De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de"

Transcriptie

1 Renault KADJAR

2 De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen.

3

4 Durf voor actie te kiezen Met zijn vloeiende lijnen, agressieve grille en gespierde schouders ademt Renault Kadjar lef uit. Uw geïnspireerde, stevige, sportieve partner in het verkeer. Hij wacht slechts op uw teken om nieuwe horizonten te gaan verkennen.

5

6

7 Een sterk karakter Zorgvuldig bewerkte, hoekomvattende achterlichten, ledstrip in C-vorm op de dagrijlichten, 17" en 19" lichtmetalen velgen... Renault Kadjar maakt zijn debuut zelfverzekerd en met uitstraling, trots op zijn innovatieve lichtlijn.

8

9

10 Vrijheid van een 4x4 Verander van decor, verken nieuwe sensaties. Draai de knop, kies 4x4 en uw cross-over brengt u in alle veiligheid naar adembenemende landschappen. Grote grondspeling, aluminium dakstaven, beschermlijsten op de flanken, ski s voor en achter... welkom in de cross-over wereld van Renault Kadjar!

11

12

13 Stadsavontuur Durf elke dag op avontuur te gaan. Ontdek de stad vanuit nieuwe invalshoeken. Met zijn Energy dci 110-motor, zijn Stop & Startsysteem en zijn regeneratief remsysteem behoort Renault Kadjar tot de beste op het vlak van verbruik en CO 2 -uitstoot (99 g CO 2 /km). Toonaangevend!

14

15

16

17 Comfort uitvergroot Met Renault Kadjar en zijn ruime, heldere interieur staat het avontuur in het teken van het comfort. Een panoramisch glazen dak, dubbele stiknaden, omhullende zetels, een dashboard in soepel materiaal, een hoge en brede middenconsole, en instrumenten en een versnellingshendel met chroomrand getuigen van een verfijnde afwerking.

18

19 Renault Kadjar: vertrek naar nieuwe avonturen Neem in uw nieuwe cross-over plaats en verken andere wegen, andere horizonten. Renault Kadjar is een veilige, «verbonden» en gebruiksvriendelijke auto die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, zijn vele rijhulpsystemen, zijn comfortabele en heldere interieur en zijn intelligente modulariteit maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur.

20 Grip op maat Als authentieke cross-over stelt Renault Kadjar u in staat alle wegen te verkennen. Met zijn hoge grondspeling en zijn rijprogramma s 4x2 en 4x4 is Renault Kadjar in alle omstandigheden uw bondgenoot. 4x4-aandrijving. Wisselende rijomstandigheden? Draai de knop en kies de meest geschikte modus. Er zijn drie modi beschikbaar: - 2WD : alleen de voorwielen worden aangedreven. In normale omstandigheden optimaliseert u hiermee het verbruik. - Auto : het systeem past automatisch de koppelverdeling aan en optimaliseert de vermogensoverbrenging naar elk van de voor- en de achterwielen. Aandrijfkracht en veiligheid zijn maximaal. - Lock : op losse grond (aarde, zand, modder, sneeuw) wordt tot 40 km/u een 50/50-verdeling tussen de voor- en achterwielen gehandhaafd.

21

22

23 Compromisloze efficiëntie De motoren van Renault Kadjar zijn krachtig, betrouwbaar en zuinig. Naast het Stop & Start-systeem met regeneratief remmen beschikken zij over technologieën (downsizing, vermindering van de wrijving, injectiesystemen van de nieuwste generatie) die hen een voorbeeldig rendement en verbruik bezorgen. Dit alles zonder aan uw rijplezier te raken. Energy dci 110 Rijcomfort De roadmap van de dci 110-motor is duidelijk: prestaties en efficiëntie elke dag opnieuw. Deze krachtbron, gekenmerkt door een combinatie van zuinigheid en rijplezier, is voor het eerst uitgerust met stalen zuigers die het rendement verhogen door de wrijving te beperken. Zij wordt standaard gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak, maar is ook verkrijgbaar met de EDC 6-trapsautomaat met dubbele koppeling. Het rendement van deze motor is opmerkelijk: 99 g CO 2 /km en 3,8 l/100 km! Energy dci 130 Rijplezier Deze zowel veelzijdige als krachtige motor haalt het maximum uit de knowhow van Renaults motorenontwerpers. Hij kent geen compromissen en biedt optimale verhoudingen tussen rendement/plezier en sensaties/verbruik. De Energy dci 130 is ook verkrijgbaar in een versie met 4-wielaandrijving. Energy TCe 130 Souplesse en beheersing De Energy TCe 130-benzinemotor, soepel en reactief vanaf de lage toerentallen, verenigt het vermogen van zijn turbo met een laag verbruik. Om de hernemingen te verbeteren, vooral bij laag toerental in de tweede en derde versnelling, beschikt hij over een overboost waardoor de turbo sneller en vaker in werking treedt. EDC-transmissie Comfort, zuinigheid en technologie Deze zestrapsautomaat met dubbele koppeling schakelt soepel en zonder schokken. Het dynamische, reactieve EDC-systeem reageert vrijwel onmiddellijk. Op verbruiksvlak zet het dezelfde cijfers neer als een handgeschakelde transmissie. De EDC-transmissie, verkrijgbaar op de dci 110-motor, is ideaal voor een aangenaam en sereen rijgedrag.

24 Goede begeleiding in het dagelijks verkeer Eén van de doelen die Renault Kadjar zich heeft gesteld, is het rijden eenvoudiger, serener, veiliger en vloeiender te maken. Met zijn rijhulpsystemen is het gemakkelijker de snelheid aan te passen, online te blijven, de dode hoeken te controleren, te parkeren of automatisch tussen dim- en grote lichten om te schakelen naargelang er al dan niet andere voertuigen op de weg zijn. Met Renault Kadjar rijdt u in alle veiligheid Verkeersbordherkenning met snelheidsalarm Met dit systeem kunt u uw rijstijl aanpassen aan de informatie op de verkeersborden die de camera heeft herkend. De visuele waarschuwing verschijnt op uw instrumentenpaneel en stelt voor de maximaal toegestane snelheid op te slaan voor de snelheidsbegrenzer. Easy Park Assist Parkeren was nooit zo gemakkelijk als met Easy Park Assist. Het systeem beoordeelt de beschikbare ruimte en kiest het traject. Laat Easy Park Assist het stuur overnemen en parkeren wordt kinderspel.

25 Afstandsradar met actief noodremhulpsysteem Dit systeem waarschuwt de bestuurder bij dreigende kop-staartaanrijding met zijn voorligger. Als de bestuurder niet of onvoldoende reageert, worden de remmen ingeschakeld om een botsing te vermijden of de gevolgen ervan te beperken. Dode hoekwaarschuwing Een systeem dat voertuigen in de dode hoek van de buitenspiegel detecteert. Het waarschuwt onmiddellijk de bestuurder door middel van een lichtsignaal in de buitenspiegel links of rechts.

26 "Online" rijden. Het Renault R-Link 2 multimediasysteem nodigt u uit om van een intensere rijervaring te genieten. Het grote intuïtieve en ergonomische 7"-scherm biedt maximaal gebruikscomfort. De grafische interface gelijkt op die van een tablet: pictogrammen verplaatsen door te slepen, lezen met bladeren en zoomen. Dankzij de nieuwe personaliseerbare homepages hebt u gemakkelijk toegang tot uw favoriete functies. Er kunnen zes gebruikersprofielen worden opgeslagen. Met één klik vindt iedere gebruiker zijn persoonlijke instellingen voor navigatie, multimedia, rijhulpsystemen of de sfeer van "zijn" instrumentenpaneel. R-Link 2 geeft toegang tot de R-Link Store en zijn apps die speciaal bestemd zijn voor gebruik in de auto. Bovendien is een uitgebreide reeks diensten beschikbaar zoals TomTom realtime verkeersinformatie of het rijhulpsysteem van Coyote. R-Link 2 is een controlecentrum voor de functies van de auto met spraakherkenning. Het systeem optimaliseert het leven in de auto en laat u de charmes ontdekken van het "online" rijden. En van het gepersonaliseerde rijden.

27

28

29 BOSE Sound System Nieuwe geluiden verkennen Met zijn diepe lage tonen, verfijnde hoge tonen, natuurgetrouwe geluidsweergave verandert het Bose audiosysteem het interieur van uw cross-over in een concertzaal. Zeven high performance-luidsprekers en een subwoofer verspreiden een panoramisch geluid, hierbij geholpen door een speciaal ingestelde digitale versterker. Heldere toonkleuren, gestructureerde ritmes, subtiele akkoorden... zowel voorin als achterin is het geluid rijk, evenwichtig, nauwkeurig. Met Renault Kadjar krijgt het avontuur ook een muzikale kant

30

31 Chromo zone De kleuren van uw Renault Kadjar Creatief atelier Interieuraankleding Uitrusting en opties De volledige lijst Vrijloop De motorprestaties Afmetingen Volumes en maatschema s Essentiële accessoires Uitrustingen die staan voor een stijl

32 Chromo zone Ijswit (369)* Wit Nacre (QNC)** Platiniumgrijs (D69) Titaniumgrijs (KPN)

33 Sterzwart (GNE) Kosmosblauw (RPR) Duinbeige (HNP) Cappuccinobruin (CNL) Vlamrood (NNP)** * Niet-metaalkleur. ** Speciale metaalkleur.

34 Creatief atelier LIFE 16"-velgen met sierwieldoppen "Pragma" Stoffen zetelbekleding "Zen" STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan In de hoogte regelbare hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Opbergvak in de deuren voor- en achteraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur Bagagescherm 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanner Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR en vertrekhulp op hellingen HSA Stuurbekrachtiging Kofferverlichting Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval LED-dagrijlichten Interieurfilter ECO-modusfunctie Elektrische parkeerrem Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Aanduiding van de buitentemperatuur 16"-velgen met sierwieldoppen "Pragma" Sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten achteraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Boordcomputer Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels Handgrepen op de passagiersplaatsen vooraan en opzij achteraan Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Deurhandgrepen binnen en versnellingspookknop met "glanzend chroom"-afwerking 12V-aansluiting voor- en achteraan Zijdelingse deurbeschermingen onderaan Radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS Van binnenuit regelbare koplampen Snelheidsregelaar en -begrenzer Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Regelbare dashboardverlichting Stoffen zetelbekleding "Zen" In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Getinte ruiten In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel

35 Creatief atelier ZEN Alu 17"-velgen "Aquila" Stoffen zetelbekleding "Zen" STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Renault handenvrije instap- en startkaart Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning met antivervuilingsensor Ruitenwissers vooraan met regensensor Bijkomende bochtenverlichting Alu 17"-velgen ''Aquila" Sierstrip in "chroom" op de zijdelingse deurbeschermingen Uitneembare koffervloer Lederen versnellingsppookknop Koplampen met automatische ontsteking Mistkoplampen met omranding in "chroom" Digitale radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun Lederen stuurwiel

36 Creatief atelier INTENS Alu 17"-velgen ''Aquila" Alu 19"-velgen ''Extreme" (optie) Zetelbekleding stof/imitatieleder "Intens" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Centrale armsteun achteraan met bekerhouders Parkeerhulp voor- en achteraan Rijstrookwaarschuwing Dakstaven in de lengte Automatische omschakeling dim/ grootlichten Verlichte make-upspiegels Easy-break functie Bekleding van de deurdrempel in aluminium Verkeersbordherkenning Renault R-Link 2 : aanraakscherm 7" in kleur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom, Europa-wegenkaart, radio Arkamys, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS en internetdiensten "HD Traffic + Connectivity" gedurende 1 jaar Elektrisch inklapbare buitenspiegels Zetelbekleding stof/imitatieleder "Intens" Neerklapbare passagierszetel vooraan Ski voor- en achteraan in antracietgrijs Donkergetinte ruiten achteraan

37 Creatief atelier BOSE EDITION Alu 19"-velgen "Egeus" Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" STANDAARDUITRUSTING = INTENS + Bose Sound System : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Buitenspiegels in "glanzend zwart" Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" Bekleding van de deurdrempel in aluminium met monogram Bose LED-koplampen "Pure Vision" Alu 19"-velgen "Egeus" Nappa lederen stuurwiel

38 Vrijloop MOTOR Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 130 Energy dci 130 4x4 Type inspuitsysteem turbo / direct turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail Cilinderinhoud (cm³) Boring x slag (mm) 72,2 x 73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 80 x 79,5 Aantal cilinders / Aantal kleppen 4/16 4/8 4/8 4/16 Apr-16 Brandstof Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Fiscaal vermogen (pk) Overbrenging 2WD 2WD 2WD 2WD 4WD - 4x4 ALL MODE-i systeem Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 96 (131) / (110) / (110) / (131) / (131) / Max. koppel Nm bij tr/min 205 / / / / / Stop & Start / Energy Smart Management Ja Ja Ja Ja Ja WIELEN - BANDEN 215/65 / J16 215/60 / J17 225/45 / J19 215/60 / J17 225/45 / J19 215/60 / J17 225/45 / J19 215/60 / J17 225/45 / J19 225/45 / J19 VERSNELLINGSBAK Type manuele versnellingsbak manuele versnellingsbak automatische versnellingsbak EDC manuele versnellingsbak manuele versnellingsbak Aantal versnellingen vooruit PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 10,1 11,9 11,7 9,9 10,5 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC CYCLUS CO 2 -uitstoot (g/km) Categorie CO 2 /Verbruik B C B B B B B C C Stadscyclus (l/100 km) 6,8 7,0 4,1 4,2 3,8 4,0 5,0 5,1 5,5 Wegcyclus (l/100 km) 4,9 5,1 3,6 3,8 3,8 3,9 3,9 4,1 4,6 Volledige cyclus (l/100 km) 5,6 5,8 3,8 3,9 3,8 3,9 4,3 4,5 4,9 STUURINRICHTING Elektrische Elektrische Elektrische Elektrische Elektrische Bekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging Draaicirkel (m) tussen stoepranden 10,72 10,72 10,72 10,72 10,72 REMMEN Remhulpsysteem Ja Ja Ja Ja Ja Elektronische trajectcontrole ESC Ja Ja Ja Ja Ja GEWICHTEN Rijklaar leeggewicht Hoogst toegelaten gewicht Aanhanger met remmen Aanhanger zonder remmen

39 Afmetingen KOFFERVOLUME (dm 3 ) Kofferinhoud met bandenopblaastkit (VDA volume) 472 Max. kofferinhoud 1478 AFMETINGEN (mm) A Wielbasis 2647 B Totale lengte 4449 C Overbouw vooraan 897 D Overbouw achteraan 906 E Spoorbreedte vooraan 1562 F Spoorbreedte achteraan 1560 G Totale breedte zonder/met buitenspiegels 1836/2058 H Totale hoogte leeg zonder/met dakstaven 1604/1612 H1 Totale hoogte met open koffer 2069 J Hoogte laaddrempel leeg 761 K Vrije hoogte geladen 200 L Knieruimte op de 2 de zetelrij 220 M Breedte op ellebooghoogte vooraan 1480 M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan 1455 P Hoogte vooraan onder dak 905 P1 Hoogte achteraan onder dak 910 Y Breedte tussen de wielkasten achteraan 1099 Z Min. laadlengte / Max. laadlengte met neergeklapte achterbank 864/1620 Z1 Laadlengte passagierzetel neergeklapt (Easy-Break modulariteit) 2563 R/R1 Bumperhoek vooraan/achteraan (in graden) 18/28

40 Uitrusting & opties LIFE ZEN INTENS BOSE EDITION VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEEM VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan Afstandsradar met actief noodremhulpsysteem (Safety-pack) Rijstrookwaarschuwing puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanner Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Dode hoek-waarschuwing (Safety-pack) Bandenopblaaskit met compressor Verkeersbordherkenning met snelheidsalarm - - Stalen voorlopig reservewiel 16'' - Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Alarmsysteem veiligheidsgordel vooraan en achteraan RIJHULPSYSTEEM Parkeerhulp vooraan - (City-pack) Achteruitrijcamera - - (Easy Parking-pack) (Easy Parking-pack) Automatische omschakeling dim/grootlichten - - Bijkomende bochtenverlichting - LED-dagrijlichten ECO-modusfunctie Elektrische parkeerrem Boordcomputer Koplampen met automatische ontsteking - Parkeerhulp achteraan - (City-pack) Zijdelingse sensoren (Safety-Pack) Van binnenuit regelbare koplampen Snelheidsregelaar en -begrenzer Easy Park Assist en dode hoek-waarschuwing - - (Easy Parking-pack) (Easy Parking-pack) DESIGN BUITENDESIGN Dakstaven in de lengte "chroom" - (Look-pack) Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur 16"-velgen met sierwieldoppen "Pragma" Alu 17"-velgen ''Aquila" - - Alu 19"-velgen "Egeus" Alu 19"-velgen "Extreme" Sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten Sierstrip in "chroom" op de zijdelingse deurbeschermingen - Metaalkleur Speciale metaalkleur Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Mistkoplampen met omranding in "chroom" - LED-koplampen "Pure Vision" Zijdelingse deurbeschermingen onderaan Buitenspiegels in "glanzend zwart" Buitenspiegels in koetswerkkleur - Ski voor- en achteraan in antracietgrijs - - Donkergetinte ruiten achteraan - (Look-pack) Getinte ruiten INTERIEURDESIGN Bekleding van de deurdrempel in aluminium Bekleding van de deurdrempel in aluminium met monogram Bose " TFT kleurenscherm Deurhandgrepen binnen en versnellingspookknop met "glanzend chroom"-afwerking

41 Uitrusting & opties LIFE ZEN INTENS BOSE EDITION Lederen versnellingsppookknop - Lederen zetelbekleding donker carbon (Leder-pack) Stoffen zetelbekleding "Zen" - - Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose " Zetelbekleding stof/imitatieleder "Intens" Elektrische bestuurderszetel (Leder-pack) Verwarmde zetels vooraan (Leder-pack) Lederen stuurwiel - - Nappa lederen stuurwiel CONFORT & MULTIMEDIA CONFORT Centrale armsteun achteraan met bekerhouders - - In de hoogte regelbare hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbaar veiligheidshoofdsteunen vooraan Renault handenvrije instap- en startkaart - Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning met antivervuilingsensor - Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Stuurbekrachtiging Kofferverlichting Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval Ruitenwissers vooraan met regensensor - Interieurfilter Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Aanduiding van de buitentemperatuur Koplampsproeiers - - (Winter-pack) (Winter-pack) Elektrische ruiten achteraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Verlichte make-upspiegels - - Verwarmde voorruit - - (Winter-pack) (Winter-pack) Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels Handgrepen op de passagiersplaatsen vooraan en opzij achteraan 12V-aansluiting voor- en achteraan Zelfdimmende achteruitkijkspiegel - - met glazen dak met glazen dak Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels - (City-pack) Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun - In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Glazen panoramisch dak - - In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel MODULARITEIT Opbergvak in de deuren voor- en achteraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Bagagescherm Easy Break functie - - Uitneembare koffervloer - Neerklapbare passagierszetel vooraan - - MULTIMEDIA Bose Sound System : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Digitale radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS - Radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS Renault R-Link 2 : aanraakscherm 7" in kleur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom, Europa-wegenkaart, radio Arkamys, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS en internetdiensten "HD Traffic + Connectivity" gedurende 1 jaar -

42 Accessoires Stijl Renault Kadjar met opstaptrede en vleugelverbreders om de gespierde persoonlijkheid van uw cross-over te benadrukken en hem tegen kleine ongelukjes te beschermen. 2. Verlicht beschermprofiel op de flank. Versterkt de looks van de auto door hem een elegante en robuuste uitstraling te geven. De verlichting op de deuren verbetert de zichtbaarheid en maakt het instappen gemakkelijker. 3. Aluminium pedalen. Dit gepersonaliseerde detail geeft de bestuurdersplaats een sportieve toets. Dankzij de antislipbekleding bieden de pedalen een goede grip " lichtmetalen velg Jaipur. Gediamanteerd model in antracietgrijs, dat dynamisme en verfijning verenigt " lichtmetalen velg Aquila in glanzend zwart. Renault Kadjar is verkrijgbaar met een brede waaier van velgen om de stijl aan te passen aan uw voorkeuren van het moment

43 Accessoires Comfort en levenskwaliteit Scheidingsrooster. Scheidt de koffer van het interieur voor meer comfort. Nuttig bij het vervoer van uw huisdier. 2. Verlichte instaplijst. Voorkomt beschadiging van uw deurdrempel en voegt een elegante, originele toets toe. 3. Dvd-speler met twee individuele schermen. Een mobiel multimedia-aanbod om nog meer van de reis te genieten. 4. Tapijtjes in premium stof. De op maat gemaakte Renault tapijtjes passen harmonieus in uw interieur en bieden een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau.

44 Accessoires Vrije tijd en modulariteit Dakkoffer. Renault biedt een ruim assortiment koffers aan met verschillende kleuren en volumes. Zo beschikt u precies over de extra laadcapaciteit die u nodig hebt. Alle modellen verenigen stijl, comfort en veiligheid. 2. Fietsdrager op de trekhaak. Om gemakkelijk en veilig tot 3 fietsen te vervoeren; kantelbaar en opvouwbaar afhankelijk van het model. 3. Afneembare trekhaak. Deze trekhaak is volledig aan het gezicht onttrokken wanneer hij niet wordt gebruikt, maar blijft altijd beschikbaar en wordt geactiveerd met een onopvallende hendel in de koffer. 4. EasyFlex kofferbescherming. Waterdichte antislip-bescherming die perfect de vorm van uw koffer volgt. De vele mogelijke posities zorgen voor een maximale bescherming ongeacht de zetelstanden. 5. Dakstangen in aluminium en skidragers. Sterk en veilig, gemakkelijk te bevestigen. Gehomologeerd volgens de City Crash Test

45 Renault diensten Renault Onderhoudscontracten Zin om tijd te winnen en zonder zorgen van uw auto te genieten? Opteer voor het geplande onderhoud. Op bepaalde tijdstippen heeft uw Renault bijzondere aandacht nodig: periodieke controle, bijvullen van vloeistoffen, controle en eventuele vervanging van slijtageonderdelen, steeds volgens de aanbevelingen van de constructeur. 100% gemoedsrust: - de deskundigheid van het Renault net en de kwaliteit van de originele Renault onderdelen - een hogere restwaarde voor uw auto bij verkoop - het onderhoud van uw auto voor een redelijke prijs. Garantie Vanaf de datum van levering geniet Renault Kadjar twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. De garantie-uitbreiding verlengt de voordelen van uw constructeursgarantie. Voor een steeds grotere gemoedsrust. Onlinediensten Met Renault R-Link 2, bevinden de diensten zich ook binnen in uw auto. Ze zijn vernieuwend, intuïtief en omvatten functies die vandaag onmisbaar zijn. Blijf verbonden met de buitenwereld, gebruik rijhulpsystemen om uw route te optimaliseren en doe een beroep op de meest geavanceerde veiligheidswaarschuwingen. Het beste om te leven: - Navigatie: in uw auto voorgeïnstalleerde wegenkaarten met gratis updates tijdens het eerste jaar. Niets zo eenvoudig als u uw abonnement de volgende maanden te verlengen door downloads vanaf de R-Link Store. - Verkeersinformatie: geef in real time knelpunten op uw route weer. - App-catalogus: vind het leven in de auto opnieuw uit en download via de R-Link Store uw nieuwe apps. De Services van het Renaultverdelersnet De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Klantendienst Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: - telefoon: +32 (0) van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u - internet: - post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

46 Het Renault netwerk verbindt zich om - Uw vraag via internet/ te beantwoorden binnen de 12 werkuren - U de mogelijkheid te bieden het door u gekozen voertuig, onmiddellijk of op afspraak te testen - U te informeren over uw bestelling tot aan de levering - U op het afgesproken uur en aan de afgesproken prijs uw wagen te overhandigen - De door u niet bevestigde interventies gratis aan te bieden - Uw getrouwheid te belonen met bijzondere voordelen, aangeboden via My Renault - U een mobiliteitsoplossing aan te bieden aan een voordelig tarief

47

48 Veelzijdig en praktisch Veel ruimte, intelligente modulariteit, opbergcapaciteit... Renault Kadjar heeft talloze kwaliteiten. Om hierin nog verder te gaan, is hij uitgerust met het Easy Break-systeem. Dat bestaat uit handgrepen in de koffer waarmee de achterbank automatisch kan worden ontgrendeld en in twee delen (1/3-2/3) neergeklapt. Dankzij de twee posities van de koffervloer kunt u kiezen tussen een hoge, volledig vlakke laadvloer en een lagere stand waarmee u over een laadvolume van 527 l beschikt. De koffer kan ook worden ingedeeld in twee of drie zones met handige, afgeschermde opbergruimten. De passagierszetel kan in tafelstand worden neergelegd om lange voorwerpen, tot meer dan 2,50 m, te vervoeren. Aan opbergruimten ontbreekt het ook niet. Met een capaciteit van 30 liter, verdeeld over het hele interieur, wordt het leven in de auto een stuk eenvoudiger.

49

50

51 Renault KADJAR. Stop reading. Start living.

52 Surf voor nog meer Renault Kadjar naar Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (juni 2015). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Kadjar gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt RENAULT zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële RENAULT-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke RENAULT-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT. Renault verkiest Crédits photo : Renault Marketing 3D-Commerce, J. Ludes, A. Bernier, O. Banet Printed in EC FR / NL Juni Renault s.a.s. Société par actions simplifiée au capital de ,00 / quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / tél. : Download de Renault Kadjar Magazine op de App Store/Play Store

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT NIEUWE ESPACE ALLES VERANDERT MET DE NIEUWE RENAULT ESPACE. SCHITTERENDE LIJNEN IN EEN KRACHTIG EN VLOEIEND ONTWERP. DE TYPISCHE KENMERKEN

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Ontdek de Opel Insignia. Ontdek een gewaagde synergie van dynamisch design, ergonomische intuïtie en een adembenemende rij-ervaring. Ontdek de wagen die vooruit

Nadere informatie

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

Verso De avontuurlijke gezinswagen.

Verso De avontuurlijke gezinswagen. Verso Verso De avontuurlijke gezinswagen. 2 Design Nieuw dynamisch design, gezinsvriendelijke functionaliteit. Interieur De Verso is compact vanbuiten maar ruim vanbinnen, met tal van opbergmogelijkheden.

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

De Via no. FUN en MARCO POLO.

De Via no. FUN en MARCO POLO. De Via no. FUN en MARCO POLO. De Viano FUN en MARCO POLO 3 De Viano vrijetijds- en kampeerwagens van Mercedes-Benz. Inhoud. Keert u het dagelijkse leven graag eens de achterlichten toe? Bent u spontaan

Nadere informatie

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2 Splash 109 g/km 4,7 l/100 km De Splash heeft een draaicirkel van 9,4 m en is daardoor uiterst gemakkelijk te manoeuvreren.9,4 m Met zijn beperkte C0 2 -uitstoot van 109 g/km behoort de Splash (1.0 l benzine)

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

RANGE ROVER SPORT 2012

RANGE ROVER SPORT 2012 RANGE ROVER SPORT 2012 Dit is de ultieme luxueuze Sports Tourer. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijk weggedrag, een onovertroffen comfort en een waaier aan capaciteiten. Een gespierde koetswerkstijl,

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

Land Cruiser V8. King of all roads sinds 1951.

Land Cruiser V8. King of all roads sinds 1951. Land Cruiser V8 De markante looks van de Land Cruiser V8 worden bepaald door een nieuw, stoer ogend radiatorrooster, krachtige xenon-koplampen met dagrijlichten en nieuwe achterlichtunits. Met zijn innovatieve

Nadere informatie

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Audi Voorsprong door techniek Pagina 16 Fascinatie Techniek Pagina 4 Ervaar de Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment en connectivity Pagina 31 32 Onderstel en besturing/veiligheid Uitrusting

Nadere informatie

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE renault ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST april 2013 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie