Deze gids is geschreven om u te helpen om de juiste adviseur te selecteren bij het verkrijgen van een verzekering.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze gids is geschreven om u te helpen om de juiste adviseur te selecteren bij het verkrijgen van een verzekering."

Transcriptie

1

2 Over deze gids Deze gids is geschreven om u te helpen om de juiste adviseur te selecteren bij het verkrijgen van een verzekering. Tegenwoordig is het mogelijk om op iedere hoek van de straat of via het internet een verzekering af te sluiten. Ze roepen allemaal, dat ze goedkoop zijn. Is dit echter het belangrijkste? In onze ogen is een dekking welke naadloos aansluit op uw wensen veel belangrijker is. Geld betalen om uiteindelijk te ontdekken, dat u geen dekking heeft voor een gebeurtenis is natuurlijk zuur. Laat u daarom altijd goed voorlichten waar u wel en waar u niet voor verzekerd bent bij een verzekering. U voorkomt hiermee vervelende situaties in de toekomst. Een verzekering hebben we om een gebeurtenis financieel te dekken. We hopen echter altijd, dat het nooit zover hoeft te komen. We betalen dus allemaal een premie, met in essentie het doel om het nooit om te zetten in geld bij een (nare) gebeurtenis. Lees de gids en pak de tips mee! Copyright 2016 Kokkeler Solutions Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Ook het plaatsen van directe links naar de bestandslocatie van dit document op websites, in nieuwsbrieven of andere vormen van digitale media is niet toegestaan. De op het portaal beschikbare content is met de in de branche gebruikelijke zorgvuldigheid opgesteld of redactioneel gecontroleerd. Kokkeler Solutions is niet aansprakelijk voor de actualiteit, de juistheid en/of volledigheid, noch voor de individuele bruikbaarheid van de inhoud. Kokkeler Solutions aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van via hyperlinks bereikbare andere websites. Het betreft hier derden aanbiedingen en Kokkeler Solutions heeft geen invloed op de inhoud hiervan. Deze hyperlinks zijn slechts een dienstverlening. Kokkeler Solutions is echter niet verantwoordelijkheid voor de inhoud. Hoe kiest u een goede Adviseur voor uw Hypotheek?

3 Ons bedrijf Geld besparen of meer waar krijgen voor je geld! Op VergelijkButler.nl kun je snel, gemakkelijk en ongedwongen ontdekken wat er allemaal voor jou mogelijk is. Een verzekering voor je auto, vakantie of voor de zorg. Een snellere internetverbinding zonder meer te betalen of een lot uit de loterij kopen! Het is allemaal mogelijk op onze site. Natuurlijk kun je ook de laatste mobiele toestellen bekijken en bestellen of een lagere energierekening verwezenlijken. Top toch!? De modules: Alles in 1 pakketten (televisie, telefonie, internet) Energie (gas en stroom) Telecom (Smartphone abonnementen en SimOnly abonnementen) Verzekeren (Zorgverzekering, Autoverzekering, Reisverzekering, Uitvaartkost en berekenen) Loterij Door samen te werken met de beste aanbieders, een ruim aanbod te realiseren en scherpe prijsafspraken te maken is het mogelijk om voor jou ook de beste deal te krijgen. Hoe kiest u een goede Adviseur voor uw Hypotheek?

4 Introductie Gids & Bedrijf 1 Minder betalen voor uw Autoverzekering? 2 3 ZorgVerzekering Onbezorgd op Reis! 1 4 Huis & Wonen verzekerd Uw goed Recht verzekerd In 4 stappen goed verzekerd Een gratis Advies 1

5 Uw Auto Goed Verzekerd!

6 Besparen op uw Autoverzekering! U heeft al een auto? Of u gaat er een kopen? Dan is het belangrijk om een goede verzekering te hebben. Niet omdat het (wettelijk) moet, maar ook omdat het een goed gevoel geeft als u onbezorgd rondrijdt. Autoverzekering vergelijken en afsluiten Wanneer u een autoverzekering wilt gaan afsluiten dan is het belangrijk om te kijken naar de verschillende keuze mogelijkheden welke u heeft. De voorwaarden, de extra opties en natuurlijk ook de premie zijn hierbij van belang! Een van de zaken welke de premie bepalen is hoe lang u geen schade heeft gehad. Bonus-malusladder en schadevrije jaren De auto verzekeraars gebruiken de bonus-malusladder om te zien hoeveel korting u kunt krijgen op de standaard premie. Hoe meer schadevrije jaren u heeft gehad, hoe beter. Uw premie zal alleen maar lager worden. Krijgt u een keer een schade dan zult u zien dat de premie voor de autoverzekering ook omhoog gaat. Waar u woont, hoeveel kilometers u per jaar rijdt en ook het type auto en de staat van de auto bepalen de uiteindelijke hoogte van de premie. Hoe krijgt u een goede en betaalbare verzekering? Het is mogelijk om uw premie te berekenen op het internet en daar een willekeurige goedkope verzekering af te sluiten voor uw auto. Het gevaar is echter, dat de voorwaarden niet helemaal aansluiten bij uw wensen of dat u alsnog teveel betaald, omdat u een onnodige verzekering heeft afgesloten. Kies voor een vrijblijvend verzekering consult. De verzekeringsadviseur kan naar al uw verzekeringen kijken en u waarschijnlijk hierdoor een nog betere aanbieding doen. Laat u terugbellen om snel meer informatie hierover te ontvangen! Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

7 De Zorgverzekering

8 De Zorgverzekering! Ieder jaar kunt u in december uw Zorgverzekering aanpassen. Het is dan ook volop in de media en de commercials van de zorgverzekeraars vliegen over de buis en staan volop in de dagbladen en natuurlijk op het internet. Termen als premie, eigen risico, ziekenhuis, zorg en ouderdom hebben dan volop de aandacht. In Nederland is iedereen verplicht om een zorgverzekering te hebben. Een wet waar u het eens of oneens mee kunt zijn. Het is echter een must om een zorgverzekering te hebben. Hoe kiest u echter een goede zorgverzekering voor uzelf? En heeft u een aanvullend pakket nodig? De basisverzekering Om een basiszorg te bieden in Nederland heeft de overheid een basispakket samengesteld wat voor iedereen gelijk is. De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport beslist hierover wat er wel en niet in komt. Ook bepaalt de Minister hoe hoog het Eigen Risico is. Een aanvullende verzekering De zorgverzekeraars kunnen zelf een aanvullend pakket samenstellen om zo de aanvullende zorg (welke niet in het basispakket is gedekt) te vergoeden. Denk hierbij aan alternatieve geneeswijzen, de tandarts, fysiotherapie en ook orthodontie of zorg in het buitenland. De premie Iedere zorgverzekeraar kan zijn eigen premie vaststellen voor de basisverzekering en ook voor de aanvullende pakketten. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden om de juiste combinatie van hoe uw zorgkosten vergoedt worden en welke zorgpremie u hiervoor betaalt. De laagste premie? Als u de laagste premie wilt dan is het verstandig om een hoog vrijwillig eigen risico te kiezen naast het verplichte risico. Dit kan interessant zijn wanneer u nooit ziek bent of nooit boven de kosten van het verplichte eigen risico uitkomt. Laat u terugbellen om snel meer informatie te krijgen over de mogelijkheden om te kijken of uw Premie nog scherper kan, zonder afbreuk te doen aan de vergoedingen van de zorgverzekering. Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

9 Onbezorgd op Reis?

10 Goed verzekerd op Reis. Wat is er nu heerlijker en fijner dan om op vakantie te gaan. Een lekkere zonvakantie of heerlijk op wintersport. Het is dan natuurlijk belangrijk om een goed hotel of vakantieverblijf te boeken. Ook is het verstandig om te kiezen voor een reisverzekering. Wist u dat een ongeluk in een klein hoekje zit? Wist u dat de zorgkosten anders geregeld zijn in het buitenland en niet altijd of volledig vanuit uw basis zorgverzekering gedekt worden? Zorg in de Verenigde Staten is bijvoorbeeld veel duurder dan in Nederland en een gipsvlucht uit Oostenrijk loopt ook aardig in de papieren. Daarnaast is het ook mogelijk dat u sneller een doelwit bent van diefstal. Een toerist is vaak minder oplettend en wordt in veel landen als rijk gezien. Bescherm jezelf met een Reisverzekering! Het is mogelijk om voor verschillende zaken een reisverzekering af te sluiten. Het kan voor een eenmalige reis zijn, maar ook een doorlopende reisverzekering zijn voor meerdere reizen in een jaar. Wat is bepalend voor de premie? Is het een aflopende of een doorlopende reisverzekering? Hoeveel dagen gaat u op vakantie Wilt u ook een annuleringsverzekering erbij hebben? Welke dekkingen wilt u? Moeten elektronica, juwelen of camera s voor extra bedragen verzekerd worden? De voorwaarden van hoeveel en waarvoor u een dekking krijgt. Er zijn meerdere reisverzekeraars: Welke is de beste voor u? Ook hierbij adviseren wij u om contact op te neme met uw verzekeringsspecialist. Het is mogelijk om dan een compleet advies te krijgen. Ook kan in combinatie met andere verzekeringen vaak een bijzonder scherp tarief aangeboden. Ontdek de scherpste premies voor uw Riesverzekering. Maak nog vandaag een afspraak met uw VerzekeringsSpecialist. Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

11 Huis & Wonen Verzekerd!

12 De inboedel en de opstal verzekering! Wanneer we het over verzekeringen hebben in en om het huis dan gaat het voornamelijk om de inboedel verzekering en de opstal verzekering. De opstal verzekering is een verzekering voor de woning zelf en wordt door de eigenaar afgesloten. Als u huurt zal u deze verzekering niet nodig hebben. De inboede verzekering! Het is natuurlijk belangrijk om uw eigendommen goed te verzekeren tegen diefstal en schade. De basis inboedelverzekering dekt: Waterschade Diefstal Vandalisme Blikseminslag De gevolgen van een brand Het is mogelijk om dit aan te vullen met andere dekkingen. Denk hierbij aan: Schroei- en smeltschade Schade aan de inhoud van een koelkast of vriezer Een allrisk dekking (informeer bij de verzekeraar wat gedekt wordt) Wat is de premie van een inboedelverzekering? De premie is afhankelijk van waar u woont, welke soort woning u heeft en ook de waarde van de te verzekeren inboedel. Hoe hoger de te verzekeren waarde, hoe hoger de premie zal zijn. Een exacte prijs voor de beste inboedelverzekering voor u? Neem vrijblijvend contact op met een verzekeringsadviseur. In een handomdraai kan uw inboedelverzekering berekent worden. Tip: Controleer jaarlijks of u onderverzekerd of oververzekerd bent! U kunt hierdoor of te weinig geld uitgekeerd krijgen bij een schade of teveel betalen voor uw premie. Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

13 De opstalverzekering Als u een eigen woning heeft met een hypotheek dan moet u verplicht een opstalverzekering hebben. Deze verzekering vergoedt de schade uit storm, inbraak en bij brand. Ook de schuren, garage, centrale verwarming en leidingen en het sanitair vallen onder de opstalverzekering. De premie voor een opstalverzekering? De premie wordt op basis van uw postcode en de herbouwwaarde van de woning bepaalt. De herbouwwaarde is de waarde van uw huis min de kosten van de grond (deze gaan immers niet verloren). Een exacte prijs voor de beste opstalverzekering voor u? Neem vrijblijvend contact op met een verzekeringsadviseur. In een handomdraai kan uw inboedelverzekering berekent worden. Tip: Controleer jaarlijks of u onderverzekerd of oververzekerd bent! U kunt hierdoor of te weinig geld uitgekeerd krijgen bij een schade of teveel betalen voor uw premie. Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

14 Uw Goed Recht Verzekerd!

15 Wat is een Goed Recht? Een verzekering welke steeds belangrijker wordt is de rechtsbijstandsverzekering. Het is steeds vaker zo, dat je in een juridisch conflict komt. Het kan bij een aanrijding zijn, rondom je werk, een burenruzie of een andere oorzaak hebben. Het is dan goed en belangrijk om te weten, dat je om een juridisch advies kunt vragen zonder extra kosten. Een goede advocaat zonder kosten! Het voordeel van deze verzekering is natuurlijk, dat je recht op juridische bijstand krijgt zonder hiervoor een hoge rekening te zien. Je hoeft zelfs de kosten van een procedure niet te vergoeden. Wel zo fijn! De pakketten en voorwaarden. Het is bij een rechtsbijstandverzekering zo, dat er verschillende pakketten en voorwaarden zijn. Het is slim om een verzekeringsadviseur deze te laten vergelijken om zo voor u de best mogelijke verzekering te kiezen. Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

16

17 Wat is een Goed Recht? Rechtsbijstandverzekering vergelijken en afsluiten Voor het geval dat je in een conflict komt waarbij je rechtsbijstand nodig hebt kan je ervoor kiezen om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Dit betekent dat je op momenten dat het nodig is juridische assistentie en advies kan vragen. Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die de kosten dekt voor het verlenen van juridische bijstand. Daarnaast kunnen de kosten die gemaakt worden bij het inhuren van externe deskundigen of advocaten gedekt worden door deze verzekering samen met de kosten van een gerechtelijke procedure. Je betaalt hiervoor een vaste premie per maand. De rechtsbijstandsverzekeraars hebben verschillende pakketten en polisvoorwaarden voor dit type verzekering. Let dus goed op de verschillende voorwaarden die ze hebben en lees ook de kleine lettertjes. Deze verzekering kan je bovendien zowel als particulier of als bedrijf afsluiten. Bent u Goed Verzekerd voor Alles?

18

19 Bonus tips: Vermijd financiele risico s! Neem altijd voldoende bedenktijd om een beslissing te nemen over uw hypotheek. Kies een goede hypotheekadviseur Vergelijk de mogelijkheden. Lees de aangeboden informatie goed door. Accepteer niet klakkelooos een overeenkomst. Weet wat u tekent! De Geheimen van een Goed Pensioen!

20

21 Een gratis Advies & Vergelijking! Maak gebruik van onze verschillende vergelijkmodules om te ontdekken of ook u geld kunt besparen. Zorgverzekering Autoverzekering Reisverzekering Uitvaartkosten berekenen (klik op de link) De Geheimen van een Goed Pensioen!

22 Gratis Advies

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Woonpakket Plus Opstalverzekering

Woonpakket Plus Opstalverzekering Opstalverzekering Unigarant een goede keus. Voordelen opstalverzekering U bent all risk verzekerd Garantie tegen onderverzekering Standaard geen eigen risico Glas standaard verzekerd Opstalverzekering

Nadere informatie

De Keyzer Zakelijk Pakket

De Keyzer Zakelijk Pakket De Keyzer Zakelijk Pakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing De Keyzer Zakelijk Pakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het De Keyzer

Nadere informatie

Verzekeren 3. Test. Oefenopgaven Hoofdstuk 3 1

Verzekeren 3. Test. Oefenopgaven Hoofdstuk 3 1 Verzekeren 3 In dit hoofdstuk worden de volgende rekenvaardigheden behandeld: 3.1 Hoeveel betaal je voor een verzekering? 3.2 Schadevergoeding bij onderverzekering 3.3 De bonus-/malusladder Maak de test

Nadere informatie

Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering?

Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering? Welke kosten voor mondzorg vergoedt de basisverzekering? Jeugd Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering de meeste tandartsbehandelingen. Hiervoor betaalt men ook geen eigen bijdrage.

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

Tot zover uw rechten en zekerheid. Wat moet u zelf doen? Ten eerste: hoe zit het nu met de kosten?

Tot zover uw rechten en zekerheid. Wat moet u zelf doen? Ten eerste: hoe zit het nu met de kosten? Uw zorgverzekering Wist u dat de zorgverzekering verplicht is? Wist u dat u altijd geaccepteerd moet worden voor een basisverzekering? Wist u dat een zorgverzekeraar een zorgplicht heeft om u de zorg uit

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat.

U zorgt voor veiligheid op straat. U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl 21 70 15-11 Overtuig uzelf! 2 Reaal Politieverzekeringen Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af

Nadere informatie

Productwijzer. Opstalverzekering

Productwijzer. Opstalverzekering Productwijzer Opstalverzekering I Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de opstalverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen

Nadere informatie

Zicht zekerheidscheck schadeverzekeringen. www.zichtadviseurs.nl

Zicht zekerheidscheck schadeverzekeringen. www.zichtadviseurs.nl Zicht zekerheidscheck schadeverzekeringen www.zichtadviseurs.nl Zijn uw verzekeringen op orde? Het is belangrijk dat uw schadeverzekeringen aansluiten bij uw huidige persoonlijke situatie. Daarom is het

Nadere informatie

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties

Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen. Passende combinaties Turien & Co. Particuliere Schadeverzekeringen Passende combinaties -2- Passende combinaties Al jaren is Turien & Co. Assuradeuren, opgericht in 1921, specialist op het gebied van verzekeringen. Door onze

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakketkorting tot 10% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende Reis en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2014

Zorgverzekeringen 2014 Zorgverzekeringen 2014 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: o Over Consumind o Basiszorgverzekering o Wijzigingen basispakket 2014 o Natura of vrije zorgkeuze polis o Top 5 meest gestelde

Nadere informatie

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012 Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering voor medewerkers werkzaam in de kinderopvang, jeugdzorg en maatschappelijke dienstverlening BASISPREMIE 2012 97, 42 p/m * * Op basis van wettelijk

Nadere informatie

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl

U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl U zorgt voor veiligheid op straat. Maar bent u zelf wel goed verzekerd? www.politieverzekering.nl Sluit nu eenvoudig al uw schadeverzekeringen af via www.politieverzekering.nl In samenwerking met vts

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Pakket

Driekleur Privé Compleet Pakket Driekleur Privé Compleet Pakket uw persoonlijke beschermingsfactor Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen, Zierikzee. www.driekleur.nl Driekleur Privé Compleet Pakket al uw verzekeringen

Nadere informatie

Je kan 11014,83. per jaar besparen

Je kan 11014,83. per jaar besparen Je kan 11014,83 per jaar besparen Ilona Mien Oerlemans Appelscha Bespaarrapport, December 2014 Hoe werkt misternetto? A B Dit ben jij, de klant die door dit bespaar rapport overstapt van energieleverancier

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij,

Privé Pakket Online. Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, Privé Pakket Online Ondernemers in verzekeringen De Goudse is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, in 1924 opgericht door Geert Bouwmeester. Zijn familie bezit ook nu nog bijna

Nadere informatie

Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal

Aanpassingen in voorwaarden. Productkaart Reaal Aanpassingen in voorwaarden Productkaart Reaal Samenvatting van de nieuwe voorwaarden van het Reaal Goed Geregeld Pakket De pakketvoorwaarden zijn alleen van toepassing indien u meer dan 2 verzekeringen

Nadere informatie

Beginpagina. Verzekeren

Beginpagina. Verzekeren Beginpagina Verzekeringsplek.nl is de website bij uitstek voor allerhande nuttige informatie rond verzekeren en verzekeringen. Het afsluiten van een verzekering kan u heel wat kopzorgen besparen, maar

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Schade Totaalplan 3 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing U wilt uw risico s op een complete, betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan

Nadere informatie

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie,

U heeft optimale dekking tegen een scherpe premie, Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Het Privé Pakket Online van De Goudse biedt u de ideale combinatie. Aan de ene kant: een compleet pakket, met alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18 Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid op vakantie 1031.06/18 De reis- en annuleringsverzekering van Univé Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. Even tot rust komen, een andere cultuur

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Pleziervaartuigenverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Pleziervaartuigenverzekering Het plezier van vrijuit varen De rust van water of juist de wind in de zeilen. Varen geeft u het gevoel van vrijheid,

Nadere informatie

Studentenpakket. Wij zien meer dan een scherpe premie. + snelle schadeafhandeling + afgestemd op jouw situatie + overzichtelijke polis

Studentenpakket. Wij zien meer dan een scherpe premie. + snelle schadeafhandeling + afgestemd op jouw situatie + overzichtelijke polis Verzekeringspakket voor studenten Studentenpakket Wij zien meer dan een scherpe premie + snelle schadeafhandeling + afgestemd op jouw situatie + overzichtelijke polis VERZEKERINGEN Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Zekerheidscheck schadeverzekeringen. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen

Zekerheidscheck schadeverzekeringen. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Zekerheidscheck schadeverzekeringen verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Zijn uw verzekeringen op orde? 2 Het is belangrijk dat uw schadeverzekeringen aansluiten bij uw huidige persoonlijke situatie.

Nadere informatie

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren VERZEKERINGEN Motorrijtuigen Woonhuis en Inboedel Kostbare Zaken Aansprakelijkheid (Gezins)Ongevallen Rechtsbijstand Doorlopende Reis en Annulering Overige

Nadere informatie

Uw zorgverzekering in 2013. De zorgverzekering voor universitair medische centra

Uw zorgverzekering in 2013. De zorgverzekering voor universitair medische centra EXCLUSIEF VOOR DE UMC S Uw zorgverzekering in 2013 De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering speciaal voor u UMC Zorgverzekering

Nadere informatie

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING Gaat u meer dan eens per jaar op vakantie en/of trekt u er wel eens een weekend of midweek tussenuit? Dan is het sluiten van een doorlopende Reis-

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. 2 Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat

Nadere informatie

De ANWB Camperverzekering

De ANWB Camperverzekering De ANWB Camperverzekering Zorgeloos gaan en staan waar u wilt Drie jaar aanschafwaardedekking 5% ledenkorting Complete inventarisdekking Omdat uw camper uw mobiele tweede huis is Uw camper is niet alleen

Nadere informatie

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten...

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... 4 Chatten met een adviseur... 4 Klantenservice... 4 Mobiele

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie met de Camperverzekering van Univé

Onbezorgd op vakantie met de Camperverzekering van Univé Univé Camperverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Caravanverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Caravanverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Caravanverzekering Een complete verzekering voor optimaal caravanplezier Uw caravan betekent voor u vakantie, vrijheid, comfort en campingplezier.

Nadere informatie

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online

txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online txt Persoonlijk en modern: de ideale combinatie. Privé Pakket Online Privé Pakket Online Verzekeren was nog niet eerder zo gemakkelijk. Privé Pakket Online van De Zeeuwse biedt u de ideale combinatie.

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt De kinderen zijn uit logeren.

Nadere informatie

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie.

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie. Productinformatie Avero Achmea 2016 Keuze Zorg Plan Met deze restitutiepolis van Avéro Achmea bent u vrij in de keuze van uw zorgverlener. De kosten die uw zorgverleners in rekening brengen, zullen wij

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

AssurantieGroep Nederland verzekeringen

AssurantieGroep Nederland verzekeringen AssurantieGroep Nederland BV Kantoren: De Vriesstraat 4 3261 PC Oud Beijerland Henri Dunantweg 10 2402 NP Alphen aan den Rijn Telefoonnummer Assurantiën/Hypotheken 088-4469180 Faxnummer 088-2644222 Mailadres

Nadere informatie

thuis- en Reispakket

thuis- en Reispakket verzekering thuis en Reispakket Voor huiseigenaren en huurders Pakket en looptijdkorting tot meer dan 15% Flexibel samen te stellen pakket Kies de dekking die bij u past: Brons, Zilver of Goud Doorlopende

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Productwijzer Natura-uitvaart- verzekering

Productwijzer Natura-uitvaart- verzekering Productwijzer Natura-uitvaart- verzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de natura-uitvaartverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering?

Nadere informatie

Uw zoon of dochter wordt 18 jaar. Alle financiële zaken op een rijtje. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen

Uw zoon of dochter wordt 18 jaar. Alle financiële zaken op een rijtje. verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Uw zoon of dochter wordt 18 jaar Alle financiële zaken op een rijtje verzekering bedrijfsrisico hypotheek pensioen Uw zoon of dochter wordt 18 jaar en dat is toch een mijlpaal. Voor het eerst geheel zelfstandig

Nadere informatie

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Opstal verzekering

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Opstal verzekering De Noordhollandsche de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Opstal verzekering januari 2009 Productleeswijzer Opstalverzekering 1 van 2 In de productleeswijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering Productwijzer Motorrijtuigenverzekering In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering. De productwijzer is een korte samenvatting van enkele belangrijke punten van

Nadere informatie

Productwijzer Inboedelverzekering

Productwijzer Inboedelverzekering Productwijzer Inboedelverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de inboedelverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke factoren

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Verzekeringspakket. Duidelijk én overzichtelijk Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Verzekeringspakket Duidelijk én overzichtelijk 1 Alle verzekeringen voor u en uw gezin U wilt zelf bepalen wat u verzekert. En wat niet. Zonder dat de polis

Nadere informatie

het VvE Zekerplan zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren

het VvE Zekerplan zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren informatie voor Verenigingen van Eigenaren zekerheid, voordeel en gemak voor Verenigingen van Eigenaren de voordelen op een rij Bescherming

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 Doorlopende reis- en annuleringsverzekering U gaat er graag lekker tussenuit,

Nadere informatie

ArtsenPraktijkPakket!

ArtsenPraktijkPakket! ArtsenPraktijkPakket! Financieel specialist voor artsen Maatwerk voor medici Maatwerk voor medici De volgende verzekeringen kunt u opnemen in het ArtsenPraktijkPakket: Uw pand en inventaris Inventaris

Nadere informatie

Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies.

Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies. VGZ Goede Keuze Met VGZ Goede Keuze kiest u voor goede zorg en een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kans zijn dat u voor bepaalde zorg verder

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Actua Assuradeuren B.V. versie april 2011 Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de

Nadere informatie

Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting

Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting Privé Pakket Compleet verzekerd met een aantrekkelijke korting De Goudse De Goudse is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, opgericht in 1924, met een jaaromzet van circa een miljard euro en zo n

Nadere informatie

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in 2019 Zorg goed voor jezelf Toegang tot de beste zorg Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf 1,71 per maand! Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt...

Nadere informatie

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06)

Fortis ASR Archimedeslaan 10 3584 BA Utrecht www.fortisasr.nl 51216 (09-06) Fortis ASR Schadeverzekering N.V. heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV OHRA Zorgverzekering 2015 voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Rechtsbijstandverzekering Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer.

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Productwijzer Rechtsbijstandverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke

Nadere informatie

Buitenland. Vanuit de basisverzekering. onvoorziene nood(zakelijke) het buitenland vergoed,

Buitenland. Vanuit de basisverzekering. onvoorziene nood(zakelijke) het buitenland vergoed, OVERSTAP- TIPS Neem de tijd Vergelijken kost tijd. Vanaf 12 november zijn alle nieuwe polisvoorwaarden bekend. Ga er zo snel mogelijk mee aan de slag als je goed beslagen ten ijs wilt komen. Als je digitaal

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer

Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Productwijzer Rechtsbijstand in het verkeer Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering in het verkeer. Welke risico s dekt deze

Nadere informatie

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Inboedel verzekering

De Noordhollandsche. de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Inboedel verzekering De Noordhollandsche de zekerheid van prettig zakendoen! Productleeswijzer Inboedel verzekering januari 2009 Productleeswijzer Inboedelverzekering 1 van 2 In de productleeswijzer vindt u algemene informatie

Nadere informatie

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs. Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs. Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon Waarborg de continuïteit van uw onderneming U wilt graag het beste resultaat voor uw klanten,

Nadere informatie

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! Wonen Woonhuis Inboedel Kostbaarheden Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! De London Mantelpolis. Compleet én voordelig verzekerd. Comfortabel en onbezorgd leven. We doen er alles voor om dat te

Nadere informatie

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar!

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! Autoverzekering Besparen Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! De Proteq Autoverzekering is één van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Ook de voorwaarden

Nadere informatie

INDEPENDENT INSURANCES

INDEPENDENT INSURANCES INDEPENDENT INSURANCES Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in de servicevergoedingovereenkomsten (SVO) Particuliere klant Inhoud Introductie...3 Onze dienstverlening...3 Kortingen...3 Gemiddeld

Nadere informatie

Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering

Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering Productwijzer Rechtsbijstandsverzekering Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de rechtsbijstandverzekering. Welke risico s dekt deze verzekering? Welke

Nadere informatie

IFA-JRB Totaalpakket

IFA-JRB Totaalpakket IFA-JRB Totaalpakket 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing IFA-JRB Totaalpakket 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het IFA-JRB Totaalpakket

Nadere informatie

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector Speciaal voor de publieke

Nadere informatie

Optimaal voordeel met de Profijtpolis

Optimaal voordeel met de Profijtpolis Optimaal voordeel met de Profijtpolis Of het gaat om verzekeringen, hypotheken of de koop van uw woning, bij De Leeuw kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. Onze experts helpen u graag om

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Uw zoon of dochter wordt 18 jaar. Alle financiële zaken op een rijtje VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN

Uw zoon of dochter wordt 18 jaar. Alle financiële zaken op een rijtje VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Uw zoon of dochter wordt 18 jaar Alle financiële zaken op een rijtje VERZEKERING BEDRIJFSRISICO HYPOTHEEK PENSIOEN Uw zoon of dochter wordt 18 jaar en dat is toch een mijlpaal. Voor het eerst geheel zelfstandig

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel

Expat Pakket Individueel Expat Pakket Individueel Informatie voor de particulier Expat Pakket Individueel Grenzeloos goed verzekerd Expat Pakket Individueel Alles in één keer goed voor elkaar Een tijd in het buitenland werken

Nadere informatie

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012 De beste Zorg voor nu en later Uw leven is veranderd Uw zorgverzekering verandert mee Verschillende mensen hebben verschillende wensen. Uw manier van leven is anders

Nadere informatie

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Kröller U wilt graag het beste resultaat voor uw klanten, nu en in de toekomst. Maar terwijl

Nadere informatie

Opdracht verzekeren:

Opdracht verzekeren: Opdracht verzekeren: Verzekeringsadvies maken 3 vmbo b/k Tijdsduur: 2 weken Extra opdracht verzekeren In deze opdracht ga je werken aan het geven van een verzekeringsadvies aan Bert en Maud. Dit doe je

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing

Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 2 Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing REAAL Totaalplan 3 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het REAAL Totaalplan dé oplossing.

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2015 Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat wordt vergoed? 12 OHRA Vergoedingenwijzer

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Inhoud verzekeringswijzer vaker per jaar naar het buitenland

Inhoud verzekeringswijzer vaker per jaar naar het buitenland Ga je langer dan 2 weken naar het buitenland, of vaker per jaar, dan is een een doorlopende reisverzekering vaak een betere optie dan een aflopende (eenmalige) reisverzekering. Alle vakanties binnen 1

Nadere informatie

Samen bouwen aan beter wonen. Garantverzekering

Samen bouwen aan beter wonen. Garantverzekering Samen bouwen aan beter wonen Garantverzekering 2 Inhoud Een verzekering voor alle klanten van WoonFriesland 3 Het aanvragen van Garantverzekering 6 Na het afsluiten van Garantverzekering 8 Voor de leesbaarheid

Nadere informatie

Zorgverzekering 2016. Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016

Zorgverzekering 2016. Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016 Zorgverzekering 2016 Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016 Einde van het jaar Het einde van het jaar is weer aangebroken en dat betekent dat u weer mag veranderen

Nadere informatie

De ANWB Fietsverzekering

De ANWB Fietsverzekering De ANWB Fietsverzekering Net zo onmisbaar als uw fiets Dekkingen op basis van nieuwwaarde of afschrijving 15% korting met een anti-diefstalchip Nieuw voordelig tarief voor fietsen met trapondersteuning

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont

Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont NnL 1 Het Studentenpakket Na een avondje stappen zie je bij thuiskomst de deur van je flat openstaan. Er is ingebroken.

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan

Nadere informatie

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar.

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Wij zien meer dan een scherpe premie + snelle schadeafhandeling + uitstekende dekking + duidelijke polis VERZEKERINGEN VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN HET VOOR ELKAAR

Nadere informatie