentrum Mallemolen, dit ga ik doen tot het einde van het schooljaar. Tijdens deze stage hoop ik meer ervaring op te doen en te leren. Mijn motivatie om deze opleiding te volgen is dat ik het leuk vind om met kinderen te werken omdat ik vooral erg vrolijk word door de kinderen. Mijn motivatie om stage te lopen op de Mallemolen was dat het een erg mooie locatie heeft en het mij een hele leuke plek leek om stage te gaan lopen. Mijn hobby s zijn paardrijden, afspreken met vriendinnen en oppassen op mijn neefjes en buurmeisjes. Ook heb ik nog een bijbaantje als kassière bij de Albert Heijn. Mijn naam is Susanne Pol. Ik ben 17 jaar oud en woon in Beijum. Ik ben een nieuwe stagiaire bij de Mallemolen. Ik loop stage op de Maandag (ochtend/middag) en de Donderdag (middag). Ik loop stage voor de opleiding pedagogisch medewerker Kinderopvang niveau 4. Nog wat over mijzelf: Wat vind ik leuk om te doen? Ik vind het leuk om te zingen Ik vind het leuk om foto s te maken Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan Ik vind het leuk om met muziek bezig te zijn Hallo mijn naam is Lisa Sibma. Ik ben 16 jaar oud en zit op het Heyerdahl College. Dit schooljaar loop ik stage op de Mallemolen. Ik heb het hier erg naar de zin. Leuke collega's en lieve kinderen. We doen spelletjes met de kinderen en eten gezellig samen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vriendinnen. Ik houd van dansen en wandelen met onze hond, die Krispy heet. Ik hoop hier nog een fijne tijd te hebben en veel te leren op de Mallemolen.

12 Verjaardagskalender Oktober Luca van der Roest 3 oktober 4 jaar Dinthe Nuus 7 oktober 7 jaar November Leonie Wagenaar 3 november 3 jaar Simmer Ypke Kroezenga 5 november 7 jaar Koen Haar 5 november 2 jaar Simone Dijkstra 14 november 35 jaar Pjotr Bruinsma 26 november 1 jaar December Tristan Nuus 7 december 9 jaar Lieke Boes 9 december 6 jaar Sophie Sliekers 15 december 1 jaar Kyonn Hernandez 24 december 3 jaar Milan van der Roest 27 december 6 jaar

Nieuwsbrief. - december Thema s en bijzonderheden

Nieuwsbrief. - december Thema s en bijzonderheden Nieuwsbrief - december 2015 Thema s en bijzonderheden We zitten volop in de drukste periode van het jaar. We zijn natuurlijk begonnen met lampions maken voor Sint Maarten en al gauw waren we al druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - november - 2014. Thema s en bijzonderheden

Nieuwsbrief. - november - 2014. Thema s en bijzonderheden Nieuwsbrief - november - 2014 Thema s en bijzonderheden We hebben net het thema Wat heb ik aan van Puk afgesloten. Er is volop gespeeld met onze wasmachine, droogrek en met de verkleedkleren. We hebben

Nadere informatie

Zaterdag 30 november viert Mallemolen het Sinterklaasfeest. Zoals eerder aangegeven; vrijdag 27 december is Mallemolen gesloten.

Zaterdag 30 november viert Mallemolen het Sinterklaasfeest. Zoals eerder aangegeven; vrijdag 27 december is Mallemolen gesloten. Nieuwsbrief - juni - 2013 De derde nieuwsbrief in het jaar 2013. Thema s en bijzonderheden Het is bijna voorbij die mooie zomer. We hebben allemaal genoten van het warme weer. Heerlijk. En nu nog lekker

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Juni 2017 Nieuwsbrief 29

Juni 2017 Nieuwsbrief 29 Juni 2017 Nieuwsbrief 29 VillaDriel wint Kinderopvang awards 2017 In de door Opiness georganiseerde verkiezing Kinderopvang awards 2017 hebben we 3 prijzen binnen gesleept. In de categorie beste kinderopvangorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017 Nieuwsbrief Oktober 2017 Onderwerpen Evelyn en Uk&Puk Een nieuw gezicht Inspectiebezoek KDV-PA Mirte stelt zich voor Emoties bij het PA Kwallen bij Rovers1 Een greep uit de aangeboden activiteiten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

5 pedagogisch medewerkers

5 pedagogisch medewerkers 5 pedagogisch medewerkers In dit hoofdstuk gaan we in op de pedagogisch medewerker. Zij heeft grote invloed op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in de opvang. Door individuele interactie met

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

oktober 2015 Nieuwsbrief 21

oktober 2015 Nieuwsbrief 21 Herfst Mist en regen, gladde wegen oktober 2015 Nieuwsbrief 21 En een koude natte wind Duizendtallen gekleurde bladeren vallen Het mooie najaar begint!! Back to school De zomer van 2015 is snel voorbij

Nadere informatie

Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek (NCKO)

Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek (NCKO) Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek (NCKO) dr. Ruben Fukkink dr. Mirjam Gevers Deynoot-Schaub drs. Katrien Helmerhorst workshops ABVAKABO FNV 7 oktober 2009 STRUCTURELE KENMERKEN PROCESKWALITEIT

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze BSO De Wilgenboom, versie december 2015 Vera Snelle, locatiemanager

Pedagogische werkwijze BSO De Wilgenboom, versie december 2015 Vera Snelle, locatiemanager Omvang van De BSO en de samenstelling van de en Er worden momenteel op maandag, dinsdag en donderdag niet meer dan 20 kinderen opgevangen op BSO De Wilgenboom. Op vrijdag worden er momenteel niet meer

Nadere informatie

April 2017 Nieuwsbrief 28

April 2017 Nieuwsbrief 28 April 2017 Nieuwsbrief 28 Maart is net voorbij, de krokussen bloeien, de fruitbomen staan in volle bloei en wij hebben zin in de lente. We zijn dit jaar goed begonnen met veel nieuwe kinderen. Op het KDV,

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Wat is de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang? Ruben Fukkink Universiteit van Amsterdam

Wat is de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang? Ruben Fukkink Universiteit van Amsterdam Wat is de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang? Ruben Fukkink Universiteit van Amsterdam Een geschiedenis van (bijna) 150 jaar 1863: A dams onderzoek stadsgeneesheer Coronel 1869: Vereeniging tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd april 2018 Nr. 33 Inleiding Hallo allemaal, De zomertijd is ingegaan, we w kunnen weer gaan genieten van onze nze mooie en lange Zeeuwse lente dagen. Ondanks dat het

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 Januari 2014

Nieuwsbrief nummer 18 Januari 2014 Nieuwsbrief nummer 18 Januari 2014 Belangrijke data Dinsdag 1 juli: afscheid Marlies Maandag 14 juli: oudergesprekken Maandag 28 juli t/m donderdag 14 augustus kdv gesloten (zomervakantie) Maandag 20 t/m

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2016

Nieuwsbrief. December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en we maken ons weer op voor de feestdagen en de afsluiting van (alweer) een bewogen jaar. In de afgelopen maanden zijn weer

Nadere informatie

Fotolink: alleen voor ouders, sorry

Fotolink: alleen voor ouders, sorry Vanuit de trein met het uitzicht op. de laptop, onderweg naar een bijeenkomst over hoe kan het ook anders de veranderingen in de kinderopvang schrijven wij voor jullie deze nieuwsbrief Veel leesplezier

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - juni Thema s en bijzonderheden. De tweede nieuwsbrief in het jaar 2014.

Nieuwsbrief. - juni Thema s en bijzonderheden. De tweede nieuwsbrief in het jaar 2014. Nieuwsbrief - juni - 2014 De tweede nieuwsbrief in het jaar 2014. Thema s en bijzonderheden De zomer breekt aan. Heerlijk! De kinderen spelen lekker buiten in de zandbak, fietsen, stoepkrijten en zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013

Nieuwsbrief. - december 2013. Thema s en bijzonderheden. De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Nieuwsbrief - december 2013 Thema s en bijzonderheden De vierde nieuwsbrief in het jaar 2013 Het jaar 2013 is bijna weer voorbij. Sint Maarten en Sinterklaas hebben we afgesloten. We hebben een leuk Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei Thema s en bijzonderheden

Nieuwsbrief. Mei Thema s en bijzonderheden Nieuwsbrief Mei 2015 Thema s en bijzonderheden Vanaf week 21 gaan we met het thema Ik en mijn familie beginnen. Graag willen we foto s van de kinderen ontvangen met familie, opa s, oma s en/of huisdieren.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Leren & Leven in het Kindcentrum

Leren & Leven in het Kindcentrum Leren & Leven in het Kindcentrum Leren & Leven Leren & Leven heeft een aanpak en een programma waarmee alle kinderen ondersteund en uitgedaagd worden in het ontwikkelen van hun unieke talenten. De aanpak

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep:

Nieuwsbrief. Meivakantie. 3 plus groep: Nieuwsbrief Meivakantie De maanden februari, maart en april zijn weer voorbijgevlogen op Peuterstap. Dat kon natuurlijk ook niet anders omdat er zoveel leuke dingen te doen waren. We hebben met elkaar

Nadere informatie

Belhamelnieuws. Welkom terug lieve Jolien! Welkom op t Belhameltje. Faya op de Knorries! Noud op de Loeiers! Prietpraat!

Belhamelnieuws. Welkom terug lieve Jolien! Welkom op t Belhameltje. Faya op de Knorries! Noud op de Loeiers! Prietpraat! Belhamelnieuws Kindercentrum t Belhameltje Severtweg 6A * 7156 RL Beltrum Tel: 0544-481343 Web : www.belhameltje.com Mail: info@belhameltje.com Jaargang 9 nummer 12 December 2016 Het is december een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Thema s en bijzonderheden

Nieuwsbrief. April Thema s en bijzonderheden Nieuwsbrief April 2016 Thema s en bijzonderheden We zijn inmiddels begonnen met het thema Dit ben ik van Puk. De kinderen leren hun lichaamsdelen te benoemen en zijn ook druk bezig met allerlei leuke activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samen... goed voor later Het kindercentrum als democratische oefenplaats

Nieuwsbrief Samen... goed voor later Het kindercentrum als democratische oefenplaats Nieuwsbrief Samen... goed voor later Het kindercentrum als democratische oefenplaats April 2013 Voorwoord Beste kernteamleden, Sinds de vorige nieuwsbrief is er weer heel veel actie geweest in ons KINDwijzer

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Ouderbeleid van BSO De Bosuil

Ouderbeleid van BSO De Bosuil Ouderbeleid van BSO De Bosuil BSO De Bosuil vindt het belangrijk dat de ouders van de kinderen die in onze opvang zitten actief worden betrokken. Het is belangrijk dat ouders zich op hun gemak voelen,

Nadere informatie

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus.

De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus. Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief oktober 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik GG&GD rapport Start van de dag Knutselavond 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012

TIJD VOOR NIEUWS. 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 TIJD VOOR NIEUWS 2 e JAARGANG NUMMER 3 december 2012 Beste ouders, Hier ontvangt u de 6 e nieuwsbrief. Al snel na de laatste nieuwsbrief maar het is de bedoeling om bij ieder thema van Piramide de nieuwsbrief

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip

Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip Jaarverslag 2014 Peuterspeelgroep Op de Wip Voorwoord Kinderopvang Op de Wip is nu twee jaar open en we kijken met veel plezier en tevredenheid terug naar afgelopen jaar en het jaar daar voor. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws februari 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 november 2016

Nieuwsbrief 22 november 2016 Nieuwsbrief 22 november 2016 De Sint en zijn pieten zijn weer in het land! Eindelijk! Afgelopen zaterdag was het zover; Sinterklaas en zijn pieten kwamen aan in Groningen. Een aantal ouders van de activiteitengroep

Nadere informatie

Inleiding. Pedagogisch medewerker in de kinderopvang: een belangrijk en verantwoordelijk beroep!

Inleiding. Pedagogisch medewerker in de kinderopvang: een belangrijk en verantwoordelijk beroep! Inleiding Weten en kijken Pedagogisch medewerker in de kinderopvang: een belangrijk en verantwoordelijk beroep! Goede kinderopvang is een waardevolle aanvulling op de opvoeding thuis. Kinderopvang biedt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar

Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en 4-12 jaar Locatie-specifieke informatie over de Boomhut Bijlage bij Pedagogisch beleidsplan 0-4 en Pagina 1 van 5 De Boomhut De Boomhut is een kleine, gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017

Nieuwsbrief BSO Esreinschool November 2017 Esreinschool Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO Esreinschool. Terugblikken op afgelopen 2 maanden De afgelopen

Nadere informatie

Inspectierapport. BSO Mirakel Populierenlaan (BSO) Populierenlaan SN Amstelveen Registratienummer:

Inspectierapport. BSO Mirakel Populierenlaan (BSO) Populierenlaan SN Amstelveen Registratienummer: Inspectierapport BSO Mirakel Populierenlaan (BSO) Populierenlaan 333 1185 SN Amstelveen Registratienummer: 196816555 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Spinel 2

Locatiebeschrijving Spinel 2 Langestraat 132 2691 BK s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Spinel 2 Algemene gegevens Okidoki locatie Spinel 2 Spinel 2 2691 TM s-gravenzande T. KDV:

Nadere informatie

Thijssebericht januari 2018

Thijssebericht januari 2018 Inhoud Voorwoord Schooltijden Toezicht bij uitgaan Nieuwe juf IMV-concert Kerstkaartenactie Ateliers Vakantie Kalender Voorwoord Op de valreep van het jaar werd het team enthousiast om iets met de leerlingen

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

Praatjes KC de Sjoester/PSZ de Turfjesuitgave nov./december 2014

Praatjes KC de Sjoester/PSZ de Turfjesuitgave nov./december 2014 Beste ouders en kinderen, Ik wil deze nieuwsbrief beginnen met een afscheidswoordje. Na ruim 6 jaar op de Sjoester ga ik per januari op een andere locatie van Kober, in Breda, aan de slag als unitmanager.

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

NIEUWSFLITS Najaar 2013

NIEUWSFLITS Najaar 2013 NIEUWSFLITS Najaar 2013 KDV/PSZ/BSO Hilvarenbeek Berichten vanuit de groepen KDV: VVE: De komende periode heeft Samenwijs Starrebos de volgende VVE thema s: 2 sept t/m 1 nov: thema huisdieren 2 t/m 13

Nadere informatie