Checklist ASR MultiZeker polis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Checklist ASR MultiZeker polis"

Transcriptie

1 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen. - Algemeen - In en om uw woning - Op de weg en op het water - Persoonlijke bescherming Is er iets veranderd in uw situatie? Of klopt een verzekerd bedrag niet meer? Bekijk dan met uw adviseur of het nodig is om uw MultiZeker polis aan te passen. Zo voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt, of dat wij na een schade uw premie en/of uw voorwaarden moeten aanpassen. Het kan ook zijn dat u een dekking nu niet meer nodig hebt. En dat uw MultiZeker polis dus goedkoper kan. Verzekeren is heel persoonlijk. Hebt u vragen over uw MultiZeker polis? Raadpleeg dan uw adviseur! Algemeen Is de samenstelling van uw gezin veranderd? Laat ons de veranderingen in uw gezin weten: geboorte, overlijden, samenwonen, scheiden, kinderen die uit huis gaan. In en om uw woning Check de verzekering van uw Inboedel Is uw kind voor de studie uit huis gaan wonen? U kunt de inboedel van uw studerend kind meeverzekeren. De inboedel is dan verzekerd voor Als uw kind is afgestudeerd en niet meer thuis komt wonen, verwijderen wij de dekking en melden we uw kind af als verzekerde op uw polis. U hoeft het niet te laten weten als uw kind verhuist naar een andere studentenkamer. Komt uw uitwonende studerende kind weer thuis wonen? Als de inboedel van uw kind apart verzekerd was op het studentenadres, dan verwijderen wij deze dekking als uw kind weer thuis komt wonen. Is uw uitwonende kind afgestudeerd of is het gestopt met de studie? Dan is uw kind niet langer verzekerd op uw polis. Uw kind moet zijn eigen verzekeringen gaan regelen. Hebt u onlangs inbraakbeveiliging aangebracht in uw huis? Heeft uw huis inbraakbeveiliging die is aangelegd en gecertificeerd door een Borg-erkend beveiligingsbedrijf? Of hebt u een Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan hebt u recht op premiekorting. Informeer ernaar bij uw verzekeringsadviseur. Voldoet de inbraakbeveiliging van uw huis en hebt u een beveiligingscertificaat? U komt alleen in aanmerking voor premiekorting als uw huis inbraakbeveiliging heeft en als u in het bezit bent van een geldig beveiligingscertificaat. Houd er ook rekening mee dat het noodzakelijk is om uw beveiligingsinstallatie goed te onderhouden en te gebruiken volgens de voorschriften. Ook is het noodzakelijk om uw huis goed af te sluiten als u het verlaat. Zo voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt. Zijn uw sieraden voor het juiste bedrag verzekerd? - Als u uw sieraden hebt meeverzekerd, dan zijn ze minimaal verzekerd voor Zijn uw sieraden meer waard? Dan kunt u het verzekerde bedrag verhogen. - Staat op uw polisblad dat sieraden voor een hoger bedrag verzekerd zijn? En wilt u dat bedrag verlagen? Dat kan, tot een minimum van U kunt het bedrag ook verhogen als dat nodig is.

2 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 2/8 Zijn uw bijzondere bezittingen voor het juiste bedrag verzekerd? - Als u uw bijzondere bezittingen hebt meeverzekerd, dan zijn ze minimaal verzekerd voor voor (bijzondere bezittingen zijn kunst, verzamelingen, antiek, foto-, film-, beeld-, audio- en videoapparatuur, beeld- en geluidsdragers, computers en muziekinstrumenten). Zijn uw bijzondere bezittingen meer waard? Dan kunt u het verzekerde bedrag verhogen. - Staat op uw polisblad dat bijzondere bezittingen voor een hoger bedrag verzekerd zijn? En wilt u dat bedrag verlagen? Dat kan, tot een minimum van U kunt het bedrag ook verhogen als dat nodig is. Check de verzekering van uw Woonhuis. Hebt u een stuk aangebouwd? Als u er een of meer extra kamers bij hebt gekregen, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering van uw woonhuis. Overleg met uw adviseur! Check de verzekering van uw Tweede woonhuis. Hebt u een stuk aangebouwd? Als u er een of meer extra kamers bij hebt gekregen, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering van uw tweede woonhuis. Overleg met uw adviseur! Zijn de spullen in uw tweede woonhuis goed verzekerd? - De spullen in uw tweede woonhuis zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Check de verzekering van uw Recreatiewoning. Hebt u een stuk aangebouwd? Als u er een of meer extra kamers bij hebt gekregen, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering van uw recreatiewoning. Overleg met uw adviseur! Zijn de spullen in uw recreatiewoning goed verzekerd? - De spullen in uw recreatiewoning zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Check de verzekering van uw Caravan op vaste standplaats. Zijn de spullen in uw caravan op vaste standplaats goed verzekerd? - De spullen in uw caravan op vaste standplaats zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen - Staat op uw polisblad staat dat uw spullen voor een hoger bedrag verzekerd zijn? En wilt u dat bedrag verlagen?

3 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 3/8 Op de weg en op het water Check de verzekering van uw Personenauto. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de auto. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw auto nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw auto een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de auto zat. Is de auto ouder dan 25 jaar? Het kan beter zijn om de verzekering van uw auto te veranderen in een Oldtimer verzekering. Bespreek met uw adviseur of dit in uw geval handig is. Onder een oldtimer verstaan wij een auto of motor vanaf 25 jaar, die alleen gebruikt wordt voor recreatie of hobby. Dus niet voor dagelijks woon- werkverkeer. Voor de Oldtimerverzekering is het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, beperkt. U kunt kiezen uit: minder dan km per jaar; tot km per jaar; tot km per jaar. Wilt u ook een cascoverzekering voor de oldtimer? Dan is een geldig taxatierapport verplicht. Een taxatierapport is 3 jaar geldig, daarna moet de oldtimer opnieuw getaxeerd worden. Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514) Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Bestelauto. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de bestelauto. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw auto nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw auto een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de auto zat.

4 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 4/8 Is de bestelauto ouder dan 25 jaar? Het kan beter zijn om de verzekering van uw auto te veranderen in een Oldtimer verzekering. Bespreek met uw adviseur of dit in uw geval handig is. Onder een oldtimer verstaan wij een auto of motor vanaf 25 jaar, die alleen gebruikt wordt voor recreatie of hobby. Dus niet voor dagelijks woon- werkverkeer. Voor de Oldtimerverzekering is het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, beperkt. U kunt kiezen uit: minder dan km per jaar; tot km per jaar; tot km per jaar. Wilt u ook een cascoverzekering voor de oldtimer? Dan is een geldig taxatierapport verplicht. Een taxatierapport is 3 jaar geldig, daarna moet de oldtimer opnieuw getaxeerd worden. Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514) Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Motor. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de motor. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw motor nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw motor een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de motor zat. Is de motor ouder dan 25 jaar? Het kan beter zijn om de verzekering van uw motor te veranderen in een Oldtimer verzekering. Bespreek met uw adviseur of dit in uw geval handig is. Onder een oldtimer verstaan wij een auto of motor vanaf 25 jaar, die alleen gebruikt wordt voor recreatie of hobby. Dus niet voor dagelijks woon- werkverkeer. Voor de Oldtimerverzekering is het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, beperkt. U kunt kiezen uit: minder dan km per jaar; tot km per jaar; tot km per jaar. Wilt u ook een cascoverzekering voor de oldtimer? Dan is een geldig taxatierapport verplicht. Een taxatierapport is 3 jaar geldig, daarna moet de oldtimer opnieuw getaxeerd worden. Hebt u een Harley Davidson die verzekerd is op basis van taxatiewaarde? Check dan of het taxatierapport nog geldig is. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Daarna moet de motor opnieuw getaxeerd worden. Met een geldig taxatierapport is uw motor verzekerd op basis van taxatiewaarde; zonder geldig taxatierapport op basis van dagwaarde.

5 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 5/8 Check de verzekering van uw Kampeerauto. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de kampeerauto. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw kampeerauto nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw kampeerauto een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de kampeerauto zat. Hebt u een zelfgebouwde kampeerauto die verzekerd is op basis van taxatiewaarde? Check dan of het taxatierapport nog geldig is. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Daarna moet de kampeerauto opnieuw getaxeerd worden. Met een geldig taxatierapport is uw kampeerauto verzekerd op basis van taxatiewaarde; zonder geldig taxatierapport op basis van dagwaarde. Zijn de spullen in uw kampeerauto goed verzekerd? - De spullen in uw kampeerauto zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514) Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Oldtimer. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de oldtimer. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Check of de gebruiksperiode nog klopt. Op uw polis staat in welke periode van het jaar u de oldtimer gebruikt: alleen in de zomerperiode of het hele jaar door. Klopt dat nog? Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514)

6 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 6/8 Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Bromfiets. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de bromfiets. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Check de verzekering van uw Hobbytractor. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de hobbytractor. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Check de verzekering van uw Boot. Is uw boot verzekerd op basis van taxatiewaarde? Check dan of het taxatierapport nog geldig is. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Daarna moet de boot opnieuw getaxeerd worden. Met een geldig taxatierapport is uw boot verzekerd op basis van taxatiewaarde; zonder geldig taxatierapport op basis van dagwaarde. Zijn de spullen in uw boot goed verzekerd? - De spullen in uw boot zijn minimaal verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen aangeschaft? Dan kunt u het verzekerde bedrag verhogen. Dat kan. U kunt het bedrag ook verhogen als dat nodig is. Op uw polis staat in welk vaargebied uw boot verzekerd is. Klopt dat gebied nog? U kunt als vaargebied kiezen voor Nederland; Europa; of Zeevaart. Op uw polis staat wat de vaste ligplaats is van uw boot. Klopt die ligplaats nog? U kunt als vaste ligplaats kiezen voor: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht; of elders in Nederland. Is uw boot een Catamaran? Dan kunt u ook kiezen voor een ligplaats op het strand. Op uw polis staat op welke brandstof uw boot vaart. Klopt dat nog? Heeft de motor van uw boot nog steeds hetzelfde vermogen? Is uw boot een kajuitboot met een gas-kookinstallatie? Zorg dan voor een geldig certificaat. Met een geldig HISWA/Intechnium Certificaat Gastechniek voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt. Check de verzekering van uw Vouwwagen. Zijn de spullen in uw vouwwagen goed verzekerd? - De spullen in uw vouwwagen zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Check de verzekering van uw Toercaravan. Zijn de spullen in uw toercaravan goed verzekerd? - De spullen in uw toercaravan zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen

7 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 7/8 Persoonlijke bescherming Check uw verzekering voor Aansprakelijkheid. Op uw polis staat vermeld dat aansprakelijkheid voor particulieren is verzekerd. Wilt u zeker weten dat de dekking nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. Als u de jachtsport beoefent, kunt u ervoor kiezen om ook Jagersrisico mee te verzekeren. Check uw verzekering voor Juridische Hulplijn. Bij de Juridische Hulplijn kunt u terecht voor gratis advies wanneer u een juridische vraag hebt of een (mogelijk) juridisch geschil. Deze service zit standaard in uw MultiZeker polis en kost u dus niets extra. Dankzij de Juridische hulplijn weet u snel hoe u het best kunt handelen om uw juridische positie te versterken. Is het telefonische advies niet voldoende en moet uw vraag inhoudelijk behandeld worden? Dan kunt u het geschil in behandeling geven bij uw Rechtsbijstandverzekeraar. Hebt u geen aparte rechtsbijstand meeverzekerd? Ook dan kunt u gebruikmaken van de Juridische hulplijn. Als er vervolgstappen nodig zijn, kunnen wij u Rechtsbijstand aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Check uw verzekering voor Rechtsbijstand. Op uw polis staat vermeld wat voor Rechtsbijstandverzekering u hebt. Wilt u zeker weten dat de dekking nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. Met Algemene rechtsbijstand kunt u rechtsbijstand krijgen bij meningsverschillen. Bijvoorbeeld over het kopen of verkopen van een huis; over een ongeval of schade in het verkeer; over medische fouten; of over erfrecht. Maar ook meningsverschillen met uw werkgever, over uw pensioen of over sociale verzekeringen, zijn gedekt op uw Rechtsbijstandverzekering. Wist u dat u de dekking voor Rechtsbijstand kunt uitbreiden? U kunt ervoor kiezen om rechtsbijstand te krijgen in de volgende gevallen: - bij meningsverschillen over uw motorrijtuigen en aanhangwagen; - bij meningsverschillen over uw toercaravan, vouwwagen en boot; - bij meningsverschillen over uw tweede woonhuis, recreatiewoning en caravan op vaste standplaats; - bij juridische meningsverschillen over vermogensbeheer of belasting. Check uw verzekering voor Ongevallen. Op uw polis staat vermeld voor welke dekking en voor welk verzekerd bedrag u hebt gekozen. Wilt u zeker weten dat u zichzelf of uw nabestaanden voldoende financiële zekerheid geeft bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval? Overleg dan met uw adviseur of uw keuzes nog steeds juist zijn. Gevaarlijke sporten zijn niet uitgesloten. U kunt kiezen voor een uitkering bij blijvende invaliditeit. U kiest of er in dat geval of wordt uitgekeerd. U kunt kiezen voor een uitkering bij overlijden. Bij overlijden door een ongeval wordt er uitgekeerd. Check uw verzekering voor Schade verkeersdeelnemer door ongeval. De Schadeverzekering verkeersdeelnemer door ongeval gaat veel verder dan de inzittendendekking bij een auto- of motorverzekering. Met deze verzekering bent u ook verzekerd als u als voetganger of fietser een ongeval krijgt waarbij ook een motorrijtuig, een tram, trein of metro betrokken is. En weet u dat u ook verzekerd bent als u bij een ander in de auto stapt? Zelfs als passagier op de boot, in de trein of in de bus bent u verzekerd. Smartengeld is standaard meeverzekerd en de dekking geldt ook voor ongevallen op het water, waarbij een boot betrokken is. Deze dekking geldt ook voor uw motorrijtuig en boot die ergens anders verzekerd zijn.

8 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 8/8 Check uw verzekering voor Hulp op reis. Op uw polis staat vermeld wat er verzekerd is als u op reis bent. Wilt u zeker weten dat dat nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. U kunt kiezen voor de volgende dekkingen: - Geneeskundige kosten - Buitengewone kosten - Uitval voertuig Ook uw zakelijke reizen kunt u meeverzekeren. Uw bagage is verzekerd op het polisonderdeel Inboedel voor U hoeft dus geen aparte reisbagageverzekering af te sluiten. Check uw verzekering voor Annulering. Op uw polis staat vermeld voor welk bedrag u Annulering verzekerd hebt. Wilt u zeker weten dat dat bedrag nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. U hebt de keuze uit de volgende verzekerde bedragen (deze bedragen gelden per persoon per reis): 750; 1.500; U kunt de dekkingvan uw Annuleringsverzekering uitbreiden met Annulering Garantie. Bent u al op reis en moet u noodgedwongen de reis afblazen? Dan krijgt u ook de genoten reisdagen vergoed. Zonder Annulering Garantie krijgt u alleen de niet-genoten reisdagen vergoed.

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd 8,5 ZLM Totaalpakket alles bij ZLM verzekerd Inhoudsopgave Over ZLM Over ZLM Welkom bij ZLM 3 De beste verzekeraar van Nederland 3 Persoonlijk contact & snelle service 3 Profiteer van pakketkorting 4 Geen

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn.

In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn. HP voor werknemers Het HP TotaalPakket In een tijd waarin alles complexer wordt, is er meer vraag naar producten die eenvoudig en doeltreffend zijn. Bij particulier verzekerden is er steeds meer vraag

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412

Aegon Autoverzekering. Polisvoorwaarden. nr. 1412 Aegon Autoverzekering Polisvoorwaarden nr. 1412 S 42471 a augustus 2014 Inhoudsopgave pagina Algemene Voorwaarden 4 1 Wat mag u van ons verwachten? 4 2 Wat verwachten wij van u? 4 3 Wie zijn er verzekerd?

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met.

Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. N.V. Univé Schade Voorwaarden Univé Autoverzekering versie 2 Wij leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons Algemeen Reglement.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Inboedel

Voorwaarden verzekering Inboedel Voorwaarden verzekering Inboedel 1/8 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Inboedel Allrisk...Pag. 2 Beroepsuitrusting...Pag.

Nadere informatie

Woongarant. Verzekeringen 2012

Woongarant. Verzekeringen 2012 Woongarant Verzekeringen 2012 Woongarant Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker. De opgebouwde expertise stelt

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15

Allianz Nederland Schadeverzekering. Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering. motoren. Verzekeringsvoorwaarden PM 15 Allianz Nederland Schadeverzekering Veilig Op Weg Pakket Motorrijtuigenverzekering voor personenauto s en motoren Verzekeringsvoorwaarden PM 15 2 Leeswijzer Checklist 4 Voorwaarden die voor iedereen gelden

Nadere informatie

Aanvraagformulier AnderLicht Keuzepakket Particulier

Aanvraagformulier AnderLicht Keuzepakket Particulier Aanvraagformulier AnderLicht Keuzepakket Particulier Met dit formulier kunt u één of meerdere verzekeringen bij Noorderlinge aanvragen. Alle verzekeringen maken onderdeel uit van het Anderlicht Keuzepakket

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

REPARATIE OF DIEFSTAL?

REPARATIE OF DIEFSTAL? Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Oldtimerverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

REPARATIE OF DIEFSTAL?

REPARATIE OF DIEFSTAL? Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Motorverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Aanvraag-/wijzigingsformulier Voordeelpakket

Aanvraag-/wijzigingsformulier Voordeelpakket Aanvraag-/wijzigingsformulier Voordeelpakket Relatienummer Stempel adviseur: Fortis ASR Schadeverzekering N.V. Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht Postbus 2072, 3500 HB Utrecht Telefoon (030) 257 91 11

Nadere informatie

Personenautoverzekering Comfort COM141

Personenautoverzekering Comfort COM141 Personenautoverzekering Comfort COM141 Leeswijzer Checklist 2 Voorwaarden die voor iedereen gelden Algemene voorwaarden 3 Hier leest u onder andere: Waarvoor bent u verzekerd? Wat moet u doen als u schade

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Tarieven Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Juli 2009 Tarieven Dit boekje bevat tarieven voor het Woon-en Recreatiepakket en het Totaalplan. Voor meer productinformatie verwijzen wij u naar de brochures

Nadere informatie

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt

Univé Rechtsbijstand. De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De Univé Rechtsbijstandverzekering Voor als het ú overkomt De keukenkastjes hangen nu wel recht Familie Smit uit Venlo Onze nieuwe keuken was door de keukenleverancier niet goed gemonteerd. Op onze verzoeken

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV

Delta Lloyd Schadeverzekering NV POLISVOORWAARDEN Autoverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model M 03.2.30 F INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING Waar is deze verzekering voor? 2 Voor wie is deze verzekering?

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Aanvraag-/wijzigingsformulier Voordeelpakket

Aanvraag-/wijzigingsformulier Voordeelpakket Aanvraag-/wijzigingsformulier Voordeelpakket Relatienummer Gegevens verzekeringnemer Naam en voorletter(s) Straat en huisnummer Postcode en woonplaats Telefoonnummer Geboortedatum - - man vrouw (Post-)bankrekeningnummer

Nadere informatie

REPARATIE OF DIEFSTAL?

REPARATIE OF DIEFSTAL? Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Camperverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Personenauto Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Personenauto Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Personenauto Casco Allrisk 1/11 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen

Nadere informatie