Onze diensten. Inhoudsopgave

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze diensten. Inhoudsopgave"

Transcriptie

1 Onze diensten Inhoudsopgave 1. Beglazing 2 2. Brandwerende verf 3 3. Gevelbeplating 4 4. Kunststofvloeren 5 5. Mutatie onderhoud 6 6. Nieuwbouw utiliteit 7 7. Nieuwbouw woningbouw 8 8. Onderhoud 9 9. Spuitpleisterwerk Verbouw en renovatie Vochtstraaltechniek 12 Parkeergarage van Heekplein, Enschede

2 Beglazing Alle soorten glas Wij hebben grote ervaring met het leveren en plaatsen van diverse glassoorten ten behoeve van nieuwbouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden/renovaties. Wij plaatsen alle soorten glas zoals enkele beglazing, isolerende beglazing, veiligheidsbeglazing, zonwerende beglazing, geluidswerende beglazing en brandwerende beglazing. Het door ons geleverde glas wordt geplaatst volgens de huidige NENnormen. Specifieke glassoorten Herstel glasschade Ook voor glasherstel kunt u bij ons terecht. Een ruitbreuk wordt zo spoedig mogelijk gerepareerd. Isolatieglas kan na een dag worden geleverd. Indien noodzakelijk worden noodvoorzieningen aangebracht. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van beglazing en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

3 Brandwerende verf Industriële verfverwerking (airless) De toepassing van een brandwerende coating op staalconstructies is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds vaker komt het voor dat wij naast het standaard schilderwerk ook de applicatie, op de bouwplaats, van de brandwerende coating uitvoeren. De applicatie wordt door ons uitgevoerd met airless spuitapparatuur, de kwast of met de roller. Spinnerij Oosterveld 60min brandwerende verf Spinnerij Oosterveld Onze speciaal hiervoor opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat applicatie van brandwerende producten op de juiste manier plaatsvindt. Natte en droge laagdikten worden door ons geregistreerd en vastgelegd. In samenwerking met de verfleverancier worden vereiste certificaten verstrekt. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van brandwerende verf en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

4 Gevelbeplating Gecoilcoate en plastisol beplating Miljoenen vierkante meters gevels en daken zijn in Nederland bekleed met staalplaat. Evenals alle bouwmaterialen heeft ook deze ondergrond het juiste onderhoud nodig. Om de herkenbaarheid van bedrijven te waarborgen alsmede om esthetische redenen worden deze beplatingen vaak behandeld. Onderhoud Kleur toepassing bedrijfskleuren Onderhoud In de afgelopen jaren zijn door ons duizenden vierkante meters staalplaat behandeld. Enkele objecten: Makro Hengelo * Urenco Almelo * Grolsch binnenhaven * Phillips Nijmegen. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van schilderwerk op staalplaten en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

5 Kunststof vloeren Vloerafwerkingssystemen Fabrieken, magazijnen, parkeergarages, gallerijen, balkons... de eisen die aan een vloer worden gesteld zijn overal anders. Door de grote verscheidenheid aan toepassingen zijn er diverse vloerafwerkingssystemen ontwikkeld. Hoge eisen als vloeistofdichtheid, slag-, stoot- en slijtvast, reinigingseisen, antislipvereisten en elektrische geleiding zijn tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Philips Nijmegen Parkeergarage van Heekplein, Enschede Museum Valkhof Nijmegen Bonke heeft de afgelopen jaren diverse kunststof speciaalvloeren aangebracht. We geven u aan de hand van bovenstaande foto s graag een aantal referenties: Parkeergarage van Heekplein, Enschede Urenco, Almelo Phillips, Nijmegen Museum Valkhof, Nijmegen Rabobank Hengelo. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van kunststof vloeren en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen wij graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

6 Mutatie onderhoud Service onderhoud / brede dienstverlening Mutatie onderhoud wordt door ons zeer daadkrachtig aangepakt. Door een goede bereikbaarheid en flexibele planning kunnen wij snel oplossingen verzorgen. Leegstandskosten kunnen derhalve tot een minimum worden beperkt. Storm-, inbraak- en waterschade worden door ons adequaat verholpen. Ook voor graffiti verwijderen hebben wij de apparatuur en de deskundige medewerkers. Hetstel waterschade Herstel glasschade Verwijderen graffiti Planning Onze uitvoerende medewerkers staan hierbij in voor een hoge kwaliteit en snelle afhandeling. Bent u geïnteresseerd in oplossingen betreffende mutatie onderhoud, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

7 Nieuwbouw Utiliteit Gezondheidszorg - Onderwijs - Cultuur Bedrijven Van veel grote utiliteitsbouwprojecten zoals theaters, schouwburgen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen etc. hebben wij de afgelopen jaren het schilderwerk uitgevoerd. Met recht stellen wij dat onze ervaring groot is. Ervaren en vakkundig personeel alsmede goede werkbegeleiding zorgen op allerlei gebied voor goede oplossingen. Naast de gebruikelijke glas- en schilderwerkzaamheden kunnen wij ook het stucadoorwerk, kunststofvloerafwerking en brandwerende verfsystemen uitvoeren. ROC Hengelo Holland Casino, Enschede Wozoco Hengelo Enkele projecten waarvan het glas- en schilderwerk door ons is uitgevoerd: schouwburg Orpheus Apeldoorn, Rabotheater Hengelo, theater De Spiegel Zwolle, ROC Hengelo en Almelo, ziekenhuis SMT Hengelo, Gelre ziekenhuis te Zutphen, Forum gebouw Universiteit Wageningen en diverse gebouwen UT. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van schilderwerkzaamheden m.b.t. utiliteitsbouw en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

8 Nieuwbouw Woningbouw Aannemers en particulieren Van diverse woningbouwprojecten is door ons de afgelopen jaren het glasen schilderwerk uitgevoerd. Met recht kunnen wij zeggen dat onze ervaring op dit gebied groot is. Ervaren en vakkundig personeel alsmede goede werkbegeleiding zorgen op allerlei gebied voor goede oplossingen. Wij garanderen altijd een juiste prijs kwaliteitsverhouding. Vathorst Amesfoort Appartementen en woningen, Laares Laares Enschede Enkele projecten: 155 woningen Laurapark Hengelo, appartementen en woningen de Laares Enschede, appartementen en woningen Vathorst Amersfoort, woningen Wonen in de Wolken Lelystad, woningen en appartementen Almere. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van schilderwerkzaamheden m.b.t. nieuwbouw woningen en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

9 Onderhoud Zakelijke en particuliere markt In de loop der jaren heeft Bonke & Zn. zich ontwikkeld als een specialist op het gebied van onderhoud aan woningen en gebouwen. Op het gebied van onderhoudsbeheer proberen wij voorop te lopen. Voor een groot aantal opdrachtgevers zijn al vele werken uitgevoerd. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt heeft Bonke & Zn. onderhoudssenario s ontwikkeld. Opdrachtgevers waarvoor het schilderwerk door ons is uitgevoerd zijn o.a Woningbouwverenigingen, Overheidsinstellingen, Bedrijven, Gezondheidszorg, Onderwijs, Beleggers, Beheerders Ver. Van Eigenaren en Particulieren. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van schilderwerkzaamheden en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

10 Spuitpleisterwerk Stucadoorswerkzaamheden In de loop der tijd is spuitpleisterwerk een specialisme geworden van ons bedrijf. Wij hebben de apparatuur en de vakkundige mensen in huis om van de meest uiteenlopende projecten het schilderwerk in combinatie met het spuitpleisterwerk tot een succes uit te voeren. Door het stucwerk/spuitpleisterwerk in combinatie met het schilderwerk uit te voeren heeft u maar één aanspreekpunt en kunnen we de planning optimaal managen. Uitvlakken wanden Wandafwerking Java toren Spuitpleister techniek Ook bij kleine verbouwingen is het ideaal het stucwerk/wandafwerking te combineren met het schilderwerk. Wij hebben de afgelopen jaren bij diverse werken het spuitpleisterwerk uitgevoerd. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van spuitpleisterwerk en stucadoorswerk, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

11 Verbouw en Renovatie Zakelijke en particuliere markt Vele werken zijn de afgelopen jaren door ons gerealiseerd. Onze technische know-how garandeerd een grote toegevoegde waarde die noodzakelijk is voor het welslagen van een renovatie project. Het renoveren en opwaarderen van woningen, gebouwen en bedrijfspanden wordt door Bonke & Zn. uitgevoerd in onderaanneming maar ook als hoofdaannemer. De Maere Enschede Cubicus Politieacedemie Opdrachtgevers waarvoor het schilderwerk door ons is uitgevoerd zijn o.a Woningbouwverenigingen, Overheidsinstellingen, Bedrijven, Gezondheidszorg, Onderwijs, Beleggers, Beheerders Ver. Van Eigenaren en Particulieren. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van verbouw en renovatie en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

12 Vochtstraaltechniek Reinigingswerkzaamheden In de loop van de tijd kan de gevel van een pand behoorlijk vervuild raken. Vervuilde gevels zijn meestal storend. Het gebouw ziet er niet meer representatief en aantrekkelijk uit. Een gevolg van vervuiling van gevels is dat het de duurzaamheid ervan beïnvloed en zelfs schade aan kan richten. Hiervoor is onderhoud essentieel. Het reinigen en conserveren van gevels voorkomt dan ook gevelschade. Wij maken gebruik van vochtstralen, waardoor stofvorming tot het minimum wordt wordt beperkt en dus ook de overlast. Verwijderen walshuid Gevelreiniging, De Posten, Enschede Verwijderen graffiti Vochtstraaltechniek wordt ook gebruikt voor het verwijderen van oude verflagen, graffiti en het verwijderen van walshuid bij staalconstructies. Bonke heeft de afgelopen jaren bij diverse werken gebruik gemaakt van vochtstraaltechniek. Bent u geïnteresseerd in de toepassing van vochtstraaltechniek en de diverse mogelijkheden hieromtrent, dan komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU ww w.l ub ke. nl SCHOONMAAK OP In de loop der jaren (35 jaar) heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserijbranche in

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

BUITEN GEWOON SCHOON

BUITEN GEWOON SCHOON BUITEN GEWOON SCHOON reinigen van verhardingen Schoonmaak van diverse soorten verhardingen d.m.v. schrobben, vegen, borstelen, hogedrukstralen met heet water Verwijderen specifiek vuil, o.a. kauwgom, mos

Nadere informatie

Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie

Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie Civiel en corrosiebestrijding Onafhankelijk advies, onderzoek en management voor de bouw en industrie Laboratorium Vastgoed Advies O N A F H A N K E L I J K COT Onafhankelijk advies, onderzoek en management

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam Giesbers Arnhem heeft naam gemaakt als specialist in woningbouw,

Nadere informatie

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand

Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk. Referentiesheet Bedrijfspand Oersterk in vochtwering, voeg- en kitwerk Referentiesheet Bedrijfspand Bouwbedrijf Voegafdichting Van den vochtsanering Bogaard, Geldermalsen met vakwerkgarantie Uw complete partner voor voegafdichting

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

De filosofie van planmatig onderhoud

De filosofie van planmatig onderhoud De filosofie van planmatig onderhoud Effectiever, duurzamer en efficiënter onderhoud Effectiever, duurzamer en efficiënter onderhoud Inhoudsopgave 1. Inleiding Inleiding Filosofie resultaatgericht vastgoedonderhoud

Nadere informatie

Veelzijdig partner in bouw en renovatie. Transparant en menselijk van offerte tot en met realisatie en nazorg

Veelzijdig partner in bouw en renovatie. Transparant en menselijk van offerte tot en met realisatie en nazorg Veelzijdig partner in bouw en renovatie Transparant en menselijk van offerte tot en met realisatie en nazorg Goedendag, Consilium Total Care is een veelzijdige organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

MEESTERS IN KWALITEIT

MEESTERS IN KWALITEIT vastgoedonderhoud sinds 1894 MEESTERS IN KWALITEIT vijf jaar garantie op buitenschilderwerk KWALITEIT-OP-MAAT! Al sinds 1894 verrichten de vakschilders van Ham Schilderwerken in Velsen hun werkzaamheden

Nadere informatie

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse. Bouwbedrijf Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.com Inhoud 2 Referentielijst 3 Nieuwbouwprojecten 4/5 Renovatie

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS dak- en gevelwerken betonrenovatie Vloersystemen schilderwerken en coatings waterdichting industriële Renovatie 360 RENOVEREN EN BESCHERMEN Suerickx Industrial

Nadere informatie

WELKOM. Bedrijfspresentatie

WELKOM. Bedrijfspresentatie WELKOM Bedrijfspresentatie KANTOOR DE GROEP BOUW EN VASTGOEDONDERHOUD MISSIE VISIE Wij leveren hoogwaardige diensten die een zorgeloze oplossing bieden voor onze relaties. Onze ambitie, deskundigheid,

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

Handleiding BTW-tarief 9% pagina 1 van 5

Handleiding BTW-tarief 9% pagina 1 van 5 Handleiding BTW-tarief 9% pagina 1 van 5 HANDLEIDING BTW-TARIEF 9% In deze handleiding vindt u de verlaagde btw regelingen waar u in onze bedrijfstak mee te maken kunt krijgen. Allereerst worden de regelingen

Nadere informatie

Wij bouwen aan uw woonwensen!

Wij bouwen aan uw woonwensen! Wij bouwen aan uw woonwensen! es Bouw B.V. Dynamoweg 27, 2627 CG Delft T (015) 285 08 64 F (015) 261 40 72 E info@rdevriesbouw.nl I www.rdevriesbouw.nl Een totaalpakket voor es S Een totaalpakket voor

Nadere informatie

Woningverhuur & Leegstandbeheer

Woningverhuur & Leegstandbeheer Woningverhuur & Leegstandbeheer Inhoud Over RealVast 1 4 Verhuur & Beheer 2 Dienstverlening 5 Beheerpaketten Beheer 3 Leegstandbeheer Over RealVast RealVast is uw partner bij huur, verhuur en beheer en

Nadere informatie

Renoveren én brandwerend innoveren?

Renoveren én brandwerend innoveren? Welkom Renoveren én brandwerend innoveren? Als we geen 10 kunnen halen, gaan we minstens voor een voldoende. De dagelijkse problematiek in relatie tot brandwerende constructies en de werkelijkheid in

Nadere informatie

Welkom. John van der Hoeven, Han Theil Directie De Groep Bouw en Vastgoedonderhoud bv. www.de-groep.com

Welkom. John van der Hoeven, Han Theil Directie De Groep Bouw en Vastgoedonderhoud bv. www.de-groep.com www.de-groep.com www.de-groep.com Welkom Van harte welkom bij De Groep Bouw en Vastgoedonderhoud! Met meer dan 60 jaar ervaring en flinke slagkracht zijn wij één van de grotere bouw- en vastgoedonderhoudsbedrijven

Nadere informatie

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes De ideale basis voor de industrie Topkwaliteit industriële Coating Vloeren Duurzaam. Hygiënisch.

Nadere informatie

Specialist. Op het gebied van vastgoed en onderhoud. Schilders. Glaszetters Stucadoors. Bouw & verbouw

Specialist.   Op het gebied van vastgoed en onderhoud. Schilders. Glaszetters Stucadoors. Bouw & verbouw Specialist Op het gebied van vastgoed en onderhoud Schilders Glaszetters Stucadoors Bouw & verbouw www.rvbv.nl 088 6445000 info@rvbv.nl Goed voor het milieu en portemonnee Verduurzamen is de toekomst.

Nadere informatie

SCHILDEREN EN STUKADOREN VAN PARTICULIERE WONINGEN OUDER DAN 15 JAAR

SCHILDEREN EN STUKADOREN VAN PARTICULIERE WONINGEN OUDER DAN 15 JAAR Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten SCHILDEREN EN STUKADOREN VAN PARTICULIERE WONINGEN OUDER DAN 15 JAAR I. Algemene vragen 1. Wat wordt verstaan onder particuliere woningen? De term particuliere

Nadere informatie

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito»

Exclusive Terrazzo. Minerale bekleding type «granito» NL Exclusive Terrazzo Minerale bekleding type «granito» BEALSTONE is een minerale bekleding met een «terrazzo / granito» uitzicht. Met een dikte vanaf 2 mm biedt het onbeperkte mogelijkheden voor uw projecten,

Nadere informatie

Brandwering. Brandwerend glas. Pilkington Pyrostop. Pilkington Pyrodur

Brandwering. Brandwerend glas. Pilkington Pyrostop. Pilkington Pyrodur Brandwering Brandwerend glas Pilkington Pyrostop Pilkington Pyrodur Pilkington Pyrostop en Pilkington Pyrodur Bescherming en brandveiligheid Spaart mensenlevens Beperkt brandschade aan eigendommen en waardevolle

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder

De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder De Nieuwe Generatie Watergedragen Coatingsystemen voor de Industriële Schilder Coatright, De nieuwe Coatingsystemen voor DANKZIJ HET INNOVATIEVE MENGSYSTEEM IS ELKE KLEUR À LA MINUTE LEVERBAAR! Uniek is

Nadere informatie

MARÉ STEIGERBOUW PORTFOLIO

MARÉ STEIGERBOUW PORTFOLIO MARÉ STEIGERBOUW PORTFOLIO In deze informatiemap van Maré Steigerbouw, vindt u alle achtergrond informatie over ons bedrijf. Trots presenteren wij een portfolio van een aantal projecten die wij in het

Nadere informatie

VERFTECHNISCH ADVIES VOOR NIEUWBOUWSCHILDERWERK

VERFTECHNISCH ADVIES VOOR NIEUWBOUWSCHILDERWERK VERFTECHNISCH ADVIES VOOR NIEUWBOUWSCHILDERWERK JAAR VAN UITVOERING 2011 Opgesteld door: Contactpersoon: De heer S.M. Wagtelenberg Mobiel: 06 53156990 E mail: mwagtelenberg@wijzonol.com De heer B. Palland

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Plaatst u tuindeuren, een schuifpui, een dakraam of een dakkapel? Dan moet

Nadere informatie

schoon, schoner, schoonst

schoon, schoner, schoonst schoon, schoner, schoonst glasbewassing bouwschoon tuinonderhoud industriële reiniging compu G. Van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is een betrouwbaar, gecertificeerd schoonmaakbedrijf, actief in

Nadere informatie

Brandwering. Brandwerend glas. Pilkington Pyrostop Pilkington Pyrodur

Brandwering. Brandwerend glas. Pilkington Pyrostop Pilkington Pyrodur Brandwering Brandwerend glas Pilkington Pyrostop Pilkington Pyrodur Pilkington Pyrostop en Pilkington Pyrodur Bescherming en brandveiligheid Spaart mensenlevens Beperkt brandschade aan eigendommen en waardevolle

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal!

Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! Schoonmaak Beveiligen Catering Personeelsdiensten Horecadiensten Bouw- en installatietechniek Facility management Schoon! Veilig! Smakelijk! Flexibel! Proost! Solide! Integraal! De juiste mensen op de

Nadere informatie

EGA-FLOOR-TEC INDUSTRIËLE GIETVLOEREN OPLOSSINGEN VOOR SNELLE VLOERRENOVATIES

EGA-FLOOR-TEC INDUSTRIËLE GIETVLOEREN OPLOSSINGEN VOOR SNELLE VLOERRENOVATIES EGA-FLOOR-TEC INDUSTRIËLE GIETVLOEREN OPLOSSINGEN VOOR SNELLE VLOERRENOVATIES INDUSTRIËLE GIETVLOEREN PRODUCTIEBEDRIJVEN INDUSTRIËLE GIETVLOEREN VOOR (PARKEER)GARAGES ZWAAR VERKEER VEILIGHEID EN UITSTRALING

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten

Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten SCHILDEREN EN STUKADOREN VAN PARTICULIERE WONINGEN OUDER DAN 2 JAAR I. Algemene vragen 1. Ingangstermijn verruiming lage BTW-tarief schilderen en stukodoren

Nadere informatie

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie? Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bezoekadres : Steiger 8, 6581 KZ Malden Telefoon : +31 (0)24-358 56 61 Fax : +31 (0)24-358 58 41 E-mail : info@dapan.nl Website : www.dapan.nl

Nadere informatie

Sikkens Redox, helderheid in metaalbescherming

Sikkens Redox, helderheid in metaalbescherming Infoblad 1270 Sikkens Redox, helderheid in metaalbescherming Verfsystemen voor onderhoud in de woning- en utiliteitsbouw Staal, verzinkt staal, aluminium voor elk type ondergrond staat het juiste verfsysteem

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

Ultra dun en duurzaam

Ultra dun en duurzaam Ultra dun en duurzaam Old Style Duurzaamheid en authentiek Old Style is ultra dun glas, maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style is dat bestaande gevelaanzichten,

Nadere informatie

GEEN ZORGEN. Het bouwproces is veelzijdig, wij ook!

GEEN ZORGEN. Het bouwproces is veelzijdig, wij ook! GEEN ZORGEN Het bouwproces is veelzijdig, wij ook! Remmers ontzorgt u n Opdrachtgevers n Architecten n Aannemers n Onderaannemers n Applicatiebedrijven Bouwen doe je samen GEEN ZORGEN Wie met de meest

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

van der Wal Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE

van der Wal Applicatietechniek van der Wal, specialist in kunststofvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren en UCRETE van der Wal Applicatietechniek van der Wal Kunststofvloeren, industrievloeren en bedrijfsvloeren voor industrie, chemie, bedrijfsleven en overheid We denken mee, komen met oplossingen, werken vlot en vakkundig

Nadere informatie

A HECHTINGSPROEFKIT (HPK) WWW.ONDERHOUDNL.NL/HPK

A HECHTINGSPROEFKIT (HPK) WWW.ONDERHOUDNL.NL/HPK A HECHTINGSPROEFKIT (HPK) WWW.ONDERHOUDNL.NL/HPK Bepaling van de hechting van verf op hout : de HPK (HechtingsProefKit) versie 2015 1. Voorwoord Dit document is opgesteld door de Commissie Verf op Hout.

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

Niveau 2: Schilder (2 jaar BBL) Glaszetter (2 jaar BBL) Industrieel lakverwerker (2 jaar BBL) Metaalconserveerder (2 jaar BBL)

Niveau 2: Schilder (2 jaar BBL) Glaszetter (2 jaar BBL) Industrieel lakverwerker (2 jaar BBL) Metaalconserveerder (2 jaar BBL) Schilderen Schilderen Kijk eens rond in je eigen kamer. Wat heeft er allemaal een verflaag? De muren, de kozijnen, de plinten, het plafond. Alles bijna dus. En een mooi kleurtje staat natuurlijk ook wel

Nadere informatie

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek GLAS & ROEDEN HELDER IN ISOLATIE & de sfeermaker bij uitstek Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Sikkens 5-stappenplan

Sikkens 5-stappenplan Infoblad 1330 Sikkens 5-stappenplan Plan om faalkosten rond schilderwerk aan nieuwbouwprojecten te voorkomen Faalkosten in nieuwbouwprojecten zijn terecht een bron van zorg voor elke bouwpartij. Sikkens

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het beschermen van

Nadere informatie

BESCHERMEN EN BEHOUDEN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK

BESCHERMEN EN BEHOUDEN MULTIDISCIPLINAIRE AANPAK Als je wat wilt, moet je er helemaal voor gaan. Dat is wat wij geloven. Bovendien is bij Venko niets vanzelfsprekend. Elk project zien we als een uitdaging die wij met succes willen afronden. OUTDOOR:

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten ONDERHOUDSADVIES Planhus Onderhouds en schilder advies Planhus Geachte heer/mevrouw, U hebt gekozen voor een houten huis. Dat is een bewuste, verstandige keuze waarmee wij u van harte mee feliciteren.

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

Een duizendpoot in uw organisatie

Een duizendpoot in uw organisatie Een duizendpoot in uw organisatie Alles wat u altijd al wilde weten over Facilitaire flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid zijn tegenwoordig kwaliteiten

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

: Beoordeling schilderwerk damwandbeplating

: Beoordeling schilderwerk damwandbeplating Titel Oorspronkelijke titel Auteur Bron : Beoordeling schilderwerk damwandbeplating : Idem : Verf Advies Centrum : Intern rapport Inleiding De gevels van een Sport- en Evenementenhal zijn bekleed met damwandprofielen

Nadere informatie

HOKSBERGEN MAKELAARDIJ

HOKSBERGEN MAKELAARDIJ ENERGIESTRAAT 6, 8, 10 8263 AG KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 Te koop beleggingsobject Algemene gegevens Adres gegevens Energiestraat 6,

Nadere informatie

TE KOOP/TE HUUR BEDRIJFSUNITS DE KOPPELING ONDERNEEM HET IN ANGERLO

TE KOOP/TE HUUR BEDRIJFSUNITS DE KOPPELING ONDERNEEM HET IN ANGERLO TE KOOP/TE HUUR BEDRIJFSUNITS DE KOPPELING ONDERNEEM HET IN ANGERLO Ligging en bereikbaarheid Business Centrum De Koppeling is gesitueerd op bedrijvenpark De Koppeling en ligt in de gemeente Zevenaar.

Nadere informatie

Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten

Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten Verlaagd BTW-tarief op arbeidsintensieve diensten STUKADOREN VAN PARTICULIERE WONINGEN OUDER DAN 2 JAAR I. Algemene vragen 1. Ingangstermijn verruiming lage BTW-tarief Stukadoren Per 15 september 2009

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

WIJ BIEDEN VAKWERK IN UITDAGENDE BETONPROJECTEN

WIJ BIEDEN VAKWERK IN UITDAGENDE BETONPROJECTEN WIJ BIEDEN VAKWERK IN UITDAGENDE BETONPROJECTEN Al meer dan dertig jaar biedt Aannemingsbedrijf Van de Camp-Verstegen bv zijn opdrachtgevers flexibiliteit, heldere communicatie en vakwerk door ervaren

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Bouwt u een aanbouw, serre of erker, plaatst u tuindeuren, een schuifpui,

Nadere informatie

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Vlampunt ISO 3679 Method 1 27 C

Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Vlampunt ISO 3679 Method 1 27 C Approved 18521 1,2 18521 Ionenwisseling antifoulings ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een één component acrylic, hydrolyserende antifouling coating gebaseerd op ionenwisseling technologie.

Nadere informatie

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG GECERTIFICEERD KOMO DAKDEKKERS- BEDRIJF RENOVATIE RESTAURATIE NIEUWBOUW Verkoelendak Nederland: specialist in daken en gevels Verkoelendak Nederland is al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Hermans Schilderwerken

Bedrijfsnaam: Hermans Schilderwerken Editie: september 2012 Veveo Views zijn interviews die zijn opgesteld m.b.v. van vaste vraagstellingen. Deze interviews zullen landelijk plaats gaan vinden, in samenwerking met de eindgebruikers. Veveo

Nadere informatie

Aanpak en preventie Gebr. Griekspoor Coating Services BV

Aanpak en preventie Gebr. Griekspoor Coating Services BV Aanpak en preventie WAT IS GRAFFITI? Graffiti is meervoud van graffito, wat krassen/krabben in het Latijns betekend. Het bestaat meer dan 2000 jaar en werd al beoefend door de Grieken, Romeinen en Maya

Nadere informatie

Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V.

Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V. Welkom in de wereld van VSM Sloopwerken B.V. VSM Sloopwerken B.V. is nationaal én internationaal actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken & asbestverwijdering in de volgende disciplines: Utiliteit-

Nadere informatie

http://www.onderhoudnl.nl/ledennet/nieuws-en-dossiers/losse-dossiers/handleiding

http://www.onderhoudnl.nl/ledennet/nieuws-en-dossiers/losse-dossiers/handleiding pagina 1 van 5 Welkom Nijhuis Sch.werken BV, Dirk Contact Route Disclaimer Privacy Naar openbare we LEDENWEBSITE mijnonderhoudnl Nieuws Producten en Diensten HANDLEIDING BTW-TARIEF 6% Share In deze handleiding

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Minder CO2-uitstoot en efficiënter omgaan met de beschikbare energie. Daar speelt Cogas Duurzaam op in door te investeren in goed functionerende en duurzame

Nadere informatie

Klein Poelhuis. Konstruktie bv Hallenbouw Speciale projecten Industrie Trappen & Hekwerken Bruggen & Infra Woningbouw

Klein Poelhuis. Konstruktie bv Hallenbouw Speciale projecten Industrie Trappen & Hekwerken Bruggen & Infra Woningbouw Klein Poelhuis Konstruktie bv Hallenbouw Speciale projecten Industrie Trappen & Hekwerken Bruggen & Infra Woningbouw Postadres: Postbus 98-7100 AB Winterswijk Telefoon: (+31) 543 561 250 Fax: (+31) 543

Nadere informatie

PRECIES WAT U MOET WETEN OVER VEILIG- HEIDSGLAS

PRECIES WAT U MOET WETEN OVER VEILIG- HEIDSGLAS PRECIES WAT U MOET WETEN OVER VEILIG- HEIDSGLAS Draadglas: veilig of onveilig? zie pagina 3 Koninklijke OnderhoudNL, ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie,

Nadere informatie

algemene schilderwerken

algemene schilderwerken algemene schilderwerken Hieronder verstaan we, het schilderen van muren, plafonds, ramen en deuren. Een binnenmuur wordt meestal geschilderd met latexverf of acrylaatverf, dit zijn verfsoorten op waterbasis.

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE

DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE DAKWERKEN BURGERLIJKE BOUWKUNDE VLOERSYSTEMEN SCHILDERWERKEN EN COATINGS GEVELWERKEN WATERDICHTINGSSYSTEMEN ONDERHOUD EN 360 RENOVATIE VAN UW INDUSTRIËLE SITE

Nadere informatie

Duurzame slijtlagen in één dag. Kwalitatief hoogwaardige slijtlagen op bruggen en hellingbanen

Duurzame slijtlagen in één dag. Kwalitatief hoogwaardige slijtlagen op bruggen en hellingbanen Duurzame slijtlagen in één dag Kwalitatief hoogwaardige slijtlagen op bruggen en hellingbanen Een wegdek met schade of slijtage brengt de veiligheid van weggebruikers in gevaar. Het is dan ook sterk aan

Nadere informatie

Het Jadon reinigingsmiddel is water, puur water. Voor een schone Stad

Het Jadon reinigingsmiddel is water, puur water. Voor een schone Stad Voor een schone Stad Voor en na H2O De professionals Jadon heeft jarenlang ervaring in het reinigen van bestratingen, en het verwijderen van kauwgom in de openbare ruimte. Met onze unieke reinigingstechniek

Nadere informatie

VERFTECHNISCH ADVIES VOOR ONDERHOUDSCHILDERWERK

VERFTECHNISCH ADVIES VOOR ONDERHOUDSCHILDERWERK VERFTECHNISCH ADVIES VOOR ONDERHOUDSCHILDERWERK JAAR VAN UITVOERING 2013 Opgesteld door: De heer J.W. Kamp Mobiel: 06 12582662 E mail: jwkamp@wijzonol.nl Van Wijhe Verf BV Russenweg 14 8041 AL ZWOLLE Postbus

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel Het isolatieglas met jaloezieën TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT sunblind visor privacy protection De ideale glasgevel In moderne gevels, met name bij structurele beglazing, is goed zonwerend glas een must.

Nadere informatie

SALVAGE & CALAMITEITEN

SALVAGE & CALAMITEITEN SALVAGE & CALAMITEITEN Speciale gebeurtenissen in het bestaan van CBJ 1991: Realisatie Machinepark Verhuur eigen machines & 2001: Realisatie eigen Machinepark & aanvang verhuur apparatuur Wie we zijn CBJ

Nadere informatie

Verlaagd btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen

Verlaagd btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen Regelingen en voorzieningen CODE 3.3.2.51 Verlaagd btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen bronnen Nieuwsbericht miniserie van Financiën, 31.8.2010; www.minfin.nl Besluit van

Nadere informatie

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud 2.500 60 klanten medewerkers 15 We werken voor opdrachtgevers in de retail en utiliteit, vastgoed, woningbouw en particuliere sector Met onze ervaren specialisten

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Aandachtspunten voor de toepassing van 1351 Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin

Aandachtspunten voor de toepassing van 1351 Sigma Multifinish Aqua Cladding Satin is een watergedragen aflak voor buiten en binnen op basis van acrylaat. Het product is ontwikkeld voor het schilderen van gevelbeplating en sandwich profielen behandeld met PVDF, polyester, epoxy en PVC

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

Hoe krijgt u dit schoon?

Hoe krijgt u dit schoon? Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen Hoe krijgt u dit schoon? Dat hoeven wij u niet voor te kauwen! De professionals Jadon heeft jarenlang ervaring in het reinigen van bestratingen en het verwijderen

Nadere informatie

De Vlaamse Renovatiedag in een notendop

De Vlaamse Renovatiedag in een notendop Persmoment De Vlaamse Renovatiedag in een notendop Openhuizendag Initiatief van NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren 18 de editie Doelpubliek: toekomstige verbouwers Gratis Uniek. Meer dan een namiddag huisjes

Nadere informatie

Een mooie gevel verdient STACKSER

Een mooie gevel verdient STACKSER GALLERY Welkom bij STACKSER STACKSER BV is al 20 jaar leverancier van metalen dak- en gevelsystemen. Met een uitgebreid productengamma en de exclusieve levering van diverse mooie merken, kan STACKSER als

Nadere informatie

v Garages en parkeergarages 97

v Garages en parkeergarages 97 Inhoud Pagina 1. Index gebouwtypen 10 2. Onderhoudskosten 21 3. Gebouwtypen 28 H Woningen 29 v Garages en parkeergarages 97 C Kantoren 105 F Bedrijfsgebouwen 134 B Winkels 151 Herbestemming 163 S Overige

Nadere informatie

natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten marmer polijsten

natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten natuursteen polijsten marmer polijsten almelo almere amersfoort amsterdam apeldoorn arnhem amsterdam belgisch hardsteen belgische hardsteen blauwe hardsteen boxmeer breda vloer schuren vloer schuren vloer schuren schuren schuren schuren vloeren

Nadere informatie

Inspectie schilderwerk Metrostation Sloterdijk te Amsterdam

Inspectie schilderwerk Metrostation Sloterdijk te Amsterdam Inspectie schilderwerk Metrostation Sloterdijk te Amsterdam Rapportgegevens Opdrachtgegevens VAC20141047RAP GVB 26 maart 2014 1E054VAC04 Hans Koster 1993-2014 Verf Advies Centrum B.V., alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie