Paintballen, welkom bij Indoor Paintballcentrum het Gooi

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Paintballen, welkom bij Indoor Paintballcentrum het Gooi"

Transcriptie

1 Paintballen, welkom bij Indoor Paintballcentrum het Gooi Gelegen in het midden van het land tussen Amsterdam & Utrecht, op 200 meter van Hilversum, zijn wij een veelzijdige indoorspecialist met het beste paintball aanbod en tal van andere ludieke activiteiten voor uw te organiseren uitje. Uitermate geschikt voor uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje en/ of groepsuitje! Voor jong en oud. Met twee indoor paintball speelvelden waar u tijdens uw arrangement allebei op speelt, hebben wij voor iedereen een gevarieerd en exclusief programma. Kijk eens rustig rond op onze uitgebreide site, waar wij zoveel mogelijk informatie hebben staan om uw uitje tot een ware happening te maken. Nieuw: Zeskamp, Wipe Out, SurvivalBaan, Spijkerbroekhangen en nog veel meer v.a. 5,00 p.p., kijk bij extra mogelijkheden! Vanzelfsprekend: Heeft u vragen of is iets niet duidelijk, bel of mail ons gerust! Wij verwelkomen u graag binnenkort als gast, met vriendelijke groet, Namens het team van Paintball-centrum.nl Mike Olivier & Meddy de Bruin N.B. Wij zijn alle dagen geopend op afspraak! Paintball: Basis 50: 22,50 p.p. 3 uur durend, minimaal 6 pers, 50 paintballs. Vrijgezellenpak gratis te leen. Speciale vrijgezellenspellen Basis 100: 27,50 p.p. Als basis 50, maar dan met 100 paintballs in je arrangement Basis 150: 32,50 p.p. Als basis 50, maar dan met 150 paintballs in je arrangement Het is natuurlijk mogelijk om alleen je paintball basispakket te reserveren, echter je kan het ook uitbreiden met:

2 Bachelor pakket: Sumo Worstelen Spijkerbroek hangen Sumoworstelen is een eeuwen oude Japanse traditie, maar voor de meeste mensen niet weggelegd. Niet getreurd want in het Sumo pakket kunt u Sumoworstelen! In dit geweldige spel worden 2 spelers in een Sumo pak gehesen, het doel van het spel is om elkaar om te gooien of de tegenstander de ring uit te duwen! Met alleen fysieke kracht win je het spel niet, ben je behendig en heb je de juiste tactiek in je hoofd dan ben jij in het voordeel! Het 2de spel dat wordt gespeeld is het eeuwen oude spel spijkerbroek hangen! Voor degene die nog niet weten wat het spel is, het spel wordt gespeeld door van ieder team 2 spelers. Deze moeten zich op hun eigen gewenste manier aan de broek vastklampen, degene die dit het langst kan volhouden is de winnaar! Bewijs het dan maar en word de kampioen van de dag! Buggy rijden: Buggyrijden: Het ultieme wind-door-je-haren-gevoel De wind waait door je haren, mensen kijken je na en je krijgt spontaan voorrang van de busschauffeur. Een ritje door het Gooi in de zogenoemde buggy is een hele ervaring!! De journalist van de Gooi & Eemlander gaf precies weer wat het buggyrijden bij ons inhoudt! Wat gaan wij doen? Wij rijden gezellig met zijn tweeën in open buggy s een vaststaande route onder begeleiding van een instructeur. Wij rijden uitsluitend over de openbare weg en wij laten jullie de mooiste plekjes van het Gooi zien. Wij bieden op dit moment twee verschillende routes aan: De Soestdijkroute: Deze route rijdt ons via de prachtige dorpjes Maartensdijk, Bilthoven & Lage Vuursche naar Soestdijk, waar wij ook een fotostop maken op de parkeerplaats voor het paleis Soestdijk, vervolgens rijden wij via diverse andere idyllische dorpjes weer richting Loosdrecht. Deze route rijdt over het algemeen over de openbare weg met veel bos en natuur aan beide zijden. De Plassenroute:Deze prachtige route gaat de andere kant op van het Gooi, dwars door Oud Loosdrecht vertrekken wij naar de dorpjes Kortenhoef, Nederhorst den Berg, Vreeland, Loenen en dan vervolgens richting Maarssen gaan wij langs de Loosdrechtse plassen weer richting thuislocatie. langs het wate Natuurlijk wordt er onderweg voldoende gestopt om te wisselen of om even bij te kletsen met de andere deelnemers. De routes starten vanaf het paintballcentrum en daar komen wij ook weer terug. Prijzen zijn vanaf 49,00 per persoon voor een arrangement wat 2 uur in beslag neemt. Meer & up-to-date informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u vinden op onze aparte site Ook vindt u een foto-impressie onder de rubriek multimedia. Algemeen: * Prijzen zijn op basis van 2 personen per buggy * Minimaal 8 deelnemers * Een rijbewijs is vanzelfsprekend vereist (of je moet alleen bijrijder willen zijn) en ook is het gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht niet toegestaan! Natuurlijk mogen de deelnemers zonder rijbewijs mee als bijrijder.

3 Funny voetbalpakket Levend Tafelvoetbal Funny Voetbal Dit pakket staat helemaal in het teken van voetbal! Het eerste spel dat word gespeeld heet levend tafelvoetbal!. Dit fenomeen is bijna hetzelfde als tafelvoetbal alleen zijn jullie die spelers in het veld! Levend voetbal is voor zowel de voetbal fanaten en de niet voetbal fanaten te spelen, het blijft erg leuk om te doen! Lukt het jou om de juiste tactiek en teamwork te geven? Versla dan op deze manier je tegenstander en pak de winst! Zoals gezegd staat dit pakket in het teken van voetbal en een 2de voetbal spel kan dan ook niet ontbreken. Het 2de spel dat word gespeeld heet funny voetbal, zoals u al in de naam kan lezen is het een geweldig leuk spel om te doen! Bij dit spel krijgt iedereen een kunststoffen hoepelrok aan zodat de bal niet kan worden gezien, de speler die hier dan ook in balbezit is moet het doen op gevoel in intuïtie! Dit kan bijzonder grappige taferelen opleveren en een bijzonder interessant spel! Gladiator pakket Gladiator Fight Levend Tafelvoetbal Het Gladiator pakket staat ook in het teken van Aktie! Wij beginnen met een spel Gladiator Fight. Je staat op een verhoging in een vierkant met drie tegenstanders. Ieder heeft een Gladiator Stootkusen in zijn hand en moet trachten als laatste over te blijven. Als je valt land je op een zacht luchtkussen. Het tweede spel dat word gespeeld heet Levend Tafelvoetbal! dit fenomeen is bijna hetzelfde als tafelvoetbal alleen zijn jullie die spelers in het veld! Levend voetbal is voor zowel de voetbal fanaten en de niet voetbal fanaten te spelen, het blijft erg leuk om te doen! Lukt het jou om de juiste tactiek en teamwork te geven? Versla dan op deze manier je tegenstander en pak de winst! Scoren maar!! GPS Step pakket Gps Steptocht Kruisboogschieten Een cultureel en een spannende middag? Daar hebben wij ook een aandeel in! Het GPS pakket bestaat uit de 2 top onderdelen Step rijden en kruisboog schieten! Een GPS Steptocht is een van de mooie dingen die wij te bieden hebben. Op de eerst Step zit een GPS die een mooie route heeft opgeslagen om een prachtig stukje natuur in onze omgeving te bewonderen, maar de route leidt je ook langs campings, vliegveld e.d. Een echte aanrader. De tocht is zo`n 11 km en duurt 1 ½ uur. Na een mooie tocht met de step kunt u zich verheugen op het kruisboog schieten, dit is een interessante activiteit om te doen. De concentratie word een stuk verhoogd, probeer je de roos te raken, dan moet je erg in balans zijn met jezelf! Richt houd je adem in concentreer je op de roos en Vuur! Probeer zo`n veel mogelijk punten te scoren en kroon je zelf tot de nieuwe Robin Hood! 10,00 p.p. bij een groep groter dan 10 personen 15,00 p.p. bij een groep kleiner dan 10 personen

4 Laser pakket: Lasershot Lasersquash Het Laser pakket is een leuke en super grappige manier van spelen! Het eerste spel dat word gespeeld islasershot, lasershot is een vernieuwde versie van het vroegere o zo leuke spel op de Nintendo, waarbij je met een elektronisch geweer doelwitten moet raken op een groot scherm. Het spel is erg leuk om te spelen en natuurlijk om je tegenstanders te verslaan! Van elk team nemen 2 spelers het tegen elkaar op om een zo goed mogelijke score neer te zetten, lukt het jou om de schutter van de avond te worden? Het 2de spel mag dan natuurlijk ook niet ontbreken! Het 2de spel dat gespeeld word heet Lasersquash. Lasersquash is een van de nieuw opkomende rages van het moment! Het spel word gespeeld tegen een Laser apparaat, dit apparaat schiet lasers af en het doel is om met jou raket door de laser te gaan, klinkt makkelijk maar de lasers worden steeds sneller afgeschoten en ook nog eens in allerlei soort richtingen! Dit zorgt voor de nodige inspanningen maar de fun overheerst in het spel! Dus voor een virtueel dagje neem je het laserpakket! Lasergamen/ Laserquest: Onze arena heeft het thema van een donker spannend bos met tal van verrassingen, zoals rookmachines en stratoscoop. Lasergamen is mogelijk vanaf 6 personen. Je speelt alleen met je eigen groep. Een spel lasergamen duurt 20 minuten inclusief uitleg en wisselen. De netto speeltijd bedraag 16 minuten per spel. Starterarrangement, 2 spellen, 15,00 p.p. bij een groep groter dan 6 personen N.B. Je kunt het lasergamen als extra op je arrangement boeken, maar het is ook mogelijk als er deelnemers in jouw groep liever niet paintballen, dit in te wisselen voor lasergamen. Er worden dan 4 0f 5 spellen gedaan, zodat de groep ongeveer dezelfde tijd bezig is als de paintballers. Wipe out pakket De Survival baan Wipe out ball Bij de survival baan worden de teams opgesplitst en moeten zij het tegen elkaar opnemen, hier is het hilariteit gehalte dan ook erg hoog maar de competitiedrift nog hoger! Lukt het jou team om de survival baan sneller door te komen dan je tegenstander? Ook krijg je een ander onderdeel, het zogeheten Wipe Out Ball! Dit is het 2de deel van het Wipe out pakket! Van de 2 teams gaan 4 (2 team A en 2 van team B) personen het tegen elkaar opnemen, de bedoeling hiervan is, is dat je met de bal die in het midden hangt je tegenstander van hun opgehoogde plek afgooit. Staat de speler van jou team het laatst op zijn plek krijgt het team dat wint de punten toegekend.

5 Zeskamp Zeskamp Een actieve aanvulling? Dat is de Zeskamp. Vooraf of achteraf van uw arrangement gaan wij aan de gang met een afwisselende zeskamp met als hoofdonderdelen Survivalbaan & Levend Tafelvoetbal. Daarbij maken wij voor u op basis van beschikbaarheid een viertal keuzes uit de volgende activiteiten: Skippybalrace, helmenrace, kruisboogschieten, zaklopen, lasershot, lasersquash, funslang, spijkerbroekhangen, XL mikado etc. Een echte sportieve en ludieke aanrader. Tijdsduur extra: ongeveer 1½ tot 2 uur 15,00 p.p. bij een groep groter dan 10 personen 22,50 p.p. bij een groep kleiner dan 10 personen Vergaderen Bij Paintballcentrum het Gooi kunt u ook vergaderen. Dit kunt u mooi combineren met een van de vele arrangementen voor- of achteraf om de spanningen een beetje te doen vergeten. Wij beschikken over een vergaderruimte met een capaciteit van 20 / 25 personen. Wij rekenen schappelijke prijzen, omdat u al bij ons bent met het paintballuitje. U kunt deze ruimte reserveren voor 50,00 per uur of delen van een uur. Eventueel kunt u voor uw presentatie als optie een Beamer met scherm huren voor 25,00 per uur. Grotere groepen of een luxere locatie is ook mogelijk. Wij kunnen u dan onderbrengen bij dichtbijgelegen hotels. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

6 Stap 3: Optie: Eten & drinken: Drinken: Drankjes zijn tijdens het paintball los te bestellen aan de bar, deze worden geturfd op de groepslijst & achteraf afgerekend. (dagprijs v.a. 1,90 per drankje). Maar je kunt ook vooraf kiezen voor het: Borrelpakket 10,00 p.p. Dit bestaat uit 4 drankjes (bier, wijn, fris) & 4 hapjes bittergarnituur Voor bedrijven is er de mogelijkheid tot een arrangement met onbeperkt drinken. Als u kontakt met ons opneemt, informeren wij u over de mogelijkheden. Eten: Dit wordt bij ons verzorgd door onze traiteur en moet dus vooraf gereserveerd worden, wij bieden je de keuze uit: Barbecue Royaal, 20,00 p.p. Drumsticks, Spareribs, Hamburgers rundvlees, Barbecueworstjes varkensvlees, Kipsaté stokjes met pindasaus, Eventueel vegetarisch assortiment, Huzaren salade, Groene salade of Kartoffel salade, Pastasalade, Sausjes en kruidenboter, Friet & Stokbrood Saté Royaal, 20,00 p.p. Saté in hot pot, Nasi Goreng met gebakken eieren en ham, Atjar tjampoer, Kroepoek en Sambal, Seroendeng, pinda s en gebakken uitjes, Kartoffel salade, Thaise salade, Gado-Gado salade, Friet, Stokbrood en sausjes Hollandse pot, 20,00 p.p. Hutspot, Stampot andijvie, Boerenkool, Kapucijners, Rookworsten, Gebakken speklapjes, Uitgebakken vetspekjes, Piccalilli uitjes, augurk, mosterd, Puree, Groene salade, Stokbrood met kruidenboter. Italiaans buffet, 20,00 p.p. Carpaccio, Diverse tapas, Tomaat, mozarella salade, Italiaanse groene salade (met pijnboompitjes en pesto), Kleine pizaatjes, Risotto met truffel, Lasagne. Warm & Koud Buffet, 20,00 p.p. Huzaren salade, Zalm salade, Kartoffel salade, Ardenner ham met meloen, Vers fruit salade, Carpaccio met pesto en pijnboompitjes, Gevulde eitjes, Saté van kip, Nasi goreng, Kroepoek, Stokbrood en kruidenboter

Party en Recreatiecentrum Strandheem

Party en Recreatiecentrum Strandheem Party & Recreatiecentrum Strandheem, Parkweg 5, Opende. tel:0594658040 Party en Recreatiecentrum Strandheem Heeft u iets te vieren? Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels, buurt, vereniging, of

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag. Merkelbeek/Jabeek Inhoudsopgave 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.4 2. Thema: Campinglife pag.6 2.1 Inleiding pag.6 2.2

Nadere informatie

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie en boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Algemene informatie exito is gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Wie moet er voor de camera staan en zijn/haar verhaal vertellen?

Wie moet er voor de camera staan en zijn/haar verhaal vertellen? Video-marketing Wie: Wie moet er voor de camera staan en zijn/haar verhaal vertellen? Jij zelf, want er is niemand die zijn bedrijf en producten/diensten zo goed kent dan jij. En die er zo veel passie

Nadere informatie

Vrijwilligers functieomschrijvingen

Vrijwilligers functieomschrijvingen Vrijwilligers functieomschrijvingen Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken,

Nadere informatie

organiseer een programma voor starters

organiseer een programma voor starters organiseer een programma voor starters 1 Pagina 1 van 11 1 1 Introductie... 3 2 Waarom vormen senioren een interessante doelgroep?... 3 3 Wat willen starters?... 4 a. Leren... 5 b. Ontmoeten... 6 c. Binden...

Nadere informatie

5, 85 80 ARRANGEMENTEN 0313-47 44 44. Vol met feestideeën! arrangementen MAAK EEN KEUZE UIT ÉÉN VAN ONZE

5, 85 80 ARRANGEMENTEN 0313-47 44 44. Vol met feestideeën! arrangementen MAAK EEN KEUZE UIT ÉÉN VAN ONZE De IJsselhoeve-bewaar-jaarkrant Vol met feestideeën! 0313-47 44 44 Restaurant & Partyboerderij In- en Outdoor Activiteiten Binkie-4-You Speelparadijs Catering Het is nog geen vijf voor twaalf.. Reserveer

Nadere informatie

TEAMBUILDING VOOR TEAMS

TEAMBUILDING VOOR TEAMS TEAMBUILDING VOOR TEAMS TEAMBUILDING Toon Gerbrands: "Teambuilding is hetzelfde als samenwerken in het normale leven. Iets willen bereiken, dat doe je door een gemeenschappelijk doel te stellen. Hoe moeilijker

Nadere informatie

WE L K O M I N H E T C A R L T O N O A S I S!

WE L K O M I N H E T C A R L T O N O A S I S! WE L K O M I N H E T C A R L T O N O A S I S! Het Carlton Oasis is verrassend gelegen tussen wereldstad Rotterdam en het mooie Zeeland; een oase van rust en ontspanning in een energieke omgeving. Een locatie

Nadere informatie

Praktische informatie TransAlp Tirol

Praktische informatie TransAlp Tirol Praktische informatie TransAlp Tirol Beste mountainbikeliefhebber, Ontzettend leuk dat je van plan bent om deel te nemen aan de TransAlp Tirol 2015. Met dit document geven we je verdere informatie die

Nadere informatie

Bedrijven. www.wilgenweard.nl. De Wilgenweard. Bedrijfsuitje Teambuilding Vergaderen

Bedrijven. www.wilgenweard.nl. De Wilgenweard. Bedrijfsuitje Teambuilding Vergaderen Bedrijven De Wilgenweard Een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of personeelsfeest waar je het weken later nog over hebt; Teamtraining of teambuilding die jouw team echt in beweging zet; Vergaderen op een bruisende

Nadere informatie

Kofferspelen. Uitleenvoorwaarden. Als je een kofferspel leent ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

Kofferspelen. Uitleenvoorwaarden. Als je een kofferspel leent ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Kofferspelen Op een speelse manier een inhoudelijk thema ter sprake brengen? Dat kan met een kofferspel! De koffers worden met veel enthousiasme door verschillende doelgroepen gebruikt. In het clubwerk,

Nadere informatie

PLEZIER IN UITVOERING

PLEZIER IN UITVOERING oefeningen Samen Hoe kan een team werkplezier verbeteren? Wat oefeningen om samen te werken aan werkplezier Voor Team of groep medewerkers Hoe Print en doe Zie www.plezierinuitvoering.nl/ko voor de hele

Nadere informatie

Geachte heer/ mevrouw,

Geachte heer/ mevrouw, Strandpaviljoen Pier 32 Savorinlohmanpad afslag 6 Den Haag / Kijkduin Telefoon : 070-3235523 Mobiel : 06-20979754 Internet : www.pier32.nl E-mail : info@pier32.nl Giro nr. : NL35INGB0003406321 t.n.v. Pier

Nadere informatie

UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE

UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE Op www.derealisten.nu bij het kopje methodiekboek vindt u alle benodigde trainingsmaterialen. De prezi presentatie voor de trainingsbijeenkomsten

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een Prayer Night? Inhoud Inleiding Pagina 1 Waar begin ik? Pagina 2 Met wie regel ik het? Pagina 2 Aanpakken doe je zo Pagina 3 Wanneer moet wat? Pagina 4 Bezoekers trekken Pagina 5 Invulling

Nadere informatie

Het kind leren vragen om de dingen die hij wil

Het kind leren vragen om de dingen die hij wil Het kind leren vragen om de dingen die hij wil Zodra je erin geslaagd bent contact te maken met je kind en hij wil dat jij met hem speelt, ga je hem leren vragen om de dingen die hij (van jou) wil. We

Nadere informatie

De cursussen en workshops

De cursussen en workshops Nieuw dit seizoen: activiteitworkshops! Een nieuwe aanpak van workshops, ook uitermate geschikt voor jouw afdeling. Lees verderop meer. jnl cursussen en workshops Als vrijwilliger bij Jong Nederland kom

Nadere informatie

Coöperatieve of groene spelen

Coöperatieve of groene spelen Coöperatieve of groene spelen Spelen zonder materiaal: Schootzitten Je zet de groep in een cirkel, iedereen staat met het linkerbeen naar het midden van de cirkel. Op het teken van de spelleider loopt

Nadere informatie

Goedkope Vakantie BESPAARTIPS VOOR EEN GOEDKOPE VAKANTIE

Goedkope Vakantie BESPAARTIPS VOOR EEN GOEDKOPE VAKANTIE Goedkope Vakantie BESPAARTIPS VOOR EEN GOEDKOPE VAKANTIE Inhoud Bespaartips... 2 Op de bonnefooi... 2 Kies een goedkope bestemming... 2 Een goede voorbereiding is het halve werk... 3 Goede reisgids...

Nadere informatie

1.0 Aanbod een aanbieders van (educatieve) schoolreisje op de boerderij...3

1.0 Aanbod een aanbieders van (educatieve) schoolreisje op de boerderij...3 Inhoudsopgave 1.0 Aanbod een aanbieders van (educatieve) schoolreisje op de boerderij...3 1.1 Huidig aanbod schoolreisjes op boerderijen...3 1.2 Motivatie aanbieders...3 1.3 Doelgroep...4 1.4 Groepsgrootte...4

Nadere informatie

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.).

Heel erg zenuwachtig, praat snel. Observatieaantekeningen (verbaal, non-verbaal, storingen tijdens het gesprek, etc.). Voor de diepte-interviews is de volgende topiclijst gebruikt: 1. Persoongegevens. 2. Social media. 3. Behoefte. 4. Zoekgedrag. 5. Beleving vooraf. 6. Beleving achteraf. Formulier persoonsgegevens Naam

Nadere informatie

'Media EB EE. ÏPCfd Reviuslyceum. social Media Guide. f'\ ~ Lentiz 1 Revi uslyceu

'Media EB EE. ÏPCfd Reviuslyceum. social Media Guide. f'\ ~ Lentiz 1 Revi uslyceu 'Media Social media zijn een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Wie kan zich nu nog een wereld zonder Facebook, Twitter en Linkedln voorstellen? Toch is lang niet iedereen op social media te vinden.

Nadere informatie

Coachen met een dubbel doel. Handleiding voor positieve coaching

Coachen met een dubbel doel. Handleiding voor positieve coaching Coachen met een dubbel doel Handleiding voor positieve coaching Hockey Club Houten 1 Voorwoord Hoe krijgen we onze jeugd 1 zover dat ze met plezier het beste uit zichzelf halen? Het belang van goede coaches

Nadere informatie

Ein sjportieve oetdaging!

Ein sjportieve oetdaging! Ein sjportieve oetdaging! Programmaboekje KVW-2012_148x210.indd 1 10-05-12 19:37 KVW Zjwame 2012: K.V.W. Ein sjportieve oetdaging! Hallo allemaal!! Het is weer zover: Kindervakantiewerk 2012 staat weer

Nadere informatie

worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen.

worden. Als je al veel ervaring hebt, is het in overleg natuurlijk ook mogelijk om minder dagen te komen helpen. Hier vind je een beschrijving van de verschillende werkzaamheden die je tijdens Oerol kunt doen. Oerol is een groot festival en omdat we met zoveel vrijwilligers werken, wordt iedereen ingedeeld in teams.

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Beroepsproduct 1. De invloed van sociale media op het leren van leerlingen

Beroepsproduct 1. De invloed van sociale media op het leren van leerlingen Beroepsproduct 1 De invloed van sociale media op het leren van leerlingen Gemaakt door : Tristan van Leeuwen Stageschool : Altena College Sleeuwijk Begeleider : Peggy Winkelaar HU begeleider : Martin van

Nadere informatie

Handleiding voor docenten. Debatteren met groep 7/8 op de basisschool

Handleiding voor docenten. Debatteren met groep 7/8 op de basisschool Handleiding voor docenten Debatteren met groep 7/8 op de basisschool Inhoud Inhoud... 2 Achtergrond voor de docent... 3 1. Voorwoord... 3 2. Onze didactische keuzes... 4 3. Aansluiting op de kerndoelen

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie