INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES."

Transcriptie

1 INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES.

2 Website: Veel klanten zoeken regionaal naar een straalunit. Wanneer de straalunit en de toepassingen op uw website vermeld staat, zullen daar zeker de nodige aanvragen uit ontstaan. Alle afbeeldingen kunnen wij aan u aanleveren. Meest succesvolle branches in volgorde van belangrijkheid: - Gevelreiniging - Graffiti verwijderen - Verwijderen verf / roest van staal in de diverse branches - Jachtonderhoud - Stralen meubels Voordelen Ibix t.o.v. traditionele straalketels: - Lichtgewicht ketel eenvoudig te vervoeren. - Eenvoudig met één persoon in- en uit de auto laden. - Lichtgewicht straalslang en pistool voor geringe lichamelijke belasting bij een dag stralen. - Mooi Italiaans design. - Volledig van aluminium vervaardigd (geen kans op roest) - Niet meer dan de nodige componenten opgebouwd waardoor geringe kans op storing. - Geen uitstekende componenten op de unit waardoor wanneer de straalketel omvalt er een zeer geringe kans is dat er iets afbreekt. - Eenvoudige en praktische werking. Algemene voordelen straalwerkzaamheden Het stralen is een zeer milieuvriendelijke manier van werken wat steeds belangrijker wordt met de huidige regelgeving. Deze voordelen kunnen geven een pré bij bijvoorbeeld gemeenten (die hier zeer alert op zijn). Veel werkzaamheden zoals graffiti verwijderen, gevelreiniging e.d. worden nu nog met afbijtmiddelen en chemicaliën gedaan. Het stralen is geen nieuwe uitvinding. Het stralen met milieuvriendelijke straalmiddelen wel, en moet ook op die manier gecommuniceerd worden naar opdrachtgevers. Overige informatie Kijk voor overige informatie van het Ibix systeem op de website pagina :

3 INFORMATIE PER MARKT: Jachtonderhoud: Jachtonderhoud is een moeilijk te benaderen markt, maar is wel een markt waar de Ibix enorme voordelen kan genereren. Met het Ibix systeem zijn voor de klant de meest lucratieve werkzaamheden om antifouling verf te verwijderen. Antifouling verf is een verflaag die het gedeelte van het schip dat onder water zit beschermd tegen de aangroei van algen. Deze laag is op een gegeven moment uitgewerkt waarna een nieuwe verflaag hierop aangebracht wordt. Na 3 of meer lagen moeten alle lagen verwijderd worden omdat de totale laag te dik wordt. Deze laag is een relatief zachte verflaag waardoor dit vaak met krabben verwijderd wordt. Schuren is vaak geen optie omdat het schuurpapiertje volloopt. Krabben is een zeer langdurige en vervelende klus om uit te voeren. Bij het verwijderen van antifouling verf met stralen weet de klant vaak precies hoe lang hij hier mee bezig bent zonder dat er onaangename verrassingen om de hoek kunnen komen. Hierdoor kan door de klant een vast tarief gerekend worden. Stofvorming Het stralen met zand is niet meer toegestaan. Vroeger werd dit wel veel gedaan met alle enorme stofvorming en overlast van dien. Veel jachthavens hebben bij het horen van het stralen nog de gedachte dat dit gebeurt zoals vroeger. Hede ten dage wordt er veel gestraald met natuurlijke straalmiddelen die zelf geen stof meer veroorzaken. Er ontstaat wel stof uit de verflagen die verwijderd worden. Deze lichte stofvorming kan met behulp van een zeil dat volledig rondom het schip vanaf de railing naar de grond wordt aangebracht. Aan de voorkant van het schip wordt onder het zeil een opening aangebracht waardoor schone lucht aangezogen kan worden. Aan de achterkant wordt ook een opening gemaakt en daar een Vortex Ventilator met stofopvangzak neergezet. De vortex zuigt de stoffige lucht in de gecreëerde ruimte rondom het schip aan en vangt dit op in de stofopvangzak. Het gat aan de voorkant in het zeil zorgt ervoor dat het zeil niet vacuüm getrokken wordt. Het stralen gebeurt onder het zeil met goede luchtbescherming. Mogelijkheden - Verwijderen antifouling verf van het onderwaterschip - Verwijderen roest (ook zeer dikke roest) op alle plaatsen. - Verwijderen van verflagen op de gehele boot / jacht - Het onder lage druk reinigen van de schroef - Het verwijderen van (dikke) teerlagen Voordelen - De snelheid van werken is 5 x sneller - Veel eenvoudigere en prettige manier van werken - Een relatief goedkope manier van werken omdat straalmiddelen goedkoop zijn. - Ook moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig van verf- / roestlagen ontdoen. - Een kwalitatief veel beter resultaat. - De enige manier om roest volledig te verwijderen van staal is door te stralen. Bij alle andere methodes blijft er altijd roestvorming (soms voor het oog onzichtbaar) achter wat altijd weer terug zal komen.

4 Tijdsduur - Snelheid van werken is soms moeilijk vooraf te zeggen vanwege het verschil in de dikte van de verf-, roest-, en / of teerlagen. - De gemiddelde snelheid van werken bij het verwijderen van roest / antifouling verf van jachten met een lengte kleiner dan 7 meter ca. 3 tot 4 uur. - Bij grotere jachten varieert dit van een dag tot meerdere dagen. - De gemiddelde snelheid van werken bij het verwijderen van roest varieert van 3 tot 5 m² per uur, afhankelijk van veel / weinig moeilijk bereikbare plaatsen. Straalmiddelen - Garnet 80 mesh voor het verwijderen van antifouling - Grit A1 / A2 voor verwijderen verf en roest van staal. Gevelreiniging: Gevelreiniging is een markt waar heel veel werk in is. Het voordeel voor een gevelrenovatiebedrijf bij het Ibix systeem is, dat het systeem binnen enkele projecten al terugverdient kan worden. Wanneer iemand al een project heeft, wordt bijna altijd de straalunit tijdens de demonstratie verkocht. Een rode steen is eenvoudiger en sneller te reinigen met stralen dan een gele steen. Dit komt doordat een rode steen harder is als een gele steen. Ook de kant van een woning kan verschil uitmaken. De zgn. regenkant is lastiger te reinigen dan de andere kant. Mogelijkheden - Verwijderen smog e.d. van gevelsteen - Verwijderen vervuiling van stenen ornamenten / vensterbanken - Het verwijderen van verf van gevels (niet altijd mogelijk zonder de gevel te beschadigen, dit op urenbasis uitvoeren) - Het verwijderen van stucwerk van gevels (ook bij voorkeur op urenbasis en alleen als er weer nieuw stucwerk op de gevel aangebracht wordt) Voordelen - Vervuiling is altijd schoon te krijgen. - Geen vlekken meer op de gevel zichtbaar bij eindresultaat. - Zeer mooie gladde afwerking bij stralen van de gevelsteen. - Een goedkope manier van reinigen omdat straalmiddelen veel goedkoper zijn als chemicaliën. - Een milieuverantwoordelijke manier van reinigen omdat er met natuurlijke straalmiddelen gewerkt wordt. Tijdsduur - Een rode en een witte gevelsteen is (doordat dit hardere steen is) een gemakkelijke steen om te reinigen, t.o.v. de gele steen die wat zachter is. - Bij het reinigen van een rode / witte steen is een productie van m² per dag haalbaar - Bij het reinigen van gele steen is dit gemiddeld m² per dag. - Ook de weersinvloeden op een gevel zoals regen, zon e.d. kunnen de snelheid van werken behoorlijk beïnvloeden..

5 Straalmiddelen - Olivine Zand GL50 voor het reinigen van gevels en bij het voorzichtig wegstralen van verflagen van gevels. - Grit A1 / A2 voor het verwijderen van dikke verflagen / stuclagen wanneer er opnieuw gestuct, geverft gaat worden op de gevel. Graffiti verwijderen: Wanneer bedrijven de Ibix aanschaffen voor voornamelijk gevelreiniging, is de ibix 9f2 in combinatie met de A90 motorcompressor een zeer goede optie. De compressor kan in iedere bedrijfswagen waardoor geen aanhanger nodig is. De Ibix 9 maakt het mogelijk om zeer snel in- en uit te laden en snel en doeltreffend de graffiti te verwijderen. Mogelijkheden - Verwijderen graffiti van alle steenachtige ondergronden - Verwijderen graffiti van trespa - Het onder zeer lage druk verwijderen graffiti van stucwerk - Verwijderen graffiti van gepolijst steen / marmer met behulp van kalkpoeder. Voordelen - Zie voordelen gevelreiniging. Tijdsduur - De tijdsduur bij graffiti is moeilijk te zeggen, omdat de dikte van de verf, ondergrond e.d. zeer uiteen kunnen lopen. Straalmiddelen - Garnet 120 mesh voor het verwijderen graffiti van steenachtige ondergronden. - Eurocal voor het verwijderen van graffiti van trespa en kwetsbare / gepolijste ondergronden. Verwijderen verf en roest van staal Het verwijderen van oude verflagen en roest van staal kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Wanneer deze lagen verwijderd worden door te schuren, te schrappen of te slijpen, worden miniscule roestdeeltjes in het staal geslepen of geschuurd. Roest wat niet volledig verwijderd is, zal altijd terugkomen. Met het verwijderen van verf en roest met de IBIX straalketel wordt de roest volledig verwijderd en wordt de ondergrond licht opgeruwd. Deze ondergrond wordt SA 21/2 genoemd waar verffabrikanten garantie op geven. Door te werken met het IBIX systeem heeft de klant dus de zekerheid van een zeer duurzame oplossing en de best mogelijke ondergrond om uw verfsysteem op aan te brengen. Ook zeer harde en taaie verflagen worden moeiteloos verwijderd. Het Ibix systeem wordt veel gebruikt in de industrie en op moeilijk bereikbare plaatsen.. Vanwege de compacte uitvoering kan er zelfs met behulp van een draagzak op zeer moeilijke plaatsen gewerkt worden. De lichtgewichte Ibix is gemakkelijk te verplaatsen en is zeer compact, maar heeft wel een enorme werksnelheid.

6 Voordelen - Roest verwijderen zonder lichamelijke belasting. - Zeer effectieve en snelle manier van werken. - Perfecte ondergrond voor nieuwe verflaag. - Geen zware lichamelijke belasting. - Ook moeilijk bereikbare plaatsen ontroesten. - Verwijdert ook hardnekkige roest. - Snel en grondig verwijderen van verflagen. - Lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen. Straalmiddelen - Garnet 120 mesh voor het stralen van meubels en voor het verwijderen van dunne verf / roestlagen van staal. - Grit A1 / A2 voor verwijderen van dikkere verf- en roestlagen van staal. Overige toepassingen Kijk voor overige toepassingen op Overige informatie Kijk voor overige informatie van het Ibix systeem en de straalmiddelen op de website pagina :

INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES.

INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES. INFORMATIE IBIX STRAALKETEL IN DE DIVERSE BRANCHES. Website: Veel klanten zoeken regionaal naar een straalunit. Wanneer de straalunit en de toepassingen op uw website vermeld staat, zullen daar zeker de

Nadere informatie

STAAL / ROEST MOGELIJKHEDEN

STAAL / ROEST MOGELIJKHEDEN ONTROESTEN WAAROM IBIX Handzaam en lichtgewicht. Gebruiksvriendelijk Enorme tijdsbesparing t.o.v. traditionele methoden bij het ontroesten. Betere kwaliteit van werken in kortere tijd. Roest 100% verwijderen

Nadere informatie

VERF VERWIJDEREN MOGELIJKHEDEN

VERF VERWIJDEREN MOGELIJKHEDEN JACHTONDERHOUD VERF VERWIJDEREN In de jachtonderhoud is de kwaliteit van werken een zeer belangrijk element. Ook efficiëntie is bij het onderhoud aan jachten een belangrijk aspect. Veel werkzaamheden kunnen

Nadere informatie

ZANDSTRALEN VOORBEREIDINGEN

ZANDSTRALEN VOORBEREIDINGEN LUCHTGOMMEN ZANDSTRALEN VOORBEREIDINGEN Zo op het eerste gezicht lijkt luchtgommen veel op zandstralen. Niets is minder waar. ZANDSTRALEN Veel straalmiddelen die door een dunne nozzle geperst worden genereren

Nadere informatie

GEVELREINIGING MOGELIJKHEDEN. mooi resultaat te behalen. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke

GEVELREINIGING MOGELIJKHEDEN. mooi resultaat te behalen. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke GEVELREINIGING GEVELREINIGING Een straalketel hoeft niet groot en log te zijn om toch een snel resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwoorden

Nadere informatie

GRAFFITI MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP

GRAFFITI MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP GRAFFITI GRAFFITI Graffiti, dit fenomeen is haast niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Niet alleen in grote steden, maar ook in dorpen en gehuchten worden vele bedrijfspanden, winkelcentra, scholen,

Nadere informatie

IBIX in de jachtonderhoud In de jachtonderhoud is kwaliteit nog steeds het belangrijkste dat er is. Ook efficiëntie is bij het onderhoud aan jachten

IBIX in de jachtonderhoud In de jachtonderhoud is kwaliteit nog steeds het belangrijkste dat er is. Ook efficiëntie is bij het onderhoud aan jachten IBIX in de jachtonderhoud In de jachtonderhoud is kwaliteit nog steeds het belangrijkste dat er is. Ook efficiëntie is bij het onderhoud aan jachten een belangrijk aspect. Veel werkzaamheden bij het onderhoud

Nadere informatie

GEVELREINIGING MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>> bediening, betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de

GEVELREINIGING MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>> bediening, betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de GEVELREINIGING GEVELREINIGING Een straalketel hoeft niet groot en log te zijn om toch een snel resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening en gebruiksvriendelijkheid zijn de kernwoorden

Nadere informatie

IBIX IN DE JACHTONDERHOUD

IBIX IN DE JACHTONDERHOUD IBIX IN DE JACHTONDERHOUD IBIX in de jachtonderhoud In de jachtonderhoud is kwaliteit nog steeds het belangrijkste dat er is. Ook efficiëntie is bij het onderhoud aan jachten een belangrijk aspect. Veel

Nadere informatie

ROEST VERWIJDEREN MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP VERWIJDEREN VERF EN ROEST AAN BOORD >>> VERWIJDEREN DIKKE ROESTLAGEN >>>

ROEST VERWIJDEREN MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP VERWIJDEREN VERF EN ROEST AAN BOORD >>> VERWIJDEREN DIKKE ROESTLAGEN >>> MARITIEM ROEST VERWIJDEREN Menig bootbezitter wordt er moedeloos van. De voortdurende strijd tegen roest op schepen. Wat er ook gedaan wordt, elk jaar steekt het weer de kop op. De inmiddels verboden loodmenie

Nadere informatie

GRAFFITI MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>>

GRAFFITI MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>> GRAFFITI GRAFFITI Graffiti, dit fenomeen is haast niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Niet alleen in grote steden, maar ook in dorpen en gehuchten worden vele bedrijfspanden, winkelcentra, scholen,

Nadere informatie

MEUBELS / HOUT MOGELIJKHEDEN

MEUBELS / HOUT MOGELIJKHEDEN HOUT / MEUBELS MEUBELS / HOUT Het reinigen van hout en met name meubels is een tijdrovend en lastig werk. Niet alleen kunnen waslagen ervoor zorgen dat het schuurpapier telkens vol komt te zitten. Ook

Nadere informatie

ROEST VERWIJDEREN MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP VERWIJDEREN VERF EN ROEST AAN BOORD >>> VERWIJDEREN DIKKE ROESTLAGEN >>>

ROEST VERWIJDEREN MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP VERWIJDEREN VERF EN ROEST AAN BOORD >>> VERWIJDEREN DIKKE ROESTLAGEN >>> MARITIEM ROEST VERWIJDEREN Menig bootbezitter wordt er moedeloos van. De voortdurende strijd tegen roest op schepen. Wat er ook gedaan wordt, elk jaar steekt het weer de kop op. De inmiddels verboden loodmenie

Nadere informatie

WERVELSTRALEN VOORDELEN DE TECHNIEK

WERVELSTRALEN VOORDELEN DE TECHNIEK WERVELSTRALEN WERVELSTRALEN Wervelstralen is tientallen jaren geleden geïntroduceerd in Nederland en België met het gepatenteerde Jos systeem. Het Jos systeem was een begrip voor het reinigen van monumenten

Nadere informatie

GRAFFITI VERWIJDEREN

GRAFFITI VERWIJDEREN Graffiti, dit fenomeen is haast niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Niet alleen in grote steden, maar ook in dorpen en gehuchten worden vele bedrijfspanden, winkelcentra, scholen, verkeersborden,

Nadere informatie

GEVELREINIGING IBIX Gevelonderhoud:

GEVELREINIGING IBIX Gevelonderhoud: GEVELREINIGING IBIX Gevelonderhoud: De filosofie van IBIX is dat een straalunit niet groot en log hoeft te zijn om toch een snel en grondig resultaat te hebben. Snelle inzetbaarheid, gemakkelijke bediening

Nadere informatie

MEUBELS / HOUT MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>>

MEUBELS / HOUT MOGELIJKHEDEN BEKIJK OP FOTOALBUM IBIX OP FLICKR >>>>>> HOUT / MEUBELS MEUBELS / HOUT Het reinigen van hout en met name meubels is een tijdrovend en lastig werk. Niet alleen kunnen waslagen ervoor zorgen dat het schuurpapier telkens vol komt te zitten. Ook

Nadere informatie

IBIX voor schilderwerken

IBIX voor schilderwerken IBIX Paint IBIX voor schilderwerken Met de IBIX Paint heeft IBIX Special Cleaning een nieuwe straalunit ontwikkeld voor de schilder. Was voorheen het stralen een gecompliceerde bezigheid, nu kan iedereen

Nadere informatie

IBIX voor scheepvaart

IBIX voor scheepvaart IBIX voor scheepvaart Menig bootbezitter wordt er moedeloos van. De voortdurende strijd tegen roest op schepen. Wat er ook gedaan wordt, elk jaar steekt het weer de kop op. De inmiddels verboden loodmenie

Nadere informatie

Spytze MD22 - Vrije slag / trilling. - Gewicht slechts 2,0 kg. - Geen slijtonderdelen nodig - Zeer krachtige storingsarme hamer.

Spytze MD22 - Vrije slag / trilling. - Gewicht slechts 2,0 kg. - Geen slijtonderdelen nodig - Zeer krachtige storingsarme hamer. Spytze MD16 - Directe slag / trilling. - Gewicht slechts 1,6 kg. - Meest gebruikte voegenhamers op lucht. - Dankzij directe trilling geringe lichamelijke belasting Spytze MD22 - Vrije slag / trilling.

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN VOOR STAAL EN ALUMINIUM

VERFSYSTEMEN VOOR STAAL EN ALUMINIUM Billy Black 2003 Corrosiewering en verfraaiing Staal en aluminium worden in de jachtbouw toegepast om hun sterkte, gemakkelijke verwerkbaarheid en waterdichtheid. Zowel om corrosie tegen te gaan als voor

Nadere informatie

Deskundig advies. Ruime Voorraad. Flexibele Levering. Onderhoud aan alle merken compressoren en hakhamers

Deskundig advies. Ruime Voorraad. Flexibele Levering. Onderhoud aan alle merken compressoren en hakhamers www.spytze.nl www.rotair.nl www.ibixsystem.nl Diaber Benelux B.V. Diaber Benelux is al 25 jaar actief in levering, service en aftersales van 5 Europese topmerken in de Benelux. Deze merken worden rechtstreeks

Nadere informatie

Onderhoud en compressoren en hakhamers

Onderhoud en compressoren en hakhamers Diaber Benelux B.V. Diaber Benelux is al 25 jaar actief in levering, service en aftersales van 5 Europese topmerken in de Benelux. Deze merken worden rechtstreeks bij de fabriek ingekocht. Voor deze merken

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Stalen jachten

VERFSYSTEMEN Stalen jachten VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan

Nadere informatie

Technische Avond Ra 4. Conservering

Technische Avond Ra 4. Conservering Technische Avond Ra 4 Conservering In deze presentatie Inleiding Algemeen Nieuw of bestaand casco Voorbehandeling Schooperen Verf Scoutingvlet Inleiding Wie zijn wij Onderhoud een à Mogelijkheden en afweging

Nadere informatie

Er zijn verschillende soorten antifouling gebaseerd op de werkzaamheid van het bindmiddel, maar we kunnen ze onderscheiden in drie hoofdgroepen:

Er zijn verschillende soorten antifouling gebaseerd op de werkzaamheid van het bindmiddel, maar we kunnen ze onderscheiden in drie hoofdgroepen: Antifoulings Het meest gebruikelijke onderhoud dat met verf uitgevoerd moet worden is het aanbrengen van antifoulings. Dit is noodzakelijk om perfect te varen aangezien het moeilijker is om de romp schoon

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Houten boten

VERFSYSTEMEN. Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project

Mooi van buiten, mooi van binnen. Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Mooi van buiten, mooi van binnen Gevelrenovatie en vochtwering volgens Buijs Project Het visitekaartje van uw bedrijf of woning... Complete aanpak Wat mooi is, wilt u graag mooi houden. Bij Buijs Project

Nadere informatie

ANTIFOULING INFORMATIE H A N D L E I D I N G

ANTIFOULING INFORMATIE H A N D L E I D I N G ANTIFOULING INFORMATIE H A N D L E I D I N G INFORMATIE Een antifouling is een verf die het aangroeien van waterorganismen op de scheepshuid onder de waterlijn tegengaat. Dit gebeurt door het afscheiden

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Antifouling

Standaard verfsystemen Antifouling Standaard verfsystemen Antifouling De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

CLAASSEN. Schilderwerken. Onderhoud Nieuwbouw Beglazing. Onderhouds advies schilderwerk

CLAASSEN. Schilderwerken. Onderhoud Nieuwbouw Beglazing. Onderhouds advies schilderwerk Onderhouds advies schilderwerk U bent langer verzekerd van een goede bescherming door regelmatig onderhoud te plegen. Indien u zelf dit onderhoud gaat uitvoeren hebben wij hiervoor een onderhoudsadvies

Nadere informatie

Reinigen met (heet) water onder druk / Stralen

Reinigen met (heet) water onder druk / Stralen Factsheet 3: Reinigen met (heet) water onder druk / Stralen Met deze factsheet kan bepaald worden welke reinigingsmethode gebruikt wordt en wat de geldende milieuregels, zoals benoemd in het voorblad,

Nadere informatie

REINIGEN VAN STAAL EN VERWIJDEREN VAN ROEST 1490

REINIGEN VAN STAAL EN VERWIJDEREN VAN ROEST 1490 een zeven pagina's tellende uitgave herziene versie van 5-1997 METHODEN VOOR ONTROESTEN Borstelen met staalborstel Bikken Naaldhamer Vlamreiniging Schuurschijf De levensduur van een coating op een stalen

Nadere informatie

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7

DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 www.teknos.com DATA SHEET 956 TEKNOPLAST PRIMER 7 11 01.02.2008 Epoxy Primer VERF TYPE TEKNOPLAST PRIMER 7 is een oplosmiddeldragende epoxy primer in twee delen met een lage inhoud oplosmiddel. GEBRUIK

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

ModelTrein-Support: Workshop AIRBRUSH

ModelTrein-Support: Workshop AIRBRUSH 2015 ModelTrein-Support: Workshop AIRBRUSH Patrick Peeters ModelTrein-Support 14-3-2015 We starten met onze workshop met een toelichting op airbrush. Pagina 1 Onderstaand zie je enkele afbeeldingen van

Nadere informatie

TA Schilderadvies Straatverlichting Gemeente Hoorn Hoorn. Opdrachtgever Gemeente Hoorn Afd Stadsbeheer Nieuwe Steen AR Hoorn

TA Schilderadvies Straatverlichting Gemeente Hoorn Hoorn. Opdrachtgever Gemeente Hoorn Afd Stadsbeheer Nieuwe Steen AR Hoorn TA16-310807-2 Schilderadvies Straatverlichting Gemeente Hoorn Hoorn Opdrachtgever Gemeente Hoorn Afd Stadsbeheer Nieuwe Steen 1 1620 AR Hoorn Uithoorn, 29 juni 2016 Uw contactpersoon: Technisch Commercieel

Nadere informatie

Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430

Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430 www.teknos.com Gegevensblad 1144 TEKNODUR COMBI 3430 01.02.2008 Polyurethaan Verf VERF TYPE TEKNODUR COMBI 3430 is een anti-corrosie gepigmenteerd polyurethaan verf in twee delen met een laag oplosmiddelgehalte,

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Aflak

Standaard verfsystemen Aflak Standaard verfsystemen Aflak De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

Tab: 3 Metaal Code/volgnr: M4/27 Datum: december 2013

Tab: 3 Metaal Code/volgnr: M4/27 Datum: december 2013 Titel Oorspronkelijke titel Auteur Bron : Onderzoek schade poedercoating : Idem : Verf Advies Centrum : Intern rapport De verschillende thermisch verzinkt stalen onderdelen van een project vertonen schade

Nadere informatie

Schuren van ondergronden en verflagen

Schuren van ondergronden en verflagen Het voorbehandelen van te schilderen ondergrond door schuren of slijpen Schuren is een handeling die kan worden uitgevoerd met grof en fijn schuurpapier al of niet met gebruikmaking van een schuurmachine.

Nadere informatie

Imitaties...Wees voorzichtig Deel I. Morso originale Viro vs imitatie

Imitaties...Wees voorzichtig Deel I. Morso originale Viro vs imitatie Imitaties...Wees voorzichtig Deel I Morso originale Viro vs imitatie Als een tijdschrift goed verkoopt volgen er doorgaans ontelbare pogingen tot het uitbrengen van soortgelijke exemplaren. Het lot van

Nadere informatie

Sensation LF ,72 m 2 LF 1.

Sensation LF ,72 m 2 LF 1. SENSATION Sensation LF-700 Sensation Italian White Sensation Blanc Casse Sensation Italienisches Weiss Sensation Italiaans wit LF 1. 1 min. 6 max. 0,72 m 2 MASTIC FOR JOINTS MASTIC FOR JOINTS SENSATION

Nadere informatie

EPIC F631:X442. Uniclass L325:P4142 Cl/Sfb April 2011. (31.9) Hh2. A Tata Steel Enterprise. PVC - stucprofielen. augustus 2012

EPIC F631:X442. Uniclass L325:P4142 Cl/Sfb April 2011. (31.9) Hh2. A Tata Steel Enterprise. PVC - stucprofielen. augustus 2012 Uniclass L325:P4142 Cl/Sfb April 2011 (31.9) Hh2 EPIC F631:X442 A Tata Steel Enterprise PVC - stucprofielen augustus 2012 Inhoud 01 Catnic PVC-stucprofielen 02 Pro-Grip 03 Hoekbeschermer 03 Hoekbescherming

Nadere informatie

Straalketel BlastMate EXC

Straalketel BlastMate EXC Straalketel BlastMate EXC Inleiding Gevelreiniging is een specifiek vakgebied dat reikt van het verwijderen van graffiti tot de restauratie van monumenten. De juiste keuze van straalmiddel en werkdruk

Nadere informatie

FLOR

FLOR FLOR Flor LF-690 Flor Blanco Italia Flor Italian White Flor Blanc Casse Flor Italienisches Weiss Flor Blanco Italia Flor Italiaans wit LF 1. 85 85 1 min. 5,5 max. 0,72 m 2 MASTIC FOR JOINTS MASTIC

Nadere informatie

INLEIDING KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE DESKUNDIG ADVIES RUIME VOORRAAD ONDERHOUD COMPRESSOREN EN HAKHAMERS FLEXIBELE LEVERING

INLEIDING KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE DESKUNDIG ADVIES RUIME VOORRAAD ONDERHOUD COMPRESSOREN EN HAKHAMERS FLEXIBELE LEVERING GEVELRENOVATIE INLEIDING Diaber Benelux B.V. Diaber Benelux is al meer dan 25 jaar actief in levering, service en aftersales van vijf Europese topmerken in de Benelux. Deze merken worden rechtstreeks bij

Nadere informatie

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen.

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen. www.teknos.com GEGEVENS BLAD 1175 TEKNOHEAT 650 A 14.08.2006 Silicone Aluminium Verf VERF TYPE TEKNOHEAT 650 A is een silicone aluminium verf. GEBRUIK Wordt gebruikt op hete oppervlakken zowel binnen als

Nadere informatie

Afwerking Cempanel, Cempanel Plus en Cempanit Plus

Afwerking Cempanel, Cempanel Plus en Cempanit Plus Infoblad 1212 Afwerking Cempanel, Cempanel Plus en Cempanit Plus Verfsystemen voor de afwerking van Cempanel/Cempanit cementgebonden houtspaanplaat Cempanel is een cementgebonden houtspaanplaat die wordt

Nadere informatie

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigmetal Aquacoat 2K Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN VOOR POLYESTER EN HOUTEPOXY

VERFSYSTEMEN VOOR POLYESTER EN HOUTEPOXY VOOR POLYESTER EN HOUTEPOXY Billy Black 003 VOOR POLYESTER EN HOUTEPOXY Verschillende soorten polyester Polyester, ook wel bekend als GRP (Glass Reinforced Plastic), wordt gemaakt uit polyesterhars, versterkt

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter.

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin. Blik (basis en verharder) van 2,5 liter. OMSCHRIJVING Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. GEBRUIKSDOEL Het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen.

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

Original Capitone LF-560 LF ,72 m 2 LF 1.

Original Capitone LF-560 LF ,72 m 2 LF 1. ORIGINAL CAPITONE Original Capitone LF-560 Original Capitone Italian White Original Capitone Blanc Casse Original Capitone Italienisches Weiss Original Capitone Italiaans wit LF-561 Original Capitone

Nadere informatie

DW-CLEANING TURNHOUT

DW-CLEANING TURNHOUT SPECIALIST IN REINIGEN VAN: - ZONNEPANELEN, - DAKEN, - DAKGOTEN, - OPRITTEN, - PANELEN, - DAKGOTEN - GEVELS - SCHOORSTENEN COATING VAN DAKEN,.. DW-CLEANING TURNHOUT VOOR VRIJBLIJVENDE OFFERTE TEL: 0497/O7.65.02

Nadere informatie

Afwerking Cempanel, Cempanel Plus en Cempanit Plus

Afwerking Cempanel, Cempanel Plus en Cempanit Plus Infoblad 1212 Afwerking Cempanel, Cempanel Plus en Cempanit Plus Verfsystemen voor de afwerking van Cempanel/Cempanit cementgebonden houtspaanplaat Cempanel is een cementgebonden houtspaanplaat die wordt

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT

VERFSYSTEMEN VOOR HOUT VERFSYSTEMEN VOOR HOUT Billy Black 2003 Hout, een mooi en natuurlijk materiaal Hout combineert sterkte met flexibiliteit, laat zich verwerken tot fraaie vormen en constructies (delen, latten, overnaads)

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE POSTKASTSYSTEMEN Briefkleppen. Briefklep type C. Briefklep type W. Briefklep type X WWW.OOSTWOUD.COM

PRODUCTINFORMATIE POSTKASTSYSTEMEN Briefkleppen. Briefklep type C. Briefklep type W. Briefklep type X WWW.OOSTWOUD.COM PRODUCTINFORMATIE POSTKASTSYSTEMEN Briefkleppen Briefklep type C MATERIAAL Gepoedercoat zincor, corrosievast staal kwaliteit.40 (AISI 04) gepoedercoat of geborsteld, corrosievast staal kwaliteit.440 (AISI

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Polyester jachten

VERFSYSTEMEN. Polyester jachten VERFSYSTEMEN Polyester jachten Polyester Osmose behandeling Polyester onder de waterlijn Polyester boven de waterlijn Polyester dek Polyester opbouw Polyester interieur www.de-ijssel-coatings.nl oktober

Nadere informatie

Schuren van ondergronden en verflagen

Schuren van ondergronden en verflagen Infoblad 1061 Schuren van ondergronden en verflagen Het voorbehandelen van te schilderen ondergrond door schuren of slijpen Schuren is een handeling die kan worden uitgevoerd met grof en fijn schuurpapier

Nadere informatie

Epifanes Black Bottom

Epifanes Black Bottom PRODUCTINFORMATIEBLAD Epifanes Teervrije zwarte scheepslak Type Basis Eigenschappen Toepassing Glans Dichtheid bij 0 C. Viscositeit bij 4 C. Fysisch drogend Watervaste bitumen Elastische en hoogwaardige

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

Onderhoud en reiniging stof

Onderhoud en reiniging stof Onderhoud en reiniging stof Het verwijderen van vlekken is eigenlijk het werk van gespecialiseerde bedrijven. Als je het zelf wilt verwijderen, dan moet je rekening houden met het volgende: grote vervuilingen,

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Polyester jachten

VERFSYSTEMEN Polyester jachten VERFSYSTEMEN Polyester jachten Polyester Osmose behandeling Polyester onder de waterlijn Polyester boven de waterlijn Polyester dek Polyester opbouw Polyester interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari

Nadere informatie

Sjef Kickken. Kickken Bouwtechnisch Advies

Sjef Kickken. Kickken Bouwtechnisch Advies Sjef Kickken Kickken Bouwtechnisch Advies 1 Behoud van waarde Voorkomen van schade Lange levensduur 2 Kapconstructie Bitumen dakbedekking PVC dakgoten Zinken dakgoten Houten dakkapel Kunststof dakkapel

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss. Wit en vrijwel alle kleuren. Halfglans. Blik (basis en verharder) van 1 liter en 2,5 liter.

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss. Wit en vrijwel alle kleuren. Halfglans. Blik (basis en verharder) van 1 liter en 2,5 liter. OMSCHRIJVING Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethan. GEBRUIKSDOEL Voor het afwerken van staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en kunststof dat op passende

Nadere informatie

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING

1: POLYESTER OSMOSE BEHANDELING pagina 1 van 6 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe een osmose behandeling van het oppervlak onder de waterlijn van een polyester jacht plaats kan vinden. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Een osmose behandeling

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Onderhoud en reiniging leer

Onderhoud en reiniging leer Onderhoud en reiniging leer Alle leersoorten hebben regelmatig een onderhoud- en reinigingsbeurt nodig. Dat betekent dat je leren meubel af en toe afgeborsteld of voorzichtig afgezogen moet worden. Om

Nadere informatie

Bepaling van hechting van verflagen op hout

Bepaling van hechting van verflagen op hout Bepaling van de hechting van verflagen volgens de dubbele Andreas-kruissnede 1. Algemeen De hechting van verflagen in de praktijk op hout en houtachtige materialen kan bepaald worden door het maken van

Nadere informatie

Normaal drogende zwelverf dunne film kg/l. Manipuleerbaar

Normaal drogende zwelverf dunne film kg/l. Manipuleerbaar Firetex FX1002 Referentie FIRETEX FX 1002 Omschrijving Toepassingen Homologaties Kleur Normaal drogende zwelverf dunne film FIRETEX FX 1002 wordt gebruikt voor de brandbescherming van staalstructuren Rf

Nadere informatie

Brick LADRILLO CARAVISTA

Brick LADRILLO CARAVISTA Brick C o l l e c t i o n LADRILLO CARAVISTA Ladrillo Caravista 05 Blanco Arena Sandy White Sable Blanc Sand Weiss Bianco Sabbia Antiek Wit 77 Marrón Brown Marron Braun Marrone Bruin LADRILLO CARAVISTA

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

Ook zijn er de standaard mobiele straalhallen welke eenvoudig zonder extra voorzieningen geplaatst kunnen worden.

Ook zijn er de standaard mobiele straalhallen welke eenvoudig zonder extra voorzieningen geplaatst kunnen worden. Vrijstraalhallen - Vrijstraal ruimtes - Straalhallen Leering Hengelo is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van straalhallen. Engineering en fabricage van de hallen vindt plaats in eigen

Nadere informatie

Verf spuiten. Huis. Thuis. Formido. Nummer 36

Verf spuiten. Huis. Thuis. Formido. Nummer 36 Nummer 36 Art. nr. 455423 In deze KlusZo beschrijven we stapsgewijs waar je rekening mee moet houden als je verf gaat spuiten. We beginnen met de voorbereiding. Daarna geven we je belangrijke informatie

Nadere informatie

atfolix beschermende displayfolie Montage-instructie (MET afwerkingslip) atfolix.com

atfolix beschermende displayfolie Montage-instructie (MET afwerkingslip) atfolix.com atfolix.com atfolix beschermende displayfolie Montage-instructie (MET afwerkingslip) Nederlandse Installatie instructies: http://atfolix.info/manuals/nl facebook.de/atfolix youtube.com/atfolix V 2016.01.11-DE

Nadere informatie

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin

Sigma Multicoat Aqua 2K EP Satin Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Watergedragen, zijdeglanzende, tweecomponenten primer en aflak voor buiten en binnen op basis van epoxy. Het beschermen van

Nadere informatie

Compact Klasse K 2.410

Compact Klasse K 2.410 Compact Klasse K 2.410 Uitermate geschikt voor incidenteel gebruik, een paar keer per jaar. Uitrusting: Geïntegreerde water fijnfilter Adapter tuinslang 3/4" Hogedrukslang 6 m Reinigingsmiddelentank Pistool

Nadere informatie

U bent op het juiste adres

U bent op het juiste adres R. van Zon Velhorstlaan 13 3207 ZM Spijkenisse 0181-612971 0651-834917 E-mail actif@planet.nl www.actif-gevelrenovatie.nl Bank: ING 65.65.93.954 K.v.K nr: 24258707 BTW nr: NL1339.28.391.B01 Tradecenter

Nadere informatie

Droogijsstraaltechniek

Droogijsstraaltechniek Eco Trust Droogijsstraaltechniek INFOBUNDEL WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Het betreft een reinigingsproces waarbij kleine korrels koolzuurijs CO 2 -deeltjes-, bij een temperatuur van 79,8 C, aan hoge snelheid

Nadere informatie

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max.

Cabernet W-802. Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet Cabernet. 1,5 min. 2 max. CABERNET W-802 W 80 40 88 1,5 min. 2 max. CABERNET Product Artikel Kg W-802 80 W-802 Paneel 4-5 Kg 5Un 120Un N 40 88 1,5 min. 2 max. 0,32 m 2 HET BEDRIJF Bolucchi is partner van het eerste uur van PanelPiedra

Nadere informatie

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten ONDERHOUDSADVIES Planhus Onderhouds en schilder advies Planhus Geachte heer/mevrouw, U hebt gekozen voor een houten huis. Dat is een bewuste, verstandige keuze waarmee wij u van harte mee feliciteren.

Nadere informatie

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss

Sigma Multifinish 2K PU Semi-Gloss Kenmerkenblad Omschrijving Gebruiksdoel Voornaamste kenmerken Kleuren en glans Verpakking Basisgegevens Tweecomponenten, halfglanzende finish voor buiten op basis van polyurethaan. Voor het afwerken van

Nadere informatie

Adviesnr. 2805-5-2009-E. Contactpersoon : De heer R. Vlaar De Veken 231 1716 KJ Opmeer Tel. : 0226 352785 Fax : 0226 355628 E-mail : info@boram.

Adviesnr. 2805-5-2009-E. Contactpersoon : De heer R. Vlaar De Veken 231 1716 KJ Opmeer Tel. : 0226 352785 Fax : 0226 355628 E-mail : info@boram. Pagina : 1 Betreft Onderhoudsadvies Vlotdelen Adviesnr. 2805-5-2009-E Adviesaanvrager Boram Timmerwerken BV Contactpersoon : De heer R. Vlaar De Veken 231 1716 KJ Opmeer Tel. : 0226 352785 Fax : 0226 355628

Nadere informatie

1 Voorbereiden van de werkplek.

1 Voorbereiden van de werkplek. Algemene kwaliteitseisen: Minimale hechtingstreksterkte van de ondergrond > 1,5 N/mm 2 Minimale temperatuur van de ondergrond: 3 C boven het dauwpunt Maximaal vochtgehalte ondergrond < 4% Verwerkingstemperatuur

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

Hechthout met Interprotect

Hechthout met Interprotect BOUWMATERIAAL : HECHTHOUT OF MASSIEF HOUT MET MATIGE WERKING VOORBEHANDELING : SCHOONMAKEN / SCHUREN / INTERPROTECT VERF TYPE : 2-COMPONENTEN / EPOXY APPLICATIE : KWAST VOORBEHANDELING VOOR ALLE DELEN

Nadere informatie

Wandverwarming in de Noordoostpolder.

Wandverwarming in de Noordoostpolder. Wandverwarming in de Noordoostpolder. Na dat we de tekeningen klaar hadden voor onze aanbouw, kwamen we tot de conclusie dat we te weinig ruimte haddeen voor het plaatsen van radiatoren, zonder dat ze

Nadere informatie