enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms"

Transcriptie

1 enzymatisch reinigen detecteren en verwijderen van biofilms

2 Voedselveiligheid uw hygiënenormen naar een nog hoger plan Het waarborgen van de kwaliteit van uw eindproduct en de voedselveiligheid; u bent er dagelijks mee bezig. Bent u gevrijwaard van onzichtbare bedreigingen en risico s? De kwaliteit van voedingsmiddelen is sterk gelinkt aan de hygiëne van productiemiddelen die het bateriologisch niveau van een product kunnen beïnvloeden. Garandeer optimale hygiëne met het vernieuwende assortiment enzymatische producten dat Qlean-tec in samenwerking met Realco biedt. Realco is een biotechnisch bedrijf en marktleider op het gebied van enzymatische hygiëneoplossingen voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie. Met unieke, gepatenteerde methoden en procedures worden bacteriële verontreinigingen als biofilm eenvoudig aangetoond en zeer effectief verwijderd. Ontdek de werking van enzymen en ervaar de vele voordelen. garandeer optimale hygiëne Van zuivelfabrieken tot slachthuizen en fabrieken voor kant-en-klaar maaltijden: in samenwerking met Realco zorgt Qlean-tec ervoor dat de voedingsmiddelenindustrie kan rekenen op: Minder risico op voedselbesmettingen Een hoger comformiteitspercentage van eindproducten t.a.v. microbiologische aspecten Een langere houdbaarheidsduur van eindproducten Een beter beheer van het afvalwater Een duurzaam beleid absolute controle Realco De expertise van Realco gaat al meer dan 25 jaar terug, met research naar biologische methoden voor de behandeling van afvalwater. In de loop der jaren heeft Realco zich gespecialiseerd in industriële biotechnologie. Samenwerkingen met o.a. universiteiten en onderzoekscentra, hebben geleid tot baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van enzymatische producten en procedures, met als resultaat diverse patenten. Inmiddels wordt de expertise o.a. ingezet in sectoren als de voedingsmiddelenindustrie en grootkeukens.

3 Enzymen wat en waarom reinigend & zuiverend Enzymen zijn natuurlijk eiwitten, die worden geproduceerd door gisting. Enzymen reageren met organische verontreinigingen; ze vernietigen elke organische stof en zetten deze om in kleine wateroplosbare resten. De afgebroken resten worden eenvoudig opgenomen door bacteriën, die er tijdens het waterzuiveringsproces voor zorgen dat de deeltjes weer omgezet worden in natuurlijke bestandelen. Dankzij enzymen wordt de bacteriële activiteit versneld. Enzymatisch reinigen is daarmee aanzienlijk beter voor het milieu dan traditionele reiniging, omdat afvalwater ook gezuiverd wordt. Veilig Traditionele reinigings- en desinfectiemiddelen zijn vaak schadelijk voor mens, materiaal en milieu. De enzymatische middelen die door Realco zijn ontwikkeld, zijn juist heel veilig en niet agressief. effectief, veilig & duurzaam Effectief De enzymatische middelen zijn in staat hele specifieke, besmettingsgevaarlijk vervuiling als biofilm aan te pakken. Biofilm is resistent tegen traditionele middelen. Enzymatische reinigingsmiddelen hebben daarentegen een buitengewoon krachtige werking op biofilm vervuiling. Gegarandeerd duurzaam Directe afvalwaterzuivering 100% biologisch afbreekbaar, waar de EU-wetgeving 70% vereist Gebruik van hernieuwbare grondstoffen; stoffen waarvan de voorraad zich in korte tijd herstelt. Nog meer voordelen Diepgaande reinigingsresultaten Eenvoudige werkwijze Werkzaam bij moeilijke omstandigheden als lage temperaturen Besparing van tijd, energie en water (makkelijker afspoelbaar) organische stof enzymen wateroplosbare delen bateriën natuurlijke basisstoffen

4 Biofilm onzichtbaar gevaar broeinest van bacterien Biofilms zijn broeinesten van bacteriën die zich vormen op zowel open als gesloten oppervlakken in de voedingsmiddelenindustrie: warmtewisselaars, bakken, koelsystemen, leidingen, membraanfilters, etc. Een biofilm is opgebouwd uit micro-organismen en organische polymeren en ontstaat door ophoping van bacteriën. Voor bacteriën geldt dat de hechting op het oppervlak steeds groter en krachtiger wordt, naarmate ze er langer zitten. Er vormt zich een laag die de bacteriën als het ware inkapselt. Ernstige besmetting Een biofilm leidt tot ernstige besmetting van eindproducten. Belangrijke kiemen die bijvoorbeeld bij biofilm aan het licht komen zijn Listeria en Salmonella. Gevolgen: Kwaliteit en uiterste consumptiedatum van eindproducten dalen. Onregelmatige en oncontroleerbare besmettingen. Dalende productivteit. Risico op sluiting van productlijnen. detecteren & verwijderen met enzymen Is de biofilm eenmaal gevormd, dan is deze nauwelijks te verwijderen. Bacteriële biofilms zijn resistent tegen biociden. Traditionele reinigings- en desinfectiemiddelen kunnen een biofilm niet verwijderen. Om de biofilm aan te pakken moet eerst de organische laag vernietigd worden. Pas daarna zijn de vrijgekomen bacteriën vatbaar voor ontsmettingsmiddelen. De oplossing: enzymen In een sector waar zo n hoog niveau van hygiëne is vereist als de voedingsmiddelenindustrie, brengt de opbouw van biofilm een uitermate groot risico. Gelukkig is de oplossing voorhanden en eenvoudig! In samenwerking met Realco biedt Qlean-tec een unieke oplossing voor de aanpak van biofilms, met de technologie die Realco heeft ontwikkeld op basis van enzymen: eerst de biofilm detecteren, daarna verwijderen.

5 BIOREM gepatenteerde oplossing De technologie van Realco is erop gericht biofilm snel en adequaat aan te tonen en te verwijderen met een zeer specifiek assortiment enzymatische producten. Dankzij een gecombineerd programma van curatieve en preventieve behandeling, worden maximale kwaliteitsnormen behaald, die nooit door traditionele producten geëvenaard kunnen worden. 1. Audit Er vindt een volledige, nauwkeurige audit plaats van OPC installaties en CIP reinigingssystemen. Hierbij worden besmettingen aangetoond, gelokaliseerd en ook gekwantificeerd. Met behulp van de biofilm detectiekit kan Qlean-tec nu ook een methode toepassen die binnen enkele minuten biofilm aantoont op open oppervlakken. Daar waar sprake is van biofilm besmetting kleurt het oppervlak duidelijk blauw. baanbrekende oplossing 2. Curatieve behandeling Voor uw specifieke installatie wordt een reinigings- en desinfectieprotocol opgesteld. Om biofilm te bestrijden is een assortiment ontwikkeld dat is samengesteld op basis van een speciale enzymencocktail: BIOREM. Deze pakken de organische matrix van de biofilm aan, zodat het beschermende hulsel om de bacteriën wordt verwijderd. Daarna werkt de formule volop in op de bacteriën zelf. 3. Preventieve behandeling Biofilm heeft de nare eigenschap zich opnieuw te ontwikkelen. Om dit te voorkomen wordt na de behandeling een preventief reinigingsplan voor u opgesteld, zodat uw installaties te allen tijde veilig zijn. Reiniging met enzymatische producten wordt dan opgenomen in uw standaard reinigingsprotocollen. verbeter uw houdbaarheid Uw voordelen: De productiviteit blijft in stand. De kwaliteit van de producten blijft gewaarborgd. De houdbaarheidsduur wordt sterk verbeterd.

6 Membraanfilters nieuwe oplossing; krachtige prestaties Reiniging op basis van enzymen is niet alleen de oplossing voor biofilms, de methode kan ook uitstekend toegepast worden voor het reinigen van membraanfilters. Ook hier is sprake van een laag organische vervuiling die gebroken moet worden. De laag organische stoffen die membraanfilters in de loop van de tijd verstoppen, wordt door de hydrolyse werking van enzymen vloeibaar gemaakt. De vervuiling wordt ontbonden waarna het eenvoudig afgevoerd kan worden. Het toepassen van enzymatische producten voor het reinigen van membraanfilters zorgt ervoor dat de aanvangsdebieten volledig worden hersteld. herstel optimaal debiet Voordelen Herstel van optimale filterdoorstroming. Enzymatische producten zijn niet agressief waardoor filters een langere levensduur hebben. Enzymatische producten zijn werkzaam bij een neutrale ph Enzymatische producten zijn werkzaam bij lage temperaturen (40-50 C). Besparing van energie (door lagere temperaturen). Besparing van tijd, door aanzienlijk snellere reinigingsprocedure. Besparing in producten, er is veel minder product nodig voor een optimaal resultaat. Voorkomt opbouw van biofilm en dus besmettingsgevaar. Zeer positief voor het milieu; 100% biologisch afbreekbaar en werkt zuiverend in het afvalwater.

7 vis: optimale houdbaarheid zuivel: kwaliteitswinst slachterij: herstel normen Uit de praktijk winst in alle sectoren 50% verbetering uiterste consumptiedatum Doel: Verbeteren productiviteit en kwaliteit bij een fabrikant van vis- en schaaldieren. Aanpak: Aanwezigheid biofilm aangetoond, zowel op open oppervlakken als in gesloten circuit. Curatieve behandeling uitgevoerd, gevolgd door een preventieve behandeling, waarna enzymatische reiniging in het reinigingsprotocol is opgenomen om herhaling te voorkomen. Resultaat: Kwaliteitsverbetering en een stijging van de uiterste houdbaarheidsdatum met 6 tot 9 dagen! Terug op het juiste niveau Doel: Oplossen talrijke niet-conforme productiebatches bij een zuivelfabrikant. Aanpak: Biofilmdetectie methode uitgevoerd, waardoor biofilm aangetoond werd in de kuip van de installatie. Curatieve behandeling uitgevoerd, gevolgd door een preventieve behandeling, waarna enzymatische reiniging in het reinigingsprotocol is opgenomen om herhaling te voorkomen. Resultaat: Handhaving kwaliteit van de productie op een bacterieel niveau volgens de industriële normen. Doeltreffend! Doel: Oplossen reinigingsproblemen bij lage temperaturen in slachterij (verwijdering dierlijke resten). Aanpak: Gedeeltelijke vervanging traditionele middelen door enzymatische producten. Resultaat: Herstel van de hygiënenormen en een enorme tijdbesparing! Bij de inzet van enzymatische middelen kan de fase van handmatig schrobben achterwege gelaten worden.

8 Rendementsweg 24 NL-3641 SL Mijdrecht Postbus 1056 NL-3640 BB Mijdrecht T. +31 (0) F. +31 (0)

Even voorstellen. Workshop: Bedreigingen aanpakken door goed hygiënebeleid maart 2016, Dirk Bakker en Daan van Empel

Even voorstellen. Workshop: Bedreigingen aanpakken door goed hygiënebeleid maart 2016, Dirk Bakker en Daan van Empel Workshop: Bedreigingen aanpakken door goed hygiënebeleid 10 maart 2016, Dirk Bakker en Daan van Empel Even voorstellen Dirk Bakker Van Iperen, Technisch directeur Tel: 0186-578888 E: bakkerd@iperen.com

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD BIOTECHNOLOGISCHE REINIGINGSMIDDELEN

INFORMATIEBLAD BIOTECHNOLOGISCHE REINIGINGSMIDDELEN INFORMATIEBLAD BIOTECHNOLOGISCHE REINIGINGSMIDDELEN VOORWOORD In de Benelux alleen wordt in de professionele markt elk jaar meer dan 10 miljard kg chemie gebruikt voor de reiniging. Dit verbruik heeft

Nadere informatie

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen Schuimreiniging EcoFoam 4 Krachtige, schuimende, industriële reiniger/ontvetter Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ingebrande oliën en vetten in bakplaten, ovens,... 307-500000 307-500001 *222

Nadere informatie

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT De kracht van de natuur SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en

Nadere informatie

onze heldere kijk op hygiëne in tank cleaning in food transport

onze heldere kijk op hygiëne in tank cleaning in food transport onze heldere kijk op hygiëne in tank cleaning in food transport Reiniging en desinfectie volgens de hygiënenormen WWW.QLEANTEC.COM Tank Cleaning & voedselveiligheid Bedrijven die levensmiddelen produceren,

Nadere informatie

Tank Cleaning Food Transport

Tank Cleaning Food Transport Tank Cleaning Food Transport Reiniging en desinfectie volgens: HACCP, GMP, ISO 22000, BRC/IFS Tank Cleaning & voedselveiligheid Bedrijven die levensmiddelen produceren, vervoeren, verhandelen, bewerken,

Nadere informatie

[ TAP REINIGINGS DIENST ] INFORMATIE REINIGEN BIERLEIDINGEN

[ TAP REINIGINGS DIENST ] INFORMATIE REINIGEN BIERLEIDINGEN [ TAP REINIGINGS DIENST ] TECHNOLOGIE VAN REINIGING 1. DOEL VAN REINIGING EN DESINFECTIE A ) VERWIJDEREN VAN VERONTREINIGING ANORGANISCHE NEERSLAG: BIERSTEEN en KALKSSTEEN ORGANSCHE NEERSLAG: HOPHARS-EIWIT

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Poseidon. Bayrol. spa s Chemicaliën

Poseidon. Bayrol. spa s Chemicaliën Poseidon Bayrol spa s Chemicaliën ONMISBAAR : DE PH-WAARDE AANPASSEN De aanpassing van de ph is de eerste stap om een evenwichtig water te krijgen dat het beste zwemcomfort mogelijk maakt. Het handhaven

Nadere informatie

Novochem Water Treatment

Novochem Water Treatment Novochem Water Treatment Ketelwater, Koelwater, Afvalwater Novochem Water Treatment is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van procesadditieven en chemicaliën voor waterbehandeling.

Nadere informatie

Retail. Supermarkten. Non-food

Retail. Supermarkten. Non-food Retail Supermarkten Non-food Schone rekken en schappen, een schone vloer, hygiënische sanitaire ruimten. Prettig voor uw personeel, prettig voor uw klanten. En prettig voor u. U heeft alle belang bij een

Nadere informatie

t veilige alternatief voor zandstralen...

t veilige alternatief voor zandstralen... Safety cleaning products t veilige alternatief voor zandstralen......na zes jaar ontwikkeling en twee jaar wetenschappelijk testen, is er nu een doorbraak in grondig èn veilig reinigen... t Is wetenschappelijk

Nadere informatie

FIPAH presenteert: Opslag en dosering van hulpstoffen voor beton en mortel

FIPAH presenteert: Opslag en dosering van hulpstoffen voor beton en mortel FIPAH presenteert: Opslag en dosering van hulpstoffen voor beton en mortel FIPAH - DOEL - Federatie voor invoerders en producenten van hulpstoffen (sinds 1980) Actieradius uitgebreid naar daarbijhorende

Nadere informatie

Probiotische reiniging en hygiëne

Probiotische reiniging en hygiëne Probiotische reiniging en hygiëne De basis Dr. Robin Temmerman PhD in Microbiology Inleiding Het komt de laatste jaren steeds vaker in het nieuws: gevaarlijke resistente superbacteriën. Steeds meer ziektes,

Nadere informatie

SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD

SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD SOMS MOET JE OM VOORUIT TE GAAN EVEN TERUG IN DE TIJD CITY M AIR PURIFIER VAN CAMFIL Camfil Clean Air Solutions 1 FEITEN: MET ONZE LUCHTREINIGERS GAAT U DUIZENDEN JAREN TERUG IN DE TIJD. In enkele uren

Nadere informatie

Module 2 Reinigingstechnologie en Hygiëne in de voedselindustrie

Module 2 Reinigingstechnologie en Hygiëne in de voedselindustrie Module 2 Reinigingstechnologie en Hygiëne in de voedselindustrie Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie. De verantwoordelijkheid voor deze publicatie ligt uitsluitend bij

Nadere informatie

Milieuvriendelijke en efficiënte desinfectie zonder chemicaliën en toxische additieven enkel elektriciteit, zout en water?

Milieuvriendelijke en efficiënte desinfectie zonder chemicaliën en toxische additieven enkel elektriciteit, zout en water? Milieuvriendelijke en efficiënte desinfectie zonder chemicaliën en toxische additieven enkel elektriciteit, zout en water? Dankzij een uiterst efficiënte en stabiele diaphragma electrolyse produceert ANOLYTECH

Nadere informatie

Microbiële reiniging

Microbiële reiniging Microbiële reiniging Inleiding Ondanks intensieve hygiëneprotocollen en desinfectieprocedures blijven de problemen met ziekte verwekkende bacteriën zich opstapelen. De voornaamste reden is het gebrek aan

Nadere informatie

Micro-organismen (1)

Micro-organismen (1) Inleiding Ondanks intensieve hygiëneprotocollen en desinfectieprocedures blijven de problemen met ziekte verwekkende bacteriën zich opstapelen. De voornaamste reden is het gebrek aan aandacht voor de omgeving

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Nanovezelfiltertechnologie

Nanovezelfiltertechnologie Nanovezelfiltertechnologie 1 Nanovezelfiltertechnologie heeft overduidelijke voordelen Gezien haar superieure prestaties in diverse industrieën en onder de meest veeleisende omstandigheden, is het nanovezelmedium

Nadere informatie

ALGEMENE DIENSTEN. G l o b a l e x p e r t i s e i n p l a t e h e a t e x c h a n g e r m a i n t e n a n c e

ALGEMENE DIENSTEN. G l o b a l e x p e r t i s e i n p l a t e h e a t e x c h a n g e r m a i n t e n a n c e ALGEMENE DIENSTEN Allround expertise in het onderhoud van platenwarmtewisselaars G l o b a l e x p e r t i s e i n p l a t e h e a t e x c h a n g e r m a i n t e n a n c e HET GROOTSTE ONDERHOUDSCENTRUM

Nadere informatie

Sphere. VitroSphere nano NIEUW! Pool Fresh!Up De unieke, DIN-gecertificeerde glasfilterparels voor uw zwembadfilter. Glas-Helder water DIN

Sphere. VitroSphere nano NIEUW! Pool Fresh!Up De unieke, DIN-gecertificeerde glasfilterparels voor uw zwembadfilter. Glas-Helder water DIN NIEUW! Pool Fresh!Up 2013 Vitro Sphere Glas-Helder water VitroSphere nano De unieke, DIN-gecertificeerde glasfilterparels voor uw zwembadfilter. 19603 6Getest conform DIN 19 03 en KSW-richtlijn DIN Getest

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

VERORDENINGEN. (Voor de EER relevante tekst)

VERORDENINGEN. (Voor de EER relevante tekst) L 125/10 VERORDENINGEN VERORDENING (EU) 2015/786 VAN DE COMMISSIE van 19 mei 2015 tot vaststelling van criteria voor de aanvaardbaarheid van zuiveringsprocedés die worden toegepast op producten die bedoeld

Nadere informatie

De Climalife aanbevelingen

De Climalife aanbevelingen REINIGING De Climalife aanbevelingen Uitwendige reiniging Filters Verluchtingskokers Vinnen van verdampers Condensbakken / Lekpannen Condensors / Verdampers / Ventilatiekasten Vetten Condensors Geuren

Nadere informatie

Bijzonder veilig, geen corrosie

Bijzonder veilig, geen corrosie Bijzonder veilig, geen corrosie Kostenefficiënt desinfecteren met ECA-water www.prominent.nl Continue besproeiing met ECA-water Milieuvriendelijk desinfecteren ECA-water Desinfectie met meerwaarde Klaar

Nadere informatie

REINIGING VAN DE AIRCO INSTALLATIE MET TUNAP EFFICIËNT OPGELOST

REINIGING VAN DE AIRCO INSTALLATIE MET TUNAP EFFICIËNT OPGELOST Innovatie Hygiëne - Technologie REINIGING VAN DE AIRCO INSTALLATIE MET TUNAP EFFICIËNT OPGELOST GEZONDHEIDSNEUTRAAL INTERIEURKLIMAAT MET Contra Sept TUNAP Chemie die beweegt. TUNAP.COM REINIGING & SPOELING

Nadere informatie

Route QCS. Tankstations Carwash Truck wash Tank cleaning

Route QCS. Tankstations Carwash Truck wash Tank cleaning Route QCS Tankstations Carwash Truck wash Tank cleaning Uitgebreide shops met ruime sanitaire voorzieningen en food corners voor verse snacks, broodjes en maaltijden. Het tankstation anno nu heeft de reiziger

Nadere informatie

Waterclean Beschermt tegen de risico's van legionella, pseudomonas en andere bacteriën. system. behandeling van warm en koud water.

Waterclean Beschermt tegen de risico's van legionella, pseudomonas en andere bacteriën. system. behandeling van warm en koud water. Productie en behandeling van warm en koud water voor sanitair gebruik u n i v e r s a l p e r f o r m a n c e Waterclean Beschermt tegen de risico's van legionella, pseudomonas en andere bacteriën system

Nadere informatie

Algemene informatie over KRION

Algemene informatie over KRION Algemene informatie over KRION 1 1.1. Informatie over het product KRION is een vast, niet-poreus bedekkingsmateriaal voor muren en vloeren, keukens, gevels, badkamers, commerciële toepassingen enz bestaande

Nadere informatie

Welke vervuiling moet verwijderd worden? Welke regelgeving is van toepassing? Kunt u alleen reinigen? Moet u ook desinfecteren?

Welke vervuiling moet verwijderd worden? Welke regelgeving is van toepassing? Kunt u alleen reinigen? Moet u ook desinfecteren? REINIGING / DESINFECTIE UW CLEANROOM. ESSENTIEEL ONDERDEEL OF SLUITSTUK VAN UW PROCES? 01 UW PROCES. IN SCHEMA. UW PROCES. IN PRAKTIJK. PERSONEEL MEDIA PROCES OPPERVLAK APPARATUUR procestijd Uit: Design

Nadere informatie

Enzymatische reinigingsproducten Gegarandeerd veilig voor de gebruiker

Enzymatische reinigingsproducten Gegarandeerd veilig voor de gebruiker Enzymatische reinigingsproducten y g g p Gegarandeerd veilig voor de gebruiker Enzymatische reiniging i i Enzymatische reiniging is momenteel volop in opmars. Enzymen worden tegenwoordig gebruikt voor

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Voeding en Gezondheid EXAMENSTANDAARD

Voeding en Gezondheid EXAMENSTANDAARD EAMENSTANDAARD EAMENSTANDAARD Voeding en Kerntaken 1 Beheersen van productieprocessen 2 Verrichten van verwerking- en afzethandelingen 3 Gebruiken, onderhouden en beheren van productiemiddelen en bedrijfsgebouwen

Nadere informatie

Grijs Water Recuperatie. Rik Daneels

Grijs Water Recuperatie. Rik Daneels Grijs Water Recuperatie Rik Daneels Water in de stad, vandaag Water in de stad, vandaag Vlaanderen: Waterhuishouding lijkt in orde Maar: Grondwaterreserves onder druk!!! Gezamelijke acties vereist Alternatieve

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-KB 2004

Examenopgaven VMBO-KB 2004 Examenopgaven VMBO-KB 2004 tijdvak 1 maandag 24 mei tijdsduur voor het gehele examen 09:00 11:00 LANDBOUW EN NATUURLIJKE OMGEVING VERWERKING AGRARISCHE PRODUCTEN CSE KB Het examen Landbouw en natuurlijke

Nadere informatie

Compostering. De echte oplossing voor de mestproblematiek

Compostering. De echte oplossing voor de mestproblematiek Compostering De echte oplossing voor de mestproblematiek De composteringstunnel De oplossing voor veel agrarische knelpunten Regeringsbeleid, milieuverordeningen, steeds hogere kwaliteitseisen en specifieke

Nadere informatie

Pharmafilter. april 2012

Pharmafilter. april 2012 Pharmafilter Resultaten DEMONSTRATIEPROJECT IN HET Reinier de Graaf Gasthuis Delft april 2012 Pharmafilter een schoner ziekenhuis, een schoner milieu Afval door de riolering afvoeren, voor een schoner

Nadere informatie

VMT: Water in de fabriek. Selectie van biociden

VMT: Water in de fabriek. Selectie van biociden VMT: Water in de fabriek 1 Selectie van biociden Utrecht 2 december 2014 Email: dolf.van.den.berg@ecolab.com 2 Agenda Wat is proces water? Waar gebruiken we het? Wat zijn de grootste uitdagingen bij opslag

Nadere informatie

Afdichting van gas en waterlekken zonder afbraak

Afdichting van gas en waterlekken zonder afbraak 2015 Afdichting van gas en waterlekken zonder afbraak Firma ALLEGRETTI BVBA Dilbeekstraat 104 1080 Brussel Telefoon : +32(2)410.88.80. Fax : +32(2)414.81.60. Email : info@allegretti.be Website : www.allegretti.be

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Champignon teelt. afrekenen met bacteriën, virussen + schimmels

Champignon teelt. afrekenen met bacteriën, virussen + schimmels Champignon teelt Champignonteelt Hoewel champignons zelf schimmels zijn stimuleert het gebruik van Vires5 Food de groei en de ontwikkeling van de champignons. Vires5 Food staat garant voor een constante

Nadere informatie

TIPS & TRICKS. TIP 5: Reinigen Bewateringssysteem

TIPS & TRICKS. TIP 5: Reinigen Bewateringssysteem TIP 5: Reinigen Bewateringssysteem Ongelijke waterafgiftes door leidingvernauwingen en/of verstopte druppelaars of sproei-installatie zijn een doorn in het oog van een kweker. Ongelijke bewatering verstoort

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

Leidingwater zonder zorgen

Leidingwater zonder zorgen Leidingwater zonder zorgen Veiligheid door UV-desinfectie Prioritaire- en niet prioritaire instellingen zijn verplicht om te zorgen voor deugdelijk leidingwater. Om hen de zekerheid van hoogwaardige desinfectie

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Eieren & Pluimvee. afrekenen met bacteriën, virussen + schimmels

Eieren & Pluimvee. afrekenen met bacteriën, virussen + schimmels Eieren & Pluimvee Eieren en Pluimvee Vires5 Animalia laat steeds weer enorme resultaten zien. Dieren die dagelijks 3% Vires5 Animalia in hun drinkwater drinken, zien er gezonder uit, zijn fitter en minder

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen snelheid en kwaliteit 2 Wij bieden u niet alleen een professionele technische ondersteuning, maar ook hoogwaardige

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele hygi ne

onze heldere kijk op professionele hygi ne onze heldere kijk op professionele hygi ne Professionele hygiëne al 50 jaar specialist Dagelijkse reiniging en desinfectie; het is noodzakelijk om een hygiënische en veilige omgeving te creëren. Hoewel

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

Poseidon. Bayrol. spa s Chemicaliën

Poseidon. Bayrol. spa s Chemicaliën Poseidon Bayrol spa s Chemicaliën ONMISBAAR : DE PH-WAARDE AANPASSEN De aanpassing van de ph is de eerste stap om een evenwichtig water te krijgen dat het beste zwemcomfort mogelijk maakt. Het handhaven

Nadere informatie

Water op het pluimveebedrijf

Water op het pluimveebedrijf Water op het pluimveebedrijf Water is zeer belangrijk voor het pluimveebedrijf. In de eerste plaats als drinkwater voor de kippen, maar ook om de stallen te reinigen en eventueel af te koelen. Water heeft

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

Slibverwerking. 1 Inhoud... 1

Slibverwerking. 1 Inhoud... 1 1 Inhoud 1 Inhoud... 1 2 Slibverwerking... 1 2.1 Biologische afvalwaterzuivering en slibproductie... 1 2.2 Slibverwerking... 2 2.3 Enkele voorbeelden van een slibverwerkingsketen... 4 2.3.1 Biologische

Nadere informatie

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon SelfClean Hygiene

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon SelfClean Hygiene Titel Tekst Orange Nano Guardon SelfClean Hygiene Voorwerpen zijn vaak een besmettingsbron van ziekmakers Mensen komen continu in contact met bacteriën, virussen en schimmels. Besmettelijke ziekten worden

Nadere informatie

BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES

BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES BEKOSPLIT DE ECONOMISCHE, MILIEUVRIENDELIJKE BEHANDELING VAN EMULSIES ÉÉN LITER OLIE VERONTREINIGT 1.000.000 L GRONDWATER De wetgever heeft goede redenen om een professionele, verantwoordelijke en veilige

Nadere informatie

ERUTAN. Een nieuw business concept ontwerp voor tapijten van natuurlijke vezels met een 100% gesloten biologische cirkel

ERUTAN. Een nieuw business concept ontwerp voor tapijten van natuurlijke vezels met een 100% gesloten biologische cirkel ERUTAN Een nieuw business concept ontwerp voor tapijten van natuurlijke vezels met een 100% gesloten biologische cirkel Terug naar de natuur ERUTAN: een project ontwikkeld door het ERUTAN Consortium, bestaande

Nadere informatie

GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND

GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND GEPREFABRICEERDE INFILTRATIEBUIS ZONDER GRIND Bovenaanzicht Vooraanzicht Ø 300 mm of 370 mm Onderaanzicht L = 3 m of 6 m Net van polyethyleen EPS vlokken Het onderste deel is niet voorzien van geotextiel,

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen koelsysteem» Solution AquaFREE RESIDENTIEEL Solution Ik wens een performante verwarming. Ik wens een milieuvriendelijke

Nadere informatie

efficiënte olieafscheider De meest

efficiënte olieafscheider De meest De meest efficiënte olieafscheider Zeer korte terugverdientijd Maximale standtijd van de reiniger Onderhoudsvrije constructie Minimale bedrijfskosten Ook effectief voor kleine installaties Diverse capaciteiten

Nadere informatie

Probiotische reiniging en hygiëne De basis. Dr. Robin Temmerman PhD in Microbiology

Probiotische reiniging en hygiëne De basis. Dr. Robin Temmerman PhD in Microbiology Probiotische reiniging en hygiëne De basis Dr. Robin Temmerman PhD in Microbiology Inhoud Inleiding 3 1. Micorbiologie 4 2. Chemische reiniging en ontsmetting 7 3. Probiotische reiniging en hygiëne 10

Nadere informatie

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte

de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Professionele oplossingen voor de ultieme hoge beveiligingsbehoefte Elke branche kampt wereldwijd met toenemende veiligheidsproblemen. Onze missie bestaat erin deze uitdagingen aan te gaan en complete

Nadere informatie

CleanRock. Hygiënische Wandbescherming. WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP

CleanRock. Hygiënische Wandbescherming.   WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP PolySto2019NLv1 WATER RESISTENT TIJDBESPAREND Hygiënische Wandbescherming SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARKTEN, CATERING, PHARMAINDUSTRIE,...

Nadere informatie

CATALOGUS QUALITY FIRST PROBIOTICA PRODUCTS. Waarom zijn wij uniek?

CATALOGUS QUALITY FIRST PROBIOTICA PRODUCTS. Waarom zijn wij uniek? PROBIOTICS CATALOGUS QUALITY FIRST PROBIOTICA PRODUCTS Waarom zijn wij uniek? Voor Quality First Probiotica geproduceerde reinigingsmiddelen zijn reinigingsproducten die niet-pathogene, "goede"bacteriën

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Airco PDF AIRCO PDF. AutobedrijfLeoHoeben. AutobedrijfLeohoeben

Airco PDF AIRCO PDF. AutobedrijfLeoHoeben. AutobedrijfLeohoeben Airco PDF AIRCO PDF AutobedrijfLeoHoeben AutobedrijfLeohoeben Hoe werkt het airco systeem in uw voertuig. Het airco systeem voor auto s bestaat uit een gesloten systeem waarin onder druk een koudemiddel

Nadere informatie

BEHANDELINGEN INTERIEUR

BEHANDELINGEN INTERIEUR Als u in contact wilt komen met het Meguiar s Detailing Center kunt u mailen naar: info@meguiarsdetailcenter.nl of neem direct contact op met Marcel 0615113744 of Randy 0651904248. Ook kunt u altijd bellen

Nadere informatie

KRISTALHELDER WATER DANKZIJ UV-C LICHT VOORDELEN VAN WATERZUIVERING MET UV-C

KRISTALHELDER WATER DANKZIJ UV-C LICHT VOORDELEN VAN WATERZUIVERING MET UV-C UV-C WATERZUIVERAAR KRISTALHELDER WATER DANKZIJ UV-C LICHT Ieder zwembad behoort schoon, helder water te bevatten dat vrij is van bacteriën, virussen, algen en schimmels. U wilt tenslotte veilig kunnen

Nadere informatie

Schoon eindigen voor een schone start

Schoon eindigen voor een schone start Schoon eindigen voor een schone start Reinigen en Ontsmetten Najaar 2013 Om een goede en vooral schone start met uw nieuwe teelt te maken is het van belang om op het gebied van ziekten en plagen zo schoon

Nadere informatie

DE EVOLUTIE DIE U RAAKT

DE EVOLUTIE DIE U RAAKT DE EVOLUTIE DIE U RAAKT 60 JAAR BETROUWBAARHEID Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw is Electrolux Professional een toonaangevende speler op het gebied van combi-steamer technologie. De vele jaren ervaring

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Aardappel, Groente en Fruitverwerking. afrekenen met bacteriën, virussen + schimmels

Aardappel, Groente en Fruitverwerking. afrekenen met bacteriën, virussen + schimmels Aardappel, Groente en Fruitverwerking Aardappel, Groente en Fruitverwerking Vires5 hanteert in haar bedrijfsfilosofie het one-stop-shop principe. Voor de klanten betekent dit dat Vires5 een volledig dienstenpakket

Nadere informatie

RAAD VOOR HET VERBRUIK ADVIES

RAAD VOOR HET VERBRUIK ADVIES RVV- 478 RAAD VOOR HET VERBRUIK ADVIES Over een ontwerp van koninklijk besluit betreffende de vermalers en over een ontwerp van koninklijk besluit betreffende de producten die ontwikkeld zijn om via de

Nadere informatie

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet.

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. Reviive is een lijn van verzorgingsprodukten die meer doen dan uw huid reinigen op een natuurlijke manier ze

Nadere informatie

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken.

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. 3 Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces. Even voorstellen: Het 3M Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem Als het gaat om hygiënecontrole,

Nadere informatie

GROW YOUR CROP TO THE LIMIT

GROW YOUR CROP TO THE LIMIT GROW YOUR CROP TO THE LIMIT H 2 0 B Ca P Fe S Mn K Ca Zn B N Mn Fe N Mo H 2 0 S K Zn H 2 0 Ca P Cu H 2 0 P S Zn N Fe Mo AGRONA GROUP Agrona is gespecialiseerd in waterbehandeling en het leveren van exclusieve

Nadere informatie

Koelwatersystemen en chemische waterbehandeling. Irma Steemers-Rijkse Novochem Water Treatment Houten

Koelwatersystemen en chemische waterbehandeling. Irma Steemers-Rijkse Novochem Water Treatment Houten Koelwatersystemen en chemische waterbehandeling Irma Steemers-Rijkse Novochem Water Treatment Houten Overzicht presentatie Ongewenste fenomenen Corrosie Ontstaan van afzettingen (scale) Microbiële groei

Nadere informatie

Soliflex PRO & Soliflex PRO mini

Soliflex PRO & Soliflex PRO mini NL Introductie van de Soliflex PRO mini Soliflex PRO & Soliflex PRO mini NIEUW De meest hygiënische band www.ammeraalbeltech.nl Een aanwinst voor de voedingsmiddelenindustrie: Zeer hygiënisch en hierdoor

Nadere informatie

PRI 3233 Zuiveringscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3233] v2

PRI 3233 Zuiveringscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3233] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 2 Zuiveringscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [2] v2 C : conform

Nadere informatie

Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw

Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw 2-takt en 4-takt brandstof Milieuvriendelijke speciale brandstoffen voor de bos- en tuinbouw De keuze van de juiste brandstof De kant-en-klare speciale brandstoffen van Oest voor 2- en 4-takt motoren hebben

Nadere informatie

Hygiënische Wandbescherming

Hygiënische Wandbescherming Hygiënische Wandbescherming WATER RESISTENT TIJDBESPAREND SCHOK RESISTENT ANTIBACTERIEEL PREFAB SYSTEEM FOOD SAFE HACCP VOOR DE VOEDINGSINDUSTRIE, CLEAN ROOMS, SUPERMARkTEN, CATERING, PHARMACEUTICA,...

Nadere informatie

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon SelfClean Solar

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon SelfClean Solar Titel Tekst Orange Nano Guardon SelfClean Solar Vervuiling vermindert de PV-opbrengst Zonne-energie is populair, terecht, elke kilo CO2-uitstoot die vermeden wordt door duurzame elektriciteitsopwekking

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele vaatwas

onze heldere kijk op professionele vaatwas onze heldere kijk op professionele vaatwas Specialist in vaatwas horeca, grootkeuken en voedingsindustrie Of u nu horecaondernemer bent of werkzaam in een cateringbedrijf of grootkeuken, u zoekt hetzelfde:

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

PRI 3234 Verzendingscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3234] v2

PRI 3234 Verzendingscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [3234] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : PRI 24 Verzendingscentrum aquacultuurweekdieren - INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIËNE [24] v2 C : conform

Nadere informatie

Waar leven is, zijn ook Enzymen

Waar leven is, zijn ook Enzymen Waar leven is, zijn ook Enzymen De verschillende functies van de Enzymen zijn ontelbaar veelzijdig, net zo als bij Microorganismen, maar Enzymen zijn geen Micro organismen. Het betreft hier dus geen levende

Nadere informatie

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken.

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. 3M Clean-Trace Hygiënebewakings- en Managementsysteem 1719.indd 1 16.09.16 14:17 1719.indd 2 16.09.16 14:17 3M Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging

3KSplus. Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus Het uitstekende systeem voor optimale beveiliging 3KSplus gepatenteerde technologie & gebruik onder de zwaarste omstandigheden 3KSplus is het mechanische sluitsysteem met de hoogste weerstand.

Nadere informatie

MBTF. Milieutechniek. Impressie: Moving Bed Trickling Filter 19 februari 2006

MBTF. Milieutechniek. Impressie: Moving Bed Trickling Filter 19 februari 2006 Milieutechniek Leeuwerik 11 8532 AW Lemmer Telefoon 0514-533746 Telefax 0514-534003 E-mail: rcl@planet.nl Impressie: Moving Bed Trickling Filter 19 februari 2006 MBTF Datum 18 februari 2006 Versie 4 RCL

Nadere informatie

Waterregeltechniek. De juiste keuze

Waterregeltechniek. De juiste keuze Waterregeltechniek Drink- en proceswater De juiste keuze Drukregeling Gegarandeerde kwaliteit De kwaliteit van de Honeywell waterbehandelingsproducten is alom gewaardeerd. Niet alleen wordt de grootste

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Het bepaalde in deze beschikking is niet van toepassing op:

Het bepaalde in deze beschikking is niet van toepassing op: MINISTERIËLE BESCHIKKING met algemene werking van de 24ste september 1999 als bedoeld in artikel 3, zevende lid, van de Warenlandsverordening (P.B. 1997, no.334) ter uitvoering van artikel 11, derde lid,

Nadere informatie

Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg

Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg NV DIDDEN SA Gentsestwg 617-619 Chée de Gand Brussel 1080 Bruxelles Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg (Art. nr 184101) Leverancier Didden nv Adres van leverancier : Genstesteenweg 617-619 1080 Brussel

Nadere informatie