Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP. Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP. Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016"

Transcriptie

1 In dit document vindt u de wijzigingen van de portefeuille van London Verzekeringen die vanaf 1 april 2017 wordt voortgezet onder de risicodrager Reaal. Verschillenoverzicht opstalverzekering VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016 Hebt u op uw polis bij London de dekking glas in hobbykassen, broeibakken, dierenverblijven en soortgelijke bouwsels op het erf meeverzekerd? Dan blijft deze dekking van toepassing. Hebt u schade door storm? Uw eigen risico bedraagt 2 van het verzekerde bedrag op uw polis. Het eigen risico is minimaal 225,- en maximaal 450,-. De opruimingskosten in geval van een gedekte schade zijn gedekt tot maximaal 20% van het verzekerde bedrag op uw polis. Verschillenoverzicht inboedelverzekering VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016 Hebt u op uw polis bij London de dekking glas in hobbykassen, broeibakken, dierenverblijven en soortgelijke bouwsels op het erf meeverzekerd? Dan blijft deze dekking van toepassing. Uw lijfsieraden zijn gedekt tot 6.000,-. Geld en geldswaardige papieren zijn gedekt tot 1.250,-. De opruimingskosten in geval van een gedekte schade zijn gedekt tot maximaal 20% van het verzekerde bedrag op uw polis.

2 Verschillenoverzicht doorlopende reisverzekering VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP VV januari 2016 Het eigen risico op bagage wordt aangepast naar 50,- per reis, per polis. De annuleringskosten zijn verzekerd volgens de volgende modules: Module 1: 700,- Module 2: 1.250,- Module 3: 2.000,- Op uw polis staat welke module op uw verzekering van toepassing is. Het telefoonnummer van de alarmcentrale wijzigt in: SOS International Verschillenoverzicht aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016 De verzekerde som per aanspraak bedraagt minimaal ,-. Staat op uw polis bij London een verzekerde som van ,-? Dan blijft dit hogere bedrag van toepassing. Het eigen risico voor schade door kinderen vervalt. Hebt u gekozen voor een vrijwillig eigen risico? Dit vrijwillig eigen risico bedraagt 100,- per gebeurtenis. Hebt u op uw polis bij London de dekking kinderoppas, dierenoppas en/of betaald klussen meeverzekerd? Dan blijft deze dekking van toepassing.

3 Verschillenoverzicht ongevallenverzekering VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP WP 1601/januari 2016 De mate van invaliditeit wordt vastgesteld aan de hand van onderstaand tabel. Dit percentage verschilt per lichaamsdeel. Een volledig overzicht vindt u in de verzekeringsvoorwaarden. London Reaal Duim 25% 25% Wijsvinger 15% 15% Middelvinger 12% 12% Ringvinger of pink 12% 10% Grote teen 15% 10% Elke andere teen 10% 3% Een oog 30% 30% Beide ogen 100% 100% Het gehoor van een oor 20% 20% Het gehoor van beide oren 100% 60% Let op: u krijgt nooit meer dan het bedrag dat op uw polis staat.

4 Verschillenoverzicht motorrijtuigenverzekeringen VTP Op deze pagina vindt u een samenvatting van de wijzigingen: Als Vervangend vervoer of Pechhulp onderdeel van de oude polis was, dan is deze komen te vervallen. U kunt hier een extra verzekering voor afsluiten. Voor het herstellen van schade wordt nu samengewerkt met Schadegarant. Als een No-Claimbeschermer onderdeel van de oude polis was, dan is deze komen te vervallen. Dit betekent een beperking van de dekking. Voor bestuurders onder de 24 jaar geldt een jeugd eigen risico. Dit kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden. Als Rechtsbijstand onderdeel van de polis is, dan wordt deze nu uitgevoerd door Op de volgende pagina s vindt u deze wijzigingen nogmaals, maar dan specifiek per motorrijtuig.

5 Verschillenoverzicht personenautoverzekering VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP VP / januari 2016 Als een No-Claimbeschermer onderdeel van uw oude polis was, dan is deze komen te vervallen. Dit betekent een beperking van uw dekking. Als Vervangend vervoer of Pechhulp onderdeel van uw oude polis was, dan is deze komen te vervallen. U kunt hier een extra verzekering voor afsluiten. Voor het herstellen van schade wordt nu samengewerkt met Schadegarant. Verschillenoverzicht motorverzekering VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP MOT / januari 2016 Als een No-Claimbeschermer onderdeel van uw oude polis was, dan is deze komen te vervallen. Dit betekent een beperking van uw dekking. Als Vervangend vervoer of Pechhulp onderdeel van uw oude polis was, dan is deze komen te vervallen. U kunt hier een extra verzekering voor afsluiten. Beperking van de schadevergoeding/eigen risico Op het schadebedrag wordt in mindering gebracht: het op polisblad vermelde eigen risico; houdt de uitkering verband met een gebeurtenis als vermeld in artikel tot en met van de voorwaarden beperkt cascoverzekering dan wordt 90 in mindering gebracht. Bij schade door diefstal na braak aan een afgesloten ruimte waarin het motorrijwiel zich bevond, wordt geen eigen risico op de schadevergoeding in mindering gebracht; een extra eigen risico van 45 indien sprake is van een jeugdige bestuurder (jonger dan 24 jaar); de waarde van de restanten, indien de uitkering wordt verleend in verband met totaal verlies van het motorrijwiel. Het jeugd extra eigen risico is niet van toepassing indien en voor zover hiermee in combinatie met het op het polisblad vermelde eigen risico een bedrag van 270 wordt overschreden; evenmin is het extra eigen risico van toepassing op uitkeringen verband houdende met een gebeurtenis als vermeld in artikel tot en met van de voorwaarden beperkt cascoverzekering.

6 Verschillenoverzicht personenautoverzekering Oldtimer VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP PA-OLD / januari 2016 Eigen risico cascoverzekering Op iedere casco-schadevergoeding wordt, tenzij op het polisblad anders is aangegeven, een eigen risico in mindering gebracht voor vier- of meerwielige motorrijtuigen voor de risico s als omschreven in artikel 2 en 3.1 tot en met ; voor de risico s als omschreven in artikel , tenzij dit op het polisblad anders is aangegeven. Bij ruitschade welke door een harsinjectie wordt gerepareerd, geldt geen eigen risico. Als de bestuurder op het moment van het ontstaan van de schade jonger is dan 24 jaar, geldt per gebeurtenis een extra eigen risico van 75 voor vier- of meerwielige voertuigen. Dit extra eigen risico wordt niet toegepast bij de schadegevallen als bedoeld in artikel 3.1 tot en met 3.6. In geval van volledige cascodekking wordt het geldende eigen risico (indien het totale schadebedrag dit eigen risicobedrag te boven gaat) niet in mindering gebracht op het vastgestelde schadebedrag. Mits naar het oordeel van de verzekeraar duidelijk is dat het uit te keren schadebedrag geheel kan worden verhaald. Indien bij de behandeling van de schade blijkt dat de schadevergoeding niet, of niet volledig verhaald kan worden, is verzekeringnemer gehouden tot onmiddellijke restitutie van het uitgekeerde eigen risicobedrag. Rechtsbijstand Verschillenoverzicht motor- en bromfietsverzekering Oldtimer VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP MOT-OLD / januari 2016 Eigen risico Op iedere schadevergoeding wordt, tenzij op het polisblad anders is aangegeven, een eigen risico in mindering gebracht voor twee-of driewielige motorrijwielen, voor alle risico s 90. Rechtsbijstand

7 Verschillenoverzicht personenautoverzekering zakelijk VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP MB/P / januari 2016 Als een No-Claimbeschermer onderdeel van uw oude polis was, dan is deze komen te vervallen. Dit betekent een beperking van uw dekking. Als Vervangend vervoer of Pechhulp onderdeel van uw oude polis was, dan is deze komen te vervallen. U kunt hier een extra verzekering voor afsluiten. Voor het herstellen van schade wordt nu samengewerkt met Schadegarant.

8 Verschillenoverzicht bestelautoverzekering zakelijk VTP Nieuwe polisvoorwaarden: Polismantel VTP MB/B 2016/ januari 2016 Eigen risico Per gebeurtenis wordt soms een gedeelte van het schadebedrag niet vergoed. Dit is het eigen risico. Op de polis staat hoe hoog uw eigen risico is. VKG vermindert het eigen risico met 150 als de schade wordt gerepareerd door een bij Schadegarant aangesloten herstelbedrijf met een A-of B-classificatie. Kijk voor de classificatie op Als de schade wordt gerepareerd door een bij Schadegarant aangesloten herstelbedrijf met een C-, D- of E-classificatie dan geldt het eigen risico dat op de polis staat. Kijk voor de classificatie op Is er schade aan de auto en laat verzekerde deze herstellen bij een hersteller die niet is aangesloten bij Schadegarant? Dan verhoogt VKG het eigen risico met 250. Verzekerde heeft geen eigen risico als er sprake is van ruitschade en deze door een harsinjectie wordt hersteld bij een herstelbedrijf dat is aangesloten bij Glasgarant. Laat verzekerde de ruit vervangen bij een herstelbedrijf dat is aangesloten bij Glasgarant? Dan geldt een eigen risico van 100. Wanneer verzekerde een ruit laat herstellen of vervangen door een herstelbedrijf dat niet is aangesloten bij Glasgarant, dan geldt een eigen risico van 500. Verzekerde heeft geen eigen risico bij diefstal van de hele auto als hij kan aantonen dat de auto was beveiligd met een SCM-gecertificeerd startonderbrekingssysteem, of een zogenaamd af-fabriek beveiligingssysteem. Jeugd eigen risico Het eigen risico wordt vermeerderd met 75 indien de bestuurder ten tijde van de gebeurtenis 23 jaar of jonger is. Dit extra eigen risico is niet van toepassing bij gebeurtenissen als omschreven in artikel 30. Dit eigen risico geldt bovenop de eigen risico s die gelden voor herstel door een herstelbedrijf dat bij Schadegarant en/of Glasgarant is aangesloten. Rechtsbijstand

Voorwaarden Woonpakket WP1601

Voorwaarden Woonpakket WP1601 Voorwaarden Woonpakket WP1601 Algemene voorwaarden WP1601: Bijzondere voorwaarden Opstaldekking WP1601: - De indexering van de herbouwwaarde van uw woning vindt plaats op basis van de bouwkosten-index

Nadere informatie

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online vernieuwde dekkingen De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht ASR Compleet Alles onder 1 DAK Pakket

Dekkingsoverzicht ASR Compleet Alles onder 1 DAK Pakket Dekkingsoverzicht ASR Compleet Dekking beperkt casco niet mogelijk voor auto s ouder dan 10 jaar Eigen risico voor beperkt casco en casco = 250,- per gebeurtenis Eigen risico voor bestuurders jonger dan

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Bestelautoverzekering 2006 1. De maatschappij verzekert de verzekeringnemer tegen schade indien deze:

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Bestelautoverzekering 2006 1. De maatschappij verzekert de verzekeringnemer tegen schade indien deze: Inhoudsopgave Artikel 7. Artikel 8. Aanvulling op artikel 1 van de Aanvullende Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Bestelauto (Begripsomschrijvingen) Omschrijving van de dekking Artikel 9. Uitsluitingen

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

Clausules Allianz Benelux N.V. Inhoudsopgave

Clausules Allianz Benelux N.V. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 4071 Leaseauto M612 Leaseclausule MOT292 Beveiliging bestelauto S1 MOT293 Beveiliging bestelauto S2 MOT308 SCM klasse 1 MOT313 SCM klasse 3 MOT338-1 Rechtsbijstand MOT338-2 Verhaalsrechtsbijstand

Nadere informatie

Oldtimerverzekering (auto of motor)

Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering Als je in of op een oldtimer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je oldtimer veroorzaakt aan een ander

Nadere informatie

Checklist ASR MultiZeker polis

Checklist ASR MultiZeker polis Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen.

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering Klaverblad Verzekeringen Royaal autoverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder

Nadere informatie

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden.

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Veelgestelde vragen klanten Algemeen Veelgestelde vragen klanten Antwoorden op veelgestelde

Nadere informatie

11. SCHADEVERGOEDING EXCLUSIEF BTW

11. SCHADEVERGOEDING EXCLUSIEF BTW 12. WINTERSTOP De verzekering is inclusief winterstop. Gedurende de periode van 15 december tot 1 maart dekt deze verzekering geen cascoschade die verband houden met het gebruik van de motor. 11. SCHADEVERGOEDING

Nadere informatie

Verzekerde objecten Monumenten, woonboten en woonwagens Monumenten, woonboten en woonwagens

Verzekerde objecten Monumenten, woonboten en woonwagens Monumenten, woonboten en woonwagens Woonhuis Verzekering Keuze uit allrisk of extra uitgebreid. Alleen allrisk. Aanvullende verzekering Extra kosten. Glas los mee te verzekeren. Aanvullende verzekering Extra kosten is vervallen. Glas standaard

Nadere informatie

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering Rialto.Tóch verzekerd Polisvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering Dit zijn de polisvoorwaarden van de Ongevallen inzittendenverzekering. U vindt hier wanneer inzittenden van een motorrijtuig of

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Addendum verbeteringen en uitbreidingen van de voorwaarden Woonpakket en voorwaarden Vakantieverzekering PCP v1.0

Addendum verbeteringen en uitbreidingen van de voorwaarden Woonpakket en voorwaarden Vakantieverzekering PCP v1.0 Addendum verbeteringen en uitbreidingen van de voorwaarden Woonpakket en voorwaarden Vakantieverzekering PCP v1.0 Woonpakket Voorwaarden Polismantel WP 0804/januari 2011 Algemene voorwaarden ALG 4 Einde

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden behorende bij de Motorrijtuigverzekering <omschrijving dekking>, <merk en type>, kenteken <kenteken>.

Bijzondere voorwaarden behorende bij de Motorrijtuigverzekering <omschrijving dekking>, <merk en type>, kenteken <kenteken>. Bijzondere voorwaarden behorende bij de Motorrijtuigverzekering , , kenteken . Ppr 0002 Verzekeraarshulpdienst. Artikel 6 van de Aanvullende voorwaarden Wettelijke

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

Bijlage nr. 4 behorende bij en deeluitmakende van de Poolovereenkomst

Bijlage nr. 4 behorende bij en deeluitmakende van de Poolovereenkomst Bijlage nr. 4 behorende bij en deeluitmakende van de Poolovereenkomst --------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis In dit document staan alleen de verschillen opgesomd. Dus niet de zaken die gelijk blijven met de huidige Alles in één Polis. Klik op het onderdeel waarvan u het overzicht wilt zien. Inhoudsopgave pagina

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Bestelauto tot 3,5 ton

Bestelauto tot 3,5 ton Wettelijke Aansprakelijkheid Acceptatierichtlijnen Volgens de hierna vermelde premies kunnen worden verzekerd bestelauto s met een tonnage (eigen gewicht + laadvermogen) tot 3,5 ton. Voor bestelauto s

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de verplichte dekking Wettelijke

Nadere informatie

POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING

POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING Assurantieadviseur Intramediair B.V. Postbus 5009 5201 GA 'S-HERTOGENBOSCH Agentnummer Verzekeringnemer Reden afgifte Produkt 80953 TG Parkflyrent Schiphol B.V. Operettelaan

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen? 1 1 Welke vormen van rechtsbijstandsverzekeringen zijn te sluiten

Nadere informatie

MOTORRIJTUIGEN CLAUSULES OVZ Verzekeringen

MOTORRIJTUIGEN CLAUSULES OVZ Verzekeringen MOTORRIJTUIGEN CLAUSULES OVZ Verzekeringen 1 Cessie Alle vorderingen tot vergoedingen van schade (met uitzondering van verzekerdes verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen)

Nadere informatie

DSM Insurances BV. Caravanverzekering. Polisvoorwaarden CA 01 14

DSM Insurances BV. Caravanverzekering. Polisvoorwaarden CA 01 14 DSM Insurances BV Caravanverzekering Polisvoorwaarden CA 01 14 Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden DSM ZekerheidsPakket (DZP 01 14). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

Belangrijkste verschillen

Belangrijkste verschillen Aegon Woon- & VrijeTijdpakket Belangrijkste verschillen tussen de - en dekking van het Woon- & VrijeTijdpakket Het Woon- & VrijeTijdpakket is uitgebreid. Met het toevoegen van een basisdekking voldoet

Nadere informatie

Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten

Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten Bijlage 1 Inboedelwaardemeter verzekeraar A Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten Ο 30 jaar en jonger 3 Ο 1.101 t/m 1.600 2 Ο 31 t/m 40 jaar 5 Ο 1.601 t/m 2.100 4 Ο 41 t/m

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden. Beperkt Casco. AutoTopPolis ATPABC2009

Aanvullende voorwaarden. Beperkt Casco. AutoTopPolis ATPABC2009 Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco AutoTopPolis ATPABC2009 Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco AutoTopPolis ATPABC2009 1 / 6 INHOUDSOPGAVE Aanvullende Voorwaarden Bladzijde Artikel 9 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Productinformatie Personenauto Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Wij van a.s.r. helpen mensen door te doen. Bijvoorbeeld met het vernieuwde Voordeelpakket. In onze consumentenbrochure

Nadere informatie

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering De Noordhollandsche de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Motorrijtuigen verzekering januari 2009 Productleeswijzer Motorrijtuigenverzekering 1 van 2 Algemene informatie de motorrijtuigenverzekering

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Motorrijtuigenverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid

Bijzondere Voorwaarden Motorrijtuigenverzekering Wettelijke Aansprakelijkheid Henck Arronstraat 5 7 Pob 1030 Tel. 473400/477955 Fax 476669 Paramaribo Suriname E-mailadres: assuria@sr.net Filiaal Nickerie R.P. Bharosstraat 68 Pob 6096 Tel. 0231911 Fax 0231912 Nw. Nickerie - Suriname

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. T. Boerman, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. T. Boerman, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2017-468 (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. T. Boerman, secretaris) Klacht ontvangen op : 9 augustus 2016 Ingediend door : Consument

Nadere informatie

Analyse Inboedelverzekeringen Terello

Analyse Inboedelverzekeringen Terello Analyse Inboedelverzekeringen Terello NAAM VERZEKERING HOEVEEL WORDT ER VERGOED? HOEVEEL EIGEN RISICO? TOT WELK BEDRAG WORDT ER VERGOED? VAL-EN STOOT SCHADE VERGOED? SNS Is de schade aan je bezittingen

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Algemene informatie de motorrijtuigenverzekering In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering.

Nadere informatie

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket

Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Het Lukassen & Boer Zorgeloos Zeker Pakket Schadeverzekeringen: uw bezit beschermd Heeft u bezittingen waaraan u op een bijzondere manier gehecht bent? U wilt hiervan blijven genieten, zonder kopzorgen!

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering?

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering? Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Het Reaal Goed Geregeld Pakket

Het Reaal Goed Geregeld Pakket Welkom Marktontwikkelingen Ondersteuning Het Voor de zekerheid Welkom Ondersteuning Welke ondersteuning biedt Reaal? Reaal.nl/partners-Volmachten Ondersteuning bij de verkoop van producten en diensten.

Nadere informatie

Onderwerp Wijziging in uw voorwaarden Wat betekent dit voor u?

Onderwerp Wijziging in uw voorwaarden Wat betekent dit voor u? Verschillenkaart voor: 1. Verzekering Personenauto Casco Compleet 2. Verzekering Aanhangwagen Casco Compleet 1. Verzekering Personenauto Casco Compleet Verschillen tussen voorwaarden CC 07-1 en PWA-CC

Nadere informatie

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Als je brommer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je bromfiets veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de

Nadere informatie

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Een lange reis maken is natuurlijk een prachtige ervaring. Maar hoe zorg je dat je goed

Nadere informatie

Autoverzekering. Voor mensen die graag zelfverzekerd autorijden

Autoverzekering. Voor mensen die graag zelfverzekerd autorijden Autoverzekering Voor mensen die graag zelfverzekerd autorijden Inhoud Onze autoverzekering 4 Wat is niet verzekerd? 11 Extra voordeel 12 Belangrijk om te weten 14 Autoverzekering aanvragen 15 3 Onze autoverzekering

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden

Bijzondere Voorwaarden Bijzondere Voorwaarden Ongevallen Inzittenden 2 Bijzondere verzekeringsvoorwaarden Ongevallen inzittendenverzekering Versie B2012.1 Deze verzekeringsvoorwaarden geven - in aanvulling op of in afwijking

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - VOLLEDIG CASCO (VC)

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - VOLLEDIG CASCO (VC) CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - VOLLEDIG CASCO (VC) Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen?

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer

Bijzondere voorwaarden Casco Wat vindt u waar? 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Wat vindt u waar? Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Omvang van de dekking 1.1 Verzekerde risico s 1.2 Accessoires 1.3 Berging, bewaking en vervoer Uitsluitingen Aanpassing

Nadere informatie

Clausules Avéro Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoudsopgave

Clausules Avéro Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2046 Financieringsclausule 2659 Boekwaarde 4071 Leaseauto AV601 Wielklem/disselslot/kingpinslot VD002 Bijzondere acceptatie motorrijtuigen VD016 Audio beperking tot 1.500 VD017 Bonusbescherming

Nadere informatie

Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel.

Hoe kan ik mijn verzekering wijzigen? Als u met ons contact opneemt, zorgen wij voor de afhandeling richting de verzekeraar. Simpel en snel. Veelgestelde vragen Ik wil graag mijn verzekeringen onderbrengen bij de Onderlinge. Worden mijn elders lopende verzekeringen automatisch opgezegd? Wij regelen wij dit graag voor u.. Neem even contact met

Nadere informatie

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,-

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,- Verschillenoverzicht FBTO heeft de FBTO Autoverzekering vernieuwd. De autoverzekering is op een aantal punten verbeterd en veranderd. Bekijk hieronder alle veranderingen. Basisverzekering We betalen een

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

SOS Pechhulp Bijzondere Voorwaarden Pechhulpservice

SOS Pechhulp Bijzondere Voorwaarden Pechhulpservice SOS Pechhulp Bijzondere Voorwaarden Pechhulpservice Versie 2011.1 Deze Bijzondere Voorwaarden Pechhulpservice van SOS Pechhulp geven - in aanvulling op, of in afwijking van de Algemene Voorwaarden - zo

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer biedt

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Casco

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Casco Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Casco Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Versie 2019 Bestelautoverzekering Casco 2019 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het "Privé Select Pakket" Versie

Veelgestelde vragen over het Privé Select Pakket Versie Veelgestelde vragen over het "Privé Select Pakket" Versie 022017 Toelichting. Met het beantwoorden van de onderstaande vragen geven wij u snel inzicht in de antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan

Nadere informatie

Ongevallenverzekering motorrijtuigen

Ongevallenverzekering motorrijtuigen Ongevallenverzekering motorrijtuigen Voorwaarden Startpagina Klik op het hoofdstuk om er naar toe te gaan Voorwaarden zijn rechten en plichten voor u en voor ons 1 27685 17.01 1. Ongevallen inzittenden

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties -2- Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Versie 2019 Bestelautoverzekering Beperkt Casco 2019

Nadere informatie

ONDERWIJS TOTAALPOLIS BIJZONDERE VOORWAARDEN EIGENDOMMENVERZEKERING VOOR PERSONEEL EN VRIJWILLIGERS 2006 DEZE VOORWAARDEN BEHOREN BIJ EN MAKEN ÉÉN GEHEEL UIT MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERWIJS TOTAALPAKKET

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Personenautoverzekering 2006

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Personenautoverzekering 2006 Inhoudsopgave Artikel 8. Aanvulling op artikel 1 van de Aanvullende Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (Begripsomschrijvingen) Artikel 9. Dekking 9.1 Omschrijving van de dekking 9.2

Nadere informatie

De verzekering is van toepassing voor het voertuig die op uw polisblad staat vermeld.

De verzekering is van toepassing voor het voertuig die op uw polisblad staat vermeld. Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla WA en Casco 1. Voorwaarden Deze Bijzondere Voorwaarden Personenauto Tesla WA en Casco zijn onlosmakelijk verbonden met de Algemene Voorwaarden Tesla

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering. De productwijzer is een korte samenvatting van enkele belangrijke punten van

Nadere informatie

Autoverzekering. Alle belangrijke informatie op een rij

Autoverzekering. Alle belangrijke informatie op een rij Autoverzekering Alle belangrijke informatie op een rij Inhoud OHRA Autoverzekering 3 Niet alles is verzekerd 5 Kortingen en services 6 Wat te doen bij 8 Alle service op een rij 10 Overige belangrijke informatie

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat.

U zorgt voor veiligheid op straat. U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl 21 70 15-11 Overtuig uzelf! 2 Reaal Politieverzekeringen Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Ongevallen Inzittenden PB-A-OI 2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Ongevallen Inzittenden (PB-A-OI2016) Pagina Ongevallen Inzittenden 1. Wie zijn de

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

De Commissie beslist met inachtneming van haar Reglement en op basis van de volgende stukken:

De Commissie beslist met inachtneming van haar Reglement en op basis van de volgende stukken: Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 19 d.d. 1 april 2009 (mr. B. Sluijters, voorzitter, en mr. drs. M.L. Hendrikse, mr. M.M. Mendel, dr. D.F. Rijkels en dr. B.C. de Vries) 1. Procedure

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen

DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen DK220 Bijzondere Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven

Nadere informatie

Het Reaal Goed Geregeld Pakket

Het Reaal Goed Geregeld Pakket Welkom Marktontwikkelingen Het Voor de zekerheid Ondersteuning Welkom Ondersteuning Welke ondersteuning biedt Reaal? Reaal.nl/partners Ondersteuning bij de verkoop van producten en diensten. Actuele ontwikkelingen.

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Home 1 Voorwaarden Cascoverzekering Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Omvang van de dekking Schaderegeling

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering Model 20276 blad 1 Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering wettelijke aansprakelijkheid Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan

Nadere informatie

Autoschade Service. Verkeer

Autoschade Service. Verkeer Autoschade Service Verkeer Snel weer op weg na schade Pech of een ongeluk met de auto is nooit leuk. Met uw financieel adviseur, uw autoverzekering en de REAAL Autoschade Service kunt u in ieder geval

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

Proteq Caravanverzekering. Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking

Proteq Caravanverzekering. Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking Caravanverzekering Proteq Caravanverzekering Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking Zonder zorgen op pad,waar en wanneer u maar wilt. De Proteq Caravanverzekering

Nadere informatie

Deze clausules gelden, indien dit blijkt uit het polisblad, in aanvulling op de Algemene voorwaarden model HKA en ARAG Rechtsbijstand.

Deze clausules gelden, indien dit blijkt uit het polisblad, in aanvulling op de Algemene voorwaarden model HKA en ARAG Rechtsbijstand. CLAUSULES HK ASSURADEUREN BV Deze clausules gelden, indien dit blijkt uit het polisblad, in aanvulling op de Algemene voorwaarden model HKA en ARAG Rechtsbijstand. Aan-/verbouw risico Zolang het gebouw

Nadere informatie

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over Dekking Hulpverlening Casco Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

:Achmea Schadeverzekeringen N.V., gevestigd te Apeldoorn, h.o.d.n. Centraal Beheer Achmea, verder te noemen Verzekeraar

:Achmea Schadeverzekeringen N.V., gevestigd te Apeldoorn, h.o.d.n. Centraal Beheer Achmea, verder te noemen Verzekeraar Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2016-321 (mr. P.A. Offers, voorzitter, en mr. E.L.A. van Emden en drs. L.B. Lauwaars, leden en mr. W.H. Luk, secretaris) Klacht ontvangen op

Nadere informatie

Speciale voorwaarden Agrarisch Ondernemerspakket

Speciale voorwaarden Agrarisch Ondernemerspakket Speciale voorwaarden Agrarisch Ondernemerspakket Werk-/Landbouwmaterieel en Ongekentekende voertuigen Speciale voorwaarden 65-8 Verzekeraarshulpdienst Voorwaardenblad 352-90 European Warranty Services

Nadere informatie

NHV (Nederlands Handbal Verbond)

NHV (Nederlands Handbal Verbond) NHV (Nederlands Handbal Verbond) Verzekeringnemer Nederlands Handbal Verbond. Verzekerden Verzekeringnemer, alsmede de verzekerden als opgenomen in clausule AV100-004 Verzekerden NHV. Hoedanigheid Sportbond

Nadere informatie

Voorwaarden Cascoverzekering aanhangwagen zakelijk

Voorwaarden Cascoverzekering aanhangwagen zakelijk Voorwaarden Cascoverzekering aanhangwagen zakelijk Met de Cascoverzekering aanhangwagen zakelijk kunt u de financiële gevolgen verzekeren van schade aan uw aanhangwagen. Als een schade verzekerd is, bent

Nadere informatie

Bepaalde onderdelen van de dekking zijn ook aangepast. Hieronder treft u de belangrijkste wijzigingen aan.

Bepaalde onderdelen van de dekking zijn ook aangepast. Hieronder treft u de belangrijkste wijzigingen aan. Belangrijkste wijziging Wettelijke Aansprakelijkheid, Beperkt Casco Uitgebreid Casco Personauto 2004 Auto Privé Pakket Online 2.0 Alle voorwaard van het Privé Pakket Online zijn herschrev. Voorop staat

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie