NIEUWE RENAULT TRAFIC

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE RENAULT TRAFIC"

Transcriptie

1 NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

2 UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE REIS. HET MODULAIRE INTERIEUR KAN WORDEN AANGEPAST VOOR SPECIFIEKE PROFESSIONELE OF PRIVÉ-DOELEINDEN. NIEUWE TECHNOLOGIEËN GARANDEREN UW VEILIGHEID EN SOEPELE EN ZUINIGE MOTOREN. VERTREKKEN IS NOG NOOIT ZO LEUK GEWEEST.

3 AFGESTEMD OP UW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN Nieuwe voorkant. Koppelt dynamiek aan robuustheid, met uitgerekte en expressieve lichtblokken, een omhullende en beschermende voorbumper. 2. De nieuwe motoren van Trafic leveren recordprestaties met een verbruik van amper 5,7 l/100 km* en een CO 2 -uitstoot van 149 g*. 3. Interieurruimte. Dankzij het ruime interieur en de handige, modulaire zetels biedt Trafic comfortabel plaats aan 9 passagiers en hun bagage. 4. Instrumentenbord. Verzorgd instrumentenbord met verchroomde sierstrips, airconditioning, navigatiesysteem, radio en Bluetooth **. 5.Handenvrije contactkaart. De deuren openen, starten en de deuren sluiten kan zonder sleutel, gewoon door de kaart op zak te hebben. * Verbruik gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ** Naargelang van de versie.

4 MODERN EN COMFORTABEL NIEUWE TRAFIC ZIT BOORDEVOL VERNIEUWENDE OPLOSSINGEN VOOR UW COMFORT. HET INSTRUMENTENBORD BIEDT DE MOGELIJKHEID OM UW TABLET EN SMARTPHONE OP TE BERGEN, AAN TE SLUITEN EN OP TE LADEN. NAVIGATIESYSTEEM, ACHTERUITRIJCAMERA DE TECHNOLOGIE HELPT U EEN HANDJE ACHTER HET STUUR. BINNENIN IS ER 90 L AAN OPBERGVAKKEN OM ALLES BINNEN HANDBEREIK TE BEWAREN. VERNIEUWEND, PRAKTISCH NIEUWE TRAFIC GEEFT COMFORT EEN NIEUWE BETEKENIS.

5 1. INTELLIGENTE OPLOSSINGEN Omhullende en comfortabele zetels. Dankzij de schuimvulling met hogere dichtheid en de nauwkeurig ontworpen vorm bieden de zetels van Nieuwe Trafic een betere zijdelingse ondersteuning. Iedereen vindt een ideale rijhouding dankzij het in de hoogte en diepte verstelbare stuur en de optimale verstelmogelijkheden van de zetels met armsteunen (hoogte, lendensteun, lengte). 2. Tablethouder. Het instrumentenbord van Nieuwe Trafic biedt plaats aan uw multimediatablet, dankzij de perfecte geïntegreerde houder in de middenconsole. 3. Opbergruimtes. Nieuwe Trafic is uitgerust met tal van handige opbergruimtes binnen handbereik van de bestuurder. Zo werd er onder de passagiersbank een 54 l groot vak voorzien waarin grote voorwerpen uit het zicht kunnen worden opgeborgen. 4. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera, geïntegreerd in de achteruitkijkspiegel, vergemakkelijkt het manoeuvreren. Bovendien geeft de sensor achteraan ook een geluidssignaal. 5. Smartphonehouder. Deze houder, die een ideale plaats op het instrumentenbord kreeg, binnen handbereik van de bestuurder, is geschikt voor een brede waaier aan mobiele telefoons.

6 DUBBELSTERK PRESTERENDE ENERGY DCI MOTOR VAN DE FORMULE 1 NAAR DE SERIEMODELLEN Bij Renault is toptechnologie de vrucht van passie. Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1, creëert samen met zijn team de Energy F1-motoren van Renault die een op de vier renstallen uit de Formule 1 aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar! 12-voudig wereldkampioen. Voor de seriemodellen is het Alain Raposo, Directeur Motorontwikkeling bij Renault, die samen met zijn team de nieuwe Energy-motoren ontwikkelt. Volledig onafhankelijk? Integendeel. Rob en Alain hebben dagelijks contact om nieuwe ideeën uit te wisselen, deze uit te werken en te profiteren van elkaars kennis met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de CO 2- uitstoot met 25% verminderen, de robuustheid testen in extreme omstandigheden en het dagelijkse plezier met uw Renault naar het hoogste niveau tillen. Wanneer twee ingenieursteams met een passie voor innovatie de handen in elkaar slaan en hun kennis ten dienste stellen van elkaar, stijgt de dynamiek om enkele van de beste motoren ter wereld te bouwen.

7 DANKZIJ DE TECHNOLOGISCHE KNOWHOW DIE RENAULT IN DE F1 OPDEED, KAN NIEUWE TRAFIC REKENEN OP MOTOREN DIE TEGELIJKERTIJD ZUINIG, SOEPEL EN PERFORMANT ZIJN. DE ENERGY dci 120-MOTOR GAAT DE UITDAGING AAN OM HET VERBRUIK TOT 5,7 L/100 KM TE VERMINDEREN*, ZONDER AAN RIJPLEZIER IN TE BOETEN De moderne technologie van de motor van Nieuwe Trafic, gebaseerd op het door Renault ontwikkelde dci-blok van de laatste generatie, maakt het mogelijk om 1 l/100 km* minder te verbruiken. Er is een turboversie met variabele geometrie (dci 90 pk en dci 115 pk) en een Twin Turbo (dci 120 pk en dci 140 pk) - een brede waaier van motoren dus, die aan ieders behoeften voldoen De Twin Turbo-versie, in combinatie met het Stop & Start-systeem en een nieuw energierecuperatiesysteem (Energy Smart Management) maakt het mogelijk om minder dan 6 l/100 km* te verbruiken. Dat is een record voor een voertuig in deze klasse. De dubbele aanjager zorgt ook voor een soepel rijgedrag en vlotte hernemingen, met meer vermogen in de hoge toeren: De eerste turbo, met zeer lage inertie, maakt de motor koppelrijk in de lage toeren, met zeer alerte reacties tijdens het wegrijden en de acceleraties als resultaat. De tweede turbo neemt het over in de hogere toeren en zorgt voor een hoog vermogen zonder ademnood, voor constante, gelijkmatige en lineaire acceleraties. Minder verbruik en meer rijplezier! Met Nieuwe Trafic wint u op elk vlak. *Verbruik gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ENERGY dci 120 Koppel (Nm) Vermogen (pk) tr/min

8 RIJKELIJK VOORZIEN ZOWEL VOOR HET GROEPSVERVOER ALS VOOR DE FAMILIE UITSTAPJES, IS DE UITGEBREIDE INRICHTING VAN DE NIEUWE TRAFIC EINDELOOS CONFIGUREERBAAR. HIJ IS BESCHIKBAAR VOOR HET ONTVANGEN VAN 9 PERSONEN EN DE BAGAGES, IN EEN VOLLEDIGE VERZORGDE EN GEORGANISEERDE CONFORT. Nieuwe Trafic is niet alleen slim bedacht, maar ook modulair. Hij biedt plaats aan 9 passagiers met bagage. Achterin is er volop plaats voor de passagiers, die zich comfortabel kunnen installeren op de hertekende achterbanken. De praktische en modulaire Nieuwe Trafic is uitgerust met een neerklapbare en uitneembare achterbank, om nog meer bagage te kunnen vervoeren. De binnenruimte van Nieuwe Trafic zal u blijven verbazen. Opklapbare hoedenplank Neerklapbare achterbank Koffer met 4,1 m 3 opbergruimte

9 2 plaatsen 3 plaatsen 5 plaatsen 6 plaatsen 9 plaatsen 8 plaatsen

10 ONLINE ONDERWEG MET NIEUWE TRAFIC BENT U ALTIJD OP DE GOEDE WEG, DANKZIJ DE MEDIA-NAV-TECHNOLOGIE OF DE R & GO-APPLICATIE. MAAK VERBINDING MET DEZE APPLICATIE VIA UW SMARTPHONE OF TABLET EN BLIJF ONLINE, IN ALLE VEILIGHEID.

11 MEDIA NAV Met Renault MEDIA-NAV, het ingebouwde aanraakscherm, kunt u gebruik maken van enkele nuttige en handige functies: navigatie, radio, audio-streaming muziek en handenvrije telefonie - dankzij de Bluetooth -technologie. Met Renault MEDIA-NAV hebt u alle basisfuncties van de multimedia binnen handbereik Door eenvoudig op het scherm te tikken personaliseert u de 2D of 2,5 D Birdview-kaartweergave en activeert u de stembediening van de navigatiefuncties. 2. MEDIA-NAV maakt navigatie met aanraakscherm mogelijk. Eenvoudig en intuïtief om een adres in te voeren of de wegenkaarten te updaten op de website 3. Beluister uw muziek op uw draagbare speler dankzij de Bluetooth -technologie of door het toestel aan te sluiten op de USB- of Jack-ingangen op het voorpaneel. 4. Telefoneer handenvrij en zoek uw adressenboekje of het overzicht van oproepen met de Bluetooth -technologie. RENAULT R & GO Renault R & GO is een praktische en intelligente app, ontwikkeld om uw mobiele telefoon en tablet naadloos te integreren in uw Renault. Plaats uw smartphone of tablet in de houder en laat u leiden door een nieuwe ervaring. Deze gebruiksvriendelijke app biedt u toegang tot 4 universums Multimedia, Telefonie, Navigatie en Voertuig op een ergonomische en intuïtieve manier. Ideaal om muziek te streamen, uw contacten te beheren, nauwkeurig te navigeren en informatie over uw verbruik te raadplegen of de Driving eco 2 -functies te gebruiken Dat kan nu allemaal met de nieuwe R & GO-app van Renault.

12 REIS IN ALLE VEILIGHEID VOOR RENAULT IS UW VEILIGHEID OP DE BAAN VAN ESSENTIEEL BELANG. ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN ZIJN UITGERUST MET DE BESTE TECHNOLOGIE OP HET VLAK VAN ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID. NIEUWE TRAFIC, STANDAARD UITGERUST MET ESP VAN DE LAATSTE GENERATIE, BESCHERMT DE INZITTENDEN MET ZIJN RUIME WAAIER VAN VEILIGHEIDSSYSTEMEN EN RIJHULPSYSTEMEN.

13 VOORKOMEN Op gevaren anticiperen en de bestuurder in alle omstandigheden de nodige informatie bezorgen CORRIGEREN Geavanceerde technologieën die het verschil maken BESCHERMEN Alle inzittenden van het voertuig, maar ook de weggebruikers Nieuwe Trafic garandeert uw veiligheid op de baan. De snelheidsregelaar/-begrenzer (1) maakt het mogelijk om een constante snelheid of maximale snelheid in te stellen. De gekozen snelheid aanpassen kan met de toetsen op het stuur. De radar (2)* of achteruitrijcamera zorgen voor veilige manoeuvres. Het controlesysteem voor de bandenspanning verwittigt u in geval van drukverlies of een lekke band. Dankzij de alleweerbanden kunt u met een gerust gemoed rijden, ongeacht de weersomstandigheden (optioneel). Het ESP van de nieuwe generatie (3)* verzekert de stabiliteit van het voertuig en detecteert het laadniveau om de efficiëntie van de trajectcorrecties te verhogen. Drie functies zijn onontbeerlijk bij dagelijks gebruik: - Extended Grip (verbeterde tractie) geeft het voertuig meer grip op losse ondergronden, zoals zand, modder of sneeuw. - de Vertrekhulp op hellingen (4) handhaaft automatisch 2 seconden lang de remdruk zodat de bestuurder de tijd heeft om gas te geve - het antislingersysteem voor aanhangwagens detecteert en corrigeert slingerbewegingen. Nieuwe Trafic is uitgerust met een uitstekend systeem voor passieve veiligheid (5). Verstevigde structuur, frontale airbags met voorgeprogrammeerde ontplooiing voor de bestuurder en zijn passagier, in combinatie met gordelspanners en krachtbegrenzers, zijdelingse airbags borstkas en gordijnairbags (naargelang van de versie). Voor de passagiers achterin zijn er ook gordels met krachtbegrenzers. De veiligheid van kinderen wordt verzekerd door de Isofixbevestigingen op de zijplaatsen van de achterbank, en de mogelijkheid om de passagiersairbag uit te schakelen (6). *Niet-bindende afbeelding SENSIBILISEREN EN BIJSTAAN Ons inzetten voor de veiligheid van iedereen Bij Renault staat de mens centraal. Daarom zetten we ons in voor talrijke preventie- en sensibiliseringscampagnes rond de gevaren van het verkeer, georganiseerd in scholen en universiteiten, bij kinderen en jongeren, en in internationale instellingen. Het merk engageert zich ook om de efficiëntie van de hulpdiensten bij interventies te verbeteren. Veiligheid bij Renault in enkele cijfers Meer dan 600 personen binnen het bedrijf houden zich uitsluitend met voertuigveiligheid bezig. Er wordt elk jaar 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van veiligheid. Er worden elk jaar 400 crashtests in reële omstandigheden en 4000 digitale simulaties gedaan.

14 CREATIEVE WERKPLAATS UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE. ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Passagiersbank vooraan 2 plaatsen Passagiersbank op de 2 de zeterlrij met 3 plaatsen : uitneembaar Passagiersbank op de 3 de zetelrij met 3 plaatsen : neerklapbaar, opplooibaar, uitneembaar Voorbumper, buitenspiegels, laterale beschermstrips, opstaptrede en zijdelingse achtercolonnes in graphite zwart In de hoogte regelbare 3-punts oprolgordels vooraan met krachtbegrenzer en gordelspanners op de buitenste zitplaatsen Automatische en centrale deurvergrendeling tijdens het rijden Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met opbergruimte onder de zitbank Bagagescherm Manueel airconditioning vooraan Sierwieldoppen 16'' MAXI Armsteunen achteraan Bijkomende verwarming achteraan Airconditioning voor en achteraan Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking Bagagenet Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten en ruitenwissers* Alu-velg 17" Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontrole Zijpanelen achteraan met vaste ruit Sierwieldoppen 16" BOL Dagrijlichten (geen LED) Roetfilter Isofix-bevestigingen op de buitenste zitplaatsen van de 2de zetelrij Bandenopblaaskit Rokerskit : Sigarenaansteker en verplaatsbare asbak Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Pack Look voor- en achteraan: voorbumper, railbeschermers en zijdelingse achtercolonnes in koetswerkkleur Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten achteraan Stijlpack : buitenspiegels in koetswerkkleur, radiatorrooster met chroom inserten en sierlijst in glanzend zwart, voorbumper Zijschuifdeur links en rechts met opengaande ruit Mistkoplampen Gesloten opbergruimte aan passagiersziijde Snelheidsregelaar en -begrenzer Zetelbekleding zwart Java In de hoogte regelbare enkele passagierszetel met Boordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergave Zijpaneel links met vaste ruit Zijschuifdeur rechts met vaste ruit Achterdeuren 180 met ruiten Elektrische en verwarmde buitenspiegels Zetelbekleding donker carbone Kario Bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun en lendesteunregeling met in de hoogte regelbare hoofdsteun Startblokkeersysteem Bandendrukcontrolesysteem In de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel Radio-Tuner met bediening aan het stuur, USB & Jack aansluiting en handenvrijekit Bluetooth Bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun, lendesteunregeling en armsteun lendesteunregeling en armsteun Parkeerhulpsysteem achteraan Donkergetinte ruiten achteraan Lederen stuurwiel CONFORT = GRAND CONFORT = CONFORT + * Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser later beschikbaar LUXE = GRAND CONFORT + IJSWIT (OV 369)* MOLGRIJS (OV KPF)* MAGMAROOD (OV NNS)* BAMBOEGROEN (OV DPA)* CASSIOPEAGRIJS (TE KNG)** PLATINIUM GRIJS (TE D69)** MIDNIGHT ZWART (TE D68)** PANORAMABLAUW (TE J43)** KOPER BRUIN (TE CNH)** ASBEIGE (TE HNK)** * Niet metaalkleur. ** Metaalkleur. ZETELBEKLEDING KARIO ZETELBEKLEDING JAVA SIERWIELDOP 16" MAXI ALU VELGEN 17" CYCLADE

15 CONFIGURATIES MAATWERK VOOR UW DAGELIJKSE BEZIGHEDEN PROFIEL ACHTERDEUREN MET 2 ZIJRUITEN 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR MET RUITEN 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUR ACHTERDEUREN 180 MET RUITEN ACHTERKLEP MET RUIT PACK LOOK VOOR-EN ACHTERAAN STIJLPACK MODULARITEIT 2 PLAATSEN 3 PLAATSEN 5 PLAATSEN 6 PLAATSEN 8 PLAATSEN 9 PLAATSEN

16 AFMETINGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFERINHOUD, STIJL VAN VELGEN OF WIELDOPPEN EEN AUTO VOOR AL WAT U ZICH MAAR WENST COMBI PASSENGER GRAND PASSENGER GEWICHT (kg) Versie Passenger Grand Passenger Hoogst toegelaten gewicht Rijklaar leeggewicht* Max nuttig laadvermorgen (NLV)* Aanhanger met/zonder remen 2 000/750 * Volgens motorisaties. NUTTIG LAADVOLUME * (m 3 ) Passenger Grand Passenger Versie 8-9 plaatsen 1 1,8 Versie 8-9 plaatsen / zetelrij 3 neergeklapt 2,5 3,4 Versie 5-6 platsen 3,2 4,1 Versie 5-6 plaatsen / zetelrij 2 neergeklapt 4,7 5,7 Versie 2-3 plaatsen 5,2 6 * VDA methode: het volume is gementen met elementen van 1 liter (200*100*50 mm). Koffervolume met bagagenet (optie). AFMETINGEN (mm) Passenger Grand Passenger Buitenafmetingen Lengte Brendte zonder/met buitenspiegel / / Hoogte Wielbasis Overhang vooraan Overhang achteraan Binnenafmetingen Laadlengte* in versie 8-9 plaatsen in versie 8-9 plaatsen / zetelrij 3 neergeklapt in versie 5-6 plaatsen in versie 5-6 plaatsen /zetelrij 2 neergeklapt in versie 2-3 plaatsen Maximum binnenbreedte Breedte tussen de wielkasten Nuttige hoogte Zijschuifdeur(en) Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) op 600 mm boven de vloer Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) op 100 mm boven de vloer Breddte laadopeneing zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breddte laadopeneing op 70 mm boven de vloer Hoogte laadopening deuren 180 / Achterklep / / Hoogte laaddrempel Vrij hoogte * Laadlengte op de vloer met achterklep

17 MOTOREN VERBRUIK, PRESTATIES... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW AUTO GOED BEGRIJPT. dci 90 dci 115 Energy dci 120 Energy dci 140 Twin Turbo Twin Turbo MOTORISATIES Cilindrinhoud (cm³) / Aantal cilinders / Aantal kleppen 1 598/4/ /4/ /4/ /4/16 Max. vermogen kw CEE (pk) bij tr/min 66 (90)/ (115)/ (120)/ (140)/3 500 Max. koppel Nm CEE bij tr/min 260/ / / /1 500 Injectietype Common rail + turbo met variabele geometrie Common rail + Twin Turbo Brandstof en brandstoftank (l) Diesel - 80 Milieunorm / Katalysator / Roetfilter Versnellingsbak (6 vers.) Manueel Stop & Start + Energy Smart Management - - PRESTATIES Topsnelheid (km/u) /100 km / u (s) 15,9 12, ,8 VERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT * Stadscyclus (l/100 km) 7,8 7,8 6,4 7,2 Wegcyclus (l/100 km) 6 6 5,3 5,8 Volledige cyclus (l/100 km) 6,6 6,6 5,7 6,2 CO 2 -uitstoot (g/km) STUURINRICHTING Draaicirkel tussen stoepranden (m) Korte wielbasis : 11,84 Lange wielbasis : 13,17 Draaicirkel tussen muren (m) Korte wielbasis : 12,40 Lange wielbasis : 13,73 REMMEN ABS met noodremhulpsysteem en EBV / ESP adaptatief met ASR Standaard Vooraan : geventil. schijven - Achteraan : volle schijven Ø / breedte (mm) 296/28-280/12 BANDEN Bandenmaat / Wielen Standaard : 205/65 R16 Optie : 215/60 R17 Standard : 215/65 R16 Optie : 215/60 R17 2 Als 12-voudig wereldkampioen voor motoren in de F1 staat Renault algemeen bekend om zijn knowhow en absolute meesterschap op dit gebied. Dankzij zijn unieke kennis als motorenbouwer kan Renault de beste seriemotoren ontwikkelen op het vlak van: lager verbruik en lagere CO 2 -uitstoot. Ontwikkeling van technologieën voor een maximaal rendement en echt rijplezier. Robuuste motoren, tot het uiterste getest op de F1 -circuits.

18 UITRUSTING & OPTIES VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTING EN OPTIES DIE VOOR UW WAGEN BESCHIKBAAR ZIJN. ALLES WAT U MOET WETEN OM EEN WAGEN OP MAAT TE KIEZEN. COMBI CONFORT GRAND CONFORT LUXE BUITENZIJDE Voorbumper, buitenspiegels, laterale beschermstrips, opstaptrede en zijdelingse achtercolonnes in graphite zwart Pack Look voor- en achteraan : voorbumper, zijdelingse achtercolonnes en railbeschermers in koetswerkkleur Stijlpack: Buitenspiegels in koetswerkkleur, radiatorrooster met chroom inserten en sierlijst in glanzend zwart, voorbumper - Metaalkleur / Speciale kleur "contremarque" (met zwarte voor- en achterbumper en buitenspiegels) / / / Donkergetinte ruiten achteraan - Sierwieldoppen 16" / Sierwieldoppen Maxi 16" - 4 alu velgen 17" Cyclade VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem en remkrachtverdelen (met 4 schijfremmen) Adaptatieve dynamische stabiliteitsregeling ESP aan de lading, Extended grip, vertrekhulpsysteem, aanhanger stabilisatiesysteem, adaptatieve laadcontrole Startblokkeersysteem Bestuurder - en passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing, gordelspanners en krachtbegrenzer Ontkoppelbare passagiersairbag Zijdelingse - en gordijnairbags vooraan (noodzakelijk met bestuurderszetel met armsteun) Zijdelingse gordijnsairbag (+ bortskas met individuele passagierszetel) Isofix-bevestigingen op de buitenste zitplaatsen van de 2 de zetelrij Bandendrukcontrolesysteem Snelheidsregelaar en - begrenzer met bediering aan het stuur Parkeerhulpsysteem achteraan met 4 sensoren Parkeerhulpsysteem met camera (met weergave in de binnenspiegel) - - Centrale deurvergrendeling met afstandbediening en automatische vergrendeling tijdens het rijden Handenvrije starkaart** - - ZICHTBAARHEID-VERLICHTING-RIJGEDRAG Mistkoplampen Zichtbaarheidspack 1 : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking + mistkoplampen Zichtbaarheidspack 2 : Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking, mistkoplampen, handenvrije startkaart, parkeerhulpsysteem met camera - - Stuurbekkrachtiging met in de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel Eco modus Boordcomputer : gemiddelde snelheid, totaal / gemiddeld / huidig verbruik, autonomie, klokweergave, buitentempartuur indicator COMFORT Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Elektrische en verwarmde buitenspiegels Manuele airconditioning vooraan met interieurfilter - Confort Pack : Snelheisregelaar en begrenzer+ lederen stuurwiel + gesloten opbergruimte aan passagierszijde - Manuele airconditioning voor- en achteraan met bijkomende verwarming en interieurfilter -

19 COMBI CONFORT GRAND CONFORT LUXE DASHBOARD, ZETELS EN AANKLEIDING Dashboard in donker carbon en grijs, versnellingspookknop donker carbon - Dashboard in donker carbon en grijs met gesloten opbergvak, chroomomranding, omranding van de zijdelingse verluchtingsmonden in glanzend zwart, versnellingspookknop gesatineerd chroom, omranding van de luidsprekers in gesatineerd chroom - - Verkoeld handschoenkatje met licht (met airconditioning) 12V aansluiting op het dashboard Rokerskit : Sigarenaansteker en verplaatsbare asbak Lederen stuurwiel * (verplicht met Comfort pack) - In de hoogte regelbare bestuurderszetel met versterkte zijdelingse steun en lendesteunregeling Bestuurderszetel "Comfort", lendesteunregeling en armsteun Passagiersbank vooraan 2 plaatsen - - Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met versterkte zijdelingse steun en opbergruimte onder de zitbank - Passagier vooraan : in de hoogte regelbare enkele passagierszetel met lendesteunregeling en armsteun - Verwarmde voorzetels (als paasagiersbank : niet verwarmd) - Passagiersbank op de 2 de zeterlrij met 3 plaatsen : (uitneembaar, 1/3-2/3 rugleuning) Passagiersbank op de 3 de zetelrij met 3 plaatsen : neerklapbaar, opplooibaar, uitneembaar Zonder passagiersbank op de 3 de zetelrij Arsmteunen achteraan - Zetelbekleding Kario zwart - Zetelbekleding Java zwart - - DEUREN EN RUITEN Zijschuifdeur rechts met vaste ruit en zijpaneel links met vaste ruit - Zijschuifdeur links en rechts met vaste ruit Pack opengaande ruit (zijschuifdeur rechts met opengaande ruit + zijpaneel links met opengaande ruit) - Zijpaneel achteraan met / zonder ruit (verwijderd de passagiersbank op de 3 de rij) Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten en ruitenwissers Achterklep met verwarmde ruit en ruitenwisser** OPBERGMOGELIJKHEDEN EN LAADRUIMTE Bevestingingsringen in het vloergedeelte van de laadruimte - 6 in L1, 8 in L2 (490 dan aan 30 s, norme ISO 27956) Rubber tapijt in de laadruimte Wegneembaar bagagescherm Bagagenet - - COMMUNICATIE Zonder radio Radio Bluetooth USB & Jack aansluiting met bediening aan het stuur Radio CD MP3 Bluetooth, met Jack en USB Media-Nav : Navigatiesysteem met geïntegreerde Nav & Go met 7'' touchscreen, radio tuner, USB en jackaansluiting en Bluetooth Renault R-Link : Geïntegreerd multimedia kleuren 7''-touchscreen met navigatiesysteem Carminat TomTom LIVE, kaart van Europa, radio tuner, USB en jackaansluiting, Bluetooth (noodzakelijk met snelheidsregelaar en -begrenzer) Smartphonehouder Houderspack : Smartphone houder + houder voor tablet (enkel mogelijk met Radio Bluetooth ) DIVERS Bandenopblaaskit Stalen reservewiel 16" (vervangt de bandenopblaaskit)

20 ( DECEMBER REF NL : RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de ,00 / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. : Alles werd in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze publicatie correct was op het moment dat ze werd gedrukt. Dit document werd opgesteld op basis van preproductiemodellen of prototypes. Renault voert een beleid van constante verbetering van zijn producten en behoudt zich daarom het recht voor op elk moment de specificaties en de modellen en accessoires die in dit document worden beschreven en afgebeeld, te wijzigen. Die wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de verdelers van het Renault-net. De modellen kunnen van land tot land verschillen en bepaalde uitrustingskenmerken (standaard, optioneel of als accessoire) zijn mogelijk niet overal beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler voor de meest recente informatie. Door de beperkingen van het drukprocedé kunnen de kleuren in dit document licht afwijken van de werkelijke koetswerkkleuren en interieurkleuren. Alle rechten voorbehouden. De gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie, in gelijk welke vorm en met gelijk welke middelen, is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

Prijzen Oktober 2015 - België

Prijzen Oktober 2015 - België Prijzen Oktober 2015 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

The New ix20. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR The New ix20 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking The New ix20 Zoveel ruimte, zoveel stijl. De nieuwe ix20 al gezien? Hij valt op met de grootste binnenruimte in zijn klasse, zonder in te

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

1 december Prijslijst

1 december Prijslijst 1 december 2015 Prijslijst De Hyundai H-1 GEEF UW PLANNEN ALLE RUIMTE Grote ambities? Met de H-1 realiseert u ze vlot en comfortabel. De bestelwagen biedt u alle laadruimte die u wenst en meer comfort

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Crossland X. 29 juni 2017 B-CUV Buitenafmetingen in mm Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis 2604 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15 DaciaSandero Dacia Sandero... Perfect op uw maat. Wat verwacht u van uw wagen? Een aantrekkelijk en hoogstaand design, een verzorgd interieur met tal van functies, een royaal plaatsaanbod om het hele gezin

Nadere informatie

Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES

Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 2.4-16v 2.0 CRDi-16v 2.2 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Diesel Aantal cilinders 4 in lijn 4 in lijn 4 in lijn Aantal kleppen per cilinder

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Accessoiregamma Accessoiregamma Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Overzicht Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE

Nadere informatie

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P L P FIORINO P L LIVING P DOBLÒ CARGO P DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.4 3. 500L P.6 9. YPSILON P.22 10. FIORINO P.18 2. DE VOORDELEN P.5 4. 500L LIVING P.8 11. DOBLÒ CARGO P.20 5. PANDA P.10 6. PUNTO P.12 7. QUBO P.14 8. DOBLO P.16

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie