Checklist ASR MultiZeker polis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Checklist ASR MultiZeker polis"

Transcriptie

1 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen. - Algemeen - In en om uw woning - Op de weg en op het water - Persoonlijke bescherming Is er iets veranderd in uw situatie? Of klopt een verzekerd bedrag niet meer? Bekijk dan met uw adviseur of het nodig is om uw MultiZeker polis aan te passen. Zo voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt, of dat wij na een schade uw premie en/of uw voorwaarden moeten aanpassen. Het kan ook zijn dat u een dekking nu niet meer nodig hebt. En dat uw MultiZeker polis dus goedkoper kan. Verzekeren is heel persoonlijk. Hebt u vragen over uw MultiZeker polis? Raadpleeg dan uw adviseur! Algemeen Is de samenstelling van uw gezin veranderd? Laat ons de veranderingen in uw gezin weten: geboorte, overlijden, samenwonen, scheiden, kinderen die uit huis gaan. In en om uw woning Check de verzekering van uw Inboedel Is uw kind voor de studie uit huis gaan wonen? U kunt de inboedel van uw studerend kind meeverzekeren. De inboedel is dan verzekerd voor Als uw kind is afgestudeerd en niet meer thuis komt wonen, verwijderen wij de dekking en melden we uw kind af als verzekerde op uw polis. U hoeft het niet te laten weten als uw kind verhuist naar een andere studentenkamer. Komt uw uitwonende studerende kind weer thuis wonen? Als de inboedel van uw kind apart verzekerd was op het studentenadres, dan verwijderen wij deze dekking als uw kind weer thuis komt wonen. Is uw uitwonende kind afgestudeerd of is het gestopt met de studie? Dan is uw kind niet langer verzekerd op uw polis. Uw kind moet zijn eigen verzekeringen gaan regelen. Hebt u onlangs inbraakbeveiliging aangebracht in uw huis? Heeft uw huis inbraakbeveiliging die is aangelegd en gecertificeerd door een Borg-erkend beveiligingsbedrijf? Of hebt u een Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan hebt u recht op premiekorting. Informeer ernaar bij uw verzekeringsadviseur. Voldoet de inbraakbeveiliging van uw huis en hebt u een beveiligingscertificaat? U komt alleen in aanmerking voor premiekorting als uw huis inbraakbeveiliging heeft en als u in het bezit bent van een geldig beveiligingscertificaat. Houd er ook rekening mee dat het noodzakelijk is om uw beveiligingsinstallatie goed te onderhouden en te gebruiken volgens de voorschriften. Ook is het noodzakelijk om uw huis goed af te sluiten als u het verlaat. Zo voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt. Zijn uw sieraden voor het juiste bedrag verzekerd? - Als u uw sieraden hebt meeverzekerd, dan zijn ze minimaal verzekerd voor Zijn uw sieraden meer waard? Dan kunt u het verzekerde bedrag verhogen. - Staat op uw polisblad dat sieraden voor een hoger bedrag verzekerd zijn? En wilt u dat bedrag verlagen? Dat kan, tot een minimum van U kunt het bedrag ook verhogen als dat nodig is.

2 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 2/8 Zijn uw bijzondere bezittingen voor het juiste bedrag verzekerd? - Als u uw bijzondere bezittingen hebt meeverzekerd, dan zijn ze minimaal verzekerd voor voor (bijzondere bezittingen zijn kunst, verzamelingen, antiek, foto-, film-, beeld-, audio- en videoapparatuur, beeld- en geluidsdragers, computers en muziekinstrumenten). Zijn uw bijzondere bezittingen meer waard? Dan kunt u het verzekerde bedrag verhogen. - Staat op uw polisblad dat bijzondere bezittingen voor een hoger bedrag verzekerd zijn? En wilt u dat bedrag verlagen? Dat kan, tot een minimum van U kunt het bedrag ook verhogen als dat nodig is. Check de verzekering van uw Woonhuis. Hebt u een stuk aangebouwd? Als u er een of meer extra kamers bij hebt gekregen, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering van uw woonhuis. Overleg met uw adviseur! Check de verzekering van uw Tweede woonhuis. Hebt u een stuk aangebouwd? Als u er een of meer extra kamers bij hebt gekregen, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering van uw tweede woonhuis. Overleg met uw adviseur! Zijn de spullen in uw tweede woonhuis goed verzekerd? - De spullen in uw tweede woonhuis zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Check de verzekering van uw Recreatiewoning. Hebt u een stuk aangebouwd? Als u er een of meer extra kamers bij hebt gekregen, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering van uw recreatiewoning. Overleg met uw adviseur! Zijn de spullen in uw recreatiewoning goed verzekerd? - De spullen in uw recreatiewoning zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Check de verzekering van uw Caravan op vaste standplaats. Zijn de spullen in uw caravan op vaste standplaats goed verzekerd? - De spullen in uw caravan op vaste standplaats zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen - Staat op uw polisblad staat dat uw spullen voor een hoger bedrag verzekerd zijn? En wilt u dat bedrag verlagen?

3 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 3/8 Op de weg en op het water Check de verzekering van uw Personenauto. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de auto. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw auto nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw auto een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de auto zat. Is de auto ouder dan 25 jaar? Het kan beter zijn om de verzekering van uw auto te veranderen in een Oldtimer verzekering. Bespreek met uw adviseur of dit in uw geval handig is. Onder een oldtimer verstaan wij een auto of motor vanaf 25 jaar, die alleen gebruikt wordt voor recreatie of hobby. Dus niet voor dagelijks woon- werkverkeer. Voor de Oldtimerverzekering is het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, beperkt. U kunt kiezen uit: minder dan km per jaar; tot km per jaar; tot km per jaar. Wilt u ook een cascoverzekering voor de oldtimer? Dan is een geldig taxatierapport verplicht. Een taxatierapport is 3 jaar geldig, daarna moet de oldtimer opnieuw getaxeerd worden. Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514) Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Bestelauto. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de bestelauto. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw auto nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw auto een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de auto zat.

4 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 4/8 Is de bestelauto ouder dan 25 jaar? Het kan beter zijn om de verzekering van uw auto te veranderen in een Oldtimer verzekering. Bespreek met uw adviseur of dit in uw geval handig is. Onder een oldtimer verstaan wij een auto of motor vanaf 25 jaar, die alleen gebruikt wordt voor recreatie of hobby. Dus niet voor dagelijks woon- werkverkeer. Voor de Oldtimerverzekering is het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, beperkt. U kunt kiezen uit: minder dan km per jaar; tot km per jaar; tot km per jaar. Wilt u ook een cascoverzekering voor de oldtimer? Dan is een geldig taxatierapport verplicht. Een taxatierapport is 3 jaar geldig, daarna moet de oldtimer opnieuw getaxeerd worden. Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514) Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Motor. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de motor. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw motor nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw motor een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de motor zat. Is de motor ouder dan 25 jaar? Het kan beter zijn om de verzekering van uw motor te veranderen in een Oldtimer verzekering. Bespreek met uw adviseur of dit in uw geval handig is. Onder een oldtimer verstaan wij een auto of motor vanaf 25 jaar, die alleen gebruikt wordt voor recreatie of hobby. Dus niet voor dagelijks woon- werkverkeer. Voor de Oldtimerverzekering is het aantal kilometers dat u per jaar mag rijden, beperkt. U kunt kiezen uit: minder dan km per jaar; tot km per jaar; tot km per jaar. Wilt u ook een cascoverzekering voor de oldtimer? Dan is een geldig taxatierapport verplicht. Een taxatierapport is 3 jaar geldig, daarna moet de oldtimer opnieuw getaxeerd worden. Hebt u een Harley Davidson die verzekerd is op basis van taxatiewaarde? Check dan of het taxatierapport nog geldig is. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Daarna moet de motor opnieuw getaxeerd worden. Met een geldig taxatierapport is uw motor verzekerd op basis van taxatiewaarde; zonder geldig taxatierapport op basis van dagwaarde.

5 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 5/8 Check de verzekering van uw Kampeerauto. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de kampeerauto. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Is het certificaat van het beveiligingssyteem van uw kampeerauto nog geldig? Staat op uw polisblad dat uw kampeerauto een beveiligingssysteem moet hebben? Check dan of het beveiligingscertificaat nog geldig is. Een systeem moet na 3 jaar ieder jaar gekeurd worden door een erkend inbouwbedrijf. Deze eis geldt niet voor een anti-diefstalsysteem dat al standaard vanuit de fabriek in de kampeerauto zat. Hebt u een zelfgebouwde kampeerauto die verzekerd is op basis van taxatiewaarde? Check dan of het taxatierapport nog geldig is. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Daarna moet de kampeerauto opnieuw getaxeerd worden. Met een geldig taxatierapport is uw kampeerauto verzekerd op basis van taxatiewaarde; zonder geldig taxatierapport op basis van dagwaarde. Zijn de spullen in uw kampeerauto goed verzekerd? - De spullen in uw kampeerauto zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514) Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Oldtimer. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de oldtimer. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Check of de gebruiksperiode nog klopt. Op uw polis staat in welke periode van het jaar u de oldtimer gebruikt: alleen in de zomerperiode of het hele jaar door. Klopt dat nog? Autoruitschade? Sms glas naar De reparateur neemt contact met u op. U kunt de ruitschade ook melden bij een van de reparateurs die u vindt op Of u kunt ons bellen op telefoonnummer (0514)

6 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 6/8 Glasgarant Als u uw ruit laat repareren, vinden wij het belangrijk dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij samen met meer dan 600 herstelbedrijven die zijn aangesloten bij Glasgarant. Laat u uw autoruitschade herstellen via Glasgarant? Dan vergoeden wij uw ruitschade volledig. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan betaalt u uw eigen risico. Een andere reparateur Laat u uw autoruit herstellen of vervangen door een andere reparateur? Dat kan natuurlijk ook. Wij houden dan wel 150 in van de schadevergoeding. Als uw autoruit vervangen moet worden, dan houden wij 150 in van de schadevergoeding en daarnaast betaalt u uw eigen risico. U kunt uw autoruitschade gerust bij ons claimen. Dit heeft geen gevolgen voor uw no-claimkorting. U behoudt gewoon uw opgebouwde kortingspercentage. Check de verzekering van uw Bromfiets. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de bromfiets. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Check de verzekering van uw Hobbytractor. Op uw polisblad staat wie de regelmatige bestuurder is van de hobbytractor. Laat het ons weten als iemand anders de regelmatige bestuurder is geworden. Check de verzekering van uw Boot. Is uw boot verzekerd op basis van taxatiewaarde? Check dan of het taxatierapport nog geldig is. Het taxatierapport is drie jaar geldig. Daarna moet de boot opnieuw getaxeerd worden. Met een geldig taxatierapport is uw boot verzekerd op basis van taxatiewaarde; zonder geldig taxatierapport op basis van dagwaarde. Zijn de spullen in uw boot goed verzekerd? - De spullen in uw boot zijn minimaal verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen aangeschaft? Dan kunt u het verzekerde bedrag verhogen. Dat kan. U kunt het bedrag ook verhogen als dat nodig is. Op uw polis staat in welk vaargebied uw boot verzekerd is. Klopt dat gebied nog? U kunt als vaargebied kiezen voor Nederland; Europa; of Zeevaart. Op uw polis staat wat de vaste ligplaats is van uw boot. Klopt die ligplaats nog? U kunt als vaste ligplaats kiezen voor: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht; of elders in Nederland. Is uw boot een Catamaran? Dan kunt u ook kiezen voor een ligplaats op het strand. Op uw polis staat op welke brandstof uw boot vaart. Klopt dat nog? Heeft de motor van uw boot nog steeds hetzelfde vermogen? Is uw boot een kajuitboot met een gas-kookinstallatie? Zorg dan voor een geldig certificaat. Met een geldig HISWA/Intechnium Certificaat Gastechniek voorkomt u dat u een schadevergoeding misloopt. Check de verzekering van uw Vouwwagen. Zijn de spullen in uw vouwwagen goed verzekerd? - De spullen in uw vouwwagen zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen Check de verzekering van uw Toercaravan. Zijn de spullen in uw toercaravan goed verzekerd? - De spullen in uw toercaravan zijn standaard verzekerd voor Hebt u intussen meer spullen

7 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 7/8 Persoonlijke bescherming Check uw verzekering voor Aansprakelijkheid. Op uw polis staat vermeld dat aansprakelijkheid voor particulieren is verzekerd. Wilt u zeker weten dat de dekking nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. Als u de jachtsport beoefent, kunt u ervoor kiezen om ook Jagersrisico mee te verzekeren. Check uw verzekering voor Juridische Hulplijn. Bij de Juridische Hulplijn kunt u terecht voor gratis advies wanneer u een juridische vraag hebt of een (mogelijk) juridisch geschil. Deze service zit standaard in uw MultiZeker polis en kost u dus niets extra. Dankzij de Juridische hulplijn weet u snel hoe u het best kunt handelen om uw juridische positie te versterken. Is het telefonische advies niet voldoende en moet uw vraag inhoudelijk behandeld worden? Dan kunt u het geschil in behandeling geven bij uw Rechtsbijstandverzekeraar. Hebt u geen aparte rechtsbijstand meeverzekerd? Ook dan kunt u gebruikmaken van de Juridische hulplijn. Als er vervolgstappen nodig zijn, kunnen wij u Rechtsbijstand aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Check uw verzekering voor Rechtsbijstand. Op uw polis staat vermeld wat voor Rechtsbijstandverzekering u hebt. Wilt u zeker weten dat de dekking nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. Met Algemene rechtsbijstand kunt u rechtsbijstand krijgen bij meningsverschillen. Bijvoorbeeld over het kopen of verkopen van een huis; over een ongeval of schade in het verkeer; over medische fouten; of over erfrecht. Maar ook meningsverschillen met uw werkgever, over uw pensioen of over sociale verzekeringen, zijn gedekt op uw Rechtsbijstandverzekering. Wist u dat u de dekking voor Rechtsbijstand kunt uitbreiden? U kunt ervoor kiezen om rechtsbijstand te krijgen in de volgende gevallen: - bij meningsverschillen over uw motorrijtuigen en aanhangwagen; - bij meningsverschillen over uw toercaravan, vouwwagen en boot; - bij meningsverschillen over uw tweede woonhuis, recreatiewoning en caravan op vaste standplaats; - bij juridische meningsverschillen over vermogensbeheer of belasting. Check uw verzekering voor Ongevallen. Op uw polis staat vermeld voor welke dekking en voor welk verzekerd bedrag u hebt gekozen. Wilt u zeker weten dat u zichzelf of uw nabestaanden voldoende financiële zekerheid geeft bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval? Overleg dan met uw adviseur of uw keuzes nog steeds juist zijn. Gevaarlijke sporten zijn niet uitgesloten. U kunt kiezen voor een uitkering bij blijvende invaliditeit. U kiest of er in dat geval of wordt uitgekeerd. U kunt kiezen voor een uitkering bij overlijden. Bij overlijden door een ongeval wordt er uitgekeerd. Check uw verzekering voor Schade verkeersdeelnemer door ongeval. De Schadeverzekering verkeersdeelnemer door ongeval gaat veel verder dan de inzittendendekking bij een auto- of motorverzekering. Met deze verzekering bent u ook verzekerd als u als voetganger of fietser een ongeval krijgt waarbij ook een motorrijtuig, een tram, trein of metro betrokken is. En weet u dat u ook verzekerd bent als u bij een ander in de auto stapt? Zelfs als passagier op de boot, in de trein of in de bus bent u verzekerd. Smartengeld is standaard meeverzekerd en de dekking geldt ook voor ongevallen op het water, waarbij een boot betrokken is. Deze dekking geldt ook voor uw motorrijtuig en boot die ergens anders verzekerd zijn.

8 Checklist ASR MultiZeker polis Pag 8/8 Check uw verzekering voor Hulp op reis. Op uw polis staat vermeld wat er verzekerd is als u op reis bent. Wilt u zeker weten dat dat nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. U kunt kiezen voor de volgende dekkingen: - Geneeskundige kosten - Buitengewone kosten - Uitval voertuig Ook uw zakelijke reizen kunt u meeverzekeren. Uw bagage is verzekerd op het polisonderdeel Inboedel voor U hoeft dus geen aparte reisbagageverzekering af te sluiten. Check uw verzekering voor Annulering. Op uw polis staat vermeld voor welk bedrag u Annulering verzekerd hebt. Wilt u zeker weten dat dat bedrag nog steeds past bij uw situatie? Overleg dan met uw adviseur. U hebt de keuze uit de volgende verzekerde bedragen (deze bedragen gelden per persoon per reis): 750; 1.500; U kunt de dekkingvan uw Annuleringsverzekering uitbreiden met Annulering Garantie. Bent u al op reis en moet u noodgedwongen de reis afblazen? Dan krijgt u ook de genoten reisdagen vergoed. Zonder Annulering Garantie krijgt u alleen de niet-genoten reisdagen vergoed.

Oldtimerverzekering (auto of motor)

Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering Als je in of op een oldtimer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je oldtimer veroorzaakt aan een ander

Nadere informatie

ASR MultiZeker polis

ASR MultiZeker polis ASR MultiZeker polis 2 Compleet verzekerd bij ASR Verzekeringen U kiest voor de rust van gewoon goed verzekerd zijn, zonder dat u er verder omkijken naar hebt. Met deze wens in ons achterhoofd hebben wij

Nadere informatie

Inventarisatieformulier MultiZeker polis

Inventarisatieformulier MultiZeker polis Inventarisatieformulier MultiZeker polis Dit formulier helpt u bij het invoeren van de gegevens in Cockpit en kan niet naar ons gestuurd worden. Wij accepteren alleen digitale aanvragen voor de MultiZeker

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Een compleet schadepakket met optimale zekerheid

Een compleet schadepakket met optimale zekerheid ASR MultiZeker polis Een compleet schadepakket met optimale zekerheid Wij kunnen u compleet verzekeren Gewoon goed verzekerd zijn zonder rompslomp. Met deze wens in ons achterhoofd ontwikkelden wij samen

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Als je brommer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je bromfiets veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis In dit document staan alleen de verschillen opgesomd. Dus niet de zaken die gelijk blijven met de huidige Alles in één Polis. Klik op het onderdeel waarvan u het overzicht wilt zien. Inhoudsopgave pagina

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Toercaravan-vouwwagenverzekering

Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagen De Toercaravan- vouwwagenverzekering helpt je de financiële risico s af te dekken die samenhangen met het bezit van een toercaravan of vouwwagen.

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

Bootverzekering. Voordelen

Bootverzekering. Voordelen Bootverzekering Bootverzekering De basisdekking van onze bootverzekering bestaat uit een verplicht deel, de dekking voor aansprakelijkheid. En een niet verplicht deel, de cascodekking. Je kunt deze basisdekking

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering?

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering? Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Motorverzekering. Voordelen

Motorverzekering. Voordelen Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online vernieuwde dekkingen De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Met de Basisdekking van onze Doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor buitengewone kosten die je maakt als je op reis bent. Welke kosten

Nadere informatie

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40%

Watersport. verzekering. - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst Watersport verzekering Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zonder het te willen,

Nadere informatie

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Als je door een ongeval blijvend invalide bent, is het prettig om een financiële steun in de rug te hebben. Dat regel je eenvoudig en goed met de basisdekking

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering Relaties onderhouden is erg

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

a. s. r.\ de nederlandse verzekerings maatschappij voor alle verzekeringen Acura Assuradeuren Postbus 156 5490 AD St Oedenrode 11111.1111.1..111111.111.1111111.111 ASR Schadeverzekering N.V. Archimedeslaan

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5% ledenkorting Complete inventarisdekking Omdat uw camper uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet alleen

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

Gezin. London Verzekeringen voor u en uw dierbaren

Gezin. London Verzekeringen voor u en uw dierbaren Gezin London Verzekeringen voor u en uw dierbaren Verzekeringen voor u en uw dierbaren U en uw gezin willen comfortabel en onbezorgd genieten van het leven. Maar er kan altijd iets gebeuren dat het geluk

Nadere informatie

Caravan op vaste standplaats

Caravan op vaste standplaats Caravan op vaste standplaats Caravan op vaste standplaats Heb je een caravan die op een vaste standplaats staat? Dan kun je met deze stacaravanverzekering de financiële risico s afdekken die daarmee samenhangen.

Nadere informatie

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden.

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Veelgestelde vragen klanten Algemeen Veelgestelde vragen klanten Antwoorden op veelgestelde

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Voordelen van het Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uzelf en uw gezin. Alle dekkingen zijn prima

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte.

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte. Woonhuisverzekering Woonhuisverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Personen - en bestelauto. Oldtimer. Kampeerauto. Motor. Caravan. Aanhangwagen

Personen - en bestelauto. Oldtimer. Kampeerauto. Motor. Caravan. Aanhangwagen GEWOON GOED Personen - en bestelauto Oldtimer Kampeerauto Motor Caravan Aanhangwagen MOTORRIjtuigenverzekering W i j b e s pa r e n a a n z i e n l i j k o p o n z e a u t o p r e m i e. Zo houden we geld

Nadere informatie

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan

Tarieven. Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Tarieven Woon- en Recreatiepakket en Totaalplan Juli 2009 Tarieven Dit boekje bevat tarieven voor het Woon-en Recreatiepakket en het Totaalplan. Voor meer productinformatie verwijzen wij u naar de brochures

Nadere informatie

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK

Alles onder 1 DAK pakket. Dat is DAK Alles onder 1 DAK pakket Dat is DAK Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 2 Kortlopende Unigarant Kortlopende Reis- Annuleringsverzekering Reis- en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

a.s.r. Verkeersschadeverzekering voor werknemers

a.s.r. Verkeersschadeverzekering voor werknemers a.s.r. Verkeersschadeverzekering voor werknemers Waarom hebt u een a.s.r. Verkeersschadeverzekering voor werknemers nodig? Een belangrijke uitsluiting op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Nadere informatie

Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket

Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Samen voordelen delen Alles onder 1 DAK Pakket Het Alles onder 1 DAK pakket is een duidelijke en overzichtelijke polis voor uw particuliere klant waarin alle dekkingen prima op elkaar zijn afgestemd. Per

Nadere informatie

Woonpakket Plus Opstalverzekering

Woonpakket Plus Opstalverzekering Opstalverzekering Unigarant een goede keus. Voordelen opstalverzekering U bent all risk verzekerd Garantie tegen onderverzekering Standaard geen eigen risico Glas standaard verzekerd Opstalverzekering

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP. Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016

Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP. Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016 In dit document vindt u de wijzigingen van de portefeuille van London Verzekeringen die vanaf 1 april 2017 wordt voortgezet onder de risicodrager Reaal. Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP Nieuwe

Nadere informatie

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

Raad & Daad. DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Raad & Daad DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met

Nadere informatie

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten

Recreatie. London Verzekeringen voor vrijuit genieten Recreatie London Verzekeringen voor vrijuit genieten Verzekeringen voor vrijuit genieten U en uw gezin willen vrijuit en zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Of van uw welverdiende vakantie. Maar er kan

Nadere informatie

Tarievenkaart Privé Pakket

Tarievenkaart Privé Pakket Tarievenkaart Privé Pakket Bestemd voor de adviseur Met de informatie in dit document kunt u op eenvoudige wijze de premie berekenen van vrijwel alle verzekeringen die behoren tot het Delta Lloyd Privé

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers

Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers Bijzondere Voorwaarden Verkeersschadeverzekering voor Werknemers 1/5 Deze Bijzondere voorwaarden horen bij uw Verkeerschadeverzekering voor Werknemers. Ook de Algemene voorwaarden Bedrijfsverzekeringen

Nadere informatie

verzekering Vergader en Evenementen - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen financiële schade - Ruime stormdekking

verzekering Vergader en Evenementen - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen financiële schade - Ruime stormdekking verzekering Vergader en Evenementen - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen financiële schade - Ruime stormdekking verzekering Vergader en Evenementen Bij het organiseren van een evenement of een zakelijke

Nadere informatie

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Productinformatie Personenauto Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Wij van a.s.r. helpen mensen door te doen. Bijvoorbeeld met het vernieuwde Voordeelpakket. In onze consumentenbrochure

Nadere informatie

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! Wonen Woonhuis Inboedel Kostbaarheden Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! De London Mantelpolis. Compleet én voordelig verzekerd. Comfortabel en onbezorgd leven. We doen er alles voor om dat te

Nadere informatie

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT Woonhuisverzekering All-In Per Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,-

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,- Verschillenoverzicht FBTO heeft de FBTO Autoverzekering vernieuwd. De autoverzekering is op een aantal punten verbeterd en veranderd. Bekijk hieronder alle veranderingen. Basisverzekering We betalen een

Nadere informatie

A-contract voor Wagenparken. Verzekerd van bedrijfscontinuïteit

A-contract voor Wagenparken. Verzekerd van bedrijfscontinuïteit A-contract voor Wagenparken Verzekerd van bedrijfscontinuïteit 2 A-contract voor Wagenparken Verzekerd van bedrijfscontinuïteit Schade aan uw (bedrijfs)voertuigen is vervelend. Naast de kosten van schadeherstel,

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst - Preventie en pechhulp Watersport verzekering Onbezorgd genieten. Varen zonder

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Versie 2014.3. 2014. Samen geschiedenis schrijven

Versie 2014.3. 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven Aegon 3 Ardanta 3 a.s.r. 3 Avéro Achmea 5 Budgio 5 De Amersfoortse 5 Delta Lloyd 6 Europeesche 9 Generali 9 Meetingpoint 10 Nationale-Nederlanden

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Keuzeformulier Naar aanleiding van de adviesbrief van 17-11 2014, willen wij graag de aangevinkte wijzigingen op onze verzekeringen uitvoeren. Algemeen

Nadere informatie

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren VERZEKERINGEN Motorrijtuigen Woonhuis en Inboedel Kostbare Zaken Aansprakelijkheid (Gezins)Ongevallen Rechtsbijstand Doorlopende Reis en Annulering Overige

Nadere informatie

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING Gaat u meer dan eens per jaar op vakantie en/of trekt u er wel eens een weekend of midweek tussenuit? Dan is het sluiten van een doorlopende Reis-

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Versie 2014.7. 2014. Samen geschiedenis schrijven

Versie 2014.7. 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven Aegon 3 Ardanta 3 a.s.r. 3 Avéro Achmea 5 Budgio 5 De Amersfoortse 5 Delta Lloyd 6 Europeesche 9 Generali 9 Interpolis 10 Meetingpoint

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht

voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand Incasso Juridisch advies jouw recht Zodra we één voet buiten de deur zetten, zijn we verkeersdeelnemers. En in het verkeer zit een ongeluk in een klein hoekje. De

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1 DZ770709(okt2013)A Privé pakket online Aanvraag Informatie voor de klant Privé Pakket Online aanvraag 1 Privé Pakket Online Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

verzekering Vergader en Evenementen - Aansprakelijkheidheid van organisator verzekerd - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen fi nanciële schade

verzekering Vergader en Evenementen - Aansprakelijkheidheid van organisator verzekerd - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen fi nanciële schade verzekering Vergader en Evenementen - Aansprakelijkheidheid van organisator verzekerd - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen fi nanciële schade verzekering Vergader en Evenementen Bij het organiseren

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Ruzie met de buren, een meningsverschil over een onbetaalde rekening, onenigheid over een erfenis. Niemand wil een conflict, maar het kan iedereen overkomen.

Nadere informatie

Reisverzekering Dekkingsoverzicht

Reisverzekering Dekkingsoverzicht Informatie voor de klant risicomanagers Wat is verzekerd? Vaste onderdelen De vaste onderdelen van de bestaan uit Bagage, Buitengewone kosten, Ongevallen, Geneeskundige kosten, Automobilistenhulp en Rechtsbijstand.

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

Dekkingen. Dekking reisverzekering

Dekkingen. Dekking reisverzekering Vaar Vakantie polis - Reis- en annuleringsverzekering speciaal voor watersportvakanties - Dekking voor gevolgschade/waarborgsom - Betrouwbare en snelle hulp door ANWB Alarmcentrale Vaar Vakantie polis

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Tarieven voor schadeverzekeringen voor particulieren in het buitenland

Tarieven voor schadeverzekeringen voor particulieren in het buitenland De Tarieven voor schadeverzekeringen voor particulieren in het buitenland NnL 2 Schadeverzekeringen buitenland De premies voor de verzekeringen binnen de Europese Unie worden verhoogd met de (para)fiscale

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers

DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers DAS rechtsbijstand verzekering voor verkeersdeelnemers Wie zorgt voor uw recht? In Nederland lijkt het recht goed geregeld. Maar toch krijgt een grote groep mensen steeds vaker te maken met allerlei vormen

Nadere informatie

Aanvraag/wijziging Privé Pakket

Aanvraag/wijziging Privé Pakket Aanvraag/wijziging Privé Pakket Aanvraag nieuwe verzekering Wijziging op polisnummer Ingangs-/wijzigingsdatum Nummer en referentie van de assurantieadviseur Verzekeringnemer Naam en voorletters Straat

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Privé Pakket Online Informatie voor particulieren Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld 2 Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Het Privé Pakket Online van

Nadere informatie

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering De Noordhollandsche de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering januari 2009 Productleeswijzer Motorrijtuigenverzekering 1 van 2 Algemene informatie de motorrijtuigenverzekering

Nadere informatie

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Een belangrijke uitsluiting op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is het gebruik van motorrijtuigen. Een

Nadere informatie

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1

HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET. Aanvraag. Informatie voor de klant. Hoeksche Waard Totaalpakket 1 HOEKSCHE WAARD TOTAALPAKKET Aanvraag Informatie voor de klant Hoeksche Waard Totaalpakket 1 Hoeksche Waard Totaalpakket Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis Woonhuis

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Privé Pakket Online Informatie voor particulieren Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld 2 Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Het Privé Pakket Online van

Nadere informatie