MIRANTI. with people in mind

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MIRANTI. with people in mind"

Transcriptie

1 MIRANTI Liftbadwagen with people in mind

2

3 Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de oudheid bekend en tegenwoordig speelt baden een centrale rol bij het mobiliseren van cliënten. De Miranti liftbadwagen is een geavanceerd, elektrisch hulpmiddel dat de kwaliteit van de zorg verhoogt en nieuwe standaarden stelt voor ergonomische, tijdbesparende werkmethoden en het comfort en de veiligheid van cliënten. Een accusysteem met een snel en gemakkelijk te vervangen accu levert de voeding voor de belangrijkste functies: de elektrische aandrijving (optioneel), het omhoog/omlaag brengen van de cliënt op de stretcher, de elektrisch instelbare rugsteun en het centrale remsysteem. Met de Miranti kan één zorgverlener een afhankelijke cliënt gedurende de hele badcyclus verzorgen. De cliënt wordt opgehaald van zijn/haar bed en direct naar het bad vervoerd en vice versa, zonder handmatige tilhandelingen of transfers. De Miranti is perfect te combineren met ArjoHuntleigh baden van 1900 mm en langer, wat betekent dat de cliënt tijdens de transfer en het baden veilig en comfortabel op de stretcher kan liggen. Hierdoor wordt de hele procedure zowel voor de zorgverlener als de cliënt efficiënter en minder stressvol. Met de Miranti kan één zorgverlener de cliënt van bed ophalen en direct naar het bad brengen. De hele procedure vergt een minimale inspanning, dankzij de vele elektrische functies van de Miranti: de elektrische aandrijving, het elektrisch omhoog en omlaag brengen van de stretcher en de elektrisch instelbare rugsteun. Ontspannen achterover liggen Het heupkussen, de in meerdere standen instelbare hoofdsteun en de elektrisch verstelbare rugsteun kunnen individueel afgesteld worden voor een optimaal persoonlijk gebruik. Door de elektrische aandrijving heeft de zorgverlener tijdens het transport steeds volledige controle over de liftbadwagen. Elektrisch verstelbare rugsteun In tegenstelling tot de lastig handmatig te verstellen rugsteunen kan de rugsteun van de Miranti elektrisch omhoog en omlaag worden gebracht, wat de taak van de zorgverlener verlicht. De rugsteun is eenvoudig te verstellen met behulp van de afstandsbediening.

4 4 Miranti COMFORT TIJDENS TRANSFERS De optionele elektrische aandrijving zorgt in combinatie met de ergonomische handgrepen dat de Miranti gemakkelijker te bedienen is. Hij rijdt soepel, is zeer wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Door de elektrische aandrijving hoeft de zorgverlener de wagen niet meer te duwen en is de cliënt verzekerd van een soepele en veilige transfer. Met een ingebouwde drukknop in de handgrepen aan het hoofdeinde of voeteneinde wordt de elektrische aandrijving geactiveerd. Als de knop wordt losgelaten, stopt de wagen direct en soepel. De hoofdsteun zit stevig op het hoofdeinde en is in vier standen verstelbaar. Om het onderlichaam optimaal comfort te bieden, is de stretcher voorzien van een heupkussen dat ook in bad op zijn plaats blijft zitten. De veiligheid van de cliënt op de stretcher wordt verzekerd door een geïntegreerde veiligheidshandgreep en zijrail die over het hele middengedeelte van de stretcher gemakkelijk op zijn plaats wordt vastgezet. Tevens worden er 2 fixatiebanden mee geleverd voor het fixeren van het bovenlichaam en/of de benen. Elektrische rugsteun De elektrisch verstelbare rugleuning wordt bediend met de afstandsbediening en omhoog/omlaag gebracht met behulp van de kabel aan de zijkant van de lift. Het hoofdeinde van de stretcher kan gemakkelijk worden versteld door de haak van de ene kant naar de andere te verplaatsen. Handgreep en zijsteun De veiligheidshandgreep verhoogt het gevoel van veiligheid en comfort van de cliënt en de driehoekige zijsteun voorkomt dat de cliënt van de stretcher kan vallen. Ergonomische handgrepen De speciaal ontworpen beugels aan het hoofdeinde (voor transfer) en de mast (voor manoeuvreren bij het bed/bad) bieden de zorgverlener optimale controle. Handige rem Het centrale remsysteem wordt met de afstandsbediening of met de drukknop op de mast bediend. De zorgverlener hoeft niet meer elke rem apart te bedienen en kan tegelijk de remmen in werking stellen en op de cliënt letten. Elektrische aandrijving De elektrische aandrijving heeft een vijfde wiel dat de zorgverlener assisteert bij het vooruit rijden van de wagen en wordt bediend met een drukknop in de stuurbeugel. Als de knop wordt losgelaten, stopt het wiel met draaien, maar houdt nog vier seconden contact met de grond om de stretcher gemakkelijk rond zijn eigen as te kunnen draaien. Dit is vooral erg handig bij het nemen van bochten in gangen, kamers, etc.

5 Miranti 5 ERGONOMISCH ONTWERP EN EENVOUDIGE BEDIENING De Miranti kan eenvoudig door één zorgverlener worden bestuurd, gekeerd, geplaatst en geremd. Manuele transfers zijn verleden tijd aangezien de Miranti alle tilhandelingen uitvoert. Bovendien kan de stretcher altijd worden afgesteld op de juiste ergonomische werkhoogte. Beide uiteinden van de stretcher kunnen als hoofdeinde worden gebruikt, zodat de cliënt aan elke kant van het bed kan worden opgehaald. Alles wat de zorgverlener hoeft te doen is de verstelbare hoofdsteun te verplaatsen en de haak te bevestigen om het einde dat dient als rugsteun omhoog te brengen. De elektrische rugsteun, het centrale remsysteem en de functies voor het elektrisch omhoog en omlaag brengen van de stretcher worden met de afstandsbediening bediend, zodat de zorgverlener steeds optimale aandacht en zorg aan de cliënt kan besteden. De aan de zijkant geplaatste mast zorgt voor efficiënte zijwaartse transfers vanaf het bed. Breng de stretcher op de juiste hoogte om op het bed te rusten en rol de cliënt er voorzichtig op. De rugsteun wordt omhoog gebracht door gewoon op de bijbehorende knop op de afstandsbediening te drukken. De Miranti zorgt ervoor dat de zorgverlener zijn aandacht altijd volledig aan zijn cliënt kan schenken. Bij iedere Miranti liftbadwagen wordt een uitgebreide gebruiksaanwijzing geleverd zodat de zorgverleners snel vertrouwd raken met het hulpmiddel.

6 6 Miranti KWALITATIEVE VERZORGING OP MAAT Met de Miranti is het baden van een afhankelijke cliënt een individuele verzorging op maat. Hulp van één zorgverlener bij het baden is voor de cliënt minder stressvol en minder verstorend dan teamhulp. De krachtige ondersteunende functies, het ergonomische ontwerp, de gemakkelijke bediening, het optimale comfort en de hoge veiligheid zorgen dat zowel de zorgverlener als de cliënt vertrouwen heeft in het systeem. De werkomgeving van de zorgverlener is verbeterd en de cliënt kan zich ontspannen en volop genieten van de heilzame werking van een heerlijk bad. De Miranti is gebouwd op intensief gebruik. Door het oplaadbare accusysteem is de liftbadwagen altijd klaar voor gebruik. Door de tijdbesparing die de Miranti oplevert, kunnen dagelijks meer cliënten baden en kunnen zorgverleners die anders een collega bij de badcyclus moeten helpen, andere werkzaamheden verrichten.

7 Miranti 7 HET LEVEN WORDT EENVOUDIG De constructie uit één stuk van de Miranti biedt qua hygiëne grote voordelen. Door dit eenvoudige concept is de liftbadwagen gemakkelijker en sneller te reinigen. Alle oppervlakken zijn gemakkelijk toegankelijk, wat het risico van kruisbesmetting en de kostbare gevolgen daarvan tot een minimum beperkt. De stabiliteit van de wagen is voortreffelijk dankzij de uitstekende gewichtsverdeling van het V-vormige chassis. Aan de kant van bad of bed zorgt het centrale remsysteem dat de Miranti tijdens het verrichten van zorghandelingen rotsvast op zijn plaats blijft staan. Een geel waarschuwingslampje op het bedieningspaneel verhoogt de veiligheid door aan te geven dat de wagen op de rem staat. De Miranti kan tevens worden gebruikt voor het wegen van cliënten met de optioneel uiterst nauwkeurige en volledig geïntegreerde weegunit. Wegen is op die manier een gemakkelijk uit te voeren taak. Bespaar tijd en moeite. Door de efficiënte functies van de Miranti heeft de zorgverlener meer tijd om de cliënt te verzorgen en hem/of haar volop te laten genieten van de heilzame werking van een bad. Systeemintegratie Als onderdeel van een geïntegreerd badsysteem voorkomt de Miranti handmatige transfers en zware handmatige tilhandelingen, wat het risico van letsel en stress voor de zorgverlener minimaliseert. Douchen na het baden De cliënt kan na een bad gemakkelijk worden gedoucht en afgedroogd door de stretcher op de juiste hoogte boven het bad te plaatsen. Geïntegreerde weegunit Met de uiterst nauwkeurige, volledig geïntereerde elektronische weegunit zijn cliënten op de Miranti eenvoudig te wegen. Twee accu s Het oplaadbare accusysteem is voorzien van twee accu s en een acculader. Haal de extra accu uit de lader en schuif hem in de Miranti de Miranti is op die manier altijd klaar voor gebruik. Gemakkelijk te reinigen Door de hygiënische constructie uit één stuk en de gladde oppervlakken van de Miranti is de wagen gemakkelijk te reinigen.

8 SPECIFICATIES HULPMIDDEL Benodigde ruimte Informatie hulpmiddel 3000 mm Tilvermogen Gewicht met Powerdrive Maximum totaalgewicht (lift + cliënt) Chassis, maximumbreedte Chassis, breedte tussen poten Vrije ruimte onder chassis Chassis, maximumlengte (incl. remmen) 160 kg 103 kg 263 kg 940 mm 385 mm 30 mm 850 mm 800 mm Draaicirkel Tilbereik (stoel) Netspanning Ø 1150 mm 585 mm 24 V DC 400 mm 700 mm 800 mm 3300 mm 1500 mm Het blauwe gebied markeert de minimale werkruimte die de zorgverlener nodig heeft om op een ergonomisch verantwoorde manier vanaf één kant met de hulpmiddelen te kunnen werken. Maximum vermogen 150 VA Accu NDA Kleur blauw/grijs Het lichtblauwe gebied markeert de benodigde extra werkruimte die de zorgverlener nodig heeft om aan beide zijden te kunnen werken met hulpmiddelen en de cliënt goed te kunnen bereiken. Mobiliteitswijzer Geschikt voor Doris en Emma A B C D E Hoogte stoel, laagste stand Hoogte stoel, hoogste stand Hoogte lift, maximum Hoogte lift, minimum Veiligheidsnormen CE-keurmerk, TüV goedgekeurd 450 mm 1035 mm 1805 mm 1220 mm Gebruik bij beheer van ArjoHuntleigh hulpmiddelen en accessoires uitsluitend onderdelen conform de ArjoHuntleigh specificatie. Wij voeren een beleid van continue ontwikkeling en behouden ons daarom het recht voor ontwerpen en specificaties zonder vooraankondiging te wijzigen. D Doris, rolstoelafhankelijk, kan zichzelf niet ondersteunen E Emma, vrijwel volledig bedlegerig, totaal afhankelijk Neem contact op met ArjoHuntleigh voor meer informatie over de Mobiliteitswijzer. en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh, Printed in the Czech Republic Point 01.CE.03.2.NL.1.AHG February GETINGE GROUP is wereldwijd leverancier van producten en systemen die in de gezondheidssector bijdragen tot een hogere kwaliteit van de zorg en de kosteneffectiviteit verbeteren. De groep handelt onder de drie merknamen ArjoHuntleigh Nederland BV, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh Nederland BV is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van mobiliteit en wondbehandeling. GETINGE levert oplossingen ten behoeve van de infectiebestrijding in de gezondheidszorg en de preventie van besmetting in de welzijnssector. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgie en intensive care. ArjoHuntleigh Nederland BV Biezenwei 21, 4004 MB Tiel Postbus 6116, 4000 HC Tiel NEDERLAND Tel: Fax: info.nl@arjohuntleigh.com

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

LOGIC RANGE. with people in mind

LOGIC RANGE. with people in mind LOGIC RANGE Automatische matrassystemen with people in mind Matrasvervangende en matrasopleg systemen De Auto Logic 200 matrasvervangende systemen en Auto Logic 110 matrasopleg systemen vormen onderdeel

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE CLIËNT In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de oplossing

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR Zorgvragers EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van zorgvragers die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE Zorgvrager In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de

Nadere informatie

Actieve Tillift Timo

Actieve Tillift Timo Actieve Tillift Timo 1 Verbetering van mobiliteit Een hoger kwaliteit van leven voor uw bewoners aanbieden 2 Het actief houden van uw bewoners is een van de belangrijkste taken van de verpleegkundige...

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind 01.ZZ.112.1.NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical

Nadere informatie

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS...with people in mind VERBETERING VAN DE ZORG WERELDWIJD Met meer dan 50 jaar ervaring in de zorgsector zet ArjoHuntleigh zich

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

TYPHOON. with people in mind

TYPHOON. with people in mind TYPHOON Volledig automatische bedpanspoeler/desinfector with people in mind 2 Typhoon ONDERSCHEIDEND IN EFFECTIEVE INFECTIEBESTRIJDING De Typhoon is een volledig automatische bedpanspoeler/ desinfector

Nadere informatie

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Waarom EvaDrive gemaakt is? Intuïtief bedieningspaneel De kosten die gepaard gaan met incidenten binnen de gezondheidszorg

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster.

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen

Nadere informatie

MAXI MOVE. with people in mind

MAXI MOVE. with people in mind MAXI MOVE Een mobiele passieve tillift voor verschillende zorgomgevingen with people in mind 2 Maxi Move Een bewezen AANWINST voor alle zorgomgevingen De Maxi Move de meest complete verrijdbare tillift

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Raizer wordt door één persoon bediend

Raizer wordt door één persoon bediend R AIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen een paar minuten omhoog helpt. Raizer hoeft maar door één hulpverlener te worden bediend en vergt maar weinig fysieke

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3 Optimale oplossingen voor de obese zorg 4 Het unieke productaanbod van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

RAIZER. Keld. by Liftup

RAIZER. Keld. by Liftup Vanuit het oogpunt van gezondheid en veiligheid is het van de vloer tillen van een persoon met Raizer voor zowel patiënt als medewerkers volledig verantwoord. Keld RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele

Nadere informatie

DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING

DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING with people in mind ECHTE VEREISTEN EN DAGELIJKSE REALITEIT De dagelijkse wasbeurt in bed tast de waardigheid en veiligheid

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

TOPAZ stretcherlift, electrisch

TOPAZ stretcherlift, electrisch Nederlandse gebruikershandleiding TOPAZ stretcherlift, electrisch 5479.00 Lees deze handleiding alvorens de Topaz stretcherlift in gebruik te nemen FRANCE : Reval Z.A. Fief des Prises Usseau 17220 Sainte

Nadere informatie

Move Allova+ Move Classic

Move Allova+ Move Classic Move Allova+ Move Classic De bedmanipulaties SCENARIOHANDSCHAKELAAR Care Bed \ MOVE ALLOVA+ Mobiliteit in harmonie met de hoogste eisen. Het verstelbereik van 25 tot 80 cm, van het verzorgingsbed Move

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER, BELGIUM T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HOSPITAL - NUrsing HOME FURNITURE EQUIPEMENT

Nadere informatie

Givas.

Givas. Givas Relax voordelen Givas: De rugleuning, zitting en beensteun is gemaakt van Polyurethaan integraal schuim en volledig ergonomisch gevormd. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de patiënt volledig

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Veiligheid en gebruiksgemak in alle zorgsituaties Zowel bij een kortdurend verblijf als

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

CARLO Alu. Comfort EP 185. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners

CARLO Alu. Comfort EP 185. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners CARLO Alu Comfort EP 185 Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners 2 CARLO Alu, Comfort EP 185 biedt een maximum aan veiligheid

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind Sara Combilizer Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie with people in mind Belang van mobilisatie Een gestructureerd revalidatieprogramma bestrijdt de negatieve

Nadere informatie

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution Net zo uniek als u! CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem Een kleine 20 jaar geleden heeft B&S haar eerste huiskamerstoel ontwikkeld. Deze comfortabele

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV BELGIË L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HAELVOET S.A.R.L. FRANKRIJK 12, AVENUE VAN

Nadere informatie

Invacare. Wanneer comfort telt

Invacare. Wanneer comfort telt SB 755 Tot 200 kg Wanneer comfort telt Comfort, gebruiksgemak en veiligheid maken dit SB 755 het ideale bed voor elke verpleegsituatie - thuis of in een instelling. SB 755 biedt optimaal comfort en een

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers Birdie EVO Optimaal design voor veilige transfers SLOW R SMARTLOCK HAAKONTWERP Een evolutie in passieve tilliften Onze nieuwe Family is ontworpen om talrijke opties te bieden die gepaard gaan met nieuwe

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift Voor installatie: Controleer het product Neem direct contact op met uw leverancier indien blijkt dat de Solo toiletlift beschadigd is tijdens het transport. Controleer de inhoud van de doos - Solo toiletlift

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

Van lig naar zit en vise-versa. A1: actief

Van lig naar zit en vise-versa. A1: actief til les, les 3 Inhoudsopgave : Algemene structies blz. 1 Van lig naar zit en vise versa blz. 2 A 1 : actief blz. 2 A 2 : geleid actief blz. 3 A 3 : met papegaai blz. 4 A 4 : passief blz. 4 A 5 : 2 hulpverleners

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie

6:2 Samenvatting en aanvullende informatie Handleiding Zitzi Flipper Pro NL1101-1 Zitzi Flipper Pro Gasveer Zitzi Flipper Pro Electrisch Inhoudsopgave Zitzi Flipper Pro Editie nr. 1 13-02-2009 2:1 Instellen van de hoogte - Gasveer 6:2 Samenvatting

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

Handleiding Euroflex Basic & Classic

Handleiding Euroflex Basic & Classic Handleiding Euroflex Basic & Classic FABRIKANT: Eurovema AB Baldersvägen 38 SE-332 35 Gislaved, Zweden Tel: +46 371 390 100 Fax: +46 371 189 82 E: info@eurovema.se I: www.eurovema.se Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief.

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief. Clinic Care Homecare Assist Veilig en decoratief. Het hoog-laag bed is een prachtige combinatie tussen design en praktische functionaliteit. In het dagelijks gebruik is het bed zeer betrouwbaar en overtuigt

Nadere informatie

Installatie handleiding Aquila badlift

Installatie handleiding Aquila badlift Populierenlaan 59, 1911 BK Uitgeest Telefoon 0251-316482 Fax 0251-314043 Email: mail@sanmedi.nl Website: www.sanmedi.nl Installatie handleiding Aquila badlift Voor installatie: Controleer het product Neem

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

ENTERPRISE 5000 E5X-SERIE

ENTERPRISE 5000 E5X-SERIE ENTERPRISE 5000 E5X-SERIE... with people in mind ONTWORPEN VOOR U EN UW CLIËNT Het nieuwe Enterprise 5000 ziekenhuisbed van ArjoHuntleigh biedt aanzienlijke voordelen voor de cliënt, zorgverlener en zorginstelling.

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA BADLIFT BELLAVITA Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) - Volledig in kunststof - Lichtgewicht - Werking met batterijlader op lage spanning - Rug: inclineerbaar in elke gewenste positie - Voetjes: voorzien

Nadere informatie

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden System 2000 Hier bij Arjo geloven we dat baden een veilige, diep kalmerende en zintuiglijke ervaring moet zijn

Nadere informatie

100% individualiteit

100% individualiteit De 100% rollator 1 3 100% individualiteit De Gemino 30 is de 100% rollator. 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen

S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen Een bed, ontworpen om valgevoelige patiënten te beschermen Door goed te luisteren naar de feedback van onze klanten

Nadere informatie

CARLO Alu. Comfort EP 230. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners

CARLO Alu. Comfort EP 230. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners CARLO Alu Comfort EP 230 Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners 2 CARLO Alu, Comfort EP 230 biedt een maximum aan veiligheid en comfort...

Nadere informatie

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt! ST4 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. VEILIGHEID 3. BEDIENING 4. ZITPOSITIE 5. RIJDEN 6. BATTERIJEN OPLADEN 7. ONDERHOUD 8. TECHNISCHE GEGEVENS 1. INLEIDING Deze handleiding geldt voor de volgende

Nadere informatie

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Zorgbedden

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Zorgbedden MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Zorgbedden 2 Völker Zorgbedden De perfecte combinatie van veelzijdigheid, design en functionaliteit. Völker-bedden voor langdurige

Nadere informatie