Welkom. Met vriendelijke groet, Ria Bosschaart Locatiemanager

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Met vriendelijke groet, Ria Bosschaart Locatiemanager"

Transcriptie

1 Info La Valence

2 Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verpleeghuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke beperkingen of geestelijke achteruitgang is de juiste verzorging en verpleging vaak noodzakelijk. In La Valence luisteren we naar uw persoonlijke wensen en geven wij de zorg die nodig is. Bij ons wordt u professioneel begeleid en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan ieders persoonlijke wensen. In dit introductieboekje willen wij u informeren over onze locatie. We vertellen u iets over het wonen in La Valence. Daarnaast informeren wij u graag over onze voorzieningen en de zorg die wij bieden. Natuurlijk is het niet mogelijk om alles in dit informatieboekje op te nemen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdelingsmanager, de zorgcoördinator (Zoco) of de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (Evv-er). Hij/Zij is uw directe aanspreekpunt. Ook kunt u met uw vraag altijd terecht bij de receptie van La Valence ( ). Zij verwijzen u dan door naar de juiste persoon. Met vriendelijke groet, Ria Bosschaart Locatiemanager

3 Prettig wonen vivre info p. 2-3 W ij vinden het belangrijk dat u zo normaal mogelijk kunt wonen in La Valence. Onze afdelingen zijn knus, gezellig en hebben een huiselijke uitstraling. Er zijn kleinschalige woonkamers, die vertrouwdheid en geruststelling uitstralen. Dit hebben wij gedaan met herkenbare en enigszins ouderwetse meubels en voorwerpen. Op deze manier willen we aansluiting vinden bij de belevingswereld van onze bewoners. In La Valence heeft u een eigen kamer. Privacy Uw privacy staat bij Vivre hoog in het vaandel. Wij gaan daarom zeer zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. De wijze waarop dit gebeurt, hebben wij vastgelegd in een privacyreglement.

4 Veiligheid Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich veilig voelt op onze locatie. Vandaar dat alle kamers beschikken over een communicatiesysteem. Met dit systeem kan altijd het verzorgend personeel worden gewaarschuwd. Alle kamers zijn voorzien van automatische rookmelders. Bij rook- of warmteontwikkeling geven deze een alarmsignaal door aan de receptie en het verzorgend personeel. Ons personeel is getraind en weet precies hoe te handelen bij calamiteiten. La Valence beschikt bovendien over persoonlijke hulpmiddelen die uw veiligheid kunnen vergroten. Dit wordt uiteraard vooraf met u besproken en vastgelegd. BOPZ Voor zogenaamde gesloten afdelingen, zorgen we ervoor dat bewoners niet zonder begeleiding de afdeling kunnen verlaten. Dit vanwege de veiligheid van de bewoners. Een technisch systeem biedt hierbij ondersteuning. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Evv-er. Mochten vrijheidsbeperkende maatregelen nodig zijn, dan zal dit altijd in nauw overleg met de wettelijk vertegenwoordiger plaatsvinden. U kunt dan denken aan onrusthekken rond het bed, om uit bed vallen tegen te gaan of maatregelen die voorkomen dat de bewoner overdag kan vallen. Zorgwoningen La Valence Aan de locatie zijn tevens 24 zorgwoningen gekoppeld, verdeeld over twee etages. Deze woningen zijn een alternatief voor een somatische verpleeghuisopname. De woningen zijn bedoeld voor echtparen, waarvan één van beiden of beiden een verpleeghuisindicatie of een combinatie van verpleeghuis/verzorgingshuis indicatie hebben en die graag bij elkaar willen blijven wonen. Deze woningen worden gehuurd van Vivre. De benodigde zorg en de huishoudelijke ondersteuning worden op basis van een persoonsgebonden budget en op basis van een individueel zorgplan door een vast team van verpleegkundigen geleverd. Voor informatie over deze woon- en zorgmogelijkheden kunt u een afspraak maken met een cliëntadviseur van Via Vivre ( ). Hij/Zij komt bij u op bezoek en geeft uitleg over de woningen en het persoonsgebonden budget.

5 Huishoudelijke zaken vivre info p. 4-5 Was- en linnengoed U kunt uw kleding tegen betaling laten wassen of stomen bij de huisleverancier van Vivre of de was door een familielid laten verzorgen. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in het informatieboekje van de wasserij. Schoonmaak Uw kamer wordt regelmatig schoongemaakt. Dit gebeurt meestal op een vaste dag en tijdstip. De afspraken met de schoonmakers worden schriftelijk vastgelegd. Persoonlijke eigendommen dienen door u of uw familie zelf onderhouden te worden. Post Poststukken die aan u geadresseerd zijn, ontvangt u via de receptie. Indien er sprake is van een wettelijke vertegenwoordiger wordt de post naar deze vertegenwoordiger gestuurd. Als u zelf poststukken wilt versturen, kunt u deze afgeven bij de receptie. Postzegels zijn te koop in ons restaurant. Roken In La Valence geldt een algeheel rookverbod, met uitzondering van uw eigen kamer.

6 Voorzieningen W e willen graag dat u zich prettig voelt in La Valence. Er zijn daarom verscheidene voorzieningen en activiteiten waarvan u gebruik kunt maken. We zetten ze graag voor u op een rijtje. Receptie De receptie is het centrale punt. De gastvrouw ontvangt de bezoekers, neemt de telefoon aan en geeft informatie. Zij is vaak op de hoogte van het reilen en zeilen van onze locatie. De receptie bevindt zich op de begane grond en is alle dagen geopend van 9.30 tot uur. Restaurant In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een hapje en een drankje. Op bepaalde dagen wordt er een ontbijtbuffet geserveerd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan speciale dinertjes en culinaire avonden. Ook u bent van harte welkom in ons restaurant. Winkel Onze winkel is onderdeel van het restaurant. Hier kunt u diverse artikelen kopen. De winkel is elke dag geopend van 9.30 tot uur. Kapsalon Voor wassen, knippen, een kleurtje of een permanent kunt u terecht bij de kapsalon in het atrium. Openingstijden en prijzen hangen bij de ingang van de kapsalon. Graag even van tevoren een afspraak maken, telefoon Schoonheidssalon Bij de receptie kunt u een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling of een manicure behandeling. Spreekuren Twee maal per maand heeft de tandarts spreekuur en bij de opticien kunt u één keer per maand terecht. Televisie, telefoon & internet La Valence biedt u de mogelijkheid een abonnement af te sluiten voor televisie op uw kamer. U kunt ook een telefoon- en/of internetaansluiting op uw kamer aanvragen, dit dient u zelf bij één van de zakelijke aanbieders af te sluiten. Voor vragen of meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij uw Evv-er.

7 Activiteiten & welzijn vivre info p. 6-7 Vivrepas Als u bij ons komt wonen, ontvangt u gratis een handige Vivrepas. Daarmee kunt u betalen in de winkel en het restaurant. De kassamedewerker controleert elektronisch uw gegevens en geeft u een bon. Aan het eind van de maand ontvangt u een overzicht met een totaalbedrag van uw aankopen. Dit bedrag wordt afgeschreven van uw rekening. Met de pas kunt u ook tot 300,- per maand opnemen. Gewoon Beter Vanaf 2011 zijn alle medewerkers van La Valence geschoold in gastvrijheid. Met als doel een nog gastvrijer La Valence te creëren, uitgaande van de persoonlijke wensen van de bewoner. In het restaurant vindt u informatie over allerlei aspecten die met Gastvrijheid te maken hebben, zoals fotoboeken en het activiteitenprogramma. Bezoek Overdag is onze locatie vrij toegankelijk. Bezoek is natuurlijk altijd welkom! Echter, vóór uur s ochtends of na uur s avonds zijn onze toegangsdeuren gesloten. Natuurlijk kunt u, indien nodig, te allen tijde terecht in ons verpleeghuis. Via de bel bij de voordeur komt u in contact met de dienstdoende verpleegkundige, die de deur dan voor u kan openen. Ook kunt u een sleutel aanvragen op de afdeling. Ontspanning Lezen, kienen, gymnastiek of muziek maken. Dagelijks stellen onze activiteitenbegeleiders een leuk programma samen. We horen graag van u welke activiteiten uw voorkeur hebben; alleen of samen met andere bewoners. Huisdieren Kleine huisdieren zijn van harte welkom op onze locatie. Wel verzoeken wij u om uw hond aan de lijn te houden. U mag ook een eigen huisdier in uw eigen kamer houden, u dient er wel zelf goed voor te zorgen. Geestelijke verzorging De geestelijke verzorgers van Vivre zijn geen kerkelijke ambtsdragers, maar professionele zorgverleners, opgeleid en gespecialiseerd in geestelijke verzorging. Ze zijn breed inzetbaar en kunnen ook religieuze ondersteuning bieden. Dit houdt in: geestelijke verzorging is er voor alle bewoners, ongeacht hun levensbeschouwing. het gaat om alle situaties waarin beleving en zingeving belangrijk is, niet alleen om terminale zorg. Naast de individuele begeleiding, organiseert de geestelijke verzorging in La Valence gespreksgroepen. Twee keer per maand vindt een kerkdienst in de vide plaats. U kunt de geestelijk verzorger aanspreken in huis of een afspraak maken voor een kennismaking via uw verzorgende of behandelaar.

8 Zorgverlening B ij Vivre is iedereen in goede handen. De zorg die wij leveren, wordt op maat aangeboden. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Bovendien betrekken wij ook de wettelijk vertegenwoordigers op een actieve manier bij het zorgproces. Ons Team La Valence heeft ongeveer 170 medewerkers. Locatiemanager Ria Bosschaart stuurt samen met de afdelingmanagers de medewerkers aan. De afdelingsmanager is onder meer verantwoordelijk voor de zorgverlening op uw afdeling. Hij/Zij wordt hierin ondersteund door een zorgcoördinator en Evv-ers. De Evv-er treedt op als contactpersoon voor u en uw familie. Samen met de verzorgenden, helpenden en voedingsassistentes zorgt de Evv-er ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft. Overige medewerkers Naast het personeel op de afdelingen krijgt u, afhankelijk van uw zorgvraag, nog te maken met andere medewerkers. U kunt dan denken aan de specialist ouderengeneeskunde, de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de logopedist, de psycholoog, de maatschappelijk werker of de diëtist. Allemaal professionals die zich samen inzetten voor een goede zorg. In La Valence werken ongeveer 45 vrijwilligers, deze medewerkers zetten zich op diverse manieren in ter ondersteuning.

9 vivre info p. 8-9 Indicatie De bewoners van La Valence zijn geïndiceerd voor zorg in een verpleeghuis. Vivre vertaalt deze indicatie in een (zorg)arrangement. Dit arrangement heeft u inmiddels al ondertekend. Op de verpleegafdelingen wordt het arrangement, in onderling overleg met u, concreet gemaakt. De indicatie heeft een beperkte geldigheid. Wij zullen dit uiteraard volgen en indien nodig, wordt samen met u een nieuwe indicatie aangevraagd. Zorgplan Wanneer u in La Valence komt wonen, wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld. Hierin wordt duidelijk omschreven wat uw wensen zijn op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Gezamenlijk bepalen we bijvoorbeeld welke (specifieke) zorg u nodig heeft en aan welke activiteiten u graag deelneemt. De Evv-er zal het zorgplan regelmatig met u doornemen en indien gewenst, bijstellen. U kunt uw zorgdossier, eventueel met uw familie, altijd inzien. Het streven is om twee keer per jaar een cliëntgesprek te organiseren. Samen met u staan de afdelingsmanager en de Evv-er stil bij de gemaakte afspraken. Indien nodig worden de afspraken aangepast. Gemaakte afspraken worden vastgelegd in het zogenoemde zorgplan. Dit zorgplan tekent u voor akkoord. Levensboek Het is vaak een goed idee om een levensboek samen te stellen. Het levensboek bevat persoonlijke verhalen en herinneringen. Aan de hand van teksten, foto s en plaatjes worden belangrijke gebeurtenissen uit uw leven naar voren gebracht. Het boek geeft u de kans om alleen of samen met anderen terug te kijken op uw leven. Hierdoor kunt u meer grip krijgen op het heden, het geheugen trainen of met genoegen terugblikken op vroegere ervaringen. Door veelal samen het boek door te bladeren, ontstaat een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het levensboek helpt ook het personeel om u beter te begrijpen. Het onderlinge contact verbetert hierdoor. (Para)medische zorg In La Valence is een aantal fysio- en ergotherapeuten werkzaam, evenals een logopediste, diëtiste en een psycholoog. Aan de hand van de indicatie van de bewoner worden deze diensten ingezet. La Valence beschikt over een eigen oefenzaal.

10 Communicatie M et elkaar communiceren is heel belangrijk. We stellen uw mening erg op prijs. We horen graag wat u wel of niet bevalt. Met uw Evv-er heeft u dan ook regelmatig een gesprek. Daarnaast doen wij er alles aan om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en activiteiten binnen Vivre en La Valence. Wij onderstrepen de uitspraak: als u tevreden bent zeg het anderen, als u ontevreden bent zeg het ons. Vitaal Per kwartaal verschijnt Vitaal. Dit is het instellingsblad van Vivre. In Vitaal staan artikelen, interviews en nieuwtjes van de organisatie. Vitaal is gratis verkrijgbaar en ligt bij de receptie, in het informatierek en op de leestafel in het restaurant. Website Vivre heeft een eigen website waar u veel informatie kunt vinden over o.a. de diverse locaties en ZZP-indicaties. Deze website wordt regelmatig aangepast en vernieuwd, zodat u altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen: Informatieborden Op iedere afdeling hangen informatieborden. Op deze borden staan belangrijke mededelingen. Ook treft u hier de activiteitenkalender aan. Tevens houdt de afdelingsmanager u regelmatig op de hoogte van de nieuwtjes. Kabelkrant In La Valence hangen bij de receptie twee flatscreens waarop informatie te vinden is over bijvoorbeeld activiteiten en waarop ook foto s worden gepubliceerd. Klachtenregeling Als u een klacht heeft, kunt u deze allereerst bespreken met de Evv-er of de afdelingsmanager. We gaan ervan uit dat u dan samen tot een oplossing komt. Mocht dit toch niet lukken dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager Ria Bosschaart of onze cliëntenvertrouwenspersoon mw. A. Spee. Zij is bereikbaar op telefoonnummer Ook staat er bij de receptie een klachten/-ideeënbrievenbus. Hier kunt u, eventueel anoniem, uw schriftelijke klacht in doen. Cliëntenraad La Valence heeft een lokale cliëntenraad. De cliëntenraad behartigt de belangen van alle bewoners en heeft regelmatig overleg met de locatiemanager. In dit overleg komen allerlei zaken aan bod die betrekking hebben op wonen, welzijn en zorg op onze locatie. Van dit overleg wordt een verslag gemaakt dat ter inzage op de leestafel in het restaurant ligt. U kunt de leden van de raad persoonlijk spreken of aanschrijven. Een speciale brievenbus bevindt zich bij de receptie. Naast de lokale cliëntenraad heeft Vivre een centrale cliëntenraad, waarin ook een afgevaardigde van de cliëntenraad van La Valence zit.

11 vivre info p

12 Uitgave 2012 Bereikbaarheid Voor hulp of vragen kunt u altijd terecht bij ons verzorgend personeel. Op elk moment van de dag is iemand aanwezig, telefoon Vivre Locatie La Valence Uw afdelingsmanager Gronsvelderweg VN Maastricht Website:

Welkom. Met vriendelijke groet, Siem Klonen Locatiemanager

Welkom. Met vriendelijke groet, Siem Klonen Locatiemanager Info Beukeloord Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verzorgingshuis of een verpleeghuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke

Nadere informatie

Welkom. Maar door lichamelijke beperkingen of geestelijke achteruitgang is de juiste verzorging en verpleging vaak noodzakelijk.

Welkom. Maar door lichamelijke beperkingen of geestelijke achteruitgang is de juiste verzorging en verpleging vaak noodzakelijk. Info Croonenhoff Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke

Nadere informatie

Welkom. Met vriendelijke groet, Pierre Bisscheroux Locatiemanager

Welkom. Met vriendelijke groet, Pierre Bisscheroux Locatiemanager Info De Bron Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verzorgingshuis of een verpleeghuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke

Nadere informatie

Welkom. Met vriendelijke groet, John Bos Uw locatiemanager

Welkom. Met vriendelijke groet, John Bos Uw locatiemanager Info Molenhof Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke

Nadere informatie

Welkom. In dit introductieboekje willen wij u informeren over onze locatie. We vertellen u iets over het wonen in Koepelhof.

Welkom. In dit introductieboekje willen wij u informeren over onze locatie. We vertellen u iets over het wonen in Koepelhof. Info Koepelhof Welkom Het kan een hele stap zijn om vanuit een vertrouwde woonomgeving te verhuizen naar een verzorgingshuis. Bij Vivre realiseren we ons dat heel goed. Maar door lichamelijke beperkingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 Jo-Anna V1_2011 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 4 WOON EN ZORGAANBOD KLEINSCHALIG WONEN GERONTOPSYCHIATRIE... 2 5

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Goede zorg in een gezellig huis Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in Ulft Informatie voor cliënten en familie Precies de zorg die u nodig heeft Gertrudis Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Gertrudis Marktstraat 12, 7041 AJ s-heerenberg T (0314) 66 36 41 E info-gertrudis@azora.nl I www.azora.nl Goede zorg in een gezellig huis Azora. Zo zorgen we voor elkaar

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

LA VERNA: SOMATISCHE ZORG Somatische zorg is zorg die u nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen. De zorg van LuciVer is erop gericht u, ondanks eventuele problemen en beperkingen, alle ruimte

Nadere informatie

> Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname

> Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname > Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname Informatie voor bewoners Tijdelijk verblijf ten behoeve van Herstelzorg Respijtzorg Overbruggingszorg > Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname Hebt

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Proteion RCG Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Welkom bij Proteion RCG In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, staat in de schaduw van Cuypers beroemde Munsterkerk een bijzonder

Nadere informatie

Piushove. Verpleeghuis. We zijn er voor u!

Piushove. Verpleeghuis. We zijn er voor u! Piushove Verpleeghuis We zijn er voor u! Het is hier goed toeven Wat ik heel leuk vind, zijn de voorlees- en puzzeluurtjes. Verder zit ik, als het mooi weer is, graag buiten. De tuin ziet er prachtig uit,

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Optimaal woongenot en alles binnen handbereik. Zorgwoningen La Valence

Optimaal woongenot en alles binnen handbereik. Zorgwoningen La Valence Optimaal woongenot en alles binnen handbereik Zorgwoningen La Valence 1 In de Maastrichtse wijk Heugem ligt verpleeghuis La Valence. Deze unieke locatie van Envida heeft naast een aantal verpleegafdelingen

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Visie op wonen en zorgen voor bewoners met dementie

Visie op wonen en zorgen voor bewoners met dementie Lamoraal V1_2011 Visie op wonen en zorgen voor bewoners met dementie 'Zorg en wonen voor psychogeriatrische bewoners benadert zoveel mogelijk het dagelijkse leven in een normale thuissituatie. De bewoner

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling en BOPZ Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)...

Nadere informatie

De Batting: een fijne plek om te wonen

De Batting: een fijne plek om te wonen De Batting: een fijne plek om te wonen DE BATTING IK KOM ELKE OCHTEND HIER IN HET RESTAURANT MET MIJN MAN. HIJ VOER OP RONDVAARTBOTEN EN IK BEREIDDE DE BUFFETTEN. DAAR WAS IK BEROEMD OM. De Batting is

Nadere informatie

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis...

Thuiszorg. Pieter van Foreest Zorg Thuis. Zo lang mogelijk Thuis... Thuiszorg Pieter van Foreest Zorg Thuis Zo lang mogelijk Thuis... Welkom bij Pieter van Foreest Wij willen u van harte welkom heten bij Pieter van Foreest. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling, zonder BOPZ

Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling, zonder BOPZ Zorgarrangement ZZP 5 Met behandeling, zonder BOPZ Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)...

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat Wilt u meer informatie, een rondleiding of kennismaking? Bel ons dan op: 088-97 20 200 (lokaal tarief) Of mail naar: zorgbemiddeling@amstelring.nl Website: www.amstelring.nl/vreugdehof Facebook: www.facebook.com/vreugdehof

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij

Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij Deze brochure geeft u informatie over het Volledig Pakket Thuis van LuciVer. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Volledig Pakket Thuis Mei 2016 1 www.luciver.nl

Nadere informatie

Verpleeghuis t Kompas

Verpleeghuis t Kompas Verpleeghuis t Kompas Kleinschalig, huiselijk en verbonden Inhoud 1 2 3 Wonen in t Kompas 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 6 4.2 Professionals met hart voor

Nadere informatie

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de

Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de Deze brochure geeft u informatie over tijdelijk verblijf in de locaties La Verna en Rivo Torto. Algemene informatie over LuciVer leest u in de brochure Welkom bij LuciVer. LuciVer Tijdelijk verblijf september

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Informatiebrochure. Goezate De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Goezate De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Goezate De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 Met deze folder geven we u een eerste indruk van zorgcentrum Goezate in Werkendam. U bent van harte welkom bij ons in zorgcentrum Goezate.

Nadere informatie

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in woonzorgcentrum Breezicht Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Huiselijkheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden In woonzorgcentrum Breezicht bieden

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking

Veilig en prettig wonen in een groene omgeving. Eikenhorst. Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Veilig en prettig wonen in een groene omgeving Eikenhorst Voor mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking Van harte welkom in Eikenhorst, woonzorglocatie voor beschermd wonen op Park

Nadere informatie

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten.

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten. De Rozenhof van Het Spectrum is een sfeervolle, kleinschalige voorziening voor palliatieve zorg. Hier is ruimte voor cliënten die, naar inschatting van een arts, een beperkte levensverwachting hebben.

Nadere informatie

Libermannhof heeft een religieuze oor sprong als kloosterverzorgingshuis van de Congregatie van de Heilige Geest. Er wonen nog altijd paters en

Libermannhof heeft een religieuze oor sprong als kloosterverzorgingshuis van de Congregatie van de Heilige Geest. Er wonen nog altijd paters en Groepswonen voor intensieve zorg en begeleiding prote on prote on Welkom bij Libermannhof Wonen in een fijn huis. Een veilige, beschermde omgeving met de zorg en bege leiding die ú nodig heeft. Ook als

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie

Zorgarrangement ZZP 9b. Informatie voor bewoners en familie Zorgarrangement ZZP 9b Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)... 5 4. Welzijn (begeleiding

Nadere informatie

Afdeling A3. Afdeling A3. Glaspaleis Ouderen

Afdeling A3. Afdeling A3. Glaspaleis Ouderen Afdeling A3 Afdeling A3 Glaspaleis Ouderen Afdeling A3 Introductie Ouderenpsychiatrie in Mondriaan is gevestigd in Wijerode. Het is een groot gebouw en er zijn veel afdelingen. Om herkenbaarheid van de

Nadere informatie

AxionContinu heeft ten aanzien van het mantelzorgbeleid de volgende uitgangspunten geformuleerd:

AxionContinu heeft ten aanzien van het mantelzorgbeleid de volgende uitgangspunten geformuleerd: Mantelzorgbeleid 1. Wat is mantelzorg Mantelzorg is een overkoepelend begrip voor veel vormen van meer dan gebruikelijke zorg, die partners, ouders, kinderen, familieleden, vrienden en buren elkaar verlenen.

Nadere informatie

Verpleeghuis Den Es in Varsseveld

Verpleeghuis Den Es in Varsseveld Verpleeghuis Den Es in Varsseveld Kleinschalig wonen in een vertrouwde omgeving Den Es Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Den Es Psychogeriatrie en zorg Met het vorderen van de jaren kunnen uw herse

Nadere informatie

Uit zorg voor elkaar

Uit zorg voor elkaar Informatiegids Uit zorg voor elkaar Oprechte aandacht voor elkaar en zorg uit een goed hart. Zo zullen veel bewoners hun ervaringen met Westerkim en Horizon samenvatten. Voor de meesten van hen was de

Nadere informatie

U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte welkom!

U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte welkom! Welkom bij Meriant Dienstverlening voor geriatrische revalidatiezorg U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte

Nadere informatie

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm Checklist oriëntatie woonvormen INFORMATIEBLAD behorend bij Van thuis naar verpleeghuis; ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Handreiking voor zorgverleners (Groenewoud & de Lange

Nadere informatie

Kleinschalig Wonen bij Vecht en IJssel

Kleinschalig Wonen bij Vecht en IJssel Kleinschalig Wonen bij Vecht en IJssel Welzijn en kwaliteit van leven in een huiselijke sfeer Mevrouw Ten Have leest graag een boekje met kleindochter Anna en Persoonlijk Woonbegeleider Samira. In de Zonnehoek

Nadere informatie

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Zorgcentrum Maria Magdalena Postel in Gendringen Informatie voor cliënten en familie Zorg tussen de mensen die u kent Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer

Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Gastvrije ouderenzorg in huiselijke sfeer Hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving met

Nadere informatie

Thuis en vertrouwd in Westerpoort

Thuis en vertrouwd in Westerpoort Thuis en vertrouwd in Westerpoort WESTERPOORT IEDEREEN KOMT OP ZIJN GEMAK ONTBIJTEN IN DE HUIS KAMER. HEEL ONTSPANNEN. Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Zorg thuis. Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen

Zorg thuis. Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Zorg thuis Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. www.szr.nl/hospice

Thuis in Palliatieve zorg. Hospice Tiel. www.szr.nl/hospice Thuis in Palliatieve zorg Hospice Tiel www.szr.nl/hospice THUIS IN HOSPICE TIEL Een team van specialisten Een team van deskundigen verleent palliatieve zorg. Dit team is hiervoor speciaal geschoold en

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie

Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Verpleeghuiszorg voor mensen met dementie Uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Dat staat voorop bij de verpleeghuiszorg van Savant Zorg. En daarmee bent u verzekerd van de juiste zorg, begeleiding én

Nadere informatie

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning)

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Inhoudsopgave Even voorstellen...4 Indicatie en zorgzwaartepakket...5 Verhuizing naar woonservicecentrum...5 Wonen...5 Inrichting...5 Privacy...6 Toegang

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Interdisciplinaire Afdeling

Interdisciplinaire Afdeling Interdisciplinaire Afdeling U bent opgenomen op de Interdisciplinaire Afdeling (IDAZ), een afdeling in Rijnstate Arnhem speciaal voor kwetsbare ouderen met meerdere aandoeningen. In deze folder vindt u

Nadere informatie

Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen

Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen Meneer Van de Velde vindt het fijn met Tanja te praten over zijn moeder en herinneringen op te halen

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen Archipel Kanidas Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Archipel Kanidas Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als

Nadere informatie

Informatiebrochure. Altenahove De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Altenahove De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Altenahove De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis Altenahove in Almkerk. 2 Zo lang mogelijk zelfstandig wonen is natuurlijk

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden

Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden Woonzorgcentrum De Botterhof Wierden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Schakelafdeling. Overbrugging Observatie & screening.

Schakelafdeling. Overbrugging Observatie & screening. Schakelafdeling Overbrugging Observatie & screening www.szr.nl/locaties/schakelafdeling THUIS OP DE SCHAKELAFDELING VOORWOORD Beste cliënt, Van harte welkom op de Schakelafdeling van SZR (Stichting Zorgcentra

Nadere informatie

Verpleeghuis Kaailanden. Midden in de samenleving

Verpleeghuis Kaailanden. Midden in de samenleving Verpleeghuis Kaailanden Midden in de samenleving Wonen zoals thuis, aan de gracht in Meppel De Stouwe, Kaailanden, informatiemap 1, september 2014 1 Voorwoord Deze informatiemap geeft informatie over verpleeghuis

Nadere informatie

leef. In uw eigen ritme. Informatie over: Niet-aangeboren hersenletsel

leef. In uw eigen ritme. Informatie over: Niet-aangeboren hersenletsel leef. Informatie over: Niet-aangeboren hersenletsel In uw eigen ritme. Uw leven zo goed mogelijk oppakken met niet-aangeboren hersenletsel. Samen met Laurens. In deze folder leest u meer over het aanbod

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

HOSPICE PLAATSEN OP AFDELING HEUVEL

HOSPICE PLAATSEN OP AFDELING HEUVEL HOSPICE PLAATSEN OP AFDELING HEUVEL VOOR MENSEN MET DEMENTIE IN DE TERMINALE FASE 15 Afdeling Heuvel Afdeling Heuvel is een psychogeriatrische afdeling op locatie in Oosterhout waar palliatieve zorg wordt

Nadere informatie

Welkom thuis! Alles over uw nieuwe woonvoorziening bij ActiVite

Welkom thuis! Alles over uw nieuwe woonvoorziening bij ActiVite Laat ons weten wat u van onze zorg vindt! ActiVite doet er alles aan om haar zorg continu te verbeteren. Daarom willen we graag weten hoe u als cliënt of mantelzorger denkt over de zorg die ActiVite biedt.

Nadere informatie

Plaats voor een eigen leven Psychiatrisch Verpleeghuis Dorestad

Plaats voor een eigen leven Psychiatrisch Verpleeghuis Dorestad Plaats voor een eigen leven Psychiatrisch Verpleeghuis Dorestad Informatie voor bewoners en geïnteresseerden 2 Deze folder geeft informatie over Dorestad. Heeft u na het lezen nog vragen? Stel deze gerust

Nadere informatie

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen Archipel Kanidas Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Archipel Kanidas Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als

Nadere informatie

Klinische Geriatrie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Klinische Geriatrie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Klinische Geriatrie Klinische geriatrie is een medisch specialisme dat zich richt op de oudere mens. In deze brochure leest u meer over de lichamelijke, psychische en sociale problemen die in deze leeftijdsgroep

Nadere informatie

Wonen. bij De Stouwe. De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1

Wonen. bij De Stouwe. De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1 Wonen bij De Stouwe De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1 Informatie over wonen bij De Stouwe Welkom bij De Stouwe! 1. Inleiding... 3 2. Wonen bij De Stouwe... 3 Persoonlijke eigendommen... 3 Ontspanning

Nadere informatie

Dagbehandeling Grubbeveld

Dagbehandeling Grubbeveld Dagbehandeling Grubbeveld Reguliere dagbehandeling Jong dementerenden Vivre_Dagbehandeling_Grubbeveld_v4.indd 1 06-04-2011 13:12:14 Dagbehandeling Grubbeveld Reguliere dagbehandeling en jong dementerenden

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 2 folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 3 Inhoudsopgave Even

Nadere informatie

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis Kennismaking met Woonzorgcentrum Het Haltna Huis Het Haltna Huis, dicht bij u in de buurt In Houten kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in het woonzorgcentrum, in uw eigen appartement.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Schakelafdeling. Overbrugging Observatie & screening.

Schakelafdeling. Overbrugging Observatie & screening. Schakelafdeling Overbrugging Observatie & screening www.szr.nl/locaties/schakelafdeling THUIS OP DE SCHAKELAFDELING VOORWOORD Beste cliënt, Van harte welkom op de Schakelafdeling van SZR (Stichting Zorgcentra

Nadere informatie

Schakelafdeling. Overbrugging Observatie & screening. www.szr.nl/schakelafdeling

Schakelafdeling. Overbrugging Observatie & screening. www.szr.nl/schakelafdeling Schakelafdeling Overbrugging Observatie & screening www.szr.nl/schakelafdeling THUIS OP DE SCHAKELAFDELING VOORWOORD Beste cliënt, Van harte welkom op de Schakelafdeling van SZR (Zorgcentra Rivierenland)!

Nadere informatie

Paramedische dienst. algemene informatie locatie zuid

Paramedische dienst. algemene informatie locatie zuid Paramedische dienst algemene informatie locatie zuid Algemene informatie paramedische dienst locatie zuid Wij heten u van harte welkom op onze paramedische afdeling en vinden het prettig om u nader te

Nadere informatie

Revalidatie De Schakel

Revalidatie De Schakel Revalidatie De Schakel Samen werken aan herstel Inhoud 1 Revalidatie De Schakel 3 2 Hoe werken wij? 5 2.1 Multidisciplinaire aanpak 5 2.2 Eigen inbreng 6 2.3 Specialist ouderengeneeskunde 6 3 Woon- en

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling 3-Oost

Welkom op verpleegafdeling 3-Oost Welkom op verpleegafdeling 3-Oost gemini-ziekenhuis.nl Inhoudsopgave Op welke kamer ligt u en wie is uw hoofdbehandelaar? 3 Globale dagindeling 3 Het behandelteam 3 Wat mag u van ons verwachten 4 Elke

Nadere informatie

Attent Zorg en Behandeling. Palliatieve Zorg

Attent Zorg en Behandeling. Palliatieve Zorg Attent Zorg en Behandeling Palliatieve Zorg Professionele zorg In huiselijke sfeer Bij ernstige ziekte in de laatste fase van het leven is er dikwijls de wens om zolang mogelijk zorg thuis in huiselijke

Nadere informatie

foto s Reinout van den Bergh Wonen

foto s Reinout van den Bergh Wonen foto s Reinout van den Bergh Wonen 400 Missie De Leystroom is een kleinschalig verpleeg- en verzorgingshuis waar de kwaliteit van uw leven voorop staat. Naastenliefde, wederkerigheid en veiligheid staan

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling 3-Oost.

Welkom op verpleegafdeling 3-Oost. Welkom op verpleegafdeling 3-Oost www.nwz.nl Inhoud Op welke kamer ligt u en wie is uw hoofdbehandelaar? 3 Globale dagindeling 3 Het behandelteam 4 Elke dienst een vast gezicht 4 Wat mag u van ons verwachten

Nadere informatie

Afdeling Special Care. Informatie voor patiënt en familie

Afdeling Special Care. Informatie voor patiënt en familie 00 Afdeling Special Care Informatie voor patiënt en familie Verpleegafdeling Special Care De afdeling Special Care bevindt zich op de vijfde etage en is een verpleegafdeling voor intensieve verpleging,

Nadere informatie

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia

Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia Kempkeshof 17 Zorgkamers Oleander en Magnolia 2 1. Informatie over de zorgkamers Heeft u tijdelijk zorg nodig en lukt dit niet meer thuis? Dan zijn onze zorgkamers wellicht een goede oplossing. U ervaart

Nadere informatie

Dementie. Leven met dementie. Wat Evean voor u kan betekenen. Evean. Midden in het leven.

Dementie. Leven met dementie. Wat Evean voor u kan betekenen. Evean. Midden in het leven. Dementie Leven met dementie Wat Evean voor u kan betekenen Evean. Midden in het leven. Dementie? Evean helpt u met alle zorg en aandacht Bij dementie verandert er veel in het leven. Niet alleen voor uzelf

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie