Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron."

Transcriptie

1 Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m 22 april Samen hebben we weer leuke activiteiten gezocht voor alle kinderen van Kindcentrum Aan de Bron. (Basisschool Aan de Bron, Kinderopvang Humanitas en PSW junior) Dit in samenwerking met o.a. Punt Welzijn, PSW, het Rick en de bibliotheek. We zijn ook erg blij met de sponsor samenwerking van Colada en Wonen Limburg. Mede dankzij hun kunnen we deze verschillende activiteiten ook organiseren. Graag willen we jullie nu ook alvast uitnodigen om uit te zien naar ons vierde blok periode. Ons volgende arrangementen boekje komt uit op 11 mei. Dit vierde blok periode start in de periode 23 mei t/m 22 juli. Samen kunnen we veel voor kinderen betekenen. We wensen iedereen hele fijne activiteiten toe. Met vriendelijke groet, Namens alle teamleden Esther Nabben, directeur basisschool Aan de Bron, Thea Bongers, locatiemanager Buitenschoolse Opvang Waterval Sylvia Jochems, teamleider van PSW Junior,

2 In samenwerking zijn alle activiteiten mede mogelijk gemaakt voor Reeds meer dan 60 jaar een begrip in Weert, in schoenen en sportartikelen voor jong en oud, ruim 650 m2 winkelplezier. Laat uw adviseren door een van onze verkoopmedewerkers! Uw reclame ook hier? Neem graag contact op over de mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar: Een leuke kinderworkshop, sponsoring, ook eventueel door particulieren. Telefoonnummer:

3 Afspraken Bron van Activiteiten: Bij ieder arrangement staan de dagen, tijden en kosten vermeld waarop de activiteiten worden gegeven. Als je je aanmeldt voor een activiteit ben je wel verplicht om aan alle lessen van deze activiteit deel te nemen. Op studie en vakantie dagen zijn er geen activiteiten. Als je je in wilt schrijven doe je dit m.b.v. het inschrijfformulier. Dit formulier met het gepaste geldbedrag in een enveloppe voorzien van naam en groep, geef je af bij onze administratieve medewerkster Karin Boelaars. De verdere administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door Susanne Kalders-Heymans. Dit inschrijfformulier kan je uiterlijk inleveren tot en met maandag 22 februari. Let wel op: vol is vol. Er zijn per activiteit een maximaal aantal deelnemers. Wie het eerst komt wordt het eerste ingeschreven voor deze activiteit. Bij GEEN tegenbericht, dan is uw kind zeker ingedeeld bij de gekozen activiteit. Zie ook de activiteiten op de indelingslijsten, opgehangen rechts voorbij de hoofdingang van de school. Als uw zoon of dochter niet kan deelnemen aan een activiteit wordt u door Susanne Kalders telefonisch benaderd. Als de activiteiten op maandag, dinsdag en donderdag zijn,dan ga je meteen na school naar het aangegeven lokaal. Hier krijg je eerst wat te drinken en eet je de zelf meegebrachte koek op. Als de activiteiten op woensdag en vrijdag plaatsvinden dan ga je eerst naar huis. Na de lunch ga je zelf naar de plaats waar de activiteit gehouden wordt. Als je, op de dag van de activiteit, gebruik maakt van de Naschoolse Opvang (BSO), dan hoef je deze activiteit niet te betalen. Kinderopvang Humanitas betaalt deze activiteit voor jou. De kinderen van de BSO maken alle dagen van de week gebruik van het eetmoment bij de BSO, meld je voor aanvang van de activiteit dus altijd eerst bij de BSO. Bij de BSO geldt: Afname 1 á 2 keer per week BSO : inschrijven voor 1 activiteit Afname vaker dan 2 keer per week BSO : inschrijven voor maximaal 2 activiteiten. Bij de activiteiten kunnen mogelijk foto s gemaakt worden. Heeft u bezwaar geef dit dan alstublieft even door. Esther Nabben, Thea Bongers, Sylvia Jochems.

4 Inschrijfformulier Naam: Groep: adres: Telefoonnummer: Mijn kind mag na de activiteit alleen naar huis Bij een sport na school activiteit van Punt Welzijn een gratis T-shirt van Colada. ja / nee Graag de juiste maat omcirkelen; 86/92-98/ / / / /164 - S - M - L 0 1 Nr. activiteit Sport na school Dit is blok 3+4 groepen 1 en 2 Wanneer Totale kosten BSO Dinsdag 25,00 ja / nee 0 2 Muziek groepen 1 en 2 Maandag 10,00 ja / nee 0 3 Koken groepen 1 t/m 4 Woensdag 10,00 ja / nee 0 4 Spelen met Taal groepen 3 en 4 Maandag 2,50 ja / nee 0 5 Sport na school Dit is blok 3+4 groepen 3 t/m 6 Donderdag 25,00 Ja / nee 0 6 De grote teken tentoonstelling groepen 5 en 6 Dinsdag 15,00 ja / nee 0 7 Schilderen met kleur groepen 5 t/m 8 Woensdag 10,00 ja / nee 0 8 Vogelhuisje groepen 7 en 8 Vrijdag 10,00 ja / nee 0 9 Handbal groepen 7 en 8 Maandag 10,00 Ja / nee aankruisen wat van toepassing is; meerdere keuzes mogelijk omcirkelen wat van toepassing is Dit inschrijfformulier kan je uiterlijk inleveren tot en met maandag 22 februari samen met het gepaste bedrag in een enveloppe voorzien van naam en groep. Je kan dit afgeven bij onze administratieve medewerkster Karin Boelaars.

5 1. Sport na school groepen 1 en 2 (maximaal 10 kinderen) Blok periode 3 en 4 Onder leiding van juf Chantal (vakleerkracht gym) kunnen de kleuters sporten en bewegen. Er worden zeer gevarieerde sportactiviteiten aangeboden. Om met name kennis te maken met verschillende sporten. Tijdens deze periode komen 5 sporten aan bod. Dinsdag van tot uur In de periode van: 1 maart t/m 19 juli Totale kosten 25,00 De activiteit vindt plaats in de sporthal van Aan de Bron Gratis T-shirt van Colada Kleding: Sportkleding en binnen schoenen 29 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije les dag van de school.

6 2. PSW Muziek groepen 1 en 2 (maximaal 8 kinderen) Ontdek gezellige muziek en een heel leuk verhaal voor groep 1 en 2 samen met de kinderen van PSW Junior. Lente op de boerderij, met verhalen en muziek We gaan naar de boerderij! Weet jij wat daar allemaal te ontdekken is? Door middel van de leuke verhalen en gezellige muziek kom je van alles te weten over Boer Boris met al zijn dieren en planten. De muziekactiviteiten worden begeleid door een muziektherapeute en pedagogisch medewerkster. Maandag van tot uur In de periode van: 29 februari t/m 11 april Totale kosten 10,00 De activiteit vindt plaats in de ruimte naast de schakelklas. Op 28 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije lesdag van de school.

7 3. Koken Groepen 1 t/m 4 (minimaal 7 en maximaal 10 kinderen) Hou je van koken, eten en gezelligheid? Dan is deze activiteit iets voor jou! Samen met juf Janet en juf Petra gaan jullie weer heerlijke gerechtjes maken, en deze dan natuurlijk lekker opsmikkelen. Geef je op en laat je verrassen. Woensdag Van t/m uur Op de volgende datums: 02, 23 maart 06, 20 april Totale kosten: 10,00 De activiteit vindt plaats bij de BSO ingang aan de achterzijde van het Kindcentrum.

8 4. Spelen met taal groepen 3 en 4 Spelen met taal (voorheen de Taal speelgroep) biedt kinderen van de groepen 3 en 4 de kans om na schooltijd extra te oefenen met taal. Een goede beheersing van taal is belangrijk voor het lezen en het leren in het algemeen. Naast het beheersen van de taal, is ook samenwerken en met andere kinderen omgaan heel belangrijk. Dit gebeurt altijd op een speelse manier door allerlei leuke activiteiten, waarbij je taal nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld gezelschapsspelletjes spelen, (voor)lezen, digi-bord opdrachten en kringspellen spelen. De kinderen komen één keer per week, 1 uur, in een groepje van ongeveer 15 kinderen bij elkaar, onder begeleiding van een beroepskracht van Punt Welzijn en twee stagiaires. Maandag van uur tot uur. In de periode van: 29 februari t/m 18 april. Totale kosten 2,50 De bijeenkomsten vinden plaats op school, boven in de overblijfruimte. 28 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije lesdag van school.

9 5. Sport na school groepen 3 t/m 6 (maximaal 15 kinderen) Blok periode 3 en 4 Onder leiding van juf Chantal (vakleerkracht gym) kunnen de kinderen sporten en bewegen. Er worden zeer gevarieerde sportactiviteiten aangeboden. Om met name kennis te maken met verschillende sporten. Tijdens ieder blok komen 5 sporten aan bod. Donderdag van tot uur In de periode van: 3 maart t/m 21 juli Totale kosten 25,00 De activiteit vindt plaats in de sporthal van Aan de Bron Gratis T-shirt van Colada Kleding: Sportkleding en binnen schoenen

10 6. De grote teken tentoonstelling groepen 5 en 6 (maximaal 16 kinderen) Als eerste gaan jullie bekijken wat illustraties in boeken nu precies kunnen betekenen. Hoe zijn ze gemaakt, wat vertelt en betekent een tekening voor het verhaal. Zo leren jullie dus op welke manieren verschillende illustraties in boeken zijn gemaakt. In de workshops kunnen jullie ook zelf aan de slag gaan met allerlei materialen. In de laatste bijeenkomst wordt gewerkt met een computer, en worden de eigen illustraties gemaakt! Met behulp van een online programma maakt iedereen een eigen digitaal prentenboek. Dit alles wordt natuurlijk afgesloten met een echte tentoonstelling! Dinsdag van tot uur Op de volgende datums: 15, 22, maart 05, 12 april Totale kosten 15,00 De activiteit vindt plaats in het klaslokaal van groep 5.

11 7. Schilderen met kleur groepen 5 t/m 8 (maximaal 8 kinderen) Zit je in groep 5 t/m 8 en heb je zin om op woensdag middag te komen schilderen? Kom dan gezellig naar het Creatief Centrum van PSW. Samen met cliënten en de Juf van Aan de Bron gaan jullie in 6 weken; kleuren mengen, schilderen met warme en koude kleuren en dit op een echt schilders doek. De workshops zullen zijn op Woensdag Van tot uur. Op de volgende datums: 02, 09,16, 23,30 maart 06 april Totale kosten: 10,00 De activiteit vindt plaats aan de Graafschap Hornelaan 88 in het Creatief Centrum te Weert.

12 8. Vogelhuisje maken groepen 7 en 8 Buitenschoolse opvang Waterval (Minimaal 5 en maximaal 8 kinderen) Heb je altijd al eens zelf een vogelhuisje willen maken? Kom dan naar deze workshop! We gaan eerst een eigen vogelhuisje tekenen en ontwerpen. Daarna bekijken we welke materialen we nodig hebben. Vervolgens gaan we zagen, timmeren en verven. Vrijdag Van tot uur Op de volgende datums: 26 februari, 04, 11, 18, 25, maart 01 april Totale kosten: 10,00 De activiteit vindt plaats bij de BSO; ingang aan de achterzijde van het kindcentrum

13 9. Handbal Clinics groepen 7 en 8 (maximaal 20 kinderen) Onder leiding van trainster Miranda van HV Rapiditas kunnen de kinderen kennismaken met de populaire sport Handbal. Er worden verschillende trainingsvormen aangeboden. Uiteraard wordt er ook tijd vrijgemaakt om een wedstrijd te spelen. Zo kan je alle technieken snel in de praktijk brengen! Maandag Van tot uur In de periode van: 29 februari t/m 22 april Totale kosten: 10,00 Deze activiteit vindt plaats in sporthal Aan de Bron Kleding: Sportkleding en binnensportschoenen 28 maart is er geen activiteit i.v.m. vrije les dag van de school.

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (vierde blok periode) lopen van 23 mei tot en

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND

Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Iedere dinsdag tot het einde van het schooljaar van 15.30 uur tot 16.45 uur WEGENS OVERWELDIGEND SUCCES IS DEZE ACTIVITEIT REEDS VOLLEDIG VOLGEPLAND Onder leiding van juf Debbie kunnen de kleuters sporten

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011)

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) enfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) De Brede School van De Kring De Vijf In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor het

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 4 week 20 tot en met 25 (14 mei t/m 22 juni 2012)

Activiteitenfolder Blok 4 week 20 tot en met 25 (14 mei t/m 22 juni 2012) enfolder Blok 4 week 20 tot en met 25 (14 mei t/m 22 juni 2012) De Brede School van De Kring De Vijf Eiken In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen)

1. Sport na school voor groep 1 en Keenter Kidsclub voor groep 2 t/m Spelen met Taal voor groep 3. (max. 35 kinderen) 1. Sport na school voor groep 1 en 2 (max. 35 kinderen) Iedere dinsdag vanaf 13 januari tot aan de zomervakantie van 15.30 uur tot 16.30 uur Deze inschrijving is geldig voor blok 3, 4 en 5!!! Samen met

Nadere informatie

EBLOK LENT -2013 2012

EBLOK LENT -2013 2012 LENTEBLOK 2012-2013 LENTEBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Al lijkt het er met alle sneeuw en kou nog niet op, de lente is toch echt in aantocht. Soms zie je al wat groene puntjes van de bloembollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Wat is er hard gewerkt de afgelopen weken. in veel groepen van het onderwijs hebben de kinderen de M-toetsen van de Cito gemaakt. Voor ons een mooi moment om te bekijken hoe het

Nadere informatie

LENTEBLOK -2014 2013

LENTEBLOK -2014 2013 LENTEBLOK 03-04 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Een echte winter hebben we nog niet gehad maar zelfs in april kan er nog sneeuw vallen. Omdat de temperaturen nog veel te hoog zijn voor deze tijd van het jaar

Nadere informatie

BLOK 2 2015-2016. Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G.

BLOK 2 2015-2016. Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. BLOK 2 215-216 Beste Ouders en Kinderen, Voor U ligt alweer de tweede brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 215-216: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-05 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

ALGEMEEN:

ALGEMEEN: ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Maart 2017, nr. 36 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Basisschool: Woensdag 8 maart - Start project. Woensdag 29 maart - Kijkavond project. Vrijdag 14 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 4

Informatieboekje Groep 4 Informatieboekje Groep 4 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 4 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang TSO Basisschool Scharn overblijven 2 Colofon tekst Julie Magermans, Ine Hendrikx, Myra Meisen-Stals met dank aan de commentatoren vormgeving GrafieK Kristine Nuyens Duindoorn 6 6226 WL Maastricht tel 043-3627678

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2014-2015 Markelo, september 2014 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool Ichthus. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de nieuwe brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G blok 4 Let op : Het arrangement Sport na school loopt

Nadere informatie

OK ZOMERBL

OK ZOMERBL ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan

Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Tussenschoolse opvang de Kyckert werkplan Inhoudsopgave 1. De tussenschoolse opvang 2 1.1. Groepen 1 en 2 2 1.2. Groepen 3 t/m 8 3 2. Lunchpakket 3 3. Pedagogische uitgangspunten 4 4. Regels tijdens de

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019 FlexFlits Nr. 7 14 maart 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand maart staat de volgende poster centraal in alle groepen: Lieve gymleraar, Ik heb buikpijn. Ik zie erg tegen de gymles op en blijf

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Een nieuw schooljaar. Het vierde jaar alweer dat wij Naschoolse Arrangementen aanbieden. We zijn trots op het resultaat dat we neergezet hebben tot nu toe. Afgelopen jaar hebben

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 8 september t/m 17 oktober 2014 Vervelen is geen optie! Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang De Klim juli 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op

Nadere informatie

Brede Scholen Fijnaart. Periode 2 Schooljaar 2015-2016

Brede Scholen Fijnaart. Periode 2 Schooljaar 2015-2016 Brede Scholen Fijnaart Periode 2 Schooljaar 2015-2016 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Met gepaste trots bieden we u via deze weg het nieuwe halfjaarlijkse aanbod aan van onze activiteiten van de

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus

Informatieboekje voor ouders/verzorgers. JOL Oudieplas 2015. Fantasie. Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus Informatieboekje voor ouders/verzorgers JOL Oudieplas 2015 Fantasie Maandag 3 augustus t/m Donderdag 13 augustus In dit boekje vindt u waardevolle informatie over JOL Oudieplas. Er staat in hoe wij dingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Kom eens langs voor een rondleiding!

Kom eens langs voor een rondleiding! Hele dagopvang 0-4 jaar Peuterspeelzaal 2-4 jaar Buitenschoolse opvang 4-13 jaar Kom eens langs voor een rondleiding! www.kindcentrumdeark.nl Omdat leren een Kunst is!? Inschrijven Kijk op eark.nl dcentrumd

Nadere informatie

Vul uw persoonlijke gegevens én een van de inschrijfformulieren zo volledig mogelijk in en mail, stuur of fax dit naar Servicepunt Hoera.

Vul uw persoonlijke gegevens én een van de inschrijfformulieren zo volledig mogelijk in en mail, stuur of fax dit naar Servicepunt Hoera. INSCHRIJFFORMULIER HOERA WEERT - LOCATIE LAAR Locatie: basisschool St. Franciscus Welkom bij HOERA! Hoera Weert, locatie Laar biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterprogramma (2-4 jaar, voorheen peuterspeelzaal)

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Informatieboekje Zomerschool

Informatieboekje Zomerschool 2015 Informatieboekje Zomerschool Naam: Doel van de Zomerschool Het belangrijkste doel van De Zomerschool is dat je door samenwerken andere vaardigheden leert zoals: plannen, initiatief nemen en presenteren.

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

09 september Happy Birthday

09 september Happy Birthday Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 09 september Happy Birthday 10 sept. Siemen gr. 3 10 sept. Jop gr. 8 13 sept. Yara gr. 4

Nadere informatie

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang. Welkom bij Vlietkinderen. Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang. Welkom bij Vlietkinderen. Tussenschoolse opvang Tussenschoolse opvang Welkom bij Vlietkinderen Tussenschoolse opvang 1 Welkom! Het verhaal van Vlietkinderen gaat over veel meer dan alleen opvang. Ons verhaal gaat over ontdekken, ontwikkelen, spelen,

Nadere informatie

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL

Dorpsschool met pit! ACTIVITEITEN SCHOOLTIJD. o.b.s. DE OVERHAAL ACTIVITEITEN Na SCHOOLTIJD 2015 o.b.s. DE OVERHAAL Beste kinderen en ouders, Na de kerstvakantie staan er weer naschoolse activiteiten op het programma. Er is voor elke groep iets. Nieuw is het aanbod

Nadere informatie

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe

Programma Kerstvakantie 2017/2018. BSO Baloe Programma Kerstvakantie 2017/2018 BSO Baloe Belangrijke vakantie-informatie Op BSO-locatie De Spil (Kameelstraat 24-26) worden alle kinderen van de jongste groepen opgevangen van de locaties Spil, BSO

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten vanaf maandag 25 september Kinderyoga Ontspan door heerlijk weg te dromen en fijne oefeningen te leren. Voor alle groepen! Neem wel je eigen handdoek mee! Lestijd: 14.30-15.15 uur Groep 1 en 2 8 dlnrs

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden.

Ieder gezin krijgt een papieren versie van de flyer aan het begin van het schooljaar. De flyer zal ook op de website geplaatst worden. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie