AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER"

Transcriptie

1 AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER with people in mind

2 EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE

3 De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom. Bedpanspoelers in de Amigo serie kunnen in de spoelruimten van ziekenhuizen en andere zorginstellingen een belangrijke dubbele functie vervullen. De Amigo biedt niet alleen superieure technologie voor de reiniging en desinfectie van voor hergebruik bestemde materialen, zoals urineflessen en bedpannen, maar dient ook als leeginrichting om allerlei opvangbakken in te legen. De Amigo is ontworpen als bovenlader en ondersteunt ergonomische werkmethoden. De voorkant is lager dan de achterkant, zodat de spoelkamer schuin afloopt en aan de bovenkant kan worden geopend. Hierdoor is de machine gemakkelijk te laden, te legen en te bewaken. De lagere voorkant zorgt ook dat schoonmaakemmers en andere grote opvangbakken gemakkelijker kunnen worden geleegd bij gebruik van de Amigo als spoelkom. Optimale reiniging en desinfectie De Amigo werkt in alle stadia van het proces, van reiniging en desinfectie tot drogen en koelen, uiterst efficiënt. Vuile voorwerpen worden gereinigd door diverse sproeiers die water onder hoge druk in de kamer spuiten. De sproeiers zijn zo geplaatst dat alle gebruiksvoorwerpen glanzend schoon worden gereinigd. De reinigingsfase wordt gevolgd door thermische desinfectie. Deze desinfectiemethode is niet alleen het meest betrouwbaar, maar ook milieuvriendelijk, omdat er geen chemicaliën bij worden gebruikt. De opvangbakken worden door de stoom uit alle sproeiers zowel van binnen als van buiten grondig gedesinfecteerd. Het hele proces, van legen tot en met reiniging en desinfectie, duurt slechts 4 tot 7 minuten. Na elke desinfectiefase worden alle interne onderdelen van het systeem kamer, leidingen, sproeiers, etc. gedesinfecteerd door de stoom uit het PSDdesinfectiesysteem. Het systeem wordt na elk proces grondig gereinigd, zodat er geen bacteriën achterblijven en optimale hygiëne is gegarandeerd. Na voltooiing van het reinigings/desinfectieproces gaat het deksel automatisch ongeveer 10 cm open. Hierdoor wordt het drogings- en koelingsproces versneld, zodat de gebruiksvoorwerpen zo snel mogelijk weer gebruiksklaar zijn. Handige spoelkom De geïntegreerde spoelkom biedt een ergonomische oplossing voor het legen van opvangbakken. Opvangbakken kunnen direct in de spoelkom worden geleegd. De inhoud wordt weggespoeld door op de knop van het randspoelsysteem te drukken. Na het legen wordt de spoelkom een klinische afvoerbak die in de desinfectiecyclus hygiënisch wordt gereinigd. De Amigo is een eersteklas spoelsysteem dat met zijn dubbele functie de algehele efficiency in de spoelruimte sterk verbetert.

4

5 Bovenlader met schuin aflopende spoelkamer Het bovenladerontwerp ondersteunt ergonomische werkmethoden. Gemakkelijk te laden en te legen door schuin aflopende voorkant. Het diepe ontwerp van de kamer minimaliseert het risico van bacteriële aanslag. Diverse laadmogelijkheden Geïntegreerde spoelkom Met een druk op de knop te bedienen randspoelsysteem. Efficiënt legen van opvangbakken. Effectieve kamerdesinfectie na elk proces. Grondige reiniging Roterende sproeiers garanderen optimale resultaten. Keuze uit universele of specifieke opvangbakhouders. Gebruikersvriendelijk bedieningssysteem Proces in werking. Proces voltooid. Alarmsignalen. Randspoelsysteem. Programmakeuzes. Gemakkelijk te selecteren programma s Geheugen voor maximaal 25 programma s. Vijf programmeerbare knoppen voor het activeren van de meest gebruikte programma s. Het meest gebruikte programma kan met een voetpedaal worden geactiveerd. Efficiënte, thermische desinfectie Stoom wordt geïnjecteerd via alle sproeiers. Alle voorwerpen in de kamer worden van binnen en van buiten gedesinfecteerd. Het PSD-desinfectiesysteem zorgt dat interne onderdelen worden gedesinfecteerd. Aan de wand te monteren of vrijstaand systeem Voldoende ruimte onder de machine om de vloer gemakkelijk te kunnen reinigen. Voetpedaal bevordert de efficiency en de hygiëne Door het voetpedaal in te drukken kan het deksel worden geopend en gesloten. Gebruik van een voetpedaal voorkomt besmetting. Het meest gebruikte programma kan met het voetpedaal worden gestart.

6 OPTIMALE EFFICIENCY IN DE SPOELRUIMTE De Amigo is ontworpen om de efficiency in de spoelruimte te optimaliseren en de werkomgeving te verbeteren. Een efficiënte, goed ontworpen spoelruimte is voor elke zorginstelling van essentieel belang om optimale hygiëne te garanderen en het risico van kruisbesmetting te bestrijden. De Amigo biedt ziekenhuis- en operatieafdelingen en andere zorgafdelingen een betrouwbare oplossing voor de reiniging en desinfectie van herbruikbare materialen en speelt een centrale rol in elk spoelruimte. Standaard voorzien van voetpedaal. Optimale inrichting van de spoelruimte De Amigo is gemakkelijk te integreren in een optimaal ontworpen spoelruimte. De spoelkom van de machine maakt een afzonderlijke afvalbak overbodig. Dat bespaart tijd, ruimte en geld. Het bovenladerontwerp bespaart ruimte, omdat het deksel naar boven opengaat. Voor optimale ontwerpflexibiliteit is de Amigo verkrijgbaar als een aan de wand te monteren of een vrijstaand systeem. Beide versies bieden voldoende ruimte onder de machine om de vloer gemakkelijk te kunnen reinigen. Verbeterde werkomgeving De Amigo ondersteunt veilige, efficiënte, ergonomisch verantwoorde werkmethoden. Gemakkelijk te programmeren machine met een gebruikersvriendelijke display. De combinatie van bovenlader en schuin aflopend ontwerp garandeert een juiste werkhoogte. Eenvoudig te bedienen machine met een handig voetpedaal voor het openen/sluiten van het deksel. Automatisch drogen en koelen met het deksel gedeeltelijk open. Bij de Amigo wordt via de sproeiers rechtstreeks stoom gespoten in elk te wassen voorwerp. Als het voetpedaal wordt ingedrukt, gaat het deksel helemaal open. Conventionele bedpanspoelers hebben maar één centrale spuitmond voor het inspuiten van de stoom, die vervolgens zijn weg moet zien te vinden naar de flessen en andere te reinigen voorwerpen.

7 KEERFUNCTIE VOOR AUTOMATISCH LEGEN Bij het handmatig legen van opvangbakken voor menselijke afvalstoffen ten behoeve van reiniging en desinfectie kunnen medewerkers blootstaan aan stank en aërosols. De werkomstandigheden kunnen veiliger en aangenamer worden gemaakt door handmatig legen te elimineren. De Amigo kan worden voorzien van een keerinrichting om opvangbakken automatisch te legen, als het deksel op de machine is gesloten. Na het legen wordt het reinigingsproces automatisch gestart. Uw zuigflessen, bedpannen, etc., worden automatisch geleegd. Om stank en aërosolen te voorkomen worden de bakken pas geleegd als het deksel gesloten is (dit gebeurt automatisch). DE JUISTE HOUDER KIEZEN Door de juiste houders te kiezen voor de opvangbakken, kunnen de reinigingsresultaten worden geoptimaliseerd. Behalve de universele houder is een groot aantal verschillende houders verkrijgbaar voor de reiniging van diverse voorwerpen: bijvoorbeeld houders voor ronde, ovale en wigvormige bedpannen, verschillende soorten urineflessen en zuigflessen. Houder voor zuigfles. Extra houder voor zuigfles. Houder voor bedpan met steel.

8 PRODUCTSPECIFICATIES Benodigde ruimte Productinformatie Voorbeeld indeling grote spoelruimte Gewicht Breedte 85 kg 590 mm Diepte 660 mm Hoogte mm Afvoeraansluiting Stroomverbruik Ø 90 mm of 110 mm aansluiting vloer/wand 0,16 kwu/cyclus Max. externe temperatuur 40 C mm Geluidsniveau Wateraansluitingen 59 db (A) Koud water Warm water 15 mm, kpa, 20 l/min C, 15 mm, kpa, 20 l/min Stoom 15 mm, kpa, 0,3 kg/cyclus Waterverbruik (zonder koeling*) 380 mm 380 mm Economy programma 18 l/cyclus 600 mm 600 mm Normaal programma 29 l/cyclus 3000 mm Intensief programma 36 l/cyclus 1. Afsluitbare wandkast. 2. Spoelbak met afdruipwerkblad. 3. Roestvrij stalen wandrek. 4. Wasmachine/desinfector voor instrumenten. 5. Bedpanspoeler. 6. Spoelbak voor het legen van grote emmers. 7. Wasbak, dispenser voor vloeibare zeep en handontsmettingsmiddel, papieren handdoekjes en afvalbak. 8. Wandkasten. 9. Werkblad. 10. Verwarmde wandkast. 11. Wandrek voor gereinigde en gedesinfecteerde materialen. 12. Schoonmaakproducten voor de spoelruimte. 13. Houder voor vuile was. 14. Houder voor afval. Elektrische aansluiting L1: 230V, 1N+PE, 50Hz, 1x20A, 4,3 kw L2: 230V, 3N+PE, 50Hz, 1x16A, 5,5 kw L3: 400V, 3N+PE, 50Hz, 3x10A, 5,5 kw Overige elektrische aansluitingen zijn verkrijgbaar Veiligheidsnormen MDD 93/42/EEC De afmetingen en specificaties van bij de Amigo passende kasten zijn op verzoek verkrijgbaar. * Koeling ong. 6 liter Gebruik bij beheer van ArjoHuntleigh hulpmiddelen en accessoires uitsluitend onderdelen conform de ArjoHuntleigh specificatie. We voeren een beleid van continue ontwikkeling en behouden ons daarom het recht voor ontwerpen en specificaties zonder vooraankondiging te wijzigen. en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh, Printed in the Czech Republic Point 01. JA.33.1.NL.1.AHG September 2011 GETINGE GROUP is wereldwijd leverancier van producten en systemen die in de gezondheidssector bijdragen tot een hogere kwaliteit van de zorg en de kosteneffectiviteit verbeteren. De groep handelt onder de drie merknamen ArjoHuntleigh Nederland BV, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh Nederland BV is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van mobiliteit en wondbehandeling. GETINGE levert oplossingen ten behoeve van de infectiebestrijding in de gezondheidszorg en de preventie van besmetting in de welzijnssector. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgie en intensive care. ArjoHuntleigh Nederland BV Biezenwei MB Tiel NEDERLAND Tel.: Fax: info.nl@arjohuntleigh.com

amigo Bedpanspoeler met bovenlader

amigo Bedpanspoeler met bovenlader amigo Bedpanspoeler met bovenlader with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER. Amigo

Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER. Amigo Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER Amigo Een eersteklas product met een dubbele functie De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met

Nadere informatie

TYPHOON. with people in mind

TYPHOON. with people in mind TYPHOON Volledig automatische bedpanspoeler/desinfector with people in mind 2 Typhoon ONDERSCHEIDEND IN EFFECTIEVE INFECTIEBESTRIJDING De Typhoon is een volledig automatische bedpanspoeler/ desinfector

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER. Typhoon

VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER. Typhoon VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER Typhoon Typhoon centraal in een goed geoutilleerde spoelruimte Ziekenhuisinfecties komen steeds vaker voor en worden steeds gevaarlijker. De noodzaak van een effectieve

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt

Eenvoudig en efficiënt BEDPANSPOELER Ninjo Eenvoudig en efficiënt Dankzij zijn aantrekkelijke moderne design, gebruiksgemak en uitstekende desinfectieprestaties speelt Ninjo een essentiële rol bij een efficiënte infectiebestrijding

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind FLEXIBELER VOOR MEER OPTIES Met het modulaire concept en meerdere ontwerpopties geeft de Ninjo een nieuwe betekenis aan flexibiliteit. Een ruime keus in materialen,

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind Tornado Wasmachine / Desinfector...with people in mind 2 Tornado Schone handen, schoon materiaal Ziekenhuisinfecties komen steeds meer voor en zijn steeds kwaadaardiger. Er is tegenwoordig dan ook meer

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler

Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler Getinge 600-serie Bovenlader bedpanspoeler Getinge 600 -serie Gebruiksvriendelijk? Optimale technologie? Waarom niet allebei!! Het ontwikkelen van desinfectieapparatuur die zowel eenvoudig in gebruik als

Nadere informatie

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding desinfectie 8 Een totaalconcept voor infectiebestrijding Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines with people in mind 2 Desinfectie 8 desinfectie 8 EEN NIEUW INFECTIEPREVENTIECONCEPT Het oplopen van

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Liftbadwagen with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model Bedpanspoeler Bedpanspoeler BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model BP 100 is een bedpanspoeler volgens modern concept, ontworpen en gebouwd volgens de EU richtlijnen met betrekking tot veiligheid

Nadere informatie

LOGIC RANGE. with people in mind

LOGIC RANGE. with people in mind LOGIC RANGE Automatische matrassystemen with people in mind Matrasvervangende en matrasopleg systemen De Auto Logic 200 matrasvervangende systemen en Auto Logic 110 matrasopleg systemen vormen onderdeel

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Distributeur: KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Ecoline BWD 731 Desinfectie bedpanspoeler voor verpleeghuizen, isolatiekamers en privéklinieken. Lage kosten - Lage

Nadere informatie

Reinigings- en desinfectieapparatuur

Reinigings- en desinfectieapparatuur Reinigings- en desinfectieapparatuur Hoogwaardige kwaliteit uit Denemarken De nieuwe generatie bedpanspoelers Duurzaam RVS 316 Bedpanspoelers Een betrouwbare schakel in de preventie van kruisinfecties

Nadere informatie

AF 2 COMPACT LINE. Reinigings- en desinfectieapparatuur. sharing the same goal.

AF 2 COMPACT LINE. Reinigings- en desinfectieapparatuur. sharing the same goal. AF 2 COMPACT LINE Reinigings- en desinfectieapparatuur sharing the same goal. COMPACT LINE Hoogwaardige technologie in een beperkte ruimte DWC - Desinfectie Naspoel/Terugkoel Systeem Het naspoelwater dat

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

Steelco Bedpanspoelers

Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers Steelco Bedpanspoelers De internationale reputatie van Steelco groeit nog steeds vanwege haar beleid op het gebied van investering in productontwikkeling. Deze serie bedpanspoelers

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind 01.ZZ.112.1.NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

Snelroldeur Albany RR300 Food. ASSA ABLOY Entrance Systems

Snelroldeur Albany RR300 Food. ASSA ABLOY Entrance Systems Snelroldeur Albany RR300 Food ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RR300 Food Met name geschikt voor: Toegang tot productie-, was- en opslagruimten Ingang/uitgang van transportgebieden Bescherming tegen

Nadere informatie

Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie. Technische specificatie

Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie. Technische specificatie Rapid Food De deur voor de voedingsmiddelenindustrie Technische specificatie Rapid Food Met name geschikt voor: Toegang tot productie-, was- en opslagruimten Ingang/uitgang van transportgebieden Bescherming

Nadere informatie

HET NIEUWE HANDEN WASSEN

HET NIEUWE HANDEN WASSEN HET NIEUWE HANDEN WASSEN Geen water en zeep, wel schone en verzorgde handen! DE RITTS HET NIEUWE HANDEN WASSEN! Lege zeepdispensers, vieze kranen en wastafels, water op de grond, kapotte handdoekrollers,

Nadere informatie

TopClean M Uitrukken zonder zorgen

TopClean M Uitrukken zonder zorgen Professionele reinigings- en desinfectietechnologie Uitrukken zonder zorgen Professionele reiniging en desinfectie voor de ademhalingsapparatuur van brandweerkorpsen www.topclean-m.de komt in actie voor

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR Zorgvragers EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van zorgvragers die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

Met gemak hygiënisch schoon De Miele-bedpanspoeler/desinfector. Miele Professional. Immer besser.

Met gemak hygiënisch schoon De Miele-bedpanspoeler/desinfector. Miele Professional. Immer besser. Met gemak hygiënisch schoon De Miele-bedpanspoeler/desinfector Miele Professional. Immer besser. Kwaliteit van Miele Professional Met minder hoeft u geen genoegen te nemen Miele Professional staat sinds

Nadere informatie

Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda

Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda HOE SCHOON WILT U ZICH VOELEN? s Ochtends douchen. s Avonds in bad. Tussendoor je handen wassen.

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

SUNWAYClean. Exclusief bij Jan van Erp

SUNWAYClean. Exclusief bij Jan van Erp SUNWAYClean Exclusief bij Jan van Erp Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda HOE SCHOON WILT U ZICH VOELEN? s Ochtends douchen. s

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

C4eD 20.10 ES. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 20 Laden GN 1/1

C4eD 20.10 ES. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 20 Laden GN 1/1 Combi-steamer Model Convotherm 4 easydial easydial 20 Laden GN 1/1 Belangrijke kenmerken Project Artikel Aantal FCSI sectie Goedkeuring Datum Elektro Spatten Rechter aanslag ACS+ (Advanced Closed System

Nadere informatie

!"#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties. MADEinBRITAIN

!#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties.  MADEinBRITAIN !"#$%&'(()' *+,-)('.//#0 PRIJSLIJST 2017 Inclusief specificaties MADEinBRITAIN www.classeq.nl Hydro vaatwasmachines Voorladers Robuuste vaatwassers met ingebouwde doseerpompen voor een juiste dosering

Nadere informatie

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. Wist u dat 78% van de gebruikers van openbare sanitaire ruimtes de voorkeur heeft om contactloze dispensers

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

STEELCO -reinigings- en desinfectieapparatuur overzicht modellen

STEELCO -reinigings- en desinfectieapparatuur overzicht modellen STEELCO -reinigings- en desinfectieapparatuur overzicht modellen STEELCO DS 50-serie Deze desinfectiewasmachine is ontwikkeld voor eenvoudige installatie op een werkblad en bewerkstelligt een snelle, effectieve

Nadere informatie

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. the new standard

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. the new standard miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. the new standard miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. 2 Het gerenommeerde Robert Koch Instituut in Duitsland bevestigd en erkend

Nadere informatie

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines Getinge 46-serie REINIGINGS- EN DESINFECTIEMACHINES Hoeveel reusables verwerkt u? Welk soort items? De Getinge 46-serie heeft machines die precies zijn afgestemd op uw eisen. Aanvullende opties Flowcontrole

Nadere informatie

De Complete Oplossing

De Complete Oplossing Facilitair BV Innovatieve oplossing voor infectierisico s Significante afname van infectierisico s Tijdbesparend Kostenbesparend Milieuvriendelijk Eenvoudig in gebruik De Complete Oplossing QRS Facilitair

Nadere informatie

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag.

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. Optimale inbouwdiepte Met een inbouwdiepte van amper 40 cm, kan BLANCO SELECT perfect geïntegreerd worden in elke

Nadere informatie

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen

Nadere informatie

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE TOUCH FREE HYGIENE

miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE TOUCH FREE HYGIENE miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE TOUCH FREE HYGIENE miscea CLASSIC DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR HANDHYGIËNE. 2 Het gerenommeerde Robert Koch Instituut in Duitsland bevestigd en erkend

Nadere informatie

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS 44 VAATWASSERS AFWASSEN Volledig integreerbaar 48 45 cm + integreerbaar 49 Overzichtstabel s 87 DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE U kunt kiezen uit volledig geïntegreerde modellen waarbij de volledig

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak

Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak Doorschuifvaatwasmachine PT-500 Overtuigend in prestatie en bedieningsgemak PT-500 PT-500 wast gewoonweg schitterend Met de PT-500 presenteert Winterhalter een nieuwe doorschuifvaatwasmachine die snel

Nadere informatie

PRESSURE IQ Evolve. niet definitief -... with people in mind

PRESSURE IQ Evolve. niet definitief -... with people in mind PRESSURE IQ Evolve NON-POWERED MATRASVERVANGEND LIGSYSTEEM niet definitief -... with people in mind VERHOGEN VAN DE KWALITEIT VAN ZORG ArjoHuntleigh, een bedrijf dat op 50 jaar ervaring kan leunen, is

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

C4eD 12.20 EB. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 12 Laden GN 2/1

C4eD 12.20 EB. Combi-steamer. Model Convotherm 4 easydial. Belangrijke kenmerken. Opties. Standaarduitvoering. Accessoires. easydial 12 Laden GN 2/1 Combi-steamer Model Convotherm 4 easydial easydial 12 Laden GN 2/1 Belangrijke kenmerken Project Artikel Aantal FCSI sectie Goedkeuring Datum Elektro Boiler Rechter aanslag ACS+ (Advanced Closed System

Nadere informatie

exclusiva RVS dispensers

exclusiva RVS dispensers exclusiva RVS dispensers Bent u op zoek naar een hoogwaardige en verzorgde uitstraling van uw sanitaire ruimte en tegelijkertijd naar een besparing van uw kosten? Exclusiva maakt het mogelijk. Met deze

Nadere informatie

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE

GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE GERAFFINEERDE KOFFIE EXPERTISE EVOLUTION Klaar voor iedere uitdaging 3 De Franke Evolution laat geen wens onvervuld. Hij behoort tot de elite van de koffiemachines en overtuigt gastronomie professionals

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE Echte iconen zijn nooit als icoon ontworpen. Ze werden dat vanzelf. Met deze bekroonde douchewc haalt u stijl uw badkamer binnen. Met één knop stelt u de richting en het

Nadere informatie

Catering Rider Heineken Music Hall

Catering Rider Heineken Music Hall Catering Rider Heineken Music Hall Welkom in de Heineken Music Hall. Hieronder vindt u per catering ruimte de specs van de aanwezige apparatuur. Aan het einde van dit document staat hoe de door u gebruikte

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

Hygiënisch bevochtigen

Hygiënisch bevochtigen Pre-salesfolder voor België () Luchtbevochtiger Tot maximaal 38 m² Verspreidt 99% minder bacteriën* Stil voor goede nachtrust HU4811/10 Hygiënisch bevochtigen NanoCloud-technologie Haal rustig adem dankzij

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Het is tijd voor de Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Vanuit De MEIKO Fontijn voor een nieuwe generatie Jouw bar, jouw café, jouw

Nadere informatie

RVS Meubilair / Inrichting

RVS Meubilair / Inrichting RVS Meubilair / Inrichting 2013-09 RVS Meubilair / Inrichting Pagina 1 ( van 67 ) Materiaal: RVS AISI 304 ( 1.4301 ) Afwerking : geborsteld ( overeenkomstig geschuurd k 320-400 ) afmetingen : 600 x 500

Nadere informatie

P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo

P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo P R O D U C T I N F O R M A T I E B A K S T A T I O N S condo De alleskunner. Uitstekende bakresultaten zoals bij een grote ambachtelijke etageoven en een grote verscheidenheid aan producten die kunnen

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

INBOUWSCHETS PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG nl - BE

INBOUWSCHETS PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG nl - BE INBOUWSCHETS PG 8130 PG 8131 PG 8132 PG 8133 Lees beslist de gebruiksaanwijzing en de servicedocumentatie voordat u uw toestel plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u

Nadere informatie