HET JAAR TWEEDUIZEND ZEVENTIEN. OP vierentwintig mei.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET JAAR TWEEDUIZEND ZEVENTIEN. OP vierentwintig mei."

Transcriptie

1 D Rep. n Recht op geschriften : 50,00 euro Op 24/05/2017 LASTENKOHIER HET JAAR TWEEDUIZEND ZEVENTIEN. OP vierentwintig mei. ( ) III. AANDUIDING VAN HET ONROEREND GOED STAD BRUSSEL, 21 e afdeling Haren: Een woonhuis gelegen Twyninckstraat 49, gekadastreerd sectie A, nummer 123 B 16 en volgens recent kadastraal uittreksel sectie Sectie A, nummer 123B16P0000, voor een oppervlakte van 1a 67ca. Hierna het (onroerend) goed genoemd. * * * De roerende goederen en voorwerpen die zich in de het onroerend goed bevinden zijn niet in de toewijzing inbegrepen. OORSPRONG VAN EIGENDOM ( ) IV. BEZETTING / HUUR / GEBRUIK De woning wordt gratis bewoond door Mevrouw ( ) voornoemd. Ze dient te worden vrijgemaakt na betaling van de prijs en kosten door de koper(s). V. RUIMTELIJKE ORDENING - STEDENBOUW 1.- De instrumenterende notaris vestigt de aandacht erop dat de bepalingen van het Brussels Wetboek van Ruimtelijke Ordening van toepassing is op huidig lastenkohier. 2.- Indien de kopers de bestemming van het goed wensen te wijzigen, het wensen te verbouwen, renoveren, of op het nietbebouwde deel ervan wensen te bouwen, zullen zij zich moeten gedragen naar de voorschriften en reglementen van de gemeente en van de dienst voor stedenbouw alsook van alle andere bevoegde overheden en zullen zij zich rechtstreeks moeten verstaan met de bevoegde overheid en de dienst voor stedenbouw, voor al wat betreft de te bekomen vergunning en/of bouwtoelating, de wijze van bouwen, de afsluitingen, de te volgen rooilijnen, de achteruitbouw-stroken en andere aangelegenheden die onder hun bevoegdheid vallen, dit alles zonder tussenkomst van de verkopers of de verzoekers, noch verhaal tegen hen. 3.- Overeenkomstig artikelen 99 En 275 van het Brussels Wetboek van Ruimtelijke Ordening heeft de instrumenterende notaris aan de Stad Brussel gevraagd de stedenbouwkundige inlichtingen te verstrekken betreffende het goed. Er blijkt ondermeer uit het antwoord van de Stad Brussel de dato 29 juni 2016 Voor het gebied waarin het goed gelegen ligt : Betreffende de bestemming:

2 Bestaat er een gewestelijk bestemmingsplan, goedgekeurd bij Besluit van de Regering van 3 mei 2001 en gewijzigd bij besluiten van 20 maart 2008,16 juli 2010, 22 december 2010 en 2 mei 2013, dat dit goed op de grondbestemmingskaart plaatst: In een typisch woongebied (zie eveneens de kaart van de toelaatbare kantooroppervlakten) Voor kantooroppervlakten kan een stedenbouwkundige of verkavelingsvergunning slechts worden afgeleverd voor zover op het moment van de afgifte van de vergunning het geactualiseerde saldo de verwezenlijking van de aangevraagde oppervlakten toelaat. Er bestaat een bijzonder bestemmingsplan Goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 31/01/1961(nr 52-06) Bestaat er geen verkavelingsvergunning Wat betreft het bestaan van een voorkoopperimeter: Tot op heden heeft het gemeentebestuur geen kennis van het bestaan van een voorkoopperimeter waarin het beschouwde goed opgenomen zou zijn. Wat betreft het bestaan van een eventuele onteigening: Tot op heden heeft het gemeentebestuur geen kennis van het bestaan van een onteigening waarin het beschouwde goed opgenomen zou zijn. Zijn de andere inlichtingen Het goed is niet ingeschreven op de bewaarlijst Het goed is niet beschermd of onderworpen aan een openingsprocedure tot bescherming Het goed is niet gelegen binnen een beschermde site Voor alle bijkomende inlichtingen en meer in het bijzonder om te weten of het goed: - Opgenomen is in de inventaris van het onroerende erfgoed - Gelegen is binnen een straal van 50 m rondom een beschermd monument - Begrepen is in een zone voor het behoud van het onroerend erfgoed Gelieve u te wenden tot: De Koninklijke Commissie voor Monumenten en Landschappen Secretariaat van de KCML-Tour en Taxis Havenlaan 86c, 4 de verdieping/bus Brussel Tel: 02/ Fax: 02/ kcml@mbhg.irisnet.be Er bestaat geen rooilijnplan dat het goed bezwaart Het gebouw maakt geen voorwerp uit van een verwerving door de gemeenten van verlaten woningen Het gebouw maakt geen voorwerp uit van een besluit tot ongezondverklaring-woon-en huisvestingsverbod Het goed is niet onderhevig aan een vergelding wegens bezetting van het openbaar domein Het goed is niet gelegen in een:

3 - Perimeter van een wijkcontract Ruimte voor versterkte ontwikkeling van de huisvesting en de stadsvernieuwing» De koper erkent de nodige toelichting van deze informatie te hebben gekregen, en een kopie van gezegd antwoord voorafgaandelijk dezer te hebben ontvangen. 4.- Het goed heeft niet het voorwerp uitgemaakt van een stedenbouwkundige vergunning met uitzondering van deze vermeld in voormelde stedenbouwkundige inlichtingen of van een stedenbouwkundig attest, waaruit de mogelijkheid blijkt om op het goed één van de handelingen of werken bepaald door de van toepassing zijnde regionale wetgeving te verrichten of te behouden en dat hij de mogelijkheid om op het goed één van de handelingen of werken bepaald door voormelde wetgeving te verrichten of te behouden niet kan verzekeren. 5.- Ondertekende notaris wijst erop dat geen van de werken en handelingen bedoeld in artikel 98, 1 mogen worden verricht op het goed waarop de akte betrekking heeft, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen. 6.- Een kopie van de stedenbouwkundige inlichtingen is beschikbaar op het kantoor van de instrumenterende notaris. VI. VOORKOOPRECHTEN De instrumenterende notaris vermeldt en informeert dat uit zijn opzoekingen gebleken is dat het goed met geen enkel wettelijk of reglementair voorkoop- of voorkeurrecht bezwaard is. VII. BODEMDECREET De notaris vestigt de aandacht op de bepalingen opgelegd door de Ordonnantie van 5 maart 2009 betreffende het beheer en de sanering van verontreinigde bodems welke onder andere de verplichting oplegt om een bodemattest afgeleverd door het BIM, te overhandigen, en indien uit dit attest blijkt dat het betreffende perceel potentieel vervuild is, om over te gaan tot een verkennend bodemonderzoek en in voorkomend geval tot een behandeling van de bodemverontreiniging. De koper erkent geïnformeerd te zijn omtrent de inhoud van het bodemattest afgeleverd door het Brussels Instituut voor Milieubeheer de dato 24 april 2017 hetwelk de gedetailleerde informatiegegevens bevat van de inventaris van de bodemtoestand voor het perceel. Dit bodemattest bepaalt letterlijk wat volgt: 1. Identificatie van het perceel: Perceelsnummer 21821_A_0123_B_016_00 Adres: Twyeninckstraat 49, 1130 Brussel 2. Categorie van de bodemtoestand en verplichtingen Categorie: geen, Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand. 3. Elementen die de categorie van de bodemtoestand verklaren: Geen informatie beschikbaar over de bodemtoestand van het betreffende perceel. 4. Geldigheid van het bodemattest Dit attest is maximum 1 jaar geldig, vanaf de datum van

4 aflevering. Digitaal ondertekend Jean Janssens, 24 april 2017 De verkoper verklaart dat hij over geen aanvullende informatie beschikt die de inhoud van het bodemattest zou kunnen wijzigen en stelt vast, na kennis te hebben genomen van de lijst van de risicoactiviteiten in de zin van de Ordonnantie, dat geen enkele van deze risicoactiviteiten werd of wordt uitgeoefend op het perceel voorwerp van huidige overeenkomst. Een kopie van het bodemattest is beschikbaar op het kantoor van de instrumenterende notaris. Met betrekking tot het goed schijnt er geen bodemverontreiniging te bestaan die schade kan berokkenen aan de toewijzeling of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of beschermingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen. Zich steunend op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast. VIII. STOOKOLIETANKS Ondergetekende notaris werd tot op heden niet geïnformeerd over het al dan niet aanwezig zijn van een stookolietank in voormeld goed. De koper(s) zal (zullen) er zijn (hun) eigen zaak van maken zonder verhaal tegen de instrumenterende notaris en de verzoekster. IX. ELEKTRISCHE INSTALLATIES Het goed is een wooneenheid in de zin van artikel 276 bis van het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties van 10 maart 1981 en is voorzien van een elektrische installatie met ingebruikname van voor 1 oktober 1981 en die niet het voorwerp van een wijziging sinds 1 oktober 1981, of het voorwerp heeft uitgemaakt van een wijziging of belangrijke uitbreiding sinds 1 oktober 1981 maar waarvan het deel daterend van voor 1 oktober 1981 niet onderworpen is geweest aan een volledig controleonderzoek. De verkoper verklaart, naar aanleiding van huidige verkoop, een volledig controleonderzoek van de elektrische installatie te hebben laten uitvoeren, in de zin van het reglement. Bij proces-verbaal van 18 oktober 2016 heeft de VZW Electro Test vastgesteld dat de elektrische installatie niet beantwoordt aan de voorschriften van het reglement. De verkoper verklaart dat het origineel exemplaar van het proces-verbaal ten laatste bij de ondertekening van de authentieke aan de instrumenterende notaris overhandigd zal worden teneinde deze toe te laten de verplichte meldingen in de authentieke akte op te nemen.

5 Herkeuring ten laste van de koper: Partijen komen overeen dat enkel de koper, met uitsluiting van de verkoper, de kosten van een aanpassing aan de normen en herkeuring van de elektrische installatie op zich zal nemen en dit zonder verhaal tegen de verkoper. De koper erkent ingelicht te zijn van zijn verplichting de aanpassing aan de normen van de elektrische installatie te laten vaststellen binnen een termijn van 18 maanden te rekenen vanaf het verlijden van de authentieke akte. X. ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT Een energieprestatiecertificaat (EPC) met betrekking tot het hierbij verkochte goed, werd opgesteld door de heer Merckx Christiaan op 18 oktober Dit certificaat vermeldt volgende informatie met betrekking tot het goed : - energiescore : G - jaarlijkse uitstoot van CO2 : 130 De verkoper verklaart geen kennis te hebben van wijzigingen aan de energiekarakteristieken van het goed die van die aard zouden zijn de inhoud van het certificaat te wijzigen. Een kopie van het certificaat is beschikbaar op het kantoor van ondergetekende Notaris. XI. POSTINTERVENTIEDOSSIER De instrumenterende notaris verklaart dat op basis van de informatie en documentatie in zijn bezit niet kan worden uitgemaakt of er aan het goed sinds één mei tweeduizend en één al dan niet werken werden uitgevoerd dewelke (onder het toepassingsgebied van het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen) het opmaken en het bij houden van postinterventiedossier met betrekking tot het goed opleggen, hetwelk nuttige elementen meedeelt op het gebied van veiligheid en gezondheid waarmee rekening dient gehouden te worden bij eventueel latere werken, ondermeer bij bouwen, verbouwen, renovatie, herstelling, schilderwerken of andere. De koper(s) zal (zullen) er zijn (hun) eigen zaak van maken zonder verhaal tegen de instrumenterende notaris en de verzoekster. XII. HYPOTHECAIRE SITUATIE Voorschreven goed wordt verkocht onder de waarborgen als naar recht en voor vrij van alle schulden, hypothecaire inschrijvingen of bezwarende overschrijvingen. XIV. ALGEMENE VOORWAARDEN Behoudens de afwijkingen vervat in huidige akte en/of in de processen-verbaal van toewijzing, geschiedt deze verkoop krachtens de lasten, bedingen en voorwaarden vervat in het kohier der EENVORMIGE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR GERECHTELIJKE OPENBARE VERKOPEN, in gebruik genomen door de notarissen van het genootschap van de Provincie Vlaams- Brabant, waarvan lezing gegeven zal worden aan de liefhebbers. Deze lasten, bedingen en voorwaarden zullen van kracht zijn

6 alsof zij in deze waren vervat geweest en dit voor zover er niet wordt van afgeweken door de bijzondere voorwaarden hierna, en/of door de processen-verbaal van toewijzing. De tekst van de bijzondere en algemene voorwaarden wordt ook ter beschikking van de kandidaat-kopers gehouden. XV. SPECIALE VOORWAARDEN Verder als aanvulling en/of afwijking van gemeld algemeen lastenkohier worden volgende voorwaarden bedongen: 1) Instelprijs Instelpremie. De verkoop geschiedt zonder instelprijs en zonder instelpremie. 2) Oppervlakte - Erfdienstbaarheden. Artikel vier van het algemeen lastenkohier wordt aangevuld als volgt: De koper ontvangt de goederen in de staat waarin ze zich bevinden, ook al voldoen ze niet aan de overheidsvoorschriften, en met alle zichtbare en verborgen gebreken, zonder verhaal, noch recht op schadeloosstelling of mogelijkheid om van de koop af te zien. De toestand, en de zichtbare en verborgen gebreken van grond, ondergrond en gebouwen verlenen de koper geen verhaal, zelfs wanneer de beschrijving van de goederen en de opgave van de erfdienstbaarheden foutief, onnauwkeurig of onvolledig is. De opgave van maat en oppervlakte kan geen aanleiding geven tot aanvulling of vermindering van de prijs, noch mogelijkheid de ontbinding van de verkoop te vorderen of van de verkoop af te zien, al bedraagt het verschil tussen de werkelijke en de uitgedrukte afmetingen één twintigste meer of minder. Het goed wordt overgedragen en verkocht met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende, bekende, onbekende en/of geheime rechten, gemeenschappen, erfdienstbaarheden of verplichtingen, waarmee het zou kunnen bevoor- of benadeeld zijn, ook al zijn ze niet bekend, vrij aan de koper de ene te doen gelden en uit te oefenen en zich tegen de andere te verzetten of er zich van te bevrijden, doch het alles ten zijne bijzondere kost, last en gevaar, en zonder tussenkomst van de verkopers of de verzoekers, noch verhaal tegen hen. 3) Genot. Artikel vijf van het algemeen lastenkohier wordt aangevuld als volgt: Indien het goed door de eigenaar zelf bewoond wordt, door derden zonder recht noch titel of door huurders met een aan de kopers niet tegenstelbare huur: De eigenaar of zij die het goed zonder recht noch titel bewonen of gebruiken zullen het goed volledig ontruimen en ter vrije beschikking van de kopers stellen uiterlijk binnen de maand na het definitief worden van de toewijzing en voor zover de kopers de prijs, kosten en toebehoren volledig betaald hebben. Voldoet de eigenaar, of zij die het goed zonder recht noch titel

7 bewonen of gebruiken, niet aan deze verplichting, dan zullen zij daartoe worden aangemaand en zo nodig worden uitgedreven, evenals al degenen die het goed bewonen of gebruiken, met al hun goederen, desgevallend na het bekomen van een uitdrijvingsvonnis, door een gerechtsdeurwaarder aangezocht door de koper (na betaling van de prijs in hoofdsom, interesten, kosten en andere bijkomende lasten), op vertoon van een grosse van de toewijzingsakte, dit alles zo nodig met behulp van de openbare macht. De uitdrijvingskosten zijn ten laste van de koper, onverminderd zijn verhaalsrecht tegen de in gebreke gebleven bewoner. De kopers dienen zelf het nodige te doen voor het verwijderen van alle voorwerpen, meubilair of rommel, die zich ondanks wat hiervoor bepaald is nog in het verkochte goed zouden bevinden, zonder enig verhaal tegen de verzoekers of de instrumenterende notaris, tenzij derden hierop hun eigendomsrecht bewijzen. Indien het goed het voorwerp is van een aan de kopers tegenstelbare huurovereenkomst: De kopers zullen de eigendom, het risico en het genot van het goed hebben uiterlijk binnen de maand na het definitief worden van de toewijzing en voor zover de kopers de prijs, kosten en toebehoren volledig betaald hebben, door het innen der huurgelden, te hunnen last en gevaar. De kopers treden in alle rechten en plichten van de huidige eigenaars ten opzichte van de huurders, onder voorbehoud van alle rechten hun krachtens de wet toegekend; zij zullen zich rechtstreeks met de huurders moeten verstaan voor al wat betreft de wijze en de voorwaarden van hun gebruik, de opzeg hen te doen en de voorwerpen die hen zouden kunnen toebehoren, overeenkomstig de wet en de plaatselijke gebruiken, dit alles zonder tussenkomst van de verzoekers of de instrumenterende notaris, noch verhaal tegen hen. 4) Belastingen. Artikel zes van het algemeen lastenkohier wordt aangevuld als volgt: Samen met de kosten van de openbare verkoop dient de koper zijn aandeel in de onroerende voorheffing van het lopende jaar aan de instrumenterende notaris te betalen. 5)Erfdienstbaarheden en mandeligheid Het goed wordt verkocht met elke eventuele mandeligheid en alle heersende en lijdende, zichtbare of onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bevoordelen of bezwaren, dit alles voor eigen rekening en op eigen risico, zonder tussenkomst van de verkoper noch verhaal tegen hem. XVI. GESCHILLEN BIJ DE VERKOOP Alle geschillen die zouden ontstaan naar aanleiding van deze toewijzing, zullen onwederroepelijk door de werkende notaris bij deze beslecht worden en éénieder zal zich naar zijn uitspraak moeten gedragen. XVII. VERZEKERINGSCONTRACT Als aanvulling van het kohier van algemene lasten wordt er

8 bedongen dat de verzoekster het recht zal hebben de verzekering aan te gaan van brand en aanverwante gevaren op kosten van de toewijzeling zo deze binnen de acht dagen na de definitieve toewijzing niet heeft voldaan aan deze verplichting. Voorschreven goed is verzekerd door de zorgen van het beheer zonder waarborg omtrent het verzekerd bedrag, maar verstrijkend in ieder geval wettelijk ten laatste drie maand na de definitieve toewijzing van voorschreven goed. XVIII. BEKRACHTIGING - STERKMAKING Als aanvulling van artikel 11 van het kohier van algemene lasten zal de toewijzeling die gehuwd is onder een stelsel van gemeenschap aan de werkende notaris de bekrachtiging door zijn echtgenoot of echtgenote bijbrengen, voor de overschrijving op het hypotheekkantoor van de toewijzing. De toewijzing op last van voorlegging van een bekrachtiging door een echtgenoot gemeen in goederen, wordt slechts gedaan, en de toestemming van de verkopende partij tot deze toewijzing wordt slechts gegeven onder de schorsende voorwaarde van bedoelde bekrachtiging, dit alles onverminderd alle schadeloosstellingen en interesten ten laste van de ingebreke blijvende koper. In afwijking van artikel 13 van het kohier van algemene lasten is de koper die verklaart gehandeld te hebben voor een niet aanwezige derde, voor wie hij zich sterk maakt, en niet onmiddellijk betaalt, verplicht, voor de overschrijving op het hypotheekkantoor van de toewijzing, aan de verkopende notaris de schriftelijke bekrachtiging voor te leggen van hem voor wie hij zich sterk gemaakt heeft. Bij gebreke hieraan te voldoen, zal hij geacht worden de aankoop gedaan te hebben voor zijn persoonlijke rekening, onverminderd de toepassing van vorige artikels betreffende de verplichting om borg te stellen en het vermogen om command te verklaren. XIX. LASTEN De toewijzeling zal ook pro rata temporis alle taksen, belastingen, onroerende voorheffing, en lasten hoegenaamd, verhaalbelastingen voor wegenis, riool, borduren, voetpad enzovoort dragen en betalen vanaf de dag dat de toewijzing definitief zal zijn of definitief geworden. XX. KOSTEN Behalve zijn toewijzingsprijs dient de toewijzeling te betalen, in handen en tegen kwijting van de instrumenterende notaris door middel van een overschrijving op de rekening van ondergetekende notaris of een cheque uitgeschreven door een bank of sedert minder dan acht dagen gecertificeerd, en dit binnen de VIJF werkdagen nadat de toewijzing definitief geworden is, het percent vastgesteld door de Kamer der Notarissen van het arrondissement Brussel op de toewijzingsprijs en lasten, zijnde de werkelijke kosten van het lastenkohier en van toewijzing, de registratie- en overschrijvingsrechten, alsook alle andere onkosten en erelonen van curator en andere, vastgesteld op: - eenendertig komma vijftig procent (31,50 %), voor prijzen

9 boven dertigduizend euro ( ,00) tot en met veertigduizend euro ( ,00); - achtentwintig procent (28,00%), voor prijzen boven veertigduizend euro ( ,00) tot en met vijftigduizend euro ( ,00); - vierentwintig komma vijftig procent (24,50%), voor prijzen boven vijftigduizend euro ( ,00) tot en met zestigduizend euro ( ,00); - drieëntwintig komma vijftig procent (23,50%), voor prijzen boven zestigduizend euro ( ,00) tot en met zeventigduizend euro ( ,00); - drieëntwintig procent (23,00%), voor prijzen boven zeventigduizend euro ( ,00) tot en met tachtigduizend euro ( ,00); - tweeëntwintig procent (22,00%), voor prijzen boven tachtigduizend euro ( ,00) tot en met negentigduizend euro ( ,00); - eenentwintig komma vijftig procent (21,50%), voor prijzen boven negentigduizend euro ( ,00) tot en met honderdduizend euro ( ,00); - eenentwintig procent (21,00%), voor prijzen boven honderdduizend euro ( ,00) tot en met honderd en tienduizend euro ( ,00); - twintig komma vijfenzeventig procent (20,75%), voor prijzen boven honderd en tienduizend euro ( ,00) tot en met honderd vijfentwintigduizend euro ( ,00); - twintig procent (20%), voor prijzen boven honderd vijfentwintigduizend euro ( ,00) tot en met honderdvijftigduizend euro ( ,00); - negentien komma vijfenzeventig procent (19,75%), voor prijzen boven honderdvijftigduizend euro ( ,00) tot en met honderdvijfenzeventigduizend euro ( ,00); - negentien komma vijfentwintig procent (19,25%), voor prijzen boven honderdvijfenzeventigduizend euro ( ,00) tot en met tweehonderdduizend euro ( ,00); - achttien komma vijftig procent (18,50%), voor prijzen boven tweehonderdduizend euro ( ,00) tot en met tweehonderdvijfentwintigduizend euro ( ,00); - achttien procent (18,00%), voor prijzen boven tweehonderdvijfentwintigduizend euro ( ,00) tot en met tweehonderdvijftigduizend euro ( ,00); - zeventien komma vijftig procent (17,50%), voor prijzen boven tweehonderdvijftigduizend euro ( ,00) tot en met tweehonderdvijfenzeventigduizend euro ( ,00); - zeventien komma vijfentwintig procent (17,25%), voor prijzen boven tweehonderdvijfenzeventigduizend euro ( ,00) tot en met driehonderdduizend euro ( ,00); - zestien komma vijfenzeventig procent (16,75%), voor prijzen boven driehonderdduizend euro ( ,00) tot en met driehonderdvijfentwintigduizend euro ( ,00); - zestien komma vijftig procent (16,50%), voor prijzen boven driehonderdvijfentwintigduizend euro ( ,00) tot en met driehonderdvijfenzeventigduizend euro ( ,00);

10 - zestien procent (16,00%), voor prijzen boven driehonderdvijfenzeventigduizend euro ( ,00) tot en met vierhonderdduizend euro ( ,00); - vijftien komma vijfenzeventig procent (15,75%), voor prijzen boven vierhonderdduizend euro ( ,00) tot en met vierhonderdvijfentwintigduizend euro ( ,00); - vijftien komma vijftig procent (15,50%), voor prijzen boven vierhonderdvijfentwintigduizend euro ( ,00) tot en met vijfhonderdduizend euro ( ,00); - vijftien komma vijfentwintig procent (15,25%), voor prijzen boven vijfhonderdduizend euro ( ,00) tot en met vijfhonderdvijftigduizend euro ( ,00) - vijftien procent (15,00%), voor prijzen boven vijfhonderdvijftigduizend euro ( ,00) tot en met zeshonderdduizend euro ( ,00); - veertien komma vijfenzeventig procent (14,75%), voor prijzen boven zeshonderdduizend euro ( ,00) tot en met zevenhonderdvijftigduizend euro ( ,00); - veertien komma vijftig procent (14,50%), voor prijzen boven zevenhonderdvijftigduizend euro ( ,00). Ingeval van toepassing echter van een wettelijke bepaling houdende vrijstelling, vermindering of vermeerdering, van de fiscale rechten en/of de erelonen, zal het hogervermeld percentage verminderd of vermeerderd worden gelijkvormig deze beschikking. Ingeval van verkoop van meerdere kavels, wordt het percentage toegepast op de prijs van elke kavel; ingeval van toewijzing in massa, op de prijs van de massa. Deze percentages worden met één procentpunt (1%) verhoogd bij een definitieve toewijzing na hoger bod. De gevolgen van ontoereikendheid van schatting die eventueel door de fiscale administratie werden vastgesteld, zijn exclusief ten laste van de betrokken toewijzeling. De kosten van het exploot van opbod en van aanzegging aan de voorlopige toewijzeling, evenals de betekeningen van de zitdag ingevolge hoger bod zullen voorafgenomen worden op de koopprijs. De toewijzeling zal in voorkomend geval de eventuele kosten van borgstelling en commandsverklaring betalen, alsook de kosten en erelonen van de akte van kwijting van de toewijzing welke laatste forfaitair vastgesteld is op één ten honderd van de koopsom. Indien de toewijzeling op de daartoe bepaalde tijdstippen de verschuldigde onkosten niet betaalt, zullen deze van rechtswege en zonder ingebrekestelling een intrest opbrengen van zeven ten honderd 's jaars, te rekenen van de eisbaarheid tot de datum der volledige betaling. Daarenboven zal de herveiling kunnen vervolgd worden tegen de ingebreke blijvende toewijzeling, zelfs indien de toewijzingsprijs nog niet eisbaar is. De kosten van het proces-verbaal van verdeling van de koopprijs of van de akte van rangregeling, deze van de aanmaningen en van het proces-verbaal van sluiting, de

11 kosten van de borderellen van rangschikking zullen als bevoorrecht op de koopprijs voorafgenomen worden, zodat de toewijzeling in ieder geval bevrijd is door de betaling van de hierboven vermelde kosten. Ingeval van verkoop ingevolge faillissement of bij gerechtelijke reorganisatie in het kader van de wet op de continuïteit van de ondernemingen zal de toewijzeling de erelonen van de curator of vereffenaar, tussenkomend in de verkoop, niet dienen te dragen, deze erelonen vastgesteld bij reglement van de Rechtbank zullen in dat geval voorafgenomen worden op de prijs van de toewijzing, ten titel van bevoorrechte gerechtskosten. XXI. EIGENDOMSTITEL De toewijzeling kan geen andere eigendomstitel eisen dan de uitgifte van het lastenkohier en een uittreksel van het procesverbaal van definitieve toewijzing en desdesgevallend het proces-verbaal van vaststelling van afwezigheid van hoger bod, welke die aan de toewijzeling bezorgd zullen worden op zijn verzoek. XXII. PRIJS Betaling De toewijzeling zal de prijs van zijn aankoop in hoofdsom betalen, door middel van een overschrijving op de rekening van de ondergetekende notaris of een cheque uitgeschreven door een bank of sedert minder dan acht dagen gecertifieerd, in het kantoor van de notaris, in handen en tegen kwijting van de verkoper of van zijn lasthebber of van de werkende notaris en dit voor rekening van de schuldeisers of rechthebbenden, binnen de ZES weken na het definitief worden van de toewijzing, zonder interest tot dan. Deze betaling bevrijdt de toewijzeling. Ingeval van betaling bij middel van een cheque, zal het overhandigen van dergelijk betalingsmiddel slechts delgende uitwerking hebben vanaf de dag van uiteindelijke inning en zonder verhaal, al is de vertraging te wijten aan één of andere bankmaatschappij. Nalatigheidsintresten Eens deze termijn verstreken en ongeacht de reden van de vertraging, zal hij van rechtswege en zonder ingebrekestelling op de prijs of op het onbetaald gedeelte van deze prijs, interesten verschuldigd zijn tegen de rentevoet van zeven ten honderd 's jaars en dit vanaf de dag van het definitief worden van de toewijzing tot op de dag van de volledige betaling, waarbij alle taksen en belastingen op deze intresten ten laste zijn van de toewijzeling. De betalingen welke de koper zal doen zullen vooreerst aangerekend worden op de verschuldigde intresten. Noch de inleiding der vordering tot nietigverklaring, noch welkdanige hoegenaamde reden ook zullen het lopen der intresten kunnen doen ophouden, noch de betaling van de koopsom, kosten en lasten kunnen uitstellen. Hoofdelijkheid - Ondeelbaarheid Indien het te verkopen goed aan meerdere personen in

12 onverdeeldheid wordt toegewezen, zullen deze hoofdelijk en ondeelbaar gehouden zijn tot het betalen van de prijs en van de kosten, en tot de volledige uitvoering van de verkoopsvoorwaarden en bij zelfs gedeeltelijke niet-uitvoering van deze, zal de herveiling kunnen vervolgd worden op de geheelheid van het goed ten opzichte van ieder van hen. Deze verbintenissen zijn eveneens hoofdelijk en ondeelbaar onder de erfgenamen en andere rechthebbenden van de adjudicataris, opbieder, commands en borgen die dan ook alle kosten van betekening zullen moeten dragen. De koper is solidair verbonden met zijn lastgever bij commandverklaring. XIII. VOORBEHOUD De verzoekster behoudt zich het recht voor de toewijzing niet te vorderen van voorschreven goederen, indien zij oordeelt dat de geboden prijs onvoldoende is, en kan diensvolgens de toewijzing geheel of ten dele inhouden. XIV. PUBLICITEIT De publiciteit voorafgaandelijk aan de verkoping, alsook de bekendmaking van de datum van de enige zitdag, zal gebeuren door middel van aankondigingen in de volgende tijdschriften / kranten / media: (i) twee aankondigingen in NVN (Notariële Verkopingen Ventes Notariales); (ii) twee aankondigingen in VLAN alsook op (iii) permanente aankondiging op en Alsook door affiches om aangeplakt en uitgedeeld te worden tussen de liefhebbers, en dit, overeenkomstig de gebruiken in dergelijke zaken. De publiciteit betreffende het recht om een hoger bod te doen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 1593 van het Gerechtelijk Wetboek binnen de vijf dagen gebeuren door aanplakbiljetten en door een inlassing in alle voormelde tijdschriften / dagbladen alsook op en De aankondiging van een eventuele zitdag na hoger bod, zal gebeuren op dezelfde manier als voor de eerste zitdag. XXV. REGELING BEZICHTIGING De bezichtigingen zullen plaats hebben op: - Dinsdag 13,20 en 27 juni van 15uur tot 17uur - Zaterdag 10, 17 en 24 juni van 9uur tot 11uur. De benoemde notaris is gemachtigd, in geval van afwezigheid of tegenwerking van de beslagene of bewoner van de in beslag genomen onroerende goederen, op kosten van de beslagene toegang te krijgen tot de in beslag genomen onroerende goederen, indien nodig met behulp van de openbare macht, in voorkomend geval bijgestaan door een slotenmaker, met het oog op de naleving van de verkoopsvoorwaarden of de bezichtiging door de belangstellenden, onverminderd de bepalingen van art Ingeval van hoger bod (na enige zitdag), worden de

13 bezichtigingsdagen welke tussen de eerste zitdag en de zitdag na hoger bod georganiseerd zullen worden, bekendgemaakt en aangekondigd in het kader van de publiciteit die met het oog op de toewijzing na hoger bod gevoerd zal worden. De bezichtiging van het goed zal geschieden op eigen risico van de liefhebbers, zonder enig verhaal op de verzoekers of de instrumenterende notaris. De notaris is gemachtigd, in geval van afwezigheid of tegenwerking van de beslagenen of bewoner van het in beslag genomen onroerend goed, op kosten van de beslagenen, toegang te krijgen tot het in beslag genomen onroerend goed, indien nodig met behulp van de openbare macht, in voorkomend geval bijgestaan door een slotenmaker en/of een gerechtsdeurwaarder, met het oog op de naleving van de verkoopsvoorwaarden of de bezichtiging door de belangstellenden, onverminderd de bepalingen van artikel 1498 van het Gerechtelijk Wetboek. XXVI. REGELING VAN DE TOEWIJZING De toewijzing is bepaald op 28 juni 2017 om 11uur, in Zaal 1 te Notarishuis Brussel, Bergstraat 30-32, 1000 Brussel. De openbare verkoop vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van afwezigheid van hoger bod. SLOTBEPALINGEN. BEVESTIGING IDENTITEIT. Om aan de bepalingen te voldoen van de hypotheekwet en artikel van de Ventôse Wet, bevestigt de notaris de benaming, de juridische vorm, de datum van de oprichtingsakte, de maatschappelijke of statutaire zetel, alsook het ondernemingsen/of BTW-nummer te zijn nagegaan van de morele rechtspersoon, verschijner in onderhavige akte. BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE. Ondergetekende notaris vermeldt dat, enkel volgens bekomen inlichtingen, de beslagene belastingplichtige is voor de toepassing van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE EENVORMIGE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR OPENBARE VERKOPINGEN Toepassingsgebied Artikel 1. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vrijwillige en gerechtelijke openbare verkopingen van onroerende goederen waartoe wordt overgegaan in België en waarvan de bijzondere verkoopsvoorwaarden zijn vastgesteld in een akte verleden na 1 januari Onder voorbehoud van wettelijke beperkingen kan er van afgeweken worden, zowel in de bijzondere verkoopsvoorwaarden als in een proces-verbaal van toewijzing. Definities Artikel 2. Voor de toepassing van deze verkoopsvoorwaarden wordt verstaan onder:

14 verkoper : de eigenaar of eenieder die om de verkoop verzoekt; bieder : hij of zij die een bod of een hoger bod uitbrengt; koper : hij of zij die als koper wordt aanvaard door de verkoper; het ogenblik dat de toewijzing definitief wordt : -ofwel onmiddellijk bij het afsluiten van het proces-verbaal van toewijzing door de notaris, indien geen opschortende voorwaarden van toepassing zijn; - ofwel op het ogenblik waarop alle opschortende voorwaarden waaraan de verkoop onderworpen is, vervuld zijn; notaris, indien meerdere notarissen samen met de verkoop belast zijn: de notaris die de minuut houdt; verkoopsvoorwaarden : alle bepalingen opgenomen in deze algemene voorwaarden, in bijzondere voorwaarden of in een proces-verbaal van toewijzing; wet : de wet, het decreet, de ordonnantie of alle andere reglementaire beschikkingen. Toetreding Artikel 3. De openbare verkoping moet worden aanzien als een toetredingscontract. De koper, elke bieder, ongeacht of hij zich sterk maakt of lasthebber is, en de borgen worden geacht onvoorwaardelijk in te stemmen met de verkoopsvoorwaarden. Wijze van verkopen Artikel 4. De toewijzing gebeurt in het openbaar bij opbod, ten voordele van de laatste en hoogste bieder die wordt aanvaard door de verkoper. Zij geschiedt in één enkele zitting, onverminderd het recht van hoger bod. Artikel 5. Het niet oproepen of niet toewijzen van het goed geldt tegenover elke belanghebbende als betekening van inhouding van het goed. Politie van de verkoop Artikel 6. De notaris leidt de verkoop. Hij heeft politierecht in de verkoopzaal. Hij kan, indien nodig met instemming van de vrederechter, op elk ogenblik en zonder verplichting tot verantwoording, onder meer: a) voor ieder bod een minimum bepalen; b) de verkoop staken; c) één of meerdere goederen uit de verkoop nemen; d) een bod weigeren of het als onbestaande verklaren; hij mag één van de vorige biedingen hernemen en toewijzen aan één van de vorige bieders die zich hiertegen niet kunnen verzetten; e) massa s vormen, deze splitsen en vervolgens opnieuw samenvoegen of hersplitsen op de manier die hij geschikt zal achten; f) van iedere bieder een solvabele borg of een borgsom eisen (te stellen op kosten van de bieder).

15 g) elke vergissing, zowel bij de ontvangst van de biedingen, als bij het toewijzen, rechtzetten; h) onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, de verkoopsvoorwaarden wijzigen of aanvullen met bedingen die alleen latere bieders binden; i) beslissen dat de formaliteit van het hoger bod niet zal worden toegepast. Hij beslecht soeverein alle geschillen. Biedingen Artikel 7. De biedingen kunnen, met akkoord van de verkoper, worden gedaan: - hetzij enkel op fysieke wijze; - hetzij op fysieke en op gedematerialiseerde wijze; - hetzij enkel op gedematerialiseerde wijze. De wijze van bieden wordt vastgesteld in de verkoopsvoorwaarden en meegedeeld in de publiciteit. De notaris bepaalt soeverein het minimumbedrag van de biedingen. Artikel 8. Enkel biedingen in euro worden aanvaard. Fysieke biedingen Artikel 9. Fysieke biedingen zijn biedingen die uitgebracht worden op de plaats, de dag en op het uur waarop de gegadigden worden opgeroepen om samen te komen, zoals vermeld in de verkoopsvoorwaarden en in de publiciteit. Gedematerialiseerde biedingen Artikel 10. Gedematerialiseerde biedingen zijn biedingen die uitgebracht worden via de beveiligde website ontwikkeld en beheerd onder de verantwoordelijkheid van de Koninklijke federatie van het Belgisch notariaat. Deze website is toegankelijk voor iedere persoon die een gedematerialiseerde bieding wenst uit te brengen, op de dagen en uren bepaald in de verkoopsvoorwaarden en meegedeeld in de publiciteit. De gedematerialiseerde biedingen kunnen uitgebracht worden hetzij via afzonderlijke biedingen (systeem van «eenmalige biedingen»), hetzij via biedingen die automatisch door het systeem worden gegenereerd tot een op voorhand door de bieder vastgesteld plafond (systeem van «automatische biedingen»). Dit houdt in dat de bieders : - instemmen met de gebruiksvoorwaarden van deze website volgens de daartoe vastgelegde procedure; - zich op zekere manier kenbaar maken volgens een zogenaamd «sterk» elektronisch proces van authenticatie, zoals bepaald in de gebruiksvoorwaarden van de website (inschrijvingsprocedure); - door de met de verkoop belaste notaris volgens de daartoe vastgelegde procedure gemachtigd worden om te

16 bieden; - instemmen met de verkoopsvoorwaarden en in het bijzonder hun biedingen ondertekenen volgens het hiervoor bedoelde «sterk» elektronisch proces van authenticatie. Openbare verkoop met fysieke biedingen en gedematerialiseerde biedingen Artikel 11. Indien de verkoopsvoorwaarden bepalen dat de biedingen niet alleen op fysieke wijze maar vooraf ook op gedematerialiseerde wijze kunnen uitgebracht worden, houdt het uitbrengen van gedematerialiseerde biedingen de verplichting in voor de bieders, om buiten de formaliteiten bepaald in artikel 10, vóór het begin van het uitbrengen van de fysieke biedingen voor notaris te verschijnen opdat : - de notaris zich van hun identiteit en hun burgerlijke staat zou kunnen verzekeren; - de bieders een onherroepelijke authentieke volmacht zouden verlenen aan een door de instrumenterende notaris aangeduide persoon om : o fysieke biedingen te formuleren volgens de in de akte van volmacht bepaalde voorwaarden; o de door hen in gedematerialiseerde vorm gedane bieding te erkennen en te bevestigen van zodra deze door de instrumenterende notaris werd vastgesteld als zijnde de hoogste en laatste bieding; o in hun naam en voor hun rekening elke akte of procesverbaal te ondertekenen die noodzakelijk of nuttig is voor het goede verloop van de toewijzing. Indien de verkoopsvoorwaarden bepalen dat de gedematerialiseerde biedingen niet alleen voorafgaandelijk aan de fysieke biedingen maar ook tegelijkertijd hiermee kunnen uitgebracht worden is iedere bieder, met het oog op het formuleren van gedematerialiseerde biedingen tijdens het uitbrengen van de fysieke biedingen, ertoe gehouden de formaliteiten vermeld in artikel 12 na te leven en te verschijnen voor notaris voor het begin van de fysieke biedingen. Openbare verkoop met enkel gedematerialiseerde biedingen Artikel 12. Indien de verkoopsvoorwaarden bepalen dat de biedingen enkel op gedematerialiseerde wijze kunnen gedaan worden, zal het uitbrengen van deze biedingen de verplichting inhouden voor de bieders om, buiten de verplichtingen bepaald in artikel 10, voor het einde van het uitbrengen van de biedingen voor notaris te verschijnen op een door hem voorafgaandelijk vastgestelde datum opdat : - de notaris zich van hun identiteit en hun burgerlijke staat zou kunnen verzekeren; - de bieders een onherroepelijke authentieke volmacht zouden verlenen, aan een door de notaris aangeduide persoon, om : o de door hen in gedematerialiseerde vorm gedane

17 bieding te erkennen en te bevestigen van zodra deze door de instrumenterende notaris werd vastgesteld als zijnde de hoogste en laatste bieding; o in hun naam en voor hun rekening elke akte of procesverbaal te ondertekenen die noodzakelijk of nuttig is voor het goede verloop van de toewijzing. Bindende kracht van de biedingen Artikel 13. Elke bieder blijft door zijn bod en tot alle verplichtingen voortspruitende uit de verkoopsvoorwaarden gebonden tot op het ogenblik dat de toewijzing definitief wordt of dat het goed wordt ingehouden. Afsluiting van de biedingen Artikel 14. De afsluiting van de biedingen die ertoe leidt dat de goederen ofwel uit de verkoop worden teruggetrokken, ofwel worden toegewezen aan de hoogst- en laatstbiedende die door de verkoper wordt aanvaard (al dan niet onder opschortende voorwaarde van afwezigheid van hoger bod), vindt plaats : - wanneer de verkoopsvoorwaarden bepalen dat de biedingen enkel uitgebracht worden op fysieke wijze, op de plaats, de dag en het tijdstip van de fysieke biedingen; - wanneer de verkoopsvoorwaarden bepalen dat de biedingen zowel op fysieke als op gedematerialiseerde wijze kunnen uitgebracht worden, op de plaats, de dag en het tijdstip van de fysieke biedingen; - wanneer de verkoopsvoorwaarden bepalen dat de biedingen enkel op gedematerialiseerde wijze uitgebracht worden, op de dag en het tijdstip bepaald in deze verkoopsvoorwaarden. Instelpremie Artikel 15. De instrumenterende notaris kan, ambtshalve of na advies van een door hem aangestelde deskundige, een instelprijs bepalen. In dat geval wordt de instelprijs vastgelegd in de verkoopsvoorwaarden en vermeld in de publiciteit. De vaststelling van een instelprijs is geen aanbod tot verkopen. De bieder die bij de aanvang van de zitting een bedrag gelijk of hoger dan de instelprijs biedt krijgt een premie lastens de massa gelijk aan één procent (1 %) van zijn eerste bod. Deze premie is slechts opeisbaar indien het goed definitief aan deze bieder wordt toegewezen en mits hij aan alle verkoopsvoorwaarden voldoet. Indien de mogelijkheid geboden wordt om gedematerialiseerde biedingen uit te brengen en er een instelprijs wordt vastgelegd in de verkoopsvoorwaarden en vermeld in de publiciteit, komt de instelpremie toe aan de eerste bieder die vanaf het begin van de ontvangst van de gedematerialiseerde biedingen en gedurende een termijn bepaald door de notaris, een bedrag geboden zal hebben dat gelijk is aan of hoger dan de instelprijs, voor zover het goed aan hem definitief wordt

18 toegewezen en hij aan alle verkoopsvoorwaarden voldoet. Als niemand de instelprijs biedt zal de notaris een eerste bod uitlokken, waarna de verkoop wordt voortgezet bij opbod. Wanneer de instrumenterende notaris geen instelprijs bepaalt, kan hij een premie toekennen aan de bieder die het hoogste bedrag biedt bij de afsluiting van de biedingen. Deze premie bedraagt één procent (1 %) van dit geboden bedrag en is ten laste van de massa. Zij is slechts opeisbaar indien het goed definitief wordt toegewezen aan deze bieder en mits hij aan alle voorwaarden voldoet. Recht van hoger bod Artikel 16. De toewijzing wordt uitgesproken onder de opschortende voorwaarde van afwezigheid van hoger bod in die zin dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 1592 van het Gerechtelijk Wetboek, iedere persoon het recht zal hebben om gedurende vijftien dagen na de toewijzing een hoger bod te doen. Het meer gebodene dient één tiende van de bij deze toewijzing verkregen prijs te bedragen, zonder lager te mogen zijn dan tweehondervijftig euro (250,00 EUR), of hoger te moeten zijn dan zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Het hoger bod vindt plaats overeenkomstig de vormen voorzien door artikel 1592, lid 3, van het Gerechtelijk Wetboek. De toewijzing ten gevolge van een hoger bod wordt gehouden door dezelfde notaris en op dezelfde wijze als de eerste toewijzing. Deze toewijzing, die voor een ieder openstaat, is definitief. De kosten van het eerste deurwaardersexploot en van de aanzegging ervan aan de koper vallen ten laste van de verkoper, voor zover dit hoger bod wordt aanvaard. De notaris zal het hoger bod van personen die hij niet kent of van wie de identiteit of de gegoedheid hem niet aangetoond lijken, kunnen weigeren. Weigert de notaris het hoger bod, dan maakt hij van die weigering terstond een met redenen omkleed proces-verbaal op. In de verkoopsvoorwaarden of bij de ontvangst van de biedingen kan voorzien worden om het recht van hoger bod niet toe te passen. Voorkooprecht Voorkeurrecht Artikel 17. De toewijzing wordt, desgevallend, onderworpen aan de eventuele uitoefening van het (de) voorkoop- of voorkeurrecht(en) van iedere persoon aan wie (een) dergelijk(e) recht(en) bij wet of bij overeenkomst toegekend zou(den) zijn, voor zover ze tegenstelbaar zijn. De uitoefening van dit (deze) recht(en) vindt plaats binnen de voorwaarden en op de wijze die bij wet of overeenkomst bepaald worden, en die in de verkoopsvoorwaarden verduidelijkt zijn. Samenvoeging Artikel 18. Indien de te koop gestelde goederen afzonderlijke kavels

19 vormen kan de notaris deze afzonderlijk toewijzen of samenvoegen volgens de voorwaarden die hij geschikt acht. Hij kan deze samengevoegde kavels tot aan de sluiting van de verkoopsverrichtingen opsplitsen of weer samenvoegen, dit alles onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel 50, lid 2 van de pachtwet wanneer deze van toepassing is. Bij samenvoeging bepaalt de notaris het minimumbod voor iedere massa; dit mag niet hoger zijn dan de som van de laatste biedingen op elk van de kavels afzonderlijk, verhoogd met een maximum van tien procent. Hypothecaire toestand Artikel 19. De goederen worden verkocht voor vrij en onbelast van alle hypothecaire of bevoorrechte lasten van om het even welke aard, in die zin dat er overwijzing is van de prijs aan de ingeschreven schuldeisers of de schuldeisers die hun rechten op geldige wijze hebben laten gelden binnen de door de wet bepaalde voorwaarden. Beschrijving Staat-Gebreken Grenzen-Oppervlakte Gemeenheden Erfdienstbaarheden Schade m.b.t. de grond of ondergrond Vorderingen tot vrijwaring Artikel 20 (Beschrijving). De beschrijving van de te koop gestelde goederen wordt te goeder trouw gedaan op basis van de beschikbare eigendomstitels en de kadastrale gegevens, die slechts ten titel van inlichting vermeld worden. Tenzij anders vermeld in de verkoopsvoorwaarden worden enkel de onroerende goederen verkocht, alsmede de goederen die door de wet als onroerend beschouwd worden door incorporatie, bestemming of blijvende aanhechting. De leidingen, tellers, buizen en bedradingen die aan water-, gas-, of elektriciteitsmaatschappijen of maatschappijen met een gelijkaardige dienstverlening toebehoren, zijn niet in de verkoop inbegrepen. Artikel 21 (Staat van de verkochte goederen Gebreken). De goederen worden verkocht in de toestand waarin ze zich op de dag van de toewijzing bevinden, ook al voldoen ze niet aan de overheidsvoorschriften, zonder waarborg voor zichtbare en verborgen gebreken en zonder enig verhaal noch recht om van de koop af te zien, zelfs wanneer de beschrijving van de goederen en de opgave van de erfdienstbaarheden foutief, onnauwkeurig of onvolledig is. De vrijstelling van de waarborg voor verborgen gebreken geldt niet voor een beroepsverkoper, noch voor een verkoper te kwader trouw. Artikel 22 (Grenzen Oppervlakte). De precieze grenzen en de aangegeven oppervlakte van de te koop gestelde goederen worden door de verkoper niet gewaarborgd, zelfs al werd er een oud of recent opmetings- of afpalingsplan opgemaakt. Elk verschil van oppervlakte in meer of minder, al overtrof het een twintigste, zal in het voordeel of in het nadeel van de koper zijn, behoudens, maar zonder waarborg, eventueel

20 verhaal tegen de opsteller van het plan als er één is. Artikel 23 (Gemeenheden). De goederen worden verkocht zonder waarborg van het al dan niet bestaan van gemeenheden. Artikel 24 (Erfdienstbaarheden). De goederen worden verkocht met alle actieve en passieve, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden waarmee ze bezwaard of bevoordeeld kunnen zijn. De verkoper is ertoe gehouden de hem bekende conventionele erfdienstbaarheden te vermelden, behalve deze die zichtbaar zijn. De koper heeft geen verhaal voor andere erfdienstbaarheden, die hij zal moeten dulden, zelfs als hij ze niet kende. Artikel 25 (Schade met betrekking tot de grond of ondergrond). Zonder waarborg van hun bestaan treedt de koper in de rechten die de verkoper zou kunnen laten gelden ten aanzien van derden omwille van de schade die door exploitatiewerken aan de grond of de ondergrond veroorzaakt zou kunnen zijn, ongeacht de aard ervan. Indien afstand zou gedaan zijn van de schadevergoedingen waarop hij dienaangaande aanspraak zou kunnen maken of indien de verkoper voordien een vergoeding ontvangen heeft, zal de koper de goederen moeten nemen in de staat waarin ze zich bevinden, zonder verhaal tegen de verkoper om welke reden dan ook, meer bepaald omwille van het niet herstellen van de vergoede schade. De bepalingen van dit artikel doen geen afbreuk aan de bijzondere vermeldingen die in de verkoopsvoorwaarden opgenomen zouden kunnen zijn. Artikel 26 (Vorderingen tot vrijwaring). Zonder waarborg van hun bestaan treedt de koper eveneens in alle rechten die de verkoper zou kunnen laten gelden tegen de arbeiders, aannemers of architecten die hij voor de werken of constructies aangeworven zou hebben, en meer bepaald deze die uit artikel 1792 van het Burgerlijk Wetboek voortvloeien. Mede-eigendom Artikel 27 De bijzondere verplichtingen met betrekking tot de verkoop van een goed onderworpen aan het stelsel van de gedwongen mede-eigendom worden gepreciseerd in de verkoopsvoorwaarden. Stedenbouw (Ruimtelijke ordening) Milieu Huisvesting Bodemverontreiniging Postinterventiedossier Elektrische installaties Artikel 28 De voorschriften of administratieve richtlijnen inzake stedenbouw, milieu, huisvesting, bodemverontreiniging, overhandiging van het postinterventiedossier, nazicht van de elektrische installatie, alsook alle bijhorende wettelijke bepalingen worden, overeenkomstig de wet, gepreciseerd in de verkoopsvoorwaarden. Eigendomsoverdracht

Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor openbare verkopen

Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor openbare verkopen Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor openbare verkopen Toepassingsgebied Artikel 1. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vrijwillige en gerechtelijke openbare verkopen van onroerende

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOPINGEN

VOORWAARDEN VOOR VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOPINGEN VOORWAARDEN VOOR VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOPINGEN VRIJWILLIGE VERKOOP ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1: toepasselijkheid. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing voor zover de bijzondere verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Genootschap van Notarissen van de Provincie Antwerpen. Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor buitengerechtelijke openbare verkopen

Genootschap van Notarissen van de Provincie Antwerpen. Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor buitengerechtelijke openbare verkopen Genootschap van Notarissen van de Provincie Antwerpen Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor buitengerechtelijke openbare verkopen Toepassingsgebied Artikel 1. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR GERECHTELIJKE OPENBARE VERKOPING VAN ONROERENDE GOEDEREN ANDERE DAN BIJ UITVOEREND BESLAG (ART EN 1211 GER.

VOORWAARDEN VOOR GERECHTELIJKE OPENBARE VERKOPING VAN ONROERENDE GOEDEREN ANDERE DAN BIJ UITVOEREND BESLAG (ART EN 1211 GER. VOORWAARDEN VOOR GERECHTELIJKE OPENBARE VERKOPING VAN ONROERENDE GOEDEREN ANDERE DAN BIJ UITVOEREND BESLAG (ART. 1186-1190 EN 1211 GER.WB) Deze voorwaarden zijn van toepassing onverminderd de bepalingen

Nadere informatie

Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor openbare verkopen

Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor openbare verkopen 1 Eenvormige algemene verkoopsvoorwaarden voor openbare verkopen Toepassingsgebied Artikel 1. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vrijwillige en gerechtelijke openbare verkopen van onroerende

Nadere informatie

EENVORMIGE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR OPENBARE VERKOPEN

EENVORMIGE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR OPENBARE VERKOPEN EENVORMIGE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN VOOR OPENBARE VERKOPEN Toepassingsgebied Artikel 1. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vrijwillige en gerechtelijke openbare verkopen van onroerende

Nadere informatie

VOORWAARDEN VAN DE OPENBARE VERKOPINGEN BIJ UITVOEREND BESLAG OP ONROERENDE GOEDEREN

VOORWAARDEN VAN DE OPENBARE VERKOPINGEN BIJ UITVOEREND BESLAG OP ONROERENDE GOEDEREN VOORWAARDEN VAN DE OPENBARE VERKOPINGEN BIJ UITVOEREND BESLAG OP ONROERENDE GOEDEREN ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1: Wijze van verkoop. De verkoping heeft plaats in één enkele zitdag eerst bij opbod De

Nadere informatie

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond)

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene

Nadere informatie

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Vlaamse overheid Dossiernr. Afdeling Vastgoedtransacties: 07745-001a Dossiernr. klant: Repertoriumnr.: Blad 1 van 3 AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Op achtentwintig maart tweeduizend negentien

Nadere informatie

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom)

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin

Nadere informatie

Wordt door mij, Jean-Louis LECLERCQ, Adjunct-voorzitter bij het Aankoopcomité tot onroerende goederen van Brussel I,

Wordt door mij, Jean-Louis LECLERCQ, Adjunct-voorzitter bij het Aankoopcomité tot onroerende goederen van Brussel I, FEDERALE OVERHEIDSDIENST FINANCIEN Administratie van de B.T.W. registratie en domeinen Comité tot Aankoop van onroerende goederen te Bruxelles Dossier nr:21004/vgc/0533-001 Repertorium nr AKTE ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis

KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis KOOP - VERKOOPOVEREENKOMST - BOUWGROND voor het oprichten van een woonhuis Ondergetekenden: A. De verkoper : (naam, voornamen, beroep, adres, B.T.W.-nummer) B. De koper : (naam, voornamen, beroep, adres,

Nadere informatie

OPDRACHT VAN DE NOTARIS

OPDRACHT VAN DE NOTARIS OPDRACHT VAN DE NOTARIS De opdracht van de notaris bestaat erin: 1. In zijn kantoor het dossier samen te stellen dat nodig is voor deze tekoopstelling en meer bepaald de volgende vaststellingen te doen

Nadere informatie

BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST

BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST BIJLAGEN BIJLAGE 7 MODEL VERKOOPOVEREENKOMST Tussen: Stad Kortrijk, RPR 0270.494.678, met administratieve zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt, 54. Hier vertegenwoordigd door : -, Voorzitter van de Gemeenteraad,

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20

BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER WONING TE 8691 GIJVERINKHOVE, WEEGSCHEDE 20 Indien natuurlijke persoon: 1) Naam en voornaam (indien aankoop door meerdere personen, alle namen vermelden):

Nadere informatie

VERKOOPOVEREENKOMST GROND

VERKOOPOVEREENKOMST GROND 1 bladzijde Tussen ondergetekenden : VERKOOPOVEREENKOMST GROND 1 de gemeente Maasmechelen, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen in de persoon van de heer Raf Terwingen, burgemeester,

Nadere informatie

VERKOOPOVEREENKOMST. Goed gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

VERKOOPOVEREENKOMST. Goed gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest VERKOOPOVEREENKOMST Goed gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Tussen de ondergetekenden: 1........... hierna DE VERKOPER genoemd, hoofdelijk en ondeelbaar gehouden, hier vertegenwoordigd door....,

Nadere informatie

BIEDINGSFORMULIER. Ondergetekende, Voornaam en naam: Wonende: Rijksregisternummer: Telefoonnummer en GSM :

BIEDINGSFORMULIER. Ondergetekende, Voornaam en naam: Wonende: Rijksregisternummer: Telefoonnummer en GSM : BIEDINGSFORMULIER Ondergetekende, en Ingeval de Kandidaat-Koper(s) die dit biedingsformulier (hierna het Formulier ) ondertekent gehuwd is, dient hierna de identiteit van de echtgeno(o)t(e)(n) te worden

Nadere informatie

UITVOEREND BESLAG - LASTENKOHIER.-

UITVOEREND BESLAG - LASTENKOHIER.- 1 "Anne RUTTEN, Notaris" Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid BVBA Te Sint-Gillis-bij-Brussel, Charleroisesteenweg, 74/76 R.P.R. Bruxelles 0810.444.403 B.T.W. BE0810.444.403 Repertorium n r

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder

Nadere informatie

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706

VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017 DOSSIERNR : 05706 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te VEURNE Vinkemstraat 29 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : VR 02/06/2017 DATUM MONDELINGE ZITTING : 08/06/2017

Nadere informatie

AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM

AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM AANKOOPBOD OPBRENGSTEIGENDOM De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene voorwaarden en termijnen

Nadere informatie

Dading # 20# De ondergetekenden :

Dading # 20# De ondergetekenden : Dading # 20# De ondergetekenden : 1. #De heer #, geboren te # op #, rijksregister nummer #, wonende te #, #, echtgescheiden. #Bijgestaan door (als hij/zij aanwezig is) #Met als raadsman (als hij/zij niet

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst bouwgrond

Verkoopovereenkomst bouwgrond Verkoopovereenkomst bouwgrond Tussen de ondergetekenden: Hierna genoemd de verkoper en Hierna genoemd de koper. Is overeengekomen als volgt: De verkoper verklaart bij deze te verkopen aan de koper die

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed :

hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Ondergetekenden: 1)... hierna genoemd de bieder of de koper, en 2)... hierna genoemd de verkopers zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Gemeente Elsene, vierde

Nadere informatie

Instelprijs honderdtwintigduizend euro (EUR ,00). Minimumbod Aanvang en sluiting van de biedingen Dag en uur ondertekening PV van toewijzing

Instelprijs honderdtwintigduizend euro (EUR ,00). Minimumbod Aanvang en sluiting van de biedingen Dag en uur ondertekening PV van toewijzing Verkoopsvoorwaarden Op vijf november tweeduizend achttien ga ik, Kim Lagae, notaris te Brussel, die mijn ambt uitoefen in de vennootschap Kim Lagae, Notaris, met zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 55

Nadere informatie

Artikel 2. Opbiedingen. Het goed wordt toegewezen aan de laatste en hoogste bieder die wordt aanvaard.

Artikel 2. Opbiedingen. Het goed wordt toegewezen aan de laatste en hoogste bieder die wordt aanvaard. 20110303.4 01062010/4 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN PROVINCIAAL GENOOTSCHAP VAN NOTARISSEN VAN OOST- VLAANDEREN. Voorafgaande titel: Toepassing. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928

HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928 Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te HARELBEKE Venetielaan 18 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 30 NOVEMBER 2016 DOSSIERNR : 02928 INDIEN NATUURLIJK

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden provinciaal genootschap der notarissen van oost-vlaanderen

algemene verkoopsvoorwaarden provinciaal genootschap der notarissen van oost-vlaanderen algemene verkoopsvoorwaarden provinciaal genootschap der notarissen van oost-vlaanderen Voorafgaande titel: Toepassing Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle vrijwillige of gerechtelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst - België

Verkoopovereenkomst - België Verkoopovereenkomst - België Verkoopovereenkomst - België 2/7 Verkoopovereenkomst tussen maatschappelijke zetel) (naam/namen, voornaam/voornamen, adres, firmanaam, 1. Ondergetekende(n)...... hierna de

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT GESLOTEN BUITEN DE ONDERNEMING, MET STILZWIJGENDE VERLENGING Buiten verkoopruimten gesloten overeenkomst : iedere overeenkomst tussen de vastgoedmakelaar en de opdrachtgever

Nadere informatie

Huurovereenkomst woonhuis/appartement

Huurovereenkomst woonhuis/appartement Huurovereenkomst woonhuis/appartement Tussen de ondergetekenden : Hierna genoemd "de verhuurder"; en Hierna genoemd "de huurder"; is het volgende overeengekomen : De verhuurder verklaart te verhuren aan

Nadere informatie

KOHIER VAN LASTEN, BEDINGEN EN VOORWAARDEN

KOHIER VAN LASTEN, BEDINGEN EN VOORWAARDEN 1 Repertorium nr 5852 "Anne RUTTEN, Notaris" Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Te Sint-Gillis-Brussel, Charleroisesteenweg, 74/76 R.P.R. Brussel 0810.444.403 B.T.W. BE0810.444.403 Dr 2180059/GM

Nadere informatie

AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND

AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND AANKOOPBOD COMMERCIEEL PAND De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene voorwaarden en termijnen

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom)

AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) AANKOOPBOD RESIDENTIELE EIGENDOM (appartement of mede-eigendom) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin

Nadere informatie

WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : EIGENAAR : cvba HELPT ELKANDER

WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : EIGENAAR : cvba HELPT ELKANDER Afdeling Vastgoedtransacties BIEDINGSFORMULIER voor aankoop van een te renoveren woonhuis, gelegen te WAREGEM Beiaardstraat 22 UITERSTE DATUM VAN BIEDING : 20 DECEMBER 2016 DOSSIERNR : 03105 EIGENAAR :

Nadere informatie

Aanbod tot aankoop grond Hierna genoemd de bieder. verklaart een aanbod tot aankoop te doen voor volgend goed: GEMEENTE

Aanbod tot aankoop grond Hierna genoemd de bieder. verklaart een aanbod tot aankoop te doen voor volgend goed: GEMEENTE Aanbod tot aankoop grond...... Hierna genoemd de bieder. verklaart een aanbod tot aankoop te doen voor volgend goed: GEMEENTE......... aan de prijs van... euro waarop koper verklaart een voorschot van

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

LASTENKOHIER VAN DE OPENBAAR VERKOOP VAN PAARDEN DINSDAG 24 SEPTEMBER OM 14:30 U.

LASTENKOHIER VAN DE OPENBAAR VERKOOP VAN PAARDEN DINSDAG 24 SEPTEMBER OM 14:30 U. Federale Overheidsdienst FINANCIËN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 http://www.finshop.belgium.be LASTENKOHIER VAN DE OPENBAAR

Nadere informatie

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS

VERKOOPSVOORWAARDEN WONING VINKENLAAN 13, 9100 SINT-NIKLAAS Bestek verkoop dienst patrimonium en landbouw contactpersoon: Ellen Heyrman, deskundige patrimonium. e-mail: ellen.heyrman@sint-niklaas.be tel. 03 778 32 63, fax 03 766 08 82 STAD SINT-NIKLAAS VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

PV VERKOOPSVOORWAARDEN

PV VERKOOPSVOORWAARDEN 1 Rep. Nr.2018/682 Akte van 28 december 2018 PV VERKOOPSVOORWAARDEN Dossier: 2018/09381 Reg (FOD Oostende): 50,00 - Reg bijlage: / ROG: 50,00 Kantoor rechtszekerheid (Oostende): 230,00 CRT - CRH - CRL

Nadere informatie

Rep. VERKOOPSVOORWAARDEN

Rep. VERKOOPSVOORWAARDEN Rep. VERKOOPSVOORWAARDEN HET JAAR TWEEDUIZEND NEGENTIEN Op zes mei Ga ik, Meester Olivier PALSTERMAN, Notaris met standplaats te Brussel (2 de kanton), die mijn ambt uitoefen in de besloten vennootschap

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

1 de regionale Huisvestings- en Landmaatschappijen en hun erkende maatschappijen;

1 de regionale Huisvestings- en Landmaatschappijen en hun erkende maatschappijen; WET van 3 MEI 1993, ook "wet Breyne" genoemd tot wijziging van de wet van 9 juli 1971 tot regeling van de woningbouw en de verkoop van te bouwen of in aanbouw zijnde woningen (B.S.19.VI.1993) Artikel 1.

Nadere informatie

Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure opbod voor hogervermeld onroerend goed.

Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake de procedure opbod voor hogervermeld onroerend goed. BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD VAN FEESTZAAL MET APPARTEMENT EN PARK MET VIJVER, gelegen te 3590 DIEPENBEEK, KAPELSTRAAT 70. Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN

REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN REGLEMENT VOOR DE PROCEDURE VOOR EEN VERKOOP UIT DE HAND AAN DE HOOGSTE BIEDER VAN DE GEMEENTELIJKE ONROERENDE GOEDEREN Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare vergadering van 29/06/2016.

Nadere informatie

WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER

WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER WAALS MINISTERIE VOOR UITRUSTING EN VERVOER 10 SEPTEMBER 1998. - Besluit van de Waalse Regering tot bepaling van de begeleidingsmaatregelen voor de eerste zone van het plan m.b.t. de blootstelling aan

Nadere informatie

Aanbod tot aankoop gebouw Hierna genoemd de bieder. verklaart een aanbod tot aankoop te doen voor volgend goed: GEMEENTE

Aanbod tot aankoop gebouw Hierna genoemd de bieder. verklaart een aanbod tot aankoop te doen voor volgend goed: GEMEENTE Aanbod tot aankoop gebouw...... Hierna genoemd de bieder. verklaart een aanbod tot aankoop te doen voor volgend goed: GEMEENTE......... aan de prijs van... euro waarop koper verklaart een voorschot van

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst gebouw

Verkoopovereenkomst gebouw Verkoopovereenkomst gebouw Tussen de ondergetekenden: Hierna genoemd de verkoper en Hierna genoemd de koper. Is overeengekomen als volgt: De verkoper verklaart bij deze te verkopen aan de koper die aanvaardt:

Nadere informatie

VERKOOPOVEREENKOMST(BRUSSEL)

VERKOOPOVEREENKOMST(BRUSSEL) VERKOOPOVEREENKOMST(BRUSSEL) TUSSEN: De naamloze vennootschap van publiek recht De Post, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Muntcentrum en die ingeschreven is in de Kruispuntbank

Nadere informatie

- 1 - Mobers & Dings notarissen

- 1 - Mobers & Dings notarissen Mobers & Dings notarissen - 1 - J.F. Kennedylaan 6 5981 XC Panningen 077-3071490 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Object: weiland en cultuurgrond aan de Lorbaan en Venweg te Grashoek kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Geassocieerde Notarissen Te Jette (1090 Brussel), Jetse Steenweg 514 A Burg. Venn. onder vorm van B.V.B.A. RPR 806.825.709

Geassocieerde Notarissen Te Jette (1090 Brussel), Jetse Steenweg 514 A Burg. Venn. onder vorm van B.V.B.A. RPR 806.825.709 Rep. 2015/1644 GUY DUBAERE & OLIVIE R NEYR INCK Geassocieerde Notarissen Te Jette (1090 Brussel), Jetse Steenweg 514 A Burg. Venn. onder vorm van B.V.B.A. RPR 806.825.709 pc Openbare verkoop: Bijzonder

Nadere informatie

VERKOOPOVEREENKOMST. Goed gelegen in het Waals Gewest

VERKOOPOVEREENKOMST. Goed gelegen in het Waals Gewest VERKOOPOVEREENKOMST Goed gelegen in het Waals Gewest Tussen de ondergetekenden: 1........... hierna DE VERKOPER genoemd, hoofdelijk en ondeelbaar gehouden, hier vertegenwoordigd door...., handelend als

Nadere informatie

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING CONFEDERATIE VAN IMMOBILIENBEROEPEN VLAANDEREN Document opgesteld door het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen vzw. Huidig document betreft een voorbeeld ter duiding van bepaalde passages

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden en voorwaarden voor de online verkoop

Algemene gebruiksvoorwaarden en voorwaarden voor de online verkoop Verantwoordelijke organisatie Algemene gebruiksvoorwaarden en voorwaarden voor de online verkoop De openbare internetveiling van voorwerpen wordt georganiseerd door de Belgische Staat, Federale Overheidsdienst

Nadere informatie

hierna genoemd de verkoper zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed :

hierna genoemd de verkoper zijn het volgende overeengekomen met betrekking tot het hierna beschreven goed : Ondergetekenden: 1)... hierna genoemd de bieder of de koper, en De naamloze vennootschap Houthandel Van Looy, met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Moerbroek 28, BTW BE 0453.310.989, RPR Turnhout.

Nadere informatie

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie.

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en Doel van de premie. Artikel 1: 1. Om jonge gezinnen te ondersteunen in de aankoop van een woning op het grondgebied van de gemeente Middelkerke,

Nadere informatie

Toepassingsgebied Definities

Toepassingsgebied Definities I. BESCHRIJVING GEMEENTE SINT-LIEVENS-HOUTEM, vijfde afdeling, voorheen GEMEENTE ZONNEGEM. Een perceel bouwgrond, gelegen aan de Zavelstraat, gekadastreerd volgens titel sectie A, nummer 236/l/02, voor

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL BIEDEN ONDER GESLOTEN OMSLAG VERKOOP VAN WONING GELEGEN TE LOCHRISTI - STATIONSSTRAAT 28

INFORMATIEBUNDEL BIEDEN ONDER GESLOTEN OMSLAG VERKOOP VAN WONING GELEGEN TE LOCHRISTI - STATIONSSTRAAT 28 INFORMATIEBUNDEL BIEDEN ONDER GESLOTEN OMSLAG VERKOOP VAN WONING GELEGEN TE LOCHRISTI - STATIONSSTRAAT 28 Lochristi, 1 ste afdeling, sectie C, nummer 592/L en deel van nummers 591/P/2 en 592/N, met een

Nadere informatie

S.A. D'IETEREN N.V. BTW BE RPR Brussel Maliestraat 50 B Brussel, België

S.A. D'IETEREN N.V. BTW BE RPR Brussel Maliestraat 50 B Brussel, België 1/5 S.A. D'IETEREN N.V. BTW BE 0403448140 - RPR Brussel Maliestraat 50 B - 1050 Brussel, België www.dieteren.com VOLMACHT De ondergetekende, Voornaam Naam Adres. of Benaming... Juridische vorm..... Maatschappelijke

Nadere informatie

F L U X Y S Naamloze Vennootschap. Kunstlaan Brussel BTW BE RPR Brussel

F L U X Y S Naamloze Vennootschap. Kunstlaan Brussel BTW BE RPR Brussel F L U X Y S Naamloze Vennootschap Kunstlaan 31-1040 Brussel BTW BE 0402 954 628 RPR Brussel UITTREKSEL VAN DE BIJEENROEPING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 9 MEI 2006 Voorstel om de statuten

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst WOONHUIS TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN: # Tel. : E-mail : BTW-nummer : Hierna onveranderlijk "verkoper" genoemd. # Tel.

Verkoopovereenkomst WOONHUIS TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN: # Tel. : E-mail : BTW-nummer : Hierna onveranderlijk verkoper genoemd. # Tel. Verkoopovereenkomst WOONHUIS TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN: # Tel. : E-mail : BTW-nummer : Hierna onveranderlijk "verkoper" genoemd. EN # Tel. : E-mail : BTW-nummer : Hierna onveranderlijk "koper" genoemd.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP VAN ONROERENDE ZAKEN DOOR DE GEMEENTE BEDUM Bedingen die van toepassing zijn op de verkoop van alle onroerende zaken. HOOFDSTUK 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1.1 :

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

Memorie van verkoopsvoorwaarden

Memorie van verkoopsvoorwaarden Memorie van verkoopsvoorwaarden Artikel 1 Verkoopsvoorwaarden De verkoping geschiedt met toepassing van onderhavige algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden, de voorwaarden en bijzondere verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond)

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1

Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Overeenkomst tussen advocaat en cliënt 1 Tussen : Meester Dimitri Vantomme, advocaat met kantoor te 8500 Kortrijk, Beheerstraat 32. hierna te noemen de advocaat (of het advocatenkantoor), en hierna te

Nadere informatie

Optie tot aankoop - Verplichting tot verkoop......

Optie tot aankoop - Verplichting tot verkoop...... Optie tot aankoop - Verplichting tot verkoop De ondergetekende hierna genoemd de "optiegever" of de "verkoper" belooft hierbij dat hij zal verkopen onder de gewone vrijwaring van daad en recht en voor

Nadere informatie

ABLYNX NV. (de Vennootschap of Ablynx )

ABLYNX NV. (de Vennootschap of Ablynx ) ABLYNX NV Naamloze Vennootschap die een openbaar beroep heeft gedaan op het spaarwezen Maatschappelijke zetel: Technologiepark 21, 9052 Zwijnaarde Ondernemingsnummer: 0475.295.446 (RPR Gent) (de Vennootschap

Nadere informatie

de rang van de hypotheken te worden verdeeld.

de rang van de hypotheken te worden verdeeld. afgifte van het beslagexploot. Als dagtekening van de overschrijving geldt evenwel de dag van afgifte van het exploot. Kan de hypotheekbewaarder de overschrijving van het beslagexploot niet verrichten

Nadere informatie

NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT NIET EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te

Nadere informatie

2018/ VERKOOPSVOORWAARDEN

2018/ VERKOOPSVOORWAARDEN 1 Rep. Nr. 2018/681 Akte van 28 december 2018 VERKOOPSVOORWAARDEN Dossier: 2018/09257 Reg (FOD Oostende/Andere Vlabel): 50,00 - Reg bijlage: / ROG: 50,00 Kantoor rechtszekerheid HET JAAR TWEEDUIZEND ACHTTIEN,

Nadere informatie

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt

Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : Mevrouw Lynn Meeuwissen BTW-nr.: BE 0839 091 075 Kantooradres: Laagland 22 2930 Brasschaat Telefoon: +32 303 72 77 GSM: +32 493 25 45 31 Mail: advocaat@lynnmeeuwissen.be

Nadere informatie

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden:

zijn eigenaar van volgende onroerende goederen, die zij te koop aanbieden onder de verdere vermelde opschortende voorwaarden: Ondergetekenden: 1) Naam :.. Adres : Gehuwd/wettelijk samenwonend: Of Maatschappelijke naam : Zetel: Vertegenwoordigd door: BTW-nr : Mail : GSM-nr : hierna genoemd de bieder of de koper, en 2) Dhr VS.

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument (de opdrachtgever) het recht om zonder kosten van zijn

Nadere informatie

Rep. Nr. Proces-verbaal van 16 augustus 2018 VERKOOPVOORWAARDEN Dossiernummer 2018/09059

Rep. Nr. Proces-verbaal van 16 augustus 2018 VERKOOPVOORWAARDEN Dossiernummer 2018/09059 1 Rep. Nr. Proces-verbaal van 16 augustus 2018 VERKOOPVOORWAARDEN Dossiernummer 2018/09059 HET JAAR TWEEDUIZEND ACHTTIEN, Op zestien augustus, Te Oostende, ten kantore, Euphrosina Beernaertstraat 106,

Nadere informatie

Toepassingsgebied Definities

Toepassingsgebied Definities I. BESCHRIJVING STAD NINOVE, tweede afdeling Een woonhuis met alle aanhorigheden op en met grond en tuin, gelegen Nederwijk 184, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummer 288/a/5 en deel van 288/z/4,

Nadere informatie

De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende.

De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende. VERKOOPPROCEDURE 1. VOORAFGAANDE UITEENZETTING De Belgische Staat, FOD Buitenlandse Zaken heeft de bedoeling een onroerend goed gelegen in Libreville in Gabon te verkopen aan de meest biedende. De toepasselijke

Nadere informatie

Artikel 1. : aan de kandidaat koper kan slechts één perceel worden toegewezen, zowel bij de onderhandse als bij de publieke verkoopprocedure.

Artikel 1. : aan de kandidaat koper kan slechts één perceel worden toegewezen, zowel bij de onderhandse als bij de publieke verkoopprocedure. TOEWIJZINGSNORMEN EN VOORWAARDEN BIJ DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN EN VAN WONINGEN Artikel 1. : aan de kandidaat koper kan slechts één perceel worden toegewezen, zowel bij de onderhandse als bij de publieke

Nadere informatie

Taksreglement betreffende het gebruik van een woonplaats door een bewoner die niet in de bevolkingsregisters is ingeschreven.

Taksreglement betreffende het gebruik van een woonplaats door een bewoner die niet in de bevolkingsregisters is ingeschreven. Taksreglement betreffende het gebruik van een woonplaats door een bewoner die niet in de bevolkingsregisters is ingeschreven. De gemeenteraad, in openbare vergadering van 11/12/2017, heeft het ondervermeld

Nadere informatie

AANDUIDING VAN HET GOED. GEOGRAFISCHE EN KADASTRALE BESCHRIJVING.

AANDUIDING VAN HET GOED. GEOGRAFISCHE EN KADASTRALE BESCHRIJVING. KOHIER VAN LASTEN EN VOORWAARDEN Kohier van lasten, bedingen en voorwaarden, waaronder zal worden overgegaan tot de openbare verkoop van de hierna beschreven onroerende goederen door het ambt van Patrick

Nadere informatie

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt Tussen : Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen hierna te noemen het advocatenkantoor en hierna te noemen

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking

CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking CO-PRODUCTIE-OVEREENKOMST PODIUMKUNSTEN Model artistieke samenwerking De ondergetekenden: 1 (naam en rechtsvorm) woonplaats: OF waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

VERKOOP. Comparanten verzoeken ons authentieke akte te verlenen van de volgende tussen hen onderhandelde en afgesloten overeenkomst.

VERKOOP. Comparanten verzoeken ons authentieke akte te verlenen van de volgende tussen hen onderhandelde en afgesloten overeenkomst. BIJLAGE Enige bijlage Ontwerp van authentieke akte VERKOOP Dossier : BP/2122021 Repertorium : Het jaar tweeduizend twaalf, op verschijnen voor ons, Alexis Lemmerling en Carl Ockerman, geassocieerd notarissen,

Nadere informatie

BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT

BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT BIEDINGSBUNDEL 1. VERKOOPREGLEMENT I VOORWERP VAN HET VERKOOPREGLEMENT 1 Dit reglement bevat de procedurevoorschriften die gelden voor de verkoop van het navolgende goed: kantoorruimte gelegen gelijkvloerse

Nadere informatie

VOLMACHT. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. woensdag 28 juni 2017 om 10.00uur

VOLMACHT. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. woensdag 28 juni 2017 om 10.00uur VOLMACHT BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN RESILUX NV (de Vennootschap ) d.d. woensdag 28 juni 2017 om 10.00uur Ondergetekende (de Volmachtgever ) : (Voor natuurlijke personen: naam, voornamen, adres

Nadere informatie

2. Beveiligde zending: één van de hiernavolgende betekeningswijzen: a) een aangetekend schrijven; b) een afgifte tegen ontvangstbewijs.

2. Beveiligde zending: één van de hiernavolgende betekeningswijzen: a) een aangetekend schrijven; b) een afgifte tegen ontvangstbewijs. Belasting reglement Heffing op ongeschikte en onbewoonbare woningen opgenomen in de Vlaamse Inventaris van ongeschikt en onbewoonbaar verklaarde woningen HOOFDSTUK 1. ALGEMENE BEPALING Art. 1. Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1

Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1 Uittreksel uit Werkwijze machtiging verkoop uit de hand 1 1193ter Ger.W. 1 Tekst goedgekeurd door de vergadering Beroepsmagistraten West-Vlaanderen (vakvergadering insolventie) van 25.01.2019, na overleg

Nadere informatie

LASTENKOHIER OPENBARE VERKOOP EX ART.1186 GER.Wb. Recht op geschriften, vijftig euro ( 50,00) betaald op verklaring door ondergetekende notaris.

LASTENKOHIER OPENBARE VERKOOP EX ART.1186 GER.Wb. Recht op geschriften, vijftig euro ( 50,00) betaald op verklaring door ondergetekende notaris. Rep.2015/1438 GUY DUBAERE- OLIVIER NEYR INCK Geassocieerde Notarissen Te Jette (1090 Brussel), Jetse steenweg, 514A Burg. Venn. onder vorm van B.V.B.A. * RPR 806.825.709 BDF LASTENKOHIER OPENBARE VERKOOP

Nadere informatie

INHOUD. Voorwoord... v

INHOUD. Voorwoord... v INHOUD Voorwoord............................................................ v Een nieuw draaiboek tot gerechtelijke vereffening- verdeling in het licht van de wet van 13 augustus 2011 Charlotte Declerck

Nadere informatie

GUY CAYRON Advocaat bij de balie te Brussel Avocat au barreau de Bruxelles

GUY CAYRON Advocaat bij de balie te Brussel Avocat au barreau de Bruxelles Overeenkomst tussen advocaat en private cliënt Tussen : GUY CAYRON Advocaat bij de balie te Brussel Avocat au barreau de Bruxelles Hellebeekstraat 6 1850 Grimbergen Tel. 02/270.04.91 Fax 02/270.04.89 E-mail

Nadere informatie

KOOP EN VERKOOP VAN ONROERENDE GOEDEREN MODELLEN EN COMMENTAAR

KOOP EN VERKOOP VAN ONROERENDE GOEDEREN MODELLEN EN COMMENTAAR KOOP EN VERKOOP VAN ONROERENDE GOEDEREN MODELLEN EN COMMENTAAR KOOP EN VERKOOP VAN ONROERENDE GOEDEREN MODELLEN EN COMMENTAAR WERNER VAN MINNEBRUGGEN Zaakvoerder NIBA CONSULT bvba, jurist, certified internal

Nadere informatie

1. Algemene verkoopsvoorwaarden

1. Algemene verkoopsvoorwaarden 1. Algemene verkoopsvoorwaarden Artikel 1 Verkoopsvoorwaarden De verkoping geschiedt met toepassing van onderhavige algemene en bijzondere verkoopsvoorwaarden, de voorwaarden en bijzondere verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen

Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt. Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen Overeenkomst tussen Blienberg Advocaten en cliënt Tussen : Blienberg Advocaten met maatschappelijke zetel aan de Brusselstraat 7 te 2018 Antwerpen hierna te noemen het advocatenkantoor en hierna te noemen

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131

BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131 BIJZONDERE VOORWAARDEN INZAKE DE PROCEDURE VERKOOP BIJ OPBOD HANDELSPAND MET 2 APPARTEMENTEN TE 3600 Genk, STALENSTRAAT 131 Onderhavige bijzondere voorwaarden primeren op de algemene voorwaarden inzake

Nadere informatie