Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben."

Transcriptie

1 Boefjesnieuws februari 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder het rooster voor de maand februari. Voor het kinderdagverblijf gelden de volgende wijzigingen: - Kimberley werkt maandag op de peutergroep - Luna werkt woensdag op de peutergroep - Angela werkt maandag en vrijdag op de babygroep - Melanie werkt vrijdag op de dreumesgroep - Samantha werkt woensdagmiddag op bso Visserspad KINDERDAGVERBLIJF maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep De Bijtjes Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Angela Angela Tanja Tanja Tanja Tanja Stagiaire Jet Jet Dreumesgroep Chantal Chantal Chantal Esther Esther Charity Esther Charity Charity Melanie Stagiaire Quisha Quisha Demi Demi Peutergroep Kimberley Luna Kimberley Kimberley Luna Kimberley Luna Luna Denise Stagiaire Farrah Farrah PEUTERSPELEN BSO VISSERSPAD maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Peuterspelen Kelly Kelly Louelle Kelly Kelly Danielle Louelle Danielle Louelle Louelle Stagiaires Debra Debra

2 BSO VISSERSPAD maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Voorschools Kelly Kelly Louelle Kelly Kelly Danielle Louelle Danielle Louelle Louelle Peuterspelen Kelly Kelly Louelle Kelly Kelly Danielle Louelle Danielle Louelle Louelle Stagiaires Bente Bente Debra Debra Naschools 4 t/m 5 jaar Kelly Kelly Samantha Kelly Kelly Stagiaires Debra Debra Naschools 5 t/m 12 jaar Danielle Emma Louelle Emma Louelle Emma Louelle Louelle Stagiaires Bente Bente Zwemles Angela Angela BSO EVENAAR maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Voorschools Merve Danielle Merve Merve Merve Klasse assistent Merve Danielle Merve Merve Merve Stagiaires Naschools 4 t/m 8 jaar Melanie Melanie Danielle Danielle Stagiaires Naschools 9 t/m 12 jaar Merve Danielle Merve Merve Merve Stagiaires Zwemles Angela Angela Knippen Wilt u uw kind op de kinderopvang laten knippen? Boefje biedt u als ouder de mogelijkheid om uw kind tijdens de opvanguren te laten knippen. Wilt u dat uw Boefje geknipt wordt, laat dit aan Kimberley weten via onderstaande gegevens. U kunt samen met Kimberley afstemmen welke dag u uw kind wilt laten knippen.

3 Anika Vrijdag 27 januari gaan wij afscheid nemen van Anika. Wij hebben Anika leren kennen als een lieve en enthousiaste collega. Wij wensen Anika veel succes in haar verdere loopbaan. Invulling Angela neemt de plek van Anika over. Angela heeft aangegeven meer contact op de groep te willen hebben met zowel ouders als leidsters. Zij heeft reeds 10 jaar ervaring in de kinderopvang, waaronder de babygroep. Naast Angela zijn Tanja en Sabrina de vaste leidsters op de babygroep en zullen zij samen de continuïteit bewaren. Ze zal zich met plezier en enthousiasme inzetten. Nieuwe stagiaires Farrah Walgering Hallo! Mijn naam is Farrah Walgering, 18 jaar oud en ik woon in Wormerveer. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau ¾ op het Regio College te Zaandam. Mijn hobby s zijn zingen, dansen en acteren! Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en wil later ook aan de slag bij de jeugdzorg of een kinderdagverblijf! Ik ga vanaf 9 februari 2017 tot 21 juli 2017 stage lopen bij kinderopvang Boefje in Krommenie waar ik heel veel zin in heb! De dagen dat ik stage loop is donderdag en vrijdag op de peutergroep. Jet Rozemeijer Mijn naam is Jet Rozemeijer. Ik loop stage vanaf 9 februari tot en met 21 juli 2017 bij kinderdagverblijf Boefje op de babygroep. Ik loop stage op donderdag en vrijdag. Daarom wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Wormerveer samen met mijn ouders en broer. In mijn vrije tijd ga ik graag koken, bakken of winkelen. Ik ben een student van het regio college in Zaandam. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3/4. ik ben dol op kinderen en daarom verheug ik me er zeker op om stage te komen lopen. hierbij hoop ik genoeg informatie te hebben overgebracht. Als er toch nog vragen zijn, hoor ik het graag. Tot snel.

