Vraag en antwoord tarieven 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraag en antwoord tarieven 2016"

Transcriptie

1 Vraag en antwoord tarieven 2016 Opvangaanbod Vraag: Welke extra s zijn bij alle pakketten inbegrepen? Luiers & verzorgingsproducten (voor kinderdagverblijf en peutertuin). Drinken, fruit, boterhammen of maaltijdpotje. Gezonde tussendoortjes. Extra activiteiten, uitstapjes en themaweken. Vraag: Waarom zou ik kiezen voor het 52-weken pakket? Je hebt het gemak van gegarandeerde opvang gedurende alle 52 weken van het jaar (zekerheid en flexibiliteit) op vaste contractdag(en) tegen een gunstiger tarief (voordelig). LET OP! In veel gevallen ben je met een 52-weken pakket netto het voordeligst uit. Maak de berekening hier: Of neem voor meer informatie contact op met ons serviceteam ( ). We vertellen je graag meer over de verschillende pakketmogelijkheden. Vraag: Waarom zou ik kiezen voor het 47-weken pakket? Veel werkende ouders hebben 5 weken vakantie per kalenderjaar. Een 47-weken pakket kan in dat geval goed aansluiten op je behoefte. Je hebt dan opvang tijdens al je werkweken en geen opvang tijdens je eigen vakantie(dagen). Je bespreekt met je locatie welke 5 weken je geen opvang wilt. LET OP! Afhankelijk van je verzamelinkomen kan het netto voordeliger zijn om toch voor het 52-weken pakket te kiezen. Maak de berekening hier: Of neem voor meer informatie contact op met ons serviceteam ( ). We vertellen je graag meer over de verschillende pakketmogelijkheden. Vraag: Waarom zou ik kiezen voor het 40-weken pakket? Als je gedurende álle schoolvakanties geen opvang nodig heeft. LET OP! afhankelijk van je verzamelinkomen kan het netto voordeliger zijn om toch voor het 52-weken of 47-weken pakket te kiezen. Maak de berekening hier: Of neem voor meer informatie contact op met ons serviceteam ( ). We vertellen je graag meer over de verschillende pakketmogelijkheden. Vraag: Waarom zou ik kiezen voor het schooltijden pakket? Het schooltijdpakket biedt opvang van tot uur. Het normale kinderopvangpakket biedt opvang tot uur. Als je kinderdagopvang nodig hebt tot uur is het schooltijdenpakket een uitkomst. Je betaalt dan niet voor de laatste middaguren waar je geen opvang nodig hebt. Bovendien kan dit pakket aansluiten op de school van een eventueel broertje of zusje in de buurt van onze kinderopvanglocatie.

2 Vraag: Kan ik extra opvang afnemen naast mijn pakket? Ja, dat is mogelijk. De medewerkers van de locatie bespreken graag de mogelijkheden met je. Extra opvang is mogelijk als de bezetting op de locatie het toelaat. Je betaalt voor de afgesproken uren het tarief van het pakket dat je afneemt (52-, 47- of 40 weken). Vraag: Kan ik extra vakantiedagen op contract inkopen? Ja, bij alle pakketten is het mogelijk om extra vakantiedagen vooraf in te kopen en deze flexibel in te zetten. Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam via (076) Zij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn. De vakantieopvang is mogelijk als de bezetting op de locatie het toelaat. In overleg met de locatie plan je de vakantie opvang in. Vraag: Mijn school heeft een continurooster, wat merk ik daarvan? De bso sluit altijd aan op de eindtijd van de school. School dicht = bso open. De begintijden van de naschoolse opvang (nso) zijn volledig afgestemd op het einde van de schooltijd. Wijzigen de schooltijden, dan passen we de bso-tijden aan. Als de opvanguren veranderen, krijg je hiervoor een mutatiecontract. Het aantal uur nso is voor iedere school anders. De uurtarieven zijn echter hetzelfde. Vraag: Binnen welke periode kan ik dagen ruilen? Je mag dagen ruilen binnen het kalenderjaar, als de bezetting het toelaat en rekening houdend met de PKR (pedagogisch medewerker kind ratio). Je regelt dit met de locatie. Vraag: Wat zijn de 12 schoolvakantieweken 2016 voor de regio Zuid? Kerstvakantie: 1 januari 2016 t/m 3 januari 2016 Voorjaarsvakantie: 6 februari 2016 t/m 14 februari 2016 Meivakantie: 30 april 2016 t/m 8 mei 2016 Zomervakantie: 23 juli 2016 t/m 4 september 2016 Herfstvakantie: 22 oktober 2016 t/m 30 oktober 2016 Kerstvakantie: 24 december 2016 t/m 31 december 2016 Let op: dit zijn de officiële schoolvakanties voor regio Zuid. We gaan dus uit van 12 schoolvakantieweken: 1 week voorjaarsvakantie 2 weken meivakantie (scholen plakken in de regel 1 week aan de meivakantie vast) 6 weken zomervakantie 1 week herfstvakantie 2 weken kerstvakantie Voor klanten met een 40 weken pakket op het kinderdagverblijf houden we de schoolvakantieweken van de omliggende scholen aan.

3 Vraag: Wat betaal ik voor vervoer van school naar bso? Iedere school is gekoppeld aan een bso. Kober kinderopvang verzorgt het vervoer naar deze bso. Het vervoer naar de bso is verwerkt in het tarief. Bezoekt jouw kind een andere (niet - gekoppelde) bso of een thema-bso, dan vragen wij een bijdrage voor de taxikosten. Deze bijdrage verschilt per bso. Neem voor meer informatie contact op met ons serviceteam ( ). Vraag: Welk pakket past bij mijn situatie? Kan ik pakketten combineren? Het serviceteam geeft je graag advies over een pakket dat past bij je situatie. Je kunt ook verschillende pakketten kiezen en combineren. Bijvoorbeeld: op maandag neem je opvang af met een 52-weken pakket en op vrijdag neem je opvang tijdens schoolweken met een 40- weken pakket. Vraag: De school is dicht en ik heb opvang nodig. Welke opties heb ik? Tijdens schoolweken kun je terecht op onze buitenschoolse opvanglocaties (bso) vóór en na schooltijd. De bso is ook open tijdens schoolvrije dagen, roostervrije dagen, ADV/studiedagen en vakanties. Zit je kind nog niet bij ons op de bso en wil je graag opvang tijdens een vakantie, dan is het mogelijk dat je een aantal dagen opvang afneemt. Daarnaast kun je terecht bij één van onze gastouders. Kober kinderopvang heeft altijd een oplossing die bij je past. Neem voor meer informatie contact op met ons serviceteam ( ). We vertellen je graag over de mogelijkheden voor bso of eventueel gastouderopvang. Vraag: Wat is het verschil tussen een korte middag en een lange middag bij de bso? Op een korte middag komt je kind 6 uur of minder, op een lange middag komt hij/zij 6 uur of meer. Voor de woensdag- en vrijdagmiddag is het uurtarief lager. Zo houden we deze middagen aantrekkelijk voor ouders. Vraag: Mijn kind is ziek. Wat nu? Als je kind ziek is hoort de locatie dit graag zo snel mogelijk, het liefst voor uur. Deze dag kun je later, in overleg met de locatie, op een ander moment inplannen. Kijk voor de directe telefoonnummers van de locaties op onze website Vraag: Ik heb het contract opgezegd. Mag ik de overgebleven vakantiedagen nog gebruiken na de einddatum van het contract? Nee, als je je contract opzegt, vervalt het recht op opvang per einddatum van het contract.

4 Vraag: Ik heb (extra) vakantiedagen nodig. Kan dat? Ja, voor vakantiedagen kun je vooraf een contract afsluiten. Je hebt dan gegarandeerd plaats. Voor extra vakantiedagen berekenen we het flexibele uurtarief. Deze vakantiedagen factureren we vooraf. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam ( ). Heb je al een contract bij ons, dan hanteren we voor extra opvang het gebruikelijk pakkettarief. Vraag: Ik heb extra dagen nodig. Kan dat? Ja, dat kan. Waarschijnlijk heb je nog wel ruildagen, de locatie registreert deze. Heb je meer dagen nodig, dan factureren we deze achteraf. Klik hier voor de voorwaarden van het ruilbeleid. Vraag: Ik zoek flexibele kinderdagopvang. Hebben jullie dat ook? Ja, Kober kinderopvang biedt ook flexibele opvang. Om de wensen en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen gaan we altijd met elkaar in overleg. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het serviceteam (076) Vraag: Wat is flexibele opvang? Flexibele opvang is opvang buiten je pakket of opvang zonder pakket. Deze dag of dagdelen kun je flexibel inzetten op de locatie. Dit is handig: 1) als je zelf flexibele werkuren hebt waarbij je bijvoorbeeld de ene week op maandag werkt en de andere week op dinsdag. 2) als je in een noodsituatie met spoed opvang nodig hebt. Voor flexibele opvang berekenen we een hoger uurtarief. Jij krijgt daarmee de garantie dat je kind bij ons terecht kan en er op de groep voldoende pedagogisch medewerkers staan. Dit is Kober wettelijk verplicht voor de leidster-kind-ratio. Heb je flexibele opvang nodig, neem dan contact op met ons serviceteam via (076) We helpen je graag! Vraag: Als ik later in het jaar begin met een 47-weken contract, hoeveel weken heb ik dan nog opvang? Je mag dan nog 47 weken komen (of minder, als dat kalenderjaar nog minder weken heeft). Wij gaan ervan uit dat we met ouders een langdurige relatie hebben. Bij een 47-weken contract kun je in het begin een voordeel hebben en wellicht aan het einde een nadeel. Vraag: Ik wil mijn opvang wijzigen. Hoe doe ik dat? Wijzigingen kun je op verschillende manieren doorgeven: - via ons klantenportaal Mijn Kober; - per via serviceteam@kober.nl - of telefonisch: (076) Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand bij een contract-vermindering. Als je een wijziging doorgeeft van dagen, uren of pakket ontvang je een mutatiecontract.

5 Vraag: Ik wil mijn opvang beëindigen. Hoe doe ik dat? Opzeggen doe je per naar Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. We horen graag van je waarom je stopt met de opvang. Vraag: Is vervroegde of verlengde opvang ook mogelijk? Ja, dat kan op een aantal locaties. Bij vervroegde opvang gaan we open om uur en bij verlengde opvang sluiten we om uur. Informeer naar de mogelijkheden op je eigen locatie of bel met ons serviceteam ( ). Zij vertellen je er graag meer over. Vraag: Waarom zijn er verschillende prijzen voor de peuteropvang? De prijzen voor peuteropvang variëren per gemeente. Kober kinderopvang maakt met elke gemeente aparte afspraken. Gemeenten hebben vaak regelingen voor ouders die er voor zorgen dat peuteropvang toegankelijk en betaalbaar is voor elk kind. Vraag: Wat is een voorschool? De voorschool is voor kinderen van 2,5 4 jaar met een (taal)achterstand die van het consultatiebureau een doorverwijzing hebben gekregen. Kober kinderopvang heeft op veel locaties met kinderdagverblijven en peuteropvang plekken gereserveerd voor Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie (VVE). Onze medewerkers van VVE zijn speciaal opgeleid om met de kinderen spelenderwijs en in kleine groepjes te werken aan taal, rekenen, motoriek en sociale emotionele ontwikkeling. Vraag: Wat is een LRKP nummer? Dit is een landelijk registratienummer. Dit heb je nodig als je kinderopvangtoeslag aanvraagt bij de Belastingdienst. Alle vestigingen van Kober kinderopvang (kinderdagverblijven, peutertuinen en locaties voor buitenschoolse opvang) zijn geregistreerd, zie ook Je vindt het LRKP-nummer op het contract. Kosten Vraag: Welke opvangsoorten vallen onder kinderopvangtoeslag? Als jij en je partner werken (en elkaars toeslagpartner zijn bij Belastingdienst) dan kun je recht hebben op kinderopvangtoeslag. Dit geldt voor het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peutertuin. Tussenschoolse opvang valt niet onder de Wet kinderopvang. Voor overblijven heb je geen recht op toeslag. Kijk voor de voorwaarden op Vraag: Heb ik recht op kinderopvangtoeslag? Op de site van de Belastingdienst lees je hier meer over en kun je kijken of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Kijk voor alle vragen over het aanvragen van toeslag of het doorgeven van wijzigingen op deze site.

6 Vraag: Wanneer vraag ik kinderopvangtoeslag aan? Vraag de toeslag aan binnen 3 maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht niet te lang met aanvragen, anders loop je toeslag mis. Kijk voor meer informatie op Vraag: Wat zijn normtarieven bij kinderopvangtoeslag? De Belastingdienst berekent je kinderopvangtoeslag over een maximumuurtarief. Wat het maximum is, hangt af van de gekozen opvang. Vraag: Wat zijn de normtarieven in 2016 voor de kinderopvangtoeslag? Voor kinderdagopvang/peuteropvang 6,89 per uur, buitenschoolse opvang 6,42 per uur en gastouderopvang 5,52. Vraag: Ik ben werkloos geworden, heb ik nog recht op kinderopvangtoeslag? Ja, in veel situaties kun je nog een tijd recht hebben op kinderopvangtoeslag als je werkloos bent. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst. Vraag: Wat kost mijn kinderopvang? In veel gevallen heb je als ouder recht op kinderopvangtoeslag waardoor de werkelijke kosten voor kinderopvang lager worden. Via de rekentool op onze site kun je heel makkelijk uitrekenen wat je betaalt voor kinderopvang. Of kijk op de site van de Belastingdienst Het tarief voor kinderopvang is opgebouwd uit het bedrag wat je betaalt aan de kinderopvangorganisatie (bruto kosten) verminderd met eventuele kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst (netto kosten). Vraag: Op welke manier factureert Kober kinderopvang? Wij factureren maandelijks hetzelfde bedrag, ongeacht het werkelijke aantal dagen opvang in de betreffende maand. Dit geldt voor zowel de kinderdagopvang, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. De jaarkosten verdelen we over 12 maanden, dus je krijgt maandelijks een factuur. De facturen kun je inzien op de klantenportaal Mijn Kober. Bijvoorbeeld: heb je een 40-wekenpakket, dan verdelen we de factuur over 12 maanden. Je krijgt dan elke maand dezelfde factuur, ook tijdens de zomervakantie. Contract Vraag: Krijg ik voor 2016 een nieuw contract? Je ontvangt van ons een bijlage 2016 van het contract. Daarop vind je informatie over je opvang en de gespecificeerde kosten per maand. Je stelt zelf de Belastingdienst op de hoogte over het nieuwe uurtarief. Hiermee kan de Belastingdienst je kinderopvangtoeslag berekenen.

7 Vraag: Kan ik gedurende het jaar mijn pakket aanpassen? Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er in je situatie iets wijzigt. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid je pakket gedurende het jaar aan te passen op jouw wensen. Houd in geval van contract-vermindering rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Vraag: Ik heb nog een contract met Kober kinderlandcondities. Verandert daar iets in? Als je nog een contract met Kober kinderlandcondities hebt, dan behoud je dit contract. Je kunt ook voor volgende kinderen uit het gezin opvang afnemen onder dezelfde condities. Onderbreek je het contract of stap je over naar een ander Kober product, dan vervallen deze rechten. Aanmelden Vraag: Hoe schrijf ik mijn kind in? Inschrijven kan via de website (zie direct gratis inschrijven ) of bel met het serviceteam ( ). Als je je aanmeldt via de website neemt het serviceteam binnen 1 of 2 dagen contact met je op om je wensen en de mogelijkheden door te nemen. Vraag: Wanneer kan ik mijn kind aanmelden voor kinderdagopvang? Je kunt je baby aanmelden vanaf het moment dat je zwanger bent. Het serviceteam neemt altijd telefonisch contact met je op. We kijken dan naar je wensen en mogelijkheden en reserveren een plaats op de locatie van je voorkeur. Vraag: Wanneer kan ik mijn kind aanmelden voor de peuteropvang? Je kunt je peuter aanmelden als hij/zij anderhalf jaar is. Het serviceteam neemt altijd telefonisch contact met je op. We kijken dan naar je wensen en mogelijkheden en reserveren een plaats op de locatie van je voorkeur. Vraag: Wanneer kan ik mijn kind aanmelden voor de buitenschoolse opvang? Je kunt je kind aanmelden vanaf 3 jaar. Het serviceteam neemt altijd telefonisch contact met je op. We kijken dan naar je wensen en mogelijkheden en reserveren een plaats op de locatie van je voorkeur. Vraag: Mijn kind gaat naar het kinderdagverblijf. Moet ik hem of haar apart aanmelden voor de buitenschoolse opvang? Ja, dat kan als je kind 3 jaar is. Je kunt hem of haar aanmelden via Mijn Kober. Of je geeft de wijziging telefonisch door aan het serviceteam ( ). Het serviceteam neemt voordat je kind 4 wordt, ook contact met je op hierover. Vraag: Ik heb met spoed kinderopvang nodig! Het kan voorkomen dat je opeens kinderopvang nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je nieuwe baan hebt. Bel dan het serviceteam ( ) en wij kijken voor je wat er mogelijk is.

8 Vraag: Betaal ik bij Kober kinderopvang inschrijfgeld? Nee, je kunt je bij ons gratis inschrijven.

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: 072-571 20 45 MA - VR 09.00-17.00. klantcontact@skhhw.nl SPELEN, ONTDEKKEN & G Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Veelgestelde vragen buitenschoolse opvang januari 2016

Veelgestelde vragen buitenschoolse opvang januari 2016 Tarieven Vraag: betaal ik bij TintelTuin kinderopvang inschrijfgeld? Nee, u kunt uw kind bij ons gratis inschrijven. Vraag: hoe kan ik snel de netto kosten van (een extra dag) kinderopvang berekenen? TintelTuin

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen.

Wij bieden kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Egmond Binnen, Egmond aan Zee en Bergen. TARIEVENKRANT 2018 Kinderopvang in De Egmonden en Bergen Forte Kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. We willen een veilige basis bieden waarin uw kind wordt

Nadere informatie

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Nieuw in 2014: 48 weken contract BSO KDV opvang van 08:00-16:00 uur Strippenkaart BSO Vakantie ruilen: Wegens succes voortgezet Overheid draagt extra bij!

Nadere informatie

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl skidkinderopvang TaRiEvEN KRaNT skidkinderopvang Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl Natuurlijk skidkinderopvang In deze tarievenkrant 2013 leest u wat skidkinderopvang

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018

KindeRdam PakketWijzer 2018 KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Kosten kinderopvang Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Kosten kinderopvang Stichting Rijswijkse Kinderopvang Kosten kinderopvang 2019 Stichting Rijswijkse Kinderopvang Kinderopvangkosten Wat kinderopvang precies kost, hangt af van o.a. uw inkomen, welke opvangsoort u kiest en hoeveel u nodig heeft. Als u recht

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse opvang Stichting Kinderopvang De Egmonden Stichting Kinderopvang De Egmonden biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en

Nadere informatie

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar.

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. Opvang én onderwijs Eén team, één leiding Opvang passend bij de

Nadere informatie

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Natureluur biedt verschillende pakketten aan met bijbehorende tarieven. In deze tarieven is geen rekening gehouden met de tegemoetkoming van de Belastingdienst.

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

Bij Kibeo kunt u kiezen

Bij Kibeo kunt u kiezen Bij Kibeo kunt u kiezen Mogelijkheden en tarieven 2012 Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peutergroep Gastouderopvang Dichtbij, vertrouwd, Kom bij Kibeo! goed verzorgd Dichtbij, en vertrouwd, leuk.

Nadere informatie

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard

TARIEVENKRANT ALLES INCLUSIEF. De Helix Oosterweg Noord AA Heerhugowaard TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE HELIX De Helix is gevestigd in een modern en duurzaam pand in nieuwbouwwijk De Draai. In deze brede school wordt het basisonderwijs gecombineerd met een peuteropvang,

Nadere informatie

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT.

TARIEVENKRANT MA - VR KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG. Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang WIST U DAT. TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peutergroep Buitenschoolse Opvang De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies en

Nadere informatie

Tarievenkrant. Inhoudsopgave

Tarievenkrant.  Inhoudsopgave krant Kinder biedt professionele aan kinderen van 0 tot 13 jaar met als doel dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige, sociale en gewaardeerde persoonlijkheden met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2019 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2018 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & G R O E I Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang VOOR JOUW KIND! KINDCENTRUM DE PAPERCLIP Kindcentrum De Paperclip (voorheen De Horst) is onderdeel van een brede samenwerking met basisschool

Nadere informatie

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen

Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf. Algemeen Aanbod Buitenschoolse Opvang SpelenderWijs IJsselgraaf Algemeen De buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen die naar de basisschool gaan, dus in de leeftijd van vier tot dertien jaar. Het bijzondere

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers,

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers, Winterswijk, 1 januari 2015 Beste ouders en verzorgers, Met ingang van 1 januari 2015 hebben wij nieuwe tarieven doorgevoerd. Hierbij krijgt u als ouder of verzorger meer keuzemogelijkheden. Met de bijgevoegde

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

Kosten kinderopvang 2019

Kosten kinderopvang 2019 Kosten kinderopvang 2019 Wat kost kinderopvang bij Up? Hoeveel kinderopvang kost, hangt af van je keuzes en van je persoonlijke situatie. Je betaalt een deel van de kosten zelf - soms de gemeente - of

Nadere informatie

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2016 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2019

Tarieven buitenschoolse opvang 2019 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG

OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG OPVANGPAKKETTEN EN TARIEVEN 2019 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG INHOUDSOPGAVE Algemeen... 3 Opvangpakketten 2019 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2019 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang KiWi

Stichting Kinderopvang KiWi Tarieven 2019 Stichting Kinderopvang KiWi Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Van 0 t/m 12 jaar Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling sinds 1988 Opvangsoort Uurprijs KiWi uurprijs

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2018

OpvanGpakketten en Tarieven 2018 OpvanGpakketten en Tarieven 2018 HELE DAGOPVANG PEUTEROPVANG BUITENSCHOOLSE OPVANG Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2018 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2018 - peuteropvang... 7 Opvangpakketten

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.nl

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.nl TARIEVENKRANT 2017 Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang KINDCENTRUM DE PAPERCLIP Kindcentrum De Paperclip biedt in de Schrijverswijk een doorgaande leerlijn voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderopvang

Nadere informatie

we voor een veilige, tweetalige (=taalrijke), stimulerende en prikkelende omgeving voor de kinderen.

we voor een veilige, tweetalige (=taalrijke), stimulerende en prikkelende omgeving voor de kinderen. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM ATALANTA. kinderopvang-heerhugowaard.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We staan voor verbinden van opvoeding, opvang, onderwijs en ontspanning, gericht

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2015

OpvanGpakketten en Tarieven 2015 OpvanGpakketten en Tarieven 2015 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2015 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2015 - buitenschoolse opvang... 7 Thema BSO s en zwemles... 9 Belangrijk om te weten...

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard.

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR kinderopvang-heerhugowaard. TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang KINDCENTRUM DE VAART Hier wil je zijn om te groeien en te leren! Leren plezier groei inspireren zijn de waarden van het Kindcentrum

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Nieuw in weken open. Vaste sluitingsweken voor de 48 weken contracten. Tarieven en informatie Kindercentrum t Kickertje

Nieuw in weken open. Vaste sluitingsweken voor de 48 weken contracten. Tarieven en informatie Kindercentrum t Kickertje Warmoesland 57 2635 LB Den Hoorn 015 257 32 12 info@kickertje.nl kickertje.nl facebook.com/kickertje Tarieven en informatie 2016 Goed nieuws Nieuw in 2016 52 weken open Vaste sluitingsweken voor de 48

Nadere informatie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie

Opvang én onderwijs. Eén team, één leiding. Flexibele tijden. Eén pedagogische visie TARIEVENKRANT 2017 Buitenschoolse Opvang Peuteropvang Kinderdagverblijf De TARIEVEN IN DEZE TARIEVENKRANT zijn de tarieven van 2017. Elk jaar worden de tarieven in overeenstemming met de oudercommissies

Nadere informatie

Tarievenkrant Gemeente Capelle aan den IJssel. Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven

Tarievenkrant Gemeente Capelle aan den IJssel. Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven krant 2019 Gemeente Capelle aan den IJssel Inhoudsopgave peuter www.ijsselkids.nl 18-1289/18-11-20 peuter Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Hieronder een voorbeeld van twee werkende ouders die hun kinderen naar de kinderopvang op de Springplank brengen (zorgeloos pakket).

SWW Kinderopvang. Hieronder een voorbeeld van twee werkende ouders die hun kinderen naar de kinderopvang op de Springplank brengen (zorgeloos pakket). Tarieven en toeslagen Met ingang van 1 januari 2017 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang (inclusief voorschoolse opvang) Peuteropvang

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Vlaardingen. Hele dagopvang & Buitenschoolse opvang

Stichting Kinderopvang Vlaardingen. Hele dagopvang & Buitenschoolse opvang Stichting Kinderopvang Vlaardingen Hele dagopvang & Buitenschoolse opvang 1 Inhoudsopgave 2 Algemeen 3 Opvangpakketten 2014 - hele dagopvang 4 Opvangpakketten 2014 - buitenschoolse opvang 7 Thema BSO s

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

KINDCENTRUM ATALANTA. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

KINDCENTRUM ATALANTA. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & Kinderopvang Peuterspeelzaal G Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! KINDCENTRUM ATALANTA Kindcentrum Atalanta is een tweetalig Kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Nadere informatie

Tarieven. krant. Inhoud. Tarieven. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven kinderdagverblijf.

Tarieven. krant.   Inhoud. Tarieven. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven kinderdagverblijf. krant 2019 Inhoud www.kern-kinder.nl 19-0136/19-01-29 Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag betaalt u slechts een deel van dit tarief. De hoogte

Nadere informatie

Tarievenkrant gemeente Capelle aan den IJssel. Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven

Tarievenkrant gemeente Capelle aan den IJssel. Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven krant 2019 gemeente Capelle aan den IJssel peuter www.ijsselkids.nl 18-1289/18-12-13 peuter Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag betaalt u slechts

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & G Kinderopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! KINDERCENTRUM DE KOMEET Kindercentrum De Komeet is een kindercentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Bij

Nadere informatie

CAMPUS COLUMBUS. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

CAMPUS COLUMBUS. Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR TARIEVENKRANT 2017 Kinderdagopvang Peuterspeelzaal Buitenschoolse Opvang Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum! CAMPUS COLUMBUS Welkom bij Campus Columbus: Dalton Kindcentrum voor kinderen

Nadere informatie

Tarieven. krant. Inhoud. Tarieven. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven kinderdagverblijf.

Tarieven. krant.   Inhoud. Tarieven. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven kinderdagverblijf. krant 2019 Inhoud www.kern-kinder.nl 18-1290/18-11-13 Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag betaalt u slechts een deel van dit tarief. De hoogte

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar!

Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! TARIEVENKRANT 2018 CAMPUS COLUMBUS Welkom bij Campus Columbus: Wereldwijd, het eerste officiële Daltonkindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar! Op Campus Columbus komen kinderen samen om te groeien, te

Nadere informatie

Dagopvang Jaarpakket (52 weken) 2-3 dagdelen Jaarpakket (52 weken) 4 of meer dagdelen

Dagopvang Jaarpakket (52 weken) 2-3 dagdelen Jaarpakket (52 weken) 4 of meer dagdelen Tarieven 2017 Dagopvang Jaarpakket (52 weken) 2-3 dagdelen Jaarpakket (52 weken) 4 of meer dagdelen Flexibele dagopvang alleen op de aangewezen locaties Schoolwekenpakket (41 weken) 2-3 dagdelen Schoolwekenpakket

Nadere informatie

Aanbod en tarieven, buitenschoolse opvang Uden e.o.

Aanbod en tarieven, buitenschoolse opvang Uden e.o. Aanbod en tarieven, buitenschoolse opvang Uden e.o. U krijgt wellicht meer terug dan u denkt! Dit voorbeeld betreft een gezin dat in 2016 gebruik gaat maken van 1 buitenschoolse opvang (3 uur), voor 1

Nadere informatie

PakketWijzer 2019 Voor 2019 gelden de tarieven en regels in deze PakketWijzer voor onze pakketten dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang

PakketWijzer 2019 Voor 2019 gelden de tarieven en regels in deze PakketWijzer voor onze pakketten dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang PakketWijzer 2019 Voor 2019 gelden de tarieven en regels in deze PakketWijzer voor onze pakketten dagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang November 2018 Inhoud Pagina Voorwoord 3 Inclusief heel

Nadere informatie

Tarievenkrant Gemeente Zuidplas en Krimpenerwaard. Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven

Tarievenkrant Gemeente Zuidplas en Krimpenerwaard. Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven krant 2019 Gemeente Zuidplas en Krimpenerwaard Inhoudsopgave peuter www.ijsselkids.nl 18-1289/18-11-23 peuter Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2016

OpvanGpakketten en Tarieven 2016 OpvanGpakketten en Tarieven 2016 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2016 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2016 - buitenschoolse opvang... 7 Sport BSO en zwemles... 9 Belangrijk om te weten...

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Aanbod en tarieven 2016

Aanbod en tarieven 2016 November 2015 Aanbod en tarieven 2016 Kinderopvang goedkoper in 2016! De overheid heeft besloten om met ingang van 2016 de bijdrage in de kosten kinderopvang fors te verhogen. Ouders ontvangen bij een

Nadere informatie

Tarievenkrant Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven peuteropvang. Tarieven kinderdagverblijf

Tarievenkrant Inhoudsopgave. Tarieven buitenschoolse opvang >> Tarieven. Tarieven peuteropvang. Tarieven kinderdagverblijf krant 2018 Inhoudsopgave www.ijsselkids.nl 18-0067/18-01-11 Bruto tarieven De tarieven in deze krant zijn bruto tarieven. Als u recht heeft op kindertoeslag betaalt u slechts een deel van dit tarief. De

Nadere informatie

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur (

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur ( OBS Het Galjoen TARIEVEN 2016 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

CAMPUS COLUMBUS. Welkom bij Campus Columbus! Dalton Kindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar.

CAMPUS COLUMBUS. Welkom bij Campus Columbus! Dalton Kindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar. SPELEN, ONTDEKKEN & Kinderopvang Peuterspeelzaal G Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! CAMPUS COLUMBUS Welkom bij Campus Columbus! Dalton Kindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar. Op Campus Columbus

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar OBS Het Galjoen TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids - Kinderopvang goedkoper in 2018! - BEREKEN UW KOSTEN MET ONZE ONLINE REKENTOOL REKENTOOL De kinderopvang toeslag is gebaseerd op een maximum uurtarief dat jaarlijks

Nadere informatie

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR

Neem voor persoonlijk advies contact op met onze afdeling Klantcontact: MA - VR SPELEN, ONTDEKKEN & Kinderopvang Peuterspeelzaal G Buitenschoolse Opvang R O E I VOOR JOUW KIND! KINDERCENTRUM DE TUINFLUITER Bij Kindercentrum De Tuinfluiter zijn alle opvangvormen onder 1 dak te vinden.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 1/2/3

Tarieven buitenschoolse opvang 2016 afgestemd op de Vlieger 1/2/3 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 9 (bedragen in euro

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Winschoten

Stichting Kinderopvang Winschoten Tarieven Stichting eropvang Winschoten eropvang Voorschoolse opvang Van 0 t/m 12 jaar Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling sinds 1988 Tarieven Inhoud 1. Ons aanbod 2. Netto prijs per maand kinderopvang

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

OpvanGpakketten en Tarieven 2017

OpvanGpakketten en Tarieven 2017 OpvanGpakketten en Tarieven 2017 HELE DAGOPVANG PEUTERSPEELZAAL BUITENSCHOOLSE OPVANG Inhoudsopgave Algemeen... 3 Opvangpakketten 2017 - hele dagopvang... 4 Opvangpakketten 2017 - peuterspeelzalen... 7

Nadere informatie

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek. 52 weken per jaar 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek. 52 weken per jaar 5 dagen per week, maandag t/m vrijdag Tarieven 2017 Schaapsweg 26B, 6077 CG St. Odiliënberg, tel: 0475-858257 Thaalpad 29, 6102 EH Echt, tel: 0475-212282 1 Dagopvang Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg en Swartbroek 52 weken per

Nadere informatie

BSO tarieven 2016 algemeen

BSO tarieven 2016 algemeen BSO tarieven 2016 algemeen geen inschrijfkosten, 1 maand opzegtermijn Geopend Vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur, In de onderstaande prijzen zijn, naast de schoolvakanties, 2 margedagen/studiedagen

Nadere informatie

Kosten kinderopvang True Colors childcare

Kosten kinderopvang True Colors childcare kinderopvang Kosten kinderopvang 2019 True Colors childcare Kinderopvangkosten Wat kinderopvang precies kost, hangt af van o.a. uw inkomen, welke opvangsoort u kiest en hoeveel u nodig heeft. Als u recht

Nadere informatie

Kinderopvang Winschoten

Kinderopvang Winschoten eropvang Winschoten Inhoud 1. Netto prijs per uur kinderopvang & buitenschoolse opvang 2. Aanbod KiWi 3. Korting bij baanverlies 4. Netto prijs per uur bij korting baanverlies www.kinderopvangwinschoten.nl

Nadere informatie

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019

17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17. Tarieven Betreft: Opvangvormen en tarieven 2019 17.1 Breed en flexibel aanbod BSO Kids 4 life heeft een breed en flexibel aanbod. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je 52, 48, 46 of 40 weken per jaar BSO

Nadere informatie

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt. Deze dagen worden niet in rekening gebracht.

Dagopvang. Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt. Deze dagen worden niet in rekening gebracht. Tarieven 2019 Schaapsweg 26B, 6077 CG St. Odiliënberg, tel: 0475-858257 Thaalpad 29, 6102 EH Echt, tel: 0475-212282 1 Dagopvang Locaties Pey-Echt ( t Thaal), St. Odiliënberg, Vlodrop en Posterholt 52 weken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang Algemene voorwaarden COKD à la Carte DOV, BSO en vakantieopvang DOV 52 weken full-service: * Gehele jaar opvang. Van maandag tot en met vrijdag van 7:00 18:00. * Aantal vaste dagen per week. * Minimale

Nadere informatie