Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind"

Transcriptie

1 Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind

2 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen van cliënten in zorginstellingen met behulp van Maxi Sky plafondliftsystemen. ArjoHuntleigh adviseert u bij het configureren van een plafondrailtraject dat perfect aansluit op uw zorgvraag. De flexibele plafondliftsystemen van ArjoHuntleigh bieden voor elk type plafond en elk gewenst traject de ideale oplossing. Er zijn systeemconfiguraties verkrijgbaar die voor het verplaatsen van cliënten een permanente oplossing bieden of die geschikt zijn voor semi-permanent of tijdelijk gebruik. Het meest gebruikte, permanente traversesysteem is het KWIKtrak systeem. KWIKtrak bestaat uit enkele rails, bochten, X-Y traversesystemen, koppelingen, draaiplateaus, wissels en diverse bevestigingsstukken. Deze onderdelen zijn te combineren voor de ideale configuratie voor uw specifieke zorgvraag. Niet alle instellingen hebben echter een permanente oplossing nodig. Daarom is KWIKtrak ook te installeren als vrijstaand semi-permanent systeem, als enkele rail of als X-Y traversesysteem. En wanneer een flexibel plafondliftsysteem is gewenst als tijdelijke oplossing voor het verplaatsen van cliënten, is het draagbare, vrijstaande EasyTrack FS systeem de meest geschikte oplossing. De permanente KWIKtrak oplossing in deze zorginstelling voor ouderen is voorzien van een wissel. Hiermee zijn de twee tegenover elkaar liggende kamers vanuit de gezamenlijke verbinding met de rail in de gang te bereiken.

3 Maxi Sky Plafondliftsystemen 3 VEEL VOORKOMENDE CONFIGURATIES Een rechte rail bedoeld voor directe transfers tussen bed en rolstoel, etc. Doordat de rail schuin t.o.v. het bed staat, is het gemakkelijker om de optimale positie te bepalen voor het tillen van de cliënt. Een enkele, U-vormige rail biedt uitstekend bereik in een zorgomgeving met meerdere bedden. Het X-Y traversesysteem biedt ook een uitstekende oplossing voor ruimten met meerdere bedden. Een X-Y traversesysteem in combinatie met een doorgang of enkele rail biedt een handige, comfortabele oplossing om zowel de bedden in de ruimte als het toilet te bereiken. De twee vaste rails boven de bedden zijn verbonden met een draaiplateau en een gebogen raildeel om het toilet gemakkelijk te kunnen bereiken. Twee vaste, schuin geplaatste rails boven de bedden zijn verbonden met een wissel die is gekoppeld met een gebogen raildeel om het toilet te kunnen bereiken.

4 4 Maxi Sky Plafondliftsystemen DE JUISTE OVERGANG KIEZEN Het KWIKtrak systeem biedt diverse overgangen om de verschillende raildelen van de configuratie te koppelen. De hieronder beschreven overgangen worden door de liftcassette zelf aangedreven. Door deze technische oplossing is het niet nodig een externe voeding aan te schaffen en te installeren. Wissel Draaiplateau Koppeling De wissel is een zijdelings wisselsysteem om de lift van de ene rail naar de andere te geleiden. Het systeem werkt als volgt: stuur de plafondlift naar het oplaadstation vóór de wissel en laat de knop van de afstandsbediening los. Het systeem geeft een pieptoon, waarna de wissel omschakelt naar de andere rail. De wissel is ook voorzien van een noodstopknop om de plafondlift handmatig te kunnen bedienen. Het draaiplateau zorgt dat de plafondlift van richting kan veranderen in een multirailsysteem met een kruising in twee, drie of vier richtingen. Het draaiplateau is voorzien van 16 verbindingspunten voor het koppelen van rails. Het systeem werkt als volgt: stuur de Maxi Sky 600 naar het oplaadstation in het midden van het draaiplateau en laat de knop op de afstandsbediening los. Het systeem geeft een pieptoon, waarna het draaiplateau van richting verandert. Als in het systeem meerdere Maxi Sky 600 worden gebruikt, moet elke rail die gekoppeld is aan het draaiplateau voorzien zijn van een oplaadstation voor toegang tot het draaiplateau. Het draaiplateau is ook voorzien van een noodstopknop om de plafondlift handmatig te kunnen bedienen. Bij ArjoHuntleigh is ook een draaiplateau verkrijgbaar dat met een trekkoord wordt bediend. Dit draaiplateau kan o.a. gebruikt worden met een Maxi Sky 440 mobiele plafondlift. Een externe voeding is in dit geval vereist. De koppeling dient om een vaste rail te verbinden met een X-Y traversesysteem. Het systeem werkt als volgt: stuur de Maxi Sky 600 naar de koppeling-stop en sluit het bewegende raildeel in het X-Y traversesysteem precies aan op de vaste rail. Wanneer de raildelen recht op elkaar staan en de Maxi Sky 600 de koppeling-stop raakt, geeft een pieptoon aan dat de koppeling in werking treedt. Het bewegende raildeel en het vast raildeel zijn gekoppeld, de koppeling gaat open en de Maxi Sky 600 kan de koppeling passeren naar de vaste rail. Bij terugkeer van de Maxi Sky 600 naar het X-Y traversesysteem vergrendelt de koppeling automatisch en wordt de koppeling-stop aan de uiteinden automatisch vastgezet. Oplaadstations. zijn op elk punt langs de rail vast te klemmen. Bij een X-Y traversesysteem wordt de voeding voor het opladen door een oplaadinterface overgebracht naar de bewegende rail. Oplaadinterface

5 Maxi Sky Plafondliftsystemen 5 RAILOPTIES Maximumhoogte KWIKtrak railprofielen in X-Y traversesystemen en wand-tot-wand installaties Kwiktrak standaardhoogte 90 mm Kwiktrak medium-hoog 140 mm Kwiktrak medium-hoog 180 mm Tilvermogen Maximumafstand tussen parallelle vaste rails 440 lbs 200 kg 2.50 M 4.50 M 6.00 M 600 lbs 272 kg 2.15 M 4.15 M 5.95 M 1000 lbs 455 kg NVT NVT 3.50 M De KWIKtrak serie omvat drie verschillende railprofielen met hoogten van 90, 140 of 180 mm. De bovenstaande tabel geeft de maximum toegestane afstand tussen railbevestigingspunten in een X-Y traversesysteem of wand-tot-wand installatie volgens de voorschriften voor veilige tilbelasting. Het KWIKtrak 90 mm railprofiel is verkrijgbaar in twee bochten: 45 en 90 graden. De perfecte symmetrie tussen profielen zorgt dat er bij het aanleggen van bochten geen vervormingen optreden. De wandbeugel is verstelbaar tot een hoek van 90 graden en heeft een ingebouwde trolley-stop. Semi-permanente rail, verkrijgbaar voor een recht railsysteem of een X-Y traversesysteem, zoals boven weergegeven. Veilige tilbelasting: tot 272 kg. Een vlak geleidende trolley komt van pas in ruimten met beperkte plafondhoogte. Alleen verkrijgbaar voor de Maxi Sky 440 draagbare plafondlift. Wij bevelen een muurbevestiging aan, als de structuur van het plafond of de wanden niet aan de vereiste sterkte voldoet. Easytrack FS is een vrijstaand, licht gewicht systeem dat snel en gemakkelijk is te plaatsen. Veilige tilbelasting: 200 kg.

6 6 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN SELECTIE VAN STANDAARDPLAFONDBEVESTIGINGEN Directe bevestiging aan het betonnen plafond. Bevestiging aan een betonnen plafond met verlaagde plafondplaten door middel van een instelbare, zijdelingse beugel. Bevestiging aan een hol betonnen plafond met verlaagde plafondplaten door middel van een vierkante ankerplaat en een instelbare, zijdelingse beugel. Bevestiging aan een houten balkenconstructie met steunen. Bevestiging aan stalen balken met verlaagde plafondplaten door middel van steunen en instelbare, zijdelingse beugel. Bevestiging aan een schuin plafond of wanden door middel van een boogbeugel.

7 Maxi Sky Plafondliftsystemen 7 OPTIMALE INSTALLATIE Het is belangrijk om voor het aanleggen van een plafondlift de ruimte in een vroeg stadium te inventariseren. Het controleren van de afmetingen van de ruimte, potentiële obstakels identificeren en de structuur van plafond en wand onderzoeken zijn allemaal belangrijke factoren die een rol spelen bij de keuze van de meest efficiënte railindeling. Als het optimale systeem is bepaald, is een snelle, eenvoudige installatieprocedure de volgende stap voor een dagelijks soepel werkend systeem. De installatietechnici van ArjoHuntleigh zijn vakkundige specialisten die ervaring hebben met elk type installatie. Door de modulaire opzet van het KWIKtrak systeem, waaronder de gepatenteerde railbeugel, is de installatieprocedure van ArjoHuntleigh vergeleken met gangbare systemen bijzonder snel. Hierdoor worden eventuele logistieke problemen met het elders onderbrengen van cliënten voor de duur van de installatie tot een minimum beperkt. Na de installatie testen wij het systeem volgens alle geldende voorschriften en geven wij een certificaat af. Als de Maxi Sky in uw zorginstelling in gebruik is genomen, ziet onze serviceafdeling erop toe dat de hoge kwaliteitsnormen op het gebied van snelheid en efficiency die tijdens de installatie zijn geïmplementeerd, gehandhaafd blijven. Alles is mogelijk! Een compleet railsysteem in een fysiotherapeutisch trainingscentrum.

8 SPECIFICATIES HULPMIDDEL Benodigde ruimte Informatie hulpmiddel KWIKtrak railprofielen tot 455 kg 90 mm 140 mm 180 mm 118" (3000 mm) Bochten Veilige tilbelasting 272 kg 90 mm, 45, 575 mm radius 90 mm, 90, 575 mm radius 8" ( mm) mm 31" 800 (800 mm mm) 60024" mm 31" 800 (800 mmm) 55" 1400 (1400 mmm) (600 mm) 126" 3200 (3200 mmmm) Het blauwe gebied markeert de minimale werkruimte die de zorgverlener nodig heeft om op een ergonomisch verantwoorde manier vanaf één kant met de hulpmiddelen te kunnen werken. Het lichtblauwe gebied markeert de benodigde extra werkruimte die de zorgverlener nodig heeft om aan beide zijden te kunnen werken met hulpmiddelen en de cliënt goed te kunnen bereiken. Railsysteemproducten Veilige tilbelasting 272 kg Wissel Draaiplateau automatisch Draaiplateau handmatig (draagbare systemen) Overgangen X-Y cassettes Veilige tilbelasting 272 kg Normaal Maxi Sky is de ArjoHuntleigh productgroepnaam voor plafondliftsystemen, waaronder de Maxi Sky 600, de Maxi Sky 1000 plafondlift voor obese cliënten en de draagbare Maxi Sky 440 plafondlift. Mobiliteitswijzer Geschikt voor Doris en Emma A B C D E Vlak Kort X-Y cassettes voor obese cliënten Bevestigingen Plafond Wand Muurbevestiging Semi-permanent draagbaar systeem Veilige tilbelasting 455 kg Veilige tilbelasting 455 kg D Doris, rolstoelafhankelijk, kan zichzelf niet ondersteunen E Emma, vrijwel volledig bedlegerig, totaal afhankelijk Neem contact op met ArjoHuntleigh voor meer informatie over de Mobiliteitswijzer. Semi-permanent X-Y systeem Easytrack FS Materiaal Kleur Veilige tilbelasting 272 kg Veilige tilbelasting 200 kg Aluminium Gebruik bij beheer van ArjoHuntleigh hulpmiddelen en accessoires uitsluitend onderdelen conform de ArjoHuntleigh specificatie. We voeren een beleid van continue ontwikkeling en behouden ons het recht voor ontwerpen en specificaties zonder vooraankondiging te wijzigen. ArjoHuntleigh, Maxi Sky en Mobiliteitswijzer zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. Arjo AB, Wit Veiligheidsnormen CSA Nr UL Nr certificaties CE keurmerk / ISO Printed in the Czech republic Point 01.LD.03.1.NL-BE.1.AH May 2009 with people in mind ArjoHuntleigh Nederland BV Biezenwei 21, 4004 MB Tiel Postbus 6116, 4000 HC Tiel NEDERLAND Tel: Fax: info@arjohuntleigh.nl ArjoHuntleigh NV Evenbroekveld Erpe-Mere BELGIË Tel: Fax: info@arjohuntleigh.be LID VAN DE GETINGE GROEP

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS...with people in mind VERBETERING VAN DE ZORG WERELDWIJD Met meer dan 50 jaar ervaring in de zorgsector zet ArjoHuntleigh zich

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Liftbadwagen with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem. Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg

Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem. Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg Een wendbaar plafondliftsysteem voor bariatrische en overige cliënten Maxi Sky 2

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

Plafondlift Likorall

Plafondlift Likorall Plafondlift Likorall Liko Likorall Likorall 242, veilig en betrouwbaar. Likorall plafondliftsystemen De Likorall plafond tillift heeft zich al jaren bewezen. Met zijn vriendelijke vormgeving en krachtige

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

Invacare Robin Plafondlift

Invacare Robin Plafondlift Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Robin Plafondlift Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Max gebruikersgewicht

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Veiligheid en gebruiksgemak in alle zorgsituaties Zowel bij een kortdurend verblijf als

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

TYPHOON. with people in mind

TYPHOON. with people in mind TYPHOON Volledig automatische bedpanspoeler/desinfector with people in mind 2 Typhoon ONDERSCHEIDEND IN EFFECTIEVE INFECTIEBESTRIJDING De Typhoon is een volledig automatische bedpanspoeler/ desinfector

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte

Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte Inspiratiedag Toegankelijke zorginfrastructuur 13.11.2012 Lieve Houbrechts, adviseur wonen en zorg Toegankelijkheidsbureau Belgiëplein 1 3510 Kermt info@toegankelijkheidsbureau.be

Nadere informatie

amigo Bedpanspoeler met bovenlader

amigo Bedpanspoeler met bovenlader amigo Bedpanspoeler met bovenlader with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind 01.ZZ.112.1.NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE Zorgvrager In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR Zorgvragers EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van zorgvragers die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom

Nadere informatie

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

Eclisse in de zorg. een zorg minder!

Eclisse in de zorg. een zorg minder! Eclisse in de zorg een zorg minder! Eclisse oplossingen: geen belemmeringen voor een funtionele en comfortabele kamer HOIST De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft de architecten en producenten

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3 Optimale oplossingen voor de obese zorg 4 Het unieke productaanbod van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE CLIËNT In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de oplossing

Nadere informatie

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden System 2000 Hier bij Arjo geloven we dat baden een veilige, diep kalmerende en zintuiglijke ervaring moet zijn

Nadere informatie

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN Tilsysteem aan het plafond Hoe werkt het? Aan het plafond worden rails gemonteerd waarin een compacte liftcassette wordt geplaatst. Deze

Nadere informatie

MAXI MOVE. with people in mind

MAXI MOVE. with people in mind MAXI MOVE Een mobiele passieve tillift voor verschillende zorgomgevingen with people in mind 2 Maxi Move Een bewezen AANWINST voor alle zorgomgevingen De Maxi Move de meest complete verrijdbare tillift

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

Era S Voor rolgordijnen en rolluiken.

Era S Voor rolgordijnen en rolluiken. Era S Voor rolgordijnen en rolluiken. Compact, stil en praktisch in gebruik om optimale performances te bieden en aan alle eisen te kunnen voldoen, ook in installaties van beperkte afmetingen. Era S, voor

Nadere informatie

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen VacuEasylift De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat

Nadere informatie

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen

Complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen VacuEasylift De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt

Eenvoudig en efficiënt BEDPANSPOELER Ninjo Eenvoudig en efficiënt Dankzij zijn aantrekkelijke moderne design, gebruiksgemak en uitstekende desinfectieprestaties speelt Ninjo een essentiële rol bij een efficiënte infectiebestrijding

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

RAIZER. Keld. by Liftup

RAIZER. Keld. by Liftup Vanuit het oogpunt van gezondheid en veiligheid is het van de vloer tillen van een persoon met Raizer voor zowel patiënt als medewerkers volledig verantwoord. Keld RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele

Nadere informatie

Eigenzinnige Verpakkings Concepten

Eigenzinnige Verpakkings Concepten Eigenzinnige Verpakkings Concepten Optimale Werkplekken Optimaal Transporteren Optimaal Behandelen Optimaal Palletwikkelen Uw logistieke proces optimaliseren volgens het E³-concept www.evc-verpakking.nl

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind Tornado Wasmachine / Desinfector...with people in mind 2 Tornado Schone handen, schoon materiaal Ziekenhuisinfecties komen steeds meer voor en zijn steeds kwaadaardiger. Er is tegenwoordig dan ook meer

Nadere informatie

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht 8 modellen 00 900 W Thermoplus EC Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht Toepassing Thermoplus wordt gemonteerd boven ramen en zorgt daar voor een efficiënte bescherming tegen koude tocht.

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster.

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen

Nadere informatie

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN

PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN PROFITEER VAN RUIM 20 JAAR ERVARING! PLAFONDGEMONTEERDE TILSYSTEMEN Tilsysteem aan het plafond Hoe werkt het? Aan het plafond worden rails gemonteerd waarin een compacte liftcassette wordt geplaatst. Deze

Nadere informatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie with people in mind 2 Tilband DE TILBAND IS DÉ sleutel VOOR HET COMFORT VAN UW zorgvrager ArjoHuntleigh draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van de zorg

Nadere informatie

Raizer wordt door één persoon bediend

Raizer wordt door één persoon bediend R AIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen een paar minuten omhoog helpt. Raizer hoeft maar door één hulpverlener te worden bediend en vergt maar weinig fysieke

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Infraroodstraler CIR Voor toepassingen waar een discreet design en een discrete werking nodig zijn

Infraroodstraler CIR Voor toepassingen waar een discreet design en een discrete werking nodig zijn 500-2000 W Elektrische verwarming 12 modellen Infraroodstraler CIR Voor toepassingen waar een discreet design en een discrete werking nodig zijn Toepassing CIR zorgt het hele jaar door voor comfort op

Nadere informatie

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind Sara Combilizer Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie with people in mind Belang van mobilisatie Een gestructureerd revalidatieprogramma bestrijdt de negatieve

Nadere informatie

Douchebrancards. M, L, XL Tillift

Douchebrancards. M, L, XL Tillift Amfora Viking Douchebrancards M, L, XL Tillift Viking M, L, XL Geschikt voor mensen met een matige tot zeer ernstige beperking Viking M, L en XL De Viking is in drie modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke

Nadere informatie

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld.

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. PROLINE TILLIFTEN VEILIGE EENVOUDIGE EN ERGONOMISCHE TRANSFERS VOOR PROFESSIONALS De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. UITGANGSPUNTEN VOOR DE PROLINE

Nadere informatie

Mens en techniek brengen wij perfect samen

Mens en techniek brengen wij perfect samen Mens en techniek brengen wij perfect samen Uw partner voor handling Uw partner voor handling 2 Comfortabele handlingsystemen voor bijzondere eisen Al meer dan 25 jaar maken wij handling heel eenvoudig.

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

EVOLVE. Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80kg

EVOLVE. Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80kg EVOLVE Elektrisch aangedreven schuifdeurbeslag tot 80kg EVOLVE De evolutie in schuifdeurbeslag PC Henderson heeft het denken over het motoriseren van schuifdeurbeslag vertaald naar een universele oplossing.

Nadere informatie

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht 300-900 W Elektrische verwarming 8 modellen Thermoplus EC Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht Toepassing Thermoplus wordt gemonteerd boven ramen en zorgt daar voor een efficiënte bescherming

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

Infraroodstraler ELIR

Infraroodstraler ELIR Infraroodstraler ELIR 3 1 model 1200 W Elektrische verwarming Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is Toepassing ELIR zorgt voor intensieve verwarming, geschikt voor

Nadere informatie

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1 display vogels.com/professional - 1 Gemotoriseerde Accessoires PFTE 7111 Gemotoriseerde display-trolley met kast PFTE 7112 Gemotoriseerde display-trolley PFWE 7150 Gemotoriseerde display-wandsteun PFA

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT. Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT. Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group levert op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits Transferhulpmiddelen 2016-2017 Life without limits Transferhulpmiddelen Lopital heeft in haar assortiment een groot aantal transferhulp - mid delen. De transfer hulpmiddelen ondersteunen de mobiliteit

Nadere informatie

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding desinfectie 8 Een totaalconcept voor infectiebestrijding Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines with people in mind 2 Desinfectie 8 desinfectie 8 EEN NIEUW INFECTIEPREVENTIECONCEPT Het oplopen van

Nadere informatie

MAAK HET U GEMAKKELIJK...IN DE BADKAMER

MAAK HET U GEMAKKELIJK...IN DE BADKAMER MAAK HET U GEMAKKELIJK...IN DE BADKAMER Waarom kiest u voor LinidoSolutions? U bent minder mobiel geworden, maar u wilt wel graag thuis blijven wonen. Onze hulpmiddelen voor badkamer en toilet geven u

Nadere informatie

OvO automation for sectional doors up to 9 m2

OvO automation for sectional doors up to 9 m2 NL Ovo Automation for sectional doors up to 9 m 2 Ovo Automatisering voor sectionaalpoorten tot 9 m 2 1. VOOR SECTIONAALPOORTEN TOT 9 m 2 SOEPELE BEWEGING BETROUWBARE ELEKTRONICA Ovo is de nieuwe automatisering

Nadere informatie

D.14 VALSCHAREN. Indeling. Kip- en klapramen

D.14 VALSCHAREN. Indeling. Kip- en klapramen D.14 Kip- en klapramen VALSCHAREN Indeling 1. Valschaar nr. 40140-550 D.14.02 2. Valscharen nr. 4308-... D.14.03 2.1. Valscharen nr. 4308-361 en 4308-361B D.14.03 2.2. Valscharen nr. 4308-360 en 4308-360B

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

Koolstofvezel-infraroodstraler IHC

Koolstofvezel-infraroodstraler IHC Voor zachte, maar intense warmte 2 modellen 3 1150 1750 W Toepassing De koolstof-infraroodstraler IHC produceert een zachte en directe warmte, die ideaal is voor binnen en voor serres en buitenterrassen

Nadere informatie

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen LED-lampen voor universele behuizingen schneider-electric.com/enclosures LED-lamp voor multimontage Maakt optimaal gebruik van

Nadere informatie

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens Elztrip 00 Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. 3 modellen 3 600 1500 W Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

Plafondtilliften in de zorg Handboek.

Plafondtilliften in de zorg Handboek. Plafondtilliften in de zorg Handboek INHOUDSOPGAVE VOORWOORD VOORWOORD Hoofdstuk 1 Tilunits LARA tot kg 4 Lara, optie afneembaar 5 JANE tot 260 kg 6 Heavy Duty tot 500 kg 7 Batterijbewakingssysteem 8 Sensor

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie