RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO"

Transcriptie

1 RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE

2

3 VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in zijn segment. En dat is niet zonder reden. Als onmiskenbare referentie in het segment van de vrijetijdsbreaks vond hij het auto-interieur voor gezinnen opnieuw uit, een nieuwe manier om zich te verplaatsen en het dagelijkse leven in alle sereniteit te beleven, aangenaam, goed uitgekiend en zonder kunstgrepen. Ook vandaag nog blijft hij innoveren en toont hij zich creatief en zelfverzekerd. Ondanks alle imitaties op de markt wijst hij nog steeds de weg naar een rustgevende mobiliteit, geeft hij nog steeds een nieuwe kijk op samen rijden en vestigt hij nog steeds nieuwe normen in zijn streven naar authenticiteit. De nieuwe versie Kangoo Limited, het online multimediasysteem R-Link met aanraakscherm, de vertrekhulp op hellingen, Extended Grip, Energy-motoren met Stop & Startsysteem en ga zo maar door. De lijst met nieuwigheden is eindeloos. En ook met zijn moduleerbare, vlot toegankelijke en veelzijdige interieur en zijn talloze opbergvakken blijft hij de referentie in zijn segment. Kangoo is meer dan ooit met zijn tijd mee, met zijn nieuwe voorkant, zijn grotere logo, zijn moderne look en zijn verbeteringen op het gebied van waarneembare kwaliteit, energie-efficiëntie en technologie. Kangoo is in meer dan één opzicht verleidelijk. Hij is verkrijgbaar in twee lengtes en vijf versies, tot groot jolijt van zijn kopers die al lang begrepen hebben dat echte originaliteit niet schuilt in wat je toont, maar in wat je werkelijk bent FRÉDÉRIC BROQUA, DIRECTEUR KANGOO-GAMMA

4 RENAULT KANGOO Design en technologie p. 06 Van nature origineel p. 10 Motoren en leven aan boord p. 14 onder de loep genomen De technologie Renault R-Link p. 20 Technische informatie p. 22 Ontdek het productaanbod Word eco-bestuurder! p. 24 Naast een merknaam ook een engagement p. 26 Bescherming op alle vlakken p. 28 COVER Renault KANGOO Fotograaf Deniz Saylan

5 De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Kangoo. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

6 06 / 07 AUTHENTIEK NIEUW ZESTIEN JAAR NA HET ORIGINEEL VINDT RENAULT KANGOO ZICHZELF OPNIEUW UIT. EN HOE! EEN NIEUW DESIGN, EEN MEER UITGESPROKEN RENAULT-IDENTITEIT, EEN VOLLEDIGERE UITRUSTING RENAULT KANGOO IS AANGENAMER DAN OOIT TEVOREN. HIJ VEREENVOUDIGT HET DAGELIJKSE LEVEN EN LAAT HET HELE GEZIN GENIETEN VAN AUTHENTIEKERE WEEKENDS!

7 VANUIT ELKE HOEK BEKEKEN De versie Limited is onmiddellijk herkenbaar aan zijn exclusieve, zijn alu 15"-velgen, zijn buitenspiegels in glanzend zwart, zijn stoffen zetelbekleding Cube en zijn specifieke labels en tooit Kangoo met een ogekende moderniteit. 2. Grand Kangoo, de verlengde versie uit het gamma, koppelt zeven volwaardige plaatsen aan een uitzonderlijke moduleerbaarheid voor kleine en grote reizen. 3. Het Renault-logo lijkt te zweven tegen een glanzend zwarte achtergrond om de nieuwe merkidentiteit van Renault extra kracht bij te zetten. 4. Eén beweging volstaat om de achterbank moeiteloos neer te klappen en een vlakke laadvloer te creëren, met een laadlengte tot 2,85 meter (in combinatie met de neerklapbare passagierszetel vooraan). 5. Kangoo komt nog steeds even praktisch voor de dag en biedt tal van opbergvakken in het interieur: een opbergrek vooraan, vliegtuig -opbergvakken, centrale opbergconsole, enz. Het koffertablet kan ook op halve hoogte worden geplaatst om het koffervolume op te splitsen.

8 08 / 09 RUIMTE VOOR INNOVATIE KANGOO BEHOUDT STEEDS EEN LENGTE VOORSPRONG MET ZIJN NIEUWE UITRUSTING DIE ELKE RIT NOG EENVOUDIGER MAAKT, ZIJN GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE EN ZIJN ONGEËVENAARD ZUINIGE MOTOREN.

9 ENERGY-MOTOR dci 90 : 4,3 L/100 KM De Energy dci 90-motor met Stop & Startsysteem kan recordcijfers naar voren schuiven: het normverbruik van 4,3 l/100 km en de CO 2 -uitstoot van 111 g/km kronen Kangoo tot de koning van zijn segment. 2. Gamma radio s. Alle radio s zijn uitgerust met Bluetooth en een Jack- en USB-aansluiting, zodat u handenvrij kunt bellen en naar uw mobiele multimedia-inhoud kunt luisteren. 3. Renault R-Link. Het multimediasysteem van Renault garandeert een doeltreffende routegeleiding bij elke rit en biedt internetdiensten. 4. Extended Grip en vertrekhulp op hellingen HSA. Deze twee functies, die aan de elektronische trajectcontrole ESC zijn gekoppeld, redden u uit de moeilijkste omstandigheden (zoals moddergladde wegen en hellingen). Verbruik in volledige cyclus. Verbruik en emissie gehomologeerd volgens het toepasselijke reglement.

10 10 / 11 VAN NATURE ORIGINEEL AUTHENTIEK, EENVOUDIG EN ONTSPANNEN LEVEN IMPLICEERT DAT JE BELANG HECHT AAN DINGEN DIE HET VERDIENEN, DAT JE INTELLIGENTE EN VERANTWOORDELIJKE KEUZES MAAKT EN DAT JE VEELEISEND BENT VOOR DE ESSENTIE. Authentiek, ruim en ontspannen zijn adjectieven die Kangoo perfect beschrijven. Dat is altijd al zo geweest. Voeg daar nog een beetje verbeeldingskracht aan toe en je krijgt voortdurend nieuwe oplossingen, nieuwe ideeën en nieuwe innovaties. De meer praktische, comfortabele en volledige Kangoo pretendeert niet de hele wereld opnieuw uit te vinden maar wil hem wel verbeteren. Om daarin te slagen, gaat hij tot het uiterste. Zijn indrukwekkende interieurvolume, zijn verbazingwekkende moduleerbaarheid met een vlakke laadvloer die zich in een oogwenk laat verstellen, zijn comfortabele zetels en zijn grote schuifdeuren opzij maken elke weg aangenamer en elke verplaatsing serener. Kinderen weten het maar al te goed: Kangoo staat gelijk met ademruimte en amusement! Je kunt er verstoppertje spelen met de talloze opbergvakken in de vier hoeken van het interieur. Hij wijst je overal de weg en helpt je zuinig te rijden dankzij het R-Link-systeem. En met het Extended Grip-systeem staat hij ook buiten de platgetreden paden zijn mannetje.

11

12

13 Stadspiloten, veelrijders en fans van het eerste uur hebben weer iets om naar uit te kijken. Speciaal voor hen tilt Kangoo Intens het comfort en de attenties voor de inzittenden naar een nog hoger niveau, met een elegant design, een afwerking in gesatineerd grijs, alu 16"-velgen, een lederen stuurwiel, een glanzend zwarte console en een exclusieve uitrusting: automatische airconditioning, koplampen met automatische ontsteking, een snelheidsregelaar en-begrenzer en ga zo maar door.

14 14 / 15 RENAULT KANGOO ONDER DE SCANNER OPEN UW OGEN WANT KANGOO ONTHULT AL DE RIJKDOM VAN ZIJN PERSOONLIJKHEID: ENERGIEK EN ZUINIG, SOEPEL EN ATTENT, RUSTIG EN GERUSTSTELLEND

15

16 16 / 17 GROENE ENERGIE

17 DE KRACHTIGE EN ZUINIGE ENERGY-MOTOREN KUNNEN SCHERMEN MET INNOVATIES ONTSPROTEN AAN DE SUPERIEURE TECHNOLOGIEËN VAN RENAULT. DAT UIT ZICH IN RECORDCIJFERS OP HET GEBIED VAN VERBRUIK EN CO 2 -EMISSIES. DE BESTE IN HUN KLASSE Als vrucht van Renaults engagement op motorvlak doen de Energy-motoren een beroep op een reeks oplossingen die hun energierendement verhogen. We denken bijvoorbeeld aan de recuperatie van remenergie, of aan de innovatieve turboarchitectuur die de drukverliezen beperkt. Een andere innovatie is de uitlaatgasrecirculatie onder lage druk, die de uitlaatgassen laat hercirculeren om de prestaties te versterken en het verbruik terug te dringen. NOG MEER BESPARINGEN Forse acceleraties, dynamische hernemingen en soepelheid bij alle toerentallen mogen geen offers vragen: de gebruikskosten van de Energy dci-motoren gingen dan ook sterk omlaag. Minder uitgaven aan de pomp dankzij een verbruik van nauwelijks 4,3 tot 4,5 l/100 km en langere onderhoudsintervallen met slechts een onderhoudsbeurt om de kilometer of twee jaar (naargelang wat het eerst wordt bereikt). Verbruik in volledige cyclus. Verbruik en emissies gehomologeerd volgens het toepasselijke reglement.

18 18 / 19

19 PRAKTISCHE INTELLIGENTIE De attente Kangoo recycleert de ingrediënten die hem zo succesvol hebben gemaakt: een royaal laadvermogen, een vlotte toegang tot het interieur, individueel verschuifbare en kantelbare zetels en alle mogelijke configuraties van 2 tot 7 plaatsen (Grand Kangoo). Kangoo maakt zijn moduleerbaarheid tot een verleidelijk argument. EEN HELE WAAIER AAN OPBERGVAKKEN tot het handschoenenkastje: de inzittenden beschikken over tal van opbergvakken voorin. en verwijderbare tafeltjes op de rug van de voorzetels. PRAKTISCHE EN COMFORTABELE IDEEËN indelen of bepaalde voorwerpen kunnen isoleren om ze beter te beschermen. (Grand Kangoo). neerklappen tot een vlakke laadvloer. vergrendelbaar vanaf de bestuurderspost. automatisch regelen. tot een dakimperiaal.

20 20 / 21 REIZEN MET INTERNETTOEGANG BY RENAULT R-LINK AVONTUUR BINNEN HANDBEREIK? GEEN PROBLEEM, DANKZIJ DE 100% ONLINE MULTIMEDIATABLET RENAULT R-LINK. VERKEN DE TALLOZE FUNCTIES IN ALLE EENVOUD : TOMTOM LIVE-NAVIGATIE, MULTIMEDIA, TELEFONIE U KUNT ZELFS UW BRANDSTOFVERBRUIK BEPERKEN EN EEN BREDE WAAIER AAN TOEPASSINGEN DOWNLOADEN. KWESTIE VAN NOG VERDER TE GAAN!

21 Door innovatie plaatst Renault de auto beter in uw leven Met Renault R-Link blijft u tijdens al uw reizen verbonden: uw contacten, uw muzikale inhoud, uw nuttige internettoepassingen Het systeem laat zich in alle eenvoud bedienen met een centrale draaiknop op de radio, bedieningstoetsen aan het stuur of het aanraakscherm wanneer u stilstaat. Met de intuïtieve spraakbediening R-Link Voice kunt u bovendien adressen dicteren, personen uit uw telefoonlijst opbellen, oproepen aannemen of een app opstarten. Door innovatie maken we onze wagens nog gebruiksvriendelijker Met de R-Link Store ontdekt en downloadt u tal van auto-apps (Renault Assistance, e-guide, brandstofprijzen, enz.), nieuws-apps (weersvoorspellingen, Euronews), praktische toepassingen (TomTom Places, enz.) en andere ludieke, culturele of toeristische apps. Door innovatie bouwen we aan de toekomst zodat we uw verwachtingen een stap voor zijn Dag na dag uw brandstofverbruik drukken wordt kinderspel dankzij het programma "Driving eco²" en de gepersonaliseerde rijtips. Met HD Traffic anticipeert u bovendien op mogelijke verkeersproblemen. 1. Aanraakscherm met personaliseerbare startpagina. Kies uw snelkoppelingen om met één klik uw favoriete functies te raadplegen. 2. Mobiele muziek. Maak verbinding via Bluetooth of de USB-poort van Renault R-Link om uw muziek te beluisteren. 3. Telefonie. Telefoneer in alle veiligheid handenvrij dankzij het Bluetooth -systeem en gebruik de spraakbediening om een nummer te vormen of een contactpersoon uit uw digitale telefoonlijst te bellen Informatie over de wagen. Verlaag uw brandstofverbruik dankzij de ludieke coaching van "Driving eco² ". Raadpleeg de balans van uw ritten en gepersonaliseerde handige tips. 5. Diensten. Raadpleeg de volledige catalogus van Renault R-Link-apps. Creëer uw account op My Renault en ga naar de R-Link Store om kaarten te downloaden, uw software bij te werken, enz. U vindt er ook de handleidingen over Renault R-Link. 6. Systeem. Stem de afstellingen van Renault R-Link in alle eenvoud af op uw persoonlijke voorkeuren (taal, klok, geluiden, enz.).

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT IN DE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE RENAULT KANGOO & GRAND KANGOO-CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Renault Kangoo en Grand Kangoo CREATIEF ATELIER / Interieuraankledingen AFMETINGEN / Volumes en afmetingen VRIJLOOP / Motoren UITRUSTINGEN & OPTIES / De volledige lijst ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl

24 CHROMO ZONE HET KLEURENPALLET ONTPLOOIT ZICH. MINERAALWIT (QNG)* MOLGRIJS (KNU)* Enkel op Life HELROOD (719)* Enkel op Life ZILVERGRIJS (KNX) * Niet-metaalkleur

25 CASSIOPEIAGRIJS (KNG) STERBLAUW (RNL) METAALZWART (GND) MOKKABRUIN (CNB)

26 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! LIFE STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bevestigingsringen in de koffer In de hoogte regelbare "komma"-hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Opbergvak in de deuren vooraan en in de zijschuifdeuren achteraan Zijdelingse beschermstrips Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 (zitting en rugleuning) Bagagescherm met één enkele bevestigingsplaats 3-puntsveiligheidsgordels achteraan In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Centrale opbergconsole tussen de voorzetels Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR en vertrekhulp op hellingen HSA Variabele stuurbekrachtiging Kofferverlichting Begeleidingsverlichting buiten Centraal plafondlampje vooraan GRAND KANGOO STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Opbergvak in de zijpanelen op de 3 de zetelrij Achterbumper in koetswerkkleur met ski in "gesatineerd grijs" Voorbumper in koetswerkkleur met stootstrip in "gesatineerd grijs" Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Interieurfilter Aanduiding van de buitentemperatuur Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Boordcomputer Extended Grip ECO-modusfunctie Volledige bekleding van zijwanden en de wielkasten achteraan Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten vooraan Boordcomputer Zijschuifdeur links en rechts met openklapbare ruit Radiovooruitrusting 12V-aansluiting Luchtrecyclage Van binnenuit regelbare koplampen Elektrische en verwarmde buitenspiegels Stoffen zetelbekleding "Titane" In de lengte regelbare voorzetels met verstelbare rugleuning Startblokkeersysteem met transponder Bandendrukcontrolesysteem Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Rubberen vloerbekleding Getinte ruiten In de hoogte regelbaar stuurwiel Asymmetrische achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser Koplampen met zwarte achtergrond Radio tuner, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Stoffen zetelbekleding "Celcius" In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte verschuifbare, opklapbare en uitneembare individuele achterzetels op de 3 de zetelrij Vloerbekleding in tapijt Lederen stuurwiel 15"-velgen met sierwieldoppen "Brigantin" 15"-velgen met sierwieldoppen "Egée"

27 ZEN STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Vertrekhulp op hellingen HSA Voor- en achterbumper in koetswerkkleur Bagagescherm met meerdere bevestigingsplaatsen en wegklapbaar achter de achterbank Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Passagiersplafondlampje achteraan Extended Grip Interieurfilter ECO-modusfunctie Aanduiding van de buitentemperatuur Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Deurpanelen vooraan met stofinleg Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels Radio tuner, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Buitenspiegels in "glanzend zwart" Stoffen zetelbekleding "Celcius" In de hoogte regelbare bestuurderszetel Vloerbekleding in tapijt 15"-velgen met sierwieldoppen "Egée"

28 LIMITED STANDAARDUITRUSTING = ZEN +

29 INTENS STANDAARDUITRUSTING = ZEN +

30 AFMETINGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFERINHOUD,... EEN WAGEN OP MAAT OM AAN AL UW NODEN TE VOLDOEN. KOFFERINHOUD (dm 3 ) Kangoo Volume VDA mini / maxi 660 / 2600 AFMETINGEN (mm) A Wielbasis 2697 B Totale lengte 4282 C Overbouw vooraan 875 D Overbouw achteraan 710 / 732* E Spoorbreedte vooraan 1521 F Spoorbreedte achteraan 1533 G Totale breedte zonder/met buitenspiegels 1829 / 2138 H Totale hoogte leeg zonder dakstaven met dakstaven H2 Totale hoogte leeg met open achterklep 2011 J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte leeg M Breedte op ellebooghoogte vooraan 1510 M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan 1539 N Breedte op schouderhoogte vooraan 1464 N1 Breedte op schouderhoogte achteraan 1511 Q1 Binnenhoogte achteraan 1155 Y Breedte kofferopening bovenaan 1105 Y1 Breedte kofferopening onderaan 1125 Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten achteraan 1121 Z Hoogte kofferopening 1115 Z1 Min. laadlengte 611 Z2 Max. laadlengte Z3 Lengte in het interieur (pedalen/achteraan) 1716 *Intens KOFFERINHOUD (dm 3 ) Grand Kangoo Volume VDA mini / maxi 300 / Met de 3 de zetelrij in portefeuillestand 750 AFMETINGEN (mm) A Wielbasis 3081 B Totale lengte 4688 C Overbouw vooraan 875 D Overbouw achteraan 732 E Spoorbreedte vooraan 1521 F Spoorbreedte achteraan 1533 G Totale breedte zonder/met buitenspiegels 1829 / 2138 H Totale hoogte leeg 1802 H1 Totale hoogte leeg met open achterdeuren J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte leeg Vrije hoogte geladen M Breedte op ellebooghoogte vooraan 1510 M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan (2 de zetelrij) 1539 M2 Breedte op ellebooghoogte achteraan (3 de zetelrij) 1148 N Breedte op schouderhoogte vooraan 1464 N1 Breedte op schouderhoogte achteraan (2 de zetelrij) 1511 N2 Breedte op schouderhoogte achteraan (3 de zetelrij) 1158 Q1 Binnenhoogte achteraan 1115 Y Breedte kofferopening bovenaan 1105 Y1 Breedte kofferopening onderaan 1131 Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten achteraan 1144 Z Hoogte kofferopening 1129 Z1 Nuttige laadlengte 1860 Z2 Laadlengte op de vloer: - achter de 3 de zetelrij - met de 3 de zetelrij in portefeuillestand - achter de 2 de zetelrij - met de 2 de zetelrij in portefeuillestand Z3 Lengte in het interieur (pedalen / achteraan) 1 328

31 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW WAGEN GOED BEGRIJPT. Kangoo / Grand Kangoo Energy TCe 115 dci 75e dci 90e Energy dci 90 Energy dci 110 HOMOLOGATIE Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen / / 7 MOTOR Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 4 / 8 Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 84 (114) (75) (90) (90) (109) Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie turbo / direct turbo / direct / turbo / direct / turbo / direct / turbo / direct / common rail common rail common rail common rail Brandstof benzine diesel diesel diesel diesel Stop & Start serie - - serie serie Roetfilter - serie serie serie serie VERSNELLINGSBAK Type manueel manueel manueel manueel manueel Aantal versnellingen vooruit STUURINRICHTING Bekrachtiging Elektrische, variabele stuurbekrachtiging WIELEN - BANDEN Banden Life/Zen : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H Life/Zen : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T - Zen/Grand Kangoo : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 941T Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H - Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H Grand Kangoo : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T - Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H Stalen reservewiel 15" optie optie optie optie optie INHOUD Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 11"70 16"30 13"30 13"30 12"30 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus CO 2 -uitstoot (g/km) / / 119 Categorie CO 2 / Verbruik C C C B B Stadscyclus (l/100 km) 7,2 5,2 5,2 / 5,9 4,7 4,8 / 4,9 Wegcyclus (l/100 km) 5,4 4,2 4,2 / 4,6 4,1 4,2 / 4,3 Volledige cyclus (l/100 km) 6,1 4,6 4,6 / 5,1 4,3 4,4 / 4,5 GEWICHTEN (kg) Rijklaar leeggewicht / / 1505 Hoogst toegelaten gewicht / / 2200 Hoogst toegelaten gewicht van de sleep / / 3250 Aanhanger met remmen / / 1050 Aanhanger zonder remmen / / wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: Verlaging van het verbruik en de CO 2 -uitstoot. Technologische ontwikkelingen voor een werkelijk rijplezier. Robuustheid van motoren, getest onder extreme omstandigheden op de F1 circuits.

32 UITRUSTING EN OPTIES VOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN EN BESCHIKBARE OPTIES OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. LIFE ZEN LIMITED INTENS GRAND KANGOO VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags voor- en achteraan - - In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners 3-puntsveiligheidsgordels achteraan Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Dynamische stabiliteitsregeling ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Vertrekhulp op hellingen HSA Extended Grip Bandenopblaaskit met compressor Stalen reservewiel 15" (1) (1) (1) (1) (1) Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Kinderobservatiespiegel - - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack DESIGN BINNEN Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur - Voorbumper met stootstrip in "gesatineerd grijs" Ski in "gesatineerd grijs" onder de achterbumper Buitenspiegels in "glanzend zwart" - Zijdelingse beschermstrips - Zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur Koplampen met zwarte achtergrond - - Dakstaven in de lengte in "gesatineerd chroom" "-velgen met sierwieldopppen "Brigantin" "-velgen met sierwieldopppen "Egée" Alu 15"-velgen "Aria" Alu 16"-velgen "Egeus" Metaalkleur DESIGN BUITEN Rubberen vloerbekleding Vloerbekleding in tapijt - Volledige bekleding van de zijwanden en de wielkasten achteraan Dashboard met zwarte wijzerplaten en zwarte omrandingen Dashboard met zwarte wijzerplaten en omrandingen in "gesatineerd chroom" - Stuurwiel in donker carbon Lederen stuurwiel - - Afwerking ventilatie/airconditioning in "gesatineerd chroom" Afwerking ventilatie/airconditioning in "warm metaal" - - Centrale totem in "glanzend zwart" ZETELS Stoffen zetelbekleding "Titane" Stoffen zetelbekleding "Celcius" - - Stoffen zetelbekleding "Cube" Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 (zitting en rugleuning) In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan In de hoogte regelbare "komma"-hoofdsteunen achteraan Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels - - In de lengte regelbare voorzetels met verstelbare rugleuning In de hoogte regelbare bestuurderszetel - In de lengte verschuifbare, opklapbare en uitneembare individuele achterzetels op de 3 de zetelrij Wegklapbare passagierszetel vooraan - - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack RIJDEN Achteruitrijradar - Variabele stuurbekrachtiging Boordcomputer Snelheidsregelaar en -begrenzer - - Elektronische toerenteller Geluidsalarm bij niet-gedoofde lichten en verklikkerlichtje bij niet-gesloten deuren Geluidsalarm en verklikkerlichtje bij niet-vastgegespte bestuurdersgordel ECO-modusfunctie

33 LIFE ZEN LIMITED INTENS GRAND KANGOO ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Van binnenuit regelbare koplampen Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Centraal plafondlampje vooraan Passagiersplafondlampje achteraan - - Kofferverlichting Begeleidingsverlichting buiten Ruitenwissers vooraan met regensensor Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Koplampen met automatische ontsteking (noodzakelijk met mistkoplampen) Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Mistkoplampen - COMFORT In de hoogte regelbaar stuurwiel Elektrische ruiten vooraan - - Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde - Elektrische ruiten achteraan Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Luchtrecyclage Manuele airconditioning met interieurfilter - Automatische airconditioning Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Luchtroosters voor de achterste plaatsen Met airco 12V-aansluiting 12V-aansluiting achteraan - - Vliegtuigtafeltjes op de rugleuning van de voorzetels - - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack Aanduiding van de buitentemperatuur - OPBERGMOGELIJKHEDEN Centrale opbergconsole tussen de voorzetels Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels - Opbergpack Opbergrek vooraan - Opbergpack - Opbergpack (2) - Opbergpack "Vliegtuig"-opbergvakken achteraan - Opbergpack - Opbergpack - Opbergpack Opbergvak in de deuren vooraan Opbergvak in de zijschuifdeuren achteraan Opbergvak in de zijpanelen op de 3 de zetelrij Bagagescherm met één enkele bevestigingsplaats Bagagescherm met meerdere bevestigingsplaatsen en wegklapbaar achter de achterbank - - Bevestigingsringen in de koffer DEUREN EN RUITEN Zijschuifdeur links en rechts met openklapbare ruit Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser - Asymmetrische achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser Manueel glazen kanteldak vooraan en vast glazen dak achteraan - (2) - (3) - Getinte ruiten Donkergetinte ruiten achteraan COMMUNICATIE Radiovooruitrusting Radio tuner MP3, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur - Renault R-Link : geïntegreerde multimediatablet met aanraakscherm 7" in kleur, bedieningssatelliet aan het stuur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom LIVE met Benelux-wegenkaart, radio mono-cd, Bluetooth, - - Plug & Music, 4x20 W, 4 LS en internetdiensten aan boord "Services LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar Europa SD-kaart voor het navigatiesysteem - - (1) Vervangt de bandenopblaaskit met compressor.

34 ESSENTIËLE ACCESSOIRES EXTRA STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT BIEDT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW RENAULT KANGOO EN GRAND KANGOO Fietsendrager op de trekhaak. De fietsendrager voor de originele trekhaak biedt plaats aan vier fietsen. 2. Trekhaak RDSO. Vrijwaart het esthetische karakter van uw Kangoo dankzij de in enkele seconden en zonder gereedschap demonteerbare kop. 3. Dakkoffer. Laat zich in enkele minuten op de dakstaven van Renault installeren en biedt een extra laadruimte. Kan aan de twee zijkanten geopend worden voor een praktischer gebruik. Blokkering van de koffer in open stand om het laden te vergemakkelijken. 4. Dakstaven. Deze set van twee aluminium dakstaven werd volgens de strengste normen getest. Hij past perfect op en bij de wagen. De staven zijn snel en gemakkelijk te monteren en laten u toe uw dakkoffer, skidrager of fietsendrager veilig te vervoeren.

35 Vloertapijten Expression. Alle vloertapijten van Renault beschikken standaard over de originele bevestigingen van het merk. Ze garanderen een optimaal veiligheidsniveau voor de bestuurder. De op maat ontworpen vloertapijten vormen een doeltreffende bescherming van het originele tapijt. 2. Bagagenet. Het bagagenet houdt voorwerpen op hun plaats en vermijdt dat ze tijdens de rit gaan rondslingeren. 3. Rubberen vloertapijten. De rubberen vloertapijten zijn een absolute aanrader voor vuile omstandigheden (modder, zand, sneeuw). Ze laten zich gemakkelijk reinigen met water. 4. Kofferbak. De kofferbak met compartimenten is ideaal om de vervoerde voorwerpen op te bergen. Hij beschermt de koffer ook tegen vuil.

36 Kinderzitje. Renault biedt een compleet gamma kinderzitjes dat aan de strengste veiligheidseisen voldoet. 2. Dvd-speler. Ontdek de Nextbase Click & Go dvd-speler met twee 9" schermen, twee bevestigingssteunen en twee koptelefoons. Kan gemakkelijk op de hoofdsteunen geïnstalleerd worden. Geschikt om dvd's te spelen, JPG-afbeeldingen weer te geven of mp3-bestanden te beluisteren. 3. Antidiefstalbouten. Door voor de antidiefstalbouten van Renault te opteren, beschermt u uw velgen tegen diefstal. Deze bouten worden rechtstreeks op de velgen bevestigd op de plaats van de originele bouten, en zijn enkel te verwijderen met de speciale sleutel die bij de bouten wordt geleverd. 4. GPS TOMTOM. U krijgt voortdurend nuttige informatie over uw traject om tijd, geld en brandstof te besparen. U beschikt over een realtime verbinding tot alle mogelijke informatie. 5. Achteruitrijcamera. Deze parkeercamera met weergave in de zonneklep van de bestuurder geeft een beeld van wat er achter de wagen gebeurt.

37 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Kangoo twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden. DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden. DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, internet: post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

38 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM UW VRAAG VIA INTERNET/ TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT U EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

39

40 24 / 25 WORD ECO-BESTUURDER KANGOO STELT VERANTWOORDELIJKHEID EN EFFICIËNTIE CENTRAAL IN ZIJN BEKOMMERNISSEN EN KNOWHOW. DE EXPERTS VAN RENAULT GEVEN U TIPS EN FEEDBACK VOOR EEN ZUINIGE EN CO 2 -ARME RIJSTIJL.

41 Hoe stimuleert Kangoo de ontwikkeling van een ecologische rijstijl in het dagelijks leven? François GAYRAL - Directeur Commercieel Gamma Transversale Prestaties We wilden eenvoudige middelen inzetten om de klant controle te geven over zijn verbruik en CO 2 -uitstoot door ecologische gedragingen vanzelfsprekender te maken. Daartoe hebben we een aantal innoverende technologieën gebruikt. Allereerst hebben we uitrustingen ontwikkeld die informatie geven: schakelindicatoren en een ECO-zone op het dashboard. Bovendien beschikken de bestuurders dankzij Renault R-Link over innovatieve diensten zoals Driving eco². Dat meet in welke mate ze ecologisch rijden, evalueert hun prestaties tijdens elke rit en geeft praktische tips om hen te helpen bij het terugdringen van hun verbruik en CO 2 -uitstoot. Tot slot kunnen ze met een eenvoudige druk op de knop beslissen om de ECO-modusfunctie te activeren waardoor geoptimaliseerde instellingen geactiveerd worden voor een nog zuinigere rijstijl. BESPAREN DANKZIJ EEN ECOLOGISCHE RIJSTIJL De principes van een ecologische rijstijl zijn gemakkelijk toe te passen en steunen op enkele eenvoudig aan te leren technieken. Rustiger, schoner en zuiniger rijden: de argumenten zijn talrijk. En de resultaten spreken voor zich: een brandstofbesparing van 5 tot 10 procent, een daling van de CO 2 -uitstoot met 5 procent en een daling van het aantal ongevallen met 20 procent. Kangoo stelt u drie cruciale instrumenten ter beschikking om uw rijstijl te optimaliseren: De toerenteller met ECO-zone: een pijltje geeft het ideale moment aan om over te schakelen en zo het brandstofverbruik te beperken. De ECO-modusfunctie, die bijdraagt tot een milieuvriendelijkere rijstijl (daling van het koppel, vervroegde weergave op de toerenteller, wijziging van de respons op het gaspedaal) die het verbruik met maar liefst 10 procent kan terugdringen. Een forse trap op het gaspedaal volstaat om deze ECO-modusfunctie uit te schakelen. Renault R-Link: met dit systeem kunt u de afgelegde ritten herbekijken en een eco-score per rit en/of per dag vragen (verslag van de brandstofkosten volgens de acceleraties, schakelovergangen, enz.). Het systeem geeft ook de kortste en meest vloeiende routes aan om u te helpen het verbruik en de CO 2 -emissies te verlagen Rijhulpmiddelen op het dashboard. De schakelindicator in de toerenteller geeft het ideale schakelmoment aan om zo het brandstofverbruik te drukken. De ECO-zone op de toerenteller toont het ideale toerental om het verbruik te optimaliseren. 2. ECO-modusfunctie. Om nog meer brandstof te besparen, grijpt de ECO-modusfunctie in op het koppelbeheer, de motorsturing, de vervroegde weergave van de schakelindicator en de afstelling van de gasrespons. 3. ECO-navigatie. Deze functie van het Renault R-Link-systeem meet het ecologische profiel van elke bestuurder en geeft praktische tips om het verbruik en de CO 2 -emissies nog verder terug te dringen: ritbalansen, gepersonaliseerde tips, enz.

42 26 / 27 ONZE EERSTE DOELSTELLING: UW TEVREDENHEID EEN VERLEIDELIJK DESIGN, WAARNEEMBARE KWALITEIT EN DOORDACHTE TECHNOLOGIEËN GAAN HAND IN HAND OM U EEN UITZONDERLIJKE RIJERVARING EN LEVENSKWALITEIT OP MAAT TE BIEDEN. DANKZIJ DE AANDACHT DIE ALLE DETAILS ONDERGINGEN, WAS UW COMFORT NOG NOOIT ZO HOOG. VOOR DEZE NIEUWE KANGOO-GENERATIE HEBBEN WE ONS ALS DOEL GESTELD OM UW TEVREDENHEID NOG EXPONENTIEEL TE VERHOGEN.

43 K "Kwaliteit blijft een strategische prioriteit voor de groep en een waarde die het imago van onze merken ten goede komt. Professionalisme, competentie, expertise en strenge normen: waarden die Renault in elke levensfase van een voertuig toepast om klanten de beste product- en servicekwaliteit te garanderen en zo zijn volledige tevredenheid te verzekeren." Jean-Pierre Vallaude RENAULT-KWALITEIT IN CIJFERS

44 28 / 29 ONZE ABSOLUTE PRIORITEIT : VEILIGHEID VOOR IEDEREEN VEILIGHEID STAAT BOVENAAN HET PRIORITEITENLIJSTJE VAN RENAULT. IN KANGOO BESCHIKT U OVER ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEIDSSYSTEMEN DIE TOT DE MEEST VERNIEUWENDE EN PERFORMANTE SYSTEMEN OP DE MARKT BEHOREN.

45 VOORKOMEN Om risico s te voorkomen en de bestuurder in alle omstandigheden te informeren De technologieën die Renault op punt stelt, zijn ontwikkeld om de bestuurder in realtime bewust te maken en te informeren. Ze garanderen een serener, veiliger weggedrag. CORRIGEREN Deze technologische hoogstandjes veranderen alles Renault heeft rijhulpsystemen uitgewerkt die in alle omstandigheden een aanzienlijke reactiviteit verzekeren en die zo helpen om onaangename verrassingen en bestuurdersfouten te compenseren. BESCHERMEN Alle inzittenden van de wagen maar ook de andere weggebruikers Dankzij zijn expertise op het gebied van ongevalstudies en innovatieve technologieën ten gunste van iedereen biedt Renault een van de veiligste gamma s op de markt. Onze prioriteit: een maximale veiligheid verzekeren bij ongevallen om zo levens te redden Bescherming. Airbags vooraan, zijdelingse airbags voor hoofd/borst, veiligheidsgordels met gordelspanners (voorzetels) en krachtbegrenzers, antidoorschuifsysteem (bestuurder en voorpassagier). 2. ABS. Antiblokkeerremsysteem voor de wielen met elektronische remkrachtverdeling EBV, gekoppeld aan het remhulpsysteem om ervoor te zorgen dat de wagen bestuurbaar blijft bij forse remmanoeuvres. 3. Dynamische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met ASR-antislipsysteem in combinatie met Extended Grip en de vertrekhulp op hellingen. Extended Grip is een griphulpsysteem dat de tractie van uw Kangoo verhoogt in moeilijke rijomstandigheden (gladde wegen door modder, sneeuw, zand, enz.). De vertrekhulp op hellingen is erg handig wanneer men moet wegrijden op een steile helling (stijgend of dalend). 4. Snelheidsregelaar en -begrenzer. Maakt het mogelijk om een kruis- of maximumsnelheid vast te leggen. De gekozen snelheid aanpassen kan met de toetsen op het stuur. 5. Parkeerhulpsysteem. Parkeermanoeuvres worden gemakkelijker, sneller en veiliger. De achteruitrijradar detecteert hindernissen achteraan de auto door middel van een geluidsalarm: hoe kleiner de afstand met het obstakel, hoe sneller de opeenvolgende geluidssignalen. SENSIBILISEREN EN HELPEN Bijdragen tot veiligheid voor iedereen Renault stelt de mens centraal in zijn activiteiten en schaart zich achter tal van maatschappelijke preventie - en sensibiliseringsinitiatieven met betrekking tot verkeersrisico s in scholen en universiteiten, bij kinderen en internationale instellingen. Het merk engageert zich ook om de efficiëntie van de hulpdiensten bij interventies te verbeteren. Renault : veiligheid in cijfers Meer dan 600 personen binnen het bedrijf werken enkel en alleen op de veiligheid van de voertuigen. Investeert jaarlijks 100 miljoen euro in onderzoek en ontwikkeling voor veiligheid. 400 reële crashtests en 4000 digitale simulaties per jaar.

46 RENAULT KANGOO AL 17 JAAR ORIGINEEL

47

48 ( FOTO'S : D. SAYLAN, O. BANET PRINTED IN EC DECEMBER 2014 CABINET PATRIARCHE & CO ARCHITECTES, LIN ARCHITECTES URBANISTES, CITÉ GRÜNER-SAINT-ÉTIENNE, CITÉ DU DESIGN-SAINT-ÉTIENNE MÉTROPOLE, DOCK 40 RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de ,00 / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. : Milieuinformatie [KB ] : Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (december 2014). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten gelden voor het hele gamma Renault Kangoo. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renault-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET FOCUS Design en technologie SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET PLEZIER & VRIJHEID Er even tussenuit.

Nadere informatie

Dacia viert zijn 10 de verjaardag

Dacia viert zijn 10 de verjaardag Dacia viert zijn 10 de verjaardag Ontdek onze 'Anniversary nu zaterdag 28 maart. En maak kans uw verjaardagsfeest te winnen in het hele Dacia-netwerk. Dacia lanceert de Anniversary Dacia is 10 geworden

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault KANGOO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie

beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie beperkte mobiliteit Renault mobiliseert zich voor uw autonomie (www.renault.be) (www.renault-ze.com) Foto s : J.B. Lemal - C. Cugny - O. Banet - P. Curtet - F. Marty - Renault Communication Printed in

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS Een crossover voor al uw levens. CAPTUR ONDER DE SCANNER Een interieur om te verkennen en te personaliseren

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS Een crossover voor al uw levens. CAPTUR ONDER DE SCANNER Een interieur om te verkennen en te personaliseren RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS Een crossover voor al uw levens CAPTUR ONDER DE SCANNER Een interieur om te verkennen en te personaliseren DRIVE THE CHANGE Captur en de concept-car Captur VOORWOORD

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

renault clio R.S. 200 edc drive the change

renault clio R.S. 200 edc drive the change NIEUWE renault clio R.S. 200 edc drive the change De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Kangoo twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E.: GEEN UITSTOOT (1), 100 % PROFESSIONEEL DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E.

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E.: GEEN UITSTOOT (1), 100 % PROFESSIONEEL DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. KANGOO Z.E.: GEEN UITSTOOT (1), 100 % PROFESSIONEEL DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. Elke Kangoo in een oogopslag p. 04 Het gamma

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

U houdt van uw gezin. Hij ook.

U houdt van uw gezin. Hij ook. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Hij ook. De monovolume Dacia Lodgy beantwoordt aan de behoeften van hedendaagse gezinnen. Hij is leverbaar met 5 of 7 gemakkelijk toegankelijke plaatsen en toont zich

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Dacia Lodgy Accessoiregamma

Dacia Lodgy Accessoiregamma Dacia Lodgy Accessoiregamma GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Overzicht Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR The New ix20 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS #02 RENDEZ-VOUS BIJ UW RENAULT VERDELER OPENDEURWEEKEND OP 14 EN 15 MAART RENAULT DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN

RENDEZ-VOUS #02 RENDEZ-VOUS BIJ UW RENAULT VERDELER OPENDEURWEEKEND OP 14 EN 15 MAART RENAULT DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN RENAULT RENDEZ-VOUS #02 UITZONDERLIJKE CONDITIES OP HET HELE GAMMA NIEUWE RENAULT ESPACE BINNENKORT TE ONTDEKKEN DESIGN IS OOK: UZELF WELDOORDACHTE UITRUSTINGEN GUNNEN ONTDEK ONZE SUPER UITGERUSTE BEPERKTE

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit

Configuratie. SX4 S-Cross 4x2. Samenvatting. Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit SX4 S-Cross 4x2 Familiewagen met focus op comfort en functionaliteit Zeer ruime kofferruimte: inhoud 430 liter Maximale score op botsveiligheid (Euro NCAP) 7 airbags en voetgangersbescherming 5 jaar garantie

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie