Bootverzekering. Voordelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bootverzekering. Voordelen"

Transcriptie

1 Bootverzekering

2 Bootverzekering De basisdekking van onze bootverzekering bestaat uit een verplicht deel, de dekking voor aansprakelijkheid. En een niet verplicht deel, de cascodekking. Je kunt deze basisdekking uitbreiden met keuzedekkingen, passend bij jouw persoonlijke situatie. Welke boot is verzekerd? - De boot die je als particulier bezit en die een verzekerde waarde heeft van maximaal Je boot moet ingericht zijn voor recreatief gebruik en een vaste ligplaats in Nederland hebben. - Het maximale vermogen voor motoren is 100 pk, maar voor binnenboordmotoren op diesel geldt een maximum vermogen van 200 pk. - Heb je een boot met een kajuit? Dan is je volgboot gratis meeverzekerd als deze niet meer dan waard is en een vermogen heeft van maximaal 10 pk. In welke landen geldt deze verzekering? Je boot is standaard verzekerd in Nederland tot 5 zeemijlen uit de kust. Daarmee bedoelen we niet de Nederlandse gemeenten in het Caribische gebied. Tegen extra betaling kun je ook kiezen voor een uitgebreider dekkingsgebied: - Europa: tot 15 zeemijlen uit de kust. - Zeevaart: hetzelfde als de dekking Europa. En van 1 april tot 1 november ook het vaargebied tussen 63 N.B., 25 O.L., 15 W.L. en 45 N.B. Deze dekking kun je alleen kiezen voor je zeewaardige boot in de categorie kajuitzeilboot, motorkruiser of kajuitspeedboot. Voordelen - Verzekerd bedrag van voor aansprakelijkheid. - Letsel of schade veroorzaakt met je boot is gedekt. - Precies verzekeren wat je nodig hebt: keuze in dekkingen (zoals Ongevallen opvarenden). En bij Casco Allrisk keuze in vergoeding: op basis van de aankoopwaarde gedurende 1 of 3 jaar, of op basis van taxatiewaarde. - Naast het verplicht eigen risico is een vrijwillige verhoging van dat eigen risico mogelijk. - Je kunt je verzekering altijd dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van een maand. - Heb je schade? Je adviseur helpt je graag bij het afhandelen ervan. Daarnaast heb je ook een eigen schadecoach, je vaste contactpersoon bij a.s.r. die je schadebehandeling van a tot z begeleidt.

3 Basisdekking Aansprakelijkheid Casco Beperkt Casco Allrisk Verzekerd - Schade die je met of door je boot veroorzaakt aan anderen en hun spullen. - Schade die je toebrengt aan een waterskier die door de boot wordt getrokken. - Schade die aan anderen wordt veroorzaakt door een met de boot getrokken waterskiër. - Schade die je met de verzekerde boot tijdens het varen toebrengt aan een andere eigen boot. - Schade door brand, explosie, diefstal, inbraak, windkracht 7 of hoger, natuurgeweld en omvallende voorwerpen als gevolg van natuurgeweld. - Iedere plotselinge en onvoorziene beschadiging van de boot; ook als de schade een gevolg is van een eigen gebrek van de boot of de motor. - Bij schade aan de motor van uw boot of aan de motor van uw volgboot, geldt de eigen gebrek dekking alleen als het om een originele scheepsmotor gaat en het bouwjaar van de motor niet meer dan 5 jaar geleden is. Verzekerd bedrag Per gebeurtenis maximaal Afhankelijk van de waarde van de verzekerde boot. Afhankelijk van de waarde van de verzekerde boot. Spullen opvarenden n.v.t. Jouw spullen en die van opvarenden zijn aan boord van de boot verzekerd tot een bedrag van maximaal 20% van het bedrag waarvoor de boot is verzekerd. Jouw spullen en die van opvarenden zijn aan boord van de boot verzekerd tot een bedrag van maximaal 20% van het bedrag waarvoor de boot is verzekerd. Eigen risico Geen. Er is een verplicht eigen risico. Het overzicht van de verplichte eigen risico s vind je verderop in deze brochure. Standaard tot 250. Dit bedrag kan je verhogen. Maar voor beeld-, geluids- en navigatieapparatuur geldt altijd een maximum van 500. Hulpverlening: Je moet vooraf toestemming vragen aan de Alarmcentrale. Als je niet verder kan varen met de boot door: - Diefstal of schade aan de boot. Om een beroep op hulpverlening te kunnen doen, moet er sprake zijn van een gebeurtenis zoals die geldt bij de dekkingsvorm Casco Beperkt. Als je niet verder kan varen met de boot door: - Diefstal of schade aan de boot. De gebeurtenis waaruit deze schade voortvloeit, moet wel verzekerd zijn op deze verzekering. Als je niet verder kan varen met de boot door: - Diefstal of schade aan de boot. - Blokkering van de vaarwegen naar Nederland. - Het uitvallen van het vervoermiddel of de boottrailer waarmee de boot wordt vervoerd. - Uitval van de schipper of de stuurman.

4 Wat is niet verzekerd? Het is belangrijk dat je weet dat niet alle schade verzekerd is. Niet verzekerd is schade: - Door normaal gebruik, zoals slijtage. - Als je je premie niet hebt betaald. - Als je niet voldoende diefstalpreventie- of brandpreventiemaatregelen hebt genomen. - Door opzet of tijdens een misdrijf. - Die is veroorzaakt zonder geldig vaarbewijs of bij wedstrijden op zee of waterskiraces. - Die ontstaat tijdens verhuur, lease, permanente bewoning of zakelijk gebruik van de boot. - Door onvoldoende zorg/onderhoud of ondeskundig onderhoud. - Veroorzaakt door overmatig gebruik van alcohol of van (verkeerd) gebruik van geneesmiddelen of drugs. - Die door anderen kan worden vergoed (de zogenaamde na u-clausule). - Door molest en atoomkernreacties. Je moet genoeg preventiemaatregelen nemen Je krijgt alleen een vergoeding of hulp als je genoeg maatregelen neemt om diefstal en brand te voorkomen. Wil je precies weten welke maatregelen dit zijn? Kijk dan in de voorwaarden bij Wanneer krijgt u geen vergoeding of hulp bij diefstalpreventie en brandpreventie. Keuzedekkingen Je kunt je basisdekking, die bestaat uit aansprakelijkheid en casco, uitbreiden met onderstaande drie aanvullende keuzedekkingen. Zo stem je je bootverzekering precies af op je persoonlijke situatie en voorkeuren. Keuze Aankoopwaarde 1 of 3 jaar - Je krijgt tot 1 of 3 jaar na de aankoopdatum een vergoeding op basis van de aankoopwaarde in plaats van de dagwaarde. Dit geldt alleen als je de aankoopwaarde van je boot kunt aantonen door een factuur. Bewaar deze daarom goed. Want zonder factuur vergoeden wij bij schade niet meer dan de dagwaarde. - Kies je voor Aankoopwaarde 1 jaar, dan mag je boot, gerekend vanaf de bouwdatum, niet ouder zijn dan 1 jaar. Bij Aankoopwaarde 3 jaar mag je boot niet ouder zijn dan 3 jaar. - Alleen mogelijk bij Casco Allrisk. - Deze keuzedekking geldt ook voor je volgboot, als die is meeverzekerd. De aankoopwaarde is het bedrag waarvoor je de boot met accessoires hebt gekocht. Keuze Taxatie - Je kunt je boot ook verzekeren op basis van taxatie. Hiervoor is een taxatierapport nodig dat niet ouder is dan 36 maanden. Het voordeel van verzekeren op basis van taxatie is dat de waarde van je boot exact bekend is. Hierdoor betaal je altijd de juiste premie. - Alleen mogelijk bij Casco Allrisk. Keuze Schadeverzekering Opvarenden Opvarenden op je boot hebben: - Dekking tijdens het varen met de boot. - Dekking bij een ongeval in de nabijheid van je boot als je in- of uitstapt, brandstof bijvult, een noodreparatie aan de boot uitvoert of vaart en andere boten helpt.

5 Wat is het eigen risico? Er geldt een verplicht eigen risico. Hoe hoog het eigen risico is voor jouw boot hangt af van het type boot, de waarde en hoe snel de boot kan varen. Eigen risico voor Catamarans* Verzekerd bedrag tot en met Kan je boot niet sneller varen dan 30 km per uur dan gelden de volgende eigen risico s Kan je boot sneller varen dan 30 km per uur dan gelden de volgende eigen risico s Eigen risico voor Rubberboten* Verzekerd bedrag tot en met Kan je boot niet sneller varen dan 30 km per uur dan gelden de volgende eigen risico s Kan je boot sneller varen dan 30 km per uur dan gelden de volgende eigen risico s

6 Eigen risico voor alle andere boten* Verzekerd bedrag tot en met Kan je boot niet sneller varen dan 30 km per uur dan gelden de volgende eigen risico s Kan je boot sneller varen dan 30 km per uur dan gelden de volgende eigen risico s * Het eigen risico geldt niet als je een beroep doet op de dekkingen Aansprakelijkheid en Hulpverlening. Je kunt het verplichte eigen risico vrijwillig verhogen met 150, 250 of 500. Wat vergoeden wij bij schade of diefstal? Casco Beperkt Als je boot gestolen wordt of als je je boot verliest door beroving of afpersing, dan vergoeden wij maximaal de dagwaarde van je boot. Is je boot beschadigd maar niet total loss? Dan vergoeden wij de reparatiekosten. Maar wij vergoeden nooit meer dan de dagwaarde min de waarde van de restanten. En ook nooit meer dan het bedrag dat op de polis staat. Bij de bepaling van de schade van je boot kunnen wij een bedrag aftrekken voor eerdere beschadigingen die niet gerepareerd zijn. Wat is de dagwaarde? Dit is de verkoopwaarde van de boot net vóór de gebeurtenis, verminderd met een bedrag voor waardevermindering door ouderdom of slijtage. Wat is de aankoopwaarde? De aankoopwaarde is het bedrag waarvoor je de boot met accessoires hebt gekocht.

7 Casco Allrisk Als je boot gestolen wordt, dan vergoeden wij maximaal de verzekerde waarde van je boot. Is je boot beschadigd maar niet total loss? Dan vergoeden wij de reparatiekosten. Maar wij vergoeden nooit meer dan de verzekerde waarde min de waarde van de restanten. En ook nooit meer dan het bedrag dat op de polis staat. Bij de bepaling van de schade van je boot kunnen wij een bedrag aftrekken voor eerdere beschadigingen die niet gerepareerd zijn. Schade aan spullen van opvarenden Heb je binnen de basisdekking naast aansprakelijkheid ook casco verzekerd? Dan zijn spullen van opvarenden verzekerd tot maximaal 20% van het bedrag waarvoor de boot is verzekerd. Deze spullen zijn verzekerd tegen nieuwwaarde. Maar zijn de spullen minder waard dan 40% van de nieuwwaarde? Dan vergoeden wij de schade op basis van de dagwaarde. Heb je alleen aansprakelijkheid verzekerd, dan geldt deze dekking niet voor jou. Wat is de verzekerde waarde? - Dit is standaard de dagwaarde van de boot. - Kies je voor een aankoopwaarderegeling van 1 of 3 jaar? Dan is de verzekerde waarde de aankoopwaarde in de periode dat de aankoopwaarderegeling geldt. Na die periode is dat de dagwaarde. - Kies je voor verzekeren op basis van taxatie? Dan is de verzekerde waarde de taxatiewaarde. Je moet dan wel een taxatierapport dat niet ouder is dan 36 maanden hebben. Schade aan buitenboordmotoren Buitenboordmotoren die niet ouder zijn dan 1 jaar, zijn verzekerd tegen de aankoopwaarde. Voor buitenboordmotoren ouder dan 1 jaar geldt een afschrijvingstabel. Je vindt deze tabel op Heb je gekozen voor de keuzedekking Aankoopwaarde of Taxatie? Dan geldt deze tabel niet tijdens de periode dat die regeling van kracht is. Hoe werkt de no-claimladder De premie hangt af van het aantal schadevrije jaren. Heb je geen schade? Dan krijgt je het volgende verzekeringsjaar korting op de premie. En zo elk jaar verder, tot de maximale korting is bereikt. Dit heet no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan krijg je in het verzekeringsjaar daarop minder of geen korting. Wij berekenen geen premietoeslag. In de tabel hierna vind je de no-claimladder. Schadevrije jaren % korting Korting na 1 keer schade Korting na 2 keer schade 0 0% 0% 0% 1 10% 0% 0% 2 15% 0% 0% 3 20% 0% 0% 4 25% 10% 0% 5 30% 15% 0% 6 35% 20% 0% 7 40% 25% 0% 8 en meer 40% 40% 15%

8 Vaststellen van de schade Als we daarom vragen, moet je vanzelfsprekend de schade kunnen aantonen met aankoopnota s. We stellen samen met jou de schade vast. Dat doen we soms met hulp van een deskundige. Als je het niet met de schadevaststelling van onze deskundige eens bent, mag je ook een eigen deskundige nog naar de schade laten kijken. Wij betalen de kosten daarvan tot maximaal de kosten van de deskundige van a.s.r. Wil je meer informatie? In de voorwaarden vind je meer informatie over de Bootverzekering. Download ze via of neem contact op met je verzekeringsadviseur.

9 De Bootverzekering is onderdeel van het Voordeelpakket De Bootverzekering van a.s.r. is onderdeel van het Voordeelpakket van in totaal 16 verzekeringen. Hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger je pakketkorting kan zijn. Bovendien heb je dan al je verzekeringen, inclusief totaalpremie, op één overzichtelijk polisblad. Hierop zie je direct wat je wel en wat je niet hebt verzekerd. Voor elke verzekering in het Voordeelpakket geldt: bepaal samen met je adviseur wat je nodig hebt, dan betaal je alleen wat je nodig hebt. Voordelen Onafhankelijk advies Je adviseur helpt je bij het kiezen van de juiste schadeverzekeringen en de dekking die bij je past. Je betaalt alleen wat je nodig hebt. Pakketkorting Het Voordeelpakket heb je al vanaf één verzekering. Hoe meer verzekeringen je afsluit in het Voordeelpakket, hoe meer korting je kunt krijgen. Elk jaar een update Om te weten of je Voordeelpakket nog aansluit bij jouw situatie, ontvang je elk jaar een handige checklist. Overleg met je adviseur Overleg met je adviseur wat je eventueel wilt aanpassen. Verandert er tussentijds iets in je persoonlijke situatie, geef dat dan direct door aan je adviseur. Ook dan kan je Voordeelpakket worden aangepast. Overzicht Al je verzekeringen, inclusief je totaalpremie, staan op een overzichtelijk polisblad. Hierop zie je wat je wel en wat je niet hebt verzekerd.

10 Keuze uit 16 schadeverzekeringen In en om uw woning Woonhuis Inboedel Stacaravan Op de weg en op het water Auto / Bestelauto Motor Bromfiets Aanhangwagen Toercaravan Vouwwagen Kampeerauto Oldtimer (auto of motor) Boot Persoonlijke bescherming Aansprakelijkheid Doorlopende reis Rechtsbijstand Ongevallen

11 a.s.r. archimedeslaan BA utrecht (02-14) ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank om schadeverzekeringen aan te bieden. Bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) staan wij geregistreerd onder nummer en bij de Kamer van Koophandel onder nummer Wil je informatie over de klachtenprocedure van a.s.r.? Kijk dan op

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte.

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte. Woonhuisverzekering Woonhuisverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Inboedelverzekering. Voordelen

Inboedelverzekering. Voordelen Inboedelverzekering Inboedelverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Boot Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Boot Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Boot Casco Allrisk 1/9 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen boot)...pag.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Boot Wettelijke Aansprakelijkheid

Voorwaarden verzekering Boot Wettelijke Aansprakelijkheid Voorwaarden verzekering Boot Wettelijke Aansprakelijkheid 1/6 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Wettelijke aansprakelijkheid

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Boot Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Voorwaarden verzekering Boot Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Voorwaarden verzekering Boot Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) 1/6 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 Ligplaats...Pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Wettelijke

Nadere informatie

Met de Bootverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen.

Met de Bootverzekering van de Europeesche is uw waardevolle bezit goed verzekerd. Hieronder leest u enkele tips en adviezen. Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Bootverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Motor Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Motor Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Motor Casco Allrisk 1/12 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen motor,

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Auto Casco Inruilplus

Voorwaarden verzekering Auto Casco Inruilplus Voorwaarden verzekering Auto Casco Inruilplus 1/12 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Inruilplus (schade aan de eigen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Watersport

Algemene Voorwaarden Watersport ALGEMENE VOORWAARDEN WATERSPORT Model 382.202 10-12 PIA 1. WANNEER BEGINT UW VERZEKERING? 1.1 De verzekering begint op de ingangsdatum die op uw polisblad staat. 2. HOE LANG IS UW VERZEKERING GELDIG? 2.1

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk 1/14 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen auto)...pag.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Kampeerauto Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Kampeerauto Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Kampeerauto Casco Allrisk 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen

Nadere informatie

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%.

Voordelen. - Aanvullende dekkingen voor cascoschade aan je eigen motorrijtuigen, ongevallen en rechtsbijstand. - Een no-claimkorting van 30%. Garageverzekering Wat verzekert de Garageverzekering? Garagebedrijven lopen specifieke bedrijfsrisico s. Ondanks dat je personeel goed opgeleid is en werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, kan een

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk 1/14 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen auto)...pag.

Nadere informatie

Checklist ASR MultiZeker polis

Checklist ASR MultiZeker polis Checklist ASR MultiZeker polis Pag 1/8 Wilt u zeker weten dat uw MultiZeker polis nog steeds voldoende zekerheid biedt? Doe de check! Klik op de polisonderdelen die u verzekerd hebt en beantwoord de vragen.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Auto Casco Inruilplus

Voorwaarden verzekering Auto Casco Inruilplus Voorwaarden verzekering Auto Casco Inruilplus 1/11 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Inruilplus (schade aan de eigen

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Motor Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Motor Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Motor Casco Beperkt 1/11 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Beperkt (schade aan de eigen motor)...pag.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Aanhangwagen en trailer Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Aanhangwagen en trailer Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Aanhangwagen en trailer Casco Allrisk 1/9 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Auto Casco Allrisk 1/14 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen auto)...pag.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Auto Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Voorwaarden verzekering Auto Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Voorwaarden verzekering Auto Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) Inhoudsopgave 1 Wie zijn er verzekerd? 2 2 Waar bent u verzekerd? 2 3 Waarvoor bent u verzekerd? 2 Wettelijke aansprakelijkheid (WA) 2 Schade

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Bromfiets Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Bromfiets Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Bromfiets Casco Beperkt 1/7 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Beperkt (schade aan de eigen bromfiets

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Allrisk 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 3 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 3 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 3 Aansprakelijkheid...Pag.

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket

Schade Voordeelpakket Schade Voordeelpakket Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie betalen. Daarom sluit u het ASR Voordeelpakket

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt

Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt Voorwaarden verzekering Toercaravan-vouwwagen Casco Beperkt 1/15 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 3 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 3 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 3 Aansprakelijkheid...Pag.

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Personenauto Casco Allrisk

Voorwaarden verzekering Personenauto Casco Allrisk Voorwaarden verzekering Personenauto Casco Allrisk 1/11 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd?...pag. 2 2 Waar bent u verzekerd?...pag. 2 3 Waarvoor bent u verzekerd?...pag. 2 Casco Allrisk (schade aan de eigen

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

REPARATIE OF DIEFSTAL?

REPARATIE OF DIEFSTAL? Beste klant, Hierbij ontvangt u de Algemene Contractvoorwaarden voor onze doorlopende verzekeringen en de Algemene Voorwaarden voor onze Camperverzekering. Daarnaast ontvangt u een aantal Bijzondere Voorwaarden.

Nadere informatie

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen

Schade Voordeelpakket. Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen Schade Voordeelpakket Bundel voordelig al uw schadeverzekeringen 2 Uw persoonlijke selectie schadeverzekeringen voordelig geprijsd Een snelle en goede afhandeling van eventuele schade én nooit teveel premie

Nadere informatie

Watersporttotaalpakket. met een zeker gevoel het water op. informatie voor de particulier

Watersporttotaalpakket. met een zeker gevoel het water op. informatie voor de particulier Watersporttotaalpakket met een zeker gevoel het water op informatie voor de particulier uw watersportverzekering met een zeker gevoel het water op Uw hart ligt bij de watersport. U wilt met uw boot genieten

Nadere informatie

Voorwaarden Schade Inzittendenverzekering

Voorwaarden Schade Inzittendenverzekering Voorwaarden Schade Inzittendenverzekering D SI 2013-01 Inhoud 1 Wie zijn er verzekerd? 3 2 Waar ben je verzekerd? 3 3 Waarvoor ben je verzekerd? 3 Verkeersongeval tijdens deelname aan het verkeer met de

Nadere informatie