LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID"

Transcriptie

1 LYSAIR PAST ERVARINGEN UIT DE INDUSTRIE TOE IN DE HOUTNIJVERHEID Lysair is al tientallen jaren gekend als marktleider van ontstoffingsinstallaties voor grote industriële klanten zoals overslagbedrijven, gieterijen, voedingsbedrijven, energieproducenten, grondstofverwerkers enz. Deze klanten zijn zeer veeleisend op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, rendement en flexibiliteit in de meest brede zin van het woord. Door voor dergelijke klanten te werken is Lysair uitgegroeid tot de grootste aanbieder van ontstoffingsinstallaties in de Benelux en Frankrijk. Voor deze klanten bouwt Lysair ontstoffingsinstallaties en pneumatische transporten bestaande uit leidingwerk, cyclonen, filters, ventilatoren, blowers enz. Om een volledige sleutel op de deur installatie te kunnen afleveren zodat de klant slechts één aanspreekpunt heeft die verantwoordelijk is voor de volledige installatie, verzorgt Lysair tevens het elektrische deel en de indienststelling ( commissioning en start-up ). Omdat dit een cruciaal onderdeel is, heeft Lysair reeds tientallen jaren een eigen elektriciteits- en sturingsafdeling. Als enige leverancier van ontstoffingsinstallaties en pneumatische transporten moet Lysair hiervoor geen beroep doen op een externe onderaannemer. De installaties van Lysair voldoen aan de strengste eisen. Zo beheerste en paste Lysair als eerste fabrikant van ontstoffingsinstallaties de ATEX regelgeving toe in verband met explosiebeveiliging bij ontstoffingsinstallaties en pneumatische transporten in de energiesector. Hiervoor werd in de vroege jaren 2000, toen de toepassing van de explosiebeveiliging en de ATEX regelgeving nog in de kinderschoenen stond, samengewerkt met toonaangevende studiebureaus zoals Tractebel. Dit resulteerde in een ruime kennis op gebied van explosieonderdrukking door onder andere gebruik te maken van explosiepanelen, terugslagkleppen, branddetectiesystemen, enz. Dit alles wordt ondersteund door de correcte documentatie en certificaten. De betrouwbaarheid van een installatie is bij industriële klanten levensbelangrijk omdat de Lysair realisaties meestal als een onderdeel van het productieproces functioneren. De installaties draaien tevens in vele gevallen vol continu. Om deze reden heeft Lysair zijn producten op punt gezet zodat de kans op uitval zeer beperkt is. Daarenboven beschikt Lysair over een eigen onderhoudsafdeling die zeer flexibel en snel overal in België kan optreden. Uiteraard speelt het energieverbruik van de ontstoffingsinstallaties een cruciale rol. Om dit sterk te reduceren en toch een betrouwbare installatie met genoeg afzuigdebiet te garanderen, heeft Lysair zijn producten sterk laten evolueren. Zo wordt er gebruik gemaakt van efficiënte filtertechnieken met zeer goede reinigingsmethoden die het persluchtverbruik tot een minimum beperken. De toegepaste ventilatoren zijn speciaal ontwikkeld wat resulteert in de meest energiezuinige toestellen. Indien het opportuun is, wordt er gebruik gemaakt van frequentiesturingen om het afzuigdebiet te optimaliseren en te regelen in functie van de behoeftes. De eigen elektriciteit- en sturingsafdeling hebben hierin een ruime ervaring.

2 Geluid is een item waar meer en meer aandacht moet aan besteed worden. Door voor de industrie te werken, heeft Lysair reeds lange tijd leren omgaan met deze problematiek en zijn de installaties zodanig aangepast dat ze geen hinder veroorzaken. Meer nog, voor medewerkers van de klanten is de situatie in de omgeving van de filters comfortabel op gebied van geluid. Door de professionalisering in de houtverwerkende sector waarbij de criteria van rendement, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid meer en meer een belangrijke rol beginnen te spelen, wordt Lysair voor steeds meer houtverwerkende bedrijven een partner op gebied van ontstoffingsinstallaties en pneumatische transporten. Hierbij kan Lysair een ontstoffingsinstallatie aanbieden die, op maat van de houtverwerkende nijverheid, voldoet aan de industriële eisen. Lysair gebruikt zijn ervaring uit de industrie om installaties te bouwen die geschikt zijn voor kleine en grote houtverwerkende bedrijven waarbij er rekening wordt gehouden met de specifieke eisen van de klant. Een voorbeeld hiervan is een compacte ontstoffingsgroep voor de afzuiging van een kleine houtverwerkende atelier of enkele productiemachines. Deze ontstoffingsgroep bestaat uit een filter met een geïntegreerde hoogrendementsventilator. De groep voldoet aan de strengste eisen en is uitgerust met explosiepanelen, brandklep, blusleiding, geïntegreerde elektrische kast met eventueel frequentiesturing enz. Lysair bouwt competitieve installaties waarbij er telkens wordt gezocht naar de beste oplossing voor de specifieke klant. Het overleg met de klant staat centraal waarbij er naar de beste oplossing voor de klant wordt gestreefd met als resultaat een sleutel op de deur installatie die zelf de strikte grenzen van ontstoffing kan overschrijden. Zo heeft Lysair de laatste jaren op vraag van diverse klanten verschillende silo s met specifieke uithaalsystemen gebouwd die werden geïntegreerd in een totaal oplossing. Naast ontstoffingsinstallaties bouwt Lysair tevens specifieke machines en verhandelingstoepassingen onder de merknaam Konodi en verhandelt het zusterbedrijf van Lysair, Nordland Engineering, koeltorens en dry coolers. Door de integratie van de verschillende entiteiten kan Lysair, onder het logo Konodi, transportinstallaties bestaande uit rollenbanen, riemenbanen, stapelaars, robotten, enz. aanbieden. Ook deze vinden hun weg naar de houtverwerkende nijverheid. In dit kader bouwde Lysair reeds verschillende sleutel op de deur installaties voor het opslaan, uitzeven en verpakken van houtkrullen als strooisel voor paardenstallen. Lysair heeft de afgelopen decennia, in samenwerking met Konodi, in verschillende sectoren mooie referenties gerealiseerd, waaronder ook de houtverwerkende nijverheid. Houthandels met eigen plaatbewerking, interieurbouwers, keukenfabrikanten, producenten van ramen en deuren, houtskeletbouw, meubelmakers enz. kunnen allemaal bij Lysair terecht voor een brede waaier van op maat gemaakte oplossingen. Hierbij gaat het niet alleen om grote projecten, maar evenzeer om relatief kleinere installaties waar hoge kwaliteitseisen, veiligheid, betrouwbaarheid en een uitstekende service steeds belangrijker worden.

3

4

5

6

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

HRM in de KMO 21 februari 2013 Belonen & motiveren. PRAKTIJKGETUIGENIS Frederic Bulcaen - Typhoon

HRM in de KMO 21 februari 2013 Belonen & motiveren. PRAKTIJKGETUIGENIS Frederic Bulcaen - Typhoon HRM in de KMO 21 februari 2013 Belonen & motiveren PRAKTIJKGETUIGENIS Frederic Bulcaen - Typhoon Agenda Over Typhoon Pijlers HR beleid bij Typhoon Verloningsbeleid bij Typhoon Lessons learned oorstelling

Nadere informatie

VDL Industrial Products. www.vdlindustrialproducts.com. Prijslijst breekplaten Prijslijst 2012-01 Sluizen 2010

VDL Industrial Products. www.vdlindustrialproducts.com. Prijslijst breekplaten Prijslijst 2012-01 Sluizen 2010 VDL Industrial Products Prijslijst breekplaten Prijslijst 2012-01 Sluizen 2010 www.vdlindustrialproducts.com 2 VDL Industrial Products bv Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder WHR 918 De compacte ventilatie unit Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Minimale inbouwruimte garandeert maximaal frisse lucht Iedereen stelt prijs op een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie de dynamiek van water producten en diensten voor industrie 2 dynamiek is onze uitdaging Zoveel vragen als er zijn vanuit de industrie, zoveel oplossingen heeft Duijvelaar Pompen. Ons standaard assortiment

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie

Energieoplossingen van de toekomst

Energieoplossingen van de toekomst Energieoplossingen van de toekomst Duurzaam en innovatief Naast de transformatorstations die Alfen voornamelijk aan netbeheerders levert, leggen we complete elektriciteitsnetwerken aan bij klanten in de

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

DE TOPFABRIKANTEN VAN GERMO TECHNIEK. elcom

DE TOPFABRIKANTEN VAN GERMO TECHNIEK. elcom DE TOPFABRIKANTEN VAN GERMO TECHNIEK elcom Sinds 1956 produceert WEBER Schraubautomaten schroef- en inpersautomaten voorzien van automatische aanvoersystemen. In de machines zijn vele patenten verwerkt.

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems Eén adres voor alle toegangsoplossingen Soepel werkende toegangsoplossingen zijn een must voor elke bedrijfstak. Dat geldt ook voor soepel verlopende

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Uw producten altijd efficiënt geëtiketteerd? GEÏNTEGREERDE ETIKETTEEROPLOSSINGEN PRINT & APPLY / LABELLING / TOEBEHOREN / SERVICE ALWAYS A GOOD ID

Uw producten altijd efficiënt geëtiketteerd? GEÏNTEGREERDE ETIKETTEEROPLOSSINGEN PRINT & APPLY / LABELLING / TOEBEHOREN / SERVICE ALWAYS A GOOD ID Uw producten altijd efficiënt geëtiketteerd? GEÏNTEGREERDE ETIKETTEEROPLOSSINGEN PRINT & APPLY / LABELLING / TOEBEHOREN / SERVICE ALWAYS A GOOD ID Doeltreffend BETROUWBARE INTEGRATIE MET ERP/WMS/MES ROBUUSTE

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

Automatisatieprojecten op maat

Automatisatieprojecten op maat Automatisatieprojecten op maat realisaties in diverse domeinen Buisbewerkingsmachines Van bundel buizen tot eindproduct Buizen kennen voor ons geen geheimen! Ponsen, plooien, verjongen, koud vervormen

Nadere informatie

1. SCHROOT SHREDDER SCHEIDEN FLUFF

1. SCHROOT SHREDDER SCHEIDEN FLUFF TOEPASSINGSGEBIED Grondstoffen worden steeds schaarser en duurder. Daardoor moeten recyclagetechnieken de oplossing bieden om uit de groeiende afvalstromen waardevolle grondstoffen te herwinnen. Voor het

Nadere informatie

Rotating equipment Drives Field services

Rotating equipment Drives Field services Tijdens een preventieve inspectie, werd in één van de vier compressoren een foutmelding vastgesteld op de ABB ACS800-4 regelaar. De service engineer van het compressorbedrijf maakte melding van deze calamiteit

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

Datacenters Geïntegreerde oplossingen

Datacenters Geïntegreerde oplossingen Datacenters Geïntegreerde oplossingen De prestaties en de betrouwbaarheid in de kern van de datacenters Het toenemende aantal commerciële en technische eisen die tegenwoordig aan datacenters worden gesteld,

Nadere informatie

Ventilatoren met geïntegreerde aanzuigconus

Ventilatoren met geïntegreerde aanzuigconus AVK Ventilatoren met geïntegreerde aanzuigconus Almeco Onze oplossingen Almeco richt zich op het aanbieden van de meest geschikte oplossing voor het behandelen en transporteren van vloeistoffen en gassen.

Nadere informatie

MEER DAN 30 JAAR SAMENWERKING

MEER DAN 30 JAAR SAMENWERKING Strong in projects FLEXIBILITEIT Hoofdkantoor Waregem MEER DAN 30 JAAR SAMENWERKING INNOVATIE Stuttgart Kirchheim-unter-Teck Geschiedenis 1985 Oprichting Keller Lufttechnik Benelux cv Keller Lufttechnik

Nadere informatie

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n BS machine specialisten industrieel onderhoud m a c h i n e s p e c i a l i s t e n o v e r b s BS, opgericht in 1946, heeft zich de reputatie verworven de machinespecialist bij uitstek te zijn. De organisatie

Nadere informatie

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost

Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost FOR YOUR PEACE OF MIND Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer sneller, betrouwbaarder en aan een lagere kost Uw productie, klaar voor morgen Proceslijnen voor vloeibare ingrediënten Produceer

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer 2 water in goede handen Als eigenaar of beheerder wilt u dat installaties in uw gebouw efficiënt en betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud

Nadere informatie

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems

The partner in industrial automation INTEQNION. Process Control Systems The partner in industrial automation INTEQNION Process Control Systems Kennis, kwaliteit en vakmanschap Inteqnion is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwerp, bouw en implementatie

Nadere informatie

Wat als... ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie?

Wat als... ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie? NL ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie? De zon, als onuitputtelijke bron van energie, is van cruciaal belang voor mens en natuur: ze beslist over het leven op onze planeet. BISOL gebruikt

Nadere informatie

Wij weten, wat u nodig heeft.

Wij weten, wat u nodig heeft. Expertise voor de Bouw Wij weten, wat u nodig heeft. BERNER Expertise voor de Bouw EXPERTS DOOR PASSIE 8.000 medewerkers. 25.000 artikelen. Internationale logistiek. Kortom: een toonaangevende Europese

Nadere informatie

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van:

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van: BEDRIJFSBROCHURE OVER HEFFIQ Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support

Nadere informatie

Automatiseringsoplossing voor verpakkingsmachines. Verlaag uw kosten en time-to-market

Automatiseringsoplossing voor verpakkingsmachines. Verlaag uw kosten en time-to-market Automatiseringsoplossing voor verpakkingsmachines Verlaag uw kosten en time-to-market Eén partner voor een gezamenlijk doel Schneider Electric is een wereldwijde leider op het gebied van automatiseringsoplossingen

Nadere informatie

Regelgeving: een jungle?

Regelgeving: een jungle? Elektriciteitswet 1998 Gefundeerd op het traditionele systeem Grootschalige productie, transport naar passieve consumenten Kosten van transport collectief gemaakt Project Stroom: - integratie gas en elektriciteitswet

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Van Beek. Grip op energie

Van Beek. Grip op energie Van Beek Grip op energie Van Beek: grip op energie Van Beek is specialist in het vertalen van meetgegevens naar concrete managementinformatie en adviezen. Wij doen dit bij uiteenlopende bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar!

Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Service en expertise op maat? De DencoHappel dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Onze DencoHappel dienst-na-verkoop werkt op basis van vier pijlers DencoHappel is sinds jaar en dag marktleider in luchtbehandelingsunits.

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Van ontwikkeling tot plaatsing!

Van ontwikkeling tot plaatsing! Duplex Karton Non Food Industrie Food Industrie Van ontwikkeling tot plaatsing! Waar u op kunt vertrouwen Wat u als klant van A-Pak benelux kunt verwachten? Een breed spectrum aan dienstverlening: full-service.

Nadere informatie

Centraal stofzuigsysteem. Car Wash Systems. Flexibele oplossingen voor een industriële omgeving...

Centraal stofzuigsysteem. Car Wash Systems. Flexibele oplossingen voor een industriële omgeving... Centraal stofzuigsysteem Car Wash Systems Flexibele oplossingen voor een industriële omgeving... DE BESTE KEUZE Comfort en gebruiksgemak voor de klant in combinatie met duurzaamheid, lage onderhoudskosten

Nadere informatie

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties 2 break-unit bescherming van water Zuiver en betrouwbaar water is essentieel voor iedereen. Het heeft vele toepassingen die samen zijn aangesloten

Nadere informatie

"Onderscheidend in coderen en etiketteren..."

Onderscheidend in coderen en etiketteren... "Onderscheidend in coderen en etiketteren..." Primaire verpakkingen Voor het coderen en/of etiketteren van primaire verpakkingen hebben wij verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, eisen

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

Haal er uit wat er in zit

Haal er uit wat er in zit Haal er uit wat er in zit afzuiginstallaties voor de houtbewerking afzuiginstallaties voor de houtbewerking Geen vuiltje aan de lucht Breeuwersweg 5 1786 PG Den Helder - NL T +31(0)223-660666 F +31(0)223-668566

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar!

Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Service en expertise op maat? De GEA Happel Dienst-na-verkoop staat voor u klaar! Onze GEA Happel Dienst-na-verkoop werkt op basis van vier pijlers GEA Happel is sinds jaar en dag marktleider in luchtbehandelingsunits.

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

Vinçotte. KUNT U uw reputatie. veilig en duurzaam. Bouwen aan reputatie. YoUr reputation is Mine.

Vinçotte. KUNT U uw reputatie. veilig en duurzaam. Bouwen aan reputatie. YoUr reputation is Mine. Vinçotte MILIEU en veiligheid KUNT U uw reputatie versterken door veilig en duurzaam te werken? Bouwen aan reputatie YoUr reputation is Mine. Kunt u uw winst doen stijgen door uw risico s te laten dalen?

Nadere informatie

Energie-Contracting in de gezondheidszorg. Foto: Martin Chardin

Energie-Contracting in de gezondheidszorg. Foto: Martin Chardin Energie-Contracting in de gezondheidszorg Foto: Martin Chardin Marktleider in Contracting (in Duitsland) Toekomstgerichte totaaloplossingen voor milieuvriendelijke en kostenbesparende energievoorzieningen!

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole

Security is is our our passion. EVC Security b.v.b.a. Inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole EVC Security is een dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1994 door Geert Vercruyssen en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde op vlak van inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole.

Nadere informatie

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management.

Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management. Veilig, flexibel en intelligent EMKA Rack Management www.emka-electronics.com Monitoring Service Toegangscontrole 2 Veiligheid voor alles Rack Management van EMKA Electronics De verscherpte voorschriften

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

De best leesbare displays van Nederland

De best leesbare displays van Nederland De best leesbare displays van Nederland Missie De missie van Data Display is helder de openbare ruimte voorzien van hoogwaardige elektronische informatiesystemen. Daarbij onderscheidt Data Display drie

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS De gasgestookte luchtverhitters SOLARONICS zijn toestellen geschikt voor verwarming van industriële en tertiaire gebouwen, goed geïsoleerd, met een geringe hoogte, die volledig

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL. alterra pro. De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! www.alpha-innotec.

BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL. alterra pro. De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! www.alpha-innotec. BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL alterra pro www.alpha-innotec.com De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! the better way to heat De warmtepomp als uiterst efficiënte warmteopwekker

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Jan Hartman (Rittal bv) (Product Manager Kastsystemen) Praktische EMC tips bij opbouw en installatie

Jan Hartman (Rittal bv) (Product Manager Kastsystemen) Praktische EMC tips bij opbouw en installatie 36 Jan Hartman (Rittal bv) (Product Manager Kastsystemen) Praktische EMC tips bij opbouw en installatie De elektromagnetische compatibiliteit (EMC) geeft aan in hoeverre een elektrisch systeem het vermogen

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Onze specialiteit: de beheersing van perslucht in al zijn vormen.

Onze specialiteit: de beheersing van perslucht in al zijn vormen. www.af-belgium.be Onze specialiteit: de beheersing van perslucht in al zijn vormen. Schottencompressoren De ideale persluchtoplossing voor elke industrietak. Deze compressoren bieden een constant en duurzaam

Nadere informatie

Wij werken het beste onder druk!

Wij werken het beste onder druk! Wij werken het beste onder druk! All-Hytec ontwerpt hydraulische installaties die uw industriële machines optimaliseren en moderniseren. Het ombouwen, aanpassen, reparatie en het onderhoud van uw machines

Nadere informatie

DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL. Voor meer info, foto s, video s zie

DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL. Voor meer info, foto s, video s zie DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL Voor meer info, foto s, video s zie www.ecotrust.be Droogijsstralen: professionele industriële reiniging door Ecotrust voor verschillende bedrijfstakken. Industriële reiniging

Nadere informatie

Persluchtproductie en - verdeling

Persluchtproductie en - verdeling 1 Inleiding... 2 2 De keuze van de compressor... 3 3 Regelingen van compressoren... 3 4 Belang van de persluchtdruk... 4 5 De aanzuiglucht... 4 6 Het persluchtverdeelnet... 4 7 Warmterecuperatie... 6 8

Nadere informatie

Het kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen

Het kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen Het kunststofleidingsysteem met TH-profiel pressfittingen Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fittingen van metaal tot kunststof is bij u bekend. En dat is logisch,

Nadere informatie

Zuivere omgevingslucht in uw werkplaatsen

Zuivere omgevingslucht in uw werkplaatsen Zuivere omgevingslucht in uw werkplaatsen Gezondheid en comfort van uw operatoren garanderen, Uw productiemiddelen beschermen, De energie-efficiëntie van uw installaties verbeteren, Het milieu beschermen.

Nadere informatie

Luminus Groen : 100% Belgische, groene energie

Luminus Groen : 100% Belgische, groene energie Luminus Groen : 100% Belgische, groene energie Een leader in windenergie in België We houden momenteel 53 windmolens draaiende. In 2004 bouwde Luminus haar eerste windmolenpark in Villers-le-Bouillet.

Nadere informatie

Leveringsprogramma. wereldwijd netwerk. 24/7 service

Leveringsprogramma. wereldwijd netwerk. 24/7 service Leveringsprogramma wereldwijd netwerk 24/7 service Maak kennis met de UniCarriers familie Met het DNA voor maximale inzet THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan

Nadere informatie

Comfort Ongestoord douchen

Comfort Ongestoord douchen Close-in keukenboilers & plintboilers warmwatercomfort in uw keuken Comfort Ongestoord douchen D a a l d e r o p K e u k e n b o i l e r s, wa r m wat e r c o m f o rt De Close-in keukenboilers van Daalderop

Nadere informatie

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training Training Pentair s Fairbanks Nijhuis Services traint wereldwijd de gebruikers van de Fairbanks Nijhuis producten op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Deze trainingen aan management en

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L Introductie Imtech Industrial Services bestrijkt met haar dienstverlening de industriemarkt. Een markt met grote verscheidenheid aan productieprocessen

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

ATEX ONTSTOFFINGSINSTALLATIES KLANT - LEVERANCIER. Anton Kemp Seminarie ATEX 5/10/2011

ATEX ONTSTOFFINGSINSTALLATIES KLANT - LEVERANCIER. Anton Kemp Seminarie ATEX 5/10/2011 ATEX ONTSTOFFINGSINSTALLATIES KLANT - LEVERANCIER Anton Kemp Seminarie ATEX 5/10/2011 Programma 1. Voorstelling Keller Lufttechnik Benelux 2. Algemeen principe ontstoffingsinstallatie 3. ATEX: Wie doet

Nadere informatie

Clematis Holding B.V. Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2016

Clematis Holding B.V. Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2016 Clematis Holding B.V. Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2016 Globale maat CO₂ uitstoot, scope 1 en 2 265 ton Omzet 3 miljoen Euro 88,33 ton/miljoen Euro Personeelsleden 27 FTE 9,81 ton/fte

Nadere informatie

Lineaire servomotoren voor de industrie

Lineaire servomotoren voor de industrie Lineaire servomotoren voor de industrie Elektrisch aandrijfsysteem Vrij positioneerbaar over de gehele slaglengte Nauwkeurige en dynamische positionering Lange levensduur door lineare directe aandrijving

Nadere informatie

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties 2 hydro-unit utility line Voor elke drukverhogingsapplicatie produceert Duijvelaar Pompen een hoogwaardige oplossing. Uit ervaring weten we

Nadere informatie

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-05 - 2015

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-05 - 2015 Vaillant Geysers Betrouwbaarder bestaat niet 01-05 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Efficiënt comfort Warm water waar u wilt Bent u op zoek naar een Geyser waarop u altijd kunt rekenen? Een

Nadere informatie

wie kan er in de toekomst kijken?

wie kan er in de toekomst kijken? Als we een gebouw optimaal willen ontwerpen, moeten we vandaag al een visie ontwikkelen wat we er de komende dertig jaar mee willen doen. Hoe kunnen we al die tijd een uitstekend comfort bieden aan de

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Compleet aanbod pushfi ttingen voor snelle, fl exibele montage

Compleet aanbod pushfi ttingen voor snelle, fl exibele montage Compleet aanbod pushfi ttingen voor snelle, fl exibele montage Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fi ttingen van metaal tot kunststof is bij u bekend. En dat is logisch,

Nadere informatie

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE voedingsindustrie en OEMs Nilfisk industriële stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsindustrie en OEMs Nilfisk is één van de wereldleiders voor

Nadere informatie

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits

Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Mobiele hoogvacuüm stofzuigunits Elektrische vacuüm units zijn ideaal voor de veeleisende schoonmaakactiviteiten in diverse industrieën, zoals in de voedselverwerking, de farmaceutica, bij poederlakken

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen

Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen Jowitherm, Uw partner in elektrisch verwarmen 2 Al meer dan 30 jaar geeft Jowitherm deskundig advies op het gebied van elektrisch verwarmen. Als volwaardig partner en adviseur van onder andere installatie

Nadere informatie

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers

With the future in mind. De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten. Condenserende ketels Boilers With the future in mind De ideale oplossing voor verwarmings- en warmwaterprojecten Condenserende ketels Boilers Projecten Our excellence ACV, sinds 1922 Belgisch fabrikant van oplossingen voor verwarming

Nadere informatie