PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD"

Transcriptie

1 PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind

2 EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk voor de zorgvrager en houdt rekening met alle praktische overwegingen met betrekking tot tijd, personeel en effectieve systeemhygiëne. Een snelle en betere badcyclus Het baden met Parker vergt aanzienlijk minder tijd in vergelijking met een traditioneel bad. Elk aspect van de unieke badcyclus is ontwikkeld om tijd te besparen. De automatische vulfunctie zorgt ervoor dat het bad gevuld wordt tot een vooraf ingesteld niveau terwijl de zorgverlener de zorgvrager ophaalt. Efficiëntie verbeteren Na een gedegen training kan één enkele zorgverlener de gehele badcyclus veilig uitvoeren. Het zeer gebruiksvriendelijke systeem garandeert efficiënte badroutines. Toegang via de zijkant van het bad en integratie van mobiele hulpmiddelen betekenen snelle transfers en geen handmatige tilhandelingen. Optimale desinfectie gegarandeerd Het Parker bad beschikt over een geïntegreerd desinfectiesysteem de meest tijdsefficiënte oplossing voor desinfectie van de externe oppervlakken van het bad en het interne Air Spa-systeem. De functies, in hoogte verstellen en kantelen zorgen ervoor dat de zorgverlener steeds in een comfortabele positie dicht bij de zorgvrager kan werken en dat het bad zich steeds op de juiste werkhoogte bevindt. Tijd besparen met HET Parker BAD De badcyclus Een complete cyclus, van het ophalen van de zorgvrager in de kamer tot het terugbrengen na het baden, neemt gemiddeld minuten in beslag. Systeemhygiëne Een uitgebreide reinigings- en desinfectieroutine d.m.v. het geïntegreerde desinfectiesysteem heeft een gemiddelde tijdsduur van 15 minuten. Klaar voor de volgende zorgvrager Van zodra de badcyclus en desinfectie achter de rug zijn, is het Parker bad klaar voor de volgende badsessie. Voordelen van tijdsbesparing Meer tijd voor kwaliteitsvolle persoonlijke zorg voor de zorgvrager. Een optimaal aantal badsessies per dag.

3 SYSTEEMINTEGRATIE OPTIMALISEERT TRANSFERS Systeemintegratie is een belangrijk onderdeel van het Parker concept. Compatibiliteit met mobiele hulpmiddelen van ArjoHuntleigh garandeert een efficiënte transferoplossing voor individuele behoeften van de zorgvrager, en creëert zo een totaaloplossing voor de gehele cyclus van het baden. Het Parker bad is een in hoogte verstelbaar en kantelbaar zitbad, ontwikkeld voor het veilig en efficiënt baden en douchen van zorgvragers in zorginstellingen. Op het gebied van mobiliteit is het systeem geschikt voor de zorgvragers Albert, Barbara, Carl en Doris uit de Mobiliteitswijzer (zie achterzijde). Eenvoudig toegankelijk Ambulante zorgvragers zoals Albert, vereisen minimale of helemaal geen assistentie en kunnen zelf eenvoudig plaatsnemen in het bad via de brede zijopening. Deze ergonomische deur optimaliseert ook de toegankelijkheid voor het transfereren van zorgvragers zoals Barbara en Carl, die mogelijk gebruik maken van een actieve lift. Doris maakt wellicht gebruik van een passieve lift, zoals een plafondlift. In dit geval zal de workflow verbeteren indien de deur gesloten is. Volledige compatibiliteit Het Parker bad is volledig compatibel met een aantal hulpmiddelen en actieve en passieve liften van ArjoHuntleigh, namelijk SARA Stedy een licht en compact opstahulpmiddel. SARA Plus en SARA 3000 actieve tilhulpmiddelen. Maxi Sky 600 efficiënte plafondliftsystemen. Mobiliteit activeren Deze geïntegreerde transferoplossingen zorgen ervoor dat er een hulpmiddel kan worden gekozen dat niet enkel de nodige ondersteuning biedt, maar de zorgvragers ook aanspoort om mee te werken bij de transfer en de bestaande mobiliteit te activeren. Volledige integratie met mobiele hulpmiddelen verbetert de efficiëntie en is tijdsbesparend. Het biedt tevens veilige en comfortabele omstandigheden voor de zorgvrager en de zorgverlener tijdens de gehele cyclus van het baden.

4 DE VOORDELEN VAN BADEN BINNEN HANDBEREIK Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het is een aangename ervaring voor de zintuigen, die bijdraagt tot algemeen welzijn. Dus waarom is baden niet vaker beschikbaar voor zorgvragers in zorginstellingen? Zorginstellingen kunnen badsessies gebruiken om de levenskwaliteit van zorgvragers te verbeteren d.m.v. ontspanning, verbeterde bloedcirculatie, pijnbestrijding en verbeterde mobiliteit. In sommige zorginstellingen zorgen praktische beperkingen met betrekking tot geassisteerd baden tijdsdruk, beschikbaarheid personeel en de risico s op kruisbesmetting ervoor dat zorgvragers geen mogelijkheid hebben om te baden. Voordelen vergroten Voordelen van het baden zouden beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Het Parker bad is een beproefd systeem dat efficiënt geassisteerd baden toegankelijk en betaalbaar maakt. Met de innovatieve kantelfunctie biedt het Parker bad een gestroomlijnde, werkbesparende en tijdsefficiënte badcyclus. Profiteer van verbeteringen Het Parker bad combineert efficiëntie en doeltreffendheid en biedt veilige en ontspannende omstandigheden voor het baden, met als resultaat maximaal welzijn voor lichaam en geest. De meest recente versie van het voortdurend verbeterde Parker bad beschikt over nieuwe functies om het gebruiksgemak en de ervaring van het baden verder te verbeteren.

5 3 Een multizintuiglijke omgeving CREËREN Deze rustgevende, kleurrijke licht- en muziektherapie biedt zowel rustige, gespannen als angstige zorgvragers een optimale badervaring. Omdat rustigere zorgvragers minder personeel en medicatie nodig hebben, biedt Sound & Vision voordelen die ook buiten de badkamer doorwerken. De Sound & Vision -therapie kan worden genoten door zorgvragers van alle leeftijden die baat hebben bij optimale ontspanning. Met behulp van dit systeem kunt u een badkameromgeving creëren die een rustgevend effect heeft op de vele zintuigen en naadloos aansluit bij de Snoezelen filosofie. Opties Air Spa Om een antwoord te bieden op de individuele voorkeuren van zorgvragers biedt het Parker bad een Air Spa met variabele snelheid die lucht in het badwater blaast via negen strategisch geplaatste jets, zodat zorgvragers een ontspannend bubbelbad kunnen nemen met lage intensiteit of kunnen genieten van een intensere hydromassage. Vijf jets in het voetengedeelte kunnen verzachtende podologische verzorgingsessies verbeteren. Geluid Een USB-stick met MP3-bestanden zorgt tijdens het baden voor muziek in de badkuip. Tevens kunt u de favoriete muziek van de zorgvrager op het door hem gewenste geluidsniveau instellen om een omgeving te creëren die aan zijn persoonlijke behoeften voldoet. Verlichting Het onderwaterlicht is aan de voorzijde van het bad gemonteerd. Een afstandsbediening stelt u in staat om één enkele kleur te kiezen of langzaam door het kleurenspectrum te lopen. Kleur Naast een traditionele witte afwerking met blauwe of grijze randen, bieden we de badkuipen ook aan in pasteltinten Pastelblauw, Pastelgroen, Ivoor en Crème om ervoor te zorgen dat ze moeiteloos bij de hedendaagse kleurtinten passen en bijdragen aan een ontspannende sfeer in de badkamer.

6 6 Parker NIEUWE functies Geïntegreerde 1 Sound & Vision 2 3 Air Spa desinfectie 4 Nieuw bedieningspaneel Het ingebouwde systeem biedt gekleurde onderwaterverlichting en MP3-muziekselecties. Het ingebouwde desinfectiesysteem garandeert systeemhygiëne voor de oppervlakken van de badkuip en het Air Spa-systeem. De instelbare Air Spa beschikt over 2 zones, voetengedeelte of gehele badkuip, en 2 intensiteitniveaus. Digitale temperatuurweergave voor controle van het badwater en douche/vulwater. Verbeterde bediening van de Air Spa, desinfectie en automatische vulfunctie Douchehandgreep en Geavanceerde 5 Afstandsbediening 6 houder 7 veiligheidsfuncties 8 Veelzijdige badkuipinstallatie Naast het verhogen, verlagen en kantelen van de badkuip, kan men met de afstandsbediening nu ook de instellingen van de Air Spa bedienen. Een nieuwe vergrendelingsfunctie zorgt voor ononderbroken waterstroming zonder de knop ingedrukt te houden. Noodstop (alle functies) Verbrandingsbescherming Indicator laag niveau (desinfectie) Vergrendelingssysteem van de functies Backup-accu De vrijstaande badkuip kan geïnstalleerd worden in elke richting, voor meer flexibiliteit bij het aansluiten van de leidingen.

7 Parker 7 GEÏNTEGREERDE DESINFECTIE Het risico op kruisbesmetting is een belangrijk aandachtspunt in zorginstellingen, zeker wanneer het gemeenschappelijke hygiënesystemen betreft. Een geïntegreerd desinfectiesysteem biedt de meest efficiënte desinfectieroutines. In zorginstellingen zijn zorgvragers met verzwakte immuunsystemen erg vatbaar voor kruisbesmetting. Het is daarom belangrijk dat er grondige desinfectieen reinigingsroutines worden uitgevoerd tussen de badsessies om het risico op kruisbesmetting te reduceren. Een geïntegreerde oplossing De meest efficiënte en werkbesparende methode voor grondig reinigen en desinfecteren van het Parker bad, is het geïntegreerde desinfectiesysteem. Dit nieuwe systeem bestaat uit een desinfectiesproeihendel, een fles desinfectiemiddel en een instelbaar sproeisysteem voor het desinfectiemiddel. Schoon: zowel binnen als buiten Desinfectieroutines zijn eenvoudig en efficiënt met behulp van reinigings- en desinfectiemiddelen van ArjoHuntleigh. Zodra de oppervlakken van de kuip besproeid zijn, wordt de sproeihendel aangesloten op de inlaat van het desinfectiemiddel voor desinfectie van het Air Spasysteem. TOPKWALITEIT Kwaliteit is geïntegreerd in het Parker bad: vanaf het begin van het productieproces tot de handmatige afwerking van de kuip. Als wereldwijde organisatie voldoet ArjoHuntleigh aan een reeks nationale en internationale kwaliteitsnormen en garandeert zo de topkwaliteit van het Parker bad: ontwikkeld en geproduceerd in overeenstemming met de kwaliteitcertificaties ISO en ISO getest door meerdere controle-instellingen zoals Underwriters Laboratories Inc en IECEE CB. CE-markering volgens de richtlijn voor medische apparatuur, MDD 2007/47/EEC. gecertificeerd en goedgekeurd als medische elektrische apparatuur in alle Europese en Noord-Amerikaanse landen. Blijvende kwaliteit Voortdurende verbetering betekent dat alle aspecten van kwaliteit regelmatig worden herzien om de efficiëntie en veiligheid verder te verbeteren. Superieure productkwaliteit zorgt ervoor dat het systeem zijn gladde uiterlijk behoudt en betrouwbare prestaties garandeert, gedurende de gehele levensduur van het product.

8 ALCOVE / CORNER POSITION Specificaties hulpmiddel Benodigde ruimte ALCOVE / CORNER POSITION Productinformatie Kuiplengte in verticale stand Kuiplengte in gekantelde stand 1855 mm 1960 mm Kuipbreedte 750 mm 800 Maximaal gewicht zorgvrager Maximumbelasting (zorgvrager + water) Waterverbruik (volume voorgevuld voetenbad) 210 kg 300 kg 96 l 3250 Vultijd bij 3,0 bar dynamische druk (voorvulling) 100 seconden 1700 Watervolume tot overlooppeil Watervolume tot automatisch vulpeil 230 l 96 l 250 TEGEN EEN WAND GEPLAATST Leeglooptijd vanaf automatisch vulpeil (96 l) Veiligheidsnormen CE-markering volgens 2007/47/EC UL-goedgekeurd 3 min 250 WRAS-goedgekeurd 2700 Gebruik bij beheer van ArjoHuntleigh hulpmiddelen en accessoires uitsluitend onderdelen conform de ArjoHuntleigh specificatie. Wij voeren een beleid van continue ontwikkeling en behouden ons daarom het recht voor ontwerpen en specificaties zonder vooraankondiging te wijzigen en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh, GEPLAATST IN EEN KOOF/HOEK Mobiliteitswijzer Geschikt voor Albert, Barbara, Carl en Doris A B C D E A Albert, ambulant en onafhankelijk B Barbara, kan zichzelf tot op zekere hoogte verzorgen en ondersteunen C Carl, rolstoelafhankelijk, kan deels gewicht dragen op tenminste één been. D Doris, rolstoelafhankelijk, kan zichzelf niet ondersteunen. Neem contact op met ArjoHuntleigh voor meer informatie over de Mobiliteitswijzer. GETINGE GROUP is wereldwijd leverancier van producten en systemen die in de gezondheidssector bijdragen tot een hogere kwaliteit van de zorg en de kosteneffectiviteit verbeteren. De groep handelt onder de drie merknamen ArjoHuntleigh Nederland BV, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh Nederland BV is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van mobiliteit en wondbehandeling. GETINGE levert oplossingen ten behoeve van de infectiebestrijding in de gezondheidszorg en de preventie van besmetting in de welzijnssector. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgie en intensive care. Printed in the Czech Republic Point 01.AP.06.1.NL-BE.1.AHG May 2012 ArjoHuntleigh NV Evenbroekveld Erpe-Mere België Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) info@arjohuntleigh.be

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Liftbadwagen with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden

BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE. System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden BADEN IS MEER DAN EEN HYGIËNISCHE ROUTINE System 2000 oplossingen voor geassisteerd baden System 2000 Hier bij Arjo geloven we dat baden een veilige, diep kalmerende en zintuiglijke ervaring moet zijn

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind. 01.ZZ NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind 01.ZZ.112.1.NL-BE.2.AHG.indd 1 22/10/15 11:00 De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical

Nadere informatie

TYPHOON. with people in mind

TYPHOON. with people in mind TYPHOON Volledig automatische bedpanspoeler/desinfector with people in mind 2 Typhoon ONDERSCHEIDEND IN EFFECTIEVE INFECTIEBESTRIJDING De Typhoon is een volledig automatische bedpanspoeler/ desinfector

Nadere informatie

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind FLEXIBELER VOOR MEER OPTIES Met het modulaire concept en meerdere ontwerpopties geeft de Ninjo een nieuwe betekenis aan flexibiliteit. Een ruime keus in materialen,

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

LOGIC RANGE. with people in mind

LOGIC RANGE. with people in mind LOGIC RANGE Automatische matrassystemen with people in mind Matrasvervangende en matrasopleg systemen De Auto Logic 200 matrasvervangende systemen en Auto Logic 110 matrasopleg systemen vormen onderdeel

Nadere informatie

Eenvoudig en efficiënt

Eenvoudig en efficiënt BEDPANSPOELER Ninjo Eenvoudig en efficiënt Dankzij zijn aantrekkelijke moderne design, gebruiksgemak en uitstekende desinfectieprestaties speelt Ninjo een essentiële rol bij een efficiënte infectiebestrijding

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

AVERO Motion E. Uniek zit- en ligbad Elektrische hoogte- en hellingshoekverstelling

AVERO Motion E. Uniek zit- en ligbad Elektrische hoogte- en hellingshoekverstelling AVERO Motion E Uniek zit- en ligbad Elektrische hoogte- en hellingshoekverstelling door middel van afstandsbediening Voor alle mobiliteitsstadia geschikt Elegant ontwerp en unieke functie... Designed by

Nadere informatie

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding desinfectie 8 Een totaalconcept voor infectiebestrijding Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines with people in mind 2 Desinfectie 8 desinfectie 8 EEN NIEUW INFECTIEPREVENTIECONCEPT Het oplopen van

Nadere informatie

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS...with people in mind VERBETERING VAN DE ZORG WERELDWIJD Met meer dan 50 jaar ervaring in de zorgsector zet ArjoHuntleigh zich

Nadere informatie

AVERO Phoenix. Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design

AVERO Phoenix. Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design AVERO Phoenix Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design Hoog/Laagbad AVERO Phoenix Helder design en hoogwaardige materialen... Designed by Uwe Spannagel TM Badkuip met verlaagd voetengedeelte...

Nadere informatie

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind

NIMBUS. Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

amigo Bedpanspoeler met bovenlader

amigo Bedpanspoeler met bovenlader amigo Bedpanspoeler met bovenlader with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR Zorgvragers EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van zorgvragers die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE Zorgvrager In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3 Optimale oplossingen voor de obese zorg 4 Het unieke productaanbod van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Actieve Tillift Timo

Actieve Tillift Timo Actieve Tillift Timo 1 Verbetering van mobiliteit Een hoger kwaliteit van leven voor uw bewoners aanbieden 2 Het actief houden van uw bewoners is een van de belangrijkste taken van de verpleegkundige...

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem, dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE CLIËNT In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de oplossing

Nadere informatie

Herontdek het genot van baden

Herontdek het genot van baden Herontdek het genot van baden 2 Lopital geeft wellness een hele nieuwe betekenis. Comfort en welzijn Dat is wat u bewoners en cliënten biedt met de therapeutische baden van Lopital. Muziek, geur, warmte,

Nadere informatie

AVERO Motion Uniek zit- en ligbad met elektrische hoogteverstelling en ligfunctie

AVERO Motion Uniek zit- en ligbad met elektrische hoogteverstelling en ligfunctie AVERO Motion Uniek zit- en ligbad met elektrische hoogteverstelling en ligfunctie PFLEGEBADEWANNE AVERO MOTION Verzorgingsbad AVERO Motion Combineert elegant ontwerp en unieke functie... fördert die Mobilität

Nadere informatie

NIMBUS. with people in mind

NIMBUS. with people in mind NIMBUS Geavanceerde Dynamische Matrasvervangende Systemen with people in mind OPTIMALE DRUKOPHEFFING EN OPTIMAAL COMFORT Het Nimbus dynamische matrassysteem dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt in klinische

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie with people in mind 2 Tilband DE TILBAND IS DÉ sleutel VOOR HET COMFORT VAN UW zorgvrager ArjoHuntleigh draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van de zorg

Nadere informatie

Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg

Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg Vis-a-Vis-bed Vroegtijdigs mobiliseren voor een veilige patiëntenzorg Verbeteren van de zorg voor patiënten Mobilisatie bevordert niet alleen de deelname aan dagelijkse activiteiten, maar ook de zelfstandigheid

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

AVERO Comfort Het wellness- en verzorgingsbad

AVERO Comfort Het wellness- en verzorgingsbad AVERO Comfort Het wellness- en verzorgingsbad Hoog-Laag bad AVERO Comfort PFLEGEBADEWANNE AVERO MOTION Elegant design voor uw verzorgingsbadkamer... fördert die Mobilität Ihrer Bewohner... Designed by

Nadere informatie

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines

GetinGe 46-serie reinigings- en DesinFeCtieMACHines Getinge 46-serie REINIGINGS- EN DESINFECTIEMACHINES Hoeveel reusables verwerkt u? Welk soort items? De Getinge 46-serie heeft machines die precies zijn afgestemd op uw eisen. Aanvullende opties Flowcontrole

Nadere informatie

S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid

S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid 1 Een huiselijke sfeer in combinatie met een verbeterde patiëntenzorg Het Völker S 962-2-ziekenhuisbed voldoet aan een breed scala aan

Nadere informatie

Reinigings- en desinfectieapparatuur

Reinigings- en desinfectieapparatuur Reinigings- en desinfectieapparatuur Hoogwaardige kwaliteit uit Denemarken De nieuwe generatie bedpanspoelers Duurzaam RVS 316 Bedpanspoelers Een betrouwbare schakel in de preventie van kruisinfecties

Nadere informatie

Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm

Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm Hiab XS 044 Serie 3,7-4,0 tm Productbrochure Voor uitmuntend bereik De Hiab XS 044 is van alle kanten compleet Al sinds jaar en dag staat het merk Hiab synoniem voor hoge kwaliteit en voortdurende verbetering.

Nadere informatie

S bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid

S bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid S 962-2-bed Ziekenhuisbed voor optimale efficiëntie en veiligheid Een huiselijke sfeer in combinatie met een verbeterde patiëntenzorg Het Völker S 962-2-ziekenhuisbed voldoet aan een breed scala aan vereisten

Nadere informatie

Raizer wordt door één persoon bediend

Raizer wordt door één persoon bediend R AIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen een paar minuten omhoog helpt. Raizer hoeft maar door één hulpverlener te worden bediend en vergt maar weinig fysieke

Nadere informatie

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind Sara Combilizer Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie with people in mind Belang van mobilisatie Een gestructureerd revalidatieprogramma bestrijdt de negatieve

Nadere informatie

VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER. Typhoon

VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER. Typhoon VOLLEDIG AUTOMATISCHE BEDPANSPOELER Typhoon Typhoon centraal in een goed geoutilleerde spoelruimte Ziekenhuisinfecties komen steeds vaker voor en worden steeds gevaarlijker. De noodzaak van een effectieve

Nadere informatie

Softform Premier Active 2

Softform Premier Active 2 Softform Premier Active 2 met Active 2 RX innovatieve digitale pomp De complete, cliëntgerichte oplossing EENVOUDIG IN GEBRUIK INNOVATIEVE DIGITALE POMP MODULAIR OPGEBOUWD Softform Premier Active 2 Een

Nadere informatie

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind

Tornado. Wasmachine / Desinfector....with people in mind Tornado Wasmachine / Desinfector...with people in mind 2 Tornado Schone handen, schoon materiaal Ziekenhuisinfecties komen steeds meer voor en zijn steeds kwaadaardiger. Er is tegenwoordig dan ook meer

Nadere informatie

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster.

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen

Nadere informatie

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE Echte iconen zijn nooit als icoon ontworpen. Ze werden dat vanzelf. Met deze bekroonde douchewc haalt u stijl uw badkamer binnen. Met één knop stelt u de richting en het

Nadere informatie

Introductie van de nieuwe Un

Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe UniTrane ventilatorconvector En de expertise erachter onderneming die wor Van een onderneming die wordt gedreven door uw visie Zoals de meeste succesvolle

Nadere informatie

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits Transferhulpmiddelen 2016-2017 Life without limits Transferhulpmiddelen Lopital heeft in haar assortiment een groot aantal transferhulp - mid delen. De transfer hulpmiddelen ondersteunen de mobiliteit

Nadere informatie

Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER. Amigo

Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER. Amigo Onderscheidend in effectieve infectiebestrijding BEDPANSPOELER, TYPE BOVENLADER Amigo Een eersteklas product met een dubbele functie De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met

Nadere informatie

BASIC BASIC+ Elektrisch in hoogte verstelbaar door zuilensysteem

BASIC BASIC+ Elektrisch in hoogte verstelbaar door zuilensysteem BASIC LINE BASIC BASIC+ HOOG / LAAGBAD Elektrisch in hoogte verstelbaar door zuilensysteem BASIC TECHNISCHE SPECIFICATIES warm & koud water: fitting R 1/2 snelkoppeling voor afvoer: DN 50 electriciteitsaansluiting:

Nadere informatie

Extra laag bed 5384 Kepler. De evolutie in langdurige zorg

Extra laag bed 5384 Kepler. De evolutie in langdurige zorg Extra laag bed 5384 Kepler De evolutie in langdurige zorg Meer veiligheid door minder valgevaar De lage hoogte helpt ernstig letsel te voorkomen De 5384 Kepler biedt maximale bescherming voor bewoners

Nadere informatie

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken

KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Distributeur: KEN Bedpanspoelers Voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en privéklinieken Ecoline BWD 731 Desinfectie bedpanspoeler voor verpleeghuizen, isolatiekamers en privéklinieken. Lage kosten - Lage

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Dé nieuwe norm van schoon

Dé nieuwe norm van schoon robotic cleaning solutions Dé nieuwe norm van schoon Infectiepreventie in ziekenhuizen wordt steeds belangrijker. De reiniging van bedden en matrassen speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe schoner het

Nadere informatie

Softform Premier Active 2

Softform Premier Active 2 Softform Premier Active 2 met Active 2 RX innovatieve digitale pomp De volledige patiëntgerichte oplossing EENVOUDIG IN GEBRUIK INNOVATIEVE DIGITALE POMP MODULAIR OPGEBOUWD Softform Premier Active 2 Een

Nadere informatie

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA)

INSTRUMENTS. Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) INSTRUMENTS Thermodisinfectoren voor centrale sterilisatie afdelingen (CSA) HOGE CAPACITEIT THERMODISINFECTOREN Met meer dan 30 jaar ervaring in reinigingstechnologie, presenteert de afdeling Instruments

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3... Optimale oplossingen voor de obese zorg 4...Het unieke productaanbod van

Nadere informatie

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Veiligheid en gebruiksgemak in alle zorgsituaties Zowel bij een kortdurend verblijf als

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9. ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN FREEDOMLIFT De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN UNIEK IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP EN ONTDEK AUGMENTED REALITY ij heeft een andere uitstraling dan elke andere booster set is klein en volledig geïntegreerd. Zodra u hem installeert en gebruikt, realiseert

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie