Contactgegevens en specialisatie re-integratiebedrijf in het kader van de Rotterdamse Individuele re-integratieovereenkomst (RIO)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Contactgegevens en specialisatie re-integratiebedrijf in het kader van de Rotterdamse Individuele re-integratieovereenkomst (RIO)"

Transcriptie

1 ABQURON VOF Correspondentieadres: Postbus 53066, 3008 HB Rotterdam Bezoekadres: Pleinweg 216 a 3083 EW Rotterdam Naam: S. Kaygisiz Bay Telefoonnummer: adres: : Pleinweg 216 a 3083 EW Rotterdam ABQURON is een arbeidsbemiddelingsbureau die maatwerkoplossingen biedt op het gebeid van Re-integratie, Resocialisatie, Outplacement, Coaching, Werving en Selectie en Detachering. ABQURON begeleidt en bemiddeld kandidaten naar passend en duurzaam arbeid. Met onze maatwerk gerichte aanpak versterken wij de maatschappij door de kandidaten op een positieve manier aan te sturen. Specialisatie ABQURON is gespecialiseerd is in het begeleiden, aansturen, coachen en bemiddelen van allochtone en autochtone cliënten met een (zeer) grote afstand tot de arbeidsmarkt met of zonder beperkingen. ABQURON heeft een grote netwerk en professioneel personeel die de Turkse en de Arabische taal uitstekend beheersen. Doordat ABQURON kennis heeft van de allochtone cultuur, normen en waarden, kennis van de juiste aanpak, kennis van de arbeidswensen en arbeidsethos en maatschappelijke en sociale kennis, kan plaatsing sneller gerealiseerd worden. Doelgroep: Allochtone en autochtone langdurige werkzoekenden met een ( zeer) grote afstand tot de arbeidsmarkt met of zonder lichamelijke en/ of psychische beperkingen. WWB/ WW/WAJONG/WAO/WIA/WGA RIO De aanpak en werkwijze van ABQURON kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. Samen met de kandidaat wordt er gekeken wat de beperkingen, mogelijkheden, kwaliteiten en/of valkuilen zijn. Vervolgens bepalen we, in overleg met de kandidaat, wat de beste vorm is van ondersteuning en begeleiding naar de gewenste werkomgeving. - Intakegesprek en opstellen plaatsingsplan

2 - Intensieve individuele begeleiding - Voortraject ( eventueel) - Individuele trajectbegeleiding - Aanbodversterking - Bemiddeling/Jobhunting - Nazorg DUUR 6 tot 12 maanden Resultaat: Duurzame plaatsing! AANMELDING cliënten: Ofwel telefonisch :

3 Correspondentieadres: Postbus AN Zeist Bezoekadres: Mijnsherenlaan (Zuidplein) 3083 BZ Rotterdam klantmanagers en klanten Naam: Mw. Nadira Ettahiri Telefoonnummer: / adres: : Biltstraat 43 te Utrecht (Hoofdkantoor)

4 Dienstverlening ABTRO is een reïntegratie- en arbeidsbemiddelingsbureau dat maatwerkgerichte oplossingen biedt voor werkzoekenden en werkgevers. ABTRO biedt hoogwaardige dienstverlening, kwaliteit en service tegen een reële en relatief lage prijs. Daarbij staat ABTRO garant voor een plaatsingspercentage van 80%!! Specialisatie Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en bemiddelen van allochtone werkzoekenden met een kleine tot zeer grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het betreft hier werkzoekenden van allochtone afkomst met een laag- en/of ongeschoolde opleidings- en werkachtergrond. Doelgroep ABTRO heeft voor alle doelgroepen een maatwerkgerichte oplossing. De kern bevat voornamelijk laaggeschoolde en ongeschoolde werkzoekenden van allochtone én autochtone afkomst. Het betreft hier AG/ZW/WW/WAO/WIA/WAJONG en ZMP geïndiceerde uitkeringsgerechtigden. Daarnaast bemiddelen wij ook werkzoekenden met een MBO en HBO achtergrond, maar in een kleinere mate. Trajectinhoud Bij ABTRO is de RIO gericht op het inzetten van producten die noodzakelijk zijn om de werkzoekenden weer naar werk te helpen. De inzet van producten is geheel afhankelijk van het individu. Het uitgangspunt is enkel en alleen hetgeen in te zetten wat binnen een korte termijn tot het gewenste resultaat kan leiden, uitstroom! De producten variëren van jobhunting, trajectbegeleiding, handhaving tot aan vaardigheids- en Nederlandse taaltraining. Een productenbrochure 2010 is op aanvraag te verkrijgen. De gemiddelde trajectduur van een RIO bij ABTRO is 6 maanden, met evt. uitloop tot 12 maanden. ABTRO is van mening dat een werkzoekende bij normale omstandigheden binnen deze periode werk kan hervatten. Werkwijze De werkwijze van ABTRO kenmerkt zich door de praktische aanpak en laagdrempelige positie. Door een diversiteit aan hoogopgeleide consulenten die de Marokkaanse, Turkse, Surinaamse, Hindoestaanse etc. talen spreken en culturen kennen verloopt de trajectbegeleiding soepel en aangenaam voor cliënten. Daarnaast hebben consulenten van ABTRO een zeer actieve rol in de bemiddeling van werkzoekenden naar werk, met als gevolg een hoog plaatsingpercentage. Resultaten Het netwerk van ABTRO is niet alleen divers en biedt ruime mogelijkheden voor reïntegratiekandidaten van ABTRO, maar leidt vooral tot duurzame uitstroom. Elke cliënt bij ABTRO krijgt een concreet werkaanbod. ABTRO staat garant voor een plaatsingspercentage van 80% en is het best geplaatste bureau in de regio Rijnmond. Aanmelding Via kunt u een kandidaat aanmelden voor een intakegesprek tbv RIO. Na het intakegesprek krijgt u gevraagd of ongevraagd een terugkoppeling met traject advies. In overeenstemming word vervolgens het Plan van Aanpak door ons opgesteld.

5 ACT2B Advies, Coaching & Training Correspondentieadres: Postbus 5714, 3290 AA Strijen Bezoekadres: Nijverheidsstraat 2, 3291 CH Strijen Naam: Sabine Alders en/of Marjo Stuik (Officemanager) Telefoonnummer: adres: Inhoud: ACT2B biedt onder meer begeleiding bij re-integratie w.o. Resocialisering; voortraject t.b.v. verbeteren persoonlijk functioneren als opstap naar de oriëntatiefase ; Heroriëntatie op persoonlijke kwaliteiten, mogelijkheden en beperkingen e.d. doelstelling is tevens de opbouw van zelfvertrouwen en de persoonlijke presentatie. Aansluitend beroepen- en arbeidsmarktoriëntatie. Resultaat is een duidelijk persoonlijk zoekprofiel; Sollicitatievaardigheden versterken (gesprek, brief, CV, netwerken, alternatieven), wegwijs maken in manieren van arbeidsmarktbenadering (inclusief jobsearch door ACT2B ). Resultaat: persoonlijk actieplan, actief en gericht solliciteren met als doel concrete plaatsing. Doelgroep: niet specifiek, brede ervaring o.a. 45+, jongeren, alleenstaande ouders, hoogsensitieven en Xtra-intelligentie. (Geen affiniteit met cliënten met verslavingsachtergrond). Trajectduur: individueel te bepalen, maximaal 12 maanden Indien gewenst zijn ook deeltrajecten in te zetten met een kortere looptijd.

6 aangeboden aan en uitgevoerd voor ondermeer IBM Nederland (280 medewerkers met Mbo, HBO of academische achtergrond) en Nedlloyd (27 stafmedewerkers MBO en HBO) inzake een fusie, opdracht succesvol afgerond. Gemeentelijk Woningbedrijf Rotterdam (WBR) ( ): 80 medewerkers vooral MBO niveau met succes loopbaanmanagementtrainingen gegeven vanwege verzelfstandiging en fusie. Expertise van het bedrijf met doelgroep mbo +, hoger opgeleiden en academici In 2002 werd door het bureau een opdracht uitgevoerd voor het CWI Rotterdam waarbij 72 kandidaten in 6 workshops begeleid werden. 72% van de deelnemers hebben binnen vier maanden een passende werkkring gevonden. Thans geeft dit bureau succesvolle workshops carrière transitie aan werkloze MBO ers, HBO ers en academici voor het UWV in het kader van de Wet Vrije Ruimte 2008 UWV. Plaatsingspercentage 2004: 49%. Thans behaalde plaatsingspercentage in 2005/6 68%. De intake alsmede de terugkomdagen worden gedaan in het Business Club in het WTC Beursgebouw te Rotterdam of Mastbosch Hotel te Breda. Nazorg: aan iedere deelnemer wordt tot en met 4 maanden na het afsluiten van een arbeidscontract nazorg verleend in en na nauw overleg met betrokkene kandidaat. Indien kandidaten langer dan 1,5 uur moeten reizen wordt een andere geschikte locatie gevonden. Mediatraining Afgeleide van een mediatraining die wordt gegeven door een professionele televisiejournaliste, verbonden aan het Mediacentrum in Hilversum. Hierbij wordt met behulp van videoopnames de persoonlijke presentatietechnieken van de deelnemers dusdanig verbeterd zodat zij geheel zelfstandig beter in staat zijn zichzelf te presenteren aan hun toekomstige werkgevers en hun zelfvertrouwen met 75 % verbeterd!

7 ADVISER in LIFESTYLE B.V. Correspondentieadres: Hoge Filterweg KB Rotterdam Bezoekadres: WTC Club Rotterdam Beursplein 37 Postbus DE Rotterdam voor info zie ook Naam: Robert J. Groos MSc Telefoonnummer: of adres: Kantooradres: Hoge Filterweg KB Rotterdam Informatie over het re-integratiebedrijf Categorie: adviesbureau op het gebied van carrière transitie midden kader,hoger opgeleiden en academici Aantal vestigingen: één, gevestigd te WTC Business Club te Rotterdam Oprichtingsjaar: Start: 1989 mede oprichter Outplacementbureau met 4 vestigingen in Nederland. Belangrijkste opdrachtgevers: TNO, IBM, RET, Gemeentelijk Woningbedrijf, Gemeentelijk Havenbedrijf, AVR, ROTEB, Aegon, Nedlloyd, Furness, Internatio Müller, CWI, UWV, KNMI, thans wordt een pilot project uitgevoerd voor Rijkswaterstaat en het Kadaster niveau van de cliënten: MBO, HBO en Academici Samenwerkingsverband: 2 werving & selectiebureaus: Spencer Stuart en Ebbinge Consultants en interim bureaus : Boer & Croon, Intermaat en bureau NIG Interim Korte presentatie bedrijf Ontstaansgeschiedenis: in 1989 werd de heer Groos medeoprichter van een bureau dat zich bezig hield met het geven van loopbaanmanagementtrainingen. Doelstelling van dit bureau werd het uitvoeren van herplaatsingsopdrachten voor met name TNO Nederland in de vorm van zogenaamde loopbaanmanagementtrainingen. Dit zijn 3½ daagse workshops met een terugkomdag na drie weken om de deelnemers in staat te stellen geheel zelfstandig een passende werkkring te laten vinden, zowel intern als extern. Deze trainingen waren dusdanig succesvol dat deze na aanpassing aan de specifieke situatie, zijn

8 aangeboden aan en uitgevoerd voor ondermeer IBM Nederland (280 medewerkers met Mbo, HBO of academische achtergrond) en Nedlloyd (27 stafmedewerkers MBO en HBO) inzake een fusie, opdracht succesvol afgerond. Gemeentelijk Woningbedrijf Rotterdam (WBR) ( ): 80 medewerkers vooral MBO niveau met succes loopbaanmanagementtrainingen gegeven vanwege verzelfstandiging en fusie. Expertise van het bedrijf met doelgroep mbo +, hoger opgeleiden en academici In 2002 werd door het bureau een opdracht uitgevoerd voor het CWI Rotterdam waarbij 72 kandidaten in 6 workshops begeleid werden. 72% van de deelnemers hebben binnen vier maanden een passende werkkring gevonden. Thans geeft dit bureau succesvolle workshops carrière transitie aan werkloze MBO ers, HBO ers en academici voor het UWV in het kader van de Wet Vrije Ruimte 2008 UWV. Plaatsingspercentage 2004: 49%. Thans behaalde plaatsingspercentage in 2005/6 68%. De intake alsmede de terugkomdagen worden gedaan in het Business Club in het WTC Beursgebouw te Rotterdam of Mastbosch Hotel te Breda. Nazorg: aan iedere deelnemer wordt tot en met 4 maanden na het afsluiten van een arbeidscontract nazorg verleend in en na nauw overleg met betrokkene kandidaat. Indien kandidaten langer dan 1,5 uur moeten reizen wordt een andere geschikte locatie gevonden. Mediatraining Afgeleide van een mediatraining die wordt gegeven door een professionele televisiejournaliste, verbonden aan het Mediacentrum in Hilversum. Hierbij wordt met behulp van videoopnames de persoonlijke presentatietechnieken van de deelnemers dusdanig verbeterd zodat zij geheel zelfstandig beter in staat zijn zichzelf te presenteren aan hun toekomstige werkgevers en hun zelfvertrouwen met 75 % verbeterd!

9 Agens De Werkende Kracht Correspondentieadres: Postbus AK Rotterdam Bezoekadres: Wijnhaven WN Rotterdam Naam: Annelies Adam Telefoonnummer: adres: : Wijnhaven WN Rotterdam Inhoud: Intensieve arbeidsmarktgerichte training en jobhunting In onze aanpak kiezen we voor een kort traject van maximaal 6 maanden om klanten te bemiddelen naar regulier betaalde arbeid. Middels het Experiment Subsidiebanen is bewezen dat binnen een relatief zeer korte tijdsperiode, waarbij een intensief programma aangeboden wordt, klanten zich dusdanig goed ontwikkelen dat zij snel de arbeidsmarkt kunnen betreden. Het programma: - De eerste maand training Focus op Werk. - Direct aansluitend zullen de klanten deelnemen aan het Agens mobiliteitscentrum gedurende 5 maanden en door de arbeidsmarkconsulent/jobhunter bemiddeld worden naar regulier betaalde arbeid. - Nazorg zal vervolgens gedurende 6 maanden plaatsvinden. Gedurende de eerste drie maanden bevinden de klanten zich 20 uur per week op onze vestiging en krijgen zij activiteiten aangeboden. Doelgroep - klanten die niet zelfstandig hun afstand tot de arbeidsmarkt kunnen overbruggen - 45 plussers - jongeren - nuggers

10 Gemiddelde duur De duur van de bemoeienis ligt tussen de 6 en 12 maanden. Resultaat - De klant is geactiveerd, weet wat hij wil, kan en durft en is klaar voor de bemiddeling richting werk. - De klant is goed in staat vacatures op te sporen en effectief werkgevers te benaderen, heeft voldoende sollicitatievaardigheden voor succesvolle sollicitaties. - De klant is duurzaam geplaatst op de arbeidsmarkt. Traject is succesvol te noemen als de gemaakte afspraken met SoZaWe zijn bereikt. Er zijn twee eindresultaten als succesvol te benoemen: 1. De klant heeft voortgang geboekt wat betreft het feit dat er aantoonbaar sprake is van een tredeverhoging; 2. De klant is geplaatst op de arbeidsmarkt.

11 Agens Special Products Correspondentieadres: Postbus AK Rotterdam Bezoekadres: Wijnhaven WN Rotterdam Naam: Annelies Adam Telefoonnummer: adres: : Wijnhaven WN Rotterdam

12 Inhoud: Jobcoaching Binnen Agens Special Products richten we ons op die doelgroepen die extra specialistische ondersteuning nodig hebben. De methodieken die we hiervoor inzetten hebben jobcoaching als gemeenschappelijk kenmerk. Jobcoaching is bedoeld voor (arbeidsgehandicapte) werknemers die extra ondersteuning nodig hebben om succesvol te kunnen (blijven) functioneren bij hun werkgever. Agens is een erkende jobcoachorganisatie en voert de jobcoaching uit volgens de methodiek Supported Employment en de KIRA-methodiek. Bij deze methodieken gaan we uit van de mogelijkheden van de klant. De methoden vormen een totaalpakket voor de bemiddeling en de begeleiding van de klant. De jobcoach gaat aan de hand van een coachingsplan en een praktijkgericht assessment op zoek naar een baan die past bij de mogelijkheden van de klant. Hiervoor worden mogelijke functies uitgebreid geanalyseerd. Er wordt gekeken naar de inhoud van de functie, de geschiktheid van het bedrijf en een beoordeling van de werkplek. De werknemer wordt door de jobcoach intensief begeleid. Tijdens deze begeleiding worden de werknemer vaardigheden aangeleerd zodat hij zijn werk zelfstandig kan uitvoeren. Jobcoaching vindt vaak plaats binnen netwerken van de behandelende sector, maatschappelijk werk, medewerkers van begeleid wonen, verslavingszorg, ouders enzovoorts. Doelgroep klanten met gedragsproblemen zoals aan autisme verwante stoornissen klanten met een lichamelijk ziektebeeld klanten met een psychisch ziektebeeld klanten met een verstandelijke beperking klanten die HIV positief zijn Gemiddelde duur De duur van de bemoeienis is afhankelijk van de problematiek en kan een half tot tweeënhalf jaar duren. Resultaat Het resultaat van jobcoaching is dat de klant: zelfstandig zijn functie kan uitoefenen; de voor het werk noodzakelijke sociale vaardigheden heeft aangeleerd; een blijvende functie heeft verworven.

13 Alexander Calder arbeidsintegratie bv Correspondentieadres: Postbus 404, 5201 AK s-hertogenbosch Bezoekadres: Teilingerstraat 130, 3032 AW Rotterdam Naam: Karin Overgaauw-Olthof, vestigingsmanager Telefoonnummer: adres: : Teilingerstraat 130, 3032 AW Rotterdam Alexander Calder arbeidsintegratie bv is een onafhankelijke organisatie die zich de afgelopen 16 jaar heeft ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de re-integratiemarkt. Op een doelgerichte en enthousiasmerende manier worden zoveel mogelijk mensen via trajecten aan het werk geholpen, onder het motto de kortste weg naar werk. Alexander Calder arbeidsintegratie ondersteunt u bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Dit is wikken en wegen. Nieuw perspectief ontstaat door capaciteiten, kennis en talenten anders te bekijken. Vervolgens worden realistische keuzes gemaakt. Werkwijze Voor Alexander Calder is iedere klant een individu met een eigen achtergrond, eigen vaardigheden en mogelijkheden. Samen met u zetten wij de beste route uit naar passend duurzaam werk. Voor iedere klant betekent dit een vaste begeleider die werkt met een persoonlijke invulling op maat. Qua duur en inhoud. En qua vorm: individueel, groepsgewijs, of een mix van beide. Het resultaat voor u staat hierbij centraal: het realiseren van een baan. Alexander Calder arbeidsintegratie heeft een keur aan producten en activiteiten ter beschikking die allen in het teken van werk staan. Product Intake en analyse Trajectplan Beoordelen ondernemingsplan Diagnose en oriëntatie Loopbaanonderzoek Werkprofiel Dynamisch Assessment Startersgroep ondernemers Aanbodversterking en bemiddeling Scholing Trajectcoaching Trajectcoaching voor mensen met een korte Tijdsinvestering, maximale doorlooptijd 1 dagdeel, 2 weken 1 dagdeel, 6 weken 1 dagdeel, 1 week 16 dagdelen, 8 weken 6 dagdelen, 8 weken Afhankelijk van de scholing 1 dagdeel per week, 18 maanden 1 dagdeel per week, 6 maanden

14 afstand tot de arbeidsmarkt Trajectcoaching voor mensen met een middellange afstand tot de arbeidsmarkt Deelname banenmarkt Dynamisch bemiddeling Arbeidsdeskundige begeleiding en advisering Taaltraining Luiletterland Begeleiding naar zelfstandige arbeid Persoonsgebonden budget Werkervaring Plaatsing Nazorg Nazorg zelfstandige arbeid 1 dagdeel per week, 12 maanden 1 dagdeel per week 4 dagdelen per week, 8 weken 1 dagdeel Zelfstandig werken Naar vraag 4 dagdelen per week, 3 maanden 6 maanden 9 maanden Doelgroep Voor jongeren als bedoeld in artikel 13 van de WIJ en alle uitkeringsgerechtigden, die via een werkplein of afdeling van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een uitkering ontvangen, personen die werkloos werkzoekenden zijn en geregistreerd zijn bij het UWV en zich kenmerken door een afstand tot de arbeidsmarkt en bij de gemeente Rotterdam zijn ingeschreven

15 2ALINE Carriere Management B.V. Correspondentieadres: Schipholweg XC LEIDEN Bezoekadres: Lichtenauerlaan ME ROTTERDAM (loopafstand metrostation Kralingen) Naam: Clemens van Gemert Telefoonnummer: adres: : Schipholweg ALINE CARRIERE MANAGEMENT begeleidt hoger opgeleiden op zoek naar een nieuwe baan. Nuchter en ter zake. Doelgericht en persoonlijke ondersteuning om passend werk te vinden, dat wil zeggen, een baan die aansluit op uw opleidingsniveau, kennis en werkervaring. PROGRAMMA S: Bij 2Aline Carrière Management volgt u geen standaard traject. Want na een kennismakingsgesprek met een van onze coaches stellen we een programma op dat toegesneden is op uw wensen en behoeftes. 2ALINE Carriere Management biedt u diverse diensten en producten die u zo snel mogelijk naar een goedbetaalde baan leiden. RIO: We starten uw traject met een analyse. Wat zijn uw successen, uw werkervaring, de sterke en minder sterke eigenschappen? Aan de hand van deze analyse bekijken we welke vaardigheden u kunt aanscherpen. Ook krijgt u training in gesprekstechnieken en netwerken. Dat is niet onbelangrijk aangezien het merendeel van de banen voor hoger opgeleiden verkregen worden via het netwerk. Daarnaast heeft u zeer regelmatig contact met uw coach die u ondersteunt bij alle te nemen acties. Dat kan met het oog op een dienstverband, maar ook gericht op het starten van een eigen bedrijf. Een aantal coaches is gespecialiseerd in zelfstandig ondernemerschap en kunnen u hierin professioneel bijstaan. De looptijd van het traject is maximaal 1 jaar. TRAININGEN: Onze sollicitatietraining en netwerktraining zijn uiterst doelmatig en persoonlijk tegelijkertijd. Kort en krachtig. JOBHUNTING: Heeft u vooral behoefte aan hulp bij het zoeken en vinden van de juiste vacatures, dan is jobhunting de aangewezen weg. De

16 looptijd van het traject bedraagt 4 maanden. BEROEPEN ORIENTATIE TRAJECT (BOT): Weet u nog niet precies wat u wilt of waar voor u de beste kansen liggen op de arbeidsmarkt, dan kunt u het beste een beroepen oriëntatie traject kiezen. De looptijd bedraagt maximaal 10 weken. ADVIES BIJ SCHOLINGSVRAAGSTUKKEN: Wilt u weten met wat voor scholing u uw kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten, dan is het Studieselct traject de oplossing. De looptijd bedraagt maximaal 10 weken. DE ORGANISATIE: 2ALINE Carriere Management is een middelgroot kantoor met 6 vestigingen,15 coaches en ruim 10 jaar ervaring. Onze coaches kennen de arbeidsmarkt door en door, beschikken over een actief netwerk en weten exact hoe u stapsgewijs uw doel kunt bereiken. Verdere online ondersteuning krijgt u bovendien met Carrière Plan,ons digitale platform vol informatie en wegwijzers. BLIK-OP-WERK KEURMERK 2Aline Carrière Management staat voor kwaliteit. Daarom zijn we houder van het Blik-op-Werk keurmerk en worden we in opdracht van Blik-op-Werk jaarlijks getoetst op de kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid. Op beide scoort 2Aline Carrière Management uitstekend. Daarnaast is ons plaatsingspercentage van 76% zonder meer hoog te noemen.

17 APACS Business & Personal Correspondentieadres: Schoenerkade ES Zoetermeer Bezoekadressen: Schoenerkade ES Zoetermeer Groothandelsgebouw Stationsplein AK Rotterdam Huib Palm Schoenerkade ES Zoetermeer Trajecten: Nieuwe baan Eigen bedrijf Zelfstandig beroepsbeoefenaar Doelgroep: Professionals, hoger opgeleiden en management. Dienstverlening, zorg, ict, handel, distributie en overheid.

18 Aijer arbeidsmarkt- en re-integratiedienstverlening Correspondentieadres: Postbus JB Tilburg Bezoekadres: Mient Capelle aan den IJssel of In overleg of MH Trompweg 225 J 3017 BS Dordrecht Naam: Marian van den Berg Telefoonnummer: of adres: Naam: Asha Ganeshie Telefoonnummer: of adres: : Mient Capelle aan den IJssel of In overleg of MH Trompweg 225 J 3017 BS Dordrecht Inhoud: Grote betrokkenheid met en resultaatgerichtheid voor klanten met inzet van: Werkzaamheden op basis van tijdafspraken Snelle korte Jobhunting in kader van instroombeperking vanuit de WW. Bv. 5 uren jobhunten voor een klant om WWB instroom te beperken. Individuele begeleiding, gericht op verkrijgen van duurzame arbeid Ziekteverzuimbegeleiding (1 e dagcontrole en lekencontroles) Afleggen van huisbezoeken Jobhunting, plaatsing en aanbodversterking Ketenbegeleiding, sociale activiteiten 1

19 Bedrijfsadviseur voor (door)start eigen bedrijf opleider(o.a. beveiliging) Diverse opleiding arrangementen (o.a. asbest, matroos, beveiliging, detailhandel) Begeleiding op de werkplek Uitgebreid netwerk, bij uitkerende instanties, gemeentes, werkgevers en scholingsinstituten Mogelijkheden van detachering, payrolling en uitzenden in samenwerkingsverband Doelgroepen specialisatie Ex-gedetineerden / zigeuners 45+ Hangjeugd Ongehuwde moeders Jongelui die hun vermogende ouders teleurstellen met hun carrièrepad. 2

20 Stichting voor Interconfessioneel Beroeps- en Algemeen Vormend Onderwijs en Volwasseneducatie voor Rotterdam e.o Correspondentieadres: Postbus ALRotterdam Bezoekadres: Triathlonstraat HX Rotterdam Naam: Christine van den Broek Telefoonnummer: adres: : Triathlonstraat 3 Rotterdam Inhoud Functietrainingen, beroepskwalificerende scholing en trajecten met baangarantie. De professionals van het team Re-Integratie van het Albeda College helpen U aan de beste scholing op maat om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Onze kwalificaties zijn landelijk erkend en onze scholing en functietrainingen worden georganiseerd in samenwerking met DAAD en het lokale bedrijfsleven. Onze opleidingen zijn zeer geschikt voor werkzoekenden die (nog) geen MBO diploma bezitten. Het opleidingenaanbod stemmen we af op de lokale situatie van de arbeidsmarkt en kan dus snel veranderen. Staat een door u gewenste opleiding niet in het onderstaande voorbeeld, belt of mailt u dan naar onze contactpersoon. Voorbeelden Baangarantie-scholingstrajecten in Techniek Baangarantie-scholingstraject in de Zorg op niveau 1,2 en 3 Trajecten voor jonge moeders: toeleiding naar werk of opleiding

21 Voorschakeltraject facilitair/ zorg Maatwerktrajecten in opdracht van bijvoorbeeld gemeenten Trainingen sollicitatievaardigheden Trainingen budgetteren Trainingen computervaardigheden Cursussen sociale hygiëne VCA ( veiligheidscertificaat) VCA + extra Nederlands Doelgroep Werkzoekenden die met scholing op MBO niveau hun bemiddeling naar werk willen bevorderen.

22 Atiyeh Re-integratie Correspondentieadres: Parallelweg AL `s-hertogenbosch Bezoekadres: Idem Naam: Shahrzad Ghorbani Telefoonnummer: adres: : Parallelweg AL `s-hertogenbosch Inhoud Atiyeh Re-integratie is gespecialiseerd in de loopbaanbegeleiding, individueel en in groepsverband, van (getraumatiseerde/hoogopgeleide) vluchtelingen. Het aanbod bestaat uit diverse trajecten: - Arbeidsre-integratie, - Inburgering en integratie in de Nederlands samenleving - Sociale activering - Ondersteunende en activerende begeleiding - Jobcoaching - Zelfstandig ondernemerschap - Diverse trainingen en cursussen: sollicitatietraining, computervaardigheden e.a. Atiyeh Re-integratie biedt bij alle trajecten maatwerk en hanteert daarbij een eigen begeleidingsmethode met de volgende kernelementen. Integrale benadering Oplossing van het trauma en arbeidsre-integratie vinden geïntegreerd plaats op basis van een eenduidige doelstelling en methodiek. Dit is mogelijk dankzij de inzet van ervaringsdeskundigen en de nauwe samenwerking met de psychiatrische organisatie Osperon b.v., ook gespecialiseerd in de behandeling van trauma s van vluchtelingen. Verhouding tussen verleden, heden en toekomst De gehanteerde methodiek in de eerste fase van het traject maakt dat de vluchteling zich realiseert dat zijn vluchtverhaal en de opgelopen trauma s die hiermee gepaard gaan (verleden), door de begeleider erkend en begrepen worden. De verhouding tussen het verleden en de huidige situatie van de cliënt (het heden) is een cruciaal aspect in de identiteit van de vluchteling en de analyse daarvan vormt het startpunt van alle overwegingen, van alle plannen en van elke inschatting van kansen en mogelijkheden (toekomst). Wederzijds vertrouwen Aan de hand van de bovengenoemde analyse en conform opdracht, doet Atiyeh Re-integratie een helder aanbod, zodat

23 de cliënt weet wat hij wel of niet kan verwachten, en maakt duidelijk welke functie en rol de begeleider heeft binnen het gehele proces van loopbaanbegeleiding. De acceptatie door de cliënt is de basis voor wederzijds vertrouwen, voorwaarde voor een succesvolle realisatie van het trajectdoel. Activering, zelfvertrouwen Onder ander door middel van huiswerk en diverse opdrachten wordt tijdens de realisatie van het trajectplan een actieve houding van de cliënt bevorderd en daardoor zijn zelfvertrouwen vergroot. Netwerk Atiyeh Re-integratie is zeer goed bekend met de reintegratiemarkt in het bijzonder op het gebied van re-integratie van (getraumatiseerde/hoogopgeleide) vluchtelingen en beschikt over een zeer breed netwerk in het hele land. Resultaat en nazorg Voor Atiyeh Re-integratie staat de realisatie van het afgesproken doel centraal. Dat doel kan, afhankelijk van de opdracht, verschillend zijn: arbeidsre-integratie, een kwalificatie behalen, zelfredzaamheid en participatie in de samenleving, een eigen bedrijf starten, enzovoort. Het eindresultaat wordt gevolgd door een nazorgtraject, in principe van zes maanden. Doelgroep (getraumatiseerde /hoogopgeleide) vluchtelingen.

24 Atlas Employability Services B.V. Correspondentieadres: Postbus 23513, 3001 KM Rotterdam Bezoekadres: Westersingel 91,3015 LC Rotterdam Naam: Koen Roozen Telefoonnummer: / adres: : Postbus 23513, 3001 KM Rotterdam Inhoud Re-integratie en begeleiding van mensen met een redelijke afstand tot de arbeidsmarkt door middel van coaching, scholing, testmethodiek en intensieve aandacht. Veel ervaring is er met kandidaten uit de logistieke en maritieme sectoren, ongeacht het beroep. Doelgroep Als doelgroep mensen die om redenen van gewone werkloosheid zijn uitgevallen, of door ziekte op grond van lichamelijk en/of psychische aandoeningen / klachten. Wel moet de kandidaat beschikken over een vaste woon / verblijfplaats in of rond Rotterdam.

25 AtWork Jobcoaching B.V. Correspondentieadres: Postbus AX Dordrecht Bezoekadres: Zwartewaalstraat HZ Rotterdam klantmanagers en klanten Naam: Dhr. E. Baan Telefoonnummer: adres: : Zwartewaalstraat HZ Rotterdam Inhoud: De specialiteit van AtWork de combinatie van intensieve jobcoaching, lifecoaching én de inzet van eigen leerwerkbedrijven. De eigen leerwerkbedrijven zijn Het Havenmuseum Rotterdam, Historische Scheepswerf De Delft en Huys ten Donck. Daarnaast heeft AtWork een groot aantal stage-, leerwerk en echte werkplekken beschikbaar. De afgelopen 5 jaar heeft AtWork zo n 400 jongeren naar duurzaam werk begeleid. Doelgroep: Jongeren(18-35 jaar) die licht verstandelijk en/of psychisch beperkt zijn. Veel jongeren die AtWork nu coacht hebben een allochtone achtergrond.

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid Outplacement Outplacement Sta je aan het begin van een nieuwe stap in je loopbaan? Wij ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe baan. Nieuwe keuzes maken is wat onwennig en het maakt je soms onzeker.

Nadere informatie

NovaWork. Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers. Iedereen doet mee!

NovaWork. Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers. Iedereen doet mee! NovaWork Aan de slag op de arbeidsmarkt in zes stappen Werkgevers en opdrachtgevers Iedereen doet mee! NovaWork helpt mensen met een forse afstand tot de arbeidsmarkt op de zoektocht naar zinvol en passend

Nadere informatie

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Promenzo werkt

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Promenzo werkt Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen Promenzo werkt Promenzo begeleidt en ondersteunt mensen met ernstige psychiatrische of psychische problemen bij het zoeken naar, vinden en behouden van

Nadere informatie

Percuris Re-integratie & Jobcoaching. Gewoon doen werkt!

Percuris Re-integratie & Jobcoaching. Gewoon doen werkt! Percuris Re-integratie & Jobcoaching Gewoon doen werkt! Wij handelen daadkrachtig en resultaatgericht Percuris is een deskundige partner voor re-integratie, jobcoaching en outplacement. Organisaties, bedrijven

Nadere informatie

meer dan re-integratie

meer dan re-integratie meer dan re-integratie is een goed re-integratiebureau? wij werken ONS ANTWOORD HIEROP IS: Een re-integratiebureau dat dagelijks met toewijding, zorg en passie werknemers en werkgevers begeleidt en ondersteunt,

Nadere informatie

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV ZW ARBO dienstverlening voor het UWV Even voorstellen DHC Wij zijn een expertise bedrijf gericht op het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de

Nadere informatie

WERKFIT-TRAJECT. Toegang tot het online vacaturesysteem Begeleiding van onze psycholoog of psychiater indien gewenst. Looptijd

WERKFIT-TRAJECT. Toegang tot het online vacaturesysteem Begeleiding van onze psycholoog of psychiater indien gewenst. Looptijd OVER JASNANTE Ieder mens is anders en daarmee ook ieder re-integratie traject. Jasnante biedt maatwerk en bekijkt per persoon wat iemand nodig heeft om in beweging te komen en zijn of haar loopbaan op

Nadere informatie

Employee Support en Menea

Employee Support en Menea Employee Support en Menea Sinds de aankondiging in april heb je de adviseurs van Employee Support bij Philip Morris kunnen zien om jou en je collega's te ondersteunen en bij te staan. Gelukkig hebben veel

Nadere informatie

Van Werk naar Werk. 2 e spoor re-integratie op maat - 2014. Uitgebreide intake op zoek naar mogelijkheden en kansen

Van Werk naar Werk. 2 e spoor re-integratie op maat - 2014. Uitgebreide intake op zoek naar mogelijkheden en kansen Van Werk naar Werk 2 e spoor re-integratie op maat - 2014 Geconfronteerd worden met langdurig verzuim is een ingrijpende situatie. De Wet Verbetering Poortwachter verwacht van u en de werkgever een optimale

Nadere informatie

Wij analyseren de situatie en vervolgens werken we met een eenvoudig categoriemodel:

Wij analyseren de situatie en vervolgens werken we met een eenvoudig categoriemodel: Re-integratiebegeleiding (2 e en 3 e spoor) Doel 1. Duidelijkheid! Wij analyseren de situatie en vervolgens werken we met een eenvoudig categoriemodel: 2. Werk! * Ruime arbeidsmogelijkheden * Beperkte

Nadere informatie

Methodiekbeschrijving Januari 2008. Laat Zien Wat Je Kunt

Methodiekbeschrijving Januari 2008. Laat Zien Wat Je Kunt Methodiekbeschrijving Januari 2008 Laat Zien Wat Je Kunt Deel 1: Methodiekbeschrijving Het is bij de juiste methodiekvaststelling bepalend uit welke personen de doelgroep bestaat. De methodiek is vooral

Nadere informatie

Post HBO opleiding Jobcoach/Trajectbegeleider

Post HBO opleiding Jobcoach/Trajectbegeleider Post HBO opleiding Jobcoach/Trajectbegeleider Combo Emonomy Combo Emonomy heeft een lange historie en traditie in methodiekontwikkeling, onderzoek, opleiding, coaching en advies op het gebied van arbeidsontwikkeling,

Nadere informatie

Arbeidstoeleiding en Jobcoaching

Arbeidstoeleiding en Jobcoaching Arbeidstoeleiding en Jobcoaching Arbeidstoeleiding & Jobcoaching 2 Inhoudsopgave Arbeidstoeleiding en Jobcoaching Inleiding blz. 4 Kennismakingsgesprek blz. 6 Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO)

Nadere informatie

Juristnet reintegraties en sociale innovaties Maliebaan 45 3581 CD Utrecht telefoon 030 2731433 Email juristnetsolutions@aol.com

Juristnet reintegraties en sociale innovaties Maliebaan 45 3581 CD Utrecht telefoon 030 2731433 Email juristnetsolutions@aol.com Juristnet reintegratie dienstverlening inclusief Leer en werk trajecten 2014 En inclusief innovatieve reintegratie dienstverlening c.q. 12 XR en LT reintegratie trajecten 1 Juristnet reintegraties inleiding.

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Werken en leren bij The Colour Kitchen

Werken en leren bij The Colour Kitchen Werken en leren bij The Colour Kitchen The Colour Kitchen The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel horeca concept met een groot maatschappelijk hart. Wij willen samen met onze gasten én onze

Nadere informatie

Bijlage bij visiedocument. Overzicht re-integratieactiviteiten en projecten. Gemeente Barneveld

Bijlage bij visiedocument. Overzicht re-integratieactiviteiten en projecten. Gemeente Barneveld Bijlage bij visiedocument Overzicht re-integratieactiviteiten en projecten Gemeente Barneveld 1. Inleiding Om het visiedocument in het juiste perspectief te plaatsen, is het van belang een duidelijk overzicht

Nadere informatie

VIP & Educatie ten behoeve van maatschappelijke participatie en re-integratie

VIP & Educatie ten behoeve van maatschappelijke participatie en re-integratie VIP & Educatie ten behoeve van maatschappelijke participatie en re-integratie Inleiding Per 1 januari 2015 hebben zowel de gemeente Enschede als het Leger des Heils zich aangesloten bij het landelijk programma

Nadere informatie

Reïntegratie... een stapsgewijze benadering

Reïntegratie... een stapsgewijze benadering N A Z A R I A N & Z U I D E M A Reïntegratie... een stapsgewijze benadering Van kennis naar kunde. A C A D E M Y Nr. 12 M I J N O B J E C T I V I T E I T Waarom deze training? Wanneer je als reïntegratiecoach

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING INHOUD WIJ MAKEN ER WERK VAN! 04 PROCEDURE VAN EEN VAN WERK- NAAR-WERKTRAJECT 09 LOOPBAANORIËNTATIE EN LOOPBAANCOACHING 05 OVER EXPERTISECENTRUM

Nadere informatie

een nieuwe baan via Randstad HR Solutions

een nieuwe baan via Randstad HR Solutions een nieuwe baan via Randstad HR Solutions Je hebt als medewerker van Philip Morris onlangs te horen gekregen dat de locatie waar je werkt sluit. Dat heeft ingrijpende gevolgen voor jou en je collega s.

Nadere informatie

Juristnet reintegraties en sociale innovaties Maliebaan 45 3581 CD Utrecht telefoon 030 2731433 Email juristnetsolutions@aol.com

Juristnet reintegraties en sociale innovaties Maliebaan 45 3581 CD Utrecht telefoon 030 2731433 Email juristnetsolutions@aol.com Juristnet reintegratie dienstverlening inclusief Leer en werk trajecten 2014 En inclusief innovatieve reintegratie dienstverlening c.q. 12 XR en LT reintegratie trajecten 1 Juristnet reintegraties inleiding.

Nadere informatie

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Werkgelegenheidsplan Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Vergroot je kansen op een betaalde baan Ingrid Hurkens (48), verkoopmedewerker MyShop: Ik hoor gewoon

Nadere informatie

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging De kortste weg naar een passende baan Uw functie bij Van Oord komt te vervallen en u moet op zoek naar een nieuwe baan. Deze

Nadere informatie

Stichting Jong Actief Trajecten

Stichting Jong Actief Trajecten Participatieladder Jong Actief Trede 6: Betaald werk Re-integratie Trede 5: Betaald werk met ondersteuning Re-integratie Trede 4: Onbetaald werk Sociale Activering / Dagbesteding Trede 3: Deelname georganiseerde

Nadere informatie

Werken en leren bij the Colour Kitchen

Werken en leren bij the Colour Kitchen Werken en leren bij the Colour Kitchen THE COLOUR KITCHEN The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel horecaconcept met een groot maatschappelijk hart. Wij willen samen met onze gasten én onze

Nadere informatie

wij begeleiden van werk naar werk

wij begeleiden van werk naar werk wij begeleiden van werk naar werk Koraal Groep Wij begeleiden van Werk naar Werk Als je hoort dat je boventallig bent of niet meer kunt werken in je huidige baan, wil je in actie komen. Maar wat kun je

Nadere informatie

De match die werkt! De activiteiten van de jobcoach zijn gericht op het behouden van de match!

De match die werkt! De activiteiten van de jobcoach zijn gericht op het behouden van de match! De match die werkt! De activiteiten van de jobcoach zijn gericht op het behouden van de match! De match die werkt! Een baan vinden en behouden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms is hier extra

Nadere informatie

Leonard Steetsel Directeur IBN Arbeidsintegratie. email: lsteetsel@ibn.nl website: www.ibn.nl telefoon: 0413-282215

Leonard Steetsel Directeur IBN Arbeidsintegratie. email: lsteetsel@ibn.nl website: www.ibn.nl telefoon: 0413-282215 Leonard Steetsel Directeur IBN Arbeidsintegratie email: lsteetsel@ibn.nl website: www.ibn.nl telefoon: 0413-282215 IBN uitvoeringsregie, begeleiding en ontwikkeling van mensen Even wat getallen Landelijk

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Outplacement Voorbeeldteksten

Outplacement Voorbeeldteksten Outplacement Voorbeeldteksten Hieronder volgen een aantal voorbeeld teksten voor outplacement Tekst 1 Outplacement Werknemers waarvan de functie komt te vervallen, blijven gedurende het outplacement in

Nadere informatie

Werken met een beperking

Werken met een beperking Meedoen in de maatschappij is voor iedereen belangrijk. Zeker ook voor mensen met een beperking. Door (weer) actief mee te doen, wordt de stap naar betaald werk kleiner. Mensen voelen zich gezonder. Daardoor

Nadere informatie

Samen Sterk naar Werk

Samen Sterk naar Werk Meedoen in de maatschappij is voor iedereen belangrijk. Zeker ook voor mensen met een beperking. Door (weer) actief mee te doen, wordt de stap naar betaald werk kleiner. Mensen voelen zich gezonder. Daardoor

Nadere informatie

Voor u als verwijzer. Duurzame arbeidsparticipatie

Voor u als verwijzer. Duurzame arbeidsparticipatie Voor u als verwijzer Duurzame arbeidsparticipatie Duurzame arbeidsparticipatie is gericht op het vinden én houden van passend werk. Sterk in Werk helpt cliënten bij het vinden van de best passende werkplek.

Nadere informatie

mobiliteitstrajecten Randstad HR Solutions voor de zorginstellingen in de VVT, GHZ en GGZ

mobiliteitstrajecten Randstad HR Solutions voor de zorginstellingen in de VVT, GHZ en GGZ mobiliteitstrajecten Randstad HR Solutions voor de zorginstellingen in de VVT, GHZ en GGZ klanttevredenheid Uit onafhankelijk onderzoek (Cedeo, branchekeurmerk) blijkt dat maar liefst 96% van de medewerkers

Nadere informatie

De ICT-Academy: Van werkzoekende tot ICT-specialist

De ICT-Academy: Van werkzoekende tot ICT-specialist De ICT-Academy: Van werkzoekende tot ICT-specialist Adresgegevens: Meent 93a 3011 JG Rotterdam 010 41 40 282 Voor algemene informatie over Carrièrewinkel Projecten: www.carrierewinkel.nl E-mail: info@carrierewinkel.nl

Nadere informatie

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT?

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT? BROCHURE OUTP LACEMENT Loopbaan Als je te maken krijgt met outplacement dan wil je op een goede en professionele manier begeleid worden. Bij IK overtref me kies je voor een individuele en persoonlijke

Nadere informatie

wij zijn Sterk in Werk

wij zijn Sterk in Werk wij zijn Sterk in Werk 1 Wij zijn Sterk in Werk Wij zijn Sterk in Werk (onderdeel van Koraal Groep), specialist op het terrein van arbeidstoeleiding en jobcoaching van jongeren en jong volwassenen met

Nadere informatie

Informatie voor doorverwijzers Aanbod taalcoaching

Informatie voor doorverwijzers Aanbod taalcoaching Informatie voor doorverwijzers Aanbod taalcoaching Taal doet meer Taal doet meer heeft een niet meer weg te denken rol in de Utrechtse samenleving op het gebied van integratie en participatie. Door taal

Nadere informatie

Nieuwe kansen voor intermediairs

Nieuwe kansen voor intermediairs 1 Bemiddeling van werkzoekenden met een arbeidsbeperking Nieuwe kansen voor intermediairs De komende jaren is het aan werk helpen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking een groot thema. In 2026 moet

Nadere informatie

Cylin Participatie. Nieuwe toekomst voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt

Cylin Participatie. Nieuwe toekomst voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt Cylin Participatie Nieuwe toekomst voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt Nieuwe toekomst voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt De overheid vindt het belangrijk dat iedereen deelneemt aan de

Nadere informatie

Participatiewet. Werk training - coaching

Participatiewet. Werk training - coaching Werk training - coaching Met WERK meer MANS Wie zijn wij: 15 jaar ervaring Zuid- / midden Nederland Breed & groot netwerk Consulenten Arbeidsdeskundigen Loopbaanadviseurs (Job)coaches Werkmans stelt zich

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Begrippenbijsluiter It takes two to tango

Begrippenbijsluiter It takes two to tango Begrippenbijsluiter It takes two to tango Over reïntegratie op de arbeidsmarkt In deze begrippenlijst staan in alfabetische volgorde begrippen uitgelegd die te maken hebben met reïntegratie. De begrippenbijsluiter

Nadere informatie

Samen werken aan werk. Atlant Groep Werk met meerwaarde

Samen werken aan werk. Atlant Groep Werk met meerwaarde Samen werken aan werk Atlant Groep Werk met meerwaarde Binnen de Atlant Groep is alles afgestemd op het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt voor langdurig werklozen en mensen met een arbeidsbeperking.

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE. Eindevaluatie IRO (Individuele Re-integratie Overeenkomst)

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE. Eindevaluatie IRO (Individuele Re-integratie Overeenkomst) De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Binnenhof 1 A 2513 AA S GRAVENHAGE 2513AA22XA Postbus 90801 2509 LV Den Haag Anna van Hannoverstraat 4 Telefoon (070) 333 44 44 Fax (070) 333 40 33

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Zeycan Sahin. Allround- specialist Sociale Zaken. augustus 2009

Curriculum Vitae. Zeycan Sahin. Allround- specialist Sociale Zaken. augustus 2009 Curriculum Vitae Zeycan Sahin Allround- specialist Sociale Zaken augustus 2009 Persoonsgegevens Opleidingen Naam Zeycan Sahin Adres Straatsburglaan 31 7543 XH Enschede Telefoon 06 25227111 E-mail zeycansahin@hotmail.com

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SCHOLEN VOOR PRAKTIJKONDERWIJS NOORDOOST NOORD-BRABANT, MEE EN UWV

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SCHOLEN VOOR PRAKTIJKONDERWIJS NOORDOOST NOORD-BRABANT, MEE EN UWV SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SCHOLEN VOOR PRAKTIJKONDERWIJS NOORDOOST NOORD-BRABANT, MEE EN UWV 1. INLEIDING De arbeidsintegratie van jongeren met leermoeilijkheden is gebaat bij een goede regionale samenwerking.

Nadere informatie

Passend werk voor iedereen Maak kennis met HelioMaatwerk en doe er uw voordeel mee!

Passend werk voor iedereen Maak kennis met HelioMaatwerk en doe er uw voordeel mee! Leer/werktrajecten voor jongeren uit het speciaal en praktijkonderwijs Passend werk voor iedereen Maak kennis met HelioMaatwerk en doe er uw voordeel mee! Werk is belangrijk voor een mens. Het is een goede

Nadere informatie

DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER

DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER UTRECHT MIDDEN DE PARTICIPATIEWET VOOR U ALS WERKGEVER Doel van de Participatiewet De Participatiewet vervangt de bijstandswet, de Wet sociale werkvoorziening en een deel van de Wajong. Het doel van de

Nadere informatie

Specialist in arbeidsparticipatie.

Specialist in arbeidsparticipatie. Specialist in arbeidsparticipatie. Wij geloven dat jij de aandacht moet krijgen die je nodig hebt. www.chainworks.nl 1 Over ChainWorks Er zijn steeds meer argumenten en motivaties om mensen met een arbeidsbeperking

Nadere informatie

Visie en eindtermen voor jobcoachopleidingen

Visie en eindtermen voor jobcoachopleidingen Visie en eindtermen voor jobcoachopleidingen Versie 1.0 12 april 2012 Inhoudsopgave blz. Voorwoord 2 Algemeen -Visie 3 -Methodiek 4 Intake/assessment 5 Jobfinding 6 Coaching on the job 7 Definitielijst

Nadere informatie

Werken naar vermogen bij Sunny Tom een kwestie van de juiste mix: persoon, situatie en begeleiding

Werken naar vermogen bij Sunny Tom een kwestie van de juiste mix: persoon, situatie en begeleiding Werken naar vermogen bij Sunny Tom een kwestie van de juiste mix: persoon, situatie en begeleiding Persoon Jongeren met een beperking die moeilijk plaatsbaar zijn op de arbeidsmarkt Situatie Tuinbouwbedrijf

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

Nieuwe kans op extra instroom

Nieuwe kans op extra instroom Nieuwe kans op extra instroom Focus op de arbeidsmarkt Naast het erkennen van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderhoud van kwalificaties in de sectoren zorg, welzijn en

Nadere informatie

Ik ben. Eerlijk. Geduldig. Creatief. Gestructureerd. Communicatief. Geïnteresseerd. Geeft aandacht WWW.IKBENHARRIE.NL

Ik ben. Eerlijk. Geduldig. Creatief. Gestructureerd. Communicatief. Geïnteresseerd. Geeft aandacht WWW.IKBENHARRIE.NL Ik ben Geïnteresseerd Creatief WWW.IKBENHARRIE.NL Communicatief Geeft aandacht Eerlijk Gestructureerd Geduldig Harrie is ontwikkeld door CNV Jongeren en Vilans, met dank aan de support van UWV en Instituut

Nadere informatie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie De Kandidatenmarkt informatie & visie Onze missie & visie De Kandidatenmarkt is een jonge, innovatieve en dynamische sociale organisatie die werkzoekenden van 17 t/m 29 jaar naar werk, werkervaringsplekken,

Nadere informatie

Post-hbo cursus Jobcoach

Post-hbo cursus Jobcoach Post-hbo cursus Jobcoach Voor veel mensen met een arbeidshandicap is terugkeer naar betaald werk geen optie. Aan de zijlijn van de samenleving staan echter ook niet. Een jobcoach helpt om een passende

Nadere informatie

TRAJECT OP MAAT INVESTEREN IN JEUGD

TRAJECT OP MAAT INVESTEREN IN JEUGD Eigen kracht, motivatie, vertrouwen, nieuwe mogelijkheden, ontdekken en ontwikkelen van talenten JEUGD & ONDERWIJS TRAJECT OP MAAT INVESTEREN IN JEUGD Gemeente s Hertogenbosch Afdeling Jeugd en Onderwijs

Nadere informatie

Omscholing Taxichauffeur

Omscholing Taxichauffeur Omscholing Taxichauffeur InterTransfer Sonsbeekweg 1 6814 BA Arnhem www.intertransfer.nl 026-355 72 77/ info@intertransfer.nl Wie is InterTransfer? InterTransfer is een re-integratie- en outplacementbureau

Nadere informatie

Budgetbeheer Bewindvoering beschermingsbewind Budgetcoaching voor ondernemers Schuldhulpverlening

Budgetbeheer Bewindvoering beschermingsbewind Budgetcoaching voor ondernemers Schuldhulpverlening Juristnet Financiele zorg Budgetbeheer Bewindvoering beschermingsbewind Budgetcoaching voor ondernemers Schuldhulpverlening Juristnet reintegratie dienstverlening inclusief Leer en werk trajecten 2014

Nadere informatie

Drie Sporen: Onze doelen richten daarom op:

Drie Sporen: Onze doelen richten daarom op: beleidsplan 2009 MEEDOEN IN DE MAATSCHAPPIJ In ons Beleidskader Participatie, Re-integratie en Inkomenswaarborg (oktober 2004) worden beleidsuitgangspunten en specifieke doelgroepen aangegeven. Dit beleidskader

Nadere informatie

Evaluatierapport Groenproject gemeente Boxmeer

Evaluatierapport Groenproject gemeente Boxmeer Evaluatierapport Groenproject gemeente Boxmeer Inleiding Op 1 februari 2007 is de gemeente Boxmeer, in samenwerking met IBN Arbeidsintegratie gestart met het zogenaamde Groenproject. Dit project, waarbij

Nadere informatie

Afdeling Samenleving Richtlijn 3.2 WORK FIRST (SPORENMODEL)

Afdeling Samenleving Richtlijn 3.2 WORK FIRST (SPORENMODEL) Afdeling Samenleving Richtlijn 3.2 WORK FIRST (SPORENMODEL) Algemeen Met ingang van 1 januari 2004 is de Wet Werk en Bijstand (WWB) in werking getreden. In de WWB staat de eigen verantwoordelijkheid van

Nadere informatie

Snel aan de slag met talent!

Snel aan de slag met talent! Bent u op zoek naar een geschikte medewerker? Naar iemand die graag aan het werk wil? Snel aan de slag met talent! Laat Roads kosteloos de juiste match voor u vinden! Individuele Plaatsing en Steun (IPS):

Nadere informatie

Werkzoekenden in Westfriesland. Ik ben WerkSaam in Westfriesland. www.werksaamwf.nl

Werkzoekenden in Westfriesland. Ik ben WerkSaam in Westfriesland. www.werksaamwf.nl Werkzoekenden in Westfriesland Ik ben WerkSaam in Westfriesland WerkSaam Westfriesland Wij zijn WerkSaam in Westfriesland WerkSaam Westfriesland is dé arbeidsbemiddelaar van Westfriesland. Wij begeleiden

Nadere informatie

WERKEN AAN WERK Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag

WERKEN AAN WERK Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag WERKEN AAN WERK Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag Werken aan werk Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag Om werknemers die ontslagen dreigen te worden of

Nadere informatie

Mats Werkt! WWW.MATSWERKT.NL DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER.

Mats Werkt! WWW.MATSWERKT.NL DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER. Mats Werkt! DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER. WWW.MATSWERKT.NL Mats werkt: Dé cursus voor het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer.

Nadere informatie

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens Werk naar werk (als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014 Karin Boelens Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Mobiliteit: Werk naar werk... 3 2.1 Voorlichting... 3 2.2 Intakegesprek... 4 2.2.1 Portal Werkinzicht...

Nadere informatie

Re-integratie-instrumenten en voorzieningen voor gedeeltelijk arbeidsgeschikten

Re-integratie-instrumenten en voorzieningen voor gedeeltelijk arbeidsgeschikten Re-integratie-instrumenten en voorzieningen voor gedeeltelijk arbeidsgeschikten Bij de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA) staat 'werken naar vermogen' centraal. De nadruk ligt op wat mensen

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

re-integratie presentatie ten behoeve van congres reuma werkt op 17 mei 2011 Jan van den Berg Boudewijn Röling

re-integratie presentatie ten behoeve van congres reuma werkt op 17 mei 2011 Jan van den Berg Boudewijn Röling re-integratie presentatie ten behoeve van congres reuma werkt op 17 mei 2011 Jan van den Berg Boudewijn Röling re-integratie: wie doet wat? spoor 1: zolang er een dienstverband bestaat is de werkgever

Nadere informatie

Bouwstenen voor effectieve reintegratie

Bouwstenen voor effectieve reintegratie Bouwstenen voor effectieve reintegratie voor mensen met een beperking Luuk Mallee - Regioplan Michiel Sebel Werkse! Delft Robert Nijmands Werkse! Delft Het onderzoek Effectiviteit re-integratie arbeidsbeperkten.

Nadere informatie

Samen sterk in het sociaal domein

Samen sterk in het sociaal domein Samen sterk in het sociaal domein startpeople.nl/werkgever/sociaal-domein 1 Meer werk doen met minder handen Sinds januari 2015 heeft u er als gemeente een groeiend aantal taken bijgekregen in het zogenoemde

Nadere informatie

Outplacement: voor de werknemer

Outplacement: voor de werknemer Outplacement: voor de werknemer Ontslag: een keerpunt voor werkgever en werknemer De aanleiding tot outplacement is een ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat werknemer en werkgever, om

Nadere informatie

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES

Organisatiekracht. Mentale veerkracht. Teamkracht. Werkkracht. Menskracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES Mentale veerkracht MEER VEERKRACHT, MEER ENERGIE, BETERE PRESTATIES In de (top)sport is het een vast gegeven; wil je succesvol zijn als sporter dan investeer je in techniek en conditie, maar ook in mentale

Nadere informatie

Op zoek naar de bakens in het werk. Drs. Marjan Heinink Tel. 06 19 10 40 15 E-mail: m.heinink@hetnet.nl

Op zoek naar de bakens in het werk. Drs. Marjan Heinink Tel. 06 19 10 40 15 E-mail: m.heinink@hetnet.nl MARJAN HEININK BUREAU VOOR COACHING, LOOPBAANADVIES & TRAINING Op zoek naar de bakens in het werk Drs. Marjan Heinink Tel. 06 19 10 40 15 Psycholoog E-mail: m.heinink@hetnet.nl Postadres : Vosmaerlaan

Nadere informatie

Het antwoord op uw personele vraagstuk

Het antwoord op uw personele vraagstuk BD Recruitment BV Het antwoord op uw personele vraagstuk Wie bepaalt bij welk re-integratiebedrijf ik terecht kan? De gemeente of UWV WERKbedrijf maakt bij uw re-integratietraject vaak gebruik van een

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Wegwijzer WSW. Informatie voor begeleiders van de Gemiva-SVG Groep over werk en inkomen van hun cliënten.

Wegwijzer WSW. Informatie voor begeleiders van de Gemiva-SVG Groep over werk en inkomen van hun cliënten. WAJONG PARTICIPATIEWET WSW Wegwijzer Informatie voor begeleiders van de Gemiva-SVG Groep over werk en inkomen van hun cliënten. De Gemiva-SVG Groep ondersteunt mensen die door een beperking of chronische

Nadere informatie

Mogen wij jou. de BAL toespelen? u Het Ambachtshuis Brabant biedt kleinschalige vakscholing. aan volgens het Meester-gezel-principe in Brabant.

Mogen wij jou. de BAL toespelen? u Het Ambachtshuis Brabant biedt kleinschalige vakscholing. aan volgens het Meester-gezel-principe in Brabant. Mogen wij jou de BAL toespelen? u Het Ambachtshuis Brabant biedt kleinschalige vakscholing aan volgens het Meester-gezel-principe in Brabant. u Vakbekwame, ambachtelijk geschoolde mensen zijn altijd nodig!

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Omscholing. InterTransfer Sonsbeekweg BA Arnhem /

Omscholing. InterTransfer Sonsbeekweg BA Arnhem / Omscholing Beveiliger InterTransfer Sonsbeekweg 1 6814 BA Arnhem www.intertransfer.nl 026 355 7277/ info@intertransfer.nl Wie zijn wij? Bij InterTransfer zijn uw re-integratie en outplacementvraagstukken

Nadere informatie

Projectmanagementbureau. Statushoudersnel snel naar werk, opleiding en ondernemerschap

Projectmanagementbureau. Statushoudersnel snel naar werk, opleiding en ondernemerschap Statushoudersnel snel naar werk, opleiding en ondernemerschap 17 november 2016 Aanleiding Jaarlijks 2.4oo nieuwe statushouders naar Amsterdam Na 2 jaar in Amsterdam 88% statushouders in de bijstand. 65

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

Businessplan Leren en Werken Noordoost Brabant 2013-2014-2015

Businessplan Leren en Werken Noordoost Brabant 2013-2014-2015 1 Businessplan Leren en Werken Noordoost Brabant 2013-2014-2015 1. Inleiding Leren en Werken in de arbeidsmarktregio Noordoost Brabant richt zich vanaf 1 januari 2013 primair op vragen van de regionale

Nadere informatie

raadsinformatiebrief betreffende de uitstroomcijfers, doorontwikkeling en (nieuwe) programma s (zie bijlage) van het Productiehuis.

raadsinformatiebrief betreffende de uitstroomcijfers, doorontwikkeling en (nieuwe) programma s (zie bijlage) van het Productiehuis. uw nummer 8889 uw datum ons nummer onze datum 11 november 2009 Verzonden inlichtingen bij sector/afdeling J. Mestrom BS / Productiehuis doorkiesnr. 0475-519054 AAN de voorzitter van de gemeenteraad bijlage(n)

Nadere informatie

Visie. De participatieladder. Het team. Het traject

Visie. De participatieladder. Het team. Het traject PSW Werk meer weten psw werk 0475 47 44 85 www.pswwerk.nl PSW Werk PSW Werk ondersteunt (jong)volwassenen met een arbeidsbeperking in de regio Midden- en Noord- Limburg. PSW Werk helpt hen bij het vinden

Nadere informatie

Voor jou als deelnemer. Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past

Voor jou als deelnemer. Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past Voor jou als deelnemer Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past Vind je het lastig om een baan te vinden of te houden? Weet je nog niet waar je talenten liggen, heb je nog geen keuze kunnen

Nadere informatie

Ongekende mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden Ongekende mogelijkheden overzicht van de mogelijkheden bij het in dienst nemen van 45-plussers Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van deze brochure, neemt u dan contact op met het

Nadere informatie

Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap

Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap voor zelfstandig ondernemers en maatschappelijke organisaties Voor meer informatie: info@roestadvies.nl telefoon 030-2640480 www.roestadvies.nl Wie zijn wij Roest

Nadere informatie

Ervaringsdossier Wethouders

Ervaringsdossier Wethouders Ervaringsdossier Wethouders Het is noodzakelijk dat (ex-)wethouders een beeld hebben van hun competenties en talenten. Voor hen is investeren in de eigen loopbaan steeds belangrijker. Als enige universiteit

Nadere informatie

TRAJECT: AAN HET WERK!? Module Arbeidstoeleiding. Joan Verhoef Monique Floothuis Natascha van Schaardenburgh Leonard de Vos

TRAJECT: AAN HET WERK!? Module Arbeidstoeleiding. Joan Verhoef Monique Floothuis Natascha van Schaardenburgh Leonard de Vos TRAJECT: AAN HET WERK!? Module Arbeidstoeleiding Joan Verhoef Monique Floothuis Natascha van Schaardenburgh Leonard de Vos TRAJECT: TRansitie naar Arbeidsparticipatie van Jongeren met Een Chronische ziekte

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Een andere kijk op werken kanker en re-integratie

Een andere kijk op werken kanker en re-integratie Een andere kijk op werken kanker en re-integratie human support grensverleggend mensenwerk Kanker wordt steeds meer een chronische ziekte, dus krijgen organisaties en werkgevers in toenemende mate te maken

Nadere informatie

Begeleid zelfstandig wonen. Voor jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking

Begeleid zelfstandig wonen. Voor jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking Begeleid zelfstandig wonen Voor jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking Melius Zorg - Tel: 010 842 2526 - Email: info@meliuszorg.nl - Kenmerken begeleiding (LVB-) Jongeren Melius Zorg biedt

Nadere informatie

1 TRAJECT VAN SCHOOL TOT ARBEID

1 TRAJECT VAN SCHOOL TOT ARBEID 1 TRAJECT VAN SCHOOL TOT ARBEID ARBEIDSTOELEIDING VOOR KWETSBARE JONGEREN Voor jongeren die behoren tot de kwetsbare doelgroep is het uitermate moeilijk om een (opleidings)traject gericht op het verkrijgen

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V.

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V. Bedrijfspresentatie Algemeen is opgericht in 2001 en is begonnen als uitzendorganisatie, inmiddels heeft Euroforce zich ontwikkeld tot een breder dienstverlenende organisatie en hebben we veel ervaring

Nadere informatie

De Bakfiets. Jobcoaching. De Bakfiets. Onze dienstverlening. Coaching / Persoonlijke ondersteuning

De Bakfiets. Jobcoaching. De Bakfiets. Onze dienstverlening. Coaching / Persoonlijke ondersteuning Jobcoaching De Bakfiets Onze dienstverlening Coaching / Persoonlijke ondersteuning De Bakfiets Dit is de persoonlijke begeleiding van de werknemer. Afhankelijk van de het doel van de coaching vindt de

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie