Uw zorgverzekering in De zorgverzekering voor universitair medische centra

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw zorgverzekering in 2013. De zorgverzekering voor universitair medische centra"

Transcriptie

1 EXCLUSIEF VOOR DE UMC S Uw zorgverzekering in 2013 De zorgverzekering voor universitair medische centra

2 De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering speciaal voor u UMC Zorgverzekering is speciaal voor u en uw collega-medewerkers van universitair medische centra. UMC Zorgverzekering is en wordt samengesteld in samenspraak met vertegenwoordigers van uw werkgever en de werknemersorganisaties. Zo stemmen we onze producten en dienstverlening zo goed mogelijk af op uw wensen. Huisverzekering De ruim verzekerden van UMC Zorgverzekering zijn allemaal (voormalig) medewerkers van universitair medische centra en hun gezinsleden. Met de UMC Zorgverzekering kiest u dus voor een huisverzekering. U krijgt een kwalitatief hoogwaardige zorgverzekering op maat en profiteert bovendien van een belangrijke collectiviteitskorting op de premie. Veel keuzevrijheid Uw voorkeur staat voorop. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn, met de keuze uit vier aanvullende pakketten. U kunt, naast het verplicht eigen risico, ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico en zo de hoogte van uw premie beïnvloeden. En als u zorg nodig hebt, geldt dezelfde ruime keuzevrijheid. U kiest namelijk zelf uw huisarts, ziekenhuis, specialist of andere zorgaanbieder. Goed geregeld UMC Zorgverzekering biedt u ruime vergoedingen en declaratiegemak. Zo worden nota s van het ziekenhuis, de apotheek en de huisarts rechtstreeks bij ons gedeclareerd en ook rechtstreeks aan uw zorgaanbieder betaald. Daar hebt u dus geen omkijken meer naar. In andere gevallen declareert u zelf de nota bij ons. Klantvriendelijk Kiezen voor UMC Zorgverzekering betekent kiezen voor eenvoudige procedures en heldere informatie. Daarnaast vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Onze medewerkers staan u graag en goed te woord. U vindt ons telefoonnummer op de achterkant van deze brochure. Blijven verbeteren Onze verzekerden zijn erg tevreden, zo blijkt uit onderzoek. Dit hebben we te danken aan de kwaliteit van onze producten, service en bereikbaarheid. En daar zijn we trots op. Want voor ons is het belangrijk dat ú tevreden bent en blijft. Hebt u wensen of suggesties? Neem dan telefonisch contact met ons op of via vraagumc@vgziza.nl. Uw reactie wordt meegenomen om verbeteringen in de verzekering en onze dienstverlening door te voeren.

3 UMC Zorgverzekeringspakket UMC Zorgverzekering De UMC Zorgverzekering is het wettelijke basispakket waarmee de kosten voor de meest noodzakelijke zorg gedekt zijn. Dit wettelijk basispakket dekt de kosten voor: geneeskundige zorg, waaronder zorg door huisartsen, ziekenhuizen en medisch specialisten; tandheelkundige zorg tot 18 jaar, daarna alleen bij bijzondere medische indicaties en volledige gebitsprotheses; hulpmiddelen en geneesmiddelen; ziekenvervoer (ambulance en beperkt zittend vervoer); paramedische zorg, waaronder beperkt fysiotherapie/ oefentherapie, logopedie en ergotherapie; geneeskundige geestelijke gezondheidszorg; zorg- en wachtlijstbemiddeling. verloskundige zorg en kraamzorg; UMC Aanvullende Verzekering De UMC Zorgverzekering biedt u dekking voor de kosten van de meest noodzakelijke zorg. Wilt u uitgebreider verzekerd zijn, kies dan voor een van de pakketten uit de UMC Aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit vier aanvullende pakketten. UMC Budget vergoedt meer behandelingen dan de UMC Zorgverzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Hiernaast heeft dit pakket een goede dekking voor basis tandheelkunde. Verder zijn er vergoedingen voor sportgeneeskunde, kraamzorg en alternatieve geneeswijzen. UMC Plus is een breed pakket met een scala aan extra vergoedingen. Zo kunt u rekenen op dezelfde goede vergoedingsvoorwaarden voor fysiotherapie als bij UMC Accent. Hiernaast biedt dit pakket u uitstekende vergoedingen voor uitgebreide tandheelkundige zorg, maar ook voor brillen en contactlenzen. UMC Plus is een breed vergoedingenpakket tegen een scherpe premie. UMC Accent gaat een stapje verder met nog ruimere vergoedingen voor fysiotherapie. Verder geeft dit pakket een vergoeding voor de kosten van een bril of contactlenzen. Met UMC Accent bent u verzekerd van een goede dekking voor veelvoorkomende zorg. Kies voor UMC Top wanneer u veel zorgkosten volledig vergoed wilt hebben. Dit is het meest luxe pakket dat wij aanbieden, met een hogere vergoeding voor bijvoorbeeld tandheelkunde en fysiotherapie. Keuzehulp Kies het pakket dat bij u past. De UMC keuzehulp op kan u hierbij helpen. U beantwoordt een aantal eenvoudige vragen en krijgt dan direct te zien welke verzekering het best aansluit bij uw wensen. Bovendien ziet u in één oogopslag wat u bij deze verzekering vergoed krijgt. Ook voor een uitgebreid overzicht van alle pakketten kunt u terecht op Of haal de folder met de meest voorkomende vergoedingen bij uw P&O-afdeling.

4 De zorgverzekering voor universitair medische centra Scherpe premie en collectieve voordelen Kwaliteit voor een scherpe prijs Iedere verzekerde van 18 jaar en ouder betaalt premie voor het basispakket van UMC Zorgverzekering. Kiest u daarnaast voor een UMC Aanvullende Verzekering, dan betaalt u afhankelijk van het pakket een hogere premie. Hoe houden we deze premie scherp? UMC Zorgverzekering is speciaal bedoeld en ontwikkeld voor medewerkers en hun gezinsleden van universitair medische centra. We beperken de uitvoeringskosten, bijvoorbeeld door uw premie in te houden op uw salaris. Wanneer u uw UMC Zorgverzekering via uw werkgever afsluit, ontvangt u een flinke collectiviteitskorting op uw premie. Arts-assistent in opleiding tot specialist (AIOS) Bent u arts-assistent in opleiding tot specialist, dan is UMC Zorgverzekering er ook voor u. Wanneer u uw opleiding voortzet in een algemeen ziekenhuis, dan hoeft u niet over te stappen naar een andere verzekering. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw UMC Zorgverzekering met alle collectieve voordelen. Profiteer met het hele gezin Ook gezinsleden profiteren van de voordelen van UMC Zorgverzekering. U kunt uw partner en uw kinderen (leeftijd tot 30 jaar) meeverzekeren in de gezinspolis. Of uw kinderen studeren of werken speelt geen rol. Ook maakt het niet uit of ze thuis wonen of niet. Meeverzekerde gezinsleden profiteren ook van een aantrekkelijke premiekorting. Hebt u een UMC Aanvullende Verzekering, dan zijn uw kinderen tot 18 jaar hiervoor gratis meeverzekerd.

5 Kies zelf uw eigen risico In Nederland geldt een verplicht eigen risico van 350 voor iedereen van 18 jaar en ouder. Daarnaast kunt u kiezen voor een aanvullend vrijwillig eigen risico. Hoe hoger uw vrijwillig eigen risico, des te lager uw premie. U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 0, 100, 200, 300, 400 of 500. Hoe hoger dit vrijwillig eigen risico, des te lager de premie. Ieder gezinslid vanaf 18 jaar kan een ander vrijwillig eigen risico kiezen. Sommige medische kosten zijn uitgesloten van zowel het verplichte als het vrijwillig eigen risico. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten voor de huisarts, verloskundige, kraamzorg, tandheelkundige zorg voor jongeren tot 18 jaar en hulpmiddelen in bruikleen. In de praktijk Rekenvoorbeeld 1 Verpleegkundige Marc heeft een vrijwillig eigen risico van 0. In 2013 wordt hij voor 500 behandeld in het ziekenhuis. Het verplichte eigen risico van 350 betaalt Marc zelf, de rest komt voor rekening van UMC Zorgverzekering. Rekenvoorbeeld 2 Laborante Roos heeft een vrijwillig eigen risico van 100. Haar ziekenhuisbehandeling kost 680. Bovenop het verplichte eigen risico van 350 betaalt ze 100 vrijwillig eigen risico. Haar rekening is dus 450, het restant van 230 betaalt UMC Zorgverzekering. Kosten behandeling 500 Verplicht eigen risico 350 Kosten behandeling 680 Verplicht eigen risico 350 Vrijwillig eigen risico 100 UMC Zorgverzekering vergoedt 150 UMC Zorgverzekering vergoedt 230

6 De zorgverzekering voor universitair medische centra Meer dan een zorgverzekering UMC Zorgverzekering biedt een goede zorgverzekering tegen een scherpe premie, met volop keuzevrijheid. Maar dat is niet alles. Wij bieden u nét dat beetje extra. UMC Reisverzekering Vakantieplannen? Sluit dan vóór vertrek een voordelige UMC Reisverzekering af. Schakel UMC Kraamzorg in door het aanvraagformulier in te vullen via of te bellen met UMC Kraamzorg, telefoonnummer ( 0,10 per minuut). U kiest het kraamcentrum van uw voorkeur en wij regelen de aanvraag. Aanstaande moeders met een UMC Aanvullende Verzekering kunnen bovendien een gratis kraampakket aanvragen. Dit kraampakket is samengesteld in overleg met ervaren verloskundigen. Wanneer u vaker op vakantie gaat, kunt u ook kiezen voor de UMC Doorlopende Reisverzekering. Combineer deze met de UMC Doorlopende Annuleringsverzekering en u kunt het hele jaar zorge loos op reis. Hebt u een UMC Aanvullende Verzekering? Dan is de UMC Reisverzekering extra voordelig. U betaalt dan geen premie over het ziektekostendeel van de reisverzekering. UMC Zorgadvies en Bemiddeling Als geen ander bent u bekend met wachtlijsten in de zorg. Kunt of wilt u niet wachten dan kan onze afdeling Zorgadvies en Bemiddeling ervoor zorgen dat u snel hulp krijgt. Wij maken daarvoor optimaal gebruik van de capaciteit van ziekenhuizen in heel Nederland en als dat nodig is in het buitenland. En met succes: UMC Kraamzorg Pasgeborenen en hun moeders verdienen de beste zorg. UMC Kraamzorg garandeert dat. Wij regelen snel en ruim 90% van de verzekerden die bij ons wachtlijstbemiddeling aanvraagt, ontvangt al binnen drie dagen een alternatief aanbod. eenvoudig uw kraamzorg op maat. Persoonlijk advies Wilt u meer weten over het totale UMC Zorgverzekeringspakket en de andere extra s? Kijk dan op onze website Voor persoonlijk advies, vragen of opmer kingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U vindt ons telefoonnummer op de achterkant van deze brochure.

7 Wij bepalen zelf hoe we verzekerd willen zijn

8 De zorgverzekering voor universitair medische centra Meer informatie Hebt u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u meer informatie, kijk dan op of neem contact met ons op. UMC Zorgverzekering is telefonisch bereikbaar via op werkdagen van 8.00 tot uur. Een sturen kan ook via vraagumc@vgziza.nl. UMC Zorgverzekering Als geen ander De eigen zorgverzekering van en voor universitair medische centra, dat is UMC Zorgverzekering. Als geen ander speelt UMC Zorgverzekering in op uw specifieke behoeften als lid van een bijzondere beroepsgroep én als individu of gezinslid. U kunt met de UMC Zorgverzekering rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuzevrijheid en uitstekende service. D Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. N.V. Zorgverzekeraar UMC (Zorgverzekeraar UMC), gevestigd in Arnhem, KvK-nummer: , DNB-vergunningnummer:

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector Speciaal voor de publieke

Nadere informatie

D ELTA L LOYD Z ORGG ARANT

D ELTA L LOYD Z ORGG ARANT D ELTA L LOYD Z ORGG ARANT I NDIVIDUEEL Delta Lloyd Zorgverzekering NV Postbus 29677 2502 LR Den Haag Uw assurantie-adviseur: F 01.9.45/1205 Zeker Delta Lloyd, al meer dan 150 jaar Delta Lloyd zorgt voor

Nadere informatie

De Doorgaanverzekering voor werkgevers

De Doorgaanverzekering voor werkgevers De Doorgaanverzekering voor werkgevers Zorg dat u en uw doorgaan! De Doorgaanverzekering Doorgaanexpert Goed werkgeverschap De Doorgaanverzekering > De Doorgaanverzekering > Gezondheid telt De Doorgaanverzekering

Nadere informatie

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Nadere informatie

Workshop Mijn zorgverzekering

Workshop Mijn zorgverzekering Workshop Mijn zorgverzekering Welkom! Even voorstellen: Mark Salm, PCOB-adviseur van RISK Henrica de Vries, manager Communicatie & Marketing PCOB Programma workshop Korte kennisquiz Voorlichting Overstappen,

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor Havenbedrijf Rotterdam NV 70457-D/2014-12 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Ga naar defriesland.nl/logisch voor de logische redenen Bereken uw premie met korting op defriesland.nl/ collectiefverzekerd

Nadere informatie

100222-Bijsl Welkom b21. Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2010

100222-Bijsl Welkom b21. Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2010 100222-Bijsl Welkom b21 Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2010 Inhoudsopgave Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 3 Wat biedt DSW? 4 Uw basisverzekering in 2010 5 De premies 6 Onze website 7 Gemakkelijk overstappen!

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u niet

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor MSD 70457-H/2014-11 2 Inhoudsopgave Informatiebrochure

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2016. OZF. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor Groningen Seaports 70457-E/2015-12 2 Inhoudsopgave Informatiebrochure

Nadere informatie

Uw gezondheid, onze zorg.

Uw gezondheid, onze zorg. Uw gezondheid, onze zorg. Uw werkgever biedt u deze collectieve zorgverzekering aan. Natuurlijk beslist u zelf of u deelneemt en profiteert van de vele voordelen. Kiest u voor Interpolis ZorgActief, dan

Nadere informatie

verzeker u van goede en snelle zorg

verzeker u van goede en snelle zorg verzeker u van goede en snelle zorg Kies in 4 stappen de verzekering die bij u past 2 Verzeker u van goede en snelle zorg De gezondheidszorg in Nederland is van een hoog niveau. Toch zijn er lange wachtlijsten

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013 Pag. 2/8 F 01.1.05 1112 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2013 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend

Nadere informatie

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012 Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering voor medewerkers werkzaam in de kinderopvang, jeugdzorg en maatschappelijke dienstverlening BASISPREMIE 2012 97, 42 p/m * * Op basis van wettelijk

Nadere informatie

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in Zorg goed voor jezelf De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden in 2019 Zorg goed voor jezelf Toegang tot de beste zorg Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar

Nadere informatie

De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering!

De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering! De exclusieve BOVAG Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! De BOVAG Zorgpolis: bijzonder compleet, bijzonder voordelig. De BOVAG Zorgpolis biedt je

Nadere informatie

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Handig zeg, altijd vrije keuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2015 Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat wordt vergoed? 12 OHRA Vergoedingenwijzer

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd via uw werkgever. informatie voor de werknemer

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd via uw werkgever. informatie voor de werknemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd via uw werkgever informatie voor de werknemer Zorg Plan Zorgeloos verzekerd via uw werkgever Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

UMC Kraamzorg. De zorgverzekering voor universitair medische centra

UMC Kraamzorg. De zorgverzekering voor universitair medische centra UMC Kraamzorg De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering voor universitair medische centra 3 Bij een speciale gebeurtenis hoort speciale zorg UMC Zorgverzekering feliciteert

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u

Nadere informatie

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Welkom bij Stad Holland 2010 100222-Bijsl SH welkom b40 Wat biedt Stad Holland Zorgverzekeraar? Stad Holland Zorgverzekeraar is een landelijk actieve zorgverzekeraar

Nadere informatie

Zorgverzekering 2016. Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016

Zorgverzekering 2016. Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016 Zorgverzekering 2016 Waar u rekening mee moet houden bij de keuze van uw zorgverzekeraar voor 2016 Einde van het jaar Het einde van het jaar is weer aangebroken en dat betekent dat u weer mag veranderen

Nadere informatie

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Ontvang korting via uw werk Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Een collectieve zorgverzekering via uw werk biedt veel voordeel

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014 CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Eigen risico en eigen bijdrage bij een zorgverzekering

Veelgestelde vragen. Eigen risico en eigen bijdrage bij een zorgverzekering Veelgestelde vragen Eigen risico en eigen bijdrage bij een zorgverzekering Iedereen van 18 jaar en ouder in Nederland is verplicht zich te verzekeren voor de zorgverzekering. De overheid stelt vast welke

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. De collectieve OHRA Zorgverzekering voor leden van VOS/ABB

OHRA Zorgverzekering. De collectieve OHRA Zorgverzekering voor leden van VOS/ABB Zorgverzekering De collectieve Zorgverzekering voor leden van VOS/ABB Collectieve Zorgverzekering Bij houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf

Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering voor werkgevers 3 Waarom een collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd? 3 Meer voordelen voor

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Fincover 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk OHRA Zorgverzekering 2014 Zelf regelen, wel zo makkelijk Inhoud Zelf regelen, wel zo makkelijk 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 9 Wat

Nadere informatie

Kies de zorgverzekering die bij u past

Kies de zorgverzekering die bij u past CZ Zorgpolis 2012 1 2 Kies de zorgverzekering die bij u past Mensen die in Nederland wonen, zijn verplicht verzekerd tegen ziektekosten. Soms kan het zijn dat u geen recht hebt op de Nederlandse verplichte

Nadere informatie

De exclusieve Louwman Zorgpolis.

De exclusieve Louwman Zorgpolis. De exclusieve Louwman Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! Voordelen van de Louwman Zorgpolis bij Agis Zorgverzekeringen Gezinnenpolis met ruime

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV

OHRA Zorgverzekering 2015. voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV OHRA Zorgverzekering 2015 voor de SSF van het Ministerie van IenM, LVNL, RDW en SWOV Inhoud Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Politie Zorgpolis. Hebt u uw keuze gemaakt? Meld u dan aan via het aanvraagformulier.

Politie Zorgpolis. Hebt u uw keuze gemaakt? Meld u dan aan via het aanvraagformulier. Brochure 2014 1 2 Politie Zorgpolis Politiemensen hebben een speciaal beroep. De Politie Zorgpolis (PZP) is een verzekering op maat voor de politie. Of u nu uitvoerend, administratief, ondersteunend medewerker

Nadere informatie

De juiste koers als u zorg nodig hebt

De juiste koers als u zorg nodig hebt De juiste koers als u zorg nodig hebt Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering De juiste koers als u zorg nodig hebt 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 3 Wat verzekeren we?

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid!"#$%% *+,-./,01230456+47+8+49:5+:; U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voor de beste zorg kiest. Met een zorgverzekering

Nadere informatie

Ook in 2011 zijn wij er voor u! Dekkingsoverzicht

Ook in 2011 zijn wij er voor u! Dekkingsoverzicht Ook in 2011 zijn wij er voor u! Dekkingsoverzicht De beste zorgverzekeraar van Nederland PNO Ziektekosten is al meer dan zestig jaar dé zorgverzekeraar voor de mediasector. En voor de vierde keer op rij

Nadere informatie

De juiste koers als u zorg nodig hebt

De juiste koers als u zorg nodig hebt De juiste koers als u zorg nodig hebt Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering De juiste koers als u zorg nodig hebt 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2016 3 Wat verzekeren we?

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent OHRA Zorgverzekering 2013 Direct weten waar u aan toe bent Inhoud Direct duidelijkheid over uw zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2008. informatie voor de particulier

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2008. informatie voor de particulier Plan en Keuze Plan zorgeloos verzekerd in 2008 informatie voor de particulier Plan en Keuze Plan de basisverzekering zorgeloos verzekerd Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

Delta Lloyd Zorg voor werkgevers. Gezond voor het hele bedrijf

Delta Lloyd Zorg voor werkgevers. Gezond voor het hele bedrijf Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Gezond voor het hele bedrijf Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Pag. 2/8 F 01.1.06-1012 Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Een zieke medewerker kan uw bedrijf veel geld kosten.

Nadere informatie

Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies.

Voor het vinden van een gecontracteerde zorgaanbieder kunt u gebruik maken van vergelijk en kies. VGZ Goede Keuze Met VGZ Goede Keuze kiest u voor goede zorg en een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kans zijn dat u voor bepaalde zorg verder

Nadere informatie

Regie over de beste zorg

Regie over de beste zorg Regie over de beste zorg Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2018 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Regie over de beste zorg 3 Wat verzekeren we? 4 De voordelen van een zorgverzekering bij Delta Lloyd 10 Wat

Nadere informatie

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft.

Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Teken niet voor een collectieve zorgverzekering voordat u dit gelezen heeft. Let op! Niet iedere collectieve zorgverzekering is goed genoeg voor u en uw medewerkers! Check al uw offertes op de volgende

Nadere informatie

Regie over de beste zorg

Regie over de beste zorg Regie over de beste zorg Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2017 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Regie over de beste zorg 3 Wat verzekeren we? 4 De voordelen van een zorgverzekering bij Delta Lloyd 10 Wat

Nadere informatie

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze.

Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Verzekerd van vrije keuze. Ook in 2016. ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Brochure 2016 ONVZ Zorgverzekeraar. Verzekerd van vrije keuze. Jean-Paul van Haarlem Voorzitter raad van bestuur

Nadere informatie

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2016 Inhoud Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Aanvullende verzekeringen 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat krijgt u vergoed?

Nadere informatie

Hoe heeft u als WOS-lid gezondheid geregeld vanaf 1 januari 2008?

Hoe heeft u als WOS-lid gezondheid geregeld vanaf 1 januari 2008? Hoe heeft u als WOS-lid gezondheid geregeld vanaf 1 januari 2008? 18 3 Vitale en gezonde medewerkers kunnen meer! Zilveren Kruis Achmea heeft in samenwerking met uw brancheorganisatie Werkgeversorganisatie

Nadere informatie

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2009

Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2009 Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 2009 Bij DSW is de premie opnieuw nét kostendekkend. Goedkoper kan niet, duurder hoeft niet. 100222-Bijsl Welkom Inhoudsopgave Welkom bij DSW Zorgverzekeraar 3 Wat biedt

Nadere informatie

Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016

Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016 Nedasco A tot Z Natura Selectief 2016 Met de A tot Z Natura Selectief kiest u voor goede zorg én een lage premie. Daarnaast stimuleert u vernieuwingen in de zorg, waardoor uw premie lager is. Het kan zijn

Nadere informatie

Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd in 2010 via uw werkgever. informatie voor de werknemer

Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd in 2010 via uw werkgever. informatie voor de werknemer Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd in 2010 via uw werkgever informatie voor de werknemer Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd via uw werkgever Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf

Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering voor werkgevers 3 Waarom een collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd? 3 Meer voordelen voor

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering Kritisch over uw gezondheid 3 Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2015 3 Wat verzekeren we? 4 Wat zijjn de voordelen

Nadere informatie

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie.

Naast het verplicht eigen risico van 385 per jaar kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. U krijgt dan extra korting op uw premie. Productinformatie Avero Achmea 2016 Keuze Zorg Plan Met deze restitutiepolis van Avéro Achmea bent u vrij in de keuze van uw zorgverlener. De kosten die uw zorgverleners in rekening brengen, zullen wij

Nadere informatie

Tot zover uw rechten en zekerheid. Wat moet u zelf doen? Ten eerste: hoe zit het nu met de kosten?

Tot zover uw rechten en zekerheid. Wat moet u zelf doen? Ten eerste: hoe zit het nu met de kosten? Uw zorgverzekering Wist u dat de zorgverzekering verplicht is? Wist u dat u altijd geaccepteerd moet worden voor een basisverzekering? Wist u dat een zorgverzekeraar een zorgplicht heeft om u de zorg uit

Nadere informatie

CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering CZ Zorgverzekeringen 2015 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig heeft en aansluit bij uw wensen en

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Collectief via uw tussenpersoon 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u

Nadere informatie

De exclusieve PGA Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering!

De exclusieve PGA Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting. op jouw zorgverzekering! De exclusieve PGA Zorgpolis. Inclusief brede dekking en hoge korting. Tot 20% korting op jouw zorgverzekering! Voordelen van de PGA Zorgpolis bij Agis Zorgverzekeringen Gezinnenpolis met ruime vergoeding

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 NS SPF 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GEMEENTEPOLIS VGZ Bommelerwaard

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GEMEENTEPOLIS VGZ Bommelerwaard VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GEMEENTEPOLIS VGZ Bommelerwaard Algemeen - Wat is de Gemeentepolis? - Wat zit er in de pakketten van de Gemeentepolis? - Wie kan ik bellen met vragen over vergoedingen? Voorwaarden

Nadere informatie

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering

Inhoud. Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering OHRA Zorgverzekering 2017 Inhoud Altijd vrije zorgkeuze met de OHRA Zorgverzekering 2 Onze zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Aanvullende verzekeringen 8 Tandartsverzekeringen 10 Wat krijgt u

Nadere informatie

CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering

CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering CZ Zorgverzekeringen 2016 NS 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit

Nadere informatie

Zorg. Zonder. Gedoe.

Zorg. Zonder. Gedoe. Zorg. Zonder. Gedoe. Inhoud Onze zorgverzekering 2 De OHRA Zorgverzekering 3 Aanvullende verzekeringen 6 Tandartsverzekeringen 7 Wat krijgt u vergoed? 9 Mijn OHRA Zorgverzekering 11 Extra voordelen 13

Nadere informatie

Meer grip op personeelskosten. Collectieve ziektekostenverzekeringen 2008. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

Meer grip op personeelskosten. Collectieve ziektekostenverzekeringen 2008. De Inkomensverzekeraar voor ondernemers Meer grip op personeelskosten Collectieve ziektekostenverzekeringen 2008 De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse is De Inkomensverzekeraar voor ondernemers en biedt zelfstandig ondernemers

Nadere informatie

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering Brochure 2015 1 2 De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschik baar is wanneer u het nodig heeft en aansluit bij uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C U n i vé Zorg v e r z e k e r i n g 2 0 1 1 Zorgverzekering AZG Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C Deze brochure is goedgekeurd door Stichting

Nadere informatie

Delta Lloyd Zorg uw gezondheid. Gezond voor het hele bedrijf

Delta Lloyd Zorg uw gezondheid. Gezond voor het hele bedrijf Delta Lloyd Zorg uw gezondheid Gezond voor het hele bedrijf Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Een zieke medewerker kan uw bedrijf veel geld kosten. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers goed verzekerd

Nadere informatie

collectief bij VGZ ben?

collectief bij VGZ ben? Collectievemet speciale VGZ Zorgverzekering aanvullende verzekering! 2006 Alle aandacht voor goede zorg Waarom ik collectief bij VGZ ben? www.vgz.nl In drie stappen verzekerd van goede zorg: 1. Zeg uw

Nadere informatie

Inhoud 1. Over Aevitae 2. De collectieve zorgverzekering 3. Gezondheid 4. Communicatie

Inhoud 1. Over Aevitae 2. De collectieve zorgverzekering 3. Gezondheid 4. Communicatie Toelichting MKB Zorgpropositie 2018 Inhoud 1. Over Aevitae 2. De collectieve zorgverzekering 3. Gezondheid 4. Communicatie 1. Over Aevitae Aevitae Aevitae BV (hierna: Aevitae) is een volmachtbedrijf voor

Nadere informatie

19.15-19.45 uur : Inloop met koffie en thee 19.45-20.00 uur : Opening door directie 20.00-20.30 uur : Univé zorg in 2015 20.30-21.

19.15-19.45 uur : Inloop met koffie en thee 19.45-20.00 uur : Opening door directie 20.00-20.30 uur : Univé zorg in 2015 20.30-21. 19.15-19.45 uur : Inloop met koffie en thee 19.45-20.00 uur : Opening door directie 20.00-20.30 uur : Univé zorg in 2015 20.30-21.00 uur : Pauze 21.00-21.30 uur : Veranderingen in de AWBZ 21.30-22.30 uur

Nadere informatie

Verzekering en zorg buitenland

Verzekering en zorg buitenland Verzekering en zorg buitenland Begrippenlijst Acceptatieplicht De zorgverzekeraar is verplicht u te accepteren voor de zorgverzekering. Hij mag u niet weigeren vanwege uw leeftijd, gezondheidstoestand

Nadere informatie

VvAA zorgverzekering 2016. Wijzigingen per 1 januari 2016

VvAA zorgverzekering 2016. Wijzigingen per 1 januari 2016 VvAA zorgverzekering 2016 Wijzigingen per 1 januari 2016 Uw VvAA zorgverzekering Basis Uw VvAA zorgverzekering Student De dekking van uw VvAA zorgverzekering Basis verandert in 2016, maar er verdwijnen

Nadere informatie

De Doorgaanverzekering voor werkgevers. Zorg dat u en uw werknemers

De Doorgaanverzekering voor werkgevers. Zorg dat u en uw werknemers De voor werkgevers Zorg dat u en uw werknemers DOORGAAN De voor werkgevers Als werkgever wilt u kunnen doorgaan. Met werknemers die zich fit voelen en goed in hun vel zitten. Bij De Amersfoortse begrijpen

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekeringen 2013

Collectieve zorgverzekeringen 2013 Collectieve zorgverzekeringen 2013 Het eind van het jaar nadert en dus wordt u weer overstelpt met allerlei aanbiedingen van zorgverzekeraars. De één nog beter dan de ander, en lastig om een en ander goed

Nadere informatie

Vergelijk nu uw zorgverzekering van Delta Lloyd met de zorgverzekering van CZ. CZ maakt het u makkelijk en voordelig.

Vergelijk nu uw zorgverzekering van Delta Lloyd met de zorgverzekering van CZ. CZ maakt het u makkelijk en voordelig. Premie vanaf 69,80 Kamer van Koophandel heeft voor alle collega s met CZ scherpe afspraken gemaakt: 10% korting op de basisverzekering 15% korting op alle collectieve aanvullende verzekeringen Collectief

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht OZF. Uw zorgverzekeraar. Expatpolis Zorgverzekeraar OZF 70603/

Vergoedingenoverzicht OZF. Uw zorgverzekeraar. Expatpolis Zorgverzekeraar OZF 70603/ Deze voorwaarden zijn van kracht met ingang van 1 januari 2017. Ze zijn alleen van toepassing als de betreffende zorgverzekering op uw polisblad staat. OZF. Uw zorgverzekeraar. Vergoedingenoverzicht 2017

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2014

Zorgverzekeringen 2014 Zorgverzekeringen 2014 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: o Over Consumind o Basiszorgverzekering o Wijzigingen basispakket 2014 o Natura of vrije zorgkeuze polis o Top 5 meest gestelde

Nadere informatie

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering Brochure 2016 1 2 De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschik baar is wanneer u het nodig hebt en aansluit bij uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is

Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is Welkom Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is Het verzekeren van zorg kan zoveel simpeler en socialer. Dat vinden wij, intwente. Samen met DSW Zorgverzekeraar bieden we inwoners van Twente een zorgverzekering

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2016

CZ Zorgverzekeringen 2016 CZ Zorgverzekeringen 2016 Fincover 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en die aansluit

Nadere informatie

Aanvullende zorgmogelijkheden om uw huidige zorgverzekering te verrijken

Aanvullende zorgmogelijkheden om uw huidige zorgverzekering te verrijken Aanvullende zorgmogelijkheden om uw huidige zorgverzekering te verrijken NnL 1 Aanvullende zorgmogelijkheden U heeft een zorgverzekering en u wilt die misschien wel aanvullen. Bijvoorbeeld omdat u zuinig

Nadere informatie

Bij intwente betaalt u nooit te veel Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is intwente verlaagt het verplicht eigen risico

Bij intwente betaalt u nooit te veel Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is intwente verlaagt het verplicht eigen risico Welkom Bedankt voor uw interesse in intwente Zorgverzekeraar. Als u voor intwente kiest, dan kiest u voor een betaalbare zorgverzekering van hoge kwaliteit waarbij solidariteit en persoonlijk contact nog

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf

Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf Collectieve zorgverzekering van Delta Lloyd Gezond voor het hele bedrijf Inhoud Delta Lloyd Zorgverzekering voor werkgevers 3 Waarom een collectieve zorgverzekering bij Delta Lloyd? 3 Meer voordelen voor

Nadere informatie

Vergoedingenoverzicht OZF. Uw zorgverzekeraar. Expatpolis Zorgverzekeraar OZF 70603/

Vergoedingenoverzicht OZF. Uw zorgverzekeraar. Expatpolis Zorgverzekeraar OZF 70603/ Deze voorwaarden zijn van kracht met ingang van 1 januari 2016. Ze zijn alleen van toepassing als de betreffende dekking op uw polisblad staat. OZF. Uw zorgverzekeraar. Vergoedingenoverzicht 2016 70603/2016-01

Nadere informatie

Uw verzekering in Bijsl SH Algemeen b26

Uw verzekering in Bijsl SH Algemeen b26 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Uw verzekering in 2010 100222-Bijsl SH Algemeen b26 Inhoudsopgave Voorwoord De premies Uw verzekering in 2010 Het eigen risico Onze website 3 4 5 6 7 Natasja

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2013

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2013 CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2013 1 Kies de zorgverzekering die bij u past Alles voor betere zorg Bij CZ hebt u grip op uw zorgverzekering. Zo kunt u rekenen op advies over de zorgverzekering

Nadere informatie

Welkom. bij Stad Holland

Welkom. bij Stad Holland Welkom bij Stad Holland Stad Holland - Een dijk van een zorgverzekeraar! Stad Holland Zorgverzekeraar is een intermediairverzekeraar. Dat wil zeggen dat wij voor de verkoop van onze producten nauw samenwerken

Nadere informatie

Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota s uitbetalen DSW verlaagt het verplicht eigen risico

Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota s uitbetalen DSW verlaagt het verplicht eigen risico Welkom Bedankt voor uw interesse in DSW Zorgverzekeraar. Als u voor DSW kiest, dan kiest u voor een betaalbare zorgverzekering van hoge kwaliteit waarbij solidariteit en persoonlijk contact nog heel vanzelfsprekend

Nadere informatie

cz zorgkeuzepolis De basis van een zorgeloze verzekering

cz zorgkeuzepolis De basis van een zorgeloze verzekering cz zorgkeuzepolis De basis van een zorgeloze verzekering Inhoud De CZ Zorgkeuzepolis: een prima zorgverzekering De CZ Zorgkeuzepolis: een prima zorgverzekering 1 De vrijheid van de CZ Zorgkeuzepolis Aanvullende

Nadere informatie

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012 De beste Zorg voor nu en later Uw leven is veranderd Uw zorgverzekering verandert mee Verschillende mensen hebben verschillende wensen. Uw manier van leven is anders

Nadere informatie

Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota s uitbetalen DSW verlaagt het verplicht eigen risico

Zorg verzekeren is meer dan premies innen en nota s uitbetalen DSW verlaagt het verplicht eigen risico Welkom Bedankt voor uw interesse in DSW Zorgverzekeraar. Als u voor DSW kiest, dan kiest u voor een betaalbare zorgverzekering van hoge kwaliteit waarbij solidariteit en persoonlijk contact nog heel vanzelfsprekend

Nadere informatie

DE DOORGAANVERZEKERING VOOR WERKGEVERS. Zorg dat u en uw werknemers doorgaan!

DE DOORGAANVERZEKERING VOOR WERKGEVERS. Zorg dat u en uw werknemers doorgaan! DE DOORGAANVERZEKERING VOOR WERKGEVERS Zorg dat u en uw werknemers doorgaan! DE DOORGAANVERZEKERING VOOR WERKGEVERS. ZORG DAT U EN UW WERKNEMERS DOORGAAN! Als werkgever wilt u kunnen doorgaan. Het is dus

Nadere informatie

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering

De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering Brochure 2017 1 De PZP helpt u met het kiezen van uw zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschik baar is wanneer u het nodig hebt en aansluit bij uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Bevalling en kraamzorg,

Bevalling en kraamzorg, 2014 Bevalling en kraamzorg, goed geregeld bij Zorgzaam Zorgeloos verzekerd Verloskundige hulp Allereerst wil Zorgzaam u van harte feliciteren met uw zwangerschap. In deze brochure leest u wat u in de

Nadere informatie

Politie Zorgpolis 2013

Politie Zorgpolis 2013 Brochure 2013 1 Politie Zorgpolis 2013 Inleiding en stappenplan Politiemensen hebben een speciaal beroep. De Politie Zorgpolis (PZP) is een verzekering op maat voor de politie. Of u nu uitvoerend, administratief,

Nadere informatie

CZdirect pakketvergelijker 2018

CZdirect pakketvergelijker 2018 pakketvergelijker 2018 welke verzekering past bij jou? als je een nieuwe zorgverzekering gaat kiezen, is het belangrijk dat je een verzekering kiest die past bij jouw situatie. in deze pakketvergelijker

Nadere informatie

Bij intwente betaalt u nooit te veel Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is intwente verlaagt het verplicht eigen risico

Bij intwente betaalt u nooit te veel Zoals de zorgverzekering eigenlijk bedoeld is intwente verlaagt het verplicht eigen risico Welkom Bedankt voor uw interesse in intwente Zorgverzekeraar. Als u voor intwente kiest, dan kiest u voor een betaalbare zorgverzekering van hoge kwaliteit waarbij solidariteit en persoonlijk contact nog

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. de juiste keuze voor 2008. informatie voor de ondernemer

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. de juiste keuze voor 2008. informatie voor de ondernemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan de juiste keuze voor 2008 informatie voor de ondernemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan de juiste keuze voor 2008 U kunt uw productiviteit verbeteren met een goede zorgverzekering

Nadere informatie