Wonen in een. boerderijvilla

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen in een. boerderijvilla"

Transcriptie

1 Wonen in een comfortabele boerderijvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 249, 90 per m 2 (incl. BTW) Prinsheerlijk wonen in

2 Wonen in het gastvrije Biddinghuizen Biddinghuizen is een gemoedelijk dorp met ca inwoners aan de rand van het Veluwemeer, tussen Harderwijk en Dronten. De kans is groot dat u Biddinghuizen al kent van het jaarlijkse popfestival LowLands of het familiepark Walibi Holland. Door de ligging, vlakbij de langgerekte bossen en stranden is Biddinghuizen zeer in trek bij sportieve recreanten en natuurliefhebbers. Het dorp zelf biedt u voldoende voorzieningen zoals een nieuw winkelcentrum, basisscholen, bibliotheek en actief verenigingsleven. De Graafschap Aan de zuidkant van de kern Biddinghuizen verrijst de nieuwe woonwijk De Graafschap. In deze zeer ruim opgezette wijk (18 woningen per ha.) worden meerdere buurten ontwikkeld, met elk een eigen identiteit. Carré, Polderrand, Waterwijk en Erfwonen. Met daar binnen, de Boerderijkavels. In 2011 wordt gestart met Erfwonen, hier worden meerdere particuliere bouwkavels uitgegeven, waaronder zeven zogenoemde Boerderijkavels. Deze kavels, variërend van 761 m 2 tot 1013 m 2, zijn gelegen op de locatie van een voormalig boerenerf. Er is daarom er voor gekozen de woningen de bijzondere uitstraling van het specifieke Flevolands boerenerf te laten krijgen. Op alle kavels is het toegestaan om het wonen te combineren met een bedrijfsmatige of maatschappelijk e functie. U kunt hierbij denken aan ICT gerichte activiteiten, Bed & Breakfast, of zakelijke of maatschappelijke dienstverlening.

3 Prinsheerlijk wonen in De Graafschap Om u een beeld te geven van wat er mogelijk is, heeft de gemeente een aantal architectenbureaus uitgenodigd een passend ontwerp te maken. Alle ontwerpen zijn opgenomen in deze brochure. De ontwerpen zijn getoetst aan het bestemmingsplan en de welstandscriteria. Snel starten met bouwen behoort daardoor tot de mogelijkheden. Wij zijn er van overtuigd dat deze gevarieerde ontwerpen u zullen inspireren. Indien u wilt, kunt u contact opnemen met de ontwerpers die een ontwerp verder voor u kunnen uitwerken. Het is overigens geen verplichting een woningontwerp uit deze brochure te gebruiken. Het staat u vrij zelf een ontwerp te laten maken. Wel wijzen wij u er op dat de opgenomen ontwerpen vallen onder het auteursrecht van de desbetreffende architect. 5000,00 subsidie voor extra energiezuinige woningen Om de bouw van energiezuinige woningen te stimuleren wordt voor De Graafschap subsidie beschikbaar gesteld indien de bouwer-koper een lagere EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) realiseert dan wettelijk verplicht is. Meer informatie hierover is te downloaden op (subsidies).

4 Barnhouse 2.0, een eigentijdse visie

5 Pure lijnen, verhoudingen en hoofdvormen Onze schuur bestaat uit twee hoofdonderdelen. Een cortenstalen frame vormt de kap en bepaalt de hoofdcontour. Daaronder is een houten gebintenconstructie geschoven welke bekleed is met staand en liggend hout. Dit geheel staat op een betonnen basement als verwijzing naar de kuilplaat. Robuuste onderhoudsvrije materialen en gedegen detaillering zijn te vertalen naar duurzaamheid. Ze zorgen voor een langere levensduur van een bouwwerk maar ook voor een gezonde en comfortabele woonomgeving. Naast deze duurzaamheid is de installatietechnische variant eveneens meegenomen in het ontwerp. Een eigentijds, comfortabel en functioneel kijk op wonen.

6 De vrijheid van flexibel wonen

7 Maatwerk en duurzame indeling Wij hebben twee woningtypen ontworpen die u als bewoner de vrijheid laten om uw eigen huis tot in detail zelf te bepalen, van de materiaalkeuze tot en met de indeling. Het plan is een illustratie van deze vrijheid, binnen een kant-en-klaar ontwerp. Desgewenst passen we het graag aan uw woonwensen aan. Een huis bouwen is maatwerk: we ontwikkelen dat samen met u. We bieden u een ruimtelijke woning, georganiseerd rond twee vides en een centrale trap. De vides zijn ook zichtbaar in de gevel, als een grote uitsnijding. De afmetingen van het huis zijn variabel zodat het op ieder kavel past. We streven ernaar om duurzaam te ontwerpen, waarbij we gebruik maken van state-of-the-art techniek.

8 Voor een moderne levenswijze

9 The old way Het ontwerp van deze woning is geïnspireerd door de historische agrarische bouwvormen in het gebied. Het is een herinterpretatie van the old way en tevens een warm en comfortabel huis voor een familie met een moderne levenswijze. Het zal mensen aantrekken die respect hebben voor de identiteit van de omgeving. De woonkamer is het hart van het huis en bevindt zich op de begane grond. Deze opent zich naar de tuin via een grote serre. Deze kan in de zomer geheel worden geopend en in de winter gesloten. De serre produceert, afhankelijk van het seizoen, koelte of warmte met grote energie besparing.

10 Inspirerende energie-0-woning

11 Polderloft Geïnspireerd op de betonnen boerenschuren, die typisch zijn voor de Flevopolder, is dit ontwerp een ruimtelijk maximale beleving. Een loft in de polder. Deze ruimtelijke beleving geldt zowel voor de ruimtes binnen als de combinatie tussen binnen en buiten. Binnen worden de verschillende ruimtes met elkaar verbonden middels vides. Ook het groen en de omgeving is deel van elke ruimte. Het doel van deze ruimtelijkheid is tweeledig en toont tevens onze visie op duurzaamheid. Er ontstaat een plek die rijk is aan belevingen; de werkelijk duurzame basis van een inspirerende plek. De woning is geheel zelf-voorzienend in energie. Zonlicht is de belangrijkste energiebron.

12 Functioneel, uitdagend en flexibel

13 Happy family home Onder een zadeldak gedragen door houten kolommen is alles mogelijk. Een functionele ruimte met karakter die uitdaagt tot flexibel gebruik. Dit schuurhuis ademt de sfeer uit van het landelijke, ze is af, maar tegelijkertijd kan er in de toekomst veel aan veranderen, ze is formeel maar ook informeel. Prachtige oriëntatie op de zon, de tuin en de straat is mogelijk en naar persoonlijke wensen aan te passen. Een standaard plattegrond is mogelijk, maar ook bijzondere ruimtelijke avonturen kunnen onder het grote dak verkend worden. Naast de woonkamer, woonkeuken, entree en bijkeuken is er op de begane grond ook de mogelijkheid een werkruimte te realiseren, direct vanuit de straat bereikbaar.

14 Veel licht door grote glasvlakken

15 Boerderijwoningen die de sfeer handhaven De woningen zijn ontworpen als vervanging van opstallen op een voormalig erf. Vertrekpunt is achter de boerderijwoning, woningen te ontwerpen die de schuren vervangen en de sfeer ervan handhaven. Op de begane grond bevindt zich een hal, bijkeuken en een woon-gedeelte van 53 m². Er is een uitvoering met boven de keuken een vide met hoge glasvlakken en een slaapkamer met badkamer. Alle modellen zijn voorzien van een grote garage waar eventueel ook andere functies mogelijk zijn. Een andere uitvoering heeft een veranda. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een tweede badkamer, een installatiekast en een separaat toilet. Bij de trap is een vide.

16 Traditionele sfeer door z n eenvoud

17 Wonen onder één kap De basis van de woning is een houten spantenconstructie die het pannendak draagt. Onder dit pannendak is het programma van wonen, eten en slapen samengevat. De ruimten zijn zo ingedeeld dat de verblijfruimten zich naar de tuin richten. Om de ruimtelijkheid van de kap te ervaren zijn in de hal en de woonkamer grote vides ontworpen, wat de woning een extra dimensie geeft. Dit wordt nog eens versterkt, doordat het houtenspant de ruimte in de woning vorm geeft. Aan de tuinzijde is gekozen voor veel openheid. Dit geeft de woning van binnen een licht en aangenaam karakter. De woning staat garant voor een comfortabel en gezond leefklimaat

18 Hoogwaardig en hedendaags

19 Voor en achterhuis Het concept van dit woonhuis is gebaseerd op hoe de boerderij werd gebruikt. Het voorhuis werd gebruikt als woonhuis. In het achterhuis, de deel werd gewerkt. In het voorhuis is de woonkamer gesitueerd. Deze kijkt uit op het silhouet van Biddinghuizen. De keuken bevindt zich in het achterhuis, die uitkijkt op een riante achtertuin en de achterliggende wijk. Deze functiescheiding komt ook tot uiting in het exterieur. Het voorhuis wordt gematerialiseerd door middel van bakstenen gevel. Het achterhuis is voorzien van zware houten kaders die ingevuld zijn met hout of glas. De woning staat garant voor een comfortabel en gezond leefklimaat, doordat het ontworpen is conform de huidige eisen van het bouwbesluit.

20 Leven in licht, lucht en ruimte

21 De Hoeve Machiel Hopman legt in zijn werk graag een relatie tussen het interieur en het exterieur van de woning. In De Hoeve worden binnen en buiten samengebracht door de grote glazen schuifpanelen in de woonkamer en in de keuken. De glazen uitsparing in de kap, zowel aan de voorals aan de achterzijde, zorgt voor veel extra lichtinval. In de woonkamer ontstaat hierdoor een serre, maar ook op de bovenverdieping creëert deze toepassing veel extra licht in de hal, overloop en in de badkamer. Een verrassend element is de openhaard, die zowel binnen als buiten aanwezig is. Zo kunt u s zomers en s winters genieten van een gezellig haardvuur.

22 Schuurhuis met agrarisch karakter

23 Het Biddinghuis is een huis voor Biddinghuizen Een zogenaamd schuurhuis. Het typerende van een schuurhuis zit hem in het agrarische karakter. Dit karakter wordt bij het Biddinghuis gerealiseerd door met name de grote kap, de sobere en stoere esthetiek, de eenduidige en natuurlijke materialisering, en de hoogwaardige minimalistische detaillering. Het Biddinghuis is een schuurhuis zonder kapsones. Sober en ingetogen van buiten, spannend en ruimtelijk van binnen. Zo is op bijna elke plek in de woning de kapconstructie op verrassende wijze te zien hetgeen het gevoel in een schuur te wonen verstrekt. De diverse leefruimten in dit schuurhuis zijn royaal van afmeting. Ook een inpandige garage met daaraan gekoppelde bijkeuken is goed inpasbaar.

24 Dronten geeft je de ruimte Zeven kavels zijn in de verkoop vanaf 16 april Bij grote belangstelling volgt de verkoop van de overige zes kavels. Bij deze brochure treft u een USB stick aan met alle relevante informatie, zoals een kaartje met de situering, bestemmingsplaninformatie, welstandsnota, uitgifteprocedure. Wij hopen dat u hiermee een eerste stap heeft kunnen zetten om te komen tot een zeer bijzondere en unieke woning en wensen u veel plezier en succes bij de verdere voorbereidingen. Voor vragen kunt u contact opnemen met gemeente Dronten. Het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkelingen is bereikbaar onder nummer (0321) Of mail secretariaatreo@dronten.nl Aan de informatie in deze brochure en USB stick, kunnen geen rechten worden ontleend. Ontwerp: Boom creatief Meppel

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten

Waar dorp en veld elkaar ontmoeten www.kavelsgorssel.nl Smits van Waesberghe Makelaars Hoofdstraat 39b 7213 CP Gorssel Telefoon (0575) 49 20 80 info@svwmakelaars.nl www.svwmakelaars.nl Waar dorp en veld elkaar ontmoeten Thoma Makelaars

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper)

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper) Dwarstak 15 9223 NE Houtigehage 324.500 (kosten koper) Page 1 of 7 Dwarstak 15, 9223 NE Houtigehage Overzicht Vrijstaande Finse logwoning met vrijstaande garage Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

Ons Thuis Brabant op z n best!

Ons Thuis Brabant op z n best! Ons Thuis Brabant op z n best! Ons Thuis Mooi, landelijk en rustig wonen aan een boerenerf zoals dat was in grootmoeders tijd. Hier wonen wij, hier is Ons Thuis! Op ontwikkelvlek SBA 230 in Veghels Buiten

Nadere informatie

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf

Korhoenderhof. Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo. Nieuwbouw van een klein boerenerf Korhoenderhof Nieuwbouw 4 woningen te Ermelo Nieuwbouw van een klein boerenerf Inhoud 02 De bossen nabij Ermelo 05 Ermelo, de groene parel van de Veluwe 07 Huidige situatie 09 Situatieplan en Vogelvluchtimpressie

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130

NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130 NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130 Vraagprijs: 775.000 kosten koper Omschrijving NIEUW-AMSTERDAM - Zijtak OZ 130 Stijlvol genieten in een heerlijk landelijke omgeving, met mogelijkheden voor een Bed & Breakfast,

Nadere informatie

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Charlotte van Pallandtlaan DB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Charlotte van Pallandtlaan 25 2408 DB Alphen Aan Den Rijn 910.000 k.k. KENMERKEN Prijs 910.000 k.k. Postcode 2408 DB Ligging In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

TE KOOP. Sir Winston Churchillln AC Rijswijk k.k.

TE KOOP. Sir Winston Churchillln AC Rijswijk k.k. TE KOOP Sir Winston Churchillln 953 2286 AC Rijswijk 550.000 k.k. KENMERKEN Prijs 550.000 k.k. Postcode 2286 AC Ligging In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Woonruimte 220m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk

Jikke Overdiep Makelaardij. Nieuwbouwproject Balk Nieuwbouwproject Balk Combinatie met GBS Zweedse kwaliteitsbouw en gemeente Gaasterlân-Sleat. Dit woningen zijn te realiseren op het parkachtig ingericht terrein van de voormalige golfbaan van Balk. U

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur niet alledaags wonen 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur Spikvoorde Deventer begane 3006 grond 6960 hwa PORTAAL 2400 WOONKAMER 5345

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE HAZENVELD 25 8017 LX ZWOLLE 375.000 K.K. Gaaf woonhuis met veel ruimte en gezellige sfeer Voor degene die op zoek is naar een royale woning met garage (bijkeuken en berging) en een heerlijke tuin! INLEIDING

Nadere informatie

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen

Buitenkans in het hart van Bennebroek. 10 Riante nieuwbouwwoningen Buitenkans in het hart van Bennebroek 10 Riante nieuwbouwwoningen Dorps wonen in een dynamisch leefgebied De regio Zuid-Kennemerland is zeer gewild als woonlocatie. Het is een prachtig gebied met een gemoedelijke,

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Brummelhuis, samen bouwen Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt.

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag Horst 19 te Helmond Deze klassieke rietgedekte villa is gelegen op absolute toplocatie in een van oudsher bekende villawijk in Helmond. De woning is van een zeer degelijke kwaliteit en geeft direct bij

Nadere informatie

TE HUUR. Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk k.k p.m. ex.

TE HUUR. Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk k.k p.m. ex. TE HUUR Nieuweweg 84 A 2675 BE Honselersdijk 750.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 750.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2675 BE Ligging Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, Landelijk gelegen

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

BEUKENHOF 200 LELYSTAD

BEUKENHOF 200 LELYSTAD BEUKENHOF 200 LELYSTAD 425.000 k.k. www.beukenhof200.nl Omschrijving Vraagprijs: Bieden vanaf 425.000,-- K.K. *Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door verkopers serieus in overweging

Nadere informatie

BOERHEEM 5 BOVENSMILDE

BOERHEEM 5 BOVENSMILDE BOERHEEM 5 BOVENSMILDE 349.000 k.k. www.boerheem5.nl Boerheem 5, Bovensmilde Deze zeer comfortabele en energiezuinige woning met 4 slaapkamers, waarvan één op de begane grond, royale garage en aparte praktijk-/

Nadere informatie

Ten Dam De Leeuw Architecten. De boerderij: een nieuwe to

Ten Dam De Leeuw Architecten. De boerderij: een nieuwe to Ten Dam De Leeuw Architecten De boerderij: een nieuwe to Ten Dam De Leeuw Architecten is een dynamisch bureau dat zich bezighoudt met architectuur, stedenbouw, landschap en interieur. Het is altijd op

Nadere informatie

Koninginnelaan CJ Voorburg k.k.

Koninginnelaan CJ Voorburg k.k. TE KOOP Koninginnelaan 11 2275 CJ Voorburg 675.000 k.k. KENMERKEN Prijs 675.000 k.k. Postcode 2275 CJ Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 540 1300cm Woonruimte

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze De Puttendijk is een rustige laan, mooi gelegen aan de rand van het dorp. De woonomgeving kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing, brede straten en de aanwezigheid van veel openbaar groen. De woning

Nadere informatie

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo Comfortabel en zorgeloos wonen in een rietgedekte woonboerderij kan! Deze prettige, de afgelopen 10 jaar uitstekend verbouwde woonboerderij staat in het hart van het geliefde

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN

DE NIEUWKOOPSE EILANDEN Contact: ev@vinkbouw.nl DE NIEUWKOOPSE EILANDEN FASE 1: 12 WONINGEN AAN DE PRACHTIGE NIEUWKOOPSE PLASSEN Ruimte om van te dromen INLEIDING Ook altijd graag aan het water willen wonen op een unieke plek,

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Spiekestraat 9, Zegge

Spiekestraat 9, Zegge U wilt landelijk wonen en toch nabij een gezellig dorp met alle gemakken van dien? Op een schitterende en unieke locatie, in het buitengebied gelegen, bieden wij u deze royale vrijstaande semibungalow

Nadere informatie

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van:

T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN. Een samenwerking van: T REGGEGILDE EMMA 2 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN VEENESLAGEN WEST TE RIJSSEN Een samenwerking van: Hengelo (Gld) De Omgeving Op de grens van Salland en Twente vindt u de gemeente Rijssen-Holten. Het hoogtepunt

Nadere informatie

BROCHURE Havenstraat 2 Zuidlaren

BROCHURE Havenstraat 2 Zuidlaren BROCHURE Havenstraat 2 Zuidlaren HAVENSTRAAT 2 Wonen en eventueel werken in een Rijksmonument aan de rand van het geliefde Drentsche dorp Zuidlaren. Dit prachtige huis biedt onderdak aan vele woonvarianten.

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen TE KOOP 700.000 K.K. Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Inleiding Dubbel woonhuis aan de Badhuisstraat 44-46 Heel soms zijn er gevels waarvan je je niet kunt

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

8 ruime starterswoningen

8 ruime starterswoningen 8 ruime starterswoningen in het hart van Margraten Energielabel Uniek voor Margraten! Van Eynattens bnr. 1 bnr. 2 bnr. bnr. 4 bnr. 5 traat Fase 1 bnr. 6 bnr. 7 bnr. 8 Clermontstraat Nabij het centrum van

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 2 vrijstaande woningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

ruimte met eigen karakter

ruimte met eigen karakter Verkoopinformatie: Postbus 123 7240 AC Lochem T 088-321 32 10 info@viverion.nl www.viverion.nl Boomkamp 37 7461 AW Rijssen T 0548-543785 rijssen@mijnmakelaar.nl www.mijnmakelaarrijssen.nl Postbus 25 7450

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

TE KOOP. Staringhove 22 2726 BW Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 110m². Vraagprijs 242.500 k.k.

TE KOOP. Staringhove 22 2726 BW Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 110m². Vraagprijs 242.500 k.k. TE KOOP Staringhove 22 2726 BW Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 110m² Vraagprijs 242.500 k.k. KENMERKEN Prijs 242.500 k.k. Postcode 2726 BW Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

HUNZEWEG 13C DE GROEVE

HUNZEWEG 13C DE GROEVE HUNZEWEG 13C DE GROEVE 400.000 k.k. www.hunzeweg13c.nl Hunzeweg 13c, De groeve Onder de rook van Zuidlaren, ingebed tussen het natuurgebied Tusschenwater en het Zuidlaardermeer, ligt deze recent gebouwde,

Nadere informatie

K.K. JAGERSVELD AC LELYSTAD

K.K. JAGERSVELD AC LELYSTAD JAGERSVELD 52 8222 AC LELYSTAD 535.000 K.K. "Nu bieden vanaf 535.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 535.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Bouwboek Cannenburglaan

Bouwboek Cannenburglaan Bouwboek Cannenburglaan HAAGSE HUISJES - kies je type 0,2 Bij het project Haagse Huisjes kunt u mede zelf kiezen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Hierdoor kunt u geheel naar eigen smaak, betaalbaar

Nadere informatie

K.K. PAUWOOG EP ZEEWOLDE

K.K. PAUWOOG EP ZEEWOLDE PAUWOOG 24 3892 EP ZEEWOLDE 255.000 K.K. Fraaie twee onder een kapwoning met vrijstaande garage nabij het strand en de bossen. Lichte woonkamer met halfopen keuken, drie slaapkamers een, royale badkamer

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer is één

Nadere informatie

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL

BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL INTRO Aan de rand van het centrum van Veenendaal vindt u deze heerlijke jaren 30-woning met vier slaapkamers, een ruime living, heerlijk zonnige serre en riante tuin met veranda.

Nadere informatie

ANNERSTREEK 6 ANNEN k.k.

ANNERSTREEK 6 ANNEN k.k. ANNERSTREEK 6 ANNEN 675.000 k.k. www.annerstreek6.nl Annerstreek 6, Annen Deze zeer ruime en prachtige woning is gebouwd in 2008 met Duitse "gründlichkeit" en veel Hollandse details. De woning heeft 5

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Ruime hoekwoning met uitbouw en garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruim dakterras van 20m2. Zonnige achtertuin en woonkamer. Vier volwaardige slaapkamers. lichte en brede woonkamer

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruim dakterras van 20m2. Zonnige achtertuin en woonkamer. Vier volwaardige slaapkamers. lichte en brede woonkamer Huizen van Hoekstra & van Eck Gangeslaan 8, 1448 BJ Purmerend Zonnige achtertuin en woonkamer lichte en brede woonkamer Vier volwaardige slaapkamers Ruim dakterras van 20m2 Centraal gelegen H12 Kenmerken

Nadere informatie

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL.04.0 AMSTERDAM Bureau Fraai realiseert projecten op maat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever/gebruiker. Bij elk project wordt er gestreefd

Nadere informatie

ISABELLALAND KAVELNUMMER IL1, IL6, IL11 & IL14

ISABELLALAND KAVELNUMMER IL1, IL6, IL11 & IL14 VRIJSTAAND EEN LEVEN LANG WOONGENOT EEN OASE VAN RUST bungalow Vloeroppervlak (GBO) 132 m2 Bouwvolume 627 m3 Midden in de drukte van de stad staat deze bungalow met vrij indeelbare ruimten en loftachtige

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Hofstad 8a te Wagenberg. Vrijstaande semi-bungalow aan de rand van het dorp Perceel 640 m2

TE KOOP AANGEBODEN. Hofstad 8a te Wagenberg. Vrijstaande semi-bungalow aan de rand van het dorp Perceel 640 m2 TE KOOP AANGEBODEN Hofstad 8a te Wagenberg Vrijstaande semi-bungalow aan de rand van het dorp Perceel 640 m2 Vraagprijs: 399.000 k.k. Rustig gelegen volledig gemoderniseerde woning met garage, ruime privacy

Nadere informatie

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan

Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Nieuwbouwwoningen Raadhuislaan Project: nieuwbouw van 4 woningen aan de Raadhuislaan te Leimuiden Opdrachtgever: Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Projectnummer: 12145

Nadere informatie

Ammerzodenseweg 40 - Hedel

Ammerzodenseweg 40 - Hedel Ammerzodenseweg 40 - Hedel www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om

Nadere informatie

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL GROENELAAN 29 VEENENDAAL INTRO Deze sfeervolle op- en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is geheel gemoderniseerd met behoud van originele details. De woning beschikt over een diepe en privacy-rijke

Nadere informatie

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in het gezellige Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse verse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen en een

Nadere informatie

BOOMGAARDHOEKSEWEG 139 HOOGVLIET 385.000 k.k. www.boomgaardhoekseweg139.nl Omschrijving Wonen in één van de meest unieke woningen die Hoogvliet rijk is? Wij mogen te koop aanbieden de karakteristieke boerenschuurwoning

Nadere informatie

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Omschrijving Medwert 5 - Holwerd Deze fraaie woonboerderij uit de 17de eeuw staat tussen hoog geboomte, temidden van prachtige gerestaureerde kop-hals-romp

Nadere informatie

Landelijk wonen in Keijenborg

Landelijk wonen in Keijenborg Bij de bouw van dit project zijn de volgende partijen betrokken: Verkoop & aannemer: SelektHuis Kalanderstraat 51 T 0548-537555 www.selekthuis.nl Ontwikkeling: Nieuwenhuis Planontwikkeling Kalanderstraat

Nadere informatie

Laantje van Welgelegen

Laantje van Welgelegen Laantje van Welgelegen 6 twee-onder-één-kapwoningen Voorhout Het rijke verleden herleeft in Laantje van Welgelegen Sfeervol wonen in het centrum van Voorhout In het centrum van Voorhout wordt project Laantje

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie