Een nieuw schooljaar. Data

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een nieuw schooljaar. Data"

Transcriptie

1 Een nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data 3 oktober Inloopspreekuur GGD 5 oktober Start Kinderboekenweek 6 oktober Studiemiddag team Alle kinderen s middags vrij 13 en 18 oktober Kennismakingsgesprekken groep 3 tm 8 14 oktober Einde Kinderboekenweek 17 oktober MR Vergadering 19 oktober Nieuwsbrief 24 tm 28 oktober Herfstvakantie Spreekuur GGD op school Bernadette Rijpert is de schoolverpleegkundige die vanuit de GGD aan onze school verbonden is. Bernadette houdt 8 keer per schooljaar spreekuur voor ouders en kinderen bij ons op school. De eerste 3 spreekuren zijn al gepland op de volgende data: Maandag 3 oktober 8.15 uur Dinsdag 1 november 8.15 uur Dinsdag 24 januari 8.15 uur Bernadette zal s morgens voor schooltijd al op het schoolplein aanwezig zijn. U kunt haar dan gerust benaderen voor een vraag of om een afspraak te maken. Als u twijfelt over het gehoor of zicht van uw kind dan is Bernadette de aangewezen persoon om in te schakelen. Zij is bevoegd om een gehoortest of ogentest af te nemen. Ook bij vragen over zindelijkheid of gewicht kan zij u van dienst zijn. Speelplaats Het gebeurt weer vaker de laatste tijd: opa s, oma s, ouders of een oppas die al om uur gezellig plaats nemen op de bank op de speelplaats of al binnen de schoolpoort komen staan om te wachten op het kind of de kinderen die ze komen ophalen uit school.

2 De kleuters spelen s middags vaak nog buiten op dat tijdstip en het gebeurt regelmatig dat ze in hun enthousiasme zomaar weg lopen van de kleuterspeelplaats om iemand te begroeten die al op de speelplaats is. De kleuterjuffen raken hierdoor het overzicht kwijt en willen u vriendelijk vragen buiten de schoolpoort te wachten tot uur óf in ieder geval te wachten totdat de kleuters weer naar binnen zijn gegaan. Nieuwe schoolregels Afgelopen schooljaar heeft de werkgroep Gedrag gewerkt aan een update van de schoolregels. De schoolregels zijn in dit nieuwe schooljaar geïntroduceerd en hangen zichtbaar op in de kleuteraula, de grote aula en buiten op het schoolplein. Met dank aan Jürgen van Groeninge die de posters heeft ontworpen en Robbert Coolen die ervoor heeft gezorgd dat we ze ook buiten op kunnen hangen. Heel erg bedankt voor jullie hulp! Kinderboekenweek 5 16 oktober 2016 Woensdag 5 oktober start de Kinderenboekenweek met als thema Voor altijd jong. Hierbij staan opa s en oma s centraal. Ook dit jaar zal er op een speciale manier geopend worden op het schoolplein. Zorg dat je rond 8.15 uur aanwezig bent! Tijdens deze week zijn er allerlei activiteiten die met het thema en vooral ook met LEZEN te maken hebben.

3 Nieuws vanuit de parochie Beste kinderen, Zaterdag 8 oktober om uur gezinsviering St. Jans onthoofding te Loon op Zand Wil je graag meehelpen in de kerk? Om tijdens deze viering te lezen, kaarsjes vast te houden, de altaartafel klaar te maken of te zingen? Dat kan! Ook als je maar een klein stukje wilt lezen. Stuur vóór maandag 3 oktober een mailtje met: je naam en taak erop naar: angela.van.brunschot@home.nl thema: Jezus ik wil U danken Wij zorgen dat jij op tijd je boekje met taken thuis krijgt. We maken er met jouw hulp een fijne viering van! Muziek bij de BSO Stichting Muziekopleiding Loon op Zand Meld uw kind aan voor blok 2 van muzieklessen bij de BSO! Op 19 september is de eerste groep kinderen gestart met muziek bij de BSO, georganiseerd door de Stichting Muziekopleiding Loon op Zand. Onder de bezielende leiding van muziekdocente Beppie Schalken hebben kinderen uit groep 4 t/m 7 de eerste enthousiaste schreden gezet naar het zelf muziek maken op de BSO bij Basisschool de Blokkendoos. Voor kinderen uit groep 1 t/m 3 is starten mogelijk vanaf 31 oktober. Het blijft fascinerend om te zien hoe moeiteloos de breintjes van die kinderen als sponzen werken en razendsnel hun eerste muziek maken. Tijdens de eerste les is er kennisgemaakt met het lied van Gierende Gerrit die naar China ging. Het luisteren naar muziek, herkennen van tekst, stijl en instrumenten was al een feest voor de kinderen. Maar de mondjes van de kinderen vielen open toen de kunststof Boomwhacker pijpen tevoorschijn kwamen en ze het lied zelf mochten gaan begeleiden. Het slot van de eerste les was al een waar miniconcert voor de juf van de BSO waarin volop gezongen en geboomwhacked werd. Deze start is veelbelovend voor de rest van de lessen.

4 Interesse? Ben u enthousiast geworden door het bovenstaande lees dan de aanmeldingsbrief door. Deze brief is op school beschikbaar en bevat meer info over les opzet, tijden en kosten. Wilt u er eerst meer over weten, kijk dan op de site (opleiding) of leg contact met Bernadette Essers ( of bernadette_essers@hotmail.com) Onze stagiaires stellen zich voor Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Michelle de Laat en ik ben 24 jaar oud. Ik kom uit Oosterhout en volg de opleiding PABO op Fontys Tilburg. Ik zit inmiddels in mijn 3 e jaar en zal op maandag en dinsdag aanwezig zijn bij meneer Joris in groep 7. Mijn ouders hebben altijd een schoenenwinkel gehad maar het bedrijfsleven is niet mijn ding. Mijn passie ligt meer bij de kinderen. Ik heb gewerkt als nanny in een restaurant en tegenwoordig geef ik bijles. Ik hoop met mijn enthousiasme en creativiteit een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen. Mochten jullie nog vragen hebben dan kunt u mij altijd aanspreken. Hallo, Laat ik ermee beginnen dat ik het een uitdaging vind om bij jullie stage te komen lopen! Ik heb er erg veel zin in! Ik zal me even in het kort voorstellen zodat jullie straks weten wie je voor je hebt. Mijn naam is Kelly van Vugt en ik ben 24 jaar. Ik ben geboren in Oosterhout en woon daar nog steeds met veel plezier. Drie jaar geleden heb ik mijn diploma op het CIOS behaald en kan met grote trots zeggen dat ik sport en bewegingscoördinator niveau 4 ben. Op het moment studeer ik aan het derde jaar van de PABO op het Fontys in Tilburg. Naast mijn opleiding ben ik werkzaam bij Arendse Health club, waar ik met veel plezier alle doelgroepen lesgeef. Naast mijn baan wat ook mijn hobby is voetbal ik 3 keer in de week. Ik houd van sporten, maar ook vooral om andere mensen te stimuleren om te gaan sporten. Wat ik wil bereiken is dat de kinderen zich veilig voelen, dat ze lekker in hun vel zitten en dat ze mij te allen tijden kunnen aanspreken over wat hen bezighoudt, zodat ik hen goed kan begeleiden in het ontwikkelingsproces waarin ze zitten. Nogmaals, ik heb er erg veel zin in om bij jullie stage te komen lopen. Tot snel.

5 Mijn naam is Marieke Muilwijk. Ik ben 18 jaar en woon in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal. Ik ben tweedejaars student van de Pabo op Fontys Hogescholen in Tilburg. Het aankomend half jaar ben ik de dinsdag en woensdag aanwezig op de Lage Weijkens in groep 6. In mijn eerste jaar heb ik ervaring opgedaan in groep 3 en groep 8 op basisschool d n Hazennest in Tilburg. Groep 6 is dus weer een nieuwe uitdaging voor mij en daar heb ik erg veel zin in. Ik kijk er erg naar uit om mijn steentje bij te dragen in groep 6 en deel uit te maken van de ontwikkeling van deze kinderen. Ik ben Evy Boons, 20 jaar en kom uit Loon op Zand. Sommigen zullen mij dan ook vast wel eens in het dorp gezien hebben. Misschien bij de voetbalvereniging of misschien van de optredens rondom Loon op Zand met mijn bandje. Iets kunnen betekenen in de ontwikkeling van kinderen en hen ook echt zien ontwikkelen vind ik erg gaaf. Creativiteit, doorzettingsvermogen, discipline en talent zijn begrippen die ik graag wil stimuleren bij kinderen. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis en veilig voelen op school, bij mijn mentor en bij mij. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij meneer Pim in groep 6. Nu loop ik mijn afstudeerstage bij juffrouw Wendy in groep 3, waar ik weer erg veel zin in heb! Het eerste half jaar zal ik er vooral op dinsdag en donderdag zijn. Vanaf januari ben ik iedere dag op school aanwezig. Naast het afstuderen volg ik dit jaar ook een opleiding tot vakspecialist muziek. Een nieuwe uitdaging, waarin ik mijn grote passie voor zingen tot uiting kan laten komen. Ik kijk uit naar een jaar waarin veel geleerd mag worden en waarin we vooral veel plezier met elkaar gaan hebben. Hopelijk sluit ik het jaar hier dan mooi af met mijn diploma op zak! Mijn naam is Saskia van Berkel. Ik ben 21 jaar en woon in Kaatsheuvel. Afgelopen juni heb ik mijn diploma leisure & hospitality management behaald. Op dit moment zit ik in het eerste leerjaar van de Pabo Fontys Tilburg. Door mijn vorige opleiding heb ik al veel ervaring opgedaan met kinderen. Ik zie er daarom ook erg naar uit om het komende halfjaar stage te lopen in groep 4 bij juffrouw Meta.

6 Vanuit de kerstwerkgroep Vandaag brengt de oudste van het gezin een brief mee naar huis vanuit de kerstwerkgroep met daarin een oproep voor ouderhulp. Per abuis staat er geen inleverdatum voor het antwoordstrookje vermeld. We zouden u willen vragen om dit vóór 10 oktober op school bij de leerkracht van uw kind in te leveren. Alvast hartelijk bedankt.

Beste kinderen van de Lage Weijkens, Ook dit jaar zal ik weer een bezoekje brengen aan jullie school. Dit zal zijn op dinsdagochtend 5 december.

Beste kinderen van de Lage Weijkens, Ook dit jaar zal ik weer een bezoekje brengen aan jullie school. Dit zal zijn op dinsdagochtend 5 december. Data 5 december Sinterklaas komt op school 6 december Studiedag team, alle kinderen zijn vrij 18 december MR vergadering 22 december Kerstviering 25 december tm 5 januari Kerstvakantie 1 e week na de Kerstvakantie

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Data: Spreekuur GGD op school

Data: Spreekuur GGD op school Data: 21 december tm 1 januari Kerstvakantie 4 januari Luizencontrole 11 januari GGD inloopspreekuur 14 januari Studiemiddag team; de kinderen zijn s middags vrij 19 januari Cultuur voor groep 7 en 8 13.30

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Data:

Nieuw schooljaar. Data: Nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data: 07-10 tm 18-10 Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

23 september 2016 Nummer 2

23 september 2016 Nummer 2 23 september 2016 Nummer 2 Inhoud: Even voorstellen Opvoedspecial Krentenbaard Schoolfoto s Kinderboekenweek Vervangingen Even voorstellen Hallo Allemaal! Mijn naam is Bram de Bruijn, ik ben 21 jaar oud

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 Belangrijke data in maart 1 maart Koffie uurtje op KAN 14.00 uur 14 maart Koffie uurtje op KRO 11.30 uur 16 maart Rapport mee naar huis 19 maart Rapport gesprekken Beste ouders en

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 22 september 2017 nummer: 2 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Terugblik op de studiedag van 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016

Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Schakel 2: nieuwsbrief rk bs Cleijn Hasselt 30 september 2016 Hasseltstraat 198, 5046 LP Tilburg. Tel. 013-5422281 Email: email: bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl website: www.cleijnhasselt.nl Van de directie

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI is meneer Toine betrokken geweest bij onze school, dit jaar heeft hij zelfs nog een ICC certificaat gehaald!

NIEUWSBRIEF JUNI is meneer Toine betrokken geweest bij onze school, dit jaar heeft hij zelfs nog een ICC certificaat gehaald! NIEUWSBRIEF JUNI 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij staat boordevol belangrijk nieuws. Zo kunt u lezen wie er afscheid gaan nemen van onze school

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school. Even voorstellen

Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school. Even voorstellen Nieuwsbrief 03 261018 www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school Even voorstellen Hoi iedereen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG

STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG Data Elke woensdag Spreekuur schoolmaatschappelijk werker 09.00 11.00 uur 4 oktober Start Kinderboekenweek 5 oktober STAKING STAKING GEEN LESSEN VANDAAG 9 oktober MR vergadering 13 oktober Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

WE GAAN WEER BEGINNEN!

WE GAAN WEER BEGINNEN! KALENDER: 22 augustus : Eerste schooldag 23 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 8 september : Schoolfotograaf 8 september : Informatieavond voor alle groepen 12 en 13 september : Kermis

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29

Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Nieuwsbrief Dinsdag 18 april 2017 Nr. 29 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Dinsdag 18 april t/m donderdag 20 april Groep 8 Eindcito

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 18 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, Meester Henny gaat per 1 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Agenda 23 t/m 27 Herfstvakantie oktober 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Voortgangsgesprekken november 6 november Koffiemoment nieuwe ouders groep 0/1C 8 november Rondleiding

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari 2016 Noteert u deze

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar.

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar. FlexFlits Nr. 10 6 juni 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand juni staat de volgende poster centraal: Lieve oma, Ik ben gestopt met lachen. Ik houd mijn mond dicht. Ik schaam me voor mijn beugel.

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Data

Een nieuw schooljaar. Data Een nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data Week 35 Proactieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie