RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR"

Transcriptie

1 RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE

2

3 EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden zijn waarden die u verder brengen, waarden die blijven en zich voortdurend vernieuwen. Waarden die vertrouwen inboezemen en u een lengte voorsprong geven. Dat is precies waar we tijdens de ontwikkeling van Renault Mégane naar hebben gestreefd. Renault Mégane presenteert zich als een concentraat van evenwicht, ernst en talenten. Mechanische talenten, die tot uiting komen in het nieuwe gamma Energy-motoren: met hun talloze innovaties, die in bepaalde gevallen rechtstreeks werden ontleend aan Formule 1 -technologie, worden ze overal geprezen om hun zuinigheid en dynamisme. Die kwaliteiten zijn ook eigen aan de gloednieuwe motor van Renault Mégane: de TCe 130 EDC (benzinemotor met gerobotiseerde transmissie). Esthetische talenten die zich van hun mooiste kant laten zien: een volledig hertekende voorkant, harmonieuze en expressieve lijnen, een stijlvol en krachtig logo en een lichtsignatuur met led-dagrijlichten. Technologische talenten ook, die zich uiten in het multimediasysteem Renault R-Link met aanraakscherm, dat bestuurders helpt om serener, comfortabeler en zuiniger te rijden dankzij de gepersonaliseerde tips van de functie Driving Eco 2, een uitzonderlijke zuinigheidscoach. Van nature betrouwbaar en simpelweg efficiënt: Renault Mégane trekt meer dan ooit de kaart van de vaste waarden, zowel qua veiligheid als voor uw budget en voor uw hart. Renault Mégane. Neem het stuur, neem voorsprong. GASPAR GASCON ABELLAN, DIRECTEUR MECHANISCHE ENGINEERING, BUSINESS & PARTNERSCHAPPEN BIJ RENAULT

4 RENAULT MEGANE Uw Mégane in een notendop p. 06 Motoren, leven aan boord en geluidskwaliteit onder de loep genomen p. 14 Technische informatie, Ontdek het productaanbod p. 22 Bescherming op alle niveaus p. 24 COVER MEGANE BERLINE Fotograaf ANTHONY BERNIER

5 De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane Berline & Grandtour gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

6 06 / 07 DESIGN YOUR LIFE EEN AVANT-GARDISTISCH ONTWERP. MET KRACHTIGE KERNELEMENTEN: EEN LOGO MET LEF, OPVALLENDE VORMEN, TROTSE LED-KOPLAMPEN EN CHROOMACCENTEN OM HET GEHEEL TE BENADRUKKEN. MET ZIJN ELEGANTIE EN MATURITEIT ZET RENAULT MÉGANE EEN STAP VOORUIT: HIJ INNOVEERT, VERRAST, LEEFT. VOOR UW GENOT EN DAT VAN UW PASSAGIERS.

7 1. STERKE PERSOONLIJKHEDEN Radiatorrooster vooraan. Een ruim bemeten logo, krachtige verhoudingen, een intense uitstraling. De voorbumper versterkt het unieke karakter van Renault Mégane. De motorkap en vleugels benadrukken de lijnen van een van de belangrijkste vaste waarden op de markt. 2. GT-Line versies. Een geprofileerde voorkant, een sportief karakter, een ruim bemeten logo Renault Mégane GT-Line wekt enthousiasme nog voor men plaatsneemt aan het stuur. 3. Dakstaven. Praktisch en esthetisch: de dakstaven zetten het design van Renault Mégane Grandtour in de verf voor een elegante look. 4. Koplampen. De doeltreffende, grafische en nauwkeurige koplampen trekken resoluut de kaart van de moderniteit. In combinatie met de led-dagrijlichten geven ze Renault Mégane een herkenbare lichtsignatuur.

8 08 / 09 DRIVE IN CONTROL OOK OP HET GEBIED VAN UITRUSTING LAAT RENAULT MÉGANE NIETS AAN HET TOEVAL OVER: VAN HET MULTIMEDIASYSTEEM RENAULT R-LINK OVER DE HANDENVRIJE STARTKAART TOT DE BOSE SOUND SYSTEM DE CONTROLE IS AAN U! GENIET OOK IN ALLE VEILIGHEID VAN DE WEG DANKZIJ HET VISIO- SYSTEM, EEN ECHTE ENGELBEWAARDER DIE U TEN VOLLE LAAT GENIETEN VAN ELKE RIT AAN HET STUUR VAN RENAULT MÉGANE.

9 CONTROLE EN VEILIGHEID Renault R-Link-multimediasysteem met aanraakscherm. TomTom -navigatiesysteem, multimedia, handenvrij bellen, online apps... Het personaliseerbare Renault R-Link-systeem is ontworpen om de voornaamste functies intuïtief en in alle veiligheid te bedienen, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft af te wenden. Met Renault R-Link beschikt u bovendien over de functie Driving Eco², die u helpt om verstandig te rijden door u gepersonaliseerde tips te geven om uw verbruik te optimaliseren (op bepaalde motoren). 2. Renault handenvrije instap- en startkaart. Instappen, starten en de deuren weer vergrendelen door gewoon weg te wandelen. Zonder sleutel. U dient alleen de kaart op zak te hebben. 3. Visio System. Met behulp van de hoge resolutiecamera detecteert dit systeem de wegmarkeringen en waarschuwt het u met een verklikkerlichtje en een signaal wanneer u een doorlopende of onderbroken lijn overschrijdt zonder uw richtingaanwijzer te activeren. De functie automatische grootlichten past bovendien de lichtbundel van de koplampen aan de omgeving aan. 4. Digitale teller. Toerenteller met analoge weergave, snelheidsmeter met digitale weergave en indicator voor de snelheidsregelaar/-begrenzer. Drie leesniveaus om de weg nauwkeurig te beheersen. 5. Audiosysteem Bose Energy Efficient Series. Acht luidsprekers, een subwoofer, een digitale versterker, enz. Het audiosysteem van Bose werd op maat ontworpen voor Renault Mégane en garandeert u een unieke klankervaring die niet moet onderdoen voor een live concert. 6. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt uw manoeuvres: het geeft beelden weer op het navigatiescherm en voegt er geleidingslijnen aan toe. Hij vult de auditieve en visuele functie van de parkeersensoren vooraan en achteraan aan.

10

11 Een indringende blik, een bijzonder esthetisch gezicht, harmonieuze lijnen, zuinige en dynamische Energy-motoren Met Renault Mégane Berline neemt u een lengte voorsprong.

12

13 Krachtige motoren, een sportinterieur, een uniek design met specifieke bumpers en exclusieve 17"-velgen Met Renault Mégane GT-Line staan emoties centraal.

14 14 / 15 RENAULT MEGANE ONDER DE SCANNER RENAULT MÉGANE BERLINE & GRANDTOUR BOEKEN OP ALLE VLAKKEN VOORUITGANG: NOG EFFICIËNTERE MOTOREN, EEN OPTIMALE GELUIDSDEMPING, EEN RUIM BEMETEN INTERIEUR MET RENAULT MÉGANE DOET U VEEL MEER DAN RIJDEN ALLEEN. LEEF VOLUIT MET RENAULT MÉGANE!

15 RENAULT MÉGANE * Wielbasis : mm Lengte : mm Breedte : mm Hoogte : mm Koffervolume (mini / maxi) : 372 / 405 dm 3 * Afmetingen van Mégane Berline.

16 16 / 17 ENERGY-MOTOR: ZUINIG EN KRACHTIG EEN MOOIE ENERGIE!

17 ENERGY-MOTOREN: MEER TECHNOLOGIE, MEER RIJPLEZIER, MEER BESPARINGEN. De Energy-motoren, waarvan sommige rechtstreeks zijn afgeleid uit de Formule 1 -competitie, tonen zich dynamisch, krachtig, zuinig en CO 2 -arm. Ook op het vlak van rijplezier werd niets aan het toeval overgelaten: De resultaten voor verbruik en emissies staan op het allerhoogste niveau. Downsizing (het beperken van de cilinderinhoud), stop-startsysteem en Energy Smart Management (nieuwe energierecuperatie tijdens het remmen en vertragen): stuk voor stuk innovaties waarmee de Energy-motoren hun milieu-impact beperken en hun rijplezier ten top drijven! Voor nog extra pit en alertheid krijgt de Energy TCe 130 voortaan een overboostfunctie. Die nieuwe update maakt de turbo eerder en vaker beschikbaar. De Energy TCe 130 met overboost beschikt tijdelijk over extra koppel (+ 20 Nm) bij krachtig optrekken. Hij biedt de bestuurder naast extra dynamiek ook sterkere en meer geruststellende hernemingen, ideaal om in te voegen in het verkeer en in te halen. EEN GAMMA VAN VIER BEJUBELDE MOTOREN: TCe 130 EDC: DYNAMISME, REACTIVITEIT, COMFORT EN ZUINIGHEID MET DE AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE. Kiezen voor de automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) met dubbele koppeling en zes verhoudingen, is kiezen voor comfort en reactiviteit zonder nadelige invloed op het verbruik en de CO 2 -emissies. Deze dynamische en reactieve combinatie beantwoordt in een oogwenk aan al uw wensen. Zijn zes verhoudingen laten zich automatisch of met impulsbewegingen bedienen en staan garant voor krachtige en vloeiende acceleraties: de technologie met dubbele koppeling en dubbel vliegwiel schakelt soepel en zonder schokken. Samen met de TCe 130-motor vormt hij de ideale combinatie voor wie een aangenaam rijgedrag en uitmuntende functionaliteit in alle omstandigheden wil combineren met een laag verbruik op het niveau van een klassieke handgeschakelde versnellingsbak.

18 18 / 19 LIVE SOUND RENAULT MÉGANE BOSE EDITION OF EEN NIEUWE DIMENSIE VAN PLEZIER. MET HET AUDIOSYSTEEM BOSE ENERGY EFFICIENT SERIES ONTDEKT U EEN KLANK OP MAAT, ONGEACHT UW PLAATS IN HET INTERIEUR. DIEPE BASSEN, FIJNE HOGE TONEN, EEN UITERST REALISTISCHE KLANK GENIET VAN EEN UITZONDERLIJKE ERVARING. ALSOF DE MUZIEK IN UW INTERIEUR WORDT UITGEVOERD! GEEN ENKEL COMPROMIS: KLANK GESUBLIMEERD. Het audiosysteem Bose Energy Efficient Series werd speciaal voor Renault Mégane ontwikkeld door Bose. Het systeem werd tot in de puntjes aangepast aan de akoestiek van het interieur en biedt een klank op maat voor de voorste en achterste plaatsen. Het systeem telt 8 uiterst performante luidsprekers, een compacte en krachtige subwoofer onder de rechter voorzetel en een digitale versterker in het instrumentenbord. Die laatste omvat een signaalverwerkingssysteem van Bose, dat speciaal werd afgestemd op de interieureigenschappen van Renault Mégane. De onderdelen van het systeem Bose Energy Efficient Series, die speciaal werden ontwikkeld voor Renault, zijn 30% kleiner en 40% lichter en verbruiken 50% minder energie dan andere, vergelijkbare systemen. De klank is steeds rijk, natuurlijk en gedetailleerd, ongeacht het luistervolume, om zo de authentieke klank te produceren zoals de artiest die bedoeld heeft. Zo geniet u van een unieke akoestische ervaring.

19 RENAULT EN BOSE : SAMENWERKEN AAN EEN KLANK OP MAAT Sinds 2008 werken Renault en Bose samen om automobilisten te laten genieten van de troeven van beide merken: innovatie, plezier en uitmuntende kwaliteit. Dankzij die waarden kunnen beide merken de grenzen van de gewone samenwerking overschrijden om tot een perfect resultaat te komen. De fundamenten van het partnerschap Renault - Bose : expertise delen, praten, uitwisselingen... Onmisbare repetities om u te laten genieten van de mooiste klankervaring!

20 20 / 21 GRANDTOUR, ELEGANT EN PRAKTISCH RENAULT MÉGANE GRANDTOUR ZIET ER NIET ALLEEN VANBUITEN MOOI UIT, MAAR MAG OOK VANBINNEN GEZIEN WORDEN. RUIMTE EN VEELZIJDIGHEID STAAN CENTRAAL IN HET INTERIEUR DAT BLIJK GEEFT VAN EEN RIJKE PERSOONLIJKHEID, OF HIJ NU FAMILIE, VRIENDEN OF VOORWERPEN VERVOERT.

21 Met zijn talloze uitgekiende en praktische opbergvakken, zijn nuttige technologie en zijn 1/3-2/3 neerklapbare achterbank overtreft Renault Mégane Grandtour al uw verwachtingen. Kinderen begeleiden, bagage meenemen, voorwerpen verhuizen het koffervolume kan in een oogwenk worden uitgebreid van 524 tot liter. Veel meer dan een break. Koppel het nuttige aan het aangename met deze betrouwbare partner voor het dagelijkse leven.

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT INDE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Renault Mégane CREATIEF ATELIER / Interieuraankleding ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl AFMETINGEN / Volumes en maatschema's UITRUSTING EN OPTIES / De volledige lijst VRIJLOOP / De motorprestaties

24 CHROMO ZONE HET KLEURENPALET ONTPLOOIT ZICH. IJSWIT (NM) NACRE WIT (M) PLATINIUMGRIJS (M) ECLIPSGRIJS (M) CASSIOPEIAGRIJS * (M) STERZWART (M)

25 CHOCOLADEBRUIN * (M) MAJORELLE BLAUW * (M) DYNA ROOD (M) MALTA BLAUW (M) Exclusieve kleur GT-Line op Mégane Berline & Mégane Grandtour. NM : Niet-Metaalkleur ; M: Metaalkleur Alle kleuren zijn beschikbaar op beide koetswerkken. * Niet beschikbaar op versies GT-Line

26 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! LIFE BELANGRIJKSTE UITRUSTING LIFE 1/3-2/3 neerklapbare achterbank 3 drie-puntsveiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer 3 hoofdsteunen achteraan ABS met remhulpsysteem Anti-whiplash hoofdsteunen Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Bandendrukcontrolesysteem Bandenopblaaskit met compressor Begeleidingsverlichting Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Donker carbon zetelbekleding en interieur Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Elektrische ruiten vooraan Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Gordijnairbags voor- en achteraan Interieurfilter Isofix bevestigingssysteem op zijdelingse plaatsen achteraan Manuele airconditioning Mistkoplampen Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Richtingaanwijzers met impulsbediening R-Plug&Radio+ (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth ) Sierwieldoppen 15" Kubera Snelheidsregelaar - begrenzer Startblokkeersysteem met transponder Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanner Zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Sierwieldop Kubera 15" Stoffen zetelbekleding "Papeete"

27 TOMTOM EDITION BELANGRIJKSTE UITRUSTING TOMTOM EDITION = LIFE + Bestuurderszetel in de hoogte regelbaar met lendensteunregeling Centrale console met armsteun Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening Geïntegreerde Carminat TomTom LIVE - Beneluxwegenkaart - joystick In de hoogte en in de diepte regelbaar lederen stuurwiel In de lengte gechroomde dakstaven (op Grandtour) Laterale beschermstrips in koetswerkkleur LED-dagrijlichten Sierwieldoppen 16" Flexwheel Sierwieldop Flexwheel 16" Stoffen zetelbekleding "Java Santiago"

28 LIMITED BELANGRIJKSTE UITRUSTING LIMITED = TOMTOM EDITION + Achteruitrijradar Aluminium velgen 16'' Kaleido Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Badge Limited Binnenafwerking antracietgrijs Deurdrempels Limited Donker carbon stoffen zetelbekleding "Cube" Donkergetinte ruiten achteraan Elektrisch inklapbare buitenspiegels in glanzend zwart Koplampen met automatische ontsteking Lederen versnellingsknop Ruitenwissers vooraan met regensensor Vertrekhulpsysteem op hellingen (enkel op EDC Automaat) Stoffen zetelbekleding "Cube" Alu velg Kaleido 16"

29 GT-LINE BELANGRIJKSTE UITRUSTING GT-LINE = LIMITED + Achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal Aluminium pedalen (behalve TCe 130 EDC) Aluminium velgen Celsium 17" (18'' Serdard op dci 165) Binnenafwerking GT-Line (GT op dci 165) Buitenspiegels en deurgrepen in Dark Metal Deurdrempels GT-Line Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Sport Hoofdsteunen vooraan met logo GT-Line (GT op dci 165) Sport chassis en verlaagde vering Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifieke koplampen en LED (zonder mistkoplampen) Sport zetelbekleding stof / imitatieleder Alu velg Celsium Dark Metal 17" GT-Line sierlijst op de dashboard

30 BELANGRIJKSTE UITRUSTING BOSE = ZEN + Aluminium velgen 17'' Akihiro zwart met diamant-look Badge Bose Binnenafwerking glanzend zwart Bose Energy Efficient Series Deurdrempels Bose Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Lichtgrijze veiligheidsgordels Pack Modulariteit : passagierszetel neerklapbaar voor langen ladingen + functie "Easy Break"+ opbergindeling van de koffer (op Grandtour) Passagierszetel in hoogte regelbaar Verlichte make-upspiegels Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Bose zetelbekleding stof / imitatieleder Alu velg Akihiro zwart 17"

31 ESSENTIËLE ACCESSOIRES EXTRA STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT BIEDT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW RENAULT MEGANE SUV-kit. Om het avontuurlijke karakter van uw Mégane Grandtour te benadrukken en tegelijk zijn geraffineerde lijn te behouden, kunt u een keuze maken uit dit gamma accessoires in SUV-stijl. Deze aluminiumkleurige kit omvat een bodemplaat voor en achter en sierelementen voor de spatschermen. 2. Sportkit. Een brede waaier aan personaliserings mogelijkheden om het dynamische karakter van Mégane te versterken. Deze kit omvat een voorspoiler, zijschorten en een achterdiffuser. Om het sportieve karakter van uw Mégane nog meer in de kijker te zetten, kunt u tot slot opteren voor de velgen Avanza. 3. Alarm. Dit is het onmisbare accessoire om de wagen doeltreffend te beveiligen. Het alarmsysteem maakt het risico op diefstal van de wagen en zijn inhoud veel kleiner. 4. Zonder gereedschap demonteerbare trekhaak. De RDSO-trekhaak raakt niet aan het esthetische karakter van uw Mégane Grandtour dankzij zijn in enkele seconden en zonder gereedschap demonteerbare kop. 5. Kofferbak. De stijve kofferbak met opstaande randen biedt een doeltreffende bescherming voor uw koffer en sluit perfect aan op de vorm ervan. 6. Aluminium deurdrempels. Ideaal om de instap van uw wagen op een stijlvolle manier te beschermen. 7. Koffermat. Met een stoffen kant en een rubberen kant beschermt deze mat uw koffer tegen het vuil dat uw vrijetijdsactiviteiten met zich meebrengen. 8. Vloertapijten. De matten van Renault zijn op maat gemaakt en passen harmonieus in het interieur van uw auto. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en komen de veiligheid ten goede. Rubber of stof? Kies de Renault-matten die het best bij u passen.

32 AFMETINGEN & VELGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFER RUIMTE, SIERWIELDOPPEN EN VELGEN... EEN WAGEN GEMAAKT OM IN AL UW BEHOEFTEN TE VOORZIEN. MEGANE BERLINE MEGANE GRANDTOUR

33 Mégane Berline Mégane Grandtour KOFFERVOLUME (dm 3 ) Minimum (1) Maximum Volume met neergeklapte achterbank (met bandenopblaaskit) AFMETINGEN (mm) A Totale lengte B Wielbasis C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Totale breedte G1 Totale breedte met buitenspiegels H Totale hoogte leeg H1 Totale hoogte leeg met dakstaven H1 Totale hoogte met open koffer J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen > L Lengte van de binnenruimte M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan P Hoogte vooraan onder dak P1 Hoogte achteraan onder dak Y Laadopening bovenaan Laadopening maxi Y1 Laadopening onderaan Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten Z Hoogte laadopening achteraan Z1 Laadlengte maxi Z2 Hoogte onder bagagescherm Z3 Laadlengte (achter passagierszetel) Z1 Laadlengte (achter achterbank) Z2 Laadlengte (met neergeklapte achterbank) Z3 Hoogte onder bagagescherm Z4 Laadlengte (met opgeklapte achterbank) Z5 Laadlengte (met neergeklapte passagierszetel en achterbank) (1) Met 38 dm 3 van opblaaskit. SIERWIELDOPPEN EN VELGEN Sierwieldop Kubera 15" Sierwieldop Flexwheel 16" Alu velg Kaleido 16" Alu velg Pragma 17" Alu velg Celsium 17" Alu velg Serdard 18" Alu velg Akihiro 17"

34 UITRUSTING & OPTIES VOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN EN BESCHIKBARE OPTIES OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. Life TomTom Edition Limited GT-Line Bose VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem (AFU) Bestuurders- en passagiersairbags, zijdelingse airbags, gordijnsairbags Dynamische stabiliteitsregeling ESC met antislipsysteem ASR Bandenopblaaskit Snelheidsregelaar - begrenzer Bandendrukcontrolesysteem Reservewiel (1) RIJGEDRAG Vertrekhulpsysteem op hellingen (2) - (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Achteruitrijradar - (Pack City) Parkeerhulpsysteem vooraan + achteruitrijcamera (Pack Easy- (Pack Easy- Drive) Drive) Elektrische variabele stuurbekrachtiging Elektrische parkeerrem - (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Easy Pack (behalve EDC) : Renault handenvrije instap- en startkaart + elektrische parkeerem + vertrekhulpsysteem op hellingen - Easy Pack EDC : Renault handenvrije instap- en startkaart + elektrische parkeerem - - Pack City : achteruitrijradar + elektrisch inklapbare buitenspiegels - Pack Easy Drive : parkeerhulpsysteem vooraan + achteruitrijcamera + Visio System (verplicht met Renault R-Link) In de hoogte en in de diepte regelbaar stuurwiel ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Koplampen met automatische ontsteking - (Comfortpack) Ruitenwissers vooraan met regensensor - (Comfortpack) Day Time Running Lights LED - Mistkoplampen - Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels in koetswerkkleur - (Pack City) Elektrisch inklapbare buitenspiegels in Dark Metal Elektrisch inklapbare buitenspiegels in Sterzwart COMFORT Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Renault handenvrije instap- en startkaart - (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Richtingaanwijzers met impulsbediening Manuele airconditioning Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar - (Comfortpack) 12V-aansluiting vooraan Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening - Comfortpack : automatische airconditioning + ruitenwissers vooraan met regensensor + koplampen met automatische ontsteking - Elektrisch panoramisch glazen schuifdak - - ZETELS - OPBERGVAKKEN 1/3-2/3 neerklapbare achterbank Modulariteitspack (op Grandtour) : passagierszetel neerklapbaar voor langen ladingen + functie "Easy Break" + opbergindeling van de koffer - - Centrale console met armsteun vooraan + 12V-aansluiting achteraan (3) Lederpack GT-Line: donker carbon lederen zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan + in de hoogte regelbare passagierszetel + binnen decor elementen lichtgrijs (4) Lederpack Bose : lederen zetelbekleding donker carbon / lichtgrijs alcantara, elektrische bestuurderszetel en verwarmde zetels vooraan (4) Isofix bevestigingssysteem op laterale plaatsen achteraan

35 Life TomTom Edition Limited GT-Line Bose MULTIMEDIA R-Plug & Radio (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth ) Bose Energy Efficient Series system (versterker + 8 LS + 1 woofer) Pack Navigatie : geïntegreerde Carminat TomTom LIVE + Benelux-wegenkaart + centrale console met armsteun en joystick Renault R-Link : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Europa-wegenkaart voor Carminat TomTom + internetdiensten "Services LIVE + Connectivity" - gedurende 1 jaar Renault R-Link + Bose : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Europawegenkaart voor Carminat TomTom + internetdiensten "Services LIVE Connectivity" gedurende 1 jaar + Bose Energy Efficient Series BINNENAFWERKING Stoffen zetelbekleding "Papeete" Stoffen zetelbekleding "Java Santiago" Stoffen zetelbekleding "Cube" Sport zetelbekleding stof / imitatieleder Bose zetelbekleding stof / imitatieleder Lederen stuurwiel - BUITENAFWERKING In de lengte gechroomde dakstaven (op Grandour) - Sierwieldoppen Kubera 15" Sierwieldoppen Flexwheel 16" Alu velgen Kaleido 16" Alu velgen Pragma 17" - (Pack Look) - - Alu velgen Celsium 17" Alu velgen Serdard 18" (enkel op GT-Line dci 165) Alu velgen Akihiro zwart gediamanteerd 17" Donkergetinte ruiten achteraan - (Pack Look) Specifieke design elementen GT-Line: Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifiek koplampen en LED, achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal, sport chassis Pack Look : donkergetinte ruiten achteraan + Alu velgen 17" Metaalkleur KLIK, CONFUGUREER, BEKIJK MET ONZE CONFIGURATOR 3D RENAULT, KUNT U UW MEGANE OP MAAT CONFIGUREREN. ONTDEK HET NU OP

36 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW WAGEN GOED BEGRIJPT V 110 Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy TCe 130 EDC dci 95 Energy dci 110 dci 110 EDC ARCHITECTUUR - STRUCTUUR Aantal deuren Aantal plaatsen MOTOR Fiscale pk Cilinderinhoud (cm³) Type Inspuitsysteem Multipoint Direct + Turbocompressor Commonrail direct + Turbocompressor Brandstof Benzine Benzine Benzine Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Roetfilter (FAP) Serie Serie Serie Serie Serie Boring & Slag (mm) 79,5 x 80,5 72,2 x 73,2 72,2 x 73,2 72,2 x 73,2 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 84 x 90 Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Vermogen KW (pk) 81 (110) 85 (115) 97 (130) 97 (130) 70 (95) 81 (110) 81 (110) 96 (130) 120 (163) tr/min Max.koppel Nm tr/min VERSNELLINGSBAK Type Manueel Manueel Manueel EDC Manueel Manueel EDC Manueel Manueel Aantal versnellingen STUURINRICHTING Elektrische variabele stuurbekrachtiging Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Draaicirkel tussnen muren (m) 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 11,05 WIELEN - BANDEN Referentie velg 6,5 J15/16/17 6,5 J16/17 6,5 J17 6,5 J17 6,5 J15/16/17 6,5 J16/17 6,5 J16/17 6,5 J16/17 8J18 Banden 15" 195/ 65 R15 91T / 65 R15 91T 195/65 R15 91H Banden 16" 205/ 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H / 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H - Banden 17" 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V Energy dci / 50 R17 89V Banden 18" / 240 R 18 92Y INHOUD Kofferinhoud (dm³) 405 / / / / / / / / / 524 Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) tot 100 km/u (s) Berline 10,5 10,9 9,7 9,7 12,3 12,1 11,7 9,8 8, m vanuit stilstand (s) Berline 31,9 32,2 30,9 30,9 33,7 33,5 33,2 31,1 29,9 0 tot 100 km/u (s) Grandtour 10,8 11,2 10,0 10,0 12,6 12,4 12,1 10,1 8, m vanuit stilstand (s) Grandtour 32,2 32,3 31,2 31, ,8 33,6 31,4 29,9 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus Volledige cyclus (l/100 km) 6,9 5,3 5,4 5,6 4,0 3,5 4,2 4,0 5,6 Wegcyclus (l/100 km) 5,5 4,6 4,6 4,5 3,6 3,2 3,7 3,6 4,9 Stadscyclus (l/100 km) 9,4 6,4 6,7 7,4 4,8 3,9 5,1 4,8 6,9 CO 2 (g/km) Categorie CO 2/verbruik C B B C B B B B D GEWICHTEN (kg) BERLINE Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger zonder remmen Aanhanger met remmen GEWICHTEN (kg) GRANDTOUR Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger zonder remmen Aanhanger met remmen Verbruik en emissies gehomologeerd volgens het toepasselijke reglement. dci wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: Verlaging van het verbruik en de CO 2 -uitstoot. Technologische ontwikkelingen voor een werkelijk rijplezier. Robuustheid van motoren, getest onder extreme omstandigheden op de F1 circuits.

37 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Megane twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden. DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden. DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, internet: post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

38 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM 1. UW VRAAG VIA INTERNET/ TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN 2. U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG, ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN 3. U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING 4. U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN 5. DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN 6. UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT 7. U EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET FOCUS Design en technologie SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET PLEZIER & VRIJHEID Er even tussenuit.

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten

Nadere informatie

RENAULT MÉGANE RENAULT MÉGANE GAMMA DRIVE THE CHANGE. (www.renault.be) Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault.

RENAULT MÉGANE RENAULT MÉGANE GAMMA DRIVE THE CHANGE. (www.renault.be) Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault. RENAULT MÉGANE (www.renault.be) Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault.be PUBLICIS EVENTS NL 77 11 517 494 FR 77 11 517 493 PRINTED IN EC JANUARI 2012 RENAULT s.a.s. Société

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie (www.renault.be) (www.renault-ze.com) Foto s : J.B. Lemal - C. Cugny - O. Banet - P. Curtet - F. Marty - Renault Communication Printed in

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS #02 RENDEZ-VOUS BIJ UW RENAULT VERDELER OPENDEURWEEKEND OP 14 EN 15 MAART RENAULT DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN

RENDEZ-VOUS #02 RENDEZ-VOUS BIJ UW RENAULT VERDELER OPENDEURWEEKEND OP 14 EN 15 MAART RENAULT DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN RENAULT RENDEZ-VOUS #02 UITZONDERLIJKE CONDITIES OP HET HELE GAMMA NIEUWE RENAULT ESPACE BINNENKORT TE ONTDEKKEN DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN ONTDEK ONZE SUPER UITGERUSTE BEPERKTE

Nadere informatie

U houdt van uw gezin. Hij ook.

U houdt van uw gezin. Hij ook. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Hij ook. De monovolume Dacia Lodgy beantwoordt aan de behoeften van hedendaagse gezinnen. Hij is leverbaar met 5 of 7 gemakkelijk toegankelijke plaatsen en toont zich

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

renault clio R.S. 200 edc drive the change

renault clio R.S. 200 edc drive the change NIEUWE renault clio R.S. 200 edc drive the change De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS. Renault KADJAR Nieuwe cross-over. ONTDEKKINGSWEEKEND op 12 en 13 september in het hele Renault-net.

RENDEZ-VOUS. Renault KADJAR Nieuwe cross-over. ONTDEKKINGSWEEKEND op 12 en 13 september in het hele Renault-net. RENAULT RENDEZ-VOUS Ontdek Renault KADJAR Nieuwe cross-over Geniet van super uitgeruste BEPERKTE SERIES Uitzonderlijke condities op het hele gamma ONTDEKKINGSWEEKEND op 12 en 13 september in het hele Renault-net.

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Nieuwe Dacia Logan Nieuwe Dacia Logan Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Van bij de eerste aanblik verleidt hij met zijn lijn en robuustheid. Hij is van nature erg gul en

Nadere informatie

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15 DaciaSandero Dacia Sandero... Perfect op uw maat. Wat verwacht u van uw wagen? Een aantrekkelijk en hoogstaand design, een verzorgd interieur met tal van functies, een royaal plaatsaanbod om het hele gezin

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS RENAULT. Renault MEGANE Maak je passie wakker. Renault TALISMAN Nieuwe stijlvolle berline. Salon Condities op het hele gamma

RENDEZ-VOUS RENAULT. Renault MEGANE Maak je passie wakker. Renault TALISMAN Nieuwe stijlvolle berline. Salon Condities op het hele gamma RENAULT RENDEZ-VOUS RENAULT PRESENTEERT HET GROOTSTE GAMMA NIEUWIGHEDEN VAN HET AUTOSALON. Nu te ontdekken in het hele Renault-net. Open op zondag 17, 24 en 31 januari. Nieuwe Renault MEGANE Maak je passie

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

renault SCéNIC XMOD drive the change

renault SCéNIC XMOD drive the change renault SCéNIC XMOD drive the change XMOD style Nieuwe ScéNic XMOD. Hij brengt u NOg verder. Speciaal voor u ONtHult Nieuwe ScéNic XMOD zijn Nieuwe radiatorrooster, zijn lichtmetalen velgen, zijn led-dagrijlichten,

Nadere informatie

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR The New ix20 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Dacia viert zijn 10 de verjaardag

Dacia viert zijn 10 de verjaardag Dacia viert zijn 10 de verjaardag Ontdek onze 'Anniversary nu zaterdag 28 maart. En maak kans uw verjaardagsfeest te winnen in het hele Dacia-netwerk. Dacia lanceert de Anniversary Dacia is 10 geworden

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie