Ontwerp. AKTE VAN LEVERING ONDER ONTBINDENDE VOORWAARDEN zaaknummer: */AM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontwerp. AKTE VAN LEVERING ONDER ONTBINDENDE VOORWAARDEN zaaknummer: */AM"

Transcriptie

1 1 - Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen Postbus AT Amersfoort Telefoon Telefax office@bbhnotarissen.nl Internet: Versie d.d Ontwerp AKTE VAN LEVERING ONDER ONTBINDENDE VOORWAARDEN zaaknummer: */AM Vandaag, *, verschenen voor mij, *, notaris te Amersfoort: A. *, te dezen handelende als schriftelijke gevolmachtigde van: B. * 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Profund Vastgoed B.V., statutair gevestigd te Amersfoort, feitelijk adres: Barchman Wuytierslaan 74, 3818 LK Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer , deze vennootschap hierna te noemen: "eigenaar"; 2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Profund Ontwikkeling B.V., statutair gevestigd te Amersfoort, feitelijk adres: Barchman Wuytierslaan 74, 3818 LK Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer ; deze vennootschap hierna te noemen: "verkoper"; hierna *tezamen genoemd: koper. VOLMACHT Van de volmacht op de verschenen persoon onder A. blijkt uit een notariële volmacht op één en dertig maart tweeduizend zes verleden voor mr. G.P.N. van der Brug, notaris te Amersfoort. De verschenen personen verklaarden: KOOPOVEREENKOMSTEN 1. Eigenaar heeft blijkens een met verkoper aangegane overeenkomst aan verkoper verkocht, die blijkens die overeenkomst van de eigenaar heeft gekocht alle rechten op levering van *de*het hierna vermelde appartementsrecht*en. De koopprijs van voormelde verkoop en koop tussen eigenaar en verkoper wordt voldaan ter gelegenheid van de betaling van de koopprijs door koper aan verkoper, een en ander als hierna vermeld.

2 2-2. Verkoper heeft blijkens een met koper aangegane koopovereenkomst, hierna aangeduid met: de koopovereenkomst, verkocht aan koper, die verklaarde blijkens de koopovereenkomst van verkoper te hebben gekocht: **alle rechten op levering van het hierna vermelde appartementsrecht (na realisatie) rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een *woning, in het bijzonder het recht om van eigenaar de levering in onvoorwaardelijke, volle en vrije eigendom van het hierna _ vermelde appartementsrecht te vorderen, voor de koopprijs zoals hierna gemeld. Koper heeft er genoegen mee genomen dat het hierna vermelde appartementsrecht niet door verkoper doch rechtstreeks door eigenaar aan hem wordt geleverd. Op grond van het bovenstaande levert verkoper bij deze aan koper, die bij deze aanvaardt, **ieder voor de onverdeelde helft, **het recht op levering van het hierna vermelde appartementsrecht ten laste van eigenaar. **alle rechten op levering van de hierna vermelde appartementsrechten (na realisatie) rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een *woning respectievelijk parkeerplaats, in het bijzonder het recht om van eigenaar de levering in onvoorwaardelijke, volle en vrije eigendom van de hierna vermelde appartementsrechten te vorderen, voor de koopprijs zoals hierna gemeld. Koper heeft er genoegen mee genomen dat de hierna vermelde appartementsrechten niet door verkoper doch rechtstreeks door eigenaar aan hem wordt geleverd. Op grond van het bovenstaande levert verkoper bij deze aan koper, die bij deze aanvaardt, **ieder voor de onverdeelde helft,** het recht op levering van de hierna vermelde appartementsrechten ten laste van eigenaar.** De onderwerpelijke akte vormt de mededeling aan eigenaar als bedoeld in artikel 3:94 _ van het Burgerlijk Wetboek. Partijen verklaren dat het bepaalde in artikel 16 van de koopovereenkomst te dezen van toepassing is zodat de levering van het hierna vermelde appartementsrecht **de hierna vermelde appartementsrechten** zal plaatsvinden onder de ontbindende voorwaarden _ en onder de bepalingen als in deze akte vermeld. AANNEMINGSOVEREENKOMST Onverbrekelijk verbonden met de koopovereenkomst heeft koper met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Heilijgers Bouw B.V., gevestigd te Amersfoort, hierna ook te noemen: de ondernemer een aannemingsovereenkomst gesloten, welke aannemingsovereenkomst aan deze akte is gehecht en hierna wordt aangeduid met: "de aannemingsovereenkomst", op grond waarvan ondernemer zich heeft verbonden om mede voor rekening van koper conform de betreffende verkoopomschrijving, tekening(en), _ omgevingsvergunning en voor zover aanwezig staten van wijziging, al welke tot de aannemingsovereenkomst behoren en zijn gedeponeerd bij Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen te Amersfoort, een woning *respectievelijk parkeerplaats met toe- en aanbehoren te realiseren onder de voorwaarden als in de aannemingsovereenkomst omschreven.

3 3 - LEVERING EN OMSCHRIJVING VERKOCHTE Op grond van het hiervoor vermelde levert eigenaar hierbij onder de hierna te omschrijven _ ontbindende voorwaarden aan koper, die bij deze onder de hierna te omschrijven ontbindende voorwaarden aanvaardt **, ieder voor de onverdeelde helft,** de eigendom van: Omschrijving appartementsrecht 1. het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de * van het gebouw, plaatselijk bekend Amsterdamseweg *, * Amersfoort, gedurende de bouw aangeduid met bouwnummer *, kadastraal bekend gemeente Amersfoort, sectie H, complexaanduiding *-A, appartementsindex *, en dat uitmaakt het */* (*/*) onverdeeld aandeel in de gemeenschap van het gebouw gelegen aan de Amsterdamseweg te Amersfoort, omvattende zeven en dertig (37) woningen verdeeld over de begane grond met daarboven vijf (5) verdiepingen, fietsenberging, containerruimte, lift, entree, trappenhuis, één (1) commerciële ruimte, een parkeerterrein en verder toe- en aanbehoren, kadastraal bekend gemeente Amersfoort, sectie H, nummers 4071, tezamen groot twaalf are en twaalf centiare; **2. het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats, gelegen op het bij het gebouw behorende parkeerterrein en wel _ gelegen te Amersfoort aan de Amsterdamseweg, gedurende de bouw aangeduid met bouwnummer p-*, kadastraal bekend gemeente Amersfoort, sectie H, complexaanduiding *-A, appartementsindex *, en dat uitmaakt het */* (*/*) onverdeeld aandeel in de hiervoor sub 1. omschreven gemeenschap; hierna *tezamen te noemen: "het verkochte". VOORAFGAANDE VERKRIJGING DOOR DE EIGENAAR; TITELBEWIJZEN Het eerder omschreven perceel met toebehoren waarvan het verkochte deel uitmaakt is door eigenaar verkregen door de inschrijving bij de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers op twee oktober tweeduizend zeven, in register 4, deel 53193, nummer 197, van het afschrift van de akte van levering, onder meer inhoudende kwitantie voor de betaling van de koopprijs, op één oktober tweeduizend zeven verleden voor mr. G.P.N. van der Brug, notaris te Amersfoort. SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Het eerder omschreven perceel met toebehoren waarvan het verkochte deel uitmaakt is gesplitst in appartementsrechten door de inschrijving bij voormelde Openbare Registers, op * tweeduizend twaalf, in register 4, deel *, nummer *, van het afschrift van een akte van splitsing op * tweeduizend twaalf, verleden voor *mr. M.E.D. van der Brug, notaris te Amersfoort. Bij die akte is tevens opgericht de vereniging van eigenaars "Vereniging van eigenaars appartementencomplex "Amaze 2" te Amersfoort", gevestigd te Amersfoort.

4 4 - In de splitsingsakte werd tevens van toepassing verklaard het modelreglement voor splitsing in appartementsrechten, vastgesteld door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, opgenomen in een akte op zeventien januari tweeduizend zes verleden voor mr. A.G. Hartman, notaris te Amsterdam. Van die akte werd een afschrift ingeschreven bij de Openbare Registers te Utrecht op achttien januari tweeduizend zes, in deel nummer 174. Uit het reglement blijkt dat de toestemming van het bestuur van voormelde vereniging voor de ingebruikneming van het verkochte niet is vereist. De koper verklaart ermee bekend te zijn dat hij van rechtswege lid is van de vereniging van eigenaars en dat het van toepassing verklaarde modelreglement, voor hem bindend zijn. KOOPPRIJS, AANNEEMSOM 1. De koopovereenkomst is aangegaan voor een totale koopprijs van *, welk bedrag is samengesteld als volgt: a. de koopprijs ad * (inclusief overdrachtsbelasting) voor het verkochte, als aangegeven in de koopovereenkomst; b. bijkomende (ontwikkel)kosten ad * (inclusief omzetbelasting). 2. De blijkens de aannemingsovereenkomst overeengekomen aanneemsom bedraagt * (inclusief omzetbelasting). Per vandaag zijn nog geen termijnen verschuldigd uit hoofde van de aannemingsovereenkomst. 3. Koper dient voormelde koopprijs en bijkomende kosten en het overigens blijkens de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst verschuldigde uiterlijk op * [6 weken _ nadat de termijn ontbindende of opschortende voorwaarden, vermeld in de koopovereenkomst, in vervulling zijn gegaan] te voldoen door storting op een kwaliteitsrekening van Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen inzake derdengelden ter uitbetaling op de wijze als is vermeld in de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst. KOSTEN EN BELASTINGEN De terzake van deze levering verschuldigde belastingen, de notariële kosten en het kadastrale recht, waaronder begrepen de kosten voor inmeting, verschuldigd wegens de juridische levering van het verkochte zijn voor rekening van verkoper. Verkoper verklaart dat over de levering van het verkochte overdrachtsbelasting verschuldigd is aangezien het verkochte niet kwalificeert als bouwterrein en/of als nieuw gebouw als bedoeld in artikel 11 lid 1 van de Wet op de omzetbelasting BEPALINGEN De koop en de op grond daarvan hiervoor plaats gevonden levering zijn, voorzover hiervan _ niet nadrukkelijk in deze akte van wordt afgeweken, geschied onder de hierna te omschrijven ontbindende voorwaarden en bepalingen vermeld in de koopovereenkomst, waaronder: Artikel 1

5 5 - Juridische leveringsverplichting Eigenaar en verkoper zijn verplicht koper een recht van eigendom te leveren: a. dat onvoorwaardelijk is, behoudens de hierna te omschrijven ontbindende voorwaarden; b. dat vrij is van hypothecaire inschrijvingen of beslagen, behoudens een hypothecaire inschrijving ten laste van eigenaar, waarvan blijkt uit een akte van hypotheek bij afschrift ingeschreven in voormelde Openbare Registers, in register 3, deel 54381, nummer 145, ten behoeve van de naamloze vennootschap: FGH Bank N.V., statutair gevestigd te Utrecht. Eigenaar is ten volle aansprakelijk voor alle verplichtingen die voortvloeien uit gemeld hypotheekrecht en vrijwaart koper voor alle aanspraken dienaangaande. Ter gelegenheid van de betaling van de koopprijs zal eigenaar en/of verkoper voor eigen rekening zorg dragen voor doorhaling van gemelde hypotheek bij de Openbare Registers; c. dat niet bezwaard is met kettingbedingen of kwalitatieve verplichtingen als bedoeld in _ artikel 252 boek 6 van het Burgerlijk Wetboek; d. dat niet bezwaard is met beperkte rechten behoudens erfdienstbaarheden, welke hierna worden vermeld en/of gevestigd; e. onder de bepalingen van het splitsingsreglement als opgenomen in gemelde akte van splitsing in appartementsrechten; f. dat niet belast is met andere beperkingen uit overeenkomst anders dan hierna vermeld. _ Eigenaar/verkoper garandeert koper dat zij bevoegd is tot levering van het verkochte. Artikel 2 Stichting Waarborgfonds Koopwoningen Het verkochte *sub 1 maakt deel uit van een door de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen geregistreerd project, ingeschreven onder nummer: *. Verkoper verbindt zich jegens koper tot nakoming van de verplichtingen uit deze garantieregeling. Door de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen te Rotterdam is aan koper een garantie certificaat uitgereikt. Artikel 3 Feitelijke levering 1. Verkoper levert het verkochte af aan koper, die het echter eerst dan in eigen gebruik en genot zal kunnen aanvaarden zodra door verkoper en koper geheel is voldaan aan de verplichtingen voortvloeiende uit de koop- en/of aannemingsovereenkomst. Bij de aflevering van het verkochte is de opleveringsregeling van toepassing als omschreven in de aannemingsovereenkomst. 2. Gedurende de (af)bouw zijn de opstallen voor risico van verkoper. Deze is verplicht de opstallen tot de oplevering genoegzaam te verzekeren en verzekerd te houden.

6 6-3. Koper aanvaardt het verkochte vandaag, vrij van huur en van elk ander gebruiksrecht. Artikel 4 Over- en ondermaat 1. Verschil tussen de opgegeven en de werkelijke oppervlakte van de tot het verkochte behorende grond geeft geen aanleiding tot enige rechtsvordering tussen partijen. 2. Verschil tussen de werkelijke en de blijkens de splitsingstekening(en) aangegeven maat of grootte van het terrein behorende tot het verkochte geeft evenmin aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding terzake. Artikel 5 Uitwerking ontbindende voorwaarden Alle ontbindende voorwaarden die zijn overeengekomen in de koop- en/of aannemingsovereenkomst danwel in nadere overeenkomsten die op de koop en aanneming _ betrekking hebben, zijn thans uitgewerkt. Partijen kunnen zich terzake van de koop- en/of aannemingsovereenkomst en de onderhavige levering niet meer op een ontbindende voorwaarde beroepen anders dan de hierna in deze akte vermelde. Artikel 6 Rechten en verplichtingen uit de koop- en/of aannemingsovereenkomst Alle rechten en verplichtingen die uit de koop- en/of aannemingsovereenkomst voortvloeien en die -nog- niet zijn uitgewerkt, blijven, tenzij daarvan in deze leveringsakte uitdrukkelijk is afgeweken, tussen partijen van kracht. Artikel 7 Verklaring Vereniging van Eigenaars 1. Aangezien het gebouw waarvan het verkochte deel uitmaakt nog niet is opgeleverd, is _ de Vereniging van Eigenaars nog niet actief. In verband met het vorenstaande blijkt uit de ingevolge artikel 5:122 lid 5 van het Burgerlijk Wetboek aan deze akte te hechten opgave van/namens het bestuur van voormelde Vereniging van Eigenaars: - dat de verkoper geen bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars is verschuldigd, anders dan aangegeven in de koopovereenkomst; - dat het saldo van het in artikel 5:126 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek bedoelde reservefonds bedraagt: nihil. 2. Onder verwijzing naar het bepaalde in artikel * van de koopovereenkomst zal koper bij voldoening van voormelde koopprijs en bijkomende kosten een eerste bijdrage doen van een honderd vijftig euro ( 150,00) bestemd als werkkapitaal voor de betreffende Vereniging van Eigenaars. *VERVALLEN OPSCHORTENDE VOORWAARDEN Ondanks de omstandigheid dat de in artikel 5 sub c en * van de koopovereenkomst genoemde opschortende voorwaarde niet is vervuld stellen partijen bij deze vast dat

7 7 - bedoelde nog niet in vervulling gegane opschortende voorwaarde(n) is/zijn komen te vervallen in verband waarmee de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst tot stand zijn gekomen, met dien verstande dat de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst in plaats daarvan onder de in de hierna volgende bepaling te melden ontbindende voorwaarden tot stand zijn gekomen. ONTBINDENDE VOORWAARDEN Voormelde overeenkomst van koop en de onderhavige levering zijn geschied onder de volgende ontbindende voorwaarden: a. de betaling van voormelde koopprijs door koper aan verkoper vindt niet op de overeengekomen datum, te weten op uiterlijk *[6 weken nadat de termijn ontbindende _ of opschortende voorwaarden, vermeld in de koopovereenkomst, in vervulling zijn gegaan], plaats blijkens een daarvan opgemaakte notariële akte; b. de koper wordt vóór evenbedoelde betaling in staat van faillissement verklaard, vraagt _ vóór evenbedoelde betaling surséance van betaling aan of vóór evenbedoelde betaling _ wordt de Wet schuldsanering natuurlijke personen op hem van toepassing verklaard; c. het verkochte wordt vóór evenbedoelde betaling vervreemd of het verkochte wordt vóór evenbedoelde betaling met een recht van hypotheek of ander beperkt recht door de koper bezwaard, zonder dat verkoper daarvoor toestemming geeft, anders dan een hypothecaire inschrijving te nemen ter financiering van de voormelde koopprijs; d. koper heeft niet voor *[twee maanden na ondertekening koopovereenkomst] een toezegging gekregen voor het aangaan van een geldlening ter financiering van het verkochte zoals bedoeld in artikel 6 van de koopovereenkomst; *e. dat verkoper niet uiterlijk * (binnen zes maanden na ondertekening van de koopovereenkomst) een bruikbare vergunning voor het realiseren van het bouwplan waarvan het verkochte deel uitmaakt heeft verkregen. Onder een bruikbare vergunning wordt verstaan een vergunning: 1. waartegen binnen een termijn van zes weken na de verlening ervan geen bezwaar is gemaakt; 2. danwel waartegen binnen een termijn van zes (6) weken bezwaar is gemaakt doch hangende het bezwaar geen verzoek om een voorlopige voorziening/schorsing is ingediend en op het bezwaarschrift afwijzend is beslist en binnen de beroepstermijn van zes (6) weken geen beroep is ingesteld; 3. danwel waartegen binnen een termijn van zes (6) weken bezwaar is gemaakt doch hangende het bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening/schorsing is ingediend en op dat verzoek afwijzend is beslist; 4. danwel waartegen binnen een termijn van zes (6) weken bezwaar is gemaakt, op dat bezwaar afwijzend is beslist, en tegen die beslissing op bezwaar beroep is ingesteld en tevens is verzocht om een voorlopige voorziening/schorsing hangende beroep en op dat verzoek afwijzend is beslist.

8 8 - Door het in vervulling gaan van één of meer der voormelde ontbindende voorwaarden zal voormelde overeenkomst van koop van rechtswege ontbonden zijn en zal het verkochte van rechtswege bij verkoper als enige rechthebbende daarop terugkeren. Alle kosten en/of belastingen die voor verkoper het gevolg zijn door het in vervulling gaan _ van de hiervoor sub b, d en *e vermelde ontbindende voorwaarden zijn voor rekening van verkoper; alle kosten die het gevolg zijn als gevolg van het in vervulling gaan van de hiervoor sub a en c vermelde ontbindende voorwaarden komen voor rekening van koper. Koper is ingeval van het in vervulling gaan van één of meer der voormelde ontbindende voorwaarden verplicht alle stukken te tekenen die nodig zijn om het verkochte weer ten name van verkoper te stellen, bij gebreke waarvan koper de daaruit voor verkoper voortvloeiende schade zal vergoeden. De overdrachtsbelasting die tengevolge van de vervulling van één of meer der voormelde ontbindende voorwaarden zal worden gerestitueerd komt ten goede aan verkoper. Partijen machtigen elkaar onherroepelijk om tot de notaris bewaarder van deze akte het verzoek te richten om vast te stellen, of de koopsom al of niet is betaald, dan wel een ontbindende voorwaarde in vervulling is gegaan; voorts om zijn bevindingen bij notariële akte te constateren en om een afschrift van laatstbedoelde akte ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers te doen inschrijven. Bedoelde vaststelling door de notaris-bewaarder van deze akte zal voor beide partijen bindend zijn, ook wanneer het verzoek slechts door één der partijen is gedaan. ERFDIENSTBAARHEDEN, KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN EN KETTINGBEDINGEN Ten aanzien van met betrekking tot het verkochte bestaande bijzondere lasten en beperkingen van civielrechtelijke aard wordt verwezen naar voornoemde akte van splitsing _ ingeschreven bij voormelde Openbare Registers, op * tweeduizend twaalf, in register 4, deel *, nummer *, waaruit het navolgende woordelijk wordt aangehaald: Begin citaat "Met betrekking tot bestaande erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen wordt verwezen naar de titels van aankomst van het naastgelegen perceel van het verkochte (kadastraal bekend gemeente Amersfoort, sectie H, nummers 3968 en 4072), _ waaruit het navolgende woordelijk wordt aangehaald: Begin citaat "VESTIGING ERFDIENSTBAARHEDEN ten behoeve van het perceel kadastraal bekend gemeente Amersfoort, sectie H, nummer 4071 als heersend erf en ten laste van het verkochte respectievelijk voormelde kadastrale percelen met nummers 3968 en 4072, de erfdienstbaarheid van instandhouding/handhaving van de aanwezigheid van ondergrondse leidingen en kabels van de electriciteitskast, welke strekt ten behoeve van de energievoorziening op de aan het heersende erf gelegen gebouw, en welke zich bevindt op het verkochte sub 3.

9 9 - De betreffende kosten van onderhoud en vervanging komen voor rekening van het heersend erf." Einde citaat" Einde citaat VOLMACHT TOT DOORHALING HYPOTHECAIRE INSCHRIJVING Partijen geven volmacht aan iedere medewerker van Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen om voor zonodig namens hen mee te werken aan afstanddoening van hypotheekrechten, voor zover deze thans nog ten laste van anderen dan koper mochten zijn _ ingeschreven op het verkochte. VOLMACHT RECTIFICATIES Partijen geven bij deze onherroepelijk volmacht aan iedere medewerker van Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen te Amersfoort tot het rectificeren van de onderhavige akte en tot het rectificeren van de eventueel in verband met deze levering op te maken hypotheekakte, _ echter uitsluitend voor het geval de kadastrale en/of plaatselijke omschrijving van het verkochte of vermelding van formele vereisten voor de inschrijving van deze akte(n) niet juist mocht zijn. VOLMACHT WIJZIGING / KETTINGBEDING 1. Koper verleent bij deze een onherroepelijke volmacht aan: - het bestuur van de desbetreffende vorengemelde vereniging(en) van eigenaren; en/of - een van de medewerkers van het notariskantoor Bolscher Van der Brug Huzink notarissen te Amersfoort; (deze gevolmachtigde(n) hierna (zowel tezamen als ieder afzonderlijk) te noemen: de gevolmachtigde); zulks met de macht van substitutie, tot het zodanig (doen) aanvullen of (doen) wijzigen van de voormelde akte(n) van splitsing en het(de) daarbij vastgestelde reglement(en) en/of akte van levering welke naar aanleiding van deze overeenkomst zal worden opgemaakt, teneinde die akte(n) en reglement(en) aan te passen aan de feitelijke situatie, met inachtneming van het in de volgende leden bepaalde. 2. Van het voornemen tot aanpassing aan de feitelijke situatie zal gedurende de bouw en tot maximaal twee jaar na oplevering van het gebouw waar het verkochte deel van uitmaakt (hierna ook aangeduid met: "het gebouw") door de gevolmachtigde schriftelijk aan de eigenaren moeten worden kennisgegeven dat van de afgegeven volmacht gebruik zal worden gemaakt, onder mededeling van hetgeen aan de feitelijke situatie wordt aangepast. Indien het privé-gedeelte van een eigenaar, de gerechtigdheid tot de gemeenschap en/of bijdrageplicht in de gezamenlijke schulden en kosten door de voorgenomen aanpassing wijziging(en) ondergaat, zal door de gevolmachtigde aan de betreffende eigenaar een afzonderlijke volmacht moeten worden gevraagd. 3. Voormelde volmacht vervalt uiterlijk twee jaar na oplevering van het gebouw.

10 10-4. Koper en iedere opvolgende verkrijger in eigendom of beperkt recht is verplicht - tenzij de in lid 3 gemelde termijn is verstreken - het in dit artikel bepaalde waaronder begrepen het onderhavige lid, bij elke vervreemding in eigendom of beperkt recht van het geheel of een gedeelte van (elk van) de(het) bij deze overgedragen appartementsrecht(en) aan _ de nieuwe verkrijger in eigendom of beperkt recht als kettingbeding op te leggen en in _ die akte door de nieuwe verkrijger een zelfde volmacht te laten verlenen, ten behoeve van de in lid 1 bedoelde vereniging(en) te bedingen en aan te nemen en in elke verdere _ akte van vervreemding woordelijk over te nemen, zulks op verbeurte voor de verkrijger en iedere opvolgende verkrijger in eigendom of beperkt recht, die verzuimt op te leggen, te bedingen, aan te nemen of te doen opnemen van een onmiddellijk opeisbare boete van vijfduizend euro ( 5.000,00). ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT De voor de bouw van het verkochte vereiste bouwvergunning is korter dan tien (10) jaar geleden aangevraagd, zodat geen energieprestatiecertificaat is vereist. VERKLARING ARTIKEL 2:204c BURGERLIJK WETBOEK Eigenaar en verkoper verklaren dat de hiervoor vermelde verkrijging van het verkochte niet is een rechtshandeling, die ingevolge het bepaalde in artikel 2:204 c van het Burgerlijk Wetboek kan worden vernietigd. WOONPLAATSKEUZE Voor de uitvoering van deze overeenkomst kiezen partijen woonplaats op het kantoor van de notaris, die deze akte in bewaring heeft. SLOT De verschenen personen zijn mij, notaris, bekend. Deze akte is verleden te Amersfoort op de datum in het hoofd van deze akte vermeld. De inhoud van deze akte is aan de verschenen personen opgegeven en toegelicht. De verschenen personen hebben verklaard van de inhoud van deze akte te hebben kennisgenomen, met de inhoud in te stemmen en op volledige voorlezing daarvan geen prijs te stellen. Vervolgens is deze akte onmiddellijk na beperkte voorlezing door de verschenen personen en onmiddellijk daarna door mij, notaris, ondertekend om

Ontwerp. Vandaag, *, verschenen voor mij, *, notaris te Amersfoort: A. *, te dezen handelende als schriftelijke gevolmachtigde van:

Ontwerp. Vandaag, *, verschenen voor mij, *, notaris te Amersfoort: A. *, te dezen handelende als schriftelijke gevolmachtigde van: 1 - Bolscher Van der Brug Huzink Notarissen Postbus 771 3800 AT Amersfoort Telefoon 033-46 70 700 Telefax 033-46 70 777 E-Mail: office@bbhnotarissen.nl Internet: www.bbhnotarissen.nl Versie d.d. 06-02-2012

Nadere informatie

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl

MODEL LEVERINGSAKTE verkoper koper koopcontract verkochte Bron: VvERecht.nl Bron: VvERecht.nl MODEL LEVERINGSAKTE Heden, @, verschenen voor mij, @, notaris gevestigd te @: 1. @ @toekomstig adres: @ hierna @tezamen@ te noemen: 'verkoper'; en 2. @ @en voornemens de hierna te vermelden woning te gaan

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, tweeduizend zestien, verschenen voor mij, Mr Edzo Hommo Huisman, notaris te Heemstede: 1. de heer Theodoor Floris Eichholtz, geboren te Bloemendaal op zeven september

Nadere informatie

/JVE - 1 -

/JVE - 1 - 2017.003822.01/JVE - 1 - AKTE VAN LEVERING ENKA terreinen te Ede Deelgebied Carré (kavels 01-37) bouwnr. ***[...] Heden, ***[...], verschenen voor mij, mr. Eduardus Antonius Paulus Boerkamp, notaris te

Nadere informatie

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer

door: BPD Ontwikkeling van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam LEVERING door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: De BrinkState te Moordrecht, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen voor mij, @: 1. @, hierbij handelend als

Nadere informatie

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN

ONTWERP 11 juli PV ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN 2018.010100.01.PV ONTWERP Blad 1. 11 juli 2018 ONDERSPLITSING LIGPLAATSEN Heden, @, verscheen voor mij, @mr. Matthieu Gerben Kroese, notaris te Zoetermeer: @ te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn:

AKTE VAN LEVERING. Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: AKTE VAN LEVERING Kenmerk: *** Heden, een augustus tweeduizend elf, verschenen voor mij, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn: 1. a. de heer *** ***, geboren te *** op *** *** ***, zich

Nadere informatie

/JVE/JTH AKTE VAN LEVERING DIT CONCEPT IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR INTERNE DOELEINDEN; HET IS NOG NIET DEFINITIEF

/JVE/JTH AKTE VAN LEVERING DIT CONCEPT IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR INTERNE DOELEINDEN; HET IS NOG NIET DEFINITIEF 2018.005512.01.01/JVE/JTH - 1 - AKTE VAN LEVERING (Enka (Hart van het Carré) te Ede, bouwnummer **) DIT CONCEPT IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR INTERNE DOELEINDEN; HET IS NOG NIET DEFINITIEF Heden, ***[...],

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. Datum overeenkomst: *

KOOPOVEREENKOMST. Datum overeenkomst: * 1 KOOPOVEREENKOMST Datum overeenkomst: * De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Profund Ontwikkeling B.V., statutair gevestigd te Amersfoort, feitelijk adres: Bergstraat

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. Datum overeenkomst: *

KOOPOVEREENKOMST. Datum overeenkomst: * 1 KOOPOVEREENKOMST Datum overeenkomst: * De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Profund Ontwikkeling B.V., statutair gevestigd te Amersfoort, feitelijk adres: Bergstraat

Nadere informatie

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING

MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING MODEL AKTE VAN WIJZIGING SPLITSING (MET TOELICHTING) Heden, *, verscheen voor mij, *, notaris te *: Hier worden de comparanten vermeld, zijnde de eigenaars van alle appartementsrechten het gebouw. Gegevens

Nadere informatie

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE Blad 1 van 7 LEVERINGSAKTE S.16930tr/tj Heden, elf mei tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------------

Nadere informatie

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18.

SPLITSINGSAKTE. Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel nummer 18. VELDHUIZEN BEENS VAN DE CASTEL Van 't Hoffstraat 32 3863 AX Nijkerk Tel. 033-2452649 Ref: 00283602.NS 8 maart 2001 notarissen SPLITSINGSAKTE Ingeschreven te Arnhem op 8 november 2000 in deel 19095 nummer

Nadere informatie

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: INNEN BEHEERMIJ. B.V., gevestigd Vlaamse Gaailaan 13, 1343AK-- Almere,------------------------

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: INNEN BEHEERMIJ. B.V., gevestigd Vlaamse Gaailaan 13, 1343AK-- Almere,------------------------ 1 ~.~p~.,:::~- SPLITSING 52971 Heden, twintig februari tweeduizend zeven,---------- verscheen voor mij, Meester Willem Henri Mischa Berkenboseh, -- notaris, gevestigd te Almere---------------- mevrouw

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad van 7 4227rb SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, twaalf maart tweeduizenddertien, verscheen voor mij, Mr Roel Bij, kandidaat-notaris, hierna te noemen notaris, als waarnemer van Mr Jan Jas, notaris

Nadere informatie

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK

Bijlage * Modelakte derde recht van hypotheek 2014 HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. * hierna te noemen: hypotheekgever; 2. * hierna te noemen: hypotheekhouder. De verschenen personen, handelend als gemeld, verklaarden als volgt:

Nadere informatie

blad -1- SWI/## doss versie 2 d.d. 7 juni SPLITSING -

blad -1- SWI/## doss versie 2 d.d. 7 juni SPLITSING - blad -1- SWI/## doss. 2018.1867 versie 2 d.d. 7 juni 2018 - SPLITSING - Heden, ##, verschijnt voor mij, ##: ##, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: 1. de statutair Westland en feitelijk

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

Blad 1 van 9 LEVERING 71115FM/* conceptdatum: 27 juli Heden, de * verschenen voor mij, * notaris met plaats van vestiging Dordrecht: 1.

Blad 1 van 9 LEVERING 71115FM/* conceptdatum: 27 juli Heden, de * verschenen voor mij, * notaris met plaats van vestiging Dordrecht: 1. LEVERING 71115FM/* conceptdatum: 27 juli 2018 Heden, de * verschenen voor mij, * notaris met plaats van vestiging Dordrecht: 1. te dezen handelende als schriftelijk gevolmachtigde van: de besloten vennootschap

Nadere informatie

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE

AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Blad 1 van 5 Referentienummer : 20062226 \ jww \ avv AKTE HOUDENDE CONSTATERING NIET VERVULLING ONTBINDENDE VOORWAARDE Heden, éénendertig juli tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

Blad 1 van 6. Repertoriumnummer : LH-2441 Referentienummer : \ lhe \ lh LEVERING

Blad 1 van 6. Repertoriumnummer : LH-2441 Referentienummer : \ lhe \ lh LEVERING Blad 1 van 6 Repertoriumnummer : LH-2441 Referentienummer : 20063122 \ lhe \ lh LEVERING Heden, negenentwintig september tweeduizend zes, verschenen voor mij, mevrouw mr. Klara Martha Maria de Wit, kandidaat-notaris,

Nadere informatie

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN

AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN 1 AKTE VAN VESTIGING HYPOTHEEK EN PANDRECHTEN Heden, +, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris in de gemeente Bellingwedde: HYPOTHEEKGEVER 1. de heer KOENO NOMDEN, wonende te 9566 PK Veelerveen,

Nadere informatie

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN 1 D116838/DR/ klo conceptversie d.d.: 24-7-2015 Wilhelminapier te Rotterdam Ondersplitsing A-3 Parkeerplaatsen A-8 t/m A-234 en bergingen A-235 t/m 454 Akte II ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Op

Nadere informatie

20074478 sc rep nr LH -4031

20074478 sc rep nr LH -4031 20074478 sc rep nr LH -4031 Blad 1 van 6 Heden, veertien december tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. mevrouw mr. Simone Paulien van

Nadere informatie

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING

doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) LEVERING Blad 1 van 6 doss.nr: 24660 GB/IK (IK/PK) 1 LEVERING Heden, vijf en twintig oktober tweeduizend zeven verschenen voor mij, Mr. Peter Alexander Kroes, notaris te Diemen: 1. mevrouw Ingrid Helmy Lijnberg-Stam,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@

ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 ALGEMENE VOORWAARDEN@ Kreken van Nibbeland te Zuidland@ (Fase 3.1, kavels 20 tot en met 33)@ Heden, @, verscheen voor mij, mr. @,

Nadere informatie

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Repertoriumnummer: LH-7171 Referentienummer : 2010.0433.01\LH\ MBO\1 ONDERSPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden, tweeëntwintig oktober tweeduizend tien, verscheen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman,

Nadere informatie

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3.

BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. BIJLAGE 7: DEZE BIJLAGE BEVAT HET ONTWERP VAN DIVERSE 'LASTEN EN BEPERKINGEN' INZAKE DE FLAT KLEIBURG, FASE 3. HET ONTWERP IS BESCHIKBAAR GESTELD ONDER VOORBEHOUD VAN AANVULLINGEN EN WIJZIGINGEN DOOR VERKOPER.

Nadere informatie

LEVERING. Blad 1 van 7. Repertoriumnummer : LH-2983 Referentienummer : \ lhe \ lh

LEVERING. Blad 1 van 7. Repertoriumnummer : LH-2983 Referentienummer : \ lhe \ lh Blad 1 van 7 Repertoriumnummer : LH-2983 Referentienummer : 20070291 \ lhe \ lh LEVERING Heden, veertien maart tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 -

AKTE VAN LEVERING. blad - 1 - Blad 1 van 7 AKTE VAN LEVERING blad - 1 - Heden, dertig oktober tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jeroen Joannes Cornelis Maria Kuin, notaris te Amsterdam: 1. de heer Willem Stoutenbeek, wonende

Nadere informatie

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1

68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 68759azyk.lev bwnrs 35 t/m 60 Blad 1 ZWART & PARTNERS NETWERK NOTARISSEN Postbus 1019 2260 BA Leidschendam-Voorburg T: 070-3200500 F: 070-3201101 E-mail: kantoor@zpnn.nl ONTWERP Wilt u, indien er onjuistheden

Nadere informatie

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS

Kenmerk zaak: 12800/VW/RS Blad 1 van 5 Kenmerk zaak: 12800/VW/RS 1 Heden, negenentwintig november tweeduizend tien verschenen voor mij, mr. VICTOR LOUIS WOLFS, notaris met plaats van vestiging TILBURG: 1. a. de heer SJOERD JOSEPH

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 7 26.999/GT SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Lage Naarderweg 7 1217 GM Hilversum 1 Heden, dertien maart tweeduizend veertien kompareerde voor mij, mr. Hendrik Bellaar, notaris te Amstelveen:

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

AKTE VAN LEVERING. CONCEPT d.d. 03-02-2014. Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 03-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN

*/RHO AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN 1 */RHO 7-10-05 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN DONJON NOORD LAMBRASSE WIJCHEN Heden*, verscheen voor mij, Mr. Maximiliaan Johan Leo Marie Baron van Hövell tot Westerflier, notaris te Wijchen:

Nadere informatie

20071744-FE.rep.27077

20071744-FE.rep.27077 20071744-FE.rep.27077 Blad 1 van 8 Heden, achtentwintig juni tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Jacobus Cornelis Ran van Reedt Dortland, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. mevrouw Fatma Ekici,

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74)

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74) Referentienummer : 2012.0503.01\HH\HH\1 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM ZUIDOOST - (BLOK 74) Heden, @, verscheen voor mij, mr. Hugo Henrik Harleman, notaris gevestigd te Amsterdam:

Nadere informatie

TOTAL SOUND NEDERLAND HOLDING B.V.

TOTAL SOUND NEDERLAND HOLDING B.V. Blad 1 van 6 Heden, veertien september tweeduizendzes, verschenen voor mij, mr. JAN FRANCISCUS PAULUS DE BEER, als waarnemer van mr. HENRI FEIJEN, notaris gevestigd te Haarlem: 1. mevrouw Linda Christina

Nadere informatie

LH Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 53151/ :52

LH Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 53151/ :52 20073550 LH-3754 Blad 1 van 6 Heden, zevenentwintig september tweeduizend zeven, verscheen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: mevrouw mr. Simone Paulien van der Chijs,

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: "Partijen".

Gemeente/Verkoper en Panopticon/Koper hierna gezamenlijk te noemen: Partijen. F518/F999/31006123 Versie 5 juni 2018 ALLONGE BEHORENDE BIJ DE KOOPOVEREENKOMST D.D. 14 MAART 2017 Koepelgevangeniscomplex Haarlem De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Haarlem,

Nadere informatie

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort)

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) - 1 - MLA\THO\00611056-651633\817356 RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) Heden, zevenentwintig februari

Nadere informatie

192512 GEI 496451 01-09-2015

192512 GEI 496451 01-09-2015 blad 1 VBC notarissen Postbus 49 3800 AA Amersfoort KOOPOVEREENKOMST Appartementsrecht bestemd tot woning, berging en parkeerplaats in project Wooncollege te Amersfoort De ondergetekenden: a. de besloten

Nadere informatie

Annex: splitsingstekening, brief splitsingsvergunning, berekening breukdelen

Annex: splitsingstekening, brief splitsingsvergunning, berekening breukdelen 1 Annex: splitsingstekening, brief splitsingsvergunning, berekening breukdelen Heden, twee april tweeduizend acht, verscheen voor mij, mr. Marjon Hoogerheide, notaris gevestigd te Den Burg op Texel: de

Nadere informatie

AKTE TOT LEVERING ONVERDEELDE HELFT Goudsbloemweg 4 te Almere

AKTE TOT LEVERING ONVERDEELDE HELFT Goudsbloemweg 4 te Almere Blad 1 van 7 AKTE TOT LEVERING ONVERDEELDE HELFT Goudsbloemweg 4 te Almere 1./. Heden, negen september tweeduizend tien, verschijnen voor mij, mr. Roland Daniël Bos, notaris te Amsterdam: 1. mevrouw mr.

Nadere informatie

LEVERINGSAKTE. R.17794_trp/jr

LEVERINGSAKTE. R.17794_trp/jr Blad 1 van 8 LEVERINGSAKTE R.17794_trp/jr Heden, twee juli tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Constant Constandse, notaris te Amsterdam:----------------------------------------------------- 1.

Nadere informatie

LEVERINGSAKTE en vestiging erfdienstbaarheid

LEVERINGSAKTE en vestiging erfdienstbaarheid Blad 1 van 11 LEVERINGSAKTE en vestiging erfdienstbaarheid S.17015 Heden, dertig maart tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Theunis Pier Seinstra, notaris te Amsterdam:---------------------------------------------------

Nadere informatie

sc-rep Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 52500/ :00

sc-rep Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 52500/ :00 20071675-sc-rep.3308 Blad 1 van 6 Heden, achttien juni tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. mevrouw mr. Simone Paulien van der Chijs,

Nadere informatie

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: ***

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: *** Ondergetekende, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn, verklaart: - dat dit afschrift inhoudelijk een volledig en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

sc LH Blad 1 van 7. Onroerende Zaken Hyp4 : 53097/ :04

sc LH Blad 1 van 7. Onroerende Zaken Hyp4 : 53097/ :04 20073451 sc LH-3689 Blad 1 van 7 Heden, veertien september tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. de heer mr. Hugo Henrik Harleman, werkzaam

Nadere informatie

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine)

KMA / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) Blad 1 van 14 KMA - 20113083 / 7 Overdracht zakelijke rechten Bergum Drachten 807 (Liander Nadine) - 1 Vandaag, tweeëntwintig december tweeduizend en veertien, verscheen voor mij, mr. Johan Jozef Henry

Nadere informatie

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * blad 1 FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) De ondergetekende(n): 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE

Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE Heden, acht juni tweeduizend vier, verscheen voor mij, Mr ELIZABETH ANNA ETTINA GOMBERT-DEN BOER, notaris gevestigd te Beverwijk: mevrouw Mr JELTJE GRIETJE POSTHUMUS, kantooradres 1942 AR Beverwijk, Zeestraat

Nadere informatie

Fokkema Linssen Blad 1. Concept d.d

Fokkema Linssen Blad 1. Concept d.d Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam Concept d.d. 25-11-2015 LEVERING@ door: BPD Ontwikkeling B.V.@ aan: @ van: plan Kreken van Nibbeland te Zuidland fase 3.1, bouwnummer @@ Heden, @, verschenen

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING 46441NK

AKTE VAN LEVERING 46441NK 1 AKTE VAN LEVERING 46441NK Vandaag, * tweeduizend twaalf (*-2012), verschenen voor mij, mr. Ingeborg Margaretha Wilhelmina van Schuppen, notaris te Utrechtse Heuvelrug: te dezen handelde als * van de

Nadere informatie

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

Ref: EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 8-1 - Ref: 2008.0588.01 EI SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Heden eenendertig maart tweeduizend negen, verscheen voor mij, mr. Eildert Jantinus Idema, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord)

OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) OMSCHRIJVING BIJZONDERE BEPALINGEN (ERFDIENSTBAARHEDEN / KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN / KETTINGBEDINGEN ETC) Locatie Hengelo (Het Broek Noord) Bij onderzoek naar de betrokken kadastrale percelen zijn met

Nadere informatie

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: ***

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: *** Ondergetekende, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn, verklaart: - dat dit afschrift inhoudelijk een volledig en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

Nr. 00/ KOOPOVEREENKOMST (bouwkavel nummer)

Nr. 00/ KOOPOVEREENKOMST (bouwkavel nummer) Nr. 00/00000 KOOPOVEREENKOMST (bouwkavel nummer) De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Westerveld, gevestigd en kantoorhoudende aan de Raadhuislaan 1 te 7981 EL Diever (postadres:

Nadere informatie

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING

Dos : Ref : GB/MB ( ) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28001545 Ref : GB/MB (070508.1) 1 LEVERING Heden, zestien mei tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Kees Hendrikus Josef Flink, notaris te Utrecht: 1. de heer Jan Matthijs Brünemann,

Nadere informatie

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen)

LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) 1 Model d.d. 1 april 2018 LEVERING BLOOT-EIGENDOM EN VERMENGING (Ten behoeve van grondgebonden woningen) Heden, @, verschijnen voor mij, mr. @, notaris te Utrecht: 1. @, hierbij handelend als schriftelijk

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37

Onroerende Zaken Hyp4 : 65888/ :37 Blad 1 van 5-1 - 111477.01/HE/PV/YK/1 LEVERING ten titel van storting op aandelen Heden, negentien maart tweeduizend vijftien, verscheen voor mij, mr. Hermanus Jacobus Maria van den Eerenbeemt, notaris

Nadere informatie

Blad 1 van 5 KADASTERVERKLARING

Blad 1 van 5 KADASTERVERKLARING Blad 1 van 5 Referentienummer : 20070291 \ lhe/ss \ LH KADASTERVERKLARING Heden, vierentwintig januari tweeduizend zeven, verklaar ik, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam, op

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Rustenburgerweg 12 te 1636 WH Schermerhorn Nagenoemde bijzondere veilingvoorwaarden zijn nog niet definitief vastgesteld. De definitief vastgestelde bijzondere veilingvoorwaarden

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 61634/ :08

Onroerende Zaken Hyp4 : 61634/ :08 Blad 1 van 9 AKTE VAN SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN 1 23.177/GW Heden, twintig juni twee duizend twaalf, verscheen voor mij, Mr Marald Pieter Anne Johan Poort, notaris met als vestigingsplaats Arnhem:

Nadere informatie

AKTE TOT LEVERING. Betreft: Jacob van Lennepkade 309-III te Amsterdam

AKTE TOT LEVERING. Betreft: Jacob van Lennepkade 309-III te Amsterdam Blad 1 van 7 1 AKTE TOT LEVERING Betreft: Jacob van Lennepkade 309-III te Amsterdam./. Heden, één juli tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Susan Jeanette van Os, kandidaat-notaris, wonende te Amsterdam,

Nadere informatie

LEVERING, REGISTERGOED, GEBRUIK

LEVERING, REGISTERGOED, GEBRUIK bladzijde 1. * Heden *, om *, verschenen voor mij, mr. Jeroen Johann Cornelius Krabbendam, notaris te Schiedam: 1. * hierna te noemen: verkoper; en 2. * hierna te noemen: koper. De comparanten verklaarden

Nadere informatie

Projectomschrijving: "Buitenplaats Sprielderbosch" te Koudhoorn, gemeente Putten bestaande uit 43 vrijstaande recreatiewoningen.

Projectomschrijving: Buitenplaats Sprielderbosch te Koudhoorn, gemeente Putten bestaande uit 43 vrijstaande recreatiewoningen. Aannemingsovereenkomst Projectomschrijving: "Buitenplaats Sprielderbosch" te Koudhoorn, gemeente Putten bestaande uit 43 vrijstaande recreatiewoningen. BOUWNUMMER: TYPE WONING: Ondergetekenden: 1. J. Boogert,

Nadere informatie

(MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK

(MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK F518/F649/31004917 Versie 13 november 2017 (MODEL-AKTE Woningvennootschap) HYPOTHEEK Heden, [passeerdatum], is voor mij, mr. [***], notaris te [***], verschenen: [***], te dezen handelend als schriftelijk

Nadere informatie

blad -1- DAA\* dossier ## ( ) versie 29 juni 2018 LEVERING

blad -1- DAA\* dossier ## ( ) versie 29 juni 2018 LEVERING blad -1- DAA\* dossier ## (2018.2290) versie 29 juni 2018 LEVERING Heden, ##, verschijnen voor mij, ##: 1. ##, te dezen handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: a. de statutair te Hoevelaken, gemeente

Nadere informatie

Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/ :09

Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/ :09 Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/83 30-12-2005 14:09 Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/83 30-12-2005 14:09 Rotterdam, Onroerende Zaken Hyp4 : 40881/83 30-12-2005 14:09 Rotterdam, Onroerende

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

Deterink Advocaten en Notarissen Bijlage 6 Concept modelakte versie: HYPOTHEEK

Deterink Advocaten en Notarissen Bijlage 6 Concept modelakte versie: HYPOTHEEK HYPOTHEEK Heden, *, verschenen voor mij, *, notaris te *: 1. *gegevens koper(s)* *die verklaren elkaar over en weer toestemming als bedoeld in artikel 88 Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek te geven tot

Nadere informatie

Repertoriumnummer: LH-5192 Referentienummer: 2008065301.02\LH\ SC\1 LEVERING

Repertoriumnummer: LH-5192 Referentienummer: 2008065301.02\LH\ SC\1 LEVERING Blad 1 van 11 Repertoriumnummer: LH-5192 Referentienummer: 2008065301.02\LH\ SC\1 LEVERING Heden, vijftien oktober tweeduizend acht, verschenen voor mij, mr. Marinde Boissevain, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

LH Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 53151/ :52

LH Blad 1 van 6. Onroerende Zaken Hyp4 : 53151/ :52 20073203 LH-3756 Blad 1 van 6 Heden, zevenentwintig september tweeduizend zeven, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. mevrouw mr. Marinde Boissevain, werkzaam

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST Zaaknummer zaaknummer* (bouwkavel nummer* Zorgvlied)

KOOPOVEREENKOMST Zaaknummer zaaknummer* (bouwkavel nummer* Zorgvlied) KOOPOVEREENKOMST Zaaknummer zaaknummer* (bouwkavel nummer* Zorgvlied) De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Westerveld, gevestigd en kantoorhoudende aan de Raadhuislaan 1

Nadere informatie

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM - (BLOK 72)

SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN KLEIBURG TE AMSTERDAM - (BLOK 72) Referentienummer : 2014.0227.01\HH\HH\1 VERSIEDATUM: 26 AUGUSTUS 2014 DEZE AKTE BETREFT EEN ONTWERP WAARIN VERKOPER MOGELIJK NOG WIJZIGINGEN ZAL AANBRENGEN. KOPERS KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLENEN AAN HET

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007

ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 ALGEMENE VERKOOPBEPALINGEN VOOR ONBEBOUWDE GROND VAN DE GEMEENTE WESTERVELD 2007 Artikel 1 BEGRIPSBEPALINGEN Algemene Bepalingen: de Algemene Verkoopbepalingen voor onbebouwde grond van de gemeente Westerveld,

Nadere informatie

wijzigingen voorbehouden; onder voorbehoud goedkeuring gemeente Groningen

wijzigingen voorbehouden; onder voorbehoud goedkeuring gemeente Groningen TRIP Advocaten & Notarissen - 1 - AKTE VAN LEVERING Project Wonen in het Ebbingekwartier Fase 6 Blok 3: bouwnummer Heden, tweeduizend zestien, verschenen voor mij, mr. Jaap-Jan Plas, notaris te Groningen:

Nadere informatie

Apeldoorn, Onroerende Zaken Hyp4 : 51136/32 30-11-2006 14:31

Apeldoorn, Onroerende Zaken Hyp4 : 51136/32 30-11-2006 14:31 Blad 1 van 6 Blad: 1 AKTE VAN LEVERING Heden, dertig november tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. Paulus Lambertus Vierveijzer, notaris te Amsterdam: 1. de heer Almar Falk Gerard Bakker, geboren

Nadere informatie

LEVERING Goudsbloemweg 4 te Almere

LEVERING Goudsbloemweg 4 te Almere Blad 1 van 8 LEVERING Goudsbloemweg 4 te Almere 1./. Heden, negen september tweeduizend tien, verschijnen voor mij, mr. Roland Daniël Bos, notaris te Amsterdam: 1. mevrouw mr. Jannetje Johanna de Waal,

Nadere informatie

AB/ /AKTE VAN LEVERING ZuiderDuineN MODELtekst versie 4 november 2016

AB/ /AKTE VAN LEVERING ZuiderDuineN MODELtekst versie 4 november 2016 AB/513091824/AKTE VAN LEVERING ZuiderDuineN MODELtekst versie 4 november 2016-1 - Heden, *, verschenen voor mij, Mr *, notaris te Rijswijk: 1. * te dezen handelend als gevolmachtigde van: Schouten & De

Nadere informatie

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01

Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Levering Akte d.d. @ FJR//2015.515188.01 Heden @ verschenen voor mij, Mr. Fredericus Johannes de Ridder, notaris te Krimpenerwaard: 1. @; ten deze handelend als schriftelijk gevolmachtigde van: de besloten

Nadere informatie

Blad 1 van 5. Kenmerk: 2016B BE LEVERINGSAKTE

Blad 1 van 5. Kenmerk: 2016B BE LEVERINGSAKTE Blad 1 van 5 Kenmerk: 2016B1053305BE 1 LEVERINGSAKTE Heden, een september tweeduizend zestien, verschenen voor mij, mr. Bruno Anton Eric August Berger, notaris te Amsterdam: 1. de heer Ariel Zachor, wonende

Nadere informatie

AW/ AKTE VAN LEVERING Kinkerstraat 114-3, Amsterdam

AW/ AKTE VAN LEVERING Kinkerstraat 114-3, Amsterdam AW/20130061 Blad 1 van 6 1 AKTE VAN LEVERING Kinkerstraat 114-3, Amsterdam Heden, vijftien maart tweeduizend dertien, verschenen voor mij, mr. Anna Maria Natascha Stouthart-Hilber, notaris te Den Helder

Nadere informatie

AP/[behandelaar]/6001[ ] Concept de dato [ ] VAN DOORNE N.V.

AP/[behandelaar]/6001[ ] Concept de dato [ ] VAN DOORNE N.V. AP/[behandelaar]/6001[ ] Concept de dato [ ] VAN DOORNE N.V. AKTE VAN LEVERING APPARTEMENTSRECHT Project Holland Park, Blok 1 Bouwnummer(s) [_] en [p_] Heden, [ ] tweeduizend [ ], verschijnen voor mij,

Nadere informatie

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST

KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Ondergetekenden: * hierna te noemen "de ondernemer", en Naam : Voornaam : Geboorteplaats: Geboortedatum: Straat : Woonplaats : Telefoon thuis : Telefoon werk : Faxnummer :

Nadere informatie

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT

EXTRA KWALITATIEVE VERPLICHTINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN EN/OF MANDELIGHEDEN VOORMALIGE BIOSCOOP LUMIÉRE TE MAASTRICHT blad - 1 - Huenges Wajer & Joosten Notarissen ONTWERP d.d. 18 juli 2017 Wethouder Vrankenstraat 21 Postbus 4105 6202 PA Maastricht Tel.: 043 3509950 Fax.: 043 3615824 Indien er onjuistheden voorkomen in

Nadere informatie

aanvulling bij inschrijving in register 4 deel nummer 95 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN

aanvulling bij inschrijving in register 4 deel nummer 95 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Blad 1 van 11 1 2008M11996NB aanvulling bij inschrijving in register 4 deel 55945 nummer 95 SPLITSING IN APPARTEMENTSRECHTEN Op elf december tweeduizend acht verscheen voor mij, mr. Michel ------ René

Nadere informatie

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING

Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) LEVERING Blad 1 van 5 Dos : 28003899 Ref : VO (310708.1) 1 LEVERING Heden, vier augustus tweeduizend en acht, verschijnen voor mij, mr. Pieter Cornelis Johannes Mulder, notaris te Utrecht: 1. de heer Adriaan Marinus

Nadere informatie

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: ***

Hypotheekstelling. Offertenummer: *** Zaaknummer: *** Ondergetekende, Mr. Frederik Isaac Cornelis Tief, notaris te Apeldoorn, verklaart: - dat dit afschrift inhoudelijk een volledig en juiste weergave is van de inhoud van het stuk waarvan het een afschrift

Nadere informatie

C O N C E P T

C O N C E P T Blad 1 2016.0714.05 ALGEMENE AKTE PROJECT "DE NIEUWE BUURT" MORGENWONEN Heden, ***, verschijnt voor mij, mr. Erwin Frederik de Vilder, notaris gevestigd te Hardinxveld-Giessendam: ***, te dezen handelend

Nadere informatie

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft:

Verkoper verkoopt aan Koper die van Verkoper koopt *ieder voor de onverdeelde helft: KOOPOVEREENKOMST Ondergetekenden: (A) (i) Rabohypotheekbank N.V., een naamloze vennootschap met zetel te Amsterdam en met adres: Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht, mede kantoorhoudende te Fellenoord 15, 5612

Nadere informatie

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling

X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling X X X Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling Frans van Mierisstraat 59, 1071 RL AMSTERDAM Tel. 020-6733322/ fax 020-6733325 Email: info@mva-makelaars.nl Aan: MR H.W.J.M. POLDERMANS FORMULIER S.V.P.

Nadere informatie

Onroerende Zaken Hyp4 : 55332/68 29-08-2008 12:57

Onroerende Zaken Hyp4 : 55332/68 29-08-2008 12:57 Blad 1 van 5 dos. nr. : 2008.001849.01/pva; (29-11-39) deb. nr. : 86; doc. nm. : akte van levering. LEVERINGSAKTE Op negenentwintig augustus tweeduizend acht verschenen voor mij, mr. Petrus Leopoldus Elisa

Nadere informatie

Notariskantoor Bakker Voorwinde Mens te Amsterdam zaaknummer: /MG AKTE TOT LEVERING

Notariskantoor Bakker Voorwinde Mens te Amsterdam zaaknummer: /MG AKTE TOT LEVERING - 1 - Blad 1 van 6 zaaknummer: 149.246/MG AKTE TOT LEVERING Heden, de acht en twintigste december tweeduizend twaalf, verschenen voor mij, Mr. Marc Goossens, kandidaat-notaris, hierna te noemen: notaris,

Nadere informatie

AKTE VAN LEVERING. Kenmerk: /MBO

AKTE VAN LEVERING. Kenmerk: /MBO AKTE VAN LEVERING Kenmerk: 2015102901/MBO Heden, acht september tweeduizend vijftien, verschenen voor mij, mr. Alexander Gezinus Hartman, notaris gevestigd te Amsterdam: 1. mevrouw Patricia de Zeeuw, geboren

Nadere informatie