Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 2 30 september 2016"

Transcriptie

1 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna Chayenna Tijdens de informatiemarkt is het nieuwe logo van onze school onthult. Het nieuwe logo laat zien wat het allerbelangrijkste is op De Wegwijzer: de kinderen! Het logo laat onze kernwaarden zien: Samen: op onze school werken kinderen op een prettige manier samen met andere leerlingen en met leerkrachten. Groeien: we willen dat de leerlingen veel leren en dat ze hierdoor groeien. Ook willen we talenten laten groeien. Geluk: we willen dat iedereen gelukkig is op school. Kinderen moeten met plezier naar school komen, ouders moeten zich welkom voelen en het team moet met plezier komen werken. De jongen die de handstand maakt laat tevens zien dat De Wegwijzer een sportieve en gezonde school is! Op deze manier kunnen wij zeggen: De wegwijzer wijst mij de weg en maakt mij wijzer.

2 Informatiemarkt goed bezocht De stagiaires zorgen voor gezonde hapjes tijdens de informatiemarkt en de kinderen vinden dit lekker!! Ophalen leerlingen Wij willen alle ouders die de nieuwe/aangepaste ophaalregel van het schoolplein handhaven bedanken. Wij vragen namelijk van jullie om niet te vroeg op het schoolplein te komen. De leerlingen van de groepen 1 en 2 spelen buiten en dit is onderwijstijd. We merken dat leerlingen vaak stoppen met spelen als ze de ouders zien. Om dit te voorkomen vragen wij u om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf uur op het schoolplein te komen. Op woensdag bent u vanaf uur welkom. Alvast bedankt voor uw medewerking. Onderwijskundige zaken gedurende schooljaar De school heeft dit jaar de nieuwste cito toetsen voor de groepen op het gebied van rekenen en begrijpend lezen besteld. Ook gaan de kleutergroepen aan de slag met het nieuwe signaleringsinstrument voor de beginnende geletterdheid. Volgend schooljaar zijn de overige groepen aan de beurt. Onkruid verwijderen Onze speelplaats ziet er weer onkruidvrij uit. Dank aan iedereen die hieraan geholpen heeft. Het was een leuke en gezellige activiteit op onze speelplaats.

3 Startgesprekken Momenteel vinden er startgesprekken plaats. Ouders, kinderen en leerkrachten gaan samen met elkaar in gesprek en maken op deze manier kennis met elkaar en maken afspraken voor het nieuwe schooljaar. Kinderboekenweek De Kinderboekenweek staat weer voor de deur. Op woensdag 5 oktober is de opening om 8.50 uur. We hopen dat vee ouders en opa s en oma s hierbij aanwezig zijn. Het thema is : Voor altijd jong: opa s en oma s. We zijn op zoek naar enthousiaste opa s en oma s, die na de gezamenlijke opening willen voorlezen in de groep van hun kleinkind. Het liefst uit hun eigen lievelingskinderboek. Aanmelden kan bij de eigen leerkracht. Flessenactie voor Speeltuin De Rollenbollenbult Speeltuin de Rollebollebult is bezig met een vernieuwingsplan. Het totale plan gaat rond de ,- kosten. Hiervan heeft de werkgroep op dit moment al rond de ,- binnen. De werkgroep heeft aan de school gevraagd of wij een actie willen organiseren, om te helpen met het verzamelen van het laatste geld. Gezien wij als school op een positieve manier samenwerken met de speeltuin en diverse groepen van onze school de speeltuin bezoeken willen wij hier graag een bijdrage aan leveren. We zijn daarom een flessenactie gestart om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De flessenactie zal starten op 10 oktober en duurt t/m 21 oktober. De groep die de meeste flessen verzameld wordt door de werkgroep van de speeltuin getrakteerd op een bioscoopbezoek. Heeft u nog flessen thuis staan. Lever ze in op school! 100% ISY Wat geweldig; op 2 ouders na hebben alle ouders zich aangemeld voor ISY. ISY is ons nieuwe communicatiemiddel. School kan daarbij berichten plaatsen, die de ouders kunnen lezen. Bij de belangrijke berichten krijgt u via de een melding, dat er een bericht in ISY klaar staat. De algemene berichten worden zonder verzonden. Probeert u daarom regelmatig ISY in de gaten te houden. Het is mogelijk om per leerling meerdere e mailadressen te koppelen aan ISY. Het is belangrijk dat ouders die gescheiden zijn elkaar informeren over ISY en zelf meerdere adressen invoeren.

4 Oudervereniging De oudervereniging heeft haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Ouders zijn geïnformeerd over de activiteiten van de oudervereniging en er is een financiële verantwoording geweest. Ouderbijdrage 75% van de ouders hebben de ouderbijdrage betaald. Dank hiervoor. Ouders denk eraan om dit te betalen, anders kunnen de kinderen niet deelnemen aan bepaalde activiteiten die gaan plaatsvinden op school. Hieronder kunt u het financieel overzicht van de oudervereniging bekijken. Inschrijving nieuwe leerlingen In verband met de planning is het noodzakelijk om te weten hoeveel leerlingen de school mag verwachten in de nabije toekomst. Indien u kinderen heeft die dit schooljaar ( ) nog vier jaar worden én u heeft deze nog niet ingeschreven, verzoeken we u om een afspraak te maken met Juffrouw Susanne (directeur) of met Juffrouw Kimberly ( Intern Begeleider onderbouw). Start VVE thuis Ook dit schooljaar gaat VVE thuis weer van start. VVE thuis is een programma voor ouders waarbij opvoedondersteuning wordt gegeven. Er worden allerlei zaken besproken zoals: - Hoe communiceer ik met mijn kind? - Wat kun je thuis met je kind doen? - Probleempjes in de thuissituatie zoals mijn kind wil niet doorlopen als we naar school gaan - Hoe kan ik mijn kind nieuwe woorden aanleren? Er zullen dit schooljaar 6 tot 8 ouderbijeenkomsten plaats gaan vinden. Deze zijn op donderdagochtend. Veel ouders van de groepen 1 en 2 hebben zich al aangemeld bij juf Sylvia voor

5 het programma VVE thuis. Er zijn nog maar enkele plekken vrij. Heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met Juf Sylvia van groep ½ C. Schoolzwemmen Op dinsdag 4 oktober start het schoolzwemmen dat de gemeente Heerlen in samenwerking met INNOVO en Movare mogelijk maakt voor een aantal leerlingen van onze school. De leerlingen van groep 5 kunnen diploma A, B of C halen. Leerlingen van de groepen 6 t/m 8 kunnen diploma A halen. De betreffende leerlingen hebben hierover informatie ontvangen. Indien er vragen zijn kunnen deze gesteld worden aan juf Pien. Schoolreisje GaiaZOO Vrijdag 30 september brengen we een bezoek aan GaiaZOO. Dit bezoek krijgen we gesponsord door Stichting Aktie 68. Vorig schooljaar hebben we kleding ingezameld voor deze stichting. Op woensdag 2 november en donderdag 3 november zullen we opnieuw kleding inzamelen. Dit is een dank je wel voor het gratis aanbieden van de schoolreis naar de GaiaZOO. Dus als u de komende weken de kledingkasten gaat opruimen bewaar kleren, handdoeken, dekbedovertrekken etc. en neem ze op 2 en 3 november mee naar school. DE Wegwijzer in de GaiaZOO!!! Het was geweldig!!!

6 EU-Schoolfruit Wij zijn met onze school ingeloot voor het project EU-schoolfruit. Wat houdt dit in? Scholen die meedoen met EU-Schoolfruit ontvangen 20 weken gratis 3 stuks groente/fruit per leerling per week. De school maakt dan ook gebruik van de EU-Schoolfruit-lessen en materiaal voor het digibord. De schoolfruitleveringen starten in de week van 7 november 2016 en lopen t/m de week van 10 april Dit past heel mooi bij de acties die we dit schooljaar houden in het kader van de Gezonde School. Tijdens de informatie avond hebben veel ouders een enquête ingevuld over de Gezonde School. In een volgende nieuwsbrief kunt u lezen over de bevindingen van deze enquête. Pabo stagiaires De Wegwijzer is een opleidingsschool. Dat wil zeggen dat onze leerkrachten geschoold zijn om PABO stagiaires te begeleiden. Daarom zijn er ook dit jaar weer een aantal stagiaires te vinden in diverse groepen. Deze stagiaires stellen zich graag aan u voor: Juf Anouk Mijn naam is Anouk Héman. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Sibbe. Mijn hobby s zijn paardrijden en wandelen met de hond. Vanaf volgend schooljaar ben ik de LIO-stagiaire in groep 6 van basisschool de Wegwijzer. Ik zit in dan in het laatste jaar van mijn opleiding, de PABO. Ik hoop dan ook mijn diploma te mogen behalen. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Juf Laura Ik ben juf Laura en mag dit schooljaar bij jullie op school stage komen lopen. Op dit moment studeer ik aan de Pabo in Sittard en zit ik in het tweede leerjaar. Het eerste halfjaar kunnen jullie mij vinden in groep 1/2 B van juffrouw Lara. Waar ik in het tweede halfjaar mag stagelopen is nog niet bekend. Op jullie school staan drie hele mooie woorden centraal: samen, groeien en geluk. Ik hoop dan ook van harte dat we dit schooljaar fijn zullen samenwerken, een hoop nieuwe dingen mogen leren en allemaal op onze eigen manier groeien en dat we allemaal gelukkig zijn en ons fijn voelen op school. Juf Bo Hallo allemaal, Ik ben een nieuw gezicht in groep 4. Mijn naam is juf Bo en ik ben tweedejaars studente aan de PABO te Sittard. Tot februari ben ik in elke donderdag in de groep aanwezig. Daarnaast zijn er ook regelmatig weken dat ik van maandag t/m donderdag aanwezig ben. Ik verzorg in de groep lesgevende taken, werk vaak met kleine groepjes of begeleid leerlingen individueel en probeer daar waar nodig zoveel mogelijk te ondersteunen. Ik heb dit schooljaar al meerdere dagen mogen meedraaien in groep 4 en ervaar het als en leuke prettige groep, waar een fijne sfeer hangt. Ik ben ervan overtuigd dat het een prettige periode gaat worden. Ik heb er in ieder geval zin in!

7 Juf Sofie Hallo! Mijn naam is Sophie en ik ben twintig jaar oud. Dit hele schooljaar zal ik stagelopen in groep 1/2C bij juf Sylvia en juf Paola, waar ik minstens iedere donderdag aanwezig zal zijn. Ik ben derdejaars studente aan de Nieuwste Pabo in Sittard waar ik vanaf dit schooljaar aan de slag ben gegaan met de specialisatie voor groep 1, 2, 3 en 4. Ik voel me al heel erg thuis in mijn stageklas en heb onwijs veel zin om samen met het team de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden in hun ontwikkeling. J Belangrijke data: Vrijdag 30 september 2016 (hele dag): Woensdag 5 oktober 2016: Woensdag 19 oktober 2016: Maandag 10 oktober 2016 t/m vrijdag 21 oktober 2016 Vrijdag 21 oktober 2016 Woensdag 2 november & donderdag 3 november Schoolreis GaiaZoo Start Kinderboekenweek opa en oma dag Flessenactie Afsluiting KBW en start herfstvakantie Kledingactie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwe collega s Kwink-avond Kinderboekenweek Schoolfruit

Nadere informatie

t Broedertje 50 e jaargang

t Broedertje 50 e jaargang t Broedertje 50 e jaargang K e rkrade rwe g 7 64 16CC Hee rlen 045-5 7 1.6 1.4 1 * in f o@broe de rsc ho ol.nl nr. 1 29 sept. 2017 Opening schooljaar 2017-2018 Welkomstfeest Vanaf dit schooljaar hebben

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oproep Oudervereniging. Verjaardagen. Wat hebben wij er zin in!! Jullie ook?... Volg ons...

Nieuwsbrief. Oproep Oudervereniging. Verjaardagen. Wat hebben wij er zin in!! Jullie ook?... Volg ons... Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl t.sanders@kom-leren.nl 30.09.2016 Jaargang 26 nr3 In dit nummer: Kinderboekenweek 2016 1 Oproep OV 1 Verjaardagen 1 A mile a day 2 Pabo-studenten

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 22 september 2017 nummer: 2 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Terugblik op de studiedag van 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Heerlen, 24 maart 2016 Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 24 Maart 2016 In de 10 de nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over: Dank voor deelname tevredenheidonderzoek Inspectiebezoek goed

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 18 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, Meester Henny gaat per 1 januari

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019.

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Logeerkoffertje Op donderdag 6 juni komt er een leesconsulente van de centrale bieb West Achterhoek een prentenboek interactief voorlezen. Als ouder mag u hierbij aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Even voorstellen

Borgesiusstichting. Even voorstellen Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Even voorstellen Beste ouders en kinderen van basisschool 't Bossche Hart. Mijn naam is Afke Visser. Ik

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Heerlen, 22 april 2016 Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 11 22 april 2016 In de 11 de nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over: Welkom op de Wegwijzer Straatvoetbal 2016 Verkeersweken op de

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook

Paulus-Weekbrief 2. Weekbrief 04-09-2015. Facebook Paulus-Weekbrief 2 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 36 Weekbrief 04-09-2015

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

No. 2 7 september

No. 2 7 september No. 2 7 september 2017 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen Het went snel om weer met elkaar aan het werk te

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Juli 2017

Nieuwsbrief 11 Juli 2017 Heerlen, 10 juli 2017 Nieuwsbrief 11 Juli 2017 Dit is de laatste nieuwsbrief van het huidige schooljaar. In deze nieuwsbrief wordt een onderscheid gemaakt tussen nieuws voor schooljaar 2016-2017 en nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 19 december 2014 Kerstviering Groep 4-5, bedankt voor de leuke en gezellige invulling van deze kerstviering.

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Data

Een nieuw schooljaar. Data Een nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data 3 oktober Inloopspreekuur

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis

Kleuters van school halen. Juf José gaat op vakantie! Super Schoolreisjes - Juf Jose op reis Page 1 of 5 Hofbode 5-31 oktober 2012 Kleuters van school halen Na de zomervakantie hebben wij gemerkt, dat ouders, steeds vroeger op het schoolplein staan. Daarom een vriendelijk verzoek achter het hek

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Een nieuw schooljaar Op het moment dat u dit leest, zit de eerste schoolweek er bijna op. Het was fijn om de afgelopen dagen velen van u te begroeten!

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda Koetkrant Woensdag 8 mei 2019 Agenda 8 mei t/m 10 mei 2019 : Koetvierdaagse inschrijven 14.00 14.30 bij juf Astrid (2,50 euro per persoon) 13, 14 en 15 mei 2019 : Eindtoets groep 8 Route 8 16 mei 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden.

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Nieuwsbrief d.d. 04-07-2018 Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Door omstandigheden is de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 3 2018 Het team van de Broederschool wenst u fijne feestdagen toe Op donderdag 20 december heeft het team

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Agenda 30-05 t/m 3-06 Avondvierdaagse 8-06 Groep 1-2 vrij Volgt u ons al! Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. 13-06 t/m 17-06 FEESTWEEK JOHANNESSCHOOL

Nadere informatie