SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement"

Transcriptie

1 SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE

2

3

4

5 EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is er boeiender dan te werken aan een icoon? Zijn lijnen hertekenen, zijn uitrusting optimaliseren, zijn comfort verhogen... Wat is er inspirerender dan Scénic opnieuw uit te vinden, en met respect voor zijn geest zijn karakter te sublimeren? Als pionier van de compacte monovolumes, uitvinder van de levensstijl die erbij past en bezieler van een nieuwe manier om de auto te beleven, stelt Renault trots Nieuwe Scénic en Nieuwe Grand Scénic voor. Trots op hun krachtigere voorkant, hun logo en hun elegante lijnen, trots op hun recordruimte aan boord, hun legendarische moduleerbaarheid en hun vernieuwende motoren. Trots ook op hun rijhulpsystemen en hun opbergruimtes. Open de deur, neem plaats en streel het stuur. Volg uw route terwijl u verbonden blijft dankzij het multimediasysteem Renault R-Link met aanraakscherm. Vertrek voor een ervaring die u niet snel zal vergeten. Aan ideeën hebben Nieuwe Scénic en Nieuwe Grand Scénic geen gebrek: ze maken de weg vrij naar een ongekend automobiel welzijn en passen zich probleemloos aan de duizend-en-één wensen van elk gezin aan: stad, school, shoppingtrip, een avondje uit of weekendje weg, vakantie, business, verhuis of gewoon rustig flaneren... Ontdek ze op de volgende pagina's en Drive the change! AGNETA DAHLGREN, DIRECTEUR DESIGN MEGANE EN SCENIC

6 RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC Design en Technologie p. 08 Spirit of Scénic p. 12 Blijf verbonden p.16 Motoren, leven aan boord, p. 18 en geluidskwaliteit onder de loep genomen Technische informatie, p. 26 Ontdek het productaanbod Naast een merknaam ook een engagement p. 30 Bescherming op alle niveaus p. 32 COVER SCENIC Fotograaf Steffen Jahn

7

8 08 / 09 SCENIC STYLE SCÉNIC EN GRAND SCÉNIC STAAN NOOIT STIL. ZE ZITTEN NOOIT VERLEGEN OM IDEEËN EN VINDEN ZICHZELF VOORTDUREND OPNIEUW UIT: HUN DESIGN EVOLUEERT, HUN LIJNEN STREKKEN ZICH EN HUN STIJL WORDT KRACHTIGER. ONTDEK HUN NIEUWE VOORKANT: VAN HET RADIATORROOSTER DAT TROTS HET VERNIEUWDE RENAULT-DESIGN INWIJDT TOT DE LED-ACHTERLICHTEN DIE HUN NIEUWE PERSOONLIJKHEID ONDERSTREPEN. INNOVATIEF, GEDURFD EN ZELFZEKER: NIEUWE SCÉNIC EN NIEUWE GRAND SCÉNIC VERLEIDEN VANAF DE EERSTE AANBLIK. GOED GEZIEN!

9 VANUIT ELKE HOEK Xenonkoplampen. Die meesturende xenonkoplampen (optie) geven een intens licht dat het daglicht benadert zodat de bestuurder optimaal kan anticiperen en alles onder controle heeft. 2. Led- Day Running Lights, voor een aantrekkelijk verlichte voorkant. 3. Achterlichten. Zijn V-vormige achterlichten bestaan uit een "lichtgordijn" dat eigen is aan de nieuwe lichttechnologie van Grand Scénic. 4. Nieuw radiatorrooster vooraan. Het Renault-logo lijkt te zweven tegen een zwarte achtergrond om de nieuwe merkidentiteit extra kracht bij te zetten. 5. Dakstaven. Grand Scénic is van bij de eerste aanblik herkenbaar aan zijn in dakstaven in de lengte (naargelang de versie).

10 10 / 11 UITRUSTING, WE DURVEN ALLES IN SCÉNIC KOMT U THUIS. U HEEFT DAN OOK ALLES IN DE BUURT, OF TOCH BIJNA: DIGITALE UITRUSTING, SCHERMEN, CONSOLES, CAMERA'S... MAAR SCÉNIC DOET NOG BETER: DOOR DE AANRAAKTABLET RENAULT R-LINK, HET VISIO SYSTEM, DE ACHTERUITRIJCAMERA, DE BOSE SOUND SYSTEM EN DE ALLERNIEUWSTE COMFORTVOORZIENINGEN TE INTEGREREN, ZULLEN NIEUWE SCÉNIC EN NIEUWE GRAND SCÉNIC MENIG CONCURRENT JALOERS MAKEN.

11 MAAK U HET LEVEN EENVOUDIG Opbergzakjes op de rugleuning van de zetels vooraan*. Deze kaartentassen op de rugleuning van de voorzetels bieden de achterpassagiers een maximum aan opbergruimte. 2. Renault Handenvrije Startkaart*. Instappen, starten en vergrendelen wanneer u weg wandelt. Zonder sleutel. U dient alleen de kaart bij u te dragen. 3. TFT-schermen. Alle rijgegevens die u nodig heeft in een oogopslag om uw Scénic optimaal te benutten: vertrekhulp voor hellingen, parkeerhulp, eco-assistent en rijstrookwaarschuwing dankzij het Visio System **. Dat laatste gebruikt een hoge resolutiecamera om wegmarkeringen te detecteren en waarschuwt u met een verklikkerlichtje en een signaal wanneer u een doorlopende of onderbroken lijn overschrijdt zonder uw richtingaanwijzer te activeren. De functie automatische grootlichten past bovendien de lichtbundel van de koplampen aan de omgeving aan. 4. Achteruitrijcamera**. De parkeercamera vergemakkelijkt uw manoeuvres. Hij vult de auditieve en visuele functie van de parkeersensoren vooraan en achteraan aan. 5. Renault R-Link multimediasysteem met aanraakscherm***. TomTom -navigatiesysteem, multimedia, handenvrij bellen, wageninstellingen... Ontworpen om de voornaamste functies intuïtief en in alle veiligheid te bedienen, zonder uw ogen van de weg af te wenden. * Naargelang de versie. ** Met Pack Easy Drive. ***In optie.

12 12 / 13 SPIRIT OF SCENIC WETEN WAT JE WILT, KOPEN WAAR JE ZIN IN HEBT. EEN GROTER PLEZIER BESTAAT ER NIET. GEWOON JEZELF ZIJN, ZONDER JE TE LATEN BEÏNVLOEDEN DOOR WIE DAN OOK. ER IS NIETS AANGENAMER DAN MET RENAULT SCÉNIC TE RIJDEN EN TE WETEN DAT JE DE JUISTE KEUZE HEBT GEMAAKT. OVERTUIGD VAN JE GELIJK, BEDACHTZAAM EN IN STILTE BEWUST VAN DE BEGERIGE BLIKKEN VAN ANDEREN! Waarom zou je het elders gaan zoeken als je alles binnen handbereik hebt? Design, comfort, ruimte, betrouwbaarheid en dan het aanraakscherm van Renault R-Link, dat u zin geeft om te rijden en te blijven rijden... Vooral omdat de nieuwe Energy-motoren u heel ver kunnen brengen dankzij hun spaarzame en milieubewuste karakter. En ook de Energy Efficient Series van Bose geeft u zin om de kilometers aan elkaar te rijgen, al was het maar om nog meer te genieten van zijn rijke klank! Als marktleider bij de compacte monovolumes in Europa blijft Renault Scénic de toon zetten door zijn nieuwe voorpartij, zijn aandacht voor details en zijn zin voor stijl met kracht in de verf te zetten. Renault Scénic doorkruist de jaren op een ongedwongen, evenwichtige en geruststellende manier en meet zich nieuwe technologieën en troeven aan. Zeker van zichzelf, van zijn prestaties en van het genot dat hij biedt. Beïnvloedbaar? Neen. Beïnvloeder? Des te meer...

13

14

15

16 16 / 17 VERBONDEN WERELD 1. DE NAVIGATIESYSTEEM CARMINAT TOMTOM OF DE NIEUWE R-LINK MULTIMEDIA SYSTEEM MET AANRAAKSCHERM BIEDEN U IN REAL TIME TOEGANG TOT EEN OVERVLOED AAN INFORMATIE.

17 Dankzij innovatie plaatst Renault de auto beter in uw leven. Met Renault R-Link blijft u tijdens al uw reizen verbonden: uw contacten, uw muziekbestanden, uw nuttige internettoepassingen en dit alles in alle eenvoud door met de vingertoppen te navigeren via het aanraakscherm of de toetsen op het stuur. Met de intuïtieve spraakbediening R-Link Voice kunt u bovendien adressen dicteren, personen uit uw telefoonlijst opbellen, telefoneren of een app opstarten. Dankzij innovatie bouwen we aan de toekomst zodat we uw verwachtingen één stap voor zijn Met R-Link Store kunt u nog tal van auto- en andere leuke apps ontdekken en downloaden. U krijgt toegang tot reeds geïnstalleerde toepassingen ( , R-Link Tweet, Renault Assistance, meteo) of de diensten van TomTom LIVE. Meer informatie bij uw concessiehouder CARMINAT TOMTOM 1. Navigatiesysteem Carminat TomTom LIVE. Vanaf zijn 5,8"-scherm krijgt u toegang tot uw Points of Interest, gevaarlijke zones en vaste flitscamera's en wordt u gewaarschuwd bij overdreven snelheid. U plukt ook de vruchten van geoptimaliseerde routes dankzij kaartgegevens die in real time worden bijgewerkt door de gemeenschap van TomTom -gebruikers. En met het abonnement TomTom LIVE geniet u zelfs HD Traffic (verkeersinformatie in real time), TomTom Places (online opzoekingen van adressen en Points of Interest) en het weerbericht voor vijf dagen. RENAULT R-LINK* 2. Hoofdmenu met 6 pictogrammen. U heeft de keuze uit 6 systemen : navigatie, multimedia, telefonie, voertuig, diensten en toepassingen, systeeminstellingen. 3. Aanraakscherm met personaliseerbare startpagina. Kies uw snelkoppelingen om met een klik uw favoriete functies te raadplegen. 4. Informatie over de wagen. Verlaag uw brandstofverbruik dankzij de ludieke coaching van Driving eco 2. Raadpleeg de balans van uw ritten en gepersonaliseerde handige tips. 5. Mobiele muziektoepassingen. Maak verbinding via Bluetooth of de USB-poort van Renault R-Link om uw muziek te beluisteren. 6. Telefonie. Telefoneer in alle veiligheid handenvrij dankzij het Bluetooth -systeem of gebruik de spraakbediening om een nummer te vormen of een contactpersoon uit uw telefoonlijst** te bellen. * In optie. ** Naargelang de compatibiliteit met uw gsm.

18 SCENIC EN GRAND SCENIC ONDER DE SCANNER 18 / 19 RENAULT SCENIC ONDER DE SCANNER EEN ONGEËVENAARD INTERIEURVOLUME, DAT GARANT STAAT VOOR EEN UNIEK COMFORT EN RIJGEMAK. NIEUWE MOTORTECHNOLOGIEËN VOOR MEER ZUINIGHEID, MILIEUVRIENDELIJKHEID EN RIJPLEZIER. EEN KWALITATIEVE KLANK, AFGELEVERD DOOR HET AUDIOSYSTEEM BOSE ENERGY EFFICIENT SERIES EN ZIJN NEGEN DISCRETE EN KRACHTIGE LUIDSPREKERS WIE RENAULT SCÉNIC IN DETAIL BEKIJKT, BEGRIJPT PERFECT WAAROM HIJ NOG STEEDS DE ONBETWISTE NUMMER 1 IS!

19 RENAULT SCENIC Wielbasis : mm Total lengte : mm Total breedte * : mm Total hoogte : mm Kofferinhoud (VDA min/max) : 470/555 dm 3 * zonder buitenspiegels.

20 20 / 21

21 GROTE IDEEËN VAAK GEKOPIEERD, NOOIT OVERTROFFEN... HET IS WAAR: HET PLAATSAANBOD VAN SCÉNIC MAAKT CONCURRENTEN WEL EENS JALOERS. EN DAT IS NORMAAL! MET HUN ONGEËVENAARDE INTERIEURVOLUME, HUN BIJZONDER STERKE ZIN VOOR RUIMTE EN MODULEERBAARHEID EN HUN STREVEN NAAR EEN INTERIEURCOMFORT OP HET ALLERHOOGSTE NIVEAU ONTVANGEN EN VERVOEREN ONZE MONOVOLUMES ALLES WAAR U PLEZIER AAN BELEEFT! PLAATSAANBOD: EEN ZEE AAN RUIMTE! Zin om u te laten verbazen? Open dan de deuren van Scénic: die grote ruimte is helemaal van u! Zijn ruim bemeten en naar wens verstelbare zetels zijn ontworpen voor uw comfort. En met 92 liter aan opbergvakken in de hele wagen houdt Scénic uw handen en geest vrij. Het panoramadak laat bovendien het licht binnen en brengt de hemel een stukje dichterbij! MODULEERBAARHEID: EEN SCHITTEREND IDEE! Klap de zetels neer en weer recht wanneer u daar zin in heeft! Laad in een oogwenk de kinderen, vlothout van het strand of die antieke buffetkast in de koffer. Grand Scénic biedt tot dm³* aan laadvolume terwijl de beschikbare lengte kan oplopen tot 2,75 meter met de neergeklapte passagierszetel voorin! WELZIJN: THE COOL ATTITUDE! Met een over 7 cm in de hoogte verstelbare bestuurderszetel en een knieruimte die tot de beste in dit segment behoort, is Scénic de perfecte gastheer. En dan hebben we het nog niet over de duizend-en-één kleine attenties die zin geven om verder te reizen: comforthoofdsteunen die opzij en in de hoogte regelbaar en kantelbaar zijn en niet zouden misstaan in een luxewagen, een automatische airconditioning met twee zones voor een gepersonaliseerd thermisch comfort, USB- en Bluetooth -verbinding * Koffervolume zonder achterzetels en tot het plafond.

22 22 / 23 ENERGY MOTOREN: EIS HET ALLERBESTE! SUCCESDUO ROB WHITE Directeur van Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur motorontwikkeling bij Renault Bij Renault is toptechnologie de vrucht van passie. Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1, creëert samen met zijn team de Renault-motoren die een op vier renstallen uit de Formule 1 aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar! 11 keer wereldkampioen. Voor de seriemodellen is het Gaspar Gascon, Directeur Motorontwikkeling bij Renault, die samen met zijn team de nieuwe Energy-motoren ontwikkelt. Volledig onafhankelijk? Integendeel. Rob en Gaspar hebben dagelijks contact om nieuwe ideeën uit te wisselen, deze uit te werken en te profiteren van elkaars kennis met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de CO 2 -emissies verminderen, de robuustheid testen in extreme omstandigheden en het dagelijkse plezier met uw Renault naar het hoogste niveau tillen. Wanneer twee ingenieursteams met een passie voor innovatie de handen in elkaar slaan en hun kennis ten dienste stellen van elkaar, stijgt de dynamiek om enkele van de beste motoren ter wereld te bouwen.

23 MET KEUZE UIT MAAR LIEFST VIER ENERGY-MOTOREN VERWERVEN SCÉNIC EN GRAND SCÉNIC EEN TOPPOSITIE OP HET VLAK VAN RIJPLEZIER. DE HOOGTECHNOLOGISCHE ENERGY-MOTOREN COMBINEREN SENSATIES MET BESPARINGEN EN EEN BEPERKTE MILIEU-IMPACT. MEER TECHNOLOGIE, MEER RIJPLEZIER, MEER BESPARINGEN Onze ingenieurs hebben zuinige, krachtige en dynamische motoren ontworpen met innovaties afkomstig uit de Formule 1. Met hun performante stop-startsysteem kunnen de Energy-motoren uitmuntende resultaten voorleggen op het vlak van brandstofverbruik en CO 2 -emissies, maar ook qua rijplezier : een hoger koppel, snellere hernemingen, meer comfort... NIEUWE BENZINEMOTOREN: LEVENDIGHEID EN EEN LAAG VERBRUIK De Energy TCe 115 en 130 zijn rechtstreeks ingespoten turbobenzinemotoren. Kies de Energy TCe 115 als u voorrang geeft aan comfort, zuinigheid en rijplezier. Opteer voor de Energy TCe 130 voor meer dynamisme en levendigheid zonder dat dit ten koste gaat van uw verbruik. De krachtigste van de twee (130 pk) kan pronken met een opmerkelijk temperament en koppel (205 Nm). Hij voelt zich zowel in als buiten de stad, in de bergen en bij een sportieve rijstijl in zijn sas en levert hernemingen en acceleraties op topniveau terwijl hij tegelijk een liter minder verbruikt dan de TCe 130 die hij vervangt.* Tot slot is hij uitgerust met een distributieketting die nooit moet worden vervangen. 2 2 TWEE DIESELMOTOREN DIE WORDEN GEPREZEN OM HUN ZUINIGHEID Verwen uzelf met de zuinigste motoren in hun klasse: de Energy dci 110 en 130: gebouwd en staat garant voor prestaties en robuustheid! De erg stille en vinnige motor toont zich steeds comfortabel en veelzijdig. Hij is bovendien opmerkelijk 2 uit. De beste cijfers in deze klasse! ideaal voor lange ritten in het hoogste comfort en een absolute stilte! 0ok deze variant is erg economisch in gebruik, met een brandstofverbruik van 2 distributieketting : stuk voor stuk records voor deze klasse. * Verbruik en emissies over de gemengde cyclus op Scénic, gehomologeerde volgens de toepasselijke wetgeving. Raadpleeg in de CARLAB voor de verbruik en emissies van Grand Scénic. AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE : COMFORT, ZUINIGHEID EN REACTIVITEIT Deze zestrapsautomaat met dubbele koppeling garandeert soepele en schokvrije schakelovergangen. De dynamische en reactieve EDC-transmissie reageert nagenoeg ogenblikkelijk op elke input. Op verbruiksvlak zet hij dezelfde cijfers neer als een handgeschakelde transmissie. De automatische EDC-transmissie, die verkrijgbaar is op de dci 110-motor, is ideaal voor wie in alle omstandigheden een aangenaam en sereen rijgedrag zoekt.

24 24 / 25 LIVE SOUND DIEPE BASSEN, FIJNE HOGE TONEN, EEN REALISTISCHE KLANK... HET AUDIOSYSTEEM BOSE ENERGY EFFICIENT SERIES VORMT HET INTERIEUR VAN UW SCÉNIC OM TOT EEN WARE CONCERTZAAL! EEN SOUND VAN TOPNIVEAU Het audiosysteem Bose Energy Efficient Series werd speciaal voor Scénic en Grand Scénic ontwikkeld door Bose. Het systeem werd tot in de puntjes aangepast aan de akoestiek van het interieur en biedt een klank op maat voor de voorste en achterste plaatsen. Het systeem telt 8 uiterst performante luidsprekers, een compacte en krachtige subwoofer onder de rechter voorzetel en een digitale versterker in het instrumentenbord. Die laatste omvat een signaalverwerkingssysteem van Bose, dat speciaal werd afgestemd op de interieureigenschappen van Scénic en Grand Scénic. De onderdelen van het systeem Bose Energy Efficient Series, die speciaal werden ontwikkeld voor Renault, zijn 30% kleiner en 40% lichter en verbruiken 50% minder energie dan andere, vergelijkbare systemen. De klank is steeds rijk, natuurlijk en gedetailleerd, ongeacht het luistervolume, om zo de authentieke klank te produceren zoals de artiest die bedoeld heeft. Zo geniet u van een unieke akoestische ervaring.

25 RENAULT EN BOSE : SAMENWERKEN AAN EEN KLANK OP MAAT Sinds 2008 werken Renault en Bose samen om automobilisten te laten genieten van de troeven van beide merken: innovatie, plezier en uitmuntende kwaliteit. Dankzij die waarden kunnen beide merken de grenzen van de gewone samenwerking overschrijden om tot een perfect resultaat te komen. De fundamenten van het partnerschap Renault - Bose : expertise delen, praten, uitwisselingen... Onmisbare repetities om u te laten genieten van de mooiste klankervaring!

26 26 / 27

27 FOCUS STIJL & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT IN DE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE NIEUWE SCÉNIC EN GRAND SCÉNIC CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Scénic en Grand Scénic CREATIEF ATELIER / Interieuraankleding ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl AFMETINGEN / Volumes en maatschema's SIERWIELDOPPEN EN VELGEN / Kies uw stijl UITRUSTING EN OPTIES / De volledige lijst VRIJLOOP / De motorprestaties

28 HET KLEURENPALLET ONTPLOOIT ZICH. MAJORELLE BLAUW (TE) STERZWART (TE) DUINBEIGE (TE) IJSWIT (OV)

29 GRANAAT ROOD (TE) PLATINIUM GRIJS (TE) NACRE WIT (TE) MOKKA BRUIN (TE) CASSIOPEAGRIJS (TE) OV : Niet-metaalkleur ; TE : Metaalkleur

30 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! AUTHENTIQUE BELANGRIJKSTE UITRUSTING 3 drie-punts veiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer 3 hoofdsteunen achteraan ABS met remhulpsysteem Anti-whiplash hoofdsteunen Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Bandenopblaaskit met compressor Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Day Time Running Lights LED Deurgrepen in koetswerkkleur Donker carbon zetelbekleding en interieur Dynamische stabiliteitsregeling ESC met antislipsysteem (ASR) Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening Frontale adaptatieve bestuurders- en passagiersairbags Gordijnairbags hoofd voor- en achteraan In de hoogte en in de lengte regelbaar stuurwiel In de hoogte regelbare bestuurderszetel Isofix bevestigingssysteem op plaatsen achteraan LCD Dashboard Manuele airconditioning R-Plug&Radio (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth) Sierlijst dashboard in gesatineerd chroom Sierwieldoppen 16" Complea Snelheidsregelaar - begrenzer Startblokkeersysteem met transponder Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en dubbele gordelspanner Vertrekhulpsysteem op hellingen (op V 110) Zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Zwarte laterale beschermstrips Zetelbekleding Donker Carbon Sierwieldop 16" Compléa

31 LIFE BELANGRIJKSTE UITRUSTING LIFE = AUTHENTIQUE + Bestuurderszetel met lendensteunregeling Elektrisch kinderslot Elektrische ruiten achteraan met impulsbediening Geïntegreerde Carminat TomTom LIVE - SD kaart Europa - afstandsbediening Laterale berschermstrips in koetswerkkleur Lederen stuurwiel Mistkoplampen Specifieke Techno donker carbon zetelbekleding met rode stiknaden TFT dashboard (Thin Film Technology) met mogelijkheid weergave Eco-Drive Vertrekhulpsysteem op hellingen Zetelbekleding Donker Carbon met rode stiknaden Sierwieldop 16" Compléa

32 ZEN BELANGRIJKSTE UITRUSTING ZEN = LIFE + 16" Aluminium velgen Kaleido Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Centraal opbergvak op rails met Joystick voor Carminat TomTom Extra getinte ruiten achteraan Gemengde zetelbekleding stof behandeld Teflon / imitatieleder Koplampen met automatische ontsteking Lateraal zonnegordijn op rij 2 Lederen versnellingspookknop Leesspot Passagierszetel neerklapbaar voor lange ladingen Renault handenvrije startkaart Ruitenwissers vooraan met regensensor Vliegtuigtafeltjes en opbergzakjes op de rugleuning van de zetels vooraan Zwarte sierlijst dashboard Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Alu velgen Kaleïdo 16"

33 BELANGRIJKSTE UITRUSTING BOSE = ZEN + 17" Alu velgen Akihiro Badge Bose Bose Energy Efficient Series system (versterker + 8 LS + 1 woofer) Brilhouder bestuurderskant Deurdrempels met Bose logo Elektrisch inklapbare buitenspiegels Gechroomde dakstaven in de lengte op Grand Scénic Geperforeerd lederen stuurwiel Laterale beschermstrips in koetswerkkleur met gecrhoomde afwerking Omlijsting LS zwart met Bose logo Passagierszetel in hoogte regelbaar Parkeerhulpsysteem achteraan Verlichte make-upspiegels Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Zwarte buitenspiegels Zetelbekleding Donker Carbon leder-alcantara (optie) Alu velgen Akihiro 17" Luidsprekers Bose

34 INTENS BELANGRIJKSTE UITRUSTING INTENS = ZEN + Aluminium velgen 17" Sari Beige leder-alcantara zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan Brilhouder bestuurderskant Donker bruin / beige interieursfeer Gechroomde dakstaven in de lengte op Grand Scénic Laterale beschermstrips in koetswerkkleur met gechroomde afwerking Passagierszetel in hoogte regelbaar Parkeerhulpsysteem achteraan Relax hoofdsteunen Verlichte make-upspiegels Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Zetelbekleding Beige leder-alcantara (standaard) Alu velgen Sari 17" Zetelbekleding Donker Carbon leder - alcantara (optie) Zetelbekleding Donker Bruin leder - alcantara (optie)

35 ESSENTIËLE ACCESSOIRES EXTRA STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT BIEDT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW NIEUWE RENAULT SCÉNIC EN GRAND SCÉNIC Dakkoffer op dwarse dakstaven. Maakt het mogelijk om het laadvermogen van uw Scénic in alle veiligheid en op elegante wijze uit te breiden. 2. Boventapijten. De stoffen matten zijn op maat gemaakten zijn in perfecte harmonie met het interieur. 3. Zwanenhalstrekhaak. De hoge mechanische weerstand en betrouwbaarheid worden verzekerddoor de naleving van normen die strenger zijn dan de strengste Europese veiligheidsnormen. 4. Alarm. Een onmisbaar accessoire indien u deveiligheid van uw wagen wil garanderen. Vermindert op doeltreffende wijze het risico op diefstal van uw wagen.

36 AFMETINGEN & VELGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFER RUIMTE, SIERWIELDOPPEN EN VELGEN... EEN WAGEN GEMAAKT OM IN AL UW BEHOEFTEN TE VOORZIEN.

37 VOLUME (dm 3 ) Scénic Grand Scénic 5 pl. Grand Scénic 7 pl. Kofferinhoud met zetels 2 de rij 470 à 555 * 678 à 785 * 564 à 702 Kofferinhoud met zetels op de 3 de rij Kofferinhoud met dichtgeklapte zetels achteraan 1670 * Kofferinhoud zonder zetels achteraan 1870 * 2083 * 2063 Plaats bandenopblaaskit Opbergvakken AFMETINGEN (mm) A Totale lengte B Wielbasis C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Totale breedte G1 Totale breedte met buitenspiegels H Totale hoogte leeg H1 Totale hoogte met open achterklep H2 Totale hoogte met dakstaven J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte rij M2 Breedte op ellebooghoogte rij N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan rij N2 Breedte op schouderhoogte achteraan rij P Hoogte vooraan onder dak aan Hoogte achteraan op rij 2 onder dak aan P1 met open dak P2 Hoogte achteraan op rij 3 onder dak aan Y - Laadopening bovenaan Laadopening maxi Y1 Laadopening onderaan Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten Z Hoogte laadopening achteraan Z1 Laaadlengte achter zetels tweede rij mini / maxi 847 / / / 1273 Z2 Laadlengte achter bestuurderszetel Z3 Laadlengte maxi met neergeklapte passagierszetel Z4 Laadlengte achter zetels derde rij Hoogte onder het bagagescherm Scénic * Bevat de 33 dm 3 opbergruimte van de bandenherstelkit SIERWIELDOPPEN EN VELGEN Sierwieldoppen Compléa 16" Alu Velgen Kaleïdo 16" Alu Velgen Plenum 17" Alu Velgen Akihiro 17" Alu Velgen Sari 17" Alu Velgen Kanjara 18"

38 UITRUSTING & OPTIES VOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN EN BESCHIKBARE OPTIES OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. Authentique Life Zen Bose Intens VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem (AFU) Bestuurders- en passagiersairbags, zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Dynamische stabiliteitsregeling ESC met antislipsysteem ASR Vertrekhulpsysteem op hellingen (Behalve op Authentique dci 95) Snelheidsregelaar - begrenzer Visio system (waarschuwing bij overschrijden wegmarkering + automatisch grootlichten) (Pack Easy Drive) (Pack Easy Drive) RIJGEDRAG Parkeerhulpsysteem achteraan Parkeerhulpsysteem voor- en achteraan - (Pack City) (Pack City) - - Parkeerhulpsysteem voor- en achteraan met achteruitrij camera (Pack Easy Drive) (Pack Easy Drive) Pack City : Parkeerhulpsysteem achteraan + elektrische inklapbare buitenspiegels Pack Easy Drive : Parkeerhulpsysteem voor- en achteraan met achteruitrij camera + Visio System Elektrische variabele stuurbekrachtiging Elektrische parkeerrem - (Pack Easy) ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Koplampen met automatische ontsteking - (Comfortpack) Ruitenwissers vooraan met regensensor - (Comfortpack) Day Time Running Lights LED Zichtbaarheidpack : Xenonlampen met koplampsproeiers Mistkoplampen - Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrische inklapbare buitenspiegels - (Pack City) (Pack City) COMFORT Manuele airconditioning Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar - (Comfortpack) Comfortpack : automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar, ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische - ontsteking Pack Easy : centraal opbergvak op rails met joystick voor TomTom + elektrische parkeerrem - Pack Relax : lateraal zonnegordijn op rij 2 + leesspots + vliegtuigtafeltjes en opbergzakjes op de rugleuning van de zetels vooraan + passagierszetel - neerklapbaar voor lange ladingen Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Renault handenvrije startkaart - - Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening Elektrische ruiten achteraan met impulsbediening - Brilhouder bestuurderskant Verlichte make-upspiegels V-aansluiting op rij 1 en 2 In de hoogte en in de lengte regelbaar stuurwiel ZETELS - OPBERGVAKKEN Centraal opbergvak en armsteun op rails - (Pack Easy) Vliegtuigtafeltjes en opbergzakjes op de rugleuning van de zetels vooraan - (Pack Relax) In de hoogte regelbare bestuurderszetel Bestuurderszetel met lendensteunregeling - Passagierszetel neerklapbaar voor lange ladingen - (Pack Relax) Passagierszetel in hoogte regelbaar zetels op de 3 de rij in de bodem neerklapbaar (op Grand Scénic 7 plaatsen) Isofix bevestigingssysteem op plaatsen achteraan

39 Authentique Life Zen Bose Intens MULTIMEDIA R-Plug&Radio + (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth) Bose Energy Efficient Series system (versterker + 8 LS + 1 woofer) Geïntegreerde Carminat TomTom LIVE - SD kaart Europa - Renault R-Link : geïntegreerde en geconnecteerde digitaal multimedia aanraakscherm in kleur - Renault R-Link + radio Bose : geïntegreerde en geconnecteerde digitaal multimedia aanraakscherm in kleur + Bose Energy Efficient Series system (versterker + 8 LS + 1 woofer) TFT dashboard (Thin Film Technology) - BINNENAFWERKING Stoffen zetelbekleding Boxi Donker Carbon Stoffen zetelbekleding Techno Donker Carbon met rode stiknaden Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Donker Carbon Beige lederen-alcantara zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan en Relax hoofdsteunen Donker Carbon lederen-alcantara zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan en Relax hoofdsteunen Donker Bruin lederen-alcantara zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan en Relax hoofdsteunen Lederen stuurwiel - BUITENAFWERKING In de lengte dakstaven (op Grand Scénic) - (Pack Look) Zwarte beschermstrips Laterale beschermstrips in koetswerkkleur Laterale beschermstrips in koetswerkkleur met gechroomde afwerking " Sierwieldoppen Complea '' Aluminium velgen Kaleido - (Pack Look) '' Aluminium velgen Plenum " Aluminium velgen Akihiro '' Aluminium velgen Sari '' Aluminium velgen Kanjara (1) Elektrisch panoramisch glazen schuifdak - - (3) Extra getinte ruiten achteraan - (Pack Look) Pack Look : alu velgen 16" Kaleido + extra getinte ruiten achteraan (+ langsdakstaven op Grand Scénic) Metaalkleur Bandenopblaaskit Reservewiel (2) KLIK, CONFIGUREER, BEKIJK MET ONZE CONFIGURATOR 3D RENAULT, KUNT U UW SCENIC & GRAND SCENIC OP MAAT CONFIGUREREN. ONTDEK HET NU OP

40 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW WAGEN GOED BEGRIJPT. Versies V 110 Energy TCe 115 Energy TCe 130 dci 95 (enkel Scénic) Energy dci 110 dci 110 EDC Energy dci 130 dci 150 Aut. MOTOREN Fiscale PK Cilinderinhoud (cm³) Type Inspuitsysteem Multipoint Direct + Turbocompressor Direct Common Rail Brandstof Benzine Benzine Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Roetfilter (RF) Serie Serie Serie Serie Serie Aantal cilinders / aantal kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Vermogen KW (ch) 81 (110) 85 (115) 96 (130) 70 (95) 81 (110) 81 (110) 96 (130) 110 (150) tr/min Max.koppel Nm tr/min VERSNELLINGSBAK Manueel Manueel Manueel Manueel Manueel EDC Manueel Manueel Aantal versnellingen BANDEN Standaardbanden 16" (Scénic) 205/55 R16 91H 205/60 R16 92H 205/60 R16 92H 205/55 R16 91H 205/60 R16 92H 205/60 R16 92H 205/60 R16 92H - Standaardbanden 16" (Grand Scénic) 205/60 R16 96H 205/60 R16 96H 205/60 R16 96H - 205/60 R16 96H 205/60 R16 96H 205/60 R16 96H - Standaardbanden 17" - 205/55 R17 95V 205/55 R17 95V - 205/55 R17 95V 205/55 R17 95V 205/55 R17 95V 225/50 R17 98V Standaardbanden 18'' /45 R18 95W 225/45 R18 95W INHOUD Kofferinhoud (dm³) Scénic Kofferinhoud (dm³) Grand Scénic 5PL Kofferinhoud (dm³) Grand Scénic 7PL Brandstoftank (l) PRESTATIES SCÉNIC / GRAND SCÉNIC 5PL / GRAND SCÉNIC 7PL Topsnelheid (km/u) 190 / 185 / / 180 / / 190 / / 180 / / 180 / / 195 / / 200 / tot 100 km/u (s) 11,7 / 12,0 / 12,6 11,7 / 11,9 / 12,6 11,4 / 11,7 / 12,3 13,5 12,5 / 12,8 / 13,5 13,4 / 13,6 / 14,3 10,3 / 10,5 / 11,1 9,7 / 10,0 / 10,1 VERBRUIK (L/100 KM) SCÉNIC / GRAND SCÉNIC 5PL / GRAND SCÉNIC 7PL Volledige cyclus (l/100 km) 7,4 / 7,7 / 7,7 5,9 / 6,1 / 6,1 6,2 / 6,4 / 6,4 4,5 4,1 / 4,1 / 4,1 4,7 / 4,7 / 4,7 4,4 / 4,4 / 4,4 (4,6*) 6,9 / 6,9 / 6,9 Wegcyclus 5,9 / 6,2 / 6,2 5,2 / 5,4 / 5,4 5,4 / 5,6 / 5,6 4 3,9 / 3,9 / 3,9 4,3 / 4,3 / 4,3 4,0 / 4,0 / 4,0 (4,2*) 5,9 / 5,9 / 5,9 Stadscyclus met koudstart (ECE) 10,1 / 10,4 / 10,4 7,2 / 7,5 / 7,5 7,5 / 7,7 / 7,7 5,4 4,5 / 4,5 / 4,5 5,4 / 5,4 / 5,4 5,1 / 5,1 / 5,1 (5,3*) 8,5 / 8,5 / 8,5 CO 2 (g/km) 174 / 178 / / 140 / / 145 / / 105 / / 124 / / 114 / 114 (117*) 179 / 179 / 179 Categorie CO 2 /verbruik D / D / D C / C / C C / C / C C B / B / B C / C / C B / B / B (C*) E / E / E GEWICHTEN (kg) SCÉNIC / GRAND SCÉNIC 5PL / GRAND SCÉNIC 7PL Rijklaar rijgewicht 1446 / 1487 / / 1526 / / 1526 / / 1547 / / 1568 / / 1599 / /1693 / 1743 Hoogst toegelaten gewicht 1904 / 2138 / / 2190 / / 2190 / / 2200 / / 2230 / / 2249 / / 2323 / 2323 Hoogst toegelaten gewicht van de sleep 3204 / 3438 / / 3490 / / 3490 / / 3500 / / 3530 / / 3549 / / 3623 / 3623 Aanhanger zonder remmen 695 / 740 / / 750 / / 750 / / 750 / / 750 / / 750 / / 750 / 750 Aanhanger met remmen 1300 / 1300 / / 1300 / / 1300 / / 1300 / / 1300 / / 1300 / / 1300 / 1300 (*) indien alu velg 18" 11 wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: 2 -uitstoot. circuits.

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET FOCUS Design en technologie SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET PLEZIER & VRIJHEID Er even tussenuit.

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

renault SCéNIC XMOD drive the change

renault SCéNIC XMOD drive the change renault SCéNIC XMOD drive the change XMOD style Nieuwe ScéNic XMOD. Hij brengt u NOg verder. Speciaal voor u ONtHult Nieuwe ScéNic XMOD zijn Nieuwe radiatorrooster, zijn lichtmetalen velgen, zijn led-dagrijlichten,

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

U houdt van uw gezin. Hij ook.

U houdt van uw gezin. Hij ook. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Hij ook. De monovolume Dacia Lodgy beantwoordt aan de behoeften van hedendaagse gezinnen. Hij is leverbaar met 5 of 7 gemakkelijk toegankelijke plaatsen en toont zich

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 06/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie (www.renault.be) (www.renault-ze.com) Foto s : J.B. Lemal - C. Cugny - O. Banet - P. Curtet - F. Marty - Renault Communication Printed in

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Configuratie. Vitara 5 deurs 4x2. Samenvatting

Configuratie. Vitara 5 deurs 4x2. Samenvatting Vitara 5 deurs 4x2 Opmerkelijk design Gemiddeld verbruik vanaf 4,0l/100 km Ook beschikbaar als 4x4 Geavanceerde veiligheidsfuncties Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 5 jaar garantie en assistance

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96

Voor Panorama met korte wielbasis. 97,32. Voor Panorama met middellange wielbasis. 91,96 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Dacia viert zijn 10 de verjaardag

Dacia viert zijn 10 de verjaardag Dacia viert zijn 10 de verjaardag Ontdek onze 'Anniversary nu zaterdag 28 maart. En maak kans uw verjaardagsfeest te winnen in het hele Dacia-netwerk. Dacia lanceert de Anniversary Dacia is 10 geworden

Nadere informatie

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR The New ix20 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te

Nadere informatie

Verrrrfrissende aircodeals.

Verrrrfrissende aircodeals. Verrrrfrissende aircodeals. De verleidelijkste airco op de baan. SEAT Altea Reference 1.6l 102 pk : 16.390 Altea afgebeeld met opties. Tijdelijke promotie GRATIS AIRCO! * Internationale jury onderscheidt

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Ocean View W8U (metaalkleur)

Ocean View W8U (metaalkleur) 1 Interieurkleuren Zwart interieur: zwarte zetels, deurpanelen en dashboard Beige interieur: beige zetels, duotone deurpanelen en dashboard (donkerbruin / beige) Grijs interieur: grijze zetels; duotone

Nadere informatie

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

WELKOM IN MIJN UNIVERSUM

WELKOM IN MIJN UNIVERSUM 1. Elektrische ruiten vooraan (standaard op de EX-versie) 2. Manuele airco (optie op LX-versie) 3. In de hoogte verstelbare stuurkolom (standaard op de EX-versie) 4. Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Nieuwe Dacia Logan Nieuwe Dacia Logan Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Van bij de eerste aanblik verleidt hij met zijn lijn en robuustheid. Hij is van nature erg gul en

Nadere informatie