NIEUWE RENAULT TRAFIC

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE RENAULT TRAFIC"

Transcriptie

1 NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

2 UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE REIS. HET MODULAIRE INTERIEUR KAN WORDEN AANGEPAST VOOR SPECIFIEKE PROFESSIONELE OF PRIVÉ-DOELEINDEN. NIEUWE TECHNOLOGIEËN GARANDEREN UW VEILIGHEID EN SOEPELE EN ZUINIGE MOTOREN. VERTREKKEN IS NOG NOOIT ZO LEUK GEWEEST.

3 AFGESTEMD OP UW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN Nieuwe voorkant. Koppelt dynamiek aan robuustheid, met uitgerekte en expressieve lichtblokken, een omhullende en beschermende voorbumper. 2. De nieuwe motoren van Trafic leveren recordprestaties met een verbruik van amper 5,7 l/100 km* en een CO 2 -uitstoot van 149 g*. 3. Interieurruimte. Dankzij het ruime interieur en de handige, modulaire zetels biedt Trafic comfortabel plaats aan 9 passagiers en hun bagage. 4. Instrumentenbord. Verzorgd instrumentenbord met verchroomde sierstrips, airconditioning, navigatiesysteem, radio en Bluetooth **. 5.Handenvrije contactkaart. De deuren openen, starten en de deuren sluiten kan zonder sleutel, gewoon door de kaart op zak te hebben. * Verbruik gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ** Naargelang van de versie.

4 MODERN EN COMFORTABEL NIEUWE TRAFIC ZIT BOORDEVOL VERNIEUWENDE OPLOSSINGEN VOOR UW COMFORT. HET INSTRUMENTENBORD BIEDT DE MOGELIJKHEID OM UW TABLET EN SMARTPHONE OP TE BERGEN, AAN TE SLUITEN EN OP TE LADEN. NAVIGATIESYSTEEM, ACHTERUITRIJCAMERA DE TECHNOLOGIE HELPT U EEN HANDJE ACHTER HET STUUR. BINNENIN IS ER 90 L AAN OPBERGVAKKEN OM ALLES BINNEN HANDBEREIK TE BEWAREN. VERNIEUWEND, PRAKTISCH NIEUWE TRAFIC GEEFT COMFORT EEN NIEUWE BETEKENIS.

5 1. INTELLIGENTE OPLOSSINGEN Omhullende en comfortabele zetels. Dankzij de schuimvulling met hogere dichtheid en de nauwkeurig ontworpen vorm bieden de zetels van Nieuwe Trafic een betere zijdelingse ondersteuning. Iedereen vindt een ideale rijhouding dankzij het in de hoogte en diepte verstelbare stuur en de optimale verstelmogelijkheden van de zetels met armsteunen (hoogte, lendensteun, lengte). 2. Tablethouder. Het instrumentenbord van Nieuwe Trafic biedt plaats aan uw multimediatablet, dankzij de perfecte geïntegreerde houder in de middenconsole. 3. Opbergruimtes. Nieuwe Trafic is uitgerust met tal van handige opbergruimtes binnen handbereik van de bestuurder. Zo werd er onder de passagiersbank een 54 l groot vak voorzien waarin grote voorwerpen uit het zicht kunnen worden opgeborgen. 4. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera, geïntegreerd in de achteruitkijkspiegel, vergemakkelijkt het manoeuvreren. Bovendien geeft de sensor achteraan ook een geluidssignaal. 5. Smartphonehouder. Deze houder, die een ideale plaats op het instrumentenbord kreeg, binnen handbereik van de bestuurder, is geschikt voor een brede waaier aan mobiele telefoons.

6 DUBBELSTERK PRESTERENDE ENERGY DCI MOTOR VAN DE FORMULE 1 NAAR DE SERIEMODELLEN Bij Renault is toptechnologie de vrucht van passie. Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1, creëert samen met zijn team de Energy F1-motoren van Renault die een op de vier renstallen uit de Formule 1 aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar! 12-voudig wereldkampioen. Voor de seriemodellen is het Alain Raposo, Directeur Motorontwikkeling bij Renault, die samen met zijn team de nieuwe Energy-motoren ontwikkelt. Volledig onafhankelijk? Integendeel. Rob en Alain hebben dagelijks contact om nieuwe ideeën uit te wisselen, deze uit te werken en te profiteren van elkaars kennis met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de CO 2- uitstoot met 25% verminderen, de robuustheid testen in extreme omstandigheden en het dagelijkse plezier met uw Renault naar het hoogste niveau tillen. Wanneer twee ingenieursteams met een passie voor innovatie de handen in elkaar slaan en hun kennis ten dienste stellen van elkaar, stijgt de dynamiek om enkele van de beste motoren ter wereld te bouwen.

7 DANKZIJ DE TECHNOLOGISCHE KNOWHOW DIE RENAULT IN DE F1 OPDEED, KAN NIEUWE TRAFIC REKENEN OP MOTOREN DIE TEGELIJKERTIJD ZUINIG, SOEPEL EN PERFORMANT ZIJN. DE ENERGY dci 120-MOTOR GAAT DE UITDAGING AAN OM HET VERBRUIK TOT 5,7 L/100 KM TE VERMINDEREN*, ZONDER AAN RIJPLEZIER IN TE BOETEN De moderne technologie van de motor van Nieuwe Trafic, gebaseerd op het door Renault ontwikkelde dci-blok van de laatste generatie, maakt het mogelijk om 1 l/100 km* minder te verbruiken. Er is een turboversie met variabele geometrie (dci 90 pk en dci 115 pk) en een Twin Turbo (dci 120 pk en dci 140 pk) - een brede waaier van motoren dus, die aan ieders behoeften voldoen De Twin Turbo-versie, in combinatie met het Stop & Start-systeem en een nieuw energierecuperatiesysteem (Energy Smart Management) maakt het mogelijk om minder dan 6 l/100 km* te verbruiken. Dat is een record voor een voertuig in deze klasse. De dubbele aanjager zorgt ook voor een soepel rijgedrag en vlotte hernemingen, met meer vermogen in de hoge toeren: De eerste turbo, met zeer lage inertie, maakt de motor koppelrijk in de lage toeren, met zeer alerte reacties tijdens het wegrijden en de acceleraties als resultaat. De tweede turbo neemt het over in de hogere toeren en zorgt voor een hoog vermogen zonder ademnood, voor constante, gelijkmatige en lineaire acceleraties. Minder verbruik en meer rijplezier! Met Nieuwe Trafic wint u op elk vlak. *Verbruik gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ENERGY dci 120 Koppel (Nm) Vermogen (pk) tr/min

8 RIJKELIJK VOORZIEN ZOWEL VOOR HET GROEPSVERVOER ALS VOOR DE FAMILIE UITSTAPJES, IS DE UITGEBREIDE INRICHTING VAN DE NIEUWE TRAFIC EINDELOOS CONFIGUREERBAAR. HIJ IS BESCHIKBAAR VOOR HET ONTVANGEN VAN 9 PERSONEN EN DE BAGAGES, IN EEN VOLLEDIGE VERZORGDE EN GEORGANISEERDE CONFORT. Nieuwe Trafic is niet alleen slim bedacht, maar ook modulair. Hij biedt plaats aan 9 passagiers met bagage. Achterin is er volop plaats voor de passagiers, die zich comfortabel kunnen installeren op de hertekende achterbanken. De praktische en modulaire Nieuwe Trafic is uitgerust met een neerklapbare en uitneembare achterbank, om nog meer bagage te kunnen vervoeren. De binnenruimte van Nieuwe Trafic zal u blijven verbazen. Opklapbare hoedenplank Neerklapbare achterbank Koffer met 4,1 m 3 opbergruimte

9 2 plaatsen 3 plaatsen 5 plaatsen 6 plaatsen 9 plaatsen 8 plaatsen

10 ONLINE ONDERWEG MET NIEUWE TRAFIC BENT U ALTIJD OP DE GOEDE WEG, DANKZIJ DE MEDIA-NAV-TECHNOLOGIE OF DE R & GO-APPLICATIE. MAAK VERBINDING MET DEZE APPLICATIE VIA UW SMARTPHONE OF TABLET EN BLIJF ONLINE, IN ALLE VEILIGHEID.

11 MEDIA NAV Met Renault MEDIA-NAV, het ingebouwde aanraakscherm, kunt u gebruik maken van enkele nuttige en handige functies: navigatie, radio, audio-streaming muziek en handenvrije telefonie - dankzij de Bluetooth -technologie. Met Renault MEDIA-NAV hebt u alle basisfuncties van de multimedia binnen handbereik Door eenvoudig op het scherm te tikken personaliseert u de 2D of 2,5 D Birdview-kaartweergave en activeert u de stembediening van de navigatiefuncties. 2. MEDIA-NAV maakt navigatie met aanraakscherm mogelijk. Eenvoudig en intuïtief om een adres in te voeren of de wegenkaarten te updaten op de website https://renault.naviextras.com/. 3. Beluister uw muziek op uw draagbare speler dankzij de Bluetooth -technologie of door het toestel aan te sluiten op de USB- of Jack-ingangen op het voorpaneel. 4. Telefoneer handenvrij en zoek uw adressenboekje of het overzicht van oproepen met de Bluetooth -technologie. RENAULT R & GO Renault R & GO is een praktische en intelligente app, ontwikkeld om uw mobiele telefoon en tablet naadloos te integreren in uw Renault. Plaats uw smartphone of tablet in de houder en laat u leiden door een nieuwe ervaring. Deze gebruiksvriendelijke app biedt u toegang tot 4 universums Multimedia, Telefonie, Navigatie en Voertuig op een ergonomische en intuïtieve manier. Ideaal om muziek te streamen, uw contacten te beheren, nauwkeurig te navigeren en informatie over uw verbruik te raadplegen of de Driving eco 2 -functies te gebruiken Dat kan nu allemaal met de nieuwe R & GO-app van Renault.

12 REIS IN ALLE VEILIGHEID VOOR RENAULT IS UW VEILIGHEID OP DE BAAN VAN ESSENTIEEL BELANG. ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN ZIJN UITGERUST MET DE BESTE TECHNOLOGIE OP HET VLAK VAN ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID. NIEUWE TRAFIC, STANDAARD UITGERUST MET ESP VAN DE LAATSTE GENERATIE, BESCHERMT DE INZITTENDEN MET ZIJN RUIME WAAIER VAN VEILIGHEIDSSYSTEMEN EN RIJHULPSYSTEMEN.

13 VOORKOMEN Op gevaren anticiperen en de bestuurder in alle omstandigheden de nodige informatie bezorgen CORRIGEREN Geavanceerde technologieën die het verschil maken BESCHERMEN Alle inzittenden van het voertuig, maar ook de weggebruikers Nieuwe Trafic garandeert uw veiligheid op de baan. De snelheidsregelaar/-begrenzer (1) maakt het mogelijk om een constante snelheid of maximale snelheid in te stellen. De gekozen snelheid aanpassen kan met de toetsen op het stuur. De radar (2)* of achteruitrijcamera zorgen voor veilige manoeuvres. Het controlesysteem voor de bandenspanning verwittigt u in geval van drukverlies of een lekke band. Dankzij de alleweerbanden kunt u met een gerust gemoed rijden, ongeacht de weersomstandigheden (optioneel). Het ESP van de nieuwe generatie (3)* verzekert de stabiliteit van het voertuig en detecteert het laadniveau om de efficiëntie van de trajectcorrecties te verhogen. Drie functies zijn onontbeerlijk bij dagelijks gebruik: - Extended Grip (verbeterde tractie) geeft het voertuig meer grip op losse ondergronden, zoals zand, modder of sneeuw. - de Vertrekhulp op hellingen (4) handhaaft automatisch 2 seconden lang de remdruk zodat de bestuurder de tijd heeft om gas te geve - het antislingersysteem voor aanhangwagens detecteert en corrigeert slingerbewegingen. Nieuwe Trafic is uitgerust met een uitstekend systeem voor passieve veiligheid (5). Verstevigde structuur, frontale airbags met voorgeprogrammeerde ontplooiing voor de bestuurder en zijn passagier, in combinatie met gordelspanners en krachtbegrenzers, zijdelingse airbags borstkas en gordijnairbags (naargelang van de versie). Voor de passagiers achterin zijn er ook gordels met krachtbegrenzers. De veiligheid van kinderen wordt verzekerd door de Isofixbevestigingen op de zijplaatsen van de achterbank, en de mogelijkheid om de passagiersairbag uit te schakelen (6). *Niet-bindende afbeelding SENSIBILISEREN EN BIJSTAAN Ons inzetten voor de veiligheid van iedereen Bij Renault staat de mens centraal. Daarom zetten we ons in voor talrijke preventie- en sensibiliseringscampagnes rond de gevaren van het verkeer, georganiseerd in scholen en universiteiten, bij kinderen en jongeren, en in internationale instellingen. Het merk engageert zich ook om de efficiëntie van de hulpdiensten bij interventies te verbeteren. Veiligheid bij Renault in enkele cijfers Meer dan 600 personen binnen het bedrijf houden zich uitsluitend met voertuigveiligheid bezig. Er wordt elk jaar 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van veiligheid. Er worden elk jaar 400 crashtests in reële omstandigheden en 4000 digitale simulaties gedaan.

14 CREATIEVE WERKPLAATS UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE. ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Passagiersbank vooraan 2 plaatsen Passagiersbank op de 2 de zeterlrij met 3 plaatsen : uitneembaar Passagiersbank op de 3 de zetelrij met 3 plaatsen : neerklapbaar, opplooibaar, uitneembaar Voorbumper, buitenspiegels, laterale beschermstrips, opstaptrede en zijdelingse achtercolonnes in graphite zwart In de hoogte regelbare 3-punts oprolgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanners op de buitenste zitplaatsen Automatische en centrale deurvergrendeling tijdens het rijden Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met opbergruimte onder de zitbank Bagagescherm Manueel airconditioning vooraan Sierwieldoppen 16'' MAXI Armsteunen achteraan Bijkomende verwarming achteraan Airconditioning voor en achteraan Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking Bagagenet Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten en ruitenwissers* Alu-velg 17" Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontrole Zijpanelen achteraan met vaste ruit Sierwieldoppen 16" BOL Dagrijlichten (geen LED) Roetfilter Isofix-bevestigingen op de buitenste zitplaatsen van de 2de zetelrij Bandenopblaaskit Rokerskit : Sigarenaansteker en verplaatsbare asbak Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Pack Look voor- en achteraan: voorbumper, railbeschermers en zijdelingse achtercolonnes in koetswerkkleur Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten achteraan Stijlpack : buitenspiegels in koetswerkkleur, radiatorrooster met chroom inserten en sierlijst in glanzend zwart, voorbumper Zijschuifdeur links en rechts met opengaande ruit Mistkoplampen Gesloten opbergruimte aan passagiersziijde Snelheidsregelaar en -begrenzer Zetelbekleding zwart Java In de hoogte regelbare enkele passagierszetel met Boordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergave Zijpaneel links met vaste ruit Zijschuifdeur rechts met vaste ruit Achterdeuren 180 met ruiten Elektrische en verwarmde buitenspiegels Zetelbekleding donker carbone Kario Bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun en lendesteunregeling met in de hoogte regelbare hoofdsteun Startblokkeersysteem Bandendrukcontrolesysteem In de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel Radio-Tuner met bediening aan het stuur, USB & Jack aansluiting en handenvrijekit Bluetooth Bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun, lendesteunregeling en armsteun lendesteunregeling en armsteun Parkeerhulpsysteem achteraan Donkergetinte ruiten achteraan Lederen stuurwiel CONFORT = GRAND CONFORT = CONFORT + * Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser later beschikbaar LUXE = GRAND CONFORT + IJSWIT (OV 369)* MOLGRIJS (OV KPF)* MAGMAROOD (OV NNS)* BAMBOEGROEN (OV DPA)* CASSIOPEAGRIJS (TE KNG)** PLATINIUM GRIJS (TE D69)** MIDNIGHT ZWART (TE D68)** PANORAMABLAUW (TE J43)** KOPER BRUIN (TE CNH)** ASBEIGE (TE HNK)** * Niet metaalkleur. ** Metaalkleur. ZETELBEKLEDING KARIO ZETELBEKLEDING JAVA SIERWIELDOP 16" MAXI ALU VELGEN 17" CYCLADE

15 CONFIGURATIES MAATWERK VOOR UW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN PROFIEL ACHTERDEUREN MET 2 ZIJRUITEN 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR MET RUITEN 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR ACHTERDEUREN 180 MET RUITEN ACHTERKLEP MET RUIT PACK LOOK VOOR-EN ACHTERAAN STIJLPACK MODULARITEIT 2 PLAATSEN 3 PLAATSEN 5 PLAATSEN 6 PLAATSEN 8 PLAATSEN 9 PLAATSEN

16 AFMETINGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFERINHOUD, STIJL VAN VELGEN OF WIELDOPPEN EEN AUTO VOOR AL WAT U ZICH MAAR WENST COMBI PASSENGER GRAND PASSENGER GEWICHT (kg) Versie Passenger Grand Passenger Hoogst toegelaten gewicht Rijklaar leeggewicht* Max nuttig laadvermorgen (NLV)* Aanhanger met/zonder remen 2 000/750 * Volgens motorisaties. NUTTIG LAADVOLUME * (m 3 ) Passenger Grand Passenger Versie 8-9 plaatsen 1 1,8 Versie 8-9 plaatsen / zetelrij 3 neergeklapt 2,5 3,4 Versie 5-6 platsen 3,2 4,1 Versie 5-6 plaatsen / zetelrij 2 neergeklapt 4,7 5,7 Versie 2-3 plaatsen 5,2 6 * VDA methode: het volume is gementen met elementen van 1 liter (200*100*50 mm). Koffervolume met bagagenet (optie). AFMETINGEN (mm) Passenger Grand Passenger Buitenafmetingen Lengte Brendte zonder/met buitenspiegel / / Hoogte Wielbasis Overhang vooraan Overhang achteraan Binnenafmetingen Laadlengte* in versie 8-9 plaatsen in versie 8-9 plaatsen / zetelrij 3 neergeklapt in versie 5-6 plaatsen in versie 5-6 plaatsen /zetelrij 2 neergeklapt in versie 2-3 plaatsen Maximum binnenbreedte Breedte tussen de wielkasten Nuttige hoogte Zijschuifdeur(en) Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) op 600 mm boven de vloer Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) op 100 mm boven de vloer Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breddte laadopeneing op 70 mm boven de vloer Hoogte laadopening deuren 180 / Achterklep / / Hoogte laaddrempel Vrij hoogte * Laadlengte op de vloer met achterklep

17 MOTOREN VERBRUIK, PRESTATIES... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW AUTO GOED BEGRIJPT. dci 90 dci 115 Energy dci 120 Energy dci 140 Twin Turbo Twin Turbo MOTORISATIES Cilindrinhoud (cm³) / Aantal cilinders / Aantal kleppen 1 598/4/ /4/ /4/ /4/16 Max. vermogen kw CEE (pk) bij tr/min 66 (90)/ (115)/ (120)/ (140)/3 500 Max. koppel Nm CEE bij tr/min 260/ / / /1 500 Injectietype Common rail + turbo met variabele geometrie Common rail + Twin Turbo Brandstof en brandstoftank (l) Diesel - 80 Milieunorm / Katalysator / Roetfilter Versnellingsbak (6 vers.) Manueel Stop & Start + Energy Smart Management - - PRESTATIES Topsnelheid (km/u) /100 km / u (s) 15,9 12, ,8 VERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT * Stadscyclus (l/100 km) 7,8 7,8 6,4 7,2 Wegcyclus (l/100 km) 6 6 5,3 5,8 Volledige cyclus (l/100 km) 6,6 6,6 5,7 6,2 CO 2 -uitstoot (g/km) STUURINRICHTING Draaicirkel tussen stoepranden (m) Korte wielbasis : 11,84 Lange wielbasis : 13,17 Draaicirkel tussen muren (m) Korte wielbasis : 12,40 Lange wielbasis : 13,73 REMMEN ABS met noodremhulpsysteem en EBV / ESP adaptatief met ASR Standaard Vooraan : geventil. schijven - Achteraan : volle schijven Ø / breedte (mm) 296/28-280/12 BANDEN Bandenmaat / Wielen Standaard : 205/65 R16 Optie : 215/60 R17 Standard : 215/65 R16 Optie : 215/60 R17 2 Als 12-voudig wereldkampioen voor motoren in de F1 staat Renault algemeen bekend om zijn knowhow en absolute meesterschap op dit gebied. Dankzij zijn unieke kennis als motorenbouwer kan Renault de beste seriemotoren ontwikkelen op het vlak van: lager verbruik en lagere CO 2 -uitstoot. Ontwikkeling van technologieën voor een maximaal rendement en echt rijplezier. Robuuste motoren, tot het uiterste getest op de F1 -circuits.

18 UITRUSTING & OPTIES VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTING EN OPTIES DIE VOOR UW WAGEN BESCHIKBAAR ZIJN. ALLES WAT U MOET WETEN OM EEN WAGEN OP MAAT TE KIEZEN. COMBI CONFORT GRAND CONFORT LUXE BUITENZIJDE Voorbumper, buitenspiegels, laterale beschermstrips, opstaptrede en zijdelingse achtercolonnes in graphite zwart Pack Look voor- en achteraan : voorbumper, zijdelingse achtercolonnes en railbeschermers in koetswerkkleur Stijlpack: Buitenspiegels in koetswerkkleur, radiatorrooster met chroom inserten en sierlijst in glanzend zwart, voorbumper - Metaalkleur / Speciale kleur "contremarque" (met zwarte voor- en achterbumper en buitenspiegels) / / / Donkergetinte ruiten achteraan - Sierwieldoppen 16" / Sierwieldoppen Maxi 16" - 4 alu velgen 17" Cyclade VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem en remkrachtverdelen (met 4 schijfremmen) Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, Extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontrole Startblokkeersysteem Bestuurder - en passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing, gordelspanners en krachtbegrenzer Ontkoppelbare passagiersairbag Zijdelingse - en gordijnairbags vooraan (noodzakelijk met bestuurderszetel met armsteun) Zijdelingse gordijnsairbag (+ bortskas met individuele passagierszetel) Isofix-bevestigingen op de buitenste zitplaatsen van de 2 de zetelrij Bandendrukcontrolesysteem Snelheidsregelaar en - begrenzer met bediering aan het stuur Parkeerhulpsysteem achteraan met 4 sensoren Parkeerhulpsysteem met camera (met weergave in de binnenspiegel) - - Centrale deurvergrendeling met afstandbediening en automatische vergrendeling tijdens het rijden Handenvrije starkaart** - - ZICHTBAARHEID-VERLICHTING-RIJGEDRAG Mistkoplampen Zichtbaarheidspack 1 : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking + mistkoplampen Zichtbaarheidspack 2 : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking, mistkoplampen, handenvrije startkaart, parkeerhulpsysteem met camera - - Stuurbekkrachtiging met in de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel Eco modus Boordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergave, buitentempartuur indicator COMFORT Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Elektrische en verwarmde buitenspiegels Manuele airconditioning vooraan met interieurfilter - Confort Pack : Snelheisregelaar en begrenzer+ lederen stuurwiel + gesloten opbergruimte aan passagierszijde - Manuele airconditioning voor- en achteraan met bijkomende verwarming en interieurfilter -

19 COMBI CONFORT GRAND CONFORT LUXE DASHBOARD, ZETELS EN AANKLEIDING Dashboard in donker carbon en grijs, versnellingspookknop donker carbon - Dashboard in donker carbon en grijs met gesloten opbergvak, chroomomranding, omranding van de zijdelingse verluchtingsmonden in glanzend zwart, versnellingspookknop gesatineerd chroom, omranding van de luidsprekers in gesatineerd chroom - - Verkoeld handschoenkatje met licht (met airconditioning) 12V aansluiting op het dashboard Rokerskit : Sigarenaansteker en verplaatsbare asbak Lederen stuurwiel * (verplicht met Comfort pack) - In de hoogte regelbare bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun en lendesteunregeling Bestuurderszetel "Comfort", lendesteunregeling en armsteun Passagiersbank vooraan 2 plaatsen - - Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met versterkte zijdelingse steun en opbergruimte onder de zitbank - Passagier vooraan : in de hoogte regelbare enkele passagierszetel met lendesteunregeling en armsteun - Verwarmde voorzetels (als paasagiersbank : niet verwarmd) - Passagiersbank op de 2 de zeterlrij met 3 plaatsen : (uitneembaar, 1/3-2/3 rugleuning) Passagiersbank op de 3 de zetelrij met 3 plaatsen : neerklapbaar, opplooibaar, uitneembaar Zonder passagiersbank op de 3 de zetelrij Arsmteunen achteraan - Zetelbekleding Kario zwart - Zetelbekleding Java zwart - - DEUREN EN RUITEN Zijschuifdeur rechts met vaste ruit en zijpaneel links met vaste ruit - Zijschuifdeur links en rechts met vaste ruit Pack opengaande ruit (zijschuifdeur rechts met opengaande ruit + zijpaneel links met opengaande ruit) - Zijpaneel achteraan met / zonder ruit (verwijderd de passagiersbank op de 3 de rij) Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten en ruitenwissers Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser** OPBERGMOGELIJKHEDEN EN LAADRUIMTE Bevestingingsringen in het vloergedeelte van de laadruimte - 6 in L1, 8 in L2 (490 dan aan 30 s, norme ISO 27956) Rubber tapijt in de laadruimte Wegneembaar bagagescherm Bagagenet - - COMMUNICATIE Zonder radio Radio Bluetooth USB & Jack aansluiting met bediening aan het stuur Radio CD MP3 Bluetooth, met Jack en USB Media-Nav : Navigatiesysteem met geïntegreerde Nav & Go met 7'' touchscreen, radio tuner, USB en jackaansluiting en Bluetooth Renault R-Link : Geïntegreerd multimedia kleuren 7''-touchscreen met navigatiesysteem Carminat TomTom LIVE, kaart van Europa, radio tuner, USB en jackaansluiting, Bluetooth (noodzakelijk met snelheidsregelaar en -begrenzer) Smartphonehouder Houderspack : Smartphone houder + houder voor tablet (enkel mogelijk met Radio Bluetooth ) DIVERS Bandenopblaaskit Stalen reservewiel 16" (vervangt de bandenopblaaskit)

20 (www.renault.be) DECEMBER REF NL : RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de ,00 / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. : Alles werd in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze publicatie correct was op het moment dat ze werd gedrukt. Dit document werd opgesteld op basis van preproductiemodellen of prototypes. Renault voert een beleid van constante verbetering van zijn producten en behoudt zich daarom het recht voor op elk moment de specificaties en de modellen en accessoires die in dit document worden beschreven en afgebeeld, te wijzigen. Die wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de verdelers van het Renault-net. De modellen kunnen van land tot land verschillen en bepaalde uitrustingskenmerken (standaard, optioneel of als accessoire) zijn mogelijk niet overal beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler voor de meest recente informatie. Door de beperkingen van het drukprocedé kunnen de kleuren in dit document licht afwijken van de werkelijke koetswerkkleuren en interieurkleuren. Alle rechten voorbehouden. De gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie, in gelijk welke vorm en met gelijk welke middelen, is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement

SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Naast een merknaam ook een engagement DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL SPIRIT OF SCENIC Wat is

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

Verso De avontuurlijke gezinswagen.

Verso De avontuurlijke gezinswagen. Verso Verso De avontuurlijke gezinswagen. 2 Design Nieuw dynamisch design, gezinsvriendelijke functionaliteit. Interieur De Verso is compact vanbuiten maar ruim vanbinnen, met tal van opbergmogelijkheden.

Nadere informatie

CAPTUR DRIVE THE CHANGE

CAPTUR DRIVE THE CHANGE renault CAPTUR PRIJSLIJST april 2013 DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DOORBREEK DE SLEUR VAN UW DAGELIJKS LEVEN, MAAK VAN ELKE SAAIE RIT EEN ONTDEKKINGSREIS MET DE RENAULT CAPTUR. ONTDEK DE STAD VANUIT

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT ESPACE PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT NIEUWE ESPACE ALLES VERANDERT MET DE NIEUWE RENAULT ESPACE. SCHITTERENDE LIJNEN IN EEN KRACHTIG EN VLOEIEND ONTWERP. DE TYPISCHE KENMERKEN

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER NIEUWE RENAULT MASTER PERSONENVERVOER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL

Nadere informatie

RANGE ROVER SPORT 2012

RANGE ROVER SPORT 2012 RANGE ROVER SPORT 2012 Dit is de ultieme luxueuze Sports Tourer. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijk weggedrag, een onovertroffen comfort en een waaier aan capaciteiten. Een gespierde koetswerkstijl,

Nadere informatie

De nieuwe Renault Clio.

De nieuwe Renault Clio. De nieuwe Renault Clio. Na de introductie van de Modus in 2004, gaat Renault door met de vernieuwing en ontwikkeling van haar gamma in het B-segment. De Clio III is een nieuw hoofdstuk in geschiedenis

Nadere informatie

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015

RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 RENAULT MASTER COMBI, TRABUS & BUS PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL COMFORT

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia & Opel Insignia Sports Tourer Ontdek de Opel Insignia. Ontdek een gewaagde synergie van dynamisch design, ergonomische intuïtie en een adembenemende rij-ervaring. Ontdek de wagen die vooruit

Nadere informatie

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE

renault ZOE SIGNATURE DRIVE THE CHANGE renault ZOE 100% ELEKTRISCH PRIJSLIJST april 2013 SIGNATURE DRIVE THE CHANGE RENAULT ZOE EEN BETER MILIEU VOOR U EN DE TOEKOMSTIGE GENERATIES. DE VOLLEDIG ELEKTRISCH AANGEDREVEN ZOE IS EEN WARE REVOLUTIE,

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

NISSAN 370Z 2011. Introductie Design Confort Prestaties Technologie Uitrusting Afdrukken Uitgang

NISSAN 370Z 2011. Introductie Design Confort Prestaties Technologie Uitrusting Afdrukken Uitgang NISSAN 370Z 2011 Introductie Design Confort Prestaties Technologie Uitrusting Afdrukken Uitgang ADEREN. MOOI, LAAT MAAR ZIEN WAT JE KUNT. ALLE REMMEN LOS? LAAT UZELF GAAN. PAK DE UITDA- GING AAN. U HEEFT

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 SW

NIEUWE PEUGEOT 308 SW NIEUWE PEUGEOT 308 SW VERANDER VAN PERSPECTIEF Het kenmerk van geslaagd design is een strakke belijning. De nieuwe PEUGEOT 308 SW heeft een modern, elegant en representatief voorkomen. Hij oogt stoer

Nadere informatie

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa.

Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. Esthetische durf. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De stijl van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon

Nadere informatie

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889

Peugeot, al autoconstructeur sinds 1889 Peugeot // 207 CC 207CCRG_BE_0708_3.qxd 15/09/08 20:07 Page 2 Design 06 Comfort 10 Prestaties 14 Veiligheid 18 Afwerking en binnenbekleding 20 Kleuren en afmetingen 26 Peugeot, al autoconstructeur sinds

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS November 2014 CITROËN Berlingo Full Electric Uitrustingsniveaus NIVEAU COMFORT Lithium Ion Accu pakket (80 cellen)

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010 CITROËN BERLINGO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens September 2010 Prijslijst Citroën Berlingo Cons. prijs Cons. prijs Cons. prijs kw/pk Rijklaar zitplaatsen excl. incl. BPM incl.

Nadere informatie

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT

DE NIEUWE DISCOVERY SPORT DE NIEUWE DISCOVERY SPORT Al sinds het idee voor de eerste Land Rover in 1947, hebben wij auto s gecreëerd die grenzen verleggen; die eigenaars uitdagen om nieuwe gebieden te verkennen en moeilijk terrein

Nadere informatie