RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS"

Transcriptie

1 RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE

2

3 EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten te vereenvoudigen, combineert zijn hoogstaande comfort op stijlvolle wijze met spitstechnologie. Zijn uitzonderlijke elegantie geeft de ongerepte kracht van zijn temperament op een gedurfde en unieke wijze weer. Kortom: een cross-over ontworpen naar uw imago. Koleos meet zich trots de nieuwe merkidentiteit aan en sluit daarmee aan bij de stilistische vernieuwing van Renault. Als uitstalraam van de knowhow van onze ingenieurs verenigt Renault Koleos de allerbeste autotechnologieën met slechts één doel voor ogen: elk van uw reizen tot een schitterende ervaring maken. Zijn online multimediasysteem Renault R-Link is het toppunt van moderniteit en biedt u een avant-gardistisch rijcomfort. Renaults recentste innovatie, de dodehoekwaarschuwing "Blind Spot Warning", betekent dan weer een aanzienlijke stap vooruit voor uw veiligheid. Koleos werd ontwikkeld als de ideale partner voor uw dagelijkse leven en heeft onder zijn motorkap dan ook krachtige en tegelijk zuinige motoren. Elegantie en verfijning zijn troef in Koleos, die bovendien voortbouwt op zijn befaamde kwaliteiten: een hoogstaand comfort, uitzonderlijke overschrijdingscapaciteiten en topkwaliteit. SERGE LACAZE, TECHNISCH DIRECTEUR HOGERE MODELLEN

4 RENAULT KOLEOS Design en technologie p. 06 Destination Jungle Town p. 10 Motoren, leven aan boord, en technologie onder de loep genomen p. 14 Technische informatie, Ontdek het productaanbod p. 22 Interview met Tony Parker p. 24 Filmscène p. 26 Zoom op Renault R-Link p. 28 Meer dan een label, een engagement p. 30 Bescherming op alle niveaus p. 32

5 De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Koleos-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Carlab te raadplegen.

6 06 / 07 RUWE ELEGANTIE EEN FASCINERENDE CROSS-OVER... ELEGANT EN TEGELIJK WILD. ONDER ZIJN VERFIJNDE LIJNEN WACHT DE KRACHTBRON TOT U HEM DE SPOREN GEEFT. EEN IMPOSANT RADIATORROOSTER, GERAFFINEERD CHROOM... EEN DUBBELE PERSOONLIJKHEID. EEN UITZONDERLIJKE SUV IN ELKE SITUATIE.

7 WILDE VERLEIDINGS- KRACHT Radiatorrooster. Het Renault-logo lijkt te zweven tegen een zwarte achtergrond om de Renault-merkidentiteit extra kracht bij te zetten. 2. Panoramisch glazen elektrisch dak. Laat het licht binnen. 3. Voor een betere zichtbaarheid en extra veiligheid is Koleos uitgerust met mistkoplampen. 4. Zijdelingse beschermstrips in chroom. Koleos voelt zich overal thuis en beschermt zichzelf tegen onaangename ontmoetingen en onverwachte toenaderingen. 5. Bi-xenonkoplampen. De spitse, raszuivere bi-xenonkoplampen geven een intens licht dat het daglicht benadert zodat de bestuurder optimaal kan anticiperen en alles onder controle heeft.

8 08 / 09 RIJKELIJK VOORZIEN VAN TECHNOLOGIE ALLE TECHNOLOGISCHE HOOGSTANDJES VAN DE 21STE EEUW. INTUÏTIEVE AANRAAKTECHNOLOGIE LAAT ZICH MET ÉÉN VINGER BEDIENEN VOOR BUITENGEWONE RESULTATEN. BOORDCOMPUTER, ACHTERUITRIJCAMERA, MULTIMEDIA, DODEHOEKWAARSCHUWING... RIJ OP DE MODERNE MANIER. HOUD HET RIJPLEZIER VOOR UZELF EN LAAT DE REST OVER AAN DE WAGEN. KOLEOS TILT RIJPLEZIER NAAR EEN NIEUW NIVEAU.

9 Renault R-Link multimediasysteem met aanraakscherm. Met Renault R-Link verliest u nooit het contact met het leven van alle dag. Overal kunt u aan uw contactpersonen en muziek heel eenvoudig via het aanraakscherm en in alle veiligheid dankzij de toetsen aan het stuur. 2. Handenvrije startkaart. Instappen, starten en de deuren weer vergrendelen door gewoon weg te wandelen. Zonder sleutel. U hoeft alleen de kaart bij u te hebben. 3. Bose Energy Efficient Series System. Het systeem werd op maat ontwikkeld voor Koleos en biedt een unieke geluidservaring die erg dicht aanleunt bij een liveconcert dankzij zeven luidsprekers, een subwoofer en een digitale versterker. 4. Vertrekhulp voor hellingen. Wanneer de bestuurder vertrekt op een helling, wordt het remcircuit automatisch nog 2 seconden onder druk gehouden zodat hij of zij voldoende tijd krijgt om te manoeuvreren. 5. Achteruitrijcamera. De achteruitrijcamera maakt manoeuvreren gemakkelijker. Hij vormt een aanvulling op de auditieve en visuele hulp van het parkeerhulpsysteem voor- en achteraan. 6. Dodehoekwaarschuwing. Een systeem dat voertuigen in de dode hoek van de buitenspiegel detecteert. Het waarschuwt dan de bestuurder door binnen ter hoogte van de linker- of rechterbuitenpiegel een lampje te laten knipperen. 7. Hill Descent Control. Deze snelheidsregelaar voor afdalingen wordt ingeschakeld met een knop op het dashboard. Hij handhaaft een constante en lage snelheid (circa 7 km/u) zodat de bestuurder zich volledig op het stuur kan concentreren.

10 10 / 11 DESTINATION JUNGLE TOWN STARRING TONY PARKER & RENAULT KOLEOS KOLEOS. EEN MIX VAN ONGEREPTE KRACHT EN NOOIT AFLATENDE VERFIJNING. SPEEL NET ALS TONY PARKER OP ALLE TERREINEN BAAN U EEN WEG DOOR DE STADSJUNGLE EN NEEM DE CONTROLE IN HANDEN. WORD ÉÉN MET UW KOLEOS. Een ongerepte ziel onder een elegante lijn: Koleos is een buitengewone kampioen en verlaat de platgetreden paden in stijl. Het interieur is een toonbeeld van aanraaktechnologie, comfort, energie... Een eindeloos potentieel om te verkennen. En met Renault R-Link wordt uw hand de ultieme technologische revolutie. Natuur en mens komen terug centraal te staan in een van de ruimste, krachtigste en meest verfijnde cross-overs op de markt. Neem plaats in het hoge interieur en maak indruk. 3, 2, 1 Koleos en Tony Parker maken zich alle terreinen eigen: de straten van de stad, grote open ruimten en chique lanen.

11

12

13 Wendbaarheid en dierlijke kracht, geleverd door uitzonderlijke motoren. Afspraak op het terrein voor het plezier van hem te besturen, verder te gaan en de dagelijkse sleur opzij te zetten. Perfecte wegbeheersing. Druk uw ongerepte en verfijnde stempel op de stad.

14 14 / 15 KOLEOS ONDER DE SCANNER KLAAR VOOR EEN INTROSPECTIE? ONOVERTROFFEN PLAATS- AANBOD HEBT U AL KENNIS GEMAAKT MET HET WELZIJN VAN EEN UITZONDERLIJKE RUIMTE? KRACHTIGE MOTOREN DIE ELKE UITDAGING AANKUNNEN HOUDT U VAN VRIJHEID EN ELEGANTIE? DODEHOEKWAARSCHUWING BENT U NOG STEEDS ONDER DE INDRUK VAN DE TECHNOLOGIE?

15 RENAULT KOLEOS Wielbasis : mm Totale lengte : mm Totale breedte : / 2 120* mm Totale hoogte leeg : 1690 / 1 705** mm * Met uitgeklapte buitenspiegels. ** Met dakstaven

16 16 / 17 AVONTUURLIJKE KRACHT

17 KOLEOS, DE EFFICIËNTE CROSS-OVER MET EEN STERKE PERSOONLIJKHEID. U VERMOEDT ZIJN KRACHT, HIJ TOONT ZIJN SOEPELHEID. KOLEOS BAANT ZICH MET SPREKEND GEMAK EEN WEG DOOR HET VERKEER, ZONDER DAARBIJ HET MILIEU UIT HET OOG TE VERLIEZEN. ALL MODE 4 X 4-I: WENDBAARHEID EN VEELZIJDIGHEID Stad of terrein? Met zijn drie transmissiemodi staat Koleos overal zijn mannetje. De vierwielaangedreven AUTO -modus, die standaard wordt geactiveerd, wordt aanbevolen omwille van de perfecte sturing van zijn rijgedrag, en dat op alle terreinen. Door de voorwielaangedreven 2WD -modus te activeren kunt u dan weer het verbruik op droge wegen en snelwegen optimaliseren. Voor terreinritten is er tot slot de vierwielaangedreven 4WD LOCK -modus. KRACHT EN SOEPELHEID De dieselmotor met een cilinderinhoud van 2,0 liter is verkrijgbaar in twee versies, dci 150 en dci 175. Met die motor in het vooronder komt Koleos in alle situaties dynamisch voor de dag. Hij toont zich reactief en kan uitmuntende hernemingen voorleggen dankzij zijn royale koppel van 320 Nm (dci 150) of 360 Nm (dci 175). Zijn turbo met variabele geometrie staat borg voor een indrukwekkende soepelheid bij lage toeren, die hij koppelt aan uitstekende acceleraties dankzij zijn vermogen bij hoge toerentallen. COMFORT EN RIJPLEZIER Beide vermogensniveaus, de dci 150 en dci 175, garanderen in alle omstandigheden een maximaal rijplezier, en dat zowel in en buiten de stad als op autosnelwegen. Koleos verzekert ook een hoogstaande geluidsdemping, die tot in de puntjes werd ontwikkeld om trillingen uit het interieur te weren. Perfect om er in alle sereniteit op uit te trekken.

18 18 / 19

19 BEVOORRECHT RIJDEN KOLEOS IS GEKEND VOOR ZIJN WEERGALOOS RUIME INTERIEUR. MET INDRUKWEKKEND VEEL RUIMTE OM HET U GEMAKKELIJK TE MAKEN DOET KOLEOS ZIJN REPUTATIE ALLE EER AAN. ZIJN VERFIJNDE AFWERKING STAAT IN HET TEKEN VAN WELZIJN. MET DAARBOVENOP EEN HOOGWAARDIGE BEKLEDING, EN EEN STERKE MODULEERBAARHEID... ALLES DAT HET LEVEN MAKKELIJK EN AANGENAAM MAAKT. Koleos is een volwaardige grote 4x4 met royale afmetingen. Voor een uniek gevoel van gastvrijheid. Zich goed voelen vanbinnen begint bij de afwerking. Tot in de puntjes verzorgd, respectvol. De hoogwaardige bekleding draagt bij tot een uitzonderlijk comfort en een hoogstaande sfeer. De wagen beschikt over de beste binnenafmetingen om de bestuurder en zijn passagiers op hun gemak te stellen. Zonder veel binnenruimte kan je nu eenmaal niet genieten van de open ruimte buiten! De indeling en moduleerbare eenvoud zijn als een zesde zintuig. Opbergruimtes, een achterklep die in twee delen open kan, het Easy Break-systeem om de achterbank in een handomdraai neer te klappen. Koleos is exclusief in elk detail.

20 20 / 21 GROOT HOEK- BEELD DE INNOVATIEVE KOLEOS VOELT INSTINCTIEF UIT WELKE HOEK HET GEVAAR KOMT. DE TECHNOLOGIE ONTWIKKELD DOOR RENAULT DETECTEERT ELKE AANWEZIGHEID IN UW DODE HOEKEN. HET SYSTEEM WAARSCHUWT U MET EEN VERKLIKKERLAMPJE. WAAR DE BUITENSPIEGELS HUN GRENZEN BEREIKEN, NEEMT DE BESTE TECHNOLOGIE DE FAKKEL OVER. Uw veiligheid: de hoogste prioriteit van Renault. Zoals elke luxewagen die zichzelf respecteert, beschikt Koleos over een dodehoekwaarschuwing. Het doel? Aanrijdingen met auto s die in dezelfde richting rijden vermijden. De term dode hoek verwijst naar de beperkte zichtbaarheid van gevaren als gevolg van de beperkingen van de binnen- en buitenspiegels van uw wagen. De dodehoekwaarschuwing die door Renault werd ontwikkeld, gebruikt ultrasone sensoren om voertuigen te detecteren in een cirkel van vijf meter rond de wagen. Er bevinden zich twee sensoren in de achterste hoeken en nog eens twee vooraan op de flanken. Die sensoren detecteren alle bewegende auto s en tweewielers wanneer uw wagen tussen 35 en 140 km/u rijdt. De dodehoekwaarschuwing van Renault biedt twee alarmniveaus. Een verklikker ter hoogte van de linker buitenspiegel licht op wanneer er een voertuig in de dodehoekzone rijdt. Wanneer u de richtingaanwijzer activeert om af te slaan in die richting, knippert het verklikkerlichtje om u te waarschuwen voor het voertuig. Indien gewenst kunt u het systeem met een druk op de knop uitschakelen.

21

22 22 / 23

23 FOCUS STYLE & PERSO KIES ZIJN COMFORTGEHALTE, ZIJN UITRUSTINGSNIVEAU PERSONALISEER UW VOERTUIG. VRIJHEID ZIT IN DE KLEINSTE DETAILS. LAAT UZELF VOLLEDIG ONDERDOMPELEN IN DE KOLEOS-CATALOGUS. CHROMO ZONE / De kleuren van Koleos VRIJLOOP / Motoren CREATIEF ATELIER / Interieuraankleding ESSENTIËLE ACCESSOIRES / Uitrustingen die staan voor een stijl UITRUSTING EN OPTIES / De volledige lijst AFMETINGEN / Volumes en maatschema's

24 CHROMO ZONE HET KLEURENPALET ONTPLOOIT ZICH. SOLIDEWIT * EBONYBRUIN WIT NACRE MARSGRIJS ULTRAGRIJS IVOORZWART MINERAALBEIGE * Niet-metaalkleur

25 VRIJLOOP VERBRUIK, PRESTATIES, AFMETINGEN... WIJ VERTELLEN U ALLES OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT U UW WAGEN GOED BEGRIJPT. dci 150 4x2 dci 150 4x4 dci 175 Aut. 4x4 HOMOLOGATIE Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen MOTOR Milieunorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders / Aantal kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 16 Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 110 (149) (149) (172) Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie turbo / common rail turbo / common rail turbo / common rail Brandstof diesel diesel diesel Stop & Start Roetfilter serie serie serie VERSNELLINGSBAK Type manueel manueel automaat Aantal versnelllingen vooruit STUURINRICHTING Bekrachtiging variabele stuurbekrachtiging Draaicirkel (m) tussen muren 11,6 11,6 11,6 Aantal stuuromwentelingen WIELEN - BANDEN Standaardvelgen (") en -banden : Life 6,5 J alu 225/60 R17 99H - - Standaardvelgen (") en -banden : Limited/Intens 6,5 J alu 6,5 J alu 6,5 J alu 225/55 R18 98H 225/55 R18 98H 225/55 R18 98H Reservewiel optie serie serie REMMEN Type circuit in X met ABS en remhulpsysteem ESC met onderstuurcontrole CSV serie serie serie Voorwielen geventileerde schijven (320 x 28 mm) Achterwielen volle schijven (292 x 16 mm) INHOUD Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 10"00 10"40 11" m vanuit stilstand (s) 17"20 17"50 18" m vanuit stilstand (s) 31"90 32"40 33"20 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC-cyclus CO 2 -uitstoot (g/km) Categorie CO 2 /Verbruik D D E Stadscyclus (l/100 km) 7,0 7,5 8,7 Wegcyclus (l/100 km) 4,9 5,7 6,0 Volledige cyclus (l/100 km) 5,7 6,4 7,0 GEWICHTEN (kg) Rijklaar leeggewicht Hoogst toegelaten gewicht Hoogst toegelaten gewicht van de sleep Aanhanger met remmen Aanhanger zonder remmen wereldtitels met zijn F1 motoren maakt dat Renault erkend wordt voor zijn expertise en absolute veeleisendheid in deze discipline. Deze know-how inzake motoren laat hen toe seriemotoren te ontwerpen op het hoogste niveau in volgende domeinen: 2 -uitstoot. circuits.

26 CREATIEF ATELIER UITRUSTINGSNIVEAUS, KLEUREN, OPTIES: AAN U DE KEUZE! LIFE STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan In de hoogte regelbare komma -hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Opbergvak in de deuren voor- en achteraan Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 Voor- en achterbumper in koetswerkkleur Bagagescherm 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Manuele airconditioning Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Variabele stuurbekrachtiging Begeleidingsverlichting Dubbele achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser Alu 17"-velgen Silver Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten voor- en achteraan Boordcomputer Versnellingspookknop in leder Mistkoplampen Zijdelingse deurbeschermingen onderaan in koetswerkkleur Radio mono-cd MP3, 3D Sound by Arkamys, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Luchtrecyclage Snelheidsregelaar en -begrenzer Elektrische buitenspiegels in koetswerkkleur Regelbare dashboardverlichting Stoffen zetelbekleding Dark In de hoogte regelbare bestuurderszetel Ski voor- en achteraan in gesatineerd chroom Startblokkeersysteem met transponder Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de zijdelingse passagiersplaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Getinte ruiten In de hoogte en diepte regelbaar lederen stuurwiel Alu velg 17" Silver

27 LIMITED STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Vertrekhulpsysteem op hellingen HSA (4x4) Dakstaven in de lengte in gesatineerd chroom Renault handenvrije instap- en startkaart Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning Multifunctionele centrale console Controlesysteem bij afdalingen HDC (4x4) Ruitenwissers vooraan met regensensor Elektrische handenvrije handrem Bekleding van de deurdrempel in aluminium met monogram Koleos Alu 18"-velgen Silver Sierstrip in chroom op de zijdelingse deurbeschermingen Kinderobservatiespiegel Deurhandgrepen buiten in gesatineerd chroom Koplampen met automatische ontsteking 12V-aansluiting Achteruitrijradar Renault R-Link : geïntegreerde multimediatablet met aanraakscherm in kleur, bedieningssatelliet aan het stuur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom LIVE met Europa-wegenkaart, radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music en internetdiensten LIVE + Connectivity gedurende 1 jaar Elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels in het glanzend zwart Stalen voorlopig reservewiel (4x4) Gemengde zetelbekleding stof/imitatieleder Cube Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun Donkergetinte ruiten achteraan Alu velg 18" Silver

28 INTENS STANDAARDUITRUSTING = LIMITED +

29 ESSENTIËLE ACCESSOIRES Body Kit. 2. RDSO- Trekhaak Beschermplaten onderaan de voorbumper en achterbumper. 5. Uitlaatpijp.

30 UITRUSTING EN OPTIES VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTINGEN EN OPTIES DIE BESCHIKBAAR ZIJN. ESSENTIËLE INFORMATIE OM UW AUTO OP MAAT TE KIEZEN. Life Limited Intens VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Vertrekhulpsysteem op hellingen HSA - Controlesysteem bij afdalingen HDC - Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan Dodehoekwaarschuwingssysteem puntsveiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de zijdelingse passagiersplaatsen achteraan Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Bandenopblaaskit met compressor Stalen voorlopig reservewiel* Startblokkeersysteem met transponder DESIGN BUITEN Metaalkleur Voor- en achterbumper in koetswerkkleur Zijdelingse deurbeschermingen onderaan in koetswerkkleur - - Zijdelingse deurbeschermingen onderaan in koetswerkkleur met sierstrip in chroom - Deurhandgrepen buiten in gesatineerd chroom - Buitenspiegels in koetswerkkleur - Buitenspiegels in glanzend zwart - - Dakstaven in de lengte in gesatineerd chroom - Dubbele achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser Getinte ruiten Donkergetinte ruiten achteraan - Elektrisch panoramisch glazen open dak - Ski voor- en achteraan in gesatineerd chroom Alu 17"-velgen Silver - - Alu 18"-velgen Silver - - Alu 18"-velgen Dark - - DESIGN BINNEN Stuurwiel en versnellingspookknop in leder Deurhandgrepen binnen in gesatineerd chroom - Bekleding van de deurdrempel in aluminium met monogram Koleos - ZETELS In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning In de hoogte regelbare bestuurderszetel Bestuurderszetel met lendenregeling - Elektrisch regelbare bestuurderszetel - - Verwarmde voorzetels - In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 met centrale armsteun en skiluik - Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 met Easy Break -functie, centrale armsteun en skiluik - - In de hoogte regelbare komma -hoofdsteunen achteraan Stoffen zetelbekleding Dark - - Gemengde zetelbekleding stof/imitatieleder Cube - - Lederen zetelbekleding in donker carbon, donkerbruin of beige - -

31 Life Limited Intens RIJGEDRAG Variabele stuurbekrachtiging Snelheidsregelaar en -begrenzer In de hoogte en diepte regelbaar stuurwiel Elektrisch handenvrije handrem - Centrale armsteun vooraan - Boordcomputer Parkeerhulpsysteem vooraan - - Achteruitrijradar - Achteruitrijcamera - ZICHTBAARBHEID EN VERLICHTING Bi-Xenonkoplampen met automatische hoogteregeling - Koplampen met automatische ontsteking - Mistkoplampen Bijkomende bochtenverlichting - Koplampsproeiers - Begeleidingsverlichting In de hoogte regelbare koplampen Elektrische buitenspiegels - - Elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegels - Ruitenwissers vooraan met regensensor - Zelfdimmende achteruitkijkspiegel - - Binnenverlichting met vertragingsmechanisme Kinderobservatiespiegel - Regelbare dashboardverlichting Kofferverlichting COMFORT Renault startkaart - - Renault handenvrije instap- en startkaart - Elektrische ruiten voor- en achteraan - - Elektrische ruiten voor- en achteraan met impulsbediening - Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Manuele airconditioning - - Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning Luchtrecyclage Bediening van de verluchting en bijkomende verluchtingsmonden achteraan - - Verlichte make-upspiegels V-aansluiting - OPBERGMOGELIJKHEDEN Opbergvak in de deuren voor- en achteraan Multifunctionele centrale console - Opbergzakje op de rugleuning van de bestuurders- en passagierszetel - Wegneembaar bagagescherm COMMUNICATIE Radio mono-cd MP3, 3D Sound by Arkamys, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur - - Bose Energy Efficient Series : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker - Renault R-Link : geïntegreerde multimediatablet met aanraakscherm in kleur, bedieningssatelliet aan het stuur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom LIVE met Europa-wegenkaart, radio mono-cd MP3, Bluetooth, - Plug & Music en internetdiensten LIVE + Connectivity gedurende 1 jaar KLIK, CONFIGUREER, BEKIJK MET ONZE CONFIGURATOR 3D RENAULT, KUNT U UW KOLEOS OP MAAT CONFIGUREREN. ONTDEK HET NU OP

32 AFMETINGEN HOOGTE, BREEDTE, KOFFERRUIMTE, VELGEN... EEN WAGEN GEMAAKT OM IN AL UW BEHOEFTEN TE VOORZIEN. VOLUME (dm 3 ) Koleos Koffervolume 450 Met neerklapte zetels, tot het dak 1380 AFMETINGEN RENAULT KOLEOS (mm) A Wielbasis 2690 B Totale lengte 4520 C Overbouw vooraan 955 D Overbouw achteraan 875 E Spoorbreedte vooraan 1545 F Spoorbreedte achteraan 1550 G Totale breedte 1855 G1 Totale breedte met buitenspiegels 2120 H Totale hoogte leeg zonder / met dakstaven 1690 / 1705 H1 Totale hoogte met open koffer 2061 J Hoogte laaddrempel leeg 750 K Vrije hoogte geladen 188 L Lengte van de binnenruimte 1927 M Breedte op ellebooghoogte vooraan 1451 AFMETINGEN RENAULT KOLEOS (mm) M1Breedte op ellebooghoogte achteraan 1475 N Breedte op schouderhoogte vooraan 1433 N1 Breedte op schouderhoogte achteraan 1421 P1 Hoogte vooraan onder dak aan P2 Hoogte achteraan onder dak aan Q Hoogte onder dak achteraan 810 Y Laadopening bovenaan 1100 Y1 Laadopening onderaan 1071 Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten 1071 Z Hoogte laadopening achteraan 805 Z1 Laadlengte tot de achterbank 908 Z2 Laadlengte (achter passagierszetel) 1585 Z4 Hoogte onder bagagescherm Maximale hellingshoek 27 2 Overrijhoek 21 3 Vrijloophoek achter 31 4 Doorwaadhoogte 450 VELGEN KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST. ALU VELG 17" SILVER ALU VELG 18" SILVER ALU VELG 18" DARK

33 WIE KAN ER, BETER DAN RENAULT, TEN DIENSTE STAAN VAN UW RENAULT? DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Renault Koleos drie jaar waarborg of km, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten en wegbijstand. Tegen lakfouten en corrosie krijgt uw wagen respectievelijk 3 jaar en 12 jaar waarborg. Renault drukt ook de gebruiks- en verzekeringskosten met modellen die zich goedkoop laten herstellen en die een uitstekende bescherming tegen diefstal en inbraak bieden. DE HERSTELLINGSWAARBORG Renault gaat zeer ver met de kwaliteitswaarborg. En dat voor het hele gamma. Deze waarborg behelst de onderdelen en werkuren van de betreffende tussenkomst gedurende 12 maanden. DE SERVICECONTRACTEN EASYLIFE Renault presenteert u zijn waarborgverlenging voor een gerust gevoel onderweg. De waarborg van de constructeur kunt u verlengen door het storten van een vastgesteld forfaitair bedrag. Voor meer informatie kan u terecht bij uw Renault-verdeler. VOORDELEN: - Geldig in de meeste Europese landen - Omvat ook Renault Assistance - pechbijstand tot op het einde van het contract - Vervangwagen inbegrepen (tot 3 werkdagen) om uw mobiliteit te garanderen - Meerwaarde bij het verkopen van de wagen DE SERVICES VAN HET RENAULT-VERDELERSNET De services van Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werken aan de lak, lichten, voorruit, carrosserie, enz.) verzekeren de hoogste herstelkwaliteit en bovendien geniet u een jaar waarborg op alle uitgevoerde herstellingen en op de originele Renault-onderdelen. KLANTENDIENST Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: telefoon: 078/ van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u. internet: post: Renault Belgïe Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos.

34 HET RENAULT NETWERK VERBINDT ZICH OM UW VRAAG VIA INTERNET/ TE BEANTWOORDEN BINNEN DE 12 WERKUREN U DE MOGELIJKHEID TE BIEDEN HET DOOR U GEKOZEN VOERTUIG, ONMIDDELLIJK OF OP AFSPRAAK TE TESTEN U TE INFORMEREN OVER UW BESTELLING TOT AAN DE LEVERING U OP HET AFGESPROKEN UUR EN AAN DE AFGESPROKEN PRIJS UW WAGEN TE OVERHANDIGEN DE DOOR U NIET BEVESTIGDE INTERVENTIES GRATIS AAN TE BIEDEN UW GETROUWHEID TE BELONEN MET BIJZONDERE VOORDELEN, AANGEBODEN VIA MY RENAULT U EEN MOBILITEITSOPLOSSING AAN TE BIEDEN AAN EEN VOORDELIG TARIEF

35

36 24 / 25 TONY PARKER VRAGENRONDE EEN STILSTAAND BEELD VAN TONY PARKER, EEN UNICUM WANT DE MAN ZIT NOOIT STIL, ZEKER NIET MET ZIJN KOLEOS. WE PROFITEREN ERVAN OM HEM ENKELE VRAGEN VOOR TE SCHOTELEN OVER DE OPNAMES VAN DESTINATION JUNGLE TOWN Vraag.: Destination Jungle Town is uw eerste echte rol in een reclamefilm. Het begin van een acteercarrière? Antwoord van Tony Parker: Het is waar dat Renault zijn publiciteit groots aanpakt, met grote producties over meerdere dagen. Bij andere promofilmpjes die ik heb gemaakt, was dat een dag. Maar neen, een filmcarrière zit er niet in. Daar ben ik niet geduldig genoeg voor (lacht). Cinema is indrukwekkend maar bij mij moet het vooruitgaan. Ik ben en blijf een sportman. V.: En hebt u een favoriete acteur? T.P.: Een favoriete acteur? Ik hou wel van Will Smith als ik echt iemand moet kiezen. Ook Denzel Washington zie ik graag bezig. Dat zijn, denk ik, mijn twee favorieten. V.: Het concept voor de affiche is geïnspireerd op een foto van Will Smith. T.P.: Dat klopt! Ik vind Will Smith fantastisch: de manier waarop hij zijn carrière, zijn privéleven en alles er rond beheert, dwingt respect af. Echt een goed voorbeeld. V.: Zie je overeenkomsten tussen jezelf en je personage, dat op het punt staat het basket te verlaten maar wordt achtervolgd door een bal? T.P. (lacht): De eerste keer dat ik het script las, vond ik het echt grappig! Dat is me nog nooit overkomen! Meestal ben ik het die achter de bal loopt. Maar wat de reclamespot betreft, ik ben echt benieuwd naar het resultaat. Ik denk wel dat het een mooie spot wordt. Het concept is vernieuwend. Het basket verlaten, zal ik uiteraard op een dag moeten doen. Maar ik heb het geluk om ongelofelijke momenten te beleven in mijn carrière. Ik heb de top van mijn sport bereikt met de Olympische Spelen en de NBA-finales. Ik heb ook het geluk heel wat titels te winnen dus ik heb geen schrik voor wat er na het basket komt. Ik ben wel benieuwd naar hoe alles zal lopen maar heb nog geen haast. V.: In de film rijdt u zelf met de Koleos Uw verdict? T.P.: Ik was aangenaam verrast! Hij ziet er leuk uit. Ik ben een grote fan van auto s en pick-ups Ik weet niet hoe je dat in België noemt? 4x4? Ik hou het bij pick-up. Het resultaat mag er echt zijn voor Renault. Ik wil er trouwens een hebben in de Verenigde Staten. Ik wil Renault in de States vertegenwoordigen en ermee rijden. Hij ziet er echt mooi uit en wat de prestaties betreft Je kunt hem natuurlijk niet tot het DE EERSTE KEER DAT IK HET SCRIPT LAS, VOND IK HET ECHT GRAPPIG! DAT IS ME NOG NOOIT OVERKOMEN! MEESTAL BEN IK HET DIE ACHTER DE BAL LOOPT uiterste drijven in een reclamespot maar in vergelijking met mijn ervaringen met Renault De eerste wagen waarmee ik heb gereden was een Renault Scénic. Een leuke herinnering. Dus heb ik tegen mezelf gezegd: Goed, deze Koleos mag ook in de collectie (lacht). V.:Laten we even over de opnames zelf hebben. Wat is uw beste herinnering? T.P.: Alles: het geheel! De mensen van Renault waren heel sympathiek, de mensen van de productie, de regisseur met wie ik al had samengewerkt, was ook heel cool, hij heeft me direct op mijn gemak gesteld Een favoriet moment heb ik niet. De volledige opnames zijn erg goed verlopen. Een uitstekende organisatie. V.: Met dit partnerschap belichaamt u de auto made in France. Spreekt dat imago u aan? T.P.: Ja absoluut. Het is een imago dat ik altijd probeer uit te stralen. Ik ben trots om Frans te zijn. Ik vergeet niet van waar ik kom, waar ik naar school ging en waar ik heb leren basketten. Ik ben er opgegroeid. Mijn vrienden wonen in Frankrijk. Dus ik laat geen kans onbenut om in de States te praten over Frankrijk. Toen Renault me de kans gaf om ambassadeur te worden van dit model, was ik echt blij en trots want dat is waar ik voor sta. We hebben heel wat gemeen.

37 IK HEB GEEN FAVORIET MOMENT. DE VOLLEDIGE OPNAMES ZIJN ERG GOED VERLOPEN.

38 26 / 27 FILMSCÈNE BIJ DE OPNAMES VAN DE FILM VAN KOLEOS BLEKEN TOM KAN EN TONY PARKER OP MEER DAN EEN VLAK DINGEN GEMEEN TE HEBBEN. EEN MOOIE VERSTANDHOUDING. VOLG DE BALKUNSTENAAR ACHTER DE SCHERMEN. Het script van Destination Jungle Town beschrijft een Tony Parker die het aan de stok krijgt met een bal die hem volgt in zijn terugkeer naar de bron. Dit keer geen trainer op de set maar een tevreden regisseur. Ook op het gebied van cinema is Tony Parker een kampioen. Net als de nieuwe Renault Koleos toont hij twee facetten van zichzelf: de speler en de acteur. Ongerept instinct en beheersing in alle omstandigheden. Zowel achter de schermen als voor de camera toonde Tony zich ontspannen en heel naturel. Steeds onberispelijk en vlug van begrip in dit nieuwe milieu.de krachtige en verfijnde film doet de auto alle eer aan.

39

40 28 / 29 VERBONDEN RIJDEN MET RENAULT R-LINK RENAULT R-LINK GEEFT EEN INDRUKWEKKEND GEVOEL VAN LUXE MET EEN ERGONOMISCH EN INTUÏTIEF AANRAAKSCHERM DAT ALLE FUNCTIES VERENIGT DIE U TRANSPORTEREN NAAR EEN WERELD VAN NAVIGATIE, MULTIMEDIA EN BLUETOOTH -AUDIOSTREAMING VANAF MOBIELE TOESTELLEN. RAAK HET AAN EN PRAAT ERMEE. RENAULT R-LINK STAAT OPEN VOOR INNOVATIE, WELZIJN EN DE TOEKOMST.

41 Door te innoveren plaatst Renault de auto beter in uw leven. Blijf online in de auto! Met Renault R-Link hebt u op elk ogenblik toegang tot uw contacten, uw favoriete muziek en uw webtoepassingen. En dat alles met het aanraakscherm of de bediening aan het stuur. Dankzij de intuïtieve spraakbediening R-Link Voice kunt u zelfs een adres ingeven, rechtstreeks een contactpersoon uit uw telefoonlijst bellen of een toepassing weergeven. Door te innoveren maken we onze wagens nog gebruiksvriendelijker Met de R-Link Store ontdekt en downloadt u tal van auto-apps (Renault Assistance, e-guide, brandstofprijzen, enz.), nieuws-apps (weersvoorspellingen, Euronews), praktische toepassingen (TomTom Places, enz.) en andere ludieke, culturele of toeristische apps 1. Aanraakscherm met personaliseerbare startpagina. Kies uw snelkoppelingen om met een klik uw favoriete functies te raadplegen. 2. Mobiele muziek. Maak verbinding via Bluetooth of de USB-poort van Renault R-Link om uw muziek te beluisteren. 3. Telefonie. Telefoneer in alle veiligheid handenvrij dankzij het Bluetooth -systeem en gebruik de spraakbediening om een nummer te vormen of een contactpersoon uit uw digitale telefoonlijst te bellen Uw mails en tweets bekijken en online blijven. 5. Diensten. Raadpleeg de volledige catalogus van Renault R-Link-apps. Creëer uw account op My Renault en ga naar de R-Link Store om kaarten te downloaden, uw software bij te werken, enz. U vindt er ook de handleidingen over Renault R-Link. 6. Systeem. Stem de afstellingen van Renault R-Link in alle eenvoud af op uw persoonlijke voorkeuren (taal, klok, geluiden, enz.).

42 30 / 31 ONZE EERSTE DOELSTELLING: UW TEVREDENHEID EEN VERLEIDELIJK DESIGN, WAARNEEMBARE KWALITEIT EN DOORDACHTE TECHNOLOGIE GAAN HAND IN HAND OM U EEN UITZONDERLIJKE RIJERVARING EN LEVENSKWALITEIT OP MAAT TE BIEDEN. DANKZIJ DE AANDACHT DIE ALLE DETAILS ONDERGINGEN, WAS UW COMFORT NOG NOOIT ZO HOOG. ONZE AMBITIE VOOR RENAULT KOLEOS WAS EENVOUDIG: UW TEVREDENHEID NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN.

43 K Kwaliteit blijft een strategische prioriteit voor de groep en een waarde die het imago van onze merken ten goede komt. Professionalisme, competentie, expertise en strenge normen: waarden die Renault in elke levensfase van een voertuig toepast om klanten de beste product- en servicekwaliteit te garanderen en zo zijn volledige tevredenheid te verzekeren. Jean-Pierre Vallaude, RENAULT KWALITEIT IN CIJFERS

44 32 / 33 ONZE ABSOLUTE PRIORITEIT: VEILIGHEID VOOR IEDEREEN DE VERANTWOORDELIJKE VISIE VAN RENAULT BESTAAT ER CONCREET IN U TE LATEN GENIETEN VAN DE ALLERMODERNSTE EN KRACHTIGSTE PASSIEVE EN ACTIEVE BESCHERMINGSSYSTEMEN, ONGEACHT HET UITRUSTINGSNIVEAU VAN UW KOLEOS.

45 VOORKOMEN Om risico s te voorkomen en de bestuurder in alle omstandigheden te informeren De technologieën die Renault op punt stelt, zijn ontwikkeld om de bestuurder in realtime bewust te maken en te informeren. Ze garanderen een serener, veiliger weggedrag. CORRIGEREN Deze technologische hoogstandjes veranderen alles Renault heeft rijhulpsystemen uitgewerkt die in alle omstandigheden een aanzienlijke reactiviteit verzekeren en die zo helpen om onaangename verrassingen en bestuurdersfouten te compenseren. BESCHERMEN Alle inzittenden van de wagen maar ook de andere weggebruikers Dankzij zijn expertise op het gebied van ongevallen en innoverende technologieën ten dienste van alle weggebruikers, biedt Renault één van de veiligste gamma s van de markt. Onze prioriteit: een maximale veiligheid bieden bij ongevallen en levens redden Bescherming. Verstevigde structuur, bijzonder doeltreffende airbags vooraan, zijdelingse airbags voor hoofd/borst, druksensor voor het detecteren van schokken, veiligheidsgordels met voorspanners en belastingsbegrenzer (stoelen vooraan), hoofdsteunen met antiwhiplashfunctie, gordels met krachtbegrenzer (laterale plaatsen achteraan), stoelen vooraan met antidoorschuifsysteem (Fix4sure). Twee driepunts-isofix-bevestigingen op de buitenste plaatsen achteraan. 2. Antiblokkeerremsysteem. Antiblokkeerremsysteem voor de wielen met elektronische remkrachtverdeling (EBV), gekoppeld aan het remhulpsysteem (AFU) om te zorgen dat de wagen bestuurbaar blijft bij forse remmanoeuvres. 3. Dynamische rijcontrole ESC (Electronic Stability Control) van een nieuwe generatie en met ASR-antislipsysteem. Ze houden de auto stabiel, met name in moeilijke wegomstandigheden. 4. ISOFIX-systeem. Maakt het gemakkelijker om kinderzitjes in alle veiligheid te bevestigen op de buitenste plaatsen. SENSIBILISEREN EN HELPEN Bijdragen tot veiligheid voor iedereen Renault stelt de mens centraal in zijn activiteiten en schaart zich achter tal van maatschappelijke preventie- en sensibiliseringsinitiatieven met betrekking tot verkeersrisico s in scholen en universiteiten, bij kinderen en internationale instellingen. Het merk engageert zich ook om de efficiëntie van de hulpdiensten bij interventies te verbeteren. Renault : veiligheid in cijfers Meer dan 600 personen binnen het bedrijf werken enkel en alleen op de veiligheid van de voertuigen. Investeert jaarlijks 100 miljoen euro in onderzoek en ontwikkeling voor veiligheid. 400 reële crashtests en 4000 digitale simulaties per jaar.

46 KOLEOS WILDLY SOPHISTICATED

47

48 CRÉDITS PHOTO : O. BANET, Y. BROSSARD, T. KAN, S. DE BOURGIES, D. DUMAS PRINTED IN EC NL SEPTEMBER 2014 RENAULT S.A.S. Société par Actions Simplifiée au capital de ,00 / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / Tél. : * * Bij de eerst behaalde termijn. Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (september 2014). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Koleos-gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renaultverdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault.

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren Renault KANGOO Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren De Blue dci-motoren zijn uitgerust met de SCR- uitlaatgasreinigingstechnologie (Selective Catalytic Reduction) met AdBlue die in de uitlaat

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget Renault Mei 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En bent

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget Renault Oktober 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2019 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET. FOCUS Design en technologie. SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET FOCUS Design en technologie SCANNER Free driving DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET PLEZIER & VRIJHEID Er even tussenuit.

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Geen enkele andere auto binnen zijn segment heeft zoveel persoonlijkheid.

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS - 208

TECHNISCHE GEGEVENS - 208 TECHNISCHE GEGEVENS 208 (*) 1.4 l ehdi "68" STT 1,6 l ehdi "115" P STT ALGEMEEN cilinderinhoud (cm 3 ) 999 1.199 1.397 1.598 1.398 1560 vermogen in kw (pk) / bij t/min 50 (68) / 6 000 60 (82) / 5750 70

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie