De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de"

Transcriptie

1 Renault KADJAR

2 De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen.

3

4 Durf voor actie te kiezen Met zijn vloeiende lijnen, agressieve grille en gespierde schouders ademt Renault Kadjar lef uit. Uw geïnspireerde, stevige, sportieve partner in het verkeer. Hij wacht slechts op uw teken om nieuwe horizonten te gaan verkennen.

5

6

7 Een sterk karakter Zorgvuldig bewerkte, hoekomvattende achterlichten, ledstrip in C-vorm op de dagrijlichten, 17" en 19" lichtmetalen velgen... Renault Kadjar maakt zijn debuut zelfverzekerd en met uitstraling, trots op zijn innovatieve lichtlijn.

8

9

10 Vrijheid van een 4x4 Verander van decor, verken nieuwe sensaties. Draai de knop, kies 4x4 en uw cross-over brengt u in alle veiligheid naar adembenemende landschappen. Grote grondspeling, aluminium dakstaven, beschermlijsten op de flanken, ski s voor en achter... welkom in de cross-over wereld van Renault Kadjar!

11

12

13 Stadsavontuur Durf elke dag op avontuur te gaan. Ontdek de stad vanuit nieuwe invalshoeken. Met zijn Energy dci 110-motor, zijn Stop & Startsysteem en zijn regeneratief remsysteem behoort Renault Kadjar tot de beste op het vlak van verbruik en CO 2 -uitstoot (99 g CO 2 /km). Toonaangevend!

14

15

16

17 Comfort uitvergroot Met Renault Kadjar en zijn ruime, heldere interieur staat het avontuur in het teken van het comfort. Een panoramisch glazen dak, dubbele stiknaden, omhullende zetels, een dashboard in soepel materiaal, een hoge en brede middenconsole, en instrumenten en een versnellingshendel met chroomrand getuigen van een verfijnde afwerking.

18

19 Renault Kadjar: vertrek naar nieuwe avonturen Neem in uw nieuwe cross-over plaats en verken andere wegen, andere horizonten. Renault Kadjar is een veilige, «verbonden» en gebruiksvriendelijke auto die breekt met de heersende opvattingen. Zijn efficiënte motoren, zijn vele rijhulpsystemen, zijn comfortabele en heldere interieur en zijn intelligente modulariteit maken hem tot de ideale wagen voor het avontuur.

20 Grip op maat Als authentieke cross-over stelt Renault Kadjar u in staat alle wegen te verkennen. Met zijn hoge grondspeling en zijn rijprogramma s 4x2 en 4x4 is Renault Kadjar in alle omstandigheden uw bondgenoot. 4x4-aandrijving. Wisselende rijomstandigheden? Draai de knop en kies de meest geschikte modus. Er zijn drie modi beschikbaar: - 2WD : alleen de voorwielen worden aangedreven. In normale omstandigheden optimaliseert u hiermee het verbruik. - Auto : het systeem past automatisch de koppelverdeling aan en optimaliseert de vermogensoverbrenging naar elk van de voor- en de achterwielen. Aandrijfkracht en veiligheid zijn maximaal. - Lock : op losse grond (aarde, zand, modder, sneeuw) wordt tot 40 km/u een 50/50-verdeling tussen de voor- en achterwielen gehandhaafd.

21

22

23 Compromisloze efficiëntie De motoren van Renault Kadjar zijn krachtig, betrouwbaar en zuinig. Naast het Stop & Start-systeem met regeneratief remmen beschikken zij over technologieën (downsizing, vermindering van de wrijving, injectiesystemen van de nieuwste generatie) die hen een voorbeeldig rendement en verbruik bezorgen. Dit alles zonder aan uw rijplezier te raken. Energy dci 110 Rijcomfort De roadmap van de dci 110-motor is duidelijk: prestaties en efficiëntie elke dag opnieuw. Deze krachtbron, gekenmerkt door een combinatie van zuinigheid en rijplezier, is voor het eerst uitgerust met stalen zuigers die het rendement verhogen door de wrijving te beperken. Zij wordt standaard gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak, maar is ook verkrijgbaar met de EDC 6-trapsautomaat met dubbele koppeling. Het rendement van deze motor is opmerkelijk: 99 g CO 2 /km en 3,8 l/100 km! Energy dci 130 Rijplezier Deze zowel veelzijdige als krachtige motor haalt het maximum uit de knowhow van Renaults motorenontwerpers. Hij kent geen compromissen en biedt optimale verhoudingen tussen rendement/plezier en sensaties/verbruik. De Energy dci 130 is ook verkrijgbaar in een versie met 4-wielaandrijving. Energy TCe 130 Souplesse en beheersing De Energy TCe 130-benzinemotor, soepel en reactief vanaf de lage toerentallen, verenigt het vermogen van zijn turbo met een laag verbruik. Om de hernemingen te verbeteren, vooral bij laag toerental in de tweede en derde versnelling, beschikt hij over een overboost waardoor de turbo sneller en vaker in werking treedt. EDC-transmissie Comfort, zuinigheid en technologie Deze zestrapsautomaat met dubbele koppeling schakelt soepel en zonder schokken. Het dynamische, reactieve EDC-systeem reageert vrijwel onmiddellijk. Op verbruiksvlak zet het dezelfde cijfers neer als een handgeschakelde transmissie. De EDC-transmissie, verkrijgbaar op de dci 110-motor, is ideaal voor een aangenaam en sereen rijgedrag.

24 Goede begeleiding in het dagelijks verkeer Eén van de doelen die Renault Kadjar zich heeft gesteld, is het rijden eenvoudiger, serener, veiliger en vloeiender te maken. Met zijn rijhulpsystemen is het gemakkelijker de snelheid aan te passen, online te blijven, de dode hoeken te controleren, te parkeren of automatisch tussen dim- en grote lichten om te schakelen naargelang er al dan niet andere voertuigen op de weg zijn. Met Renault Kadjar rijdt u in alle veiligheid Verkeersbordherkenning met snelheidsalarm Met dit systeem kunt u uw rijstijl aanpassen aan de informatie op de verkeersborden die de camera heeft herkend. De visuele waarschuwing verschijnt op uw instrumentenpaneel en stelt voor de maximaal toegestane snelheid op te slaan voor de snelheidsbegrenzer. Easy Park Assist Parkeren was nooit zo gemakkelijk als met Easy Park Assist. Het systeem beoordeelt de beschikbare ruimte en kiest het traject. Laat Easy Park Assist het stuur overnemen en parkeren wordt kinderspel.

25 Afstandsradar met actief noodremhulpsysteem Dit systeem waarschuwt de bestuurder bij dreigende kop-staartaanrijding met zijn voorligger. Als de bestuurder niet of onvoldoende reageert, worden de remmen ingeschakeld om een botsing te vermijden of de gevolgen ervan te beperken. Dode hoekwaarschuwing Een systeem dat voertuigen in de dode hoek van de buitenspiegel detecteert. Het waarschuwt onmiddellijk de bestuurder door middel van een lichtsignaal in de buitenspiegel links of rechts.

26 "Online" rijden. Het Renault R-Link 2 multimediasysteem nodigt u uit om van een intensere rijervaring te genieten. Het grote intuïtieve en ergonomische 7"-scherm biedt maximaal gebruikscomfort. De grafische interface gelijkt op die van een tablet: pictogrammen verplaatsen door te slepen, lezen met bladeren en zoomen. Dankzij de nieuwe personaliseerbare homepages hebt u gemakkelijk toegang tot uw favoriete functies. Er kunnen zes gebruikersprofielen worden opgeslagen. Met één klik vindt iedere gebruiker zijn persoonlijke instellingen voor navigatie, multimedia, rijhulpsystemen of de sfeer van "zijn" instrumentenpaneel. R-Link 2 geeft toegang tot de R-Link Store en zijn apps die speciaal bestemd zijn voor gebruik in de auto. Bovendien is een uitgebreide reeks diensten beschikbaar zoals TomTom realtime verkeersinformatie of het rijhulpsysteem van Coyote. R-Link 2 is een controlecentrum voor de functies van de auto met spraakherkenning. Het systeem optimaliseert het leven in de auto en laat u de charmes ontdekken van het "online" rijden. En van het gepersonaliseerde rijden.

27

28

29 BOSE Sound System Nieuwe geluiden verkennen Met zijn diepe lage tonen, verfijnde hoge tonen, natuurgetrouwe geluidsweergave verandert het Bose audiosysteem het interieur van uw cross-over in een concertzaal. Zeven high performance-luidsprekers en een subwoofer verspreiden een panoramisch geluid, hierbij geholpen door een speciaal ingestelde digitale versterker. Heldere toonkleuren, gestructureerde ritmes, subtiele akkoorden... zowel voorin als achterin is het geluid rijk, evenwichtig, nauwkeurig. Met Renault Kadjar krijgt het avontuur ook een muzikale kant

30

31 Chromo zone De kleuren van uw Renault Kadjar Creatief atelier Interieuraankleding Uitrusting en opties De volledige lijst Vrijloop De motorprestaties Afmetingen Volumes en maatschema s Essentiële accessoires Uitrustingen die staan voor een stijl

32 Chromo zone Ijswit (369)* Wit Nacre (QNC)** Platiniumgrijs (D69) Titaniumgrijs (KPN)

33 Sterzwart (GNE) Kosmosblauw (RPR) Duinbeige (HNP) Cappuccinobruin (CNL) Vlamrood (NNP)** * Niet-metaalkleur. ** Speciale metaalkleur.

34 Creatief atelier LIFE 16"-velgen met sierwieldoppen "Pragma" Stoffen zetelbekleding "Zen" STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan In de hoogte regelbare hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Opbergvak in de deuren voor- en achteraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur Bagagescherm 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanner Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR en vertrekhulp op hellingen HSA Stuurbekrachtiging Kofferverlichting Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval LED-dagrijlichten Interieurfilter ECO-modusfunctie Elektrische parkeerrem Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Aanduiding van de buitentemperatuur 16"-velgen met sierwieldoppen "Pragma" Sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten achteraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Boordcomputer Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels Handgrepen op de passagiersplaatsen vooraan en opzij achteraan Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Deurhandgrepen binnen en versnellingspookknop met "glanzend chroom"-afwerking 12V-aansluiting voor- en achteraan Zijdelingse deurbeschermingen onderaan Radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS Van binnenuit regelbare koplampen Snelheidsregelaar en -begrenzer Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Regelbare dashboardverlichting Stoffen zetelbekleding "Zen" In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Getinte ruiten In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel

35 Creatief atelier ZEN Alu 17"-velgen "Aquila" Stoffen zetelbekleding "Zen" STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Renault handenvrije instap- en startkaart Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning met antivervuilingsensor Ruitenwissers vooraan met regensensor Bijkomende bochtenverlichting Alu 17"-velgen ''Aquila" Sierstrip in "chroom" op de zijdelingse deurbeschermingen Uitneembare koffervloer Lederen versnellingsppookknop Koplampen met automatische ontsteking Mistkoplampen met omranding in "chroom" Digitale radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun Lederen stuurwiel

36 Creatief atelier INTENS Alu 17"-velgen ''Aquila" Alu 19"-velgen ''Extreme" (optie) Zetelbekleding stof/imitatieleder "Intens" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Centrale armsteun achteraan met bekerhouders Parkeerhulp voor- en achteraan Rijstrookwaarschuwing Dakstaven in de lengte Automatische omschakeling dim/ grootlichten Verlichte make-upspiegels Easy-break functie Bekleding van de deurdrempel in aluminium Verkeersbordherkenning Renault R-Link 2 : aanraakscherm 7" in kleur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom, Europa-wegenkaart, radio Arkamys, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS en internetdiensten "HD Traffic + Connectivity" gedurende 1 jaar Elektrisch inklapbare buitenspiegels Zetelbekleding stof/imitatieleder "Intens" Neerklapbare passagierszetel vooraan Ski voor- en achteraan in antracietgrijs Donkergetinte ruiten achteraan

37 Creatief atelier BOSE EDITION Alu 19"-velgen "Egeus" Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" STANDAARDUITRUSTING = INTENS + Bose Sound System : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Buitenspiegels in "glanzend zwart" Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" Bekleding van de deurdrempel in aluminium met monogram Bose LED-koplampen "Pure Vision" Alu 19"-velgen "Egeus" Nappa lederen stuurwiel

38 Vrijloop MOTOR Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 130 Energy dci 130 4x4 Type inspuitsysteem turbo / direct turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail Cilinderinhoud (cm³) Boring x slag (mm) 72,2 x 73,1 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 80 x 79,5 Aantal cilinders / Aantal kleppen 4/16 4/8 4/8 4/16 Apr-16 Brandstof Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Fiscaal vermogen (pk) Overbrenging 2WD 2WD 2WD 2WD 4WD - 4x4 ALL MODE-i systeem Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 96 (131) / (110) / (110) / (131) / (131) / Max. koppel Nm bij tr/min 205 / / / / / Stop & Start / Energy Smart Management Ja Ja Ja Ja Ja WIELEN - BANDEN 215/65 / J16 215/60 / J17 225/45 / J19 215/60 / J17 225/45 / J19 215/60 / J17 225/45 / J19 215/60 / J17 225/45 / J19 225/45 / J19 VERSNELLINGSBAK Type manuele versnellingsbak manuele versnellingsbak automatische versnellingsbak EDC manuele versnellingsbak manuele versnellingsbak Aantal versnellingen vooruit PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 10,1 11,9 11,7 9,9 10,5 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC CYCLUS CO 2 -uitstoot (g/km) Categorie CO 2 /Verbruik B C B B B B B C C Stadscyclus (l/100 km) 6,8 7,0 4,1 4,2 3,8 4,0 5,0 5,1 5,5 Wegcyclus (l/100 km) 4,9 5,1 3,6 3,8 3,8 3,9 3,9 4,1 4,6 Volledige cyclus (l/100 km) 5,6 5,8 3,8 3,9 3,8 3,9 4,3 4,5 4,9 STUURINRICHTING Elektrische Elektrische Elektrische Elektrische Elektrische Bekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging Draaicirkel (m) tussen stoepranden 10,72 10,72 10,72 10,72 10,72 REMMEN Remhulpsysteem Ja Ja Ja Ja Ja Elektronische trajectcontrole ESC Ja Ja Ja Ja Ja GEWICHTEN Rijklaar leeggewicht Hoogst toegelaten gewicht Aanhanger met remmen Aanhanger zonder remmen

39 Afmetingen KOFFERVOLUME (dm 3 ) Kofferinhoud met bandenopblaastkit (VDA volume) 472 Max. kofferinhoud 1478 AFMETINGEN (mm) A Wielbasis 2647 B Totale lengte 4449 C Overbouw vooraan 897 D Overbouw achteraan 906 E Spoorbreedte vooraan 1562 F Spoorbreedte achteraan 1560 G Totale breedte zonder/met buitenspiegels 1836/2058 H Totale hoogte leeg zonder/met dakstaven 1604/1612 H1 Totale hoogte met open koffer 2069 J Hoogte laaddrempel leeg 761 K Vrije hoogte geladen 200 L Knieruimte op de 2 de zetelrij 220 M Breedte op ellebooghoogte vooraan 1480 M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan 1455 P Hoogte vooraan onder dak 905 P1 Hoogte achteraan onder dak 910 Y Breedte tussen de wielkasten achteraan 1099 Z Min. laadlengte / Max. laadlengte met neergeklapte achterbank 864/1620 Z1 Laadlengte passagierzetel neergeklapt (Easy-Break modulariteit) 2563 R/R1 Bumperhoek vooraan/achteraan (in graden) 18/28

40 Uitrusting & opties LIFE ZEN INTENS BOSE EDITION VEILIGHEID EN RIJHULPSYSTEEM VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan Afstandsradar met actief noodremhulpsysteem (Safety-pack) Rijstrookwaarschuwing puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelingse zitplaatsen In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanner Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Dode hoek-waarschuwing (Safety-pack) Bandenopblaaskit met compressor Verkeersbordherkenning met snelheidsalarm - - Stalen voorlopig reservewiel 16'' - Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Alarmsysteem veiligheidsgordel vooraan en achteraan RIJHULPSYSTEEM Parkeerhulp vooraan - (City-pack) Achteruitrijcamera - - (Easy Parking-pack) (Easy Parking-pack) Automatische omschakeling dim/grootlichten - - Bijkomende bochtenverlichting - LED-dagrijlichten ECO-modusfunctie Elektrische parkeerrem Boordcomputer Koplampen met automatische ontsteking - Parkeerhulp achteraan - (City-pack) Zijdelingse sensoren (Safety-Pack) Van binnenuit regelbare koplampen Snelheidsregelaar en -begrenzer Easy Park Assist en dode hoek-waarschuwing - - (Easy Parking-pack) (Easy Parking-pack) DESIGN BUITENDESIGN Dakstaven in de lengte "chroom" - (Look-pack) Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur 16"-velgen met sierwieldoppen "Pragma" Alu 17"-velgen ''Aquila" - - Alu 19"-velgen "Egeus" Alu 19"-velgen "Extreme" Sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten Sierstrip in "chroom" op de zijdelingse deurbeschermingen - Metaalkleur Speciale metaalkleur Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Mistkoplampen met omranding in "chroom" - LED-koplampen "Pure Vision" Zijdelingse deurbeschermingen onderaan Buitenspiegels in "glanzend zwart" Buitenspiegels in koetswerkkleur - Ski voor- en achteraan in antracietgrijs - - Donkergetinte ruiten achteraan - (Look-pack) Getinte ruiten INTERIEURDESIGN Bekleding van de deurdrempel in aluminium Bekleding van de deurdrempel in aluminium met monogram Bose " TFT kleurenscherm Deurhandgrepen binnen en versnellingspookknop met "glanzend chroom"-afwerking

41 Uitrusting & opties LIFE ZEN INTENS BOSE EDITION Lederen versnellingsppookknop - Lederen zetelbekleding donker carbon (Leder-pack) Stoffen zetelbekleding "Zen" - - Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose " Zetelbekleding stof/imitatieleder "Intens" Elektrische bestuurderszetel (Leder-pack) Verwarmde zetels vooraan (Leder-pack) Lederen stuurwiel - - Nappa lederen stuurwiel CONFORT & MULTIMEDIA CONFORT Centrale armsteun achteraan met bekerhouders - - In de hoogte regelbare hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbaar veiligheidshoofdsteunen vooraan Renault handenvrije instap- en startkaart - Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning met antivervuilingsensor - Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Stuurbekrachtiging Kofferverlichting Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval Ruitenwissers vooraan met regensensor - Interieurfilter Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Aanduiding van de buitentemperatuur Koplampsproeiers - - (Winter-pack) (Winter-pack) Elektrische ruiten achteraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Verlichte make-upspiegels - - Verwarmde voorruit - - (Winter-pack) (Winter-pack) Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels Handgrepen op de passagiersplaatsen vooraan en opzij achteraan 12V-aansluiting voor- en achteraan Zelfdimmende achteruitkijkspiegel - - met glazen dak met glazen dak Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels - (City-pack) Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun - In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Glazen panoramisch dak - - In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel MODULARITEIT Opbergvak in de deuren voor- en achteraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Bagagescherm Easy Break functie - - Uitneembare koffervloer - Neerklapbare passagierszetel vooraan - - MULTIMEDIA Bose Sound System : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Digitale radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS - Radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS Renault R-Link 2 : aanraakscherm 7" in kleur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom, Europa-wegenkaart, radio Arkamys, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS en internetdiensten "HD Traffic + Connectivity" gedurende 1 jaar -

42 Accessoires Stijl Renault Kadjar met opstaptrede en vleugelverbreders om de gespierde persoonlijkheid van uw cross-over te benadrukken en hem tegen kleine ongelukjes te beschermen. 2. Verlicht beschermprofiel op de flank. Versterkt de looks van de auto door hem een elegante en robuuste uitstraling te geven. De verlichting op de deuren verbetert de zichtbaarheid en maakt het instappen gemakkelijker. 3. Aluminium pedalen. Dit gepersonaliseerde detail geeft de bestuurdersplaats een sportieve toets. Dankzij de antislipbekleding bieden de pedalen een goede grip " lichtmetalen velg Jaipur. Gediamanteerd model in antracietgrijs, dat dynamisme en verfijning verenigt " lichtmetalen velg Aquila in glanzend zwart. Renault Kadjar is verkrijgbaar met een brede waaier van velgen om de stijl aan te passen aan uw voorkeuren van het moment

43 Accessoires Comfort en levenskwaliteit Scheidingsrooster. Scheidt de koffer van het interieur voor meer comfort. Nuttig bij het vervoer van uw huisdier. 2. Verlichte instaplijst. Voorkomt beschadiging van uw deurdrempel en voegt een elegante, originele toets toe. 3. Dvd-speler met twee individuele schermen. Een mobiel multimedia-aanbod om nog meer van de reis te genieten. 4. Tapijtjes in premium stof. De op maat gemaakte Renault tapijtjes passen harmonieus in uw interieur en bieden een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau.

44 Accessoires Vrije tijd en modulariteit Dakkoffer. Renault biedt een ruim assortiment koffers aan met verschillende kleuren en volumes. Zo beschikt u precies over de extra laadcapaciteit die u nodig hebt. Alle modellen verenigen stijl, comfort en veiligheid. 2. Fietsdrager op de trekhaak. Om gemakkelijk en veilig tot 3 fietsen te vervoeren; kantelbaar en opvouwbaar afhankelijk van het model. 3. Afneembare trekhaak. Deze trekhaak is volledig aan het gezicht onttrokken wanneer hij niet wordt gebruikt, maar blijft altijd beschikbaar en wordt geactiveerd met een onopvallende hendel in de koffer. 4. EasyFlex kofferbescherming. Waterdichte antislip-bescherming die perfect de vorm van uw koffer volgt. De vele mogelijke posities zorgen voor een maximale bescherming ongeacht de zetelstanden. 5. Dakstangen in aluminium en skidragers. Sterk en veilig, gemakkelijk te bevestigen. Gehomologeerd volgens de City Crash Test

45 Renault diensten Renault Onderhoudscontracten Zin om tijd te winnen en zonder zorgen van uw auto te genieten? Opteer voor het geplande onderhoud. Op bepaalde tijdstippen heeft uw Renault bijzondere aandacht nodig: periodieke controle, bijvullen van vloeistoffen, controle en eventuele vervanging van slijtageonderdelen, steeds volgens de aanbevelingen van de constructeur. 100% gemoedsrust: - de deskundigheid van het Renault net en de kwaliteit van de originele Renault onderdelen - een hogere restwaarde voor uw auto bij verkoop - het onderhoud van uw auto voor een redelijke prijs. Garantie Vanaf de datum van levering geniet Renault Kadjar twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. De garantie-uitbreiding verlengt de voordelen van uw constructeursgarantie. Voor een steeds grotere gemoedsrust. Onlinediensten Met Renault R-Link 2, bevinden de diensten zich ook binnen in uw auto. Ze zijn vernieuwend, intuïtief en omvatten functies die vandaag onmisbaar zijn. Blijf verbonden met de buitenwereld, gebruik rijhulpsystemen om uw route te optimaliseren en doe een beroep op de meest geavanceerde veiligheidswaarschuwingen. Het beste om te leven: - Navigatie: in uw auto voorgeïnstalleerde wegenkaarten met gratis updates tijdens het eerste jaar. Niets zo eenvoudig als u uw abonnement de volgende maanden te verlengen door downloads vanaf de R-Link Store. - Verkeersinformatie: geef in real time knelpunten op uw route weer. - App-catalogus: vind het leven in de auto opnieuw uit en download via de R-Link Store uw nieuwe apps. De Services van het Renaultverdelersnet De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Klantendienst Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: - telefoon: +32 (0) van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u - internet: - post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

46 Het Renault netwerk verbindt zich om - Uw vraag via internet/ te beantwoorden binnen de 12 werkuren - U de mogelijkheid te bieden het door u gekozen voertuig, onmiddellijk of op afspraak te testen - U te informeren over uw bestelling tot aan de levering - U op het afgesproken uur en aan de afgesproken prijs uw wagen te overhandigen - De door u niet bevestigde interventies gratis aan te bieden - Uw getrouwheid te belonen met bijzondere voordelen, aangeboden via My Renault - U een mobiliteitsoplossing aan te bieden aan een voordelig tarief

47

48 Veelzijdig en praktisch Veel ruimte, intelligente modulariteit, opbergcapaciteit... Renault Kadjar heeft talloze kwaliteiten. Om hierin nog verder te gaan, is hij uitgerust met het Easy Break-systeem. Dat bestaat uit handgrepen in de koffer waarmee de achterbank automatisch kan worden ontgrendeld en in twee delen (1/3-2/3) neergeklapt. Dankzij de twee posities van de koffervloer kunt u kiezen tussen een hoge, volledig vlakke laadvloer en een lagere stand waarmee u over een laadvolume van 527 l beschikt. De koffer kan ook worden ingedeeld in twee of drie zones met handige, afgeschermde opbergruimten. De passagierszetel kan in tafelstand worden neergelegd om lange voorwerpen, tot meer dan 2,50 m, te vervoeren. Aan opbergruimten ontbreekt het ook niet. Met een capaciteit van 30 liter, verdeeld over het hele interieur, wordt het leven in de auto een stuk eenvoudiger.

49

50

51 Renault KADJAR. Stop reading. Start living.

52 Surf voor nog meer Renault Kadjar naar Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (juni 2015). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Kadjar gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt RENAULT zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële RENAULT-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke RENAULT-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT. Renault verkiest Crédits photo : Renault Marketing 3D-Commerce, J. Ludes, A. Bernier, O. Banet Printed in EC FR / NL Juni Renault s.a.s. Société par actions simplifiée au capital de ,00 / quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / tél. : Download de Renault Kadjar Magazine op de App Store/Play Store

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS. Renault KADJAR Nieuwe cross-over. ONTDEKKINGSWEEKEND op 12 en 13 september in het hele Renault-net.

RENDEZ-VOUS. Renault KADJAR Nieuwe cross-over. ONTDEKKINGSWEEKEND op 12 en 13 september in het hele Renault-net. RENAULT RENDEZ-VOUS Ontdek Renault KADJAR Nieuwe cross-over Geniet van super uitgeruste BEPERKTE SERIES Uitzonderlijke condities op het hele gamma ONTDEKKINGSWEEKEND op 12 en 13 september in het hele Renault-net.

Nadere informatie

Tucson TECHNISCHE SPECIFICATIES

Tucson TECHNISCHE SPECIFICATIES Tucson TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 2.0i-16v CVVT 2.7i V6-24v 2.0 CRDi-16v 100 kw (110 kw) Motor Brandstof Benzine Benzine Diesel Aantal cilinders 4 in lijn 6 in V 4 in lijn Aantal

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS #02 RENDEZ-VOUS BIJ UW RENAULT VERDELER OPENDEURWEEKEND OP 14 EN 15 MAART RENAULT DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN

RENDEZ-VOUS #02 RENDEZ-VOUS BIJ UW RENAULT VERDELER OPENDEURWEEKEND OP 14 EN 15 MAART RENAULT DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN RENAULT RENDEZ-VOUS #02 UITZONDERLIJKE CONDITIES OP HET HELE GAMMA NIEUWE RENAULT ESPACE BINNENKORT TE ONTDEKKEN DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN ONTDEK ONZE SUPER UITGERUSTE BEPERKTE

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS RENAULT. Renault MEGANE Maak je passie wakker. Renault TALISMAN Nieuwe stijlvolle berline. Salon Condities op het hele gamma

RENDEZ-VOUS RENAULT. Renault MEGANE Maak je passie wakker. Renault TALISMAN Nieuwe stijlvolle berline. Salon Condities op het hele gamma RENAULT RENDEZ-VOUS RENAULT PRESENTEERT HET GROOTSTE GAMMA NIEUWIGHEDEN VAN HET AUTOSALON. Nu te ontdekken in het hele Renault-net. Open op zondag 17, 24 en 31 januari. Nieuwe Renault MEGANE Maak je passie

Nadere informatie

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS Een crossover voor al uw levens. CAPTUR ONDER DE SCANNER Een interieur om te verkennen en te personaliseren

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS Een crossover voor al uw levens. CAPTUR ONDER DE SCANNER Een interieur om te verkennen en te personaliseren RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS Een crossover voor al uw levens CAPTUR ONDER DE SCANNER Een interieur om te verkennen en te personaliseren DRIVE THE CHANGE Captur en de concept-car Captur VOORWOORD

Nadere informatie

Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES

Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 2.4-16v 2.0 CRDi-16v 2.2 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Diesel Aantal cilinders 4 in lijn 4 in lijn 4 in lijn Aantal kleppen per cilinder

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

NISSAN BUSINESS EDITION CONNECT EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 115 DIG-T 115 Xtronic - dci 110

NISSAN BUSINESS EDITION CONNECT EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 115 DIG-T 115 Xtronic - dci 110 NISSAN GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT DIG-T 115 DIG-T 115 Xtronic - dci 110 VISIA ABS/EBD/ NBAS (Nissan Brake Assist) ESP Voor-, zij- en gordijnairbags Bandenspanning controlesysteem (TPMS) Reservewiel

Nadere informatie

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL.

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL. NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - dci 130 - Extra uitrusting t.o.v. CONNECT VISIA ABS / EBD / ESP NBAS (Nissan

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

JAAR. Waarborg zonder kilometer beperking

JAAR. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR Waarborg zonder kilometer beperking 1 BINNENBEKLEDING AFMETINGEN Eenheid : mm 1.695 Zwart interieur > zwarte zetels, deurpanelen en dashboard Beige interieur > beige zetels, duotone deurpanelen en

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET FOCUS Design en technologie SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET PLEZIER & VRIJHEID Er even tussenuit.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België

Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Prijzen Juli - Augustus 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Window airbags 14"

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800

Sport 1.6i - 120 PK - 88 kw 5v Euro 4 17 000 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw 5v Euro 4 17 250 1.6 TDCi - 90 PK - 66 kw met DPF 5v Euro 4 17 800 Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief BTW Versie Motor Transm. Emissie 3 Deuren 5 Deuren 1.25i - 60 PK - 44 kw 5v Euro 4 12 000 12 500 1.25i - 82 PK - 60 kw 5v Euro 4 12 800 13 300 1.4 TDCi - 68

Nadere informatie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie (www.renault.be) (www.renault-ze.com) Foto s : J.B. Lemal - C. Cugny - O. Banet - P. Curtet - F. Marty - Renault Communication Printed in

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Prijzen Oktober 2015 - België

Prijzen Oktober 2015 - België Prijzen Oktober 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

NISSAN NOTE CONNECT EDITION TEKNA GAMMA VISIA ACENTA. 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90

NISSAN NOTE CONNECT EDITION TEKNA GAMMA VISIA ACENTA. 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90 NISSAN NOTE GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.2L 80 DIG-S 98 DIG-S 98 CVT dci 90 NISSAN NOTE Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION CONNECT EDITION Extra uitrusting t.o.v. ACENTA Deels lederen stoelbekleding

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

NISSAN VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP TPMS (Bandenspanning controlesysteem) (2) Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Gordijn-airbags

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

U houdt van uw gezin. Hij ook.

U houdt van uw gezin. Hij ook. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Hij ook. De monovolume Dacia Lodgy beantwoordt aan de behoeften van hedendaagse gezinnen. Hij is leverbaar met 5 of 7 gemakkelijk toegankelijke plaatsen en toont zich

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE

NIEUWE RENAULT ESPACE NIEUWE RENAULT ESPACE Een weergaloze rijervaring. Een belijning die doet denken aan die van een crossover. Aandacht voor de inzittenden: de nieuwe Espace is voorzien van een zeer compleet interieur, waarin

Nadere informatie

Ocean View W8U (metaalkleur)

Ocean View W8U (metaalkleur) 1 Interieurkleuren Zwart interieur: zwarte zetels, deurpanelen en dashboard Beige interieur: beige zetels, duotone deurpanelen en dashboard (donkerbruin / beige) Grijs interieur: grijze zetels; duotone

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

1. ONTDEK ALLE VOORDELEN P.2 13. FIORINO P.20 2. BESPAAR BRANDSTOF P.3 8. PUNTO P.8 14. DOBLÒ CARGO P.22 15. DUCATO P.24 9. 500L P.

1. ONTDEK ALLE VOORDELEN P.2 13. FIORINO P.20 2. BESPAAR BRANDSTOF P.3 8. PUNTO P.8 14. DOBLÒ CARGO P.22 15. DUCATO P.24 9. 500L P. 1. ONTDEK ALLE VOORDELEN P.2 7. PANDA P.6 15. YPSILON P.18 13. FIORINO P.20 2. BESPAAR BRANDSTOF P.3 8. PUNTO P.8 14. DOBLÒ CARGO P.22 3. DE VOORDELEN P.4 9. 500L P.10 15. DUCATO P.24 4. ONS CNG GAMMA

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i40 Overtreft uw stoutste verwachtingen Kijk naar zijn krachtige lijnen en eersteklas uitrusting zoals een panoramisch

Nadere informatie

Configuratie. Vitara 5 deurs 4x2. Samenvatting

Configuratie. Vitara 5 deurs 4x2. Samenvatting Vitara 5 deurs 4x2 Opmerkelijk design Gemiddeld verbruik vanaf 4,0l/100 km Ook beschikbaar als 4x4 Geavanceerde veiligheidsfuncties Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 5 jaar garantie en assistance

Nadere informatie

www.kia.com De nieuwe Kia

www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com De nieuwe Kia UITRUTING LOUNGE FUION ENE TRANMIIE Manuele zesversnellingsbak - Automatische zesversnellingsbak - O 4X2 aandrijving - Vierwielaandrijving met Advanced Traction Cornering Control

Nadere informatie

Prijzen Augustus 2015 - België

Prijzen Augustus 2015 - België Prijzen Augustus 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Prijzen Februari 2016 - België

Prijzen Februari 2016 - België Prijzen Februari 2016 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51

Voor Panorama met korte wielbasis. 95,41. Voor Panorama met middellange wielbasis. 87,51 Interieur (cabine) 71806238 Blue&Me TomTom LIVE navigatiesysteem Enkel voor versie met vooruitrusting op dashboard (optie 68R). De Blue&Me TomTom 2 LIVE behoort tot de nieuwste generatie infotainmentsystemen

Nadere informatie

Dacia Lodgy Accessoiregamma

Dacia Lodgy Accessoiregamma Dacia Lodgy Accessoiregamma GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie