Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar."

Transcriptie

1 Boefjesnieuws november 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder het rooster voor de maand november. Wijzigingen: - Mascha werkt de maandagen en donderdagen indien nodig op de babygroep - Demi werkt maandag op Peuterspelen en NSO Evenaar. KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Mascha stagiaire Cheyenne Cheyenne Cheyenne Monica Monica dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda peutergroep Angelika Angelika Angelika Angelika Kelly Nienke Kelly Nienke stagiaire Amber Amber Peutergroep 2 Linda Samantha Linda Samantha Linda stagiaire Seda Seda Seda Nina Nina

2 BSO & PS Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Voorschools Kelly Kelly Louelle Bente Bente Danielle Louelle Danielle Louelle Louelle Peuterspelen Kelly Kelly Louelle Bente Bente Louelle Louelle Louelle Stagiaire Isa Isa Nashools 6 t/m 12 jaar Kelly Kelly Bente Nienke Bente Naschools 4 t/m 5 jaar Nienke Bente Bente Danielle Louelle Louelle Louelle Louelle Stagiaire Isa Isa Zwemles Ursula Ursula BSO & PS Evenaar maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Voorschools Merve Danielle Merve Danielle Merve Klassenass. Demi Demi Peuterspelen Danielle Danielle Merve Danielle Merve Demi Bente Danielle Bente Naschools Merve Danielle Merve Danielle Merve Demi Demi Demi Mascha Mascha

3 Feestdagen De feestdagen komen er weer aan! Sint Maarten Op vrijdag 9 november zullen de kinderen (dreumes-, peuterspelenen peutergroep) van kinderdagverblijf Boefje op het Visserspad met hun zelfgemaakte lampion langs een aantal bedrijven in de loods lopen. Dit geldt alleen voor de kinderen die op vrijdag 9 november aanwezig zijn. De kinderen die op Peuterspelen Evenaar zitten gaan ook op deze dag in de ochtend op pad met de lampionnen. Dit gebeurt gezamenlijk met de school. Sinterklaas Het sinterklaasfeest op het kinderdagverblijf/peuterspelen Visserspad wordt dit jaar gevierd op woensdag 5 december. Sinterklaas en zijn pieten zullen de dreumesgroep, peutergroep en peuterspelen Visserspad bezoeken. Natuurlijk zullen de leidsters met de oudste baby s aansluiten op de dreumesgroep. Op peuterspelen Evenaar brengt Sinterklaas ook een bezoekje bij de kinderen op woensdag 5 december in de ochtend. Verdere informatie over het brengen van uw kind volgt nog.

4 Bso De herfstvakantie is alweer voorbij. In de herfstvakantie zijn de kinderen o.a. naar de geitenboerderij geweest, hebben ze brood gebakken in een bakkers museum, cup cakes versierd en een gezellige spelmiddag gehouden. Hieronder kunt u een kleine impressie zien van de leuke activiteiten die de kinderen hebben gedaan. De leidsters van de BSO zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstvakantie. Boefje is gesloten van maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari De BSO is in de vakantie geopend van woensdag 2 januari t/m vrijdag 4 januari Wilt u uiterlijk voor 7 december 2018 doorgeven wanneer uw kind(eren) aanwezig zal zijn op de BSO. Dit kunt u aan de leidsters van de groep doorgeven.

5 Vakantiedagen bij uitschrijven BSO Indien u van plan bent om uw kind uit te schrijven bij BSO Boefje, dient u rekening te houden met het eindsaldo van de van te voren ingekochte vakantiedagen. De ingekochte vakantiedagen dienen voor uitschrijving te zijn opgemaakt. Doorgeven kinderen later van school halen Zit uw zoon en/of dochter op de basisschool en heeft hij/zij die dag een uitstapje gehad met school en is hierdoor wat later op school aanwezig? Wilt u dan zo vriendelijk zijn dit door te geven aan de leidsters van de groep. Dan wordt er rekening gehouden met de ophaaltijden. Uk en Puk Thema: Sinterklaas & kerst Van: week 47, Tot: week 52, Seizoen: Winter Oproep aan ouders: Verkleedkleding Heeft u thuis het volgende dat u niet meer gebruikt?: - Hakken/schoenen - Sieraden (armbanden, kettingen) - Hoeden/petjes - Kleding Wij gebruiken het graag voor de verkleedhoek. Schoenhoesjes Voordat u de groep betreed, vragen wij u om de schoenhoesjes te gebruiken. Dit i.v.m. de hygiëne en de veiligheid voor de kinderen. Reserve kleding Wilt u het kledingbakje van uw boefje nakijken en zo nodig reserve kleding (onderbroeken en broeken) aanvullen.

6 Inspectie GGD De GGD heeft op het kinderdagverblijf/peuterspelen Visserspad, BSO Visserspad en BSO Evenaar een onaangekondigde inspectie uitgevoerd. Voor alle 3 de locaties hebben we een super mooi rapport!!! De rapporten kunt u bekijken door op onderstaande link te klikken (u wordt doorverwezen naar de website van Boefje). Tevens kunt u de rapporten inzien op de peutergroep, BSO Visserspad en op de BSO Evenaar. Jupiterstraat Inspectierapport BSO Boefe-Evenaar Inspectie rapport peuterspelen evenaar Visserspad Inspectierapport Kinderdagverblijf/peuterspelen Boefje (locatie Visserspad) Inspectierapport BSO Boefje-Visserspad Klachtenregeling Wijzigingen betreft de klachtenprocedure, kunt u vinden op de website onder het kopje klachtenprocedure. Vanuit de GGD zijn wij als Kinderopvang verplicht om de ouders maandelijks op de hoogte te houden van de klachtenprocedure. Vandaar dat het kopje klachtenregeling maandelijks terug komt in de boefjesnieuws. Samenwerking Boefje en verloskundigenpraktijk Poppie Kinderopvang Boefje en verloskundigenpraktijk Poppie werken samen! Om dit te vieren, hebben wij onderstaande actie: Voor de actievoorwaarden kunt u terecht bij onze website

7 Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (IKK) Zoals u wellicht in het nieuws vernomen heeft, gaat er binnen de eisen van de kinderopvang het een en ander veranderen. De Wet IKK is door de Eerste en Tweede Kamer aangenomen en is per 1 januari 2018 van kracht. Niet alle maatregelen zijn in gegaan op 1 januari 2018 in. Een aantal maatregelen gaan een jaar later in en soms is er ook sprake van een ingroeiperiode. Om helder te krijgen wat er als eerste moet gebeuren, heeft de Brancheorganisatie Kinderopvang een document opgesteld met alle maatregelen die per 1 januari 2018 van start zijn gegaan. Ook kunt op de website meer informatie vinden. De leidsters van de babygroep mogen met vol trots vertellen dat ze geslaagd zijn voor de babyscholing! Het Veiligheid en Gezondheid beleid kunt u vinden op de website. Klik op onderstaande link om doorverwezen te worden naar het beleid. Beleid Veiligheid en Gezondheid Boekstart Vrijdag 19 oktober is er iemand van de bibliotheek (Boekstart) langs geweest die de kinderen heeft voorgelezen. Hieronder een kleine foto impressie.

8 Kinderopvangtoeslag 2019 Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de kinderopvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo minder kwijt aan kinderopvang. Het kabinet verhoogt ook de kinderbijslag en het kind gebonden budget. Gezinnen met kinderen en werkende ouders worden financieel tegemoetgekomen. Wie gaat werken of meer gaat werken, moet ook meer geld overhouden. Het kabinet verhoogt daarom het budget voor de kinderopvangtoeslag met 248 miljoen euro per jaar. Dat schrijft staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan de Tweede en Eerste Kamer. De maximum uur prijzen voor de dagopvang die de overheid vergoedt gaan omhoog van 7,45 per uur naar 8,02 per uur. Kinderopvang moet van goede kwaliteit zijn. Daarom gaan er per 1 januari 2019 nieuwe kwaliteitsmaatregelen in. Een hogere kwaliteit leidt tot hogere kosten voor de opvanglocaties. Daarom verhoogt het kabinet de vergoeding per uur. Doorgeven wijziging telefoonnummer of NAW gegevens De leidsters lopen er wel eens tegenaan dat ouders niet bereikbaar zijn. Ouders hebben bijvoorbeeld een nieuw telefoonnummer en zijn dit vergeten door te geven. Wilt u er aan denken dat u veranderingen van telefoonnummers of Naam, Adres, Woonplaats gegevens zo snel mogelijk doorgeeft aan de leidsters van de groep of via info@kinderopvangboefje.nl Ruildagen Indien u een ruil dag binnen dezelfde week voor uw zoon of dochter aanvraagt. Wilt u dit dan mailen naar charity@kinderopvangboefje.nl Doorgeven contractwijziging aan de belastingdienst Indien er een contractwijziging (naar minder of meer opvanguren) voor uw zoon of dochter heeft plaatsgevonden, vergeet dan niet het aantal uren te wijzigen bij de belastingdienst. Zo voorkomt u dat u naderhand geld moet terugbetalen aan te veel ontvangen kinderopvangtoeslag aan de belastingdienst.

9 Verjaardagen leidsters De Jarige Joppies in de maand november: Moniek 8 november Angelika 27 november Tips voor ouders Sint Maarten traktatie tips: zoet en hartig Sint Maarten is een feest voor kinderen, daarom is het belangrijk om iets te trakteren waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben. Zo is het belangrijk dat het geen smeerboel in hun tassen wordt, vooral wanneer het regent is de kans daarop groot. Maar het allerbelangrijkst is nog wel hygiëne, de meeste ouders gooien uit hygiënisch oogpunt direct alles weg wat niet verpakt is. Op zich is dat logisch want men weet immers niet van wie het komt en wat er mee gebeurt is. Geef daarom nooit on verpakte snoepjes of nootjes zoals spekjes, toffees, drop, pinda's en borrelnootjes of iets dergelijks. Ook traktaties die op een hapjesschaal thuis horen zijn uit den boze, blokjes kaas en stukjes worst zijn absoluut niet geschikt. Wilt u toch trakteren op onverpakt snoep of knabbeltjes, dan kunt u er voor kiezen om zelf de traktatie te verpakken in een zakje of cellofaan. Maar de risico dat ouders het weggooien blijft bestaan omdat een vreemde er met zijn of haar handen aan heeft gezeten. Zelf verpakken is dus ook niet ideaal maar wat is dan wel geschikt?

10 Zwemlessen ABC Informatie Bij kinderopvang Boefje kan uw kind vanaf 4,5 jaar wekelijks zwemles gaan volgen! Het enige wat u hoeft mee te geven is zwemkleding en een handdoek. De zwemlessen worden gegeven door zwembad de Crommenije in Krommenie door bevoegde zweminstructeurs van Stichting Zwembaden Zaanstad (SZZ). Onder begeleiding van onze vaste pedagogische medewerkers worden de kinderen gebracht naar zwemles en ook weer terug gebracht naar de eigen locatie. De pedagogische medewerkers zullen de gehele lestijd van de kinderen in het zwembad aanwezig zijn en waar nodig helpen met omkleden. Dit geeft de kinderen vertrouwen en zorgt ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Iedere les duurt 45 minuten en wordt twee keer per week gegeven, ook tijdens de korte schoolvakanties. Het volgende zwemarrangementen wordt aangeboden: -Pakket A+B en A+B+C Heeft bovenstaande uw interesse gewekt, neem dan telefonisch contact met ons op voor verdere informatie. Het zwemrooster voor Boefje ziet er als volgt uit: De A- kinderen krijgen zwemles op dinsdag en donderdag van uur De B/C-kinderen krijgen zwemles op dinsdag en/of donderdag van uur Wanneer zwemt uw zoon/dochter met kleding aan A-zwemmers die met een blauw bandje in het diepe zwemmen: Iedere dinsdag (lange broek, shirt met lange mouwen en waterschoenen met sokken) B-zwemmers: iedere les (lange broek, shirt met lange mouwen en waterschoenen met sokken) C-zwemmers: iedere les (lange broek, shirt met lange mouwen, jas en waterschoenen met sokken erin). * Zorg ervoor dat de kleding altijd in de zwem tas zit.

11 Meekijk dagen ouder(s) en of verzorger(s) schooljaar 2018: Zwembad de Crommenije is bezig om te starten met een nieuw digitaal leerlingen registratiesysteem, waardoor u meer inzicht krijgt in de vorderingen van uw kind. Om het nieuwe systeem op een goede wijze te kunnen implementeren lassen zij een proefperiode in. Tegen de tijd dat het systeem optimaal functioneert, informeer het zwembad de ouders tijdig. In de tussenliggende periode, worden de reguliere openbare lessen, zoals u die gewend bent afgeschaft. Hiervoor wordt u iedere laatste les van de maand (het laatste kwartier van de les) toegelaten in de zwemzaal. Op deze wijze krijgt u iedere maand inzicht in de vorderingen van uw kind. De tassen voor zwemles kunnen in deze bak bij BSO Visserspad worden gedaan. Kinderen die opgehaald worden bij de Evenaar mogen de zwemtassen op de gang aan de kapstok hangen. Willen de ouders waarvan de kinderen met kleding aanzwemmen een plastic tas in de zwemtas doen. De natte kleding kan hier na het zwemmen in gedaan worden. Voor in de agenda Datum Tijd Omschrijving Locatie Vrijdag 9 november ochtend Sint Maarten Visserspad & Jupiterstraat Maandag 26 november t/m vrijdag 30 november Woensdag 5 december In de middag Schoen zetten Visserspad & Jupiterstraat In de ochtend Sinterklaasfeest Visserspad & Jupiterstraat

12 Vanuit de oudercommissie De oudercommissie bestaat uit onderstaande leden: Peuterspelen Evenaar en BSO Boefje Evenaar op de Jupiterstraat: Annelien van de Geer (moeder van Borre) Cynthia Heuvel (moeder van Iris) Anouk de Leeuw, (moeder van Sam en Sophie) Kinderdagverblijf, Peuterspelen en BSO Boefje Visserspad: Fiona Nagelhout, (moeder van Thijs en Esmee.) Vanessa Nyenhuis, (moeder van Joel) Mirjam van den Klooster, (moeder van Marit en Fenna)

13 Sluitingsdagen 2018 Overzicht van de gesloten dagen KDV en BSO 2018/2019: maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 (Boefje gesloten) Binnen de gesloten dagen is maandag 31 december 2018 een studiedag. - maandag 22 april 2019 (2e paasdag) - donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) - maandag 10 juni 2019 ( 2 e pinksterdag) - donderdag 11 juli 2019 (Studiedag Boefje gesloten) - maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 27 december 2019 (Boefje gesloten) - dinsdag 31 december 2019 (studiedag Boefje gesloten) - woensdag 1 januari 2020 (nieuwjaarsdag) Overzicht van de gesloten dagen Peuterspelen 2018/2019: maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018 (herfstvakantie) maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 (kerstvakantie) Binnen de kerstvakantie is maandag 31 december 2018 een studiedag. - maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 (voorjaarsvakantie) - vrijdag 19 april 2019 (Goede vrijdag) - maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei 2019 (meivakantie) - donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag) - vrijdag 31 mei 2019 (dag na Hemelvaart) - maandag 10 juni 2019 ( 2 e pinksterdag) - dinsdag 11 juni 2019 (3 e pinksterdag) - donderdag 11 juli 2019 (studiedag Boefje gesloten) - maandag 15 juli t/m vrijdag 23 augustus 2019 (zomervakantie) - maandag 21 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2019 (herfstvakantie) - maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020 (kerstvakantie) Binnen de kerstvakantie is dinsdag 31 december 2019 een studiedag. Betreft: Peuterspelen Boefje De schoolvakanties zijn niet meegerekend in de prijs en kunnen dus ook niet als zodanig worden geruild met andere dagen. Wij gaan uit van 40 effectieve weken in plaats van 52. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Charity Bolhoeve locatiemanager Kinderopvang Boefje

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws november 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws mei 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda Boefjesnieuws oktober 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Nancy

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda

dreumesgroep Moniek Esther Kimberley Esther Moniek Kimberley Kimberley Moniek Kimberley Esther stagiaire Lisanne Lisanne Lisanne Amanda Amanda Boefjesnieuws januari 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws februari 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Marjolein

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws april 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Wijzigingen: Danielle maakt in de maand december een rondreis door Nepal, India en Bali. Heel veel plezier en maak er een mooie reis van!!

Wijzigingen: Danielle maakt in de maand december een rondreis door Nepal, India en Bali. Heel veel plezier en maak er een mooie reis van!! Boefjesnieuws december 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws januari 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Studiedag Aankomende

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws maart 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Wijzigingen: - Marissa werkt 3 dagen op de dreumesgroep - Esmee komt ons team verstreken en werkt 4 dagen op de peutergroep

Wijzigingen: - Marissa werkt 3 dagen op de dreumesgroep - Esmee komt ons team verstreken en werkt 4 dagen op de peutergroep Boefjesnieuws juli 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws mei 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws februari 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws mei 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws augustus 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws september 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws februari 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws maart 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Mascha Tanja Tanja Tanja Mascha Boefjesnieuws juni 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Wijzigingen:

Nadere informatie

stagiaire Monica Monica

stagiaire Monica Monica Boefjesnieuws april 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juni 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Tanja Tanja Amanda Tanja Amanda

KDV Visserspad maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Babygroep Sabrina Sabrina Sabrina Sabrina Tanja Tanja Tanja Amanda Tanja Amanda Boefjesnieuws september 2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Mascha

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2017

Tarieven en openingstijden 2017 Tarieven en openingstijden 2017 Dagopvang Boekweitstraat LRK 186247898 Groep Poespas Groep Ratjetoe Dagopvang (0-4 jaar) Dagopvang 52 weken Hele dagopvang 07:30-18:00 10,5 546 7,18 326,69 Halve dagopvang

Nadere informatie

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag

Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Welkom bij BSO Pure-Kids Praktische informatie over onze kinderopvang in één oogopslag Hoe kunt u ons bereiken? Pure-Kids Reest 2 9406 HH Assen T. 06-27136098 Email adres: info@pure-kids.nl Eigenaren:

Nadere informatie

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 8 (bedragen in euro

Nadere informatie

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur (

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur ( OBS Het Galjoen TARIEVEN 2016 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2018

Tarieven en openingstijden 2018 Tarieven en openingstijden 2018 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus.

4-12 jaar 7,00 7,25. U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus. Kindercentrum Ikke Ook November 2017 Tarievenkrant 2018 Belastingdienst 2017-2018 De kinderopvangtoeslag in 2018 is ongeveer gelijk aan die uit 2017. De kinderopvangtoeslagtabel 2018 heeft, net als in

Nadere informatie

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 9 (bedragen in euro

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 9 november 2017 Versie 1.2 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2018 Kinderdagverblijf De Ontdekking Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen T A R I E V E N 2 0 1 8 (bedragen in euro

Nadere informatie

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl skidkinderopvang TaRiEvEN KRaNT skidkinderopvang Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl Natuurlijk skidkinderopvang In deze tarievenkrant 2013 leest u wat skidkinderopvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2019

Tarieven en openingstijden 2019 Tarieven en openingstijden 2019 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019:

Algemeen. Sinterklaas: Wijziging in de tarieven 2019: Algemeen Sinterklaas: Deze maand komt natuurlijk onze goedheilig man weer aan! Een hele spannende, drukke maar vooral ook hele leuke periode voor ons allemaal. Op alle groepen zal de Sint dinsdag 4-12

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje

Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje Huisregels Kinderdagverblijf t Kruimeltje 1. Brengen en halen: t Kruimeltje is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur t/m 18.00 uur. U hoeft uw kind niet voor een bepaalde tijd te brengen. Wel stellen

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Welkom bij de voorschool van IKC Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame tijd te

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van IKC Buikslotermeer Welkom bij de voorschool van IKC Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame tijd te

Nadere informatie

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar

OBS Het Galjoen. TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar OBS Het Galjoen TARIEVEN 2017 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Maart 2012. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Maart 2012. Inhoud Nieuwsbrief Maart 2012 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Paasversje Paasliedje Colofon Dit is de nieuwsbrief van maart 2012. In deze

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2016

Tarieven en openingstijden 2016 Tarieven en openingstijden 2016 Dagopvang Boekweitstraat LRK 186247898 Groep Poespas Groep Ratjetoe Dagopvang (0 4 jaar) Dagopvang 52 weken Hele dagopvang 07:30 18:00 10,5 546 6,86 312,13 3.745,56 Halve

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE 1. Brengen en halen Bij aanmelding geeft u door op welke dagen en welke vorm van opvang u wenst (voorschools en/of naschools. De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Criteria opvangpakketten dagopvang en buitenschoolse opvang

Criteria opvangpakketten dagopvang en buitenschoolse opvang Criteria opvangpakketten dagopvang en buitenschoolse opvang Dagopvang Kinderopvang Het Hogeland biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De dagopvang wordt geboden in dagdelen van 5 uur. De minimale

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Boefje (KDV) Visserspad 1a 1561PK KROMMENIE Registratienummer 277911515 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Zaanstad Datum inspectie: 21-11-2016

Nadere informatie

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE 1. Brengen en halen. Bij aanmelding geeft u door op welke dagen en welke vorm van opvang u wenst (voorschools en/of naschools. De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018

KindeRdam PakketWijzer 2018 KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus.

U werkt, volgt een traject naar werk, een opleiding of een inburgeringscursus. Kindercentrum Ikke Ook November 2015 Tarievenkrant 2016 Belastingdienst 2015-2016 De kinderopvangtoeslag in 2016 is hoger aan die uit 2015. De kinderopvangtoeslagtabel 2016 wijkt door de loonindexatie

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier BSO Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier BSO Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Maasbree...

Nadere informatie

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur Nieuwsbrief s Hertogenbosch - Vught 20 mei 2016 Als losse bijlage vindt u ook het nieuwe rooster voor 2016 In dit nummer 1 Mee-zwemles 1. Mee-zwemles Om jullie een goed beeld te geven van het niveau van

Nadere informatie

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA)

Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) Tarievenoverzicht 2017 Locaties in de gemeente Sliedrecht 2017 (voorheen SKA) De tarieven in onderstaande tabellen zijn brutokosten. Wat de daadwerkelijke kosten voor u zijn is afhankelijk van uw (gezamenlijk)

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus

Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Nieuwsbrief februari/maart 2015 NSO s Neptunus, Zeester en de Octopus Beste ouders/verzorgers, Voor u de nieuwsbrief vol met handige informatie over de toeslag, activiteiten en nso locaties van Cluster

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract

Nieuwsbrief. t Kienderbènkske 10 jaar! Verlenging OKI-contract Het systeem van t Kienderbènkske is zodanig ingesteld dat jullie kind automatisch wordt uitgeschreven op het KDV/ OKI op de dag dat jullie kind 4 jaar wordt. Indien hij/ zij door instroom later of eerder

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

HUISREGELS PEUTEROPVANG HET TOVERBLOEMPJE

HUISREGELS PEUTEROPVANG HET TOVERBLOEMPJE HUISREGELS PEUTEROPVANG HET TOVERBLOEMPJE 1. Brengen en halen In verband met de rust en structuur van de groep hanteren wij vaste breng- en ophaaltijden. Deze zijn: Brengen: 08:45 09:00 Ophalen: 12:45

Nadere informatie

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids

Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids Tarieven 2018 Kinderopvang Alles Kids - Kinderopvang goedkoper in 2018! - BEREKEN UW KOSTEN MET ONZE ONLINE REKENTOOL REKENTOOL De kinderopvang toeslag is gebaseerd op een maximum uurtarief dat jaarlijks

Nadere informatie

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske!

Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! Nieuwe tijden bij t Kienderbènkske! De afgelopen periode zijn de basisscholen in de gemeente Bergen bezig geweest met het bekijken van hun schooltijden. Voor de meeste scholen heeft dat geleid tot een

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

Kinderdagverblijf KDV

Kinderdagverblijf KDV Tarievenkrant 2019 Kinderdagverblijf KDV Kinderdagverblijf (KDV) Voor kinderen van 0 to 4 jaar bieden wij dagopvang aan middels diverse mogelijkheden en pakketten. Kunt u nu toch niet het pakket, of combinatie

Nadere informatie