RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR"

Transcriptie

1 RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE

2

3 EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden zijn waarden die u verder brengen, waarden die blijven en zich voortdurend vernieuwen. Waarden die vertrouwen inboezemen en u een lengte voorsprong geven. Dat is precies waar we tijdens de ontwikkeling van Renault Mégane naar hebben gestreefd. Renault Mégane presenteert zich als een concentraat van evenwicht, ernst en talenten. Mechanische talenten, die tot uiting komen in het nieuwe gamma Energy-motoren: met hun talloze innovaties, die in bepaalde gevallen rechtstreeks werden ontleend aan Formule 1 -technologie, worden ze overal geprezen om hun zuinigheid en dynamisme. Die kwaliteiten zijn ook eigen aan de gloednieuwe motor van Renault Mégane: de TCe 130 EDC (benzinemotor met gerobotiseerde transmissie). Esthetische talenten die zich van hun mooiste kant laten zien: een volledig hertekende voorkant, harmonieuze en expressieve lijnen, een stijlvol en krachtig logo en een lichtsignatuur met led-dagrijlichten. Technologische talenten ook, die zich uiten in het multimediasysteem Renault R-Link met aanraakscherm, dat bestuurders helpt om serener, comfortabeler en zuiniger te rijden dankzij de gepersonaliseerde tips van de functie Driving Eco 2, een uitzonderlijke zuinigheidscoach. Van nature betrouwbaar en simpelweg efficiënt: Renault Mégane trekt meer dan ooit de kaart van de vaste waarden, zowel qua veiligheid als voor uw budget en voor uw hart. Renault Mégane. Neem het stuur, neem voorsprong. GASPAR GASCON ABELLAN, DIRECTEUR MECHANISCHE ENGINEERING, BUSINESS & PARTNERSCHAPPEN BIJ RENAULT

4 RENAULT MEGANE Uw Mégane in een notendop p. 06 Motoren, leven aan boord en geluidskwaliteit onder de loep genomen p. 14 Technische informatie, Ontdek het productaanbod p. 22 Bescherming op alle niveaus p. 24 COVER MEGANE BERLINE Fotograaf ANTHONY BERNIER

5 De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane Berline & Grandtour gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

6 06 / 07 DESIGN YOUR LIFE EEN AVANT-GARDISTISCH ONTWERP. MET KRACHTIGE KERNELEMENTEN: EEN LOGO MET LEF, OPVALLENDE VORMEN, TROTSE LED-KOPLAMPEN EN CHROOMACCENTEN OM HET GEHEEL TE BENADRUKKEN. MET ZIJN ELEGANTIE EN MATURITEIT ZET RENAULT MÉGANE EEN STAP VOORUIT: HIJ INNOVEERT, VERRAST, LEEFT. VOOR UW GENOT EN DAT VAN UW PASSAGIERS.

7 1. STERKE PERSOONLIJKHEDEN Radiatorrooster vooraan. Een ruim bemeten logo, krachtige verhoudingen, een intense uitstraling. De voorbumper versterkt het unieke karakter van Renault Mégane. De motorkap en vleugels benadrukken de lijnen van een van de belangrijkste vaste waarden op de markt. 2. GT-Line versies. Een geprofileerde voorkant, een sportief karakter, een ruim bemeten logo Renault Mégane GT-Line wekt enthousiasme nog voor men plaatsneemt aan het stuur. 3. Dakstaven. Praktisch en esthetisch: de dakstaven zetten het design van Renault Mégane Grandtour in de verf voor een elegante look. 4. Koplampen. De doeltreffende, grafische en nauwkeurige koplampen trekken resoluut de kaart van de moderniteit. In combinatie met de led-dagrijlichten geven ze Renault Mégane een herkenbare lichtsignatuur.

8 08 / 09 DRIVE IN CONTROL OOK OP HET GEBIED VAN UITRUSTING LAAT RENAULT MÉGANE NIETS AAN HET TOEVAL OVER: VAN HET MULTIMEDIASYSTEEM RENAULT R-LINK OVER DE HANDENVRIJE STARTKAART TOT DE BOSE SOUND SYSTEM DE CONTROLE IS AAN U! GENIET OOK IN ALLE VEILIGHEID VAN DE WEG DANKZIJ HET VISIO- SYSTEM, EEN ECHTE ENGELBEWAARDER DIE U TEN VOLLE LAAT GENIETEN VAN ELKE RIT AAN HET STUUR VAN RENAULT MÉGANE.

9 CONTROLE EN VEILIGHEID Renault R-Link-multimediasysteem met aanraakscherm. TomTom -navigatiesysteem, multimedia, handenvrij bellen, online apps... Het personaliseerbare Renault R-Link-systeem is ontworpen om de voornaamste functies intuïtief en in alle veiligheid te bedienen, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft af te wenden. Met Renault R-Link beschikt u bovendien over de functie Driving Eco², die u helpt om verstandig te rijden door u gepersonaliseerde tips te geven om uw verbruik te optimaliseren (op bepaalde motoren). 2. Renault handenvrije instap- en startkaart. Instappen, starten en de deuren weer vergrendelen door gewoon weg te wandelen. Zonder sleutel. U dient alleen de kaart op zak te hebben. 3. Visio System. Met behulp van de hoge resolutiecamera detecteert dit systeem de wegmarkeringen en waarschuwt het u met een verklikkerlichtje en een signaal wanneer u een doorlopende of onderbroken lijn overschrijdt zonder uw richtingaanwijzer te activeren. De functie automatische grootlichten past bovendien de lichtbundel van de koplampen aan de omgeving aan. 4. Digitale teller. Toerenteller met analoge weergave, snelheidsmeter met digitale weergave en indicator voor de snelheidsregelaar/-begrenzer. Drie leesniveaus om de weg nauwkeurig te beheersen. 5. Audiosysteem Bose Energy Efficient Series. Acht luidsprekers, een subwoofer, een digitale versterker, enz. Het audiosysteem van Bose werd op maat ontworpen voor Renault Mégane en garandeert u een unieke klankervaring die niet moet onderdoen voor een live concert. 6. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt uw manoeuvres: het geeft beelden weer op het navigatiescherm en voegt er geleidingslijnen aan toe. Hij vult de auditieve en visuele functie van de parkeersensoren vooraan en achteraan aan.

10

11 Een indringende blik, een bijzonder esthetisch gezicht, harmonieuze lijnen, zuinige en dynamische Energy-motoren Met Renault Mégane Berline neemt u een lengte voorsprong.

12

13 Krachtige motoren, een sportinterieur, een uniek design met specifieke bumpers en exclusieve 17"-velgen Met Renault Mégane GT-Line staan emoties centraal.

14 14 / 15 RENAULT MEGANE ONDER DE SCANNER RENAULT MÉGANE BERLINE & GRANDTOUR BOEKEN OP ALLE VLAKKEN VOORUITGANG: NOG EFFICIËNTERE MOTOREN, EEN OPTIMALE GELUIDSDEMPING, EEN RUIM BEMETEN INTERIEUR MET RENAULT MÉGANE DOET U VEEL MEER DAN RIJDEN ALLEEN. LEEF VOLUIT MET RENAULT MÉGANE!

15 RENAULT MÉGANE * Wielbasis : mm Lengte : mm Breedte : mm Hoogte : mm Koffervolume (mini / maxi) : 372 / 405 dm 3 * Afmetingen van Mégane Berline.

16 16 / 17 ENERGY-MOTOR: ZUINIG EN KRACHTIG EEN MOOIE ENERGIE!

17 ENERGY-MOTOREN: MEER TECHNOLOGIE, MEER RIJPLEZIER, MEER BESPARINGEN. De Energy-motoren, waarvan sommige rechtstreeks zijn afgeleid uit de Formule 1 -competitie, tonen zich dynamisch, krachtig, zuinig en CO 2 -arm. Ook op het vlak van rijplezier werd niets aan het toeval overgelaten: De resultaten voor verbruik en emissies staan op het allerhoogste niveau. Downsizing (het beperken van de cilinderinhoud), stop-startsysteem en Energy Smart Management (nieuwe energierecuperatie tijdens het remmen en vertragen): stuk voor stuk innovaties waarmee de Energy-motoren hun milieu-impact beperken en hun rijplezier ten top drijven! Voor nog extra pit en alertheid krijgt de Energy TCe 130 voortaan een overboostfunctie. Die nieuwe update maakt de turbo eerder en vaker beschikbaar. De Energy TCe 130 met overboost beschikt tijdelijk over extra koppel (+ 20 Nm) bij krachtig optrekken. Hij biedt de bestuurder naast extra dynamiek ook sterkere en meer geruststellende hernemingen, ideaal om in te voegen in het verkeer en in te halen. EEN GAMMA VAN VIER BEJUBELDE MOTOREN: TCe 130 EDC: DYNAMISME, REACTIVITEIT, COMFORT EN ZUINIGHEID MET DE AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE. Kiezen voor de automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) met dubbele koppeling en zes verhoudingen, is kiezen voor comfort en reactiviteit zonder nadelige invloed op het verbruik en de CO 2 -emissies. Deze dynamische en reactieve combinatie beantwoordt in een oogwenk aan al uw wensen. Zijn zes verhoudingen laten zich automatisch of met impulsbewegingen bedienen en staan garant voor krachtige en vloeiende acceleraties: de technologie met dubbele koppeling en dubbel vliegwiel schakelt soepel en zonder schokken. Samen met de TCe 130-motor vormt hij de ideale combinatie voor wie een aangenaam rijgedrag en uitmuntende functionaliteit in alle omstandigheden wil combineren met een laag verbruik op het niveau van een klassieke handgeschakelde versnellingsbak.

18 18 / 19 LIVE SOUND RENAULT MÉGANE BOSE EDITION OF EEN NIEUWE DIMENSIE VAN PLEZIER. MET HET AUDIOSYSTEEM BOSE ENERGY EFFICIENT SERIES ONTDEKT U EEN KLANK OP MAAT, ONGEACHT UW PLAATS IN HET INTERIEUR. DIEPE BASSEN, FIJNE HOGE TONEN, EEN UITERST REALISTISCHE KLANK GENIET VAN EEN UITZONDERLIJKE ERVARING. ALSOF DE MUZIEK IN UW INTERIEUR WORDT UITGEVOERD! GEEN ENKEL COMPROMIS: KLANK GESUBLIMEERD. Het audiosysteem Bose Energy Efficient Series werd speciaal voor Renault Mégane ontwikkeld door Bose. Het systeem werd tot in de puntjes aangepast aan de akoestiek van het interieur en biedt een klank op maat voor de voorste en achterste plaatsen. Het systeem telt 8 uiterst performante luidsprekers, een compacte en krachtige subwoofer onder de rechter voorzetel en een digitale versterker in het instrumentenbord. Die laatste omvat een signaalverwerkingssysteem van Bose, dat speciaal werd afgestemd op de interieureigenschappen van Renault Mégane. De onderdelen van het systeem Bose Energy Efficient Series, die speciaal werden ontwikkeld voor Renault, zijn 30% kleiner en 40% lichter en verbruiken 50% minder energie dan andere, vergelijkbare systemen. De klank is steeds rijk, natuurlijk en gedetailleerd, ongeacht het luistervolume, om zo de authentieke klank te produceren zoals de artiest die bedoeld heeft. Zo geniet u van een unieke akoestische ervaring.

19 RENAULT EN BOSE : SAMENWERKEN AAN EEN KLANK OP MAAT Sinds 2008 werken Renault en Bose samen om automobilisten te laten genieten van de troeven van beide merken: innovatie, plezier en uitmuntende kwaliteit. Dankzij die waarden kunnen beide merken de grenzen van de gewone samenwerking overschrijden om tot een perfect resultaat te komen. De fundamenten van het partnerschap Renault - Bose : expertise delen, praten, uitwisselingen... Onmisbare repetities om u te laten genieten van de mooiste klankervaring!

20 20 / 21 GRANDTOUR, ELEGANT EN PRAKTISCH RENAULT MÉGANE GRANDTOUR ZIET ER NIET ALLEEN VANBUITEN MOOI UIT, MAAR MAG OOK VANBINNEN GEZIEN WORDEN. RUIMTE EN VEELZIJDIGHEID STAAN CENTRAAL IN HET INTERIEUR DAT BLIJK GEEFT VAN EEN RIJKE PERSOONLIJKHEID, OF HIJ NU FAMILIE, VRIENDEN OF VOORWERPEN VERVOERT.

21 Met zijn talloze uitgekiende en praktische opbergvakken, zijn nuttige technologie en zijn 1/3-2/3 neerklapbare achterbank overtreft Renault Mégane Grandtour al uw verwachtingen. Kinderen begeleiden, bagage meenemen, voorwerpen verhuizen het koffervolume kan in een oogwenk worden uitgebreid van 524 tot liter. Veel meer dan een break. Koppel het nuttige aan het aangename met deze betrouwbare partner voor het dagelijkse leven.

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT INDE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Renault Mégane CREATIEF ATELIER / Interieuraankleding ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl AFMETINGEN / Volumes en maatschema's UITRUSTING EN OPTIES / De volledige lijst VRIJLOOP / De motorprestaties

24 CHROMO ZONE HET KLEURENPALET ONTPLOOIT ZICH. IJSWIT (NM) NACRE WIT (M) PLATINIUMGRIJS (M) ECLIPSGRIJS (M) CASSIOPEIAGRIJS * (M) STERZWART (M)

25 CHOCOLADEBRUIN * (M) MAJORELLE BLAUW * (M) DYNA ROOD (M) MALTA BLAUW (M) Exclusieve kleur GT-Line op Mégane Berline & Mégane Grandtour. NM : Niet-Metaalkleur ; M: Metaalkleur Alle kleuren zijn beschikbaar op beide koetswerkken. * Niet beschikbaar op versies GT-Line

26 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! LIFE BELANGRIJKSTE UITRUSTING LIFE 1/3-2/3 neerklapbare achterbank 3 drie-puntsveiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer 3 hoofdsteunen achteraan ABS met remhulpsysteem Anti-whiplash hoofdsteunen Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Bandendrukcontrolesysteem Bandenopblaaskit met compressor Begeleidingsverlichting Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Donker carbon zetelbekleding en interieur Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Elektrische ruiten vooraan Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Gordijnairbags voor- en achteraan Interieurfilter Isofix bevestigingssysteem op zijdelingse plaatsen achteraan Manuele airconditioning Mistkoplampen Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Richtingaanwijzers met impulsbediening R-Plug&Radio+ (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth ) Sierwieldoppen 15" Kubera Snelheidsregelaar - begrenzer Startblokkeersysteem met transponder Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanner Zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Sierwieldop Kubera 15" Stoffen zetelbekleding "Papeete"

27 TOMTOM EDITION BELANGRIJKSTE UITRUSTING TOMTOM EDITION = LIFE + Bestuurderszetel in de hoogte regelbaar met lendensteunregeling Centrale console met armsteun Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening Geïntegreerde Carminat TomTom LIVE - Beneluxwegenkaart - joystick In de hoogte en in de diepte regelbaar lederen stuurwiel In de lengte gechroomde dakstaven (op Grandtour) Laterale beschermstrips in koetswerkkleur LED-dagrijlichten Sierwieldoppen 16" Flexwheel Sierwieldop Flexwheel 16" Stoffen zetelbekleding "Java Santiago"

28 LIMITED BELANGRIJKSTE UITRUSTING LIMITED = TOMTOM EDITION + Achteruitrijradar Aluminium velgen 16'' Kaleido Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Badge Limited Binnenafwerking antracietgrijs Deurdrempels Limited Donker carbon stoffen zetelbekleding "Cube" Donkergetinte ruiten achteraan Elektrisch inklapbare buitenspiegels in glanzend zwart Koplampen met automatische ontsteking Lederen versnellingsknop Ruitenwissers vooraan met regensensor Vertrekhulpsysteem op hellingen (enkel op EDC Automaat) Stoffen zetelbekleding "Cube" Alu velg Kaleido 16"

29 GT-LINE BELANGRIJKSTE UITRUSTING GT-LINE = LIMITED + Achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal Aluminium pedalen (behalve TCe 130 EDC) Aluminium velgen Celsium 17" (18'' Serdard op dci 165) Binnenafwerking GT-Line (GT op dci 165) Buitenspiegels en deurgrepen in Dark Metal Deurdrempels GT-Line Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Sport Hoofdsteunen vooraan met logo GT-Line (GT op dci 165) Sport chassis en verlaagde vering Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifieke koplampen en LED (zonder mistkoplampen) Sport zetelbekleding stof / imitatieleder Alu velg Celsium Dark Metal 17" GT-Line sierlijst op de dashboard

30 BELANGRIJKSTE UITRUSTING BOSE = ZEN + Aluminium velgen 17'' Akihiro zwart met diamant-look Badge Bose Binnenafwerking glanzend zwart Bose Energy Efficient Series Deurdrempels Bose Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Lichtgrijze veiligheidsgordels Pack Modulariteit : passagierszetel neerklapbaar voor langen ladingen + functie "Easy Break"+ opbergindeling van de koffer (op Grandtour) Passagierszetel in hoogte regelbaar Verlichte make-upspiegels Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Bose zetelbekleding stof / imitatieleder Alu velg Akihiro zwart 17"

31 ESSENTIËLE ACCESSOIRES EXTRA STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT BIEDT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW RENAULT MEGANE SUV-kit. Om het avontuurlijke karakter van uw Mégane Grandtour te benadrukken en tegelijk zijn geraffineerde lijn te behouden, kunt u een keuze maken uit dit gamma accessoires in SUV-stijl. Deze aluminiumkleurige kit omvat een bodemplaat voor en achter en sierelementen voor de spatschermen. 2. Sportkit. Een brede waaier aan personaliserings mogelijkheden om het dynamische karakter van Mégane te versterken. Deze kit omvat een voorspoiler, zijschorten en een achterdiffuser. Om het sportieve karakter van uw Mégane nog meer in de kijker te zetten, kunt u tot slot opteren voor de velgen Avanza. 3. Alarm. Dit is het onmisbare accessoire om de wagen doeltreffend te beveiligen. Het alarmsysteem maakt het risico op diefstal van de wagen en zijn inhoud veel kleiner. 4. Zonder gereedschap demonteerbare trekhaak. De RDSO-trekhaak raakt niet aan het esthetische karakter van uw Mégane Grandtour dankzij zijn in enkele seconden en zonder gereedschap demonteerbare kop. 5. Kofferbak. De stijve kofferbak met opstaande randen biedt een doeltreffende bescherming voor uw koffer en sluit perfect aan op de vorm ervan. 6. Aluminium deurdrempels. Ideaal om de instap van uw wagen op een stijlvolle manier te beschermen. 7. Koffermat. Met een stoffen kant en een rubberen kant beschermt deze mat uw koffer tegen het vuil dat uw vrijetijdsactiviteiten met zich meebrengen. 8. Vloertapijten. De matten van Renault zijn op maat gemaakt en passen harmonieus in het interieur van uw auto. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en komen de veiligheid ten goede. Rubber of stof? Kies de Renault-matten die het best bij u passen.

32 AFMETINGEN & VELGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFER RUIMTE, SIERWIELDOPPEN EN VELGEN... EEN WAGEN GEMAAKT OM IN AL UW BEHOEFTEN TE VOORZIEN. MEGANE BERLINE MEGANE GRANDTOUR

33 Mégane Berline Mégane Grandtour KOFFERVOLUME (dm 3 ) Minimum (1) Maximum Volume met neergeklapte achterbank (met bandenopblaaskit) AFMETINGEN (mm) A Totale lengte B Wielbasis C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Totale breedte G1 Totale breedte met buitenspiegels H Totale hoogte leeg H1 Totale hoogte leeg met dakstaven H1 Totale hoogte met open koffer J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen > L Lengte van de binnenruimte M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan P Hoogte vooraan onder dak P1 Hoogte achteraan onder dak Y Laadopening bovenaan Laadopening maxi Y1 Laadopening onderaan Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten Z Hoogte laadopening achteraan Z1 Laadlengte maxi Z2 Hoogte onder bagagescherm Z3 Laadlengte (achter passagierszetel) Z1 Laadlengte (achter achterbank) Z2 Laadlengte (met neergeklapte achterbank) Z3 Hoogte onder bagagescherm Z4 Laadlengte (met opgeklapte achterbank) Z5 Laadlengte (met neergeklapte passagierszetel en achterbank) (1) Met 38 dm 3 van opblaaskit. SIERWIELDOPPEN EN VELGEN Sierwieldop Kubera 15" Sierwieldop Flexwheel 16" Alu velg Kaleido 16" Alu velg Pragma 17" Alu velg Celsium 17" Alu velg Serdard 18" Alu velg Akihiro 17"

34 UITRUSTING & OPTIES VOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN EN BESCHIKBARE OPTIES OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. Life TomTom Edition Limited GT-Line Bose VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem (AFU) Bestuurders- en passagiersairbags, zijdelingse airbags, gordijnsairbags Dynamische stabiliteitsregeling ESC met antislipsysteem ASR Bandenopblaaskit Snelheidsregelaar - begrenzer Bandendrukcontrolesysteem Reservewiel (1) RIJGEDRAG Vertrekhulpsysteem op hellingen (2) - (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Achteruitrijradar - (Pack City) Parkeerhulpsysteem vooraan + achteruitrijcamera (Pack Easy- (Pack Easy- Drive) Drive) Elektrische variabele stuurbekrachtiging Elektrische parkeerrem - (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Easy Pack (behalve EDC) : Renault handenvrije instap- en startkaart + elektrische parkeerem + vertrekhulpsysteem op hellingen - Easy Pack EDC : Renault handenvrije instap- en startkaart + elektrische parkeerem - - Pack City : achteruitrijradar + elektrisch inklapbare buitenspiegels - Pack Easy Drive : parkeerhulpsysteem vooraan + achteruitrijcamera + Visio System (verplicht met Renault R-Link) In de hoogte en in de diepte regelbaar stuurwiel ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Koplampen met automatische ontsteking - (Comfortpack) Ruitenwissers vooraan met regensensor - (Comfortpack) Day Time Running Lights LED - Mistkoplampen - Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels in koetswerkkleur - (Pack City) Elektrisch inklapbare buitenspiegels in Dark Metal Elektrisch inklapbare buitenspiegels in Sterzwart COMFORT Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Renault handenvrije instap- en startkaart - (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Richtingaanwijzers met impulsbediening Manuele airconditioning Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar - (Comfortpack) 12V-aansluiting vooraan Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening - Comfortpack : automatische airconditioning + ruitenwissers vooraan met regensensor + koplampen met automatische ontsteking - Elektrisch panoramisch glazen schuifdak - - ZETELS - OPBERGVAKKEN 1/3-2/3 neerklapbare achterbank Modulariteitspack (op Grandtour) : passagierszetel neerklapbaar voor langen ladingen + functie "Easy Break" + opbergindeling van de koffer - - Centrale console met armsteun vooraan + 12V-aansluiting achteraan (3) Lederpack GT-Line: donker carbon lederen zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan + in de hoogte regelbare passagierszetel + binnen decor elementen lichtgrijs (4) Lederpack Bose : lederen zetelbekleding donker carbon / lichtgrijs alcantara, elektrische bestuurderszetel en verwarmde zetels vooraan (4) Isofix bevestigingssysteem op laterale plaatsen achteraan

35 Life TomTom Edition Limited GT-Line Bose MULTIMEDIA R-Plug & Radio (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth ) Bose Energy Efficient Series system (versterker + 8 LS + 1 woofer) Pack Navigatie : geïntegreerde Carminat TomTom LIVE + Benelux-wegenkaart + centrale console met armsteun en joystick Renault R-Link : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Europa-wegenkaart voor Carminat TomTom + internetdiensten "Services LIVE + Connectivity" - gedurende 1 jaar Renault R-Link + Bose : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Europawegenkaart voor Carminat TomTom + internetdiensten "Services LIVE Connectivity" gedurende 1 jaar + Bose Energy Efficient Series BINNENAFWERKING Stoffen zetelbekleding "Papeete" Stoffen zetelbekleding "Java Santiago" Stoffen zetelbekleding "Cube" Sport zetelbekleding stof / imitatieleder Bose zetelbekleding stof / imitatieleder Lederen stuurwiel - BUITENAFWERKING In de lengte gechroomde dakstaven (op Grandour) - Sierwieldoppen Kubera 15" Sierwieldoppen Flexwheel 16" Alu velgen Kaleido 16" Alu velgen Pragma 17" - (Pack Look) - - Alu velgen Celsium 17" Alu velgen Serdard 18" (enkel op GT-Line dci 165) Alu velgen Akihiro zwart gediamanteerd 17" Donkergetinte ruiten achteraan - (Pack Look) Specifieke design elementen GT-Line: Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifiek koplampen en LED, achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal, sport chassis Pack Look : donkergetinte ruiten achteraan + Alu velgen 17" Metaalkleur KLIK, CONFUGUREER, BEKIJK MET ONZE CONFIGURATOR 3D RENAULT, KUNT U UW MEGANE OP MAAT CONFIGUREREN. ONTDEK HET NU OP

36 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW WAGEN GOED BEGRIJPT V 110 Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy TCe 130 EDC dci 95 Energy dci 110 dci 110 EDC ARCHITECTUUR - STRUCTUUR Aantal deuren Aantal plaatsen MOTOR Fiscale pk Cilinderinhoud (cm³) Type Inspuitsysteem Multipoint Direct + Turbocompressor Commonrail direct + Turbocompressor Brandstof Benzine Benzine Benzine Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Roetfilter (FAP) Serie Serie Serie Serie Serie Boring & Slag (mm) 79,5 x 80,5 72,2 x 73,2 72,2 x 73,2 72,2 x 73,2 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 84 x 90 Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Vermogen KW (pk) 81 (110) 85 (115) 97 (130) 97 (130) 70 (95) 81 (110) 81 (110) 96 (130) 120 (163) tr/min Max.koppel Nm tr/min VERSNELLINGSBAK Type Manueel Manueel Manueel EDC Manueel Manueel EDC Manueel Manueel Aantal versnellingen STUURINRICHTING Elektrische variabele stuurbekrachtiging Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Draaicirkel tussnen muren (m) 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 10,95 11,05 WIELEN - BANDEN Referentie velg 6,5 J15/16/17 6,5 J16/17 6,5 J17 6,5 J17 6,5 J15/16/17 6,5 J16/17 6,5 J16/17 6,5 J16/17 8J18 Banden 15" 195/ 65 R15 91T / 65 R15 91T 195/65 R15 91H Banden 16" 205/ 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H / 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H 205/ 55 R16 91H - Banden 17" 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V 205/ 50 R17 89V Energy dci / 50 R17 89V Banden 18" / 240 R 18 92Y INHOUD Kofferinhoud (dm³) 405 / / / / / / / / / 524 Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) tot 100 km/u (s) Berline 10,5 10,9 9,7 9,7 12,3 12,1 11,7 9,8 8, m vanuit stilstand (s) Berline 31,9 32,2 30,9 30,9 33,7 33,5 33,2 31,1 29,9 0 tot 100 km/u (s) Grandtour 10,8 11,2 10,0 10,0 12,6 12,4 12,1 10,1 8, m vanuit stilstand (s) Grandtour 32,2 32,3 31,2 31, ,8 33,6 31,4 29,9 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus Volledige cyclus (l/100 km) 6,9 5,3 5,4 5,6 4,0 3,5 4,2 4,0 5,6 Wegcyclus (l/100 km) 5,5 4,6 4,6 4,5 3,6 3,2 3,7 3,6 4,9 Stadscyclus (l/100 km) 9,4 6,4 6,7 7,4 4,8 3,9 5,1 4,8 6,9 CO 2 (g/km) Categorie CO 2/verbruik C B B C B B B B D GEWICHTEN (kg) BERLINE Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger zonder remmen Aanhanger met remmen GEWICHTEN (kg) GRANDTOUR Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger zonder remmen Aanhanger met remmen Verbruik en emissies gehomologeerd volgens het toepasselijke reglement. dci wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: Verlaging van het verbruik en de CO 2 -uitstoot. Technologische ontwikkelingen voor een werkelijk rijplezier. Robuustheid van motoren, getest onder extreme omstandigheden op de F1 circuits.

37 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Megane twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden. DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden. DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, internet: post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

38 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM 1. UW VRAAG VIA INTERNET/ TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN 2. U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG, ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN 3. U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING 4. U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN 5. DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN 6. UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT 7. U EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT NIEUWE ESPACE ALLES VERANDERT MET DE NIEUWE RENAULT ESPACE. SCHITTERENDE LIJNEN IN EEN KRACHTIG EN VLOEIEND ONTWERP. DE TYPISCHE KENMERKEN

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013

G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013 G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 5 Standaarduitrusting 6 Uitrustingspakketten 16 Opties 21 Accessoires 29 Mercedes-Benz diensten 30 2 Prijzen geldig

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2 Splash 109 g/km 4,7 l/100 km De Splash heeft een draaicirkel van 9,4 m en is daardoor uiterst gemakkelijk te manoeuvreren.9,4 m Met zijn beperkte C0 2 -uitstoot van 109 g/km behoort de Splash (1.0 l benzine)

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

De nieuwe Atego. Distributietransport. 6,5 16 ton.

De nieuwe Atego. Distributietransport. 6,5 16 ton. De nieuwe Atego. Distributietransport. 6,5 16 ton. De nieuwe Atego. De nieuwe referentie in het distributietransport. Inhoud Waarde 6 7 Gebruik 8 17 Cabines, uitrustingen 10 13 Motoren, transmissie 14

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN.

HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. De Volkswagen CC 02 HET MOET WEER BIJZONDER WORDEN OM MET EEN COUPÉ TE RIJDEN. Alsof de zacht aflopende daklijn of de frameloze zijruiten nog niet verleidelijk genoeg zijn: de Volkswagen CC combineert

Nadere informatie

Volvo Trucks. Driving Progress. Volvo FH-serie. productinformatie Volvo FH en Volvo FH16

Volvo Trucks. Driving Progress. Volvo FH-serie. productinformatie Volvo FH en Volvo FH16 Volvo Trucks. Driving Progress Volvo FH-serie productinformatie Volvo FH en Volvo FH16 De truck van de toekomst is nu nog innovatiever. Ze zeggen altijd dat je niets moet veranderen aan een winnend concept.

Nadere informatie

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE renault ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST april 2013 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

TOLEDO. Prijslijst vanaf 1 juni 2015

TOLEDO. Prijslijst vanaf 1 juni 2015 TOLEDO Prijslijst vanaf 1 juni 2015 Bij het ontwerpen van de SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit als doel op zich. Innoveer,

Nadere informatie

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER NIEUWE RENAULT MASTER PERSONENVERVOER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL

Nadere informatie

CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2014 Prijslijst Citroën DS3 Racing Versnellingsbak Energielabel (g/km) CO2 (g/km) Bijtelling incl BTW/BPM excl. BTW

Nadere informatie

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat.

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat. 50 Word gedreven door verlangen. Koester het en laat uw zintuigen strelen door luxe die is gericht op gevoel. De geheel nieuwe Infiniti Q50 is hiervoor ontworpen. Hij verzorgt u met een ongekende intensiteit

Nadere informatie

Techniek en consumentenadviesprijzen vanaf juni 2015. De nieuwe Sharan

Techniek en consumentenadviesprijzen vanaf juni 2015. De nieuwe Sharan Techniek en consumentenadviesprijzen vanaf juni 2015 De nieuwe Sharan Standaarduitrusting () Twee schuifdeuren achter Tweede zitrij met omklapfunctie Easyfold Uittrekbare en uitneembare bagageruimteafdekking

Nadere informatie

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL COMFORT

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie