NIEUWE RENAULT MASTER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE RENAULT MASTER"

Transcriptie

1 NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

2 PRESTATIES VAN EEN PRO 1. NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. HIJ IS KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, EN NOG FIJNER IN HET GEBRUIK. DE NIEUWE MOTOREN EN DE TALRIJKE INNOVATIES MAKEN UW DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER. HET VEELZIJDIGE GAMMA (MEER DAN 350 VERSIES) BIEDT U ONGEKEND VEEL KEUZEMOGELIJKHEDEN, WAARONDER EEN NIEUWE L4-BESTELWAGEN MET ACHTERWIELAANDRIJVING EN ENKELE WIELEN. ALLEEN DE NIEUWE RADIATORROOSTER STAAT AL SYMBOOL VOOR DEZE VERNIEUWING: HIJ IS BREDER, IMPOSANT, STERK EN VEELBELOVEND!

3 EEN VEELZIJDIG MODEL ENERGY dci Een volledig gamma. Nieuwe Renault Master biedt zeer uitgebreide keuzemogelijkheden: hij is er als bestelwagen, chassis cabine (enkele en dubbele cabine), laadvloer en met open laadbak. Renault Master is ook verkrijgbaar met voorwielaandrijving of met achterwielaandrijving en enkele of dubbele achterwielen voor wie op zoek is naar een betere tractie in functie van de vervoerde lading of de ondergrond waarop het voertuig wordt ingezet. Nieuw: de L4-bestelwagen met achterwielaandrijving is beschikbaar met enkele achterwielen waardoor Europallets in de breedte kunnen worden geladen. 2. Nieuw radiatorrooster. Met zijn nieuwe look en concept symboliseert het radiatorrooster alleen al de nieuwe aanpak in het bedrijfsvoertuigengamma van Renault: alles werd beter, groter, krachtiger en zuiniger. 3. Laadvermogen. Met een nuttig laadvolume tot 17 m 3 en een nuttig laadvermogen tot kg als bestelwagen* en kg als chassis-cabine* vervoert nieuwe Renault Master alles. 4. Twin Turbo-motor. De twee nieuwe Twin Turbo-motoren van 135 pk en 165 pk leveren meer koppel in de lage toeren en veel vermogen, en verbruiken tegelijk minder. Ze zijn voorzien van het Stop & Start-systeem en een energierecuperatiesysteem tijdens het remmen (ESM: Energy Smart Management). 5. Nieuw ESP-systeem. Om een maximale veiligheid te garanderen is Renault Master uitgerust met de dynamische stabiliteitsregeling ESP, die nu ook wordt gecombineerd met Extended Grip, voor een betere grip op een lastige ondergrond. * Achterwielaandrijving met dubbele achterwielen, 4,5 t.

4 EEN ECHTE WERKRUIMTE MET EEN OPTIMALE ZICHTBAARHEID, ERGONOMISCHE BEDIENINGEN, EEN INSTELBARE RIJHOUDING EN VELE, GOED TOEGANKELIJKE OPBERGVAKKEN ADEMT DE CABINE EEN EN AL PROFESSIONALITEIT. HET INTERIEUR IS RUIM, HELDER EN COMFORTABEL. DE GEOPTIMALISEERDE AIRCONDITIONING EN GELUIDDEMPING MAKEN RIJDEN AANGENAAM EN ONTSPANNEND. NAAST DE WEG VORMT HIJ ZICH OM TOT EEN WAAR KANTOOR. MET EEN DRAAIBAAR TAFELTJE OM EEN COMPUTER OF MAPPEN OP TE PLAATSEN, EEN SCHRIJFTAFELTJE OM BONNEN IN TE VULLEN EN VELE OPBERGVAKKEN IN DE CABINE HEBT U ALLES DAT U NODIG HEBT VOOR HET WERK, BINNEN HANDBEREIK.

5 PRAKTISCH EN VEELZIJDIG "Wide View"-spiegel*. Met de in de stad en aan kruispunten zeer handige dodehoekspiegel in de zonneklep aan passagierszijde kunt u gevaarlijke situaties in het dagelijkse verkeer voorzien. 2. Instrumentenbord. De ruime, uitnodigende en comfortabele cabine van Master ademt een en al professionaliteit dankzij een optimale zichtbaarheid, ergonomische bedieningen en een verstelbare zetel en verstelbaar stuur om de rijhouding op elke lichaamsbouw af te stemmen. De verbeterde airconditioning en geluiddemping maken rijden ontspannend en aangenaam. 3. Parkeerhulp. Een parkeerhulpsysteem achteraan of een achteruitrijcamera om manoeuvreren gemakkelijker te maken. 4. Om onderweg geen tijd te verliezen toont het navigatiesysteem Carminat TomTom u in alle eenvoud de weg. Als u voor de Live-diensten kiest, krijgt u in real time verkeersinformatie en worden risicozones aangegeven. * Dodehoekspiegel

6 TWIN TURBO DUBBELSTERK WINDEND DUO ROB WHITE Directeur van Renault Sport F1 GASPAR GASCON Directeur van Renault Motor Engineering Bij Renault is toptechnologie de vrucht van passie. Het is Rob White, Technisch Directeur van Renault Sport F1, die samen met zijn team de Renault-motoren voor een kwart van de renstallen in de Formule 1 creëert. Motoren die al ruim 35 jaar overwinningen binnenhalen! En 12 wereldtitels. Voor de productiewagens is het Gaspar Gascon, Directeur Motorontwikkeling bij Renault, die met zijn medewerkers de nieuwe families Energymotoren ontwikkelt. Geen verband tussen de twee, denkt u? Integendeel. Rob en Gaspar hebben dagelijks contact om nieuwe ideeën uit te wisselen, die samen uit te werken en te profiteren van elkaars kennis met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Hun doel: het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot met 35% verminderen, de degelijkheid in extreme omstandigheden testen, en het dagelijkse rijplezier van Renault maximaliseren. Wanneer twee ingenieursteams met een passie voor innovatie de handen in elkaar slaan en hun kennis met elkaar delen, ontstaat een dubbel zo sterke dynamiek om motoren te bouwen die tot de beste ter wereld behoren.

7 NIEUWE RENAULT MASTER SLAAGT ERIN BRANDSTOFVERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT TERUG TE DRINGEN EN TEGELIJK STERKER TE PRESTEREN. MET DE TWIN TURBO-TECHNOLOGIE LEVEREN DE NIEUWE MOTOREN ENERGY dci 135 EN ENERGY dci 165 MEER VERMOGEN EN VERBRUIKEN ZE TOT 1,5 L/100 KM* MINDER. KEUZE UIT VIER MOTOREN Het motorengamma van nieuwe Renault Master werd verruimd om in te spelen op ieders behoeften. Twee motoren dci 110 et 125. Twee ENERGY-motoren, de dci 135 en 165. De Twin Turbo-technologie zorgt voor meer koppel in de lage toeren en veel vermogen, gecombineerd met een lager brandstofverbruik van 6,9 l/100 km**. De twee nieuwe ENERGY-motoren zijn voorzien van het beste dat technologie te bieden heeft met een Stop & Start-systeem en ESM (Energy Smart Management / energierecuperatie tijdens het vertragen). DE VOORDELEN VAN TWIN TURBO Door de "Twin Turbo"-technologie kan een dieselmotor veel koppel in de lage toeren combineren met een hoog vermogen, met onmiddellijke voordelen voor het rijplezier. Het systeem bestaat uit twee na elkaar geplaatste turbo's: de eerste, snelreagerende turbo levert een hoog koppel in de lage toerentallen waardoor de auto bij het wegrijden over veel vermogen beschikt. de tweede turbo wordt geactiveerd in de hogere toerentallen en zorgt voor meer vermogen voor constante acceleratie en zonder snelheid te verliezen. Dankzij het systeem blijft de motor altijd in het toerentalbereik waarin zijn rendement optimaal is, met dus voordelen voor het brandstofverbruik, de CO 2 -uitstoot, en uw efficiëntie. ENERGY dci 135 ENERGY dci 165 Koppel (Nm) Vermogen (pk) Illustratie: ENERGY dci 165. * Verschil tussen de ENERGY dci 165 met Stop & Start en een dci 150 van de vorige generatie. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. ** Bestelwagen L2H2 met ENERGY dci 135 en 165. Verbruik en uitstoot gehomologeerd volgens de relevante voorschriften. Diesel ENERGY dci 135 Motor Vermogen : 135 (100 kw) bij tr/min Koppel : 340 Nm bij tr/min Verbruik : 6,9 L/100 km** CO 2 -uitstoot* : 180 g/km tr/min Diesel ENERGY dci 165 Motor Vermogen : 165 (120 kw) bij tr/min Koppel : 360 Nm bij tr/min Verbruik : 6,9 L/100 km** CO 2 -uitstoot* : 180 g/km tr/min

8 HOGE VEILIGHEID NIETS IS BELANGRIJKER DAN IN ALLE VEILIGHEID KUNNEN WERKEN. IETS WAT RENAULT MASTER GOED BEGRIJPT. NOOIT EERDER WAREN ZIJN RIJHULPSYSTEMEN DERMATE INNOVEREND. HET ESP- SYSTEEM IS BIJZONDER KRACHTIG: DANKZIJ EXTENDED GRIP DAT DE TRACTIE OPTIMALISEERT, HET VERTREKHULPSYSTEEM OP HELLINGEN EN HET ANTISLINGERSYSTEEM VOOR AANHANGWAGENS. DE "WIDE VIEW"-SPIEGEL* VERZEKERT DAN WEER EEN OPTIMALE ZICHTBAARHEID.

9 VOORKOMEN Op gevaren anticiperen en de bestuurder in alle omstandigheden de nodige informatie bezorgen CORRIGEREN Geavanceerde technologieën die het verschil maken BESCHERMEN Alle inzittenden van de wagen, maar ook de weggebruikers Achter het stuur van Renault Master hebt u een maximaal zicht op de weg. Vooraan, opzij of achteraan, met de asferische buitenspiegels gecombineerd met de nieuwe in de zonneklep aan passagierszijde ingebouwde "Wide View"- spiegel* (1) hebt u een optimaal gezichtsveld in alle richtingen. De bochtlichten (3) vergroten de nuttige verlichte zone in bochten. Het parkeerhulpsysteem achteraan (2) detecteert eventuele hindernissen tijdens het manoeuvreren en waarschuwt u met een reeks elkaar steeds sneller opvolgende biepgeluiden. Het ESP-systeem (dynamische stabiliteitsregeling) (4) krijgt er drie functies bij die onmisbaar zijn in het dagelijkse leven: Extended Grip (extra tractie) creëert grip op zand, modder en sneeuw. Het vertrekhulpsysteem op hellingen maakt vertrekken op hellingen en manoeuvreren gemakkelijker, vooral als het voertuig geladen is. Het antislingersysteem voor aanhangwagens detecteert en corrigeert slingerbewegingen van een aanhangwagen (gekoppeld aan de optie trekhaak). Renault Master wordt standaard uitgerust met een frontale bestuurdersairbag (5.) en is als optie beschikbaar met een frontale passagiersairbag en zijdelingse airbags. De driepuntsveiligheidsgordels met spankrachtbegrenzer zijn in de hoogte regelbaar voor veiligheid op maat SENSIBILISEREN EN BIJSTAAN Ons inzetten voor de veiligheid van iedereen Bij Renault staat de mens centraal. Daarom zetten we ons in voor talrijke preventie- en sensibiliseringscampagnes rond de gevaren van het verkeer, georganiseerd in scholen en universiteiten, bij kinderen en jongeren, en in internationale instellingen. Het merk engageert zich ook om de efficiëntie van de hulpdiensten bij interventies te verbeteren. Veiligheid bij Renault in enkele cijfers Meer dan 600 personen binnen het bedrijf houden zich uitsluitend met voertuigveiligheid bezig. Er wordt elk jaar 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van veiligheid. Renault doet elk jaar 400 echte crashtests en digitale simulaties. * Dodehoek achteruitkijkspiegel.

10 GESLOTEN TRANSPORT Uw behoefte zijn veelvuldig, de interieuraanpassingen eindeloos en laadvolumes tot 22m³! Nieuwe Renault Master bestaat nu ook in L4 achterwielaandrijving met enkele wielen en een laadruimte van 17m³. Het juiste compromis tussen comfort en capaciteit. BESTELWAGEN VOORWIELAANDRIJVING H3 L2H L3H H2 L1H L2H L3H L L L2 L / GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Nuttig volume (m 3 ) L1 8 L1H2 9 L1 / L1H2 Nuttig volume (m 3 ) L2H2 10,8 L2H3 12,3 L2H2 / L2H3 Nuttig volume (m 3 ) L3H2 13 L3H3 14,8 L3H2 / L3H3 Hoogst toegelaten gewicht 2,8 t 3,3 t 3,5 t Rijklaar leeggewicht (1) Nuttig laadvermogen (2) Rijklaar leeggewicht (1) Nuttig laadvermogen (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden Draaicirkel (m) tussen muren 12,0 m 12,5 m Hoogst toegelaten gewicht 3,3 t 3,5 t Rijklaar leeggewicht (1) 1880 Nuttig laadvermogen (2) Rijklaar leeggewicht (1) Nuttig laadvermogen (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden Draaicirkel (m) tussen muren 13,6 m 14,1 m Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t Rijklaar leeggewicht (1) 1970 Nuttig laadvermogen (2) 1530 Rijklaar leeggewicht (1) 2010 Nuttig laadvermogen (2) 1490 Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 2100 Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 16,2 m (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, zonder bestuurder en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leeggewicht. BINNENAFMETINGEN (mm) L1 L1H2 L2H2 L2H3 L3H2 L3H3 Laadruimte Laadlengte Laadlengte op 1,1 m Maximum binnenbreedte 1765 Breedte tussen de wielkasten achteraan 1380 Maximale laadhoogte Zijschuifdeuren Breedte laadopening zijschuifdeur(en) Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breedte laadopening (op 169 mm van de vloer) 1580 Hoogte laadopening achteraan Hoogte laaddrempel Min : 546/ Min : 544/ Min : 545/ Min : 543/ Min : 543/ Min : 542/ Max : 564 Max : 563 Max : 562 Max : 560 Max : 557 Max : 555 Minimum vrije hoogte

11 BESTELWAGEN ACHTERWIELAANDRIJVING H3 H2 L3H L3H L4H L3H L3H L4H L3 L / GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Nuttig volume (m 3 ) L3H2 12,4 L3H3 14,2 L3H2 /L3H3 Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t TW Rijklaar leeggewicht (1) 2246 Nuttig laadvermogen (2) 1254 Rijklaar leeggewicht (1) 2279 Nuttig laadvermogen (2) 1221 Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 2800 Aanhanger met / zonder remmen (kg) 3000/750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6 Draaicirkel (m) tussen muren 14,1 BINNENAFMETINGEN (mm) L3H2 TW L3H3 TW L4H2 TW L4H3 TW Laadruimte Laadlengte Laadlengte op 1,1 m Maximum binnenbreedte 1765 Breedte tussen de wielkasten achteraan Maximale laadhoogte Zijschuifdeuren Breedte laadopening zijschuifdeur(en) 1270 Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) 1684 Achterdeuren Breedte laadopening (op 169 mm van de vloer) 1580 Hoogte laadopening achteraan 1724 Hoogte laaddrempel Min : 706 Min : 704 Min : 701 Min : 700 Max : 724 Max : 723 Max : 717 Max : 715 Minimum vrije hoogte TW= dubbele wielen Hoogst toegelaten Nuttig volume (m 3 ) gewicht 3,5 t TW L4H2 RJ 14,9 Rijklaar leeggewicht (1) 2324 Nuttig laadvermogen (2) 1176 L4H3 RJ 17 Rijklaar leeggewicht (1) 2366 Nuttig laadvermogen (2) 1134 Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 2800 L4H2 / L4H3 Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 16,2 m (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, zonder bestuurder en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leeggewicht. TW= dubbele wielen

12 DUBBELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING H2 L L2H L3H L L2 L / ACHTERWIELAANDRIJVING H2 L3H L3H * * Dubbele wielen L /1 612* 1 750/ GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Hoogst toegelaten gewicht Nuttig 3,3 t 3,5 t 4,5 t volume (m 3 ) L1 Voorwielaandrijving ,0 L2H2 Voorwielaandrijving ,9 L3H2 Voorwielaandrijving ,0 L3H2 Achterwielaandrijving ,3 SW : Enkel wielen TW : dubbele wielen. BINNENAFMETINGEN (mm) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L1 L2H2 L3H2 L3H2 TW Laadruimte Laadlengte op 0,4 m Laadlengte op 1 m Maximum binnenbreedte 1765 Breedte tussen de wielkasten achteraan Maximale laadhoogte Zijschuifdeuren Breedte laadopening zijschuifdeur(en) Hoogte laadopening zijschuifdeur(en) Achterdeuren Breedte laadopening 1580 Hoogte laadopening achteraan Hoogte laaddrempel 546 / / / / 724 Minimum vrije hoogte TW: dubbele wielen

13 CARGO VOORWIELAANDRIJVING H L3 20 m / H ACHTERWIELAANDRIJVING * * * * L4 * 20 m /1 612* 1 750/ * Dubbele wielen. GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) Cargo Cargo Cargo L3 L4 L dci 125/dCi 135/ dci 135/ dci 165 dci 165 dci 165 Voorwielaandrijving Achterwiel- Achterwielaandrijving TW aandrijving TW Nuttig volume m³ hoogte 1 18,5 18,5 18,5 Nuttig volume m³ cabinedak (optie) 1,5 1,5 1,5 Gewicht Nuttig laadvermogen zonder opties TW: dubbele wielen BINNENAFMETINGEN (mm) Cargo Voorwielaandrijving / Achterwielaandrijving Cargo 440 op L3 (20 m 3 ) Cargo 440 op L4 (20 m 3 ) Module CARGO Laadlengte 4324 Maximum binnenbreedte 2070 Maximale laadhoogte hoogte 2074 / 2277 Achterdeuren Breedte laadopening 2216 Hoogte laadopening 1969

14 OPEN TRANSPORT Deze versie, op een chassis cabine of een chassis dubbele cabine, is uitgerust met een kipbak met automatische opening die tot 45 omhoog kan worden gezet om materialen zoals zand en grind snel uit te laden. KIPBAK - ACHTERAAN OF 3 ZIJDEN VOORWIELAANDRIJVING L L / L L ACHTERWIELAANDRIJVING L L3* L L2* L2** L3 L3*** 1 750/1612* 1 750/ L * Dubbele wielen. ** Enkel en dubbele wielen. *** Enkel wielen GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) ENKELE CABINE DUBBELE CABINE Nuttig laadvermogen MMAC 3,5 t 3,5 t L2 Voorwielaandrijving met kipbak 3,3 m L2 Achterwielaandrijving TW met kipbak 3,3 m L3 Achterwielaandrijving TW met kipbak 3,2 m + koffer Dubbele cabine L3 Voorwielaandrijving met kipbak 3,3 m Dubbele Cabine L3 Achterwielaandrijving TW met kipbak 3,3 m * Niet mogelijk met stalen kippende laadbak. TW: dubbele wielen Nuttig laadvermogen op versie met aluminium laadbak. Bereken - 40 kg voor de optie stalen laadbak en - 60 kg voor de optie met kippende laadbak. AFMETINGEN KIPBAK (mm) ENKELE CABINE DUBBELE CABINE 3,2 m 3,2 m + koffer 3,2 m L2 L3 L3 Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving SW TW TW SW SW Lengte Breedte 2100 Hoogte 400 Capaciteit europaletten Maximale laaddrempel achteraan Dikte zijschotten: 20 mm. Dikte laadvloer : 2,5 mm. SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen

15 OPEN LAADBAK VOORWIELAANDRIJVING L L L L2 L L / ACHTERWIELAANDRIJVING L L3* L L L L L L3 L L3 L L4* L / * Dubbele wielen GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) ENKELE CABINE DUBBELE CABINE NUTTIG LAADVERMOGEN Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t 4,5 t 3,5 t 4,5 t L2 Voorwielaandrijving L3 Voorwielaandrijving L3 Achterwielaandrijving TW * L4 Achterwielaandrijving TW * Hoogst toegelaten gewicht = 4,35 t. TW: dubbele wielen AFMETINGEN LAADBAK (mm) Voorwielaandrijving ENKELE CABINE DUBBELE CABINE L2 L3 L4 L3 L4 Achterwielaandrijving Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving Achterwielaandrijving SW TW SW TW TW SW TW TW Lengte Breedte 2100 Hoogte 400 Capaciteit Europaletten Dikte zijschotten : 20 mm. Dikte laadvloer : 3 mm. SW : enkele wielen. TW : dubbele wielen

16 LAADVLOER CABINE L1-L2-L ,5 L L L L2 L / GEWICHT EN LAADVERMOGEN (kg) L2 Voorwielaandrijving L3 Voorwielaandrijving Hoogst toegelaten gewicht 3,5t 3,5t Rijklaar leeggewicht (1) Nuttig laadvermogen (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan 2100 Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6 m 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 14,1 m 16,2 m (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, zonder bestuurder en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leeggewicht. TW= dubbele wielen BINNENAFMETINGEN L2 L3 Max. totale lengte met ombouw Lengte van ombouw (mini/maxi) 3091 / /4583 Max. totale breedte met ombouw (met buitenspiegels met lange arm) 2170 / 2350 Totale breedte met buitenspiegels met lange arm 2654 Hoogte laaddrempel zonder opbouw (mini/maxi 581 / / 583 Minimum vrije hoogte 166 CHASSIS ENKELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING L L ACHTERWIELAANDRIJVING L2 L / L2RJ L3RJ L4RJ L2* * dubbele wielen L3* L4* 1 612* 1 750/

17 CHASSIS DUBBELE CABINE VOORWIELAANDRIJVING L L / ACHTERWIELAANDRIJVING L3* L4* L3* L4* 1 750/1 612* 1 750/ * Dubbele wielen GEWICHT EN LAADVERMOGEN CHASSIS ENKELE CABINE (kg) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L2 L3 L2 TW L2 TW L3 TW L3 TW L4 TW L4 TW Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t 3,5 t 3,5t 4,5 t 3,5 t 4,5 t 3,5 t 4,5 t Rijklaar leeggewicht (1) Nuttig laadvermogen (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / / / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 13,6 m 15,7 m 13,6m 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 14,1 m 16,2 m 14,1m 16,2 m GEWICHT EN LAADVERMOGEN CHASSIS DUBBELE CABINE (kg) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L3 L3 L4 Hoogst toegelaten gewicht 3,5 t 3,5 t TW 4,5 t TW 3,5 t TW 4,5 t TW Rijklaar leeggewicht (1) Nuttig laadvermogen (2) Hoogst toegelaten gewicht vooraan 1850 Hoogst toegelaten gewicht achteraan Aanhanger met / zonder remmen (kg) 2500 / / 750 Draaicirkel (m) tussen stoepranden 15,7 m 13,6 m 15,7 m Draaicirkel (m) tussen muren 16,2 m 14,1 m 16,2 m (1) Het rijklaar leeggewicht komt overeen met het gewicht van het voertuig, zonder bestuurder en met een brandstoftank gevuld tot 90%. Deze waarde is gebaseerd op een basisversie en kan variëren (tot 330kg) volgens versie, uitrustingen en motor. (2) Het nuttig laadvermogen is het resultaat van het verschil tussen het hoogst toegelaten gewicht en het rijklaar leeggewicht. TW= dubbele wielen AFMETINGEN CHASSIS ENKELE CABINE (mm) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L2 L3 L2 TW L3 TW L4 TW Max. totale lengte met ombouw Lengte van ombouw (mini/maxi) 3184 / 3834 / 3184 / 3734 / 4384 / Minimum vrije hoogte 735 / / / / / 789 Totale breedte met buitenspiegels met lange arm 2654 Max. totale breedte met ombouw (met buitenspiegels met lange arm) 2170 / 2350 Minimum vrije hoogte 166 AFMETINGEN CHASSIS DUBBELE CABINE (mm) Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving L3 L3 TW L4 TW Max. totale lengte met ombouw Lengte van ombouw (mini/maxi) 3084 / / / 4436 Hoogte laaddrempel zonder opbouw (mini/maxi 731 / / / 781 Totale breedte met buitenspiegels met lange arm 2654 Max. totale breedte met ombouw (met buitenspiegels met lange arm) 2170 / 2350 Minimum vrije hoogte

18 PERSONENVERVOER Nieuwe Master Combi is multifunctioneel, gemakkelijk in gebruik en praktisch. Hij combineert op ideale manier het vervoer van personen en goederen. COMBI H2 L L2H L L2 GEWICHT, LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 6 PLAATSEN L1 L2H2 3,0 t 3,5 t Nuttig laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 4,1 6 Breedte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening achteraan (mm) GEWICHT, LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN COMBI 9 PLAATSEN L1 L2H2 3,0 t 3,5 t Nuttig laadvermogen (kg) Laadvolume (m 3 ) 2,8 4,7 Breedte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening achteraan (mm) BUS H2 L3H L3 GEWICHT, LAADVERMOGEN EN AFMETINGEN BUS 17 PLAATSEN L3H2 3,9 t Nuttig laadvermogen (kg) 1323 Laadvolume (m 3 ) 0 Breedte laadopening zijschuifdeur (mm) Hoogte laadopening zijschuifdeur (mm) 1780 Hoogte laadopening achteraan (mm) 1820

19 CHROMO ZONE NIET-METAALKLEUREN OF METAALKLEUREN EEN PALET MET DE KLEUREN VAN EMOTIE. OV 389 IJSWIT OV 719 HELROOD OV 031 ORANJE OV 423 BLAUW OV RNQ VOLGA BLAUW OV 396 CITROENGEEL OV 489 MYOSOTISBLAUW NV 676 ZWART NACRÉ TE KNH STERGRIJS TE J47 BLAUWGRIJS TE/NV = Metaalkleur (in optie). OV = Niet metaalkleur (en serie). VELGEN 16" SIERWIELDOP MINI 16" SIERWIELDOP MAXI BANDEN ZOMERBANDEN VOORWIELAANDRIJVING ACHTERWIELAANDRIJVING Hoogst toegelaten gewicht 2,8T 3,3T 3,5T Enkele wielen Dubbele wielen Banden R16C R16C R16C Maat 215/65 225/65 235/65 195/75 Merk Continental Vancoeco Continental Continental Michelin Agilis Michelin Agilis Vancoeco Vancoeco Klasse grip op nat wegdek B B B B B B Brandstofefficiëntieklasse B B B C C B Rolgeluidemissiewaarde ZETELBEKLEDING STOFFEN ZETELBEKLEDING "KALEIDO" STOFFEN ZETELBEKLEDING "FUNAÏA" SIMILICUIR "CARBON"

20 MOTOREN VERBRUIK, PRESTATIES WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW VOERTUIG GOED BEGRIJPT. 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail met directe injectie Motorisatie (pk) Energy 165 Energy Twin Turbo JA JA - - Versnellingsbak BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVR Euro 5 BVR Euro 5 Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Cylinderinhoud (cm 3 ) Aantal cylinders / kleppen 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 4/16 Maximum vermogen (pk) 81 (110) 92 (125) 107 (145) 100 (135) 120 (165) 92 (125) 107 (145) Max. koppel Nm bij tr/min (Nm CEE) Voorwielaandrijving (FWD) / Achterwielaandrijving (RWD) FWD FWD FWD/RWD FWD/RWD FWD/RWD FWD FWD/RWD Roetfilter Stop & Start JA JA - - Brandstoftank (l) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) BESTELWAGEN VOORWIELAANDRIJVING L1 2,8 t L1 3,3 t L1H2 3,3 t L2H2 3,3 t L2H2 3,5 t L2H3 3,5 t L3H2 3,5 t L3H3 3,5 t BESTELWAGEN ACHTERWIELAANDRIJVING L3H2 3,5 t TW L3H3 3,5 t TW L4H2 3,5 t SW L4H2 3,5 t TW L4H3 3,5 t TW DUBBELE CABINE L2H2 Voorwielaandrijving 3,5 t L3H2 Voorwielaandrijving 3,5 t L3H2 Achterwielaandrijving TW 3,5 t CARGO L3 Voorwielaandrijving Cargo m 3 L4 Achterwielaandrijving Cargo m 3 KIPBAK ENKELE CABINE L2 Voorwielaandrijving L2 Achterwielaandrijving TW L3 Achterwielaandrijving TW + coffre

21 2.3 dci Turbo Diesel Common Rail met directe injectie Motorisatie (pk) Energy 165 Energy Twin Turbo Ja Ja - - Versnellingsbak BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVM Euro 5 BVR Euro 5 BVR Euro 5 Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Cylinderinhoud (cm 3 ) Aantal cylinders / kleppen Maximum vermogen (pk) 81 (110) 92 (125) 107 (145) 100 (135) 120 (165) 92 (125) 107 (145) Max. koppel Nm bij tr/min (Nm CEE) Voorwielaandrijving (FWD) / Achterwielaandrijving (RWD) FWD FWD FWD/RWD FWD/RWD FWD/RWD FWD FWD/RWD Roetfilter Stop & Start Ja Ja - - Brandstoftank (l) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) 80 (105 in optie) KIPBAK DUBBELE CABINE L3 Voorwielaandrijving L3 Achterwielaandrijving SW L3 Achterwielaandrijving TW CHASSIS ENKELE CABINE L2 Voorwielaandrijving L3 Voorwielaandrijving L2 Achterwielaandrijving TW L3 Achterwielaandrijving SW L3 Achterwielaandrijving TW L4 Achterwielaandrijving 3,5t TW L4 Achterwielaandrijving 4,5t TW CHASSIS DUBBELE CABINE L3 Voorwielaandrijving L3 Achterwielaandrijving TW L4 Achterwielaandrijving TW L4 Achterwielaandrijving 4,5t TW LAADVLOER L2 Voorwielaandrijving L3 Voorwielaandrijving L3H2 Voorwielaandrijving COMBI L1 Voorwielaandrijving L2H2 Voorwielaandrijving BUS L3H2 Voorwielaandrijving SW : Enkele wielen / TW : Dubbele wielen. VERBRUIK EN CO 2 -UITSTOOT * Motorisatie (pk) 125 Bedrijfswagen Personenvervoer BVM Euro5 BVR Euro5 BVM Euro5 dci Energy (TwinTurbo) dci 125 dci 150 Combi dci 125 Combi VOORWIELAANDRIJVING Stadscyclus (l/100 km) 9,2 7,1-7,6 8,1-8,4 8,5-8,8 8,7 6,9-7 9,9 Wegcyclus (l/100 km) 6 6,5-7 7,0-7,6 7,7-8,0 6,7 5,9-6 7 Volledige cyclus (l/100 km) 8,2 6,7-7,2 7,4-7,9 8,0-8,3 7,4 6,3-6,4 8,1 CO 2-uitstoot (g/km) Bus dci 125 ACHTERWIELAANDRIJVING Stadscyclus (l/100 km) - 8,4-8,7-10,3-10, Wegcyclus (l/100 km) - 7,9-8,1-8,7-8, Volledige cyclus (l/100 km) - 8,1-8,3-9,3-9, CO 2-uitstoot (g/km) * Verbruik en CO2-uitstoot gehomologeerd volgens een standaard methode en een toepasselijke regeling. Identiek voor alle consturcteurs, kunnen met deze methode de voertuigen tussen elkaar vergelijken worden. Het verbruik is afhankelijk van diverse factoren (bv : rijomstandigheden, uitrusting, rijgedrag...)

22 UITRUSTINGEN EN OPTIES VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTINGEN EN OPTIES DIE BESCHIKBAAR ZIJN. ESSENTIËLE INFORMATIE OM UW AUTO OP MAAT TE KIEZEN BESTELWAGEN CHASSIS CABINE CARGO KIPBAK LAADVLOER COMBI BUS Extra Confort Grand Confort BINNENZIJDE Zijdelingse beschermstrips Stootband onderaan de achterdeuren Spatlappen vooraan Spatlappen/spatbord achteraan Sierwieldoppen Mini (beschikbaar op versies met enkele wielen) - - Sierwieldoppen Maxi (beschikbaar op versies met enkele wielen) Opstaptrede achteraan (serie op achterwielaandrijving) Elektrische uitklapbare opstaptrede Metaalkleur Speciale kleur contremarque DEUREN Achterdeuren 180 zonder ruiten Achterdeuren 180 met verwarmde ruiten Achterdeuren 270 zonder ruiten (niet beschikbaar op L1) Achterdeuren 270 met verwarmde ruiten (niet beschikbaar op L1) Zijschuifdeur rechts zonder ruit (5) Zijschuifdeur rechts met vaste ruit Zijschuifdeur rechts met opengaande ruit Linkerzijpaneel met vaste ruit (enkel beschikbaar op bestelwagen Dubbele Cabine) Zijschuifdeur links zonder ruit (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts zonder ruit) (5) Zijschuifdeur links met opengaande ruit (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts met opengaande ruit) Linkerzijpaneel met opengaande ruit (noodzakelijk met zijschuifdeur rechts met opengaande ruit) Zijpanelen achteraan zonder ruiten Bestelwagen met ruiten: Zijschuifdeur rechts en zijpaneel links met opengaande ruit en vaste zijruiten achteraan (noodzakelijk met achterdeuren met ruiten) (5) Elektrische ruiten vooraan - - Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde BESCHERMING CABINE Volledig vast tussenschot zonder ruit met 3 kleerhaken (5) Stoffen bekleding van het volledig vast tussenschot met 3 kleerhaken (5) Volledig vast tussenschot met ruit (1) (5) Volledig vast tussenschot met ruit en beschermgrille (1) (5) VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Dynamische stabiliteitsregeling ESP met antislipsysteem ASR (serie op achterwielaandrijving) 3-punts oprolgordels vooraan met gordelspanners Bestuurdersairbag Passagiersairbag (4) Veiligheidspack : Passagiersairbag en zijdelingse airbags vooraan (noodzakelijk met enkele passagierszetel) (1) (4) - Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Handenvrij systeem voor het openen en sluiten van de deuren Stalen reservewiel 16" onder het voertuig (serie op achterwielaandrijving) Bandenopblaaskit met compressor (enkel op voorwielaandrijving) Verklikkerlampje slijtage remblokken Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestigings voor kinderstoel (middelste linkse zitplaats van de 2 de zetelrij) ZICHTBAARHEID Koplampen met dubbele optiek Zichtbaarheidspack: Mistkoplampen Ruitenwissers vooraan met regensensor en koplampen met automatische ontsteking Zijdelingse markeringslichten (verplicht voor voertuigen langer dan 6 m) - Van binnenuit in de hoogte regelbare koplampen Buitenspiegel met dubbel gezichtsveld Elektrische en verwarmde buitenspiegels Buitenspiegels met lange arm Wide-View spiegel in de zonneklep aan passagierskant - - RIJGEDRAG In de hoogte regelbaar stuurwiel Stuurbekrachtiging Schakelindicator Boordcomputer Snelheidsregelaar en -begrenzer Parkeerhulpsysteem Achteruitrijcamera met parkeerhulpsysteem Snelheidsbegrenzer (90 km/u) (verplicht vanaf 4,5 t) - Snelheidsbegrenzer 100 km/u Digitale tachograaf (verplicht vanaf 4,5 t) (7) Sperdifferentieel achteraan (Achterwielaandrijving) Brandstoftank 105 liter (niet combineerbaar met de aluminium laadbak) (voorwielaanrijving) - -

23 BESTELWAGEN CHASSIS CABINE CARGO KIPBAK LAADVLOER COMBI BUS Extra Confort Grand Confort COMFORT Pack Grand Confort 1: - Airconditioning (2) (3) - Radio Classic tuner, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur - Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met draaibare bureaufunctie (niet beschikbaar op Kipbak) Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde - Handenvrij systeem voor het openen en sluiten van de deuren - Opbergpack Pack Grand Confort 2: - Pack Grand Confort Automatische airconditioning (2) (3) (Noodzakelijk met Zichtbaarheidspack) Airconditioning met interieurfilter en gekoeld handschoenkastje (2) (3) Automatische airconditioning en gekoeld handschoenkastje (noodzakelijk met zichtbaarheidspack) (2) (3) Bijkomende verwarming achteraan Airconditioning voor- en achteraan AUDIO/NAVIGATIE Radio Classic tuner, 2x15W, 2 LS met bediening aan het stuur, AUX + USB aansluiting en handenvrije kit Bluetooth - - RadioSat Classic mono-cd, R-Plug & Radio Plus, 2x40W, 2HP en handenvrije Kit Bluetooth met bediening aan het stuur Geïntegreerd navigatiesysteem Carminat TomTom met Benelux-kaart (noodzakelijk met RadioSat Classic mono-cd R-Plug & Radio Plus, 2x40W) SD kaart Europa (noodzakelijk met geïntegreerd navigatiesysteem Carminat TomTom ) OPBERGMOGELIJKHEDEN Bureaufunctie (moet gecombineerd worden met Passagiersbank vooraan 2 plaatsen) - Extra bak onder de passagiersbank (niet combineerbaar met simili zetelbekleding) Opbergpack: - Uitschuifbare documentenhouder op het dashboard - Opbergvak boven de voorruit - Brilhouder bestuurderszijde Bijkomende opbergvakken in de deuren vooraan - Passagiersbank vooraan 2 plaatsen met draaibare bureaufunctie Opbervak voor gsm, munten en betaalkaarten - - Twee 12 Volt stekkers in het dashboard - - LAADRUIMTE Bevestigingsringen in de laadruimte Zijdelingse bevestigingsringen in de laadruimte Bindrail (1 rail per wand) V stekker in de laadruimte op achterste stijl OPTIES OMGEBOUWDE VOERTUIGEN Passagiersbank achteraan 4 plaatsen punts oprolgordels achteraan Opbergnetten (enkel op bestelwagen Dubbel Cabine) Naar achter kippende laadbak met geanodiseerde aluminium zijschotten en achterschot Driezijdig kippende laadbak met geanodiseerde aluminium zijschotten en achterschot (niet combineerbaar met de versies DC met achterwielaandrijving) Beschermgrille voor de achterlichten Dakspoiler op de cabine Achterdeuren Aluminium laadbak Ladderdrager en gereedschapskoffer (noodzakelijk met aluminium laadbak) Hoge opbergkoffer (6) ZETELS Bestuurderszetel met driedimensionele en lendensteunregeling en armsteun Opgehangen bestuurderszetel (niet combineerbaar met simili zetelbekleding en veiligheidspack noodzakelijk met zetelbekleding Kaleido) Configuratie 9 plaatsen met 2 wegneembare passagiersbanken 3 pl. op de 2 de en 3 de zetelrij Configuratie 17 plaatsen met 5 passagiersbanken 2 pl. en 4 individuele zetels Passagiersbank vooraan 2 plaatsen Zonder achterbank op de 3 de zetelrij Zonder achterbank op de 2 de en 3 de zetelrij Enkel passagierszetel met driedimensionele regeling en armsteun (Niet beschikbaar op Dubbele Cabine L1) - Stoffen zetelbekleding Kaleido (Serie op bestelwagen Dubbele Cabine) - Stoffen zetelbekleding Funaïa Simili zetelbekleding Carbon - BIJKOMENDE OMBOUWINGEN Trekvermogen 3,5T (enkel beschikbaar op 3,5T achterwielaandrijving met dubbele wielen) Pack Ombouwingen: Verlengde bekabeling achterlichten en elektrische aansluitingsdoos Versnelde traagloop (niet combineerbaar met krachtafnemer op versnellingsbak) (7) - - Krachtafnemer op motor (2) (3) (7) - - Krachtafnemer op manuele versnellingsbak (Achterwielaandrijving) (niet combineerbaar met versnelde traagloop) Pneumatische ophanging achteraan (7) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7)

24 ONDER PRO'S VIA HET PRO+-NET MET RUIM 350 VESTIGINGEN IN EUROPA BIEDT RENAULT ZIJN PROFESSIONELE KLANTEN SPECIFIEKE GEPERSONALISEERDE DIENSTEN. EEN 100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING ROND AANKOOP, ONDERHOUD, HERSTELLINGEN EN NAVERKOOP WAARMEE U KOSTBARE TIJD BESPAART.

25 EEN EXPERTISECENTRUM VOOR U EN VOOR U ALLEEN Renault heeft Renault Pro+ in het leven geroepen om een antwoord te bieden op de verwachtingen van professionele klanten. U beschikt daardoor over een verkoop- en serviceruimte die voor 100% aan ondernemingen is gewijd, in overeenstemming met de engagementen uit ons charter. ONE STOP SHOPPING Uw Renault Pro+-verdeler biedt u alle gepersonaliseerde services die u nodig hebt. Uw contactpersonen ter plaatse kregen de vereiste opleiding en begrijpen dus wat u in uw vak nodig hebt. Ze geven advies bij de keuze van een nieuw voertuig, ook met specifieke ombouwing, en kunnen u de meest geschikte accessoires, onderhoudscontracten en financieringen voorstellen. OPLOSSINGEN VOOR ONDERNEMINGEN Bent u een middelgrote of grote onderneming, dan is de Afdeling Ondernemingen uw ideale partner voor het samenstellen en beheren van uw wagenpark. Renault, het merk met de hoogste verkoop aan ondernemingen, beantwoordt dankzij een ruim gamma, van personenwagens tot bedrijfsvoertuigen, met ook lichte vracht-uitvoeringen en ombouwingen, aan al uw verwachtingen. De beloften Pro+ Verkoop- en naverkoopteams, gespecialiseerd in bedrijfsvoertuigen. Een uitgebreide tentoonstelling van voertuigen bestemd voor ondernemers. Een verkoop- en naverkoopruimte 100% voor ondernemers. Het onderhoud van uw voertuig wordt binnen 24U uitgevoerd. Bij immobilisering wordt u een vervangingsvoertuig aangeboben. (Standaardmodel wagen of bestelwagen) Wij aanvarden voertuigen tot 7T. Voor elke herstelling wordt binnen 24U een gedetailleerd bestek opgemaakt met een termijn van terugbezorging.

26 NOTITIES

27

28 RENAULT, AL SINDS 1998 NUMMER 1 IN EUROPA OP DE MARKT VAN DE BEDRIJFSVOERTUIGEN ( DECEMBER 2014 RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de ,00 / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. : Milieuinformatie [AR ] : Alles werd in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze publicatie correct was op het moment dat ze werd gedrukt. Dit document werd opgesteld op basis van preproductiemodellen of prototypes. Renault voert een beleid van constante verbetering van zijn producten en behoudt zich daarom het recht voor op elk moment de specificaties en de modellen en accessoires die in dit document worden beschreven en afgebeeld, te wijzigen. Die wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de verdelers van het Renault-net. De modellen kunnen van land tot land verschillen en bepaalde uitrustingskenmerken (standaard, optioneel of als accessoire) zijn mogelijk niet overal beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met uw verdeler voor de meest recente informatie. Door de beperkingen van het drukprocedé kunnen de kleuren in dit document licht afwijken van de werkelijke koetswerkkleuren en interieurkleuren. Alle rechten voorbehouden. De gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie, in gelijk welke vorm en met gelijk welke middelen, is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATIE ELKE DAG NIEUWE TRAFIC INNOVEERT IN ELK OPZICHT, MET DYNAMISCHE EN ROBUUSTE LIJNEN, EEN COMPLEET VERNIEUWD INTERIEURDESIGN, EEN UNIEKE UITRUSTING EN MOTOREN

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

Renault MASTER Een veelzijdig model De diversiteit van het Master gamma (met meer dan 280 versies) biedt u ongelooflijke keuze en een zeer grote waaier aan mogelijkheden: bestelwagens, chassis enkele

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

De ideale partner voor besteldiensten in steden

De ideale partner voor besteldiensten in steden Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor besteldiensten in steden Tanken in alle eenvoud Waar u ook gaat, uw Master Z.E. kunt u even gemakkelijk opladen als uw gsm. Zijn krachtige elektrische motor

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15

NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 NISSAN NV400 CHASSIS MET ENKELE EN DUBBELE CABINE MY15 NV400 PLATFORM-CABINE MY15 HET GAMMA CHASSIS ENKELE CABINE L2 L3 L4 1 bestuurder + 2 passagiers 3T5 2.3 dci 125 pk Voorwielaandrijving Voorwielaandrijving

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren Renault KANGOO Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren De Blue dci-motoren zijn uitgerust met de SCR- uitlaatgasreinigingstechnologie (Selective Catalytic Reduction) met AdBlue die in de uitlaat

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 MASTER DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER Gesloten Bestel Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT MASTER

NIEUWE RENAULT MASTER NIEUWE RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE PRESTATIES VAN EEN PRO 1. DE NIEUWE RENAULT MASTER LEGT DE LAT NOG HOGER. KRACHTIGER, ZUINIGER, VEILIGER, HIJ IS NU NOG FIJNER IN GEBRUIK. ZIJN NIEUWE MOTOREN EN

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.nl DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 ervaring op het gebied van SCR technologie met Adblue -inspuiting (Selective Catalytic Reduction).

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 22 november 2018 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

Prijzen Mei 2015 - België

Prijzen Mei 2015 - België Prijzen Mei 2015 - België Koetswerkkleur niet conform Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken),

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen.

Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Reeds omgebouwde bedrijfsvoertuigen! Want u hebt zo al genoeg te doen. Alukast 4,40 m met 2 achterdeuren op basis van een Boxer chassis cabine 335 L3 150 HDi Alukast 4,10 m met laadbrug en zijdeur op basis

Nadere informatie

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER

renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER renault-trucks.be DISTRIBUTIE RENAULT MASTER AAN UW ZIJDE, OP ELK MOMENT Renault Trucks heeft sinds 2009 expertise opgedaan op het gebied van SCR (Selective Catalytic Reduction) en AdBlue -inspuiting,

Nadere informatie

COMFORT, BRANDSTOFEFFICIENCY EN VEILIGHEID

COMFORT, BRANDSTOFEFFICIENCY EN VEILIGHEID COMFORT, BRANDSTOFEFFICIENCY EN VEILIGHEID RENAULT MASTER VOOR EFFICIËNT WERKEN renault-trucks.be DE NIEUWE MASTER BY RENAULT TRUCKS De nieuwe Master by Renault Trucks biedt productiviteit, brandstofefficiency,

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. 18 april 2019 Crossland X BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie