RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S."

Transcriptie

1 RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE

2

3 EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en sportief tot in zijn ledlampen Renault Mégane R.S. geeft u onmiddellijk een gevoel van exclusiviteit. Die belofte wordt gehouden zo gauw de krachtige turbomotor met 265 pk van zich laat horen, met zijn constante hernemingen, zijn unieke timbre, zijn uitmuntende prestaties en sensaties Dankzij zijn elegant en krachtig design, een chassis dat bekend staat omwille van zijn precisie en doeltreffendheid, en zijn overvloedige en veeleisende High Tech uitrusting (R.S. Monitor, Renault R-Link ) maakt Renault Mégane R.S. het verschil. Duidelijke keuzes. Het streven naar meesterschap. Voor het rijplezier ontworpen details. Het is tijd voor passie! Renault Mégane Coupé, Renault Mégane R.S. Laat u verleiden door het Sportieve kantje van Mégane." ERIC DIEMERT, DIRECTEUR DESIGN RENAULT SPORT TECHNOLOGIE

4 RENAULT MEGANE Uw Mégane in een notendop p. 06 Motoren en geluidskwaliteit onder de loep genomen p. 14 Technische informatie, Ontdek het productaanbod p. 22 Bescherming op alle niveaus p. 24 COVER MEGANE R.S. Fotograaf ANTHONY BERNIER

5 De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane Coupé & R.S. gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

6 06 / 07 EEN EMOTIE VAN VOORSPRONG 1. DUIDELIJKE ELEGANTIE. VOLMAAKTE SOEPELHEID. EEN UITGESPROKEN SPORTIEF KARAKTER. RENAULT MÉGANE COUPÉ VERBINDT EEN ZELFVERZEKERD DESIGN MET EEN DYNAMISCHE EN KLASSEVOLLE VOORZIJDE. MET EEN RUIT DIE DE WEG UITDAAGT, LED-KOPLAMPEN DIE DE NACHT VERLICHTEN, EEN MOTORKAP DIE EEN GESPIERDE MOTOR ONTHULT. VOORUIT!

7 KRACHT EN ELEGANTIE Voorkant. Met zijn machtig logo, zijn agressieve grille en zijn scherpe blik weerspiegelt de nieuwe voorkant het sportieve karakter van Renault Mégane Coupé. De voorbumper, de uitgesproken gestroomlijnde motorkap en de led-koplampen zorgen voor een aparte stijl. 2. Renault Mégane R.S. Rechtstreeks geïnspireerd door de competitie, blakend van doeltreffendheid, verlangend naar prestaties, Renault Mégane staat in pole position. Met zijn duidelijk zichtbare specifieke logo geeft Renault Mégane R.S. gestalte aan zijn statuut van sportieveling binnen de Mégane familie. 3. Pack R.S. Rood Design. Met hun rode kleur onderstrepen de kenmerkende elementen van de R.S.-lijn (F1-plaatje, zijdelingse bescherming en achterspoiler) duidelijk het sportieve DNA van Renault Mégane R.S. 4. Veel meer dan een Coupé. Een design dat kracht en elegantie met elkaar verbindt, een stijl die bewondering afdwingt, een nieuwe voorzijde die emoties oproept alles in Renault Mégane Coupé geeft zin om achter het stuur plaats te nemen en naar verre bestemmingen te vertrekken. 5. Versie GT-Line. Geprofileerde voorkant, sportief karakter, uitgesproken logo, Renault Mégane Coupé GT-Line maakt u enthousiast nog voor u achter het stuur plaatsneemt.

8 08 / 09 HIGH TECH UITRUSTING HET RENAULT R-LINK MULTIMEDIASYSTEEM, BOSE -GELUID, RIJDEN MET HET OOG, HET OOR EN HET GEVOEL! RENAULT MÉGANE COUPÉ & R.S. ZIJN RIJKELIJK UITGERUST, NEMEN EEN RUIME VOORSPRONG EN NODIGEN U UIT TOT EEN TECHNO -RIJSTIJL!

9 ALLES OM VERDER TE GAAN Renault R-Link-multimediasysteem met aanraakscherm. TomTom -navigatiesysteem, multimedia, handenvrij bellen, online apps Het personaliseerbare Renault R-Link-systeem is ontworpen om de voornaamste functies intuïtief en in alle veiligheid te bedienen, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft af te wenden. Bovendien helpt de Driving Eco 2 -functie u om verstandig te rijden door u gepersonaliseerde tips te geven om uw verbruik te optimaliseren (op bepaalde motoren). 2. Renault handenvrije instap- en startkaart. Instappen, starten en de deuren vergrendelen terwijl u wegwandelt. Zonder sleutel. U dient alleen de kaart op zak te hebben. 3. Audiosysteem Bose Energy Efficient Series. Acht luidsprekers, een subwoofer, een digitale versterker, Het Audiosystem Bose is op maat ontworpen voor Renault Mégane en biedt u een unieke audio-ervaring die niet moet onderdoen voor een live concert. 4. en 5. Specifieke technologieën van Renault Mégane R.S. 4. Analoge teller. Voor meer precisie en een betere leesbaarheid, ongeacht de rijcondities, heeft de teller opnieuw wijzers gekregen, wat het instrumentenbord een sportief karakter geeft. 5. R.S. Monitor 2.0. Ingebouwde telemetrie die de rijparameters weergeeft: motor, versnellingsbak, wegligging. 6. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt uw manoeuvres. Het beeld verschijnt op het scherm van het navigatiesysteem, samen met geleidingslijnen. De camera vormt een aanvulling op de auditieve en visuele hulp van het parkeerhulpsysteem voor- en achteraan.

10

11

12

13

14 14 / 15 RENAULT MEGANE ONDER DE SCANNER HET IS ER ALLEMAAL. ONDER EEN VERFIJNDE MOTORKAP LIGT DE MOTOR TE WACHTEN OP EEN TEKEN VAN UW VOET OM ZIJN PAARDEN LOS TE LATEN. HET AUDIO BOSE -SYSTEEM OMRINGT U MET TONEN EN RITMES. HET R.S. CHASSIS ANTICIPEERT ALVAST OP DE EERSTE BOCHTEN. LET S GO!

15 RENAULT MÉGANE * Wielbasis : mm Lengte : mm Breedte : mm Hoogte : mm Koffervolume (mini / maxi) : 344 / 991 dm 3 * Afmetingen van Mégane Coupé.

16 16 / 17 ENERGY-MOTOR: ZUINIG EN KRACHTIG EEN MOOIE ENERGIE!

17 ENERGY-MOTOREN: MEER TECHNOLOGIE, MEER RIJPLEZIER, MEER BESPARINGEN. De Energy-motoren, waarvan sommige rechtstreeks zijn afgeleid uit de Formule 1 -competitie, tonen zich dynamisch, krachtig, zuinig en CO 2 -arm. Ook op het vlak van rijplezier werd niets aan het toeval overgelaten: De resultaten voor verbruik en emissies staan op het allerhoogste niveau. Downsizing (het beperken van de cilinderinhoud), stop-startsysteem en Energy Smart Management (nieuwe energierecuperatie tijdens het remmen en vertragen): stuk voor stuk innovaties waarmee de Energy-motoren hun milieu-impact beperken en hun rijplezier ten top drijven! Voor nog extra pit en alertheid krijgt de Energy TCe 130 voortaan een overboostfunctie. Die nieuwe update maakt de turbo eerder en vaker beschikbaar. De Energy TCe 130 met overboost beschikt tijdelijk over extra koppel (+ 20 Nm) bij krachtig optrekken. Hij biedt de bestuurder naast extra dynamiek ook sterkere en meer geruststellende hernemingen, ideaal om in te voegen in het verkeer en in te halen. EEN GAMMA VAN VIER BEJUBELDE MOTOREN: TCe 130 EDC: DYNAMISME, REACTIVITEIT, COMFORT EN ZUINIGHEID MET DE AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE. Kiezen voor de automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) met dubbele koppeling en zes verhoudingen, is kiezen voor comfort en reactiviteit zonder nadelige invloed op het verbruik en de CO 2 -emissies. Deze dynamische en reactieve combinatie beantwoordt in een oogwenk aan al uw wensen. Zijn zes verhoudingen laten zich automatisch of met impulsbewegingen bedienen en staan garant voor krachtige en vloeiende acceleraties: de technologie met dubbele koppeling en dubbel vliegwiel schakelt soepel en zonder schokken. Samen met de TCe 130-motor vormt hij de ideale combinatie voor wie een aangenaam rijgedrag en uitmuntende functionaliteit in alle omstandigheden wil combineren met een laag verbruik op het niveau van een klassieke handgeschakelde versnellingsbak.

18 18 / 19 LIVE SOUND RENAULT MÉGANE BOSE EDITION OF EEN NIEUWE DIMENSIE VAN PLEZIER. MET HET AUDIOSYSTEEM BOSE ENERGY EFFICIENT SERIES ONTDEKT U EEN KLANK OP MAAT, ONGEACHT UW PLAATS IN HET INTERIEUR. DIEPE BASSEN, FIJNE HOGE TONEN, EEN UITERST REALISTISCHE KLANK GENIET VAN EEN UITZONDERLIJKE ERVARING. ALSOF DE MUZIEK IN UW INTERIEUR WORDT UITGEVOERD! GEEN ENKEL COMPROMIS: KLANK GESUBLIMEERD. Het audiosysteem Bose Energy Efficient Series werd speciaal voor Renault Mégane ontwikkeld door Bose. Het systeem werd tot in de puntjes aangepast aan de akoestiek van het interieur en biedt een klank op maat voor de voorste en achterste plaatsen. Het systeem telt 8 uiterst performante luidsprekers, een compacte en krachtige subwoofer onder de rechter voorzetel en een digitale versterker in het instrumentenbord. Die laatste omvat een signaalverwerkingssysteem van Bose, dat speciaal werd afgestemd op de interieureigenschappen van Renault Mégane. De onderdelen van het systeem Bose Energy Efficient Series, die speciaal werden ontwikkeld voor Renault, zijn 30% kleiner en 40% lichter en verbruiken 50% minder energie dan andere, vergelijkbare systemen. De klank is steeds rijk, natuurlijk en gedetailleerd, ongeacht het luistervolume, om zo de authentieke klank te produceren zoals de artiest die bedoeld heeft. Zo geniet u van een unieke akoestische ervaring.

19 RENAULT EN BOSE : SAMENWERKEN AAN EEN KLANK OP MAAT Sinds 2008 werken Renault en Bose samen om automobilisten te laten genieten van de troeven van beide merken: innovatie, plezier en uitmuntende kwaliteit. Dankzij die waarden kunnen beide merken de grenzen van de gewone samenwerking overschrijden om tot een perfect resultaat te komen. De fundamenten van het partnerschap Renault - Bose : expertise delen, praten, uitwisselingen... Onmisbare repetities om u te laten genieten van de mooiste klankervaring!

20 20 / 21 MEGANE R.S. TOTAL PERFORMANCE

21 DAGELIJKS DE SENSATIES VAN EEN SPORTIEVE RIJSTIJL BELEVEN EEN DROOM? NIET NOODZAKELIJK! RENAULT MEGANE R.S. MAAKT HET VOOR U WAAR: MET ZIJN SOEPELE, KRACHTIGE, NERVEUZE V TURBOMOTOR. MET ZIJN WEGLIGGING ALS OP HET CIRCUIT. MET ZIJN BUITENGEWONE PRESTATIES. MET ZIJN INTENSE SENSATIES... UITSTEKENDE WEGLIGGING, HET R.S. CHASSIS Het door de ingenieurs van Renault Sport op punt gestelde R.S. chassis zorgt met zijn beroemde voortrein met onafhankelijke spil voor een uitzonderlijke wegligging en een optimale motoriek. De voortrein met onafhankelijke spil, die uit de competitie is overgenomen, scheidt de vermogensoverbrenging van de stuurfuncties, om het vermogen beter op de weg over te brengen. Samen met het sperdifferentieel met gedeeltelijke blokkering is hij ideaal voor op de weg, maar ook voor op het gesloten circuit, waar hij het beste van zichzelf laat zien. Het R.S. chassis garandeert een maximale sportiviteit, mogelijk gemaakt door de technologische innovaties van Renault Sport. RONDERECORD OP DE NÜRNBERGRING VOOR DE V TURBO MOTOR! Met zijn vermogen in sportmodus van 265 pk (195 kw) bij 5500 t/min (en een koppel van 360 Nm vanaf 3000 t/min) levert de v Turbomotor uitmuntende prestaties. Deze soepele en krachtige motor is uitgerust met een variabele timing van de inlaatnokkenas voor meer koppel bij lage toerentallen en een turbo met een druk van 1,5 bar voor de hoge toerentallen. Het motorgeluid werd bijgewerkt voor maximaal akoestisch plezier en is -vooral tijdens het optrekken- onweerstaanbaar! 1. Asdrager. 2. Scharnierpunthouder. 3. Onderste wieldraagarm. 4. Antirotatiestang.

22 22 / 23

23 FOCUS STIJL & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT IN DE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Renault Mégane CREATIEF ATELIER / Interieuraankleding ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl AFMETINGEN / Volumes en maatschema's UITRUSTING EN OPTIES / De volledige lijst VRIJLOOP / De motorprestaties

24 CHROMO ZONE HET KLEURENPALET ONTPLOOIT ZICH. RENAULT MÉGANE COUPÉ IJSWIT (NM) NACRE WIT (M) CASSIOPEIAGRIJS* (M) ECLIPSGRIJS (M) CHOCOLADEBRUIN* (M) STERZWART (M) MAJORELLEBLAUW* (M) DYNA ROOD (M) MALTABLAUW (M) Enkel beschikbaar op versies GT-Line * Niet beschikbaar op versies GT-Line

25 RENAULT MÉGANE R.S. IJSWIT (NM) NACRE WIT (M) PLATINIUMGRIJS (M) CASSIOPEIAGRIJS (M) STERZWART (M) HELROOD (NM) SIRIUS GEEL (M) NM : Niet-Metaalkleur ; M: Metaalkleur

26 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! LIMITED BELANGRIJKSTE UITRUSTING OP LIMITED 1/3-2/3 neerklapbare achterbank 3 drie-puntsveiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer 3 hoofdsteunen achteraan ABS met remhulpsysteem Achteruitrijradar Aluminium velgen 16" Kaleido Anti-whiplash hoofdsteunen Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Badge Limited Bandendrukcontrolesysteem Bandenopblaaskit met compressor Begeleidingsverlichting Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bestuurderszetel in de hoogte regelbaar met lendensteunregeling Binnenafwerking antracietgrijs Centrale console met armsteun Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Deurdrempels Limited Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Donker carbon stoffen zetelbekleding "Cube" Donkergetinte ruiten achteraan Elektrisch inklapbare buitenspiegels in koetswerkkleur Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Geïntegreerde Carminat TomTom LIVE - Beneluxwegenkaart - joystick Gordijnairbags voor- en achteraan In de hoogte en in de lengte regelbaar lederen stuurwiel Interieurfilter Isofix bevestigingssysteem op zijdelingse plaatsen achteraan Koplampen met automatische ontsteking Laterale beschermstrips in koetswerkkleur LED-dagrijlichten Lederen versnellingsknop Mistkoplampen Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Richtingaanwijzers met impulsbediening R-Plug&Radio+ (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth) Ruitenwissers vooraan met regensensor Snelheidsregelaar - begrenzer Startblokkeersysteem met transponder Veiligheidsgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanner Vertrekhulpsysteem op hellingen (enkel op EDC Automaat) Zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Stoffen zetelbekleding "Cube" Alu velg Kaleido 16"

27 BELANGRIJKSTE UITRUSTING OP BOSE = LIMITED + Aluminium velgen 17" Akihiro zwart met diamant-look Badge Bose Binnenafwerking glanzend zwart Bose Energy Efficient Series : 8 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Deurdrempels Bose Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Lichtgrijze veiligheidsgordels Passagierszetel in hoogte regelbaar Verlichte make-upspiegel Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Badging Bose Bose zetelbekleding stof / imitatieleder Alu velg Akihiro 17"

28 GT-LINE BELANGRIJKSTE UITRUSTING OP GT LINE = LIMITED + Achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal Aluminium pedalen (behalve TCe 130 EDC) Aluminium velgen Celsium 17" (18" Serdard op dci 165) Bekleding van de deurdrempels met monogram GT-Line Buitenspiegels en deurgrepen in Dark Metal Gemengde zetelbekleding stof / imitatieleder Sport Hoofdsteunen vooraan met logo GT-Line (GT op dci 165) Rode sierlijst op de dashboard met monogram GT-Line (GT op dci 165) Voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifiek koplampen en LED (zonder mistkoplampen) Alu velg Celsium Dark Metal 17" Sport zetelbekleding stof / imitatieleder GT-Line sierlijst op de dashboard

29 MEGANE R.S. BELANGRIJKSTE UITRUSTING OP R.S. 1/3-2/3 neerklapbare achterbank 3 drie-punt veiligheidsgordels achteraan met krachtbegrenzer 3 hoofdsteunen achteraan ABS met remhulpsysteem Achteruitrijradar Antidoorschuifairbag in de zitting van de bestuurderszetel (niet beschikbaar met Recaro zetels) Anti-whiplash hoofdsteunen vooraan (niet beschikbaar met Recaro zetels) Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar Aluminium velgen 18" Tibor Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Bandendrukcontrolesysteem Bandenopblaaskit met compressor Begeleidingsverlichting buiten Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Centrale console met armsteun Deurgrepen in koetswerkkleur Donkergetinte ruiten achteraan Dynamische stabiliteitsregeling ESC (ESP) met antislipsysteem (ASR) Elektrisch inklapbare verwarmde buitenspiegels Elektrische ruiten met impulsbediening Gordijnairbags voor- en achteraan In de hoogte en in de lengte regelbaar lederen stuurwiel In de hoogte regelbare bestuurderszetel met lendensteunregeling Isofix bevestigingssysteem op zijdelingse plaatsen achteraan Koplampen met automatische ontsteking Alu velg Tibor 18" Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Renault handenvrije instap- en startkaart Renault R-Link : digitaal multimedia aanraakscherm in kleur, navigatiesysteem TomTom LIVE, Europawegenkaart, radio mono-cd MP3 Arkamys, AUX + USB, handenvrije kit Bluetooth Renault Sport aluminium pedalen Rode stiknaden op stuurwiel, versnellings- en versnellingsknop Rode veiligheidsgordels Ruitenwissers vooraan met regensensor en automatische intervalregeling Snelheidsregelaar-begrenzer Sport chassis Startblokkeersysteem met transponder Stoffen zetelbekleding Renault Sport zwart carbon met rode stiknaden Stop & Start Zijdelingse airbags borstkas / bekken vooraan Renault Sport stoffen zetelbekleding Stoffen zetelbekleding Recaro (optie)

30 ESSENTIËLE ACCESSOIRES EXTRA STIJL, COMFORT OF TECHNOLOGIE? RENAULT BIEDT U EEN BREED GAMMA BASISACCESSOIRES DIE SPECIAAL WERDEN UITGEDACHT EN ONTWIKKELD VOOR UW RENAULT MÉGANE Sportkit. Een brede waaier aan personaliseringsmogelijkheden om het dynamische karakter van Mégane te versterken. Deze kit omvat een voorspoiler, zijschorten en een achterdiffuser. Om het sportieve karakter van uw Mégane nog meer in de kijker te zetten, kunt u tot slot opteren voor de lichtmetalen velgen "Avanza". 2. Versnellingspookknop Renault Sport. Deze verchroomde versnellingspookknop laat geen twijfel bestaan over het sportieve temperament van uw Mégane. Naast zijn esthetische look verzekert deze versnellingspookknop bijzonder nauwkeurige schakelovergangen dankzij zijn hogere gewicht. 3. Tapijten. De matten van Renault zijn op maat gemaakt en passen harmonieus in het interieur van uw auto. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en komen de veiligheid ten goede. Rubber of stof? Kies de Renault-matten die het best bij u passen. 4. Omkeerbare koffermat. Met een stoffen kant en een rubberen kant beschermt deze mat uw koffer tegen het vuil dat uw vrijetijdsactiviteiten met zich meebrengen. 5. Aluminium deurdrempels. Ideaal om de instap van uw wagen op een stijlvolle manier te beschermen. 6. Renault Velgen. De lichtmetalen velgen zijn niet alleen mooi, maar ook veilig en ze verlenen uw auto een dynamische sierlijkheid. Velgen Asteria 16" (afgebeelde velg), Velgen Avanza antracietgrijs 16", Velgen Avanza 17", Velgen Avanza gesatineerde chroom 17".

31

32 AFMETINGEN & VELGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFER RUIMTE, SIERWIELDOPPEN EN VELGEN... EEN WAGEN GEMAAKT OM IN AL UW BEHOEFTEN TE VOORZIEN. MÉGANE COUPÉ MÉGANE R.S.

33 Mégane Coupé Mégane R.S. KOFFERVOLUME (dm 3 ) Minimum (1) Maximum AFMETINGEN (mm) A Totale lengte B Wielbasis C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Totale breedte G1 Totale breedte met buitenspiegels H Totale hoogte leeg H1 Totale hoogte met open koffer J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen > L Lengte van de binnenruimte M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan P Hoogte vooraan onder dak P1 Hoogte achteraan onder dak Q Hoogte achteraan onder dak aan de achterwisser Y Laadopening bovenaan Laadopening maxi Y1 Laadopening onderaan Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten Z Hoogte laadopening achteraan Z1 Laadlengte maxi Z2 Hoogte onder bagagescherm Z3 Laadlengte (achter achterbank) (1) Met 38 dm 3 van opblaaskit. VELGEN Alu velg Kaleido 16" Alu velg Pragma 17" Alu velg Celsium 17" Alu velg Akihiro 17" Alu velg Serdard 18" VELGEN R.S. Alu velg Tibor 18" Alu velg Tibor black mat 18" Alu velg Steev black mat 19" Alu velg Steev Rode omlijsting 19" Alu velg Steev Grijs omlijsting 19''

34 UITRUSTING EN OPTIES VOLLEDIGE LIJST VAN DE UITRUSTINGEN EN BESCHIKBARE OPTIES OP UW VOERTUIG. DE SLEUTEL VOOR EEN VOERTUIG OP MAAT. Limited Bose GT-Line R.S. VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem (AFU) Bestuurders- en passagiersairbags, zijdelingse airbags, gordijnsairbags Dynamische stabiliteitsregeling ESC met antislipsysteem ASR - Dynamische stabiliteitsregeling ESC met 3 modussen (normaal, sport, ontkopelbare) Bandenopblaaskit met compressor Snelheidsregelaar - begrenzer Bandendrukcontrolesysteem Reservewiel (voorlopig op R.S.) (1) RIJGEDRAG Achteruitrijradar Achteruitrijcamera Parkeerhulpsysteem vooraan met achteruitrijcamera - (Pack (Pack Easy-Drive) Easy-Drive) - Renault Sport chassis Cup chassis + sperdifferentieel met gedeeltelijke blokkering + rode Brembo remklauwen (Packs Cup) Pack Cup : Cup chassis + sperdifferentieel met gedeeltelijke blokkering + rode Brembo remklauwen + Tibor alu velgen 18" black mat Pack Cup Recaro : Pack Cup + Recaro zetels vooraan in stof grijs met rode stiknaden (2) Pack Cup Recaro Leder : Pack Cup + lederen Recaro zetels vooraan donker carbon (2) Elektrische variabele stuurbekrachtiging Vertrekhulpsysteem op hellingen (standaard op EDC) (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) - Elektrische parkeerrem (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) - Easy Pack (behalve EDC) : Renault handenvrije instap- en startkaart + elektrische parkeerem + vertrekhulpsysteem op hellingen - Easy Pack EDC : Renault handenvrije instap- en startkaart + elektrische parkeerem - Pack Easy Drive : parkeerhulpsysteem vooraan + achteruitrijcamera + Visio System (verplicht met Renault R-Link) - - R.S. Monitor 2.0 (chronometer, turbodruk, G-G diagramm ) In de hoogte en in de diepte regelbaar stuurwiel ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Koplampen met automatische ontsteking Ruitenwissers vooraan met regensensor Day Time Running Lights LED Mistkoplampen - - Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Sterzwart - Elektrisch inklapbare buitenspiegels Dark Metal Zelfdimmende achteruitkijkspiegel COMFORT Renault handenvrije instap- en startkaart (Pack Easy) (Pack Easy) (Pack Easy) Richtingaanwijzers met impulsbediening Automatische airconditioning afzonderlijk instelbaar 12V-aansluiting vooraan Elektrische ruiten vooraan Panoramisch glazen dak

35 Limited Bose GT-Line R.S. ZETELS - OPBERGVAKKEN 1/3-2/3 neerklapbare achterbank Centrale console met armsteun en 12V-aansluiting achteraan Bestuurderszetel met lendensteunregeling In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de hoogte regelbare passagierszetel - - (4) Isofix bevestigingssysteem op laterale plaatsen achteraan MULTIMEDIA Geïntegreerde Carminat TomTom LIVE - Benelux-wegenkaart - joystick Renault R-Link : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Europa-wegenkaart voor Carminat TomTom + internetdiensten "Services LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar Renault R-Link + Bose : digitale multimedia aanraakscherm in kleur + Europawegenkaart voor Carminat TomTom + internetdiensten "Services LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar + Bose Energy Efficient Series R-Plug&Radio + (mono-cd MP3, AUX + USB aansluiting, handenvrije kit Bluetooth) Bose Energy Efficient Series system (versterker + 8 LS + 1 woofer) - BINNENAFWERKING Stoffen zetelbekleding Cube donker carbon Bose zetelbekleding stof / imitatieleder donker carbon Sport zetelbekleding stof / imitatieleder donker carbon Lederpack Bose: Lederen zetelbekleding donker carbon, elektrische bestuurderszetel en verwarmde zetels vooraan (3) Lederpack GT-Line: Donker carbon lederen zetelbekleding met verwarmde zetels vooraan + in de hoogte regelbare passagierszetel + binnen decor elementen lichtgrijs (3) Lederpack R.S.: Lederen zetelbekleding donker carbon, elektrische bestuurderszetel en verwarmde zetels vooraan (3) Stoffen zetelbekleding Recaro met rode stiknaden (2) (Packs Cup) Lederen zetelbekleding Recaro donker carbon (2) (Packs Cup) Lederen stuurwiel BUITENAFWERKING Alu velgen Kaleido 16" Alu velgen Pragma 17" Alu velgen Akihiro zwart met diamant-look 17" Alu velgen Celsium 17" Alu velgen Serdard 18'' (enkel op GT-Line dci 165) Alu velgen Tibor 18" Alu velgen Tibor black mat 18" (Packs Cup) Alu velgen Steev 19" black mat Alu velgen Steev 19" (met Rode of Platiniumgrijs omlijsting) Specifieke design elementen GT-Line: voorbumper GT-Line in koetswerkkleur met specifieke koplampen en LED, achterbumper GT-Line in koetswerkkleur en geïntegreerde diffuser in Dark Metal Pack Design R.S. Rood : spoilerstrook F1, laterale beschermingstrips en achterspoiler in het rood Metaalkleur Donkergetinte ruiten achteraan KLIK, CONFUGUREER, BEKIJK MET ONZE CONFIGURATOR 3D RENAULT, KUNT U UW MEGANE OP MAAT CONFIGUREREN. ONTDEK HET NU OP

36 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UWWAGEN GOED BEGRIJPT. Energy TCe 115 Energy TCe 130 TCe 130 EDC R.S. 265 Energy dci 110 dci 110 EDC Energy dci 130 dci 165 ARCHITECTUUR - STRUCTUUR Aantal deuren Aantal plaatsen MOTOR Fiscale pk Cilinderinhoud (cm 3 ) Type Inspuitsysteem Direct + Turbocompressor Multipoint Commonrail direct Brandstof Benzine Benzine Benzine Benzine Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Roetfilter (FAP) Serie Serie Serie Serie Boring & Slag (mm) 72,2 x 73,2 72,2 x 73,2 72,2 x 73,2 82,7 x x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 84 x 90 Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Vermogen Kw (pk) 85 (115) 97 (130) 97 (130) 195 (265) 81 (110) 81 (110) 96 (130) 120 (163) tr/min Max.koppel Nm tr/min VERSNELLINGSBAK Type Manueel Manueel EDC Manueel Manueel EDC Manueel Manueel Aantal versnellingen STUURINRICHTING Elektrische variabele stuurbekrachtiging Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Serie Draaicirkel tussen muren (m) 10,95 10,95 10,95 11,35 10,95 10,95 10,95 11,05 WIELEN - BANDEN Referentie velg 6,5 J16/17 6,5 J17 6,5 J17 8,25 J18 6,5 J16/17 6,5 J16/17 6,5 J16/17 8 J18 Banden 16" 205/55 R /55 R16 205/55 R16 205/55 R16 - Banden 17" 205/50 R17 205/50 R17 205/50 R17-205/50 R17 205/50 R17 205/50 R17 - Banden 18" /40R18 95 Y /40 R18 INHOUD Kofferinhoud (dm 3 ) Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) tot 100 km/u (s) 10,9 9,7 9,7 6,0 12,1 11,7 9,8 8, m vanuit stilstand (s) 32,2 30,9 30,9 25,4 33,5 33,2 31,1 29,9 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC CYCLUS Volledige cyclus (l/100 km) 5,3 5,4 5,6 7,5 3,5 4,2 4,0 5,6 Wegcyclus (l/100 km) 4,6 4,6 4,5 6,2 3,2 3,7 3,6 4,9 Stadscyclus (l/100 km) 6,4 6,7 7,4 9,8 3,9 5,1 4,8 6,9 CO 2 (g/km) Categorie CO 2/verbruik B B C D B B B D GEWICHTEN (kg) Rijklaar rijgewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger zonder remmen Aanhanger met remmen Verbruik en emissies gehomologeerd volgens het toepasselijke reglement. 12 wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: 2 -uitstoot. circuits.

37 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Mégane twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden. DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden. DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, internet: post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

38 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM 1. UW VRAAG VIA INTERNET/ TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN 2. U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG, ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN 3. U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING 4. U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN 5. DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN 6. UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT 7. U EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT NIEUWE ESPACE ALLES VERANDERT MET DE NIEUWE RENAULT ESPACE. SCHITTERENDE LIJNEN IN EEN KRACHTIG EN VLOEIEND ONTWERP. DE TYPISCHE KENMERKEN

Nadere informatie

De nieuwe Renault Clio.

De nieuwe Renault Clio. De nieuwe Renault Clio. Na de introductie van de Modus in 2004, gaat Renault door met de vernieuwing en ontwikkeling van haar gamma in het B-segment. De Clio III is een nieuw hoofdstuk in geschiedenis

Nadere informatie

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Ontdek de Opel Insignia. Ontdek een gewaagde synergie van dynamisch design, ergonomische intuïtie en een adembenemende rij-ervaring. Ontdek de wagen die vooruit

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

RANGE ROVER SPORT 2012

RANGE ROVER SPORT 2012 RANGE ROVER SPORT 2012 Dit is de ultieme luxueuze Sports Tourer. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijk weggedrag, een onovertroffen comfort en een waaier aan capaciteiten. Een gespierde koetswerkstijl,

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

Prijslijst M-Klasse. Geldig vanaf 15 december 2011

Prijslijst M-Klasse. Geldig vanaf 15 december 2011 Prijslijst M-Klasse. Geldig vanaf 15 december 2011 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 5 Standaarduitrusting 7 Uitrustingspakketten 11 Opties 15 Accessoires 26 Mercedes-Benz diensten 28 2 Prijzen in voege

Nadere informatie

Verso De avontuurlijke gezinswagen.

Verso De avontuurlijke gezinswagen. Verso Verso De avontuurlijke gezinswagen. 2 Design Nieuw dynamisch design, gezinsvriendelijke functionaliteit. Interieur De Verso is compact vanbuiten maar ruim vanbinnen, met tal van opbergmogelijkheden.

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie

Land Cruiser V8. King of all roads sinds 1951.

Land Cruiser V8. King of all roads sinds 1951. Land Cruiser V8 De markante looks van de Land Cruiser V8 worden bepaald door een nieuw, stoer ogend radiatorrooster, krachtige xenon-koplampen met dagrijlichten en nieuwe achterlichtunits. Met zijn innovatieve

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES

ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES NIEUWE PEUGEOT 308 ALLES DRAAIT OM UW SENSATIES Wanneer het op geslaagd design aankomt, siert eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen was dit dus ook dé leidraad voor de ontwerpers van de Nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

SLK-Klasse Roadster. Prijslijst. Geldig vanaf 13 december 2013

SLK-Klasse Roadster. Prijslijst. Geldig vanaf 13 december 2013 SLK-Klasse Roadster. Prijslijst. Geldig vanaf 13 december 2013 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 5 Uitrustingspakketten 8 Opties 11 Diensten 20 2 Prijzen in voege vanaf 13/12/2013.

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Prijslijst E-Klasse Coupé & Cabrio. Geldig vanaf 15 december 2011

Prijslijst E-Klasse Coupé & Cabrio. Geldig vanaf 15 december 2011 Prijslijst E-Klasse Coupé & Cabrio. Geldig vanaf 15 december 2011 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 6 Interieurconcept 9 Uitrustingspakketten 10 Opties 13 Accessoires 22 Diensten

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013

G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013 G-Klasse. Prijslijst. Geldig vanaf 8 oktober 2013 Inhoud Voorwoord 3 Catalogusprijzen 5 Standaarduitrusting 6 Uitrustingspakketten 16 Opties 21 Accessoires 29 Mercedes-Benz diensten 30 2 Prijzen geldig

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie