Uw zorgverzekering in De zorgverzekering voor universitair medische centra

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw zorgverzekering in 2013. De zorgverzekering voor universitair medische centra"

Transcriptie

1 EXCLUSIEF VOOR DE UMC S Uw zorgverzekering in 2013 De zorgverzekering voor universitair medische centra

2 De zorgverzekering voor universitair medische centra De zorgverzekering speciaal voor u UMC Zorgverzekering is speciaal voor u en uw collega-medewerkers van universitair medische centra. UMC Zorgverzekering is en wordt samengesteld in samenspraak met vertegenwoordigers van uw werkgever en de werknemersorganisaties. Zo stemmen we onze producten en dienstverlening zo goed mogelijk af op uw wensen. Huisverzekering De ruim verzekerden van UMC Zorgverzekering zijn allemaal (voormalig) medewerkers van universitair medische centra en hun gezinsleden. Met de UMC Zorgverzekering kiest u dus voor een huisverzekering. U krijgt een kwalitatief hoogwaardige zorgverzekering op maat en profiteert bovendien van een belangrijke collectiviteitskorting op de premie. Veel keuzevrijheid Uw voorkeur staat voorop. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn, met de keuze uit vier aanvullende pakketten. U kunt, naast het verplicht eigen risico, ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico en zo de hoogte van uw premie beïnvloeden. En als u zorg nodig hebt, geldt dezelfde ruime keuzevrijheid. U kiest namelijk zelf uw huisarts, ziekenhuis, specialist of andere zorgaanbieder. Goed geregeld UMC Zorgverzekering biedt u ruime vergoedingen en declaratiegemak. Zo worden nota s van het ziekenhuis, de apotheek en de huisarts rechtstreeks bij ons gedeclareerd en ook rechtstreeks aan uw zorgaanbieder betaald. Daar hebt u dus geen omkijken meer naar. In andere gevallen declareert u zelf de nota bij ons. Klantvriendelijk Kiezen voor UMC Zorgverzekering betekent kiezen voor eenvoudige procedures en heldere informatie. Daarnaast vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Onze medewerkers staan u graag en goed te woord. U vindt ons telefoonnummer op de achterkant van deze brochure. Blijven verbeteren Onze verzekerden zijn erg tevreden, zo blijkt uit onderzoek. Dit hebben we te danken aan de kwaliteit van onze producten, service en bereikbaarheid. En daar zijn we trots op. Want voor ons is het belangrijk dat ú tevreden bent en blijft. Hebt u wensen of suggesties? Neem dan telefonisch contact met ons op of via Uw reactie wordt meegenomen om verbeteringen in de verzekering en onze dienstverlening door te voeren.

3 UMC Zorgverzekeringspakket UMC Zorgverzekering De UMC Zorgverzekering is het wettelijke basispakket waarmee de kosten voor de meest noodzakelijke zorg gedekt zijn. Dit wettelijk basispakket dekt de kosten voor: geneeskundige zorg, waaronder zorg door huisartsen, ziekenhuizen en medisch specialisten; tandheelkundige zorg tot 18 jaar, daarna alleen bij bijzondere medische indicaties en volledige gebitsprotheses; hulpmiddelen en geneesmiddelen; ziekenvervoer (ambulance en beperkt zittend vervoer); paramedische zorg, waaronder beperkt fysiotherapie/ oefentherapie, logopedie en ergotherapie; geneeskundige geestelijke gezondheidszorg; zorg- en wachtlijstbemiddeling. verloskundige zorg en kraamzorg; UMC Aanvullende Verzekering De UMC Zorgverzekering biedt u dekking voor de kosten van de meest noodzakelijke zorg. Wilt u uitgebreider verzekerd zijn, kies dan voor een van de pakketten uit de UMC Aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit vier aanvullende pakketten. UMC Budget vergoedt meer behandelingen dan de UMC Zorgverzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Hiernaast heeft dit pakket een goede dekking voor basis tandheelkunde. Verder zijn er vergoedingen voor sportgeneeskunde, kraamzorg en alternatieve geneeswijzen. UMC Plus is een breed pakket met een scala aan extra vergoedingen. Zo kunt u rekenen op dezelfde goede vergoedingsvoorwaarden voor fysiotherapie als bij UMC Accent. Hiernaast biedt dit pakket u uitstekende vergoedingen voor uitgebreide tandheelkundige zorg, maar ook voor brillen en contactlenzen. UMC Plus is een breed vergoedingenpakket tegen een scherpe premie. UMC Accent gaat een stapje verder met nog ruimere vergoedingen voor fysiotherapie. Verder geeft dit pakket een vergoeding voor de kosten van een bril of contactlenzen. Met UMC Accent bent u verzekerd van een goede dekking voor veelvoorkomende zorg. Kies voor UMC Top wanneer u veel zorgkosten volledig vergoed wilt hebben. Dit is het meest luxe pakket dat wij aanbieden, met een hogere vergoeding voor bijvoorbeeld tandheelkunde en fysiotherapie. Keuzehulp Kies het pakket dat bij u past. De UMC keuzehulp op kan u hierbij helpen. U beantwoordt een aantal eenvoudige vragen en krijgt dan direct te zien welke verzekering het best aansluit bij uw wensen. Bovendien ziet u in één oogopslag wat u bij deze verzekering vergoed krijgt. Ook voor een uitgebreid overzicht van alle pakketten kunt u terecht op Of haal de folder met de meest voorkomende vergoedingen bij uw P&O-afdeling.

4 De zorgverzekering voor universitair medische centra Scherpe premie en collectieve voordelen Kwaliteit voor een scherpe prijs Iedere verzekerde van 18 jaar en ouder betaalt premie voor het basispakket van UMC Zorgverzekering. Kiest u daarnaast voor een UMC Aanvullende Verzekering, dan betaalt u afhankelijk van het pakket een hogere premie. Hoe houden we deze premie scherp? UMC Zorgverzekering is speciaal bedoeld en ontwikkeld voor medewerkers en hun gezinsleden van universitair medische centra. We beperken de uitvoeringskosten, bijvoorbeeld door uw premie in te houden op uw salaris. Wanneer u uw UMC Zorgverzekering via uw werkgever afsluit, ontvangt u een flinke collectiviteitskorting op uw premie. Arts-assistent in opleiding tot specialist (AIOS) Bent u arts-assistent in opleiding tot specialist, dan is UMC Zorgverzekering er ook voor u. Wanneer u uw opleiding voortzet in een algemeen ziekenhuis, dan hoeft u niet over te stappen naar een andere verzekering. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw UMC Zorgverzekering met alle collectieve voordelen. Profiteer met het hele gezin Ook gezinsleden profiteren van de voordelen van UMC Zorgverzekering. U kunt uw partner en uw kinderen (leeftijd tot 30 jaar) meeverzekeren in de gezinspolis. Of uw kinderen studeren of werken speelt geen rol. Ook maakt het niet uit of ze thuis wonen of niet. Meeverzekerde gezinsleden profiteren ook van een aantrekkelijke premiekorting. Hebt u een UMC Aanvullende Verzekering, dan zijn uw kinderen tot 18 jaar hiervoor gratis meeverzekerd.

5 Kies zelf uw eigen risico In Nederland geldt een verplicht eigen risico van 350 voor iedereen van 18 jaar en ouder. Daarnaast kunt u kiezen voor een aanvullend vrijwillig eigen risico. Hoe hoger uw vrijwillig eigen risico, des te lager uw premie. U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 0, 100, 200, 300, 400 of 500. Hoe hoger dit vrijwillig eigen risico, des te lager de premie. Ieder gezinslid vanaf 18 jaar kan een ander vrijwillig eigen risico kiezen. Sommige medische kosten zijn uitgesloten van zowel het verplichte als het vrijwillig eigen risico. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten voor de huisarts, verloskundige, kraamzorg, tandheelkundige zorg voor jongeren tot 18 jaar en hulpmiddelen in bruikleen. In de praktijk Rekenvoorbeeld 1 Verpleegkundige Marc heeft een vrijwillig eigen risico van 0. In 2013 wordt hij voor 500 behandeld in het ziekenhuis. Het verplichte eigen risico van 350 betaalt Marc zelf, de rest komt voor rekening van UMC Zorgverzekering. Rekenvoorbeeld 2 Laborante Roos heeft een vrijwillig eigen risico van 100. Haar ziekenhuisbehandeling kost 680. Bovenop het verplichte eigen risico van 350 betaalt ze 100 vrijwillig eigen risico. Haar rekening is dus 450, het restant van 230 betaalt UMC Zorgverzekering. Kosten behandeling 500 Verplicht eigen risico 350 Kosten behandeling 680 Verplicht eigen risico 350 Vrijwillig eigen risico 100 UMC Zorgverzekering vergoedt 150 UMC Zorgverzekering vergoedt 230

6 De zorgverzekering voor universitair medische centra Meer dan een zorgverzekering UMC Zorgverzekering biedt een goede zorgverzekering tegen een scherpe premie, met volop keuzevrijheid. Maar dat is niet alles. Wij bieden u nét dat beetje extra. UMC Reisverzekering Vakantieplannen? Sluit dan vóór vertrek een voordelige UMC Reisverzekering af. Schakel UMC Kraamzorg in door het aanvraagformulier in te vullen via of te bellen met UMC Kraamzorg, telefoonnummer ( 0,10 per minuut). U kiest het kraamcentrum van uw voorkeur en wij regelen de aanvraag. Aanstaande moeders met een UMC Aanvullende Verzekering kunnen bovendien een gratis kraampakket aanvragen. Dit kraampakket is samengesteld in overleg met ervaren verloskundigen. Wanneer u vaker op vakantie gaat, kunt u ook kiezen voor de UMC Doorlopende Reisverzekering. Combineer deze met de UMC Doorlopende Annuleringsverzekering en u kunt het hele jaar zorge loos op reis. Hebt u een UMC Aanvullende Verzekering? Dan is de UMC Reisverzekering extra voordelig. U betaalt dan geen premie over het ziektekostendeel van de reisverzekering. UMC Zorgadvies en Bemiddeling Als geen ander bent u bekend met wachtlijsten in de zorg. Kunt of wilt u niet wachten dan kan onze afdeling Zorgadvies en Bemiddeling ervoor zorgen dat u snel hulp krijgt. Wij maken daarvoor optimaal gebruik van de capaciteit van ziekenhuizen in heel Nederland en als dat nodig is in het buitenland. En met succes: UMC Kraamzorg Pasgeborenen en hun moeders verdienen de beste zorg. UMC Kraamzorg garandeert dat. Wij regelen snel en ruim 90% van de verzekerden die bij ons wachtlijstbemiddeling aanvraagt, ontvangt al binnen drie dagen een alternatief aanbod. eenvoudig uw kraamzorg op maat. Persoonlijk advies Wilt u meer weten over het totale UMC Zorgverzekeringspakket en de andere extra s? Kijk dan op onze website Voor persoonlijk advies, vragen of opmer kingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U vindt ons telefoonnummer op de achterkant van deze brochure.

7 Wij bepalen zelf hoe we verzekerd willen zijn

8 De zorgverzekering voor universitair medische centra Meer informatie Hebt u na het lezen van deze brochure nog vragen of wilt u meer informatie, kijk dan op of neem contact met ons op. UMC Zorgverzekering is telefonisch bereikbaar via op werkdagen van 8.00 tot uur. Een sturen kan ook via UMC Zorgverzekering Als geen ander De eigen zorgverzekering van en voor universitair medische centra, dat is UMC Zorgverzekering. Als geen ander speelt UMC Zorgverzekering in op uw specifieke behoeften als lid van een bijzondere beroepsgroep én als individu of gezinslid. U kunt met de UMC Zorgverzekering rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuzevrijheid en uitstekende service. D Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. N.V. Zorgverzekeraar UMC (Zorgverzekeraar UMC), gevestigd in Arnhem, KvK-nummer: , DNB-vergunningnummer:

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector Speciaal voor de publieke

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Alle aandacht voor goede zorg

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Alle aandacht voor goede zorg 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Deze brochure is goedgekeurd door Stichting Makkelijk Lezen Alle aandacht

Nadere informatie

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C

Zorgverzekering AZG. Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C U n i vé Zorg v e r z e k e r i n g 2 0 1 1 Zorgverzekering AZG Speciaal voor u samengesteld: Univé Zorg Geregeld polis Aanvullende Verzekeringen Module B en C Deze brochure is goedgekeurd door Stichting

Nadere informatie

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering

GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ. www.vgz.nl. Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering 2010 www.vgz.nl Voor meer informatie: 0900-0750 (lokaal tarief) GEZONDHEID! Wij wensen u de beste collectieve zorgverzekering van VGZ Met aantrekkelijke extra aanvullende verzekering Deze brochure is goedgekeurd

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent

OHRA Zorgverzekering 2013. Direct weten waar u aan toe bent OHRA Zorgverzekering 2013 Direct weten waar u aan toe bent Inhoud Direct duidelijkheid over uw zorgverzekering 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor Havenbedrijf Rotterdam NV 70457-D/2014-12 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering

Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure collectieve zorgverzekering Speciaal voor MSD 70457-H/2014-11 2 Inhoudsopgave Informatiebrochure

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk

OHRA Zorgverzekering 2014. Zelf regelen, wel zo makkelijk OHRA Zorgverzekering 2014 Zelf regelen, wel zo makkelijk Inhoud Zelf regelen, wel zo makkelijk 4 De OHRA Zorgverzekering 5 Welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen? 8 Tandartsverzekeringen 9 Wat

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Fincover 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2012

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2012 CZ Zorgverzekeringen Collectief 2012 1 Alles voor betere zorg Als u een behandeling nodig hebt, dan wilt u natuurlijk de best mogelijke zorg. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat u ook de beste

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Sticol 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u het nodig hebt en aansluit

Nadere informatie

Zo voelt de collectieve zorgverzekering van Univé

Zo voelt de collectieve zorgverzekering van Univé Univé Zorg Samen 2011 Zo voelt de collectieve zorgverzekering van Univé Deze brochure is goedgekeurd door Stichting Makkelijk Lezen Wat leest u in deze brochure? Voorwoord 3 Overzicht verzekeringen 4 Basisverzekering

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2012

CZ Zorgverzekeringen 2012 CZ Zorgverzekeringen 2012 1 Alles voor betere zorg Als u een behandeling nodig hebt, dan wilt u natuurlijk de best mogelijke zorg. Maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat u ook de beste zorg krijgt.

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan

Nadere informatie

cz zorgkeuzepolis De basis van een zorgeloze verzekering

cz zorgkeuzepolis De basis van een zorgeloze verzekering cz zorgkeuzepolis De basis van een zorgeloze verzekering Inhoud De CZ Zorgkeuzepolis: een prima zorgverzekering De CZ Zorgkeuzepolis: een prima zorgverzekering 1 De vrijheid van de CZ Zorgkeuzepolis Aanvullende

Nadere informatie

Zorgzaam verzekerd 2014. Zorgzaam, voor alle zekerheid

Zorgzaam verzekerd 2014. Zorgzaam, voor alle zekerheid Zorgzaam verzekerd 2014 Zorgzaam, voor alle zekerheid 2 Zorgzaam verzekerd Zorgzaam De Centrales van Overheidspersoneel (de vakbonden voor Defensiepersoneel) hebben samen Zorgzaam opgericht. Zorgzaam is

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Sticol 2014

CZ Zorgverzekeringen Sticol 2014 CZ Zorgverzekeringen Sticol 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u niet

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u niet

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen 2015

CZ Zorgverzekeringen 2015 CZ Zorgverzekeringen 2015 Collectief via uw tussenpersoon 1 2 CZ helpt u met het kiezen van uw collectieve zorgverzekering U wilt graag verzekerd zijn van goede zorg. Zorg die beschikbaar is wanneer u

Nadere informatie

U voelt zich altijd beter bij Trias

U voelt zich altijd beter bij Trias U voelt zich altijd beter bij Verzekeren bij : kies het pakket dat bij u past In drie stappen optimaal verzekerd Vanaf 1 januari 2006 is er één nieuwe zorgverzekering voor iedereen. Het onderscheid tussen

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014

CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 CZ Zorgverzekeringen Collectief 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u

Nadere informatie

Basis / Modulair / Tand / Totaal Vergoedingenoverzicht 2013

Basis / Modulair / Tand / Totaal Vergoedingenoverzicht 2013 Basis / Modulair / Tand / Totaal Vergoedingenoverzicht 203 Wat leest u in dit overzicht? De collectieve van VGZ 3 3 Kinderen gratis! 4 Verzekerd van extra zorg met een aanvullende verzekering van VGZ 4

Nadere informatie

www.zorgzaamverzekerd.nl

www.zorgzaamverzekerd.nl Zorgeloos verzekerd 2 www.zorgzaamverzekerd.nl Zorgzaam De Centrales van Overheidspersoneel (de vakbonden voor Defensiepersoneel) hebben samen Zorgzaam opgericht. Zorgzaam is een privaatrechtelijke stichting

Nadere informatie

Univé Zorgverzekering 2010

Univé Zorgverzekering 2010 Univé Zorgverzekering 2010 Meer weten? Onze website www.unive.nl Ons telefoonnummer Klantenservice: (072) 527 75 95 Geopend maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur - 21.00 uur Zaterdag van 09.00 uur tot

Nadere informatie

Zorgeloos verzekerd.

Zorgeloos verzekerd. Zorgeloos verzekerd. 2 www.zorgzaamverzekerd.nl Zorgzaam De Centrales van Overheidspersoneel (de vakbonden voor Defensiepersoneel) hebben samen Zorgzaam opgericht. Zorgzaam is een privaatrechtelijke stichting

Nadere informatie

Basis / MiX / Modulair / Tand / Totaal Vergoedingenoverzicht 2013

Basis / MiX / Modulair / Tand / Totaal Vergoedingenoverzicht 2013 Basis / / Modulair / Tand / Totaal Vergoedingenoverzicht 203 Wat leest u in dit overzicht? De collectieve van VGZ 3 3 Kinderen gratis! 4 Verzekerd van extra zorg met een aanvullende verzekering van VGZ

Nadere informatie

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40

Welkom bij Stad Holland 2010. 100222-Bijsl SH welkom b40 Stad Holland, een dijk van een zorgverzekeraar Welkom bij Stad Holland 2010 100222-Bijsl SH welkom b40 Wat biedt Stad Holland Zorgverzekeraar? Stad Holland Zorgverzekeraar is een landelijk actieve zorgverzekeraar

Nadere informatie

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd via uw werkgever. informatie voor de werknemer

Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. zorgeloos verzekerd via uw werkgever. informatie voor de werknemer Zorg Plan en Keuze Zorg Plan zorgeloos verzekerd via uw werkgever informatie voor de werknemer Zorg Plan Zorgeloos verzekerd via uw werkgever Een goede zorgverzekering draagt bij aan een gezond en zorgeloos

Nadere informatie

personeels/ondernemersplan Productinformatie voor de adviseur Collectieve ziektekostenverzekeringen 2010 De Inkomensverzekeraar voor ondernemers

personeels/ondernemersplan Productinformatie voor de adviseur Collectieve ziektekostenverzekeringen 2010 De Inkomensverzekeraar voor ondernemers personeels/ondernemersplan Thema Ziektekosten Productinformatie voor de adviseur Collectieve ziektekostenverzekeringen 2010 De Inkomensverzekeraar voor ondernemers De Amersfoortse maakt ondernemen een

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2013. Altijd zeker van

Zorgverzekeringen 2013. Altijd zeker van Zorgverzekeringen 2013 Altijd zeker van goede Zorg zorg Meer Zorg Waar u van profiteert Een zorgverzekering is er om u en uw gezin te beschermen tegen de soms hoge kosten van medische behandelingen. Maar

Nadere informatie