Caravan op vaste standplaats

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Caravan op vaste standplaats"

Transcriptie

1 Caravan op vaste standplaats

2 Caravan op vaste standplaats Heb je een caravan die op een vaste standplaats staat? Dan kun je met deze stacaravanverzekering de financiële risico s afdekken die daarmee samenhangen. De basisdekking van deze verzekering heeft standaard een dekking voor aansprakelijkheid en een Cascodekking. Je kunt voor de Cascodekking kiezen uit twee varianten: Casco Beperkt en Casco Allrisk. Welke caravan is verzekerd? - De caravan die bestemd is voor recreatief verblijf en het hele jaar op een vaste standplaats staat (behalve tijdens een winterstalling). Dit kan een stacaravan zijn maar ook een toercaravan die gebruikt wordt als stacaravan. - De caravan is bij aanvraag niet ouder dan 25 jaar. - De cataloguswaarde van de stacaravan is bij aanvraag niet hoger dan De cataloguswaarde van de toercaravan is bij aanvraag niet hoger dan In welke landen geldt deze verzekering? De verzekering is alleen geldig in Nederland. Ook de vaste standplaats van de caravan moet zich bevinden in Nederland. Voordelen - Je kunt de dekking en het eigen risico aanpassen aan je persoonlijke situatie. Zoals het meeverzekeren van je voortent of door bij een Casco Allrisk dekking hagelschade apart mee te verzekeren. Je adviseur helpt je graag bij het maken van je keuze. - Heb je een nieuwe stacaravan? Dan is deze bij een Casco Allrisk dekking twee jaar lang verzekerd tegen de nieuwwaarde. Je kunt dit uitbreiden naar vijf of zeven jaar. Is je caravan tweedehands gekocht? Dan is deze standaard twee jaar lang tegen de aankoopwaarde verzekerd. - Je kunt je verzekering maandelijks beëindigen. - Heb je schade? Je adviseur helpt je graag bij het afhandelen ervan. Daarnaast heb je ook een eigen schadecoach, je vaste contactpersoon bij a.s.r. die je schadebehandeling van a tot z begeleidt.

3 Basisdekking Aansprakelijkheid (standaard) Casco (verplicht), keuze: Beperkt óf Allrisk Casco Beperkt Casco Allrisk Verzekerd - Schade door de caravan aan anderen en hun spullen. - Verzekerd bedrag: Schade aan de verzekerde caravan door onder andere brand, diefstal en natuurgeweld. - Let op: géén hagelschade. - Schade aan en diefstal van de verzekerde caravan. - Let op: hagelschade is niet standaard verzekerd; dit is een keuzedekking. Herstel materiaal- en constructiefouten Voor nieuw gekochte caravans niet ouder dan: - 1 jaar. - of 3 jaar, als Nieuwwaarde 5 jaar of Nieuwwaarde 7 jaar is meeverzekerd. Nieuwwaarderegeling Voor nieuw gekochte caravans. Standaard 2 jaar. Uitbreiden naar 5 of 7 jaar is mogelijk. Aankoopwaarderegeling Voor tweedehands gekochte caravans. Standaard 2 jaar. Eigen risico Geen. Keuzen: - Geen Keuzen: - Geen Hulpverlening Je moet vooraf toestemming vragen aan de Alarmcentrale. - Bij diefstal of beschadiging door brand of een oorzaak van buitenaf. - Vervoer van de verzekerde caravan. - Huur vervangende caravan of vervangend vakantieverblijf. Ook bij uitval binnen 15 dagen vóór de geplande vakantie. - Bij diefstal of beschadiging door brand of een oorzaak van buitenaf. - Vervoer van de verzekerde caravan. - Huur vervangende caravan of vervangend vakantieverblijf. Ook bij uitval binnen 15 dagen vóór de geplande vakantie.

4 Wat is niet verzekerd? Het is belangrijk dat je weet dat niet alle schade verzekerd is. Niet verzekerd is schade: - Als je je premie niet hebt betaald. - Door normaal gebruik, zoals slijtage en normaal onderhoud. - Als je permanent in de stacaravan woont. - Die ontstaat als je de stacaravan verhuurt of zakelijk gebruikt. - Door opzet of tijdens een misdrijf. - Door onvoldoende zorg, onvoldoende onderhoud of ondeskundig onderhoud. - Door hoge waterstand of overstroming waar je niet tijdig maatregelen hebt genomen. Dus als je bij een verwachte hoge waterstand de caravan niet hebt verplaatst naar een veilige omgeving. - Door bevriezing. - Schade als de caravan onvoldoende beveiligd is tegen diefstal. - Bij inboedel: niet verzekerde voorwerpen, onvoldoende zorg (niet goed opbergen of afsluiten), ondeskundig onderhoud en kortsluiting zonder gevolgschade. - Door kortsluiting en het doorbranden van apparatuur zonder verdere schade aan je caravan of inboedel van de caravan. - Door molest en atoomkernreacties. Keuzedekkingen De basisdekking van deze verzekering heeft standaard een dekking voor aansprakelijkheid en een Cascodekking. Je kan je daarnaast nog aanvullend verzekeren met keuzedekkingen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Keuze Nieuwwaarde 5 jaar of Nieuwwaarde 7 jaar Deze keuzedekking kun je alleen afsluiten bij Casco Allrisk en voor een caravan die je nieuw hebt gekocht. Je krijgt een uitbreiding van de standaard nieuwwaarderegeling van 2 jaar naar 5 of 7 jaar. Heb je een caravanmover, voortent of luifel meeverzekerd? Dan geldt deze keuzedekking ook daarvoor. Keuze Caravanmover Een caravanmover is een apparaat waarmee je met een afstandsbediening de caravan zonder duwen of trekken op zijn plaats kan zetten. Deze keuzedekking is mogelijk voor een toercaravan die als stacaravan wordt gebruikt. Je kan kiezen uit de volgende verzekerde bedragen: Voor deze keuzedekking gelden dezelfde gekozen cascodekkingen als voor de caravan: Casco Beperkt of Casco Allrisk (met eventueel Nieuwwaarde 5 of 7 jaar). Keuze Aanbouw Onder aanbouw verstaan we serres, luifels en schuurtjes die allen niet van tentdoek zijn gemaakt, en buitenverlichting en verhogingen. De aanbouw moet aan de caravan zijn vastgemaakt of naast de caravan staan. Je kan een verzekerd bedrag opgeven tot maximaal Voor de dekking Aanbouw geldt dezelfde gekozen cascodekking als voor de caravan: Casco Beperkt of Casco Allrisk. De keuzedekking Nieuwwaarde 5 of 7 jaar is op deze keuzedekking niet van toepassing.

5 Keuze Voortent/luifel Onder voortent of luifel verstaan we een voortent en/of tentluifel die aan de caravan is of wordt vastgemaakt. Je kan kiezen uit de volgende verzekerde bedragen: Voor deze keuzedekking gelden dezelfde gekozen cascodekkingen als voor de caravan: Casco Beperkt of Casco Allrisk (met eventueel Nieuwwaarde 5 of 7 jaar). Keuze Inboedel Onder inboedel verstaan we de losse spullen die worden meegenomen in de caravan en die daarin worden achtergelaten. Onder inboedel vallen ook: de aan de caravan gemonteerde zaken zoals het reservewiel, gasflessen, antenne, fietsenrek, satellietschotels, zonnepanelen en diefstalpreventiemateriaal. Je kan kiezen uit de volgende verzekerde bedragen: Voor deze keuzedekking geldt dezelfde gekozen cascodekking als voor de caravan: Casco Beperkt of Casco Allrisk. De keuzedekking Nieuwwaarde 5 of 7 jaar is op Inboedel niet van toepassing. Keuze Hagelschade Met deze keuzedekking is de caravan verzekerd tegen schade door hagel. Je kunt hagelschade alleen meeverzekeren als je de dekking Casco Allrisk hebt gekozen. Deze keuzedekking geldt ook voor de eventuele aanbouw of voortent of luifel die is meeverzekerd. Welke waarden gebruiken we? - Aankoopwaarde: Het bedrag waarvoor je de stacaravan hebt gekocht. - Dagwaarde: De verkoopwaarde van de stacaravan net vóór de schade. Wij stellen deze waarde eventueel samen met een deskundige vast. - Nieuwwaarde: De prijs van een nieuwe stacaravan van hetzelfde merk en type en in dezelfde uitvoering als de verzekerde stacaravan. Volgens de laatst bekende prijslijst van de fabrikant of importeur. Inclusief eventuele afleveringskosten en de verwijderingsbijdrage. - Cataloguswaarde: De waarde van de stacaravan zoals deze in de catalogus van de fabrikant of importeur stond toen deze werd gekocht (inclusief btw en inclusief af-fabriek geleverde zaken). - Restwaarde: De waarde van de caravan na een schade.

6 Wat vergoeden wij bij diefstal en total loss van de caravan? Casco Allrisk - Nieuwe caravans - De eerste 24 maanden nadat je de caravan hebt aangeschaft, vergoeden wij 100% van de nieuwwaarde. - Van de 25e tot en met de 60e maand na de aankoopdatum geldt een vaste afschrijving van 1% over de nieuwwaarde per maand. Met een maximum van 10% per 12 maanden. Casco Allrisk - Keuzedekking Nieuwwaarde 5 jaar - De eerste 60 maanden nadat je de caravan hebt aangeschaft, vergoeden wij 100% van de nieuwwaarde. - Van de 61e tot en met de 84e maand geldt een vaste afschrijving van 2% over de nieuwwaarde per maand. Met een maximum van 20% per 12 maanden. Casco Allrisk - Keuzedekking Nieuwwaarde 7 jaar - De eerste 84 maanden nadat je de caravan hebt aangeschaft, vergoeden wij 100% van de nieuwwaarde. - Van de 85e tot en met de 120e maand geldt een vaste afschrijving van 2% over de nieuwwaarde per maand. Met een maximum van 20% per 12 maanden. Casco Allrisk - Tweedehands caravans - De eerste 24 maanden nadat je de caravan hebt aangeschaft, vergoeden wij de aankoopwaarde tot maximaal de cataloguswaarde. - Is de aankoopwaarde van de caravan hoger dan de marktwaarde op de aankoopdatum? Dan vergoeden wij maximaal 105% van die marktwaarde. - Kan je de aankoopwaarde van de caravan niet aantonen? Dan vergoeden wij de dagwaarde. Alle overige gevallen en Casco Beperkt In alle overige gevallen vergoeden wij de dagwaarde. Dus ook bij Casco Beperkt! Restwaarde vergoeden we niet Wij houden altijd rekening met een eventuele restwaarde van de caravan. Die trekken we van de door ons vastgestelde waarde af. De restwaarde krijgt je dus niet van ons vergoed. Wat vergoeden wij bij reparatie van de caravan? - Wij vergoeden de kosten van de reparatie. Vallen de reparatiekosten door een alternatieve reparatiemethode of door een gedeeltelijk herstel lager uit? Dan baseren wij onze schadevergoeding hierop. - Laat je de schade niet repareren? Dan vergoeden wij 50% van de vastgestelde reparatiekosten. - Zijn de reparatiekosten hoger dan het verschil tussen de door ons vastgestelde waarde van de caravan direct voor de gebeurtenis en de restwaarde na de gebeurtenis? Dan vergoeden wij het verschil tussen die beide waarden en niet de reparatiekosten. Wat vergoeden wij bij schade aan de caravanmover, voortent/luifel? Casco Allrisk - Nieuwe caravanmover of voortent/luifel - De eerste 24 maanden nadat je de caravan hebt aangeschaft, vergoeden wij de nieuwwaarde. - Bij de keuzedekking Nieuwwaarde 5 jaar geldt dat voor een caravanmover of voortent/luifel van maximaal 60 maanden oud. - Bij de keuzedekking Nieuwwaarde 7 jaar geldt dat voor een caravanmover of voortent/luifel van maximaal 84 maanden oud.

7 Casco Allrisk - Tweedehands caravanmover of voortent/luifel - De eerste 24 maanden na aanschaf vergoeden wij de aankoopwaarde. Kan je de aankoopwaarde niet aantonen? Dan vergoeden wij de dagwaarde. - In alle overige gevallen vergoeden wij de dagwaarde van de caravanmover of voortent/luifel. Let op: dus ook bij Casco Beperkt. - Wij houden altijd rekening met een eventuele restwaarde van de caravanmover of voortent/luifel. Deze vergoeden we niet. - Bij reparatie vergoeden wij de reparatiekosten. Laat je de schade niet repareren? Dan vergoeden wij 50% van de vastgestelde reparatiekosten. - Zijn de reparatiekosten hoger dan het verschil tussen de door ons vastgestelde waarde van de caravanmover of voortent/luifel direct voor de gebeurtenis en de restwaarde na de gebeurtenis? Dan vergoeden wij het verschil tussen die beide waarden en niet de reparatiekosten. - Wij vergoeden maximaal het verzekerde bedrag dat je hebt gekozen. Wat vergoeden wij bij schade aan de inboedel? - Wij vergoeden de reparatie of vervanging van de inboedel. - Als reparatie niet mogelijk is dan krijgt je klant een vergoeding in geld op basis van nieuwwaarde. Is de inboedel minder waard dan 40% van de nieuwwaarde? Dan vergoeden wij de schade op basis van de dagwaarde. - Wij vergoeden maximaal het door je klant gekozen verzekerde bedrag. Voor bepaalde spullen gelden lagere maximale bedragen. Wat is het eigen risico? Je kan kiezen voor een eigen risico van 150, 250 of 500. Je kan er ook voor kiezen om geen eigen risico te nemen. - Het eigen risico geldt niet voor aansprakelijkheid of hulpverlening. - Het eigen risico geldt wél voor de keuzedekkingen Caravanmover, Aanbouw, Voortent/luifel, Inboedel en Hagelschade. Wat vergoeden wij bij schade aan de aanbouw? - Wij vergoeden de dagwaarde van de aanbouw. Wij houden altijd rekening met een eventuele restwaarde. De restwaarde vergoeden we niet. - Bij reparatie vergoeden wij de reparatiekosten. Laat je de schade niet repareren? Dan vergoeden wij 50% van de vastgestelde reparatiekosten. - Zijn de reparatiekosten hoger dan het verschil tussen de door ons vastgestelde waarde van de aanbouw direct voor de gebeurtenis en de restwaarde na de gebeurtenis? Dan vergoeden wij het verschil tussen die beide waarden. - Wij vergoeden maximaal het verzekerde bedrag dat je hebt gekozen. Wil je meer informatie? In de voorwaarden vind je meer informatie over de verzekering voor je caravan op vaste standplaats. Download ze via of neem contact op met je verzekeringsadviseur.

8 De verzekering Caravan op vaste standplaats is onderdeel van het Voordeelpakket De verzekering Caravan op vaste standplaats van a.s.r. is onderdeel van het Voordeelpakket van in totaal 16 verzekeringen. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger je pakketkorting kan zijn. Bovendien heb je dan al je verzekeringen, inclusief totaalpremie, op één overzichtelijk polisblad. Hierop zie je direct wat je wel en wat je niet hebt verzekerd. Voor elke verzekering in het Voordeelpakket geldt: bepaal samen met je adviseur wat je nodig hebt, dan betaal je alleen wat je nodig hebt. Voordelen Onafhankelijk advies Je adviseur helpt je bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen en de dekking die bij je past. Je betaalt alleen wat je nodig hebt. Pakketkorting Het Voordeelpakket heb je al vanaf één verzekering. Hoe meer verzekeringen je afsluit in het Voordeelpakket, hoe meer korting je kunt krijgen. Elk jaar een update Om te weten of je Voordeelpakket nog aansluit bij jouw situatie, ontvang je elk jaar een handige checklist. Overleg met je adviseur Overleg met je adviseur wat je eventueel wilt aanpassen. Verandert er tussentijds iets in je persoonlijke situatie? Geef dat dan direct door aan je adviseur. Ook dan kan je Voordeelpakket worden aangepast. Overzicht Al je verzekeringen, inclusief je totaalpremie, staan op een overzichtelijk polisblad. Hierop zie je wat je wel en wat je niet hebt verzekerd.

9 Keuze uit 16 schadeverzekeringen In en om uw woning Woonhuis Inboedel Caravan op vaste standplaats Op de weg en op het water Auto / Bestelauto Motor Bromfiets Aanhangwagen Toercaravan Vouwwagen Kampeerauto Oldtimer (auto of motor) Boot Persoonlijke bescherming Aansprakelijkheid Doorlopende reis Rechtsbijstand Ongevallen

10 a.s.r. archimedeslaan BA utrecht (05-14) ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om schadeverzekeringen aan te bieden. Bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) staan wij geregistreerd onder nummer en bij de Kamer van Koophandel onder nummer Wil je informatie over de klachtenprocedure van a.s.r.? Kijk dan op

Toercaravan-vouwwagenverzekering

Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagen De Toercaravan- vouwwagenverzekering helpt je de financiële risico s af te dekken die samenhangen met het bezit van een toercaravan of vouwwagen.

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Aanhangwagenverzekering

Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Aanhangwagenverzekering Diefstal van of schade aan je aanhangwagen verzeker je met de Aanhangwagenverzekering. De basisdekking van onze Aanhangwagenverzekering is de Casco Allrisk-dekking.

Nadere informatie

Bootverzekering. Voordelen

Bootverzekering. Voordelen Bootverzekering Bootverzekering De basisdekking van onze bootverzekering bestaat uit een verplicht deel, de dekking voor aansprakelijkheid. En een niet verplicht deel, de cascodekking. Je kunt deze basisdekking

Nadere informatie

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Ongevallenverzekering Als je door een ongeval blijvend invalide bent, is het prettig om een financiële steun in de rug te hebben. Dat regel je eenvoudig en goed met de basisdekking

Nadere informatie

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Als je brommer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je bromfiets veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de

Nadere informatie

Oldtimerverzekering (auto of motor)

Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering Als je in of op een oldtimer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je oldtimer veroorzaakt aan een ander

Nadere informatie

Motorverzekering. Voordelen

Motorverzekering. Voordelen Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering?

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering? Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte.

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte. Woonhuisverzekering Woonhuisverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Autoverzekering. Welke auto is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering?

Autoverzekering. Welke auto is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering? Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met jouw auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Recreatiewoningverzekering 56751_1118

Recreatiewoningverzekering 56751_1118 Recreatiewoningverzekering 56751_1118 Recreatiewoningverzekering De Recreatiewoningverzekering van a.s.r. biedt een eigentijdse verzekering die past bij jouw verzekeringsbehoefte. Met de Basisdekking ben

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Met de Basisdekking van onze Doorlopende reisverzekering ben je verzekerd voor buitengewone kosten die je maakt als je op reis bent. Welke kosten

Nadere informatie

Een compleet schadepakket met optimale zekerheid

Een compleet schadepakket met optimale zekerheid ASR MultiZeker polis Een compleet schadepakket met optimale zekerheid Wij kunnen u compleet verzekeren Gewoon goed verzekerd zijn zonder rompslomp. Met deze wens in ons achterhoofd ontwikkelden wij samen

Nadere informatie

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Productinformatie Personenauto Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Wij van a.s.r. helpen mensen door te doen. Bijvoorbeeld met het vernieuwde Voordeelpakket. In onze consumentenbrochure

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de verplichte dekking Wettelijke

Nadere informatie

a. s. r.\ de nederlandse verzekerings maatschappij voor alle verzekeringen Acura Assuradeuren Postbus 156 5490 AD St Oedenrode 11111.1111.1..111111.111.1111111.111 ASR Schadeverzekering N.V. Archimedeslaan

Nadere informatie

ASR MultiZeker polis

ASR MultiZeker polis ASR MultiZeker polis 2 Compleet verzekerd bij ASR Verzekeringen U kiest voor de rust van gewoon goed verzekerd zijn, zonder dat u er verder omkijken naar hebt. Met deze wens in ons achterhoofd hebben wij

Nadere informatie

Zorgeloos weg met de caravan

Zorgeloos weg met de caravan Zorgeloos weg met de caravan 2 Voor een zorgeloze vakantie verzekert u uw caravan met de Fortis ASR Caravanverzekering De Fortis ASR Caravanverzekering in het kort Keuzemogelijkheden van beperkte tot zeer

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Allrisk VP CV-CA 2015-01 1/29 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Inboedelverzekering. Voordelen

Inboedelverzekering. Voordelen Inboedelverzekering Inboedelverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personen-, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de verplichte dekking (WA) kun je schade aan je eigen motorrijtuigen

Nadere informatie

Container- / opleggerverzekering

Container- / opleggerverzekering Container- / opleggerverzekering Container- / opleggerverzekering Deze verzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging aan je containers, trailers en opleggers. Daarnaast zijn ook containers,

Nadere informatie

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Als je schade toebrengt aan een ander of aan de spullen van een ander, dan ben je verantwoordelijk voor het herstel van de schade. Je bent dan

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personenwagens, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Allrisk 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 3 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 3 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 3 Aansprakelijkheid...Pag.

Nadere informatie

Inboedelverzekering 56599_1118

Inboedelverzekering 56599_1118 Inboedelverzekering 56599_1118 Inboedelverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen

Nadere informatie

Eigen vervoerverzekering

Eigen vervoerverzekering Eigen vervoerverzekering Eigen vervoerverzekering Wij verzekeren je goederen 24 uur per dag tegen beschadiging, verlies of diefstal tijdens het vervoer met je eigen (bestel)auto. Onderweg, bij het laden

Nadere informatie

Landmateriaalverzekering

Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Als je met een heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, biedt onze Landmateriaalverzekering een volledige wettelijke aansprakelijkheidsdekking,

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-Vouwwagen Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Toercaravan-Vouwwagen Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Toercaravan-Vouwwagen Casco Allrisk VP TV-CA 2018-01 1/27 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoelang

Nadere informatie

Landmateriaalverzekering

Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Landmateriaalverzekering Als je met een heftruck, tractor of graafmachine op de openbare weg rijdt, biedt onze Landmateriaalverzekering een volledige wettelijke aansprakelijkheidsdekking,

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats 1/10 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Wat is er verzekerd en waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN

BIJZONDERE VOORWAARDEN BIJZONDERE VOORWAARDEN CASCO CARAVAN BVW-CVC(0710) In de Bijzondere Voorwaarden Casco staan de afspraken die u met ons maakt als u een dekking voor Casco bij uw caravanverzekering afsluit. Deze bijzondere

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN

BIJZONDERE VOORWAARDEN BIJZONDERE VOORWAARDEN CASCO CARAVAN BVW-CVC(0312) In de Bijzondere Voorwaarden Casco staan de afspraken die u met ons maakt als u een dekking voor Casco bij uw caravanverzekering afsluit. Deze bijzondere

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN BRAND / DIEFSTAL / STORM CARAVAN

BIJZONDERE VOORWAARDEN BRAND / DIEFSTAL / STORM CARAVAN BIJZONDERE VOORWAARDEN BRAND / DIEFSTAL / STORM CARAVAN BVW-CBDS(0312) In de Bijzondere Voorwaarden staan de afspraken die u met ons maakt als u een dekking voor Brand / Diefstal / Storm bij uw caravanverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-Vouwwagen Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Toercaravan-Vouwwagen Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Toercaravan-Vouwwagen Casco Beperkt VP TV-CB 2018-01 1/27 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoelang

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan

Voorwaarden verzekering Toercaravan Voorwaarden verzekering Toercaravan 1/10 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de caravan)...pag. 2

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk VP TV-CA 2015-01 1/26 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoe

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Extra kostenverzekering

Extra kostenverzekering Extra kostenverzekering Extra kostenverzekering Wij vergoeden de extra kosten die je bedrijf moet maken om te herstarten na schade zoals waterschade, brand/ontploffing of inbraak/diefstal. Denk aan kosten

Nadere informatie

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering Vrachtautoverzekering De Vrachtautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je vrachtauto hebt veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 3 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 3 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 3 Aansprakelijkheid...Pag.

Nadere informatie

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Ruzie met de buren, een meningsverschil over een onbetaalde rekening, onenigheid over een erfenis. Niemand wil een conflict, maar het kan iedereen overkomen.

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Vouwwagen

Voorwaarden verzekering Vouwwagen Voorwaarden verzekering Vouwwagen 1/10 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de vouwwagen)...pag. 2

Nadere informatie

VOORWAARDEN CARAVANVERZEKERING

VOORWAARDEN CARAVANVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Begripsomschrijvingen Art. 2 Wie zijn er verzekerd? Art. 3 Waar bent u verzekerd? Art. 4 Wat gebeurt er als de caravan niet meer in uw bezit is? Art. 5

Nadere informatie

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,-

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,- Verschillenoverzicht FBTO heeft de FBTO Autoverzekering vernieuwd. De autoverzekering is op een aantal punten verbeterd en veranderd. Bekijk hieronder alle veranderingen. Basisverzekering We betalen een

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering Schade aan motorrijtuigen van Cliënten, rubriek G4

Voorwaarden Garageverzekering Schade aan motorrijtuigen van Cliënten, rubriek G4 Voorwaarden Garageverzekering Schade aan motorrijtuigen van Cliënten, rubriek G4 GCCL 16-01 1/9 Klik op de titels om uw informatie snel te vinden. Wilt u gedetailleerd zoeken? Klik dan op Inhoud. Inhoud

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Caravanverzekering

Algemene Voorwaarden Caravanverzekering Algemene Voorwaarden Caravanverzekering Deze voorwaarden zijn een aanvulling op onze Algemene Contractvoorwaarden. INHOUDSOPGAVE 1 Wie zijn er verzekerd? 7 2 Waar bent u verzekerd? 7 3 Wat gebeurt er als

Nadere informatie

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06)

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06) Fortis ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

VOORWAARDEN CARAVANVERZEKERING

VOORWAARDEN CARAVANVERZEKERING Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Art. 1 Begripsomschrijvingen Art. 2 Wie zijn er verzekerd? Art. 3 Waar bent u verzekerd? Art. 4 Wat gebeurt er als de caravan niet meer in uw bezit is? Art. 5

Nadere informatie

Telefoon + 31 (0) 20 6 51 57 77

Telefoon + 31 (0) 20 6 51 57 77 Voor directe hulpverlening, bij schade of pech tijdens uw reis, bij diefstal tijdens de reis kunt u direct contact opnemen met de Europeesche Hulplijn. Bij diefstal is het noodzakelijk dat u direct aangifte

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Caravan op vaste standplaats Casco Beperkt VP CV-CB 2015-01 1/24 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Bouw- en Montageverzekering

Bouw- en Montageverzekering Bouw- en Montageverzekering Bouw- en Montageverzekering Bouwprojecten staan bloot aan allerlei risico s zoals brand, storm, diefstal en vandalisme. Ook kan een constructiefout de oorzaak zijn van onvoorziene

Nadere informatie

Goederentransportverzekering

Goederentransportverzekering 2 Als je het transport van je goederen uitbesteedt aan een vervoerder is eventuele schade niet volledig of niet gedekt. De vervoerder is namelijk maar gedeeltelijk of helemaal niet aansprakelijk voor schade,

Nadere informatie

Checklist ASR MultiZeker polis

Checklist ASR MultiZeker polis Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen.

Nadere informatie

Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering Bedrijfsgebouwenverzekering Bedrijfsgebouwenverzekering Als eigenaar van een bedrijfsgebouw loop je risico s op schade die vaak grote financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij een verzekering die deze

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt VP TV-CB 2015-01 1/24 Uw polis en de voorwaarden Alle afspraken die we met u maken over de verzekering staan op het polisblad. Bijvoorbeeld hoe

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 3 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 3 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 3 Aansprakelijkheid...Pag.

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Waar kunt u terecht bij schade?

Waar kunt u terecht bij schade? N.V. Univé Schade Voorwaarden Caravanverzekering Versie 1 Belangrijke informatie Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw caravanverzekering. In deze voorwaarden staat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VKG Caravanverzekering Model VKGC( )

Algemene Voorwaarden VKG Caravanverzekering Model VKGC( ) Algemene Voorwaarden VKG Caravanverzekering Model VKGC(01.01.2012) Deze voorwaarden zijn een aanvulling op onze Algemene Pakketvoorwaarden. Het eerste deel van deze voorwaarden regelt de dekking voor aansprakelijkheid

Nadere informatie

Telefoon

Telefoon Voor directe hulpverlening, bij schade of pech tijdens uw reis, bij diefstal tijdens de reis kunt u direct contact opnemen met de Alarmcentrale. Bij diefstal is het noodzakelijk dat u direct aangifte doet

Nadere informatie

Acura Polis voor Particulieren

Acura Polis voor Particulieren Acura Polis voor Particulieren Caravanverzekering 380-20 05-10 Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering.

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan de motorrijtuigen van je klanten. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Met de Caravanverzekering van Europeesche Verzekeringen is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Caravanverzekering van Europeesche Verzekeringen is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Speciaal Reglement CAR-8. Voorwaarden Caravanverzekering. Inhoudsopgave

N.V. Univé Schade. Speciaal Reglement CAR-8. Voorwaarden Caravanverzekering. Inhoudsopgave N.V. Univé Schade Speciaal Reglement CAR-8 Voorwaarden Caravanverzekering We leggen de onderstreepte woorden achterin de voorwaarden uit, bij Wat bedoelen wij met. Deze voorwaarden gelden samen met ons

Nadere informatie

Caravan- en Vouwwagenverzekering

Caravan- en Vouwwagenverzekering 37210_0119 Caravan- en Vouwwagenverzekering Bijzondere voorwaarden VP TV EVM 37061 2019-01 Bijzondere voorwaarden 2. Caravan- en Vouwwagenverzekering Voorwaarden voor onze Caravan- en Vouwwagenverzekering

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Caravan- en Vouwwagenverzekering

Bijzondere Voorwaarden Caravan- en Vouwwagenverzekering Bijzondere Voorwaarden Caravan- en Vouwwagenverzekering VP TV EVM 094-01 2019-01 INHOUDSOPGAVE Leeswijzer 2 Voorwaarden voor onze Caravan- en Vouwwagenverzekering 3 9 2 2.1 Wat bedoelen we met...? 9 2

Nadere informatie

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering. Artikel 2 Verzekeringsgebied. Artikel 3 Uitsluitingen. Artikel 4 Verbrugging

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering. Artikel 2 Verzekeringsgebied. Artikel 3 Uitsluitingen. Artikel 4 Verbrugging Voorwaarden Recreatieverblijfverzekering Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Verzekeringsgebied Artikel 3 Uitsluitingen Artikel 4 Verbrugging Artikel 5 Beëindiging van de verzekeringsovereenkomst

Nadere informatie

Werk en privé in één keer goed verzekerd

Werk en privé in één keer goed verzekerd ASR ZZP Combipakket Werk en privé in één keer goed verzekerd Wij kunnen u in één keer goed verzekeren Gewoon goed verzekerd zijn, zonder verschil tussen zakelijk en privé. Dat maakt het voor zzp ers een

Nadere informatie

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering Als logistiek dienstverlener ben je volgens de gebruikte vervoerscondities meestal beperkt aansprakelijk voor schade aan

Nadere informatie

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Proteq Caravanverzekering. Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking

Proteq Caravanverzekering. Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking Caravanverzekering Proteq Caravanverzekering Kies de dekking die bij u past: Basisdekking Uitgebreide dekking Rechtsbijstanddekking Zonder zorgen op pad,waar en wanneer u maar wilt. De Proteq Caravanverzekering

Nadere informatie

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Caravanverzekering. versie 2

N.V. Univé Schade. Voorwaarden Caravanverzekering. versie 2 N.V. Univé Schade Voorwaarden Caravanverzekering versie 2 Het is belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten van uw caravanverzekering. In deze voorwaarden leest u waar u voor verzekerd bent. En

Nadere informatie

37207_0119. Caravanverzekering. Bijzondere voorwaarden VP TVCV-EVM

37207_0119. Caravanverzekering. Bijzondere voorwaarden VP TVCV-EVM 37207_0119 Caravanverzekering Bijzondere voorwaarden VP TVCV-EVM 094-05 2019-01 INHOUDSOPGAVE Leeswijzer 3 Algemene Contractvoorwaarden doorlopende verzekeringen 4 Bijzondere Algemene Voorwaarden Caravanverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 3 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 3 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 3 Aansprakelijkheid...Pag.

Nadere informatie

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar.

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Wij zien meer dan een scherpe premie + snelle schadeafhandeling + uitstekende dekking + duidelijke polis VERZEKERINGEN VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN HET VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Telefoon + 31 (0)

Telefoon + 31 (0) Voor directe hulpverlening, bij schade of pech tijdens uw reis, bij diefstal tijdens de reis kunt u direct contact opnemen met de Europeesche Hulplijn. Bij diefstal is het noodzakelijk dat u direct aangifte

Nadere informatie

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp

verzekering Watersport - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst 40% - Preventie en pechhulp Watersport verzekering - Premieberekening over dagwaarde - Inboedel gratis meeverzekerd - No-claimkorting tot maar liefst - Preventie en pechhulp Watersport verzekering Onbezorgd genieten. Varen zonder

Nadere informatie

Voorwaarden Caravan

Voorwaarden Caravan Voorwaarden Caravan 380-20-05-10 Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt

Nadere informatie

bijzondere voorwaarden bij uw caravanverzekering In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! bijzondere voorwaarden caravanverzekering

bijzondere voorwaarden bij uw caravanverzekering In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! bijzondere voorwaarden caravanverzekering bijzondere voorwaarden bij uw caravanverzekering In begrijpelijke taal. Dat is echt HEMA! bijzondere voorwaarden caravanverzekering versie 3.0, 01 maart 2015 U heeft een caravanverzekering bij ons. U heeft

Nadere informatie

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Een belangrijke uitsluiting op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is het gebruik van motorrijtuigen. Een

Nadere informatie

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Aanvullende voorwaarden Beperkt casco personenautoverzekering 2013 Aanvullende voorwaarden beperkt casco In aanvulling op de Voorwaarden Personenautoverzekering 2013 gelden de volgende voorwaarden als

Nadere informatie

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1

Privé pakket online. Aanvraag. Informatie voor de klant. DZ770709(okt2013)A. Privé Pakket Online aanvraag 1 DZ770709(okt2013)A Privé pakket online Aanvraag Informatie voor de klant Privé Pakket Online aanvraag 1 Privé Pakket Online Aanvraag De volgende verzekeringen worden aangevraagd Inboedel Doorlopende Reis

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Plus 2005

Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Plus 2005 Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Plus 2005 Inhoudsopgave Artikel 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Aanbouw 1.2 Bestuurder 1.3 Caravan 1.4 Dagwaarde 1.5 Gebeurtenis 1.6 Inboedel 1.7 Motorrijtuig 1.8

Nadere informatie

Het is zo gebeurd. Voorkomen kunt u het niet. Maar met onze Caravanverzekering kunt u er wel voor zorgen dat u niet met de schade blijft zitten.

Het is zo gebeurd. Voorkomen kunt u het niet. Maar met onze Caravanverzekering kunt u er wel voor zorgen dat u niet met de schade blijft zitten. Privé Pakket Online Caravan Aanvullende voorwaarden 1.0 Goudse Schadeverzekeringen N.V. Uw caravan wordt gestolen. Na een stevige hagelbui zit het dak van uw caravan vol deuken. Het is zo gebeurd. Voorkomen

Nadere informatie

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Verkeersschadeverzekering voor werknemers Een belangrijke uitsluiting op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is het gebruik van motorrijtuigen. Een

Nadere informatie

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Caravanverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Caravanverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW CARAVAN

VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW CARAVAN VOORWAARDEN REAAL GOED GEREGELD PAKKET - UW CARAVAN In de voorwaarden van de REAAL Caravanverzekering leest u: n Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten (pagina 2). n Waarvoor bent u verzekerd

Nadere informatie