NIEUW: SEGWAY RIJDEN!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUW: SEGWAY RIJDEN!"

Transcriptie

1 Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! NIEUW: SEGWAY RIJDEN! Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowGolfen, GPS Steptocht, Kruisboogschieten, Discobowlen, Ledbowlen, Lasercombat, GlowGolfen, Lasergame, Buggy Lasershot, rijden, Lasersquash, Funny Voetbal, Ledbowlen, Gladiator Levend Fight, Tafelvoetbal, Paintball, Segway rijden, Spijkerbroek hangen, Solex rijden, Spelekids, Sumoworstelen, Survivalbaan, Vergaderen, Wipe Out Ball, Zeskamp. KIJK OP VOOR MEER INFORMATIE!

2 Welkom bij de Avontuurfabriek! Leuk dat u geïnteresseerd bent in een uitje bij de Avontuurfabriek! Wij bieden u meer dan 20 unieke activiteiten allemaal op één locatie in Midden Nederland. Wij helpen u graag met het samenstellen van het leukste uitje. Samen zorgen wij voor een geheel op maat gemaakt programma voor u en uw gasten. Uw uitje is gegarandeerd een succes! Wij verwelkomen u graag binnenkort als gast! Namens het team van de Avontuurfabriek, Mike Olivier, Meddy de Bruin & Pamela Heus

3 Segway rijden Welkom bij de nieuwste activiteit van de Avontuurfabriek! Segway rijden! Segway rijden is het groene uitje van nu! Op basis van moderne batterij aangedreven dus zonder CO2 uitstoot verplaatsen wij ons in de natuur op de weg. Hip en trendy je bedrijfsuitje realiseren. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om na afloop gezellig samen te eten. Om geheel in de groene sfeer te blijven bieden wij ook de mogelijkheid om tegen meerprijs biologisch eten bij ons te bestellen. Wij bieden meerdere routes aan vanaf onze locatie in Loosdrecht & vaste locaties in het Gooi, maar verhuur op uw locatie is ook mogelijk. Wij bieden de volgende mogelijkheden: Segway Tours: 1. Combinatietarief: ½ uur Segway rijden v.a p.p. 2. Gooische Tour vanaf onze Avontuurfabriek: 44,95 p.p. Segway Tours bij de Avontuurfabriek!

4 1: Combinatietarief: ½ uur Segway rijden p.p. Tijdsduur: 30 minuten incl. instructietijd Rijden onder begeleiding op ons oefen en behendigheidscircuit Minimaal 6 deelnemers. Prijzen zijn inclusief BTW. Doordeweeks: 19,50 p.p. Het rijden op een Segway is een unieke belevenis! Op ons Segway circuit hebben wij een parcours uitgezet waarbij wij onder begeleiding een aantal ronden rijden, waarbij wij leren en beleven hoe het is om een Segway te besturen. 2: Gooische Tour vanaf onze Avontuurfabriek: p.p. Tijdsduur: 2 uur incl. instructietijd Vertrek vanaf de Avontuurfabriek Ontvangst met kopje koffie + cake Rijden onder begeleiding op ons oefen en behendigheidscircuit Iedere deelnemer rijdt 60 minuten op de Segway, incl. instructietijd Minimaal 6 deelnemers Het rijden op een Segway is een unieke belevenis! Op ons Segway circuit hebben wij een parcours uitgezet waarbij wij onder begeleiding een aantal ronden rijden, waarbij wij leren en beleven hoe het is om een Segway te besturen. Daarna gaan wij op stap met de Segway s om de prachtige omgeving in het Gooi te ervaren. Onze instructeurs leiden u door groen en natuurlijk de Gooische pracht en praal. Geschikt voor gasten die en de unieke ervaring willen beleven en een kleine route willen rijden. Deze gaat over de Hoorneboegse Heide, vervolgens door ons plaatselijke dorp & langs het vliegveld Hilversum weer retour. Tip: Wilt u echt het Gooi ervaren kies dan voor de XL route, wij kunnen dan meer kilometers maken omdat wij de Segway s langer reserveren in ons programma.

5 Buggy rijden Onze instructeurs rijden voorop om samen met jullie een prachtige tocht door het Gooi te maken. Deelnemers met rijbewijs mogen natuurlijk zelf rijden. Er gaan maximaal twee personen in een buggy. Tijdsduur: 2½ uur Minimaal 8 personen Ma t/m do 39,95 p.p. vrij t/m zo 44,95 p.p. Bungee Soccer/Elastiekvoetbal De spelers worden in een trapeze aan het plafond gehangen, zodat ze nog net de grond kunnen raken en een speelruimte om zich heen hebben van 75 cm. En nu maar scoren! Dit spel vergt behendigheid en souplesse en garandeert talloze slapstick momenten. Minimaal 8 personen De scheidsrechter heeft gele en rode kaarten op zak, de coach mag uiteraard spelers wisselen, zodat iedereen mee kan doen aan dit spel. Disco bowlen Als eerste in Nederland hebben wij witte bowlingbanen die zich goed lenen om de baan in meerdere kleuren op te lichten. De speciale lichteffecten geven samen met dé muziek van deze tijd het nodige spektakel aan deze variant van het bowlen. Disco Bowlen in stijl! Tijdsduur: 1 uur Minimaal 5 personen 5,95 p.p. Funny Voetbal Funny voetbal is inderdaad erg funny. Je krijgt een soort jurk aan, zodat je de bal niet kan zien als je moet schieten. Het wordt een hele kunst om gericht en raak te schieten. Gladiator Fight Met maximaal 4 deelnemers sta je op een luchtkussen te wiebelen en probeer je met een gladiatorstick je tegenstander uit te schakelen. 7,95 p.p. Glow Golfen Een 9-holes indoor black light minigolfbaan. Midgetgolf in het donker! Je kleren, de stick en het balletje lichten op. Dit geeft een geheel nieuwe dimensie aan het midgetgolfen. En natuurlijk indoor, dus nooit afhankelijk van het weer! Tijdsduur: min Minimaal 2 personen 1 ronde 5,95 p.p. 2 e ronde 2,50 p.p.

6 Steptocht Steppen? Bestaat dat nog? Jazeker!? Want voor de actief ingestelde deelnemer is er de Steptocht van 11 kilometer. Je kunt natuurlijk gewoon een pauze inlassen, Zodat het voor iedereen goed te doen is. Deze sportieve activiteit duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdsduur: 1½ uur 12,95 p.p. Kruisboog schieten Voel je net als Wilhelm Tell en schiet met een kruisboog. Na een veiligheidsinstructie mag jij zelf schieten met dit krachtige wapen. Probeer zoveel mogelijk de pijlen in de roos te schieten en dan win jij deze activiteit! Lasercombat Een stoere variant op het bekende Lasergamen. Niet met een wapen met lampjes, maar met een assault rifle ga je de strijd met je tegenstander aan. Bij Lasercombat speel je niet om punten, maar om in leven te blijven! Als je af bent moet je het spel verlaten. Lasergame Na een korte instructies van één van onze ervaren instructeurs, vangt het spel aan. In een donker (indoor) bos vol speciale effecten, zoek je naar een veilige plek om je tegenstanders te kunnen raken. In de met rook gevulde ruimtes vliegen de laserstralen je om de oren. Het spel vraagt tactisch inzicht. Ben jij je tegenstanders te slim af? Vanaf 20 personen speel je alleen en is exclusiviteit mogelijk. Tijdsduur: 15 min per spel 8,95 p.p. Lasershot Lasershot is een computerspel wat wordt gespeeld op een scherm van 3 bij 4 meter. Verschillende schietspellen worden er gespeeld waarbij er 2 deelnemers tegelijkertijd de strijd om de punten aangaan. Ben jij de scherpschutter van de dag? 7,95 p.p. Lasersquash Redelijk onbekend, maar daardoor niet minder leuk. Twee deelnemers gaan de strijd aan tegen de laserstralen die zo snel mogelijk moeten worden teruggeslagen. Hoe sneller, hoe meer punten. 5 minuten per spel. 7,95 p.p.

7 Led Bowlen Het nieuwerwetse bowlen bij de Avontuurfabriek zet de bowling wereld op zijn kop. Weg met het traditionele ouderwetse bowlen en het oud Hollandse interieur. Wij introduceren als eerste in Nederland witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting. Met fantastische kleureffecten en ook van deze tijd: energiezuinig. Elke baan kan van kleur veranderen in allerlei kleuren. Alle kleuren zijn mogelijk! Tijdsduur: 1 uur Minimaal 5 personen 5,95 p.p. Levend Tafelvoetbal Tafel voetbal kennen we allemaal, maar levend tafelvoetbal... Ingesnoerd als deelnemer in het XXL tafelvoetbalspel, moet je nu met je collega's samenwerken om te kunnen scoren. Levend tafelvoetbal staat garant voor een geslaagde activiteit, met veel hilariteit in en om het spel. Een spel duurt ongeveer minuten met maximaal 12 personen. Paintball Jagend door deze speelvelden, kom je erachter wat paintballen echt is. Na een duidelijke instructie vangt het spel aan en waan je je als echte strijder in een oorlogsgebied. Tactisch bewegend met je wapen in je handen, schakel je één voor één je tegenstanders uit. Het dragen van veiligheidskleding en een vizier is gedurende het hele spel verplicht. Deze activiteit is uitstekend geschikt voor teambuilding. Tijdsduur: 3 uur 50 paintballs: 22, paintballs: 27, paintballs: Spijkerbroek Hangen Vier deelnemers op een rij houden de pijpen vast. De Marshall telt af en takelt de deelnemers 10 cm boven de vloer. Wie houdt het het langste vol? Ludiek en leuk voor mannen en vrouwen. 5,95 p.p. Solex rijden Solexrijden op locatie mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. Onder begeleiding van onze instructeurs doen wij op de solex, wat wij noemen een Rondje Plassen. De Loosdrechtse Plassen zijn al decennia een unieke trekpleister van het Gooi. Met de solex rijden wij om de Plassen heen en vergapen ons aan de prachtige natuur en water, de idyllische kleine huizen, maar ook langs de vele riante villa s die Loosdrecht rijk is. Tijdsduur: 2½ uur Minimaal 8 personen Ma t/m do: 29,95 p.p. Vrij t/m zo: 35,95 p.p.

8 Spelekids Naast onze locatie is ons kinder speelparadijs Spelekids gevestigd. In deze locatie kunnen kinderen tot 12 jaar en volwassen begeleiders zich optimaal vermaken. Prijzen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee en fris. Handig voor moeders en vaders met kleine kinderen die niet mee kunnen of willen doen met het uitje, maar zich dan wel kunnen vermaken. Tijdsduur: Onbeperkt 9,75 voor kids 6,75 voor volwassenen Sumoworstelen Wil je krom liggen van het lachen, daag dan je tegenstander uit voor een potje sumoworstelen! Onder het gebrul van de toeschouwers, mag de winnaar een jump op zijn tegenstander maken. Een fantastisch spel! Survivalbaan Een mega opblaaskussen met diverse spannende hindernissen. Samen met je team strijd je voor de snelste tijd. Maar pas op, de survivalbaan kent geen medeleven! Deze activiteit is uitstekend geschikt voor teambuilding. Vergaderen Bij de Avontuurfabriek beschikken wij over 2 eigen vergaderzalen. Vergaderruimte 1 capaciteit: U-vorm 15 pers, Carré 20 pers, Theater 25 pers. Vergaderruimte 2: capaciteit: U-vorm 30 pers, Carré 35 pers, Theater 75 pers. Tijdsduur: 1 uur v.a. 75,00 per uur Wipe Out Ball Met maximaal 4 deelnemers sta je op een luchtkussen te wiebelen, terwijl jij en je tegenstanders de bal in het midden proberen te pakken om iemand eraf te gooien. Hilariteit gegarandeerd. Deze activiteit is uitstekend geschikt voor teambuilding. 7,95 p.p. Zeskamp Dit avontuur heeft heel veel verschillende onderdelen. De hoofdonderdelen zijn Survivalbaan & Levend Tafelvoetbal. Daarbij maken wij voor u op basis van beschikbaarheid een viertal keuzes uit de 30,00 p.p. volgende activiteiten: Skippybalrace, helmenrace, zaklopen, lasershot, Funslang, StepEstafette, Lasershot, Lasersquash, Spijkerbroekhangen, XL mikado etc.

9 Caterings mogelijkheden Onze buffetten worden bij ons verzorgd door onze traiteur en moet dus vooraf gereserveerd worden. Wij bieden je de keuze uit: Steengrill buffet 22,50 p.p. (vanaf 4 personen) Kipreepjes, slavinken, Buffalo wings (kip), grillburgers (rundvlees), biefstuk van de haas, varkens filet lapjes, lams koteletjes, pasta salade met zontomaat en basilicum, scharrelei-kartoffel salade, huzaren salade, sausjes en kruidenboter, stokbrood en frietjes Steengrill buffet voor kids 16,50 p.p. (vanaf 4 personen) Kip kluifjes, kinderspiesjes, mini hamburgertjes, slavinkjes, shoarmavlees, scharrelei-kartoffel salade, huzarensalade, sausjes, stokbrood met kruidenboter en frietjes Barbecue in buffetvorm 22,50 p.p. (wij barbecueën voor u) (vanaf 4 personen) Kippendijtjes, spare-ribs, hamburgers rundvlees, barbecueworstjes varkensvlees, saté stokjes van kip, pasta salade met zontomaat en basilicum, scharrelei-kartoffel salade, huzaren salade, knoflooksaus, pindasaus, shaslick saus en oosterse saus, stokbrood met kruidenboter en frietjes Avonturen buffet 22,50 p.p. (vanaf 6 personen) Huzaren salade met vleeswaren, zalm salade met diverse zuurwaren, eiersalade met gevulde eitjes, pasta salade met basilicum, carpaccio met pesto en oude kaas, gerookte zalm met mierikswortel dressing, kippendijtjes in kerrie roomsaus en ananas, pikante gehaktballetjes, stokbrood met kruidenboter en frietjes Saté buffet 22,50 p.p. (vanaf 6 personen) Saté Ajam, kipsaté stokjes in hot pot, Nasi Goreng met gebakken ei en ham, atjar tjampoer, kroepoek, sambal, seroendeng, pinda s, gebakken uitjes, kartoffel salade, Thaise salade met gewokte kipreepjes, telor sambal, gekookte eitjes in pittige saus, stokbrood met kruidenboter en frietjes Oud Hollands winterbuffet 22,50 p.p. (vanaf 6 personen) Hutspot, zuurkool, boerenkool, capucijners, rookworsten, gebakken speklapjes, oma s gehaktballetje in jus, uitgebakken spekjes, piccalilly, uitjes, augurk, aardappelpuree, groene salade met tomaat, komkommer en ui, stokbrood met kruidenboter. Warm en koud buffet 29,50 p.p. (vanaf 10 personen) Oud Hollandse huzaren salade, zalm salade schotel, scharrelei-kartoffel salade met gevulde eitjes, noten meloen met Parma ham, salade van vers fruit, carpaccio van ossenhaas met basilicum dressing en pijnboompitjes, blokjes kipsaté in pindasaus, nasi goreng met gebakken ei en ham, kroepoek, atjar tjampoer, stokbrood met kruidenboter en frietjes

10 Afrikaans Warm en koud buffet 29,50 p.p. (vanaf 10 personen) Carpaccio van Bees se filet (ossenhaas) met Kaapse dressing, slaai van eier met gevulde eitjies, In vroeë tye het die Oost Indie vaarders die salm gerook mee vanweë die volhoubaarheid, proef hoe hulle by die VOC van die salm geniet Ouma se beesvleis (rundvlees) salade, noedel salade met tamaties en pesto, groene slaai met gerookte hoender en avocado, geroosterde koedoe medaillons koud gemarineerd op rucola en pietersielie. In die sjef se warme potte: Potjiekos (rundvlees) in Kaapse wijn gestoofd, Bobotie (rundergehakt met kerrie en appel), Knoffel en kruie aartappels, gele rijst met kokos, Dit gehele buffet wordt geleverd op authentiek Zuid Afrikaans, handgemaakt servies. Zoals de Afrikaners zeggen: geniet die kos Spaans buffet 29,50 p.p. (vanaf 10 personen) Albondigas (Spaanse gehaktballetjes in salsa), Pinchos (kleine kipspiesjes in aiolie saus), Gazpacho (koude tomatensoep in kleine glaasjes), tortilla Espagnola (Spaanse hartige taart van ei, aardappel en ui) ensalada mixta (groene sla met olijven, ui, tomaat en noten), aioli con bastante ajo (knoflook mayonnaise), Pan (knapperig stokbrood), Aceitunas de tuna (groene olijven met tonijn), Jamon Serrano (Spaanse gedroogde ham), Tapas mercado del dia (kleine hapjes van hetgeen de markt bied) Salcichas (kleine Spaanse chorizo worstjes), Lomo de cerdo, Spaanse filet lapjes met knoflook en peterselie, Paella Valenciana (Spaanse rijst schotel met kip en gamba s), Patatas al horno (ovengebakken aardappelwedges met zeezout en knoflook) Biologisch buffet 34,50 p.p. (vanaf 20 personen) Eko soep van Hollandse biologisch geteelde tomaat met rucola, carpaccio van gebraden biologisch rund met een pittige dressing, salade van eko-aardappel en biologisch ei met crème fraiche en ui, salade van aubergine, komkommer en tomaat met amandel noten, royale visschotel met biologische vissoorten van het aanbod van de dag, ratatouille van vergeten groente met knoflook, ui en pepers, diverse soorten eko-brood, kruidenboter en olijfolie, beenham van biologisch gefokt varkensvlees met honing en mosterd, mediterrane runderstoofpot met tomaat en tuinkruiden, aardappelgratin Dauphinois (kaas, room en knoflook), kippendijtjes zacht gestoofd met warme kerriesaus en vruchtjes, wilde rijst (EKO)

11 Lunch mogelijkheden Lunchpakket 7,95 p.p. Broodje ham, broodje kaas, broodje kroket, krentenbol Lunch 10,95 p.p. Erg gezond ham/kaas, Carpaccio van Ossenhaas, Vitello Tonato, rosbief, boerenham, kaas, gebraden gehakt, fricandeau, grillworst, ossenworst en leverworst, en een broodje gehaktbal en mosterd Luxe lunch 14,95 p.p. Broodje erg gezond ham/kaas, broodje Carpaccio van Ossenhaas, broodje Vitello Tonato Aanvulling op de lunch 4,95 p.p. Stokbrood met kruidenboter, schotel met Waldorf-kip salade en Pasta salade Verwenpakketje voor onderweg 5,00 p.p. 1 Sandwich kaas, 1 Mars, 1 appel & een pakje drinken. Alleen mogelijk bij combinatie met solex, buggy of segwayrijden.

12 Drinken Turven op nacalculatie Drankjes zijn tijdens het paintball los te bestellen aan de bar, deze worden geturfd op de groepslijst & achteraf afgerekend. (dagprijs v.a. 2,00 per drankje). Borrelpakket 10,00 p.p. Dit bestaat uit 4 drankjes (bier, wijn, fris) & 4 hapjes bittergarnituur. All-in Borrelpakket 17,50 p.p. Het all-in borrelpakket bestaat uit onbeperkt drinken van de Hollandse bar t/m 3 uur (bier, wijn, fris) & 4 hapjes bittergarnituur. Duurt uw arrangement langer? Elk extra uur kost 5,00 p.p. Versie

PAINTBALL JUNIOR. Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! KIJK OP WWW.PAINTBALL-CENTRUM.NL VOOR MEER INFORMATIE!

PAINTBALL JUNIOR. Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! KIJK OP WWW.PAINTBALL-CENTRUM.NL VOOR MEER INFORMATIE! Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! PAINTBALL JUNIOR Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowGolfen, GPS Steptocht, Kruisboogschieten, Lasercombat, Lasergame,

Nadere informatie

LEDBOWLEN & GLOWGOLF!

LEDBOWLEN & GLOWGOLF! Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! LEDBOWLEN & GLOWGOLF! Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowG Kruisboogschieten, Lasercombat, Lasergame, Lasershot,

Nadere informatie

De Avontuurfabriek Industrieweg 12 1231 KH Loosdrecht Tel: 035 582 8000 www.buggyrit.nl

De Avontuurfabriek Industrieweg 12 1231 KH Loosdrecht Tel: 035 582 8000 www.buggyrit.nl EXCLUSIEVE LOCATIE Centraal gelegen in Midden Nederland, in Loosdrecht, net even onder Hilversum. FANTASTISCHE ROUTES De omgeving van het Gooi leent zich natuurlijk optimaal voor leuke routes langs mooie

Nadere informatie

NIEUW: SEGWAY RIJDEN!

NIEUW: SEGWAY RIJDEN! Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! NIEUW: SEGWAY RIJDEN! Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowGolfen, GPS Steptocht, Kruisboogschieten, Discobowlen,

Nadere informatie

LEDBOWLEN & GLOWGOLF!

LEDBOWLEN & GLOWGOLF! Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! LEDBOWLEN & GLOWGOLF! Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowGolfen, GPS Steptocht, Kruis boogschieten, Lasercombat,

Nadere informatie

HET ULTIEME WIND-DOOR-JE-HAREN-GEVOEL

HET ULTIEME WIND-DOOR-JE-HAREN-GEVOEL EXCLUSIEVE LOCATIE Centraal gelegen in Midden Nederland, in Loosdrecht, net even onder Hilversum. FANTASTISCHE ROUTES De omgeving van het Gooi leent zich natuurlijk optimaal voor leuke routes langs mooie

Nadere informatie

BUGGY & SOLEX RIJDEN!

BUGGY & SOLEX RIJDEN! Speciaal voor groepen, bedrijven & vrijgezellen! BUGGY & SOLEX RIJDEN! Buggy rijden, Bungee Soccer, Discobowlen, Funny Voetbal, Gladiator Fight, GlowGolfen, GPS Steptocht, Kruisboogschieten, Lasercombat,

Nadere informatie

N.B. Wij zijn alle dagen geopend op afspraak van 09.00-24.00 uur!

N.B. Wij zijn alle dagen geopend op afspraak van 09.00-24.00 uur! PAINTBALLEN, WELKOM BIJ INDOOR PAINTBALLCENTRUM HET GOOI Gelegen in gezellige Loosdrecht. In het midden van het land tussen Amsterdam & Utrecht, op 200 meter van Hilversum, zijn wij een veelzijdige indoorspecialist

Nadere informatie

Paintballen, welkom bij Indoor Paintballcentrum het Gooi

Paintballen, welkom bij Indoor Paintballcentrum het Gooi Paintballen, welkom bij Indoor Paintballcentrum het Gooi Gelegen in het midden van het land tussen Amsterdam & Utrecht, op 200 meter van Hilversum, zijn wij een veelzijdige indoorspecialist met het beste

Nadere informatie

EXCLUSIEVE LOCATIE Centraal gelegen in Midden Nederland, in Loosdrecht, net even onder Hilversum.

EXCLUSIEVE LOCATIE Centraal gelegen in Midden Nederland, in Loosdrecht, net even onder Hilversum. EXCLUSIEVE LOCATIE Centraal gelegen in Midden Nederland, in Loosdrecht, net even onder Hilversum. FANTASTISCHE ROUTES De omgeving van het Gooi leent zich natuurlijk optimaal voor leuke routes langs mooie

Nadere informatie

Verjaardagsfeesten Vrijgezellenfeesten & Bedrijfsuitjes

Verjaardagsfeesten Vrijgezellenfeesten & Bedrijfsuitjes Welkom bij Lasergame t Gooi Gelegen in Loosdrecht, in het Midden van Nederland, net onder Hilversum bevindt zich onze nieuwe locatie voor het houden van: Verjaardagsfeesten Vrijgezellenfeesten & Bedrijfsuitjes

Nadere informatie

Koud- en warm buffet I

Koud- en warm buffet I Koud- en warm buffet I Rundvleessalade Vleeswaren assortiment Gevulde eieren Diverse fijngesneden slasoorten met passende dressing Kipsaté met pindasaus Gehaktballetjes in zoetzure pikante saus Varkenshaas

Nadere informatie

www.labrochette.nl info@labrochette.nl

www.labrochette.nl info@labrochette.nl La Brochette Hoofdstraat 123 7902 ED Hoogeveen Tel: 0528-235773 www.labrochette.nl info@labrochette.nl Onze feestelijke smaakmakers. All Inn buffet Het buffet bestaat onder andere uit: Rundvleessalade

Nadere informatie

Tel: 0182 387449 KVK: 24481552 Bank: 154075116 Btw: 8217.56.692.

Tel: 0182 387449 KVK: 24481552 Bank: 154075116 Btw: 8217.56.692. Receptie hapjes en bittergarnituur. Klassieke hapjes. Leverworst Gekookte worst Grillworst Rolletje ham met augurk Rolletje kip met filet american Rookvlees met een eitje Plakje rosbief Blokjes kaas Klassieke

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Feesten & Partijen Feest vieren bij Al onze arrangementen hebben een tijdsduur van 4 uur en zijn inclusief alle drankjes. Onderstaande arrangementen zijn suggesties. Arrangement

Nadere informatie

HORECAMOGELIJKHEDEN. Idem met krentenwegge, slagroomsoes of petitfourtje. idem met gesorteerd gebak. Stokbrood bruin-wit met kruidenboter en tapenade

HORECAMOGELIJKHEDEN. Idem met krentenwegge, slagroomsoes of petitfourtje. idem met gesorteerd gebak. Stokbrood bruin-wit met kruidenboter en tapenade - Minimale afname van buffetten, barbecue en lunch vanaf 15 personen - Onbeperkt schenken consumpties is exclusief buitenlands gedistilleerd - Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee - Voor kinderen

Nadere informatie

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.

Brochure. Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven. Brochure Restaurant Bataviahaven Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad 0320-260833 www.restaurantbataviahaven.nl info@restaurantbataviahaven.nl Welkom Uw bruiloftsfeest moet iets onvergetelijks worden, iets

Nadere informatie

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt.

Frankendael is een warm ingericht en gastvrij zalencomplex waar het vanzelfsprekend is dat het u naar de zin gemaakt wordt. Dinerbuffet gezellig en lekker In de Watergraafsmeer op een steenworp afstand van de ringweg A10 ligt het klassieke grand café restaurant Frankendael. De accommodatie bestaat uit diverse zalen en zijn

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina

Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina Horecamogelijkheden 2014 Verjaardagsfeest, zie laatste pagina Minimale afname buffetten vanaf 20 personen, barbecue en lunch vanaf 15 personen Onbeperkt schenken consumpties is exclusief buitenlands gedistilleerd

Nadere informatie

Drankenassortiment. Koffie en Thee. Koffie Thee Thermoskan koffie (7 kopjes) Thermoskan thee ( 7 kopjes) Melk/Karnemelk. Frisdranken en Vruchtensappen

Drankenassortiment. Koffie en Thee. Koffie Thee Thermoskan koffie (7 kopjes) Thermoskan thee ( 7 kopjes) Melk/Karnemelk. Frisdranken en Vruchtensappen Drankenassortiment Koffie en Thee Koffie Thee Thermoskan koffie (7 kopjes) Thermoskan thee ( 7 kopjes) Melk/Karnemelk Frisdranken en Vruchtensappen Frisdranken Vruchtensappen/energy drinks Pet flessen

Nadere informatie

Vers, eerlijk, heerlijk!

Vers, eerlijk, heerlijk! Vers, eerlijk, heerlijk! Onze buffetten zijn ideaal voor; Huis / tuin feesten Overwerk of vergadering Feest / evenement Wij kunnen oa ook voor u verzorgen: Borden en bestek Statafels met witte strakke

Nadere informatie

Buffet Paxx 24,00 Vanaf 25 personen

Buffet Paxx 24,00 Vanaf 25 personen Buffet Paxx 24,00 Diverse broodsoorten met boter, whiskysaus en aioli Gemarineerde olijven van Pomodori tomaten Carpaccio van rund met pesto en Parmezaanse kaas Teruel ham met pikant gemarineerde meloen

Nadere informatie

Dinerbuffetten (minimaal 10 personen); Koude Buffetten: Koud/warme buffetten:

Dinerbuffetten (minimaal 10 personen); Koude Buffetten: Koud/warme buffetten: Dinerbuffetten (minimaal 10 personen); Onderstaand treft u een greep uit onze standaard dinerbuffetten. Onze producten worden met veel zorg bereid en daar waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van verse,

Nadere informatie

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST 2016 Brunch Tomatensoep en Groentesoep Diverse harde/zachte bolletjes, pistolets,

Nadere informatie

Allergenenkaart voor A&C hapjes deluxe 13-12-2014

Allergenenkaart voor A&C hapjes deluxe 13-12-2014 Allergenenkaart voor A&C hapjes deluxe 13-12-2014 Luxe hapjes CARPACCIO GRIEKSE YOGHURT MET NOTEN EN HONING CARPACCIO MET BASILICUMDRESSING EN PARMEZAN GARNALEN COCKTAIL COCKTAIL RIVIERKREEFTSTAARTJES

Nadere informatie

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn

*koffietafels *lunch buffet *brunch buffet *warm-/koud buffet *hapjes / bittergarnituur *stamppotbuffet *dranken all-inn Speciaal voor gezelschappen vanaf 25 volwassen personen hebben wij verschillende ruimtes, zoals onze Bodega Tapperij met eigen bar aan de zijkant van ons restaurant. *koffietafels *lunch buffet *brunch

Nadere informatie

Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse

Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse Warme en koude buffetten De Oosterweide Pesse Koud buffet Huzarensalade Zalmsalade Kipsalade Rauwkostsalade Paté, rollade, rosbief & kipfilet Brie, mosterdkaas, roomkaas & ananaskaas Diverse olijven Stokbrood

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

Café - Restaurant - Partycentrum Aurora. Buffetkaart

Café - Restaurant - Partycentrum Aurora. Buffetkaart Café - Restaurant - Partycentrum Aurora Buffetkaart Koude en warme buffetten vanaf 50 personen Meerprijs buffet 40 personen 1,50 pp Meerprijs buffet 30 personen 2,50 pp Koud Warm buffet 1 14,50 Gevulde

Nadere informatie

Hollandse huzarensalade 19,75 34,55. Aardappelsalade 18,75 32,80. Rundvleessalade 19,75 34,55

Hollandse huzarensalade 19,75 34,55. Aardappelsalade 18,75 32,80. Rundvleessalade 19,75 34,55 Kerstbestellijst: Salades gegarneerd 4-6personen 7-10personen +/- 1,5 kilo +/-2,6 kilo Hollandse huzarensalade 19,75 34,55 Aardappelsalade 18,75 32,80 Rundvleessalade 19,75 34,55 Huisgemaakte kipkerriesalade

Nadere informatie

Grand Café Pub Party Place. Overzicht prijzen Carpe Diem 2015

Grand Café Pub Party Place. Overzicht prijzen Carpe Diem 2015 Overzicht prijzen Carpe Diem 2015 Prijzen drankuitkoop: 1 uur drankuitkoop 9,75 1½ uur drankuitkoop 14,50 2 uur drankuitkoop 18,50 2½ uur drankuitkoop 21,00 3 uur drankuitkoop 23,50 3½ uur drankuitkoop

Nadere informatie

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ).

4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). Arrangementen: Receptiearrangement: 4 Consumpties (gemiddeld). Pinda s en zoutjes. 3 keer luxe bittergarnituur ( koude en warme hapjes ). - Receptie van 2 uur. 12,50 p.p. - Per uur extra per persoon 4,00

Nadere informatie

Buffet Culinien natuurlijk

Buffet Culinien natuurlijk Buffet Culinien natuurlijk Koud: - Huzarensalade - Kipsalade - Stokbrood met kruidenboter en pesto Warm: - Gebakken aardappelen - Mix van groentes (bloemkool, broccoli, sperziebonen en paprika) - Pulled

Nadere informatie

ALTENA CATERING info@altenacatering.nl Tel: 06-48566395. KOUDE BUFFETTEN Bestek, borden en servetten worden in overleg voor gebruik meegeleverd.

ALTENA CATERING info@altenacatering.nl Tel: 06-48566395. KOUDE BUFFETTEN Bestek, borden en servetten worden in overleg voor gebruik meegeleverd. ALTENA CATERING info@altenacatering.nl Tel: 06-48566395 KOUDE BUFFETTEN Bestek, borden en servetten worden in overleg voor gebruik meegeleverd. KOUD BUFFET I (Vlees) 12,95 p.p. (vanaf 15 pers.) Stokbrood

Nadere informatie

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch Verrassingsdiner Ontvangstbuffet Bittergarnituren Stamppottenbuffet Horeca Brochure Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue Warm en koud buffet Lunch TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun Saté Arrangementen

Nadere informatie

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje.

De Palatijn Op deze locatie beschikken we over een centraal gelegen restaurant, waar u terecht kunt voor een maaltijd of feestje. Cateringmap 2018 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

In overleg kunnen wij ook andere buffetten voor u verzorgen zoals:

In overleg kunnen wij ook andere buffetten voor u verzorgen zoals: Bestellijst BUFFETTEN, SALADES & LUXE SCHALEN HOLLANDSE STAMPOTTEN BUFFET 18,50 per persoon Boerenkool Zuurkool Andijviestamppot Speklapjes Originele rookworst van slagerij Blom Gehaktballen volgens grootmoeders

Nadere informatie

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel.

Catering Het Gemak Voor uw gemak. Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Koud en warm buffet ( het gemak ) Rundvlees salade met rauwe ham en meloen. Zalmsalade met o.a. zalm, paling, garnalen en makreel. Rauwkost salade met kruidendressing Minibroodjes. Kruidenboter en tapenade.

Nadere informatie

Toast carpaccio 6,75 Getoast volkoren brood met dungesneden rundvlees, rucola, parmazaanse kaas, pijnboompitjes en truffelolie

Toast carpaccio 6,75 Getoast volkoren brood met dungesneden rundvlees, rucola, parmazaanse kaas, pijnboompitjes en truffelolie Kleine Kaart Tosti van boerenbrood 4,25 Tosti met ham en kaas Panini Hawai 4,25 Gegrild panini broodje met ham, kaas en ananas Toast carpaccio 6,75 Getoast volkoren brood met dungesneden rundvlees, rucola,

Nadere informatie

Bruiloft. Prijs per persoon 24,50. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur

Bruiloft. Prijs per persoon 24,50. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Bruiloft Prijs per persoon 24,50 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Onbeperkt drankjes inclusief buitenlands gedistilleerd (voor

Nadere informatie

Buffet Culinien natuurlijk

Buffet Culinien natuurlijk Buffet Culinien natuurlijk Koud: - Huzarensalade - Kipsalade - Stokbrood met kruidenboter en pesto Warm: - Gebakken aardappelen - Mix van groentes (bloemkool, broccoli, sperziebonen en paprika) - Pulled

Nadere informatie

Chefs choise. Snacks. Ontvangst. Borrel garnituur. Koude hapjes. Warme hapjes. Met koffie en thee en diverse petit fours

Chefs choise. Snacks. Ontvangst. Borrel garnituur. Koude hapjes. Warme hapjes. Met koffie en thee en diverse petit fours Chefs choise Snacks Ontvangst Met koffie en thee en diverse petit fours Borrel garnituur Nootjes, pinda s en gemarineerde olijven Koude hapjes Boeren metworst Gorizo met roomkaas Coburgerham met meloen

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie

Zaalhuur per dagdeel ,=

Zaalhuur per dagdeel ,= Cateringmap 2017 Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, jubileum of andere feestelijke dag. Naast de catering kunnen we ook de ruimte voor u regelen. In deze brochure treft u een aantal

Nadere informatie

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel

BUFFETTEN & Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel BUFFETTEN & ARRANGEMENTEN 2018 Hotel & Eethuys de Wormshoef Dorpsstraat 192, 6741 AS Lunteren Tel. 0318-484241 www.dewormshoef.nl info@dewormshoef.nl INHOUDSOPGAVE Beste Gasten van ons Hotel & Eethuys,

Nadere informatie

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen

Scrol verder naar beneden voor meer arrangementen Kegelarrangementen: Kegel arrangement nr.1: 2x koffie/thee met koek/cake met daarbij 3x bittergarnituur 8,50 p.p. Kegel arrangement nr.2: 2x koffie/thee met luxe gesorteerd gebak met daarbij 3x bittergarnituur

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

Prijslijst Buffetten en hapjes.

Prijslijst Buffetten en hapjes. PRIJSLIJST 1 Prijslijst Buffetten en hapjes. Onder staande buffetten en hapjes zijn voorbeelden, U kunt de buffetten en de hapjes ook zelf samenstellen of vrijblijvend met ons bespreken Hapjes Buffet 15.00

Nadere informatie

Vraag ook eens naar ons menu van de week

Vraag ook eens naar ons menu van de week M e n u s Varkensschnitzel 12,00 Varkensschnitzel speciaal (champignons, pindasaus en gebakken ei) 13,00 Kip pikant 10,50 Hamburger speciaal 10,50 Kipsaté 3 stokjes 10,50 Loempia speciaal 10,50 Kip Aïoli

Nadere informatie

hapjes / hapjesbuffetten

hapjes / hapjesbuffetten hapjes / hapjesbuffetten Ook als u een feest thuis wenst te organiseren is het prettig een ervaren team en een contactpersoon naast uw zijde te hebben staan die met u meedenkt, mee adviseert en er alles

Nadere informatie

STEL ZELF UW BUFFET SAMEN (vanaf 20 pers.)

STEL ZELF UW BUFFET SAMEN (vanaf 20 pers.) STEL ZELF UW BUFFET SAMEN (vanaf 20 pers.) Hieronder vindt u onze koude en warme buffetcomponenten. Voor sommige gerechten geldt een meerprijs. De meerprijzen staan achter de betreffende gerechten vermeld.

Nadere informatie

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren

Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Café Faber kan voor u diverse vergaderarrangementen samenstellen van 6 tot 30 personen in onze bovenzaal. Gebaseerd op 4 uren Ontvangst met koffie en petitfours. Koffie, thee, tafelwater en een snack tijdens

Nadere informatie

Buffetten Restaurant Klein Hartenstein

Buffetten Restaurant Klein Hartenstein Buffetten Restaurant Klein Hartenstein Italiaans buffet - Grissini - Italiaans brood met tapenade - Carpaccio met rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas - Pasta salade met ansjovis

Nadere informatie

Iets te vieren. Café Sprakel maakt het mogelijk!!!

Iets te vieren. Café Sprakel maakt het mogelijk!!! Iets te vieren. Café Sprakel maakt het mogelijk!!! Heeft u iets te vieren of te bespreken, dan kunt u bij ons alle kanten op. Naast het café en cafetaria zijn we ook in het bezit van een zaal tot ongeveer

Nadere informatie

Buffet Roerbakpannetje

Buffet Roerbakpannetje Buffet Roerbakpannetje Roerbakpannetje Varkensreepjes, spekreepjes, krielaardappeltjes, champignons en fijn gesneden ui gebakken in een pan. Gebraden fricandeau In een heerlijke zoete sesamsaus. Gebraden

Nadere informatie

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01

Renate, Maurice & Dennis NL42 RABO 012 88 24 417 Burgemeester Pijlsstraat 5 KvK: 14091984 6365 CG Schinnen BTW nr: 817 543 442 B01 Tevens voor verhuur van kleine en grote zalen. bv: Uw feest totaal verzorgd 50 personen voor 1300,- all-in Incl: consumpties onbeperkt(6 uur) en een koud buffet a 8,- p.p. Standaard Koud buffet: 8,- p.p.

Nadere informatie

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne

arrangementen de Taveerne arrangementenmap Hajé de Taveerne arrangementen de Taveerne inhoudsopgave koffiearrangementen blz. 2 luncharrangementen blz. 2 dinerarrangementen plate blz. 3 buffet blz. 4 diner op de Batavia blz. 6 drankenarrangement blz. 7 bittergarnituur

Nadere informatie

Informatie. Arrangementen

Informatie. Arrangementen Informatie Arrangementen Zomaar een Borrel Zomaar een borrel in een van onze zalen, bars, terras of brasserie! Gezellig zomaar borrelen met collega s of relaties? Makkelijk en snel te regelen voor grote

Nadere informatie

Happerij. 10 Stuks grote vleesbitterballen en mosterd.

Happerij. 10 Stuks grote vleesbitterballen en mosterd. Happerij WARM GEMENGDE HAPJES: 7,00 10 Stuks met mayonaise en chilisaus. BOURGONDISCHE BITTERBALLEN: 10,00 10 Stuks grote vleesbitterballen en mosterd. KWEKKEBOOM BITTERBALLEN: 9,75 10 Stuks met mosterd.

Nadere informatie

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50

Koffie en thee, per kopje 1,70. Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90. Melk, karnemelk 1,25. Vruchtensappen per glas 1,50 Dranken Koffie en thee, per kopje 1,70 Koffie en thee per persoon per dagdeel 3,90 Melk, karnemelk 1,25 Vruchtensappen per glas 1,50 Frisdrank per glas 1,50 Frisdranken per flesje 1,70 Mineraalwater per

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. Allround Horeca Buffet. Allround Horeca K.v.k. 58616012 +31(0)76-8878188. 4814 KR, Breda www.allroundhoreca.nl. Wat kunt u verwachten:

ARRANGEMENTEN. Allround Horeca Buffet. Allround Horeca K.v.k. 58616012 +31(0)76-8878188. 4814 KR, Breda www.allroundhoreca.nl. Wat kunt u verwachten: ARRANGEMENTEN Allround Horeca Buffet Brood met huisgemaakte smeersels Gemarineerde kippenpootjes Gestoomde witvis in saffraan saus Pasta in met diverse groenten en truffelroomsaus Aardappelgratin Salade

Nadere informatie

Banquetingmap Catering Zwagersculinair. Rene Daalhuisen Tel : Alfons Overmars Tel :

Banquetingmap Catering Zwagersculinair. Rene Daalhuisen Tel : Alfons Overmars Tel : Banquetingmap 2016 Catering Zwagersculinair Rene Daalhuisen Tel : 0631755632 Alfons Overmars Tel : 0654682632 Onze arrangementen Lunch arrangement Brunch arrangement Feest arrangement All-inclusive feest

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. PRIJSLIJST Behorend bij de vergaderlocatie Brandsen Rondeel, van Amerongenweg 3, te Barneveld Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Vergaderzalen In het Rondeel bevinden zich twee vergaderzalen op

Nadere informatie

Omschrijving Beleg Zacht Aantal Pistolet W/B Aantal Italiaanse Aantal Waldkorn Aantal Bolletje Wit/Bruin Bol

Omschrijving Beleg Zacht Aantal Pistolet W/B Aantal Italiaanse Aantal Waldkorn Aantal Bolletje Wit/Bruin Bol Catering de Smickelaar & Co Ringbaan West 86 5046 VA Tilburg 013-5432056 Iban: NL31RABO0301261806 Kvk: 18024816 Email: cateringdesmickelaarenco@hotmail.com www.cateringdesmickelaarenco.nl BEDRIJFSCATERING

Nadere informatie

Kom gerust een keer langs voor een rondleiding, kennismaking en/of het bespreken van uw wensen. U bent van harte welkom.

Kom gerust een keer langs voor een rondleiding, kennismaking en/of het bespreken van uw wensen. U bent van harte welkom. Hotel Restaurant Klein Genot is gevestigd in het hartje van Sneek. Bij de meeste Sneekers wel bekend als Hotel/Restaurant Hanenburg aan de Wijde Noorderhorne 2. Vanaf 1 juni 2015 zijn Brian Wieringa en

Nadere informatie

Kloosterbuffet. Bestaande uit: Optionele aanvulling:

Kloosterbuffet. Bestaande uit: Optionele aanvulling: Kloosterbuffet Stokbrood met kruidenboter Gemengde salade met tomaat en komkommer Gevulde eieren Ham en asperge rolletjes Aardappel salade Huzarensalade Zacht gegaarde zalm in olijfolie met gepofte tomaatjes

Nadere informatie

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon

ONTBIJTBUFFET. Gezonde start Bruine boterham belegd met kaas en ei Yoghurt met muesli en honing Handfruit Koffie en thee 7,50 per persoon Voor een bijeenkomst, vergadering of arrangement kunt u bij Kardinge Horeca uw gasten ontvangen met diverse lekkernijen. Tijdens en/of na afloop kan men ook genieten van een hapje of drankje. Hieronder

Nadere informatie

Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar)

Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar) Hollands Buffet 32,50 (het hele jaar) Licht gebonden Doesburgsche mosterdsoep met spekjes en prei Of Boeren groentesoep Zalm met bieslooksaus Boeren Ham in roggebrood, Varkenshaas in roomsaus Hollandse

Nadere informatie

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Reserveren is verplicht, barbecueën kan al vanaf 4 personen en onze lopende buffetten zijn beschikbaar vanaf 10 personen. DINERMOGELIJKHEDEN Lasergame Kerkrade biedt vele mogelijkheden. Zo is het ideaal voor het organiseren van een feest, receptie of vergadering. Maar ook voor het verzorgen van een lopend buffet of een smakelijke

Nadere informatie

Buffetten. Koud warm buffet deluxe

Buffetten. Koud warm buffet deluxe Buffetten Lunch buffet o 2 soorten soep o Rauwkostsalade o Diverse soorten luxe broodjes o Diverse soorten vleeswaren o 2 soorten kaas o Roerei o Koffie, thee, jus d orange, melk en karnemelk o Fruit Salade

Nadere informatie

Lunch buffet (vanaf 20 personen)

Lunch buffet (vanaf 20 personen) Ontvangsten (vanaf 40 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,50 p.p. 6,00

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd!

Gezellig buffetje 19,50. Hapjesbuffet 14,50 ( alleen te bestellen na vergadering of tijdens avond feest, het is geen volwaardige maaltijd! Gezellig buffetje 19,50 Boeren groentesoep Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham met mosterdsaus

Nadere informatie

Feestarrangement A 25,00. Prijs per persoon. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco)

Feestarrangement A 25,00. Prijs per persoon. 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) Feestarrangement A Prijs per persoon 25,00 2 x koffie + gebak of welkomstdrankje ( o.b.v. Prosecco) 3 x koude luxe hapjes & 3 x warme bittergarnituur Onbeperkt drankjes inclusief buitenlands gedistilleerd

Nadere informatie

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010

Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Cateringlijst Vrouwe Jannigje 2010 Ontbijt 1. Ontbijt Stuurboord Wit en bruin brood, krentenbol, boter, jonge kaas, cervelaat, achterham, jam, honing, 9,50 p.p. 2. Ontbijt Bakboord Molenwit, Schouws Donker,

Nadere informatie

De Patrijs Catering & Events

De Patrijs Catering & Events De Patrijs Catering & Events Al vanaf de oprichting staan kwaliteit en tevreden gasten voorop bij alles wat we doen. Wat betekent dit in de praktijk? Een vraag die wij onszelf en onze klanten continue

Nadere informatie

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Zalencapaciteit Bent u op zoek naar een unieke locatie in het stadscentrum van Haarlem voor uw feestavond,

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

ontbijt / lunch / diner buffetten hapjes snacks

ontbijt / lunch / diner buffetten hapjes snacks Als foodprofessional richt E-vers zich op particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele kracht met brede horeca ervaring en kennis van levensmiddelen. E-vers is een betrouwbare cateraar

Nadere informatie

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.

PARTY. banqueting map SUPPORT. februari 2016. Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport. PARTY SUPPORT IS EEN HANDELSNAAM VAN ESTHERON V.O.F. PARTY SUPPORT banqueting map februari 2016 Flevoland 11 1948 RH Beverwijk T 0251 218 727 E info@partysupport.nl W partysupport.nl B nl20 rabo 0307 2303

Nadere informatie

Cabauwsekade EC CABAUW Tel: / IBAN nr.: NL06RBRB

Cabauwsekade EC CABAUW Tel: / IBAN nr.: NL06RBRB Cabauwsekade 42 3411 EC CABAUW Tel: 0348-551532 / 0620658149 IBAN nr.: NL06RBRB0841310122 K.v.K. Utrecht nr. 30.159.929 Website: www.inhetwittepaard.nl E-mail: info@inhetwittepaard.nl BTW nr. 85.044.B.01

Nadere informatie

Gezellig buffetje 19,50

Gezellig buffetje 19,50 Gezellig buffetje 19,50 Glas Runderbouillon Op het buffet Huzaren salade, Zalm salade, Gerookte forel, Ardennerham met meloen, Gevulde eitjes, Visstoofpotje Saté, Gehaktballetjes in kerriesaus, Beenham

Nadere informatie

Buffetten vanaf 15 personen, bij minder aantal word 2,50 p.p. extra berekend.

Buffetten vanaf 15 personen, bij minder aantal word 2,50 p.p. extra berekend. BUFFETTEN Voor een heerlijk buffet ( vanaf 15 personen) hebben we hier enkele voorstellen, maar uiteindelijk gaan wij veel verder en willen wij graag aan uw wensen voldoen.neem gerust contact met ons op

Nadere informatie

Grand Café Restaurant De Bosbaan B.V.

Grand Café Restaurant De Bosbaan B.V. Grand Café Restaurant De Bosbaan B.V. De Bosbaan 4 Telefoon 020 404 48 69 Kamer van Koophandel 37090079 1182 AG Amstelveen Fax 020 404 48 94 Rabobank Amsterdam 31.07.32.204 debosbaan@planet.nl www.debosbaan.nl

Nadere informatie

De plek om lekker te eten!

De plek om lekker te eten! De plek om lekker te eten! Iselmar biedt verschillende mogelijkheden en locaties om een gezellig feestje te vieren. Onze meest bijzondere locatie is ons Partykasteel. Een sfeervolle locatie bestaande uit

Nadere informatie

Een bezoek op de kamelenmelkerij

Een bezoek op de kamelenmelkerij Ww Kamelenmelkerij Smits Frank Smits Werstkant 16 5258 TC Berlicum Tel: 073 7078087 FAX: 073 6447175 bezoek@kamelenmelk.nl www.kamelenmelk.nl Een bezoek op de kamelenmelkerij Een unieke ervaring! K.v.K.

Nadere informatie

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat 20 1814 MD Alkmaar 072-5122060 Deze geeft een overzicht van de mogelijkheden om een verjaardag, familiebijeenkomst, vergadering, lunch, diner, condoleance

Nadere informatie

Winter Wedding arrangement

Winter Wedding arrangement Winter Wedding arrangement Het programma in de maanden november t/m maart 16.00 uur Ontvangst gasten op Herberg Vlietzigt of koffie/thee 16.15 uur Entree Bruidspaar 16.30 uur Huwelijksceremonie in het

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Rondeel Ewijk, Elsenpas 2a, te Ewijk Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

PRIJSLIJST. Behorend bij de vergaderlocatie Rondeel Ewijk, Elsenpas 2a, te Ewijk Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. PRIJSLIJST Behorend bij de vergaderlocatie Rondeel Ewijk, Elsenpas 2a, te Ewijk Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Vergaderzalen In het Rondeel bevinden zich twee vergaderzalen op de eerste verdieping.

Nadere informatie

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen.

Voor groepen serveren wij in overleg met u drie gangen verschillende voor- hoofd en nagerechten op schalen. Welkom bij De Lichtboei in Harlingen. Hét adres in Harlingen voor bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties en live muziek. Of gewoon voor een drankje of een hapje eten in ons café... De keuken van de

Nadere informatie

BBQ Hollands. Diverse soorten sauzen Stokbrood en kruidenboter

BBQ Hollands. Diverse soorten sauzen Stokbrood en kruidenboter BBQ Hollands 400 gram vlees verdeeld over; Speklap, licht gemarineerd Hamburger, mager runder Kipsaté gemarineerd Procoreurlapje Gevulde portebello met mozzarella/tomaat (vega) Stokbrood en kruidenboter

Nadere informatie

Prijslijst 2016/2017. Pastorijakker CJ Den Dungen. Telefoon of

Prijslijst 2016/2017. Pastorijakker CJ Den Dungen. Telefoon of Prijslijst 2016/2017 Pastorijakker 29 5275 CJ Den Dungen Telefoon 06-43206465 of 06-21800696 www.labourgognecatering.nl info@labourgognecatering.nl Buffet 1 Het klassieke Buffet Warme Beenham met cocktailsaus

Nadere informatie

prijzen & mogelijkheden Cateringen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl

prijzen & mogelijkheden Cateringen Coen Evers horecagelegenheid Keijenborgseweg 27-7021 LW - ZELHEM - www.coenevers.nl prijzen & mogelijkheden Cateringen Cateringen Bij al onze buffetten worden borden, bestek en servetten meegeleverd. Drankarrangement Ook op locatie kunnen wij de drank voor uw feestje verzorgen. Wij plaatsen

Nadere informatie

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst

Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk Catering Van dagelijkse maaltijd tot feestelijke bijeenkomst Park Boswijk B.V. ~ Park Boswijk 200 ~ 3956 AA Doorn 03 43-51 96 42 sdoornenbal@parkboswijk.nl Voorwoord De faciliteiten van Park

Nadere informatie

Feesten en Partijen. Met vriendelijke groeten, Team De Kaars. Havenstraat 14-C 1211 KL Hilversum 035-6320041 www.cafedekaars.nl

Feesten en Partijen. Met vriendelijke groeten, Team De Kaars. Havenstraat 14-C 1211 KL Hilversum 035-6320041 www.cafedekaars.nl Feesten en Partijen Bij ons bent u aan het goede adres om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren met een groep gezellig te komen eten. Wat is er nu gezelliger om een borrel te drinken te eten met uw vrienden

Nadere informatie

Buffetten. Leekzicht natuurlijk beleven

Buffetten. Leekzicht natuurlijk beleven Buffetten. Buffet de Meid: 14,- p.p. - Gemarineerde beenhammetjes, heerlijk gegrild en overgoten met whisky en bruine suiker. - Gegratineerde aardappelen met verse room en kaas. - Huzaren salade gegarneerd

Nadere informatie

Luxe belegde broodjes wit / bruin:

Luxe belegde broodjes wit / bruin: Luxe belegde broodjes wit / bruin: Jong belegen kaas 4,50 Oude kaas 5,00 Filet American 6,00 Rosbief 6,00 Room brie met honing en sesam 6,50 Gezond 6,50 (ham, kaas, ei en rauwkost) Tonijnsalade 7,50 (met

Nadere informatie

Prijslijst Catering 2015

Prijslijst Catering 2015 Prijslijst Catering 2015 Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Om teleurstelling te voorkomen Geef uw Bestelling TIJDIG Door!!

Nadere informatie

Cabauwsekade EC CABAUW Tel: / IBAN nr.: NL06RBRB Fax:

Cabauwsekade EC CABAUW Tel: / IBAN nr.: NL06RBRB Fax: Cabauwsekade 42 3411 EC CABAUW Tel: 0348-551532 / 0620658149 IBAN nr.: NL06RBRB0841310122 Fax: 0348-551883 K.v.K. Utrecht nr. 30.159.929 BTW nr. 85.044.B.01 Website: www.inhetwittepaard.nl E-mail: info@inhetwittepaard.nl

Nadere informatie

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten In een sfeervolle en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten de kenmerkt zich door de ontspannen sfeer, gezellige ambiance, eerlijke gerechten en heerlijk kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Nadere informatie