General Industrial Housekeeping Industriële schoonmaak is maatwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "General Industrial Housekeeping Industriële schoonmaak is maatwerk"

Transcriptie

1 General Industrial Housekeeping Industriële schoonmaak is maatwerk De juiste mensen op de juiste plek

2 Wie is Gom? Gom is al enkele jaren het tweede grootste schoonmaakbedrijf van België. Gom maakt deel uit van Facilicom, specialist in facilitaire dienstverlening. Gedurende 40 jaar werd het aantal specialisaties steeds verder uitgebreid. Gom Industry is er één van.

3 Gom Industry is een business unit van Gom Cleaning en onderdeel van Facilicom Gom Industry beschikt over VCA** ISO9001:2000-certificaten. Gom is actief in de beroepsfederatie ABSU. Vakopgeleid ervaren personeel. Efficiënte planning van werkzaamheden. Een onafhankelijke afdeling kwaliteitszorg, die met grote regelmaat audits en controles uitvoert op de werkzaamheden. Gom Industry is gespecialiseerd in industriële en technische reiniging in diverse sectoren Bij alle industriële activiteiten is vervuiling ongewenst. Machines kunnen defect raken of minder goed werken als vuil zich ophoopt en uw producten mogen natuurlijk nooit vervuild raken. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het reinigen van alle mogelijke industriële locaties. Ze doen alles. Van het schoonmaken van leidingen, spanten en magazijnstellingen tot het grondig reinigen van silo s. Van het schoonmaken van draaibanken tot het compleet reinigen van lakcabines. Van het schoonmaken en desinfecteren van koelcellen tot het volledig in- en uitwendig reinigen van bak- en droogovens, robots en productiemachines, inclusief demontage en montage. Gom Industry is vakspecialist op het gebied van industriële reiniging en werkt voor opdrachtgevers in zeer diverse branches, zelfs de zuivel en de farmaceutische industrie. We stellen voor elk bedrijf een programma op maat op, leggen alle afspraken vast zoals beschikbaarheid van ruimtes en het moment van reiniging en rapporteren eventuele gebreken die we hebben geconstateerd tijdens de werkzaamheden. Vanzelfsprekend plannen we de werkzaamheden zo dat uw productieproces er zo min mogelijk hinder van ondervindt. We stellen bovendien graag een doordacht plan op om uw productiemiddelen en productielocaties permanent schoon te houden.

4 Industriële schoonmaak is maatwerk Reinigen door middel van CO2-Pellets Geen enkele opdracht is gelijk. Hierdoor kunnen we onze Om hardnekkig vuil aan te pakken grijpen we al te gemakkelijk kennis en ervaring optimaal benutten. Neem nu de lichtbakens naar de grote middelen: zandstralen, bijtende producten en op de landingsbanen van de luchthaven van Zaventem. Deze solventen, hoge druk reinigen, schuren, borstels, Ideaal raken na verloop van tijd zo sterk vervuild dat de lichtsterkte zijn deze oplossingen niet, want ze zijn vaak agressief en flink naar beneden gaat. Wij hebben de juiste manier gevonden om deze vervuiling weg te werken. We komen ter plaatse kijken, samen met onze productleverancier. We brengen een heel gamma testflessen mee, en tonen onmiddellijk hoe het gereinigde oppervlak eruit zal zien. Zo weet u wat u van ons mag verwachten. Want proper is heel subjectief. Wilt u bijvoorbeeld uw muren enkel ontstoft hebben of perfect afgewassen? We tonen het resultaat van beide handelingen op een klein oppervlak en u beslist wat u wenst. Zwerfvuil op en rond diverse sites is meestal een doorn in het oog en bovendien trekt vuil vuil aan. Ook hier kunnen wij de gepaste oplossing bieden. schadelijk voor de ondergrond, milieubelastend of zelfs ronduit gevaarlijk. Nochtans bestaat er een oplossing die doeltreffend, efficiënt en nagenoeg universeel toepasbaar is: droogijs stralen.

5 Mogelijke toepassingen van het reinigen met hoge druk In de zware industrie Bij particulieren Hogedrukreinigen is uitermate geschikt voor: het reinigen van pijpenbundels en warmtewisselaars. het reinigen van leidingsystemen. het reinigen van behouders en reactoren. het reinigen van opslagtanks, bassins en reinigingsinstallaties. het reinigen van riolen en afwateringssystemen. het verwijderen van o.a. verflagen, coatings, aanladingen, scaling, enz.. het opruwen en saneren van beton. het snijden van metalen. Reinigen onder hoge druk Reinigen van gevels, opritten, terrassen en daken en tuinmeubels. Dit kan gebeuren door reiniging onder hoge druk of chemische reiniging indien nodig. Reinigen onder hoge druk wordt voornamelijk toegepast bij lichte vervuiling. Dit kan toegepast worden op gevelstenen en op geverfde oppervlakten. Na het reinigen van de gevels wordt ook uw stoep, gevel of oprit terug proper gemaakt. Chemisch reinigen Bij zwaardere vervuiling volstaat reinigen onder hoge druk niet meer. Dan wordt chemische reiniging toegepast. Hierbij wordt, met een borstel, een gespecialiseerd detergent op de gevelsteen aangebracht, waarna het kan inwerken op het vuil. Hierna wordt de gevel afgespoeld met zuiver water onder hoge druk. Reinigen door middel van zandstralen wordt door ons niet meer toegepast. Dit komt omdat zandstralen de steen beschadigt aangezien het de hardste laag (toplaag) van de steen wegneemt.

6 Spuitcabines reinigen Wat doet Gom? Spuitcabines Poederlakkerij Wij reinigen grondig wanden, verlichting, plafond, poort en spuitcabinevloer. Wij reinigen de vloerroosters en de paintstopfilterbehuizingen. De paintstopfilters vervangen we. Wij brengen op wanden en vloerdelen kleeflak of striplak aan. Wij reinigingen luchtkanalen en ventilatieysteem. Eventueel vervangen we luchtfilters. Wij reinigen het verwarmingssysteem. Eventueel reinigen we de verfopslag. Wij ontstoffen en reinigen de buiten- en binnenzijde van de moffeloven en bak- of droogoven volledig. Wij ontstoffen het transportsysteem. Wij reinigen de vloeren.

7 Silo s reinigen Logistieke ondersteuning Elektrische installaties reinigen Wij reinigen silo's waarbij we onze eigen afdaal apparatuur gebruiken, Graansilo's, bloemsilo's en ook coaten, ontroesten en schilderen zijn enkele van onze specialiteiten. Wij staan garant voor een uiterst veilige uitvoering en leveren u een reinigingsattest. Gom kan ook professionele logistieke ondersteuning leveren. Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben de nodige attesten. Zij kunnen omgaan met een hoogwerker, heftruck, verreiker, containerwagen, wiellader, enz. Uitblazen en ontvetten van elektromotoren, HS kasten en LS kasten vereisen de nodige technische kennis. Gom heeft ook hiervoor de opgeleide mensen (BA4 en BA5) Bij sterke vervuiling kunnen we zelfs onze CO2 procedure aanbieden. Deze staat garant voor een dieptereiniging van de installaties. S terke punten Wij beschikken over de modernste machines. Flexibel in de uitvoeringstijden: reiniging kan ook in het weekend of in de nacht plaatsvinden. In sommige gevallen kan reiniging op een Gom-vestiging gebeuren, zodat de overlast voor de gebruikers tot een minimum wordt beperkt.

8 Gom Professionals in industriële schoonmaak

9 VOOR NA HVAC kanalen reinigen Scheepsconservering Het grondig reinigen en desinfecteren van uw ventilatiesysteem is noodzakelijk. Vervuilde ventilatiesystemen bieden immers de ideale voedingsbodem voor het ontstaan en verspreiden van bacteriёn, virussen en schimmels. Levende en dode micro-organismen zoals schimmels en bacteriёn en stofwisselings- en afbraakproducten kunnen door luchtstromen in de systemen worden meegenomen en in de te ventileren ruimten worden verdeeld. Bovendien verhogen vervuilde kanaalsystemen de stromingsweerstand. Dit veroorzaakt een verhoogd energieverbruik en vermindert de capaciteit van de installatie. Gom is uw ideale partner voor een professioneel uitgevoerde luchtkanaalreiniging. Onze ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat uw binnenluchtklimaat zal verbeteren en de levensduur van uw ventilatiesysteem verlengd wordt. U zal evenmin geconfronteerd worden met onvoorziene en onnodige kosten. Gom stelt eerst de mate van vervuiling vast en beoordeelt op een grondige manier de toestand van het ventilatiesysteem. Dit gebeurt door middel van een optische controle, microbiologische monsterneming en analyse. Deze inspectie bepaalt of een reiniging al dan niet nodig is. Na het reinigen van de kanalen en filters wordt het volledige ventilatiesysteem opnieuw afgesteld en alle debieten perfect geregeld. Als u deze luchtkanaalreiniging laat uitvoeren, ontvangt u van ons een officieel reinigingscertificaat. Een groot probleem in de scheepvaart is de bestrijding van de aangroei van bacteriën, algen, wieren en zeepokken op het onderwaterschip. Op een onbehandelde scheepshuid groeit snel een dikke laag met waterdieren en planten aan. Schepen met aangroei zijn aanzienlijk trager dan schone schepen. Gom Industry reinigt het onderwaterschip met 500 bar hoge druk en zet nadien het benodigde verfsysteem t.e.m. eventuele antifouling laag door middel van airlessapplicatie. Andere activiteiten van Gom Gom Food Gom Window Cleaning Gom Cleaning Gom Healthcare Gom Special Cleaning Gom Salvage after fire or water damage S terke punten Gom Industry heeft ervaring in het realiseren van grote projecten, zoals oplevering van bijvoorbeeld luchthavens, scholen en fabrieken. De werkzaamheden staan onder leiding van ervaren leidinggevenden, die een strakke planning hanteren. Wij zorgen voor een afstemming met alle betrokken partijen zodat een optimale planning mogelijk is.

10 Gom Industry. Onderdeel van Facilicom Facilicom is een onderneming die facilitaire diensten verricht voor bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. Facilicom is in België onder meer actief in schoonhouden, bewaking, bedrijfcatering, werving & selectie, facilitair management, technisch gebouwenonderhoud en fleet services en levert voor steeds meer opdrachtgevers combinaties van diensten, gebundeld tot één geïntegreerd pakket. Facilicom telt internationaal ruim medewerkers en is actief in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Facilitaire werkgebieden van Facilicom Building Maintenance Automatische deuren HVAC Cleaning Mobiele ploegen Glas- en gevelreiniging Healthcare Speciallistische reiniging Sanering na brand 24/24 noodnummer Werving & Selectie Interim Outplacement Aiport Caddy One Permanente bewaking: Industriële sites, retail, kantoorgebouwen, havenbedrijven, banken, werfbewaking, musea Mobiele bewaking: Consortiumbewaking One Fleet Services Mobile truck wash Aircraft cleaning Contractcatering Healthcare Audit & Consulting Facility Management Multiservices Maincontracting Interim- en projectmanagement Consultancy Facilicty Estate Management

11

12 Special Cleaning Hoofdzetel: Noorderplaats 7/ Antwerpen Industrialcleaning@gom.be Tel.: 03/ Onderdeel van Facilicom Bedrijven van Facilicom Facilicom Facility Solutions Gom Cleaning Prorest Catering Trigion Security Axxicom Werving en Selectie One Building Maintenance One Fleet Services

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal!

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! Schoonmaak Beveiligen Catering Personeelsdiensten Horecadiensten Bouw- en installatietechniek Facility management Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! De juiste mensen op de

Nadere informatie

Facilicom. Facilicom Facility Solutions Gom Gom Food and Industry Trigion One Fleet Services One Building Maintenance Prorest Axxicom Airport Caddy

Facilicom. Facilicom Facility Solutions Gom Gom Food and Industry Trigion One Fleet Services One Building Maintenance Prorest Axxicom Airport Caddy Facilicom Facilicom Facility Solutions Gom Gom Food and Industry Trigion One Fleet Services One Building Maintenance Prorest Axxicom Airport Caddy Facilicom Facilicom houdt uw pand proper, maakt elke dag

Nadere informatie

Gom Fleet Services. De juiste mensen op de juiste plek

Gom Fleet Services. De juiste mensen op de juiste plek Gom Fleet Services De juiste mensen op de juiste plek Gom Fleet Services De juiste mensen op de juiste plek Gom Fleet Services De totaaloplossing voor uw wagenpark Gom Fleet Services is specialist in

Nadere informatie

Helaas heeft iedereen wel eens met schade te maken... Gom. Total Insurance Solutions. De juiste mensen op de juiste plek

Helaas heeft iedereen wel eens met schade te maken... Gom. Total Insurance Solutions. De juiste mensen op de juiste plek Helaas heeft iedereen wel eens met schade te maken... Gom Total Insurance Solutions De juiste mensen op de juiste plek Visitekaartje Eender welke schade Gom staat steeds voor u klaar. Contacteer ons Noodnummer

Nadere informatie

Schoonmakers die vooruitdenken

Schoonmakers die vooruitdenken Gom Food Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek Reinigen en desinfecteren is een cruciaal onderdeel van het primaire proces in de voedings- en genotsmiddelenindustrie. Gom Food

Nadere informatie

DW-CLEANING TURNHOUT

DW-CLEANING TURNHOUT SPECIALIST IN REINIGEN VAN: - ZONNEPANELEN, - DAKEN, - DAKGOTEN, - OPRITTEN, - PANELEN, - DAKGOTEN - GEVELS - SCHOORSTENEN COATING VAN DAKEN,.. DW-CLEANING TURNHOUT VOOR VRIJBLIJVENDE OFFERTE TEL: 0497/O7.65.02

Nadere informatie

DEKO INDUSTRIAL SOLUTIONS : ACTIVITEITEN INDUSTRIEEL REINIGEN

DEKO INDUSTRIAL SOLUTIONS : ACTIVITEITEN INDUSTRIEEL REINIGEN DEKO INDUSTRIAL SOLUTIONS : ACTIVITEITEN INDUSTRIEEL REINIGEN ð LUCHTBEHANDELING ð Reinigen & desinfecteren van luchtbehandelingsgroepen, kanalen en ventilatieroosters ð Reinigen van luchtbehandelingsinstallaties

Nadere informatie

Droogijsstraaltechniek

Droogijsstraaltechniek Eco Trust Droogijsstraaltechniek INFOBUNDEL WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Het betreft een reinigingsproces waarbij kleine korrels koolzuurijs CO 2 -deeltjes-, bij een temperatuur van 79,8 C, aan hoge snelheid

Nadere informatie

WAT IS DROOGIJSSTRALEN?

WAT IS DROOGIJSSTRALEN? www.ecotrust.be ECOTRUST WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Industriële reiniging door middel van droogijsstralen is dé oplossing voor het droog reinigen van o.a. ventilatoren, motoren, elektrische kasten, verdampers,

Nadere informatie

G ERCO E EN SCHONE KEUS.

G ERCO E EN SCHONE KEUS. G ERCO E EN SCHONE KEUS. O OK HET MILIEU HOUDEN WIJ GRAAG SCHOON! Voor een bedrijf dat graag schoon werk aflevert, is het vanzelfsprekend dat er ook aandacht is voor een schoon milieu. Zowel voor het gebruik

Nadere informatie

BUITEN GEWOON SCHOON

BUITEN GEWOON SCHOON BUITEN GEWOON SCHOON reinigen van verhardingen Schoonmaak van diverse soorten verhardingen d.m.v. schrobben, vegen, borstelen, hogedrukstralen met heet water Verwijderen specifiek vuil, o.a. kauwgom, mos

Nadere informatie

Het Jadon reinigingsmiddel is water, puur water. Voor een schone Stad

Het Jadon reinigingsmiddel is water, puur water. Voor een schone Stad Voor een schone Stad Voor en na H2O De professionals Jadon heeft jarenlang ervaring in het reinigen van bestratingen, en het verwijderen van kauwgom in de openbare ruimte. Met onze unieke reinigingstechniek

Nadere informatie

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout,

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, REINIGINGSPRODUCTEN Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, stof en onzuiverheden roept algen en schimmel een halt toe, uw huis krijgt weer een frisse

Nadere informatie

DROOGIJSSTRALEN ELECTRONICA & SCHAKELKASTEN GEVEL- REINIGING INDUSTRIËLE INSTALLATIES FLANCCO.BE

DROOGIJSSTRALEN ELECTRONICA & SCHAKELKASTEN GEVEL- REINIGING INDUSTRIËLE INSTALLATIES FLANCCO.BE DROOGIJSSTRALEN ELECTRONICA & SCHAKELKASTEN GEVEL- REINIGING INDUSTRIËLE INSTALLATIES PROJECTCOÖRDINATOR CO2-stralen : PIETER CLEMENS INFO@ PC, Rev 12.5 PRINCIPE VOOR TIJDENS NA 1. Mechanisch reinigen:

Nadere informatie

Hoe krijgt u dit schoon?

Hoe krijgt u dit schoon? Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen Hoe krijgt u dit schoon? Dat hoeven wij u niet voor te kauwen! De professionals Jadon heeft jarenlang ervaring in het reinigen van bestratingen en het verwijderen

Nadere informatie

Toonaangevend in veiligheid

Toonaangevend in veiligheid Retail Toonaangevend in veiligheid Veel retailers worden geplaagd door winkeldiefstal en winkelcriminaliteit. Enerzijds door winkelend publiek en anderzijds door eigen medewerkers. De hieruit voortvloeiende

Nadere informatie

Altena Group. Uw partner in totaal onderhoud. Heeft u vragen, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Altena Group. Uw partner in totaal onderhoud. Heeft u vragen, neem dan s.v.p. contact met ons op. Heeft u vragen, neem dan s.v.p. contact met ons op. Altena Group Uw partner in totaal onderhoud Keurweg 10, 5145 NX Waalwijk Phone: +31 (0)416 670 700 Fax: +31 (0)416 670 709 email: post@altena.com Internet:

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS dak- en gevelwerken betonrenovatie Vloersystemen schilderwerken en coatings waterdichting industriële Renovatie 360 RENOVEREN EN BESCHERMEN Suerickx Industrial

Nadere informatie

Binnenklimaat. Schone lucht is een goede collega! VKS bv. Vrijheidweg 8. 1521 RR Wormerveer. Tel: 075-6213041. Fax: 075-6215780

Binnenklimaat. Schone lucht is een goede collega! VKS bv. Vrijheidweg 8. 1521 RR Wormerveer. Tel: 075-6213041. Fax: 075-6215780 Binnenklimaat Schone lucht is een goede collega! VKS bv Vrijheidweg 8 1521 RR Wormerveer Tel: 075-6213041 Fax: 075-6215780 E-mail: algemeen@vks.nl Met welke werkzaamheden houdt VKS bv zich bezig als het

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud

Gevels Gevelisolatiesystemen. Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevels Gevelisolatiesystemen Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Gevelisolatiesystemen Gebruik en onderhoud Het isoleren van gebouwen getuigt van een verantwoordelijke en vooruitziende aanpak. Hoe

Nadere informatie

Veiligheid en gastvrijheid krijgen een gezicht. De juiste mensen op de juiste plek

Veiligheid en gastvrijheid krijgen een gezicht. De juiste mensen op de juiste plek Beveiliging Aviation Security Receptie Services Bedrijfsrecherche, ICT-security, Consultancy & Opleidingen Brand en Beveiligingstechniek AlarmServiceCentrale Toezicht & Handhaving Evenementenlogistiek

Nadere informatie

BESCHERMEN EN BEHOUDEN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK

BESCHERMEN EN BEHOUDEN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK Als je wat wilt, moet je er helemaal voor gaan. Dat is wat wij geloven. Bovendien is bij Venko niets vanzelfsprekend. Elk project zien we als een uitdaging die wij met succes willen afronden. OUTDOOR:

Nadere informatie

DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL. Voor meer info, foto s, video s zie

DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL. Voor meer info, foto s, video s zie DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL Voor meer info, foto s, video s zie www.ecotrust.be Droogijsstralen: professionele industriële reiniging door Ecotrust voor verschillende bedrijfstakken. Industriële reiniging

Nadere informatie

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU ww w.l ub ke. nl SCHOONMAAK OP In de loop der jaren (35 jaar) heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserijbranche in

Nadere informatie

C&R is sterk in technisch onderhoud

C&R is sterk in technisch onderhoud C&R is sterk in technisch onderhoud C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf cleaning-renovatie.com WELKOM BIJ C&R GROUP Betrouwbaarheid, kwaliteit klanttevredenheid en veiligheid

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

Retail. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

Retail. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek Retail Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek Gom. Specialist op het gebied van retail schoonmaak Woonboulevards, megastores, landelijke warenhuizen en winkelketens. Gom heeft

Nadere informatie

Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het

Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het Het is bewezen dat de productiviteit van een onderneming bij een schone omgeving omhoog gaat. Wij werken hier graag aan mee. Door te zorgen dat het werkelijk schoon is, want mensen voelen zich prettiger

Nadere informatie

INDUSTRIE voor een zuiver klimaat en proces. filtratie luchtverdeling reconditionering solids handling

INDUSTRIE voor een zuiver klimaat en proces. filtratie luchtverdeling reconditionering solids handling INDUSTRIE voor een zuiver klimaat en proces filtratie luchtverdeling reconditionering solids handling 2 DE 360 -AANPAK VAN VLINT IN DE INDUSTRIE Vlint bestaat uit de divisies Filtratie, Reconditionering,

Nadere informatie

One Fleet Services. De juiste mensen op de juiste plek

One Fleet Services. De juiste mensen op de juiste plek One Fleet Services De juiste mensen op de juiste plek Visitekaartje One Fleet Services De juiste mensen op de juiste plek One Fleet Services De totaaloplossing voor uw wagenpark One Fleet Services is specialist

Nadere informatie

ONDERZOEK METHODIEK GEVELREINIGING DSM KANTOOR TE HEERLEN

ONDERZOEK METHODIEK GEVELREINIGING DSM KANTOOR TE HEERLEN ONDERZOEK METHODIEK GEVELREINIGING DSM KANTOOR TE HEERLEN eindrapport Opdrachtgever / Client ARCADIS AQUMEN facility management BV t.a.v. de heer M. Kersten Postbus 80009 5600 JZ EINDHOVEN Ons kenmerk

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

Energie-audit. Alles wat u moet weten over de energie-audit, helder op een rij. Facilicom

Energie-audit. Alles wat u moet weten over de energie-audit, helder op een rij. Facilicom Energie-audit Alles wat u moet weten over de energie-audit, helder op een rij. Facilicom Is mijn organisatie verplicht een energie-audit uit te laten voeren? En zo ja, wat moet ik dan precies doen? De

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES.

INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES. INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES. Website: Veel klanten zoeken regionaal naar een straalunit. Wanneer de straalunit en de toepassingen op uw website vermeld staat, zullen daar zeker de

Nadere informatie

Ventileren in huis. Handleiding warmte-terug-win-installatie

Ventileren in huis. Handleiding warmte-terug-win-installatie Ventileren in huis Handleiding warmte-terug-win-installatie Samen met uw huisgenoten, huisdieren en kamerplanten produceert u iedere dag gemiddeld tien liter vocht. Tel daarbij op de waterdamp die vrijkomt

Nadere informatie

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek

1-2-3-Schoon. Schoonmakers die vooruitdenken. De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek 1-2-3-Schoon In drie stappen naar een schone school 1-2-3 Gom maakt in overleg met u een transparant maatwerkplan op basis

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.

Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte. Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions. Rope Access Effectief, kostenbesparend, duurzaam en veilig werken op hoogte Marketing partner Nederland Duitsland Engeland Australië België www.eurosafesolutions.com Veilig op hoogte zonder compromis Als

Nadere informatie

KRISTALHELDER WATER DANKZIJ UV-C LICHT VOORDELEN VAN WATERZUIVERING MET UV-C

KRISTALHELDER WATER DANKZIJ UV-C LICHT VOORDELEN VAN WATERZUIVERING MET UV-C UV-C WATERZUIVERAAR KRISTALHELDER WATER DANKZIJ UV-C LICHT Ieder zwembad behoort schoon, helder water te bevatten dat vrij is van bacteriën, virussen, algen en schimmels. U wilt tenslotte veilig kunnen

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie Reiniging en desinfectie 1 Reiniging en desinfectie Als jij een frietje eet bij de snackbar, denk je waarschijnlijk niet na over de keuken. Maar stel je eens voor dat jouw friet wordt gebakken in een hele

Nadere informatie

Origineel BAC-vulpakket...

Origineel BAC-vulpakket... Baltimore Aircoil Origineel BAC-vulpakket... Unieke bladvorm van het vulpakket voor eenvoudige reiniging... is het hart van uw koeltoren Laat het hart van uw koeltoren niet breken door het verkeerde vulpakket.

Nadere informatie

Professionals in security

Professionals in security Hoofdzetel IJzerlaan 11, 2060 Antwerpen tel.: 0032 (0)3 224 38 00 fax: 0032 (0)3 226 56 34 www.trigion.be Security Onderdeel van Facilicom Professionals in security Bedrijven van Facilicom Facilicom Facility

Nadere informatie

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1 N 1 climate solution for sustainable BUILDINGS NL1-1 Een SAPP ceiling is zowel ecologisch als architecturaal het aangewezen klimaatsysteem voor zeer uiteenlopende projecen. Smart Acoustic Passive Power

Nadere informatie

industrieel, flexibel en demontabel bouwen

industrieel, flexibel en demontabel bouwen industrieel, flexibel en demontabel bouwen Een HIGHCARE cleanroom biedt de hoogste kwaliteit zodat u optimaal kunt produceren. Box in box De cleanroom wordt geplaatst in een omgeving die voldoende bescherming

Nadere informatie

REINIGING VAN CLEANROOMS

REINIGING VAN CLEANROOMS REINIGING VAN CLEANROOMS Het reinigen van cleanrooms is een van de voorwaarden om een cleanroom in de conditie te houden waarvoor zij is bestemd. Reinigen betekent dat alle personen die een cleanroom betreden

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms

enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms Voedselveiligheid uw hygiënenormen naar een nog hoger plan Het waarborgen van de kwaliteit van uw eindproduct en de voedselveiligheid; u bent

Nadere informatie

Onze diensten. Inhoudsopgave

Onze diensten. Inhoudsopgave Onze diensten Inhoudsopgave 1. Beglazing 2 2. Brandwerende verf 3 3. Gevelbeplating 4 4. Kunststofvloeren 5 5. Mutatie onderhoud 6 6. Nieuwbouw utiliteit 7 7. Nieuwbouw woningbouw 8 8. Onderhoud 9 9. Spuitpleisterwerk

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Vuil- en Waterafstotende coatings

Vuil- en Waterafstotende coatings Vuil- en Waterafstotende coatings Eco Green Coatings Onze EcoGreenCoatings zijn gebaseerd op hoogwaardige Nanotechnology. Alle onze coatings zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Zo is de basis van

Nadere informatie

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN Diamatic, specialist in de markt van machines en accessoires voor de bouwen vloerenbranche. Diamatic heeft

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

Rittal - Shelter Solutions

Rittal - Shelter Solutions Rittal - Shelter Solutions Uw partner voor alle shelter toepassingen TB LightSite - Innovatief concept Sandwichpanelen Lichter met dezelfde sterkte, stabiliteit en functionaliteit Met het TB LightSite

Nadere informatie

Hogedruk- en vacuümequipment

Hogedruk- en vacuümequipment Hogedruk- en vacuümequipment 2011.2 Your environmental High Pressure Solutions Doornbos Equipment BV Breevaartstraat 12 3044 AH Rotterdam T +31 (0)10-8508000 F +31 (0)10-8508000 E info@doornbosequipment.com

Nadere informatie

Toonaangevend in services

Toonaangevend in services De juiste receptionistes, telefonistes en servicedeskmedewerkers Toonaangevend in services De juiste mensen op de juiste plek Trigion Services biedt al ruim 20 jaar oplossingen als het gaat om de invulling

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Your view on business On your favorite device

Your view on business On your favorite device ANY2INFO OVER ONS Your view on business On your favorite device Any2info is een ICT-onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van standaard software waarmee mobiele bedrijfsapps kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

Schoonmakers die vooruitdenken

Schoonmakers die vooruitdenken Schoonmakers die vooruitdenken De juiste mensen op de juiste plek Gom. De juiste men en op de juiste plek Gom. Om beter schoon te maken gaan we eerst even op uw stoel zitten People P rofit Planet Maatschappelijk

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

IBIX IN DE JACHTONDERHOUD

IBIX IN DE JACHTONDERHOUD IBIX IN DE JACHTONDERHOUD IBIX in de jachtonderhoud In de jachtonderhoud is kwaliteit nog steeds het belangrijkste dat er is. Ook efficiëntie is bij het onderhoud aan jachten een belangrijk aspect. Veel

Nadere informatie

LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID

LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID Lysair is al tientallen jaren gekend als marktleider van ontstoffingsinstallaties voor grote industriële klanten zoals overslagbedrijven,

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V.

Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger. Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. Reinigen van metselwerk en beton met de hoge drukreiniger Jaap Koek J. Koek Gevelconsultancy B.V. De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en nu? De dagelijkse praktijk: een gevel is vervuild, en

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Screens

Montage / Gebruikers- handleiding Screens Montage / Gebruikers- handleiding Screens Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Screens versie 2014 1 Montage Handleiding Screens De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman. Onjuiste

Nadere informatie

Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken

Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken Montage / Gebruikers- handleiding Rolluiken Bestel-zonwering.nl Montagehandleiding Rolluiken versie 2014 1 Montage Handleiding Rolluiken De montage van dit product moet worden uitgevoerd door een vakman.

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw

Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw Oplossingen voor drogen en verwarmen in de bouw Inleiding De voortgang van bouwwerkzaamheden is afhankelijk van weersinvloeden. Als het weer slecht is, dan zullen maatregelen moeten worden getroffen om

Nadere informatie

Hoe kunnen wij gezamenlijk werken aan een veilige Werkomgeving als gelijkwaardige partners met als basis VCA?

Hoe kunnen wij gezamenlijk werken aan een veilige Werkomgeving als gelijkwaardige partners met als basis VCA? Hoe kunnen wij gezamenlijk werken aan een veilige Werkomgeving als gelijkwaardige partners met als basis VCA? Jean-Pierre PARTOENS Profiel Benelux Cegelec is een Internationale Groep die Solutions & Services

Nadere informatie

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE

CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE CENTRAAL STOFZUIGSYSTEEM VOOR INDUSTRIE Krachtig, onderhoudsvrij en duurzaam Aantrekkelijk voor de gebruikers High-efficiënt en energiezuinig Custom made HOE BELANGRIJK IS ERGOX VOOR MIJN ONDERNEMING?

Nadere informatie

Verzeker jezelf van een goede oplevering.

Verzeker jezelf van een goede oplevering. Verzeker jezelf van een goede oplevering. Bestel de juiste luchtgroep en de inregeling van de volledige installatie bij AirX. AirX regelt volledige ventilatie installaties in, om ervoor te zorgen dat er

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Zelfreinigende ruiten. Voor reinigings bedrijven

Zelfreinigende ruiten. Voor reinigings bedrijven Zelfreinigende ruiten. Voor reinigings bedrijven Wat zijn zelfreinigende ramen? Druppelvorming bij niet behandeld glas 2 komponenten behandeling van ramen: beiden gebaseerd op nanotechnologie. De behandeling

Nadere informatie

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN.

De Inspecteur-directeur van het leefmilieu, R. HUYSMAN. Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: Bijlage(n): 0001443 Telefoon: 02/524.95.83 Fax : 02/524.96.03 FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu Betreft:

Nadere informatie

Centraal stofzuigsysteem ZUIVER GENOT

Centraal stofzuigsysteem ZUIVER GENOT Centraal stofzuigsysteem ZUIVER GENOT PERFECTE ZUIVERHEID EN HYGIËNE Fijn stof, allergenen deeltjes, huisstofmijt en andere microscopisch kleine deeltjes dringen bij een gewone stofzuiger door het filter

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Verzeker jezelf van een goede oplevering.

Verzeker jezelf van een goede oplevering. Verzeker jezelf van een goede oplevering. Bestel de juiste luchtgroep en de inregeling van de volledige installatie bij AirX. AirX regelt volledige ventilatie installaties in, om ervoor te zorgen dat er

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n BS machine specialisten industrieel onderhoud m a c h i n e s p e c i a l i s t e n o v e r b s BS, opgericht in 1946, heeft zich de reputatie verworven de machinespecialist bij uitstek te zijn. De organisatie

Nadere informatie

DIAMUR MORTELS IN SILO: DE WINNENDE OPLOSSING. The professional s choice!

DIAMUR MORTELS IN SILO: DE WINNENDE OPLOSSING. The professional s choice! DIAMUR MORTELS IN SILO: DE WINNENDE OPLOSSING The professional s choice! DIAMUR MORTELS IN SILO: MORTELS VOOR DE VAKMAN NIETS DAN VOORDELEN TOP KWALITEIT & TOP SERVICE Mortel maken wordt kinderspel Het

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

Your View on Business

Your View on Business ANY2INFO PRESENTER Your View on Business On your favorite device Any2info ontwerpt en configureert, met een standaard applicatie, maatwerk datasets, appformulieren en dashboards voor jouw kijk op zaken.

Nadere informatie

Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Hostmanship en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Hostmanship kan de meerwaarde bieden die opdrachtgevers in toenemende mate wensen. Zeker als er sprake is van dagschoonmaak of als schoonmakers actief

Nadere informatie

Prijsbewust kiezen voor heetwateronkruidbestrijding

Prijsbewust kiezen voor heetwateronkruidbestrijding Prijsbewust kiezen voor heetwateronkruidbestrijding WAVE onkruidbestrijding met 100% heet water Effectieve onkruidbestrijding met minimale hoeveelheden heet water door de gepatenteerde sensortechniek.

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

Purita bvba Grootreesdijk 52 BE 2460 Kasterlee. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Purita bvba Grootreesdijk 52 BE 2460 Kasterlee. Geachte mevrouw, Geachte heer, Dienst Risicobeheersing Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu EUROSTATION Bloc II Victor Hortaplein, 40 bus 15 B 1060 BRUSSEL MRB/KDN/2009/1104/

Nadere informatie

Stap voor stap steeds schoner. Michiel van Kooten

Stap voor stap steeds schoner. Michiel van Kooten Stap voor stap steeds schoner Michiel van Kooten Wanneer is een ruimte een cleanroom? We gaan een cleanroombouwen - Ruwbouw - Wind en waterdicht - Afbouwfase - Mechanical complete - Validatie 2 Uitgangspunten

Nadere informatie

ComfoFan S R 275 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur

ComfoFan S R 275 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur ComfoFan S R 275 Handleiding voor de gebruiker Manuel de l utilisateur Handleiding voor de installateur z.o.z. Manuel de l installateur t.s.v.p. Heating Koeling Fresh Air Clean Air Inhoudsopgave 1. Introductie...1

Nadere informatie

Checklist: Reinigen en desinfecteren van instrumenten, apparaten en oppervlakken

Checklist: Reinigen en desinfecteren van instrumenten, apparaten en oppervlakken Checklist: Reinigen en desinfecteren van instrumenten, apparaten en oppervlakken Op je instrumenten, apparaten, materialen en oppervlakken kunnen zich vuil en schadelijke microorganismen (bacteriën, virussen,

Nadere informatie

algemene schilderwerken

algemene schilderwerken algemene schilderwerken Hieronder verstaan we, het schilderen van muren, plafonds, ramen en deuren. Een binnenmuur wordt meestal geschilderd met latexverf of acrylaatverf, dit zijn verfsoorten op waterbasis.

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

De voedingsmiddelenindustrie. verdient een vakman

De voedingsmiddelenindustrie. verdient een vakman De voedingsmiddelenindustrie verdient een vakman De voedingsmiddelenindustrie verdient een vakman Kostenbesparingen en hoge eisen aan kwaliteit en productiesnelheid dwingen fabrikanten om hun productieprocessen

Nadere informatie

CLAASSEN. Schilderwerken. Onderhoud Nieuwbouw Beglazing. Onderhouds advies schilderwerk

CLAASSEN. Schilderwerken. Onderhoud Nieuwbouw Beglazing. Onderhouds advies schilderwerk Onderhouds advies schilderwerk U bent langer verzekerd van een goede bescherming door regelmatig onderhoud te plegen. Indien u zelf dit onderhoud gaat uitvoeren hebben wij hiervoor een onderhoudsadvies

Nadere informatie

Ook België loopt warm voor multiservices en maincontracting

Ook België loopt warm voor multiservices en maincontracting Ook België loopt warm voor multiservices en maincontracting Opdrachtgevers in België huren veel diensten nog als single service in. Ze denken nog weinig in multiservices en maincontracting. Toch profileert

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie