Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart"

Transcriptie

1 Trots op het Reestdal Balkbrug & Dedemsvaart

2 Voorwoord Het is een prachtige omgeving waarin wij wonen, werken en - zoals elk jaar ook tienduizenden gasten - genieten van onze vrije tijd. Het Reestdal is een eeuwenoud, idyllisch landschap, dat haar naam ontleent zich het kronkelige riviertje de Reest. Er is ruimte. Er is rust. U vindt er naast bloeiende hooilanden en wuivend graan ook bos, heide en prachtige authentieke boerderijen. En wilt u even shoppen of gezellig een terrasje pakken, dan kunt u soepel uit de voeten in Dedemsvaart en Balkbrug: twee sfeervolle dorpen, waar óók nog eens een heleboel te beleven valt. De uitgebreide lijst van activiteiten in dit magazine spreekt wat dat betreft boekdelen. Veel plezier! Het TrotsTeam

3 Inhoudsopgave Voorwoord Zorg 126 "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod Bedrijven tempor incididunt ut labore et dolore 130 magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud Ambassadeurs 148 exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum." Activiteiten in Dedemsvaart 4 Fietsroute 14 Eten & Drinken 18 Cultuur & Natuur 42 Vrije tijd 60 Winkels 78 infobrug.nl BOV INFOBRUG DMC PSD indedemsvaart.nl 3

4 Brasserie de Corner Julianastraat GL Dedemsvaart brasseriedecorner.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Brasserie de Corner is een gezellige plek voor koffie met gebak, een borrel, een lunch of een heerlijk diner. U kunt er ook darten en biljarten. Wij zijn elke dag open vanaf 09:00 uur (Behalve op zondag, vanaf 11:30 uur). Beleef de ongedwongen sfeer en de gastvrijheid bij Brasserie de Corner in hartje Dedemsvaart!

5 eten & drinken Brasserie de Corner Koffie, lunch, diner en méér! 19

6 Camping Si-Es-An De Haar PK BALKBRUG jarno@si-es-an.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Familiecamping Si-Es-An verzorgt voor u Geocache Reestdal en Educatief Schatzoeken in de Haardennen. De camping is geschikt voor het hele gezin, én een leuke, educatieve aanrader voor een kinderpartijtje, familiedag of ander uitje. Activiteit besproken? De groep met de hoogste score krijgt een prijsje!

7 eten & drinken Camping Si-Es-An Voor het hele gezin 21

8 Dina s Fellows Moerheimstraat 144 Dedemsvaart Openingstijden: ma t/m za: 10:00-18:00 uur, 1e zondag v/d maand: 11:00-17:00 uur DMC PSD indedemsvaart.nl Dina s Fellows is een lunchroom, die deel uitmaakt van The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart. Wij bieden vijf dagen per week dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen op onze bijzondere locatie broodjes bereiden en klanten bedienen, onder professionele begeleiding. Maar ze kunnen ook in de keuken uit de voeten: met de afwas, bestekpoetsen en groentesnijden. Verder maken we samen vaak koekjes, chocolaatjes, gebak en speciale broodjes. Het imposante gebouw van The Fellowship of Acoustics grenst aan een prachtig park en heeft een terras waar u onder het genot van een hapje of drankje van de zomerzon kunt genieten.

9 eten & drinken Dina s Fellows Smullen van zelfgemaakte lekkernijen 23

10 Eetcafé de Kalkwieke Julianastraat GJ Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl Op het mooie terras van eetcafé de Kalkwieke geniet u van een hapje of één van de speciaalbieren. Of u neemt binnen plaats aan de bar of aan een tafeltje. Er is een tv, een biljart en een dartbaan. En het is er gewoon heel gezellig!

11 eten & drinken Eetcafé de Kalkwieke Eten, drinken & gezelligheid 25

12 Grand Café Olde Postkantoor Markt GV Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl Het voormalige Dedemsvaartse postkantoor (1912) is nu Grand Café Olde Postkantoor. Het pand heeft een sfeervol terras aan het water. Op de kaart staat onder meer een smakelijk stuk vechtdalrund, maar ook drie-, vier- of vijfgangen menu s. En anders stelt u uw eigen menu samen! Op het terras en in het Grand Café geniet u van koffie of thee met gebak, maar eventueel ook van wijn of speciaal bier, met heerlijke hapjes of flammku chen.

13 eten & drinken Grand Café Olde Postkantoor Heerlijk ongedwongen eten & drinken 27

14 Bull s Steakhouse Balkbrug Coevorderweg 4 (ingang Meppelerweg 1) 7707 AR Balkbrug Tel.: Als u eens lekker en ontspannen uit eten wilt, dan zit u bij Bull s Steakhouse in Balkbrug op de juiste plek. Onze menukaart biedt voor iederwat-wils. Wij zijn gespecialiseerd in de smakelijkste steaks, maar hebben uiteraard ook vis- en vegetarische gerechten op het programma staan. infobrug.nl BOV INFOBRUG Vertel ons uw wensen, zodat onze keuken daarmee aan de slag kan gaan. Of probeer één van onze heerlijke House Specials.

15 eten & drinken Bull s Steakhouse Balkbrug De juiste plek voor een lekker ontspannen etentje 29

16 Het Wapen van Avereest heet u van harte welkom! Het Wapen van Avereest Julianastraat GP Dedemsvaart wapenvanavereest.nl DMC PSD indedemsvaart.nl In Het Wapen van Avereest kunt u terecht voor een diner-voor-2, een familieaangelegenheid, bruiloft of high tea. Een culinair driegangen menu kan al vanaf 26,50 p.p. Uiteraard is er ook de à la carte kaart, met de nadruk op versheid en producten uit de regio.

17 Hilberink Catering & Partyservice Elk feest een groot succes! eten & drinken Hilberink Catering & Partyservice Zwolseweg AL Balkbrug Tel.: of infobrug.nl BOV INFOBRUG Al vele jaren verzorgen wij feesten en partijen met onze warme en koude buffetten of uitgebreide barbecue. Alles wordt in de eigen keuken klaargemaakt met verse producten, en niet te vergeten: steevast met vlees uit het Reestdal! Eén telefoontje en onze folder ligt bij u in de bus. Onze service is er op gericht om uw feest tot een groot succes te maken. 31

18 Markthal Markt GV Dedemsvaart DMC PSD indedemsvaart.nl De Markthal in Dedemsvaart is een unieke winkelervaring: u kunt er óók terecht voor koffiespecials, drankjes, broodjes en lunches. U treft er achttien ondernemers aan, die in een gezellige marktopstelling hun waren aanbieden. Vaak zijn dat trouwens spullen die u uitsluitend in de Markthal vindt! Met de ruime parkeergelegenheid, de gastvrije horeca en de exclusieve waren is een bezoek aan de Markthal zeer de moeite waard.

19 eten & drinken Markthal Op de Markt is uw euro een daalder waard 33

20 Proefkamer Het Reestdal De Haar PK Balkbrug proefkamerhetreestdal.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Ga met chef-kok Daniel Poolman de natuur in op zoek naar eetbare spullen, om daarna samen te gaan koken. Dat is één van de mogelijkheden bij Proefkamer Het Reestdal. Het vlees dat u krijgt voorgeschoteld komt daadwerkelijk uit het Reestdal, en is absoluut antibiotica en E-nummer vrij. De menukaart gaat met de seizoenen mee, en wordt aangevuld met alles wat de natuur te bieden heeft. Ons doel is simpel: wij willen u laten genieten. Puur en eerlijk.

21 eten & drinken Proefkamer Het Reestdal Het gaat allemaal om (w)eten uit de natuur en koken 35

22 Restaurant Kiewiet Julianastraat GK Dedemsvaart / info@restaurantkiewiet.nl restaurantkiewiet.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Tom en Carina Geuke van Kiewiet staan stevig in het heden, maar hebben ook oog voor het mooie verleden. Het interieur van hun restaurant ademt een warme eigentijdse sfeer uit, met aandacht voor de fraaie historie van Dedemsvaart en haar omgeving. De binnentuin is perfect voor feesten en partijen, én voor een middagje genieten van smaakvolle hapjes en drankjes. Het team van Kiewiet staat met beide benen in de Hollandse klei En da s culinair een prima plek!

23 eten & drinken Restaurant Kiewiet Koffie, lunch, diner en méér! 37

24 Het tuinprieel van BuitenHerberg Ter Linde in het Reestdal is de perfecte plek voor uw burgerlijk huwelijk. Bij minder goed weer wijken we uit naar ons monumentale pand met oude gebinten. Trouwceremonie en feest op één plek. Dat is zorgeloos genieten! BuitenHerberg Ter Linde Ommerweg TE Zuidwolde infobrug.nl BOV INFOBRUG Het eigentijdse interieur van het 17e-eeuwse pand zorgt voor een ambiance waar het prettig tafelen is. Wij hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Culinair genot, wellness of actief, er is veel te doen in het Reestdal. Ook verzorgen wij catering volgens trendy of klassiek concept.

25 eten & drinken BuitenHerberg Ter Linde Trouwen in een tuinprieel 39

26 Toscana IJssalon Julianastraat GJ Dedemsvaart toscana-ijssalon.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Het is een stralende dag. Met een ambachtelijk bereid ijsje in uw hand zit u op het Toscana-terras in het centrum van Dedemsvaart. Uit de tientallen smaken hebt u uw keuze gemaakt: Neem ik een vanille ijsje, of ga ik vandaag voor een meer gedurfde smaak? Even waant u zich in Italië. En u geniet Toscana is trouwens méér dan een ijssalon. Wij serveren ook diverse koffie-, thee- en chocolademelkvariaties en beschikken over een chocolaterie.

27 eten & drinken Toscana IJssalon Er is altijd wel een goede reden! 41

28 Bezoekerscentrum De Wheem Oud Avereest Balkbrug infobrug.nl BOV INFOBRUG Het Speelnatuurpad van Bas de Das is een speel-, ontdek- en belevingspad voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij ontdekken huisjes en verstopplekken van de dieren in het Reestdal. Ze zien de takkenril van de Egel, een insectenmuur, de libellen en de kikkerpoel, ze klimmen in het huisje van de Specht en ervaren hoe het is om in een levensgrote Koolmezenkast te zitten. Aan het eind kunnen ze naar hartenlust spelen, klimmen, klauteren, sjouwen en hutten bouwen! Als u de weg oversteekt, kunt u een bezoek brengen aan de gerestaureerde Reestkerk, of een wandeling maken.

29 cultuur & natuur Bezoekerscentrum De Wheem Spelen, ontdekken en beleven! 43

30 De Baron Julianastraat GM Dedemsvaart debarondedemsvaart.nl DMC PSD indedemsvaart.nl In MFC de Baron lopen allerlei functies naadloos in elkaar over. Er is een Troonzaal voor theatervoorstellingen, concerten en grote presentaties. Er zijn meerdere kleinere zalen voor cursussen, trainingen, vergaderingen, workshops, spreekuren en bijeenkomsten. En er is het sfeervolle Grand Café! De Baron is een inspirerende plek voor ondernemende mensen. In de Baron komt iedereen samen. Om ideeën op tafel te gooien. En die dan enthousiast ten uitvoer te brengen!

31 cultuur & natuur De Baron Voor elkaar & met elkaar 45

32 Ateliertuin Marie Louise Minke Den Oosterhuis 11 Balkbrug infobrug.nl BOV INFOBRUG Marie Louise Minke is beeldend kunstenares. Een wandeling door haar ateliertuin aan Den Oosterhuis in Balkbrug is een reis langs allerlei kunstobjecten, die zij creëerde uit natuurlijke materialen. 'Mijn werk is niet echt figuratief, maar evenmin abstract, zegt de kunstenares. Het is eerder speels: spelend met de materialen ontstaan er namelijk nieuwe, ruimtelijke vormen. In haar expositieruimte stelt Minke glasobjecten (glasfusing en brandschilderwerk), keramiek en schilderijen tentoon. Openingstijden van 1 mei tot 1 november: 11:00 tot 17:00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag. Verder op afspraak.

33 cultuur & natuur Ateliertuin Marie Louise Minke Speels op zoek naar nieuwe vormen 47

34 De Ommerschans Meer weten? Bel deommerschans.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Wandel langs de grachten met vreemde hoeken en de weelderig begroeide wallen, en u ziet een vesting uit de Tachtigjarige Oorlog. Kijk door uw wimpers en ervaar hoe een strafkolonie uit de IJzeren Eeuw tot leven komt. Geniet intussen van de heerlijke rust die u omringt, en verwonder u over wat u hoort: is het de natuur, of misschien tóch de geschiedenis? Welkom op de Ommerschans!

35 cultuur & natuur De Ommerschans Vóel de verhalen! 49

36 Bas Slatman was de architect van een prachtig stukje Reestdal, dat in 2009 op het terrein - en met steun - van Albert Kruidhof werd gerealiseerd. Het kapelletje en delen van het landgoed zijn opengesteld voor publiek. Landgoed Bijenberg Het is een prachtig gebied voor een ommetje per voet of fiets. Op de route ligt de Kissing Bridge, een overdekte brug naar Canadees model, waar u bij slecht weer even kunt schuilen. DMC PSD indedemsvaart.nl Aan de rand van het landgoed, op een unieke locatie, vindt u overigens de gezellige B&B van de familie Kuilder.

37 cultuur & natuur Landgoed Bijenberg Natuurtuin geïnspireerd op het Reestdallandschap 51

38 Stichting De Kruidenhoeve Willem en Anneke Smits Den Oosterhuis PE Balkbrug kruidenhoeve.nl benb.kruidenhoeve.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG In het idyllische Reestdal vindt u de (kruiden)tuinen van De Kruidenhoeve, de weitjes met ezel en lama, en niet te vergeten: de kippen en de familie ooievaar! Geniet o.a. van vergeten groenten, veel (genees) kruiden, bijen-, vlinder- en Bachplanten. Voor kinderen is er het Speur- NeuzenPad, en verder zijn er activiteiten en arrangementen. Er is ook een comfortabele B&B voor mensen die wat langer willen genieten van het Overijsselse Reestdal!

39 cultuur & natuur Stichting De Kruidenhoeve Rust en ruimte 53

40 Baron van Dedem realiseerde bijna tweehonderd jaar geleden het kalkovencomplex in Dedemsvaart. In de kalkovens werden schelpen gebrand tot schelpkalk. In het leshuis vindt u materialen die te maken hebben met de kalkbranderij. Ook is er een oudheidkamer ingericht. Streekmuseum De Kalkovens Oude Zuidwolderstraat 13 Dedemsvaart hvavereest.nl DMC PSD indedemsvaart.nl In 2015 realiseerde de Historische Vereniging Avereest een kleine scheepshelling met bijgebouwtjes. Openingstijden: di.-, wo.-, do.-, za.- en zondagmiddag van 14:00 17:00 uur. Elke eerste zaterdag van de maand demonstraties in smederij/timmerwerkplaats. Entree: 5,00 p.p.

41 cultuur & natuur Streekmuseum De Kalkovens Waar het verleden tot leven komt 55

42 Gashouder Podium Oude Zuidwolderstraat 13 Dedemsvaart gashouderdedemsvaart.nl DMC PSD indedemsvaart.nl In 2009/2010 werd de Gashouder geconserveerd, gerestaureerd en verplaatst naar zijn huidige plek. U vindt er onder meer een fraaie theaterzaal, waar diverse voorstellingen plaatsvinden. Acts als Nico Dijkshoorn en The Gospel Sessions zijn er vaste gasten. Komend seizoen staan er opnieuw grote namen op het programma.

43 cultuur & natuur Gashouder Podium Grote namen komen er graag! 57

44 Tuinen Mien Ruys Moerheimstraat CG Dedemsvaart tuinenmienruys.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Met Tuinen Mien Ruys bezit Dedemsvaart een uniek monument. Het is het levenswerk van Mien Ruys, één van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw. Terwijl u door de dertig verschillende tuinen loopt, maakt u een reis door de geschiedenis van de tuinarchitectuur, van 1924 tot nu. Tien van haar tuinen kregen al de status van rijksmonument. U kunt er ook terecht voor planten en tuingereedschappen. En in het sfeervolle Theehuis kunt u genieten van een bakje koffie of een heerlijke lunch. Ook voor groepen zijn er arrangementen. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur, zondag: 12:00 tot 17:00 uur. Van 1 april t/m 31 oktober 2017

45 cultuur & natuur Tuinen Mien Ruys Meer dan zomaar een tuin 59

46 Bedstayble Bed & Breakfast Hoofdweg RC Balkbrug Tel: infobrug.nl BOV INFOBRUG De Groningse boerderij Irene ligt in het prachtige Reestdal. U krijgt er onder meer de kans om te overnachten in een echte bedstee. Nog nooit in een graanschuur geslapen? Bij ons kan dat! Wij hebben er een royaal appartement van gemaakt. Met uitzicht op het Reestdal en het Staphorsterbos: een unieke plek om te genieten van rust en ruimte. Vier uw vakantie bij ons. De boerderij ligt dichtbij wandel- en fietsroutes. U kunt echter ook uw eigen paard - en eventueel koets - meenemen en gebruik maken van de ruiterpaden.

47 vrije tijd Bedstayble Bed & Breakfast Slapen in een bedstee, of in een graanschuur... 61

48 Studio Weijenberg Hoofdvaart 64b 7701 TC Dedemsvaart studioweijenberg.nl facebook.com/studioweijenberg DMC PSD indedemsvaart.nl Yoga-docente Tiny Drogt-Weijenberg is al meer dan tien jaar zelfstandig ondernemer, en haar Studio Weijenberg is een persoonlijk, betrouwbaar en professioneel bedrijf. Tiny volgde onder meer een docentenopleiding bij Arhanta Yoga Ashram in India. Met haar sportieve yogalessen geeft zij rust aan mensen die midden in het leven staan, en zorgt zij voor persoonlijk groei. Tiny s lessen leiden naar minder hoofdpijn, een betere nachtrust, concentratie en een vitaler lichaam. Want het is essentieel om lichaam en geest fit en in balans te houden. Studio Weijenberg geeft vorm aan de beste versie van jezelf.

49 vrije tijd Studio Weijenberg Geef vorm aan de beste versie van jezelf 63

50 Openluchttheater Avereest Mooi gelegen in de bossen Openluchttheater Avereest Hoogeveenseweg Balkbrug openluchttheateravereest.nl Het openluchttheater ligt half verscholen in de bosrijke omgeving van Balkbrug. Jaarlijks worden hier muzikale middagen gegeven met onder meer shantykoren, Nederlandstalige muziek. Ook speelt toneelvereniging DITO in de zomermaanden. Neem op koude avond rustig een stoelkussen en/of deken mee! infobrug.nl BOV INFOBRUG Het theater kan afgehuurd worden door lokale koren, kerken, scholen etc. Met ingang van het seizoen 2017 is het theater via een volledig verhard pad te bereiken.

51 Camping t Reestdal De ontspannen vakantie voor iedereen! Camping t Reestdal De Haar PK Balkbrug info@reestdal.nl infobrug.nl BOV INFOBRUG Camping t Reestdal - met alles d r op en d r aan - ligt verscholen in het landschap bij Oud Avereest. Er zijn tal van activiteiten voor de kids, die ook lekker kunnen spetteren in het openluchtbad. U kunt er kamperen met privé sanitair, maar ook ontspannen in een luxe dassenhome met overdekt terras. Het is verder de ideale locatie voor een familieweekend of groepsuitje, in samenwerking met Reestdal Outdoor en Proefkamer het Reestdal: beide vindt u op de camping. 65

52 Sauna Thermen Zuidwolde Ommerweg TB Zuidwolde infobrug.nl BOV INFOBRUG Sauna Thermen Zuidwolde beschikt over acht heerlijke sauna's. U kunt tot rust komen in de Iki sauna, uw ogen uitkijken in de unieke grotsauna en een bijzondere saunagang ervaren in de houtgestookte sauna. In het restaurant staan er onder meer streekgerechten en high tea s voor u klaar. En afsluiten? Dat doet u met een heerlijke, ontspannen beautybehandeling!

53 vrije tijd Sauna Thermen Zuidwolde Ontspannen en onbezorgd genieten 67

54 Dedemsvaria Een week lang feest: 31 juli t/m 5 augustus 2017 Foto: Leon van Marle Dedemsvaart heeft een gevarieerd aanbod van sfeervolle winkels en horecabedrijven met mooie terrassen en heerlijke keukens. Kortom, het is goed toeven en er is veel te beleven in Dedemsvaart. Tijdens de Dedemsvaria is er zelfs éxtra veel te doen. Sportieve evenementen - o.m. de Varia Run en de wielerronde - worden afgewisseld met ontspannende activiteiten, als de braderie, (water)spelen, live muziek, kermis, enzovoort. Onder het motto Voor & Door Dedemsvaart trekt het feest jaarlijks duizenden bezoekers naar ons mooie dorp aan de Reest. Kom óók! Kijk op de Dedemsvaria app, op of op

55 Groepsaccommodatie De Witte Staarman Beleef de vrijheid van het platteland vrije tijd De Witte Staarman Staarmansweg 1a Slagharen De Witte Staarman is niet alleen geschikt voor een familie- of vriendenweekend, maar ook voor groepen die één of meerdere dagen samen willen optrekken. De accommodatie heeft een professionele keuken met een eigen bar, een royaal overdekt terras, een groot speelterrein, een zandvolleybalveld en een klimrek. Er zijn 42 slaapplekken, verdeeld over zes slaapkamers. Alles is gelijkvloers, dus goed toegankelijk voor mindervaliden. Ook voor een feestje is onze accommodatie zeer geschikt! 69

56 Op zoek naar een leuke manier van sporten in de natuur? Kies dan voor Reestdal Outdoor, met een uitgebreid aanbod voor sporten in natuurgebied het Reestdal. Reestdal Outdoor Tel.: Reestdal Outdoor is er voor jong, oud, beginnende sporters én professionals: met personal training, bootcamp, survival en small-group trainingen. Wij streven ernaar om veilig, doelgericht en met veel plezier te werken aan uw persoonlijke doelen, zodat u zich zowel fysiek als mentaal optimaal kunt ontwikkelen. infobrug.nl BOV INFOBRUG Wij verzorgen ook kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen. Een compleet verzorgde dag, plus eventuele overnachting, is ook mogelijk. Want Reestdal Outdoor biedt maatwerk!

57 vrije tijd Reestdal Outdoor Heerlijk sporten in een prachtig natuurgebied 71

58 Kotermeerstal DMC PSD indedemsvaart.nl Aan de zuidkant van Dedemsvaart ligt een plas van ongeveer 13 hectare. Inwoners en toeristen kunnen er heerlijk recreëren: zwemmen, zeilen, voetballen en (beach)volleyballen. Rondom De Koter, zoals het meer in de volksmond heet, loopt een fiets- en wandelpad. Het is een verrassende route langs water, rietkragen, strand en ruime speel- en zonneweiden. De Kotermeerstal sluit aan op de bebouwde kom van Dedemsvaart en ligt op luttele minuten fietsen van het centrum van het dorp.

59 vrije tijd Kotermeerstal Prachtig recreatiegebied ten zuiden van Dedemsvaart 73

60 Yoga brengt lichaam en geest in balans en geeft energie. Maar yoga doet méér: het maakt bewust en brengt rust in uw hoofd. Yoga is voor iedereen. Marijke Yoga Marijke Yoga Oud Avereest PP Balkbrug infobrug.nl BOV INFOBRUG Maak een afspraak voor een proefles, en ervaar Hatha Yoga op onze sfeervolle Yoga Deel. Deze zomer is er elke woensdagavond de gelegenheid een yogales te volgen. Denk aan: Zwangerschapsyoga Baby massage volgens ayurvedische traditie Meditatie Ochtendstilte wandelingen met yoga Meer informatie op Namasté (tot ziens)

61 vrije tijd Marijke Yoga Yoga in het Reestdal 75

62 Kinderboerderij Dekibo Langewijk AH Dedemsvaart dekibo.nl DMC PSD indedemsvaart.nl Dekibo is een gezellige en gratis toegankelijke kinderboerderij met herten, varkens, geiten, koeien, schapen en vogels. Er lopen zelfs struisvogels rond! Verder zijn er allerlei watervogels in de vijver, terwijl de verschillende soorten kippen elke dag opnieuw verse eitjes leggen. Ook wonen er een boel knaagdieren. Bovendien is er een speeltuin met allerlei speeltoestellen én een grote zandbak. Doordeweeks open van 9:00 tot 17:00 uur, in het weekend van 14:00 tot 17:00 uur.

63 vrije tijd Dekibo Gezellig en gratis toegankelijk 77

64 Geef elkaar de ruimte SHARED SPACE Uw auto parkeert u gratis én voor de deur in Dedemsvaart Het centrumgebied van Dedemsvaart is ingericht als Shared Space. Dat betekent dat het een verblijfsgebied is, waar motorvoertuigen te gast zijn en alle verkeersdeelnemers rekening houden met elkaar. In het Shared Space gebied is de maximumsnelheid 30 km per uur, heeft verkeer van rechts voorrang. Bent u met de auto? Matig dan uw snelheid en realiseer dat u te gast bent in een verblijfsgebied. Parkeren in Dedemsvaart is gratis en in het centrum alleen toegestaan in de vakken die zijn gemarkeerd met een blauwe streep en aangeduid met metalen noppen op de stenen. U mag hier maximaal twee uur parkeren, de parkeertijd moet aangetoond worden met een parkeerschijf die goed zichtbaar achter de voorruit ligt.

65 Colofon Trots op het Reestdal, 2017 COMMUNICATIE Gea van Dijk, Clary Bosker REDACTIE Hans Heering, Hans Berkenbos EINDREDACTIE Watte de Vries, Doemaaropen.nl VORMGEVING EN DRUK Drukkerij Gerrits & Leffers, gerrits-leffers.nl FOTOGRAFIE Erik & Marijke Bennink Fotografie, benninkfotografie.nl Met dank aan de ambassadeurs, en alle bedrijven die dit boekje mede mogelijk hebben gemaakt infobrug.nl BOV INFOBRUG DMC PSD indedemsvaart.nl

Voorkant. BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten

Voorkant. BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten Voorkant BP 1.3 Ondersteunen bij ontwikkelingsgerichte activiteiten Naam: Jolanda Spinder Studentnummer: 0123456 Klas: SW2bsa Inleverdatum: 05042013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Oriënteren... 4 POP...

Nadere informatie

Woensdag 10 april 2013 (vandaag): Basisschool de Atlant verblijft tot en met a.s. zondag 14 april Ineke de Vries komt vandaag om 11.00 uur langs om het huis te bekijken Recente activiteit Nieuw verzoek

Nadere informatie

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL

VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL VOORSTEL VOOR WWW.AFV-EPE.NL Home Fotobond Nieuw Venster of Tab Actueel Galerie FotoNieuws Links Historie Contact Fshow Fshow Fshow Fshow Nieuw Venster of Tab Niet te veel tekst. Visueel houd en! Databank

Nadere informatie

Wind. Rust - Ruimte - Antwoorden - Beweging - Persoonlijk - Uitzonderlijk - Ontwikkeling - Verbindend. Ontwerp 1 - Logo

Wind. Rust - Ruimte - Antwoorden - Beweging - Persoonlijk - Uitzonderlijk - Ontwikkeling - Verbindend. Ontwerp 1 - Logo Ontwerp 1 - Logo KPZ Katholieke PABO Zwolle T.a.v. anette Herfst 8012 EW Zwolle Den Bosch, 25 april 2011, Betreft: Debriefing lopende opdracht. Geachte mevrouw Herfst, Hartelijk bedankt voor uw briefing.

Nadere informatie

Werkboek. LinkedIn strategie

Werkboek. LinkedIn strategie Werkboek LinkedIn strategie Beste lezer, Dit werkboek heb ik, een strategisch marketeer, geschreven om met name kleine en middelgrote bedrijven, zelfstandige professionals te helpen. Er staan vier vragen

Nadere informatie

Datum Pagina. 1/7. Versie Auteur. Hendrik Breitschopf. Datum Versie. 0.1

Datum Pagina. 1/7. Versie Auteur. Hendrik Breitschopf. Datum Versie. 0.1 1/7 Versie. Auteur. Hendrik Breitschopf Copyright 2011 Uselab BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een dataverwerkend systeem

Nadere informatie

Een verontrustend verhaal over.. water. Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1

Een verontrustend verhaal over.. water. Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1 Een verontrustend verhaal over.. water Maar met misschien toch nog een happy end als we allen meer ons best doen! Page 1 First age Nederlanders hebben een "Lorem faam ipsum op het dolor gebied sit amet,

Nadere informatie

Thema: warm wonen OOK DEELNEMEN? THUIS IN HET NOORDEN wonenenco.nl

Thema: warm wonen OOK DEELNEMEN?  THUIS IN HET NOORDEN wonenenco.nl Thema: OOK DEELNEMEN? WWW.WONENENCO.NL/WOONDAGEN2017 THUIS IN HET NOORDEN enco.nl WWW.WONENENCO.NL/WOONDAGEN2017 De e wintermaanden zijn in aantocht Afscheid nemen van de lange zomeravonden en op naar

Nadere informatie

Crim inaliteitsbeheersin g. Presentatie door Joop Siepel

Crim inaliteitsbeheersin g. Presentatie door Joop Siepel Crim inaliteitsbeheersin g Presentatie door Joop Siepel Presentatie ontwikkeling RPC 2003 2010 Van aanbod naar vraag. Overzicht projecten Overzicht overige werkzaamheden Prioriteiten 2010 2011 Criminaliteit

Nadere informatie

Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart

Trots op. het Reestdal. Balkbrug & Dedemsvaart Trots op het Reestdal Balkbrug & Dedemsvaart Voorwoord Het is een prachtige omgeving waarin wij wonen, werken en - zoals elk jaar ook tienduizenden gasten - genieten van onze vrije tijd. Het Reestdal is

Nadere informatie

Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town. Groningen, date. Betreft: tekst regarding. Geachte [field]

Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town. Groningen, date. Betreft: tekst regarding. Geachte [field] Company name Contact Street + housenumber Zipcode Town Groningen, date Betreft: tekst regarding Geachte [field] [Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Nadere informatie

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA

WIREFRAMES DANCING WHEELCHAIRS TEAM MINERVA S DANCING WHEELCHAIRS INDEX PAGINA logo / naam website *Komt op elke pagina van de website terug. Link naar inbox: Het cijfer is het aantal nieuwe berichten. *Komt op elke pagina van de website terug.

Nadere informatie

Versie Datum Pagina. 1/12. Versie Datum Auteur. H.Breitschopf. Getekend voor akkoord. Naam. Datum.

Versie Datum Pagina. 1/12. Versie Datum Auteur. H.Breitschopf. Getekend voor akkoord. Naam. Datum. 1/1 Versie. Auteur. H.Breitschopf Getekend voor akkoord. Naam Datum Handtekening Copyright 01 Uselab BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd,

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Pagina-inhoud maken. Ter benadrukking kan een horizontale regel <hr> worden ingevoegd tussen alinea's om een lijn te tekenen die deze scheidt.

Pagina-inhoud maken. Ter benadrukking kan een horizontale regel <hr> worden ingevoegd tussen alinea's om een lijn te tekenen die deze scheidt. De structuur HTML wordt gebruikt om de structuur van een web pagina te bepalen. Vroeger werd ook de opmaak gedaan in HTML. Deze wordt nu gedaan met behulp van CSS om het onderhoud eenvoudiger te maken.

Nadere informatie

Verbinden met de STOP-TP standaard in/naar het DSO

Verbinden met de STOP-TP standaard in/naar het DSO van denken naar doen Verbinden met de STOP-TP standaard in/naar het DSO 26.06.2018 Gineke van Putten & Eric van Capelleveen Perspectief Het is maar door welke bril je kijkt wat je denkt te zien en echt

Nadere informatie

Webdesign COLLEGE ONDERWERPEN:

Webdesign COLLEGE ONDERWERPEN: Webdesign Webdesign COLLEGE ONDERWERPEN: Soorten websites Geschiedenis Usability vs. Expierence (Vorm & Functie) Vormgeving (Bouwstenen, Stijlen) Produktie (Proces, Tips, SEO) Wat is mooi? Webdesign

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Gasten- of Toeristen informatiecentrum enquête

Gasten- of Toeristen informatiecentrum enquête 11-01-2016 09:40:29 Algemeen Enquête naam Gasten- of Toeristen informatiecentrum enquête Auteur Richard Žižka Taal Nederlands Enquête URL http://www.survio.com/survey/d/w8v9c1t1j4l2t5m9f Eerste antwoord

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

PreviewConstruct - DEMO

PreviewConstruct - DEMO PreviewConstruct - DEMO Editie, Januari xxx (Jaargang x) Essencia bvba Beverlosesteenweg 4A 3583 Paal info@essencia.be www.essencia.be PreviewConstruct is een uitgave van Essencia BVBA die keer per jaar

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2013-2014 Nummer 04 Datum: 24 september 2013 Agenda September/oktober 2013 25 september: studiemiddag, alle leerlingen vrij locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS 11.55

Nadere informatie

Werken met persoonsgegevens: wat moet een school regelen? Job Vos jurist Kennisnet

Werken met persoonsgegevens: wat moet een school regelen? Job Vos jurist Kennisnet Werken met persoonsgegevens: wat moet een school regelen? Job Vos jurist Kennisnet Wet bescherming persoonsgegevens Artikel 2 Sheet 2 van 73 1. Deze wet is van toepassing op de geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

TE KOOP: Nieuwbouw 17 kamer Hotel inclusief appartement te Dedemsvaart

TE KOOP: Nieuwbouw 17 kamer Hotel inclusief appartement te Dedemsvaart TE KOOP: Nieuwbouw 17 kamer Hotel inclusief appartement te Dedemsvaart info@heeringvastgoed.nl 0523-615 518 www.heeringvastgoed.nl Oude Postkantoo r Dedemsvaart In het hart van het Vechtdal ligt het mooie

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Erwin en zijn fysiotherapie praktijk

Erwin en zijn fysiotherapie praktijk Startende onderneming Een complete identiteit van binnen naar buiten: Erwin en zijn fysiotherapie praktijk Als startende ondernemer brengt dit verheldering in je zoektocht naar je eigen identiteit. Dit

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Informatie voor woningbouwcorporaties. Glas is wat wij doen.

Informatie voor woningbouwcorporaties. Glas is wat wij doen. Informatie voor woningbouwcorporaties Glas is wat wij doen. Hermans. Helder in glas Hermans Projecten BV is een echte specialist gericht op alles wat met glas te maken heeft. Het bedrijf is in 2012 opgericht

Nadere informatie

OV-bureau Randstad. Stijlimpressie Productformule R-net

OV-bureau Randstad. Stijlimpressie Productformule R-net OV-bureau Randstad Stijlimpressie Productformule R-net April 2011 Inleiding Het is van groot belang dat de hoogwaardige kwaliteit van het R-net voor reizigers herkenbaar is. Deze kwaliteit overstijgt immers

Nadere informatie

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN Komt tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN de Entree Café Café de Entree is de ontmoetingsplaats voor een borrel met vrienden, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Mediabereik-onderzoek Nieuwe Nederlanders 2018

Mediabereik-onderzoek Nieuwe Nederlanders 2018 Mediabereik-onderzoek Nieuwe Nederlanders 2018 Bereik en waardering van reguliere en cultuurgebonden media onder Turkse-, Marokkaanse-, Surinaamse- en Antilliaanse Nederlanders en Polen wonend in Nederland

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Welkom, Jan. Jan Mijntjes Raadsheer. Custom widget. Start >.. Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s. Profiel. Mededelingen.

Welkom, Jan. Jan Mijntjes Raadsheer. Custom widget. Start >.. Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s. Profiel. Mededelingen. Start Lopende Zaken Database Start >.. Welkom, Jan Profiel Lopende Zaken Eindigd op Status Collega s Mededelingen aanwezig Jan Mijntjes Raadsheer Lopende zaak naam 2 Lopende zaak naam 4 Lopende zaak naam

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

AIRR Onderhoudswijzer

AIRR Onderhoudswijzer Onderhoudswijzer AIRR Onderhoudswijzer Verantwoordelijkheden voor huurder & verhuurder Huurder en verhuurder hebben elk een eigen verantwoordelijkheid voor onderhoud, reparatie en vervanging aan onderdelen

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

ZATERDAG 26 MAART 2016

ZATERDAG 26 MAART 2016 ZATERDAG 26 MAART 2016 EEN SUPERDIKKE SPECIAL BIJ DVHN EN DE LC FASHIONCHEQUES VAN WINKELIERS MET KORTINGEN OF ACTIES VOOR SHOPPERS DEELNAMEPAKKETTEN VANAF 150,-, VAN AMSTERDAM TOT NEW YORK PROMOTIECAMPAGNE

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Gemeenten en de aanpak van kindermishandeling vanaf 2015

Gemeenten en de aanpak van kindermishandeling vanaf 2015 Gemeenten en de aanpak van kindermishandeling vanaf 2015 Dit Kaartenboek is gemaakt en uitgebracht door De ArgumentenFabriek www.argumentenfabriek.nl November 2014 Inhoud Daniël Coenen Ingrid Doude van

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

ATELIERS IN BEDRIJF REESTDAL

ATELIERS IN BEDRIJF REESTDAL ATELIERS IN BEDRIJF REESTDAL ROUTE 22 km 20 17 Een fietsroute door het mooie Reestdal op de grens van Drente en Overijssel met onderweg kunst en natuur. U komt langs de ateliers van tien kunstenaars uit

Nadere informatie

Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering. Informatieborden. Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1

Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering. Informatieborden. Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1 Rijksuniversiteit Groningen Buitenbewegwijzering Informatieborden Rijksuniversiteit Groningen, versie 1.01, augustus 2010 pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 3 Vervaardiging 4 Basisformaat en verlenging

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Wetenschappelijke vraag

Wetenschappelijke vraag Wetenschappelijke vraag NWO promotiebeurs leraren dr Kyrill Goosseff docent Hora est! Promoveren kun je leren (Erasmus Academie) 1. Inleiding Wetenschappelijk schrijven 2. Probleemstelling en onderzoeksvraag

Nadere informatie

Met koffie/thee of Prosecco

Met koffie/thee of Prosecco HUWELIJKEN Op zoek naar een romantische trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening,

Nadere informatie

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl Hotel De Reiskoffer Vergaderen Feesten Dineren www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in

POMPGEBOUW DE ESCH. Trouwen, dineren & feesten in Trouwen, dineren & feesten in POMPGEBOUW DE ESCH recepties, bruiloften, feesten, lunches, brunches, high tea, private diners, condoleances, verjaardagen en zaalverhuur. Catering door: Iets te vieren?

Nadere informatie

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN

LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN 1 LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN OP WEDSTRIJDDAGEN INHOUD Steaks & Salads (Business Club) 4 Burger vs Lobster (Business Club) 6 De Blauwe Lotus 8 Eetcafé De Verlenging 10 Dineren of lunchen in het Philips

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

GERAARDSBERGEN FEBRUARI 2016

GERAARDSBERGEN FEBRUARI 2016 #WIJMAKEN GERAARDSBERGEN FEBRUARI 2016 Noordrand eist eerlijke spreiding lawaaihinder PAGINA 2 lokale cover verwijzing hoofdartikel... 44 lettertekens met spaties paginanummer... VOORPAGINA Gemeenten Noordrand

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Proef ons vakmanschap

Proef ons vakmanschap Nieuws Bezoek ons op Horeca Expo 17-21 nov. 2013 Proef ons vakmanschap Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam libero velit, fringilla sed diam quis, dignissim posuere arcu. At

Nadere informatie

Duidelijk, helder en relevant over e-commerce

Duidelijk, helder en relevant over e-commerce Duidelijk, helder en relevant over e-commerce Duidelijk, helder en relevant over e-commerce Als jij een appel hebt en ik heb er een, en we ruilen die met elkaar, dan hebben we nog steeds allebei een appel.

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Activiteitenkalender Ontdek alles waar Brasserie Staverden voor staat: Culinair Historie Cultuur Landgoed Beleving za 15 juli Zomerse wijnproeverij door onze exclusieve wijnleverancier met 17.00-18.30

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14

Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Stijlvol wonen te Brasschaat Augustijnslei 14 Nieuw appartement met 3 slaapkamers GELIJKVLOERS LINKS A.0.L Ligging: Augustijnslei 14 Omschrijving: Woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers

Nadere informatie

XHTML en CSS. Deel 2. januari 2008 4-9-2008. Lyceum Sancta Maria. Ruud Koortens Frans Peeters

XHTML en CSS. Deel 2. januari 2008 4-9-2008. Lyceum Sancta Maria. Ruud Koortens Frans Peeters XHTML en CSS Deel 2 Ruud Koortens Frans Peeters januari 2008 4-9-2008 Lyceum Sancta Maria 1 2 Inhoudsopgave 1.1.1. Positionering, absoluut en relatief... 2 1.1.2. Float en clear... 3 1.1.3. Float en clear

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Theater 1892 September t/m December 2013

Theater 1892 September t/m December 2013 Theater 1892 September t/m December 2013 Restaurant 1892 Eten & Drinken 2 Stichting Theater 1892 Vele van u zullen het huidig Theater 1892 kennen als Theater De Graanschuur. De Graanschuur was en is een

Nadere informatie

dienaar minimalist pelgrim

dienaar minimalist pelgrim That s me! dienaar minimalist pelgrim Hallo, mijn naam is dave, geboren in hoogeveen (1986) en ik vind jullie heel tof! Momenteel zoek ik een organisatie waar ik als communicatie-vormgever mijn steentje

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie