ENTERPRISE 5000 E5X-SERIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENTERPRISE 5000 E5X-SERIE"

Transcriptie

1 ENTERPRISE 5000 E5X-SERIE... with people in mind

2

3 ONTWORPEN VOOR U EN UW CLIËNT Het nieuwe Enterprise 5000 ziekenhuisbed van ArjoHuntleigh biedt aanzienlijke voordelen voor de cliënt, zorgverlener en zorginstelling. De dagelijkse uitdagingen voor verpleegteams op zorgafdelingen hebben ArjoHuntleigh geïnspireerd om een veelgebruikte oplossing die door ziekenhuizen over de hele wereld wordt vertrouwd nog verder te verbeteren. Bij het ontwerp van het nieuwe Enterprise 5000 ziekenhuisbed, heeft ArjoHuntleigh zich gericht op belangrijke behoeften van cliënten in alle zorgomgevingen, namelijk: Veiligheid voor zowel de cliënt als de zorgverlener. Naleving van de nieuwe internationale normen. Hulpmiddelen die robuust, intuïtief en eenvoudig te gebruiken zijn. Oplossingen gericht op de kwaliteit van de zorg voor cliënten.

4 VEILIGHEID Een veilige omgeving is uitermate belangrijk voor het welzijn van de cliënt en zorgverleners. Maar liefst 10% ouderen hebben te maken met valincidenten tijdens een klinisch verblijf in de acute zorg 1 en dit kan leiden tot ernstige en vaak levensbedreigende letsels. Zorgverleners lopen ook risico, met meer dan 80% van de verpleegkundigen die op een bepaald ogenblik in hun carrière letsel oplopen als rechtstreeks gevolg van het verplaatsen van cliënten. 2. De nieuwe Enterprise 5000 heeft tot doel het risico op letsel van personeel te verlagen en een veiliger omgeving voor de zorgverlener te creëren. ACP (Attendant Control Panel) bedieningstoetsen hebben achtergrondverlichting om veilige en consistente werking te garanderen bij zwakke verlichting en 's nachts. Extra lage hoogte - draagt in belangrijke mate bij aan het verlagen van het risico op letsel door valincidenten. Verlichting onder het bed - het uitstapgedeelte aan beide zijden van het bed is verlicht om de veiligheid van de cliënt te verhogen.

5 DE NIEUWE NORM VOOR BEDDEN De IEC :2009 norm, ontworpen door de Internationale Elektrotechnische Commissie (IEC), is de nieuwe maatstaf voor prestaties en veiligheid van medische bedden. De norm dekt vele aspecten inclusief elektrische veiligheid, belasting, stabiliteit en duurzaamheid, waarbij één van de belangrijkste vereisten zich richt op het verlagen van risico op beknelling van de cliënt in en rond het bedframe. De IEC heeft met behulp van uitgebreide ongevallen- en risicogegevens een aantal gebieden rond het bed weten te identificeren (hieronder weergeven) waar beknelling van het hoofd, de nek of borst van de cliënt kan leiden tot een ernstige of levensbedreigende situatie. Door het stellen van strenge testparameters voor deze gebieden is het de bedoeling het risico op beknelling tijdens de bediening en het gebruik van het bed terug te brengen tot een zo laag mogelijk niveau. De nieuwe Enterprise 5000 is onafhankelijk getest door een gerenommeerde internationale organisatie om te certificeren dat het voldoet aan de laatste vereisten van de IEC norm voor stabiliteit, afmetingen en veiligheid. Ruimte tussen stangen van de onrusthekken < 120 mm Ruimte tussen de rand van het onrusthek en het hoofd- / voeteneinde < 60 mm of > 318 mm Ruimte tussen de rand van het matras en de onrusthekken < 120 mm (plus extra ruimte voor het indrukken van het matras)

6

7 INTUÏTIEVE BEDIENING EN GEBRUIKSGEMAK Onze drukknopbediening is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken dankzij duidelijke en eenvoudige pictogrammen. Bedieningsfuncties met één druk op de knop kunnen gebruikt worden voor de belangrijkste kenmerken zoals: Auto-CPR 30 graden hoek voor rugsteun Auto-contour Hartbewakingsstand Lage hoogte en extra lage hoogte Trendelenburg / anti-trendelenburg Sommige van deze functies kunnen zo nodig door de zorgverlener worden vergrendeld. Keuze uit afstandsbedieningen voor de cliënt. DRIE STANDEN BEDVERLENGING Verschillende bedlengten zijn nu makkelijk in te stellen in één sub-frame voor grotere flexibiliteit en keuze: Kort Standaard Lang 219 cm 230 cm 242 cm Het nieuwe design wordt ook gecombineerd met een verlengd bedbodemdeel om volledige matrasondersteuning te garanderen bij iedere lengte.

8 BEVORDERT DE KWALITEIT VAN DE ZORG De rugsteun pauzeert in opgeklapte stand bij een hoek van 30 graden, zodat de rugsteun keer op keer eenvoudig en optimaal in te stellen is. Onderzoek toont aan dat de hoek van de rugsteun ten minste 30 graden moet zijn om fysieke en klinische voordelen te bieden. 3. De zorgverlener kan het bed gemakkelijk in hartbewakingsstand zetten met het eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel door het juiste pictogram te kiezen. Essentiële informatie over afmetingen voor de hoogte van het hoofd kan makkelijk worden afgelezen van de hoekindicators voor de rugsteun. Decubitus is een van de meest vermijdbare wonden in zorginstellingen met een prevalentiepercentage in Europese ziekenhuizen tot 23% 4. Decubitus doet zich meestal voor wanneer een persoon immobiel is en gedurende langere tijd op een ondersteunend matras ligt die niet voldoende drukverdeling biedt. Ons gepatenteerde "Bio-Contour" ontwerp biedt een unieke combinatie van bewegende bedsecties en een gebogen bedbodem, ontworpen om de regulering van druk- en schuifkrachten te ondersteunen - de voornaamste oorzaken van decubitus.

9 REINIGING EN ONDERHOUD De Enterprise 5000 is ontworpen met een open design zonder onderwagenkap om gemakkelijk toegang te bieden voor reinigen en ontsmetten. Bedbodemdelen van gegoten kunststof en hoofd- en voeteneindpanelen zijn lichtgewicht, glad en gemakkelijk te verwijderen voor reinigen. Het linnenrek draagt bij tot het verlagen van risico's van kruisbesmetting. "Pit stop onderhoud" is mogelijk vanwege het open ontwerp en "plug and play" componenten. Onderhoudswerkzaamheden zoals vervanging van de aandrijving, bedieningskast en accu kunnen in een paar minuten ter plaatse worden uitgevoerd door één gekwalificeerd persoon. De apparatuur is ontworpen voor gemakkelijk onderhoud en reparatie, waardoor er minder tijd wordt besteed aan reinigen en onderhoud.

10 OPTIES Linnenrek Afdekking bedieningskast Afstandsbedieningen DIN rail Verlichting onder het bed Pedaal hoofdeinde Remstang Zwenkwielen Hoofd- en voeteneindpanelen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuropvullingen: Lichtblauw Lila Donkerblauw.

11 ACCESSOIRES Papegaaien ACP-houder Infuusstatief voor extra belasting Standaard infuusstatief Urinefleshouder Transductor bevestigingsstang Groot tractieframe Spuitpomp-houder Zuurstofcilinderhouder PAPEGAAIEN & UITKLAPBARE MONI- TOR-PLANK INFUUSPALEN & HAKEN TRACTIE & TRANSDUCTOR STANGEN DUWBEUGELS, ZIJ- RAILKUSSEN, OVERIG SPUITPOMP, O2 HOUDER, URINEFLESHOUDER Vaste papegaai met band en hendel ENT-ACC01 Standaard infuusstatief ENT-ACC02 Klein tractieframe ENT-ACC10 ITU hoofdeindpaneel ENT-ACC34 Spuitpomphouder ENT-ACC07 Roterende papegaai met band en hendel ENT-ACC03 Schuin infuusstatief ENT-ACC04 Groot tractieframe ENT-ACC05 Kussens voor zijrails ENT-ACC06 Zuurstofcilinderhouder ENT-ACC08 Papegaai met houder voor infuuszak ENT-ACC13 Infuusstatief voor extra belasting ENT-ACC24 Hoofdeindetractie ENT-ACC32 ACP-houder ENT-ACC11 Zuurstoffleshouder (B5-cilinder) ENT-ACC18 Uitklapbare monitorplank ENT-ACC64 Extra haken voor infuusstatief ENT-ACC14 Transductor bevestigingsstang ENT-ACC26 Stroomkabelhaak ENT-ACC15 Urinefleshouder ENT-ACC19

12 PRODUCTSPECIFICATIES KENMERKEN SPECIFICATIES Rugsteun, knieknik en hoogte elektrisch instelbaar Elektrisch bediende Trendelenburg / anti-trendelenburg Auto-CPR en Auto-Contour knop ±12 Totale lengte standaard versie Totale breedte Matraslengte standaard versie Matrasbreedte 2300 mm 1030 mm 2020 mm 880 mm Reserveaccu Bio-Contour profileersysteem Stoelstand met één knop CPR-hendels aan weerszijden 30 hoekpauze voor rugsteun Hoekindicators voor rugsteun Totale lengte lange versie Matraslengte lange versie Totale lengte korte versie Matraslengte korte versie Hoogste stand (met 125 mm zwenkwielen) Laagste stand (met 125 mm zwenkwielen) Lengte rugsteun 2420 mm 2140 mm 2190 mm 1910 mm 760 mm 320 mm 850 mm Ingebouwde bedverlenging met bedbodem verlengstuk Afneembare hoofd- en voeteneindpanelen met keuze uit kleuropvullingen Drainagezakrails Afneembare kunststof bedbodemdelen Lengte stoel Lengte kuitgedeelte Lengte bovenbeengedeelte Veilige werkbelasting/maximaal gewicht cliënt Hoofdeinde kantelbaar Voeteneinde kantelbaar 215 mm 560 mm 365 mm 250 kg/185 kg Gekoppeld rem/stuursysteem met vier zwenkwielen met rem 125 mm zwenkwielen met enkele wielen () Hoek rugsteun Pauze rugsteun Hoek bovenbeengedeelte mm zwenkwielen met enkele wielen 150 mm zwenkwielen met dubbele wielen Extra rempedalen bij het hoofdeinde Remstang over volledige breedte (alleen voeteneinde) DIN rail Verlichting onder het bed Neerklapbare onrusthekken () () () () () () () Hoek kuitgedeelte Bescherming vochtindringing Bescherming tegen elektrische schok Spanning in 16 IPX4 Beschermingsklasse 1, Type B 1,25A bij 230V Wisselstroom 50 / 60 Hz 2A bij 120V Uitschuifbaar linnenrek Standaard () Optioneel () Spanning in Veiligheidsnorm Wisselstroom 50 / 60 Hz IEC ArjoHuntleigh is onderdeel van Arjo Ltd Med. AB. Gebruik alleen door ArjoHuntleigh specifiek voor het doel ontworpen onderdelen op de door ArjoHuntleigh geleverde hulpmiddelen en producten. Wij voeren een beleid van continue ontwikkeling en behouden ons daarom het recht voor ontwerpen en specificaties zonder voorafgaandelijke aankondiging te wijzigen. en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh, 2013 Referenties: 1. McCarter-Bayer A, Bayer F, Hall K Preventing falls in acute care: an innovative approach.journal of Gerontological Nursing (2005), 31(3): Cohen, M. et al. (2010) PHAMA Patient Handling And Movement Assessment. The Facility Guidelines Institute. 3. Tablan OC, Anderson LJ, Besser R, et al. Guidelines for prevention of health-care-associated pneumonia, 2003: Recommendations of CDC and the Healthcare Infection Control Practices Advisory Committee. MMWR Recomm Rep. 2004;53 (RR-3): Vanderwee K, Clark M, Dealey C, Gunningberg L, Defloor T. Pressure ulcer prevalence in Europe: a pilot study. Journal of Evaluation in Clinical Practice 2007;13(2): MB.30.1.NL.1.AHG January GETINGE GROUP is wereldwijd leverancier van producten en systemen die in de gezondheidssector bijdragen tot een hogere kwaliteit van de zorg en de kosteneffectiviteit verbeteren. De groep handelt onder de drie merknamen ArjoHuntleigh, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van mobiliteit en wondbehandeling. GETINGE levert oplossingen ten behoeve van infectiebestrijding in de gezondheidszorg en de preventie van kruisbesmetting in de zorgsector. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgie en intensive care. ArjoHuntleigh AB Verkstadsvägen 5 SE Eslöv Zweden ArjoHuntleigh Nederland BV Biezenwei 21, 4004 MB Tiel Postbus 6116, 4000 HC Tiel Tel: Fax: info.nl@arjohuntleigh.com

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 8000 E8X-serie with people in mind ONTWORPEN VOOR U EN UW Patiënt Het nieuwe Enterprise 8000 ziekenhuisbed van ArjoHuntleigh biedt aanzienlijke voordelen voor de patiënt, de zorgverlener en

Nadere informatie

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR Zorgvragers EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van zorgvragers die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind 01.ZZ.112.1.NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

LOGIC RANGE. with people in mind

LOGIC RANGE. with people in mind LOGIC RANGE Automatische matrassystemen with people in mind Matrasvervangende en matrasopleg systemen De Auto Logic 200 matrasvervangende systemen en Auto Logic 110 matrasopleg systemen vormen onderdeel

Nadere informatie

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Veiligheid en gebruiksgemak in alle zorgsituaties Zowel bij een kortdurend verblijf als

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

Universeel bedframe. Designed for Value, for Choice, for Life. ...with people in mind

Universeel bedframe. Designed for Value, for Choice, for Life. ...with people in mind Universeel bedframe Designed for Value, for Choice, for Life. Gericht op de behoeften van gebruikers in alle zorgomgevingen. Standaardisering van hoofdonderdelen. Bedden voor reguliere afdelingen tot intensive

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Liftbadwagen with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

Invacare. Wanneer comfort telt

Invacare. Wanneer comfort telt SB 755 Tot 200 kg Wanneer comfort telt Comfort, gebruiksgemak en veiligheid maken dit SB 755 het ideale bed voor elke verpleegsituatie - thuis of in een instelling. SB 755 biedt optimaal comfort en een

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

PRESSURE IQ Evolve. niet definitief -... with people in mind

PRESSURE IQ Evolve. niet definitief -... with people in mind PRESSURE IQ Evolve NON-POWERED MATRASVERVANGEND LIGSYSTEEM niet definitief -... with people in mind VERHOGEN VAN DE KWALITEIT VAN ZORG ArjoHuntleigh, een bedrijf dat op 50 jaar ervaring kan leunen, is

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER, BELGIUM T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HOSPITAL - NUrsing HOME FURNITURE EQUIPEMENT

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed

BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed BEmag Schell Industries Venus - Bevallingsbed Comfort, Design en Ergonomie Als verloskundige of gynaecoloog doe je er alles aan om iedere bevalling zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Dat vraagt

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

Move Allova+ Move Classic

Move Allova+ Move Classic Move Allova+ Move Classic De bedmanipulaties SCENARIOHANDSCHAKELAAR Care Bed \ MOVE ALLOVA+ Mobiliteit in harmonie met de hoogste eisen. Het verstelbereik van 25 tot 80 cm, van het verzorgingsbed Move

Nadere informatie

Octave. Invacare. Zet nieuwe standaarden

Octave. Invacare. Zet nieuwe standaarden Octave Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Tot 350 kg Zet nieuwe standaarden Met een veilige werkbelasting van 385 kg is de Octave een technisch hoogstaand zorgbed dat mensen met een hoger

Nadere informatie

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort

Alegio NG. Invacare. Alegio NG : gemaakt voor comfort Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Alegio NG : gemaakt voor comfort Met zijn moderne en discrete design in natuurlijk beuken of kersen, of een een combinatie hiervan, past de Alegio NG

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80 Aldena extra laag 13/80 HLALDENA1380 Bijzonder laag bed in standaard uitvoering: 13-80 cm. Met verdekte motoren voor- en achter waardoor de ruimte onder het bed vrij is. Toegankelijk voor tilliften. Eenvoudig

Nadere informatie

Vico. Brancard. by Haelvoet

Vico. Brancard. by Haelvoet Vico Brancard by Haelvoet HAELVOET NV BELGIË L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE HAELVOET S.A.R.L. FRANKRIJK 12, AVENUE VAN

Nadere informatie

min afstand tussen grond en lattenbodem (26.5 cm 23.5 op aanvraag ) Max afstand tussen grond en lattenbodem ( 78 cm 80 cm op aanvraag)

min afstand tussen grond en lattenbodem (26.5 cm 23.5 op aanvraag ) Max afstand tussen grond en lattenbodem ( 78 cm 80 cm op aanvraag) Hoog-Laag bed eva / schaarpoot Het EVA bed is speciaal ontworpen voor de dagelijkse verzorging in rust en zorginstellingen. Het is persoonlijk instelbaar aan de behoefte van ieder patiënt en ook bijzonder

Nadere informatie

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

THERAKAIR VISIO GEAVANCEERDE LOW AIR LOSS DRUKVERMINDERING MET PULSATIETHERAPIE. with people in mind.

THERAKAIR VISIO GEAVANCEERDE LOW AIR LOSS DRUKVERMINDERING MET PULSATIETHERAPIE. with people in mind. THERAKAIR VISIO GEAVANCEERDE LOW AIR LOSS DRUKVERMINDERING MET PULSATIETHERAPIE. with people in mind www.arjohuntleigh.com GEAVANCEERDE LOW AIR LOSS DRUK-VERMINDERING MET PULSATIETHERAPIE. DE KLINISCHE

Nadere informatie

De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit. Voor een comfortabele en huiselijke sfeer. Völker Bedden

De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit. Voor een comfortabele en huiselijke sfeer. Völker Bedden Life without limits De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit Voor een comfortabele en huiselijke sfeer Völker-bedden voor langdurige zorg zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt.

Eenvoudig en efficiënt. Eenvoudig en efficiënt. Het Hill-Rom 900-bed Moeten geavanceerde functies ingewikkeld zijn? Wij denken van niet. 2 Eenvoudiger zorg verlenen. Het Hill-Rom 900-bed is gebouwd om eenvoudig te zijn in al

Nadere informatie

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Zorgbedden

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Zorgbedden MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Zorgbedden 2 Völker Zorgbedden De perfecte combinatie van veelzijdigheid, design en functionaliteit. Völker-bedden voor langdurige

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel ScanBed 400 Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Afbeelding bed volgens oude norm Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel Een uitstekende keuze wanneer het gaat om een modulair bed, want het

Nadere informatie

Alles wat nodig is, in één therapie systeem. Veiligheid en efficiency. Mobiliteit en waardigheid.

Alles wat nodig is, in één therapie systeem. Veiligheid en efficiency. Mobiliteit en waardigheid. Alles wat nodig is, in één therapie systeem. Veiligheid en efficiency. Mobiliteit en waardigheid. TotalCareTM Bariatric Plus therapie systeem Het beste van het TotalCareTM therapie systeem. Het TotalCareTM

Nadere informatie

Het Citadel geïntegreerd bedsysteem Geïntegreerd systeem voor ernstig zieke patiënten

Het Citadel geïntegreerd bedsysteem Geïntegreerd systeem voor ernstig zieke patiënten Het Citadel geïntegreerd bedsysteem Geïntegreerd systeem voor ernstig zieke patiënten Ontworpen voor verandering Het Citadel geïntegreerd bedsysteem 1 is gebouwd op een universeel frame en ontworpen om

Nadere informatie

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen

Nadere informatie

Affinity 4-verlosbed Veilig bevallen

Affinity 4-verlosbed Veilig bevallen Affinity 4-verlosbed Veilig bevallen De perfecte combinatie van veiligheid en gebruiksgemak Tijdens de bevalling telt elke seconde. Zorgverleners moeten snel en gemakkelijk kunnen reageren, zeker in een

Nadere informatie

Verlosbed Nascentia Comfort, gebruikersgemak en ergonomie in één verlosbed

Verlosbed Nascentia Comfort, gebruikersgemak en ergonomie in één verlosbed Verlosbed Nascentia Comfort, gebruikersgemak en ergonomie in één verlosbed Comfort en ergonomie voor de moeder, gebruiksgemak voor de arts en verpleegkundige. Dat is het Nascentia verlosbed. Een unieke

Nadere informatie

Volledig nieuw bed naar wens van de klant gebouwd, minimale afname 10 stuks, vanaf: 1.500, ex. Btw.

Volledig nieuw bed naar wens van de klant gebouwd, minimale afname 10 stuks, vanaf: 1.500, ex. Btw. CATALOGUS 2006-2007 Nieuwe bedmodellen Tweedehands bedmodellen Matrassen Nachtkasten Model Pola Nieuw bed, geleverd als bouwpakket. Hoogteverstelling elektrisch van 40 centimeter. Trendelenburg en anti

Nadere informatie

Medley. Ergo Familie. Invacare. Medley Ergo: voor talloze gebruikerswensen!

Medley. Ergo Familie. Invacare. Medley Ergo: voor talloze gebruikerswensen! Ergo Familie Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Ergo: voor talloze gebruikerswensen! De Ergo serie bedden van is specifiek ontwikkeld voor thuiszorgsituaties. En biedt de perfecte balans

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

ScanBed ScanBed. Invacare. ScanBed 755: Compleet en veelzijdig verpleegbed

ScanBed ScanBed. Invacare. ScanBed 755: Compleet en veelzijdig verpleegbed 755 755 / Wide Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Tot 200 kg ScanBed 755: Compleet en veelzijdig verpleegbed Comfort, gebruiksgemak en veiligheid maken dit ScanBed 755 het ideale bed

Nadere informatie

Givas.

Givas. Givas Relax voordelen Givas: De rugleuning, zitting en beensteun is gemaakt van Polyurethaan integraal schuim en volledig ergonomisch gevormd. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de patiënt volledig

Nadere informatie

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo Clinic l Care l Assist De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Comfort en welzijn zijn belangrijk voor de genezing. Stiegelmeyer zet maatstaven met een ziekenhuisbed dat

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt

Eenvoudig en efficiënt BEDPANSPOELER Ninjo Eenvoudig en efficiënt Dankzij zijn aantrekkelijke moderne design, gebruiksgemak en uitstekende desinfectieprestaties speelt Ninjo een essentiële rol bij een efficiënte infectiebestrijding

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

Nood aan duidelijkheid?! Liesa Verhaeghe

Nood aan duidelijkheid?! Liesa Verhaeghe Nood aan duidelijkheid?! Liesa Verhaeghe 1 Inhoud 1. Aanleiding 2. Planning 3. Literatuurstudie 4. Protocolontwikkeling 5. Opleiding 6. Kennistest 7. Besluit 2 1 Aanleiding Prevalentiecijfers Europees

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Etude Etude. Plus Plus Low. Invacare. Etude Plus: voor kort- en langdurende indicaties

Etude Etude. Plus Plus Low. Invacare. Etude Plus: voor kort- en langdurende indicaties Etude Etude Plus Plus Low Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Etude Plus: voor kort- en langdurende indicaties Het Etude Plus verzorgingsbed is, met zijn aantrekkelijke vormgeving, flexibele

Nadere informatie

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld.

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. PROLINE TILLIFTEN VEILIGE EENVOUDIGE EN ERGONOMISCHE TRANSFERS VOOR PROFESSIONALS De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. UITGANGSPUNTEN VOOR DE PROLINE

Nadere informatie

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Ziekenhuisbed S 964

MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Ziekenhuisbed S 964 MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY. TEN BEHOEVE VAN MENSWAARDIGE ZORG. Ziekenhuisbed S 964 2 Völker Ziekenhuisbed S 964 Met name mensen die zorg nodig hebben, moeten met respect en waardigheid worden behandeld.

Nadere informatie

Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards

Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards Getoond met optionele accessoires. Verminder het risico op letsel bij

Nadere informatie

S bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid

S bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid Een huiselijke sfeer in combinatie met een verbeterde patiëntenzorg Het Völker S 962-2-ziekenhuisbed voldoet aan een breed scala aan vereisten

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

TYPHOON. with people in mind

TYPHOON. with people in mind TYPHOON Volledig automatische bedpanspoeler/desinfector with people in mind 2 Typhoon ONDERSCHEIDEND IN EFFECTIEVE INFECTIEBESTRIJDING De Typhoon is een volledig automatische bedpanspoeler/ desinfector

Nadere informatie

S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid

S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid 1 Een huiselijke sfeer in combinatie met een verbeterde patiëntenzorg Het Völker S 962-2-ziekenhuisbed voldoet aan een breed scala aan

Nadere informatie

Olympia. Obesitas by Haelvoet

Olympia. Obesitas by Haelvoet Olympia Obesitas by Haelvoet HAELVOET NV BELGIUM L. BEKAERTSTRAAT 8, 8770 INGELMUNSTER T +32 (0) 51 48 66 95 F +32 (0) 51 48 73 19 INFO@HAELVOET.BE WWW.HAELVOET.BE ZIEKENHUISMEUBILAIR - MEUBILAIR VOOR

Nadere informatie

Sprint 100. Transportstretcher

Sprint 100. Transportstretcher Sprint 100 Transportstretcher 5 Veiligheids- en IV&Drive FlexiDrive EasyBrake 2 comfortfuncties CardiacChair SoftDrop 3 IV&Drive s Werelds eerste infuuspalen met geïntegreerde duwgrepen 4 LINET Sprint

Nadere informatie

Hygiëne.

Hygiëne. Hygiëne 1 2 Introductie Human Care produceert en levert mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met specifieke behoeften. Onze producten zijn bedoeld om een natuurlijk onderdeel te vormen van het leven voor

Nadere informatie

MMO 3500 laag- laag bed - Handleiding

MMO 3500 laag- laag bed - Handleiding MMO 3500 laag- laag bed - Handleiding HANDLEIDING MMO 3500 VERSIE 1.1 3-2016 Page 1 of 18 INHOUDSOPGAVE BLZ. 1 GEBRUIKTE SYMBOLEN / ICONEN 3 2 TOEPASSING VAN HET BED 4 3 ALGEMENE INFORMATIE 4 3.1 Algemene

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Enterprise 5000X (E5X)

Enterprise 5000X (E5X) Enterprise 5000X (E5X) Gebruiksaanwijzing 746-577-NL_14 03/2018...with people in mind Beleid met betrekking tot het ontwerp en auteursrecht en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh-bedrijvengroep tenzij

Nadere informatie

Intuïtieve en efficiënte zorg: een beter resultaat.

Intuïtieve en efficiënte zorg: een beter resultaat. Het Hill-Rom 900-bed Intuïtieve en efficiënte zorg: een beter resultaat. Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers.TM Een buitengewoon efficiënt bed dat zorgt dat u zich geheel kunt richten

Nadere informatie

Introductie. Welkom bij Human Care.

Introductie. Welkom bij Human Care. Medische bedden Introductie Human Care produceert en levert mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met specifieke behoeften. Onze producten zijn bedoeld om een natuurlijk onderdeel te vormen van het leven

Nadere informatie

S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen

S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen S 582- laag bed Veilige en efficiënte zorg voor patiënten met verhoogd risico op vallen Een bed, ontworpen om valgevoelige patiënten te beschermen Door goed te luisteren naar de feedback van onze klanten

Nadere informatie

Extra laag bed 5384 Kepler. De evolutie in langdurige zorg

Extra laag bed 5384 Kepler. De evolutie in langdurige zorg Extra laag bed 5384 Kepler De evolutie in langdurige zorg Meer veiligheid door minder valgevaar De lage hoogte helpt ernstig letsel te voorkomen De 5384 Kepler biedt maximale bescherming voor bewoners

Nadere informatie

Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg

Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg Verbeteren van de zorg voor patiënten Mobilisatie bevordert niet alleen de deelname aan dagelijkse activiteiten, maar ook de zelfstandigheid

Nadere informatie

Artikel nr Mercado Valid from REAL RÖNTGENSTOEL. functioneel en soepel

Artikel nr Mercado Valid from REAL RÖNTGENSTOEL. functioneel en soepel Artikel nr 803365 Mercado 130717 Valid from 070601 REAL RÖNTGENSTOEL functioneel en soepel Functionele stoel rationeel onderzoek Aan een röntgenstoel worden hoge eisen gesteld. Hij moet voldoen aan de

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

ZETELS: INHOUDSTABEL Kosmo Kino Kombi Klub Kosi

ZETELS: INHOUDSTABEL Kosmo Kino Kombi Klub Kosi ZETELS: INHOUDSTABEL Kosmo Kino Kombi Klub Kosi ZETEL KOSMO WT1700 WT1703 Het gamma KOSMO zetels werd speciaal ontwikkeld om meerdere types pathologie voor hun rekening te nemen. De veelzijdige ergonomische

Nadere informatie

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief.

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief. Clinic Care Homecare Assist Veilig en decoratief. Het hoog-laag bed is een prachtige combinatie tussen design en praktische functionaliteit. In het dagelijks gebruik is het bed zeer betrouwbaar en overtuigt

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind FLEXIBELER VOOR MEER OPTIES Met het modulaire concept en meerdere ontwerpopties geeft de Ninjo een nieuwe betekenis aan flexibiliteit. Een ruime keus in materialen,

Nadere informatie