4 Demi Schoen Mijn naam is Demi Schoen, ik ben 17 jaar oud en kom uit Westzaan. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker niveau ¾ op het regio college te Zaandam. In mijn vrije tijd sport ik graag, speel ik voetbal en ben ik veel met vrienden en familie. Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan en wil in de toekomst ook op een kinderdagverblijf werken. Ik kom gezellig vanaf 9 februari tot 21 juli 2017 stage lopen op de dreumesgroep van kinderdagverblijf boefje. De dagen dat ik hier stage ga lopen zijn donderdag en vrijdag. Ik heb er super veel zin in en hoop veel van iedereen te leren! kom gerust naar mij toe als je een vraag hebt, ik beantwoord ze graag. Tot 9 februari! Quisha Fortes Beste ouders/verzorgers. Mijn naam is Quisha, ik ben 17 jaar oud en volg de opleiding pedagogisch medewerker bij het Regio College te Zaandam. Vanaf 6 Februari kom ik op de maandag en dinsdag stage lopen bij Kinderopvang Boefje op de dreumesgroep. De stage duurt ongeveer een jaar. Hiervoor heb ik stage gelopen bij Kinderdagverblijf Mimpi in Zaandam. Hier heb ik al wat ervaring op gedaan. Ik heb heel veel zin in de stage. Vriendelijke groet Quisha Costa Fortes Bente Romp Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Bente Romp, ik ben 17 jaar en volg de opleiding pedagogisch medewerker aan het Regio College te Zaandam. De afgelopen maanden heb ik met veel plezier stage gelopen bij Kinderopvang Boefje op de dreumesgroep. Vanaf februari ga ik een nieuwe uitdaging aan en ben ik te vinden op de bso, op het Visserspad. Mijn stage dagen blijven hetzelfde, de maandagen en de dinsdagen. Mijn hobby s zijn voetballen en gezellige dingen met mijn vriendinnen doen.

5 Tips voor ouders Maandelijks zullen we u tips geven over van alles en nog wat. Deze keer staan stopcontacten in huis centraal. Tips voor stopcontactbeveiliging Het was zo lekker veilig, die eerste paar maanden in de box. Maar nu je baby nieuwsgierig door het huis tijgert liggen er ineens allerlei gevaren op de loer. Je huis babyproof maken? Zorg in ieder geval voor een goede stopcontactbeveiliging. Door stopcontacten te beveiligen, voorkom je dat je kind speelgoed, vingertjes of andere dingen in het stopcontact wurmt. Natuurlijk hoef je niet je hele huis te beveiligen. Bescherm de stopcontacten op plekken waar je kind vaak komt of makkelijk bij kan, zoals in de woon- en slaapkamer. Ook alle stopcontacten die lager dan anderhalve meter vanaf de vloer zitten kun je beter beschermen. Dat kan op de volgende 3 manieren: Kindveilige stopcontacten Je beveiligt je stopcontacten het best met een kind veilig stopcontact. Op zo n stopcontact, ook wel een kinderveilige wandcontactdoos genoemd, zit een vast afdekplaatje die de opening van het stopcontact bedekt. Zo n afdekplaatje gaat alleen opzij als je, met een stekker, op hetzelfde moment beide openingen aandrukt. Voor jezelf is zo n stopcontact misschien even wennen, maar voor een kind is het vrijwel onmogelijk om er iets in te proppen. Afdekplaatjes Bestaande stopcontacten kun je afdekken met een afdekplaatje. Deze zijn los verkrijgbaar en bestaan ook voor ongeaarde stopcontacten. Zo n afdekplaatje maakt de gaten van stopcontacten onzichtbaar, waardoor het al minder uitnodigend voor je kind is om er iets in te stoppen. Losse pluggen Er zijn ook speciale pluggen die je in een stopcontact kunt plaatsen. Wil je het stopcontact gebruiken? Dan haal je de plug er met je nagels of een bijgeleverd hulpmiddeltje uit, zoals een sleuteltje of zuignap. Hierdoor moet je wel altijd onthouden dat je de plug na het stofzuigen weer in het stopcontact doet. Eigenlijk zijn losse pluggen dus alleen aan te raden voor stopcontacten die je niet vaak nodig hebt. Ook blijft het opletten met zo n plug volgens VeiligheidNL: Sommige pluggen zijn gemakkelijk door kinderen te verwijderen.

6 Telefoonnummer BSO Evenaar en Visserspad Wilt u een afmelding of ruildag aan de BSO doorgeven? Dan kunt u rechtstreeks bellen of whatsappen naar het mobiele telefoonnummer. bso Visserspad: bso Evenaar: Zwemlessen ABC Bij kinderopvang Boefje kan uw kind vanaf 4,5 jaar wekelijks zwemles gaan volgen! Het enige wat u hoeft mee te geven is zwemkleding en een handdoek. De zwemlessen worden gegeven door zwembad de Watering in Wormerveer door bevoegde zweminstructeurs van Stichting Zwembaden Zaanstad (SZZ). Onder begeleiding van onze vaste pedagogische medewerkers worden de kinderen gebracht naar zwemles en ook weer terug gebracht naar de eigen locatie. De pedagogische medewerkers zullen de gehele lestijd van de kinderen in het zwembad aanwezig zijn en waar nodig helpen met omkleden. Dit geeft de kinderen vertrouwen en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Iedere les duurt 45 minuten en wordt twee keer per week gegeven, ook tijdens de korte schoolvakanties. Het volgende zwemarrangementen wordt aangeboden: -Pakket A+B+C Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, neem dan telefonisch contact met ons op voor verdere informatie. Klachtenregeling Wijzigingen betreft de klachtenprocedure, kunt u vinden op de website onder het kopje klachtenprocedure. Uk en Puk Op dit moment zijn we bezig met onderstaande thema s van Puk. Thema: Welkom Puk! Van: week 2, maandag Tot: week 7, vrijdag Seizoen: Winter Thema: Hatsjoe! Van: week 8, maandag Tot: week 13, vrijdag Seizoen: Winter

7 Themabijeenkomst Themabijeenkomst Samen spelen, Vriendjes zijn Kinderen vinden het vaak leuk om vriendjes en/of vriendinnetjes te hebben. Het kan echter zijn dat meiden alleen maar jongens als vrienden hebben of jongens alleen maar meiden. Moeten deze kinderen dan gestimuleerd worden om vrienden te maken met kinderen van hetzelfde geslacht? Wat doet u wanneer uw kind niet mee mag doen tijdens het buiten spelen? Wat doet u als uw kind bang is om bij anderen thuis te spelen? Wanneer wordt dit een probleem en hoe gaat u daar mee om? Tijdens de themabijeenkomst over Samen spelen, Vriendjes zijn wordt er onder andere aandacht besteed aan: Hoe stimuleer je vriendschappen Wat doe je als kinderen ruzie hebben Wat doe je als ouder wanneer je kind niet mee mag spelen Wat doe je als je kind bang is om bij anderen thuis te spelen Daarnaast is er ruimte om samen met andere ouders ervaringen uit te wisselen, kunt u vragen stellen en worden er tips en adviezen gegeven. De themabijeenkomst over Samen spelen, Vriendjes zijn duurt 1,5 uur en wordt verzorgd door een pedagogisch adviseur van het Centrum Jong. Datum: dinsdag 7 maart 2017 Tijd: uur Locatie: Visserspas 1A, peutergroep Voor meer informatie en/of aanmelden: charity@kinderopvangboefje.nl Komt u ook? U bent van harte welkom!

8 Voor in de agenda Datum Tijd Omschrijving Locatie Vrijdag 19 mei Zomerfeest Visserspad 1a Dinsdag 7 maart Themabijeenkomst samen spelen, vriendjes zijn Visserspad 1a Peutergroep Sluitingsdagen 2017 Datum Maandag 3 april Maandag 17 april Donderdag 27 april Donderdag 25 mei Maandag 5 juni Vrijdag 22 dec Maandag 25 dec Dinsdag 26 dec Woensdag 27 t/m vrijdag 29 dec Maandag 1 jan 2018 Omschrijving studiedag 2 e paasdag Koningsdag Hemelvaartsdag 2 e pinksterdag Studiedag/Boefje gesloten 1 e kerstdag 2 e kerstdag Boefje gesloten nieuwjaarsdag Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Charity Bolhoeve locatiemanager Kinderopvang Boefje

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws april 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws maart 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws mei 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws november 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws mei 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws januari 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Studiedag Aankomende

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws februari 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar.

Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar. Boefjesnieuws november 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda Boefjesnieuws oktober 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Nancy

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Marjolein

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda Boefjesnieuws januari 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws februari 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Wijzigingen: - Marissa werkt 3 dagen op de dreumesgroep - Esmee komt ons team verstreken en werkt 4 dagen op de peutergroep

Wijzigingen: - Marissa werkt 3 dagen op de dreumesgroep - Esmee komt ons team verstreken en werkt 4 dagen op de peutergroep Boefjesnieuws juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws maart 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Wijzigingen: Danielle maakt in de maand december een rondreis door Nepal, India en Bali. Heel veel plezier en maak er een mooie reis van!!

Wijzigingen: Danielle maakt in de maand december een rondreis door Nepal, India en Bali. Heel veel plezier en maak er een mooie reis van!! Boefjesnieuws december 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws juni 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws mei 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Tanja Tanja Amanda Tanja Amanda

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Tanja Tanja Amanda Tanja Amanda Boefjesnieuws september 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Mascha

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws augustus 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

stagiaire Monica Monica

stagiaire Monica Monica Boefjesnieuws april 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke Juli 2016 Jaargang 201 6, nummer 17 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

September Dag van de leidster. Week 36. Week 37. Week 38. Week 39

September Dag van de leidster. Week 36. Week 37. Week 38. Week 39 September 2017 36 37 38 39 Woensdag 1 september 2 september 3 september 4 september 5 september 6 september 7 september 8 september 9 september 10 september 11 september 12 september 13 september 14 september

Nadere informatie

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur (

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur ( OBS Het Galjoen TARIEVEN 2016 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] woensdag 27 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4]

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer 277911515 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Zaanstad Datum inspectie: 21-11-2016

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 1. Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Stacey Groenendal, ik ben 22 jaar oud en woon in Emmen. Voor sommigen ben ik misschien al een bekend gezicht. Ik ben de dochter

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK Krommenie Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK Krommenie Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK Krommenie Registratienummer 277911515 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Zaanstad Datum inspectie: 14-04-2017

Nadere informatie

TARIEVEN 2019 NASCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar

TARIEVEN 2019 NASCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar TARIEVEN 2019 NASCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Mariaschool, Talent, Ark en Jozefschool Standaard opvang 52 weken opvang is gebaseerd op ma/di/do/vr korte middag van 15.00-18.00 uur en woensdag van 12.00-18.00

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT 1 Welkom bij de zwemclub van Talent. De zwemclub is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd, de zwemclub is onderverdeeld in 2 clubjes. Zwemclub

Nadere informatie

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp

Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Locatie t Snippertje Nieuwe Niedorp Plaats: Onderwerp: Aan: Anna Paulowna Informatie Kappio Belangstellende ouders en verzorgers Hartelijk dank voor uw aanvraag voor plaatsing in onze kinderopvang locatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Info voor u vanuit Kindercentrum AquaKids en AquaFun

Info voor u vanuit Kindercentrum AquaKids en AquaFun Info voor u vanuit Kindercentrum AquaKids en AquaFun versie: april 2017 Info over het kindercentrum Startjaar van centrum: 2014 Adres AquaKids: Prinses Beatrixlaan 2 Postcode/Plaats: 3121 JN Schiedam 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke FJuli 20 17 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2017 1 Nieuws van Kleine-Ikke 1 Kantoortijden 2 Facebook 2 Modderdag 2 Nieuws van de groepen 3/4 Oudercommissie 4/5 Personeel 5/6

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar OBS Het Galjoen TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT ZWEMCLUB 1 ZWEMCLUB Welkom bij de zwemclub van Talent. De zwemclub is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd, de zwemclub is onderverdeeld in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportstuif

Nieuwsbrief Sportstuif Nieuwsbrief Beste ouders, verzorgers en kinderen van, In de zomervakantie hebben zich bij veel veranderingen voorgedaan. Sanne is naar de andere locatie van in Asten gegaan, Mieke en Rachelle zijn het

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Datum:juni 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie van onze locatie. Zo houden we u op de hoogte van

Nadere informatie

Peuterspeelzalen gemeente Zederik. Scholing. Februari 2015

Peuterspeelzalen gemeente Zederik. Scholing. Februari 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van KO de Hummeltjeshoeve. Middels deze brief willen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en nieuws aangaande de gehele organisatie en

Nadere informatie

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom.

Welkom Emir en Aksenia zijn nieuw op de Bijtjes groep, wij heten ze van harte welkom. Nieuwsbrief September 2015 Hallo lezers van de Lila nieuwsbrief, Als team Lila hopen wij dat jullie een fijne zomervakantie achter de rug hebben gehad. Wij staan helemaal startklaar om de kinderen weer

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze ontvangt u - zoals afgesproken - Hofnieuws II, waarin wij u graag weer op de hoogte brengen van het laatste nieuws. Zoals u weet, vinden wij het bij Kinderdagpaleizen

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Zondag 2 september Maandag 3 september Peuters: Begin thema: Dat ben ik Dinsdag 4 september Woensdag 5 september Donderdag 6 september

Zondag 2 september Maandag 3 september Peuters: Begin thema: Dat ben ik Dinsdag 4 september Woensdag 5 september Donderdag 6 september September 2012 Zaterdag 1 september 36 Zondag 2 september Maandag 3 september Peuters: Begin thema: Dat ben ik Dinsdag 4 september Woensdag 5 september Donderdag 6 september Medewerkers eten op kiekeboe

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO en BSO de Bukehof

Nieuwsbrief TSO en BSO de Bukehof Nieuwsbrief TSO en BSO de Bukehof Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van BSO/TSO de Bukehof. Wij wensen u veel leesplezier! Vriendjes en vriendinnetjes maand november op de BSO.

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Sportief Hoera Maasbree. Locatie Dynamic en MVC 19

Informatiebrochure BSO Sportief Hoera Maasbree. Locatie Dynamic en MVC 19 Informatiebrochure BSO Sportief Hoera Maasbree Locatie Dynamic en MVC 19 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Maasbree; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Sportief Hoera Maasbree... 3 2.1. Buitenschoolse

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze BSO De Wilgenboom, versie december 2015 Vera Snelle, locatiemanager

Pedagogische werkwijze BSO De Wilgenboom, versie december 2015 Vera Snelle, locatiemanager Omvang van De BSO en de samenstelling van de en Er worden momenteel op maandag, dinsdag en donderdag niet meer dan 20 kinderen opgevangen op BSO De Wilgenboom. Op vrijdag worden er momenteel niet meer

Nadere informatie

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus.

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus. Kindercentrum Ikke Ook November 2017 Tarievenkrant 2018 Belastingdienst 2017-2018 De kinderopvangtoeslag in 2018 is ongeveer gelijk aan die uit 2017. De kinderopvangtoeslagtabel 2018 heeft, net als in

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree Locatie de Violier Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Maasbree; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie