RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE"

Transcriptie

1 RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET FOCUS Design en technologie SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

2

3

4

5 EDITORIAAL RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET PLEZIER & VRIJHEID Er even tussenuit. Rijden in open lucht. Een zacht briesje, de streling van zonnestralen, het parfum van de natuur of van feestelijke nachten. Rijden in alle vrijheid. Met een cabriolet... Cabriolets hebben een ware glorietijd beleefd. Een tijd waarin ze chic waren. En dan... zijn ze wat in de vergetelheid geraakt. Renault Mégane Coupé-Cabriolet zet schoonheid weer centraal. Een mooi koetswerk, mooie lijnen, mooie prestaties... mooie auto! De traditie komt weer tot leven. Viva Grand Sport, R4 Plein Air, Caravelle, Renault Het waren stuk voor stuk wagens die Renault een stevige voet aan wal gaven in het segment van de cabriolets. Renault Mégane Coupé-Cabriolet breit een heel persoonlijk vervolg aan dat erfgoed: rijplezier voor alles! Rijplezier, reisplezier, het plezier van dromen... Pure cabrioletsensaties dankzij een ingekorte voorruit die het gevoel van rijden in open lucht, met de haren in de wind, nog versterkt. Dankzij zijn turbulentiewerende achterruitje ook, dat luchtwervelingen tegengaat om de wind te herleiden tot een zachte streling. En dankzij zijn immense zwarte glazen dak, het grootste in zijn segment, dat de inzittenden zelfs met gesloten dak uitzicht geeft op de hemel. Mooie uitjes, glamour, intense sensaties en onvergetelijke momenten. Doe meer dan alleen rijden met Renault Mégane Coupé-Cabriolet. Breng meer PLEZIER in uw leven! MIGUEL SEIJO-ROLAN, PRODUCT MANAGER MEGANE COUPÉ-CABRIOLET

6 RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET Design en technologie p. 08 Free driving p. 12 Motoren en cabrioletmodus onder de loep genomen p. 16 Technische informatie Ontdek het productaanbod p. 22 De cabriolet volgens Renault : 80 jaar passie p. 24 Zoom op het R-Link multimediasysteem p. 26 Meer dan een label, een engagement p. 28 COVER MEGANE COUPÉ-CABRIOLET Fotograaf Patrick Curtet

7 De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane Coupé-Cabriolet gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

8 08 / 09 UITSTRALING, ELEGANTIE EN PLEZIER 1. Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België ONDER HET GLAZEN DAK IS HET SPEKTAKEL BIJ ELKE REIS COMPLEET: GORDELLIJN EN VOORRUITRAND IN CHROOM, DAK EN BUITENSPIEGELS IN ZWARTE HOOGGLANS, KRACHTIG RADIATORROOSTER EN LOGO... RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET ONDERSCHEIDT ZICH DOOR EEN BUITENGEWONE STIJL EN PERSOONLIJKHEID.

9 2. ZUIVERE EN GERAFFINEERDE LIJNEN Radiatorrooster vooraan. Met zijn gespierde logo, zijn vloeiende en dynamische lijnen en zijn krachtige verhoudingen versterkt de voorkant het stijlvolle karakter van Mégane Coupé-Cabriolet. 2. Cabrioletstijl. In cabrioletconfiguratie verschaft Mégane Coupé-Cabriolet een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid. De naar voren geplaatste voorruit laat u maximaal genieten van het rijplezier van een cabriolet. 3. Achterlichten. De donkerrode led-achterlichten geven Mégane Coupé-Cabriolet een bijzonder opvallende lichtsignatuur. 4. GT-Line-versie. Met zijn sportieve en dynamische lijn kan Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line pronken met exclusieve exterieur- en interieurdetails die een ongeëvenaard rijplezier verzekeren: een sportieve voorbumper, een analoge teller, een GT-diffuser achteraan in Dark Metal, 17'' velgen Celsium, deurgrepen en buitenspiegels in Dark Metal, witte geleider in de koplampen, zwarte koplampachtergrond, zetels en pedalen van Renault Sport, specifieke wijzerplaten. 5. Elegant lijnenspel. Discrete stijl, tijdloze elegantie, perfecte afwerking... Mégane Coupé-Cabriolet onderscheidt zich door zijn groot glanzend zwart glazen dak. De afwerking in gesatineerd chroom rond de voorruit en de gordellijn draagt bij tot de hoogwaardige uitstraling en de typische cabrioletstijl, zelfs met het dak dicht. De mythe van de cabriolet is springlevend. (Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België)

10 10 / 11 INTENSE SENSATIES VAN HET MULTIMEDIASYSTEEM RENAULT R-LINK TOT HET TURBULENTIEWERENDE ACHTERRUITJE: ALLES STAAT IN HET TEKEN VAN UW RIJPLEZIER EN COMFORT. GENIET ZOWEL IN CABRIOLET- ALS COUPÉMODUS VAN EEN TOTALE VRIJHEID EN ONTSPANNING AAN HET STUUR VAN RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET.

11 LEVENSKUNST Antiturbulentie ruitje. Het antiturbulentie ruitje tussen de hoofdsteunen van de achterzetels (een unicum in dit segment) beschermt de vier inzittenden tegen turbulenties in het interieur wanneer men met het dak open rijdt aan 50 tot 90 km/u. Dankzij het windscherm kan men bovendien ook sneller dan 90 km/u rijden zonder hinder van luchtwervelingen (gebruik met 2 inzittenden). 2. Renault handenvrije instap- en startkaart. Instappen, starten en weer vergrendelen door gewoon weg te wandelen. U dient alleen de kaart op zak te hebben. 3. Renault R-Link multimediasysteem. TomTom -navigatiesysteem, multimedia, handenvrij bellen, online apps... Het personaliseerbare Renault R-Link-systeem is ontworpen om de voornaamste functies intuïtief en in alle veiligheid te bedienen, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft af te wenden. Met Renault R-Link beschikt u bovendien over de functie "Driving Eco²", die u helpt om verstandig te rijden door u gepersonaliseerde tips te geven om uw verbruikte optimaliseren (op bepaalde motoren). 4. Interieurdesign. Kwalitatieve materialen, nauwkeurige assemblage, keuze aan sferen voor de lederen zetels (donker carbon of combinatie donker carbon/rood): voorrang aan elegantie en raffinement. 5. R-Plug & Radio. Radio mono-cd MP3, USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth.

12 12 / 13 FREE DRIVING DE IMMENSE VOORRUIT DAAGT DE HEMEL UIT, HET CHROOM VERJAAGT DE WOLKEN, DE BUITENSPIEGELS WEERKAATSEN DE ZON... Even mooi als de zee is de weg ernaar toe. Verbonden. Renault R-Link heeft alles voorzien, alle begrepen... elke rit is puur, elke weg onder controle. Rijd geconcentreerd en geniet van een stortvloed aan sensaties. Mégane Coupé-Cabriolet fladdert van bocht naar bocht, inspireert zijn omgeving en brengt horizonten dichterbij. Inspirerend rijden met een ideaal klimaat, een prinsheerlijk comfort en een ritmische klank. Ontspanning. Reizen. Ontdekking. De lucht is dicht, de warmte transparant, de beweging elegant... Plots lijkt het plezier eeuwig te zullen duren.

13

14 MEGANE GT-LINE

15 Een sportieve en dynamische lijn, een analoge snelheidsmeter, een specifieke bumper, een exclusieve lichtsignatuur, 17" velgen Celsium in Dark Metal, een witte geleider in de koplampen en zwarte koplampachtergrond, gelakte elementen in Dark Metal (deurgrepen, buitenspiegels, achterdiffuser)... Renault Mégane GT-Line imponeert met zijn stijl. Met zijn dynamische motoren onder de kap verzekert hij een maximum aan controle en sensaties terwijl ook het comfort op een hoog peil staat.

16 16 / 17 RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET ONDER DE SCANNER EEN BRON VAN GENOT, STIJL, PRESTATIES EN VRIJHEID. WAN- NEER MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET ZIJN DAK OPENT, STIJGT DE OPWINDING. HIJ SPEELT ZIJN SENSATIES TEN VOLLE UIT, VOOR EEN GRENZELOOS RIJPLEZIER.

17 RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET Wielbasis : mm Lengte : mm Breedte : mm Hoogte : mm Kofferinhoud* : 211 / 417 dm 3 * open / gesloten dak

18 18 / 19 ENERGIE OP MAAT

19 ENERGY-MOTOREN: MEER TECHNOLOGIE, MEER RIJPLEZIER, MEER BESPARINGEN. De Energy-motoren, waarvan sommige rechtstreeks zijn afgeleid uit de Formule 1 -competitie, tonen zich dynamisch, krachtig, zuinig en CO 2 -arm. Ook op het vlak van rijplezier werd niets aan het toeval overgelaten: De resultaten voor verbruik en emissies staan op het allerhoogste niveau. Downsizing (het beperken van de cilinderinhoud), stop-startsysteem en Energy Smart Management (nieuwe energierecuperatie tijdens het remmen en vertragen): stuk voor stuk innovaties waarmee de Energy-motoren hun milieu-impact beperken en hun rijplezier ten top drijven! EDC-TRANSMISSIE : DYNAMISME, REACTIVITEIT, COMFORT EN ZUINIGHEID Kiezen voor de gerobotiseerde EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) met dubbele koppeling en zes verhoudingen, is kiezen voor comfort en reactiviteit zonder nadelige invloed op het verbruik en de CO 2 -emissies. Deze dynamische en reactieve combinatie beantwoordt in een oogwenk aan al uw wensen. Zijn zes verhoudingen laten zich automatisch of met impulsbewegingen bedienen en staan garant voor krachtige en vloeiende acceleraties: de technologie met dubbele koppeling en dubbel vliegwiel schakelt soepel en zonder schokken. Kortom: de ideale combinatie voor wie een aangenaam rijgedrag en uitmuntende functionaliteit in alle omstandigheden wil combineren met een laag verbruik op het niveau van een klassieke handgeschakelde versnellingsbak. EEN GAMMA VAN BEJUBELDE MOTOREN :

20 20 / 21 IN OPEN LUCHT MET EEN GLASOPPERVLAK VAN BIJNA 1 M² IS HET WEGKLAPBARE DAK VAN MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET HET GROOTSTE IN ZIJN KLASSE. 21 SECONDEN VOLSTAAN OM U DE HEMEL TE BIEDEN. IN COMBINATIE MET DE VERLAAGDE VOORRUIT GEEFT HET GROTE GLASOPPERVLAK STERKE CABRIOLETSENSATIES BIJ ELK WEER. De eindeloze hemel... In cabrioletconfiguratie genieten de bestuurders en passagiers een immens gevoel van vrijheid. In de coupéconfiguratie is comfort het sleutelwoord. Het is goed toeven in het lichte en toch volledig afgesloten interieur, beschut door het wegklapbare glazen dak. Een opklaring? Een druk op de knop volstaat om het dak te laten verdwijnen en de zon naar binnen te halen. Dankzij het turbulentiewerende ruitje tussen de hoofdsteunen van de achterzetels is er van turbulentie nog amper sprake. Tot 90 km/u kunnen vier inzittenden genieten met een minimum van wervelingen. En als u maar met twee bent, kunt u bij om het even welke snelheid genieten van turbulentievrij rijden dankzij het verwijderbare windscherm dat achter de voorzetels wordt geplaatst. Met een lengte van 4,48 m biedt Mégane Coupé-Cabriolet de bestuurder en drie passagiers het comfort van een berline. Om de toegang tot het interieur te vergemakkelijken werd de dwarsbalk van de voorruit zes centimeter naar voren geschoven ten opzichte van Mégane II Coupé-Cabriolet. De bestuurderspost geniet een verzorgde ergonomie: - groepering van de bedieningselementen rond het stuur en op de middenconsole - verstelbereik voor de zetels van 70 mm in de hoogte en 240 mm in de lengte - stuur verstelbaar in de diepte (45 mm) en de hoogte (5 ). U ziet het: Mégane Coupé-Cabriolet verzorgt zowel zijn stijl als zijn functionaliteit. Ook de koffer met automatische sluiting is van de partij: 417 liter in de coupéconfiguratie en 211 liter in cabrioletstand. De gemakkelijk toegankelijke koffer heeft de laagste laaddrempel in dit segment en biedt plaats aan drie reiskoffers, die zij aan zij worden geplaatst. Genoeg om op elk zonnig moment de natuur in te trekken.

21 Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België.

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT IN DE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE MEGANE COUPÉ-CABRIOLET CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Mégane Coupé-Cabriolet. CREATIEF ATELIER / Interieuraankleding. VRIJLOOP / De motorprestaties. UITRUSTING & OPTIES / De volledige lijst. ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl.

24 CHROMO ZONE HET KLEURENPALET ONTPLOOIT ZICH. WIT NACRE CASSIOPEAGRIJS* MALTABLAUW Enkel beschikbaar op GT-Line STERZWART KONINGSBLAUW Niet-metaalkleur GRANAATROOD* PLATINIUMGRIJS Enkel beschikbaar op GT-Line * Niet beschikbaar op GT-Line Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België

25 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! ZEN BELANGRIJKSTE UITRUSTING OP ZEN 16" Aluminium velgen Eptius 2 drie-punts veiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer ABS met remhulpsysteem Achteruitrijradar Antidoorschuifairbags in de zitting van de zetels vooraan Antiturbulentie ruitje Anti-whiplash hoofdsteunen vooraan regelbaar in hoogte Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Automatische uitklapbare rolbeugels Bandendrukcontrolesysteem Bandenopblaaskit met compressor Begeleidingsverlichting buiten Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bestuurderszetel met lendensteunregeling Centrale console met armsteun Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Dynamische stabiliteitsregeling ESC (ESP) met antislipsysteem (ASR) Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrische ruiten met impulsbediening In de hoogte en in de diepte regelbaar stuurwiel In de hoogte regelbare bestuurders- en passagierszetel Interieurfilter Isofix bevestigingssysteem op zijdelingse plaatsen achteraan Koplampen met automatische ontsteking Lederen stuurwiel en versnellingsknop Mistkoplampen Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing R-Plug&Radio+ (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth) Ruitenwissers vooraan met regensensor Short Drop functie : automatisch zakken van de ramen vooraan Snelheidsregelaar - begrenzer Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en dubbele gordelspanner Zetelbekleding in combinatie van stof en imitatieleder Zijdelingse airbags hoofd / borstkas / bekken vooraan Zetelbekleding stof / imitatieleder Donker Carbon 16'' aluminium velgen Eptius

26 GT-LINE BELANGRIJKSTE UITRUSTING OP GT-LINE = ZEN + 17" Aluminium velgen Celsium Dark Metal Achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal Aluminium pedalen (behalve EDC versie) Analoge tachymeter en toerenteller op grijze achtergrond Elektrisch inklapbare buitenspiegels Hoofdsteunen vooraan met logo GT-Line Omtrek voorruit, gordel koetswerk, deurgrepen en achteruitkijkspiegels in Dark Metal Renault handenvrije instap- en startkaart Rode sierlijst op de dashboard met monogram GT-Line Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifiek koplampen en LED (zonder mistkoplampen) 17" aluminium velgen Celsium Sport zetelbekleding stof / imitatieleder Donker Carbon

27 ESSENTIËLE ACCESSOIRES EXTRA STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT BIEDT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW MEGANE COUPÉ-CABRIOLET & 3. Personnalisatie. Een brede waaier aan personaliseringsmogelijkheden om het dynamische karakter van Mégane te versterken : voorspoiler, zijschorten... Om het sportieve karakter van uw Mégane nog meer in de kijker te zetten, kunt u tot slot opteren voor de lichtmetalen velgen "Avanza". 2. Versnellingspookknop Renault Sport. Deze verchroomde versnellingspookknop laat geen twijfel bestaan over het sportieve temperament van uw Mégane. Naast zijn esthetische look verzekert deze versnellingspookknop bijzonder nauwkeurige schakelovergangen dankzij zijn hogere gewicht. 4. De tapijten van Renault zijn op maat gemaakt en passen harmonieus in het interieur van uw auto. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en komen de veiligheid ten goede.

28 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW WAGEN GOED BEGRIJPT. Energy TCe 130 Energy dci 110 dci 110 EDC Energy dci 130 ARCHITECTUUR-STRUCTUUR Aantal deuren Aantal plaatsen MOTOREN Fiscale (pk) Cilinderinhoud (cm³) Type Inspuitsysteem Direct Commonrail direct + Turbocompressor Brandstof Benzine Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Roetfilter (FAP) - Serie Serie Serie Boring & Slag (mm) 72 x 73,2 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 Vermogen KW (pk) 97 (130) 81 (110) 81 (110) 96 (130) tr/min Max.koppel Nm tr/min VERSNELLINGSBAK Type Manueel Manueel EDC Manueel Aantal versnellingen STUURINRICHTING Elektrische variabele stuurbekrachtiging Serie Serie Serie Serie Draaicirkel tussen muren (m) 10,95 10,95 10,95 10,95 WIELEN - BANDEN Referentievelg 6,5 J16 / 7,0 J17 6,5 J16 / 7,0 J17 6,5 J16 / 7,0 J17 6,5 J16 / 7,0 J17 Banden 16" 205/55 R 16 (91) H 205/55 R 16 (91) H 205/55 R 16 (91) H 205/55 R 16 (91) H Banden 17" 205/50 R 17 (89) H 205/50 R 17 (89) H 205/50 R 17 (89) H 205/50 R 17 (89) H INHOUD Kofferinhoud configuratie coupé/cabriolet (l) 417 / / / / 211 Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) tot 100 km/u (s) 11,0 12,4 13,2 10, m vanuit stilstand (s) 32,1 33,8 34,7 32,1 VERBRUIK - NEDC Cyclus Volledige cyclus (l/100 km) 6,4 4,5 4,8 4,4 Wegcyclus (l/100 km) 5,5 4,2 4,2 3,9 Stadscyclus (l/100 km) 7,9 4,9 5,8 5,3 CO 2 (g/km) Categorie CO 2 /verbruik C C C C GEWICHTEN (kg) Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger met / zonder remmen Verbruik en emissies gehomologeerd volgens de toepasselijke wetgeving. 12 wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: 2 -uitstoot. circuits.

29 VOLUME (dm 3 ) Koffervolume met open / gesloten dak 211/417 ZIJKANT (mm) A Wielbasis 2609 B Totale lengte 4485 C Overbouw vooraan 862 D Overbouw achteraan 1014 E Spoorbreedte vooraan 1546 F Spoorbreedteachteraan 1547 G Totale breedte 1811 G1 Totale breedte met opengeklapte buitenspiegels 2072 H Totale hoogte leeg 1434 H1 Totale hoogte met open achterklep 2012 ZIJKANT (mm) J Hoogte laaddrempel leeg 590 K Vrije hoogte geladen 120 L Lengte van de binnenruimte 1621 M Breedte op ellebooghoogte vooraan 1466 M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan 1223 N Breedte op schouderhoogte vooraan 1415 N1 Breedte op schouderhoogte achteraan 1124 P Hoogte vooraan onder dak aan Q Hoogte achteraan onder dak aan Y Maximum laadopening 836 Y1 Laadopening onderaan 747 Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten 1101 Z2 Hoogte onder het bagagescherm in coupé / cabriolet versie 561/258 VELGEN ALU VELG EPTIUS 16" ALU VELG PLENUM 17" ALU VELG CELSIUM 17"

30 UITRUSTING EN OPTIES VOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN EN BESCHIKBARE OPTIES OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Antidoorschuifairbags in de zitting van de zetels vooraan Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags (hoofd / borstkas / bekken) vooraan 2 hoofdsteunen achteraan Anti-whiplash hoofdsteunen vooraan regelbaar in de hoogte Automatische uitklapbare rolbeugels Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanner 2 driepunts veiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Dynamische stabiliteitsregeling ESC (ESP) met antislipsysteem (ASR) Snelheidsregelaar - begrenzer Startblokkeersysteem met transponder ISOFIX bevestigingssysteem op plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Bandenopblaaskit met compressor Reservewiel (vervangt de bandenopblaaskit) RIJGEDRAG Elektrische en variabele stuurbekrachtiging Parkeerhulpsysteem achteraan Boordcomputer In de hoogte en in de diepte regelbaar stuurwiel COMFORT Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening 12V-aansluiting vooraan Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels (Comfort Pack) Systeem "short drop" voor het sluiten van de ramen vooraan Antiturbulentie ruitje Automatische aircondtionning afzonderlijk instelbaar Gecombineerde interieurfilter (pollen en geuren) Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening - Renault handenvrije instap- en startkaart (Comfort Pack) Windscherm - (Lederpack) Comfort Pack : Renault handenvrije instap- en startkaart en elektrisch inklapbare buitenspiegels ZETELS Gemengde zetelbekleding imitatieleder - stof in donker carbon - Gemengde zetelbekleding imitatieleder - stof in donker carbon met GT-LINE stiksel - Lederpack* Donker Carbon : lederen zetels Riviera Donker Carbon met verwarmde zetels vooraan en windscherm - Lederpack* Rood: lederen zetels Riviera Rood / Donker Carbon met verwarmde zetels vooraan en windscherm - Verwarmde zetels vooraan - (Lederpack) In de hoogte regelbare bestuurders- en passagierszetel (bestuurderszetel ook met lendesteunregeling) "Easy Entry" systeem voor plaatsen achteraan MULTIMEDIA R-Plug&Radio+ (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth ) Renault R-Link : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Carminat TomTom LIVE met Europa-wegenkaart + internetdiensten "Services LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar OPBERGVAKKEN Centrale console met armsteun Handschoenenkastje (9 liter) Bekerhouder in centrale console Opbergvakken in de deuren vooraan ZEN GT-LINE

31 ZICHTBAARHEID Ruitenwissers vooraan met regensensor Koplampen met automatische ontsteking Begeleidingsverlichting buiten (follow me home) Achterlichten met LED LED-dagrijlichten Mistkoplampen - Halogeen koplampen Leesspot bestuurder en passagier VELGEN Aluminium velg 16" "EPTIUS" - Aluminium velg 17" "PLENUM" - Aluminium velg 17" "CELSIUM" Dark Metal - BUITEN AFWERKING Zwart glanzend glazen dak Metaalkleur Achterbumper GT-Line met geïntegreerde diffuser in Dark Metal - Voorbumper GT-Line met speciefieke koplampen en LED - Omtrek voorruit en gordel koetswerk in gesatineerde chroom - Omtrek voorruit, gordel koetswerk en deurgrepen in Dark Metal - Buitenspiegels in glanzend zwart - Buitenspiegels in Dark Metal - BINNEN AFWERKING Dashboard sierlijst in glanzend zwart - Dashboard sierlijst met monogram GT-Line - Lederen stuurwiel Aluminium pedalen (behalve EDC versie) - ZEN GT-LINE KLIK, CONFUGUREER, BEKIJK MET ONZE CONFIGURATOR 3D RENAULT, KUNT U UW MEGANE COUPÉ-CABRIOLET OP MAAT CONFIGUREREN. ONTDEK HET NU OP

32 UW PORTAAL MY RENAULT EEN UNIVERSUM VAN EENVOUD TEN DIENSTE VAN UW VOERTUIG Schrijf u gratis in op My Renault en geniet van de vele voordelen: een online onderhoudsagenda, advies op maat, exclusieve voordelen, filmpjes, nieuws over ons merk, cadeaus, en ook uitnodigingen voor evenementen Inschrijven is heel gemakkelijk: neem uw inschrijvingskaart bij de hand en surf naar EXCLUSIEVE PROMOTIES ONLINE ONDERHOUDSPLAN VAN UW WAGEN OIL KORTINGEN OP UW ONDERHOUD P VIP VIP TICKET C TIPS & TRICS GRATIS TOEGANGSTICKETS WEDSTRIJDEN SCHRIJF U GRATIS IN OP

33 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Mégane Coupé- Cabriolet twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden. DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden. DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, internet: post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

34 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM 1. UW VRAAG VIA INTERNET / TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN 2. U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG, ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN 3. U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING 4. U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN 5. DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN 6. UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT 7. U EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

35

36 24 / 25 CABRIOLET SAGA Alu velgen 18" niet gecommercialiseerd in België. NIETS LIJKT MEER OP EEN CABRIOLET DAN EEN ANDERE CABRIOLET? DAT KAN MEN ALVAST NIET ZEGGEN OVER DE VERSCHILLENDE CABRIOLETS VAN RENAULT! IN DE LOOP DER TIJDEN WERDEN DE KOETSWERKEN COMPACTER, RONDER EN MEER GEPROFILEERD, VERDWENEN DE KAPPEN EN STEEG HET COMFORT NAAR EEN ONGEKEND NIVEAU. EEN BRON VAN GENOT VOOR IEDEREEN DIE HOUDT VAN OPEN RIJDEN! DE CABRIOLET VOLGENS RENAULT: MEER DAN EEN STIJL, EEN LEVENSKUNST!

37 1934 : Renault Viva Grand Sport "HET KOETSWERK VAN DE HAND VAN MARCEL RIFFARD HEEFT EEN UITGEKIENDE STROOMLIJN" 1947 : Renault 4CV Brissonneau "DE EERSTE CABRIOLET MET EEN KOETSWERK IN KUNSTSTOF" 1968 : Renault 4 Plein air "DE EERSTE RENAULT 4 MET OPEN DAK EN EEN RIJKELIJKE CHROOMAFWERKING" 1970 : Renault Rodéo "DEZE CABRIOLET, DIE OORSPRONKELIJK WERD ONTWORPEN VOOR HET LEGER, VOELT ZICH OP ALLE WEGEN THUIS" 1991 : Renault 19 Cabrio "HIJ ONDERSCHEIDT ZICH VAN DE MASSA DOOR HET ONTBREKEN VAN EEN ROLBEUGEL" 1996 : Renault Spider "VERKRIJGBAAR MET OF ZONDER VOORRUIT" 2002 : Renault Mégane Coupé-Cabriolet "DE EERSTE COUPÉ-CABRIOLET MET DIESELMOTOR" 2011 : Renault Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line "EEN STIJL EIGEN AAN GT-LINE: ELEGANT, SPORTIEF EN STIJLVOL" 2014 : Nouvelle Mégane Coupé-Cabriolet "21 SECONDEN VOLSTAAN OM ZIJN GROTE GLAZEN DAK TE OPENEN"

38 26 / 27 VERBONDEN WERELD MET ZIJN AANRAAKSCHERM, ZIJN INTUÏTIEVE SPRAAKBEDIENING EN ZIJN BEDIENING AAN HET STUUR MAAKT DE GEÏNTEGREERDE ONLINE TABLET RENAULT R-LINK HET MOGELIJK OM IN ALLE EENVOUD INNOVATIEVE EN PRAKTISCHE FUNCTIES TE BEDIENEN: TOMTOM -NAVIGATIE, MULTIMEDIAFUNCTIES, HANDENVRIJ TELEFONEREN, INFORMATIE OVER DE WAGEN EN EEN CATALOGUS VAN APPS DIE MEN KAN DOWNLOADEN VIA DE R-LINK STORE. MET RENAULT R-LINK IS HET HUWELIJK TUSSEN DE AUTO EN DE DIGITALE WERELD DEFINITIEF INGEWIJD.

39 Door te innoveren plaatst Renault de auto beter in uw leven Met Renault R-Link blijft u tijdens al uw reizen verbonden: uw contacten,uw muziek bestanden, uw nuttige internet toepassingen en dit alles in alle eenvoud doormet de vingertoppen te navigeren via het aanraakscherm of de toetsen op het stuur. Met de intuïtieve spraakbediening R-Link Voice kunt u bovendien adressen dicteren, personen uit uw telefoonlijst opbellen, telefoneren of een app opstarten. Door te innoveren maken we onze wagens nog gebruiksvriendelijker Met de R-Link Store ontdekt en downloadt u tal van auto-apps (Renault Assistance, e-guide, brandstofprijzen, enz.), nieuws-apps (weersvoorspellingen, Euronews), praktische toepassingen (TomTom Places, enz.) en andere ludieke, culturele of toeristische apps. Door te innoveren bouwen we aan de toekomst zodat we uw verwachtingen één stap voor zijn Dag na dag uw brandstofverbruik drukken wordt kinderspel dankzij het programma "Driving eco²" en de gepersonaliseerde rijtips (naargelang de motor). 1. Aanraakscherm met personaliseerbare startpagina. Kies uw snelkoppelingen om met een druk op de knop uw favoriete functies te raadplegen. 2. Mobiele muziek. Maak verbinding via Bluetooth of de USB-aansluiting van Renault R-Link om uw muziek te beluisteren. 3. Telefonie. Telefoneer in alle veiligheid handenvrij dankzij het Bluetooth -systeem en gebruik de spraakbediening om een nummer te vormen, een contactpersoon uit uw digitale telefoonlijst te bellen of uw berichten te beluisteren Informatie over de wagen. Verlaag uw brandstofverbruik dankzij de ludieke coaching van "Driving eco²". Raadpleeg de balans van uw ritten en gepersonaliseerde handige tips. 5. Diensten. Raadpleeg de volledige catalogus van Renault R-Link-apps. Creëer uw account op My Renault en ga naar de R-Link Store om kaarten te downloaden, uw software bij te werken, enz. 6. Systeem. Stem de afstellingen van Renault R-Link in alle eenvoud af op uw persoonlijke voorkeuren (taal, klok, geluiden, enz.).

40 28 / 29 ONZE EERSTE DOELSTELLING: UW TEVREDENHEID EEN LENGTE VOORSPRONG INZAKE KWALITEIT... RENAULT MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET NEEMT OOK EEN VOORSPRONG OP HET GEBIED VAN ONTWERPKWALITEIT, PRODUCTIEKWALITEIT EN KWALITEITSUITRUSTING! VAN HET RENAULT R-LINK-MULTIMEDIASYSTEEM MET AANRAAKSCHERM TOT HET ANTITURBULENTIE RUITJE: ALLES STAAT IN HET TEKEN VAN EEN UNIEKE RIJKWALITEIT.

41 K Kwaliteit blijft een strategische prioriteit voor de groep en een waarde die het imago van onze merken ten goede komt. Professionalisme, competentie, expertise en strenge normen: waarden die Renault in elke levensfase van een voertuig toepast om klanten de beste product - en servicekwaliteit te garanderen en zo zijn volledige tevredenheid te verzekeren. Jean-Pierre Vallaude, RENAULT KWALITEIT IN CIJFERS

42 RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET GRENZELOOS RIJPLEZIER

43

44 ( AUGUSTUS 2014 REF FR / REF NL RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de ,00 / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. : Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (augustus 2014). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane Coupé-Cabriolet gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt RENAULT zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële RENAULT-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke RENAULT-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT.

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

NIEUWE MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET DE ELEGANTIE VAN EEN COUPÉ, DE SENSATIES VAN EEN CABRIOLET

NIEUWE MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET DE ELEGANTIE VAN EEN COUPÉ, DE SENSATIES VAN EEN CABRIOLET PERSBERICHT 5 februari 2010 NIEUWE MÉGANE COUPÉ-CABRIOLET DE ELEGANTIE VAN EEN COUPÉ, DE SENSATIES VAN EEN CABRIOLET Nieuwe Mégane Coupé-Cabriolet maakt de vernieuwing van de Mégane-familie volledig en

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

Dacia viert zijn 10 de verjaardag

Dacia viert zijn 10 de verjaardag Dacia viert zijn 10 de verjaardag Ontdek onze 'Anniversary nu zaterdag 28 maart. En maak kans uw verjaardagsfeest te winnen in het hele Dacia-netwerk. Dacia lanceert de Anniversary Dacia is 10 geworden

Nadere informatie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie (www.renault.be) (www.renault-ze.com) Foto s : J.B. Lemal - C. Cugny - O. Banet - P. Curtet - F. Marty - Renault Communication Printed in

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

U houdt van uw gezin. Hij ook.

U houdt van uw gezin. Hij ook. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Hij ook. De monovolume Dacia Lodgy beantwoordt aan de behoeften van hedendaagse gezinnen. Hij is leverbaar met 5 of 7 gemakkelijk toegankelijke plaatsen en toont zich

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS - 208

TECHNISCHE GEGEVENS - 208 TECHNISCHE GEGEVENS 208 (*) 1.4 l ehdi "68" STT 1,6 l ehdi "115" P STT ALGEMEEN cilinderinhoud (cm 3 ) 999 1.199 1.397 1.598 1.398 1560 vermogen in kw (pk) / bij t/min 50 (68) / 6 000 60 (82) / 5750 70

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

RENAULT MÉGANE RENAULT MÉGANE GAMMA DRIVE THE CHANGE. (www.renault.be) Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault.

RENAULT MÉGANE RENAULT MÉGANE GAMMA DRIVE THE CHANGE. (www.renault.be) Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault. RENAULT MÉGANE (www.renault.be) Milieuinformatie [KB 19.03.2004] : www.duurzame-ontwikkeling.renault.be PUBLICIS EVENTS NL 77 11 517 494 FR 77 11 517 493 PRINTED IN EC JANUARI 2012 RENAULT s.a.s. Société

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15 DaciaSandero Dacia Sandero... Perfect op uw maat. Wat verwacht u van uw wagen? Een aantrekkelijk en hoogstaand design, een verzorgd interieur met tal van functies, een royaal plaatsaanbod om het hele gezin

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 22 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 45,990.00 Acceleratie 0-100 km/u (s) 9.0 Verbruik gecombineerd (l/100km) 4.4 Maximum snelheid (km/u) 190 beschikbaar

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

renault SCéNIC XMOD drive the change

renault SCéNIC XMOD drive the change renault SCéNIC XMOD drive the change XMOD style Nieuwe ScéNic XMOD. Hij brengt u NOg verder. Speciaal voor u ONtHult Nieuwe ScéNic XMOD zijn Nieuwe radiatorrooster, zijn lichtmetalen velgen, zijn led-dagrijlichten,

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

renault clio R.S. 200 edc drive the change

renault clio R.S. 200 edc drive the change NIEUWE renault clio R.S. 200 edc drive the change De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NEMO COMBI 1 Februari 2009 CITROËN NEMO COMBI TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.4 HDi 70 1.4 HDi 70 EGMV5 (SensoDrive) BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie