Douchebrancards. Tilliften

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Douchebrancards. Tilliften"

Transcriptie

1 Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften

2 Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden een uitgebreid assortiment van zowel actieve als passieve tilliften. Door te kiezen voor een combinatie van de juiste tilliften en tilbanden hoeft een fysieke beperking niet te leiden tot een sociale beperking. van de mogelijk heden van de cliënt, het aantal transfers en de beschikbare ruimte. Wij maken voor u een grondige analyse van de situatie en komen dan samen met u tot de juiste keuze. Zo wordt het aantal transfers beperkt en wordt overlap van hulpmiddelen voorkomen. Op deze manier worden zorgactiviteiten eenvoudiger en comfortabeler. Het is van groot belang de mogelijk heden die de cliënt wél heeft te benutten. Dit bepaalt mede of er gebruik gemaakt kan worden van een actieve of passieve tillift. De keuze voor de juiste combinatie van tilliften en accessoires is afhankelijk Gebruik van tilliften betekent ook een vermindering van de fysieke belasting van de verzorgende. Het inzetten van de juiste tilliften zorgt voor gebruikscomfort voor alle betrokkenen.

3 Eenvoudig & veilig verplaatsen en tillen Tilliften

4 Golvo Tillift Liko Golvo Tillift Soms is het moeilijk om te kiezen tussen een mobiele tillift en een plafondtillift. Lopital maakt die keuze eenvoudiger met de Golvo tillift, een unieke mobiele tillift met de voordelen van een plafondtillift. Verticale tilbeweging, de meest logische en eenvoudige manier om een persoon op te tillen. Flexibele liftband; past het tilmoment exact aan op de persoon die moet worden opgetild. Opklapbare armsteunen, voor gebruikers en assistenten, geven een extra gevoel van veiligheid. Electrische parallelle en gelijkzijdig breedte-instelling van het onderstel voor verbeterde bereikbaarheid. Kleurcodering op de mast van de tillift voor de juiste tilband. imale tillast 200 kg. Voor alle til- en transfersituaties de perfecte oplossing. Duurzaam aluminium. Breed inzetbaar. Flexibiliteit in tillen. Stabiele, parallelle pootspreiding. Horizontaal tillen mogelijk. Looptraining.

5 Tilliften

6 Technische details Tilsnelheid: Batterijen: Motor mast: Twee snelheden: 4,8 cm/s of 3,2 cm/s zonder belasting. Twee oplaadbare batterijen 12V, 2,7Ah. Elektrische lineaire spindelmotor (Crown gear) met veiligheidsmoer; 24V, 6.5A. Motor basis: 24V, 3.5 A; tandwieloverbrenging. Batterijlader: Ingebouwde lader V. Laden: Na elk gebruik. Materiaal: Aluminium. Noodbediening: Elektrisch en handmatig. Type B, met betrekking tot de mate van bescherming tegen elektrische shock. Golvo kan gebruikt worden in vochtige ruimtes. Klasse II uitrusting. Art.nr. Art. Omschrijving Capaciteit Lengte Afmeting * Golvo 7007 ES ,5 43 B C D E F G H * Gewicht incl. batterij Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm. Tilbereik (130 cm) is verstelbaar in hoogte. * Andere wielmaten zijn op verzoek leverbaar.

7 / Liko M220 / M230 Tilliften Liko M220 / M230 Deze gebruiksvriendelijke, innovatieve tilliften voldoen aan alle tilsituaties in de thuiszorg en zorginstellingen en hebben de duurzaamheid en kwaliteit waar u bij Liko altijd op kunt vertrouwen. Net als vele andere producten van Liko hebben de Liko M220 en M230 mobiele tilliften een intuïtief design waardoor ze buitengewoon eenvoudig te gebruiken zijn, zelfs voor zorgverleners zonder ervaring met tilliften. In combinatie met een groot aantal tilbanden en accessoires zorgen de tilliften voor een veilige en comfortabele tilervaring, voor zowel cliënten als zorgverleners. De Liko M230 is volledig elektrisch, inclusief de pootverstelling; de Liko M220 heeft een meganische pootverstelling. Geschikt voor thuissituaties Belangrijke kenmerken Eenvoudig te gebruiken, intuïtieve bediening Gemakkelijk te reinigen Elektrisch tillen en poot verstelling (meganische pootverstelling bij model M220) 182 kg tilcapaciteit Aantrekkelijk design en concurrerende prijs Mate riaal Tilcapaciteit kg. Tilhoogte Art.nr. Art.Omschrijving M200 Staal , / 68,2 11 / M230 Staal , / 68,2 11 / Tilhoogte Interval Hoogte. Hoogte Lengte poten Breedte poten Hoogte poten Gewicht incl. bat. Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm.

8 Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L en XL Tillift De Viking is in vijf modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke XL tot het kleinste model de Viking XS. Kenmerkend voor alle modellen is de uitstekende verhouding tussen het lage eigen gebruiksgewicht en de hoge tilcapaciteit. Doordat de Viking van aluminium gemaakt is, wordt uw tillift een stuk lichter. In combinatie met Liko s uitgebreide assortiment accessoires lost de Viking verschillende tilproblemen op. Tilbanden en accessoires zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende varianten voor het lichtere tilwerk en voor gebruikers met een maximaal gewicht van 300 kg. Viking XL Viking L Viking M Viking S Viking XS Art.nr. Art. Omschrijving Tilcapaciteit Tilhoogte Viking XL Viking L Viking M Viking S , Viking XS Interval hoogte hoogte Lengte Breedte Gewicht incl. batterij Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm. Aluminium, het groene metaal Het is geen toeval dat de Viking-serie is vervaardigd van aluminium. Er is weliswaar meer energie nodig om aluminium te produceren, maar wanneer dit metaal eenmaal is verwerkt, roest het niet weg. Het lage gewicht van het materiaal zorgt ervoor dat de tilliften licht rijden en werken, met minimale belasting van rug en schouders. Ook de voordelen ten aanzien van het milieu zijn er niet minder om. Aluminium kan met een relatief laag energieverbruik zo goed als onbeperkt worden gerecycled. Voor het tillen van een persoon vormen niet alleen de technische hulpmiddelen een vereiste, maar vooral ook begrip ten aanzien van medische complicaties. Liko is specialist op het gebied van tillen en verplaatsen van mensen met een beperking.

9 Viking XL Tillift Tilliften Viking XL Tillift De Viking XL is hoofdzakelijk ontwikkeld voor zware cliënten, maar is uiteraard ook geschikt voor het lichtere werk. Vervaardigd van aluminium: mooi, duurzaam en milieuvriendelijk. Gewicht tillift is 43 kg, eenvoudig en licht in gebruik. Electrische pootspreiding. Tilcapaciteit van 300 kg. Geschikt voor veeleisende tilsituaties, ook bij tillen vanaf de grond. Met armsteunen en een Liko tilbroek is de Viking perfect geschikt als looptrainer. Met een Flexo stretcher en een Balansleveller kunnen zware cliënten horizontaal worden getild. Tilcapaciteit: 300 kg

10 Viking XL Tillift Technische specificaties Tilsnelheid: 3,5 cm/s onbelast. Noodhand- Batterijen: 2 stuks 12V, 2,9 Ah oplaadbare bediening: Mechanisch en elektrisch. batterijen, z.g. gelbatterijen. Wielen: Voorwielen: standaard 10 cm Nieuwe batterijen zijn verkrijgbaar bij uw dubbele rol. leverancier. Alternatief: 7,5 cm dubbele rol Batterijlader: Ingebouwde oplader V, Achterwielen: standaard max. 400mA. 12,5 cm dubbele rol met rem Motor mast: 24V 6A, permanent magnetische motor Alternatief: 10 cm enkele rol met een mechanisch veiligheidssysteem met rem. bestaande uit een trekbeveiliging en een Intermittent veiligheidsmoer. bedrijf: Int. op 10/90, actief bedrijf max. 2 min. Motor basis: 24V 3,5A, permanent mechanisch. van een tijd van 100 mag actieve tijd Materiaal: Aluminium. 10 bedragen, echter max. 2 min. Gewicht: Totaal: 43 kg. imale tilcapaciteit: 300 kg. Art.nr. Art. Omschrijving Lengte Afmetingen Capaciteit B B 1 Gewicht C D E F G Totaal Deel Viking XL , Draaicirkel Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm.

11 Viking L Tillift Tilliften Viking L Tillift De Viking L is in verhouding tot haar grote tilcapaciteit een bijzonder handige tillift en geschikt voor de meest voorkomende normale tilbehoeften, en voor de meeste zwaardere gebruikers. Vervaardigd van aluminium: mooi, duurzaam en milieuvriendelijk. Gewicht tillift is 40 kg, eenvoudig en licht in gebruik. Tilcapaciteit van 250 kg. Electrische pootspreiding. Geschikt voor veeleisende tilsituaties, ook bij tillen vanaf de grond. Kan met armsteunen worden uitgerust. Het assortiment omvat speciale accessoires die zijn ontwikkeld voor looptraining tijdens revalidatie. Grote, lichtlopende wielen. De Liko Original Highback en Universal tiljuk 670 Twin, voor extra ruimte voor schouders en buik maken het mogelijk vanaf vloerniveau te tillen. Tilcapaciteit: 250 kg

12 Viking L Tillift Technische specificaties Tilsnelheid: 3,5 cm/s onbelast. Noodhand- Batterijen: 2 stuks 12V, 2,9 Ah oplaadbare bediening: Mechanisch en elektrisch. batterijen, z.g. gelbatterijen. Nieuwe bat- Wielen: Voorwielen: standaard 10 cm dubbele rol. terijen zijn verkrijgbaar bij uw leverancier. Alternatief: 7,5 cm dubbele rol. Batterijlader: Ingebouwde oplader V, Achterwielen: standaard 12,5 cm dubbele max. 400mA. rol met rem. Motor mast: 24V 6A, permanent magnetische motor Alternatief: 10 cm enkele rol met rem. met een mechanisch Intermittent veiligheidssysteem bestaande bedrijf: Int. op 10/90, actief bedrijf max. 2 min. uit een trekbeveiliging en een veiligheids- van een tijd van 100 mag actieve tijd 10 moer. bedragen, echter max. 2 min. Motor basis: 24V 3,5A, permanent mechanisch. Gewicht: Totaal: 40 kg. Materiaal: Aluminium. imale tilcapaciteit: 250 kg. Art.nr. Art. Omschrijving Lengte Afmetingen * Capaciteit B B 1 Gewicht C D E F G Totaal Deel Viking L /11, Draaicirkel Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm. Standaard: grote lichtlopende wielen.

13 Viking M Tillift Tilliften Viking M Tillift De Viking M is de meest gebruikte tillift. Deze optimale, verrijdbare tillift heeft een tiptop uitrusting en is geschikt voor de in de meest praktijk voorkomende tilsituaties. Ondanks het lage gewicht is de Viking M toch in staat maar liefst 205 kg te tillen. Vervaardigd van aluminium: mooi, duurzaam en milieuvriendelijk. Gewicht tillift is 35 kg, eenvoudig en handig te verrijden Kan in nauwe toilletten worden gebruikt. Tilcapaciteit van 205 kg. Perfecte all-round tillift voor veeleisend werk en wisselende behoeften. Met armsteunen. Hulpmiddel voor looptraining tijdens revalidatie. Electrische pootspreiding. Een echte Allrounder Hoog gebruiksgemak. Makkelijk te manoeuvreren. Het groene metaal, aluminium. Verwisselbare accu. Tilcapaciteit: 205 kg

14 Viking M Tillift Technische specificaties Tilsnelheid: Batterijen: Batterijlader: Motor mast: Motor basis: Materiaal: 3,5 cm/s onbelast. 2 stuks 12V, 2,9 Ah oplaadbare batterijen, z.g. gelbatterijen. Nieuwe batterijen zijn verkrijgbaar bij uw leverancier. Ingebouwde oplader V, max. 400mA. 24V 6A, permanent magnetische motor met een mechanisch veiligheidssysteem bestaande uit een trekbeveiliging en een veiligheidsmoer. 24V 3,5A, permanent mechanisch. Aluminium. Noodhandbediening: Wielen: Intermittent bedrijf: Gewicht: imale tilcapaciteit: Mechanisch en elektrisch. Voorwielen: 7,5 cm dubbele rol. Achterwielen: 10 cm enkele rol met rem. Int. op 10/90, actief bedrijf max. 2 min. van een tijd van 100 mag actieve tijd 10 bedragen, echter max. 2 min. Totaal: 35 kg. 205 kg. Art.nr. Art. Omschrijving Lengte Afmetingen * Capaciteit B B 1 C D Viking M E F F F Gewicht G Totaal Deel Draaicirkel Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm.

15 Viking S Tillift Tilliften Viking S Tillift De Viking S is klein maar sterk. Een kleine, handig verrijdbare tillift met goede prestaties in verhouding tot de geringe omvang en het lage gewicht. Perfect voor een omgeving met beperkte ruimte. Vervaardigd van aluminium: mooi, duurzaam en milieuvriendelijk. Gewicht tillift is 25 kg, eenvoudig en handig te verrijden. Tilkcapaciteit van 160 kg. Met armsteunen. Onderstel kan in een handomdraai meganisch worden verbreed, perfect voor het tillen vanaf rolstoel of toilet. Tilcapaciteit: 160 kg Alle tiljukken voor de Viking zijn voorzien van veiligheidsclips. Eenvoudig en veilig.

16 Viking S Tillift Technische specificaties Tilsnelheid: Batterijen: Batterijlader: Motor mast: Motor basis: Materiaal: 3,5 cm/s onbelast. 2 stuks 12V, 2,9 Ah oplaadbare batterijen, z.g. gelbatterijen. Nieuwe batterijen zijn verkrijgbaar bij uw leverancier. Ingebouwde oplader V, max. 400mA. 24V 6A, permanent magnetische motor met een mechanisch veiligheidssysteem bestaande uit een trekbeveiliging en een veiligheidsmoer. 24V 3,5A, permanent mechanisch. Aluminium. Noodhandbediening: Wielen: Intermittent bedrijf: Gewicht: imale tilcapaciteit: Mechanisch en elektrisch. Voorwielen: 7,5 cm dubbele rol. Achterwielen: 10 cm enkele rol met rem. Int. op 10/90, actief bedrijf max. 2 min. van een tijd van 100 mag actieve tijd 10 bedragen, echter max. 2 min. Totaal: 25 kg. 160 kg. Art.nr. Art. Omschrijving Capaciteit Viking S 160 Lengte Afmetingen * B B 1 C D E F F F G Gewicht , , Totaal Deel Draaicirkel Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm. De Viking S weegt slechts 25 kg, maar tilt gebruikers met een gewicht tot 160 kg! Een prestatie die er niet om liegt!

17 Viking XS Tillift Tilliften Viking XS De Viking XS is een stevige en betrouwbare, verrijdbare tillift die geschikt is voor de meeste tilsituaties, bijvoorbeeld naar en van toilet, tussen bed en rolstoel, of voor tillen vanaf vloerniveau. Zoals alle liften uit de populaire Vikingserie is de XS vervaardigd van aluminium en weegt ondanks de tilcapaciteit van 160 kg toch slechts 25 kg. Bovendien is aluminium milieuvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Tilcapaciteit: 160 kg Vervaardigd van aluminium: goede verhouding tussen gewicht en tilcapaciteit. Weegt slechts 25 kg. Totale breedte 54 cm, voor gemakkelijke passage door deuropeningen. Meganische pootspreiding. Uitstekend geschikt in beperkte ruimte.

18 Tilliften Viking XS Tillift Technische specificaties Tilsnelheid: 3,0 cm/s onbelast. Nooddaal- Batterijen: 2 stuks 12V, 2,9 Ah oplaadbare batterij- functie: Mechanisch (gepatenteerd) en, z.g. gelbatterijen. Nieuwe batterijen en elektrisch. zijn verkrijgbaar bij uw leverancier. Wielen: Voorwielen: 7,5 cm dubbele rol. Acculader: Externe lader V, Hz, Achterwielen: 7,5 cm dubbele rol max. 200mA. met rem. Motor Tilmast: 24V, permanent magneetmotor Intermittent met mechanisch veiligheidssys teem bedrijf: Int. op 10/90, actief bedrijf max. 2 min. bestaande uit een trekbeveiliging en van een tijd van 100 mag actieve tijd een veiligheidsmoer. 10 bedragen, echter max. 2 min. Materiaal: Aluminium. Gewicht: Totaal: 25 kg. imale tilcapaciteit: 160 kg. Art.nr. Art. Omschrijving Lengte Afmetingen * Capaciteit B B 1 Gewicht C D E F F G Totaal Deel Viking XS , Draaicirkel Capaciteit en gewicht in kg. Maten in cm. Voor meer informatie bezoek ook onze website: Lopital Nederland B.V., Laarakkerweg 9, 5061 JR Oisterwijk, Postbus 56, 5060 AB Oisterwijk Tel +31 (0) , Fax +31 (0) , Voor meer informatie bezoek ook onze website: Lopital België Bvba, Antwerpsesteenweg 124, 2630 Aartselaar Tel +32 (0)3/ , Fax +32 (0)3/ ,

Viking XS, S, M, L, XL Tillift

Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L, XL Viking XS, S, M, L en XL De Viking is in vijf modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke XL tot het kleinste model de Viking XS. Kenmerkend voor alle

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

Plafondlift Likorall

Plafondlift Likorall Plafondlift Likorall Liko Likorall Likorall 242, veilig en betrouwbaar. Likorall plafondliftsystemen De Likorall plafond tillift heeft zich al jaren bewezen. Met zijn vriendelijke vormgeving en krachtige

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. 2102020003 Sabina II EE Met de Sabina II kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

Steel assortiment. Verrijdbare tilsystemen

Steel assortiment. Verrijdbare tilsystemen Steel assortiment Mini 140 De Joerns Mini 140 opvouwbare tillift is specifiek ontwikkeld voor thuisgebruik. Dit compacte maar duurzame tilsysteem is zelfs in beperkte ruimten makkelijk te hanteren en te

Nadere informatie

Veilig tillen / plafondtilliften

Veilig tillen / plafondtilliften Plafondtilliften Veilig tillen / plafondtilliften Wanneer er beperkt ruimte is, kunnen plafondtilliften een goede oplossing zijn. Sommige personen met een beperkte mobiliteit kunnen met een plafondtillift

Nadere informatie

Verhuur & Depot: Tilliften & Tilbanden Douche/Toiletstoelen Douchebrancards. www.medicura.nl

Verhuur & Depot: Tilliften & Tilbanden Douche/Toiletstoelen Douchebrancards. www.medicura.nl Verhuur & Depot: Tilliften & Tilbanden Douche/Toiletstoelen Douchebrancards www.medicura.nl 1 Over Medicura Medicura is een toonaangevende specialist in uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Obesitas producten. Voor meer informatie kijk op onze website www.lopital.nl / www.lopital.be

Obesitas producten. Voor meer informatie kijk op onze website www.lopital.nl / www.lopital.be Obesitas Obesitas producten Lopital adviseert, implementeert beleid en biedt zorgoplossingen voor mensen met obesitas. Deze doelgroep vraagt om een specifieke manier van werken en aangepaste producten.

Nadere informatie

OXFORD. Een complete range van verrijdbare tilliften. patient handling

OXFORD. Een complete range van verrijdbare tilliften. patient handling OXFORD patient handling Een complete range van verrijdbare tilliften Sunrise Medical biedt u een breed assortiment van verrijdbare tilliften. De Oxford range heeft een innovatief design gericht op betere

Nadere informatie

Actieve Tillift Timo

Actieve Tillift Timo Actieve Tillift Timo 1 Verbetering van mobiliteit Een hoger kwaliteit van leven voor uw bewoners aanbieden 2 Het actief houden van uw bewoners is een van de belangrijkste taken van de verpleegkundige...

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits Transferhulpmiddelen 2016-2017 Life without limits Transferhulpmiddelen Lopital heeft in haar assortiment een groot aantal transferhulp - mid delen. De transfer hulpmiddelen ondersteunen de mobiliteit

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Waarom EvaDrive gemaakt is? Intuïtief bedieningspaneel De kosten die gepaard gaan met incidenten binnen de gezondheidszorg

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution Net zo uniek als u! CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem Een kleine 20 jaar geleden heeft B&S haar eerste huiskamerstoel ontwikkeld. Deze comfortabele

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

Hoofdstuk 9 Sanmedi toiletliften 0113

Hoofdstuk 9 Sanmedi toiletliften 0113 9.1 Hoofdstuk 9 Sanmedi toiletliften 0113 9.2 Hoofdstuk 9 Sanmedi sta-op systeem en verticale toiletlift algemene omschrijving 0113 Deze sta-op hulp en de verticale toiletlift is geschikt voor personen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel 2 type 54002035 Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de rolstoel in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured

Nadere informatie

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld.

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. PROLINE TILLIFTEN VEILIGE EENVOUDIGE EN ERGONOMISCHE TRANSFERS VOOR PROFESSIONALS De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. UITGANGSPUNTEN VOOR DE PROLINE

Nadere informatie

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan De nieuwe norm in mobiliteit Paravan Paravan De belangrijkste kenmerken en opties in beeld De nieuwe norm in mobiliteit Maak kennis met het gevoel van mobiliteit! Paravan introduceert Eenvoudige DX-besturing

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Liko Tilbanden. Tilbanden

Liko Tilbanden. Tilbanden Tilbanden Wij bieden u een grote verscheidenheid aan tilbanden. De tilbanden onderscheiden zich niet alleen in de grote diversiteit van maten maar ook in materialen zodat uw Likolift in alle omstandigheden

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

FVOEREN RIOLEN PROFESSIONEEL REINIGEN

FVOEREN RIOLEN PROFESSIONEEL REINIGEN Setting the standard VOOR HET PROFESSIONEEL REINIGEN VAN FVOEREN RIOLEN overzicht verenmachines krachtige elektromotoren perfecte kwaliteit van ontstoppingsveren met riocore kern betrouwbaar vierkant veerkoppelingssysteem

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger.

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger. // SUCCESVOL GECRASHTEST De Salsa2 is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 6-punts vastzetsysteem. De Salsa2 is geschikt voor het Dahl Docking System. Dit systeem maakt het eenvoudig om de

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel

Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Optimaal gemak en plezier onder de douche en op het toilet met de Dukki en de Turtel Huka Huka is al jaren de specialist op het gebied van kinderrevalidatie. Wij bedenken en produceren onze producten in

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

1 Inleiding 1.1 Deze handleiding... 2 1.2 Gebruikte symbolen... 2 1.3 Inhoud verpakking... 2 1.4 De Bea... 3 1.5 Aandachtspunten...

1 Inleiding 1.1 Deze handleiding... 2 1.2 Gebruikte symbolen... 2 1.3 Inhoud verpakking... 2 1.4 De Bea... 3 1.5 Aandachtspunten... Inhoud 1 Inleiding 1.1 Deze handleiding... 2 1.2 Gebruikte symbolen... 2 1.3 Inhoud verpakking... 2 1.4 De Bea... 3 1.5 Aandachtspunten... 4 2 Beschrijving 2.1 Overzicht Bea... 5 2.2 Technische gegevens...

Nadere informatie

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Actief op weg met een grote actieradius www.aat-online.de In veel situaties komt u met uw manuele rolstoel moeilijk vooruit. Begeven u en uw begeleider

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Uno 100/102 - EM, EE, ES

Uno 100/102 - EM, EE, ES Nederlandse Gebruiksaanwijzing Deze gebruiksaanwijzing geldt voor: Naam Art. nr. Uno 100 EE 2010011 Uno 100 EM 2010012 Uno 102 EM 2010003 Uno 102 EE 2010004 Uno 102 ES 2010005 7NL150104-01 2007-02-14 Uno

Nadere informatie

Hoog-Laag Verpleegbedden. Compromisloze kwaliteit Overtuigend kosteneffectief

Hoog-Laag Verpleegbedden. Compromisloze kwaliteit Overtuigend kosteneffectief Hoog-Laag Verpleegbedden Compromisloze kwaliteit Overtuigend kosteneffectief Uw competente partner voor Zorgbedden Bijzondere bedden op maat Rusthuiskamers Verpleegmeubelen Onderhoud, service en onderdelen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Douche/toilet-rolstoel Tango

Gebruikershandleiding. Douche/toilet-rolstoel Tango Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Tango Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Elexo in gebruik neemt! Datum..................................................................

Nadere informatie

Bentlon Bronze..without compromising Bentlon quality!

Bentlon Bronze..without compromising Bentlon quality! Bentlon.without compromising Bentlon quality! Bentlon.without compromising Bentlon quality! De Bentlon serie bestaat uit uiterst volwaardige behandelstoelen voor professioneel gebruik. De lijn bestaat

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Rolstoelfiets O-pair 2 Verstelbare zitting Verstelbare voetsteun Uw partner, kind of bewoner is rolstoelgebruiker en u wilt met hem/haar een gezellig stuk fietsen.

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit NIEUW Invacare Action 4 Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit Invacare Action 4 De nieuwe verbeterde Action4 is bijna 1 kg lichter dan het vorige model. En dit zelfs met nog meer functionaliteit.

Nadere informatie

Veegmachines SR 1601

Veegmachines SR 1601 Neem bijvoorbeeld de stofbeheersing van de Nilfisk SR 1601 veegmachine die is uitstekend. Het ontstaan van stof tijdens het vegen wordt effectief voorkomen dankzij het Dustguard vernevelingssysteem. Minder

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

WISA VarioTronic. Elektronisch in hoogte verstelbaar

WISA VarioTronic. Elektronisch in hoogte verstelbaar VarioTronic WISA VarioTronic Elektronisch in hoogte verstelbaar Met de VarioTronic kunt u gemakkelijk de hoogte van het wandcloset aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Maximaal zit- en sta-op-comfort

Nadere informatie

De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit. Voor een comfortabele en huiselijke sfeer. Völker Bedden

De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit. Voor een comfortabele en huiselijke sfeer. Völker Bedden Life without limits De perfecte combinatie van keuze, stijl en functionaliteit Voor een comfortabele en huiselijke sfeer Völker-bedden voor langdurige zorg zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip

Aquatec. Ocean. Ocean, Ocean Vip, Ocean Dual Vip, Ocean E-Vip Aquatec Ocean Ocean, Ocean Vip, Ocean ual Vip, Ocean -Vip van 964 tot 1094 mm van 680 tot 810 mm 934 mm 730 mm 370 mm 459 mm (539 en version XL) 485 mm 450 mm 560 mm van 480 tot 600 mm Stabiel, stalen

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR Ergonomisch Duurzaam Efficient Krachtig De sterkere vlechtdraad oplossing TJEP RE-BAR www.tjep-benelux.nl telef.: 0031 321 38 33 56 TJEP RE-BAR - 2016 TJEP RE-BAR XP 2 TJEP RE-BAR XP Het voordeel van TJEP

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601. REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt!

Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601. REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! Artikelnr. 803316 Mercado 100329 Valid from 070601 REAL 9000 PLUS VOLWASSENEN Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! REAL 9000 PLUS REAL 9100 PLUS EL ÉÉN MODULESYSTEEM, VIER BASISMODELLEN Een moderne

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014

PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014 PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014 www.mercado-medic.nl Mercado Medic Nederland BV, Nobelweg 22, 3899 BN, Zeewolde Tel: 036-521 99 95 Fax: 036-521 99 90 Prijzen zijn excl. BTW. Prijzen en specificaties kunnen

Nadere informatie

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80

Thuiszorg en Slapen. Aldena extra laag 13/80 Aldena extra laag 13/80 HLALDENA1380 Bijzonder laag bed in standaard uitvoering: 13-80 cm. Met verdekte motoren voor- en achter waardoor de ruimte onder het bed vrij is. Toegankelijk voor tilliften. Eenvoudig

Nadere informatie

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4

Schrob-zuigmachines SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4 Gebruiksvriendelijke, batterij-aangedreven, ride on schrob-zuigmachine met lader De 4 is een van de meest veelzijdige platforms in ons assortiment, geschikt voor verschillende vloeren en toepassingen.

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA BADLIFT BELLAVITA Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) - Volledig in kunststof - Lichtgewicht - Werking met batterijlader op lage spanning - Rug: inclineerbaar in elke gewenste positie - Voetjes: voorzien

Nadere informatie

Eclisse in de zorg. een zorg minder!

Eclisse in de zorg. een zorg minder! Eclisse in de zorg een zorg minder! Eclisse oplossingen: geen belemmeringen voor een funtionele en comfortabele kamer HOIST De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft de architecten en producenten

Nadere informatie

SWL: 160 kg. Visuele inspectie Inspecteer de functies van de liftstoel regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal.

SWL: 160 kg. Visuele inspectie Inspecteer de functies van de liftstoel regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal. StandUp SystemRoMedic TM Handleiding Nederlands REF 60800001 StandUp, met stroomkabel REF 60800002 StandUp, met batterij SWL: 160 kg StandUp is een liftstoel die ontworpen is om patiënten te helpen om

Nadere informatie

Meer productiviteit, betere reiniging en betrouwbaarheid.

Meer productiviteit, betere reiniging en betrouwbaarheid. R 6 schrobzuigmachine De Nilfisk R6 serie bestaat uit vier modellen schrob-/ zuigmachines. Drie hiervan zijn uitgevoerd met een schijfborstel (tot 1 meter schrobbreedte) en één met een cilindrische borstel.(tot

Nadere informatie

Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601. Wanneer de functie het ontwerp bepaalt!

Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601. Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! Artikelnummer 803316 Laatst gewijzigd 120927 Geldig vanaf 070601 REAL 9000 PLUS Volwassenen Wanneer de functie het ontwerp bepaalt! REAL 9000 PLUS REAL 9100 PLUS EL één modulesysteem, vier basismodellen

Nadere informatie

Veeg-zuigmachines SR 1601

Veeg-zuigmachines SR 1601 Een beter ontwerp voor lagere kosten Product kenmerken De Nilfisk SR 1601 is de meest technisch ontwikkelde veegmachine in zijn categorie met innovaties die de reinigingsproductiviteit verhogen terwijl

Nadere informatie

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek

Pijpondersteuning Bekkering lastechniek 2014 Pijpondersteuning Bekkering lastechniek. Brasem 8 4941 SE Raamsdonksveer Tel. +31(0) 162-510542 Fax. +31(0) 162-510072 Belder 25B 4704 RK Roosendaal Tel. +31 (0) 165-395506 fax. +31 (0) 165-399715

Nadere informatie

5 SAMENVATTING, CONCLUSIE EN AANBEVELINGEN. 5.1 Inleiding

5 SAMENVATTING, CONCLUSIE EN AANBEVELINGEN. 5.1 Inleiding 5 SAMENVATTING, CONCLUSIE EN AANBEVELINGEN 5.1 Inleiding Uit eerder onderzoek kwam naar voren dat een tillift met name positief wordt beoordeeld als de mantelzorger deze lift kan bedienen (Knibbe, 1994).

Nadere informatie

Liftmatten. Invacare. Optimale positionering en gebruiksvriendelijkheid

Liftmatten. Invacare. Optimale positionering en gebruiksvriendelijkheid Optimale positionering en gebruiksvriendelijkheid Het nieuwe assortiment liftmatten van garandeert een comfortabele en veilige transfer voor iedereen met een functiebeperking. Deze liftmatten zijn in samenwerking

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

Power Tools voor professionals

Power Tools voor professionals Kitpistolen 2012 /2013 Power Tools voor professionals 14,4 V met 4,2 AH voor de beste prestaties: het hoogste batterij niveau EY 3654 NQW met 2 x 7,2 V / 2,8 Ah Ni-MH accu Geschikt voor 600 ml worsten

Nadere informatie

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers Het H.I.T Victory assortiment infrarood lakdrogers maakt gebruik van 1 & 1.5kW glare control lampen, opgesteld in

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties

Revolutionair nieuw schrobdeksysteem, uitstekende prestaties De Nilfisk BR 652/752 serie schrobzuigmachines is een enorme stap voorwaarts in innovatie in de schoonmaakbranche. Feitelijk is er een nieuwe benchmark ontstaan die deze ingenieus ontwikkelde en ontworpen

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Sanmedi toiletliften en sta-opsystemen

Sanmedi toiletliften en sta-opsystemen Voordelen: traploze bediening neemt weinig ruimte in simpel te bedienen in de armleggers behoeft geen montage opklapbare armleggers met veer, waardoor deze in iedere gewenste stand blijven staan robuust

Nadere informatie

Schrobzuigmachines SCRUBTEC R 6

Schrobzuigmachines SCRUBTEC R 6 Schrobzuigmachines R 6 De R6 serie bestaat uit vier modellen. Drie hiervan zijn uitgevoerd met een schijfborstel (tot 1 meter schrobbreedte) en één met een cilindrische borstel (tot 71cm schrobbreedte).

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douchebrancard Marina

Gebruikershandleiding Douchebrancard Marina Gebruikershandleiding Douchebrancard Marina Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Marina in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital Nederland

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

geen LIchamELIjkE belasting >> goede arbeidsomstandigheden >> TEvrEDEN PErsoNEEL >> minder materiaalschades >> snellere montage

geen LIchamELIjkE belasting >> goede arbeidsomstandigheden >> TEvrEDEN PErsoNEEL >> minder materiaalschades >> snellere montage geen LIchamELIjkE belasting >> goede arbeidsomstandigheden >> TEvrEDEN PErsoNEEL >> minder materiaalschades >> snellere montage WINLET 350 DE revolutie IN glasmontage. met DE WINLET 350 glasrobot WorDEN

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift Voor installatie: Controleer het product Neem direct contact op met uw leverancier indien blijkt dat de Solo toiletlift beschadigd is tijdens het transport. Controleer de inhoud van de doos - Solo toiletlift

Nadere informatie

Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte

Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte Inspiratiedag Toegankelijke zorginfrastructuur 13.11.2012 Lieve Houbrechts, adviseur wonen en zorg Toegankelijkheidsbureau Belgiëplein 1 3510 Kermt info@toegankelijkheidsbureau.be

Nadere informatie

Verrijdbare doucheen toiletstoelen

Verrijdbare doucheen toiletstoelen Invacare / Aquatec Verrijdbare doucheen toiletstoelen Tot 180 kg Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean ual Vip en Ocean -Vip e verrijdbare douche- en toiletstoelen van de Aquatec Ocean Serie bieden

Nadere informatie

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel ScanBed 400 Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Afbeelding bed volgens oude norm Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel Een uitstekende keuze wanneer het gaat om een modulair bed, want het

Nadere informatie