Welkom. Op Oud Kempen Waar nog ruimte is voor rust. te Stavenisse. CVvE Buurtweg 3-5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom. Op Oud Kempen Waar nog ruimte is voor rust. te Stavenisse. CVvE Buurtweg 3-5"

Transcriptie

1 Welkom Op Oud Kempen Waar nog ruimte is voor rust CVvE Buurtweg 3-5 te Stavenisse

2 Inhoud 1) Voorwoord 2) Wat te doen als (mogelijke) nieuwe eigenaar 3) Belangrijke Telefoon nummers 4) AED Protocol 5) Algehele Park informatie 6) CVVE Oud kempen 7) Park bestuur 8) Park beheerd(st)er 9) Buurt informatie (Stavenisse) 10) Informatie Eiland Tholen 11) Zin volle adressen

3 1) Voorwoord Welkom op het recreatiepark Oud Kempen. Zoals onze website het al aangeeft ligt het recreatiepark op het puntje van een verscholen Zeeuwse parel: het eiland Tholen bij het pittoreske dorpje Stavenisse. Het park is kleinschalig en zeer rustig en bestaat uit 116 recreatiewoningen, die in blokjes van 4 zijn geschakeld. Rust en stilte zijn de belangrijkste troeven voor Oud Kempen, alhoewel het park natuurlijk de beschikking heeft over een tennisbaan, zwembad, speelweide, jeugdhonk, speeltoestellen, tafeltennistafel, een verwarmd biljart,een jeu de boulesbaan en er veel ruimte is voor kinderen. Het hele eiland Tholen straalt deze rust ook uit, want de omliggende dorpjes en het landschap hebben veel van hun oorspronkelijke sfeer weten te behouden en het is daardoor een ideaal gebied voor wandelaars en fietsers. Dit is dan ook mogelijk via autoluwe weggetjes die langs water, akkers en weilanden naar de omliggende dorpjes voeren. Aan de noordzijde van het park ligt, op loopafstand, de Oosterschelde, ofwel het grootste nationaal park van Nederland. Hier vinden duizenden vogels op de slikken en schorren hun rust, voedsel en een plek om te broeden. Het heldere water is echter ook een ideale plek voor zwemmers en watersporters (zeilen, duiken, surfen enz). Al met al is er genoeg in en rondom Oud Kempen.te beleven en het is aan de recreant zelf om dit te onderzoeken en te ervaren. Ik wens u een heel plezierig en aangenaam verblijf toe op Oud Kempen. Rico Gomis, voorzitter bestuur Oud Kempen.

4 2) Wat te doen als (mogelijke) nieuwe eigenaar. (Leden)administratie. De aan- verkoop verloopt altijd via een notaris. Enige weken voor de overdrachtsdatum neemt de notaris contact op met het secretariaat van de CVVE Oud Kempen. De notaris informeert o.a. naar - hoogte en betaling van de jaarlijkse bijdrage aan de CVVE (is er achterstand) - bedrag van het reservefonds per eind van het voorgaande jaar - hij geeft naam, adres, woonplaats e.d. van koper door alsmede de datum van overdracht. De koper ontvangt van het secretariaat een welkomstbrief alsmede relevante informatie zoals statuten en huishoudelijk reglement. Hij ontvangt tevens een inventarisatieformulier dat ingevuld dient te worden geretourneerd aan het secretariaat. Inningsprocedure bijdrage VVE De jaarlijkse bijdrage is verschuldigd naar de toestand bij de aanvang van het jaar. Vervreemding van de bungalow op of na 1 januari van het jaar waarop de bijdrage betrekking heeft, heeft geen invloed op de verschuldigdheid van de bijdrage, ongeacht hetgeen bij vervreemding met betrekking tot de verrekening van de bijdrage is overeengekomen. Het bedrag van de verschuldigde bijdrage is invorderbaar in 1 termijn en wel voor 28 februari van het betreffende jaar. Indien betaling van de bijdrage plaatsvindt na deze datum zal daarover de wettelijke rente verschuldigd zijn met een minimum van 5,00. Bij betaling na een aanmaning wordt de bijdrage telkenmale verhoogd met administratie- en portokosten ten bedrage van 5,00 voor een brief en 10,00 voor een aangetekend schrijven. Deze kosten worden door het desbetreffende lid ook verschuldigd en zijn invorderbaar. De rente, kosten en eventuele incassokosten zijn voor rekening van degene op wie de vordering loopt en kunnen worden geïnd via de wettelijke mogelijkheden. Indien een lid na een aangetekende aanmaning niet binnen acht (8) werkdagen aan zijn betalingsverplichting heeft voldaan, zal de vordering uit handen worden gegeven. Regels voor plaatsen woning op de site van Oud Kempen voor verkoop of verhuur : Aanvragen om woningen voor verhuur of verkoop op de website te plaatsen ko men bij de beheerder binnen. De beheerder geeft aan dat dit 50 euro kost. Na betaling zal het betreffende huisje op de site worden geplaatst. De beheerder noteert de gegevens en informeert het administratiebureau.

5 Administratiebureau verstuurt rekening aan aanvrager. Na betaling geeft administratiebureau beheerder akkoord voor plaatsing. Beheerder geeft beheerder site opdracht tot plaatsing. Foto s moeten gelijk goed worden aangeleverd. Aanpassingen van de prijs gebeuren zonder extra kosten Na verkoop geeft beheerder opdracht woning van de site te verwijderen.

6 Inventarisatieformulier / Inventur- Formular Onderstaand treft u de gegevens zoals die op dit moment in de ledenadministratie van de VVE Oud Kempen zijn opgenomen. Vriendelijk verzoeken wij u deze, waar nodig, te completeren en/of te wijzigen. Untenstehend finden Sie die Angaben, wie sie zur Zeit in der Mitgliederverwaltung der VVE Oud Kempen aufgenommen sind. Wir bitten Sie freundlich, diese, wenn nötig, zu vervollständigen und / oder zu ändern. Voorletters en Naam Eigenaar Anfangsbuchstabe des Vornamens und Name des Eigentümers Adres en huisnr vakantiewoning Adresse und Hausnummer der Ferienwohnung Postcode vakantiewoning Postleitzahl der Ferienwohnung Factuur / Postadres Rechnung / Postadresse PC factuur / postadres PC Rechnung / Postadresse Woonplaats factuur / postadres Wohnort Rechnung / Postadresse Land Land Telefoon Telefon Fax (indien van toepassing) Fax (falls vorhanden) Eigenaar woning sinds Eigentümer der Wohnung seit Opstalverzekering naam verzekeraar en verzekerde som Name der Versicherungsanstalt und versicherte Summe Ihrer Ferienwohnung U gelieve dit formulier te faxen naar: (0031) of naar: oudkempen@hetnet.nl of sturen naar: Bitte faxen Sie dieses Formular an: Oder per an: oudkempen@hetnet.nl Oder senden an: Secretariaat Sekretariat Rekreatiepark Oud Kempen Rekreatiepark Oud Kempen Mathenessestraat 154 Mathenessestraat EB BREDA 4834 EB BREDA Inleveren bij Patricia en Demas kan natuurlijk ook.

7 3) Belangrijke telefoon nummer Politie als er haast is : 112 Brandweer : 112 Anbulance : 112 Politie als er geen haast is : Park beheerder huis aansluitng : Park beheerder mobile 1 : Park beheerder mobile 2 : Huisarts : Apotheekhoudend huisarts D.J.J. Panis Poststraat 5-A 4696 BA Stavenisse Tandarts : Tandartspraktijk P.C.A.M. Verkouteren B.V. Voorstraat 19, 4697 EH Sint-Annaland Dierenarts : Dierenarts Brons W Kalfdamweg RM Poortvliet

8 Bij calamiteiten met betrekking tot: Hartaandoeningen, Beroertes, Ongevallen, Brandalarm, etc. 1. Bel onmiddellijk naar de Receptie/Beheerder. De Beheerder coördineert en onderneemt actie. 2. Hij/Zij informeert naar WAT WIE WAAR (Het voorval) (Naam) (Huisje en No.) en of het noodnummer 112 al gebeld is. 3. De Beheerder belt zonodig tot 3 aanwezige A.E.D. bevoegde medewerkers ter ondersteuning. 4. Twee A.E.D. bevoegde medewerkers gaan met de A.E.D.rugzak naar de betreffende woning en * Stellen zich op de hoogte van de situatie * Moet noodnummer 112 nog gebeld worden? * Ondernemen verdere actie s * Zonodig opwachten ambulance c.q. brandweer/politie TELEFOONNUMMERS Beheerder: of: Bij evt. afwezigheid, Marina: (uitsluitend voor E.H.B.O en/of A.E.D.) Het verdiend aanbeveling dit Protocol aandachtig door te lezen!

9 5) Algehele Park Informatie Bezoek Adres: Recreatie Park Oud Kempen Buurtweg RV Stavenisse GPS adres: Stavenisse Buurtweg 3-5 GPS cordinaten: N O Contactgegevens Recreatiepark Oud-Kempen Buurtweg RV Stavenisse Tel. +31 (0) website : Op het park zijn de volgende zaken aanwezig: Hoofdgebouw met; Permanenten aanwezigheid van Parkbeheerd(st)er. Receptie: waar informatie kan worden gehaald betreffende diverse zaken oa; Boekenbank, activiteiten, actractie s zeeland, winkelen etc etc. Café / Restaurant: voor een gezellig drankje, hapje of een verrassend menu. Terras: met uitzicht op zwembad, buiten tafeltennis en tennisbaan. Spel computer Intendo Wii Biljard Darten Internet Speelautomaten. Boeken-Bank: hier kunnen boeken vrij worden geleend en er liggen diverse tijdschriften. Kinder-vertrek 4kids2play: gezellig ingericht met oa pole biljard, en vrij te gebruiken kinderspeelgoed, video en indoor PinPong tafel.

10 Openlucht Zwembad en kinderbadje: Voor volwassen en voor de kleintje vrij te gebruiken Tennisbaan: Vrij te gebruiken voor huiseigenaren. Huurders van bungalows mogen ook tegen een bijdrage van 6,- ½ huur 10,- voor 1 huur er ook gebruik van maken. Fietsen verhuur, voor volwassen en voor kinderen. Naast hoofdgebouw vind U een milieustraat met huisvuil container, glasbak en een ruimte waar U grof vuil mag plaatsen (geen bouw afval!) Op het park vind U o.a. Kindervertrek "4kids2play" met pool biljart, Kleine speeltuinje vlak bij café met spreel toestellen voor kleintjes en een ruim speelveld om te ravotten en bal spellen te spelen zoals Voetbal,Volleybal en korfbal. Er zijn twee wipwaps, schommel, klimrek met glijbaan,turnrekken en Jeu-de-boule-baan. wipkip

11 6) CVvE OUD KEMPEN Cooperatieve Vereniging van Eigenaren Recreatiepark Oud Kempen ( CVvE ) Het recreatiepark Oud Kempen is een Cooperatieve Vereniging waar iedere eigenaar van een recreatiewoning lid van is. De CVvE heeft als doel de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van de recreatiewoningen te behartigen. De CVvE is eigenaar van de gemeenschappelijke grond, inclusief verlichting en het water + rioolnetwerk, het zwembad, de tennisbaan en het woonhuis plus eetcafé. Alle huiseigenaren zijn lid van de CVvE en daarmee mede eigenaar van het park. De leden zijn verplicht tot het betalen van een jaarlijkse bijdrage. De hoogte daarvan wordt jaarlijks vastgesteld op de algemene ledenvergadering. Uit de gezamenlijke bijdrage worden het beheer, het onderhoud en de administratie betaald. De regels waaraan de leden van de CVvE zich hebben te houden staan omschreven in de statuten van de CVvE, welke notarieel zijn opgesteld en vastgelegd. In aanvulling hierop is er een huishoudelijk reglement. Hierin zijn regels van meer huishoudelijke aard opgesteld. De CVvE heeft een dagelijks bestuur. De voorzitter van het bestuur is tevens voorzitter tijdens de algemene ledenvergadering. Verder bestaat het bestuur uit een vice voorzitter, secretaris en 2 technische leden. Het bestuur komt jaarlijks een aantal keren bijeen om actuele zaken te bespreken. Er wordt twee keer per jaar een algemene ledenvergadering uitgeschreven. Een kascontrolecommissie, die gekozen wordt uit de leden, controleert jaarlijks de balans. Er zijn een aantal subcommissies, bijvoorbeeld voor het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). U wordt van harte uitgenodigd om u aan te melden als vrijwilliger voor één van de subcommissies.

12 7) PARK BESTUUR Voorzitter CVvE : Rico Gomis Vice-voorzitter : Marion van baalen Secretaris : Nico Reichardt Bunaglow Bungalow Bungalow Technische Commissie: Sier de Korte Bungalow Corné Hoppenbrouwers Bungalow 47 CVvE Administratie en Finacien: Ed Tuik (Sekretariaatsburo Assistance) Coöperatieve Vereniging Recreatiepark Oud Kempen b.a. Mathenessestraat EB Breda tel Adressen assistance@hetnet.nl edtuik38@kpnmail.nl oudkempen@hetnet.nl

13 8) PARK BEHEERD(ST)ER Beste nieuwe eigenaar, Welkom op Bungalowpark Oud Kempen. Graag willen wij ons als beheerdersechtpaar aan u voorstellen : Demas, Patricia en onze zoon Kyamon vd Beemd. Wij zijn voor u het aanspreekpunt op het park en wonen naast de receptie. Via o.a. de firma Novasol worden een aantal huisjes op het park verhuurd. U kunt met ons afspraken maken over ontvangst van uw gasten en eindschoonmaak. Er is een eetcafé op het park dat wij als gezin runnen. Regelmatig organiseren wij gezellige activiteiten op het schitterend groene park. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: of via : oudkempenbeheer@kpnmail.nl Hartelijke groet, Familie van den Beemd

14 9) Buurt informatie (Stavenisse ) Stavenisse ligt op 500 mtr van de uitgang van het parkt Stavenisse is een dorp in de gemeente Tholen in de Nederlandse provincie Zeeland. De plaats telde op 1 januari inwoners en was tot 1971 een zelfstandige gemeente op de westelijke punt van het eiland Tholen. De oppervlakte van de voormalige gemeente bedraagt 10,97 km². Stavenisse wordt voor het eerst genoemd als eiland in een oorkonde uit Dit eiland is in 1509 overstroomd en werd herdijkt in De naam Stavenisse is opgebouwd uit nisse, een landtong, en stave. Dit kan betrekking hebben op de eigenaar van het land, een Stave of Stavo. Het kan ook betrekking hebben op de vorm van de landtong, die wellicht staf- of paalvormig is geweest. Haven met molen Stavenisse is een voorstraatdorp waarbij de hoofdstraat loopt van de haven aan het Keeten naar de hervormde kerk. De kerk is gebouwd in 1910 als vervanging van de te klein geworden voorganger uit De toren uit 1672 en een kapel met een grafmonument voor ambachtsheer Hieronymus van Tuyll van Serooskerken ( 1669), gemaakt door Rombout Verhulst, zijn van de oorspronkelijke kerk overgebleven. Bij de haven van het dorp staat de Stavenisser Molen, een Korenmolen uit In 1653 liet Hieronymus van Tuyll van Serooskerke buiten het dorp een door water omgeven slot bouwen, met daaromheen tuinen en bossen. Alleen een deel van de gracht en een stuk van de grachtmuur is nog aanwezig.

15 Tijdens de Watersnood van 1953 was Stavenisse één van de zwaarst getroffen dorpen, er verdronken 153 mensen. Een monument, een zeemonster voorstellend, aan de weg naar Sint Maartensdijk herinnert aan de ramp. De haven werd na de Ramp als zwakke plek in de zeewering met sluiting bedreigd. Wegens verzet tegen dit plan zijn de havendijken verhoogd en is in 1977 een keersluis gebouwd, de haven is nu in gebruik als jachthaven. Bij Stavenisse liggen twee kleine natuurgebieden, Het Diepe Gat en de Geulse Weel. Het zijn twee welen, overblijfselen van eerdere dijkdoorbraken. Wapen en vlag Het wapen van Stavenisse is van zilver met een schildhoofd van keel (rood). Het is een aanpassing van het wapen van de familie Van Stavenisse. Het wapen werd als heerlijkheidswapen in de 17e eeuw gevoerd en werd op 31 juli 1817 als gemeentewapen bevestigd. De vlag is wit met twee blauwe golvende banen. In het midden staat het wapen, omzoomd door oranje franje. Ze is ingesteld door de toenmalige gemeenteraad op 14 April Op het dorp vind U de voglende winkels en bedrijven

16 1) Supermarkt Golff in de Voorstraat ) Café in de Voorstraat tegen over de Golff 3) Eet Café aan de jachthaven in de Stoofdijk 4) Dorst Installatie en Montage (D.I.M.) Kerkstraat 2 Het adres voor installatiewerk. Tevens verkoop van wit& bruingoed, dartsport- en hengelsport artikelen en vers zeeaas. (nu gesloten) 5) La Vicomtesse Voorstraat 38 Bed & Breakfast, linnenboetiek, antiek, kunst 6) Kapsalon 'Manet' Poststraat 70

17 10) Eiland Tholen Informatie Tholen is een voormalig eiland in de provincie Zeeland, dat samen met het voormalige eiland Sint Philipsland deel uit maakt van de gemeente Tholen. Het eiland Tholen wordt omgeven door de volgende wateren: De Krabbenkreek tussen de eilanden Tholen en Sint Philipsland Het Mastgat en het Keeten tussen de eilanden Tholen en Schouwen-Duiveland De Oosterschelde Het Schelde-Rijnkanaal en het Zoommeer, op de grens van Zeeland en Noord- Brabant Verbindingen: Krabbenkreekdam, verbinding met Sint Philipsland, scheidt de Krabbenkreek van het Schelde-Rijnkanaal. Twee bruggen over het Schelde-Rijnkanaal, verbinding met westelijk Noord- Brabant, ter hoogte van Oud-Vossemeer en de stad Tholen Oesterdam, verbinding met Zuid-Beveland, scheidt de Oosterschelde van het Zoommeer Plaatsen op het eiland Tholen: Tholen Oud-Vossemeer Poortvliet Scherppenisse Sint Maartensdijk Stavenisse Sint-Annaland Zie voor meer informatie Website Tholen digital

18 11) Zinvolle adressen. Bouwmarkten Multimate Tholen Stevinweg SM Tholen Telefoon: Fax: Formido Sint Annaland Ceciliaweg RV Sint Annaland Telefoon: Fax: Fixet Sint Maartensdijk Nijverheidsweg RC Sint Maartensdijk Telefoon: Fax:

19 Aanbevolen eetgelegenheden Restaurant de Gouden Leeuw Hoge Markt 8-10 Scherpenisse Chinees Restaurant Nieuw Eiland Tholen Spuidamstraat Scherpenisse Eet(café) Havenzicht Voorstraat EL Sint Annaland Brasserie Zeester Gorishoeksedijk 33a 4696 PJ Scherpenisse Telfoon

20 Het Raedthuys Markt St. Maartensdijk Telefon: Chinesisch-Indisches Restaurant 4694 CK Scherpenisse Spuidamplein Telefon; Intratuin Halsterseweg 65a 4661 KM HALSTEREN Een paar uurtjes in het tuincentrum is voor alle een belevenis op een regenachtige dag. Openings tijden Mo Woensdag 9:30 17:30 Uur Do 9:30 21:00 Uur Sa 9:00 17:00 Uur

21 Inkoop mogelijkheden: MCD-Supermarkt Voorstraat 25 Stavenisse Telefon: Openings tijden: Lidl Markt Markt St. Maartenskijk Openingstijden: C 1000 Spuistraaat BB St. Annaland Openingstijden: Mo Do: 08:00 18:00 Uur Vr: 8:00 20:00 Uur Za: 08:00 17:00 Uur Mo- Mi: 8:30 18:30 Uur Do: 8:30 20:00 Uur Vr: 8:30 21:00 Uur Za: 8:30 18:00 Uur Mo Wo: 8:00 20:00 Uur Do u. Vr: 8:00 21:00 Uur Za: 8:00 18:00 Uur Nettorama Antwerpsestraatweg 100, Bergen op Zoom Zondag van 16:00 19:00 Uur geopend.

Welkom Op Oud Kempen

Welkom Op Oud Kempen Welkom Op Oud Kempen Waar nog ruimte is voor rust Informatieboek: CVvE Buurtweg 3-5 4696 RV Stavenisse (NL) 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave ---------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos. 2.012 Artikel 1. Nakomen voorschriften en verordeningen overheid. De leden houden zich aan de voorschriften en de verordeningen

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW VEILIGE THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE!

Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW VEILIGE THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! Roompot Marina ROOMPOT MARINA, UW THUISHAVEN AAN DE OOSTERSCHELDE! 4-sterren-jachthaven met moderne faciliteiten bekroond met de Blauwe Vlag (milieuonderscheiding) direct gelegen aan Nationaal Park De

Nadere informatie

GARNALENSTRAAT KL THOLEN K.K. Tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin in kindvriendelijke, rustige woonomgeving

GARNALENSTRAAT KL THOLEN K.K. Tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin in kindvriendelijke, rustige woonomgeving GARNALENSTRAAT 96 4691 KL THOLEN 199.500 K.K. Tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige tuin in kindvriendelijke, rustige woonomgeving INLEIDING GARNALENSTRAAT 96, 4691 KL THOLEN In kindvriendelijke woonomgeving

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Samen Bouwen in Sint-Annaland

Samen Bouwen in Sint-Annaland Samen Bouwen in Sint-Annaland Welkom in Sint-Annaland Tholen Het eiland Tholen is met zijn pittoreske stadjes en dorpjes een bijzonder eiland. De vele bloemdijken en de smalle polderwegen maken het gebied

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Kadijk 16, Poortvliet

Kadijk 16, Poortvliet Kadijk 16, Poortvliet KADIJK 16, POORTVLIET Het land van wind en water. Eindeloze polderlandschappen. Rust en ruimte. Dát is Tholen! Een schitterend eiland waar het goed vertoeven is. Waar men kan genieten.

Nadere informatie

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM

Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Ruurloseweg 39 ww 34 ZELHEM Koopsom 117.500,00 kosten koper Kerngegevens: Vrijstaand vakantiehuis. Op ruim perceel van 985 m2. Grond in eigendom. Verhuur mogelijk, niet verplicht. In park met receptie,

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Hoeve Del Campo. Landelijk wonen voor jong en oud. Sluisweg 8, Anna Jacobapolder

Hoeve Del Campo. Landelijk wonen voor jong en oud. Sluisweg 8, Anna Jacobapolder Hoeve Del Campo Landelijk wonen voor jong en oud Sluisweg 8, Anna Jacobapolder Ook in de verkoop: 3 unieke kavels aan de Langeweg te Sint Philipsland p. 11 Een rijke historie Hoeve del Campo ontleent zijn

Nadere informatie

Extra informatie over het busvervoer richting Zeeland/Tholen EDITIE 28-08-2014

Extra informatie over het busvervoer richting Zeeland/Tholen EDITIE 28-08-2014 Nieuwsbulletin Extra informatie over het busvervoer richting Zeeland/Tholen EDITIE 28-08-2014 Beste ouders en leerlingen, Welkom op Steenspil! Het schooljaar is gestart en we kijken er naar uit om samen

Nadere informatie

Vergunningaanvraag Banieren

Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag voor het (laten) plaatsen van banieren in de gemeente Utrecht Voor het in behandeling nemen van deze vergunningaanvraag bent u leges (vrij van BTW) verschuldigd.

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. April 2017

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. April 2017 De ASL (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de ASL) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

TE KOOP. Westelbeersedijk 6 66 te Diessen Vraagprijs ,= k.k. Huurprijs

TE KOOP. Westelbeersedijk 6 66 te Diessen Vraagprijs ,= k.k. Huurprijs TE KOOP Vraagprijs 147.000,= k.k. Huurprijs Bouwjaar : 1997 Inhoud : 285 m³ Perceel opp. : 358 m² Aanvaarding : In overleg www.lommersmakelaars.nl T 013-5051363 hilvarenbeek@lommersmakelaars.nl * Uitstekend

Nadere informatie

MOLENDIJK 68 STAVENISSE

MOLENDIJK 68 STAVENISSE MOLENDIJK 68 STAVENISSE BROCHURE Heerlijk rustig wonen met vrij uitzicht over de haven van Stavenisse, waar u nog heerlijk kunt wandelen, zwemmen, duiken, varen noem maar op hier kunt u dit alles nog doen

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

V.M.F. TOER 04-05 JULI RIEME

V.M.F. TOER 04-05 JULI RIEME V.M.F. TOER 04-05 JULI RIEME Café/zaal Forty-Eight, Kanaalstraat 84 9940 Ertvelde-Rieme 10 - VMF leden 7.5 - deelname rit drink Later op prijsuitedling VMF in maart van het volgend jaar (geboduurde badge

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement.

Huishoudelijk Reglement. Huishoudelijk Reglement. Dit reglement dient uitsluitend ter aanvulling van de statuten van de Vereniging van Eigenaren Noorderplassen. Dit reglement is vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering op 24

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware.

NIEUWSBRIEF FEBRUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2018 Club Agenda Do 15 Senioren Winterwedstrijd 10.30 u Di 20 Dames Krokuswedstrijd 10.30 u Wo21 [Business Club Wintercompetitie] 14.00 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor

Nadere informatie

Regeling Inschrijving en Contributie GMHC

Regeling Inschrijving en Contributie GMHC Regeling Inschrijving en Contributie GMHC Versie 30 juni 2015 Inhoud 1: Algemeen... 2 2: Inschrijving... 3 3: Beëindiging lidmaatschap... 4 4: Contributie... 5 5: Entreegeld... 6 6: Hardheidsclausule...

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

EETCAFE T GOELEVEN HEENSEDIJK AK DE HEEN

EETCAFE T GOELEVEN HEENSEDIJK AK DE HEEN EETCAFE T GOELEVEN HEENSEDIJK 49 4655 AK DE HEEN Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06- Alle aanbiedingen zijn informatief.

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

Subsidieaanvraag. Aanvraagformulier subsidie voor een incidentele activiteit

Subsidieaanvraag. Aanvraagformulier subsidie voor een incidentele activiteit Subsidieaanvraag Aanvraagformulier subsidie voor een incidentele activiteit Ten behoeve van de aanvraag tot subsidieverlening moet gebruik worden gemaakt van dit aanvraagformulier tot subsidieverlening.

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Informatiebrochure Aanbod zorg-en dienstverlening Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, augustus 2007 Informatiebrochure Aanbod Zorg-en dienstverlening De Schutse De doelstelling van de

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE)

Beste bewoner, Met vriendelijke groet, Ron Grillet. (voorzitter VVE) Beste bewoner, Voor u ligt een enquête over de VVE en zijn bestuur. Ik vraag u om ongeveer 15 minuten de tijd te nemen om deze enquête zorgvuldig door te nemen en in te vullen om zo het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

BASIS INFORMATIE WOUDSEND

BASIS INFORMATIE WOUDSEND BASIS INFORMATIE WOUDSEND Basis Le Boat Woudsend Le Boat Netherlands BV De Zwaan 18, Woudsend 8551 RK Tel: 0031 (0)514 591251 Fax: 0031 (0)514 592500 GPS: 52o56 31.62 N, 5o37 47.61 E Email: woudsend@leboat.com

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Huurovereenkomst vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Haayse Bos Hofdijksweg 55, 3223 KC Ouddorp Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking

Nadere informatie

Dienstregeling 2015-2016

Dienstregeling 2015-2016 Zeeland Tholen Dienstregeling 2015-2016 Geldig vanaf 30 augustus 2015 Kernnet 102 Bergen op Zoom - Tholen - Oude-Tonge 107/108 Bergen op Zoom - St. Maartensdijk Buurtbus 214/614 Anna Jacobapolder - Steenbergen

Nadere informatie

Meer informatie over uw verblijf in Bed & Breakfast Palazzo Strassoldo via de contactpagina

Meer informatie over uw verblijf in Bed & Breakfast Palazzo Strassoldo via de contactpagina HOME BED BED & & BREAKFAST PREISE TARIEVEN PALAZZO STRASSOLDO KONTAKT CONTACT GALERIE Renzo Del Mestre heet u van harte welkom! Genieten van een prachtige omgeving, een ontspannende rust vanuit dit Palazzo

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 243 VRAAGPRIJS 75.000,-- kosten koper SCHERPE VRAAGPRIJS! DIT IS UW KANS Aan de vijver ligt deze recreatiebungalow type Swifter op totaal ca. 470 m2 grond geschikt voor vier

Nadere informatie

VTV De Tochten Nieuwsbrief 04 3 oktober 2015

VTV De Tochten Nieuwsbrief 04 3 oktober 2015 VTV De Tochten Nieuwsbrief 04 3 oktober 2015 Inhoud 1. Noteert u vast! 2. IJzerbak op het milieupark 3. Het complex 4. Activiteitenkalender: 3 oktober 2015 t/m 31 maart 2016 5. Mededelingen bestuur 6.

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

t Vosseven Lochtstraat 26 6039RV Stramproy

t Vosseven Lochtstraat 26 6039RV Stramproy t Vosseven Lochtstraat 26 6039RV Stramproy www.vosseven.nl Welkom in dit vakantiehuis! Deze info is bedoeld om u een prettig en probleemloos verblijf op ons bospark te laten hebben. Het bevat o.a. informatie

Nadere informatie

EINDHOVEN DERBY OP ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2007

EINDHOVEN DERBY OP ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2007 Auch nachste Samstag Internationale Derby LET OP SPECIAAL VOOR DE VETERANEN UIT MIDDEN EN OOST NEDERLAND IS DEZE WEDSTRIJD NAAR DE ZATERDAG VERZET WE REKENEN OP UW INSCHRIJVING VOOR DE ENIGE OUTDOOR DERBY

Nadere informatie

TE KOOP. Valtherweg 36-209, EXLOO. Vraagprijs 59.000 k.k.

TE KOOP. Valtherweg 36-209, EXLOO. Vraagprijs 59.000 k.k. TE KOOP Valtherweg 36-209, EXLOO Royale bouwkavel aan de rand van het park gelegen, op loopafstand van o.a. een natuurgebied, hippisch centrum en golfbaan. De totale oppervlakte is 1738 m2 en heeft recreatie

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Aanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de Planschadeverordening Almere 2008

Aanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de Planschadeverordening Almere 2008 Aanvraagformulier behorend bij artikel 2 van de Planschadeverordening Almere 2008 Dienst Stedelijke Ontwikkeling De Wet ruimtelijke ordening (Wro) geeft in artikel 6.1 aan dat een belanghebbende onder

Nadere informatie

Bjusterbaarlik recreëren. Recreëren in de Waadhoeke, in bjusterbaarlike belevenis. waadhoeke-resort.nl

Bjusterbaarlik recreëren. Recreëren in de Waadhoeke, in bjusterbaarlike belevenis. waadhoeke-resort.nl Bjusterbaarlik recreëren Recreëren in de Waadhoeke, in bjusterbaarlike belevenis. waadhoeke-resort.nl Op de oude zee, achter de dijk, ligt het land van Noordwest Friesland Lang geleden was Noordwest Friesland

Nadere informatie

VERGUNNINGAANVRAAG VOOR HET (LATEN) PLAATSEN VAN EEN BEWEGWIJZERING - / INFORMATIE OBJECT IN DE GEMEENTE UTRECHT

VERGUNNINGAANVRAAG VOOR HET (LATEN) PLAATSEN VAN EEN BEWEGWIJZERING - / INFORMATIE OBJECT IN DE GEMEENTE UTRECHT VERGUNNINGAANVRAAG VOOR HET (LATEN) PLAATSEN VAN EEN BEWEGWIJZERING - / INFORMATIE OBJECT IN DE GEMEENTE UTRECHT (aanvraagformulier ; versie 1 augustus 2006) Aan: Stadswerken Gebruik Openbare Ruimte Bureau

Nadere informatie

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach

Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach Sint Jansdijk 8a 4504 PB Nieuwvliet badmeersee@droomparken.nl www.droomparken.nl/badmeersee Bad MeerSee dat is fun, verwennerij en heel veel beach www.droomparken.nl of bel met 088-055 15 00 DROOMPARK

Nadere informatie

Specialisten vereniging migratierecht advocaten SVMA

Specialisten vereniging migratierecht advocaten SVMA Specialisten vereniging migratierecht advocaten SVMA HUISHOUDELIJK REGLEMENT (artikel 18a van de Statuten) 1. MIGRATIERECHT In aanvulling op het bepaalde in artikel 4 van de Statuten wordt in dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur

Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur Rijkswaterstaat Ministerie van Infrastructuur en Milieu > Retouradres: pia Postadres: Postbus 1000 4330 ZW Middelburg Basisschool Ter Duinen t.a.v. de heer M. Freijzer Oosthof 1 4587 EP Kloosterzande pia

Nadere informatie

IJsselmeerstraat 159, Medemblik

IJsselmeerstraat 159, Medemblik IJsselmeerstraat 159, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 218.000 k.k. Aangeboden sinds 05-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Praktijkfolder Nederlands Huisarts aan de Herengracht

Praktijkfolder Nederlands Huisarts aan de Herengracht Praktijkfolder Nederlands Huisarts aan de Herengracht Beste Patiënt, Welkom bij Huisarts aan de Herengracht! Service staat bij ons naast goede zorg hoog in het vaandel. Om je nog sneller bij ons thuis

Nadere informatie

Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014

Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014 Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014 I N H O U D Voorwoord 2 Financieel jaarverslag 2014 3 Jaarrekening van 31 december 2014 4 Toelichting op de balans van 31 december 2014 4 Toelichting

Nadere informatie

BROCHURE PANORAMAWEG 27-B ,- Bennekom

BROCHURE PANORAMAWEG 27-B ,- Bennekom BROCHURE PANORAMAWEG 27-B01 89.000,- Bennekom Een uitstekend park met faciliteiten gecombineerd met prachtige natuur! Geschikt voor een gezin met kinderen! Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee

Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee Algemeen Artikel 1 1. De vereniging genaamd: Omnivereniging Sportclub Zierikzee, hierna te noemen omnivereniging is bij notariële akte opgericht

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Even voorstellen. Recreatiepark De Hoogekamp.. Het karakter van ons park.

Even voorstellen. Recreatiepark De Hoogekamp.. Het karakter van ons park. Even voorstellen. In de bossen ten noorden van Deventer ligt in de gemeente Olst-Wijhe de buurtschap De Eikelhof, een landelijke buurtschap in Salland. Een prachtig oud coulisselandschap, dat gekenmerkt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Begripsbepaling

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Begripsbepaling komt overeen met de ouder(s)/verzorger(s) om tegen betaling een nader overeen te komen aantal kindplaatsen ter beschikking stellen voor de opvang en verzorging van kinderen vanaf 6 weken; met inachtneming

Nadere informatie

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

VERSLAG BIJEENKOMST 9 JULI 2014

VERSLAG BIJEENKOMST 9 JULI 2014 VERSLAG BIJEENKOMST 9 JULI 2014 Uitgangspunten lestijden 2014-2015 Steenspil: Aansluiting met de buslijnen (vanuit Tholen, Sint Maartensdijk, Scherpenisse, Poortvliet, St. Annaland en Oud-Vossemeer ).

Nadere informatie

Voorstraat 38 3258 BA Den Bommel

Voorstraat 38 3258 BA Den Bommel DAKOMAR V A S T G O E D Voorstraat 38 3258 BA Den Bommel In het dorp van de heer van stand... Voorstraat 38-3258 BA Den Bommel Den Bommel - geschiedenis. In 1481 onstond de heerlijkheid Sint Adolfsland.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V.

Inhoudsopgave. Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)... 2. Verenigde Administratiekantoren voor VVE Beheer B.V. Inhoudsopgave Notulen - 7245_vvem_not_15-04-2014_214864 (nog niet vastgesteld)........................... 2 Bezoekadres: Ampèrelaan 4 T 070 399 31 42 www.vve-beheer.nl Postadres: Postbus 1192 F 070 398

Nadere informatie

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979

OOST WEST MIDDELBEERS De Stille Wille 112. Vrijstaand chalet met 3 slaapkamers en 2 bergingen PERCEELOPPERVLAKTE 735 M 2 INHOUD 300 M 3 BOUWJAAR 1979 Spoordonkseweg 16 5688 KD Oirschot Tel.: 0499 572488 E-mail: info@gastmakelaardij.nl ABN-AMRO bankrekening: NL53 ABNA 0419.288.023 ING bankrekening: NL23 INGB 0006.335.355 K.v.K. 55468748 www.gastmakelaardij.nl

Nadere informatie

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte...

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte... HUURVOORWAARDEN 5 STERRENVILLA INHOUDSOPGAVE 1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2 2.1 Gehuurde... 2 2.2 Verhuurder... 2 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2 3.1 Offerte... 2 3.2 Boeking... 2

Nadere informatie

Archief van de. Gemeenschappelijke regeling Kanaalschap de Eendracht

Archief van de. Gemeenschappelijke regeling Kanaalschap de Eendracht Archief van de Gemeenschappelijke regeling Kanaalschap de Eendracht 1965-1987 Inleiding 2 Kort nadat het verdrag tussen het koninkrijk der Nederlanden en het koninkrijk België betreffende de verbinding

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia contactadres: De Parken 9, 6652 GB Druten (f.diekstra@planet.nl) reknr. 67.21.58.817 t.n.v. F. Diekstra te Druten De verhuurder (Dhr.

Nadere informatie

Watersportvereniging Blijdorp

Watersportvereniging Blijdorp Watersportvereniging Blijdorp Haventerrein: Houtstraat 45 3041 JD Rotterdam Secretariaat: p/a Juliana van Stolberglaan 82 3061 CK Rotterdam Tel: 010 4655200 Mobiel: 06 53243677 Email adres: secretariaat@wsvblijdorp.nl

Nadere informatie

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE VvE Management VOOR DE ZAKELIJKE MARKT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te

Nadere informatie

Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe

Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe Keuzeformulier 25 huurappartementen De Marktwand te Epe Naam en voorletters: Adres: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer en e-mail:.... Hieronder kunt u op de stippellijn een huisnummer invullen op volgorde

Nadere informatie

BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER

BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER DE WONING ONTHAASTEN IN DE DRENTSE BOSSEN Ben je ook zo toe aan onthaasten? Lekker ontspannen en genieten van de natuur?. Waar kan dat beter dan in het hart van Drenthe

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Lons-le-Saunier Camping vrije tijd in het h art van de streek la Bresse V i v r e g r a n d e u r n a t u r e Base de Plein Air 01340 Montrevel-en-Bresse France Tél. 04 74 30 80 52 Fax 04 74 30 80 77 plaine.tonique@wanadoo.fr

Nadere informatie

Residence De Eese Nederland / Overijssel / De Bult

Residence De Eese Nederland / Overijssel / De Bult Residence De Eese Nederland / Overijssel / De Bult Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/de-bultsteenwijk/residence-de-eese Omschrijving Huis Parterre: (woonkamer(tv(kabel)),

Nadere informatie

Vraagprijs ,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG

Vraagprijs ,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG Vraagprijs 175.000,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG De Tuin 23, 1611 KR Bovenkarspel Telefoon + 31 (0)228 351835 Telefax + 31 (0)228 351836 E-mail connectbovenkarspel@remax.nl Internet www.remaxbovenkarspel.nl

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f.

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. Mevr. A.M.M. van Kuppevelt Park Duinland, Bungalow 85 Westerduinweg 34 1753 KA St. Maartenszee Tel. 0224-561500 Fax 0224-563190 Mobil 0657419752 E-mail info@duinrijk.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Kuiperspad 8 Uitgeest. www.q-vastgoed.nl. WOONOPPERVLAKTE: 237 m². PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m². INHOUD VAN DE WONING: 692 m³

INFORMATIEBROCHURE. Kuiperspad 8 Uitgeest. www.q-vastgoed.nl. WOONOPPERVLAKTE: 237 m². PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m². INHOUD VAN DE WONING: 692 m³ Kuiperspad 8 Uitgeest WOONOPPERVLAKTE: 237 m² PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m² INHOUD VAN DE WONING: 692 m³ VRIJSTAANDE WONING AAN HET WATER INFORMATIEBROCHURE www.q-vastgoed.nl Kuiperspad 8 Uitgeest Soort

Nadere informatie

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald.

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald. VOLKSTUINVERENIGING Gemeente BRUMMEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Dit Huishoudelijk reglement is samengesteld overeenkomstig het bepaalde in de statuten van 9 mei 1990. De

Nadere informatie

Zeedijk 2 UITDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper. De BTW is verrekenbaar als de woning zakelijk gekocht wordt.

Zeedijk 2 UITDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper. De BTW is verrekenbaar als de woning zakelijk gekocht wordt. Zeedijk 2 UITDAM Vraagprijs 545.000,00 kosten koper Top vakantiehuis uit 2017 met 4 slaapkamers. De woning is gelegen in het fraaie resort, genaamd "Poort van Amsterdam" in Uitdam. Bijzonder is dat het

Nadere informatie

Permanente bewoning op recreatieterreinen in Peel en Maas

Permanente bewoning op recreatieterreinen in Peel en Maas Permanente bewoning op recreatieterreinen in Peel en Maas Informatiefolder voor makelaars, notarissen, hypotheekverstrekkers en potentiële kopers/huurders Uitgave juni 2015 Permanente bewoning op recreatieterreinen

Nadere informatie

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken

Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Heidestraat 101 A53-3620 Rekem-Lanaken Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Een prachtige vakantieplek voor uzelf of voor (gedeeltelijke) verhuur! Uitstekend onderhouden vrijstaande,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert Huishoudelijk reglement Pagina 1 van 5 Het Huishoudelijk Reglement VvE HS Poort van Limburg te Weert is bedoeld als aanvulling op het

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING PLANSCHADE

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING PLANSCHADE AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING PLANSCHADE artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (indien dit formulier te weinig ruimte voor de beantwoording biedt, kunt u extra informatie op een bijlage toevoegen) 1.

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING SLIMME INVESTERING Zoekt u een alternatief voor uw spaargeld, zoekt u een plek om lekker zelf van te genieten, die u ook kunt verhuren?

Nadere informatie

Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015

Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015 Inschrijving Toppoolleague seizoen 2014-2015 Beste, Hierbij ontvangt u de inschrijfformulieren voor deelname aan de Top Pool League seizoen 2014-2015. De TPL heeft vorig seizoen een aanzienlijke groei

Nadere informatie