Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Nieuwbouw gemeentewerf en milieustraat gemeente Waterland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Nieuwbouw gemeentewerf en milieustraat gemeente Waterland"

Transcriptie

1 Tweede Nota van Inlichtingen aanbesteding Nieuwbouw gemeentewerf en milieustraat gemeente Waterland Nr 1 e 1. Hoe dienen wij om te gaan met de aanwezige bagger in de te dempen watergangen? 2. Is er een waterbodemonderzoeken over de kwaliteit van de bagger uit de te dempen watergangen? 3. Welke dikte dienen wij aan te houden voor de uitkomende bagger uit de te dempen watergangen? 4. Mag de uitkomende bagger uit de te dempen watergangen over naast gelegen land worden verspreid? Of moet dit worden afgevoerd? 5. In de notitie bedrijfsriolering van Oranjewoud wordt op pagina 2 van 3 omschreven dat de separate slibvangput-olieafscheider van de wasplaats loost op de lijngoot. De lijngoot zal dan lozen op de afscheider en lamellenafscheider en uiteindelijk op oppervlakte water. Onze vraag is of hier reeds toestemming voor is om de wasplaats uiteindelijk op het oppervlakte water te lozen? Conform de regels en richtlijnen mag vuilwater van een wasplaats nooit op het oppervlakte water geloosd of hier moet nadrukkelijk toestemming zijn gegeven van het bevoegd gezag en moet er nog een extra behandeling worden uitgevoerd. Hoe dienen wij hier mee om te gaan? of moet dit onder vrij verval van de wasplaats naar de pompput en worden geloosd op het vuilwaterriool? Volgens de bij de bindende gegevens gevoegde watercompensatie vergunning staat in par. 4.2 Bijzondere voorwaarden onder het kopje bijzondere voorschriften dempen watergang bij punt 2 dat de aanwezige bagger gezuiverd moet worden. Dit dient u in de aanbieding op te nemen. Er is geen onderzoek verricht naar de kwaliteit van de aanwezige bagger. Naar schatting zal dit niet meer dan 100 mm bedragen daar de sloot regelmatig gehekkeld wordt. De bagger moet worden afgevoerd. Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft als bevoegd gezag een watervergunning verstrekt voor de verschillende voorzieningen en werkzaamheden, waaronder de wijze van lozing op het oppervlaktewater. Zie daarvoor de bindende gegevens C1_watervergunning en C2_watervergunning tekening.

2 Nr 1 e 6. In de beheerders-acceptanten unit komt een toilet, hoe wordt deze aangesloten op het vuilwaterriool? Met een pompput of mag dit onder vrij verval naar de pompput en dan pas naar het vuilwaterriool? 7. A In de nota geeft aan dat de afvoergoten in het beton tot perceel 1 behoren en dat de demontabele roosters bij perceel 2 dienen worden opgenomen. Zou u zowel de goten als de roosters onder perceel 1 kunnen laten vallen. Wij kunnen in de calculatiefase niet bepalen welke type roosters moeten worden toegepast op een goot die mogelijk door een andere opdrachtnemer wordt aangebracht. 8. A In de nota geeft u aan dat de vloer van de werkplaats 15cm hoger moet zijn dan de werkplaats. In de vraagspecificatie was dit nog 15mm. Wat is het hoogte verschil 15cm of 15mm? Zie systeemnummer A De DWA afvoer van de acceptantenunit afvoeren via een persleiding naar de pompput van het algemene persriool. Goten en rooster behoren beide tot perceel 1. Het hoogteverschil volgens de vraagspecificatie, dus 15 mm. Onze excuses voor de onjuistheid in de eerste Betreffen de toegevoegde documenten de map sonderingen? Ja Is de opdrachtnemer van perceel 2 verantwoordelijk/ aansprakelijk voor ontoelaatbare zettingen of andere gebreken van de betonvloer uitgevoerd door de opdrachtnemer van perceel 1? Op Tenderned is alleen een rapport bouwbesluit toets m.b.t. brandveiligheid aanwezig. Het gevraagde rapport is niet gepubliceerd, zou u het ontbrekende rapport als nog kunnen toevoegen? 12. Om een binnenkozijn in de ruimte onder het perron te plaatsen is een minimale vrije hoogte nodig van 2370mm. U geeft aan dat de maximale hoogte van het perron dek 2600mm mag zijn. De beschikbare hoogte voor de vloer is dus 230mm. Volgens onze Nee, opdrachtnemer van perceel 1 is verantwoordelijk/aansprakelijk voor deze zaken. Onze excuses voor het ongemak. Dit document is inmiddels op vrijdag 21 maart 2014 op TenderNed gepubliceerd. Nee, dat kan niet, ivm de bedrijfsvoering. Het is aan de aanbieder om hiervoor een oplossing te vinden, met of zonder binnenkozijn en met of zonder kolommen.

3 Nr 1 e constructeur is dit niet mogelijk. Kan het dek hoger dan 2600mm worden gemaakt? Kunnen wij uw berekening ontvangen? Het is volgens onze constructeur niet mogelijk om met de opgegeven verkeersbelasting van perron een vrije overspanning van ca. 12,5 m1 te maken met een vloerdikte van 300mm. In het midden van de vloer moet een balk komen, de vrije hoogte.t.p.v. de balk is minder dan 2300 mm. Tevens moeten er kolommen in het hart van het perron, deze mogen niet in de draaicirkel komen van de auto s en op een meter vanuit het hart, hierdoor ontstaat er nog steeds een ongunstige situatie voor de kolommen. Alles ontstaat door de rijrichting die is aangeven. Volgens ons is het logischer om gewoon recht door onder het perron door te rijden. Er zitten namelijk ook twee deuren tegenover elkaar. Kan de rijrichting en de draaicirkel gewijzigd worden zodat je economischer kan bouwen/ontwikkelen De EPC berekening staat nog niet op Tenderned, zou u deze alsnog kunnen publiceren? Nee, dat kan niet, ivm de bedrijfsvoering en het optimaal benutten van de ruimte onder het bordes. Het is aan de aanbieder om hiervoor een oplossing te vinden, met of zonder binnenkozijn en met of zonder kolommen. Onze excuses voor het ongemak. Dit document is inmiddels op vrijdag 21 maart 2014 op TenderNed gepubliceerd Verstaat u onder de inrichting ook de bureaustoelen? Nee, bureaustoelen vallen onder de inventaris en die maakt geen deel uit van de opdracht. 16. Tekening B-2-20 De deur naar de kringloopruimte onder het perron heeft op de huidige positie een hoogte van slechts 1600mm, heeft u hier rekening mee gehouden? Zou u een tekening kunnen aanleveren van uw oplossing op de vraagstelling? Deur zijde beheerdersruimte (oostzijde) zo dicht mogelijk tegen de bordesmuur plaatsen voor het verkrijgen van maximale hoogte. Hetzelfde geldt voor de dubbele deur aan de westzijde van de kringloopruimte. De fietsenstalling is aan de westzijde geheel open, volgens tekening. De op de tekening aangegeven deuren in de ruimte voor de kringloop wel zo dicht mogelijk tegen de bordesmuur plaatsen voor het verkrijgen van maximale hoogte.

4 Nr 1 e Er bestaat een grote kans dat de niet onderheide vloer de maximale zetting overschrijd. Kunnen wij kosten opnemen voor het periodiek herstellen/ ophogen van de vloer nadat deze de maximale zetting heeft overschreden? U geeft aan buitenwand magazijn- kantine sausklaar. Het is nog steeds onduidelijk welke wand(en ) u hiermee bedoeld. Graag duidelijk aangeven welke wanden sausklaar moeten worden afgewerkt. Nee, de eis is dat de vloer de maximale zetting niet overschrijdt. Het is aan de aanbieders om hiervoor een oplossing te vinden en ook om hiervoor kosten op te nemen of niet. Hier wordt de wand van de kast bedoeld onduidelijk, om hoeveel deuren gaat het? De volgende deuren dienen van een ruit te worden voorzien: 1. Zijdeur naar magazijn (tussen kast en kleedruimte) 2. BG deur kantoor opzichter 3. 1 e deuren naar kantoor hoofd buitendienst en kantoor handhaving Boven het keukenblok tegelwerk 600mm hoog of tot het plafond aanbrengen? Niet tot het plafond, dus 600mm boven keukenblok. 22. De plaats van de acceptanten unit is in het ontwerp bepaald. De unit is verhoogt omdat de zittende medewerker op gelijke ooghoogte zit als staande bezoeker. Doordat een bestuurder van een personenauto aan de andere zijde zit kan de medewerker geen oogcontact maken met een bestuurder van een personenauto. Vallen deze onvolkomenheden in het ontwerp onder de verantwoordelijkheid van de gemeente? Zo niet, hoe wordt er omgegaan met de kosten voor wijzigingen van het ontwerp en de daaruit voortvloeiende uitvoeringskosten? 23. Algemeen Kunnen wij er vanuit gaan dat alle wijzigingen welke in de stukken zijn gemaakt in de nota in het rood staan aangegeven en dat er voor de rest niets veranderd is? 24. Doordat diverse zaken op meerdere manieren zijn te interpreteren is hierdoor de kans zeer groot dat onderdelen van Dit is de verantwoordelijkheid van de gemeente als opdrachtgever. Ja, daar kunt u vanuit gaan. Het is mogelijk om als partij op beide percelen in te schrijven. Het moet dan wel gaan om twee aparte inschrijvingen en dus

5 Nr 1 e de 2 percelen tussen wal- en schip gaan belanden. Wij zien voor de opdrachtgever een groot voordeel door de mogelijkheid te bieden om niet op één van de beide percelen in te schrijven, maar ook de mogelijkheid te bieden aan de inschrijvers om een totaalprijs te geven voor het hele project (dus perceel 1+2). Wellicht is het raadzaam om dit zelfs als enige mogelijkheid te bieden om in te schrijven omdat anders (door de soms vage demarcatie) de kans zeer groot is dat sommige onderdelen helemaal niet worden gerekend omdat niet expliciet duidelijk is dat dit tot het betreffende perceel behoort. niet om een totaalprijs. In deze en de vorige Nota is een aantal vragen gesteld en ook beantwoord over welke werkzaamheden bij perceel 1 dan wel perceel 2 behoren. Wij zijn van mening dat deze dubbelingen/onduidelijkheden met deze Nota - in samenhang met het gestelde in de vraagspecificatie worden weggenomen. 25. Moet de intercompost met de zuil bij de slagboom geschikt zijn voor zowel vrachtwagens en personen autos? (dit ivm 1of2 intercomposten) 26. Indien de vraagspecificatie en het technisch advies van Luik elkaar tegenspreken gaan wij er vanuit dat het technisch advies prevaleert. Akkoord? Nee, deze moet geschikt zijn voor personen auto s. U geeft niet aan om welk onderdeel het gaat, dus wij kunnen deze vraag niet beantwoorden. 27. vraag 25 Volgens de nieuwe vraagspecificatie (zonder nieuwe datum) Zie ook ons antwoord bij vraag 7. behoort het gehele onderdeel riolering bij perceel 2, echter bij het antwoord op vraag 25 van de nota wordt iets anders aangegeven. Wat dienen wij nou aan te houden? 28. vraag 25 Geldt dit ook voor de goten van A ? Ja, ook de goot om de gevel van het gebouw behoort inclusief roosters bij perceel vraag 32 U geeft aan dat de 16 stuks containershields bij perron een vaste plek hebben. Dienen deze los op de betonvloer te liggen of dienen deze vast gemonteerd te worden? Er wordt aangegeven dat de uitsparing van de molgoot bij perceel 1 hoort en het leveren en aanbrengen van de goot en afvoeren bij perceel. Deze hoort volgens ons volledig bij perceel 1. Is dit akkoord? Deze dienen vast te worden gemonteerd. Dit is akkoord. De molgoot in het dek inclusief alle afvoeren behoren tot perceel 1. Zo ook de afvoeren in het terrein.

6 Nr 1 e 31. vraag 48 Welke vraag hoort hier nog meer bij? Het lijkt alsof deze vraag oorspronkelijk onder een andere vraag heeft gestaan. 32. vraag 49 Nota geeft 15cm aan. specificatie geeft 15mm aan. Wat dienen wij aan te houden? Op tekening IP-2-01 staat de draaicirkel aangegeven. Het einde van de draaicirkel eindigt niet in de rijbaan zoals aangegeven op tekening B Wij gaan er vanuit dat deze dient te eindigen in de rijbaan zoals gestippeld aangegeven op tekening B-2-20 zodat niet tegen de binnenwanden word aangereden. Is dit akkoord? Er wordt aangegeven dat de vloer niet geheel van tegelwerk hoeft te worden voorzien. Afwerkstaat geeft 2 vloerafwerkingen aan. Gaarne aangeven welk gedeelte betegeld dient te worden en welk gedeelte monolitische afwerking dient te hebben Wij hebben contact gezocht met de fa. Rush voor de duwloopcat. Zij gaven aan de er een offerte gemaakt wordt voor de Gemeente Waterland en niet voor ons. Kunnen wij de offerte van de Gemeente Waterland ontvangen? Zoja kunnen wij deze dan vóór de prijsindiening ontvangen? Anders kan deze optie niet afgesprijsd worden. Wij zijn er van uit gegaan dat ook betrekking had op vraag 47 van de Nota van Inlichtingen. Het hoogteverschil volgens de vraagspecificatie, dus 15 mm. Onze excuses voor de onjuistheid in de eerste. Dat is akkoord. De vloer van het Miva toilet moet geheel van tegelwerk worden voorzien volgens de afwerkstaat, in tegenstelling tot het gestelde in de 1 e. Onze excuses voor het ongemak. De gemeente heeft aan de firma Rush aangegeven dat de offertes bij de inschrijvers worden ingediend en niet bij de gemeente. Als het goed is ontvangt u de offerte van firma Rush. 36. A Dient de riolering in PVC of HDPE uitgevoerd te worden? In de vraagspecificatie staat uitgebreid aangegeven aan welke eisen de riolering moet voldoen. Het is aan de inschrijver om te beoordelen welk materiaal daaraan voldoet. 37. A Wij voorzien grote (constructieve) problemen m.b.t. de molgoot. Volgens ons is het in verband met de beschikbare hoogte van de constructie (slechts 30 cm) onmogelijk om in het dek ook nog Wij begrijpen het probleem. U bent vrij om te bepalen op welke wijze de afwatering op het perron wordt georganiseerd, volgens de geldende eisen. Bij uw oplossing graag zoveel

7 Nr 1 e eens een molgoot te creëeren. Zijn wij vrij om te bepalen hoe wij de afwatering op het perron organiseren? Uiteraard wél volgens de geldende eisen. mogelijk het risico van verstopping door vuil, voorkomen. 38. A Helling oprit mag maximaal 10% zijn. Op de tekeningen is er een steilere helling getekend. Wat dienen wij aan te houden? 39. A Helling afrit mag maximaal 10% zijn. Op de tekeningen is er een steilere helling getekend. Wat dienen wij aan te houden? 40. A Indien de helling van de afrit en oprit max 10% mag zijn wordt deze langer dan op tekening staat aangegeven en komt de afrit buiten de vloeistofdichte vloer. Wat dienen wij hier aan te houden? 41. A De opslag compartimenten dienen aan de E1-160min. Brandwerendheid eis. Wordt hier niet 60 minuten brandwerend bedoeld? Tekening aanhouden. Tekening aanhouden Tekening aanhouden De brandwerendheid dient inderdaad EI60 minuten te zijn, waarbij de I voor flamdichtheid staat. 42. A Dienen er rondom de stalling ook goten gemaakt te worden? Rondom de stalling hoeft geen goot aangebracht te worden daar er voldoende afschot in de betonvloer zit. Hier zitten we namelijk niet met het feit dat water vanaf de inrit tegen het gebouw aan kan stromen. 43. Materiaalstaat In de kantine wordt tegelwerk omschreven 600mm hoog. Waar komt dit? B-2-20 Zijn wij gebonden aan de indeling van het KCA depot zoals aangegeven op tekening? Of mogen wij deze naar eigen inzicht indelen zolang wij ze laten voldoen aan hetgeen staat voorgeschreven / eisen in A ? Zie ook ons antwoord bij vraag nr. 21 U bent gebonden aan de indeling volgens tekening, tbv een efficiënte bedrijfsvoering.

8 Nr 1 e B-2-20 Dienen er bij de roldeuren hoeklijnen of dorpels o.i.d. gerekend worden i.v.m. wateroverlast? Of zijn er geen verdere voorzieningen gewenst om het naar binnen lopen van (regen) water onder de roldeuren te voorkomen B-2-20 Moeten wij 100% aan de contouren van de milieustraat zoals aangegeven op tekening voldoen? Dit i.vm. De financiële en constructieve mogelijkheden / beperkingen. Of mogen we hier wat van afwijken? Dat is correct, verder geen voorzieningen gewenst. Dorpels o.i.d. beperken immers de vrije hoogte van 2.30 m. onder het bordes. Nee, u kunt hier niet van afwijken. De ruimte is beperkt en de indeling is gericht op een efficiënte bedrijfsvoering, manoeuvreerruimte, draaicirkels etc.

Gemeentewerf Renswoude. Programma van Eisen

Gemeentewerf Renswoude. Programma van Eisen Gemeentewerf Renswoude Programma van Eisen Opgesteld door: Status: Erik van der Sluijs Definitief Gemeente Renswoude 13 april 2017 Programma van eisen Gemeentewerf Renswoude 1 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...

Nadere informatie

Milieuneutrale wijziging van de (werking van de) inrichting (Wabo art 2.1 lid 1 onder e en art 3.10 lid 3)

Milieuneutrale wijziging van de (werking van de) inrichting (Wabo art 2.1 lid 1 onder e en art 3.10 lid 3) Milieuneutrale wijziging van de (werking van de) inrichting (Wabo art 2.1 lid 1 onder e en art 3.10 lid 3) 1 Veranderingen Beschrijf de voorgenomen veranderingen van de inrichting. 1. De volgende afvalwaterstromen

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Omschrijving Prijs p/st. Keuze

Omschrijving Prijs p/st. Keuze Optiekeuzelijst Den Bogerd 160908.0 Naam koper Bouwnummer Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor het meer- en minderwerk. Aan de hand van deze lijst kunt u de gewenste keuze(s) aangeven. Alle genoemde

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden

Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden d.d. 02-07-2019 1 RUWBOUW 1003 Wijzigen draairichting binnendeur (incl. kozijn) Het wijzigen van de draairichting van een binnendeur. Optie in overleg met de kopersbegeleider.

Nadere informatie

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht:

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht: 1e Nota van Inlichtingen aanbesteding Specialistisch reinigen van werkplaatsen, magazijnen, hangaars, en dergelijke mogelijk verontreinigd met gevaarlijke (carcinogene) stoffen Algemeen: Tijdens de schouw

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer.

Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer. Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer. Elektra E001 Het leveren van een extra enkele wandcontactdoos

Nadere informatie

Nr: Categorie Bestek/beschrijvend document Betreft 17. Bijlage 12 4 Vraag Bij welk perceel (1;2;3) behoren de locaties van Amstellant en Heemlant?

Nr: Categorie Bestek/beschrijvend document Betreft 17. Bijlage 12 4 Vraag Bij welk perceel (1;2;3) behoren de locaties van Amstellant en Heemlant? Nota van Inlichtingen EA onderhoud groenvoorziening Stichting Wellant Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: EA onderhoud groenvoorziening Stichting Wellant Stichting Wellant Omschrijving: maximaal

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Het bouwen van een nieuwbouwwoning is een complex proces. Bloem en Lemstra Architecten heeft een stappenplan opgesteld om u inzicht te geven in het traject van

Nadere informatie

Keuzelijst standaard meer- en minderwerk Pagina 1 van 6. Tel. zakelijk : E-mail :..

Keuzelijst standaard meer- en minderwerk Pagina 1 van 6. Tel. zakelijk : E-mail :.. Keuzelijst standaard meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 KEUZELIJST STANDAARD MEER- EN MINDERWERK Project: De Eilanden te Vlaardingen ALGEMENE GEGEVENS: Versie: 1 Datum: 17-06-2010 Bouwnummer:... Woningtype:...

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MEER- EN MINDERWERK

ALGEMENE VOORWAARDEN MEER- EN MINDERWERK ALGEMENE VOORWAARDEN MEER- EN MINDERWERK 1. Eerst na ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst kunnen wij de opdracht in behandeling nemen. 2. Bij ontbinding van de koop-/aannemingsovereenkomst

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015

Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015 Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015 Vraag 1: Pagina 2. De praktijk leert dat bij inschrijving via aanbesteding er door aanbieders met hoge kortingen en

Nadere informatie

Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer.

Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer. Indien u een meer en/of minderwerkoptie wenst af te nemen, kunt u dit kenbaar maken door het gewenste aantal in te vullen voor het optienummer. Elektra E001 Het leveren van een extra enkele wandcontactdoos

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Adres: Postcode: Woonplaats Bouwnummer: Telefoon prive: Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: 990 Extra opmerkingen: 2 00 Aanzicht woningen

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Project: Locatie: Nieuwbouw 15 garages Hof Berlage Koudekerkseweg Vlissingen Versie C februari 2019 CONCEPT Technische Omschrijving 1 van 6 Inhoud 00 PROJECTOMSCHRIJVING 01 BEPALINGEN 02 PEIL VAN DE GARAGES

Nadere informatie

AMSTERDAM ARENA ENERGIE OPSLAG Brandveiligheid 10 MEI 2017

AMSTERDAM ARENA ENERGIE OPSLAG Brandveiligheid 10 MEI 2017 AMSTERDAM ARENA ENERGIE OPSLAG Brandveiligheid 10 MEI 2017 Contactpersonen PETER RIKUMAHU Bouwkundig Specialist T +31884261261 M +31627060543 E peter.rikumahu@arcadis.com Arcadis Nederland B.V. Postbus

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype D1 - Bouwnummer 10 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 16 SB 020

Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 16 SB 020 Nota van Inlichtingen Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbesteding Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 16 SB 020 Omschrijving: De ontwerpwerkzaamheden

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 7001 HC DOETINCHEM TE HUUR

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 7001 HC DOETINCHEM TE HUUR VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 7001 HC DOETINCHEM TE HUUR VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MEESTERSSTRAAT 22-24 DOETINCHEM Huurprijs : Op aanvraag Kadastrale gegevens : Gemeente Sectie

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma

Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden. Programma 5 april 2016-1/7 Toelichting aanvraag schetsplan Restauratie, verbouwing en uitbreiding Rijnsburgerweg 152 Leiden Programma Het huis gaat bewoond worden door een gezin met jonge kinderen. Het programma

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Optie Omschrijving Keuze Aantal incl. BTW Totaal 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 21.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

Vrij indeelbare multifunctionele showroom/bedrijfs- kantoorruimte

Vrij indeelbare multifunctionele showroom/bedrijfs- kantoorruimte Vrij indeelbare multifunctionele showroom/bedrijfs- kantoorruimte VERHUUR/INLICHTINGEN Tel. 0165 541 219 Email:info@cs-makelaars.nl 2 Betreft: Facilitypoint Borchwerf te Roosendaal, een architectonisch

Nadere informatie

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Rigidur op wanden begane grond en eerste verdieping aanbrengen van Rigidur gipsvezelplaten aan de (binnen)wanden op de begane grond en eerste verdieping. De wanden

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Optietekening begane grond d.d. 14-07-15, 1e verdieping d.d. 14-07-15, 2e verdieping d.d. 14-07-15.

Optietekening begane grond d.d. 14-07-15, 1e verdieping d.d. 14-07-15, 2e verdieping d.d. 14-07-15. Heilijgers Projectontwikkeling bv Postbus 340 3800 AH AMERSFOORT Amersfoort, Geachte heer of mevrouw, In het onderstaande overzicht zijn uw definitieve opgaven weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk

Nadere informatie

TE KOOP Bedrijfsgebouwen met bedrijfsterrein en bouwmogelijkheid voor vrijstaande woning.

TE KOOP Bedrijfsgebouwen met bedrijfsterrein en bouwmogelijkheid voor vrijstaande woning. T OOP Bedrijfsgebouwen met bedrijfsterrein en bouwmogelijkheid voor vrijstaande woning. O ZVNHIZN - BWG 134 Gelegen op een markante en fraaie zichtlocatie bij de entree van het bedrijventerrein oelwijk

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Aan Van e-mail Belangstellenden Bureau Aanbestedingen aanbestedingen@leiden.nl

Aan Van e-mail Belangstellenden Bureau Aanbestedingen aanbestedingen@leiden.nl Financiële en Juridische Dienstverlening Team Juridische Dienstverlening Memo Aan Van e-mail Belangstellenden Bureau Aanbestedingen aanbestedingen@leiden.nl Onderwerp Datum: 13 oktober 2009 Nota van inlichtingen

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15 TE HUUR Hoogerheide Voltweg 15 Zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorunit en eigen voorzieningen. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Kooi. Bouwjaar : 2003 Oppervlakte bedrijfsruimten

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

Casco keuken stadsappartement 1,00 à ,00

Casco keuken stadsappartement 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Constructieve analyse bestaande vloeren laag 1/2/3 (inclusief globale indicatie van benodigde voorzieningen)

Constructieve analyse bestaande vloeren laag 1/2/3 (inclusief globale indicatie van benodigde voorzieningen) Pieters Bouwtechniek Haarlem B.V. Dr. Schaep manstraat 284 2032 GS Haarlem Postbus 4906 2003 EX Haarlem Tel.: 023-5431999 Fax: 023-5316448 Email: pbt.haarlem@pieters.net Internet: www.pietersbouwtechniek.nl

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C5 - Bouwnummer 16 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier rioolaansluiting

Aanvraagformulier rioolaansluiting Aanvraagformulier rioolaansluiting Gemeente Gouda T.a.v. afdeling Beheer Openbare Ruimte Postbus 1086 2800 BB Gouda Raadpleeg de toelichting aan het einde van het aanvraagformulier als u uitleg wenst over:

Nadere informatie

B i j l a g e 1 : W a t e r t o e t s

B i j l a g e 1 : W a t e r t o e t s B i j l a g e 1 : Watertoets Code: 20120925-2-5456 Datum: 2012-09-25 Samenvatting van de gegevens voor de watertoets van project: De Parrebeam gemeente: het Bildt Gegevens plan bestaande loodsen en schuren

Nadere informatie

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Stolwijk B.V. Datum: Waddinxveen, 11 won. Parksingel

Optiekeuzelijst. Van Wijnen Stolwijk B.V. Datum: Waddinxveen, 11 won. Parksingel Hierbij treft u een overzicht aan met de standaard meer en minderwerkopties gebaseerd op de standaard plattegronden. Omdat de beleving van het wonen door iedereen anders wordt ervaren, kan het voorkomen

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE. Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel

PROJECTINFORMATIE. Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel PROJECTINFORMATIE Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel Betreft Een representatief en luxe afgewerkt bedrijfsobject bestaande uit circa 665 m 2 bedrijfsruimte, circa 410 m 2 kantoorruimte, circa

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

Afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving Aanvraagformulier maatwerkvoorschriften op basis van het Besluit lozen buiten inrichtingen

Afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving Aanvraagformulier maatwerkvoorschriften op basis van het Besluit lozen buiten inrichtingen Afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving Aanvraagformulier maatwerkvoorschriften op basis van het Besluit lozen buiten inrichtingen Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Purmerend.

Nadere informatie

MAKELAARS IN EN TAXATEURS VAN ONROERENDE ZAKEN

MAKELAARS IN EN TAXATEURS VAN ONROERENDE ZAKEN T OOP O Bijzonderheden: 2742 Waddinxveen BOSOOP - JGSP 10 uime kavel 11.920 m² bedrijfsgrond met diverse mogelijkheden oods van ca. 345 m² met zeer hoge vloerbelasting Gesplitste verkoop bespreekbaar igen

Nadere informatie

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerkzaamheden Nota van Inlichtingen Schilderwerkzaamheden Referentienummer: 2016/02895 Aanbestedende dienst: Waterschap Noorderzijlvest Stedumermaar 1 Postbus 18 9700 AA Groningen Datum: 3 maart 2016 Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

foto 2 foto 1 foto 5 foto 4 foto 3

foto 2 foto 1 foto 5 foto 4 foto 3 foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto Project bedrijventerrein naar garageboxen Layoutnaam: Opdrachtgever: Datum: bestaande situatie te slopen gebouwen. ............................... N best.binnengevel

Nadere informatie

Betreft Uitbreiding bedrijfsterrein Van Ooijen, Parallelweg-west Woerden Afwatering terreinverharding

Betreft Uitbreiding bedrijfsterrein Van Ooijen, Parallelweg-west Woerden Afwatering terreinverharding Bijlage Afwatering terreinverharding D1 Notitie Referentienummer Datum Kenmerk 11 augustus 2014 153681 Betreft Uitbreiding bedrijfsterrein Van Ooijen, Parallelweg-west Woerden Afwatering terreinverharding

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten

Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Stappenplan Bloem en Lemstra Architecten Bouwen en verbouwen zijn complexe processen. Een kleine verbouwing vraagt een andere aanpak dan een grote nieuwbouw. Bloem en Lemstra architecten heeft een stappenplan

Nadere informatie

Van Oostveen Architectuur

Van Oostveen Architectuur Prinses Margrietstraat 13 Aanvraag omgevingsvergunning voor dakopbouw datum 28 januari 2015 locatie Prinses Margrietstraat, Amsterdam projectnummer 1307 Van Oostveen Architectuur P P tuin Adres: Prinses

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Brandweer Haarlemmermeer T.a.v. dhr. G. van Ommeren Postbus 41 2130 AA HOOFDDORP 2130AA41. Geachte heer Van Ommeren,

Brandweer Haarlemmermeer T.a.v. dhr. G. van Ommeren Postbus 41 2130 AA HOOFDDORP 2130AA41. Geachte heer Van Ommeren, Retouradres: Postbus 49, 2600 AA Delft Brandweer Haarlemmermeer T.a.v. dhr. G. van Ommeren Postbus 41 2130 AA HOOFDDORP 2130AA41 Centrum voor Brandveiligheid Van Mourik Broekmanweg 6 Postbus 49 2600 AA

Nadere informatie

TE HUUR Hoogeveenenweg 110-112 te Nieuwerkerk a/d IJssel Zichtlokatie vanaf de rijksweg A-20

TE HUUR Hoogeveenenweg 110-112 te Nieuwerkerk a/d IJssel Zichtlokatie vanaf de rijksweg A-20 TE HUUR Hoogeveenenweg 110-112 te Nieuwerkerk a/d IJssel Zichtlokatie vanaf de rijksweg A-20 Betreft Een representatief bedrijfsobject bestaande uit circa 4.936 m 2 opslag/bedrijfsruimte met circa 2.268

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15

TE HUUR. Hoogerheide Voltweg 15 TE HUUR Hoogerheide Voltweg 15 Zelfstandige bedrijfsruimten met kantoorunit en eigen voorzieningen. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Kooi. Bouwjaar : 2003 Oppervlakte bedrijfsruimten

Nadere informatie

In opdracht van Jansen Bouwontwikkeling BV is ons bureau betrokken bij de waterhuishouding van het project Ceres te Bemmel.

In opdracht van Jansen Bouwontwikkeling BV is ons bureau betrokken bij de waterhuishouding van het project Ceres te Bemmel. NOTITIE NUMMER : P11-0455 : ONDERWERP : advies waterhuishouding : DATUM : 17 december 2012 PLAATS : ELST OPGESTELD DOOR : H.W. Boom 1 Algemeen In opdracht van Jansen Bouwontwikkeling BV is ons bureau betrokken

Nadere informatie

Rioleringsplan Tivolikerk te Eindhoven

Rioleringsplan Tivolikerk te Eindhoven Project : Rioleringsplan Tivolikerk te Eindhoven Projectnummer : NC8110503 Versie : definitief Datum : 15 juli 2008 Aanleiding Het terrein van de Tivolikerk en het naastgelegen Zusterhuis aan de Heezerweg

Nadere informatie

Gebruikt / Gerenoveerd

Gebruikt / Gerenoveerd De Meeuw Oirschot Postbus 18 5688 ZG OIRSCHOT 0499-572024 www.demeeuw.com hergebruik@demeeuw.com Gebouw HG-010 Gebruikt / Gerenoveerd Dossier HG-010 Tekening M2020-0178831 Oppervlakte 74 m² Afmeting 13,54

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep B.V. Ruwbouw

Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep B.V. Ruwbouw Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep B.V. Ruwbouw Kopers: Datum: 27-11-2018 Kavel: 502 t/m 538 Project: Surfplas Goirle Deelgebied 5 Bijgaand treft u de meer- en minderwerklijst aan. Gelieve per meer-

Nadere informatie

Loftbook Superlofts Blok Y

Loftbook Superlofts Blok Y Loftbook Superlofts Blok Y Keizersgracht 126, 1015 CW Amsterdam +31 (0) 20 575 5508, office@marckoehler.nl marckoehler.nl, superlofts.co Nieuwveenseweg 55, 2421 LB Nieuwkoop +31 (0) 172 520 260, info@vinkbouw.nl

Nadere informatie

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK.

STEGELENHOF. 14 woningen. huren in Oirsbeek. Drukkleur. Pantone 323 coated / uncoated CMYK CMYK. Pantone 485 coated / uncoated CMYK CMYK. Drukkleur Print kleur Pantone 323 100 0 45 50 100 0 38 47 Pantone 485 0 100 100 0 0 96 100 0 STEGELENHOF 14 woningen huren in Oirsbeek Drukkleur Print kleur Beeldscherm kleur Pantone 323 100 0 45 50 RGB

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Nijverheidsweg 26-1. Udenhout. Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²!

Nijverheidsweg 26-1. Udenhout. Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²! TE KOOP & TE HUUR Nijverheidsweg 26-1 Udenhout Kantoor en bedrijfsruimte in units vanaf 62 m²! Kastanjelaan 12a 5268 CA Helvoirt Tel. 0411 64 28 28 Fax 084 71 94 74 5 Homepage: www.vandenhurkmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 1e Sluitingsdatum 000.100 Uitbouw woonkamer 1,20 m b.g. 15.850,00 De woonkamer aan de achtergevel uitbouwen met ca. 1,20 meter diep (uitwendig). Lichtpunten en aansluitingen

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Projectinformatie Te Huur/Te Koop Mercuriusweg 7C - Waddinxveen

Projectinformatie Te Huur/Te Koop Mercuriusweg 7C - Waddinxveen Projectinformatie Te Huur/Te Koop Mercuriusweg 7C - Waddinxveen Object Voor de verhuur beschikbaar, representatieve bedrijfsunit bestaande uit ca. 72 m² bedrijfsruimte op de begane grond met ca. 20 m²

Nadere informatie

Adres: Van Utrechtweg 30, 2921 LN Krimpen Aan Den IJssel Huurprijs 995,00 per maand

Adres: Van Utrechtweg 30, 2921 LN Krimpen Aan Den IJssel Huurprijs 995,00 per maand Adres: Van Utrechtweg 30, 2921 LN Krimpen Aan Den IJssel Huurprijs 995,00 per maand Omschrijving LET OP! FRAAIE BEDRIJFSHAL 135M2 + ENTRESOL 34M2 WELKE NAAR WENS WORDT OPGELEVERD!!! Op dit moment wordt

Nadere informatie

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw Woonwensen EN OPTIELIJST Afbouw 08-11-2018 Bouwkundige opties Z 100 Zonwering opties, op aanvraag 0,00 Binnenkozijnen en -deuren B 330 Hoge binnendeuren begane grond 1.450,00 Wijzigen van de standaard

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

Van toepassing zijnde voorschriften ( Eurocode )

Van toepassing zijnde voorschriften ( Eurocode ) Project : Hotel Joan Muyskenweg te Amsterdam Ordernummer : 8826 Onderdeel : Constructieve omschrijving tbv de bouwaanvraag Opdrachtgever : Burginvest Architect : Oeverzaaijer Van toepassing zijnde voorschriften

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Middelstegracht 8 Leiden

Middelstegracht 8 Leiden Middelstegracht 8 Aanvullingen m.b.t. de indieningsvereisten vanwege activiteit Behoort bij beschikking van bouwen en in enig opzicht wijzigen Burgemeester van een en Wethouders gemeentelijk monument.

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

TE HUUR. Overschieseweg 152 TE SCHIEDAM

TE HUUR. Overschieseweg 152 TE SCHIEDAM TE HUUR Overschieseweg 152 TE SCHIEDAM Betreft Hoogwaardige bedrijfsruimte welke o.a. uitermate geschikt is voor een autoshowroom, autoverhuur Het object is pal gelegen naast de A20 waar dagelijks vele

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

Nieuwbouw! Bedrijfsunits

Nieuwbouw! Bedrijfsunits Nieuwbouw! Bedrijfsunits Locatie: De Pol Losser 7581 CZ Op industrie terrein de Pol te Losser worden 8 nog te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn uitermate geschikt voor startende of reeds

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Design & Build parkeervoorziening Rachelsmolen. Referentie:

Design & Build parkeervoorziening Rachelsmolen. Referentie: Nota van Inlichtingen Design & Build parkeervoorziening Rachelsmolen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Design & Build parkeervoorziening Rachelsmolen Fontys Hogescholen Omschrijving: De aanbesteding

Nadere informatie

TE KOOP/ TE HUUR. Kadastrale gegevens Gemeente : Capelle aan den IJssel Sectie : E Nummer : 37 Groot : 9 a en 39 ca

TE KOOP/ TE HUUR. Kadastrale gegevens Gemeente : Capelle aan den IJssel Sectie : E Nummer : 37 Groot : 9 a en 39 ca TE KOOP/ TE HUUR Betreft Functioneel bedrijfsobject gelegen aan de Gemzenstraat 18 te Capelle aan den IJssel. De totaal beschikbare bedrijfsruimte bedraagt circa 725 m 2 in combinatie met circa 150 m 2

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Te Huur Ambachtweg 28 Moordrecht

PROJECTINFORMATIE Te Huur Ambachtweg 28 Moordrecht PROJECTINFORMATIE Te Huur Ambachtweg 28 Moordrecht Betreft Op bedrijventerrein t Ambacht aan de Ambachtweg te Moordrecht bevinden zich twee bedrijfsverzamelgebouwen, bestaande uit totaal 20 representatieve

Nadere informatie