Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing"

Transcriptie

1 REAAL Totaalplan

2 2

3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing. Het REAAL Totaalplan biedt u niet alleen bescherming van uw woning, auto, motor, caravan en andere bezittingen, maar dekt bijvoorbeeld ook de schade af die u en uw gezinsleden aan anderen kunnen toebrengen. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het Totaalplan opneemt. Zo stelt u een pakket op maat samen. Doordat de dekkingen elkaar niet overlappen, betaalt u niet tweemaal voor dezelfde dekking. Zeer aantrekkelijk is ook de pakketkorting die REAAL u biedt. Hoe méér verzekeringen u in het Totaalplan onderbrengt, hoe hoger de premiekorting. Die kan oplopen tot maar liefst 10%! Het Totaalplan van REAAL. REALIST IN VERZEKEREN.

4 4 Zekerheid, gemak én een aantrekkelijke premiekorting Het REAAL Totaalplan levert u niet alleen zekerheid, gemak en overzicht op, maar ook financieel voordeel. U kunt de volgende zaken verzekeren via het REAAL Totaalplan: woonhuis; inboedel; aansprakelijkheid; gezinsongevallen; rechtsbijstand; personenauto; oldtimer; vakantie; caravan. Daarnaast kunt u met onderstaande aanvullende dekkingen bovenstaande verzekeringen aanvullen: glas; kostbaarheden; verhaalsbijstand; ongevallen inzittenden; schadeverzekering inzittenden; doorlopende annulering; rechtsbijstand voor motorrijtuigen; no claim garantie.

5 5 Tot 10% korting! Hoe méér verzekeringen u in het REAAL Totaalplan onderbrengt, hoe hoger de premiekorting die u ontvangt. Die korting kan fors oplopen: tot maar liefst 10%! Aantal verzekeringen Premiekorting 2 2% 3 3% 4 4% 5 5% 6 6% 7 7% 8 8% 9 9% 10 of meer 10% Eén polisoverzicht, één premievervaldatum

6 6 Uw voordelen van het Totaalplan U stelt een pakket op maat samen. Aantrekkelijke premiekorting, al vanaf twee verzekeringen. Géén poliskosten. U kunt de premie per maand betalen, zonder premietoeslag. Voor autoverzekeringen wordt e 8,40 aan administratiekosten in rekening gebracht voor onder andere de verplichte aanmelding bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer Complete dekkingen en scherpe premies. Eén overzicht, één premievervaldatum. U wilt twee huizen of twee auto s verzekeren? Dan gaat het om aparte verzekeringen en loopt de pakketkorting dus nóg verder op. Kiest u voor zowel de woonhuis- als de inboedelverzekering, dan ontvangt u maar liefst 15% extra korting op de inboedelpremie. Kiest u voor de inboedel- én de autoverzekering, dan kunt u rekenen op een extra dekking bij diefstal van uw autosleutels. Bij elke productwijziging in uw pakket ontvangt u een actueel polis- en premieoverzicht.

7 REAAL Totaalplan 7 Alles in één keer goed geregeld Huis, auto, caravan, overige bezittingen en aansprakelijkheid: alles moet gewoon goed verzekerd zijn, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over wat er misschien mis kan gaan. Met het REAAL Totaalplan zijn al onze risico s in één keer goed en voordelig afgedekt. Het totale pakket is precies op onze gezinssituatie afgestemd. Ook de premie is daardoor maatwerk. Mooi meegenomen is natuurlijk de pakketkorting. We zitten op zeven verzekeringen en ontvangen daarmee 7% korting op de premie. Dat voel je direct in je portemonnee. Voordeel is ook het gemak en het overzicht: één overzicht, één bedrag dat maandelijks automatisch wordt afgeschreven. Je hebt er helemaal geen omkijken naar!

8 8 Schade Ik stel een pakket op maat samen Woonhuis Heeft u een eigen huis, dan is een woonhuisverzekering onmisbaar. Hiermee verzekert u uw woning tegen onder meer brand, blikseminslag, schade na inbraak en water- en stormschade. Indien u gebruik maakt van de herbouw-waardemeter of een taxatierapport kunt overleggen, biedt REAAL u garantie tegen onderverzekering. Bij schade aan uw huis kunt u gebruikmaken van de REAAL Herstel Service. Deze service is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar, telefoon REAALHULP ( ) en zorgt ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Naar de rekening heeft u geen omkijken; die betaalt REAAL. Verzekert u naast uw opstal ook uw inboedel bij REAAL, dan krijgt u een extra korting op de inboedelpremie van maar liefst 15%! Inboedel Alles bij elkaar opgeteld heeft u voor een flink bedrag aan bezittingen in huis. Met de inboedelverzekering verzekert u al uw spullen. Onder andere tegen diefstal en brand, maar ook tegen waterschade en schade door storm of blikseminslag. Als u de Inboedelwaardemeter invult, krijgt u van ons de garantie dat u niet bent onderverzekerd. Sieraden, kunstwerken, muziekinstrumenten, bontjassen, fotoen filmapparatuur: dergelijke kostbaarheden vallen soms niet volledig onder de dekking van de inboedelverzekering. Wilt u uw speciale bezittingen goed beschermen, dan is het raadzaam om te kiezen voor onze kostbaarhedenverzekering. Aansprakelijkheid Uw zoon gooit tijdens het spelen een ruit in. De hond begint enthousiast te graven in de zorgvuldig aangelegde tuin van de buren. Op dergelijke momenten is een aansprakelijkheidsverzekering onmisbaar. Met de aansprakelijkheidsverzekering van REAAL is een dekking mogelijk tot e ,. Rechtsbijstand Een uit de hand gelopen ruzie met de buren over bijvoorbeeld de erfafscheiding of een geschil met uw werkgever: een conflict kan zó hoog oplopen dat u juridische hulp nodig heeft. Dat kan flink in de papieren lopen. Met een rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen deze kosten en kunt u rekenen op deskundige ondersteuning. Bij de gratis telefonische helpdesk die bij deze verzekering hoort, kunt u ook terecht als u algemene vragen van juridische aard heeft. Gezinsongevallen Met deze verzekering voorkomt u geen ongevallen. U kunt er wel voor zorgen dat de financiële gevolgen minder ernstig zijn. De verzekering keert uit bij invaliditeit en overlijden na een ongeval. U kunt ook een dekking opnemen voor tandheelkundige kosten. Of ervoor kiezen om de verzekering aan te vullen met een auto inzittenden en/of een motor opzittenden verzekering.

9 REAAL Totaalplan 9 Auto Met de autoverzekering van REAAL weet u dat schadegevallen altijd vlot worden afgehandeld. En mocht er iets gebeuren, dan bent u verzekerd van directe hulp. REAAL werkt namelijk samen met SOS International, een professionele hulporganisatie waar u in binnen- en buitenland op terug kunt vallen. Bij casco-schade aan uw auto kunt u voor reparaties terecht bij een Schadegarantgarage. Vervangend vervoer is dan gratis. Indien u de schade laat repareren bij een Schadegarantgarage vervalt het standaard eigen risico. Bij vervanging van de autoruit door een bij Glasgarant aangesloten bedrijf wordt uw eigen risico met e 75, verlaagd, bij reparatie met kunstharsinjectie vervalt het standaard eigen risico. Oldtimer Uw oldtimer is méér dan een vervoermiddel. Het is een passie, een hobby waarin u veel tijd en geld steekt. Logisch dat u ook uw oldtimer goed wilt verzekeren. Dat kan, met onze oldtimerverzekering. De oldtimerverzekering van REAAL biedt u tegen een aantrekkelijke premie en voorwaarden zekerheid voor uw oldtimer/klassieker. De voorwaarden voldoen aan de door de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs (FEHAC) gestelde basiseisen. Vakantie Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is de vakantieverzekering echt een aanrader. Eén keer regelen en u kunt het hele jaar door onbezorgd op reis gaan. U bent 365 dagen per jaar doorlopend verzekerd. Dus een weekje skiën, een weekend Parijs of twee weken naar de zon: u bent steeds goed verzekerd. Altijd en overal. Caravan Ook uw stacaravan of toercaravan kunt u prima bij REAAL verzekeren. Heeft u een nog vrij nieuwe caravan, dan bieden wij u de meest uitgebreide dekking, Ideaal-plus verzekering aan. Is uw caravan al wat ouder, dan is er ook de goedkopere Normaal- of Ideaaldekking. Laat u goed informeren door uw financieel adviseur welke dekking het beste bij u past. Uitstekende Service Wij kennen een uitstekende service: de polis wordt in de regel binnen vijf werkdagen verstuurd; bij grote schade is binnen 24 uur een expert ter plaatse; na vaststelling van het schadebedrag wordt de schade binnen vijf werkdagen afgehandeld.

10 10 Schade Ik wil meer informatie Het aantal benodigde verzekeringen en de bijbehorende premies van het REAAL Totaalplan zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Uw financieel adviseur kan u uitgebreid informeren en voor u een persoonlijke berekening op maat maken. Wilt u meer weten over het REAAL Totaalplan? Neem dan contact op met uw financieel adviseur. Kijk op voor een adviseur bij u in de buurt. Realist in verzekeren Tot slot REAAL Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar met een compleet aanbod van flexibele en betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers. Wij streven steeds naar productleiderschap door innovatieve producten en een uitstekende administratieve afhandeling en ondersteuning. Door onze realistische kijk op verzekeren weten we wat er speelt in de markt en in de maatschappij. Wij werken samen met het intermediair. Bij deze onafhankelijke financieel adviseurs kunt u altijd terecht voor uitleg en advies over uw verzekering(en). REAAL Verzekeringen maakt deel uit van SNS REAAL, een beursgenoteerde Nederlandse dienstverlener op het gebied van verzekeren en bankieren. Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. REAAL Schadeverzekeringen N.V. Boerhaavelaan HA Zoetermeer Telefoon Fax Postbus AJ Alkmaar Handelsregister nummer

11 REAAL Totaalplan 11

12

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 2 Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 3 Met het REAAL Woonpakket dekt u uw woonrisico s op een complete en betaalbare manier af. Dat biedt u volop zekerheid,

Nadere informatie

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig

Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 2 Ik verzeker mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 3 Met het REAAL Woonpakket dekt u uw woonrisico s op een complete en betaalbare manier af. Dat biedt u volop zekerheid,

Nadere informatie

Ik verzeker al mijn woonrisico s compleet én voordelig

Ik verzeker al mijn woonrisico s compleet én voordelig REAAL Woonpakket 2 Schade Ik verzeker al mijn woonrisico s compleet én voordelig Wonen 3 Met het REAAL Woonpakket dekt u uw woonrisico s op een zeer complete en betaalbare manier af. Dat biedt u volop

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer biedt

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie,

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie, Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het Privé Pakket Online van De Goudse biedt u de ideale combinatie. Aan de ene kant: een compleet pakket, met alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering Motorverzekering 2 De echte motorverzekering van REAAL Motorverzekering 3 4 De motorverzekering van REAAL Waarom een motorverzekering bij onze maatschappij? Het antwoord is heel eenvoudig: bij andere verzekeringsmaatschappijen

Nadere informatie

Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren. NnL

Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren. NnL Uw bezit goed beschermd met het ZekerheidsPakket Particulieren NnL Inhoud 3 3 Het gemak en het voordeel van één pakket Al uw verzekeringen in één pakket. Dat geeft niet alleen zekerheid; het biedt ook

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket

Schade Voordeelpakket Schade Voordeelpakket Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie betalen. Daarom sluit u het ASR Voordeelpakket

Nadere informatie

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis

Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Snel en voordelig verzekerd met de Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis Nog nooit was goed verzekerd zijn zo eenvoudig en voordelig. De Regio Pakketpolis en de Zonder Zorgen Pakketpolis bieden

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekerd Wonen Pakket. Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekerd Wonen Pakket Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Alle verzekeringen voor in en om uw woonhuis Zorgeloos wonen met het Allianz Verzekerd Wonen

Nadere informatie

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank.

Verzekeren. Een bankrekening is zo gewoon. Het is tijd voor de Rabobank. Verzekeren Een bankrekening is zo gewoon Het is tijd voor de Rabobank. Goed verzekerd via de Rabobank U woont in een prettig huis, u rijdt in een mooie auto, u verzamelt antiek en u gaat graag op reis.

Nadere informatie

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd

ZLM Totaalpakket. alles bij ZLM verzekerd 8,5 ZLM Totaalpakket alles bij ZLM verzekerd Inhoudsopgave Over ZLM Over ZLM Welkom bij ZLM 3 De beste verzekeraar van Nederland 3 Persoonlijk contact & snelle service 3 Profiteer van pakketkorting 4 Geen

Nadere informatie

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN

DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN DSM ASSURANTIËN HET AANSPREEKPUNT VOOR PARTICULIERE VERZEKERINGEN INLEIDING Beste Collega, Misschien wist je het al maar DSM heeft sinds jaar en dag een eigen verzekeringsafdeling. Wij verzekeren niet

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

AssurantieGroep Nederland verzekeringen

AssurantieGroep Nederland verzekeringen AssurantieGroep Nederland BV Kantoren: De Vriesstraat 4 3261 PC Oud Beijerland Henri Dunantweg 10 2402 NP Alphen aan den Rijn Telefoonnummer Assurantiën/Hypotheken 088-4469180 Faxnummer 088-2644222 Mailadres

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakketkorting tot 10% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel

Expat Pakket Individueel Expat Pakket Individueel Informatie voor de particulier Expat Pakket Individueel Grenzeloos goed verzekerd Expat Pakket Individueel Alles in één keer goed voor elkaar Een tijd in het buitenland werken

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze ervaring

Nadere informatie

Erasmus Multi Polis Alles in één keer goed verzekerd

Erasmus Multi Polis Alles in één keer goed verzekerd Erasmus Multi Polis Alles in één keer goed verzekerd Erasmus Multi Polis Al uw verzekeringen in één pakket: gemakkelijk, overzichtelijk en voordelig. De meeste mensen hebben een aantal verzekeringen. Een

Nadere informatie