Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart"

Transcriptie

1 Trots op het Reestdal Balkbrug & Dedemsvaart

2 Voorwoord Het is een prachtige omgeving waarin wij wonen, werken en - zoals elk jaar ook tienduizenden gasten - genieten van onze vrije tijd. Het Reestdal is een eeuwenoud, idyllisch landschap, dat haar naam ontleent zich het kronkelige riviertje de Reest. Er is ruimte. Er is rust. U vindt er naast bloeiende hooilanden en wuivend graan ook bos, heide en prachtige authentieke boerderijen. En wilt u even shoppen of gezellig een terrasje pakken, dan kunt u soepel uit de voeten in Dedemsvaart en Balkbrug: twee sfeervolle dorpen, waar óók nog eens een heleboel te beleven valt. De uitgebreide lijst van activiteiten in dit magazine spreekt wat dat betreft boekdelen. Veel plezier! Het TrotsTeam

3 Inhoudsopgave Voorwoord Zorg 126 "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod Bedrijven tempor incididunt ut labore et dolore 130 magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Ambassadeurs 148 exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum." Activiteiten in Dedemsvaart 4 Fietsroute 14 Eten & Drinken 18 Cultuur & Natuur 42 Vrije tijd 60 Winkels 78 infobrug.nl BOV INFOBRUG DMC PSD indedemsvaart.nl 3

4 PLUS Nanning wil een plek zijn, waar u zich prettig en thuis voelt. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het doen van uw boodschappen. Ons assortiment bevat onder andere vers gebakken ambachtelijk brood, maar ook een groot aanbod geweldige wijnen. PLUS Nanning Ommerweg AV Balkbrug Tel.: nanning@plus.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Verder hebben wij een ruim aanbod PLUS huismerkproducten van uitstekende kwaliteit, en met de grootste zorg samengesteld. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons assortiment. Met de vier merkwaarden Aandacht, Kwaliteit, Lokaal en Verantwoord onderscheiden wij ons in supermarktland.

5 winkels PLUS Nanning De supermarkt die zich onderscheidt 79

6 Babs Fashion Eigenzinnige en verrassende damesmode Babs Fashion Marktstraat GT Dedemsvaart babsfashion.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Babs Fashion in Dedemsvaart is een damesmodezaak met een collectie, die door haar grote verscheidenheid veel vrouwen aanspreekt. Babs Fashion hanteert een eigenzinnige mix van stijlen, stoffen en kleuren, die het assortiment op z n minst verrassend maakt!

7 Bakkerij van der Most Ambacht & passie winkels Bakkerij van der Most Markt GW Dedemsvaart bakkerijvandermost.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Bakkerij van der Most werkt met pure passie. Het assortiment van de ambachtelijke bakkerij loopt uiteen van brood en banket tot aan chocolade. Van der Most is verder de enige bakker van de overheerlijke Dalfser Mop. Goed om te weten: producten die s ochtends uit de oven komen, liggen even later in de winkel. Verser kan niet! 81

8 Kringloop Ondersteunt in Balkbrug verkoopt leuke tweedehands spullen als meubelen, kleding en allerhande accessoires. Ook is er dagbesteding voor en met buurtgenoten die graag wat willen doen, en daarbij gezelligheid en aanspraak zoeken. Vrienden van de Zorg & Kringloop Balkbrug Zwolseweg 90A 7707 AK Balkbrug infobrug.nl BOV INFOBRUG De visie is: de klant is koning en iedereen wordt gezien en behandeld als gelijke. Al heb je een beperking, rugzakje of diagnose, wij zijn een grote familie, zegt men bij Kringloop Ondersteunt. Op de dagbesteding wordt gekeken naar passende en haalbare activiteiten en werkzaamheden. Wees niet alleen trots bij het behalen van een doel, wees trots bij elk stapje dat je maakt.

9 winkels Vrienden van de Zorg & Kringloop Balkbrug 83

10 De Boxx Your style at De BoXX De Boxx Julianastraat GH Dedemsvaart Volg ons via Facebook DMC PSD indedemsvaart.nl Bij De BoXX vindt u naast positiemode van Mamalicious - leuke en altijd hippe kleding voor een betaalbare prijs - ook prematuur babykleding. Maar daar blijft t niet bij! U ziet er ook de leukste jurkjes en een enorme keuze in jeans. Op zoek naar cadeausuggesties? Geen probleem met al die grappige rompertjes, knuffels, knipjes, tassen en ga zo maar door. En o ja, er is uiteraard ook een kinderspeelhoekje.

11 Henk de Jonge Bloembinderij Nét even anders! winkels Henk de Jonge Bloembinderij Julianastraat GJ Dedemsvaart bloembinderijhenkdejonge.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Al ruim 40 jaar mogen we een mooi vakmanschap uitoefenen aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Met passie en enthousiasme maken wij met bloemen of planten iets moois voor elke gelegenheid. Onze klanten hebben daar oog voor, en komen graag terug voor iets dat net even anders is! 85

12 Banketbakkerij Dorgelo Wisseling GR Dedemsvaart banketbakkerijdorgelo.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Dorgelo is de Dedemsvaartse banketbakkerij die gebak, taarten, koekjes en een breed assortiment aan chocolade in eigen huis vorm geeft. Het is een modern bedrijf, met enthousiaste mensen die geen uitdaging uit de weg gaan en voortdurend aan nieuwe ideeën werken. Daardoor staat Banketbakkerij Dorgelo - na bijna 175 jaar - nog steeds garant voor een smaakvol assortiment en een goede service.

13 winkels Banketbakkerij Dorgelo t Is van Dorgelo, dat proef je zo! 87

14 Basic Black Marktstraat GT Dedemsvaart basicblackfashion.com DMC PSD indedemsvaart.nl Basic Black is een gezellige boetiek in het hart van Dedemsvaart. De standaard merken hangen er niet: wij houden van een uitdaging! Service en persoonlijke aandacht gaan hand in hand met onze slogan: Vrouw wat ben je mooi, niet alleen van binnen, maar ook van buiten! Kom gewoon eens kijken. De koffie staat klaar. En wij ook!

15 winkels Basic Black Anders, betaalbaar en van maat 34 t/m 64! 89

16 Uut t Veld Boerderijvlees Westerhuizingerweg RH Balkbrug Tel.: of infobrug.nl BOV INFOBRUG Aan de rand van de Staatsbossen aan de Westerhuizingerweg houdt de familie Emmink zich bezig met het Franse vleesras Blonde d Aquitaine. Onder de naam Uut t Veld - écht boerderijvlees is het vlees in handige porties verkrijgbaar in de boerderijwinkel (open op woensdag- en vrijdagmiddag, maar ook op afspraak). Het verse vlees is vacuüm verpakt, diep ingevroren en voorzien van etiket. Het goede leven dat wij onze dieren bieden, proeft u terug in de smaak van het vlees.

17 winkels Uut t Veld Boerderijvlees U próeft gewoon het goede leven 91

18 DA Evelyn Drent Drogisterij - Parfumerie - Beautysalons DA Evelyn Drent Julianastraat GH Dedemsvaart da.nl DMC PSD indedemsvaart.nl DA Evelyn Drent is al sinds de jaren dertig in Dedemsvaart gevestigd. In onze winkel vindt u naast drogisterij artikelen, geneesmiddelen, parfums en homeopathie, ook twee beautysalons. Verder beschikken wij over professionele apparatuur, waarmee we u gratis een oogmeting kunnen laten doen.

19 Nuvelstijn Mode Iedere vrouw slaagt bij Nuvelstijn Mode winkels Nuvelstijn Mode Wisseling GR Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl In de collectie van Nuvelstijn Mode in Dedemsvaart vindt u prachtige kleding van onder meer Marc Aurel, La Gauchita, Mac, Cambio, Jc Sophie, McGregor, Gaastra, Belluna, Creenstone, Gerry Weber, Eroke, Mystic Blue en Uno Due. 93

20 De Welle Christelijke boeken & muziek De Welle Moerheimstraat CE Dedemsvaart welleboekenmuziek.nl DMC PSD indedemsvaart.nl In 1997 is de Christelijke Boekhandel De Welle opgericht. Eerst als marktkraam, maar vanaf 1998 met een eigen winkel die volledig op vrijwilligers draait. De huidige winkel is gevestigd aan de Moerheimstraat 8 en bevat naast een uitgebreid aanbod boeken ook cd s, films, cadeauartikelen en wenskaarten voor diverse gelegenheden. Het assortiment is zowel gericht op volwassenen als kinderen. Kom gezellig winkelen bij De Welle of bestel online!

21 NOIT Computers We know it NOIT Computers Julianastraat GN Dedemsvaart noit.nl DMC PSD indedemsvaart.nl NOIT Computers is sinds 2004 dé computerwinkel van Dedemsvaart. Ervaren professionals met een compleet aanbod. Van stekkertjes en kabeltjes, tot notebooks en printers. Van virusverwijdering, tot complete automatiseringsoplossingen! Voor dit alles én voor alle denkbare inktpatronen en toners A-merken en compatibles bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bewijzen dat scherpe prijzen en service prima samen gaan! 95 winkels

22 Everybody Lingerie Julianastraat GJ Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl Everybody Lingerie in Dedemsvaart is een speciaalzaak voor het hele gezin. Met lingerie, bad-, nacht- en ondermode en sportlingerie/kleding. Wij maken het onze klanten graag naar de zin. De reacties op onze facebookpagina vertellen daar alles over. Zo tof dat ik geslaagd ben vandaag. Thanx! Al jaren DE winkel waar ik mijn lingerie koop. Leuk setje gescoord! Eh, moeten we nog meer zeggen?

23 winkels Everybody Lingerie De lingerie-speciaalzaak voor het hele gezin 97

24 Welkoop Balkbrug Molenweg CD Balkbrug Tel.: infobrug.nl BOV INFOBRUG Of het nu gaat om de verzorging van en voeding voor uw paard, geit, hamster of hond, het maakt voor ons geen verschil. Want Welkoop Balkbrug heeft het allemaal! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een goed advies geven. Ook voor uw tuin kunt u bij ons terecht: we hebben planten, zaden, bemesting, tuingereedschap en - machines. Verder vindt u bij ons een groot aanbod in werkkleding, en hebben we ook meelproducten om thuis uw eigen brood te bakken. Kom eens langs!

25 winkels Welkoop Balkbrug De winkel met verstand van dier en tuin 99

26 De bakkers van Oegema houden van hun vak. Dat ruik je, dat proef je. De authentieke en gezellige bakkerij bestaat al bijna 200 jaar, en onderscheidt zich door oude recepturen en een weloverwogen keuze van grondstoffen. Het brood wordt op ambachtelijke wijze gebakken. Bakkerij Oegema Markt GV Dedemsvaart info@bakkerij-oegema.nl bakkerij-oegema.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Elke ochtend is er verse taart en banket. Uw taart wordt eventueel op bestelling en helemaal naar wens gebakken. Vraag naar de mogelijkheden. Of verras eens iemand met een ontbijtmand: een geweldig begin van de dag! Op de hoogte blijven van onze acties? Volg ons op Facebook en kijk op de site.

27 winkels Bakkerij Oegema Ambachtelijke bakkerij sinds

28 Hema Dedemsvaart Markt GW Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl Hema Dedemsvaart is sinds maart 2016 te vinden op de nieuwe locatie aan de Markt. Het is een prachtige en opvallend ruime winkel. Overzichtelijk en makkelijk toegankelijk, voor iedereen. We staan middenin de blauwe zone. En dat betekent dus gratis parkeren, voor én naast de deur! Volg ons op facebook, dan hoeft u niets te missen.

29 winkels Hema Dedemsvaart Maakt elke dag leuker! 103

30 Hairstyling ES~ER Topkapsalon in het prachtige Reestdal Hairstyling ES~ER Zwolseweg AH Balkbrug Tel.: infobrug.nl BOV INFOBRUG Onze kwaliteit en kundigheid zijn allebei gericht op ons vakgebied, waarbij verbinding met de klant voorop staat. In onze moderne kapsalon voelt u zich in een mum van tijd heerlijk ontspannen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een normale knipbehandeling, maar ook voor een complete metamorfose. U bent van harte welkom op dinsdag en woensdag van 08:30 uur tot 18:00 uur, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 20:30 uur en op zaterdag van 08:30 tot 12:00 uur.

31 Het Kuperhuus Sfeer & inspiratie Het Kuperhuus Julianastraat GL Dedemsvaart hetkuperhuus.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Het Kuperhuus is een sfeervolle winkel in landelijke woonaccessoires en kleding. Het Walhalla voor iedereen die graag bezig is met de inrichting van zijn of haar huis. U kunt er heerlijk rond snuffelen en inspiratie opdoen. U krijgt deskundig advies en wij helpen u graag bij het uitzoeken of samenstellen van een leuk cadeau. Trouwens, ook met een cadeaubon van het Kuperhuus maakt u iedereen blij. 105 winkels

32 Hoogeveen Mode Markstraat GT Dedemsvaart hoogeveenmode.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Hoogeveen Mode is sinds 1877 gevestigd in Dedemsvaart. Joost en Henri Hoogeveen zijn de vijfde generatie. Zij runnen het familiebedrijf met veel bezieling. In Dedemsvaart hebben ze drie winkels: een zaak met mannenmode, een jeansstore Unique Jeans en een dameszaak onder de naam Unique Collection.

33 Hoogeveen Mode Al 140 jaar bij de tijd 107 winkels

34 Hubo Balkbrug Meppelerweg CN Balkbrug Tel.: voordeligoverkappen.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Bij Hubo Balkbrug kunt u terecht voor airco s, zonwering, zonnezeilen (ideaal voor speelplekken en zitjes), barbecue en bijbehorende benodigdheden. Maar u vindt er ook anti-inbraakbeslag, observatieen bewakingssystemen, die te bedienen zijn via uw smartphone. Maar Hubo Balkbrug biedt meer. Denk aan terrasoverkappingen, carports, wanden, etc. Wij komen geheel vrijblijvend inmeten. Denk ook eens aan Hubo Klussendienst: wij helpen u graag met uw klus, klein of groot.

35 winkels Hubo Balkbrug Uw klusmarkt in de buurt 109

36 Jumbo Joosten Markt GW Dedemsvaart jumbo.com DMC PSD indedemsvaart.nl Bij Jumbo Joosten haalt u alle (vakantie) boodschappen voor de laagste prijs. Gegarandeerd! Wij presenteren elke dag opnieuw vers gebakken brood. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat er niets ontbreekt aan uw barbecue. Voor grotere groepen hebben we zelfs een mooie BBQ te leen! U parkeert uw auto trouwens pal voor de deur, en dat kost u helemaal niks

37 winkels Jumbo Joosten Gegarandeerd de laagste prijs! 111

38 Juwelier Optiek Brinkhuis Een begrip in Dedemsvaart en omgeving Juwelier Optiek Brinkhuis Julianastraat GL Dedemsvaart juwelierbrinkhuis.nl DMC PSD indedemsvaart.nl OPTIEK De nieuwste trends in monturen. Gratis oogmeting. BRILSERVICE Snel uw nieuwe bril klaar? Met enkelvoudige glazen meestal binnen 24 uur! Vergoeding van zorgverzekeraar direct geregeld en verrekend. JUWELIER Vele prachtige merken! Reparatieservice en vermaken van oude sieraden.

39 Phone House Dedemsvaart Kwaliteit en service winkels Phone House Dedemsvaart Julianastraat GN Dedemsvaart Phone House Dedemsvaart staat voor service, onafhankelijkheid en kwaliteit. Alleen bij ons kunt u kiezen uit alle netwerken, zowel nieuw als verlengen. DMC PSD indedemsvaart.nl Phone House Dedemsvaart is thuis in telecom & internet, televisie en bellen! 113

40 Multimedia The Read Shop Julianastraat GL Dedemsvaart multimedia-shop.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Multimedia The Read Shop heeft een opvallend breed assortiment. U vindt er lectuur voor thuis én op vakantie. Maar u kunt er ook terecht voor kantoorartikelen, tassen, cadeaus, wenskaarten, bankzaken (ING), diensten van Post.nl, etc. De verrassing ligt achterin de shop: Lokaal12. Een sfeervolle plek, waar u aan één van de tafels de kranten kunt doornemen en een kopje koffie of thee kunt drinken.

41 winkels Multimedia The Read Shop Boeken, tijdschriften en een verrassing! 115

42 Oosterom Mode By Wilco Nuvelstijn Julianastraat GK Dedemsvaart oosterommode.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Oosterom Mode By Wilco Nuvelstijn biedt heel veel mode, accessoires en meer dan vijftig topmerken aan. Onze collecties bestaan uit dameskleding en herenkleding van mooie merken, elk seizoen weer aangevuld met vernieuwende kledingitems. Oosterom Mode is er voor iedereen!

43 winkels Oosterom Mode Oosterom Mode is er voor iedereen! 117

44 PartsNL Dedemsvaart Julianastraat GH Dedemsvaart partsnl.nl DMC PSD indedemsvaart.nl PartsNL Dedemsvaart maakt deel uit van een eigentijdse Nederlandse winkelformule, en is gespecialiseerd in reparatieonderdelen voor huishoudelijke apparaten. Ook kunt u bij PartsNL terecht voor alle mogelijke reinigingsproducten en gebruiksartikelen voor in en om uw (vakantie)huis.

45 winkels PartsNL Zóveel slimme oplossingen! 119

46 Catering en Kwaliteitsslagerij Dirksen Ommerweg AW Balkbrug slagerijdirksen.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Al 65 jaar is Slagerij Dirksen een begrip in Balkbrug. Het is een bedrijf waar ambacht voorop staat, en waar producten vanuit de eigen worstmakerij en cateringkeuken over de toonbank gaan. Maar Slagerij Dirksen biedt meer. U bent er namelijk ook aan het juiste adres voor een perfect verzorgde barbecue of buffet (inclusief verhuur van de benodigde materialen en gekoeld aan huis bezorgd), of voor een (h)eerlijk stuk vlees. U kunt bij ons overigens ook online bestellen.

47 winkels Slagerij Dirksen Ambacht staat voorop 121

48 Primera Meesters Julianastraat GL Dedemsvaart primerameesters.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Primera Meesters heeft cadeaus, cadeaukaarten, wenskaarten, post- NL, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, tickets, kantoorartikelen en nog veel méér. Ook vindt u bij ons het Toerist Informatiepunt Vecht/Reestdal. Primera Meesters: altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

49 winkels Primera Meesters...even naar Primera 123

50 Shoeby Julianastraat GN Dedemsvaart shoeby.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Shoeby doet er alles aan om u 100% tevreden te stellen. Dat garanderen we zelfs met deze vier unieke beloftes. 1. Personal Shopping: Mensen mooier maken is onze passie. 2. Bijzondere items, unieke looks: Shoeby heeft altijd verrassende en trendy items. 3. Shoeby met de S van Service: Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie. 4. Wij zijn altijd dichtbij: Met 230 winkels en bijna 800 Personal Shoppers kunt u altijd even binnenlopen!

51 winkels Shoeby Onze vier unieke beloftes 125

52 Van Dedem Marke De Tjalk LR Dedemsvaart baalderborggroep.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Woon, wijk- en zorgcentrum Van Dedem Marke biedt hulp bij het realiseren van een prettige oude dag, óók als u in de regio op vakantie bent. De locatie heeft allerlei faciliteiten en diensten waarvan u - tegen betaling - gebruik kunt maken. Een helpende hand tijdens uw vakantie geeft vaak net iets extra s! U kunt er terecht voor (thuis)zorg, maar ook voor een maaltijd of een kopje koffie. Verder is er een activiteitenvereniging en dagbesteding, en zijn er ondersteunende diensten als personenalarmering, huishoudelijke hulp en wasverzorging, etc.

53 zorg Van Dedem Marke Een helpende hand 127

54 De Reestlandhoeve Wijnen waar muziek in zit De Reestlandhoeve Wijngoed & Zorghoeve John & Wilma Huisman Hoofdweg 21, 7707 RB Balkbrug reestlandhoeve.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Reestlander wijnen, wijnen uit het Reestdal, zijn het smakelijke resultaat van druiven die rijpen met muziek en homeopathie. Mensen met diverse beperkingen werken enthousiast mee aan de topkwaliteit. Wijnen met een sociale bite. Wijnen waar muziek in zit!

55 Teun s Hoeve Daar word je helemaal blij van! Teun s Hoeve Maatschappijwijk SH Balkbrug Tel.: infobrug.nl BOV INFOBRUG Teun s Hoeve is ontstaan na de geboorte van onze zoon Teun, een echte downie. Het doel van Teun s Hoeve is om op een laagdrempelige wijze de integratie te bevorderen tussen mensen met andere kwaliteiten en de samenleving. Teun s Hoeve biedt verschillende onderdelen waaronder een educatieve boerderij, trekpaardenmelkerij, theetuin, boerencamping en natuurlijk de zorgboerderij. Het is verder ook een prachtige plek voor leuke, georganiseerde activiteiten, zoals een familiedag, een (bedrijfs)feest met eventueel een boer n toafel, high tea of barbecue. 129 zorg

56 Boertjes Makelaardij Dedemsvaart Thuis in onroerend goed & vertrouwd in de regio Boertjes Makelaardij Dedemsvaart Julianastraat GN Dedemsvaart boertjesdedemsvaart.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Als koper of verkoper van onroerend goed wilt u het allerbeste. Dus kiest u een makelaarskantoor dat bij u past, dat u vertrouwt en waarmee u een klik hebt. Boertjes Makelaardij Dedemsvaart is een gevestigde naam. Vol enthousiasme zetten wij ons beste beentje voor, om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Voor ú!

57 Linde Kroon Zo fascinerend kan techniek zijn Linde Kroon Elektrotechniek Marconistraat SJ Dedemsvaart Tel.: DMC PSD indedemsvaart.nl Wij houden ervan, zegt Linde Kroon s Leo Linde, om in de techniek de grenzen op te zoeken. Die voortvarende houding leverde het bedrijf al veel succes op. Linde Kroon bestaat inmiddels meer dan 20 jaar, werkt vooral in de noordelijke provincies en brengt daarbij 25 man aan personeel op de been. Wij laten onze klanten zien hoe fascinerend moderne techniek kan zijn, en zij gaan daar graag in mee. Linde Kroon staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. 131 bedrijven

58 Autobedrijf Wessels Sterk in elk merk Autobedrijf Wessels werd in 1946 opgericht door Gerard Wessels. Ruim een kwart eeuw later kwam het bedrijf in handen van Adrie Wessels, waarna in 2007 zoon Chiel het overnam. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, lease, onderhoud en reparatie van personenauto s en bedrijfswagens. Autobedrijf Wessels Langewijk AK Dedemsvaart info@autowessels.nl autowessels.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Als lid van diverse brancheorganisaties koppelen wij hoge service aan objectieve garanties. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats, een wasserette en een tankstation met een breed assortiment. Onze persoonlijke en professionele benadering maakt Wessels tot een betrouwbare partner. U rijdt, wij doen de rest.

59 Weekamp Deuren Welkom Thuis Weekamp Deuren B.V. Weekamp Deuren Archimedesstraat SG Dedemsvaart weekampdeuren.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Al bijna 40 jaar maakt familiebe- Al bijna 40 jaar maakt familiebedrijf Weekamp Deuren B.V. samen met haar ruim 700 professionals voor u de allerbeste deur. Alles is mogelijk: voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren en binnendeuren, geheel naar uw wens. Meer informatie? 133 Kijk op weekampdeuren.nl bedrijven

60 Erik en Marijke Bennink Fotografie Goed in beeld Erik & Marijke Bennink Fotografie Oud Avereest PP Balkbrug benninkfotografie.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Op één van de mooiste locaties in het Reestdal runnen Erik en Marijke Bennink hun bedrijf. Hun specialiteit is familie- en kinderfotografie, maar ze werken ook voor bedrijven. In hun historische boerderij hebben ze een fraaie fotostudio, en rondom een natuurlijke tuin met, volgens Erik, wel duizend mooi-licht-plekjes.

61 Drukkerij Gerrits & Leffers Meer dan drukwerk! Drukkerij Gerrits & Leffers Julianastraat GM Dedemsvaart gerrits-leffers.nl DMC PSD indedemsvaart.nl In een door Rietveld ontworpen pand maken we met passie de mooiste materialen voor de leukste klanten. Al meer dan 35 jaar! Door de relaxte sfeer, de no-nonsense mentaliteit en de goede band met onze klanten is Drukkerij Gerrits & Leffers een fijne en betrouwbare partner. 135 bedrijven

62 Rooth Partyservice Uw feest, onze zorg! Rooth Partyservice Kelvinstraat BZ Dedemsvaart rooth.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Rooth Partyservice is hét adres voor feesten, partijen en evenementen. Wilt u een compleet verzorgde barbecue? Dan zijn wij u óók graag van dienst. Thuis of op vakantie: hebt u iets te vieren, bel of mail dan vrijblijvend. Want uw feest is onze zorg!

63 Halte 2 Effectieve communicatie oplossingen Halte 2 Hoogeveenseweg CG Balkbrug Tel. : of info@halte2.nl halte2.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Halte2 ontwerpt alles wat vormgeving nodig heeft: een logo, huisstijl, foldermateriaal, webdesign, uitnodigingen, beursaankleding en meer. Het belangrijkste doel is optimaal rendement voor de opdrachtgever. Halte2 besteedt in het bijzonder aandacht aan het grafische design. Wij weten hoe belangrijk de eerste visuele kennismaking is. We zijn een centrum vol ideeën en creatie, en ontwikkelen deze ideeën naar de gewenste vorm. Wij zijn een bureau met een nuchtere aanpak. Wij hanteren korte lijnen, openheid en kwaliteit. Daarom is onze werkwijze projectmatig en doelgericht. 137 bedrijven

64 The Fellowship of Acoustics Life is too short to play a shitty guitar The Fellowship of Acoustics Moerheimstraat CJ Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl Douwe Bob, Sanne Hans en Ilse de Lange komen er regelmatig. Want The Fellowship of Acoustics (TFOA) is al sinds jaar en dag één van de beste gitaarwinkels in Nederland. TFOA herbergt ook Muziekschool Vechtdal, met docenten als Peter Struijk en Marcel de Groot, die op ontspannen wijze lesgeven aan hun talenten. Iets eten of drinken? Kan ook! In het eetcafé of op het terras aan de rand van het sfeervolle park.

65 Bootmodel.nl Schepen met een geschiedenis Webwinkel Bootmodel.nl bestaat sinds 2011 en is ontstaan uit pure passie voor water. Het doel van de webwinkel is om belangstellenden zoveel mogelijk volledig afgebouwde modellen van boten en schepen aan te bieden, met de nadruk op vaartuigen die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis. Bootmodel.nl Ommerweg 40, 7707 AW Balkbrug bootmodel.nl / infobrug.nl BOV INFOBRUG De modellen worden soms in opdracht, maar meestal op verzoek gebouwd, waardoor het assortiment steeds breder wordt. Sinds 25 maart 2017 hebben wij in Balkbrug de beschikking over een eigen showroom: op afspraak kunt u de handgemaakte scheepsmodellen en modelboten bekijken. 139 bedrijven

66 Reto Hulleman Uw idee is onze uitdaging RETO Hulleman Markt GV Dedemsvaart retohulleman.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Sinds 15 april 2016 zijn wij gevestigd aan de Markt. Wij denken met u mee als het gaat om de inrichting van uw woning. Wij verzorgen uw inrichting op het gebied van op maat gemaakte schuifwand-kasten en wij leveren vele soorten vloerbedekking. Ook vitrages en gordijnen behoren tot ons assortiment. Uw idee is onze uitdaging. Ook voor wat betreft zonwering. Laat ons uw wensen weten en wij voeren het vakkundig uit. Reto Hulleman gaat voor kwaliteit, goede service en een eerlijke prijs.

67 Buiter Beton Buiter Beton, een bezoekje meer dan waard Buiter Beton Hoogeveenseweg CG Balkbrug Tel: buiterbeton.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Wie nieuwe ideeën op wil doen voor de tuin moet zeker een bezoekje brengen aan Buiter Beton Balkbrug. De showtuin is maar liefst m2 groot en is dagelijks te bezoeken van 8:00 tot 17:00 uur (zaterdags tot 16:00 uur, zondags gesloten). U vindt hier de nieuwste trends, voorbeeldtuinen, verlichting en nog veel meer. De koffie staat altijd klaar en de medewerkers van Buiter Beton geven u graag een goed advies. 141 bedrijven

68 Baauwplaats Begeleiding van mens en organisatie Baauwplaats beweegt zich op het terrein, waar de ontwikkeling van mens en organisatie elkaar raken. Wij zijn enorm geboeid door de vraag, wat individuen en teams succesvol kan maken. Baauwplaats Hoofdweg RC Balkbrug Tel.: infobrug.nl BOV INFOBRUG Baauwplaats biedt tevens een plek voor een ontmoeting van mens en paard. Paarden reageren intuïtief op signalen die we onbewust uitstralen: direct en zonder oordeel of lading. Dit maakt van hen een zuivere spiegel van ons werkelijke zijn. Bij Baauwplaats werken we zowel individueel als in team- of groepsverband.

69 Peter Deen Makelaardij Alle seinen staan op groen! Peter Deen Makelaardij Julianastraat GN Dedemsvaart peterdeen.nl Alle seinen van de huizenmarkt staan op groen. Voor welk droombod zou u uw woning willen verkopen? bedrijven DMC PSD indedemsvaart.nl Bel ons voor vrijblijvend advies. 143

70 De Jong & Laan Net zo ondernemend als u De Jong & Laan Moerheimstraat CE Dedemsvaart jonglaan.nl DMC PSD indedemsvaart.nl De Jong & Laan begon ooit met twee man, en is vandaag de dag een organisatie met 700 mensen en 25 vestigingen. Daarmee zijn we het grootste zelfstandige accountantskantoor in ons marktgebied: het noorden, oosten en midden van Nederland. Wij geven andere ondernemers de ruimte hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan. Nieuwsgierig en met een open blik zoeken wij samen naar verbetering en vernieuwing. Wij geloven in lokale betrokkenheid. Daarom zitten we ook letterlijk dicht bij de klant. Een afspraak is zó gemaakt. U bent altijd welkom op één van onze lokale kantoren. Maar ondernemend als we van nature zijn, komen we net zo makkelijk naar u toe!

71 Altena en Zn Al 50 jaar een begrip! Al 50 jaar is garagebedrijf & Total tankstation Altena een begrip in Balkbrug en omgeving. Opgericht in 1967 door Bertus Altena, wordt het anno 2017 geleid door Harold en Marcha Altena. Garagebedrijf en Total tankstation Altena en Zn. Coevorderweg AP Balkbrug info@altena-zn.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Het garagebedrijf biedt alle service voor uw auto: van onderhoudsbeurt tot APK. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel van het bedrijf. Het tankstation is 7 dagen per week geopend en wordt geleid door Marcha. De vaste krachten zijn Ariean, Anita en Gerry. Voor weekenden en vakanties beschikt Marcha over twee parttimers. Openingstijden: kijk op: bedrijven

72 Vrieling Adviesgroep Geen callcenter aan de lijn, maar gewoon iemand die je kent Vrieling Adviesgroep Langewijk AB Dedemsvaart vrieling.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Alles onder één dak bij Vrieling Adviesgroep: verzekeringen, hypotheek, bankzaken, pensioen en de aan- en verkoop van uw woning. Onze 160 medewerkers staan persoonlijk voor u klaar. Meer weten? Loop vrijblijvend bij ons binnen aan de Langewijk 47 in Dedemsvaart.

73 Autobedrijf Jansen Met de sponlights op Mercedes! Jansen Balkbrug is een universeel BOVAG autobedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het merk Mercedes Benz. Het bedrijf bestaat ruim 50 jaar. Autobedrijf Jansen Zwolseweg AG Balkbrug Tel.: autobedrij ansen.nl ansen.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Met een mooie voorraad jonge gebruikte auto s, een prima service en een goede werkplaats staat het bedrijf altijd met veel plezier klaar voor de klant. Neem een kijkje op de website of de facebookpagina voor het actuele aanbod, of kom gewoon even langs. De gebroeders Jansen ontvangen u graag in de recent vernieuwde en uitgebreide showroom! 147 bedrijven

74 Geef elkaar de ruimte SHARED SPACE Uw auto parkeert u gratis én voor de deur in Dedemsvaart Het centrumgebied van Dedemsvaart is ingericht als Shared Space. Dat betekent dat het een verblijfsgebied is, waar motorvoertuigen te gast zijn en alle verkeersdeelnemers rekening houden met elkaar. In het Shared Space gebied is de maximumsnelheid 30 km per uur, heeft verkeer van rechts voorrang. Bent u met de auto? Matig dan uw snelheid en realiseer dat u te gast bent in een verblijfsgebied. Parkeren in Dedemsvaart is gratis en in het centrum alleen toegestaan in de vakken die zijn gemarkeerd met een blauwe streep en aangeduid met metalen noppen op de stenen. U mag hier maximaal twee uur parkeren, de parkeertijd moet aangetoond worden met een parkeerschijf die goed zichtbaar achter de voorruit ligt.

75 Colofon Trots op het Reestdal, 2017 COMMUNICATIE Gea van Dijk, Clary Bosker REDACTIE Hans Heering, Hans Berkenbos EINDREDACTIE Watte de Vries, Doemaaropen.nl VORMGEVING EN DRUK Drukkerij Gerrits & Leffers, gerrits-leffers.nl FOTOGRAFIE Erik & Marijke Bennink Fotografie, benninkfotografie.nl Met dank aan de ambassadeurs, en alle bedrijven die dit boekje mede mogelijk hebben gemaakt infobrug.nl BOV INFOBRUG DMC PSD indedemsvaart.nl

Voorkant. BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten

Voorkant. BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten Voorkant BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten Naam: Jolanda Spinder Studentnummer: 0123456 Klas: SW2bsa Inleverdatum: 05042013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Oriënteren... 4 POP...

Nadere informatie

Woensdag 10 april 2013 (vandaag): Basisschool de Atlant verblijft tot en met a.s. zondag 14 april Ineke de Vries komt vandaag om 11.00 uur langs om het huis te bekijken Recente activiteit Nieuw verzoek

Nadere informatie

Wind. Rust - Ruimte - Antwoorden - Beweging - Persoonlijk - Uitzonderlijk - Ontwikkeling - Verbindend. Ontwerp 1 - Logo

Wind. Rust - Ruimte - Antwoorden - Beweging - Persoonlijk - Uitzonderlijk - Ontwikkeling - Verbindend. Ontwerp 1 - Logo Ontwerp 1 - Logo KPZ Katholieke PABO Zwolle T.a.v. anette Herfst 8012 EW Zwolle Den Bosch, 25 april 2011, Betreft: Debriefing lopende opdracht. Geachte mevrouw Herfst, Hartelijk bedankt voor uw briefing.

Nadere informatie

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL Home Fotobond Nieuw Venster of Tab Actueel Galerie FotoNieuws Links Historie Contact Fshow Fshow Fshow Fshow Nieuw Venster of Tab Niet te veel tekst. Visueel houd en! Databank

Nadere informatie

Werkboek. LinkedIn strategie

Werkboek. LinkedIn strategie Werkboek LinkedIn strategie Beste lezer, Dit werkboek heb ik, een strategisch marketeer, geschreven om met name kleine en middelgrote bedrijven, zelfstandige professionals te helpen. Er staan vier vragen

Nadere informatie

Datum Pagina. 1/7. Versie Auteur. Hendrik Breitschopf. Datum Versie. 0.1

Datum Pagina. 1/7. Versie Auteur. Hendrik Breitschopf. Datum Versie. 0.1 1/7 Versie. Auteur. Hendrik Breitschopf Copyright 2011 Uselab BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een dataverwerkend systeem

Nadere informatie

Thema: warm wonen OOK DEELNEMEN? THUIS IN HET NOORDEN wonenenco.nl

Thema: warm wonen OOK DEELNEMEN?  THUIS IN HET NOORDEN wonenenco.nl Thema: OOK DEELNEMEN? WWW.WONENENCO.NL/WOONDAGEN2017 THUIS IN HET NOORDEN enco.nl WWW.WONENENCO.NL/WOONDAGEN2017 De e wintermaanden zijn in aantocht Afscheid nemen van de lange zomeravonden en op naar

Nadere informatie

Crim inaliteitsbeheersin g. Presentatie door Joop Siepel

Crim inaliteitsbeheersin g. Presentatie door Joop Siepel Crim inaliteitsbeheersin g Presentatie door Joop Siepel Presentatie ontwikkeling RPC 2003 2010 Van aanbod naar vraag. Overzicht projecten Overzicht overige werkzaamheden Prioriteiten 2010 2011 Criminaliteit

Nadere informatie

Een verontrustend verhaal over.. water. Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1

Een verontrustend verhaal over.. water. Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1 Een verontrustend verhaal over.. water Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1 First age Nederlanders hebben een "Lorem faam ipsum op het dolor gebied sit amet,

Nadere informatie

Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town. Groningen, date. Betreft: tekst regarding. Geachte [field]

Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town. Groningen, date. Betreft: tekst regarding. Geachte [field] Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town Groningen, date Betreft: tekst regarding Geachte [field] [Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Nadere informatie

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA S DANCING WHEELCHAIRS INDEX PAGINA logo / naam website *Komt op elke pagina van de website terug. Link naar inbox: Het cijfer is het aantal nieuwe berichten. *Komt op elke pagina van de website terug.

Nadere informatie

Versie Datum Pagina. 1/12. Versie Datum Auteur. H.Breitschopf. Getekend voor akkoord. Naam. Datum.

Versie Datum Pagina. 1/12. Versie Datum Auteur. H.Breitschopf. Getekend voor akkoord. Naam. Datum. 1/1 Versie. Auteur. H.Breitschopf Getekend voor akkoord. Naam Datum Handtekening Copyright 01 Uselab BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd,

Nadere informatie

Erwin en zijn fysiotherapie praktijk

Erwin en zijn fysiotherapie praktijk Startende onderneming Een complete identiteit van binnen naar buiten: Erwin en zijn fysiotherapie praktijk Als startende ondernemer brengt dit verheldering in je zoektocht naar je eigen identiteit. Dit

Nadere informatie

Pagina-inhoud maken. Ter benadrukking kan een horizontale regel <hr> worden ingevoegd tussen alinea's om een lijn te tekenen die deze scheidt.

Pagina-inhoud maken. Ter benadrukking kan een horizontale regel <hr> worden ingevoegd tussen alinea's om een lijn te tekenen die deze scheidt. De structuur HTML wordt gebruikt om de structuur van een web pagina te bepalen. Vroeger werd ook de opmaak gedaan in HTML. Deze wordt nu gedaan met behulp van CSS om het onderhoud eenvoudiger te maken.

Nadere informatie

Webdesign COLLEGE ONDERWERPEN:

Webdesign COLLEGE ONDERWERPEN: Webdesign Webdesign COLLEGE ONDERWERPEN: Soorten websites Geschiedenis Usability vs. Expierence (Vorm & Functie) Vormgeving (Bouwstenen, Stijlen) Produktie (Proces, Tips, SEO) Wat is mooi? Webdesign

Nadere informatie

Verbinden met de STOP-TP standaard in/naar het DSO

Verbinden met de STOP-TP standaard in/naar het DSO van denken naar doen Verbinden met de STOP-TP standaard in/naar het DSO 26.06.2018 Gineke van Putten & Eric van Capelleveen Perspectief Het is maar door welke bril je kijkt wat je denkt te zien en echt

Nadere informatie

Informatie voor woningbouwcorporaties. Glas is wat wij doen.

Informatie voor woningbouwcorporaties. Glas is wat wij doen. Informatie voor woningbouwcorporaties Glas is wat wij doen. Hermans. Helder in glas Hermans Projecten BV is een echte specialist gericht op alles wat met glas te maken heeft. Het bedrijf is in 2012 opgericht

Nadere informatie

PreviewConstruct - DEMO

PreviewConstruct - DEMO PreviewConstruct - DEMO Editie, Januari xxx (Jaargang x) Essencia bvba Beverlosesteenweg 4A 3583 Paal info@essencia.be www.essencia.be PreviewConstruct is een uitgave van Essencia BVBA die keer per jaar

Nadere informatie

Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart

Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart Trots op het Reestdal Balkbrug & Dedemsvaart Voorwoord Het is een prachtige omgeving waarin wij wonen, werken en - zoals elk jaar ook tienduizenden gasten - genieten van onze vrije tijd. Het Reestdal is

Nadere informatie

Gasten- of Toeristen informatiecentrum enquête

Gasten- of Toeristen informatiecentrum enquête 11-01-2016 09:40:29 Algemeen Enquête naam Gasten- of Toeristen informatiecentrum enquête Auteur Richard Žižka Taal Nederlands Enquête URL http://www.survio.com/survey/d/w8v9c1t1j4l2t5m9f Eerste antwoord

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2013-2014 Nummer 04 Datum: 24 september 2013 Agenda September/oktober 2013 25 september: studiemiddag, alle leerlingen vrij locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS 11.55

Nadere informatie

OV-bureau Randstad. Stijlimpressie Productformule R-net

OV-bureau Randstad. Stijlimpressie Productformule R-net OV-bureau Randstad Stijlimpressie Productformule R-net April 2011 Inleiding Het is van groot belang dat de hoogwaardige kwaliteit van het R-net voor reizigers herkenbaar is. Deze kwaliteit overstijgt immers

Nadere informatie

Werken met persoonsgegevens: wat moet een school regelen? Job Vos jurist Kennisnet

Werken met persoonsgegevens: wat moet een school regelen? Job Vos jurist Kennisnet Werken met persoonsgegevens: wat moet een school regelen? Job Vos jurist Kennisnet Wet bescherming persoonsgegevens Artikel 2 Sheet 2 van 73 1. Deze wet is van toepassing op de geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Proef ons vakmanschap

Proef ons vakmanschap Nieuws Bezoek ons op Horeca Expo 17-21 nov. 2013 Proef ons vakmanschap Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam libero velit, fringilla sed diam quis, dignissim posuere arcu. At

Nadere informatie

ZATERDAG 26 MAART 2016

ZATERDAG 26 MAART 2016 ZATERDAG 26 MAART 2016 EEN SUPERDIKKE SPECIAL BIJ DVHN EN DE LC FASHIONCHEQUES VAN WINKELIERS MET KORTINGEN OF ACTIES VOOR SHOPPERS DEELNAMEPAKKETTEN VANAF 150,-, VAN AMSTERDAM TOT NEW YORK PROMOTIECAMPAGNE

Nadere informatie

Welkom, Jan. Jan Mijntjes Raadsheer. Custom widget. Start >.. Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s. Profiel. Mededelingen.

Welkom, Jan. Jan Mijntjes Raadsheer. Custom widget. Start >.. Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s. Profiel. Mededelingen. Start Lopende Zaken Database Start >.. Welkom, Jan Profiel Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s Mededelingen aanwezig Jan Mijntjes Raadsheer Lopende zaak naam 2 Lopende zaak naam 4 Lopende zaak naam

Nadere informatie

Beste fruitliefhebber, A el crumble. Kokoswater smoothie

Beste fruitliefhebber, A el crumble. Kokoswater smoothie Beste fruitliefhebber, Wat leuk dat je hebt gekozen voor fruit.nl! Zoals je waarschijnlijk al weet, vinden wij het belangrijk dat je 2 stuks of meer fruit per dag eet, dat je dit gevarieerd doet maar vooral;

Nadere informatie

Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering. Informatieborden. Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1

Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering. Informatieborden. Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1 Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering Informatieborden Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Vervaardiging 4 Basisformaat en verlenging

Nadere informatie

Gemeenten en de aanpak van kindermishandeling vanaf 2015

Gemeenten en de aanpak van kindermishandeling vanaf 2015 Gemeenten en de aanpak van kindermishandeling vanaf 2015 Dit Kaartenboek is gemaakt en uitgebracht door De ArgumentenFabriek www.argumentenfabriek.nl November 2014 Inhoud Daniël Coenen Ingrid Doude van

Nadere informatie

Mediabereik-onderzoek Nieuwe Nederlanders 2018

Mediabereik-onderzoek Nieuwe Nederlanders 2018 Mediabereik-onderzoek Nieuwe Nederlanders 2018 Bereik en waardering van reguliere en cultuurgebonden media onder Turkse-, Marokkaanse-, Surinaamse- en Antilliaanse Nederlanders en Polen wonend in Nederland

Nadere informatie

AIRR Onderhoudswijzer

AIRR Onderhoudswijzer Onderhoudswijzer AIRR Onderhoudswijzer Verantwoordelijkheden voor huurder & verhuurder Huurder en verhuurder hebben elk een eigen verantwoordelijkheid voor onderhoud, reparatie en vervanging aan onderdelen

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten.

Alles wat je wilt weten. ONDERNEMER WORDEN MET BAKKERIJ T STOEPJE? Alles wat je wilt weten. De ondernemer van Bakkerij t Stoepje Als je ondernemer bij Bakkerij t Stoepje wilt worden beschik je over de volgende eigenschappen: Geloven

Nadere informatie

Duidelijk, helder en relevant over e-commerce

Duidelijk, helder en relevant over e-commerce Duidelijk, helder en relevant over e-commerce Duidelijk, helder en relevant over e-commerce Als jij een appel hebt en ik heb er een, en we ruilen die met elkaar, dan hebben we nog steeds allebei een appel.

Nadere informatie

Wetenschappelijke vraag

Wetenschappelijke vraag Wetenschappelijke vraag NWO promotiebeurs leraren dr Kyrill Goosseff docent Hora est! Promoveren kun je leren (Erasmus Academie) 1. Inleiding Wetenschappelijk schrijven 2. Probleemstelling en onderzoeksvraag

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart

Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart Trots op het Reestdal Balkbrug & Dedemsvaart Voorwoord Het is een prachtige omgeving waarin wij wonen, werken en - zoals elk jaar ook tienduizenden gasten - genieten van onze vrije tijd. Het Reestdal is

Nadere informatie

dienaar minimalist pelgrim

dienaar minimalist pelgrim That s me! dienaar minimalist pelgrim Hallo, mijn naam is dave, geboren in hoogeveen (1986) en ik vind jullie heel tof! Momenteel zoek ik een organisatie waar ik als communicatie-vormgever mijn steentje

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

XHTML en CSS. Deel 2. januari 2008 4-9-2008. Lyceum Sancta Maria. Ruud Koortens Frans Peeters

XHTML en CSS. Deel 2. januari 2008 4-9-2008. Lyceum Sancta Maria. Ruud Koortens Frans Peeters XHTML en CSS Deel 2 Ruud Koortens Frans Peeters januari 2008 4-9-2008 Lyceum Sancta Maria 1 2 Inhoudsopgave 1.1.1. Positionering, absoluut en relatief... 2 1.1.2. Float en clear... 3 1.1.3. Float en clear

Nadere informatie

GERAARDSBERGEN FEBRUARI 2016

GERAARDSBERGEN FEBRUARI 2016 #WIJMAKEN GERAARDSBERGEN FEBRUARI 2016 Noordrand eist eerlijke spreiding lawaaihinder PAGINA 2 lokale cover verwijzing hoofdartikel... 44 lettertekens met spaties paginanummer... VOORPAGINA Gemeenten Noordrand

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

PAK NU EXTRA VOORDEEL! WINKELCENTRUMORANJERIE.NL/ZOMERVOORDEEL

PAK NU EXTRA VOORDEEL! WINKELCENTRUMORANJERIE.NL/ZOMERVOORDEEL Het is Zomer PAK NU EXTRA VOORDEEL! WINKELCENTRUMORANJERIE.NL/ZOMERVOORDEEL Zomer IN DE ORANJERIE Midden in het centrum van Apeldoorn vind je overdekt winkelcentrum Oranjerie. Of je nu op zoek bent naar

Nadere informatie

totaaladvies en persoonlijke aandacht

totaaladvies en persoonlijke aandacht totaaladvies en persoonlijke aandacht assurantiën makelaardij hypotheken financieel advies uw wensen Opnieuw beginnen in het huis van uw dromen. Financiële verplichtingen aangaan voor een periode van soms

Nadere informatie

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75

Shoeby Fashion groeit gestaag STARTERS THEMA. Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer. www.franchiseplus.nl. losse nummers 6,75 www.franchiseplus.nl 16e jaargang nummer 2 april 2008 losse nummers 6,75 Dé marktplaats voor de samenwerkende ondernemer THEMA STARTERS Shoeby Fashion groeit gestaag In dit nummer: Bestaande vestiging

Nadere informatie

Prijzen verloting PC Avereest. 1e prijs :Blue Tooth speaker twv 250,00. 2e prijs : ruitersport waardebon twv 150,00

Prijzen verloting PC Avereest. 1e prijs :Blue Tooth speaker twv 250,00. 2e prijs : ruitersport waardebon twv 150,00 Prijzen verloting PC Avereest 1e prijs :Blue Tooth speaker twv 250,00 :EP Hans brinkhuis : Veldsink te Balkbrug 2e prijs : ruitersport waardebon twv 150,00 Beschikbaar gesteld door :De Molen, Jan de Graaf

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Een webpagina maken. Introductie HTML. HTML5 & Webdesign. 2.1 Inleiding. In dit hoofdstuk leer je een webpagina te maken. Je leert uit welke

Een webpagina maken. Introductie HTML. HTML5 & Webdesign. 2.1 Inleiding. In dit hoofdstuk leer je een webpagina te maken. Je leert uit welke Introductie HTML Een webpagina maken 2.1 Inleiding In dit hoofdstuk leer je een webpagina te maken. Je leert uit welke onderdelen een webpagina bestaat, hoe je tekst kunt weergeven en hoe je hyperlinks

Nadere informatie

Grafisch Portfolio. Mijn. Michal De Batselier

Grafisch Portfolio. Mijn. Michal De Batselier Mijn Grafisch Portfolio Michal De Batselier Design is voor mij een manier om mezelf creatief te uiten. Ik hou van mooie grafische elementen op te maken en iets uniek te bekomen dat zowel innovatief als

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

ONS TEAM, JOUW TEAM KOOS VAN DER BEEK ALLES VOOR ELKE KAPPER

ONS TEAM, JOUW TEAM KOOS VAN DER BEEK ALLES VOOR ELKE KAPPER ONS TEAM, JOUW TEAM KOOS VAN DER BEEK ALLES VOOR ELKE KAPPER VAN BAKFIETS NAAR DE BESTE GROOTHANDEL EEN FAMILIARE SFEER & SERVICE GERT AANVOERDER SR. Het is begonnen in de garage van mijn vader, tot nu,

Nadere informatie

Huisstijl Fietsersbond. Versie 1.0

Huisstijl Fietsersbond. Versie 1.0 Huisstijl Fietsersbond Versie 1.0 1 Inhoudsopgave Begrippen 3 Voorwoord 4 Merkwaarden 5 01 Beeldmerk en logo 6 02 Projectlogo s 12 03 Kleurgebruik 13 04 Typografie 15 05 Vlakverdeling en lay-out 16 06

Nadere informatie

Koers gehouden. De blik vooruit

Koers gehouden. De blik vooruit Koers gehouden 2005 was voor UWV een lastig jaar. Dat wisten we van tevoren. De agenda was overvol, met de voorbereidingen voor de invoering van de WIA, de Zorgverzekeringswet en WALVIS per 1 januari 2006,

Nadere informatie

Visie. It s the little spontanious things in life that matter

Visie. It s the little spontanious things in life that matter De Man Visie It s the little spontanious things in life that matter Door te genieten van originaliteit en oog te hebben voor de kleine spontane gebeurtenissen om je heen, wordt de sleur van het dagelijks

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje 2 Inhoudsopgave: Hallo Jumbo Panningen pag. 4 Slimme formule pag. 5 Jumbo s 7 zekerheden pag. 6-7 Placemat pag. 8-9 Speurtocht pag. 10-15 Een dag je Boodschappen

Nadere informatie

What s in a name. Logo

What s in a name. Logo HUISSTIJLGIDS De huisstijl is de manier waarop een organisatie, zoals FOS Open Scouting, zich presenteert naar de buitenwereld. Aangezien een huisstijl nooit voor eeuwig is, zorgen wij voor updates als

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Welkom bij Intréal! Erik van Wouter Wiersema

Welkom bij Intréal! Erik van Wouter Wiersema Welkom bij Intréal! Het motto van ons familiebedrijf is: voel je thuis. In deze drukke tijd is het huis een plaats om tot rust te komen, elkaar te ontmoeten en bij te praten. In een keuken die ruimte biedt

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS.

ZITCOMFORT. gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS. INTERIEUR ZITCOMFORT gecombineerd met botenzeil Authentiek, krachtig en origineel TEKST: MAAIKE VAN HELMOND FOTO S: CLAUDE SMEKENS 8 9 Aan de monding van het riviertje de Lange Linschoten ligt het historische

Nadere informatie

natuurlijk ilex Ilex crenata Dark Green Ilex crenata Blondie

natuurlijk ilex Ilex crenata Dark Green Ilex crenata Blondie natuurlijk ilex Ilex crenata Dark Green Ilex crenata Blondie Inhoud Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Uitnodiging-op-maat. Nodig uw gasten persoonlijk uit via. www.klantenportaal.vnuexhibitions.com. origineel makkelijk en goedkoop al vanaf 100 stuks

Uitnodiging-op-maat. Nodig uw gasten persoonlijk uit via. www.klantenportaal.vnuexhibitions.com. origineel makkelijk en goedkoop al vanaf 100 stuks Nodig uw gasten persoonlijk uit via Uitnodiging-op-maat Gedrukte uitnodigingen naar eigen ontwerp inclusief verzending origineel makkelijk en goedkoop al vanaf 00 stuks www.klantenportaal.vnuexhibitions.com

Nadere informatie

Home. Home. Openingsuren

Home. Home. Openingsuren Lorem ipsum onsectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Stijlgids visuele identiteit 2015

Stijlgids visuele identiteit 2015 Stijlgids visuele identiteit 2015 NL Foto: David Lliff EVP-Fractie in het Europees Parlement Wiertzstraat 60 1047 Brussel, België Redacteur Pedro López De Pablo Hoofd Dienst Pers en Communicatie Coördinatoren

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Huurvoorwaarden in het kort

Huurvoorwaarden in het kort (per 1 september 2018 ) Wat zijn Algemene Huurvoorwaarden? Een soort spelregels waar u en UWOON zich aan houden U ondertekent ze vóór u gaat huren Wat staat er in deze huurregels? Huurvoorwaarden Lorem

Nadere informatie

Thuis. 2 3 in kontich

Thuis. 2 3 in kontich 1 Thuis 2 3 in kontich the astrid Eigentijds, warm en natuurlijk. Alles om je thuis te voelen. Concept Elegant en eigentijds wonen in de Architect Johan Rijckaert zorgde Antwerpse rand? Met The Astrid

Nadere informatie

Stijlgids. voor de Atlas van België Styleguide for the Atlas of Belgium

Stijlgids. voor de Atlas van België Styleguide for the Atlas of Belgium Valorisatie van de resultaten van de sociaal-economische enquête Exploitation of the results of the socio-economic survey Stijlgids voor de Atlas van België Styleguide for the Atlas of Belgium Inhoud Table

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Kerstonderzoek 2011 Net Promoter Score. www.q-and-a.nl

Kerstonderzoek 2011 Net Promoter Score. www.q-and-a.nl Kerstonderzoek 2011 Net Promoter Score www.q-and-a.nl OVER HET ONDERZOEK Algemeen In week 50 van 2011 heeft Q&A Research & Consultancy een kerstonderzoek uitgevoerd onder ruim 1.600 consumenten. De resultaten

Nadere informatie

Herfstvakantie in t Pakhuys

Herfstvakantie in t Pakhuys ISSUE 11 T R E N D U P DAT E 10.2018 Broekenactie Herfstvakantie in t Pakhuys Open zondagen 19 t/m 21 oktober 20 t/m 28 oktober 21 en 28 oktober Het perfecte dagje uit Yes, het is alweer tijd voor de herfstvakantie!

Nadere informatie

Stijlgids April 2018

Stijlgids April 2018 Stijlgids April 2018 Goedopweg Voorwoord Voor je ligt de Stijlgids van Goedopweg met daarin de huisstijl presentatie van Goedopweg. De huisstijl is het gezicht van de organisatie en haar deelnemers. Het

Nadere informatie

FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN

FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN FeelGood Park EEN NATUUROASE ONDERNEMINGSPLAN WAT In park Meerhoven, een natuuroase aan de rand van Eindhoven, starten wij een duurzame horecagelegenheid aan het water. We richten ons op vers, biologisch,

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

Erfgoed Gelderland. Workshop Persbenadering en Persberichten schrijven

Erfgoed Gelderland. Workshop Persbenadering en Persberichten schrijven Erfgoed Gelderland Workshop en Persberichten schrijven Welkom Wat gaan we doen? Zes stappen: 1. Perslijst aanmaken 2. Persbericht opzetten 3. Beeldgebruik 4. Mailopzet 5. Perscontacten opbouwen 6. Persvermeldingen

Nadere informatie

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL

VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL VAN SHOP IN SHOP TOT COMPLETE WINKELFORMULE WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE Verkoop onderscheidende broden en patisserie via een Le Perron Boutique (shop-in-shop). Of het nu gaat om een kleine Italiaanse

Nadere informatie

De stijl van het huis

De stijl van het huis De stijl van het huis Richtlijnen voor gebruik van de Portaal huisstijl versie 1.0 november 2017 Logo toepassing 2 Logo toepassing Bij gebruik in communicatiemiddelen altijd in witte balk bovenaan de uiting

Nadere informatie

Huisstijlhandboek S.V. Salio

Huisstijlhandboek S.V. Salio Huisstijlhandboek S.V. Algemene richtlijnen & instructies voor het gebruik van de huisstijl van S.V.. Pagina! 1 van! 20 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Logo 4 Betekenis en regels 6 Betekenis

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Welkom in de wereld van Interhal

Welkom in de wereld van Interhal Welkom in de wereld van Interhal INTERHAL GROEP Een kijkje in de professionele keuken. Interhal, opgericht in 1961, is importeur en totaalleverancier van hoogwaardige non-food merkproducten voor de professionele

Nadere informatie

De ruimtelijke onderbouwing gemeente Horst aan de Maas. Uitgangspunten voor bureaus

De ruimtelijke onderbouwing gemeente Horst aan de Maas. Uitgangspunten voor bureaus De ruimtelijke onderbouwing gemeente Horst aan de Maas Uitgangspunten voor bureaus Datum Augustus 2013 De ruimtelijke onderbouwing Uitgangspunten voor bureaus 2 INHOUDSOPGAVE Inleiding Achtergrond en

Nadere informatie

Het feestseizoen is weer begonnen

Het feestseizoen is weer begonnen Het feestseizoen is weer begonnen 26 Golf & Lifestyle zomer 2013 Buffy en Jan Perier BBQ via internet Het is weer zomer, dus de hoogste tijd voor die heerlijke barbecues in de tuin of op het bedrijfsfeest.

Nadere informatie

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT Hoekwoning met uitbouw en tuin vlakbij het centrum Zeer sporadisch worden unieke objecten als dit hoekhuis aangeboden. Door de fraaie afwerking van dit huis,

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis

Proef het verschil bij Bloesem Theehuis Proef het verschil bij Bloesem Theehuis WELKOM BIJ BLOESEM Bij Bloesem Theehuis draait alles om thee. Dat ruik je en dat proef je! In onze gezellige theeschenkerij in Herpen schenken we met zorg geselecteerde

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie