De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus."

Transcriptie

1 Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief oktober 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik GG&GD rapport Start van de dag Knutselavond 10-minuten gesprekken Peuterschool ZieZaZo Personeelsnieuws Herfst Openingstijden tijdens 5 december, 24 december en 31 december Online ouderlogin BSO nieuws Herfstvakantie VSO Terugblik De ZieZaZo feestweek zit erop! Wij hebben genoten van alle indiaantjes in ZieZaZo. Dank jullie wel voor alle fijne wensen en cadeaus. Daarna zijn we meteen aan de slag gegaan met de Kinderboekenweek. Het thema boek is Fabians feest, voor onze 0-4 jarigen een wat lastig boek, dus werden er overal prentenboeken met het thema feest opgezocht en voorgelezen. Leonie heeft het hele kinderdagverblijf voorgelezen met een handpop, de kinderen hebben genoten! Ook zijn wij opgeschrikt door incidenten in de wijk, de schietpartij en de insluiper op basisschool het Veldhuis. Hierdoor zijn wij blij met het tagsysteem maar blijven wij extra alert. Ook is de peuterschool gestart op de dinsdag en donderdagochtend. De andere ochtenden voegen de kinderen van de peuterschool zich bij de WieWaWeg groep totdat er voldoende kinderen zijn om ook deze ochtenden ook apart te gaan. Later in deze nieuwsbrief hier meer over.

2 GG&GD rapport In augustus zijn wij gecontroleerd door de GG&GD. Inmiddels is het inspectierapport definitief en is hij in te zien. Je kunt deze vinden in de hal, bij ons informatiebord of online via onze website: Wij zijn erg blij met dit rapport en kunnen dan ook zeggen dat de inspecteur erg tevreden was. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over het rapport dan horen wij dit graag! Start van de dag Om half acht start de dag bij ZieZaZo. Jullie zijn uiteraard eerder welkom maar willen jullie dan even wachten in de gang? De pedagogisch medewerkers hebben dan nog even de tijd om alles klaar te zetten in de groep. Vanaf half acht mogen jullie de groepen op. Knutselavond Het einde van de zomer nadert en dit betekent dat de voorbereidingen voor Sinterklaas en kerst langzamerhand gaan beginnen. Vaak een periode vol gezelligheid en warmte. Ieder jaar proberen we dit zo goed mogelijk vorm en invulling te geven. Dit is ook nu weer onze doelstelling alleen willen we jouw als ouder hier graag in betrekken. Misschien heb je vanuit je vakgebied of eigen sociale kring leuke activiteiten en knutsels met betrekking tot de thema s Sinterklaas en kerst. Halverwege oktober plaatsen we in de gang een ideeënbus. Hierin kunt u uw ideeën deponeren. Dit mag voor iedere leeftijdsfase en gebaseerd op zowel individuele als groepsactiviteiten. Ook ideeën over de vormgeving van de ruimtes zijn welkom. Op 4 november willen we een knutselavond organiseren. Tijdens deze avond vragen we je als ouder ons te willen helpen met het voorbereiden van de knutsels, activiteiten en aankleding van de ruimtes. Ook is er dan de mogelijkheid om andere ouders te leren kennen en de pedagogisch medewerkers op een andere manier te leren kennen. Je krijgt tegen die tijd een aanmeldingsbrief maar mocht je nu al enthousiast zijn is aanmelden bij de pedagogisch medewerkers op de groep ook mogelijk. Graag zien we jullie ideeën tegemoet! 10-minuten gesprekken Wij nodigen jullie graag uit voor een 10-minuten gesprek. Deze vinden plaats op maandagavond 27 oktober en dinsdagavond 28 oktober. Bij de ouders met kinderen op het kinderdagverblijf van 0 tot 2 jaar zal er gesproken worden over de ontwikkeling van jullie kind binnen de groep. Jullie hebben de mogelijkheid allerlei vragen te stellen aan de pedagogisch medewerksters. Bij de 2 tot 4 jarigen zal het PRAVOO observatie systeem met jullie worden besproken en hebben jullie uiteraard ook tijd om vragen te stellen.

3 De ouders met kinderen op de peuterschool zijn ook van harte welkom. Hier zal gesproken worden over hoe de start is vergaan en de eerste indruk van de afgelopen weken. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag 28 oktober. De ouders met kinderen op de bso zijn ook van harte welkom. Hier zal gesproken worden over het welbevinden van je kind op de bso en hebben jullie uiteraard ook tijd om vragen te stellen. Je kunt jezelf inschrijven op de intekenlijst op de groepsdeuren. Een week voordat de gesprekken plaatsvinden ontvang je nog een reminder van ons. Mocht je deze avonden niet kunnen, wil je het dan de pedagogisch medewerkster laten weten. Wij horen ook graag als je geen behoefte hebt aan een 10 minuten gesprek. Peuterschool ZieZaZo Per 1 september is de peuterschool ZieZaZo van start gegaan. De peuterschool is bedoeld voor kinderen vanaf 2-2,5 jaar tot ze de basisschool leeftijd hebben bereikt. Het is een combinatie tussen de peuterspeelzaal en onze eigen 3+ groep. Waar vooral de accenten liggen op het samen spelen, zelfredzaamheid bevordering en taal. Voor dat laatste hebben we ook een programma aangeschaft en zijn we nu aan het kijken of het aansluit bij de kinderen. Het programma heet Puk en Co. De openingstijden zijn van 8:30 tot 13:30 tijdens de schoolweken. De ruimere openingstijden zijn bewust. Zodat er voldoende tijd is om de kinderen individueel te stimuleren maar ook genoeg tijd is om alles aan te kunnen bieden. Er zijn ouders die graag op maandag, dinsdag en of donderdag gebruik willen maken van halve dagopvang. Deze kunnen wij nu ook bieden vanaf 2 jaar. De peuterschool kan een aanvulling zijn voor kinderen die al een dag van het kdv genieten. De mogelijkheid in combinatie met opa/oma opvang om deze te ontlasten. Maar vooral ook kinderen van onze kleinschalige dagverblijven en gastouders die het toch fijn vinden om ook graag de voorbereiding naar het basisonderwijs toe in combinatie met leeftijdsgenootjes willen kunnen wij dit bieden. De peuterschool is gestart per 1 september op de dinsdag en donderdagochtend. Op dit moment zijn er 5 / 6 kinderen aanwezig. De groep kan doorgroeien naar 7 kinderen met 1 juf en naar 14 met 2 juffen. Op de ochtenden dat we nog niet open zijn worden de peuterschool kinderen een plek in de 3+ groep aangeboden. Tot dat er een groepje van 4 kinderen ontstaat dan gaat dit weer apart. Personeelsnieuws Nada is zwanger! Wij zijn heel blij voor haar. Zij zal 1 maart met verlof gaan. Terry is bij ons komen werken per 1 september. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag op de PimPamPom groep.

4 Op kantoor is Vanessa per 1 oktober begonnen. Zij zal Marijke vervangen als zij niet aanwezig is en richt zich vooral op de nanny service. Je kunt haar ook tegenkomen op de groep als invalkracht of ter ondersteuning. Louise, Joyce, Gul, Celeste en Sylvanne zijn bij ons gestart met hun stage. Herfst Het herfstweer is weer in volle gang. Zou je regenlaarsjes willen aandoen of meegeven naar ZieZaZo? Zo kunnen we ook buiten in de plassen springen en spelen. Ook graag overal een naam in. Openingstijden tijdens 5 december, 24 december en 31 december Op 5 december, 24 december en 31 december sluiten wij om 17:30. Online ouderlogin Wij bieden alle ouders van kinderdagverblijf, peuterschool en bso ZieZaZo de ouderlogin functionaliteit aan. Met de ouderlogin kun je zelf via internet: De ouder- en kindgegevens inzien en wijzigingen (bijvoorbeeld een adreswijziging), de jaaropgaaf opvragen, inzien, downloaden en printen, de (openstaande) facturen opvragen, inzien, downloaden en printen, Toegangscode wijzigen. Deze ouderlogin vind je terug op en staat vermeld onder aan de pagina als inloggen voor ouders. Volgende facturen en jaaropgaaf zullen zoals gewoonlijk via de mail toegestuurd worden. Deze zijn na moment van verzenden ook gelijk via de ouderlogin op te vragen en in te zien. Toegangscode Via de menu functie wijzig toegangscode adviseren wij je om als eerste je wachtwoord te wijzigen in een unieke toegangscode. Inloggegevens Om in te loggen heb je de volgende gegevens nodig: Gebruikersnaam: Toegangscode: -adres welkom01 Als gebruikersnaam is het adres in gebruik dat wij als algemeen adres hanteren. Op dit adres ontvang je de nieuwsbrief, jaaropgaaf maar ook facturen. Heb je nog vragen over de ouderlogin? Aarzel dan niet om ons te bellen ( Marijke) of te mailen (marijke@ziezazo.com).

5 BSO nieuws Herfstvakantie Bijna is het herfstvakantie! Er staan verschillende uitstapjes gepland. Het thema is deze week de boerderij. Zouden jullie regenlaarzen en een oude kleding willen meegeven of aandoen deze week? VSO Steeds meer kinderen maken gebruik van de VSO. De VSO heeft nu een eigen lokaal waar ze samen ontbijten of even spelen. De kinderen worden in groepjes naar school gebracht door de vso juf, Marijke en Vanessa. Zodat er voor alle kinderen genoeg aandacht is tijdens het wegbreng moment. Het komt helaas wel eens voor dat een school later dan 8:15 zijn deuren opent dus dat het toch nog even haasten wordt. Wij zijn hierover in gesprek met de scholen. Tot zover! Team ZieZaZo

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De steigers zijn weg! Wat is de gevel prachtig geworden!! De laatste werkzaamheden worden nu nog uitgevoerd. De bouwinspecteur

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2017 Hierbij ontvangen jullie de vierde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Voor in de agenda ZieZaZo tuinfeest Personeelsnieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo Nieuwsbrief juni 2018 Hierbij ontvangen jullie de algemene nieuwsbrief van ZieZaZo. Wij hebben een hoop nieuws te vertellen. In deze nieuwsbrief onder andere

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief juni 2016 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief mei 2017 Hierbij ontvangen jullie de derde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Terugblik Voor in de agenda Fotograaf Modderdag Personeelsnieuws

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo. Belangrijke data: In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief mei Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo. Belangrijke data: In deze nieuwsbrief: Kinderdagverblijf, peuterschool, BSO ZieZaZo Nieuwsbrief mei 2018 Hierbij ontvangen jullie de algemene nieuwsbrief van ZieZaZo. Wij hebben een hoop nieuws te vertellen. In deze nieuwsbrief onder andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders/verzorgers, Pedagogisch medewerkers Helaas nemen wij in november afscheid van onze lieve juf Sabrina. Zij heeft een baan gevonden die beter bij haar past. Wij wensen

Nadere informatie

Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo. Nieuwsbrief augustus 2014. Terugblik. Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. In deze nieuwsbrief:

Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo. Nieuwsbrief augustus 2014. Terugblik. Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. In deze nieuwsbrief: Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2014 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo In deze nieuwsbrief: Terugblik Zomervakantie Personeelsnieuws Peuterschool ZieZaZo Vier-ogen-beleid

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen!

Januari Deze maand nemen we afscheid van Cas de Rooij en Xaviennah vd Wal. We zullen ze erg missen! Nieuwsbrief Januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Allereerst wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2018! Heeft u nog een leuke foto van de feestdagen voor op het mandje van uw kind?!! Nu het deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Basissprong (BSO) De Wetstraat CK VAASSEN Registratienummer

Inspectierapport BSO De Basissprong (BSO) De Wetstraat CK VAASSEN Registratienummer Inspectierapport BSO De Basissprong (BSO) De Wetstraat 25 8172 CK VAASSEN Registratienummer 451931713 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Epe Datum inspectie: 03-12-2015

Nadere informatie

voortreffelijk vervangen. Heel hartelijk dank daarvoor!

voortreffelijk vervangen. Heel hartelijk dank daarvoor! 14 jan. 2019 nr. BELANGRIJKE DATA In januari Ma 14 jan t/m Week van de adviesgesprekken groep 8 vr 18 jan. Wo 30 jan Open dag van 10.00 tot 12.00 u. PERSONEEL Rosemarie Ebben is weer volledig aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel.

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel. Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes Informatieboekje Buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Doelgroep: De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

Peuteropvang Uithuizen

Peuteropvang Uithuizen Peuteropvang Uithuizen Ontdek, leer, groei en geniet! SPELEN, ONTMOETEN EN BELEVEN! Goed voorbereid naar de basisschool Samen met andere kinderen ravotten, dansen, zingen, rennen, knutselen, puzzelen en

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Agenda. Koffie op 19 augustus. Nummer 1 augustus Wo 4 september Watersportdag 6/7/8. Di 10 september Informatieavond

Agenda. Koffie op 19 augustus. Nummer 1 augustus Wo 4 september Watersportdag 6/7/8. Di 10 september Informatieavond Agenda Wo 4 september Watersportdag 6/7/8 Di 10 september Informatieavond Ma 16 september Studiedag, kinderen vrij Nummer 1 augustus 2013 Welkom terug. Na een mooie zonnige zomer zagen we elkaar terug

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Boelhouwerstraat (Heenweg)

Locatiebeschrijving Boelhouwerstraat (Heenweg) Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Boelhouwerstraat (Heenweg) Algemene gegevens Okidoki locatie Boelhouwerstraat Boelhouwerstraat

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur.

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. 2016 voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur We kijken tevreden terug op 2016. Wij hebben afgelopen jaar zowel bij de BSO als bij het kinderdagverblijf veel nieuwe kinderen, baby s en peuters mogen

Nadere informatie

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer

Noach s nieuws. Genesis 6:8 Maar Noach vond genade in de ogen van de Heer Noach s nieuws 3e editie 2oktober 2017 Christelijke Kinderdagverblijf Noach Wisselspoor 6 2908 AC Capelle aan den IJssel Tel: 06-38326230 Info@kinderdagverblijf-noach.nl Genesis 6:8 Maar Noach vond genade

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Kinderdagverblijf en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief december 2013 Hierbij ontvangen jullie de zesde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Algemeen (kdv + bso): kdv bso Terugblik Sinterklaastijd Evaluatie

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Knuffel Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel Beste ouders en verzorgers Voor u ligt het informatieboekje van Peuterspeelzaal De Knuffel te Beesd. In dit boekje vindt u allerhande nuttige informatie

Nadere informatie

Sluitingsdagen midden 2019: Verlofkaart voor de zomervakantie binnenbrengen voor 31 mei! Grootoudernamiddagen 2019 Nieuwe website

Sluitingsdagen midden 2019: Verlofkaart voor de zomervakantie binnenbrengen voor 31 mei! Grootoudernamiddagen 2019 Nieuwe website Sluitingsdagen midden 2019: Woensdag 1 mei (Feest van de Arbeid) Donderdag 30 mei (Onze Lieve Heer Hemelvaart) Vrijdag 31 mei Maandag 10 juni (Pinkstermaandag) Collectief verlof van vrijdag 12 juli t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix.

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix. o.b.s. Prinses Beatrix directie@obsprinsesbeatrix.org www.bsprinsesbeatrix.nl Nieuwsbrief november Belangrijke data in november: 01 november 1 jarig bestaan van Het Kwartet. 04 november Afname NIO in Prinses

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December Nieuwsbrief Peuterspeelzaal het Klavertje December 2013 2012 Beste ouder/verzorger, December is altijd een gezellige maand op de peuterspeelzaal. Druk, maar o zo sfeervol. In deze nieuwsbrief leest u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Dit is de nieuwsbrief van maart In deze nieuwsbrief vindt u informatie over het KDV, Humpie Dumpie en de BSO.

Dit is de nieuwsbrief van maart In deze nieuwsbrief vindt u informatie over het KDV, Humpie Dumpie en de BSO. Nieuwsbrief Maart 2016 Inhoud Nieuws van het kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van maart 2016. In deze nieuwsbrief vindt u informatie

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Camelot (BSO) Gedempte Gracht BA Zeewolde Registratienummer

Inspectierapport BSO Camelot (BSO) Gedempte Gracht BA Zeewolde Registratienummer Inspectierapport BSO Camelot (BSO) Gedempte Gracht 19 3894BA Zeewolde Registratienummer 227857793 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Zeewolde Datum inspectie: 20-11-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Spinel 2

Locatiebeschrijving Spinel 2 Langestraat 132 2691 BK s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Spinel 2 Algemene gegevens Okidoki locatie Spinel 2 Spinel 2 2691 TM s-gravenzande T. KDV:

Nadere informatie

Locatiebeschrijving Spinel 2

Locatiebeschrijving Spinel 2 Langestraat 132 2691 BK s-gravenzande (0174) 44 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Locatiebeschrijving Spinel 2 Algemene gegevens Okidoki locatie Spinel 2 Spinel 2 2691 TM s-gravenzande T. KDV:

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Algemeen Sociaal Wijkteam

Algemeen Sociaal Wijkteam Algemeen Sociaal Wijkteam Iedere vrijdag ochtend van 08:30 tot 10:30 is er een wijkcoach aanwezig. Ze zit op de peuter+ groep. Ze kan ouders helpen en begeleiden bij problemen in de opvoeding/ontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar

Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar Informatie over uw kind Familienaam Roepnaam (Vermoedelijke) geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Inhoud: Afscheid juf Sonja Nieuwe kinderen Versiering school Kinderboekenweek Nieuws van Kind & Co Herhaling open scholen route Aanwezigheid directie Belangrijke data:

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag)

Nieuwsbrief. De ouderavondplanning via SafeSchool staat open vanaf: Tijdstip: 0.00 uur (in de nacht van dinsdag op woensdag) Februari 2016 Jaargang 6, nr. 4 Nieuwsbrief In dit nummer: Oudergesprekken groep 3 tot en met 8: Oudergesprekken 1 Voorlopige en definitieve schooladviezen. 2 Even voorstellen 3 Creatief denken Thuissoftware

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan

Nieuwsbrief, Oktober 2014. Beste ouders, 1 jarig bestaan Nieuwsbrief, Oktober 2014 Beste ouders, 1 jarig bestaan Hoera!! Kinderopvang Lila bestaat al 1 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren met zijn allen. Op Donderdag 16 Oktober hebben wij een kijkochtend op

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar.

In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE ZEVENSPRONG In Kindcentrum De Zevensprong vullen onderwijs en opvang elkaar aan en ondersteunen elkaar. Opvang én onderwijs Eén team, één leiding Opvang passend bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018 Nieuwsbrief 12 22 februari 2018 1 e Rapport Morgen, vrijdag 23 februari krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee naar huis. De kinderen van de groepen 1 en 2 krijgen pas later in het

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Handleiding Flexkids account & - app

Handleiding Flexkids account & - app Handleiding Flexkids account & - app Inhoud 1. Flexkids website Account... 3 1.1 Wat kunt u allemaal met dit account?... 3 1.2 Aanmelden met jullie account... 3 1.3 Intake... 3 2. Handleiding Flexkids

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat BA Vaassen Registratienummer

Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat BA Vaassen Registratienummer Inspectierapport Duimelot (KDV) Vlierstraat 33 8171 BA Vaassen Registratienummer 177956823 Toezichthouder: GGD Noord- en Oost-Gelderland In opdracht van gemeente: Epe Datum inspectie: 28-11-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan (KDV) Tichelmeesterlaan LA Zwolle Registratienummer

Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan (KDV) Tichelmeesterlaan LA Zwolle Registratienummer Inspectierapport Doomijn peuterspeelzaal Tichelmeesterlaan (KDV) Tichelmeesterlaan 49 8014LA Zwolle Registratienummer 165362133 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie:

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5

Niet vergeten. Leerteams. Cito normering. 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 29 oktober 2014, jaargang 5 nummer 5 Niet vergeten donderdag 30 oktober afscheid juf Erica dinsdag 4 november oudergesprekken welbevinden groep 2 t/m 8 woensdag 5 november IVN groep 5, 6 en 7 donderdag

Nadere informatie