stagiaire Monica Monica

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "stagiaire Monica Monica"

Transcriptie

1 Boefjesnieuws april 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder het rooster voor de maand april tot dinsdag 23 april Wijzigingen: - Kimberley werkt woensdag op de dreumesgroep i.p.v. vrijdag Wijziging vanaf dinsdag 23 april 2019: Kinderopvang Boefje opent op dinsdag 23 april haar deuren in Wormer op de Koetserstraat 16. Louelle (leidster van de BSO) en Linda (leidster van de peutergroep) gaan samen een nieuwe uitdaging aan en zijn vanaf dinsdag 23 april werkzaam in Wormer. Verdere informatie over wie Louelle en Linda komen vervangen volgt in de volgende boefjesnieuws. KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Mascha Mascha stagiaire Monica Monica dreumesgroep Nienke Esther Demi Esther Esther Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Kimberley Demi Moniek Moniek stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda peutergroep Angelika Angelika Angelika Angelika Nienke Klein Kelly Kelly Kelly stagiaire Cheyenne Cheyenne Cheyenne Mickaela Mickaela Peutergroep Groot Linda Linda Linda Nienke Linda stagiaire Seda Seda Seda Nina Nina

2 BSO & PS Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Voorschools Kelly Kelly Louelle Bente Bente Bente Louelle Danielle Kelly Louelle Kelly Peuterspelen Kelly Kelly Louelle Kelly Kelly Stagiaire Bente Louelle Danielle Louelle Louelle Naschools 6 t/m 12 jaar Danielle Samantha Bente Samantha Bente Kelly Bente Bente Naschools 4 t/m 5 jaar Bente Louelle Louelle Louelle Louelle Stagiaire Zwemles Ursula Ursula BSO & PS Evenaar maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Voorschools Danielle Danielle Merve Danielle Merve Peuterspelen Danielle Danielle Merve Danielle Merve Samantha Samantha Nienke Samantha Naschools Merve Danielle Merve Danielle Merve Demi Demi Demi

3 Kinderopvang Boefje opent derde locatie! Dinsdag 23 april opent Boefje haar deuren in Wormer op de Koetserstraat 16. Moeder en dochter openen begin april 2019 derde locatie Kinderopvang Boefje Op adres Koetserstraat 16 te Wormer Kinderopvang Boefje is een professionele organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd variërend van 0 tot 13 jaar opgericht in 2009 door Marga van Veen en haar dochter Angela Grooters. Kinderopvang boefje Wormer beschikt over ruime speelruimtes met iedere groep een eigen ruime slaapkamer. Door te werken met horizontale groepen ontstaat er kleinschaligheid en biedt Boefje een optimale en verantwoorde kinderopvang in een kindvriendelijk, veilige, gezellige, huiselijke en hygiënische kinderomgeving. Horizontale groepen wil zeggen dat de kinderen in dezelfde leeftijdscategorie op één groep zitten. De dagelijkse leiding ligt in handen van Marga, Angela (moeder en dochter) en Charity Bolhoeve (locatiemanager). Onze pedagogisch medewerksters zijn allen gespecialiseerd en geschoold in Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE). Het vier ogenbeleid staat centraal. Voor meer informatie bezoek onze website Op zaterdag 11 mei 2019 tussen uur is de open dag.

4 Bso Vakantiedagen bij uitschrijven BSO Indien u van plan bent om uw kind uit te schrijven bij BSO Boefje, dient u rekening te houden met het eindsaldo van de van te voren ingekochte vakantiedagen. De ingekochte vakantiedagen dienen voor uitschrijving te zijn opgemaakt. Doorgeven kinderen later van school halen Zit uw zoon en/of dochter op de basisschool en heeft hij/zij die dag een uitstapje gehad met school en is hierdoor wat later op school aanwezig? Wilt u dan zo vriendelijk zijn dit door te geven aan de leidsters van de groep. Dan wordt er rekening gehouden met de ophaaltijden. Meivakantie De leidsters van de BSO zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de meivakantie. Van dinsdag 23 april tot en met vrijdag 5 mei is de meivakantie. Het thema is Boerderij en Dierentuin. Wilt u uiterlijk vrijdag 12 april doorgeven aan de leidsters wanneer uw Boefje naar de opvang komt. Uk en Puk Thema: Dit ben ik! Van: maandag Tot: vrijdag Activiteiten: * In dit thema kijken de kinderen naar hun lichaam en de verschillende lichaamsdelen. Ze ervaren wat je met je lichaam allemaal kunt doen. Dat je met je neus kunt ruiken, bijvoorbeeld. * Ze doen een luisterspelletje, waarbij ze een tikkende wekker zoeken, en een voelspelletje met hun voeten. * Ook gaan ze lekker bewegen. De baby s, die dat leuk vinden, fietsen in hun eigen tempo met hun beentjes door de lucht. * Tijdens het knutselen maken de kinderen een kunstwerk waar ze zelf helemaal op staan. * Ook doen de kinderen gezichten na en kijken afwisselend boos en blij. De baby s wijzen hun neus en mond aan. * Als afsluiting van het thema gaan de kinderen op de foto. Daarvoor maken ze zichzelf mooi. Ze kammen hun haar en wie dat wil, doet een hoed op, een ketting om of zet een bril op.

5 Kapster bij Kinderopvang Boefje (foto s van de knipbeurt laatste keer) Hoi allemaal, voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Marion Boon. Ik ben moeder van 3 blitse jongens; Finn van 11 jaar, Art is 8 en Lau is 6 jaar! Op dinsdag 12 februari ben ik langs geweest op Kinderopvang boefje om te Boefjes te knippen, dit was een groot succes! Het is mijn streven om het knippen als een fijne ervaring te laten zijn. Een goede service, kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Wanneer kom ik de Boefjes weer knippen: Dinsdag 30 april kom ik weer langs bij Boefje. Aanmelden: Uw Boefje ook laten knippen? Dat kan, meld uw Boef dan telefonisch aan, via WhatsApp of per mail. Marion Boon Blitse Haartjes T: W: E: info@blitsehaartje.nl Wilt u alle gegevens vermelden die voor mij belangrijk zijn om te weten; zoals de naam, leeftijd van uw kind en de kinderopvang locatie? U kunt bij het aanmelden het gewenste kapsel aangeven, d.m.v. een omschrijving, een foto toe te sturen, of in een envelop aan de pedagogisch medewerker te geven. Geef altijd uw telefoonnummer en/of adres door, mocht er een vraag van mijn kant zijn. Kosten: De kosten voor een knipbeurt zijn KDV 8, - en BSO 10,- inclusief styling, zoals mooie vlecht of gelcoupe. U kunt op twee manieren betalen: 1.contant middels een envelop met daarop de naam van uw kind, met eventueel een foto van het gewenste model. Deze kunt u op de dag van het knippen aan de pedagogisch medewerker van de groep overhandigen. 2.Via een bankbetaling. Na aanmelding ontvangt u van mij een Tikkie. U maakt het bedrag vóór de knipdatum over. Wilt hij of zij op dat moment echt niet geknipt worden, het blijven kinderen met een eigen willetje! Dan maak ik daar geen probleem van. Volgende keer wil hij of zi j vast wél! Ik overleg dan in dat geval met u wat we doen, omdat de betaling dan al is gedaan.

6 Paasontbijt Van maandag 15 april t/m vrijdag 19 april genieten alle kinderen van peuterspelen en van het Kinderdagverblijf van een heerlijk paasontbijt bestaande uit o.a. eieren, paasbrood, duivenkater en nog veel meer lekkers. Voorlees moeder Aja Mijn naam is Aja Klomp, ik ben 60 jaar, moeder van twee zonen en oma van twee meiden en 1 jongen. Ze wonen allemaal in Oostenrijk en zijn daar dol gelukkig. Het is voor mij een groot gemis en vind het jammer dat ik geen oppas oma kan zijn! Omdat ik gek ben op kinderen heb ik me als vrijwilligster aangemeld bij de Bieb, om voor te lezen aan kinderen. Op deze manier ben ik terecht gekomen bij Boefje. Na één oefenochtend waren we allemaal enthousiast. Ik kom om de twee weken op alle groepen gezellig bij Boefje voorlezen. Verder nog even mijn hobby s: knuffels haken, breien, kinderen schminken en lange wandelingen maken met mij Jack Russel hondje Sientje.

7 Samenwerking Boefje en verloskundigenpraktijk Poppie Kinderopvang Boefje en verloskundigenpraktijk Poppie werken samen! Om dit te vieren, hebben wij onderstaande actie: Voor de actievoorwaarden kunt u terecht bij onze website Fotograaf Bij peuterspelen op de Evenaar. Dit jaar laat Kinderopvang Boefje de schoolfoto s maken door het bordes fotografie. Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei worden de kinderen van Peuterspelen Evenaar gefotografeerd op de eigen locatie binnen de Evenaar. Let op! Dit zijn alleen de kinderen die op Peuterspelen Evenaar zitten. Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2019 zijn wij bij Kinderopvang Boefje in CBS de Evenaar voor een mooie serie portretfoto's. Als uw kind op donderdag en/of vrijdag aanwezig is, dan gaat uw kind vanzelf op een van deze dagen op de foto. Is uw kind op de donderdag en vrijdag niet aanwezig, dan bent u welkom met uw kind op donderdag of vrijdag tussen en Daarna kunt u uw kind weer mee naar huis nemen. Een broer/zus fotoserie kan via de Evenaar worden ingepland. We gebruiken een lichtblauwe effen achtergrond. Uw privacy is gewaarborgd: Na twee weken krijgt u per kind een eigen inlogcode om alle gemaakte foto s online te bekijken en te bestellen. Met vriendelijke groet, Laurens Bordes. Let op! : De fotograaf komt op het kinderdagverblijf en op peuterspelen Visserspad in November langs. Verdere uitleg hierover volgt later.

8 Inspectie GGD We hebben weer een aantal mooie inspectierapporten erbij gekregen van de onderwijs inspectie en van de GGD. Onze mooie inspectierapporten kunt u bekijken door op onderstaande link te klikken (u wordt doorverwezen naar de website van Boefje). Tevens kunt u de rapporten inzien op de groep. Onderwijsinspectie Onderwijs Inspectierapport Peuterspelen Visserspad Koetserstraat Wormer Inspectierapport BSO Boefje-Wormer Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje-Wormer Jupiterstraat Evenaar Inspectierapport BSO Boefje-Evenaar Inspectierapport Kinderdagverblijf/peuterspelen Boefje (locatie Evenaar) Visserspad Krommenie Inspectierapport Kinderdagverblijf/peuterspelen Boefje (locatie Visserspad) Inspectierapport BSO Boefje-Visserspad Klachtenregeling Wijzigingen betreft de klachtenprocedure, kunt u vinden op de website onder het kopje klachtenprocedure. Vanuit de GGD zijn wij als Kinderopvang verplicht om de ouders maandelijks op de hoogte te houden van de klachtenprocedure. Vandaar dat het kopje klachtenregeling maandelijks terug komt in de boefjesnieuws. Verjaardagen leidsters De Jarige Joppies in de maand april: Mascha 17 april

9 Oproep aan ouders: Schoenhoesjes Voordat u de groep betreedt, vragen wij u om de schoenhoesjes te gebruiken. Dit i.v.m. de hygiëne en de veiligheid voor de kinderen. Reserve kleding De leidsters lopen er wel eens tegenaan dat er geen reservekleding van een kind aanwezig is. Om te oefenen (bijvoorbeeld bij zindelijkheidstraining) is het van groot belang dat er voldoende reservekleding aanwezig is. Het gaat voornamelijk om broeken, ondergoed en sokken. Wilt u het kledingbakje van uw boefje nakijken en zo nodig reserve kleding (onderbroeken en broeken) aanvullen. Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) Zoals u wellicht in het nieuws vernomen heeft, gaat er binnen de eisen van de kinderopvang het een en ander veranderen. De Wet IKK is door de Eerste en Tweede Kamer aangenomen en is per 1 januari 2018 van kracht. Niet alle maatregelen zijn in gegaan op 1 januari 2018 in. Een aantal maatregelen gaan een jaar later in en soms is er ook sprake van een ingroeiperiode. Om helder te krijgen wat er als eerste moet gebeuren, heeft de Brancheorganisatie Kinderopvang een document opgesteld met alle maatregelen die per 1 januari 2018 van start zijn gegaan. Ook kunt op de website meer informatie vinden. Veranderingen per 1 januari 2019 Kind ratio: * 1 pedagogisch medewerk(st)er op 3 kinderen in de leeftijd van 0 1 * 1 pedagogisch medewerk(st)er op 11 kinderen in de leeftijd van 4 8 jaar * 1 pedagogisch medewerk(st)er op 11 kinderen in de leeftijd van 8 13 jaar Pedagogische Coach: * Per 1 januari 2019 dient elke kinderopvangorganisatie een pedagogisch beleidsmedewerker te hebben. Deze pedagogisch beleidsmedewerker houdt zich bezig met de ontwikkeling van het pedagogisch beleid en zal de beroepskrachten coachen bij de dagelijkse werkzaamheden.

10 Kinderopvangtoeslag 2019 Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de kinderopvang zijn er vanaf 1 januari 2019 op vooruit gaan. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo minder kwijt aan kinderopvang. Het kabinet heeft ook de kinderbijslag en het kind gebonden budget. Gezinnen met kinderen en werkende ouders worden financieel tegemoetgekomen. Wie gaat werken of meer gaat werken, moet ook meer geld overhouden. Het kabinet verhoogt daarom het budget voor de kinderopvangtoeslag met 248 miljoen euro per jaar. Dat schrijft staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan de Tweede en Eerste Kamer. Kinderopvang moet van goede kwaliteit zijn. Daarom zijn per 1 januari 2019 nieuwe kwaliteitsmaatregelen in gegaan. Een hogere kwaliteit leidt tot hogere kosten voor de opvanglocaties. Daarom heeft het kabinet de vergoeding per uur verhoogt. U dient in te loggen op de website van de belastingdienst en via "mijn toeslagen" de wijziging in het uurtarief door te geven. U kunt het aantal opvanguren per maand hanteren dat u bij ongewijzigde situatie, nu ook van ons afneemt.. Mochten er vragen zijn dan kunt u mailen naar info@kinderopvangboefje.nl. Tariefwijziging Kinderdagverblijf (dagopvang) per 1 januari 2019 De maximum uur prijzen voor het Kinderdagverblijf die de overheid vergoedt zijn omhoog gegaan van 7,45 per uur naar 8,02 per uur. Het uurtarief van kinderdagverblijf Boefje staat gelijk aan de uurvergoeding van de belastingdienst. Het uurtarief kinderdagverblijf is in ,02 per uur. Tariefwijziging Buitenschoolse opvang per 1 januari 2019 Het uurtarief voor de BSO is 7,36 en blijft ongewijzigd. Zoals u van ons gewend bent werken wij met zeer doorzichtige maandbedragen. In onze maandbedragen zitten standaard de marge- en studiedagen van de basisschool verwerkt. Wij werken niet met pakketten maar met één standaard uurtarief. U wordt hierdoor niet geconfronteerd met onverwachte aanvullende facturen. Tariefwijziging Peuterspelen (werkende ouders) per 1 januari 2019 Het uurtarief voor Peuterspelen, waarvan ouders beide werken, is vanaf januari 2019 gewijzigd naar 8,70. Om de kinderen nog beter voor te bereiden op het basisonderwijs, heeft de gemeente VVE-doelgroepkinderen aangewezen. Kinderen kunnen starten met het VVE-traject vanaf een leeftijd van 2,5 jaar. - Ook ouders die recht hebben op Kinderopvangtoeslag kunnen hun kind (met indicatie) 4 dagdelen aan VVE laten deelnemen. - Uw kind komt 4 dagdelen per week en u betaalt voor slechts 2 dagdelen per week.

11 - De gemeente Zaanstad subsidieert zowel ouders die een ouderbijdrage betalen, evenals die recht hebben op kinderopvangtoeslag. Tarieven Peuterspelen één of geen werkende ouders per 1 januari 2019 Indien één van de partners niet werkzaam is of beide partners niet werkzaam zijn, betaalt u een ouderbijdrage en kunnen wij subsidie aanvragen vanaf het moment dat uw kind 2,5 jaar is. De hoogte van de ouderbijdrage is afhankelijk van uw gezamenlijke toetsingsinkomen. Ouderbijdrage Peuteropvang Gemeente Zaanstad Onder voorbehoud dat er geen wijzigingen komen vanuit de Gemeente Zaanstad Gezamenlijk toetsingsinkomen Ouderbijdrage per per uur maand 1e kind 1e kind per per uur maand 2e kind 2e kind lager dan ,32 6,40 0,32 6, ,40 8,00 0,34 6, ,86 17,20 0,43 8, ,34 26,80 0,44 8, ,32 46,40 0,65 13, ,94 78,80 1,01 20, en hoger 5,31 106,20 1,89 37,80 De maandtarieven zijn gebaseerd op: - Reguliere kinderen die gebruik maken van 2 dagdelen per week gedurende 40 weken per jaar. - Kinderen met een VVE indicatie en gebruik maken van 4 dagdelen per week gedurende 40 weken per jaar. Doorgeven wijziging telefoonnummer of NAW gegevens De leidsters lopen er wel eens tegenaan dat ouders niet bereikbaar zijn. Ouders hebben bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer en zijn dit vergeten door te geven. Wilt u er aan denken dat u veranderingen van telefoonnummers of Naam, Adres, Woonplaats gegevens zo snel mogelijk doorgeeft aan de leidsters van de groep of via info@kinderopvangboefje.nl Ruildagen Indien u een ruil dag binnen dezelfde week voor uw zoon of dochter aanvraagt. Wilt u dit dan mailen naar charity@kinderopvangboefje.nl Doorgeven contractwijziging aan de belastingdienst Indien er een contractwijziging (naar minder of meer opvanguren) voor uw zoon of dochter heeft plaatsgevonden, vergeet dan niet het aantal uren te wijzigen bij de belastingdienst. Zo voorkomt u dat u naderhand geld moet terugbetalen aan te veel ontvangen kinderopvangtoeslag aan de belastingdienst.

12 Tips en adviezen voor ouders Eierdopjes knutselen Wat heb je nodig: Wc-rolletjes. Schaar. Viltstiften. Gekleurd papier. Lijm. Neem een wc-rolletje en snij daar stukjes van ruim 2 centimeter vanaf. Hiervan kan je simpel een eierdopje maken. Meet met de eerste even of het ei goed staat op die 2 centimeter Sommige eieren zijn wat kleiner en de maten van wcrolletjes zijn ook niet altijd even groot dus moet je soms iets grotere stukjes gebruiken. Plak er wit papier overheen en ga dan het rolletje op verschillende manieren versieren. Kleur ze mooi met viltstiften. Patronen of echte schilderkunstwerkjes. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van de zijkant bekeken. Je kan ook direct met gekleurd papier werken. Eerst één kleur helemaal en daarna bijvoorbeeld stroken papier of confetti in allerlei kleuren. Je kan ook nog de bovenkant van het dopje eerst in een leuke vorm knippen, bijvoorbeeld met allemaal golfjes.

13 Theater voorstelling Meneer Monster De Gruffalo (vanaf 3 jaar)genre: Jeugd & Familie Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Peuterfestival Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het Peuterfestival Op Stapel. Het Peuterfestival is een sprankelend evenement voor 2- en 3-jarigen en hun (groot)ouders. Je kunt twee peutervoorstellingen zien en de foyer wordt omgetoverd tot een blokkenparadijs. Voor en na de voorstelling kunnen de peuters op ontdekkingstocht in dit spannende vormenwoud. Ze kunnen naar hartenlust sjouwen, rollen, slepen en stapelen. Ze komen Driehoek, Vierkant en Cirkel tegen en ontdekken van alles. Wat kun je hier mee maken? Hoe hoog kun je stapelen? Kun je er ook onderdoor? Past Driehoek wel op Cirkel? Een gezellige en ontspannen ochtend voor jong en oud. Een kaartje voor een voorstelling geeft toegang tot de speeltuin. Regulier Vrije plaatskeuze 9,50 Excl. transactiekosten: e-ticket 2,50 post 4,50 Voor meer informatie kunt u kijken op: jaar/?fbclid=iwar0sdap0cjadgtqa7oids6a-4p5l1ylwx7- CrSC5618YI8uhHlzn3lLTCGc

14 Kinderkoningsdag Stichting Kinderkoningsdag zoekt vrijwilligers Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor ons evenement kinderkoningsdag te Wormerveer (locatie De Groene Valk). Dit evenement is gratis voor kinderen tot en met 12 jaar en wij kunnen uw hulp enorm goed gebruiken. Waarmee helpt u als u zich inschrijft? U houdt toezicht op het aan u aangewezen spel/activiteit tijdens het evenement. Het is niet nodig om te helpen met de op- en afbouw van de activiteiten en spelletjes. Wat krijgt u er voor terug? U ontvangt meerdere muntjes om gratis drinken te halen U ontvangt een gratis lunch. U en uw aanhang kunnen aan het einde van het evenement gratis deelnemen aan de BBQ U ontvangt een leuke verrassing als u naar huis gaat Wanneer en waar? Datum: Tijd: tot uur. Wilt u ons helpen? Mail dan graag naar koningsdagwormerveer@hotmail.com. Alvast enorm bedankt voor uw aanmelding! Kinderopvang Boefje, heel erg bedankt voor het sponsoren van het evenement! Groetjes, Niels Bolhoeve en Tom den Elzen

15 Zwemlessen ABC Informatie Bij kinderopvang Boefje kan uw kind vanaf 4,5 jaar wekelijks zwemles gaan volgen! Het enige wat u hoeft mee te geven is zwemkleding en een handdoek. De zwemlessen worden gegeven door zwembad de Crommenije in Krommenie door bevoegde zweminstructeurs van Stichting Zwembaden Zaanstad (SZZ). Onder begeleiding van onze vaste pedagogische medewerkers worden de kinderen gebracht naar zwemles en ook weer terug gebracht naar de eigen locatie. De pedagogische medewerkers zullen de gehele lestijd van de kinderen in het zwembad aanwezig zijn en waar nodig helpen met omkleden. Dit geeft de kinderen vertrouwen en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Iedere les duurt 45 minuten en wordt twee keer per week gegeven, ook tijdens de korte schoolvakanties. Wij bieden u het zwempakket A-B-C aan. Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, neem dan telefonisch contact met ons op voor verdere informatie. Het zwemrooster voor Boefje ziet er als volgt uit: De A- kinderen krijgen zwemles op dinsdag en donderdag van uur De B/C-kinderen krijgen zwemles op dinsdag en/of donderdag van uur Wanneer zwemt uw zoon/dochter met kleding aan A-zwemmers die met een blauw bandje in het diepe zwemmen: Iedere dinsdag (lange broek, shirt met lange mouwen en waterschoenen met sokken) B-zwemmers: iedere les (lange broek, shirt met lange mouwen en waterschoenen met sokken) C-zwemmers: iedere les (lange broek, shirt met lange mouwen, jas en waterschoenen met sokken erin). * Zorg ervoor dat de kleding altijd in de zwem tas zit.

16 Meekijk dagen ouder(s) en of verzorger(s) schooljaar 2018: Zwembad de Crommenije is bezig om te starten met een nieuw digitaal leerlingen registratiesysteem, waardoor u meer inzicht krijgt in de vorderingen van uw kind. Om het nieuwe systeem op een goede wijze te kunnen implementeren lassen zij een proefperiode in. Tegen de tijd dat het systeem optimaal functioneert, informeer het zwembad de ouders tijdig. In de tussenliggende periode, worden de reguliere openbare lessen, zoals u die gewend bent afgeschaft. Hiervoor wordt u iedere laatste les van de maand (het laatste kwartier van de les) toegelaten in de zwemzaal. Op deze wijze krijgt u iedere maand inzicht in de vorderingen van uw kind. De tassen voor zwemles kunnen in deze bak bij BSO Visserspad worden gedaan. Kinderen die opgehaald worden bij de Evenaar mogen de zwemtassen op de gang aan de kapstok hangen. Willen de ouders waarvan de kinderen met kleding aanzwemmen een plastic tas in de zwem tas doen. De natte kleding kan hier na het zwemmen in gedaan worden.

17 Voor in de agenda Datum Tijd Omschrijving Locatie Maandag 15 april t/m vrijdag 15 april Hele week Paasontbijt Visserspad en Jupiterstraat Vrijdag 10 mei uur Zomerfeest thema Feest Zaterdag 11 mei uur Open dag Kinderopvang Boefje in Wormer Donderdag 6 juni uur Themabijeenkomst weerbaarheid Donderdag 11 juli Hele dag Studiedag Boefje gesloten Visserspad Koetserstraat 16 te Wormer Visserspad Alle Locaties Vanuit de oudercommissie Op vrijdag 10 mei wordt het zomerfeest gevierd in het teken van het 10 jarige bestaan van Kinderopvang Boefje. U bent allen van harte welkom deze dag tussen uur. Voor de boefjes weer vele leuke activiteiten zoals; springkussen, bloemschikken, schminken en haren mooi maken, sjoelen en nog veel meer. We kijken weer uit naar alle lekkere hapjes die de papa s en mama s ieder jaar maken. Voor suggesties kunt u terecht bij de leidsters op de groep. In de bijlage de flyer van het zomerfeest! Steun het goede doel! De oudercommissie heeft rond gekeken om ook dit jaar weer een mooi doel te vinden om een steentje bij te dragen tijdens het Zomerfeest. Elk jaar maken de kinderen prachtige kunstwerken en kunnen de ouders/verzorgers/opa s en oma s dit kopen. Het opgebrachte geld gaat naar een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen om een lokaal doel te steunen, namelijk Stichting OZW (Ondersteuning Zaanstreek Waterland). Deze stichting ondersteunt minima gezinnen in de breedste zin van het woord, denk aan het organiseren van leuke activiteiten, maar ook het inzamelen van cadeautjes tijden de feestdagen. Zij steunen met name gezinnen in Krommenie en vlak daarbuiten. Dit jaar willen zij heel graag met een 12 minima gezinnen op vakantie gaan. Er zijn kinderen binnen deze gezinnen die nog nooit op vakantie zijn geweest. Hier willen wij graag aan bij dragen om hen een onvergetelijke zomervakantie te geven! Hopelijk jullie ook! Wil je meer informatie over deze stichting, dan kun je onderstaande website bezoeken;

18

19 We verwelkomen Suzanne en Kim Dag allen! Mijn naam is Suzanne Mantel, 32 jaar, getrouwd met Ruud, woonachtig op de Eikelaan in Krommenie en trotse ouder van dochter Lily. Lily is 2,5 jaar en sinds de zomer op Peuterspelen bij De Evenaar. Aangezien we ons werkrooster hebben gewijzigd, zal Lily vanaf maart elke dinsdag naar de peutergroep op het Visserspad gaan. Ze snapt het nog niet helemaal, maar ze zal het leuk gaan vinden! Ik werk als boekhouder bij een accountantskantoor in Alkmaar en Haarlem waar ik het heel erg naar mijn zin heb! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin, lekker op pad, in de natuur of gezellig thuis voor de openhaard (of in de zon met deze temperaturen!). Verder geniet ik van de kleine dingen, een leuk gesprek, avondje weg met vriendinnen, een goede serie of juist van rust zonder afleidingen. Sinds kort ben ik dus ook onderdeel van de oudercommissie bij Boefje, ik hoop dat ik mijn kennis, ervaringen en enthousiasme kan overbrengen en daarmee een stukje kan bijdragen aan een geweldig team. Mochten jullie nog vragen hebben, schiet me even aan! Leuk! Ik ben Kim Keyner, 29 jaar oud en moeder van Vince en Morris. Vince is net klaar bij Boefje en is op de basisschool begonnen. Morris begint bijna op de dreumesgroep. Ik ben persoonlijk begeleidster in de gehandicaptenzorg. Met veel plezier kom ik het team van de oudercommissie versterken. Verder vind ik het leuk om andere ouders beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. De oudercommissie bestaat uit onderstaande leden: Peuterspelen Evenaar en BSO Boefje Evenaar op de Jupiterstraat: Annelien van de Geer (moeder van Borre) Anouk de Leeuw (moeder van Sam en Sophie) Suzanne mantel (moeder van Lily) Kinderdagverblijf, Peuterspelen en BSO Boefje Visserspad: Fiona Nagelhout, (moeder van Thijs en Esmee.) Vanessa Nyenhuis, (moeder van Joel) Mirjam van den Klooster, (moeder van Marit en Fenna) Kim Keyner (moeder van Vince en Morris)

20 Sluitingsdagen Overzicht van de gesloten dagen KDV en BSO 2019/2020: - maandag 22 april 2019 (2e paasdag) - donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) - maandag 10 juni 2019 ( 2 e pinksterdag) - donderdag 11 juli 2019 (Studiedag Boefje gesloten) - maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 27 december 2019 (Boefje gesloten) - dinsdag 31 december 2019 (studiedag Boefje gesloten) - woensdag 1 januari 2020 (nieuwjaarsdag) Overzicht van de gesloten dagen Peuterspelen 2019/2020: - vrijdag 19 april 2019 (Goede vrijdag) - maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei 2019 (meivakantie) - donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) - vrijdag 31 mei 2019 (dag na Hemelvaart) - maandag 10 juni 2019 ( 2 e pinksterdag) - dinsdag 11 juni 2019 (3 e pinksterdag) - donderdag 11 juli 2019 (studiedag Boefje gesloten) - maandag 15 juli t/m vrijdag 23 augustus 2019 (zomervakantie) - maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2019 (herfstvakantie) - maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020 (kerstvakantie) Binnen de kerstvakantie is dinsdag 31 december 2019 een studiedag. Betreft: Peuterspelen Boefje De schoolvakanties zijn niet meegerekend in de prijs en kunnen dus ook niet als zodanig worden geruild met andere dagen. Wij gaan uit van 40 effectieve weken in plaats van 52. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Charity Bolhoeve locatiemanager Kinderopvang Boefje

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws maart 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws mei 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws februari 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar.

Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar. Boefjesnieuws november 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Wijzigingen: - Marissa werkt 3 dagen op de dreumesgroep - Esmee komt ons team verstreken en werkt 4 dagen op de peutergroep

Wijzigingen: - Marissa werkt 3 dagen op de dreumesgroep - Esmee komt ons team verstreken en werkt 4 dagen op de peutergroep Boefjesnieuws juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda Boefjesnieuws januari 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda Boefjesnieuws oktober 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Nancy

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws mei 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws augustus 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws april 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws januari 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Studiedag Aankomende

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws november 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws juni 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws februari 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws mei 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Marjolein

Nadere informatie

Wijzigingen: Danielle maakt in de maand december een rondreis door Nepal, India en Bali. Heel veel plezier en maak er een mooie reis van!!

Wijzigingen: Danielle maakt in de maand december een rondreis door Nepal, India en Bali. Heel veel plezier en maak er een mooie reis van!! Boefjesnieuws december 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Tanja Tanja Amanda Tanja Amanda

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Tanja Tanja Amanda Tanja Amanda Boefjesnieuws september 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Mascha

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws februari 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws maart 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus.

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus. Kindercentrum Ikke Ook November 2017 Tarievenkrant 2018 Belastingdienst 2017-2018 De kinderopvangtoeslag in 2018 is ongeveer gelijk aan die uit 2017. De kinderopvangtoeslagtabel 2018 heeft, net als in

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus.

U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus. Kindercentrum Ikke Ook November 2015 Tarievenkrant 2016 Belastingdienst 2015-2016 De kinderopvangtoeslag in 2016 is hoger aan die uit 2015. De kinderopvangtoeslagtabel 2016 wijkt door de loonindexatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen.

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen. TARIEVENKRANT 2018 Kinderopvang in De Egmonden en Bergen Forte Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. We willen een veilige basis bieden waarin uw kind wordt

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Nieuw in 2014: 48 weken contract BSO KDV opvang van 08:00-16:00 uur Strippenkaart BSO Vakantie ruilen: Wegens succes voortgezet Overheid draagt extra bij!

Nadere informatie

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids - Kinderopvang goedkoper in 2018! - BEREKEN UW KOSTEN MET ONZE ONLINE REKENTOOL REKENTOOL De kinderopvang toeslag is gebaseerd op een maximum uurtarief dat jaarlijks

Nadere informatie

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl skidkinderopvang TaRiEvEN KRaNT skidkinderopvang Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl Natuurlijk skidkinderopvang In deze tarievenkrant 2013 leest u wat skidkinderopvang

Nadere informatie

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 9 (bedragen in euro

Nadere informatie

Tarievenkrant. Inhoudsopgave

Tarievenkrant.  Inhoudsopgave krant Kinder biedt professionele aan kinderen van 0 tot 13 jaar met als doel dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige, sociale en gewaardeerde persoonlijkheden met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

Nadere informatie

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach

Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Creatief in denken en doen! Ontwikkelen met een lach Welkom Creatief in denken en doen! Samen op weg naar een nieuw gebouw met een eigen IKC Creatief in denken en doen blijft het motto ook van het IKC.

Nadere informatie

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 8 (bedragen in euro

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Maart 2015 Wat is een Peuterschool? De Peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2018

OpvanGpakketten en Tarieven 2018 OpvanGpakketten en Tarieven 2018 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2018 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2018 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018

KindeRdam PakketWijzer 2018 KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE 1. Brengen en halen Bij aanmelding geeft u door op welke dagen en welke vorm van opvang u wenst (voorschools en/of naschools. De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

HET KINDERPARADIJS. Nieuwsbrief Editie 2-3 e kwartaal Beste ouders/verzorgers,

HET KINDERPARADIJS. Nieuwsbrief Editie 2-3 e kwartaal Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Wat een heerlijke zomer hebben we gehad, prachtig weer, leuke dingen gedaan met de kinderen en nu gaan we de herfst weer in. Meer naar binnen, lampjes aan en gezellig maken. We

Nadere informatie

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen T A R I E V E N 2 0 1 8 (bedragen in euro

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Terugblik op Juli 2018

Terugblik op Juli 2018 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Belangrijke data: 23 juli t/m 31 augustus 31 augustus 3 september zomervakantie Kdv en Bso gesloten i.v.m. verhuizing eerste schooldag in onze nieuwe school! Wij wensen alle kinderen

Nadere informatie

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE 1. Brengen en halen. Bij aanmelding geeft u door op welke dagen en welke vorm van opvang u wenst (voorschools en/of naschools. De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

BROER KONIJN B.V. KINDEROPVANG INFORMATIEBOEKJE MIDAS EN WOLFJE. Buitenschoolse opvang

BROER KONIJN B.V. KINDEROPVANG INFORMATIEBOEKJE MIDAS EN WOLFJE. Buitenschoolse opvang KINDEROPVANG BROER KONIJN B.V. INFORMATIEBOEKJE MIDAS EN WOLFJE Buitenschoolse opvang Midas locatie BSO Zandloper Schoolstraat 15 1831 CC Koedijk tel. 072 5629800 Buitenschoolse opvang Wolfje locatie KDV

Nadere informatie

Beste ouders van de BSO,

Beste ouders van de BSO, Beste ouders van de BSO, In deze nieuwsbrief vindt u o.a. het programma voor de kerstvakantie, de sluitingsdagen, de GGD controle, de klantevaluaties en een oproep vanuit de oudercommissie voor nieuwe

Nadere informatie

Vraag en antwoord tarieven 2016

Vraag en antwoord tarieven 2016 Vraag en antwoord tarieven 2016 Opvangaanbod Vraag: Welke extra s zijn bij alle pakketten inbegrepen? Luiers & verzorgingsproducten (voor kinderdagverblijf en peutertuin). Drinken, fruit, boterhammen of

Nadere informatie

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers,

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers, Winterswijk, 1 januari 2015 Beste ouders en verzorgers, Met ingang van 1 januari 2015 hebben wij nieuwe tarieven doorgevoerd. Hierbij krijgt u als ouder of verzorger meer keuzemogelijkheden. Met de bijgevoegde

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie